Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 5 octombrie 2013

Dans

Soim roman

Bestii


Cu aceste bestii defilam !

Parca si vremea si  declaratiile iresponsabile  de la cei care, se considera stapanii nostrii spunand ca  lor trebuie sa le dam  banii, de parca am fi  cu sau fara simbrie angajatii lor si i-am fi pus noi sa ne rezolve  problemele, fara sa fie trasi la raspundere. Existenta noastra tot mai  ingreunata de biruri  este in cumpana.
 Vremea cu  temperaturi sub  0 grade de la inceputul lui octombrie,  cutremurele din Galati omexplicabile, impreuna cu  declaratiile   lui Putulache Plavan, impreuna cu camarila lui ma face sa cred ca si cel de sus, s-a saturat de acesti Neica Nimeni  intamplator  pusi de  noi chiar sa ne conduca. Catararea pe functii  le-a dat impresia ca sunt Dumnezei.
Cred ca o forta supranaturala vazand greutatile insurmontabile pe care trebuie sa le trecem,  vrea sa ne trezeasca la realitate.
Acesti  iresponsabili prin  gura unei ministrese spune ca legea nu permite subventionarea caldurii inainte de 1 nov. Dar care lege ? Cine a facut-o ?  Derogarea la ce foloseste?Unde sunt fondurile de rezerva pentru situatii deosebite ?
Nu ma gandeam vreodata ca aceasta suspinatoare de profesie, inainte de a spune o minciuna  va fi atat de lasa.
Acum spune ca nu a zis ca schimba legea impusa prin fraudarea votului  in Parlament, ca a dat inapoi integral, ce s-a luat in  2010. Despre  salarii alte elucubratii intre 2 parturi.
Vad ca si Dumnezeu vrea sa ne trezeasca la realitate. Oare noi tot de lemn Tanase vom ramane ?
Mutunache Mincinos, spune ca a castigat pariul cu finanantele internationale, dar poporul roman ce are de castigat din asta ?
Vorba cuiva de la o emisiune politica, acest  scamator  este un parvenit care ia totul in nume personal.
Nu da putere prostului ca o foloseste pe tine adica contra ta. Asta am patit noi alegand pe toti dobitocii insetati de sange. Se bucura ca orice tata de mahala  cand vede ca a facut rau semenilor lor,  de care trebuie sa aiba grija si sa-i ocroteasca, pentru ca pentru asta ii platim cu lefuri bababe si trai imparateste de s-au umflat ca papusile gonfrabile. Dar sa nu fim pesimisti, fiecare nas are cate un nas. Ia sa vedem ce zicea Cromwell ? Sa pastram la loc uscat praful de pusca ! Eu din spirit de economie prefer  franghia.

Discurs Corneliu Zelea Codreanu (1899-1938)

Manifestatia din 6 oct.1940

Ostilitate

Nationalistul roman vs. masonul internationalist. Despre ostilitatea dintre Corneliu Codreanu si Nicolae Titulescu

autor: FrontPress 05.10.2013

Nicolae-TitulescuRaport al Corpului Detectivilor din 5 decembrie 1937 privind reticenţa lui Codreanu faţă de o eventuală conciliere cu Nicolae Titulescu.
În legătură cu atitudinea GĂRZII DE FIER şi mai ales a lui Codreanu faţă de dl. Titulescu, din cercurile apropiate şefului legionarilor s-a aflat că acţiunea de ostilitate întreprinsă este foarte pronunţată şi nimeni nu mai poate influenţa pentru atenuare, Codreanu neadmiţând ca dl. Titulescu să se mai amestece în politica internă a ţării.
Aceste cercuri mai susţin că orice intervenţie s-ar face de dl. Maniu, pe lângă Codreanu în chestia Titulescu, i se va răspunde categoric că nu renunţă la distrugerea fostului ministru de externe.
Codreanu1Corneliu Codreanu a cules informaţiuni verificate, că în disolvarea GĂRZII DE FIER în 1933, înainte de plecarea sa în străinătate, dl. Titulescu a cerut decedatului Duca, să disolve Garda de Fier, obiectând că nu pleacă în străinătate în misiunea ce avea, până nu se îndeplineşte acest act, deoarece cercurile străine nu vor sta de vorbă cu el, decît cu dizolvarea în buzunar. Duca a trebuit să cedeze, situaţia externă fiind atunci gravă, şi consecinţele se cunosc, Titulescu servind exclusiv interesele masoneriei internaţionale.
„Chiar dacă va fi să mor”, a spus Codreanu colaboratorilor săi, „nici atunci să nu renunţaţi la distrugerea acestui mason”, făcînd aluzie la Titulescu. „Nu vreau nici să văd hoitul lui”, manifestându-se astfel, faţă de încercarea lui Titulescu, de a sta de vorbă cu Codreanu.
Codreanu nu va ierta niciodată pe Titulescu, amintindu-şi că acesta a contribuit la Lausanne, la arestarea lui Moţa, eliberat mai târziu, numai pe baza stăruinţelor delegaţilor italieni, la congresul ţinut acolo.
Intervenţia lui Gerota pe lângă Codreanu, în urma sugestiei lui Maniu, pentru o conciliere între Codreanu şi Titulescu, nu a avut nici un efect.
ANIC, fond Casa Regală, dosar 36/1937, f. 162. via Historia

Marine Le Pen

Marine Le Pen vrea INTERZICEREA sintagmei “EXTREMA DREAPTA”

autor: FrontPress 05.10.2013

le penMarine Le Pen, lidera Frontului Naţional din Franţa, a declarat că va cere în instanţă interzicerea folosirii sintagmei de “extrema dreaptă”, când vine vorba de formaţiunea populistă şi anti-imigraţionistă pe care o conduce.
“Iau în considerare o acţiune juridică prin care să cer ca sintagma ‘extrema dreaptă’ să fie recunoscută ca fiind peiorativă şi dăunătoare imaginii Frontului Naţional”, a spus joi Le Pen în cadrul unui interviu realizat de postul de radio RTL. “Să pui imediat eticheta asta este un lucru împotriva eticii jurnalistice”, a continuat aceasta, făcând aluzie la presa stângistă.
Pe de altă parte Marine Le Pen a mai afirmat că Frontul Naţional nici măcar nu este un partid “de dreapta”. “În mod absolut nu sunte un partid al dreptei”, a spus aceasta. “Nu suntem nici un patid de dreapta, nici un partid de stânga, ci unul naţional”, a concluzionat lidera FN.
De când a preluat de la tatăl ei conducerea Frontul Naţional, Marine Le Pen încearcă constant să scape partidul de eticheta de “formaţiune de extremă dreapta”. Cea mai recentă acţiune de acest fel l-a vizat pe Francois Chatelain, căruia i-a fost retrasă în luna septembrie candidatura pentru alegerile municipale din Neuville-en-Ferrain, deoarece a postat pe Facebook imagini antisioniste şi comentarii interpretate ca fiind antisemite. Deasemenea, în ultimii ani, toate elementele radicale au fost eliminate din linia întâi a partidului.Sursa: FrontPress.ro
marine

Grecia

Grecia: decimarea continua

autor: FrontPress 05.10.2013

greciDupa “salvarea” Greciei de catre finantele mondiale (FMI, BCE, CE) si dupa ce poporul grec a ales “Europa” la ultimele alegeri prin rejectarea lui Samaras, ne-am fi asteptat ca Grecia sa isi revina pe un drum cu mai putine hopuri, cu oarece sperante, un drum pe care sa se vada macar luminita de la capatul tunelului.
Cu exceptia scurtelor concedii pe care cativa romani fericiti au ocazia sa le petreaca in Grecia, perceptia noastra asupra Greciei, asupra mersului lucrurilor vin din presa romaneasca. Care presa romaneasca, traduce unele articole din engleza, de multe ori cu greseli de traducere uimitoare, dar nu vreau sa o lungesc cu asta.
Pe langa impresiile de vacanta si informatiile din presa, pentru a intelege situatia din Grecia, am putea face un mic experiment de imaginatie. Asdar, imaginati-va ca sunteti proprietarul unei afaceri din Grecia si afacerile va scad pentru ca evident puterea de cumparare scade pentru ca Troika taie la sange in administratia publica din Grecia. Ce faceti? Incepeti sa platiti mai multe taxe, sa investiti mai multi bani ca sa va extindeti afacerea, incepeti sa va cumparati mai multe masini, mai multe case, angajati mai multi oameni, etc? La mintea cocosului ca nu veti face asa.
Taierile din administratia publica cerute de Troika nu au facut decat sa dea jos cu consumul si sa indemne oamenii de afaceri care inca mai platesc taxe, sa faca si mai multa evaziune, sa plateasca si mai putine taxe, sa optimizeze si mai mult costurile. Asta pentru cei care nu au intrat deja in faliment. Deci, la mintea cocosului ca lucrurile nu au cum sa isi revina daca singurele masuri luate sunt taierea din administratia publica.
Grecia se prezina deci ca un pacient caruia i se taie cate o bucatica de carne din cand in cand si i se cere in schimb sa munceasca mai mult si mai eficient, si in plus sa nu se planga ci sa fie optimist.
Evident “solutia” europeana cu privire la Grecia nu are decat un singur scop: sa ascunde praful sub pres, sa “tina euro unit”, adica sa evite orice deraiere de la “proiectul european” indiferent de ce se intampla cu popoarele. Grecia este evident un experiment: cat poate un popor rezista la subjugare si mizeri, cat poate fi un popor decimat, batjocorit, calcat in picioare? Cat poate supravietui o administratie “operationala” condusa de la Bruxelles sau Frankfurt in ciuda masurilor antipopulare? Pentru ca ceea ce traiesc acum greci li se pregateste tuturor europenilor. Masinaria birocrata europeana invata acum cum sa decimeze un popor prin “austeritate”, cum sa tina pe linia de plutire banci “zombi” si cum sa mentina o administratie “operativa” care are mainile legate si nu are decat rolul de a strange taxe si vinde asset-uri, in conditiile in care evident aceste masuri vor starni furia publica si vor risca instabilitate.
Si in caz ca ati auzit niscavai zvonuri prin presa romaneasca ca Grecia isi revine, iata cateva stiri proaspete care au fost ignorate de hartiile igienice din presa romaneasca:
Hellenic Petroleum offers voluntary exit to 300 staff - dintr-un total de 4000 de angajati, 300 vor fi dati afara “voluntar”; statul mai detine in cea mai mare companie petroliera a tarii 35,5% dar nu pentru multa vreme, caci FMI deja “le recomanda” vanzarea actiunilor, angajament “asumat” de guvern de altfel in momentul in care a acceptat “salvarea” din partea Troikai
Eight universities shut due to mobility scheme dispute – opt universitati inchid portile; mai conteaza de ce?
Samaras to meet with IMF chief in Washington – dupa ce Angela nici nu a terminat bine cu alegerile si a inceput sa ii certe pe greci ca sunt lenesi si trebuie sa devina mai germanici ca sa primeasca ajutorul de “bailout”, grecii incearca sa ii convinga pe americani sa o tempereze pe nebuna; ba daca se poate, sa lase sa curga si pe la ei niscavai dolari din tiparnica lui Shalom Bernanke:
“Amid German pressure for fiscal discipline in Greece, freshly cemented by Angela Merkel’s re-election as chancellor, Prime Minister Antonis Samaras is traveling to the USA on Saturday seeking support for a more growth-inducing policy mix.”
Iar in final, in caz ca ati auzit de primul “surplus” bugetar, tradus gresit de mediafax ca “crestere economica”[1], iata si un scurt articol care explica de unde vine acesta si care e treaba cu el:
“Primary surplus for 2013 has turned into the mother of all battles for the government and as such is making every possible effort to create a cushion that will absorb any shortfalls in revenues in the remainder of the year, which has accumulated a significant amount of tax obligations that has even the troika concerned.”(Sursa)
Altfel spus, luand in considerare estimarile scaderilor de venit din lunile de incheiere ale anului, guvernul a taiat drastic cheltuielile ca sa aiba un “buffer”, adica o mica economie pentru plata pensiilor si a salariilor. Ceva similar fac si ai nostri taind toate investitiile in infrastructura ca sa aiba bani pentru salarii si pensii si sa raporteze excedente. Insa chiar si cu taierile, cata vreme ai atatia porci flamanzi care sug la tata vacii, tot pe minus o sa iesi.
Macar dovedim ca reusim sa nu facem investitii chiar si fara sa ne imprumutam la FMI 25 de miliarde. Avem un motiv de mirare in minus, nu ne mai putem intreba unde s-au dus miliardele de la FMI si nu doar pentru ca vedem unde nu s-au dus. De Gigel Chiazna

vineri, 4 octombrie 2013

Aparati Realitatea tv. Maine va veni randul dvs.


Mutunache si Partaita


Mutunache National si Besinoasa de serviciu la munca

 Foto: Karikaturapolitika.wordpress.com/

Nu stiu cu ce tampenie si tampiti care ne conduc viata fara nici un drept spre dezastru, sa incep.
Mutunache National al nostru, calca de cateva ri pe zi in strachini. Acum este liniste si lumea este multumita, investitorii de calca pe picioare sa investeasca in Romania  odata cu semnarea pactului de coabitare  facut inca din mai 2012? Ce nemernici ? De aceea s-a anulat si Referendumul, Mutunache ne trada pe sub masa cu Betivache si  camarila lui. Ori este  prost, ori este idiot cu diploma. Vina pentru situatia de acum este num ai a acestui CAP SEC. Sper ca nu vom astepta cu streangul si sapunul pana in 2016.
Vad ca tot ii da  zor cu "asa am gandit eu". Cred ca si-a pierdut uzul ratiunii vorba lui Caragiale.
Este impresionat de un  accident  de circulatie, dar cate sunt ! Sa  puna regii asfaltului sa  construiasca sosele si autostrazi. Si cati mor de foame si boli !
Acest  infantil nu mai intelege, ca nu lui i se platesc impozitele personal, dupa cum s-a adresat  reporterului Realitatii tv., fara sa se gandeasca ca el este platit inutil. Vede  bine  ca noi trebuie sa-i platim cheltuielile lui Betivache inca un an si 3 luni,  caci asta este si ca pierdem bani. Dar de unde ii recuperam ? De la maica-sa din  pensie ?
Nu mai spun de faptul ca la Mausoleul de la Marasesti cand mergea azi, cu coroana de flori, radea ca un dobitoc, cand  el trebuia sa aiba o figura serioasa  in  acord cu evenimentul si cu un gand pios la cei care si-au pierdut viata in  lupta.
Cred ca nu realiza la ce eveniment este. Credea ca este la un  banchet in onoarea lui.
Ministreasa muncii  dovedeste ca este o babeta cu mintea ingusta. Intre 3 suspine si 2 parturi, ne-a adus la cunostinta ca legea spune ca se platesc ajutoarte  de la 1 nov. pana la 1 apr. anul urmator.
Dar banii din rezerva statului unde sunt? Ca situatia asta cu venirea iernii din octombrie este noua.
Ce se facea daca conform piesei de teatru chinezesti   "Zapada in toiul verii ", ne vom intalni cu astfel de situatii. Aceasta ministreasa  al carui loc este la cratita  este imobila in gandire si infantila. Nimic nu este batut in cuie. Totul se schimba de la economiile tarilor,la meteorologie.
Cred ca ne asteapta vremuri grele caci, parca  imi este ciuda cand vad acesti idioti ca niste fatalai care ne conduc si cati barbati adevarati are Romania! Eu il astept pe Cromwell.
Daca eram mai tanara  cu toate  ca nu am fost niciodata sentimentala, cautam sa gasesc pe cineva sa ma indragostesc. Asa imi ocupam mintea si nu ma mai gandeam la acesti criminali  care  vor sa ne termine pe toti si considera tara ca pe a lor si pe noi ca niste robi fara drepturi. Imi fac cel mai mare rau. Mai bine ma uit la autopsia mumiilor :)))
Am spus asta ca atunci cand ma gandesc la baietii NATIONALISTI ca sunt  in umbra, ma gandesc ca sunt indragostiti ! Asta este scuza pe care o gasesc eu.Dar  poate e mai bine asa, ca cine stie ce ii astepta. Macar sa aiba bateriile incarcate.
Stiti ca  grecii antici socoteau indragosteala ca pe o boala. Cum o tratau ? Cu bataia ???

Existenta Romaniei

Existenta insasi a Romaniei lezeaza sensibilitatea politica maghiara, nu doar amintirea lui Avram Iancu

autor: FrontPress 04.10.2013

statuia-lui-avram-iancu-din-campeni-2Protestul PPMT împotriva denumirii „Avram Iancu” pentru Aeroportul din Cluj ne arată că nu un personaj istoric îi deranjează pe politicienii maghiari, ci însăşi existenţa României Unite, pentru că Avram Iancu se identifică simbolic exact cu lupta românilor din Transilvania pentru a se elibera de ocupaţia samavolnică maghiară. Pentru tratarea celor „lezaţi”, am depus un proiect de lege de interzicere a partidelor care încalcă Constituţia.
Dacă nu ar fi vorba despre România, am putea să considerăm acest caz unul spectaculos, cum o minoritate, de fapt nişte politicieni care nu reprezintă nici măcar minoritatea maghiară, se întorc împotriva ţării în care trăiesc, îi dispreţuiesc simbolurile, eroii, limba, dar au pretenţia să fie partide legal constituite şi să aibă dreptul de a candida şi de a participa oficial la viaţa publică a acelui stat. Din păcate, se întâmplă în România, şi atunci situaţia e dramatică.
Dacă PPMT e de părere că denumirea Avram Iancu lezează sensibilitatea comunităţii maghiare, acest lucru înseamnă că tot ceea ce suntem noi în mod esenţial, limbă, istorie, cultură, tradiţii, statul unitar, toate aceste lucruri şi realităţi româneşti îi lezează pe maghiari. Ar însemna că avem o minoritate care trăieşte într-un continuu conflict cu România, din principiu, pentru că e lezată de existenţa statului român. Refuz să cred că lucrurile stau aşa la nivel general şi pun această lezare pe seama politicienilor maghiari care nu au altceva mai bun de făcut decât să se caine toată ziua de nedreptăţiţi ce sunt. Şi, pentru a le mai oferi un motiv suplimentar de ”lezare”, ba chiar de stupefacţie, am propus Parlamentului o modificare a legii partidelor politice prin care să fie interzise formaţiunile politice care aduc atingere fundamentelor statului român şi Constituţiei.
Astfel, art. 3 din Legea partidelor politice îşi propune să stabilească anumite condiţii în care pot funcţiona partidele politice înregistrate în România, stabilind şi interdicţiile generale pe care formaţiunile politice trebuie să le respecte. Aceste condiţii şi interdicţii au câteva lacune care permit unor partide politice din România, active la această oră în peisajul politic românesc, după cum se poate observa cu ochiul liber, să acţioneze împotriva spiritului acestei legi şi împotriva Constituţiei, încălcând de fapt art. 3, alin. (1) din Legea 14/2003 care spune că ”Pot funcţiona ca partide politice numai asociaţiile cu caracter politic, constituite potrivit legii, şi care militează pentru respectarea suveranităţii naţionale, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale, a ordinii de drept şi a principiilor democraţiei constituţionale”. Această prevedere trebuie clarificată şi impusă ca obligativitate în cadrul alin. (2) şi (4) pentru ca interdicţia de a acţiona ca partid politic împotriva Constituţiei să devină efectivă şi determinantă.
De aceea, am propus completarea art. 3 alin. (2) din Legea 14/2003 cu interdicţia de a încălca prevederile art.1 alin.(1), art. 3 alin.(1), art. 13 din Constituţia României pentru a asigura statul român împotriva activităţilor partidelor politice care aduc atingere caracterului naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil al României (art. 1 alin. 1), care atacă principiul că teritoriul României este inalienabil (art.3, alin. 1) sau care încalcă principiul că limba oficială este limba română (art. 13 din Constituţie).
În felul acesta, Legea partidelor politice va asigura fără posibilitate de evitare respectarea Constituţiei şi a fundamentelor statului român, lucru esenţial şi obligatoriu pentru partidele care doresc să existe pe teritoriul României, activitatea lor trebuind să se deruleze în mod strict conform statului de drept şi ordinii constituţionale a ţării.
În felul acesta, PPMT şi celelalte partide maghiare nu vor mai zburda liber prin România cu unicul scop de a contesta statul român şi a se simţi lezate de existenţa României de dimineaţa şi până seara, organizând nesfârşite mitinguri şi alte forme de atac la adresa Constituţiei. De Bogdan Diaconu - Adevarul

joi, 3 octombrie 2013

Funny

  Da,
 lasa camera asa
Un evreu se duce la o prostituată: – N-am mai fost niciodată pînă acum cu o prostituată, zice el, vrei să mergi cu mine? – Da, dar numai să nu fie prea pervers, răspunse ea. – Nu, vreau doar s-o facem măcar cum o făceam eu cu nevastă-mea, cînd trăia...– Mi se pare acceptabil... Ia zi, cum o făceai cu ea?
La care evreul:      
– Gratis!

 Un cerşetor sună la o uşă şi-i deschide o gospodină iritată, cu mîinile-n şolduri şi pusă pe scandal: – Ce mai vrei şi tu, bă, ratatule? – Păi ştiţi, dacă aţi avea nişte sticle goale de bere, pe care le-aş putea vinde... – Arăt eu ca şi cum aş bea bere ?! – Aaaa ... atunci măcar nişte sticle goale de oţet !...
 

 Sfat pentru copii: 
Un prezervativ introdus discret în buzunarul tatălui va distrage
 părinţii de la întrebările prosteşti despre şcoală....
 

 Un trecător vede un beţiv care se chinuia să meargă cu-n picior pe trotuar şi unul pe stradă. Strigă la el:– Du-te, băi, acasă, că eşti beat!– Eşti sigur că sînt beat??!!– Bineînţeles!– Of, ce bine! Credeam că sînt handicapat...


- Soţia mea conduce ca fulgerul.
– Adică foarte repede?
– Nu, loveşte copacii!
  

Într-o noapte, un tip intră într-un bar şi-i cere barmanului o băutură. Apoi îi mai cere încă una.
După ce-a băut mai multe paharele, barmanul devine îngrijorat. 
– Care este problema? întrebă barmanul.– Eu şi sotia mea am avut o dispută în urma căreia ea s-a jurat că nu mai vorbeşte cu mine un an întreg ! ...explică tipul.
Barmanul s-a gîndit la asta un timp:
– Dar, nu este un lucru bun că ea nu mai vorbeşte cu tine? întrebă barmanul. – Ba da, dar azi se face anu'...

Fiecare femeie e inger
 Doi moldoveni la pescuit:– Bă, Gheorghe, ştii bancul cu undiţa?– Nu.– Ghici?...– Ce, bă?– Ghici undiţa-m găsit nevasta azi-noapti?...
......................................
 Dac-ar trebui s-alegi între nevastă-ta şi premiul cel mare la loto, 
ce maşină ţi-ai cumpăra?
 
-Te iubesc!    -Ca si oamenii mari??   -NU!! Te iubesc cu adevarat!!
 
Un tip jefuieste o bancă, ascunde banii, dar în cele din urmă este prins. 
Adus în faţa judecătorului, acesta îi spune:
– Dom’le, dacă dai banii înapoi, îţi voi micşora pedeapsa!
– Auzi dom’le? Dacă voiam să dau banii înapoi, făceam un împrumut !!!

 Anunţ pentru femei:
"Nu căutaţi bărbatul perfect. Astăzi stau în casă!"

Cînd mă plictisesc, trimit SMS la un număr întîmplător: 
"Am ascuns cadavrul. Ce fac mai departe?"

Barbatii sunt barbati, indiferent de varsta************** 

Logica românului: dacă ceva îi iese prost, se roagă ca celorlalţi să le iasă şi mai prost.Nedumerire mare într-o familie de berze. De cîteva zile, 
cei doi pui au început să-ntrebe: "Da' pe noi... cine ne-a adus???"

  

În timp ce mama lui probează noua haină de blană, micul Jackie o priveşte reprobator:
– Nu-ţi este deloc milă. Nu te gîndeşti la cît a suferit bietul animal ca tu să poţi purta blana asta?
Mama îi aruncă o privire furioasă:
– Cum poţi vorbi astfel despre tatăl tău?!
 E greu sa fii programator chinez

Lecţia de limbă română. Profesorul întreabă:
– Ion, ce este deznădejdea?
– Deznădejdea e atunci cînd mergi seara pe drum, în faţa ta merge o fată frumoasă, 
iar cînd să te apropii de ea, apare un autobuz şi ea pleacă.
– Bine, bravo, Ionele!
– Vasile, ce este deznădejdea?
– Deznădejdea e atunci cînd mergi seara pe drum, în faţa ta merge un băiat frumos, 
iar cînd să te apropii de el, apare un autobuz şi el pleacă.
– Hmmm!...
– Bulă, ce este deznădejdea?
– Deznădejdea e atunci cînd mergi seara pe drum, în urma ta merge Vasile, 
iar la orizont nu se vede nici un autobuz.

Dezintegrare

Armata elvetiana se antreneaza pentru DEZINTEGRAREA statelor europene

autor: FrontPress 03.10.2013

armata elvetianaDaca vrei sa stii ce scenarii ia in calcul o tara, trebuie sa analizezi scenariile aplicatiilor militare. De exemplu, din aplicatiile recente se poate deduce ca Rusia se pregateste de un eventual razboi in Asia (unde va lucra in tandem cu China), de un posibil conflict in Europa de Est (Polonia + tarile baltice) si de participarea la conflicte in zona Marii Mediterane.
Mai interesant este cazul Elvetiei. Ce scenarii iau in calcul elvetienii:
- destramarea UE, haos total, enclave islamice, valuri de refugiati, razboi toti-contra-toti in Europa (2010 / “Stabilo Due”)
- cel mai tare scenariu a fost in 2013 (“Duplex-Barbara”). Franta in faliment, sparta in cateva “pseudostate”, armata franceza si gherile teroriste ataca Elvetia pentru a “recupera banii furati si depozitati de bogatasi in bancile elvetiene”.
Presa europeana este oripilata. Elvetienii nu se disculpa si bine fac. De Valentin Mandrasescu

Hugo Chavez


Hugo Chavez comunică dincolo de mormânt? Deşi e mort de 8 luni, fostul preşedinte venezuelan, într-o înregistrare audio şocantă, susţine că este viu, dar sechestrat!

Preşedintele venezuelan, Hugo Chavez, precum se ştie, a decedat în urmă cu 8 luni de zile. Şi…nimeni nu s-a îndoit de acest lucru, căci milioane de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la catafalcul său înainte de a fi înmormântat. Ei bine, o înregistrare audio apărută pe site-ul Soundcloud.com a provocat multă agitaţie pe scena politică din Venezuela, dar şi din întreaga lume. În ea ar apărea vocea preşedintelui Chavez, care susţine că s-ar afla în viaţă, dar este ţinut captiv împotriva voinţei sale de foştii săi camarazi care l-ar fi trădat!


Preşedintele actual al Venezuelei, Nicolas Maduro, ce mai apropiat tovarăş al lui Chavez, s-a arătat revoltat de această înregistrare, pe care o consideră drept o făcătură, menită să destabilizeze guvernul actual al Venezuelei. Maduro l-ar fi acuzat pe Primero Justicia, actualul lider al partidului de opoziţie, că ar fi falsificat această înregistrare: “Opoziţia nu mai are niciun respect pentru memoria şi dragostea pe care poporul venezuelan îl are pentru Hugo Chavez, fiind astfel capabilă să inventeze această înregistrare”.

Vocea, care pretinde că ar fi Hugo Chavez, îl roagă pe fratele său, Aden Chavez, guvernator al provinciei, să-l ajute: “Cine ar fi crezut că duşmanul nostru se află între noi? Cât de multe îmbrăţisări mi-au dat, cât de multe strângeri de mână şi, totuşi, cât de multe minciuni! Vreau să vă spun, oameni buni, că astăzi 16 septembrie 2013, sunt mai viu ca niciodată!”

Veridicitatea înregistrării a fost negată chiar de fratele fostului preşedinte, Adan Chavez: “Acest montaj dezgustător i-a făcut pe unii să creadă că Chavez n-a murit şi că se ascunde. Alţii cred că această înregistrare a fost făcută înainte de moartea sa. E o mare minciună”.
lovendal.net/

Jean Moscopol Vrei sa ne-ntalnim sambata seara

Agenti ai Moscovei Mama lui Arpagic, pupila lui Gogu :)))

Bancuri cu canibali...


Un canibal nu reusea sa doarma si se tot zvarcolea in pat. Il chinuiau gandurile: de ce traiesc eu pe pamant? Ce-am facut folositor pe lumea asta? Cum o sa-mi traiesc viata care mi-a mai ramas?
- De ce nu dormi? il intreba nevasta.
- Ma chinuiesc indoielile.
 - De cate ori ti-am spus sa nu mai mananci intelectuali la cina?


Doi canibali stau de vorba la bufet.
- De ce esti atat de fericit?
- Soacra-mea a disparut acum o saptamana...
- Hai sa fim seriosi! La noi nimeni nu dispare... totul se consuma!- Am fost la vraci sa ma consulte pentru arsurile mele de la stomac, zise canibalul catre nevasta-sa.
- Si ce-a spus?
- Mi-a recomandat sa mananc in fiecare saptamana cate un pompier...Un canibal veni noaptea tarziu acasa, clatinandu-se vizibil pe picioare. Nevasta-sa il lua in primire:
- La ora asta se vine? iar ai consumat un betiv!
Fiul capeteniei canibalilor vine la scoala deschisa de misionari


Fiul capeteniei canibalilor vine la scoala deschisa de misionari. De manuta tine un bebelus care de abia invatase sa mearga.
- Ce frumos ca l-ai adus si pe fratiorul tau la scoala, zice misionarul.
- Asta nu-i fratiorul meu, zice scolarul, este gustarea mea pentru pauza mare!...I: Ce mananca canibalii Vinerea?
R: Pes... cari... pentru ca tin post...Intre canibali:
- De ce mananci de la o vreme doar piei rosii?
- Pentru ca vraciul mi-a spus ca am prea putine globule rosii in sange.Un avion se prabuseste deasupra junglei si supravietuiesc doar cele trei stewardese de la bord. In jungla ele sunt urmarite de un trib de canibali. Ca sa scape de acestia se urca intr-un pom iar canibalii se aseaza tacuti in jurul pomului. Dupa zile una dintre stewardese cade facandu-i-se rau de foame si este mancata de canibali.
Celelalte doua se apuca sa manance ceva frunze si dupa trei zile inca una cade si este mancata de canibali. A treia trece si la scoarta de copac si mai rezista trei zile dupa care cade si ea.
Morala : Rabdare de canibal sa ai ca femeia pica ea!...

miercuri, 2 octombrie 2013

Banc sec....

2 maimute crosetau apa minerala intr-un neon
 La un moment dat vine un crocodil si le Intreaba
 Ce face-ti frumoaselor?
 Vaca ii mata
 Tags: Vaca, Crocodil, Apa, Maimuta

Jean Moscopol

Basescu

Vicepremierul Rusiei: Basescu pregateste ANEXAREA Republicii Moldova de catre Romania

autor: FrontPress 02.10.2013

basesecu basarabiaVicepremierul rus Dmitri Rogozin a comentat întâlnirea lui Traian Băsescu cu preşedintele Parlamentului moldovean Igor Corman, afirmând că preşedintele român planifică integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, apoi anexarea acesteia de către România.
” ‘Calul Traian’ a pregătit pentru Republica Moldova două etape: iniţial, ‘integrarea în Uniunea Europeană’, apoi Anschlussul (anexarea) ei de către România”, a scris miercuri Rogozin pe contul său de Twitter, făcând aluzie la unirea Austriei cu cel de al Treilea Reich în 1938.
În cursul întâlnirii pe care a avut-o luni cu preşedintele Parlamentului moldovean, Igor Corman, Băsescu şi-a exprimat îngrijorarea că Republica Moldova ar putea repeta scenariul armean, în contextul în care Guvernul de la Erevan a preferat în ultimul moment să semneze acorduri cu Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan, deşi existau premisele integrării europene, transmite Mediafax.
“Aveţi misiunea patriotică de a rămâne la putere în 2014-2015 pentru a ratifica acordurile (europene), astfel încât acestea să nu rămână simple poveşti”, i-a transmis Băsescu lui Corman, membru al Partidului Democrat din R.Moldova.
De asemenea, Camera Deputaţilor din Romania a adoptat, luni, o declaraţie privind susţinerea Republicii Moldova în eforturile de aderare la UE.
Train Băsescu a spus în luna iulie, la Chişinău, că doreşte obţinerea cetăţeniei Republicii Moldova, afirmaţie întărită ulterior şi prin alte declaraţii publice. Acest lucru a dat naştere mai multor speculaţii privind posibila implicare în viaţa politică din Basarabia a şefului statului, odată cu terminarea mandatului de preşedinte al României.
Traian Băsescu a mai declarat în luna august, la Izvoru Mureşului (Harghita), că pentru a fi posibilă unirea celor două state româneşti, primul lucru este ca basarabenii să îşi dorească cu adevărat reîntregirea. “Le spun cetăţenilor Republicii Moldova: Cereţi unirea şi o veţi avea”, a afirmat la vremea respectivă preşedintele României. Sursa: FrontPress.ro

Eutanasiat

Belgian EUTANASIAT dupa o operatie de schimbare de sex esuata

autor: FrontPress 02.10.2013

sppUn belgian în vârstă de 44 de ani a fost eutanasiat, luni, după ce medicul a apreciat că suferinţele sale fizice, rezultate în urma unei operaţii de schimbare de sex eşuate, au devenit “insuportabile”, a anunţat marţi presa belgiană.
Nathan Verhelst a murit într-un spital din Bruxelles, înconjurat de mai mulţi prieteni, la sfârşitul unei lungi proceduri în vederea obţinerii acordului lumii medicale într-o ţară, Belgia, unde eutanasia este legală din 2002.
“A murit împăcat”, a declarat medicul care l-a asistat, Wim Distlemans, de la spitalul universitar flamand VUB. Toate condiţiile efectuării eutanasiei au fost întrunite, pacientul reuşind, “în acest caz, să vorbească clar despre suferinţele sale fizice insuportabile”, a precizat el pentru cotidianul Het Laaste Nieuws.
Nathan avea sexul feminin la naştere, într-o familie de trei băieţi, şi purta prenumele Nancy. El a fost respins de părinţi, care şi-au dorit din nou un băiat, potrivit cotidianului, care l-a intervievat cu o zi înainte să moară.
wVisând încă din adolescenţă să devină bărbat, Nathan a suferit succesiv trei operaţii, în perioada 2009 – iunie 2012, dar nu a rămas mulţumit.
“Am pregătit dulciuri pentru a sărbători noua mea naştere, dar, prima dată când m-am văzut în oglindă, am avut o aversiune faţă de noul meu corp”, a relatat Nathan.
Pentru a fi efectuată eutanasia, o “persoană trebuie să prezinte o afecţiune gravă şi incurabilă care i-ar cauza suferinţe (…) de ordin psihic sau fizic”, a explicat Jacqueline Herremans, membră a Comisiei naţionale privind eutanasia.
Dezbaterea pe tema eutanasiei continuă în Belgia, unde Parlamentul urmează să examineze aplicarea acesteia pentru minori “capabili de discernământ” şi pentru adulţi care suferă de Alzheimer. Marea majoritate a belgienilor sunt de acord cu noile modificări, potrivit unui sondaj apărut miercuri în Libre Belgique.
Un post de televiziune flamand, TV Oost, va difuza în curând un reportaj consacrat vieţii lui Nathan. De Gaidau Ion - Mediafax

Concluzii ?


Concluziile şocante ale unui om de ştiinţă: noi, oamenii, suntem extratereştri! Am fost aduşi aici, pe Pământ, acum 60.000-200.000 de ani!

O nouă carte, apărută recent și scrisă de ecologistul Dr. Ellis Silver face ravagii în America: în ea se vorbește despre posibilitatea ca oamenii să nu provină de pe Pământ, ci să fi sosit și evoluat separat față de restul ființelor de pe planeta noastră. Silver oferă argumente, bazându-se pe fiziologia umană, că noi am fi ajuns pe Terra din altă parte, probabil aduşi de extratereştri, în urmă cu câteva zeci de mii de ani. Ecologistul spune că opera sa reprezintă o provocare pentru dezbatere, bazându-se pe lucrări ştiinţifice care reliefează diferenţele dintre oameni şi alte animale.

De ce nu putem sta tot timpul la soare? De ce avem probleme cu spatele?

Autorul cărţii scoate în evidenţă câteva aspecte care ne fac să ne gândim că noi nu am evoluat iniţial pe această planetă de la bun început. În primul rând, noi, oamenii, nu putem să stăm foarte mult la soare, faţă de alte specii de animale. În al doilea rând, unele boli cronice ale rasei umane (ca bolile de spate) arată faptul că noi am evoluat într-o lume în care gravitaţia era mai scăzută. În al treilea rând, trebuie să ne gândim la faptul că, în timpul naşterilor femeilor, capul bebeluşilor este atât de mare încât mămicile vor avea întotdeauna probleme, nicio specie nativă de pe această planetă neavând această problemă. Şi, în al patrulea rând, există 223 de gene suplimentare în fiinţa umană, gene care n-au fost găsite la nicio altă specie.

Nu există niciun om care să nu aibă măcar o problemă de sănătate


Revenind la boli… dr. Silver spune că “toţi suntem bolnavi cronici. Nu există nicio singură persoană pe această planetă care să fie 100% sănătoasă şi care să nu sufere de vreo afecţiune ascunsă şi nemanifestată… aş fi chiar foarte surprins să găsesc pe cineva”. El mai subliniază că “toate problemele noastre provin din faptul că ceasul nostru intern era programat pentru 25 de ore pe zi, nu pentru 24 de ore, acest lucru fiind dovedit de cercetătorii din domeniul somnului. Şi aceasta nu este o situaţie modernă, ea putând fi observată în istoria timpurie a omenirii”.

Oamenii provin din Alpha Centauri?

Dr. Ellis Silver nu oferă un singur răspuns privitor la originea noastră: poate că primii oameni timpurii, ca homo herectus, s-au încrucişat cu alte specii. Sau poate că noi, oamenii, provenim din alte stele apropiate, ca Alpha Centauri.

Am fost aduşi aici de alţi extratereştri… Pământul ar putea fi o planetă-închisoare!

Omul de ştiinţă conchide: “Se presupune că omul este cea mai dezvoltată specie de pe planetă, şi totuşi, în mod surprinzător, el nu este pregătit total pentru mediul Pământului: expunerea prelungită la Soare nu ne este prielnică, nu suntem mari amatori de mâncare naturală crudă, avem o incidenţă foarte mare de boli cronice şi multe altele. Plus că, mulţi oameni au sentimentul acesta că nu aparţinem acestei lumi. Toate aceste lucruri sugerează faptul că omenirea a evoluat pe o altă planetă, iar noi am fi fost aduşi aici de o specie extrem de dezvoltată. Unul din motive ar fi acela că Pământul ar putea fi o planetă-închisoare, din moment ce suntem o specie violentă, şi ne vom afla aici până când vom învăţa să ne comportăm cum trebuie.”

Oamenii ar fi putut fi transportaţi pe Pământ acum 60.000-200.000 de ani!

În ultima perioadă, comunitatea ştiinţifică susţine prin teoria panspermiei că viaţa ar fi putut evolua în altă parte a Universului, iar “moleculele vieţii” ar fi putut ajunge pe Pământ prin intermediul cometelor; aici, “materiile prime” s-ar fi combinat, toate putând duce la apariţia vieţii. Dr.Silver susţine însă că oamenii ar fi putut apărea separat faţă de restul speciilor de pe Pământ, evoluând în altă parte şi transportaţi pe Pământ acum 60.000-200.000 de ani.
lovendal.net/

Nationalizare

Victor Orban propune NATIONALIZAREA companiilor de utilitati. Victor Ponta VINDE tot ce poate!

autor: FrontPress 02.10.2013

nationalizareDeşi sunt două ţări vecine, România şi Ungaria se deosebesc radical din perspectiva strategiei economice. Guvernul de la Bucureşti caută modalităţi de a vinde companiile de stat, iar guvernul de la Budapesta caută opţiuni de naţionalizare.
Iniţiativa lui Victor Orban de a readuce sub controlul statului companiile de utilităţi, adică a companiilor de distribuţie a gazelor şi energiei electrice, au stârnit o reacţie negativă în presa europeană, care a catalogat strategia guvernului maghiar drept „comunistă”, deşi Orban este un politician de dreapta. De fapt, strategia guvernului de la Budapesta de stimulare a economiei prin blocarea creşterii preţurilor la energie se înscrie într-o paradigmă economică raţională. Ungaria demonstrează, prin exemplul propriu, că statul poate recâştiga controlul asupra economiei naţionale chiar şi după implementarea unui masiv program de privatizare.
Nu s-a încercat naţionalizarea companiilor de utilităţi printr-o expropriere, ci prin răscumpărarea de către statul maghiar a acţiunilor deţinute de investitorii străini. Se pare însă că proprietarii străini au cerut preţuri prea mari pentru vânzarea acţiunilor. În mod normal, premierul maghiar trebuia să se oprească şi să explice alegătorilor că a făcut tot ce a putut pentru a îndeplini promisiunile electorale, printre care se număra şi aducerea utilităţilor sub controlul statului. Este remarcabil că guvernul de la Budapesta nu s-a dat bătut şi a acum propune o nouă metodă de a garanta creşterea economică prin reducerea (sau îngheţarea) preţurilor la gaze şi energie electrică. Noua strategie prevede transformarea companiilor de energie în organizaţii non-profit, utilizându-se drept referinţă modelul danez. Proprietarii străini îşi vor păstra acţiunile, dar nu vor putea obţine profituri excesive de pe urma consumatorilor casnici şi industriali, rata de profitabilitate a companiilor energetice urmând să fie stabilită de o agenţie specială. Se vede că cine vrea să rezolve o problemă caută soluţii, iar cine nu vrea caută scuze.
În viitorul destul de apropiat, efectele acestor măsuri se vor resimţi în economie. Atunci vom avea posibilitatea să vedem cât de bine o va duce România, elevul-model al FMI, comparându-i succesele cu ceea ce va realiza economia din Ungaria în contextul naţionalismului economic practicat de Victor Orban. De Valentin Mândrăşescu – Vocea Rusiei