Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 9 februarie 2013

Mi-a placut !


Aceste cuvinte ale cotrocenistului nostru cum ca negocierile cu UE au fost foarte dure dar "I-au placut !" ne arata clar ca suntem prizonierii  lucizi ai spitalului  Balaceanca.
Cine poate sa fie victorios si sa ne spuna ca i-a placut ingroparera tarii ???
Faptul ca negocierile au fost dure ne atrage atentia sa  ne inchipuim ca nu 8 miliarde de euro voiau sa ne  taie  dusmanii nostrii ci  doar, 5 miliarde de euro poate si al nostru ciumpalac a negociat dur  sa ne taie 8 miliarde, caci si asa cum se spune, nu  vor fi accesati ! :(((
 Doamna asa zisa de fier  a Germaniei l-a batut pe umar  pentru a fi bagat in  seama ca a cedat si cele 19 miliarde de euro datorie a Germaniei catre noi, si aceste 8 miliarde euro  care ne ingroapa in saracie  si faptul ca ne-a procopsit cu acest gropar al neamului. Mai ales acum  s-a vazut  hahaitul lui  prostesc la intalnirea fata in fata cu  prim.ministrul  Ungariei. Ce ii zicea ? Impuneti carpa in Romania asa urata cum este  ca pentru sters ouale dupa baie, ca sa le facem romanilor in necaz si poate poate, usor usor ne instalam la voi ca stapani.
Dar vinovati de aceasta situatie este cuplul comic al Romaniei, Zambarici si Somnorici care au sustinut  si prin  tradatorul ministru de interne ale acelui  timp cum ca suntem, 22 de locuitori si 18 si... milioane de votanti in timp noi eram 19 mil. si in jur de 16 mil. alegatori. Lucru care nu s-a remediat nici acum.
Ce sa mai zicem de aceste baligi de la guvern caci, sfoara de spanzuratoare pentru ei este prea multa cheltuiala! Apoi pana la alegerile din 9 dec. a facut totul cu frana. In secunda 2 dupa alegeri au facut intelegere cu maghiarii pentru a-i baga in guvern si apoi a semnat o hartie ingienica cu sarpele cotrocenist, in  loc sa-i taie capul,adica sa-l elimine de pe scena politica.
Acum ne spune candid ca un copil bolnav de down ca, trebuie sa suportam  asa  pana la alegrile de presedentie urmatoate. Ca si asa  ne-a distrus tara  pentru cel putin 50 de ani.
Dar acest dobitoc nu intelege ca facand pe prostul il lasa pe cotrocenist, sa ne puna sub talpa  UE pentru a ne face tot una cu pamantul . El cu mama lui dreapta  cu care se sterge la cur, ne  sapa mormantul. Vad ca la nici o emisiune de dezbatere, nici o moderatoare, nici comentatorii de la A.3 nu-i spune  adevarul. Ca facand pe prostul nu este mai putin  vinovat ca, cotrocenistul. Parca vad ca, Somnorici este mai retras in ultimul timp, semn ca vrea sa-si faca scut pentru a nu fi la o adica tras la raspundere. Poate scurtarea franghiei sa  fie  o imblanzire a pedepsei.

Noua ordine mondialaMIND CONTROL                                                                                                
http://labrebisgalleuse.blogspot.com/

Bancuri scurte


Ştiţi ce parte a corpului se suge cel mai des?
Burta!
Aia la care v-ați gândit voi e pe locul doi.
=== 
 
- Ieri am agățat o negresă! Superbă! Picioare splendide, corpul - un miracol! Faţa - un vis!
- Şi?
- Păi... Am mers la mine acasă, au băut şampanie, am dansat, ne-am sărutat ...
- Şi?
- Am dezbrăcat-o încet apoi am stins lumina...
- Şi apoi?
- Apoi n-am mai găsit-o!
===

Ai observat că toţi cei care conduc mai încet decât tine sunt nişte idioţi iremediabili şi toţi cei care conduc mai repede sunt complet nebuni?
===
 
Sexul are doar 68 de poziţii.
69 se folosește exclusiv pentru a curăţa instrumentele.
===
 
Am îmbătrînit fraților...
Sunetele pe care le făceam înainte în timpul sexului, le fac acum când mă dau jos din pat.


Bancuri....:)))


PE PRINCIPIUL: MAI TRAGE ODATA! 
Serioja apare cu un ochi vanat la lucru. Colegii il intreaba ce a patit.
- Ieri am fost la sedinta de sindicat. Natasa, care a stat in fata mea s-a ridicat la cuvant. Am observat ca i s-a prins fusta intre bucile curului, iar eu i-am scos-o. S-a intors si mi-a trantit o laba peste ochi, de am crezut ca s-a prabusit cladirea pe mine. Peste doua saptamani Serioja apare iar vanat la ochi.
- Dar acum ce ai patit? - il intreaba colegii.
- Iar am fost la sedinta de sindicat, si Natasa a stat iar in fata mea, si iarasi a luat cuvintul. Fusta iar i s-a prins intre buci. Nicolai a observat si i-a scos-o. Eu am stiut ca nu-i place, si i-am bagat-o inapoi.
 
Americanii au inventat un computer medical foarte performant. Doctorii o cam bagasera pe maneca: asta ne ia painea de la gura! Unul dintre doctori, mai smecher de felul sau, le spune celorlalti confrati:
- Las' ca-i vin eu de hac! Se duce la computer. Acesta intreaba:
- Ce va doare?. Doctorul spune:
- Ma doare-n cot! Computerul raspunde:
- Dati o proba de urina si dupa doua ore veniti pentru rezultat. Doctorul se duce acasa si urineaza intr-o sticluta, apoi o pune sa faca acelasi lucru si pe nevasta-sa, pe fiica-sa, ba chiar si pe pisica lor. Apoi duce sticluta cu cocktailul de urina la computer. Dupa doua ore primeste rezultatul:
- Sotia dvs. are sifilis, fiica dvs este gravida in luna a patra, pisica nu are nimic, iar dvs n-o mai frecati in baie, ca-i locul stramt si va loviti la coate!
 
 
Unul la 7 dimineata, sub balcoanele unui bloc, zbiera din toti bojocii:
- Nutii! Nuutiii!
Nici un raspuns. Iarasi :
- Nutii! Nuutiii!
Tot nici un raspuns. Iarasi :
- Nutii! Nuutiii!
Catadicseste unul sa deschida :
- Ce aia ma-tii vrei ma, de zbieri asa la 7 dimineata?
- Nuti s-a sculat?
- Nu mi s-a sculat!
 

NUUUUUUUUU ????


Studiul de PALEOGENETICA care a bulversat Romania. Nu suntem urmasii Romei! (VIDEO)

autor: FrontPress 09.02.2013
dacCeea ce a bulversat, probabil, cel mai mult spațiul media românesc în cursul anului 2012, a fost studiul de paleogenetică realizat în Germania de domnul Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald, directorul Institutului de Biologie Umană și Antropologie al Universității din Hamburg, și doamna Dr. Georgeta Cardoș, cercetător științific biolog, specialist în genetică.
Potrivit concluziilor acestui studiu, populația actuală a României este clar înrudită cu populațiile care au locuit pe teritoriul României în epoca bronzului și a fierului, adică acum 2.500 – 5.000 de ani, un lucru care pune în evidență continuitatea acestui popor, în pofida tuturor vicisitudinilor istoriei. Înainte de a aduce în discuție și celelalte concluzii uimitoare ale studiului, care răstoarnă teoria romanizării Daciei și a descendeței romane a poporului român, să vedem ce este paleogenetica și ce a presupus această cercetare, realizată în Germania, pentru a fi cu bine dusă la capăt…
Prin urmare, am putea spune că Paleogenetica este o “fereastră“ către trecutul omenirii. Fiind un domeniu de studiu al ADN-ului vechi și degradat, Paleogenetica poate aduce informații importante despre originea și evoluția omului și a genomului uman, migrațiile populațiilor umane, relațiile de înrudire ditre populațiile umane vechi și cele actuale. Așadar, ne poate spune, printre altele, cine ne sunt strămoșii reali. Iar strămoșii noștri reali nu sunt romanii, ci traco-geto-dacii. Cum s-a ajuns la această concluzie și la altele, chiar și mai șocante?
Iată povestea acestui studiu de paleogenetică: în toamna anului 2001, în urma unei discuții purtate între domnul Decan al Facultății de Biologie (Universitatea București), Prof. univ. dr. Călin Tesio și domnul Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald, se naște ideea realizării unui studiu de paleogenetică având ca scop determinarea originii poporului român. Un astfel de demers presupunea compararea genetică a unor rămășițe osoase aparținând populațiilor vechi care au trăit pe teritoriul României cu situația genetică actuală a populației acestei țări, pentru a se verifica gradul de înrudire.
În proiect s-au alăturat, pe parcurs, antropologii Andrei Soficaru și Nicolae Mirițoiu de la Institutul de antropologie Francisc Rainer al Academiei Române, care au oferit cea mai mare parte a materialului osos studiat. O altă cantitate de material osos a fost pusă la dispoziție, pentru studiu, de doamna dr. Alexandra Comșa de la fostul Institut de Tracologie al Academiei Române. În total, studiul a avut la dispoziție material osos din peste 20 de situri din România (bazinul carpato-danubiano-pontic), de la un număr de 50 de indivizi aparținând populațiilor vechi (22 din epoca bronzului, 28 din epoca fierului).
În ceea ce privește probele de sânge de la populația actuală a României, acestea au fost obținute prin sprijinul doamnei Prof. dr. Emilia Iancu, Director al Muzeului Omului din Ploiești și al Muzeelor de Științe Naturale din Regiunea Prahova, respectiv prin sprijinul doamnei Dr. Dorina Bănică, de la Institutul Marius Nasta și Clinica de Ftisiologie București.
Și cum o cercetare întinsă pe mai mulți ani (2003-2006) are și cheltuieli importante, precizez faptul că acestea au fost finanțate majoritar din bugetul directorial al Institutului de Biologie Umană și Antropogie al Universității din Hamburg, Germania, prin sprijinul domnului Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald, directorul instituției, de DAAD – Germania și prin Programul Sokrates-Erasmus al Uniunii Europene.
Munca efectivă de cercetare a fost realizată de doamna Dr. Georgeta Cardoș, în cadrul lucrării de doctorat a domniei sale, o muncă dificilă și de lungă durată în care condițiile de securitate ale probelor genetice au fost atât de stricte, pentru a preveni contaminarea, încât până și curățenia din laborator a fost realizată exclusiv de doamna Dr. Georgeta Cardoș.
Având la dispoziție toate aceste informații, putem înțelege foarte ușor complexitatea demersului și prestigiul științific incontestabil al persoanelor și instituțiilor implicate.
adn-1-276x300Concluziile studiului s-au dovedit, până la urmă, bulversante pentru spațiul românesc deoarece ele răstoarnă principala teză a istoriei României, cea a etnogenezei poporului român. Dar pentru a evalua în ansamblu șocul cultural provocat de prezentarea publică a concluziilor studiului, să le prezentăm:
- Între actuala populație a României și populațiile care au trăit pe teritoriul acestei țări acum 2.500 – 5.000 de ani există o clară înrudire genetică, ceea ce vorbește despre o continuitate incontestabilă a poporului român pe aceste meleaguri. Chiar dacă există și urme genetice aparținând diverselor populații migratoare care au trecut pe aici, fondul genetic de bază dovedește continuitatea și legătura cu populațiile vechi;
- Actuala populație a României se înrudește genetic în special cu populațiile Greciei și ale Bulgariei, care s-au dezvoltat într-un spațiu locuit cândva de traci, cu care s-au și amestecat, și doar într-o mică măsură cu populația italiană;
- S-a mai dovedit, iar aceasta este cea mai șocantă concluzie a studiului, că o parte dintre italieni, în special cei din nord, sunt la rândul lor înrudiți genetic cu populațiile vechi care au trăit în Arcul Carpatic acum 2.500 – 5.000 de ani. De unde concluzia halucinantă că nu noi suntem urmașii Romei, ci o parte dintre italieni sunt urmași ai tracilor.
Totuși, există o aparentă contradicție: dacă noi suntem urmașii traco-geto-dacilor, iar o parte dintre italienii au la rândul lor rădăcini tracice, de ce astăzi românii și italienii se înrudesc genetic atât de puțin?
Explicația pare să fie cât se poate de simplă: la sosirea tracului Enea (considerat de istoricul roman Titus Livius, fondatorul Romei ) în penisula italică, aici trăiau și alte triburi cu rădăcini tracice – venetii și etruscii, aceștia din urmă dând primii regi și alfabetul noului regat, viitoarea Romă Imperială. Totuși, în penisula italică trăiau, în afara populațiilor cu rădăcini tracice, și populații aparținând altor familii etnice – sabinii și samniții.
În timp, aceste popualții s-au amestecat între ele. Apoi, Roma Imperială a dus o politică agresivă de amestecare a populațiilor în interiorul Imperiului. Astfel, dacă ne referim doar la capitala Roma, constatăm că avea un număr important de cartiere etnice – cartierul grecesc, evreiesc, hispanic ș.a.m.d.
Nu în ultimul rând, pentru aproape 1.400 de ani, între 476, anul căderii Romei și 1861, anul unificării Italiei, Italia nu a existat ca stat național, această perioadă fiind marcată de o serie de invazii și strămutări de populații… Cu alte cuvinte, istoria penisulei italice este marcată de trei etape esențiale în care populațiile cu rădăcini tracice s-au amestecat cu celelalte, diluându-și semnificativ contribuția etnică în acest spațiu…
Iata că, privind din această perspectivă, orice aparentă contradicție dispare, deoarece putem înțelege de ce, astăzi, deși o parte dintre italieni, în special cei din nord, se mai înrudesc genetic cu populațiile care au locuit în spațiul carpatic acum 2.500 – 5.000 de ani, populațiile României și ale Italiei, în ansamblul lor, se înrudesc genetic foarte puțin.
În concluzie, rezultatele studiilor de paleogenetică sunt intărite de izvoarele istorice iar mesajul final este cât se poate de limpede: nu noi suntem urmașii Romei, ci o parte dintre italieni sunt urmași ai tracilor!
Cu toate că acest studiu de paleogenetică are o importanță uriașă în stabilirea adevărului istoric, cu toate că concluziile lui sunt extrem de folositoare interesului național, istituțiile statului român și forurile academice și universiatare românești care au căderea să îl cerceteze, îl ignoră cu o impardonabilă indiferență!
Fiind curios să aflu dacă autorii studiului au fost contactați de reprezentanții statului român sau de vreo instituție academică ori universitară care să își arate, în mod oficial, intersul pentru acesta, i-am întrebat, atât pe doamna Dr. Georgeta Cardoș, cât și pe domnul Prof. Alexander Rodewald, despre o astfel de posibilitate. Răspunsul a fost NU! A existat o singură situație în care cineva de la Academia Română a dat un telefon vorbind despre o posibilă expunere pe această temă, dar apelantul nu a mai dat niciun semn de viață după aceea… În rest, tăcere maximă. Și atunci apare fireasca întrebare: cui slujesc reprezentanții Statului Român din politică, cercetare sau învățământ?!…
Pentru că sunt trei concluzii mari și late născute din acest studiu de paleogenetică, concluzii care vin în sprijinul păstrării integrității teritoriale a României, în folosul restabilirii adevărului istoric și a recuperării demnității poporului român:
1. Conform rezultatelor studiului de paleogenetică, poporul român se dovedește a fi continuatorul populațiilor de acum 2.500 – 5.000 de ani și locuitorul de drept al acestor melaguri, un lucru extrem de important, astăzi, când pretențiile revizioniste maghiare încep din nou să se amplifice.
2. Faptul că această cercetare confirmă dovezile istorice care ne spun că romanizarea Daciei nu a fost posibilă și nu s-a produs, că suntem un popor mai vechi, continuator al „nemuritorilor” daci, este un motiv de mai mare mândrie națională decât acela de a fi rezultanta unei etnogeneze formate ca urmare a unei presupuse împreunări a femeile dace cu un amestec multietnic de coloniști și soldați ai Imperiului Roman.
3. Nu în ultimul rând, confirmarea surselor istorice care spun că romanii aveau la rândul lor rădăcini tracice, nu face decât să ne mărească și mai mult respectul față de adevăratele nostre rădăcini, cele traco-geto-dacice, să ne redea și mai mult demnitatea națională furată!
De aceea, cred că toți ar trebui să medităm la următoarele întrebări: Îi putem considera loiali României și poporului român pe politicienii, academicienii și istoricii care ignoră sau combat acest studiu (fără ca măcar îl cerceteze!!!), în condițiile în care concluziile lui sunt eminamente benefice pentru noi, românii?! De ce să ignori sau să lupți cu înverșunare împotriva acestor rezultate, dacă iubești România și Românii?! De pe Adevarul despre daci

Incendieri


Birourile clubului Beitar Ierusalim incendiate de suporteri

autor: FrontPress 09.02.2013
beitar rasistiRăzboiul deschis între conducerea clubului de fotbal israelian Beitar şi suporteri a continuat şi zilele acestea cu incendierea birourilor echipei din Ierusalim. Conflictul dintre cele două tabere a început la sfârşitul lunii ianuarie, când au fost transferaţi doi jucători ceceni, în ciuda protestelor fanilor cunoscuţi pentru reacţiile lor agresive la adresa străinilor şi musulmanilor.
Incendiul de la birourile clubului de fotbal a avut loc joi noaptea, poliţia suspectând o mână criminală. Conform publicaţiei evreieşti Jerusalem Post, pagubele au fost însemnate, fiind distruse şi mai multe obiecte simbolice, precum trofee sau medalii.
Conducerea clubului a organizat o conferinţă de presă, afirmând că de data aceasta “s-a depăşit orice limită”. “Cei care sunt vinovaţi pentru acest act monstruos au cauzat pierdei inimaginabile, legate de istorie clubului”, au suţonut oficialii, care au adăugat că vor coopera cu poliţia în vederea identificării autorilor. Aceştia au mai ţinut să precizeze că vor continua “lupta împotriva rasismului şi violenţei”.
În tot acest scandal a intervenit şi ministrul culturii şi sporturilor, Limor Livnat, care a declarat vineri că atacul asupra clubului a fost “unul periculos şi violent”. Aceasta a mai spus că este solidară cu conducerea clubului şi că va fi prezentă la stadion duminică, la partida dintre Beitar Ierusalim şi Bnei Sakhnin, o echipă din oraşul arab Sakhnin.
Suporterii clubului Beitar, în special cei din gruparea La Familia, sunt unii dintre cei mai sancţionaţi din Israel, majoritatea fiind susţinători ai forţelor politice extremiste din ţară. Deasemenea clubul este singurul din Israel care nu a semnat niciodată un contract cu un jucător de origine arabă, tocmai din cauza presiunii fanilor. În ultimii ani Beitar Ierusalim a fost amendat şi chiar depunctat de mai multe ori ca urmare a scandalurilor provocate de suporteri. Sursa: FrontPress.ro
beitar

De netolerat !Este de netolerat ca Zambariciul nostru continua aceeasi poezie idioata cum ca, in conformitate cu hartia igienica semnata cu degetul maro de  coabitare, aceasta situatie de a-l lasa pe cotrocenist sa-si bata joc de noi mana in mana cu dusmanii tarii dinauntrul si din afara, spunand ca nu mai avem de rabtat decat pana la anul. Ce inseamna   un  an si 9 luni cand in fiecare secunda se da cate o luvitura neamului nostru, care  ne buimaceste pe toti si continua la  caderea Romaniei  pe post de experiment in mocirla de la marginea Europei.
Nu de aceea l-am pus acolo !  Ca fie barbat, sa fie coios si  prin asta demn nu sa  apara la tv. cu figura de  down si sa o tina pe a lui. Ca  vom suferi pana in 2020 cand se vor da alte imprumuri. Cine ii da dreptul de a  face pe nebunul cu noi. Nu de circ  tragic l-am pus acolo.
Nu vad nici o rezolvare de a scapa de acesti nemernici decat lupta.
Fara lupta dreapta  impotriva dsmanilor care profita de orice debil mintal, nu scapam.Si aceasta centura a finantelor infasurata nu numai in jurul mijlocului Romaniei, ci si in jurul gatului romanilor, este de nesuportat. Noi nu suntem ca popoarele  care au practicat scavagismul si il continua si acum pe  acest nefericit popor.
Trebuie odata si odata daca vrem sa ramanem pe aceste pamanturi  de peste 2000 de ani, trebuie sa ne  aparam.Suntem singuri impotriva tuturor.
 Punerea  cotrocenistului la conducerea tarii, fara voia poporului exprimata la Referendum si alegeri si obligarea acelui oligofren de a  semna cu degetul maro hartia igienica, care ne  supune total unui  diavol care  distruge zi de zi, minut cu minut si secunda cu secunda.
Nu s-a inteles ca acest cotrocenist are armele si cunoaste psihologia  fiecarui  prost, chiar numit de el in functia de prim ministru. A dovedit ca  se sterge la chiur cu guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei si pe primul ministru l-a facut valetul lui personal.
Dar ce este tragic este ca se sterge la chiur cu poporul roman.
Sa rupem pactul cu diavolul !Pierzatorul se declara castigator  !!!

vineri, 8 februarie 2013

Un banc....
Protest


Protest NATIONALIST in fata ambasadei Ungariei din Bucuresti

autor: FrontPress 08.02.2013
protest NDLuand act de atitudinile provocatoare ale unor oficiali de la Budapesta si ale liderilor iredentisti ai maghiarilor din Romania privind sutinerea fatisa a arborarii ilegale a asa-zisului drapel secuiesc pe institutiile publice din Harghita si Covasna, organizatia nationalista de tineret Noua Dreapta a anuntat ca va picheta ambasada Ungariei din Bucuresti.
Biroul de relatii cu presa al organizatiei a informat ca este posibil ca saptamana viitoare sa aiba loc proteste similare si in fata consulatelor ungare din Cluj, Timisoara, Iasi si Constanta. Totul depinde de aprobarea acestor manifestari de catre autoritatile locale.
Demonstratia din Bucuresti va avea loc luni, 11 februarie, cu incepere de la ora 11, in fata reprezentantei diplomatice a statului vecin, din Str. Dimitrie Gerota, nr. 63-65, Sector 2. Sursa: FrontPress.ro
Sustine si TU campania STEAGUL SUS!

Viitor sumbru are Romania ! PIERZATOARE ?Nu inteleg de ce  la emisiunile de dezbatere  a situatiilor politice de moment, moderatoarele impreuna cu invitatii  reactioneaza ca o gasca vesela de la Balaceanca?
 Trimiterea in derizoriu prin veselie mare  de parca sunt la" In puii mei",  arunca o  plasa  neagra si deasa, asupra  subiectelor serioase despre  problemele tarii, despre norii negrii care se aduna deasupra cerului nostru fost senin. Nu este vorba de razboi, este vorba de sabotarea intereselor tarii de catre  cotrocenist. El cu orice ocazie  si-a batut joc de romani, dand gratis  altora si mai bogati si mai saraci ceea ce, ni se cuvenea noua. La  acest bandit  jefuitor al tarii s-a alaugat un prostalau nepereche, pe post de prim ministru. Ce credea el ca daca este ales si aprobat de  cotrocenist gata, isi va impune punctul de vedere. Nici nu a cerut asta, s-a inregimentat in  randul lingailor fara minte in  slujba  raului.Este umilit in cel mai josnic mod. Nimic nu intelege dar, se comporta ca o victima. S-a spus mereu ca si victima are tot 50 % vina ca si criminalul. Nu sunt nici acum de acord ca prin comportamentul dinainte si mai ales in timpul atacului  au amandoi aceeasi vina. Asa si aici ca acest ucigas venal, tradator de tara care calca pe  cadavre, i se opune un idiot cu diploma, care face orice numai sa fie lasat in viata inclusiv ii linge opincile  opozantului sau recunoscandu-l stapan.
Gasca de pungasi de la noi impreuna cu curvele politice ale UE vor ca Romania, sa fie slabita nu numai fizic dar si prin aruncarea  faramiturilor fara folos,  de la ei inclusiv cu ajutorul neconditionat al  barbatului beat mereu al tarii. Face parte din experimentul continuat pe  spatele romanilor si cu mana plina de sange a dusmanului dinauntru al tarii.
Ce este asa de mirat si de ce atata dezbatere cand lucrurile sunt clare si merge pe fagasul croit de UE si Scaraotki. Degeaba se bate gura tuturor, degeaba este totul. Cat ai vrea sa gasesti o noima de orice fel, legala, inteligenta sau  patriotica, totul de  prabuseste ca un castel de carti de joc la o  prim suflare a  uraganului  grupat din  dusmanii nostrii. Ce veseli erau  betivache cu prim ministrul vecinilor nostrii ! Isi bateau joc de noi impreuna ca ne-au facut-o atarnand o carpa pe obrazul Romaniei. Nu stiu ce se va intampla de maine incolo dar, stiu ca  orice este posibil asa cum a fost posibil ca fie folosit votul a 7,4 mil.lei romani ca hartie igienica si la indemnul primului ministru vecin.Poate ne meritam soarta ca, am pus unde nu trebuie,  in functii de decizii un bandit  si un idiot. Acestia ne reprezinta  si nu vor binele nostru ci pe al lor.

Depozitarea lemnelor

 F.interesant- Asa se depoziteaza lemnele...Se gadila..


Un banc....

- Bunico, cum te tratezi matale cand esti bolnava?  - Pai, la raceala cu un paharel de tuica, daca imi creste tensiunea cu un
paharel de coniac, cand imi scade tensiunea cu un pahar de vin rosu, lipsa
poftei de mancare cu un un pahar de vin alb, iar pentru o digestie mai buna
un pahar de bere.  
- Bine, bunico, dar pentru ce boala bei apa? 
- Draga, asa boala grava inca n-am avut ...   

Actiuni


Recrudescenta actiunilor cu caracter neorevizionist-extremist

autor: FrontPress 08.02.2013
tinutul secuiescTrebuie să se ştie că una dintre cauzele principale care au contribuit la recrudescenţa acţiunilor cu caracter neorevizionist-extremist, revanşard şi separatist-teritorial pe criteriul etnic maghiar din România ultimilor 22 de ani se datorează şi politicii total greşite practicate de autorităţile statului român în acest plan. Şi din dorinţa de a demonstra, în plan extern, că în ţara noastră minoritatea maghiară beneficiază de cele mai numeroase drepturi şi libertăţi şi că reprezintă un model din acest punct de vedere – lucru de altfel perfect adevărat şi cu care sunt pe deplin de acord – decidenţii politici români au trecut nepermis de uşor cu vederea, excesele de factură neorevizionist-revanşarde, exclusivist etnice şi separatist-teritoriale, din ce în ce mai numeroase, venite în mod constant din partea unor elemente şi lideri ai etniilor minoritare maghiare şi secuieşti.
Datorită acestui fapt s-a ajuns, de-a lungul timpului, până în prezent, la cunoscutele cereri aberante formulate cu multă obrăznicie şi impertinenţă care vizează: acordarea unui statut special minorităţii maghiare; limba maghiară ca limbă oficială, pe lângă cea română, în Transilvania sau, cel puţin, în zonele locuite preponderent; autonomia teritorială pe criterii etnice pentru minoritarii maghiari şi secui din aşa-zisul ţinut secuiesc; reorganizarea administrativ-teritorială, prin prisma regionalizării, să statueze o regiune distinctă din punct de vedere etnic maghiar cu statut special – Judeţele Covasna, Harghita şi Mureş; scoaterea din Constituţia României a sintagmei de „stat naţional”; schimbarea datei Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie – considerată ca fiind „zi de doliu” pentru maghiari; anularea prevederilor Tratatului de Pace de la Trianon, care a statuat unirea de drept a Transilvaniei cu România etc. Se ştie că toate aceste absurdităţi segregaţioniste, şovine şi exclusiviste ce sunt parte a planului general hungarist revanşard antiromânesc, în fapt neproductive, chiar pentru aceia care le solicită, din moment ce acestea vizează separarea şi izolarea totală a minorităţilor respective de restul populaţiei ţării, se încearcă a fi obţinute prin politica practicată de partidele şi formaţiunile politice maghiare şi secuieşti – UDMR, PCM, PPMT- dar, îndeosebi, prin şantajul practicat de UDMR la nivelul politicii din România!
Autorităţile statului român au greşit fundamental atunci când au ales să nu sancţioneze, aşa cum erau obligate de lege şi potrivit prevederilor acesteia, încă de la început, toate acţiunile şi manifestările de orice formă cu caracter neorevizionist-separatist teritorial îndreptate împotriva unităţii şi integrităţii teritoriale a României şi iniţiate de către formaţiunile şi partidele politice ale etnicilor maghiari şi secui din ţara noastră. Politicienii români şi partidele acestora care s-au aflat la conducerea ţării au trecut pe un plan secundar interesul naţional, în ceea ce priveşte stoparea – conform prevederilor legislaţiei în materie şi nu doar declarativ! – oricăror acţiuni îndreptate împotriva integrităţii teritoriale a României, preferând din interese mici şi meschine de partid, menajarea UDMR-ului care le-a asigurat, timp de 22 de ani, majorităţi parlamentare şi susţinerea la putere. Este de neimaginat, evident pentru orice cetăţean bine intenţionat, cum din această perspectivă s-au acceptat şantaje constante din partea UDMR-ului, deşi această formaţiune politică era şi este anticonstituţională şi acţionează împotriva statului naţional unitar şi indivizibil român, ea trebuind, de mult, scoasă în afara legii!
Dar în loc să procedeze astfel, guvernele şi parlamentele de până acum din România, au permis, în detrimentul intereselor naţionale fundamentale, încălcarea de către UDMR, între altele, a următoarelor articole de lege: Constituţia României, Art.40, alin 2: „partidele sau organizaţiile care prin scopurile ori activitatea lor militează împotriva…ori a suveranităţii, a integrităţii sau a independenţei României sunt neconstituţionale”; Legea nr.14/2003, Art.3, alin 1: „pot funcţiona ca partide politice numai asociaţile cu caracter politic, constituite potrivit legii şi care militează pentru respectarea suveranităţii naţionale, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale”; Legea nr.14/2003, Art 3, alin 2: „sunt interzise partidele care prin statutul, programele, propaganda de idei ori prin activităţile pe care le organizează încalcă prevederile Art. 30, alin. 7, din Constituţia României („sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii …la ură naţională…incitarea la separatism teritorial…”). În baza acestei stări de fapt, se poate concluziona pe bună dreptate că, în România, formaţiunea politică reprezentativă a minorităţii maghiare – UDMR beneficiază de un drept suplimentar pe care nu-l mai are nici un alt partid politic din lume, fie el chiar şi etnic, acela de a fi mai presus de lege! Oare de ce nu trâmbiţează politicienii maghiari şi secui dar şi susţinătorii lor prin cancelariile europene, americane, etc, şi această realitate, nu numai minciuni de genul că nu au drepturi destule, că ar fi în pericol de asimilare de către români, că tradiţiile, cultura şi limba lor nu pot fi păstrate şi conservate decât în cadrul unei autonomii teritoriale, etc.!?
În campania electorală pentru parlamentare, din decembrie 2012, cei care au câştigat alegerile au avut între promisiuni şi pe aceea că „legea va fi respectată”. Nu s-a spus atunci că aplicarea acesteia va fi negociată şi că nu va fi aplicată în cazul vreunui lider, partid sau formaţiune politică ce defăimează statul şi naţiunea română, incită la separatism teritorial şi acţionează împotriva integrităţii teritoriale a României. Mai mult, nu s-a spus nici că se va încerca orice pentru a se aduce (menţine) la guvernare o formaţiune politică antiromânească, anticonstituţională ce are ca principal obiectiv distrugerea statului naţional unitar român ca UDMR-ul. Cine va fi vinovat de ignorarea, menţinerea şi perpetuarea acestei vulnerabilităţi la adresa integrităţii teritoriale şi pe cale de consecinţă a siguranţei naţionale a ţării noastre? Va răspunde cineva?
Întrebarea legitimă, impusă de realitatea existentă, este dacă cei care au guvernat România în ultimii ani şi cei care o guvernează în prezent au avut şi au interesul de a proteja statul naţional şi integritatea teritorială a ţării noastre? Din această perspectivă, în ceea ce-i priveşte pe actualii guvernanţi proba adevărului va fi atunci când se va revizui Constituţia şi când vor fi definitivate procesul de regionalizare şi statutul minorităţilor. De Claudiu Aiudeanu – Ziarul Natiunea

Campanie


Campania ARBORATI TRICOLORUL ROMANESC

autor: FrontPress 08.02.2013
tricolor NDScandalul diplomatic din jurul steagului Ţinutului Secuiesc a răscolit sentimente şi amintiri dureroase în rândul românilor ardeleni, dar nu numai. Arborarea unui drapel străin pe o instituţie a statului, că e vorba de steagul autonomiştilor secui sau chiar de cel al UE, este un afront pentru orice naţiune suverană. În acest sens îi îndemnăm pe toţi edilii şi pe toţi românii să afişeze la vedere drapelul românesc. Sa arătăm tuturor că am scăpat de orice complexe de inferioritate şi că începem să ne ridicăm în picioare, să fim mândri de moştenirea noastră culturală, să fim mândri că suntem români.
Toţi oficialii pot urma exemplul primarului unei comune din judeţul Braşov, care a arborat 30 de steaguri ale României pe toate instituţiile publice şi pe monumentele istorice din localitate. Conform Realitatea Tv, gestul edilului este susţinut de oamenii din comună, care au scos şi ei tricolorul la ferestre.
“Această idee a pornit în urma discursului ministrului de Externe al Ungariei şi a ceea ce se întâmplă în Harghita şi Covasna. Steagurile României le-am scos la toate unităţile publice din comuna Beclean – şcoli, cămine culturale, monumente, deoarece mi se pare normal ca în România să fie un stat de drept, suveran, cum scrie şi în Constituţia României”, a spus primarul din Beclean, Cosmin Leancu.
Localnicii sunt încântaţi de gestul primarului şi de cele 30 de steaguri care flutură în cele cinci sate ale comunei. “Trebuie să arătăm că suntem români. La noi e tot timpul pus la poartă, în balcon sus. Toţi trebuie să fim mândri de drapelul nostru, s-a pierdut din vedere treaba asta”, spune o localnică.
În acelaşi timp, primarul provocator al municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a postat pe Facebook un mesaj prin care îşi îndeamnă prietenii să posteze steagul secuiesc pe coperta lor de pe această reţea de socializare, transmite corespondentul Mediafax.
“Îi rog pe toţi prietenii mei maghiari şi români deopotrivă să posteze steagul secuiesc pe coperta lor în semn de protest faţă de circul mediatic care are ca ţintă simbolurile naţionale ale maghiarilor din România. Să spunem NU discriminării şi intoleranţei!”, scrie Antal în mesajul postat pe Facebook, în limbile maghiară, română şi engleză.
Preşedintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a mai susţinut joi, într-o conferinţă de presă, că în aceste zile comunitatea maghiară este “linşată mediatic”. Sursa: FrontPress.ro

Soarta noastra incerta !
Acum se spune ca nu Ministeasa Muncii a luat mita ci 2 subalterne. Asa sa fie dar actiunile  lamentabile  de inainte si dupa alegeri  constituie supararea mea.
Scaldtul acesta neconcludent intre promisiuni si  indeplinirea obligatiilor luate mereu, m-a facut sa am cele mai  critice ganduri la adresa Min.Muncii.
In al doilea rand negarea  torturarii detinutilor de la GUANTANAMO PE TERITORIUL ROMANIEI CHIAR IN ZBOR, lucru dezmitit de catre alesii nostrii, se incadreaza perfect in  rautatea cotrocenistului nostru. Faptul ca a acceptat aceste atrocitati pe teritoriul chiar si aerian al Romaniei ne descalifica in lume si ne aseaza  in galeria tarilor capabile de orice  cruzime.
Aruncarea  ziaristilor romani in  mana unor teroristi  imaginari si fara scrupule in Irak numai pentru anumite interese personale ale cotrocenistului , chiar daca s-a facut tacit cu intelegerea  unui membru al ziaristilor arata ca, pentru  cel autointitulat, sef al statului nimic nu-i sta in  cale. De aici si pana la a pune tara pe butuci si a unui popor pus in cativa ani in  postura de cersetorii Europei, nu este decat un pas. Iesirea la rampa, cu o fata de  Scaraotki, rosu de la bautura,  inghitindu-si cuvintele ca un om beat, arata asta.
Ce am facut noi un  popor  milos si primitor, hartuit in permanenta de-a lungul vremurilor chiar si  dupa evenimentele din 1989 sa meritam asta?
El este piedica inaintarii Romaniei, intre tarile demne ale Europei.  Faptul ca se opune la orice vrea sa  ne  puna cu un pas inainte fata de situatia actuala, arata ca este  obstacolul nostru  ales si neales in ultimul an.
Acceptarea suspecta a lui Zambarici care, nu cred ca este in stare sa priceapa situatia grea din tara, activitatea nociva  facuta asupra poporului nostru de cotrocenist  si nu intelege nici profitarea de acest imbecil tradator de tara a maghiarilor din tara si a ungurilor din  afara ei. Cred ca in dovleacul lui este numai aer si  nu sa gandeste mai departe de varful nasului.
Nu intelege ca pune Romania sa mearga pe carbuni aprinsi dupa ce au sleit-o de puteri.
ASTA FACE PE PLACUL CUPLULUI  CONDUCATOR DINTRE ROMANIA SI UNGARIA SI  FACE JOCUL PE TERMEN LUNG AL UE, DE A FACE DIN  POPOARELE EUROPEI, O CIORBA  DE POTROACE.
Eu nu stiu ce mai cred ? Cine este mai vinovat, inconstientul Zambarici sau cotrocenistul tradator ?
Am concluzionat ca amandoi sunt la fel de nocivi si periculosi pentru romani si viitorul nostru.
Ce este de facut sa dam din spatele nostru aceste capuse, care nu se ridica la importanta  evenimentelor cruciale ale vremii ? Ei nu inteleg ca sunt numai uneltele tuturor dusmanilor tarii? Rectific numai Zambarici nu intelege si ii da inainte cu alta abordare a politicii cum  ca, trebuie o  politica de coabitare.
Sub umbrela coabitarii distruge o natie  stapana aici de mii de ani.
Cum se poate ca  sa nesocoteasca vointa romanilor manifestata prin vot  de a scapa de  acest cancer numit  cotrocenist ?

700 mil.dolari


Romania a cheltuit 700 de milioane de dolari in Irak si Afganistan

autor: FrontPress 08.02.2013

mort afganistanRomânia a reușit să fie un partener de încredere pentru SUA în Irak și Afganistan, deși nu a cheltuit sumele exorbitante pe care le-au alocat Statele Unite ale Americii. Cu puțin peste 700 de milioane de dolari, statul român și-a asigurat toate cheltuielile, atât în Irak, cât și în Afganistan, mai bine de 10 ani, din 2002, respectiv, 2003, și până în 2012. Mai exact, participarea la războaiele din Afganistan și Irak a costat România, în ultima decadă, aproximativ două miliarde de lei.
Am cheltuit 100 de milioane de dolari în Irak, avem de recuperat 900
Conform statisticilor MApN, suma cheltuită până la 31 decembrie 2008 pentru susținerea trupelor românești pe teritoriul irakian a fost de aproximativ 334.419.281 de lei, iar din 2008 până în 2012 suma a urcat la 382.530.031 lei, adică 118.968.100 dolari, în condițiile în care numai retragerea militarilor români din Irak a fost estimată la 7,5 milioane de lei, banii provenind din bugetul alocat pentru participarea cu trupe la misiuni externe în 2009.
România are de recuperat din Irak 900 de milioane de dolari, sumă care urmeză să fie plătită în tranșe ce se întind pe 23 de ani, în condițiile în care statul român, sub conducerea fostului premier Emil Boc, a ratat recuperarea a peste 600 de milioane de dolari, cu ajutorul JP Morgan.
22 de morți și două miliarde de lei alocate în Afganistan
Conform răspunsului transmis ZIUAnews de Ministerul Apărării, în perioada 2002-2012, pentru susținerea operațiunilor din Afganistan, România a cheltuit din bugetul de stat suma de 1.891.400.283 de lei (588.231.723 de dolari), adică de trei ori mai mulți bani decât au fost alocați misiunii din Irak. Pe de altă parte, bugetul MApN din acest an este în jurul a 1,27% din PIB, din care peste 80% a fost cheltuit cu angajații, fără ca vreun program de înzestrare aprobat de ani de zile să fi fost finalizat. România încă împrumută tehnică de luptă de la aliații din Afganistan, pentru că echipamentele militare aflate în dotarea soldaților noștri sunt vechi, uzate și depășite din punct de vedere tehnic. În plus, Armata ar trebui să înceapă, în primăvară, retragerea trupelor din Afganistan, fapt care presupune cheltuieli enorme pe care bugetul MApN va trebui să le acopere. De Maria Vanc - ZIUAnews

joi, 7 februarie 2013

Veta Biris Tu Ardeal !

Educatie....


Treci acasa,Iliuta,daca vrei sa-ti fie bine !
Iar ai fost la vreo mandruta? Stai aicea,langa mine!
Sa-ti spun drept,am fost ,maicuta,insa nici n'aveam de gand
si nici nu ma lasa tata,...ca era si el la rand...WinkLaughingKiss

Un banc...:))))Un pic de amuzament...
Bulă merge la un bordel.
- Vreau o fată, dar să ştiţi că eu sunt sadic. Plătesc oricât!
Patroana îl conduce într-o cameră de lux.
- La mine, plata e înainte, zice fata. Am auzit că eşti sadic, aşa că vreau banii înainte. 2000 de euro!
...Scoate Bulă banii şi-i dă fetei.
- Auzi, zice fata, dar cum se manifestă sadismul tău?
- Mai întâi te bat, după care te f*t, după care iar te bat, apoi te
f*t din nou.
- Până când? întreabă îngrozită fata.
- Până când îmi dai banii înapoi!

Ministreasa Muncii anchetata de DNACe vedem acum ? Ministreasa Muncii este anchetata de DNA pentru ca a luat mita.
Nu vreau sa dau cu piatra pana nu se clarifica  adevarul dar, am spus mereu ca aceasta doamna dupa ce a fost aleasa ministreasa si-a schimbat comportamentul cu 50 % Am vazut clar ca vrea sa ne imbarlige cu tot felul de  faceri de bine catre noi toti.Afirmatii mincinoase precum ca s-a dat  inapoi  salariatilor bugetari si pensionarilor ce li s-au luat in 2010, mi-au dat de gandit. Cand o femeie cu asa o mare functie si investita cu incredere absoluta, da de gandit in sensul ca  este in  stare de orice.
Scaldarea raspunsurilor la intrebari concrete m-au uimit. Pentru iesirea din clenci raspundea ca ce s-a promis a fost promis pentru 4 ani, nu pentru acum.
Sa urmarim evolutia acestei situatii murdare, care nu este de bun augur.
Sa nu idolatrizam pe cineva numai pentru vorbele mincinoase, ci numai pentru faptele concrete.