Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 12 octombrie 2013

Un banc


Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni:

- Care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav?
- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Ii cerem pacientului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune:
- Orice om normal ar lua cana.
- Nu, un om normal ar scoate dopul de la cada ...

A murit Maria de Villota pilot formula 1


Encuentran muerta a María de Villota
La Cadena Ser ha adelantado la noticia, según fuentes de Urgencias de Sevilla María de Villota ha aparecido muerta a las 7,30 de esta mañana en su hotel de Sevilla sin signos de violencia, se cree que ha fallecido una hora antes, descanse en paz, mi pésame a todos ya que la preciábamos mucho.
impresiones.blogspot.com

Iudele neamului

Iudele neamului romanesc, fara sange romanesc

autor: FrontPress 12.10.2013

sarutul lui iudaDin antichitate şi până în prezent, istoria ne relevă numeroase conspiraţii şi trădări de care au avut parte ilustre figuri ale neamului românesc de-a lungul timpului: Decebal, Mihai Viteazul, Constantin Brâncoveanu, Vlad Ţepeș, Tudor Vladimirescu, Alexandru Ioan Cuza, Nicolae Iorga, Mihai Eminescu, Corneliu Zelea-Codreanu, Ion Antonescu…
Aceste personalităţi marcante au plătit cu viața curajul de a-și asuma responsabilitatea apărării și păstrării unității de neam. Începând din perioada invaziei otomane, când în Țările Românești, datorită cârmuirii luminate a marilor voievozi, s-a evitat transformarea acestora în colonii otomane, dar, în răstimp, s-au înmulţit actele de trădare. Să ne amintim de trădarea marelui domnitor Mihai Viteazul, primul înfăptuitor al unirii de la 1600, atras într-o cursă de către unul dintre apropiați, căzând pradă, pe 9 august 1601, ucigașilor tocmiți de generalul Basta. Un alt voievod ucis prin uneltire de către uzurpatori a fost martirul Constantin Brîncoveanu, cel mai emblematic domnitor iubitor de țara și religie până la sacrificiul propriu și al urmașilor lui.
vlad tepes FRONTPRESSVlad Țepeș, un alt erou al istoriei, și cel mai aprig făcător de dreptate al neamului românesc, considerat pe nedrept de cronicarii străini ai vremii un monstru și un vărsător de sânge. Instituirea dreptății și a celei mai bune orânduirii i-a atras mulți dușmani strălucitului principe din dinastia Basarabilor, ctitorii Țării Românești. Calitățile sale de lider și bun organizator l-au pus pe picior de egalitate cu cei mai mari conducători ai lumi, chiar dacă nu i s-au recunoscut meritele oficial.
Numai un genial cârmuitor ar fi putut să-i țină piept în lupte unei armate numeroase, cum a fost cea a imperiului Otoman, care-i îngrozea pe lașii conducătorii din Apusul Europei, ce se vedeau nevoiți să apeleze la sprijinul lui Dracula, așa cum batjocoritor l-au numit, ca să-i ponegrească personalitatea. Tot prin metode mârșave, complotiste și complicitatea mesagerilor l-au înlăturat de la domnie, ucigându-l din teama că acesta le va submina credibilitatea și faima de care se bucurau în ochii lumii…
Cotropitorii străini au înțeles că locuitorii teritoriilor românești sunt atât de puternic închegați și uniți, încât nu pot fi dezbinați decât prin înlocuirea conducătorilor de sânge românesc cu alții străini neamului nostru. Așa s-au consumat cele mai zbuciumate perioade din istorie. Instalarea domniilor fanariote în Moldova și Țara Românească de către poarta Otomană pe parcursul unui veac a reprezentat cea mai supresivă și subversivă măsură a fanarilor la adresa românității. Acești venetici au reprezentat întruchiparea lăcomiei, perfidiei, trădării și infatuării, iar termenul de „voievozi” le-a fost pe nedrept atribuit de către istorici. Principiile lor de conducere și reformele au fost total opuse ființei naționale românești, fiindcă reprezentau atentate împotriva orânduirii firești prin care înaintașii păstraseră unitatea de neam și teritoriu.
Politicile fiscale excesive impuse populației sărăcite, ca o garanție a păstrării prerogativelor puterii pe linie dinastică, suma de conspirații și corupția generalizată au făcut din această perioadă una dintre cele mai apăsătoare, zbuciumate și nedrepte, asemenea celei comuniste și a celei din prezent. Revoluția de la 1821 din Țara Românească a fost condusă de către eroul neamului, Tudor Vladimirescu, cel care își jurase eliminarea de la putere a familiilor domnitoare grecești și instaurarea orânduiri pașnice în interesul românilor, a poporului. Însă, domnul Tudor Vladimirescu se înconjurase fără să știe de susținători falși, corupți care l-au trădat dându-l pe mâna oamenilor lui Ipsilanti care l-au ucis, insinuându-i drept motiv un act de trădare niciodată dovedit.
Alexandru-Ioan-Cuza1Câteva decenii mai târziu, un alt mare domnitor, Alexandru Ioan Cuza, care a unit destinul celor două țări surori, Moldova și Țara Românească, fiind inițiatorul reformelor agrare, fiscale și militare în beneficiului populației, avea să fie la rândul lui trădat de către monstruoasa coaliție formată din partidele Liberal și Conservator care, prin complot, l-au forțat să abdice, lăsând loc unor conducători dinastici din familia Hohenzollern timp de aproape 8 decenii.
Oricât de mult ar fi încercat acești lideri monarhici să se integreze spiritual și tradițional valorilor românești, nu au reușit să adere și să se muleze complet la esența românismului, după cum a dezvăluit marele poet și erou național Mihai Eminescu în publicațiile vremii și în operele sale despre pericolul pe care îl reprezintă străinii care s-au infiltrat în toate formele de organizare politică, administrativă și socială, cu precădere evreii care sabotau continuu activitățile patrioților, siguranța și unitatea națională.
Eminescu avea să devină foarte incomod pentru politicienii vremii și mai ales pentru familia regală, aservită intereselor Imperiului Austro-ungar care îl dorea lichidat pe marele nostru poet, cunoscută fiind poziția lui militantă pentru interesele românilor din Transilvania. Profund cunoscător al substraturilor politicii monarhice, marele poet a făcut cunoscute adevărurile despre sistemul corupt, legile care îi defavorizau pe români, a denunțat avizii de putere, slugile serviciilor secrete germane al căror scop antinațional era menținerea Transilvania sub ocupație austro-ungară.
Mihai-Eminescu1Destituirea poetului de la redacția ziarului Timpul, publicație conservatoare românească în care și-a publicat articolele prin care denunța politica subversivă împotriva intereselor naționale, destituire dispusă de către Maiorescu, o paiață filogermană ticăloasă, arată cât de lipsit a fost Eminescu de sprijinul grupării politice la care aderase și în care crezuse o perioadă. Eminescu a sfidat fără limite, curajos, avid de dreptate și adevăr, guvernarea străină de interesele națiunii. Prin înființarea societății studențești „Carpații” în Transilvania, desființată de guvern, Eminescu plănuia contracararea consecinţelor unei posibile alianţe a Casei Regale din România cu lumea germană, elaborând un proiect cu adevărat „subversiv”, mergând până la o răsturnare a lui Carol, ca trădător al României.
Pe lângă Societatea „Carpaţii”, mai funcționau, la Budapesta, Societatea „Petru Maior”, la Viena „România jună”, la Cernăuţi „Junimea”, ”Dacia”, ”Bucovina şi Moldova”, în Transilvania societatea „ASTRA”, iar în Regat „Liga pentru unitatea culturală a tuturor românilor în vechea Românie”, care avea filiale inclusiv la Paris. Toate aceste organizaţii se aflau în obiectivul serviciilor secrete ale Rusiei ţariste şi ale Austro-Ungariei, fiind intens infiltrate cu misiunea supravegherii. De aceea a fost luată măsura internării forțate a lui Eminescu la ospiciul de boli psihice în 1883, sub pretextul unei nebunii și al unor boli inventate, așa cum s-a mințit că ar fi suferit de sifilis, boală care, fără antibioticele de mai târziu, transforma omul într-o ființă incapabil să gândească, contrar faptului evident că poetul era un izvor nesecat de talent creative și gândire genială.
Aceste scenarii criminale culminând cu defăimarea și intoxicarea publică nu l-au putut opri pe poet să își continue lupta. Întemnițat la ordinul „prietenului” și „protectorului” său, Maiorescu, sub pretextul unui pretins tratament contra sifilisului, aplicat de către un medic evreu, Eminescu a fost otrăvit lent cu mercur: șase grame zilnic! Încercarea lui de a reveni în atenția publicului a eșuat. Supravegherea permanentă la locul detenției, tratamentul inuman, intimidările și torturile fizice l-au făcut să se resemneze, acceptând silit destinul care avea să se sfârșească la doar 39 de ani. Mult prea devreme și mult prea nedrept!
În manualele şcolare de astăzi se continuă denaturarea adevărului în ceea ce-l priveşte pe Eminescu. Propagarea minciunii legată de cauzele morții încă mai persistă și este acceptată de către cei necunoscători și de către masele manipulate. Continuând lista trădărilor din prima jumătate a sec XX, reamintesc de personalitatea exemplară a lui Corneliu Zelea Codreanu, liderul organizației politice „Legiunea Arhanghelului Mihail” și una dintre cele mai importante personalități politice a vremii. Căpitanul Zelea Codreanu, ca și Eminescu, a fost un mare patriot, un mare iubitor de dreptate și adevăr.
codreanuÎn scurta sa existență a luptat pentru instituirea celei mai sănătoase orânduiri pentru societatea românească. Personalitatea lui a avut cele mai alese atribute: patriotismul, incoruptibilitatea, spiritul de sacrificiu, onoarea, generozitatea, credința în Dumnezeu, inteligența, moralitatea, integritatea… Acest mare lider a reușit să atragă în mișcarea lui pe cei mai mulți și renumiți dintre intelectualii de elită ai țării printre care: Emil Cioran, Mircea Eliade, Radu Gyr, Nae Ionescu, Lucian Blaga.
În ciuda opoziției statului, „Căpitanul” a reușit să se organizeze eficient și să-și extindă numărul de membrii în cadrul gărzii, din toate categoriile sociale: elevi, studenți, profesori, muncitori… Aproape un milion de membrii pe care a reușit să-i instruiască în spiritul ideologiei legionare. Deși nu a avut nici un suport material, inteligența remarcabilă l-a ajutat să mențină activă și competentă marea organizație. Și cum s-a întâmplat de atâtea ori în istorie, liderilor integri moral înscenându-li-se fapte de crimă, corupție, trădare pentru a li se înfrâna ascensiunea și pentru a fi înlăturați de la putere, și Căpitanului i s-au pus în răspundere în mod mârșav astfel de fapte.
Monarhul conducător și plin de moravuri al epocii s-a folosit de gruparea politică a lui Codreanu ca să-și consolideze statutul, dar de care vroia să se descotorosească cu ajutorul serviciilor secrete și al sabotorilor infiltrați în organizație: Vernicescu, Stelescu, Boeru (asasinul celui mai mare istoric român, Nicolae Iorga ), care au comis asasinate politice în numele organizației pentru a o destructura și a-l compromite pe Căpitan .
Complotul organizat pentru arestarea și uciderea Căpitanului, ca și în cazul lui Eminescu, a fost pus la cale de către aceste slugi filosemite care au netezit calea instaurării comunismului în România pentru jumătate de secol, și, cum bine spune proverbul ”cui pe cui se scoate”, Mareșalul Antonescu, căruia nu-i poate nimeni contesta calitățile extraordinare de lider, și erou al neamului, dar care din păcate s-a lăsat influențat de conjuncturile neprielnice ale vremi ce l-au determinat să ia măsurile de masacrare a mișcării legionare. Acest fapt îl face parțial vinovat. Antonescu a fost și indirect implicat în complotul uciderii Căpitanului, din nefericire a împărtășit aceeași soartă prin trădarea de către subordonații lui: generalul Aurel Aldea, generalul Sănătescu și Grigore Niculescu–Buzești.
Ulterior, de orchestrarea procesului, a capetelor de acuzare și a condamnării la moarte s-a ocupat evreul Lucrețiu Pătrășcanu, ministrul justiției și promotorul proceselor de epurare de tip stalinist, zelos executant al ordinelor lui Stalin. Din păcate, consecințele faptelor lui aveau să-i atragă aceeași soartă. Arestat în 1948 din ordinul colegilor săi comuniști care se simțeau complexați de personalitatea lui inteligentă, sub acuzația devierii de la principiile ideologiei marxiste, este executat în 1954 după șase ani de detenție și, astfel, liderul de atunci al României comuniste, Gheorghe Gheorghiu-Dej, a scăpat de încă un adversar periculos care-i putea periclita poziția de stăpân al țării.
Gheorghe Gheorghiu-Dej s-a născut la Bârlad în 1901 dintr-o familie de muncitori săraci și… țigani la origine – din spusele celor cunoscuți familiei sale, dar s-a măslui biografia lui, evitându-se menționarea în vreo sursă a adevăratei lui origini etnice. Se știe, însă, că partidul comunist din România a fost format în mare majoritate din membri alogeni: evrei, țigani, maghiari și, într-un procent insignifiant, de români puri. Imperiul sovietic își dorea influența absolută în România. Atât facțiunea moscovită cât și cea românească de membri PMR, erau total supuse directivelor sovietice care trebuiau să fie puse în aplicare cu orice preț.
Dar mai ales cu prețul dezrădăcinării naționale, al terorii instaurate în rândul populației, al prigonirii bisericii ortodoxe, al uciderii elitelor intelectuale ale țării și al intoxicării conștiinței naționale. Toate aceste crime antiromâneşti nu puteau fi săvârşite decât de către duşmanii aprigi şi furibunzi ai românismului: evreii sionişti şi slugile lor, ţiganii şi maghiarii. Vedem cu câtă ușurință li s-au cedat acestora drepturi prea generoase pe care și le revendică obraznic.
Victimizarea pe motivul holocaustului și redobândirea proprietăţilor clădite prin furtișaguri din avutul național sunt pretexte prin care doresc să se deculpabilizeze de rolul nefast pe care l-au avut și pe care l-au jucat murdar în societate. Se pare că acești etnici conspiraționiști se prefac că nu cunosc adevărul despre implicarea personalităților evreiești cu nume schimbate: Ana Pauker (Rabinsohn),Teohari Georgescu (Burach Tescovici ), Vasile Luca (Luca Laszlo), Ghizela Vass, Silviu Brucan ( Samuel Brukner), Iosif Kișinevski, Alexandru Nicolschi (Grumberg Boris Nicolscki), Gheorghe Pintilie (Pantiușa Bodnarenko), Emil Bodnăraș… în instaurarea comunismului și dezumanizarea oponenților regimului în închisori prin practicile de tortură bine cunoscute.
Politologul evreu Vladimir Tismăneanu, în falsa lui pledoarie pentru stabilirea adevărului despre comunism, a evitat să-și menționeze părinții, Leonte și Hermina Tismineţky, apartenenți din rândul grupării torționare kominterniste care a îngropat intelectualitatea română la canal și între zidurile monstruosului lagăr Pitești, dictând masacrarea studenților și transformarea ființelor umane în monștri ce își torturau semenii. Românii care îşi iubesc ţara şi au posibilitatea afirmării prin scris, au datoria morală să reamintească posterităţii despre nedreptăţile evreilor îndreptate împotriva bietului popor român.
Comunismul, indiscutabil, a fost un experiment diabolic de exterminare a poporului român. Exponenții comunismului s-au născut din familii de evrei-ţigani, tătari-ţigani, ţigani-maghiari, evrei-maghiari, evrei-tătari, toţi aceştia fiind frustraţi de statutul lor de etnici alogeni, neintegrați în românitate, limitați intelectual, vicleni și avizi de putere, așa cum a fost Nicolae Ceaușescu, care a avut grijă să-și cosmetizeze biografia și să înlăture orice obstacol care ar fi putut să facă trimitere la adevărata sa origine, cea de tătar-țigan, născut în satul Tătărăi (denumire sugestivă) din comuna Scornicești. Este trist de remarcat că există atâția nostalgici ai perioadei comuniste. Cum este cu putință să nu se conștientizeze rolul nefast pe care l-a avut comunismul în România? Contemporani fiind cu această perioadă cumplită, cum am putea fi români și comuniști, când comunismul a scos din rădăcini unitatea și solidaritatea noastră ca popor?
ceausescuCeaușescu a devenit un foarte interesant subiect de presă, și nu doar din punct de vedere a ceea ce a reprezentat cu adevărat pentru România: un dictator ateu demolator de clădiri, biserici și destine, îndrăgostit de puterea pentru care a sacrificat vieți și a călcat în picioare demnitatea tuturor românilor pe care i-a ținut mai bine de două decenii în teroare prin intermediul securității. Nu ne-au ajuns 25 de ani de ceaușism, de cult al personalității pentru ca, în prezent, televiziunile mogulilor să îi dedice emisiuni prin care încearcă reabilitarea imaginii sale. Șefii principalelor trusturi TV sunt foşti securiști cu grade importante în structurile fostei puteri și beneficiari ai conturilor secrete ale împuşcatului.
Dan Voiculescu, patronul antenelor, prieten bun cu tovarășul Iliescu, promovează imaginea umană a comunismului, ca și alți bolnavi de ipocrizie care au pus umărul la execuția celor mai detestați exponenți ai acelui regim. Ceaușescu s-a înconjurat de susținători falși în nevoia de a deține controlul asupra societății românești, iar lacheii săi își doreau la fel de mult puterea. Încurajându-l în direcția totalitarismului absolut, i-au săpat groapa, înlăturându-l definitiv de pe scena puterii, pentru a-i face loc altui parvenit, cu aceleiași trăsături de caracter despotice, obsedat de putere, antiromân, în persoana lui Ion Iliescu.
Ion Iliescu este unul dintre cei care au promovat abil în ierarhia de partid. „Ilici” este un alt lider cu origini neromânești, născut din plămădeala evreu-țigănească de la granița cu Bulgaria. Ca și Ceaușescu, și-a falsificat biografia, originile și a evitat să facă știute legăturile familiei sale cu stalinismul. Bunicul lui Iliescu, Vasile Ivanovici, a fost un evreu bolșevic. Evadat din închisoare în timpul Imperiului Țarist, urmărit fiind de poliția țaristă, s-a stabilit în România, schimbându-și numele în Penu, ulterior Iliescu. Tatăl lui Ion Iliescu, Alexandru Iliescu, a fost un aprig comunist kominternist, iar unchiul lui, Eftimie, fratele lui Alexandru Iliescu, a fost ofițer de securitate, participând activ la represiunea poporului român, fiind adjunctul odiosului Alexandru Drăghici, ministrul de interne al lui Dej.
Acești doi frați au complotat activ pentru dezmembrarea statului român. Cât despre mama lui Ilici, se știe că a fost o țigancă bulgăroaică, de care a rămas orfan de mic. Iar a doua mamă la fel, era țigancă din neamul clanului Cioabă. Astfel s-a legat rudenia între doi țigani cu aspirații de lideri: țiganul rege al romilor și romul împărat al românilor! Odată cu mult mediatizata moarte a regelui Cioabă, Ion Iliescu ar fi trebuit să îi urmeze ierarhic la tron, ca rege, conform regulilor staborului țigănesc, care hotărăște ca urmașii coroanei să facă parte din familie.
nastase-iliescuIon Iliescu a fost și va rămâne unul dintre marii dușmani ai românilor și românismului, alături de complotiștii cu aceleași origini menționați anterior, la care se adaugă Adrian Năstase, Nicolae Văcăroiu, Andrei Pleșu, Petre Roman. Acesta este fiul comunistului evreu Walter Neulander. Ca prim–ministru al regimului fesenist, a dat binecuvântarea schimbării denumirii de țigan în rom, propagând confuzia între romi și români, confuzia care a inoculat în mentalul europenilor convingerea că România este țara țiganilor. Neocomuniștii urmași ai comuniștilor diabolici au dirijat dezastruos destinele națiunii. Printre aceștia este și romul Florin Georgescu, fost ministru de finanțe care a finanțat gloata politică mafiotă cu bani din bugetul statului.
Mădălin Voicu este o altă corcitură țigănească, având pretenții de „os domnesc”. Cu tot respectul pentru tatăl său, maestrul viorii Ion Voicu, nu putem trece cu vederea afirmațiile malițioase făcute în public de către acest parvenit, permițându-și să condamne românii pentru „slăbiciunile” lor, numindu-i inferiori etniei dumisale. Din păcate, Mădălin Voicu are dreptate într-un fel: noi, românii, suntem mult prea toleranți cu grupurile etnice conduse de astfel de clănțăi neromâni.
După informații furnizate de persoane care preferă să-și păstreze deocamdată anonimatul, nici actualul președinte, Traian Băsescu, nu face excepție de la originea evreiască. Ambii părinți naturali ai lui Traian Băsescu au fost evrei din localitatea Basarabi, Județul Constanța. Tatăl biologic al lui și al fratelui lui, i-a părăsit emigrând în Israel. Frații Băsescu au fost crescuți de un tată adoptiv venit din zona Moldovei. Nu este greu de dedus de ce actualul președinte s-a înconjurat de sprijinitori care îi asigură continuarea mandatului împotriva regulilor constituționale.
Colhaze-SorosEste prieten cu George Soros, finanțatorul ONG-urilor care fac campanie împotriva românilor și sprijină acțiunile revizioniștilor maghiari în frunte cu Lazlo Tokeș, cel pe care Băsescu l-a decorat cu cel mai însemnat ordin în semn de prețuire pentru… îndârjirea cu care acest ungur luptă pentru dezintegrarea teritorială a statului român prin realipirea Transilvaniei la Ungaria. Băsescu e singurul președinte din perioada capitalistă care a făcut cele mai grave compromisuri pentru a-și păstra puterea și a făcut posibil ca Europa să ne deschidă porțile în schimbul cedării resurselor și al acceptării colonizării.
Să sperăm că protestele românilor ieșiți în stradă în număr tot mai mare, pentru salvarea resurselor de la Roșia Montană, să devină o manifestaţie puternică, de mari proporții și să se transforme în mult așteptata și necesara adevărată revoluţie a naţiunii române împotriva clasei politice, a oligarhilor și trădătorilor de neam și ţară. Dar o revoluţie autentică, neconfiscabilă ca cea din 1989 și fără victime în rândul manifestanților. O revoluție a reinstaurării normalității în societate, printr-o guvernare de dreapta adevărată, cu lideri români spirituali cinstiți și cu sânge românesc curat.
Pentru primenirea și însănătoșirea societății este nevoie imperios de nașterea unei forțe, a unei mișcări, a unei organizații civice puternice, militante, care să realizeze unitatea națiunii române și să preia destinele neamului românesc aflat la mare cumpănă istorică. O mișcare pentru unitatea națiunii române ar avea mari șanse de afirmare în aceste vremuri tulburi în care românismul este amenințat, în care românii sunt dezbinaţi și manevrați. O astfel mișcare națională s-ar putea constitui grabnic în alternativă civică pentru tămăduirea statului român bolnav. De Andreea Arsene – Justitiarul

Nationalistii japonezi

Nationalisti japonezi amendati pentru “discriminare RASIALA”

autor: FrontPress 12.10.2013

0Un tribunal din Kyoto, un oraş situat în sudul insulei japoneze Honshu, a condamnat luni o organizaţie naţionalistă radicală la plata a 120.000 de dolari pentru scandări “rasiste” la adresa coreenilor.
Banii vor fi viraţi în contul unei şcoli primare pentru coreeni, deoarece în faţa instituţiei de învăţământ au fost organizate mai multe manifestaţii, considerate de instanţă ca fiind “provocatoare” şi “rasiste”.
La protestul controversat au participat în general membri şi simpatizanţi ai grupării radicale Zaitokukai, care militează împotriva acordării de privilegii străinilor. Demonstraţii similare împotriva şcolii coreene au fost organizate şi în anii precedenţi.
Naţionaliştii japonezi acuză conducerea şcolii că ar avea opţiuni politice în favoarea Coreei de Nord, unde funcţionează unul dintre cele mai dure sisteme comuniste din lume. Sursa: FrontPress.ro

vineri, 11 octombrie 2013

Teroristi


Vezi care sunt cei mai periculoși și căutați teroriști din lume


Trăim într-o lume în care pericolul ne pândește la tot pasul, siguranța noastră fiind mereu pusă sub semnul întrebării. Dacă v-ați întrebat vreodată cine sunt cei care ar putea să distrugă totul – dat fiind și istoricul lor – CNNvă prezintă cei mai periculoși oameni de pe planetă.
Vezi care sunt cei mai periculoși și căutați teroriști  din lumeAyman al-Zawahiri este liderul al-Qaida. O recompensă de până la 25 de milioane de dolari a fost oferită de către guvernul Statelor Unite pentru capturarea lui.
Vezi care sunt cei mai periculoși și căutați teroriști  din lumeNasir Al Wuhayshi este liderul al-Qaida din Peninsula Arabică, cunoscut sub numele de AQAP, iar pentru cineva care are doar 36 de ani, are un portofoliu important în materie de terorism. Acesta a lansat atacuri asupra serviciilor de securitate din Yemen şi a condus un atac atac ambițios față de Ambasada SUA din Yemen.
Vezi care sunt cei mai periculoși și căutați teroriști  din lumeIbrahim al-Asiri – poate fi considerat cel mai periculos teorist din lume si asta pentru ca este cunoscut drept omul care face bombele pentru al-Qaida. La doar 31 de ani, este un maestru al confecționării de bombe şi este o persoană considerată nemiloasă. A fost desemnat pentru a crea bomba care aproape a doborât un avion american deasupra Detroit-ului, chiar în ziua de Crăciun din 2009.
Vezi care sunt cei mai periculoși și căutați teroriști  din lumeAhmed Abdi Godane a devenit liderul grupului Somalia Al-Shabaab, la sfârşitul anului 2008. Pentru prinderea lui, este oferită o recompensă de 7 milioane de dolari.
Vezi care sunt cei mai periculoși și căutați teroriști  din lumeMoktar Belmoktar a stat la bazele formării unei unităţi de elită munită “Cei care se inscriu cu sânge” şi a declarat că va fi scut împotriva “inamicului invadator”. La puţin timp mai târziu, acesta împreună cu aliaţii săi au lansat un atac asupra unei fabrici de gaz, Amenas, din sudul Algeriei. În urma acestuia au murit zeci de oameni. Pentru capturarea teroristului sunt puse la bătaie 5 milioane de dolari.
Vezi care sunt cei mai periculoși și căutați teroriști  din lumeAbu Bakr al-Baghdadi este liderul Statului Islamic din Irak şi Siria (ISIS). Cine are informații despre acest bărbat își poate rotunji cu veniturile cu suma de 10 milioane de dolari.
Vezi care sunt cei mai periculoși și căutați teroriști  din lumeSirajuddin Haqqani a coordonat atacul cu bombă din 2008 de la hotelul Serena din Kabul care s-a soldat cu șase morţi. Un altul a avut loc în iunie 2011 omorând 12 persoane la hotelul InterContinental. Cinci milioane de dolari se oferă pentru prinderea lui.
Vezi care sunt cei mai periculoși și căutați teroriști  din lumeIncluderea lui Abubakar Shekau recunoaşte valul tot mai mare de militantismului islamic în Africa de Vest. În ultimii patru ani, el a condus Boko Haram, un grup Salafist în nordul Nigeriei, care a început cooperarea cu alte grupuri mai departe în Mali.
Vezi care sunt cei mai periculoși și căutați teroriști  din lumeDoku Umarov conduce Caucasus Emirate (CE), un grup cecen dedicat pentru a aduce conducerea islamică cât mai aproape de sudul Rusiei.


dcnews.ro

Bancuri...

Anunţ la Matrimoniale: schimb dragoste mare pe două mai mici în zone diferite.


Numele meu este Ileana. Fac 18 ani peste câteva zile. Practic sport. Învăţ bine. Nu beau şi nu fumez. Ştiu să cos şi să tricotez. 200 de euro ora.

Domnule polițist, ascultați-mă și pe mine, vă rog. De ce atunci când Tom îl lovește pe Jerry cu o tigaie, este umor, dar dacă eu îl lovesc pe soţul meu cu o tigaie Dry Cooker în cap, e tentativă de omor?

S
oţia mea este expertă în arta gatitului… Toată ziulica stă în faţa oglinzii şi se găteşte!

Bărbaţii ar spune mai puţine minciuni dacă femeile ar pune mai puţine întrebări.

Bun ginere ai băi Costică!
- Bă, chiar este; dar are un cusur…
- Ce cusur?
- Nu ştie să joace cărţi!
- Şi ce, ăsta e un defect?! Dimpotrivă!
- Păi tocmai aste e problema, nu ştie dar joacă!

Trei prieteni:
- Când m-am născut eu, tata a tăiat un berbec.
- Eu când m-am născut, tata a tăiat un bou.
- Când m-am născut eu, tata a tăiat un vecin!

Cazul Pavel Morozov (1918-1932). A fost ucis prin injunghiere de familia sa

Pavlik impreuna cu chiaburii intr-un tablou de epoca.


Din ce în ce mai des, în ultima vreme, în media se exprimă inşi care minimalizează rezistenţa anticomunistă din munţi, şi care laudă „binefacerile" sistemului comunist, trecând sub tăcere teroarea abătută atunci asupra României, când au pătimit din greu şi ţăranii, nevoiţi să-şi ia de la gură ca să poată preda cotele către stat.

Dintre ţărani, chiaburii au fost cei mai hăituiţi, unii plătindu-şi hărnicia şi averea cu viaţa. Toţi termenii atribuiţi lor au venit de la sovietici. „Duşman al poporului", „duşman de clasă", iată definiţii care îi trimiteau pe ţăranii înstăriţi direct în puşcării, în lagăre sau în faţa plutonului de execuţie. În acelaşi timp, proprietăţile le erau confiscate, iar rudele lor apropiate erau etichetate ca „rude ale duşmanului poporului", ceea ce ducea automat la restrângerea drepturilor lor sau la represiuni identice cu ale „duşmanului poporului". După 1927, toată lumea era obligată să raporteze „activităţile antisovietice". Această politică a dus la creşterea numărului de condamnaţi şi din pricină că aceia care neglijau să-şi toarne neamurile sau prietenii erau şi ei condamnaţi.

Deşănţata propagandă oficială, precum şi cei implicaţi în mişcarea pionierească au ajutat la îndoctrinarea tinerilor sovietici să ia exemplul lui Pavel Morozov, alintat Pavlik, un băiat de 13 ani, care, în 1932, şi-a turnat propriul său tată, Trofim, ce era kulak „chiabur". Imediat, Trofim Morozov a fost arestat şi condamnat la zece ani de detenţie. Iată un fragment din mărturia fiului la proces: „Tatăl meu a făurit o adevărată contrarevoluţie.

Eu, ca pionier, am datoria să spun acest lucru. Tatăl meu nu este apărătorul intereselor lui Octombrie, ci lucrează pe toate căile ca chiaburii să scape; stă în toate de partea lor". Apoi, Pavel şi ceilalţi pionieri au fost antrenaţi să caute grânele oamenilor, raportând autorităţilor unde sunt ascunse. Pavlik şi fratele lui mai mic, Fedea, au fost ucişi într-o mlaştină din apropierea satului natal Gherasimovka, din Ural. Nici până azi nu se ştie cine au fost făptaşii...

La proces, au fost cinci acuzaţi de această crimă, printre care bunicul şi bunica lui Pavlik, condamnaţi apoi la moarte prin împuşcare. Îndată, la Gherasimovka a început colectivizarea. După aceasta, în organizaţia de pionieri se intra în numele lui Pavel Morozov,  komsomoliştii îşi luau angajamente în numele lui, şi tot în numele lui se făceau chemări la întrecerea socialistă. E doar unul dintre tragicele cazuri de atunci. Cine doreşte să ne întoarcem la asemenea vremuri?


Fiul lui Stalin Dezvaluiri


Secrete din Al Doilea Razboi Mondial despre fiul lui Stalin, dezvaluite de arhiveFoto: Daily Mail

O arhiva sovietica scoate la iveala unul dintre ultimele secrete din cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Fiul dictatorului Stalin, Yakov, comandantul regimentului 14 Howitzer, s-a predat fortelor naziste, in timpul invaziei tarii sale din anul 1941.

Documentele contrazic astfel pozitia oficiala a Rusiei sovietice, conform careia Yakov Djugasvili, fiul cel mare al tiranului comunist, a fost capturat de catre germani, scrie Daily Mail.

Acum, arhivele Ministerului Apararii rus arata ca Yakov a dezertat din cauza deziluziei sale privind mersul razboiului, in care 1,3 milioane de barbati ai Armatei rosii au fost capturati, ucisi sau raniti in primele saptamani ale invaziei naziste din iunie 1941.

Publicatia germana Der Spiegel a avut acces la aceste arhive si a publicat povestea fiului lui Stalin, in ultima sa editie.

Renegat de Stalin

Stalin l-a renegat pe fiul sau, Yakov, in 1928, in urma unui conflict avut din cauza unei relatii amoroase a tanarului.

Arhiva ministerului de la Podolsk dezvaluie faptul ca Stalin i-a scris mamei sale in aprilie 1928:

"Spune-i lui Yasha ca eu cred ca s-a comportat ca un criminal si ca un jefuitor, cineva cu care nu mai am nimic in comun si cu care nu vreau sa mai am vreo relatie. Lasa-l sa traiasca unde si cu cine vrea el. J. Stalin."

Yakov s-a oferit voluntar in armata in 1937, a devenit locotenent in 1940 si a ajuns comandantul Regimentului 14 Howitzer, in timp ce Hitler trimitea 3 milioane de oameni in Operatiunea Barbarossa, pe 22 iunie 1941.

Pana pe 9 iulie, fortele sovietice s-au retras din Vietbsk, actualmente in Belarus, iar bateria lui Yakov a realizat foc de acoperire pentru trupele sale. El a fost recompensat cu o medalie de catre comandantul sau, dupa care a disparut, presupunandu-se ca a fost capturat.

Stalin nu a spus poporului rus ca fiul sau a fost capturat. In ochii sai, aceasta a fost tradare.

Maresalul Gheorghi Jukov a scris in memoriile sale despre o conversatie cu "seful", in timpul razboiului, in care Stalin a spus: "Yakov nu va scapa din captivitate. Fascistii o sa-l impuste".

Acest lucru s-a dovedit adevarat, in aprilie 1943 el a fost impuscat, in timp ce incerca sa scape din lagarul de la Sachsenhausen, aflat la nord de Berlin.
ziare.ro/

Eliberarea Basarabiei 1940

Jean Moscopol Liuba

Nedreptate strigatoare la cerSocotesc ca banii cheltuiti pe ultimele scursuri ale societatii ne tin prizonieri in trecut,  prin mentalitate paguboasa si prin cheltuieli inutile din partea societatii. Cei care  sunt invatati cu  traiul imbelsugat cu nemunca, niciodata nu vor pune osul la progresul  tarii.
 Ei sunt mereu castigatori caci oricate li se vor da, ei sunt nemultumiti si cat de putin ar primi ei stiu sau se fac ca nu stiu, ca nu au facut nimic pentru asta.
 Mai mult, aceste scursori ale societatii se unesc in viclesuguri impotriva celor drepti si muncitori si prin neimplicarea statului si a instrumentelor lui, fac numai rau celor  civilizati bagandu-i in  spitale si in morminte.
 Chiar daca sunt socotita rasista eu nu vreau ca  sa  las in  urma mea  amintirea unei persoane fara nici o opinie, fara nici o atragere a atentiei, fara demnitate ca, aceste scursori ne trag in jos si constituie un obstacol in progresul tarii.
 Sa lasam pudibonderia si sa spunem lucrurilor pe nume !
Ce nu s-ar fi facut pentru copii nevoiasi, pentru bolnavii care  merita salvati daca, nu am avea aceste capuse pe trupul tarii ?
  Sa intelegem odata ca ceea ce este valabil in tarile drzvoltate de sute de ani, nu este valabil si la noi.Ei au de unde sa intretina aceasta fauna  in  nemunca. De ce ii lasam sa fie lipitori pe trupul nostru ?
 Noi nu avem sustinere materiala. Nu se poate face egalitate aici in tara noastra penrtru ca, nu se justifica  traiul mediocru pentru tigani, cu traiul mediocru al unui om care a muncit dar, nu se poate bucura la nevoie de o minima protectie. Mai protejat este tiganul care tipa din toti ranunchii ca este defavorizat, abuzat de catre regimul de la Buc. El are experienta tipatului in grup cu poalele in cap si  cioara la vedere.
 Cei care sunt modesti cu bun simt se sting in tacere tocmai ca, nu au fost uniti si vocali pentru ca nu au "cultura tiganerasca".
 Asa au supravietuit acesti nemernici care au invatat si pe  cetatenii tarii sa se prefaca a fi  handicapati si cu ajutorul unor mai mari sau mai mici atentii,  la comisia medicala de evaluare.
 Pe langa coruptia infioratoare care se petrece la noi in tara, patronata de Betivache si banda lui impreuna cu cei care au  acces la mierea tarii si se ling pe degete, mai avem si aceste 2 categorii de  hotii mai marunti dar multi, tiganii si handicapatii inchipuiti.
 Restul sunt cei care trebuie sa munceasca pe nimic pentru a intretine aceasta  banda incorpore jefuitoare, ca sa dam bine la UE, caci altfel nu ne mai imprumuta. Si daca nu ne imprumuta ce se intampla ? Sa platim si prin generatiile viitoare nevinovate de nevointa si neputinta noastra, acest trai  onorabil pentru scursorile tarii  de care trebuie sa ne rusinam?
 Vreau sa se inteleaga  ca eu fara frica de nimeni si de nimic nu retrag nici un cuvant din acest articol si din altele anterioare pe acest subiect. Vreau ca aceste categorii sa nu mai beneficieze de drepturi nemeritate si organele statului sa-si faca datoria. Sa fie lasati sa-si poarte singuri de grija caci mai ales tiganii, de la dezrobirea lor in 1840 au stat capuse numai pe spinarea noastra. Si prin violenta, amenintari, frica si  toate mijloacele de subordonare a oamenilor cinstiti, au capusat si au  supravietuit mai bine decat cei pe care i-au subjugat. Pedeapsa lor daca  prejudiciul produs romanilor, nu se poate recupera in totalitate,  mai ales de acum inainte sa li se taie portia. Cu ei nu este de glumit. Cati tigani si-au lasat oasele la Canal ? Nici unul ! De ce ? Ca ei nu muncesc ! Nici comunistii stalinisti nu au reusit sa-i incadreze in  vreo munca ! Daca si acei dictatori au stabilit ca nu sunt buni de nimic si trebuiesc  eliminati din viata publica a noastra, de ce acum la ordinele UE ca nu ne mai imprumuta, trebuie sa-i mentinem in  trai mai bun cu ajutoare sociale alimentare si cu  bani,  decat pe conationalii nostrii cu bun simt ?
 Repet singura solutie este, sa le taiem  ajutoarele si sa-i lasam sa mearga toti pana la ultimul in UE , care face pe simandicoasa dar, nu stie cum sa scape de tigani, cersetori si toate scursorile venite din estul Europei.  Unde este Cromwell ? El ne-ar scapa repede si fara  mila de ei, toate aceste javre ordinare care, ne tin pe loc ba mai mult, ne intorc inapoi cu sute de ani caci, noi nu putem progresa cu aceasta coaja  buburoasa pe spinarea noastra precum carapacea unei broaste testoase de 400 de ani.

Hunii

Hunii: fiinte omenesti sau fiare salbatice?

autor: FrontPress 11.10.2013

huniMomentul în care periferia a cotropit centrul a însemnat un adevărat coşmar pentru lumea antică. Năvălirea barbarilor a fost resimţită ca o izbucnire a alterităţii în cadrul normalităţii. Popoarele germanice şi slavii veneau cel puţin dintr-un spaţiu mai apropiat. Însă apariţia locuitorilor de la marginea lumii – adevăraţi extratereştri la acea vreme – a semănat groaza şi spaima. Alteritatea lor radicală n-a dispărut în urma acestui contact; dimpotrivă, datele iniţiale au fost exacerbate de frică. Aşa s-a întâmplat mai ales cu hunii, ale căror trăsături reale erau tocmai bune la aşa ceva: veneau de foarte departe (din Asia Centrală), aparţineau altei rase şi duceau o viaţă nomadă, situându-se astfel la antipozii civilizaţiei greco-romane.
Istoricul Ammianus Marcellinus (secolul al IV-lea) le face portretul într-un pasaj devenit celebru al Istoriei romane. După ce-i descrie ca fiind “un neam de sălbatici”, “de o cruzime dincolo de orice închipuire”, se opreşte la câteva amănunte sugestive:
“Îndată după naştere, hunii crestează adânc obrajii băieţilor, ca să nu le crească nici un pic de barbă. Aceştia cresc aşadar şi îmbătrânesc spâni, având chipul slut şi zbârcit ca al eunucilor. Trupul îl au însă îndesat, cu braţe şi picioare vânjoase şi capul mare: au umerii peste măsură de laţi, ceea ce le dă o înfăţişare oarecum nefirească, aproape de fiare cu două picioare şi nu de fiinţe omeneşti ori asemenea acelor chipuri ciudate pe care toanele artei le aşază pe stâlpii podurilor. Obiceiuri aproape animalice însoţesc înfăţişarea respingătoare . Hunii nu fierb, nici nu gătesc în alt fel ceea ce mănâncă, mulţumindu-se cu rădăcini sălbatice ori cu carnea primului animal întâlnit în cale, pe care o frăgezesc o vreme ţinând-o pe cal, între picioare. Nu au nici un acoperiş drept adăpost. [...] Parcă sunt ţintuiţi pe cai, aceştia fiind urâţi, dar puternici şi potriviţi. Hunii îşi folosesc caii la toate treburile, încălecând uneori ca femeile. Sunt călare zi şi noapte, chiar când vând ori cumpără. Nu descalecă nici ca să bea, nici ca să mănânce, nici ca să se culce, ci dorm pe grumazul cailor şi chiar visează în voie. Tot călare vorbesc despre treburile comunităţii. Nu ştiu ce înseamnă autoritatea vreunui rege … “ Frumoasă colecţie de însuşiri umane sau subumane!
Cu două sute de ani mai târziu, Iordanes, în a sa Istorie a goţilor, găseşte argumente suplimentare pentru a face tabloul şi mai ciudat, şi mai înspăimântător. Hunii ar fi, spune el, născuţi dintr-o împreunare împotriva firii între nişte vrăjitoare alungate de goţi din ţinuturi le Sciţiei şi anume “duhuri necurate” care, “văzându-le că rătăcesc prin pustie, s-au îm­preunat cu ele şi au dat astfel naştere acestui neam crud”. În ceea ce priveşte înfăţişarea, aveau un chip “cumplit de negru”: “nu era o faţă de om, ci, dacă putem spune astfel, o masă informă, cu nişte puncte luminoase în loc de ochi”.
Deplasarea unei fiinţe umane până la urmă normale spre o condiţie aproape animalică, apoi într-o zonă apropiată de supranatural reprezintă unul dintre exemplele cele mai edificatoare ale mecanismului alterităţii.De Lucian Boia, Între înger şi fiară. Mitul omului diferit din antichitate până în zilele noastre, trad.: Prelipceanu Brânduşa, Bucureşti, Humanitas, 2011, pp. 47-48 via Istorii Regasite
Hunnen

Rasism

RASISM anti-alb: Soldat american UCIS de mai multi militari de culoare

autor: FrontPress 11.10.2013

crima rasialaPoliţia din Lakewood, un oraş din statul american Washington, a reţinut luni trei suspecţi de culoare, bănuiţi că ar fi autorii unei crime motivată rasial, deşi autorităţile nu se axează pe acest detaliu al anchetei. Victima, un soldat alb de 20 de ani, a fost înjunghiat mortal sâmbăta trecută, într-o parcare. Şocant este faptul că principalii suspecţi sunt tot nişte soldaţi americani, dar cu origini africane. Martorii susţin că în timpul atacului aceştia i-au adresat lui Tevin Geike injurii legate de faptul că este alb.
tevin-geikeCei doi martori şi prieteni ai victimei, toţi soldaţi, au declarat că se plimbau în apropierea autostrăzii, când o maşină a oprit în dreptul lor iar pasagerii, mai mulţi tineri de culoare, le-au adresat injurii rasiale, scrie Daily Mail. A început un schimb de replici care a degenerat, tânărul fiind înjunghiat de mai multe ori. Din cauza rănilor multiple, acesta a murit la faţa locului, până la ajungerea ambulanţei.
1Ajoni Runnion-Bareford, unul dintre suspecţii reţinuţi
Tevin Geike era în armată de aproape 3 ani, dar nu a fost trimis în zone de conflict. Era staţionat la baza militară Lewis-McChord. Suspecţii reţinuţi sunt tot militari în Armata SUA. Sursa: FrontPress.ro
crima

joi, 10 octombrie 2013

La Paris Tudor Gheorghe

Miscarea Legionara


MISCAREA LEGIONARA.
Tudor Gheorghe vrea sa innebuneasca banda lui Katz, Patapievici si Tismaneanu“Voi canta cantece legionare!”

Tudor Gheorghe vrea sa innebuneasca banda lui Katz, Patapievici si Tismaneanu, care l-a prigonit pe Parintele Justin Parvu si a sa sfanta batranete Cu cât îţi pute ce-i aici, cu cât închizi ochii şi te-ai văzut dincolo spre graniţele Ungariei, spre Austria, cu cât uiţi de bălegarul de aici, eşti „ales” eşti „rafinat”… – Tudor Gheorghe Maestrul Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe va continua sa cante cantece legionare

Maestrul Tudor Gheorghe spune că, de frică şi din graba de a cataloga, unii dintre români se grăbesc să condamne orice demers de asumare a istoriei naţionale si in primul rand nationalismul Demnitate. Aceasta ar putea fi cea mai scurtă caracterizare a maestrului Tudor Gheorghe. Privindu-l, mulţi dintre noi intuiesc că românii pot avea şi alt profil social. Spectacolele semnate de către Tudor Gheorghe depăşesc cadrul artistic, punând în mişcare, simultan, mintea şi sufletul spectatorului. De aceea, poate, biletele se vând ca pâinea caldă şi oamenii pleacă acasă mulţumiţi, cu un zâmbet discret sau cu o lacrimă în colţul inimii. L-am invitat din nou pe Tudor Gheorghe „La masa Adevărului” pentru a ne reaminti de „România veche”, de valorile pe care a fost construită. Aşadar, am trecut „România nouă” prin filtrele celei „vechi”, într-un exerciţiu menit să dea un impuls, simultan, minţii şi sufletului, ca şi în spectacolele lui Tudor Gheorghe. Ce-am izbutit veţi vedea în rândurile de mai jos şi în forma video a dialogului. CARTE DE VIZITĂ - Tudor Gheorghe s-a născut la 1 august 1945, la Podari, judeţul Dolj. - A urmat Liceul „Fraţii Buzeşti” din Craiova şi cursurile Institutului de Teatru din Bucureşti, absolvind în 1966. - În acelaşi an a fost angajat la Teatrul Naţional din Craiova. - Tatăl său, Ilie Tudor, cântăreţ la strană si legionar – supranumit “copilul Capitanului”, dupa obiceiul lui Corneliu Codreanu de a se ingriji de educatia mai multor copii -, a fost deţinut politic în temniţa de la Aiud, unde regimul era extrem de dur. Vezi Un om cat un veac. De vorba cu luptatorul anticomunist nea Tudor Ilie, tatal lui Tudor Gheorghe. VIDEO – Reportajul integral al scriitorului Liviu Andrei - În 1969 a oferit primul său recital, „Menestrel la curţile dorului”, cu poezia poeţilor Lucian Blaga, Tudor Arghezi şi Ion Barbu. - Autorităţile comuniste i-au interzis să concerteze în 1987, însă după Revoluţie a revenit pe scenă.

Caricaturile neamului

2013

Sa ne detasam cu un efort de vointa fata de aceste caricaturi ale neamului

Astazi cand am deschis televizorul am vazut desfasurandu-se un sul de hartie igienica si se spunea ca aceasta constituie un supliment alimentar.
Imediat am facut legatura cu faptul ca astazi mai marii din justie au hotarat ca politicienii, au voie sa nu se tina de cuvant. Deci pot manca cacat in continuare si pot manca si hartia igienica, pentru binele lor nu al nostru.
Aseara un domn  profesor universitar a facut o radiografie completa despre cei 3 corifei de circ, care ne conduc acum.
A spus clar ca palaria functiei pe care o poarta este  mult mai mare decat caputul lor care are un mic creieras scofalcit.
De Diavolul cel batran stim doar ca in calitate de marinar are smecheria in sance, ca are scoala bordelurilor, de pe strazile cu felinarul rosu al oraselor port europene.
 Despre  Dovleac sec  a dezvaluit ce v-am spus si eu ca el nu este pregatit  sa aiba functia de prim . Nu are experienta si nici nu il duce caputul.
Insa mie mi-a placut  aratarea ca  Somnorici este gol ca in acea poveste Hainele imparatului.
Vad ca i se da mai multa importanta decat merita de catre  mas-media. Se fac  comparatii cu marii oameni  din politica romaneasca. Cum aceasta caricatura de care trebuie sa ne rusiman sa fie comparat cu Mar.I.Antonescu? Poate ca acest pitigoi castrat, care apare din cand in  cand sa ne tipe cateva vorbe, dupa vacanta permanenta din  tarile lumii unde traieste ca un nabab pe banii nostrii, sa se compare cu cei care au purtat razboiul (2)Romaniei in perioade foarte grele? Hainele nu il mai incap din  cauza ca il intretinem bine  fiind multumiti, numai cu cateva ciripituri pitigaiate fara nici o noima.
Cand trebuia sa refuze sa se prezinte la  Pactul de coabitare  strunit bine inainte si dupa de catre Betivache, a fost o baliga  de vaca si nu a ingaimat nici o explicatie plauzibila.
Sa ne  reevaluam aprecierea  fata de aceste caricaturi ale caricaturilor caci, punandu-i  langa oamenii  politici ai sec.XX ii dezonoram si ii coboram, pe cei pe care trebuie sa-i onoram si il ridicam pe el.
Nu pot sa nu-l amintesc pe Cromwell care avea o dambla,  scurta de cap si pe parlamentari, pe langa rege.