Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 10 august 2013

Mihaela Runceanu (1955-1989) De-ar fi sa vii

Dan Spataru (1939-2004) Nu m-am gandit la despartire

Scuipat


Scuipat in gura fiscului


Nu am vazut o mai mare sfidare din partea clanurilor tigasesti decat acum, dupa nunta recenta a tiganilor din Timisoara, ce a fost si ce a ajuns Timisoara ! La tv. Bulibasa lor F.S. nu a  reusit  sa ma convinga pe mine  spre deosebire de participantii la emisiune fata de cum le-a pus pumnul in gura  moderatoarei si invitatilor sai cum  ca  tiganii muncesc cinstit in strainatate  si de aceea au atatia bani,  nunti de 80 mii de euro, cu 20 de perechi de nasi, si daruri de  1000 euro  din  partea fiecarei familii.
La obiect,  ce  meserii au atat de  banoase bulibasa a spus ca, nu fac prostitutie, nu fura, nu omoara :)))
La insistente a spus ca se ocupa cu ibrice si carice :))) (asta de la urma, am pus de la mine:))
Romani nu mai munciti, faceti ibrice si gata  va doboara sacii cu milioane de euroi.
 Dar noi stim ca retelele  care organizeaza  prostitutia in occident sunt conduse cu mana de fier de tigani, care iau adolescente de la sate si  prin  bataie si impunerea unor sume  de castigat, aduc profituri uriase  in buzunarele tiganilor, la fel ca bandele de tigani hoti, criminali la comanda, cersetoria, nu in ultimul rand retelele care  inchiriaza copii pentru cersetorie si acum  a speriat Belgia.
Daca ne intoarcem la istoricul orasului Ploiesti vedem ca in  anul 1775 Ianachi Moruzi care a fost domn in  Moldova a venit aici  primind impreuna cu Caragea, stramosul  Brianei Caragea,  mosia Ploiestilor  si au adus cu ei 14 mii de tigani robi de la Iasi.
Odata cu eliberarea robilor in mai multe etape incepand cu 1840 ei cum am mai spus, au fost  eliberati ca niste lupi turbati  in mijlocul oilor.
Foto: Averea din mosi stramosi.
De atunci si pana acum si-au construit existenta numai pe infractionalitate si niciodata prin  munca.
Ce  spuipat in ochi ne dau cand ne spunea  Bulibasa ca au totul din mosi stramosi. Ce mosi stramosi la niste robi? Si un  respectabil publicist spunea ca, pentru perioada de robie se razbuna ei acum,  ca prin orice mijloace sa-si arate  bogatia. Perioada de robie este de la inceputul existentei lor pana in  anii 1840 si  toate regimurile inclusiv cel comunist au fost aspri cu ei, pana la moarte  nefiind chemati nici la muncile voluntare pentru ca erau scandalagii si totul ar fi fost transformat intr-un circ cu poalele in  cap si rezultatul muncii voluntare ar fi fost un fiasco. Si cel mai important trebuiau sa stinga conflictele Militia Calare, cu brutalitate  si romanii  voiau linsajul lor. Pe vremea aceea  romanii erau mai  practici si tineau la demnitatea lor.
Dar  acum de cand cu democratia impusa de occident nu mai avem voie NOI ROMANII, SA LE MAI SPUNEM TIGANI, CI ROMI PENTRU A SE INCURCA CU ROMANII.
Am remarcat minciunile spuse de Bulibasa si capul plecat al celor din studioul tv. care au inghitit gogoasa cu   ibrice si carice:)))
Important este cand FISCUL se va sesiza  pentru a cerceta si impozita aceste averi uriase. Se va imtampla cand se va termina coabitarea ? Stim relatia stransa cu tiganii a lui Betivache,  mai ales ca mai sunt alegeri,  urmatoarele fiind cele ale Parlamentului European in care GOGOSICA LUI TATA, trebuie sa ne reprezinte ca doar prima doamna, va fi bona pentru a-si putea continua reprezentarea victorioasa a  noastra la UE.
Iar nu gasesc praful de pusca ! Stiti dvs.unde l-am pus ???

Dormim ?


Dusmanii sunt in tara, se antreneaza pe banii nostrii pentru a ne distrtuge

In timp ce ma uitam la tv. la o emisiune de stiri si imi incarcam bateriile (de nervi) vazand cum in tara noastra pe banii nostrii  dusmanii tarii organizeaza tabere de antrenament si distractii in dispretul total al nostru, vad ca prompterista sare ca proasta in balta si ce spune? Face legatura cu  nationalistii romani si incepe sa  manance cacat despre  aceasta atitudine patriotica in mod negativ. Deci ea impreuna cu cei care au pus-o sa faca asta au facut o paralela intre cele 2 tabere, fara nici o logica  pentru a minimaliza actiunile  subversive ale  celor veniti  la antrenamente si distractii pe banii nostrii. Dar pentru romani ce face ?  Ii agata  cu  gheara de fier pe care o aveau  piratii, care nu aveau un brat. Fara nici o logica, decat logica  "asa mi s-a spus sa zic asa zic".
Pentru defaimarea NATIONALISTILOR PATRIOTI ROMANI, se agata la coada extremistilor    si nationalistii romani ca o adunatura de stransura. Acum  pentru prima oara aud ca,  maghiarii se  vaita ca au platit cu sange si lupte grele pentru Ardeal ! Dar cine i-a pus sa  intre in tara si prin  forta, sa isi insusasca ceva ce nu este al lor. Normal ca au intampinat rezistenta din partea bravilor luptatori romani. Dar atunci erau  tradatori ca cei de azi care ne conduc? Daca ar intra armata maghiara in Ardeal, Betivache ar organiza o ceremonie de intampinare cu paine si sare, oferita in genunchi si cu grumazul in  tarana.
Maghiarii veniti pe banii nostrii acum, sunt  regii rasismului, extremismului  si sa-i agatam si pe romani care sunt indreptatiti sa fie pregatiti sa-si apere tara si neamul, doar asa pentru a le face altora pe plac pe banii nostrii, este de rasul curcilor !
Ia sa mergem si noi pe banii nemtilor de exemplu, la ei  in tabere in care sa  solicitam in mod ferm destramarea Germaniei. (Ei ne trateaza cu curul in legatura cu datoria de 19 miliarde de euro, pe care ni-i datoreaza! Totul se  dilueaza intr-un  hahait  sinistru intre Betivache si Angela.) Am putea cu aceste ganduri si fapte repetate in fiecare an, sa punem piciorul pe pamantul Germaniei? Dispretuirea  si intimidarea patriotismului romanesc, care nu este  nici pe departe la fel de incisiv ca cel al maghiarilor, fara nici o noima,  are un scop ! Se vrea  erodarea tuturor initiativelor romanesti care ne-ar face cinste, pentru a pregati terenul pentru  bunul plac al mai marilor lumii, de a transforma Romania intr-o satra de tigani fara trecut,  fara prezent, fara viitor. Nu este nimic intamplator mai ales ca, in anii trecuti Betivache a hahait in mijlocul lor si prin asta a dat curaj si a dat pasaport de libera trecere si voie  la orice  nelegiuire, tuturor  loazelor din tara si din afara ei, de a face tara harcea-parcea. Si s-a trecut apoi la agatarea  in mod negativ a nationalistilor romani, ca niste oameni in plus fara nici o apreciere, dar activind denigrarea.
Dar unde este  Dovleac Sec?  Este in concediu ca este obosit de cat de mult a muncit:))) Asa spune si  cel cu care a facut coabitarea ! Si o duc tot intr-o distractie. Trai Niniaca cu banii Babachii(adica noi)!
Nu spunea el mereu in  bataie de joc la adresa noastra, ca  are de lucru?
Sa nu ne facem iluzii ca s-ar apuca de lucru. Numai gargara, sa traga de timp.
Rolul lui este cel de autentic prost dar,  se achita cu cat il duce capul  de aceasta sarcina ingrata, dar care lui ii face placere. Nu are principii sanatoase, este robotul celor care l-au intors cu cheia.
Noi romanii daca nici acum in  al 13-lea ceas, nu vedem gravitatea situatiei si nu ne trezim la realitate  cand dusmanii nostrii au venit in Romania sa ne puna cisma lor pe grumazul nostru, curand va fi prea tarziu pentru noi. Sa nu lasam NATIONALISTII PATRIOTI, cu  mari idealuri si suflete pure, sa lupte pentru noi singuri. Sa nu dam dovada de lasitate. Istoria ne va condamna si urmasii nostrii ne vor blama.
Atitudinea celor care ne conduc vremelnic, dar cu repercursiuni distructive pentru viitor,  este  impusa de dusmani cu un singur scop. DISTRUGEREA ROMANIEI SI A ROMANILOR.
Nu-mi gasesc praful de pusca !

Protest

NU ESTE NECESAR CA TOTI SA FITI DE ACORD CU CELE DE MAI JOS.

 Nu înţeleg de ce ţipă Ponta si Băsescu la mine.

 De ce mă ameninţă că intră România în colaps.

 În ceea ce mă priveşte, ţara mi se pare în colaps
  dintodeauna. De când m-am născut.

 Comuniştii, nu ştiu cum se făcea, dar nu se ajungeau
  fără să ne ia la contract porcul din coteţ. Erau  stăpâni pe livada noastră, pe cazanul cu ţuică, pe  orătăniile din bătătură.

 Pe capitalişti i-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească. Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps.
 În dificultate a fost ţara şi la mica privatizare, şi la marea privatizare, şi după ce am scăpat de primul FMI, şi când duduia economia, şi când căutam luminiţa de la capătul tunelului, pe care văd că n-am mai găsit-o. Va fi, probabil, lumânarea de la căpătâiul părinţilor şi bunilor noştri.

 Şi-acum aud că România se duce fix în faliment.

 Iar guvernantii mă solicită să fiu solidară nu ştiu cu cine, să dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea.

 Mă uit la Băsescu,la Ponta si la cei ce se perinda zilnic la televizor şi nu seamănă a om aflat în criză. Nici Guvernul sau Parlamentul nu sunt în criză. Nici miile de hectare de vile nu-s crizate.

 Dar, defectul meu, am avut ochi de văzut şi urechi de auzit.

 - Da. Aparatul de stat este uriaş. Dar nu populaţia l-a făcut uriaş. Voi, clasa politică, l-aţi transformat în monstru.

 - Dacă există un monstru care căpuşează mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, funcţionarul public; monstrul care a încălecat ţara asta sunteţi voi, clasa politică. Şi pentru că sunteţi la putere peste tot, voi,
 PDL,PSD  romilor,partidele minuscule cu tenta de reprezentant  minoritati, sunteţi grasul care l-a încălecat pe slab!

 Aţi devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reuşit. Şi-apoi aţi călărit ţara, aţi luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de câtă clientelă i-aţi vârât pe gât.


 - Aţi spart instituţiile statului nu pentru că aşa era necesar, ci pentru că vă trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid.

 - Aţi creat instituţii noi nu pentru că nu funcţiona statul fără ele, ci pentru că aţi avut un mofturos căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie mare director, mare preşedinte, i-aţi fabricat o instituţie.

 Şi nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, aţi mai creat alte structuri; aţi adus directori noi, ceilalţi au rămas în sistem. Capuse lacome,corupte si fara control,ce fac ca legea
 si bunul simt sa nu se intalneasca nicicand.

 - Nu populaţia ocroteşte fărădelegea în ţara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot.

 - Nu populaţia a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. Şi venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat.Voi, clasa politică, aţi făcut-o:
  în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat... instituţia preşedintelui României.

 - Nu mama - mare din pământ a distrus industria, a vândut petrolul şi rafinăriile, a tăiat pădurile şi a mânărit pământurile. Ministere conduse de voi, clasa politică, au făcut-o. Prefecturile voastre, consiliile judeţene ale voastre, primăriile voastre.

 - Nu populaţia a prăpădit banii statului - sute şi mii de miliarde de lei, munţi de bani- pe licitaţii trucate, pe lucrări proaste, inutile, pe şosele cu gropi, pe autostrăzi care înghit bani cu ghiotura, ci primarii voştri, ai clasei politice; consilierii voştri, ai clasei politice; miniştri voştri, ai clasei politice.

 - Nu populaţia a organizat doi ani întregi de dănţuieli, de parcă venea sfârşitul lumii. Voi, clasa politică, aţi făcut-o. Pe banii cui?!! Pe ăştia pe care-i tăiaţi de la pensionari!

 - V-aţi construit un aparat uriaş  de represiune: ministere, agenţii, deconcentrate conduse de voi şi clientela voastră politică. Prin ei, controlaţi tot, terorizaţi înstituţiile mai ceva decât poliţia politică a lui Ceauşescu.

 - Nu populaţia se află în AGA şi CA din companiile şi băncile de stat, plătite, am văzut, regeşte, ci voi, clasa politică.

 - Nu populaţia a stricat ţara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică. Cum aţi venit, aţi distrus tot ceea ce a făcut guvernul de dinainte şi aţi luat-o iar de la zero. Şi-apoi, aţi rostogolit vinovăţii între voi, partidele politice, de parcă aţi fi jucat ping-pong cu România.

 Daţi-vă afară întâi pe voi şi clanurile voastre şi-apoi să v-atingeţi de părinţii noştri!

 Şi veniţi, acum, să mă trageţi de urechi pe mine. Să ne trageţi de urechi pe noi, că se duce România de râpă.

 Vreţi s-o scoateţi din criză pe spinarea şomerilor, a pensionarilor şi a bugetarilor de execuţie, cei care vă ţin în spate aleşii şi numiţii, în funcţiile de conducere.

 Cu ce curaj? Cu ce moralitate?  Cata nesimtire .....

 Până să vă atingeţi de pensionarul ăla slăbănog, de profesorul care v-a pus creionul în mână,de medical care se zbate sa salveze viata romanului,dar si a voastra.... restructuraţi-vă întâi pe voi!

 Daţi-vă afară şi în şomaj pe voi, pe oamenii voştri, ai clasei politice, şi după aceea scuipaţi pe noi.

 După aceea umblaţi la salariile şi pensiile necăjite.

 După aceea să-l certaţi pe bătrân că mai are îndrăzneala să trăiască, să ducă România-n faliment, cu venitul lui... gras, de 500 sau 600 de lei.

 1.Dacă nu sunteţi capabili să comasaţi sau să desfiinţaţi instituţiile de pomană create de voi, clasa politică, măcar reduceţi numărul de directori. Aveţi o droaie de şefi. Aţi umplut ţara de şefi. Pe ei daţi-i afară întâi şi după aceea ajungeţi la pensionar. Sau la doctor.

 2. Trei sferturi dintre directorii voştri pe care i-aţi instalat, moţ, în instituţiile bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul public. Daţi-i pe aceştia afară! Nu ei să mănânce cu două guri, şi de la firma lor grasă, şi de la buget, iar altul să crape de foame!

 3. Luaţi-vă clientela politică din toate AGA şi CA-urile companiilor de stat, de pe lângă primării, consilii judeţene şi ministere. Aveţi deja directori acolo, există specialişti.

 4. Daţi-vă afară consilierii de la birourile demnitarului. De ce aţi crede că ei sunt mai puţin paraziţi pe buget decât profesorul?

 5. Daţi-vă afară consilierii de pe lângă miniştri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecţi, preşedinţi de consilii judeţene, căţel, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale.

 6. Încetaţi să mai căpuşaţi ministerele (primăriile, consiliile judeţene) cu clientela pe care o serviţi cu miliarde de euro.

 7. Voi, clasa politică, aţi creat şi întreţineţi evaziunea fiscală şi munca la negru.mita,spaguiala si incorectitudinea Oamenii voştri, ai partidelor,  protejează.fereste si indruma intretinerea situatiei confuze. Îi apără (cu implicarea organelor statului), să nu-i descopere pe cei ce incalca legea.Spaguiala  nu are frontiere partinice,se ia si se inparte frateste,aceasta reprezinta liantul incalcarilor  legilor ... Pe toti acestia ii apără de lege,prin incalcarea legilor...in detrimentul omului sincer, neprotejat si aflat in afara acestui cerc,,,de protejati.

 8.După ce veţi face toate astea, abia atunci să aveţi îndrăzneala să vă legaţi de bătrânii acestei ţări,de oamenii cinstiti si pana acum rabdatori.

 Asta este România, dle Băsescu. Asta e Romania domnule Ponta. O ştiţi, o cunoaşteţi, dar nu îndrăzniţi să vă apropiaţi de clanuri.

 Dar vă este la îndemână să-i jupuiţi de vii pe bătrâni.

 Sunt inofensivi.

 Ascultători.

 Mult prea blajini.

 Tăcuţi.

 Loviţi-i cu nădejde!

 Nu ţipă. Daţi mai departe la toţi prietenii şi cunoscuţii,poate aşa o să ne trezim şi o să le dăm ce merită acestei adunaturi mafiote de golani.

vineri, 9 august 2013

Karen Blak


Vedeta a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani. Suferea de una dintre cele mai crunte boli din lume încă din anul 2010.  


Actriţa americană Karen Black, devenită celebră graţie rolului din filmul "Easy Ryder", a murit joi în California, potrivit Mediafax.
"Cu mare tristeţe vă anunţ că soţia mea şi, totodată, cea mai bună prietenă a mea, Karen Black, a murit în urmă cu câteva minute", a anunţat soţul vedetei, Stephen Eckelberry, pe pagina sa de Facebook.
Vedeta suferea de cancer la sistemul digestiv încă din anul 2010. de atunci, starea sa de sănătate s-a deteriorat în ritm alarmant.
Karen Black lasă în urma sa o carieră de invidiat. A jucat în aproximativ 100 de pelicule americane şi a câştigat de două ori Globul de Aur. Prima oară a fost recompensată cu acest premiu pentru interpretarea sa din pelicula "Five easy pieces", din anul 1966, rol care i-a adus şi o nominalizare la Oscar. Actriţa a primit cel de-al doilea Glob de Aur pentru rolul din filmul "The Great Gatsby", din anul 1974, unde a jucat alături de celebrul star hollywoodian Robert Redford.
FOTO: NORTHFOTO


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/karen-black-actrita-deces-a-murit-doliu-in-lumea-filmului-rapusa-de-cancer-458619.html#ixzz2bTrwU9AZ

Dan Voinea

Dan Voinea: Comunistii au facut milioane de victime, faptele sunt imprescriptibile

autor: FrontPress 09.08.2013

tortionarIn Romania nu s-a dorit sa fie anchetati membrii fostului aparat de represiune comunist. S-a mizat pe trecerea timpului, pe uitare, dar faptele carora le-au cazut victime milioane de romani in perioada represiunii comuniste sunt imprescriptibile, afirma generalul Dan Voinea, fost procuror militar.
“Sunt victime cazute sub puterea adversarului politic, deci nu sunt victime de drept comun si capitolul din Codul Penal care se ocupa de astfel de fapte este cel referitor la infractiuni contra umanitatii, care sunt imprescriptibile”, sustine generalul Dan Voinea intr-un scurt interviu acordat Ziare.com pornind de la dezbaterile publice declansate in ultimele zile de cazul tortionarului Alexandru Visinescu.
Dan Voinea reaminteste ca in afara de fostii detinuti politici mai exista multe alte categorii de victime, de la cei torturati sau omorati in timpul colectivizarii pana la frontieristii care au umplut lagarele de munca sau malul sarbesc al Dunarii.
In opinia generalului Dan Voinea, victimele si urmasii lor sunt cei care trebuie sa ceara sa se faca dreptate, in timp ce procurorii sunt cei care trebuie sa aplice legea, altfel se fac vinovati de favorizarea infractorului.
De ce nu au fost pedepsiti pana acum tortionarii si cei responsabili de atrocitatile care au avut loc in timpul comunismului?
Nu s-a vrut sa se faca cercetarea pentru ca, in general, statele totalitare cum a fost si statul comunist roman, mizeaza pe trecerea timpului, pe uitare. Si atunci interesul este sa nu se dea curs plangerilor victimelor si sa nu faca anchete impotriva celor care au intruchipat prin actiunea lor statul totalitar – cei din aparatul de represiune comunist.
E prea tarziu acum? Faptele s-au prescris?
In legatura cu cadrul juridic referitor la anchetarea fostilor tortionari si nu numai, si a sefilor lor, trebuie sa retineti ca victimele regimului comunist, care nu sunt de ordinul zecilor, nu sunt de ordinul sutelor, nu sunt de ordinul miilor, ci de ordinul milioanelor, sunt victime cazute sub puterea adversarului politic, deci nu sunt victime de drept comun si capitolul din Codul Penal care se ocupa de astfel de fapte este cel referitor la infractiuni contra umanitatii, care sunt imprescriptibile.
Ma refer, de exemplu, la relele tratamente, la art. 358 in special, unde sunt prevazute sanctiuni pentru faptele de lipsire de libertate in mod ilegal, pentru cei supusi la rele tratamente prin tortura, prin infometare, prin masuri menite sa elimine fizic pe opozantii politici, cum s-a practicat in lagarele si inchisorile comuniste de atunci.
Or, acest aspect nu a fost cercetat si daca nu a fost cercetat, nimeni nu poate sa sustina ca au existat asemenea fapte, pentru ca, oficial, nu avem probe.
Trebuia sa se fi discutat cu miile de fosti detinuti politici. Si nu numai cu ei. Trebuie sa se ia pe capitole de victime.
In afara de represiunea exercitata asupra vechii clase politice – taranisti, liberali etc. – a fost si o represiune asupra populatiei civile, neincadrata politic.
Sunt victimele colectivizarii – cei care nu vroiau sa se inscrie la CAP fie erau executati pe loc, ca sa fie dati ca exemplu, fie erau arestati si trimisi in aceste inchisori.
Mai avem victimele religioase, au fost o serie de religii care nu au mai fost recunoscute de ideologia marxist-leninista si atat preotii cat si credinciosii au fost arestati.
Avem categoria frontieristilor, oameni care nu faceau politica, dar care refuzau sa traiasca intr-un regim cum a fost cel comunist. Cei care erau prinsi la frontiera erau batuti si apoi condamnati, trimisi in lagarele de munca, iar altii executati pe loc. Si avem probe in acest sens miile de cruci care stau pe malul sarbesc al Dunarii, pentru romanii ucisi de granicerii romani.
Sunt foarte multe categorii de victime. Cand faci o analiza plecand de la victime si ajungand la cei care trebuiau sa faca ancheta, si ma refer la Parchet, la procurori, pentru ca ei erau primii care trebuiau sa dea curs plangerilor victimelor, nu putem sa constatam decat un singur lucru: refuzul de a se face anchete. Victimele nu si-au gasit dreptatea, chiar daca unele au ajuns si pe la CEDO.
Dar ce i-a oprit pe procurori atatia ani sa faca dreptate?
A fost un refuz constant de 23 de ani, pentru ca cel mai politizat aparat din justitie a fost cel al Parchetului.
Si totusi se spune ca in ultimii ani procurorii au fost liberi. Presedintele Traian Basescu a condamnat oficial comunismul. A fost doar o chestiune de fatada? Fostii tortionari nu au patit nimic, se lafaie in pensii la care majoritatea romanilor nici nu viseaza.
Intr-un stat de drept problema nu se pune asa. Adica vine un politician, iese la tribuna si arunca niste vorbe impotriva cuiva…
Trebuie plecat de la victime. In statul de drept victimele nu au dreptul sa isi faca dreptate singure, ele trebuie sa decida daca inteleg sa depuna plangere sau nu, ele trebuie sa stabileasca daca mai au pretentii civile sau nu, si tot victimele sunt cele care apreciaza cu privire la oportunitatea proceselor impotriva acestor criminali. Deci victimele, nu politicienii, nu presedintele…
Pe de alta parte, putem sa mergem mai departe in chestiunea legata de refuzul de a cerceta plangerile victimelor si putem spune ca aceasta atitudine este apropiata si de favorizarea infractorului, daca refuzi un an, doi, zece, douazeci si ei isi duc viata bine mersi in belsug si copiii lor ajung sa ne conduca iarasi, se organizeaza politic si asa mai departe… Ce poate fi mai rau de atat?
Cine stie cine sunt ei? Cei care fac parte din aparatul judiciar unde se gasesc plangerile victimelor. Daca nu s-au luat masuri, atunci este vorba si despre favorizarea infractorului.
Dvs spuneti ca initiativa ar trebui sa apartina victimelor. Va dau un exemplu: un prieten al carui bunic a fost batut crunt in inchisoare la Ramnicu Sarat mi-a spus: ‘Daca Iliescu si vinovatii de la Revolutie nu au platit, ce sanse am eu sa obtin dreptate pentru bunicul meu?’ Pare corect.
Nu e corect. Inseamna ca acest prieten al dumneavoasta nu si-a facut datoria din punct de vedere moral fata de bunicul lui. Nu cred ca a depus vreodata vreo plangere. Inainte de a-si da cu parerea, trebuia sa faca o plangere. Si ca el trebuiau sa faca mii de nepoti ai celor disparuti in puscariile comuniste. Atunci am fi discutat despre un dosar al crimei!
Eu imi aduc aminte cand am avut dosarul “Europa Libera”, unde erau ziaristi de marca, niciunul nu a facut plangere. I-am chemat si le-am spus: ‘Nu intelegeti ca trebuie facuta plangere? Vi s-a pus viata in primejdie, au vrut sa va omoare. Nu pot sa inventez eu ca procuror niste fapte, daca voi nu ma sustineti’.
Iata ca IICCMER a facut plangere.
Da, sunt tineri cercetatori acolo si ei trebuiau sa faca plangere pentru ca au luat act cu ocazia cercetarilor de relele tratamente de care au avut parte detinutii in puscariile comuniste. Or, daca ei nu trimiteau la Parchet toate lucrurile astea, intrau si ei la favorizarea infractorului sau la tainuire. Ei au luat act de niste crime si le-au denuntat. IICCMER este o institutie a statului si ei aveau aceasta obligatie, sa faca plangere.
In alte tari foste comuniste procesele tortionarilor au avut loc si au fost solutionate, intr-un fel sau altul, mai devreme sau mai tarziu. De ce in Romania nu s-a putut?
Pentru ca in Romania toata administratia comunista a ramas la putere. De Camelia Badea - Ziare.com

:)))


Minim 3 copii

Premierul Turciei: Femeile ar trebui sa faca minim 3 copii

autor: FrontPress 09.08.2013

turciaProblema demografica legata de imbatranirea populatiei este pe agenda liderilor constienti ai tuturor statelor afectate de aceasta problema, care pericliteaza direct viitorul biologic al natiunilor. Vorbind pe aceasta tema, prim-ministrul conservator al Turciei, Recep Erdogan, a facut un apel la femeile din tara sa aiba cel putin cate trei copii.
“Ca premier, am dreptul sa sfatuiesc femeile sa aiba cel putin trei copii. Nu am propus ca acestea sa fie obligate prin lege, este optional”, a spus joi Erdogan, adresandu-se sustinatorilor sai, potrivit LBC International.
Premierul turc si-a exprimat in numeroase randuri ingrijorarea privind declinul populatiei tinere din Turcia si a spus chiar ca Guvernul condus de el ar putea lua in considerare oferirea unei recompense pentru familiile care au minimun trei copii.
Rusia data ca exemplu
Dupa afirmatiile liderului de la Ankara, au fost lansate in spatiul public o serie de atacuri ale opozitiei la adresa afirmatiei sale. Ca raspuns la criticele aduse, prim-ministrul turc a repetat faptul ca nu este o obligatie legala, ci o recomandare, adaugand ca, daca presedintele rus Vladimir Putin poate da astfel de sfaturi, el de ce sa nu o faca?
Statisticile spun ca, in cele mai mari orase ale Turciei, femeile nasc din ce in ce mai putini copii. In ultimii ani, in aceste zone, natalitatea a scazut pana la 2,1 copii per femeie.
Pe de alta parte, natalitatea este foarte mare in sudul si sud-estul tarii, acolo unde cei mai multi oameni nu se declara de nationalitate turca, ci kurda. In aceste zone populate cu preponderenta de oameni de originekurda, femeile nasc cate 15-20 copii (in medie), iar in alte cazuri chiar mai multi.
Kurzii si tiganii
Teama autoritatilor consta in faptul ca, tendinta actuala se mentine, in doar cateva decenii Turcia va fi “mult mai kurda” decat este astazi.
O situatie similara ar putea fi intalnita si in viitorul apropiat in Romania, unde minoritatea tiganeasca este singura etnie care a inregistrat la recensamantul din 2011 un spor demografic pozitiv.
Problema demografica a fost abordata si de presedintele Traian Basescu, care afirma in luna iunie ca “natalitatea este o misiune pe care si femeile din Romania trebuie sa si-o asume” si ca nasterea de prunci constituie un “act patriotic”. Sursa: FrontPress.ro

Pumnul maghiar

Autonomia inarmata a pumnului maghiar

autor: FrontPress 09.08.2013

unguriCând nu mai au răbdare să mai defileze sub formă ”civică” și ”europeană”, extremiștii maghiari trec la pumni. Este cazul primarului din Miercurea Ciuc, Robert Raduly, dar și al prezenţei ciudate a unei organizaţii paramilitare la Tabăra Tineretului Maghiar din Ardeal care are loc în prezent la Joseni, în Harghita. Semn că marii luptători pentru idealurile lui Horthy nu mai au răbdare și că își dau arama pe faţă.
A crezut cineva în lupta pașnică și plină de ”argumente” a extremiștilor maghiari? Foarte rău, pentru că în spatele ei se ascunde altceva. Ca dovadă, primarul din Miercurea Ciuc dă cu pumnii în centrul orașului într-un angajat al statului român. Dar acest incident este minor prin comparație cu prezența mișcării paramilitare“Nemzeti Őrsereg Hagyományőrző és Polgárőr Egyesület” din Ungaria, un fel de gardă patriotică păstrătoare de tradiții militare, la tabăra tineretului maghiar care se desfășoară la Harghita. Organizația este, de fapt, continuatoarea sub alt nume a Gărzii Maghiare interzise până și în Ungaria ca mișcare de extremă dreapta. În plus, la eveniment va fi prezent și fostul șef al Gărzii Maghiare, Vona Gabor, în prezent lider al partidului nazist Jobbik. Pentru ca meniul să fie complet, și Țara Bascilor va avea un reprezentantla eveniment, poate pentru a-i învățat pe extremiștii maghiari cum au luptat teroriștii ETA împotriva statului spaniol.
De ce este nevoie de uniforme militare și de demonstrații de forță la o tabără a tineretului maghiar dedicată autonomiei? Și de când a devenit România locul de expozeu a nebuniei extremiste de inspirație nazistă?
Extremiștii maghiari nu mai fac efortul de a se ascunde în spatele cuvintelor frumoase. Amenințările lor la adresa integrității României iau de aceea forme din ce în ce mai amenințătoare. Semn că anunțul privindprotectoratul Ungariei este luat mai în serios decât au vrut să creadă unii dintre liderii de opinie din România, care au tratat-o ca pe o glumă proastă. Proastă, da. Glumă, nu.
Liderii maghiari deja se comportă ca și cum ar fi stat în stat. Înainte de a obține ceva juridic, ei instaurează prin teroare mai mult sau mai puțin vădită o stare de fapt: că nimeni nu le poate face nimic. Disprețul lor la adresa justiției sau a reprezentanților statului român este fățiș și nedisimulat. Iar pelerinajul tuturor fantomelor trecutului la diferitele tabere și întâlniri organizate de tot felul de grupări nazisto-horthyste pe teritoriul României reprezintă o încălcare a legilor acestei țări și o formă de a arăta că nu dau doi bani pe statul român.
Acest obicei de a-i primi pe toți descreierații la noi acasă să-și verse veninul urii și al amenințărilor împotriva României trebuie să înceteze, într-o formă sau alta. Nu este suficient doar să le tăiem finanțările pe teritoriul românesc, ceea ce am demarat deja printr-un proiect de modificare a legii partidelor, ci trebuie să interzicem expres orice forme de manifestare publică extremistă care are ca scop încălcarea Constituției și care se concretizează prin declarații și atitudini publice anti-românești și anti-statale. Dacă Ungaria tolerează și încurajează mentalitățile din al doilea război mondial și vrea să devină celebră ca țară care a reînviat nazismul și nebunia rasismului, nu are decât. România nu mai poate accepta să fie scena jocului periculos și, mai nou, violent, al ”elitelor” revizioniste maghiare care își găsesc împlinirea în tabere paramilitare și în ridicarea de statui ”eroilor” nazismului. De Bogdan Diaconu

Puterea


Putere anchilozata si feminizata

Ce opozitie anchilozata de parca ar fi fost bolnavi de poliomelita. In situatia actuala in care  demnitatea Romaniei este  calcata in picioare  in primul rand prin acceptarea  de  organismele statului anchilozate in frunte cu Betivache a unor detasamente formate din  2000 de oameni din o tara vecina si neprietena. Intrebati la tv. de catre moderatori ce au facut  parlamentarii, ei au spus ca  sunt in expectativa si acum sunt in vacanta. Nimic nu au facut dar, cu voce tunata spun ca fac parte din organizatii europene care apara drepturile natiunilor lor.
 Dar  in linia intai  la tv.sunt cateva  gaini plouate  chiar cu un r  rostit in varful limbii. Unele ploate spun  ca asta este situatia. Unde este puterea tarii ? S-au pitit toti dupa aceste ...care ocupa scaune in Parlamentul Romaniei si sunt platite de noi toti sa ne calce pe nervi ca  suntem obligati sa platim aceste baligi.
Dar numai pentru ca Romania este mereu in vacanta, dracii joaca pe in curand cadavrul nostru.
Este  vorba de sangele din instalatie. O intreaga conducere de cacat a tarii nu face cat o  era sa zic o lindicoasa, intreprinzatoare, care  tine barbatii in frau facand din ei niste  patricizi care nu au nici mama nici tata. O spurcata  se substituie  originii,   de parca acei  acaparati au venit pe gaura cheii.
Pe  ale noastre politiciene care vorbesc  ca atoate stiutoarele, cu experienta  indelungata in ale politicii sunt sigura ca nu pot vorbi nici de experienta la pat. Asta spun de politiciene nu de  restul.
Sa ne mai miram de toate atrocitatile din tara ? Nu putem da vina pe  cei de la volanul tarii care sunt plecati intr-un vesnic concediu ! Si cu ei si fara ei tot aia este. Daca ar fi fara  hoiturile lor pretioase  pe cheltuiala noastra, ne-ar fii mai bine. Nu numai ca  ne descurcam si singuri fara aceste laturi ale neamului dar, am avea si acoperire ca nu avem guvern, parlament si asa ca facem  economie de prosti.
Dar este nedrept pentru ca, Romania are destui oameni capabili dar li se pune frana tocmai, ca nu trebuiesc  oameni  drepti,  nemanjiti si mai ales nu este nevoie de patrioti(NATIONALISTI), atata timp cand tara este jefuita si vanduta pe felii la talcioc. Acestia constituie un  pericol si de ei nu este nevoie, trebuiesc denigrati in toate felurile si alte lighioane spurcate trebuiesc puse ca bunica lui Bula in geam, ca sa se vada ca exista si  inca nu a murit.
Nu gasesc nici o scuza celor care savarsesc atrocitati inimaginabile catre semenii lor pentru cativa firfirei, dar tot aceasta  neguvernare, decat pentru a aparea pe sticla este de vina. Caci foamea transforma oamenii in  animale feroce turbate,  fata de semenii lor. Nu vreau sa aduc in atentie cele traite de mine, dar aceasta  turbare fara nici o logica,  se desfasoara pana in cele mai ascunse strafunduri ale familiei.
Sper ca praful de pusca este la loc uscat !(Cromwell)

Tabara de vara

Tabara de vara a NOII DREPTE: Camaraderie – Disciplina – Loialitate! (FOTO)

autor: FrontPress 09.08.2013

cLa sfârşitul săptămânii trecute, în perioada 1-4 august, s-a desfăşurat cea de-a 13-a ediţie a taberei de vară a Noii Drepte, cea mai activă organizaţie naţionalistă din România. Au participat lideri de filiale dar şi simpli militanţi din România, Republica Moldova, Spania şi Italia. 
Tabăra a vut loc anul acesta în decorul mirific al masivului Postăvaru, în apropierea oraşului Râşnov, veche aşezare dacică, cunoscută în acea perioadă sub denumirea de Komidava iar în timpul scurtei ocupații romane sub denumirea latinizată Cumidava. “Deviza oficială a fost CAMARADERIE – DISCIPLINĂ – LOIALITATE, cele trei valori fundamentale în jurul cărora s-a format şi s-a dezvoltat Noua Dreaptă în cei 13 ani de luptă”, susţin organizaorii.
În prima zi s-a vizitat cetatea Râşnov şi biserica străveche Sfântul Nicolae, ridicată în 1394, acesta fiind prima ctitorie a dinastiei basarabilor în Transilvania. În zilele următoare au urmat şedinte cu rol de analiză şi bilanț, expozeuri pe diferite teme dar şi activități sportive variate şi drumeții montane. În ultima zi a taberei a fost stabilit şi calendarul acțiunilor Noii Drepte pentru lunile septembrie-decembrie.
“Manifestarea, excelent organizată de camaradul Cristian Grigoraşi, liderul filialei Braşov, s-a desfăşurat sub cele mai bune auspicii, participanții considerând pe bună dreptate că au luat parte la una dintre cele mai reuşite tabere ale Noii Drepte”, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei naţionaliste. Sursa:FrontPress.ro
023abdefghijklmno

9.000 de ani de istorie

Romane, spune lumii cine esti! 9.000 de ani de istorie iti cer asta.

autor: Second 08.08.2013

1005333_484836318278095_1661246039_nSe încearcă tot mai mult ca identitatea naţională a românilor să fie ştearsă, mascată, ascunsă, ca parte din amplul process de globalizare pe care băieţii “deştepti” l-au demarat de ceva vreme.
Raportandu-ne strict la ţara noastră, avem exemplu concret de cum funcţionează propaganda, de cum se aplică strategiile ce au ca rol menţinerea poporului într-o stare de necunoaştere, de anihilare a oricărui sentiment sau manifestare naţionale.
Toate au ca scop final crearea contextului în care românii nu vor mai fi stăpâni în ţara lor, în care toate resursele pământului vor fi exploatate de alţii şi în care cei venetici de neam şi ţară vor putea să se aşeze pe terenurile cumpărate stupid de ieftin de la românii sărăciţi inteţionat în ani şi ani de zile.
Căci un popor fără identitate este asemeni unui orfan pentru care uşile orfelinatului se deschid la 18 ani, iar el este pur şi simplu aruncat în vâltoarea vieţii fără părinţi care să-i ghideze paşii, fără un sistem de valori construit, singur şi expus.
Aşadar criza identitară este cea mai gravă situaţie în care se poate afla un popor. “Tăierea” rădăcinilor de către cei ce ne scriu istoria, promovarea intensă prin canalele media a elementelor subculturale, lipsa de susţinere a culturii, a inventatorilor, a olimpicilor, a scriitorilor şi artiştilor, toate la un loc contribuie la distrugerea României şi românismului în genere.
Şi totuşi, oricât ar încerca “EI”, noi încă existăm. Şi nu doar vieţuim, ci suntem mlădiţe ale unui trecut incredibil, suntem copii ai unui pământ plămădit cu oasele, sângele şi sudoarea a sute de generaţii de strămoşi, ce coboară în vechime până în vremuri imemoriale. Căci despre noi nu se poat spune c-am fi venit de undeva…noi suntem D’ACIA!
Noi avem un bunic sau o bunică în fiecare Vasile, Ion, Gheorghe, Ana, Safta sau Mărioara din orice sat al României.
Iar tu, român de-al meu, călător pe alte meleaguri, spune-le celor ce te vor întreba cine eşti şi de unde vii, că palmele înaintaşilor tăi au creat ceramica de Cucuteni, cea mai veche formă de artă elaborată a Europei, că mâinile lor au fost primele de pe acest continent care au folosit coarnele plugului şi care au cultivat solul.
Spune-le ca agricultura la noi, creşterea animalelor, meşteşugurile şi tot ce înseamnă sedentarism şi rădăcini în pământul natal au început în mileniul VII î.Hr., în timp ce în restul Europei era beznă, abia 1.500-2.000 de ani mai târziu aceste practici fiind atestate în vestul considerat azi a fi „zona civilizată”
Mai spune-le străinilor că Bucureştiul românilor nu are măreţia şi grandoarea arhitecturală a Parisului, Romei, Madridului sau Londrei pentru că noi ne-am construit oraşele cu propriile mâini şi resurse, nu prin munca sclavilor şi cu bunurile jefuite de imperiile coloniale antice şi medievale.
Spune-i spaniolului, de pildă, că palatele madrilène sunt constuite cu plata de robie şi sânge a incaşilor şi cu aurul furat de la aceştia. Iar englezului să-i spui că al lor Richard Inimă de Leu a fost doar un aventurier în căutare de glorie personală, care şi-a falimentat ţara pentru a-şi susţine campaniile dezastruoase din Orient, comparativ cu al nostru Ştefan, care, prin acţiunile sale, a fost un “Athleta Christi” întru apărarea întregii creştinătăţi…
Tot străinilor, când te vor privi arogant, spune-le că îşi datorează bunăstarea şi gradul de confort şi civilizaţie nouă, care secole de-a rândul am stat pavăză în calea otomanilor, tătarilor, în faţa întregului puhoi asiatic ce s-a revărsat după jaf şi crimă în această parte de lume.
Tu, române, nu ai de ce să ţii capul plecat în faţa nimănui, niciodată, pentru că tu pe pământul tău ai stat, nu pe al altora, tu l-ai muncit şi făcut să rodească, tu ai stat cu o mână pe plug şi alta pe sabie şi nu ai râvnit niciodată la bunul altuia.
Cum să fi creat tu cultura Vestului, când toată istoria ta a trebuit să lupţi împotriva jefuitorilor şi să munceşti pentru a pune un boţ de mămăligă şi o bucată de brânză pe masă, la copii?
Şi totuşi, chiar şi în atare condiţii, pământul nostru a dat un Creangă şi un Eminescu, pui de ţărani români, dar care pot sta la loc de cinste în panteonul culturii universale, alături de un Lord Byron sau un Shakespeare.
Nu ai avut de ce să o faci, pentru că 9.000 de ani de sedentarism pe pământul tău au făcut ca, între tine şi el, vene solide, din sânge, pământ şi apă, s-au creat. Nu ai avut de ce să o faci pentru că munţii, câmpiile, râurile, dealurile, marea, toate câte sunt ale tale şi-au oferi tot ce avai nevoie.
Ridică-ţi ochii şi priveşte-l pe străin în ochi, căci eşti din neam vechi, eşti copil de oameni buni, frumoşi, harnici, credincioşi, curaţi, ospitalieri, cinstiţi, răbdători, dar şi viteji, aprigi şi neînfricaţi atunci când Ţara o cere. Lumea să ştie românul nu înseamnă şatră, nu înseamnă manea…
Ştiu că acum eşti trădat de tot ce înseamnă politicieni, dezamăgit de tot ce înseamnă liderii tăi, furat, minţit, sărăcit pe zi ce trece tot mai tare, obligat să munceşti pentru străini, departe de tot ce îţi este drag ţie, dar va veni o vreme, frate român al meu şi soră româncă a mea, când buciumul de schimbare, cel ce va chema pe toţi copiii României, va suna din nou.
Va veni o vreme când nu va mai trebui să fi umilit în ţara ta de minoritari sau să plăteşti credite pe 30 de ani pentru o garsonieră, în timp ce alţii îţi împodobesc cu zeci de turnuleţe palatele ostentative, construite pe furt.
Va veni o vreme când nu te vei mai simţi ca având mai puţine drepturi, în mod paradoxal, decât cei ce sunt străini de acest pământ şi va veni o vreme când aurul, apele, pădurile, holdele şi însăşi soarele de pe cerul României vor fi iarăşi ale tale.
Să auzim de bine, române! Şi nu uita că pe lumea asta nu ne avem decât unii pe alţii, toti ai noştri, cei ce suntem fraţi! De Valentin Roman

joi, 8 august 2013

Nunti tiganesti

Mare drama: incep nuntile tiganesti fara stabor!

autor: FrontPress 07.08.2013

nunta de tiganiAu trecut și evenimentele prilejuite de ziua orașului, iar Timișoara se pregătește de un alt „festival”, care se repetă, an de an, în luna august. Este vorba, evident, de celebrele nunţi ţigănești, evenimente care vor aduce din nou Timișoara în prime time-ul știrilor naţionale. Parcă ne și lipsea această „onoare”, nemafiind băgaţi în seamă de la plaja Munky Funky, amenajată cu ajutorul primarului Nicolae Robu la umbra deja celebrilor palmieri. E deja de notorietate, după un an de „muncă” grea prin străinătăţuri, unde au reprezentat cu mare cinste ţara, hoardele de ţigani se întorc în orașul natal pentru a-și căsători puradeii.
Perioadă în care orașul este dat peste cap. Mașini de sute de mii de euro cu numere de „Jermania”, dar de proveniență incertă, țoale de mii de euro luate de la Paris (mânca-ți-aș!), boxe date la maximum, maneliști plătiți pe oră cu salariul unui profesor pe un an, străzi blocate, covoare roșii în mijlocul drumului, polițiști stând de „șase”, pentru ca nimeni să nu-i deranjeze/discrimineze pe sărmanii minoritari. Pentru ei nu este criză. Domeniul în care „muncesc” ei se pare că nu este afectat.
De pe margine, timșorenii n-au altceva de făcut decât să asiste neputincioși la aceste spectacole grotești care se repetă an de an. Și unde sfidarea este la ea acasă! Și iar aceleași întrebări. De unde au atâția bani, pentru a se destrăbăla în halul ăsta? De ce niciun procuror sau polițist nu îi întreabă de sănătate? De ce Fiscul nu intervine atâta timp cât, putrezi de bogați, baștanii n-au surse oficiale de câștig, n-au nicio oră lucrată pe cartea de muncă? Pentru ca nu cumva, deschizând Cutia Pandorei, să nu se descopere că, de-a lungul timpului, lideri din administrație, notari, avocați, procurori, judecători, mari funcționari publici au pus umărul la înflorirea acestor averi nesimțite?
În așteptarea nunților, țiganii rămași acasă au început să-și facă mâna, declanșând tot felul de războaie de stradă, inclusiv prin Spitalul Județean. Miza este aceeași, proprietățile imobiliare pe care baștanii romi au pus mâinile de-a lungul anilor, fără ca nimeni să-i oprească. Dar ce zic oprească, atâta timp cât au fost sprijiniți în acest sens! Și, în afară, de-a bloca bătăile de stradă, autoritățile nu au intrat nici acum în profunzime, pentru a analiza cauzele acestor conflicte. Mai grav, dacă oricum de justiție li se fâlfâie, țiganii nu mai au acum nici măcar frica staborului. Asta fiindcă fostul șef de stabor, „Dulcea” Cârpaci, a murit în luna februarie. Iar pe fiul său, Cireș, nu prea îl vor alții șef. Culmea, nici măcar Vișinel nu-l vrea pe Cireș șef de stabor. Asta da tragedie, și chiar înainte de „festivalul nunților țigănești”! De Ino Ardelean – DeBanat

miercuri, 7 august 2013

Alarma !!!


Nu-l suport pe Betivache cu gasca lui dar, cand vad ca isi bate joc in ultimul hal de cei 2-3 dobitoci care conduc destinele tarii, mai ca imi creste inima de bucurie. Asa dobitoci sunt incat este mare pacat sa nu-i tratezi ca pe ultimele lighioane spurcate. Auzi, sa plece ei acum cand  ne este cel mai greu noua romanilor, in concediu peste mari si tari. Puteau sa plece la anul sau la celalalt an, dar nu acum. Betivache este pe cai mari, este si in concediu la mare cu iapa lui naravasa pe care a imblanzit-o, si cu... ati intrebat de nevasta ceva?  Fara ea stuchioar matele.
Deci e si in concediu la mare si la datorie dandu-le suturi in  curul ala cacacios la elita  tarii.:))) Dar merita cu prisosinta, sunt dobitoci cu diploma. Altii mai prosti nu mai exista. Isi erodeaza ei singuri  impresia artistica. Parca fac ceva la guvernare ? Nimic ? Si ei tot intr-un concediu o tin. Daca nu era Betivache pe faza, ei  dormeau tot anul. Dovleac sec spune ca a ieftinit painea. Cine sta cu mana intinsa sa-i dea  restul 10 bani, sa se mai uite in scarba vanzatoarea la el ca la un zgarcit  si prost.
Dar ii da zor cu asta ca motiv pentru a pune noi biruri in carca romanilor. V-am spus  numai punand in locul acestui Dovleac sec unul mai sprintar la minte, scapam de coabitare si luam lucrurile in serios. Fara concedii interminabile si zambete  idioate. Vrem sa munceasca ca nu pentru concedii i-am ales. Betivache era bun  daca era patriot, il iertam si pentru parasuta lui, dar si asa este foarte activ din toate punctele de vedere. Beat - treaz este la manivela si le da scatoalce la dobitoci.
De aceea isi fac ungurii de cap, ca il vede ocupat cu alte treburi ca sexul  si facerea in necaz la cei doi paduchiosi. Prin  lipsa lor continua, ne arata ca se poate si fara ei. Sa le indeplinim dorinta !!!
Despre drapelul sasilor adica o carpa de sters de la brau in jos,  se face mare caz. Dar  de mine ce sa mai zic ? Sa-mi plang de mila ca a fost aruncat de catre o zdreanta umana  drapelul Romaniei la ghena de gunoi!
Aceste bestii straine de neamul si sufletul romanesc foloseste orice prilej pentru a ne  murdari drapelul, demnitatea, mai ales cand nu ne putem apara in mod fortuit fiind plecati de acasa.