Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 27 iulie 2013

CANTEC INTERZIS

Taticul meu e la RAZBOI

2 Maimutoi


2 Maimutoi hidosi la chip si la suflet !


2 Masimutoi . Unul la mare, altul la raliu. Parca ar fi muncit sa-si faca meritata aceasta vacanta.
 Ce poate fi mai jalnic ca acesti mizerabili care isi vad de tampeniile lor, cand tara impreuna cu locuitorii ei se scufunda in haznaua cu cacat. Asta datorita acestor nemernici care nu-si merita functiile si nu merita sa mai faca  umbra pamantului. Ce exemplu sa ia tinerii sau mai putin tinerii de la ei? De aceea aceasta tara s-a transformat intr-o mare puscarie,  unde detinutii se lupta pe viata si pe moarte pentru supravietuire. Dar  din lasitate, noi in loc sa luptam sa-i dam jos pe acesti cretini, carora li s-a urcat fumul de la propriul lor chiur la cap si nu mai au legatura cu pamantul ii admiram si ii aplaudam.
Nu reusesc sa inteleg cat de  prosti sau indobitociti suntem noi, pe care nu ne mai misca suferinta  noastra, a copiilor nostrii, a parintilor nostrii.
Aceste exemplare de monstrii care au creat monstruozitati in Romania,  trebuiesc facute sa inteleaga ca, chiar daca asa le este firea de  primitivi insensibili si needucati, trebuie sa faca un efort si sa se cizeleze CACI ALTFEL NUMAI STREANGUL LE MAI POTOLESTE AVANTUL  LOR SPRE NEMURIRE, CONSTITUIND UN EXEMPLU MURDAR SI DE NEREPETAT.
Infierez cu scarba publicitatea pe care o fac televiziunile, razand  ca niste tampiti irecuperabili si care  ne arata cat de rupti de lume sunt acesti  bolnavi de boala down, care traiesc in lumea lor, neantelegand ce se petrece in jurul lo, in lumea reala. Pentru ei nu mai exista tratament decat glontul sau streangul.
Am revazut mai multe carticaturi in care este comparat Betivache basinos al nostru, cu Hitler.
 Nimic mai fals. Hitler voia sa aduca Germania in  postura de stapana a lunii, in timp ce Betivache vrea ca Romania sa ajunga  sluga lumii, daca nu chiar sa fie stearsa de pe fata Pamantului.
 Asa ca aceasta comparartie este hidoasa si il ridica pe un piedestal nemeritat pe Betivache BASINOS.

Exportatoare de robi

Romania, tara exportatoare de robi!

autor: FrontPress 27.07.2013

sclavCa mai toţi românii obligaţi să plece din ţară în căutarea unui loc de muncă și a unui rost, ca să trăim bine, așa cum ne-a urat președintele când duduia economia lui Tăriceanu și băncile te trăgeau de mânecă să îţi dea credite cu buletinul și, așa cum, ceva mai încoace, același președinte, dacă tot nu ne-am conformat urării lui, ne-a îndemnat să plecăm din ţară să ne căutăm binele, așa am procedat și eu, ca o româncuţă cuminte și ascultătoare ce sunt…
Dar, iată, a venit vremea să nu mai îndur și să simt că trebuie să îmi „strig” revolta și nemulțumirea față de felul cum suntem tratați, pe de o parte, de către autoritățile care guvernează țara noastră aflată în faza punerii pe butuci și, pe de altă parte, de către străinii care ne subjugă, ne storkc și ne rup pentru a scoate profit cât mai mare de pe urma muncii noastre, precum famații negustori de sclavi din vremurile colonialismului britanic. Diferența între acea sclavie și aceasta modernă este că ne-am văzut siliți să emigrăm de bună voie spre plantațiile lor, să ne vindem singuri, și nu duși cu forța după capturare, dar tot un fel de a merge cu forța este și sacrificiul plecării în lume forțați de sărăcie și lipsa vreunui orizont mai ales pentru noi, tinerii. Cum-necum ne-am adapatat cerințelor pieții europene, care trâmbițează fraze pompoase despre drepturile și egalitățile în drepturi pentru toți cetățenii comunității, chiar și pentru noi, cei aflați la coada lumii în ceea ce privește standardul de viață.
România, datorită iresponsabililor diriguitori ai destinelor noastre și a trădătorilor care s-au succedat la putere după înlăturarea de decor a comunismului la porunca mai marilor lumii, a fost transformată într-o țară exportatoare de forță de muncă, de sclavi. Cum a fost posibilă această conversie?
Răspunsul îl aflăm analizând pas cu pas politica mârșavă, jaful, îngenuncherea noastră ca națiune în acest aproape un sfert de veac de demo(la)crație în care economia a fost efectiv ”demolată”, dezmembrată și vândută la fiare vechi. Democrația românească a fost impusă, convertită și pervertită din totalitarismul comunismului rapace de către exponenții vechii gărzi nomenclaturiste, travestiți, deveniți politicieni, magnați, interlopi… România, prin intermediul păguboasei și mizerabilizatei sale tagme politice și-a sacrificat și vândut demnitatea, unitatea de spirit și de neam, tradițiile și oamenii de valoare în interesul stăpânitorilor din cercurile oculte planetare, care au urmărit să ne înrobească și să ne transforme într-o enclavă evreiasco-țigănească.
Din nefericire, am ajuns să ”ne bucurăm” de o faimă care ne declasează ca națiune și indivizi în afara țării, în contrast cu ceea ce reprezentam și ar trebui să reprezentăm ca națiune și oameni excepționali, cu gene vechi și valoroase.
Făcând o incursiune în istorie, vom sesiza că europenii, și în special vesticii, ne datorează prosperitea, privilegiul de a se desfăta și fuduli cu prosperitatea lor, uitând că noi, românii, mii și sute de ani am fost scutierii, pavăza și zăgazul împotriva invaziei vrajmașilor creștinătății înspre Apus, înspre ei, occidentalii, stăpânii multinaționalelor. Marilor personalități istorice românești, precum Iancu de Hunedoara, Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare li s-a minimalizat și eclipsat rolul politic și strategic pe scena lumii, spre a li se face loc și imagine eroilor occidentali, fără sau cu mai puține merite. Ni s-a furat și cumpărat, prin complicitate cu trădătorii de neam din interior, chiar și istoria.
Românii reprezintă acum exact „ce-a voit acel Apus…”, cum, cu genialitate (încă nerecunoscută de către Occident), în „Scrisoarea III” a sintetizat însuși Eminescu, pe care ar trebui să îl așezăm alături de marii noștri voievozi: forța ieftină de munca, cea mai eficientă și cea mai prost plătită de pe continentul european.
Anual , sute de mii de absolvenți de studii universitare, cu masterate și doctorate chiar, iau drumul singurătății și străinătății și, lipsiți de perspectivele unui viitor acceptabil în țară, se vând umilitor pe piața muncii. Foarte puțini dintre ei au norocul să profeseze în domeniul pentru au care studiat, absolvind chiar și două sau trei facultăți. Căpșunarii din Spania și din alte țări, muncitorii din fermele daneze, femeile de servici din Italia, îngrijitoarele de bătrâni și alte meserii degradante sunt ocupate, în majoritate, de români cu studii superioare, aceștia reprezentând grosul forței de muncă românească în Occident . Desigur, există și un mic procent de intelectuali, de oameni de știință, de manageri și specialiști de înaltă competență, dar și aceia sunt plătiți discriminatoriu și în nici un caz nu sunt mediatizați pe plan extern, fiindcă ar însemna o discreditare și un atentat la mândria naționalistă a tărilor vestice prin recunoașterea meritelor românilor cu un grad de inteligență superior lor. Dar și fiindcă, așa cum se tem ei, occidentalii, le-ar încurca socotelile, având faimă, ar trebui să fie plătiți mai bine. Politicile stăpânirii vestice au decis că românii trebuie să devină și să rămână un popor sclavizat și umilit acasă și oriunde în lume.
Mândria și unitatea poporului român au fost abolite ca urmare a unei perioade relative scurtă scurtă de îndoctrinare pe diverse căi , o perioadă de doar 23 de ani în care românul de rând a fost învățat să-și desconsidere propria țară confundand-o cu politica odioasă și cu odioșii politicieni, aceasta fiind perioada cea mai nefastă din istorie, distanțându-ne incredibil de origini și potențial.
Am devenit un popor țiganizat, ”educat” în spiritul de șatră, de nomazi, îndobitociți peste masură de ziarele și televiziunile care, pe criterii comerciale și politice, ghidează tinerii în direcția prăpastiei morale și axiologice, inoculându-li-se drept model de viață și repere tot ce este mai urât, mai viciat, mai toxic, mai străin de valorile autentice românești. Viitorul unei țări este, desigur, opera tineretului … Iar al nostru tineret decadent, din păcate, nu va putea asigura continuitatea de neam valoros. Sistemul de (non)valori împrumutat de la străini ne va direcționa spre decădere și alterare continuă. Atunci ce ne rămane de făcut? Cât de necesar ar fi acum un „căpitan” și o mișcare de fier care să guverneze măcar un an și să purifice Țara! De Andreea Arsene –Ziarul Natiunea

Nikita HrusciovNikita Hrusciov a fost analfabet pana la 25 de ani

Acesta este adevarul. Dar a recuperat urgent. In  primul rand i-a luat locul lui Stalin la conducerea URSS, apoi l-a denuntat pe Stalin  ca  criminal care a ucis milioane de rusi fara mila, apoi si-a impus punctul de vedere  batand cu pumnul in masa, sau mai rau la ONU si-a scos pantoful din  picior si a batut  cu tocul lui in pupitru. Era  un primitiv, un grobian dar, nu putem spune ca era un tradator de tara, ca nu a reusit sa inteleaga politica internationala si rolul URSS in  lume, de la aceea vreme.  A tratat cu americanii transformarea Cubei in stat socialist, in contrapartida a rechetelor nucleare americane.
 Dar daca ne raportam la politicienii nostrii intarziati mintal si dupa  25 de ani, ba chiar pana la intrarea in linie dreapta spre nemurire nu merita banii pe care ii cheltuim cu ei.
Hrusciov dovedeste ca  nu trebuie sa inveti buchea  de mic, cu cat incepi mai tarziu cu atat ai sansa de reusita, pentru ca intelegi mai bine  valurile vietii. Eu nu stiu ce sa mai inteleg din atitudinea conducatorilor Romaniei din 1989 incoace !  Unul mai dobitoc  ca altul, si pe parcurs indobitocirea lor continua dar, ce este mai grav se continua indobitocirea noastra. Si vad ca se reuseste si sunt sanse de a deveni  noi romanii un popor de dobitoci. Dobitoci cu diploma sunt deocamdata  politicienii.
Vreau sa inteleg daca aceste  fiinte grobiene sunt asa de la natura,sau joaca teatru intr-o piesa scrisa de altii, mai marii Europei. Dar parca joaca teatrul prea natural.
Nu mai trebuie sa suportam aceste animale cu chip de om si minte de cocos (prost),sa faca ce vor din  tara noastra si din neamul nostru.
Cum necum Nikita Hrusciov si-a dovedit patriotismul cu demnitatea omului simplu si a ramas pana la moarte  atasat de  valorile comuniste. Imi plac ooamenii CARE LUPTA PENTRU CONVINGERILE LOR, INDIFERENT DE CE PARTE A BARICADEI SE SITUEAZA. CINSTE LOR !!!

Nikita Hrusciov (1894-1971)

Foto:Hrusciov batand cu pantopul in pupitru la ONU.


Hrușciov a fost considerat de către inamicii săi din Uniunea Sovietică drept un țăran necioplit și necivilizat, care avea reputația de a întrerupe vorbitorii pentru a-i insulta. Politburo l-a acuzat odată de 'planificare utopică aiurită' – referindu-se la politica schimbătoare pe care o promova. El a întrerupt în mod repetat conferința Organizației Națiunilor Unite din septembrie-octombrie 1960, bătând cu pumnul în masă și țipând în limba rusă în timpul discursurilor. Pe 29 septembrie 1960, Hrușciov a întrerupt de două ori discursul premierului britanic Harold Macmillan prin țipete și prin lovirea cu pumnul a mesei. Imperturbabilul Macmillan a spus fraza celebră: "Aș dori să mi se traducă asta, dacă a vrut să spună ceva."

La ONU, două săptămâni mai târziu, Lorenzo Sumulong, delegatul filipinez, l-a întrebat pe Hrușciov cum poate încrimina imperialismul capitalist occidental, atâta vreme cât URSS-ul făcea un lucru similar în Europa Răsăriteană. Hrușciov s-a înfuriat și i-a spus lui Sumulong că este "o jigodie și un lacheu al imperialiștilor", după care și-a scos un pantof din picior și a făcut o mișcare ca și cum ar fi bătut cu el în masă.


Cu o altă ocazie, Hrușciov a spus referindu-se la capitalism: "Vă vom îngropa!". Această frază, ambiguă atât în engleză cât și în rusă, a fost interpretată în fel și chip. Hrușciov a devenit faimos pentru că a strigat președintelui american: "Vă vom îngropa. Rachetele noastre puteau să nimerească o muscă deasupra teritoriului Statelor Unite".


Adversarii lui Hrușciov l-au demis pe acesta la o ședință a Comitetului Central din 14 octombrie 1964. Înlocuirea a fost datorată în mare parte bădărăniei lui Hrușciov, care era văzută de elita partidului ca teribil de jenantă pe scena internațională. Modul în care a gestionat Hrușciov criza rachetelor din Cuba a contribuit de asemenea la revolta internă împotriva lui. Conform memoriilor lui Hrușciov, în mai 1962 a plănuit să plaseze rachete cu rază medie de acțiune în Cuba într-o încercare de a contracara rolul crescut pe care-l câștigau Statele Unite în dezvoltarea și desfășurarea de rachete strategice. El a prezentat de asemenea acțiunea ca fiind menită să protejeze Cuba de o nouă invazie sponsorizată de SUA, așa cum fusese invazia eșuată din Golful Porcilor din 1961.

După înlocuirea sa de la putere, Hrușciov a petrecut șapte ani în arest la domiciliu. A murit în casa sa din Moscova, pe 11 septembrie 1971. Hrușciov este înmormântat în Cimitirul Novodevici din Moscova, Rusia.

Rasa ca stil

Lucian Blaga despre “RASA ca STIL” si comentariul lui Mircea Eliade

autor: FrontPress 27.07.2013

calusari„Dacă mi s-ar pune întrebarea ce atitudine aș lua faţă de problema amestecului între rase, aș răspunde: nici în această chestiune nu mă îndrumă pretinse descoperiri sau principii știinţifice, ci mai curând sensibilitatea mea stilistică. Mă voi declara cu alte cuvinte împotriva amestecului, dar nu din considerente biologice de puritate a plasmei ereditare, ci fiind ca mi se pare că amestecul duce în cele mai multe cazuri la lipsă de stil și într-un anume sens la lipsă de caracter. E în joc un elementar simţ al stilului și un respect cvasi-religios faţă de formele substanţei vitale, simţăminte pe care nu pot şi nu înţeleg să le înving.
Simţământul că te găseşti în prezenţa unei rase, care a fost favorizată de împrejurări prielnice de a se realiza consecvent cu ea însăsi şi de a-şi traduce în fapte creatoare toate virtualităţile, este una din rarele bucurii şi generoase satisfacţii, la care mi s-ar părea monstruos să renunţi cu uşurinţă.
Să nu stricăm, să nu nivelăm, să nu spălăcim, noi oamenii, ceea ce a răsărit din sânul naturii şi al sorţii cu irezistibila şi convingătoarea putere a unor fenomene originare plastic delimitate prin graţie de sus.
Nu mai puţin condamnabil ar fi însă şi drumul celălalt, al exaltării rasiste. Atitudinea, pretenţioasă în formă, primejdioasă pe cât de naivă în esenţă, a mesianismului rasist, care în ultimele sale consecinţe teoretice şi practice propagă în ascuns sau pe faţă imperialismul spiritual, fizic şi economic al unei singure rase — nu e prin nimic justificabilă.
Simţământul, singurul, care deschide poarta spre un cadru ecumenic, simţământul de evlavie în faţa fenomenului raselor — ne dictează să fim noi înşine, sub stelele noastre, şi să îngăduim celorlalţi să fie şi ei — tot ei înşişi, sub stelele lor.” (fragment de Lucian Blaga din „Rasa ca stil”, revista „Gândirea”, februarie 1935).
Mircea Eliade: Rasă și religie. Comentarii la eseul lui Lucian Blaga, „Despre rasa ca stil”:
„D. Lucian Blaga nu concepe rasa ca specie biologică – rigidă și intolerantă – ci ca stil de viață și sufletesc ‘alcatuit din latente, din posibilități sau din fragmente pe cale de a se schița’. Aceasta nu e numai o pozitie de estet. Este singura pozitie firească și fertilă care se poate lua în fața fenomenului rasă.
[...] Iubitor al stilurilor, al acestor fenomene originare care dau sens existenței și justifică orice fel de creație, d. Lucian Blaga afirmă necesitatea unei ‘purități’ etnice. Dar cât de frumos justifică d- sa aceasta ‘puritate’ pe care au șantajat-o cu atâta brio șefii politici și spirituali ai Germaniei moderne.” (Vremea, an VIII, 21 Februarie 1935, nr. 377) via Remus Tanasa

vineri, 26 iulie 2013

Romania singura

“Romania trebuie sa aiba grija de ea, singura”

autor: FrontPress 26.07.2013

romania„România trebuie să aibă grijă singură de ea, pentru că N.A.T.O. şi Uniunea Europeană nu vor face asta.” (George Friedman)
Valorosul analist a accentuat, în prezenţa unei asistenţe selecte, în frunte cu prim ministrul României şi cu guvernatorul B.N.R., că statul român ar trebui să lupte pentru apărarea suveranităţii sale, pe fondul unui trend european de „diminuare până la extincţie” a suveranităţii naţionale.
Cu alte cuvinte, Friedman ne-a spus verde în faţă că interesele noastre sunt diferite de cele ale Uniunii Europene. Tema este de o importanţă istorică pentru România şi ar trebui, pentru orice putere responsabilă, să conducă la elaborarea de strategii coerente. Mă refer la identificarea numitorului comun de interese europene şi româneşti şi de preluare selectivă a „recomandărilor”, mai corect spus dispoziţiilor europene care exced chiar şi cadrului instituit de Tratatul de aderare a României la U.E., acceptat necondiţionat de guvernanţii de la Bucureşti. De altfel, modul în care au fost acceptate condiţiile împovărătoare impuse de către U.E. s-a făcut nedemocratic şi netransparent. Printre altele mă refer doar la faptul că ni s-a impus să cesionăm bunuri ale poporului român unor societăţi străine agreate de mai marii Europei, sau la faptul că s-a impus ţării reducerea sufrafeţei agricole cu o treime. Printr-o politică intenţionată, s-a acţionat în aşa fel încât multe milioane de hectare au rămas nelucrate, în scopul ca România să devină piaţă de produse agro-alimentare ale statelor din vestul Europei. Spaţiul nu ne permite să dăm şi alte exemple de acest fel.
George Friedman a accentuat că „România trebuie să aibă grijă de ea singură, pentru că N.A.T.O. şi Uniunea Europeană nu vor face asta”! De asemenea a recomandat ca România să promoveze o iniţiativă regională, în cadrul căreia să-şi pună în aplicare interesele politice, economice şi de securitate. În acest context, eu reamintesc cititorilor noştri că politicienii din perioada interbelică au iniţiat şi susţinut atât Mica Antantă, cât şi Înţelegerea Balcanică, care au creat un cadru de securitate colectivă. Împrejurarea că, după două decenii, sistemul de securitate colectivă sa prăbuşit sub loviturile Germaniei, nu s-a datorat ineficienţei sale, ci faptului că statele garante, Marea Britanie şi Franţa, nu şi-au îndeplinit obligaţiile. Friedman a mai declarat că: „Este o iluzie optică impresia că UE sau N.A.T.O. vor avea grijă de România, care este un stat suveran şi trebuie să îşi asume răspunderea pentru viitorul politic… Trebuie să vă asumaţi problema suveranităţii şi să o plătiţi”. A reieşit că cedarea bogăţiilor ţării se face contra unor căştiguri de securitate naţională. Fragilitatea frontierelor României trebuie eliminată printr-un acord cu S.U.A., care să menţioneze în mod expres acest lucru şi care să fie plătit cu mijloace economice. Or, România şi-a irosit cea mai mare parte a bazei materiale şi a resurselor ţării fără să obţină, în schimb, garanţii de securitate naţională, inclusiv a frontierelor, din partea unei puteri capabilă să facă acest lucru. Din acest punct de vedere, al apărării intereselor naţionale, Polonia este cel mai bun exemplu din întreaga U.E., exceptând Germania, care deţine a doua influenţă din Europa, după cea a S.U.A..
Personal, sunt de părere că România ar trebui să trimită consilierii preşedintelui, ai premierului şi ai miniştrilor la reciclare obligatorie la Varşovia. De asemenea, pentru a înţelege fenomenele politico-istorice cu care se confruntă ţara, ar fi nevoie ca politicienii noştri de vârf, unii destul de modeşti din punct de vedere al orizontului de cunoaştere şi de înţelegere, să citească atent cărţile domnului profesor, analist şi înalt ofiţer C.I.A., Larry L. Watts, fostul preşedinte al Comisiei de reformare a serviciilor secrete din România, intitulate „Fereşte-mă Doamne, de prieteni. Războiul clandestin al Blocului Sovietic cu România” şi „Cei dintâi vor fi cei din urmă. România și sfârșitul războiului rece”.
După părerea lui Friedman, problema se pune că România are nevoie în primul rând de o relaţie specială şi de un acord cu Statele Unite, în afara N.A.T.O.. Interesul este al României, nu al S.U.A.. „Întrebarea este ce aveţi de oferit”, a menţionat politologul american. El a menţionat că Europa este într-o criză profundă, structurală, care va dura. El a recomandat atenţie la faptul că este criză doar în U.E. şi în S.U.A., ceea ce trebuie să dea de gândit puterii de la Bucureşti, legat de proiectele strategice pe care nu le are, dar pe care trebuie să şi le construiască. Friedman a avertizat că în viitor Franţa va pierde capacitatea decizională în UE, influenţa pe continentul nostru urmând a fi exercitată de Germania şi de Federaţia Rusă. „S.U.A. şi U.E. nu pot opri ascensiunea Rusiei”, a afirmat Friedman. De asemenea, Friedman a spus că: Problema în Europa este că nu există un lider, sunt opinii divergente între principalele state precum Germania şi Franţa şi nu există o soluţie comună.
Prima contradicţie a Europei este că este o uniune între state care nu sunt la fel”. Friedman spune că timpul trece pentru Europa, iar problemele în loc să se rezolve, se acutizează, mai ales în ceea ce priveşte şomajul. „Problema este că s-au creat anumite speranţe în special pentru clasa de mijloc, iar acum acest lucru a dispărut. Acest lucru nu ţine de o criză scurtă, ci de ceva mult mai profund”, a adăugat el. Friedman a menţionat că din cauza opiniilor diferite, Europa nu a putut să facă ceea ce au făcut S.U.A., în 2008, când au stopat extinderea crizei. În Europa s-a trecut de la o criză bancară, la o criză socială, a unei întregi generaţii care nu are o rezolvare imediată.
Prin aceste afirmaţii, George Friedman a infirmat toate mesajele eronate enunţate în ultimii ani de Preşedinţia României şi de guvernanţi, mesaje care au avut rol de influenţare a electoratului, sau de justificare a unor măsuri care s-au dovedit deja a fi fost eronate, sau care au fost ineficiente. După părerea lui Friedman, afirmată cu convingere şi cu tărie, România nu ar trebui să adopte euro, pentru că nu ar avea de ce. „Bine că nu sunteţi în zona euro. Nu intraţi acolo!”, a declarat preşedintele Stratfor. Friedman a dat ca exemplu Turcia în privinţa faptului că nu face parte din zona euro. „Le-am spus şi turcilor că cel mai bun lucru care li s-a întâmplat a fost că au fost respinşi de la intrarea în U.E.”, a menţionat politologul american de origine iudeo-maghiară.
Reamintesc că, odată cu intrarea în Uniunea Europeană, în 2007, România şi-a stabilit ca ţintă adoptarea monedei unice europene în 2015, dată care nu va mai fi respectată din cauza apariţiei crizei economice. Guvernul Ponta, care s-a declarat susţinător al adoptării euro, nu a stabilit o nouă dată de aderare. Preşedintele României, Traian Băsescu a declarat recent că guvernul ar trebui să stabilească anul 2017 drept dată de aderare la euro. Sperăm că factorii români de decizie să asculte de Friedman şi să reflecteze. România nu trebuie să mai urmeze orbeşte UE, pentru că aceasta şi-a modificat şi deformat liniile politice pe care le adoptă, nemaifiind organizaţia care ni s-a prezentat cu ocazia perioadei în care s-a pregătit aderarea.
După părerea mea, analiza strategică privitoare la România, comandată de Mugur Isărescu foarte valorosului analist George Friedman, trebuie să fie luată în seamă cu multă seriozitate de puterea de la Bucureşti. U.E. şi regimul politic occidental sunt în mare criză, pe pantă descendentă şi este deosebit de important ca, la ora viitoarelor mari schimbări din Europa, România să nu mai fie depăşită şi nici surprinsă, aşa cum s-a întâmplat cu ocazia evenimentelor din decembrie 1989. Atunci, Ceauşescu Nicolae ne-a lăsat pe toţi nepregătiţi pentru întâlnirea cu viitorul.
„Îmi pare rău că trebuie să v-o spun, dar acest pământ e prea frumos şi prea bogat ca să-l puteţi păstra fără luptă. Vi-l vor lua!” (Jean-Marie Le Pen, în atenţia poporului român) De Prof. Univ. Dr. Corvin Lupu – Art-Emis

Cererile teroristilor

Analistul militar sirian: SUA satisfac toate cererile grupărilor teroriste din Siria

Unrest in Syria
Şeful Statului Major interarme al SUA, generalul Martin Dempsey, a prezentat cinci variante ale unor acţiuni posibile ale armatei americane în Siria. Printre măsurile propuse figurează înarmarea combatanţilor, aplicarea de lovituri asupra obiectivelor militare siriene, precum şi crearea unor zone tampon şi de interdicţie aeriană.
Înseamnă oare aceasta că americanii au schiţat etapele acţiunilor lor viitoare? Este pregătită Siria pentru o asemenea evoluţie a evenimentelor? Vocea Rusiei a adresat aceste întrebări analistului militar sirian Salim Harba.
Vocea Rusiei: SUA au pregătit planul loviturilor asupra a sute de ţinte din Siria, mai precis asupra obiectivelor apărării antiaeriene, forţelor aeriene, trupelor terestre şi navale. Înseamnă aceasta că SUA sunt într-adevăr pregătite pentru o incursiune în Siria?
Salim Harba: Cred că această declaraţie nu este o reflectare a planurilor reale ale SUA. Mai degrabă este o continuare a presiunii psihologice asupra conducerii sirene şi un sprijin moral pentru terorişti. Până acum, SUA îndeplinesc toate cererile grupărilor teroriste din Siria şi le furnizează arme, alimente, mijloace de transport, ofiţeri străini. Dar ei nu pot îndeplini o singură cerere: să efectueze o intervenţie. Acest lucru nu este posibil din câteva motive.
În primul rând, Rusia, China şi alte ţări nu permit SUA să efectueze o incursiune deschisă în Siria. De aceea, ei luptă cu mâinile altora şi fac acest lucru foarte activ. Autorităţile americane au atras ţara lor într-un joc foarte serios şi periculos, din care ei credeau că vor ieşi învingători încă la începutul crizei siriene. Dar, au trecut mai mult de doi ani, iar noi rezistăm.
Al doilea motiv sunt militarii noştri. Armata siriană este gata să-şi apere ţara şi să aplice o lovitură de răspuns asupra invadatorilor, indiferent cine sunt ei, forţele terestre, navale sau chiar aeriene americane. Acestea nu sunt vorbe goale, mitul despre invincibilitatea armatei americane a fost demascat. Uitaţi-vă la eşecul din Afganistan, ei nu sunt în stare să asigure nici măcar retragerea trupelor. Succesul campaniei irakiene, de asemenea, este discutabil. Iar dacă ne vom uita la distrugerile pe care le-au adus americanii acestor ţări vom fi conştienţi de faptul că noi nu putem ceda, deoarece aşa ceva este echivalent cu moartea.
În pofida propagandei din străinătate, care trebuia să instige populaţia împotriva autorităţilor, oamenii înţeleg cine este cine şi contribuie pe toate căile la lupta armatei noastre împotriva teroriştilor. Acest sprijin popular este lucrul cel mai important.
Eşecul Fraţilor Musulmani în Egipt a arătat că forţa este de partea poporului ţării. Nouă, evenimentele din Egipt, ne dau speranţa că răsturnarea Fraţilor Musulmani înseamnă slăbirea rebelilor din Siria.
În acest fel, declaraţia SUA nu este nimic altceva decât un atac informaţional împotriva armatei şi poporului nostru. Dar, noi nu ne temem de aceste atacuri.
De pe Vocea Rusiei
blog.nouadreapta.org/

Armata SUA

Armata SUA vrea sa-si subordoneze tunetele si fulgerele

autor: FrontPress 26.07.2013

thorServiciile speciale americane s-au arătat interesate de posibilitatea de „a controla” clima pe Pământ. CIA a cerut Academiei Naţionale de Ştiinţe din SUA să efectueze o cercetare în acest sens, ceea ce a alimentat temerea potrivit căreia americanii vor să intre în posesia armei climatice.
630.000 de dolari au fost alocate de CIA pentru realizarea unui studiu în domeniul geoingineriei. În schimbul acestor bani, oamenii de ştiinţă trebuie să cerceteze, în decurs de 21 de luni, impactul uman asupra condiţiilor meteorologice. Mai mult, specialiştilor li s-a trasat sarcina să afle ce în ce mod geoingineria poate ameninţa securitatea naţională.
La prima vedere, cercetarea pare inofensivă, însă realizarea ei pe banii CIA oferă motive să presupunem că, în realitate, americanii speră să dezvolte arma climatică. E dificil, deocamdată, să ne dăm seama dacă această ipoteză este justă.
Solicitaţi de Vocea Rusiei, majoritatea experţilor au refuzat să facă vreun comentariu pe marginea temei respective. Cu toate acestea, niciunul dintre specialişti nu a negat faptul că militarii din întreaga lume visează să intre în posesia armei climatică.
Potrivit lui Aleksander Şaravin, directorul Institutului de Analiză Politică şi Militară, „principalele state ale lumii sunt preocupate de mult timp de dezvoltarea armei climatice, de mai bine de 50 de ani. Unele au avansat, altele mai puţin. Se ştie despre cazuri în care factori externi influenţează asupra climei. Cel mai dificil lucru în acest domeniu este să anticipezi rezultatul. De aceea, după părere mea, nu putem vorbi despre tot ceea ce se întâmplă în acest domeniu în ceea ce priveşte armamentul”.
Totuşi, numeroase persoane cred că americanii sunt în stare să facă „vrăji climatice” pentru inamicii lor. Astfel, în septembrie anul trecut, preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a declarat că seceta din Republica Islamică este provocată de inamici.
Rusia, la rândul său, a spus că vinovată de valurile de căldură anormală abătute asupra ţării s-ar face staţia americană HAARP, afirmă Aleksei Kokorin, director de programe la Centrul de Studii Climatice de pe lângă Fondul Mondial pentru Natură (WWF).
„Este binecunoscută staţia de cercetare HAARP din Alaska. În iulie 2010, când Moscova a fost învăluită de un val de caldură fără precedent, au apărut zvonuri că totul se întâmplă din cauza staţiei. În principiu, o astfel de staţie este capabilă să facă o gaură în nori, chiar şi la o distanță mare. Cu totul altceva e că, în timpul valului de căldură de la Moscova, aşa ceva nu a fost înregistrat”.
Staţia HAARP nu este un proiect unic. Instalaţii similare funcţionează şi în alte ţări, inclusiv în Rusia, în regiunea Nijni Novgorod. Singura diferență este că majoritatea datelor recepţionate de HAARP sunt secrete, iar la realizarea proiectului au contribuit Forţele Aeriene şi Maritime ale SUA.
Probabil acest moment a contribuit la demonizarea imaginii staţiei HAARP. Orice-ar fi, staţia a fost închisă recent. Pentru susţinerea activităţii ei, în buget nu s-au mai găsit bani. De Artiom Kobzev – Vocea Rusiei
HAARP-weather-control

Vorbe de duh

Sunt atat de sarac, incat, dupa ce ma imbrac, ai impresia ca ma mut!

********************
Sunt exact ca si gradina zoologica din Piatra Neamt. N-am niciun leu.
***********************
Testament: “Fiind in deplinatatea facultatilor mintale, inainte de moarte am cheltuit toata averea.”
******************
- Ce mai e nou, Vasile?
- Sunt suparat. Am aflat ca nevasta-mea ma insala.
- Ba, eu te-am intrebat ce mai e nou!
*******************
Nu inteleg cum un barbat sanatos, cu doi rinichi, nu-i poate cumpara sotiei blana!
*******************
Constatare medicala: cu cat este mai urata este femeia, cu atat mai rar o doare capul!
*******************
- Dragule, ce sa-mi cumpar ca atunci cand voi aparea pe plaja sa intoarca toti capul dupa mine?
- Schiuri.
******************
Oamenii de stiinta britanici au descoperit ca sunt englezi.
********************
Din curiozită
țile lumii: știai ca ardelenii se reflectă în oglindă cu o întârziere de 5 minute?
*******************
Data viitoare, cand iti mai vine sa razi de alegerile nevestei, aminteste-ti ca si tu esti una dintre ele!
********************
Daca inca mai crezi ca sotia te iubeste mai mult decat pe pisica, incearca sa urinezi in cizmele ei !
***********************
Daca femeia nu s-ar fi opus, Kamasutra ar fi avut o singura pagina.
************************
- Fumezi?
- Nu.
- Bei?
- Nu.
- Preacurvesti?
- Nu.
- Nu-ti inseli sotia?
- Nu.
- Atunci cum pacatuiesti ?
- Mint.
*************************
Daca ti se pare ca intelegi o femeie, ai dreptate… ti se pare.
*************************
 
Majoritatea romanilor cred ca majoritatea romanilor sunt prosti.
********

joi, 25 iulie 2013

Franta socialista

STALIN ar fi mandru de FRANTA SOCIALISTA

autor: GC 25.07.2013

LCRTL_FranceSocialismTotalitarismul se face tot mai bine simțit în Uniunea Europeană, iar Franța e acum în centrul atenției când vine vorba de abuzuri împotriva cetățenilor. ”Liberté, égalité, fraternité”, celebrul slogan al revoluției franceze și deviza statului francez a fost mereu o ipocrizie, dar prezentul ține să evidențieze și mai mult această realitate. În Franța democrația este o iluzie, iar statul totalitar este bine mascat de minciunile mass-mediei și ale guvernului socialist. Cine vede dincolo de cea ce ni se prezintă la televizor va realiza că statul francez este unul totalitar, în care naționaliștii și creștinii sunt persecutați de către socialiștii ce dețin puterea.
Nicolas-Bernard-Buss
Guvernul socialist a legalizat căsătoriile între homosexuali cu toate că un milion de francezi au ieșit în stradă să protesteze împotriva lor. Când atât de mulți oameni își exprimă voința, iar conducătorii nu țin seama de ce doresc aceștia, atunci orice referire la democrație în Constituție nu e decât o minciună. Că libertinajul acesta degradant și scârbos e caracteristic socialiștilor fără nici un Dumnezeu nu mai e o noutate. Dar atunci când vor să impună unui întreg popor non-valorile multiculturalismului, lucrurile devin grave. Dictatura minorităților a făcut și prima victimă: Nicolas Bernard-Buss, un tânăr de 23 de ani care se opune căsătoriilor gay, a fost condamnat la 4 luni de închisoare pentru că a protestat în fața sediului unei televiziuni unde era invitat la o emisiune președintele socialist François Hollande. Dovadă că libertatea de exprimare nu există în Franța.
biserica-franta
Faptul că Franța a devenit un stat totalitar a fost recunoscut și de Jean-Michael Colo, primarul orașului Arcangues. Acesta a fost obligat de autorități să căsătorească un ”cuplu” de homosexuali, cu toate că primarul considera căsătoria o valoare creștină și era împotriva convingerilor sale morale să căsătorească doi bărbați. Cu toate că peste 22.000 de mii de primari se opun acestei legi, nimeni nu ține cont de opinia lor și a altor milioane de francezi, edilii fiind forțați să-i căsătorească pe degenerați, altfel riscă amenzi foarte mari și chiar închisoare.
Socialiștii au început o adevărată prigoană împotriva naționaliștilor. În nici două luni au fost scoase înafara legii patru organizații naționaliste: “A treia cale”, Tineretul naţional-revoluţionar”, “Munca franceză” şi “Tineretul Naţionalist”. Ministrul de interne Manuel Valls a acuzat aceste grupări de ură, xenofobie, antisemitism și islamofobie. Dar socialiștii nu iau nici o măsură împotriva rasismului anti-alb și a atacurilor musulmanilor împotriva creștinilor. Asta pentru că gândirea lor se bazează pe o ideologie marxistă care le dictează că albii sunt toți niște rasiști și opresori și nu au cum să fie discriminați. Iar ateismul comuniștilor din URSS își are originea în revoluția franceză, deci e normal ca socialiștii să-l adopte. Tot în ultima vreme, Jean-Marie Le Pen, fostul lider al formațiunii naționaliste Frontul Național, a fost dat în judecată de trei asociații țigănești ”antifasciste” pentru că și-a exprimat opinia numindu-i pe țigani ”puturoși. E foarte probabil ca justiția franceză să facă dreptate minoritarilor ”discriminați” și să-l amendeze pe Le Pen.
5603919504_281a4c050b
Ultimele luni sunt caracterizate de o avalanșă de știri despre măsurile totalitare ce se iau în Franța. La fel ca în Uniunea Sovietică, au început să fie demolate biserici. Deciziile s-au luat la nivel de consiliu local, în localitățile unde socialiștii și comuniștii sunt la putere. Dar guvernul și președintele François Hollande se fac complici la aceste atacuri împotriva creștinilor.
femen-3Feministe care batjocoresc Biserica, destrăbălarea în public și atacurile împotriva creștinilor sunt permise de socialiști
Și ca peisajul să fie ”perfect”, poporul a devenit suspect, exact ca în fostele state comuniste din Europa de est. Convorbirile telefonice și internetul sunt monitorizate de către autorități, practică caracteristică unui stat polițienesc. Dreptul la viață privată și intimitate există doar pe hârtie. Drepturile omului și libertatea sunt doar niște mituri în Franța. Singura libertate ce există e aceea de a batjocori creștinismul și de a fi pro-homosexualitate. Cine nu e de acord cu ideologia socialisto-multiculturală e catalogat drept fascist, nazist, antisemit, xenofob și periculos, așa cum în comunism cine nu susținea regimul devenea ”dușman al poporului”.
Statul francez seamănă tot mai mult cu un stat comunist. Ateismul, anti-creștinismul, totalitarismul, încălcarea drepturilor omului și dictatura minorităților sunt specifice regimurilor comuniste, dar și Franței anului 2013. Stalin ar fi mândru de politicienii francezi și de opera lor. Singura șansă ce o au francezii e să se întoarcă spre naționalism și creștinism, iar la următoarele alegeri să îi dea jos de la putere pe noii bolșevici ce au pornit un război împotriva națiunii și Bisericii. Codrin Goia- FrontPress.ro

Antena 3

 

Sunt alaturi de echipa Antenei 3 in totalitatea ei, pentru curajul si profesionalismul de care au dat si dau dovada.
Am spus ca sunt alaturi de ei si nu ca le iau apararea. Daca ma vor chema ma voi alatura oriunde vor fi dusi(chiar si la puscarie:))).
Apararea se ia doar la gradinita.
 Dansii sunt capabili prin demnitatea lor si verticalitatea lor, prin tot ce spun  fara frica, sa se apere singuri.  Sa auzim numai de bine.

Paraschiva (versiunea originala)

Faze comice

Norvegiana violata

Norvegiana VIOLATA apoi condamnata la INCHISOARE in Dubai pentru “relatii sexuale in afara casatoriei”

autor: FrontPress 25.07.2013

0Coşmarul tinerei violate şi condamnate apoi la închisoare în Dubai a luat sfârşit. Marte Deborah Dalelv a aterizat miercuri în Norvegia, fiind întâmpinată la aeroport de familie şi reprezentanţi ai presei.
În timp ce se afla în Dubai, tânăra de 24 de ani s-a angajat temporar la o firmă de amenajări interioare. În 6 martie aceasta s-a prezentat la poliţie pentru a reclama un viol. În loc să o protejeze, poliţiştii arabi i-au confiscat paşaportul şi banii, ulterior aceasta fiind chemată în faţa instanţei şi condamnată săptămâna trecută la 16 luni de închisoare de autorităţile din Emiratele Arabe Unite pentru “relaţii sexuale în afara căsătoriei” şi consum de alcool. Verdictul a creat un val de indignare în presa internaţională iar ministrul de externe al Norvegiei a cerut eliberarea acesteia. Din cauza amplorii scandalului, tânăra a fost graţiată săptămâna aceasta şi s-a putut întoarce acasă. Sursa: FrontPress.ro
1

Un imbecil


Imbecilul care ne calca pe nervi si pe gura.

Cu fiecare aparitie pe sticla a lui Zambarici, Dovleac sec,  mi se intareste convingerea ca aceasta vietate este mai proasta decat credeam. L-am subapreciat.
Suturile in chiur si scuipatul in  gura adresate lui, de Betivache zilnic sau de mai multe ori pe zi, pe acest imbecil nu-l  cutremura, asa cum se intampla cu noi.
Nu stiu ce  il mai poate  trezi la realitate. Cu mutra lui de desene animate,  ne aduce aminte de  unele personaje care  oricate lovituri ar lua in cap, ele se  scoala se repliaza elegant si incept bataia si alergaturile de la inceput.
Dar Dovleac sec, cu toate ca este calcat in picioare pana la  afis de sedinta amanta, nu reactioneaza decat cu cuvintele :"nu-l bag in  seama, nu ma intereseaza ce zice." Daca pe el nu-l intereseaza pentru ca este un monument de nesimtire, pe noi ne intereseaza. Si ce este de facut ? Demonstratii pana la  darea jos de pe un  piedestal pe care si l-a  construit singur si fara nici un merit s-a cocotat in varful lui si care se poate transforma intr-un piedestal de cacat, care se va darama la primii stropi de ploaie, care nu-l va trezi nici cand de va scufunda in cacat, pana  peste cap.
Eu care am fost contra lui Betivache din motivele stiute , parca m-as bucura ca  printr-o lovitura fara nici o regula,   sa  loveasca  pe acest idiot  si sa ne scape  de el. Apoi sa  insistam prin menifestatii sa vina la conducerea guvernului un barbat adevarat,  nu un prostanac ca acesta. Un barbat patriot cu dragoste de tara.
Acest Dovleac sec ne spune, sa  ne obisnuim cu comportamentul de sabotare a intereselor tarii pana la alegerile  din 2014, cand  el tradeaza interesele romanilior si de cateva ori pe zi.
Nu noi l-am ales prim-ministru, dar printr-un joc perfid al  hazardului acest plavan  prost ne conduce destinele.
Noi nu ne putem obisnui cu sloganul :" De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere".
Romania are barbati patrioti si destepti  si avem de unde alege, numai sa vrem.
Acest dobitoc cu diploma care atunci cand apare cu mutra lui de Mapet, ne face sila. Dar putea sa fie mai urat ca Dracul dar, printr-un comportament plin de demnitate si prin actiuni care ne-ar face viata mai buna redandu-ne demnitatea, ar fi castigat simpatia noastra absoluta.
Dar el saracul cu minte putina, facand exect pe dos  fata de promisiunile celor de acum de la putere, nu face decat sa-i dorim domnie  scurta, cu finalitatea intr-un streang alaturi de Betivache si camarila lui. Dar sa nu-l uitam nici pe Somnorici care  este total absent de pe scena politica si care intr-o pauza de somn ne mai arunca cateva cuvinte cu aroganta celui care le stie pe toate si prin modulatia  glasului la sfarsitul frazei, cum ca toate sunt rezolvate si noi toti putem merge la culcare linistiti. Daca se poate pentru un somn definitiv, somn ce il dorim si lui.
Pensionarii din armata slugarnici si fara coloana vertebrala, mitraliaza toate artticolele mele in  care este infierat  acest Dovleac sec.
(Unul dintre exemple este. dar nu unul din cele mai porcoase:
Zambarici este acum Prim! Poti sa-i faci un oral!! la Experimente.... experimente ...
 CEZAR pe 17.12.2012)
 Pensionarii armatei care nu au facut nimic(nu au participat la nici un razboi) si nu au platit nici o cotizatie pentru pensie, li se dubleaza pensiile nesimtite si pentru asta se gudura ca niste caini maidanezi.

Un banc...

Deodată apare o zână care-i spune:
- Fiindcă ai dus o viaţă cinstită şi ai un suflet bun, iţi voi îndeplini trei dorinţe!
Stă bătrâna, se gândeşte şi îi spune prima:
- Vreau să fiu foarte bogată!
Zâna dă cu baţul magic, transformă casa în palat şi o umple pe babă de bani.
- Acum vreau să fiu tânără şi frumoasă!

O transformă zâna într-o prinţesă.
Si ultima dorinţă:
- Vreau să-l transformi pe motanu' Gicuţă în cel mai frumos bărbat din lume! Zâna îi îndeplineşte şi ultima dorinţă şi dispare. Câteva minute bune, prinţesa şi Gicuţă se privesc în ochi. Prinţesa e tulburată de cât de frumos poate fi Gicuţă. Gicuţă se ridică, se apropie de ea, se înclină şi îi şopteşte la ureche:


- Nu-i aşa că-ţi pare rău că m-ai CASTRAT?