Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 24 august 2013

Un cosmar ?


Traim un cosmar din care nu ne mai putem trezi.
Acum vedem cat de important este sa fim atenti pe cine alegem.
Un  om chiar si debarcat cu 7.4 mil voturi la Referendum dar pus in fuctie de UE , lasat sa-si faca mendrele  si acum ca in ultimii 9 ani nu ne duce decat pe treapta cea mai de jos a umanitatii.
Dovleac Sec cu ale lui vorbe ca "asta este si-l mai suportam inca un an" are iz de criminalitate.
Coabitarea s-a spus ca este pentru binele romanilor. Dar chiar daca el are dovleacuul sec, nu are  sfatuitori?
Acum pe acesti infractori de drept comun(regele actual obligat sa dea cu matura  ca sanctiune in oras) ii vedem cu paharul de bautura in mana langa Betivache hahaitul, alaturi de ei in calitate de copii de suflet ai lui.
In perioada stalinista, caci aceea perioada nu s-a incheiat a doua zi dupa moartea lui Stalin ci a continuat inca foarte multi ani, si Brasovul s-a numit Orasul Stalin  (1950-1960), am fost invatati totusi sa pretuim patriotismul. Comunistii stiau ca dupa plecarea rusilior tot noi vom fi stapani in Romania.
Ce credeti ca s-ar fi intamplat daca Ghe.Ghe.Dej  statea la bautura cu tiganii ?
Spun  asta caci si atunci se spunea despre Ghe.Ghe.Dej ca este  betiv ca, este curvar el fiind divortat lucru  greu acceptat dar, criticat de comunisti avand mai multe relatii amoroase, dar cea mai importanta si de lunga durata cu cantareata de muzica populara  A.M. care a profitat mult dupa urma acestei relatii. Una fiind aducerea in tara la venirea din turneul din America a unei masini de lux lucru neangaduit altor persoane(ex. M.P.)
 Daca Ghe.Ghe.Dej s-ar fi afisat cu tiganii ar  fi fost executat de catre rusi. Dar atunci nu se pomenea de  regi si imparati din randul tiganilor. (Iliescu a infiintat aceasta regalitate in  1992,ca pondere impotriva regelui Mihai 1).Ei  fusesera decapitati si daca aveau bulibasi acestia  nu erau persoane publice, erau tinuti la secret pentru a nu fi anchetati in legatura cu infractiunile tiganilor.
Dar  cand veneau tiganii cu corturile in oras toata lumea era gata de a-si apara bunurile, se inchideau in cotete  pasarile, in grajduri animalele si barbatii ieseau in curte pentru demonstratie de forta zi si noapte pentru ca tiganii  rareori scapau vre-o gospodarie nejefuita. Veneau ca uraganul.
Si la tara  pe o parte intrau tiganii in sate si pe cealalta parte ieseau  cu bratele pline  si cu pasari si vite dupa ei. Cu carutele nu intrau in sate si nici in orase. Isi stabileau satra la marginea oraselor si satelor. Dar com unistii odata instalati la putere de catre rusi, folosindu-se de cavaleria armatei veniti de pe front si incadrati in Militia calare, ii incolteau si-i bateau in picioarele cailor. Venisera de pe front cu acest obicei de a anihila dusmanul. Atunci dusmanii   populatiei erau tiganii. Este adevarat cand s-a spus ca la inchisorile politice  detinutii erau batuti in  picioarele cailor.
Ce pedeapsa merita acesti conducatori  de dupa 1989, pentru ca a arata un ultim dispret pentru romani ne-au pus  stapani regii si imparatii  tigani autointitulati si consemnati ca valabili de Hahaila  ?

Mesaj DUR

Mesaj DUR al suporterilor banateni pentru supusii fostului “rege” CIOABA

autor: FrontPress 24.08.2013

1ASU Poli a câștigat în deplasare la Timișul Șag cu 5 la 2 în meciul disputat în Liga a IV-a. Partida s-a desfășurat fără probleme pentru echipa timișoreană, galeria remarcându-se prin spectacolul oferit ce cei 400 de suporteri poliști. Ca un fapt inedit, merită menționat mesajul bănățenilor afișat în timpul meciului, o aluzie dură la decesul recent al autoproclamatului ”rege” al țiganilor, Florin Cioabă, și la scandalul ”succesiunii”, evenimente mult prea mediatizate de presa din România.
Duma-84Mai exact, în timpul meciului, câțiva suporteri au montat pe un gard mesajul ”Toți supușii să-și urmeze regele”.
Antipatia bănățenilor față de infracționalitatea manifestată de o parte a etniei țigănești este motivată mai ales de acapararea unor zone întregi din centrul istoric al Timișoarei de către clanuri ale mafiei imobiliare. Sursa:FrontPress.ro
3

Mobilizare

2013

Telenovela continuaViata bate filmul Telenovela continua

Foto Daniel Cioaba regele tiganilor din Romania.Vad acum la tv. ca Dorin  Cioaba va fi si Presedinte :)))


Telenovela continua cu furt de identitate si averea care este furata. Regii  nu sunt regi, pentru ca au furat identitatea altui  tigan cu acest nume care traieste.
Regii asazis alesi  au fost  la un  pas de bataie. Impunerea fiului celui mai mic a fost cu ajutorul interlopilor.
Adevarul este ca regele cel mic de varsta dar RAMAS  cu toata averea, cu  coroana sceptrul si lantul  de aur, pare mai istet  cu interlopii lui in spate decat bobletul de frate-su, cel care este rege peste tiganii din  toata lumea.
 Incet, incet se contureaza ca acesti tigani sunt mai bine organizati si  mai previzibili pentru viitorul lor, decat noi romanii. Dovada, actele de atestare a regelui tiganilor semnat de toate autoritatile statului inclusiv  Iliescu.
Noi avand pe Betivache in fruntea noastra, care isi vede linistit de  ambitiile lui infantile si care vrea ca pe analfabeta lui sa o vada din nou europarlamentar, nu are ochi si minte decat pentru el si camarila lui. Greu va fi sa scoatem din cotidianul nostru  explicand, cat rau ne-a facut acest personaj burlesc. Dar pana una alta a intarit, prin venirea lui la capataiul regelui autointitulat acest drept al tiganilor, de a face harcea parcea o tara care are un  presedinte, un rege pentru Romania, un  rege international, un imparat si acum se pregatesc  alegeri  pentru confirmarea unui presedinte tigan. Dar ce vedem noi printre randuri ? Ca tiganii au un  nou conducator pe Daniel fiul cel mic al regelui  decedat, care este sustinut  cu forta  de interlopii tigani. Si puterea lor s-a vazut caci, acest tinar vlastar si foarte aratos a luat totul lasandu-i celui mare, un malaiet, nimic. E asa cum am zice noi ca suntem regii tignilor intergalactici, asa este el regele international al tiganilor. Nu stiu cat de prost este  cel mare dar, stiu ca a fost fortat sa accepte aceasta situatie, caci ajunsesera la bataie insa,  interlopii si-au impus regele lor aici in  Romania.
Pentru viitorul imediat si pana la clarificarea situatiei identitatii  regilior si provenienta averilor,  ne asteapta o telenovela adevarata care, poate sta la baza cu succesc a unui serial de mare anvergura si cu cat este mai adevarat cu atat va avea  adepti si fani.
Aceste evenimente care se desfasoara la cald, sub ochii nostrii arata cat rau ne putem face singuri, prin alesii nostrii nemernici  si pusi la cale de securitate.
Ne vom dezbara de aceasta raie candva ? Cu cat mai repede cu atat mai bine.
Pana acum  singurul avantaj al  bandei care ne conduce este, ca ne-a deturnat atentia la tigani, de la problemele grave ale tarii. Foamea, saracia, sanatatea distrusa, analfabetismul, coruptia, nu mai conteaza?.
Politica dusa  ne arata ca totul s-a facut cu cap in mod diavolesc, pentru compromiterea noastra in ochii lumii.

Elvetia

Tara care nu va intra niciodata in UE: Salariul mediu este de 5.000 de euro!

autor: FrontPress 24.08.2013

Elvetia UEDacă privești cu atenţie o hartă a Uniunii Europene observi cu siguranţă o mare absenţă în rândul celor 28 de state membre. O ţară care are unul dintre cele mai ridicate niveluri de trai din lume și care nici nu se gândește să adere vreodată la UE.
Deşi este situată în inima Europei, Elveţia nu este stat comunitar. Uniunea Europeană este principalul partener comercial al Elveției, însă această țară nu a fost niciodată integrată juridic în UE.
Prin votul popular negativ dat Acordului privind Spațiul Economic European în decembrie 1992, Elveția este singura țară din vestul Europei, cu o economie majoră, care nu face parte din UE. Preocuparea de a atenua consecințele economice negative datorate neparticipării la piața unică europeană s-a concretizat prin semnarea, în 1999, a unui prim pachet de șapte acorduri bilaterale cu UE în domenii de interes comun: libera circulație a persoanelor, transportul aerian, transportul terestru, agricultura, barierele tehnice în comerțul internațional, piața de achiziții publice, cercetare-dezvoltare. O a doua serie de opt acorduri bilaterale au fost încheiate în 2004.
Aderarea la Uniunea Europeană ar însemna transformãri importante la nivel economic pentru această ţară:
- renunţarea la secretul bancar. Sistemul lor bancar se bazează pe păstrarea confidentialităţii clienţilor, iar foarte mulţi europeni cu afaceri mai puţin curate îşi ţin banii în băncile de aici,
- înlocuirea francului elveţian cu euro,
- creşterea TVA-ului,
- participarea la raidurile militare europene, ceea ce ar dăuna statutului de neutralitate.
La întrebarea de ce nu este Elveţia stat membru a răspuns într-un interviu şi Andeas Gross, proeminent om politic şi universitar elveţian: Motivul este istoria. Europa a trecut peste trei războaie. Elveţia a supravieţuit singură. Europa şi ceilaţi au eşuat, tot singuri. De aceea am învăţat că trebuie să cooperăm pentru a ne proteja. În momentul acesta Elveţia crede ca poate face totul singură. Experienţa creează mentalităţi şi mentalităţile creează schimbările aşa cum închizi sau deschizi lumina. Trebuie să lucrăm ca să adaptăm mentalităţile la viitor, şi nu la trecut. Dacă Elvetia va rămâne singură îşi va pierde puterea democratică, chiar dacă statul este foarte bine organizat. Statul naţional nu mai poate apăra democraţia. De aceea cred că Elvetia are nevoie de Europa. Dar de o Europa mai bine organizată în sensul descentralizării, respectului pentru diversitate, o Europa în care, prin elemente de democraţie directă cetăţenii să aibă mai multa putere, cu un parlament bicameral în care ţările să fie reprezentate.
Rata somajului este printre cele mai scăzute în Europa, de 3,1%, iar locuitorii acestei ţări au o speranţă de viaţă de 80 de ani. Salariul mediu brut lunar este de 5.000 de euro, iar produsul intern brut depăşeşte 50.000 de euro pe cap de locuitor.
Relaţia cu România
Începând cu data de 1 iunie 2009, conform Acordului de liberă circulaţie UE – Elveţia, cetăţenii români nu au nevoie de viză. Intrarea în Elveţia este permisă cu paşaportul sau cartea de identitate valabile cel puţin 6 luni de la data intrării pe teritoriul Elveţiei. Dacă doriţi să rămâneţi în Elveţia mai mult de 3 luni, aveţi nevoie de o autorizaţie de şedere care este eliberată de autoritatea locală competentă. Nu omiteţi faptul că, în această situaţie, trebuie să vă anunţaţi şederea în Elveţia la autorităţile cantonale în termen de cel mult 40 de zile calendaristice.
Elveţia reprezintă unul dintre principalii investitori străini în România, ocupând la 30 septembrie 2012, locul 10, în clasamentul investitorilor străini, cu o valoare a capitalului social subscris de 911,1 milioane euro şi un număr de 2.348 societăţi comerciale (conform statisticii ONRC, la 30.09.2012). Printre sectoarele în care s-au realizat investiţii se numără: sectorul materialelor de construcţii, telecomunicaţii, energetic, industria alimentară, zootehnie, chimie şi petrochimie etc.
Principalii investitori elveţieni în România sunt: Holcim – cel mai mare investitor (ciment), Swisspor, Sika (materiale construcţii), ABB (energie), Ameropa, Greenfiber (petrochimie), Novartis-Sandoz, Roche, Helvetica Profarm (farmaceutică), Nestlé, Läderach, Pacovis, Karpaten Meat (industria alimentară), Philipp Morris (tutun), Rieker (încălţăminte), Seco, Sefar (industria textilă), Ringier, Edipresse (presă) etc. De Bogdan Biszok – Capital

Bitcoin

Germania accepta BITCOIN ca moneda legala

autor: FrontPress 24.08.2013

bitcoinGermania a devenit prima ţară din lume care să recunoască moneda virtuală bitcoin ca una legală, cu statutul de „monedă privată” și se pregătește să impună taxe pe profitul făcut de companiile care o folosesc.
Orice profit ce vine de pe urma tranzacționării cu bitcoini ar putea fi taxat cu până la 25% de către guvernul german, scrie The Telegraph. Cel puțin aceasta este intenția, punerea în practică fiind mai dificilă, având în vedere că tranzacțiile cu bitcoini sunt anonime.
Decizia ministerului de Finanțe vine după ce Tailanda a interzis moneda virtuală din cauză că nu există legi care să reglementeze tranzacțiile cu Bitcoin. Asta înseamnă că este ilegal să cumperi și să vinzi bitcoini, să cumperi și să vinzi bunuri sau servicii la schimb pentru bitcoini, să trimiți sau să primești bitcoini de la cineva din afara țării.
În iunie, guvernul american a anunțat că va analiza monedele virtuale precum bitcoini, de teamă că americanii ar putea să le folosească pentru a scăpa de taxele către stat. De pe Semnele Timpului
nobody_gets_me_bitcoins_-4e4c2ea-intro

Iran

Iran, un viitor partener strategic pentru Europa de Est si Balcani?

autor: FrontPress 24.08.2013

iran gazeÎn timpul vizitei sale la Chişinău, ambasadorul Iranului în Moldova (cu sediul la Kiev), a vorbit despre posibilitatea furnizării gazelor naturale iraniene pe piaţa Ucrainei şi Republicii Moldova[1]. Din perspectiva securităţii energetice a Republicii Moldova, o astfel de soluţie este una cât se poate de binevenită: în urma descoperirii noilor zăcăminte, Iranul ocupă primul loc în lume după resursele de gaze naturale [2]. Nici din punct de vedere tehnic furnizarea nu ar reprezenta o problemă: prin intermediul Turciei, Grecia şi Bulgaria deja sunt beneficiarii gazului iranian.
Să nu uităm că în anul 2012, preşedintele turc Abdullah Gul a declarat că ţara sa este interesată în investiţiile în sectorul energetic din Republica Moldova [3]. Am putea presupune că aici ar fi vorba şi de furnizarea gazelor iraniene, un domeniu pentru care Turcia are un interes sporit, în pofida reacţiilor negative ale SUA şi UE, care au forţat „ţările-satelit” să accepte tacit embargo impus Iranului. Contextul este unul favorabil pentru iranieni şi turci, în contextul unor relaţii complicate a Republicii Moldova şi Ucraina cu Federaţia Rusă, dar şi incapacitea Uniunii Europene de a garanta securitatea energetică a acestor ţări.
La 15 octombrie 2012, reprezentanţii diplomaţiei europene au decis să interzică importul de gaze naturale din Iran, în contextul sancţiunilor impuse de Occident Republicii Islamice, decizie care s-a răsfrânt negativ asupra Greciei şi Bulgariei, care beneficiază de gaz iranian [4]. Am putea spune că această decizia a fost una nefavorabilă chiar pentru Uniunea Europeană, care se află în căutarea de resurse energetice alternative furnizorului rus.
Deocamdată, oferta iraniană nu poate fi privită decât ca o „tachinare” sau o „cercetare a terenului”, întrucât în situaţia actuală, când Republica Moldova şi-a concentrat toată atenţia a politicii externe spre un parteneriat strategic cu Uniunea Europeană, o colaborare economică strânsă cu Iranul ar însemna o renunţare la „parcursul european”, dar şi o răcire a relaţiilor cu Federaţia Rusă, care nu doreşte să piardă monopolul asupra furnizării gazelor în Ucraina şi Moldova. Ar fi greu de crezut că actualul regim de la Chişinău, care este dependent de finanţarea europeană, ar putea să se aventureze în proiecte care ar răsturna actuala ordine geopolitică. La moment, Chişinăul nu dispune de voinţă politică necesară, dar şi de o viziune globală, pentru astfel de paşi.
Între timp, în regiunea Europei de Est şi Balcani, giganţii economici precum China şi Iran devin factori care ar putea diminua influenţa atât Vestului, cât şi Estului asupra statelor „periferice”. Ţările care au fost condamnate pe parcursul istoriei să aleagă între Occident şi Rusia, au fericita ocazie să descopere acum noi forţe, care i-ar putea scoate din confruntările geopolitice vicioase (care au un impact districtiv şi pe plan intern), garantându-le independenţa şi creşterea economică stabilă.
Iranul este interesat în colaborarea cu Europa de Est şi Sud-Est şi din perspectiva strategico-militară, întrucât teritoriul României este unul foarte important pentru SUA în politica sa agresivă împotriva Iranului [5], iar slăbirea prezenţei americane în Europa de Est ar putea diminua eventualitatea utilizării acestui teritoriu într-un potenţial război. Am putea presupune că există o concepţie geopolitică iraniană, în care Estului European şi Balcanilor li se oferă un rol important.
În anul 2011, Iraq, Iran şi Siria au semnat un proiect de construcţie a unei conducte de gaz în valoare de 10 miliarde de dolari, care urmau să alimenteze Europa, aducând profituri extrem de mari „lumii nedemocratice”[6]. Este foarte probabil ca războiul civil din Siria să fie legat de tentativele SUA şi Israelului de a zădărnici astfel de proiecte.
Schimbarea politică de la Teheran şi o oarecare încălzire a relaţiilor dintre Iran şi Occident, ar putea favoriza în viitor colaborarea cu acest stat [7]. Iată de ce Republica Moldova, Ucraina şi România trebuie să ia în consideraţie un eventual parteneriat strategic cu acest nou jucător pe plan mondial. Chiar dacă la moment Iranul pare a fi departe, în viitor acesta ar putea deveni o soluţie pentru ieşirea est-europenilor din calitatea lor de „colonii periferice”. Să ne aşteptăm în viitor la apariţia la Chişinău a unor poluri politice pro-irano-chineze ca alternativă la eurofili şi nostalgicii rusofili? De Octavian Racu

vineri, 23 august 2013

Suntem noncombat !!!


Ma uit stupefiata la  programele televiziunilor stiriste. Tot timpul in  ultima saptamana, aduc in studiouri  tigani  vorbareti care dau lectii celorlalti invitati, politicieni,  analisti politici si chiar ministrii, mai ales al culturii, lectii despre viata tiganilor si mai ales ca  primul rege tigan autointitulat, a fost recunoscut de  toti politicienii si toate institutiile statului inca din 1992.
 Dar ce este mai dureros este ca  cei limbuti  din  randul tiganilor, au aerul de profesori si cei nefericiti  din  tagma majoritatilor stau ca niste corijenti in pragul repetentiei cu capul in  jos si isi pun  tarana in cap in numele nostru, ca nu si-au invatat lectia. Sunt slugi servile pana la   limita abjectiei. Reprezentantii romanilior nu combat prin  nimic, ceea ce spun  tiganii si mai au numai sa scoata un carnetel in care sa noteze ce lectii de dau tiganii din toate punctele de vedere.
Cine sa ne apere interesele ? CEI CARE SUNT  COMPLET IDIOTI, NISTE FATARNICI CARE IN CAMPANIIULE ELECTORALE  LE TOACA GURA IN SABII, CARE  APOI SE FAC PRIETENI CU TIGANII? Acum se vede ce putere uriasa are acest argument, cu aceasta atitudine asupra romanilor obisnuiti. Ne simtim striviti si  alungati cu suturi in chiur din lumea civilizata. Vedem cum ne meritam soarta. Chiar si moderatoarele citesc in limba tiganerasca la tv. Unde am ajuns ?
Daca duc  aceasta politica cat e ziulica de lunga si de aici incolo,  insemna pentru toti ca Romania este Tigania si noi toti fara nici o opreliste suntem TIGANI.
Suntem NONCOMBAT !!!

Putin

Un om cu sange in instalatie!

Hei,hei....
sa fii Putin,sa ai bani
fara frica de dusmani....
 
 

Un om cu sange in instalatie
Iata in sfarsit, unul care stie ce vrea ! In randul tarilor cu pretentii, iata ca RUSIA se diferentiaza si baga la puscarie pe toti acesti derbedei, acesti islamisti care ii freaca la icre pe cei din tarile care i-au primit ! Si iata ca nu e Hollande (presed. Frantei) care face asa ceva ! Bravo PUTIN !

> >
  Pe 4 Februarie 2013, Vladimir_PUTIN s-a adresat Parlamentului rus in legatura cu tensiunile care exista cu minoritatile in Rusia :

"In Rusia traiesc rusi ! Orice minoritate, de oriunde, daca vrea sa traiasca si sa munceasca in Rusia, trebuie sa vorbeasca limba rusa si sa respecte legile rusesti ! Daca prefera Charia* atunci ii sfatuim sa se duca in tarile lor,  unde  aceasta este legea lor. Rusia nu are nevoie de minoritati. Minoritatile au nevoie de Rusia iar noi nu le acordam privilegii speciale care sa raspunda cerintelor lor oricat de tare ar striga ei ca sunt "discriminati". Daca vrem sa supravietuim ca natiune trebuie sa invatam din suicidul pe care il practica USA, Anglia, Franta, Olanda. Obiceiurile si traditiile rusesti nu sunt compatibile cu lipsa de cultura si cu primitivismul obiceiurilor celor mai multe dintre aceste minoritati. Cand acest onorabil corp legislativ discuta noi legi, trebuie sa nu ignore interesul national, sa nu uite ca  minoritatile nu reprezinta pe rusi."
Scurt si la obiect. Oamenii politici l-au ovationat, in picioare, timp de 5 minute pe Putin.
*Charia = legea islamica

De ras


De rasul lumii !!!


Nimeni nu este de vina in afara de noi pentru spectacolul grotesc, care ne claseaza in  ochii lumii sub limita  cea mai de jos a civilizatiei. Spun noi, pentru ca noi romanii am votat ca cei care sa ne decida cursul vietii si sa ne apere demnitatea sunt niste subvalori la care nu primeaza decat instictul de stapani si detinatori ai adevarului absolut.
Tratarea ca VIP la tv. zile in sir   spre rusinea noastra, un om de origine  tigan dar, care  s-a super-imbogatit  prin  furtul muncii noastre fara nici un pic de control si  nefiind pus sa contribuie la bugetul national, este nedemn.
Acest infractor de dreprt comun  este  plans chiar de presedintele Betivache,  caci au fost tovarasi la furtul Romaniei,  implicit a  vietii noastre.
Tot timpul apar la tv. stiri precum ca  trebuie inmormantat cu onoruri militare apoi, ieri se spunea ca trebuie declarat sfant. Dar nu se stie daca si la penticostali  se poate ca la ortodoxi.
Betivache ne spune ca nu am citit poeziile  unei membre a familiei tiganesti.
Dar noi nu avem timp sa citim poeziile romanilor pe care le-am frunzarit de curand si am fost mirata de frumusetea lor, acum cand ma gandeam ca  poetii nu mai sunt stimulati din punct de vedere boem.
Infractorii  au prosperat cu ajutorul celor care se considera stapani, pe  spinarea  stapanitilor in mod crud, prin neputinta sau nevointa de riposta.
Ma gandeam ca dupa ce am scris ca civilizatia de pe aceste meleaguri, a fost mai veche decat cea greceasca sau romana si am fost combatuta. Ma gandesm la ce am fost si la ce am ajuns cu ajutorul SECU din  anii 1990.
Acum  cativa ani am citit pe internet lucrarea stiintifica a unui istoric, cercetator americam si cu argumente demne de a fi  adevarate, aducea in discutie despre  vechii daco-traci cum ca, ce s-a descoperit  pe meleagurile noastre ar fi mult mai vechi decat  provenienta din  perioada  greco-romana. Atunci articolul fiind foarte lung si cu trimiteri, eu am concluzionat ca demn de a tine minte, este acest fapt. Ca descoperirile au aratat ca pe teritoriul Romaniei a fost dezvoltata o civilizatie foarte veche superioara, fata de civilizatia greaca sau romana in acel moment. Acum am cautat si inca nu am gasit decat informatii despre sec. 1.
Am amintit aceasta descoperire a istoricului american pentru a intari  credinta noastra, ca nu am fost niciodata la coada civilizatiei, dar acum  cred ca nu mai putem repara aceasta imagarie facuta de Betivache la adresa  trecutului nostru, platindu-si datoria electorala fata de tigani umilindu-ne pe noi romanii.. Asta arata ruptura in primul rand morala si apoi materiala intre romani si tigani.
Cat de mult rau poate face pe termen lung, poate nu ne vor spala toate apele Romaniei nici in sute de ani. Vom fi catalogati dupa tiganii infractori  cu masini de lux, cu sute de kg.pe ei, si un  tupeu cum numai cei sprijiniti de Betivache  il pot avea.
Daca acesti hoti care s-au imbogatit prin saracirea noastra sunt  elogiati cu  inmormantari fastuoase, cu prezenta  Guvernatorului autointitulat Sef de Stat, observati similitudinea  cu autointitulat, sunt  onorati in  bataie de joc fata de romani,  cum facem diferenta intre bine si  rau ?
Oamenii modesti dar inteligenti si care au facut ceva important pentru Romania, se sting si sunt ingropati in anonimat sunt mai importanti pentru noi, decat banda de infractori care  sunt vizitati cu elicopterul  si  se varsa lacrimi de crocodil la capataiului celui care, nu si-a platit darile din averea furata noua.
Dupa ce terminam cu acest circ care ne injoseste in vazul lumii si se termina cu "consiliul coroanei", sa cautam sa stergem cat mai repede acest cacat aruncat pe obrazul nostru.
Dovleac sec   cand va intelege ca,  fiecare zi  ne aduce prejudicii materiale si de imagine. Vorba lui de Dovleac sec "asta este, trebuie sa-l ingaduim inca un an" nu are nici o baza si il face ridicol, de prost in ochii tuturor romanilor facandu-le  pe plac,  sustinandu-le interesele,  celor care ne vor tiganizati si saraci.
V-am spus mereu ca este o singura optiune, la spanzuratoare cu toti in  frunte cu Betivache si Dovleac Sec.
Acum  sa onoram  decedatul tigan cu toate onorurile posibile si inainte cu fanfara militara.
Poate aceasta patanie urata si de groaza, ne va trezi si vom evita pe viitor aceste destrabalari pe banii nostrii si avand la capatul firului injosirea Romaniei si a romanilor.

Rinichii

Va costa 1 leu curatatul ....rinichilor
> CURATATI-VA RINICHII >


Anii trec si rinichii nostri filtreaza sangele inlaturand sarea, otravurile si alte lucruri nedorite care intra in corpul nostru.
Cu timpul sarurile se acumuleaza si e nevoie sa-i curatam.
Cum se face asta?
Este foarte simplu.
Luati un manunchi de patrunjel si spalati-l bine.
Apoi taiati in bucati mici, puneti-l intr-un vas, turnati apa curata - un litru - peste el si fierbeti timp de 10 minute.
Apoi lasati sa se raceasca, strecurati si puneti intr-o sticla curata pe care o veti pastra in frigider.
Beti un pahar pe zi si veti observa ca toata sarea si otrava acumulata in rinichi se elimina prin urina.
De asemenea veti observa diferenta pe care nu ati mai simtit-o pana acum.
Patrunjelul este cunoscut ca fiind cel mai bun tratament pentru rinichi si este natural!

Trimiteti tuturor prietenilor de care va pasa.

Scandal

Scandal “fascist” in Spania: Membri ai partidului de guvernamant fotografiati cu bratul drept ridicat

autor: FrontPress 23.08.2013

1Aripa de tineret a Partidului Popular (PP) din Spania, formaţiunea conservatoare aflată la guvernare, a deschis o anchetă internă după ce mai mulţi membri ai organizaţiei au fost fotografiaţi salutând “în stil nazist”, cu braţul drept ridicat spre cer.
Conform unui comunicat de presă al PP, a fost deschisă o anchetă internă care vizează mai mulţi membri ai organizaţiei de tineret şi care urmăreşte să stabilească dacă s-a încălcat statutul formaţiunii sau vreo lege în vigoare. Ulterior, o comisie va analiza individual cazul fiecărui membru şi va stabili dacă este optimă excluderea din partid.
Săptămâna trecută, liderul aripii de tineret a PP din oraşul Xativa, Xesco Saez, a postat pe Facebook câteva poze unde apare salutând cu braţul drept alături de mai mulţi prieteni. Imaginile au fost preluate de presă şi s-au răspândit cu repeziciune, stârnind un val de critici din partea opoziţiei şi a organizaţiilor de stânga.
Xesco Saez susţine că fotografiile erau private, contul său de Facebook fiind spart iar pozele furate.
În urma scandalului, liderul local al Partidului Popular, Jorge Herrero, a fost forţat să îşi ceară scuze oficiale.
2La începutul lunii august, un alt scandal a zguduit filiala din Xativa. Secretarul local pentru sport al formaţiunii, Jorge Roca, a fost fotografiat alături de un grup de suporteri cu vederi politice naţionaliste. Unii dintre aceştia salută cu braţul drept ridicat, în timp ce alţii ţin un steag spaniol pe care apare o rună nordică. Şi acesta a fost nevoit să îşi ceară scuze, după ce poza a fost făcută publică.
329Publicaţia online Gente de la Safor a mai relatat recent şi cazul secretarului general din Gandida al aripii de tineret a PP, Daniel Terrades, care şi el a fost fotografiat salutând “în stil fascist”, în faţa unui monument din perioada regimului autoritar al generalului Franco. Sursa: FrontPress.ro

joi, 22 august 2013

Al 3-lea sex

Germania, prima tara europeana care va recunoaste existenta celui de-al treilea gen

autor: FrontPress 22.08.2013

femeie barbatGermania va deveni, începând cu 1 noiembrie, prima ţară europeană care va legaliza posibilitatea de a înscrie termenul “sex nedeterminat” pe certificatul de naştere al bebeluşilor, a anunţat The Guardian, citând cotidianul Süddeutsche Zeitung.
Potrivit Le Monde, bebeluşii intersexuali, adică aceia care prezintă o ambiguitate sexuală constitutivă, provenind dintr-o anomalie apărută în procesul de determinare a gonadelor (ovare şi testicule) sau în diferenţierea organelor genitale, vor putea fi declaraţi “nedeterminaţi” la naştere.
Dacă transsexualii, care au sentimentul că aparţin celuilalt sex decât acela atribuit de biologie, sunt deja recunoscuţi în mod legal în Germania, de această dată este vorba de un prim pas către recunoaşterea statutului hermafrodiţilor şi a faptului că omul nu este neapărat un bărbat sau o femeie. În majoritatea ţărilor, intersexualii sunt întotdeauna determinaţi la naştere de către un sex sau celălalt.
Această recunoaştere a celui de-al treilea gen de către Berlin a avut la bază o recomandare a Curţii Constituţionale care consideră că genul resimţit şi trăit reprezintă un drept uman de bază.
Persoanele care vor fi înregistrate cu un sex “nedeterminat” vor putea totuşi în orice moment din vieţile lor să îşi modifice identitatea sexuală pe certificatul de naştere dacă vor dori acest lucru.
În Europa, un nou-născut din 5.000 este vizat – în Franţa se nasc circa 200 astfel de bebeluşi în fiecare an. În emisfera nordică, peste 50% din persoanele vizate au un sex genetic feminin (XX), cu ovare corect diferenţiate, dar care au primit cantităţi prea mari de hormoni masculini (sau androgeni) în timpul vieţii intrauterine.
Acest dezechilibru este cauzat de o maladie a glandelor suprarenale: acestea sintetizează mai mulţi hormoni androgeni decât ar trebui, fapt care “virilizează” embrionii feminini. Pentru a ajunge la o sexualitate “normală”, aceste persoane trebuie în general să suporte una sau mai multe intervenţii chirurgicale.
În Statele Unite, asociaţiile care militează pentru apărarea drepturilor intersexualilor luptă pentru ca aceste intervenţii să nu fie practicate la naştere, ci la o vârstă la care pacientul poate să decidă el însuşi care este sexul cu care se identifică. Cei mai mulţi dintre medici consideră însă că o operaţie rapidă după naştere rămâne de preferat, pentru ca bebeluşul să crească şi să se identifice încă din copilărie ca băiat sau fată.De Florin Badescu – Mediafax

Trist dar adevarat

Intr-un cacat locuia o mare familie de viermi. Cel mic, intr-o zi, o intreaba pe maicasa.
-Mama, noi putem locui intr-un mar?
-Desigur, dragu’ mamii.
-Da, putem locui si intr-o para sau o pruna?
-Binenteles puiule.
-Si atunci de ce locuim intr-un cacat?
-Pentru ca suntem patrioti dragule, si asta e tara noastra!

miercuri, 21 august 2013

IN MEMORIAM

Fernando Americo Sima (Brazilia)

Spionati

Londonezii, spionati din pubele

autor: FrontPress 21.08.2013

pubelaIn Londra, un nou spion şi-a făcut apariţia. Este vorba despre pubele care pot accesa cu uşurinţă şi înregistra datele din telefoanele inteligente. Pubelele sunt dotate cu tehnologii avansate care oferă totodată informaţii despre vreme, circulaţia mijloacelor de transport în comun şi de unde doritorii se pot pune la curent cu ultimele ştiri.
Compania de publicitate The Renew foloseste de cateva saptamani o noua tehnologie incorporata in unele recipiente pentru colectarea gunoiului din Londra pentru a masura semnalele Wi-Fi emise de smartphone-urile trecatorilor, potrivit paginii online a CBS News.
Aşa-numitele pubele-spion au fost amplasate pe străzile capitalei Marii Britanii de o companie de publicitate, fiind destinate reciclării hârtiei. Numai că pubelele nu sunt unele obişnuite, ci au fost dotate cu tehnologie de ultimă oră. Aceasta permite detectarea telefoanelor inteligente şi colectarea de date din acestea.
Reprezentanţii companiei spun că informaţiile sunt folosite strict cu scop publicitar şi nu pentru a afla detalii personale despre utilizatorii de smart-phone-uri. De pe Ziua Veche

Legalizarea eutanasiei

SINUCIDEREA lui Costica Stefanescu, fostul capitan al Nationalei de fotbal, aduce in discutie legalizarea EUTANASIEI

autor: FrontPress 21.08.2013

eutanasieCostică Ştefănescu, fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal, s-a sinucis. Era bolnav de cancer în stadiu avansat iar gestul său a adus în atenţia publică legalizarea sinuciderii asistete a bolnavilor terminali, fostul sportiv de 62 de ani regretând că în România nu este posibilă eutanasia.
Fostul fotbalist era bolnav de cancer pulmonar iar starea sa de sănătate se înrăutăţise foarte mult în ultima perioadă. Ştefănescu s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 în care era internat la Spitalul Militar, informeaza B1 TV. Decesul s-a produs marţi după-amiază şi a fost semnalat cu un apel la 112. A încercat un tratament în Germania, fără rezultate, astfel că ultimele luni din viaţă şi le-a petrecut la Spitalul Militar din Capitală.
“Se săturase să lupte pentru viaţa lui. La un moment dat chiar i-a spus băiatului său că îi pare rău că în România nu este legală eutanasierea. Slăbise foarte mult, nu mai putea să mănânce. Nu mai credea că e cazul să lupte”, a spus pentru ProSport prietenul apropiat al acestuia, Stan Ungureanu.
Eutanasia este o practică condamnată însă de Biserica Ortodoxă, deoarece “creştinismul respinge orice acţiune sau omisiune prin care s-ar încerca ridicarea vieţii cuiva şi orice modalitate prin care cineva ar încerca să-şi ridice viaţa”.101301_600Costică Ştefănescu a evoluat pentru Steaua, Universitatea Craiova şi FCM Brasov. Are în palmares trei titluri de campion şi cinci Cupe ale României. A jucat de 66 de ori pentru echipa naţională a României.
Costică Ştefănescu a început fotbalul la Steaua, informează Realitatea TV. În 1969, fundaşul central a debutat pentru echipa de seniori a “militarilor”, iar în 1973 s-a transferat la “U” Craiova. Aici şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei. A stat în Bănie până în 1986 şi a fost jucător de bază în cea mai strălucită echipă din istoria Craiovei. În 1986 a plecat la FCM Braşov, de unde s-a retras din activitate. Are 66 de selecţii la naţională, pentru care n-a reuşit să marcheze însă niciun gol.
Ca antrenor, Costică Ştefănescu a fost secundul lui Anghel Iordănescu în perioada 1994-1998, perioadă în care a strălucit “Generaţia de Aur”. Şi-a început cariera de tehnician la FC Braşov, după care le-a antrenat în ordine pe Steaua, Al-Wakrah, Selena Bacău, Poli Timişoara, Astra, CSM Reşiţa, Hapoel Holon, Al Shoala, Al-Jaish Damascus, “U” Craiova, Al-Wahda Damascus, Najran SC, Al Tadamon, din nou Al-Jaish Damascus şi Al Shamal. Sursa: FrontPress.ro
costica-stefanescu