Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Tiganii romani ii dau afara din case pe nemti si se pregatesc sa vina in Marea Britanie

Jurnalistii englezi avertizeaza despre o “migratie in masa” a tiganilor romani si bulgari catre Marea Britanie, dand ca exemplu un oras in care “localnicii au fost goniti din case de mizerie si scandal”.
Reportajul Daily Mail s-a axat pe un bloc din suburbiile orasului german Duisburg. 400 de romani traiesc in blocul ce gazduieste in total 46 de apartamente. Una dintre batranele din zona povesteste ca a ajuns sa umble cu un pistol electric de 200.000 de volti pentru a se simti din nou in siguranta.
Cei mai multi dintre localnici au ajuns sa se mute pentru ca nu mai pot suporta zgomotul, mizeria si atmosfera periculoasa pe care au adus-o in zona tiganii romani si bulgari.
“Din ianuarie 2014, 29 de milioane de romani si bulgari se vor bucura de dreptul de a trai, lucra si obtine ajutoare sociale sub noile reguli ale Uniunii Europene” noteaza tabloidul britanic.
“Isi fac nevoile pe scari si coridoare, desi au bai care functioneaza. Barbatii joaca toata ziua carti si nu se mai duc pana la baie cand au nevoie. Isi dau pantalonii jos si isi fac nevoile unde sunt” povesteste ingrozita o localnica, ce admite ca si-a rugat copiii sa nu o mai viziteze “de rusine”. Nimic n-a mai ramas din blocul pe care nemtii il aranjasera frumos. “Au luat florile, decoratiile si pana si mopul pe care l-am lasat afara 15 minute”.
Tiganii romani n-au nicio intentie sa se intoarca acasa “In Romania iau 10 euro pe luna pentru fiecare copil, aici primesc 200 de euro” povesteste Vasile, un barbat de 23 de ani. “Ne simtim foarte confortabil aici”.
Englezii se tem ca ei vor urma in migratia tiganilor est-europeni.
Sursa: ProTV  nationalisti.ro/
tigani

PROCLAMAȚIA MARII ADUNĂRI DE LA CÂMPENI – 19 OCTOMBRIE 2013 (DISTRIBUIE, SPARGE CENZURA!) octombrie 19, 2013

Proclamația de la Câmpeni – 19 octombrie 2013 – blog Proiect România
Proclamația de la Câmpeni
19 octombrie 2013
Noi, locuitorii Munților Apuseni, adunați astăzi, 19 octombrie 2013, la Câmpeni, ne afirmăm dreptul de a ne decide singuri soarta. În temeiul acestui deziderat legitim, proclamăm:
Pâmântul, pădurile, pășunile, apa și aerul Munților Apuseni aparțin celor care locuim aici, așa cum ne-au fost lăsate moștenire de străbuni. Avem dreptul și obligația să le transmitem în bună stare urmașilor noștri, pentru ca și ei să se poată bucura de ele. Locuitorii Apusenilor sunt cei îndreptățiți să decidă care e cel mai potrivit mod prin care bogățiile cu care ne-au înzestrat natura și bunul Dumnezeu vor fi valorificate în folosul comunității noastre și al României!
Viața în Munții Apuseni nu e ușoară, dar avem pășuni pe care putem să ne creștem vitele, avem păduri din care, cu bună măsură, putem lua lemne pentru fabricile noastre de mobilă, încă mai avem ape curate, peisaje, monumente ale naturii și o istorie care atrag zeci de mii de turiști în fiecare an. Sunt activități de pe urma cărora locuitorii Apusenilor trăiesc deja și sunt oportunități de dezvolrare, care, valorificate cu înțelepciune pot să asigure un trai bun atât nouă, cât și copiilor și nepoților noștri. Noi nu cerșim la ușile altora, alții au venit la ușa noastră și încearcă să ia și să distrugă ceea ce ne aparține!
Din aceste activități și din dezvoltarea lor se pot colecta taxe și impozite care să fie administrate în folosul nostru și al cetățenilor români. Cerem celor care ne reprezintă, în Consiliile Locale și Județene, în Primării, în Parlament și Guvern, să folosească cu responsabilitate deplină aceste taxe și impozite pentru a construi drumuri, școli și spitale. Acești bani nu sunt pentru buzunarele lor, ci pentru a asigura dezvoltarea comunităților și o viață fericită pentru cei care contribuie la buget. Dacă se dovedește că, încălcându-ni-se voința, acești bani vor fi folosiți împotriva noastră, ne asumăm dreptul de a nu-i mai recunoaște ca reprezentanți legitimi și ne vom apăra așa cum orice om e îndreptățit să se apere împotriva celui care vrea să îi facă un rău!
Orice străin e binevenit în Munții Apuseni atâta vreme cât ne respectă modul de viață și nu întreprinde nimic în măsură să-l schimbe împotriva voinței noastre. Ne păstrăm dreptul de a lupta împotriva tuturor celor care prin viclenie, hoție și corupție vin aici pentru a fura ce este al nostru ori pentru a distruge resursele naturale și istorice de care depinde viața noastră. Fericirea și bunăstarea nimănui nu se poate baza pe nefericirea și sărăcirea semenilor săi!
În considerarea celor enunțate mai sus, le transmitem guvernanților și politicienilor, în mod imperativ, următoarele revendicări punctuale:
Revendicările locuitorilor Țării Moților
1. Respingerea de către Parlament a tuturor proiectelor de lege care prevăd măsuri speciale de expropriere a cetățenilor români, precum și alte măsuri derogatorii de la regimul legal de protecție a mediului, patrimoniului cultural, apelor, pajiștilor și terenurilor agricole, bunurilor publice etc. în favoarea companiilor miniere de orice tip;
2. Interzicerea prin lege a utilizării cianurii în activitățile miniere din România;
3. Includerea Roșiei Montane pe lista tentativă a României pentru UNESCO;
4. Respingerea de urgență, prin Hotărâre de Guvern, a acordului de mediu pentru proiectul minier de la Roșia Montană;
5. Desecretizarea tuturor contractelor și actelor adiționale încheiate de către Guvern, referitoare la înstrăinare, cedarea, concesionarea resurselor minerale ale României;
6. Demisia inițiatorilor proiectului de lege specială pentru Roșia Montană: ministrul Marilor Proiecte, Dan Șova, ministrul mediului, Rovana Plumb, ministrul Culturii, Daniel Barbu, directorul ANRM, Gheorghe Duțu, precum și a premierului Victor Ponta;
7. Asumarea de către Guvern a exepertizei și a punctelor de vedere referitoare la proiectul minier de la Roșia Montană exprimate de: Academia Română, Asociația Ad Astra, Institutul Geologic Român, Ordinul Arhitecților din România, Sinodul BOR, Sinodul BRU și al celorlalte biserici creștine din România, precum și de experții independenți;
8. Crearea unei Comisii Parlamentare de Anchetă a Afacerii Roșia Montană sub toate aspectele: înstrăinarea zăcămintelor; acordarea licenței; sponsorizările RMGC către instituții publice și private, ONG-uri, persoane fizice; influențarea deciziilor politice; încălcarea unor hotărâri judecătorești definitive; modul în care publicitatea oferită de companie a afectat libertatea presei și dreptul la liberă exprimare etc.;
9. Refacerea și dezvoltarea infrastructurii rutiere din zona Munților Apuseni și acordarea unor facilități fiscale și de altă natură pentru dezvoltarea activităților economice în următoarele domenii: turism, prelucrarea lemnului și refacerea fondului forestier, creșterea și prelucrarea produselor de origine animală, apicultură și alte acțiuni specifice zonei;
10. Adoptarea de către guvernul României a unor politici publie, ca și elaborarea cu ajutorul societății civile reale, a unei strategii care să prevadă măsuri în acord cu principiile dezvoltării durabile, ale utilizării optime a resurselor, ale conservării patrimoniului cultural-istoric și ale sprijinirii întreprinderilor locale;
11. Începerea de către instituțiile abilitate a cercetării penale în cazul persoanelor care au semnat sau au participat la elaborarea și avizarea de documente cu privire la proiectul de exploatare minieră de la Roșia Montană;
12. Interzicerea prin lege a utilizării metodei fracturării hidraulice în exploatarea gazelor de șist și respectarea, în zonele vizare pentru această exploatare, a voinței suverane a cetățenilor, cu care ne exprimăm deplina solidaritate.
Aceasta este voința noastră, a locuitorilor Munților Apuseni, a oamenilor liberi prezenți la Marea Adunare de la Câmpeni, exprimată public astăzi, 19 octombrie 2013, cu spiritul și gândul îndreptate către o dezvoltare durabilă, care să asigure accesul pentru mai multe generații la toate resursele cu care Dumnezeu ne-a înzestrat.
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Mariana Anghel - Proclamația de la Câmpeni 19 octombrie 2013
Mariana Anghel – Proclamația de la Câmpeni 19 octombrie 2013
Proclamația de la Câmpeni – 19 octombrie 2013 – blog Proiect România
Proclamația de la Câmpeni – 19 octombrie 2013 – blog Proiect România

Toleranta


Dovleac  sec si-a luat nasul la purtare.
Ne anunta cu o ingamfare de care numai idiotii pot da dovada ca nu mai "tolereaza" manifestatiile. Dar cine ii cere acestui cap sec voie ? Cine este el ? Cum a ajuns el sa aiba drept de  viata si de moarte asupra noastra? Nu l-a ales nimeni ! Am ales coalitia tocmai pentru a ne scapa de Betivache. Dar ce sa vezi ? Fara sa fie ales,  acest prostanac  a ajuns sa fie el, cel care tolereaza si ce nu tolereaza.
Este mana in  mana cu  Betivache, care am vazut azi la inmormantarea unui personaj  al UE ca, statea langa  Angela comunista care conduce Germania. Era foarte vesel Betivache, cred ca  era asa pentru ca Angela lui i-a promis ferm ca ne da inapoi, datoria de 20 miliarde de euro pe care ne-o datoreaza dinaintea celui de -al 2-lea razb. mondial(1938). Ca un  patriot ce este, nu cred ca este altfel si nu a smuls o promisiune solemna si grabnica:))).
Dar sa revenim la oile noastre.
 Utitati-va ce am facut cu ingaduinta noastra. I-am dat aripi p.m.Dovleac Sec, neales care acum  ne anunta ca nu ne mai ingaduie la manifestatii. Toleranta 0.
Va repet cel mai periculos lucru este sa-i dai putere unui prost.
El este mult mai periculos ca unul destept, care este pus pe rele. El nu are limite si nu intelege ca nu are nici un drept intrucat, nu a fost ales  si tolerantele lui nastrusnice le face pe banii nostrii el, + organele de represiune. Noi romanii nu mai acceptam ca acest derbedeu sa  isi dea aere urat mirositoare pe banii nostri. Mai bine facem economie si nu il platim sa-si dea aere in mod public pentru ca Romania are si multi prosti care il iau in serios. Fara bani poate sa-si dea aere sub plapuma cu nevasta sau cu cine o vrea el.
 Trebuie sa fim mai vigilenti si mai neiertatori caci, acesti imbecili exploateaza aceste carente, in defavoarea si pe banii nostrii.
Cand ne documentam si luam exemplu de la Cromwell Lord Protector ?
UE si SUA ne mulg  de bogatiile solului si subsolului, trecandu-le in patrimoniul lor si noi ramanem numai cu rezultatele proaste ca si acum cu vizita in America. Dovleac sec ne preda  ca sclavi pe vecie strainilor. Cu ce drept ? Ca nu il duce capul  si coabitarea merge inainte.
 Stiti din experientele veacurilor trecute si chiar mai recent  in cele 2 razb.mondiale,  ca aceste reglari de conturi se fac numai prin razboaie distrugatoare cu milioane de victime nevinovate.
(Germania a pierdut primul razb.mondial la masa verde si ati vazut ce crunt s-a razbunat. Ne-a trecut pe toti prin foc si sabie pana a capitulat).
Vinovate doar ca au lasat din lasitate sa treaca zile si ani si zeci de ani, fara a opune rezistenta de nici un  fel.
Vreti sa mai trecem iar prin  astfel de experiente ? Suntem noi pregatiti,  moral si trupeste pentru asa un mare sacrificiu ? Vedeti ce repede isi ia nasul la purtare un dobitoc neales, pus intr-un  post important ?
Incepe sa creada ca el este cel, care se naste la 2000  de ani odata si atuncea mort, insa el este norocosul ca, este viu inca. Cum sa il coboram cu picioarele pe pamant caci, de la aerele pe care si le-a luat este la mare inaltime. NE TREBUIE DOAR O INGLITA SI GATA,  IL DAM CU CURUL ALA GRAS DE PAMANT SI POATE PLECA SCLELALAIND, daca nu ii dam suturi in chiur !

Cenzurat

Armura

SUA vrea o armura de tip “Iron Man” pentru soldatii americani

autor: FrontPress 19.10.2013

iron manCercetătorii armatei americane lucrează la dezvoltarea unei armuri de înaltă tehnologie care ar urma să confere soldaţilor “o forţă supraomenească”, asemenea celei prezentate în filmele de acţiune “Iron Man”, a recunoscut Pentagonul.
Această armură “revoluţionară”, botezată “Tactical Assault Light Operator Suit (sau Talos)”, va fi dotată cu un schelet extern, pentru a-i permite soldatului să transporte echipamente grele, cu un calculator performant şi cu o protecţie anti-glonţ crescută, precum şi cu un sistem de control al semnelor vitale, a explicat armata americană pentru France Presse.
“Unele dintre tehnologiile preconizate pentru Talos conţin o armură avansată, calculatoare care permit soldatului să ştie unde se află în orice moment pe câmpul de luptă şi să comunice cu comandamentul, precum şi un sistem de alimentare electric şi un schelet exterior foarte mobil”, a precizat armata terestră americană.
Future-Army-Soldier1Comandamentul pentru operaţiuni speciale (US Special Operations Command), care controlează comando-urile de elită ale Marinei americane, “Navy SEAL”, şi ale armatei terestre, “Army Rangers”, a lansat un apel cercetătorilor, în urmă cu o lună, să prezinte proiecte bazate pe tehnologii care să poată fi încorporate într-o “armură de luptă inteligentă”. Proiectele vor putea fi prezentate până în septembrie 2014.
Această viitoare armură de luptă ar putea folosi, de asemenea, “un scut lichid”, care aminteşte de filmele “Terminator”, dar această tehnologie nu este decât în primele stadii de dezvoltare, au explicat pentru AFP oficialii americani. Potrivit acestui proiect dezvoltat de cercetătorii de la Massachusetts Institute of Technology (MIT), acest lichid s-ar solidifica cu o încărcătură magnetică sau electrică.
Ideea de a afişa pe un ecran, în casca unui soldat, amplasamentul forţelor pe un câmp de luptă este similară eforturilor deja în curs pentru dezvoltarea unei căşti destinate piloţilor de pe noul avion de vânătoare F-35, mai amintește AFP, preluată de Agerpres. De pe Evenimentul Zilei

vineri, 18 octombrie 2013

Diavolul


Diavolul si-a bagat coada

Rezolvarea dosarelor penale contrafacute  pentru baietii care l-au speriat pe Min .Culturii sa fie rezolvate dupa ce vor fi rezolvate toate dosarele penale ale celor care au furat de au stins toata averea tarii si munca a 4-5 generatii. Acolo este buba, de acolo trebuie sa  recuperam ce este al nostru, nu faptul ca cativa tineri au speriat, un speriat de la natura.
Fiti vigilenti ca se vrea  aruncarea tuturor relelor in spatele unor tineri care constituie viitorul Romaniei. Se deturneaza atentia de la hotiile care se produc si in acest moment.
Sa nu ni se arunce praf in ochi.
Nu suntem prostii lor si cu cat se trage mai mult  de timp pentru a nu se raspunde in acesti 24 de ani de jaf, cu atat le este lor mai bine. Vorba proverbului, "mai moare magarul, mai piere samarul".
Vigilenta! Folosirea legionarilor in mod negativ era  dupa 1990  mana securitatii prin vocea lui Iliescu.
Am vazut pe internet ca au sosit dubele cu jandarmi in Piata Universitatii dar nu se spune nimic la tv.inca.

Abureala !!!


Se  descuta cu mai multa seriozitate decat merita, faptul ca un  tanar cu o piatra a spart  luneta  la masina ministrului. Dovleac sec apare  cu foarte mare importanta ca detinatorul adevarului absolut si cu maxima suficienta ne spune ca trebui pedepsit ca a atacat statul.
Dar cine este statul ? Este un grup de oameni carora noi  un popor intreg le acordam increderea noastra prin vot si ii recompensam PENTRU MUNCA LOR IN FOLOSUL NOSTRU, cu banii nostrii.
Faptul ca aceste  structuri una promit si nimic nu se rezolva ce inseamna ? Inseamna  bolnavi, morti, incultura, in concluzie suferinta si destructurarea acestui tinut numit Romania, fiind in imposibilitateatea de a ne apara.
Un  guvern care a promis DREPTATE PANA LA CAPAT, si prin subterfugii aplica  violenta asupra mentalului colectiv si asupra trupului prin  imposibilitatea  intretinerii lui.
Un lucru marunt, a fost trecut la  apararea statului de violenta si se cere pedepsirea vinovatului.
Vad acum pe buna noastra ministreasa a muncii care intre 3 suspine si 2 parturi ne spune  deranjata, de parca nu am platit-o regulat si bine( sau vorba cealalta), la intrebarile  pensionarilor spunandu-le ca atata poate Romania acum.
Totul se va rezolva ipotetic intr-un viitor pe care unii nu il vor mai prinde.
Referitor la violenta asupra populatiei  la care se raporteaza acum p.m. Dovleac sec, cum se denumesc  urletele din  spitale ale celor operati cu mari infectii si amputari si carora nu li se poate da nici un algocalmin, caci nu are spitalul bani ! Cata suferinta ar termpera daca  s-ar intoarce cei 1,5 miliarde de euro, care s-au evaporat fara speranta de identificare a buzunarelor unde s-au pitit.
Dovleac sec  merge in America. Ma ingrozeste gandul bilantului la intoarcere. Imi e teama ca nu va rezolva nimic si se va face pres pentru interesele SUA si injosirea Romaniei. Vize ?
Eu  vreau DREPTATE PANA LA CAPAT !!!  Acum ii rog frumos sa PLECE CU TOTII, LA MAMA DRACULUI SI SA NE LASE IN PACE CACI EI  NUMAI  PAGUBA NE ADUC.
Sa se intoarca cand ii voi chema eu. Unde este Cromwell? Are de lucru ca de aceea este PROTECTOR !!!

Les grands boulevards

Asmute

Victor Ponta asmute jandarmii impotriva “LEGIONARILOR”: “Sa actioneze fara complexe!”

autor: FrontPress 18.10.2013

pontaPe fondul amplificării protestelor populare contra exploatărilor resurselor naturale de către corporaţii străine şi la doar câteva zile după ce Crin Antonescu a cerut interzicerea organizaţiilor cu “caracter legionar”, a venit rândul colegului de coaliţie, premierul Victor Ponta, să asmute jandarmii contra demonstranţilor, exact aşa cum în anii ’90 mentorul său, Ion Iliescu, invoca “pericolul legionar” pentru a ataca maniefstaţiile anticomuniste din Piaţa Universităţii din Bucureşti.
iliescu si pontaAcum, premierul Ponta se comportă la fel. Acesta l-a anunţat pe ministrul de Interne că jandarmii au mandat clar din partea sa să acţioneze “fără complexe” atunci când protestele depăşesc “linia roşie” şi se transformă în agresiuni şi ameninţări, arătând că România nu se poate întoarce la perioada “când legionarii îşi făceau de cap”.
“Vreau să daţi un semnal foarte clar de respectare a legii. Există o linie roşie peste care nu accept să se treacă. Colegul nostru, domnul Barbu, a fost agresat. Nu e vorba de domnia sa, că e bărbat, rezistă, e vorba de faptul că nu ne întoarcem la anii ’30, când îşi făceau legionarii de cap pe străzile Bucureştiului. Cât timp protestele sunt paşnice, jandarmii au procedat foarte bine, foarte elegant, dar în momentul în care se trece linia roşie şi vorbim de agresiuni, ameninţări, blocarea unor drumuri, aveţi din partea mea mandat foarte clar de intervenţie conform legii”, i-a spus Ponta ministrului de Interne, Radu Stroe, în şedinţa de guvern.
“Am văzut că în Canada sunt tot demonstraţii împotriva gazelor de şist. Acolo, poliţia a intervenit dur. Eu nu vă cer să intervenţi dur decât dacă se trece linia roşie, care este agresiunea, încălcarea unor drepturi fundamentale, inclusiv dreptul de proprietate şi blocarea unor drumuri şi împiedicarea intereselor legitime ale acestei ţări. Pentru 300, 100, 1.000 de oameni nu putem bloca o ţară de 22 milioane şi o să vă cer, aveţi din partea mea mandat, jandarmii, poliţia, instituţiile statului să acţioneze fără niciun fel de complex când e vorba de încălcarea gravă a legii. Cred că nu putem să acceptăm ca lucrurile să treacă de această linie roşie”, a conchis Ponta, citat de Mediafax.
Anul trecut, în timpul protestelor împotriva lui Traian Băsescu, acelaşi Victor Ponta, împreună cu alţi lideri ai USL, criticau vehement acţiunile în forţă ale jandarmilor, în exact aceleaşi situaţii invocate acum.
IMG_31Nouă persoane au fost identificate în urma incidentului de joi seară, din Centrul Istoric, în care opozanţi ai proiectului minier de la Roşia Montană l-au apostrofat pe ministrului Daniel Barbu, au aruncat cu bancote imprimate cu chipul acestuia spre el, insinuând cumpărarea lui de către Gabriel Resources, şi au spart luneta maşinii demnitarului. Două persoane au fost audiate iar celelalte şapte vor fi citate să dea declaraţii. Şi ministrul Daniel Barbu a invocat în acelaşi limbaj comunistoid că protestatarii au avut un comportament de “neofascişti”.
Pe de altă parte, preşedintele Traian Băsescu, un cunoscut apărător al intereselor celor de la Roşia Montană Gold Corporation şi Chevron, a declarat vineri în privinţa protestelor că este o factură care este plătită pentru minciunile lui Victor Ponta şi Crin Antonescu din perioada de opoziţie.
“Aş vrea să trag o concluzie, ce se întâmplă acum este o factură pe care din păcate o plătim toţi pentru minciuna domnului Ponta, domnului Antonescu şi activiştilor lor în perioada de opoziţie. Aţi văzut povestea aceea cu mortul, este este echivalentul găinii cu pui vii de la Evenimentul zilei şi a ţipetelor lui Ponta în Piaţa Constuituţiei: jandarmeria are muniţie de război” a afirmat, la B1Tv, Traian Băsescu.
Şeful statului a spus că aici se plăteşte o factură “a minciunilor acestor oameni”, care spuneau că gazele şist ar reprezenta “o crimă”. Sursa: FrontPress.ro
timthumb

Miting Nationalist

Mare miting NATIONALIST impotriva SEPARATIMSULUI (FOTO)

autor: FrontPress 18.10.2013

2Sâmbăta trecută a avut loc un mare marş naţionalist în Barcelona îndreptat împotriva tendinţelor separatiste care ameninţă integritatea Spaniei. La acţiune au participat peste 500 de persoane din partea mai multor organizaţii radicale, care au lăsat deoparte disensiunile în favoarea unui scop comun.
În discursurile rostite în faţa mulţimii, liderii organizaţiilor naţionaliste au criticat acţiunile provocatoare ale separatiştilor şi au concluzionat la unison ca statele naţionale puternice sunt singura alternativă viabilă în faţa globalizării.
A existat şi o contra-manifestaţie la care au participat diverşti militanţi de extremă stânga, de la anarhişti la comunişti. Sursa: FrontPress.ro
1345678910111213141516171819202122

Nationalistii romani singuri

Sovinii UNGURI continua ofensiva relatiilor externe. Nationalistii ROMANI tot mai singuri (FOTO)

autor: FrontPress 18.10.2013

0La începutul lunii octombrie aripa de tineret a partidului radical Jobbik a organizat în oraşul Tata din Ungaria o conferinţă naţionalistă cu participare internaţională. La discuţiile ideologice şi organizatorice au participat reprezrentanţii unor organizaţii similare din Polonia, Franţa, Marea Britanie, Italia, Rusia şi Spania. Evenimentul a fost încă o victorie a ungurilor în ofensiva lor de coagulare a unui pol naţionalist radical european în jurul Jobbik, care este în plină ascensiune, fiind al treilea partid ca mărime din ţară. Pe de altă parte, naţionaliştii români pierd aliat după aliat în lumea mişcărilor identitare europene, majoritatea acceptând tacit de dragul relaţiilor cu partenerii din Ungaria poziţiile revizioniste ale acestora cu privire teritoriile revendicate din Transilvania, Banat, Crişana şi Maramureş.
La evenimentul din Tata a participat şi Vona Gabor, liderul la nivel naţional al Jobbik, dar şi simpatizanţi din România, în special din unele zone din Ardeal, unde ungurii repreznită o pondere importantă din populaţie.
În discursul său rostit în faţa unei audienţe de circa 200 de persoane, Vona Gabor a vorbit despre căutarea unei căi alternative pentru Europa, în vederea alegerilor europarlamentare din 2014.
Invitaţilor străini li s-au mai prezentat materiale despre diaspora maghiară din afara graniţelor şi despre “nedreptatea de la Trianon”, aluzie la tratatul care a consfinţit destrămarea Ungariei Mari după Primul Război Mondial şi implicit unirea provinciilor vestice româneşti cu ţara mamă.
Alianţa Tinerilor de Dreapta – Mişcarea pentru o Ungarie mai bună (Jobbik) a obţinut 17 la sută din voturi în urma alegerilor generale din 2010 şi un număr de 45 de parlamentari. La nivel european partidul are legături strânse cu mai multe formaţiuni naţionaliste importante. După alegerile europarlamentare din 2009, Jobbik a obţinut aproape 15 procente din totalul voturilor exprimate, revenindu-i 3 locuri în Parlamentul European.Sursa: FrontPress.ro

La ceas de seara (continuare -2-)


Nu retrag nici un cuvint din cele scrise de mine in articolul anterior pentru ca aceste  vorbe constituie credinta mea ca p.m. este un  prost cu diploma.
Declaratia data  de p.m. la tv. cum ca  oamenii pot sa faca manifestatii dar, sa fie  in liniste sa nu deranjeze pe nimeni, este o neghiobie.
Scopul manifestatiilor in  toata lumea este sa atraga atentia, in urma carora sa se ia masurile necesare.
 Acest Dovleac sec a pus la cale aceeasi strategie ca si cu Betivache pe care il ignora spune dar, il lasa sa faca ce vrea la VOLANUL TARII  facand pagube imense in toate domeniile care nu se vor sterge in zeci de ani.
 Cine l-a invatat crede ca  bucuria conducerii tarii fara restrictii a unui alcoolic, este totuna cu manifestantii frustrati ca nu au cele necesare si care vad ca totul a fost o minciuna pusa la cale, cu ajutorul celor fara nici o demnitate ca dealfel tot cabinetul guvernamental si in cazul de fata un robot intors cu cheia care beneficiaza de toate  beneficiile conform  functiei de Ministru al Culturii.
Dar daca asa cum spune  Dovleac sec, sa fie manifestatie linistita si sa nu fi avut loc acel incident nefericit, ce se intampla, ce se va intampla?
Va spun eu si in anul 2113  urmasii, urmasilor, urmasilor actualilor tineri revoltati, tot acolo s-ar gasi. Nimic nu s-ar schimba, ei isi vor vedea de manifestatie, poate intre timp li se vor face carti de munca platiti si cu sporuri de noapte si  continuatorii acestui stil de a conduce care care pana atunci nu vor mai avea ce conduce, isi vor vedea de  bogatia acumulata de la noi cei pasnici  de-a lungul multor generatii si se vor gandi cum sa o chetuiasca, astfel satisfacandu-si orice  neghiobie fantezista, care le va trece prin minte.
Stiti o zicala care spune  :"Tot raul este spre bine", sa speram ca acum acesti mizerabili,  pana nu este prea tarziu, vor da ascultare cu atentie  cererilor din  randul manifestantilor si nu vor mai pune pe orice derbedei batrani,  pe tabla de sah si ii vor  muta fara frica ca nu li s-ar intampla nimic, adica sa nu le sara un  pumn ( nu piatra in  tartacuta.
Vreau sa se inteleaga ca nu aprob violenta, dar aceasta atentionare delicata  facuta de catre manifestanti, asupra acelui CERBER al adevarului :)))si  care a fost un  tras de clopot in toiul noptii  vestind pericolul unui incendiu, sa constituie trezirea la realitate a acestor  buhaiti, cu cururi grase de trai bun.TRAI NINIACA PE BANII BABACHII. Ei ne dispretuiesc si nu ne onoreaza nici cu un part.
Nici tinerii, nici batranii, nici orice cetatean al Romaniei nu mai poate astepta ca acest  Dovleac sec sa imbatranesca si sa-i vina mintea la cap. Dar daca nu ii vine ? Ce facem ? Stam cu mainile in san si ne uitam cum la adapostul cuvintelor de imbecil:"asa am gandit eu, cand el nu gandeste ca nu are cu ce, asa consider eu,  sau imi asum ", ne vom  trazi numai cand  vom fi nevoiti sa ne luam lumea in  cap cu traista in bat dar, in liniste sa nu deranjam pe siluitorii nostrii de veacuri?
Facand un sumar al situatiei din tara condusa de acest Mutunache pentru linistea lui si a  banditilor alesi care ne conduc este ca,  tara nu este condusa tocmai ca sa fie liniste.
Tiganii si ungurii isi fac de cap si merg declarand ca vor sfartecarea trupului tarii. Ei ungurii prin mainilor lor murdare, anuleaza toate drepturile romanilor.
Tiganii  impun prin amenintari, adm.de blog sa nu fie trecuti la caldura  la intretinere iarna. Ei platesc 5 lei pe luna si  suma lor la CALDURA DE PESTE 3  mil.lei vechi anul trecut, este trecuta locatarilor romani. Impun legea lor, legea tiganeasca, adica platesti daca nu vrei sa dormi numai inarmat si nici arunci nu esti sigur.
Dupa modelul lui  Dovleac sec,  se iau  si organele care trebuie sa fie de repreasiune contra barbarilor, nu se implica ca sa fie liniste. Linistea asta de mormant numai acum  prin aceste proteste de  3 sapt. mai dezmorteste atmosfera,  prin mitingurile impotriva  exploatarii de la Rosia Montana,  opozitia  contra  explorarii si apoi a exploatarii gazelor de sist, prin o piatra aruncata  numai pentru al speria pe un  demnitar, fara demnitate. Asta e prea putin ca aceste lepadaturi care spun ca vor liniste, sa se duca Dracului. Aceasta liniste dinaintea mortii lor, sau a noastra romanilor, duce la stergerea de pe suprafata Europei a Romaniei.
Acum depinde pentru ce optam ?Optam pentru mentinerea la  devalizarea tarii  a acestor  criminali,  ca sa fie ei  linistiti, sau pentru renasterea neamului nostru caruia i se pregateste inmormantarea si chiar in aceste momente se gateste parastasul. Ce zicea Cromwell, sa tinem praful de pusca la loc uscat? El care  scurta capetele regilor si mai ales ale parlamentarilor.  Era numit Lord Protector ! Oare de ce ?

joi, 17 octombrie 2013

La ceas de seara


La ceas de seara am vazut  cu uimire pe ecrenele tv. cum  un ministru era speriat  de moarte.
 Cum era el  in seara precedenta de  important si ne spunea minciuni  acum, nu mai era atat de sigur pe el. Nu sunt de acord cu violenta dar facand o extrapolare, consider ca si mie mi se aruncau pietre in cap prin dialogul dansului  de  slugarnic  nomenclaturist.
Inainte de alegeri ma uitam la emisiunile la care lua parte si il socoteam asa urat cum este, ca pe un sfant si ii inghiteam pe nemestecate   cuvintele.
Dar in aceste luni de la instaurarea prin alegeri a noilor guvernanti m-am lamurit. Am vazut cum nu a aparut cand ardeau in Bucuresti cele 3 case de patrimoniu. Dl.  Raz.T. pe care l-am adorat din anii 1970 pentru emisiunile despre istorie, si care dupa 1989 m-a dezamagit punand umarul la  furtul revolutiei si transformand-o intr-o piesa de teatru regizata de alt mare regizor incinerat,  la nivel national nereusita. Acest domn spunea ca, ce stie un  protestatar despre patrimoniu ? Ce sa stie, stie ce vede ! Acest domn Ministru al Culturii nu este un neica nimeni, pana la alegeri a fost un punct de reper. Nu este asa de nebagat in seama, oamen ii privesc cu mirare aceasta intoarcere a lui, ca la Ploiesti. Sunt multe  de spus dar dispretul acesta pentru manifestanti  aratat de catre vechile cadre comuniste, nu face altceva decat de a intarata oamenii de buna credinta, care au crezut in cuvinte  mincinoase. Inca odata repet nu agreez violenta nejustificata, dar acum acest domn  a starnit prea multa manie si tinerii nu s-au putut abtine.
Tinerii au un spirit de dreptate mai  inalt fata de acesti buhavi si inraiti  fosti si actuali comunisti.
Sa speram ca  le-a fost o lectie  acestor noi alesi si vor intelege sa inceteze cu minciunile caci, minciunile lor duc la distrugerea noastra.
Repet, nu am crezut ca acest domn ministru al culturii, ma va dezamagi  asa cum a facut-o dovedint o imoralitate intelectuala cum arar se intalneste.
Dovedeste ca acei tineri domni din piata,  nu au fost mai prejos prin moralitate, au fost chiar mai sus mult ca dansul. Si doamnele acestea de la tv. sa mai lase pudibonderia la o parte ca,  atitudinea noastra  blegoasa  ne-a adus aici. Sa terminam cu atitutinea asta ca : "capul plecat sabia nu-l taie, dar paste iarba". D-nul Ministru al Culturii sa fie mai atent cu apelativele nejustificate aruncate unor tineri in formare. Altfel cum  isi mai justifica  portofoliul de Ministru al Culturii ?

Trimis in judecata

Fost ministru UNGUR trimis in judecata pentru crime de RAZBOI

autor: FrontPress 17.10.2013

1956Procurorii unguri l-au trimis în judecată pe Bela Biszku, fostul ministru de Interne, pentru crime de război comise în timpul revoluţiei anticomuniste din 1956, înăbuşite de tancurile Armatei Roşii. Fostul demnitar, în vârstă de 91 de ani, este acuzat de procurori că a fost implicat în reprimarea manifestanţilor.
Bela Biszku a făcut parte din Comitetul Central al Partidului Comunist, care a decis în octombrie 1956 să creeze o miliţie înarmată. Procurorii unguri spun că membrii acestor miliţii comuniste au deschis focul asupara demonstranţilor, 49 de persoane fiind împuşcate.
Biszku a fost pus oficial sub acuzare în 2012, pentru crime de război, în cazul uciderii acelor civili care demonstrau împotriva regimului comunist de la Budapesta, în 1956, scrie Gândul. Biszku a fost acuzat că a coordonat atacurile armate asupra demonstranţilor.
1Acesta însă a negat mereu faptul că regimul comunist pe care îl reprezenta la vremea respectivă a greşit cu ceva, el apărând şi într-un documentar care a făcut valuri în Ungaria.
Procurorul şef Tibor Ibolya a declarat că acţiunile lui Biszku se circumscriu infracţiunilor privind crimele de război sancţionate de Convenţia de la Geneva. Pedeapsa maximă pentru aceste fapte este închisoarea pe viaţă. Procesul fostului ministru urmează să înceapă în trei luni.
Acţiunea în instanţă este posibilă în baza unei legi din 2011, iniţiată de partidul conservator Fidesz, al premierului Viktor Orban, care permite punerea sub acuzare pentru crimele comise sub dictatura comunistă.
Revoluţia ungară din 1956, împotriva guvernului susţinut de URSS, a fost înăbuşită de intervenţia Armatei Roşii. Revolta a început în ziua de 23 octombrie. Studenții au declanșat iniţial o demonstrație pașnică, care s-a transformat în revoluție violentă, sfârșită printr-un masacru comis de trupele sovietice în 10 – 11 noiembrie 1956. Pierderile de vieți s-au estimat la circa 5.500 de unguri civili şi revoluţionari (inclusiv aproximativ 13.000 de răniţi) și peste 700 de soldați sovietici (inclusiv 1.250 de răniţi). Alți aproximativ 200.000 de locuitori au părăsit Ungaria, refugiindu-se în Occident. Sursa: FrontPress.ro

S-a suit elefantul in copac


Ponta se imparte intre sfintele moaste si fotbal. Tara piere si baba asta masculina se piaptana.
Este numai pe sticla  sa dea declaratii, cu trupul lui matahalos si creierul incet, dar vesel mereu de parca i-a fatat vaca in fiecare zi.
Acest om nu are nici o capacitate !  Nu cred ca incepand din secolul trecut si pana in prezent a avut Europa un prim ministru mai prost ca acesta.
Nu vrem, sa vedem realitatea. Nu e bun nici de procuror, nici de p.m. dar cel mai rau lucru fata de ce ni se in tampla este ca, nu este bun nici pentru Romania de acum si mai ales nepregatind pe cea viitoare.
Face totul pe sestache asa cum a facut acum cu  Rosia Montana si cu Pungesti.
Ne spune ca si cum s-ar intampla ca, munceste si in  rest  face pe omul cult, superior  lui Betivache cu camarila sa. Apropo, la sedinta de taina Betivache, cu parasutista lui si Piticul mincinios.Mesteca in hardaul cu c...   Ca si vrajutoarele asa cum  le-am vazut in copilaria noastra, poate este antreul pentru iad.
 Dovleac sec spune ca sa nu-l bagam in  seama dar, acela isi vede de treaba adica de ruinarea tarii mai departe si acest prostovan ne spune ca mai este putin timp, acum 60 de luni.
Se zice ca, cuvantul ucide mai repede ca glontul. Acesti impostori care ne conduc sunt mitraliati zilnic de la tv. de stiri si nu li se intampla nimic, nu-i doare nici in cot, era sa zic cur.
Aceste partide din  coalitie trimit niste  femei pisici ca invitati la emisiuni,de parca ar fi in vitrina la stabiliment, sa faca frumos si se miortaie  ca niste pisici in calduri incat cum le vezi, cum ti s-a muiat bastonul:))) parton de expresie muiat.
Cum sa avem noi castig de cauza si sa  inspiram incredere cu aceste  maimutele?
Vedeti ungurii, in toate domeniile ce mai barbati scot ? Dar ganditi-va ca Ungaria a fost  stapanita de turcii, a fost pasalac turcesc timp de 150 de ani.
Si vedeti ce tafnosi sunt acum dupa ce au fost putin in fruntea Europei,( comparartiv cu noi care suntem stapani aici dintotdeauna) fiind cuprinsi in  imperiul habzburgic(imparateasa Sissi) ? Imediat le-a crescut coarnele,  vazandu-se Dumnezei si negandu-ne existenta noastra pe aceste meleaguri de mii de ani.
Noua romanilor ni s-a  contestat si legitimitatea  domnitorilor nostrii care au fost socotiti criminali, care isi pazeau mosia cu  oamenii robi, cand ei improprietareau pe luptatori. Improprietatirea era unul dintre motivele pentru care luptau. Legarea de glie. Acum cam 40 de ani, am vazut un act de improprietarire  dat de Mircea cel Batran la 1400 si.. nu mai era valabil dar era tinut cu sfintenie  ca pe biblie. Sa vada urmasii ca  stra-stra-stra-mosul lui a fost luptator in armata lui Mircea cel Batran.
Mircea cel Batran s-a numit Batran tocmai pentru a se departaja   actele de impropietarire  ale lui, fata de ale urmasilor lui Mircea al 2-lea si Mircea Ciobanul.
Stiti ce scandal s-a facut cu includerea lui Stefan cel Mare in  randul sfintilor! S-a spus ca a fost numai un criminal de cea mai joasa speta si un curvar avand copii nelegitimi cu nemiluita.
Dar ganditi-va ca cel  facut din afara casniciei,  Petru Rares cu toate ca era chior s-a spus studiindu-se  toata biografia lui impreuna cu luptele si tacticile ce le-a folosit in paralel cu tatal sau si s-a spus ca el era mai bun tactician, mai inteligent decat taica-su. Si ca a fost unul din  cei mai destepti barbati ai Europei din  acel veac.
 In timp ce fiul  facut din casatoria legitima Alexandrel(omisacum in  totalitate)  a fost un  barbat  mai anemic si mai prostut.
Dar nu facem noi acum, aici dezvaluirile asupra vitejiei si incestului domnitorilor nostri.
Nu facem noi morala altora cand nici Betivache, nu e mai breaz dar, mai hot si pungas este.
Este bine ca sunt apreciati si acum pentru vitejia lor constituind mandria noastra.
Important este ca dusmanii merg pana acolo incat acestii domnitori viteji care au  aparat hotarele tarilor lor sunt minimalizati ca niste arendasi. Dar  Tarile Romane nu au fost niciodata pasalac. De ce spun rauvoitorii ? Ca aici era aur si prin pungi cu mii de galbeni, au tinut  turcii lacomi departe de  stapanirea asupra noastra. Erau mai in castig primind  pungile cu aur decat sa aduca aici administratie, care sa  stranga aurul si toate bogatiile, miere, grau.
Stiti gluma aceea cu intrebarea :"A mancat Stefan cel Mare mamaliga "? Raspuzi repede fara sa gandesti ca DA, dar daca te gandesti mai bine raspunsul este NU, pentru ca  Columb nu descoperise inca America si nu adusese aici in Europa porumbul, rosiile si nici sifilisul.Dar in privinta sifilisului de curand  Tribunalul international l-a absolvit pe Columb de aceasta acuzatie :))) Cine stie cum au sarit microbii de sifilis, pe vitejii marinari.
Dar si europenii le-au dat in contrapartida, varsatul de vant care aproape au DECIMAT  POPOARELE BASTINASE.
M-AM INDEPARTAT DE LA IDEE SI REVIN. LA NOI ROMANII,  ESTE CHESTIE DE ATITUDINE ! TREBUIE SA FIM BATOSI CHIAR DACA NU AVEM DREPTATE IN TOTALITATE. SA LUM EXEMPLU DE LA UNGURI SI TIGANI, EI NU AU NICI UN FEL DE DREPTATE DAR, O TIN PE A LOR SI PRIN ASTA SUNT CREZUTI, DEVENIND PERICULOSI.

Luis Miguel

Marine Le Pen

Lidera Frontului National prezice DESTRAMAREA Uniunii Europene asemenea Uniunii Sovietice

autor: FrontPress 17.10.2013

secera si ciocanMarine Le Pen, lidera partidului anti-imigrationist Frontul National,  a declarat ca Uniunea Europeana se va prabusi asemenea colosului rosu din est, Uniunea Sovietica. Pe de alta parte, Marine Le Pen isi propune sa infiinteze un grup in noul Parlament european, incurajata de faptul ca partidul pe care il conduce e pe primul loc in intentiile de vot ale francezilor pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc in 2014.
In opinia Marinei Le Pen, UE este o “anomalie globala” si a pledat in schimb pentru o reintoarcere la “o cooperare a statelor suverane”, potrivit The Telegraph.
Lidera Frontului National va calatori luna viitoare in Olanda pentru a face o campanie comuna cu Geert Wilder, liderul Partidului Libertatii, o alta formatiune eurosceptica parlamentara care se opune valului de imigranti musulmani.
Speriat de avantul formatiunilor identitare, presedintele socialist al Frantei, Francois Hollande, a avertizat in aceasta saptamana ca perspectiva unui grup nationalist puternic in Parlamentul European ar putea duce la “regresiune si paralizie”.
Formarea unui grup parlamentar oficial in Parlamentul european necesita 25 de membri din cel putin 7 tari din cele 28 ale uniunii. Sursa: FrontPress.ro