Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Natiunea Romana


Tinta fixa – Natiunea Romana

autor: FrontPress 12.01.2013
Mihai Bravu„Naţiunea română s-a format abia în secolul al XX-lea!” (Kelemen Hunor)
După scatoalca primită la alegerile din noiembrie 2012, hanul U.D.M.R.-ului, Kelemen Hunor a acordat un interviu publicaţiei maghiare „HVG.hu”, comentând absenţa U.D.M.R. de la guvernare. Pierzând trenul alegerilor, urmaşii lui Attila nu mai au linişte. Au scos din nou la rampă sloganul xenofob referitor la modificarea articolului 1 din Constituţia României, care stipulează caracterul naţional şi indivizibil al ţării noastre.
Redau câteva din insolenţele iredentiste ale acestui neprieten al României: „Intenţia mea a fost să fim la guvernare. În sondajele dinaintea alegerilor era clar ca social-liberalii vor câştiga alegerile, iar comunitatea maghiară poate fi ajutată dacă U.D.M.R. este la guvernare. După alegeri, ne-am implicat în negocieri şi, în ciuda unui acord de principiu la care am ajuns înaintea votului, câştigătorii au impus condiţii pe care nu le-am putut accepta”, a spus Hunor, în cadrul unui interviu acordat HGV.hu citat de ziare.com. Condiţiile la care se referă iredentistul maghiar ţintesc modificarea articolului 1 din Constituţie care precizează: „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”.
„România nu este un stat naţional!” (Kelemen Hunor)
„România nu este un stat naţional, aşa cum visează mulţi politicieni”, a declarat necompetent, neabilitat şi tendenţios actualul han al U.D.M.R., nesfiindu-se să facă aluzie la posibilitatea unui referendum asemănător celui din Spania, pentru proclamarea independenţei Cataloniei. Potrivit afirmaţiilor acestui xenofob-iredentist, liderii liberali şi conservatori nu au fost de acord cu modificarea Constituţiei (conform cererii U.D.M.R., nu a maghiarilor din România) motivând cu competenţa veterinarului: „politicienii români nu au totală încredere că România este ţara lor, la 68 de ani de la terminarea Primului Război Mondial. Constituirea naţiunii române a început, după părerea mea, în secolul 20″, a mai spus Hunor. Cine să-i fi cerut părerea? România a ajuns sat fără câini – probabil eutanasiaţi în cabinetul veterinar al hanului K.H.), iar U.D.M.R. îşi face de cap cu acordul tacit al instituţiilor româneşti. Nu este pentru prima dată în istorie când, urmaşii lui Attila tratează românii de pe poziţia complexului de superioritate şi a perceptului lui Dücsö Csaba, „Nincs kegyelem!” Istoricii tac. Academia Română tace. Justiţia este legată la ochi şi cu antifoane instalate etanş pe urechile surde. De ce nu este tras şeful UDMR la răspundere de către Parlamentul României şi/sau organele abilitate pentru afirmaţiile jignitoare la adresa Statului Român?
Românul trebuie să fie „politically correct”
Dacă eu, român, declar în Ţara mea că sunt naţionalist, occidentalii mă vor socoti drept extremist, xenofob, intolerant, înapoiat, că fac discriminare. Dacă domnul Kelemen Hunor afirmă public: „politicienii români nu au totală încredere că România este ţara lor”, nu este nici extremism, nici iredentism, nici xenofobie, nici minciună, nici discriminare? După concepţia unora, noi românii trebuie să ne revizuim atitudinea, să fim mai toleranţi, mai răbdători… ca să putem fi apreciaţi de prea-generosul Occident şi de către mai marii Noii Uniuni Sovietice (a se citi Uniunea Europeană), să acceptăm orice bazaconie rău intenţionată a oricui. Ungurul din România are voie să spună orice vrea, românii n-au voie!
Parlamentul României tace!
Reamintesc acestui individ neloial Ţării în care trăieşte şi al cărei cetăţean este, şeful unei uniuni cu caracter cultural, aniti-constituţional, transformată în partid politic-etnic, că trăieşte în Statul Naţional România, component al Uniunii Europene. Trebuie să-şi reformuleze sloganurile iredentiste şi să ceară scuze poporului români şi minoritarilor etnici ai ţării noastre. Marşând pe aceeaşi temă, este de neconceput ca un spion dovedit, duşman declarat al României, actualmente europarlamentar din partea României, care a jurat credinţă Ungariei şi a primit cetăţenia Ungariei, să incite cetăţenii României la nesupunere civică, la ieşirea în stradă, la ură etnică, fără a fi pedepsit, fără a i se retrage dreptul de a mai reprezenta România. Parlamentul României tace!
Nu maghiarii de rând vor dezmembrarea României, ci viperele iredentiste
Ţinându-i isonul, U.D.M.R., aflată la guvernare de mai bine de 21 din cei 23 de ani care au trecut de la balamucul decembrist, aplică politica paşilor mărunţi, luptând cu obstinaţie pentru sfârtecarea României. Pe ]ntreg parcursul acestor ani, cu acordul tagmei jefuitorilor, U.D.M.R. şi-a făcut de cap, şantajând sistematic echilibrul puterii. Pentru a-şi atinge scopurile, hanul U.D.M.R. a menţionat – fără a da detalii -, că acordul de principiu pentru cooperare politică cu U.S.L. este condiţionat: „Ne-am înţeles ca România să fie reorganizată, după alegeri, în regiuni economice”.
Ce nu s-a reuşit în martie 1990, se vrea acum, prin regionalizarea-federalizarea României pe criterii etnico-administrative, nu pe cele administrativ-istorice. În fond, cine a comandat regionalizarea şi în folosul cui? Românii? Nu maghiarii de rând din România vor dezastrul şi dezmembrarea Ţării, ci viperele iredentiste şi complicii lor, căţăraţi la butoanele pupitrelor de comandă de aproape un sfert de veac. A cui este România? Românii patrioţi doresc unirea celor două Românii despărţite nefiresc de Prut, în vreme ce U.D.M.R. clocesc dezmembrarea pământului românesc. Chiar dacă sloganul U.E. ne îndeamnă la unitate în diversitate, din partea U.E…. „paşte murgule iarbă verde!”. Interesele declarate şi recentul Diktat de Bruxelles par a fi diferite de cele ale românilor. Guvernele României au datoria şi obligaţia apărării interesele naţionale, altfel, versurile lui George Coşbuc pot suna ca un avertisment: „Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,/ Să vrem noi [...] Când nu vom mai putea răbda, [...]Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa/ Nici în mormânt! “
Români, uniţi-vă în cuget şi-n simţiri. Treziţi-vă cât încă nu-i prea târziu! De Ion Măldărescu – Revista Art-Emis

Iudaizarea


Iudaizarea Europei


Radu Theodoru – Romania ca o prada. Iudaizarea EuropeiO ANALIZĂ GLOBALĂ.

De obicei tratatele istorii sunt descriptive povestind evenimentele în succesiune lor temporala, creionând profilul unor conducători politici, stăruind asupra războaielor, bătăliilor, mai sumar asupra dezvoltării economiei, artelor şi culturii şi cu totul neîndestulător asupra cauzelor dialectice care generează fenomenele economice, sociale si politice privite atât în sfera comunităţilor naţionale, dar mai ales sub specia intercondiţionârii lor zonale, continentale şi mondiale. Rezultatele invenţiile tehnico-ştiinţifice,. ale descoperirilor geografice, al explorării oceanului planetar, folosirea musonilor şi alizeelor au intrat în ecuaţia dezvoltării istorice mondiale, depăşind o sferă de interes limitată spaţial, socio-profesional sau naţional.

Fenomenul evreiesc ca fenomen suprastatal nu poate fi analizat decât global. Limitarea analizei la iudaizarea Franţei să zicem, sau a Rusiei bolşevice în primele patru decenii ale acestui secol, sau a României între 1878-1970; sau a Statelor Unite începând cu înfiinţarea lojei masonice exclusiv evreieşti B ‘nai B ‘rith32 şi culminând astăzi cu aservirea SUA intereselor evreimii mondiale, ar conduce la o înţelegere periferică, de fapt la o neînţelegere a fenomenului evreiesc. S-ar constitui într-o dezinformare, într-o diversiune care ar atrage atenţia asupra părţii şi nu a întregului, ceea ce de fapt şi urmăreşte conducerea suprastatală unitară a evreimii.

Aş asemăna studiul structurilor şi evoluţiilor iudaice cu cosmologia. Adică cu obligaţia de a analiza ansamblul fenomenului pe baza unei cât mai mari cantităţi de informaţii furnizate de ştiinţele economice, sociale, istorice, religioase; aplicate la scară mondială, aşa cum cosmologia studiază universul în ansamblu, folosind de la astronomia extragalactică până la radiaţia centimetricâ izotopâ un întreg arsenal ştiinţific de ultimă oră. Conform acestei viziuni globale este interesant de urmărit fluctuaţia itinerantă a centrelor de putere sioniste cu începere de la organizarea revoluţiei franceze, etapă în care s-au pus în practică şi s-au testat strategii, tactici, metode şi instrumente conţinute dispersat în lucrările rabinice, distilate şi esenţializate în lojile masonice evreieşti. In viziunea autorului s-au localizat trei centre de putere sioniste suprastatale: două în Europa: Franţa şi Rusia sovietică la începutul secolului, împingând vectori kominternişti până în Extremul Orient: Coreea, China şi Vietnam unde s-a dat o luptă mortală între komintemism şi doctrinele comuniste naţionale şi, al treilea centru, cel mai puternic şi cu o istorie ascendentă, în Statele Unite ale Americii. Acest centru edificat pe loja francmasonică B’naiB’rith, exclusiv evreiască a devenit cu începere din primul deceniu al secolului, forţa mondială suprastatală cu rol hotărâtor în politica Terrei până la naţionalizarea comunismului în Rusia sovietică, în România, în Coreea, China, Vietnam şi Cuba. Pentru involuţia iu deo-kominternismului în Extremul Orient sunt interesante de descifrat cele trei volume de MEMORII ale lui Kim Ir Sen, ca şi Malraux în romanul CONDIŢIA UMANĂ. In Europa drumul sionismului pentru cucerirea puterii suprastatale şi a hegemoniei politice este un drum sângeros, plin de crime politice, războaie lo­cale, revoluţii făcute în paguba revoltaţilor, culminând cu cele două războaie mondiale care au aservit o buna parte din ţările continentului finanţei internaţionale iudaice. Din studiul cât de sumar al fragmentelor din PROTOCOALE transcrise în capitolele precedente s-au desprins clar obiectivele şi metodele prin care iudaismul îşi concretizează planurile ofensive etapizate la scara istoriei. Pentru a cuceri puterea politică in Europa, iudaismul şi-a fixat obiective principale si secundare, cele secundare având rol de bază de operatii de rezervă sau de adăpost în cazul nereuşitei operaţiilor, duse pentru cucerirea obiectivelor principale. România a fost destinată ca obiectiv principal încă din 1870; rolul ei devenind de maximă importanţă în perioada interbelică, în primii ani ai celui de al doilea râzboi mondial, imediat după al doilea război mondial şi dupa lovitura de stat iudeocapitalistă din decembrie 1989.

 FRANŢA. Prima victimă a iudaismului în Europa este Franţa. Contând pe anumite trăsături psihosociale ale poporului francez, pe spiritul său de frondă şi nesupunere la autoritate, pe o veche tradiţie centrifugă la puterea centrală, pe individualismul exacerbat, iudaismul a creat în Franţa un sistem complex de loji masonice vizând cucerirea şi demolarea din interior a instituţiilor fundamentale: Biserica, recte catolicismul; Şcoala şi Armata. Mai ales în armata franceză şi în intelectualitate masoneria iudaică a avut succese remarcabile. A face aici istoricul francmasoneriei ca şi modul în care a deturnat sensul unor evenimente istorice în favoarea evreimii, ar fi să ne întindem singurii o capcană periculoasă. In Franţa, francmasoneria condusă de evrei şi-a asumat rolul făuritor de istorie. Cităm din revista HUMANISME (vezi HUMANITAS, editură subordonată din România de astăzi) având subtitlu LEŞ FRANCSMACONS Nr. 190 din aprilie 1990,‘, pag. 3 coloana 3, alineat 2: Le Grand Orient de France a toujour pris ses responsabilites face a l’Histoire. Cine i-a încredinţat ordinului masonic Marele Orient al Franţei misiuni şi responsabilităţi istorice, ştim. Sanhedrinul! Unde a dus francmasoneria Franţa, iarăşi ştim. Armatelor germane naţionaliste le-au trebuit câteva zile să ajungă din extremul nord în extremul sud al unei Frante dezagregate de francmasonerie. Putreziciunea vârfurilor a plătit-o cu jertfe şi suferinţe poporul francez. Desigur, filozofia toleranţei atât de gargarisită astăzi este minunată. Cu condiţia să nu fie practicată exclusiv de creştini şi musulmani faţă de evrei aşa cum clamează toată mass-media iudaizatâ, în vreme ce evreimea practică faţă de neevrei cea mai crâncenă prigoană, aşa cum ilustrează sângeros statul Israel şi organizaţiile lui criminale de tipkidon.

Moartea


Si moartea nu mai vine

autor: FrontPress 12.01.2013
homo sovieticusBunicu-meu are 80 de ani. De când s-a născut a mâncat doar legume din grădină, găini din bătătură și pâine făcută la țest din grâul pe care l-a secerat cu mumă-sa, baba Sârba, o tanti acră originară din Serbia, normal. A lucrat ca tractorist de la 20 de ani. N-a fost stresat de șefi, a făcut mișcare în fiecare zi – de la prima alarmă a cocoșilor – fără snooze – până târziu, după telejurnal. A respirat doar aer curat și a simțit poluarea doar când mergea în vizită la fiu-său – tata, la Craiova. Foarte, foarte rar. Nu a fumat în viața lui o țigară și n-a pus gura pe alcool. Singurul lui viciu este ciorba de găină. Bagă câte două farfurii la fiecare masă. Sigur, când mănâncă nu aude dacă-l strigă cineva la poartă, da’ spune că supa care nu e sorbită nu are niciun gust. Chiar dacă trăiește viața la care visează orice ecologist adevărat, nu Remus Cernea, acum suferă de Parkinson și uită și dacă s-a spălat pe picioare.
Vecinul lui, dom’ învățător Petrescu, are tot pe la 80 de ani. E vegetarian de cel puțin 30 de ani. Bagă în el corcodușe cu lucernă ce nu s-a pomenit. Totuși, e ramolit la trup și minte. Nu te mai înțelegi cu el. Își lega pantalonii cu sârmă când avea gardilopul plin cu curele.
Ion Iliescu a trăit cea mai mare parte a vieții în cimentul Bucureștiului. Stres a avut suficient. Nu e ușor să depășești planul în orice domeniu. Nu e ușor să păcălești o țară întreagă să te voteze după ce ai plănuit cu dracu’ știe cine o lovitură de stat deghizată în revoluție. Nu e ușor să convingi oamenii însetați de libertate să se întoarcă la aproximativ aceiași politicieni. Nu e ușor să fii atât de disperat încât să transformi niște amărâți bețivi cu cărbuni sub unghii în propria ta armată gata să ucidă pentru tine. Presupun că zeci de ani de uneltiri și griji trebuie să îți afecteze inima. Presupun că atâtea nopți nedormite ar trebui să îți afecteze măcar tenul. Presupun că atâtea minciuni ar trebui să te mănânce pe dinăuntru. Presupun că blestemele a milioane (sper) de români ar trebui să îți dea o palmă în încredere de sine. Dar nu e cazul lui nea Nelu. Râde mai des decât Rodica Popescu Bitănescu. La televizor pare un tip romantic. Mulți îl consideră unul dintre puținii politicieni adevărați. La față arată ca unu’ de 50 de ani, unu’ care l-ar putea cuceri oricând pe Adrian Năstase cu zâmbetul lui. L-am văzut de Sf. Ion la declarații. Prea puține riduri. Nu tu tremuratul bărbii specific vârstei șahiștilor de pe bănca din fața blocului. Nu tu vocea ruginită a oamenilor care au prins al Doilea Război Mondial. Nimic. Parcă e bun de însurătoare.
Când lucram la o revistă cu care nu-mi place să mă laud, la câteva săptămâni un reporter îl suna pe tovarăș să facă un material despre rețeta tinereții fără bătrânețe și a vieții fără de mori în morții mă-tii odată. Niciodată nu a acceptat. După doi ani, altă revistă, același refuz. Ăștia mai vechi ziceau că mănâncă cam ca dom’ Petrescu. Alții că, din contră, mănâncă normal, dar face mișcare zilnic. Mai târziu am auzit de faza cu schimbatul sângelui. Ca să te revigorezi la trup și la minte, cică unora li se schimbă sângele. Cel mai bun e cel de copil. Îți dă energie. Bine, nu de copil din ăsta de acum. Sângele lui îți dă doar o viață în plus la World of Warcraft. Dacă stau să mă gândesc un pic, tind să cred ultima variantă. De asta nici nu (mai) are copii. De pe De capul meu
curious
 

Austria


Austria: 9 ani de inchisoare pentru “glorificarea nazismului”

autor: FrontPress 12.01.2013
0Un tribunal din Austria i-a condamnat vineri la plata unei amenzi penale şi la ani grei de puşcărie pe trei bărbaţi acuzaţi de “glorificarea nazismului” prin intermediul unei adrese de internet. Aceştia fuseseră reţinuţi prima oară pentru aceste învinuiri încă din primăvara anului 2011.
Gottfried Kuesse, considerat liderul grupului, a primit 9 ani de închisoare. Felix Binder şi Wilhelm Anderle au primit 7 şi respectiv 4 ani şi 6 luni de închisoare.
Site-ul incriminat, un forum de discuţii intitulat “Alpen-Donau”, nu mai este activ, deşi a funcţionat mult timp fără a putea fi închis de autorităţile austriece, acesta fiind găzduit de un server din SUA. Până la urmă autorităţile americane au cedat, încălcând dreptul la libertatea de exprimare, şi au dat curs cererilor venite din Viena de ştergere a adresei de internet.
Gottfried Kuessel este o figură cunoscută a scenei naţionaliste austriece. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a mai fost arestat în 1993 pentru că a încercat formarea unui partid radical. A stat după gratii şase ani de zile pentru convingerile lui politice. Sursa: FrontPress.ro


vineri, 11 ianuarie 2013

Meditatie


11.01.2013

Traian Băsescu meditând la expunerea lui Victor Ponta, privind Starea Naţiunii !

Superficialitate 
Superficialitatea caracterizeaza viata noastra sociala de la Vladica, pana la Opinca.
Incepan cu primul nostru Zambarici, cu  raportul sau asupra starii natiunii, din care nu s-a inteles nimic. Totul a fost superficial. A zburat pe deasupra  subiectelor fierbinti, ca fluturele din  floare in floare. Nimic  concret, nimic angajant, numai un discurs pentru tampitii din nastere.
In justitie, in Politie, in  viata civila totul este superficial si se dau de colo colo  problemele oamenilor, care nu au nici o vina ca nu se ia taurul de coarne. Menajarea tuturor scursorilor societatii,  oameni care au fost beneficiarii, oportunistii, in concluzie o oportunitate de moment, pe care au transformat-o in  arma  contra celor care muncesc, reprezinta pe cei ocrotiti de autoritatile statului. Din cersetori la mila societatii s-au  detasat clar, ca  ucigasi ai societatii noastre bolnave,  ne multumim sa  constatam si ne refugiem in coltul nostru interior, cu convingerea ca nu este nimic de facut. Ne inconjuram de un zid , ca o centura de siguranta.
Nu este totul pierdut, mai avem o sansa sa schimbam aceasta Golgota a neamului nostru. Nu trebuie timp, caci timpul uzeaza  convingerea prin forta, trebuie actionat blitz. Nu am incredere in noii guvernanti care taraganeaza totul de 9 luni. In noua luni o mama  este gata de nastere, la noi aici dupa noua luni suntem in situatia cea mai fericita sa facem un copil mort.
Daca mai aveam un licar de speranta ca se va schimba ceva, acum totul s-a spulberat.  Rasul  tampit al Primului Ministru imi da  fiori pe spinare, pentru faptul ca iar avem un oligofren la volanul tarii, pentru a lua cele mai radicale decizii, de care are nevoie tara si el ce ne spune? Ca betivul tarii va fi schimbat  dupa doar un an, care a mai ramas pana la alegerile prezidentiale, cand sunt aproape 2.
Ca  masurile  legale care se vor lua se  vor vedea peste cativa ani, ca salariile si pensii s-au  indexat, dar fara nici o recuperare din anul 2010 ci,doar cu inflatia de 4 % ? Cand preturile s-au dublat chiar si la legatura de patrunjel ! Energia, gazele, intretinerea si toate celelalte s-au scumpit si el cu privirea tampa ne spune, ca s-a reparat totul. Eu cred ca este tampit el, dar noi nu suntem. Noi chiar  suntem cu picioarele pe pamant. Chiar daca s-ar fi reparat totul cum ramane cu anii pierduti, cu
 mortii gratuiti, cu bolnavii nostrii, cu copii nostrii, care stau in  iesle ca animalele ? Unde se sterg  aceste nedreptati, pe care le-am fi inteles daca, erau facute de o armata  ocupanta in Romania?
 Zambetul lui tamp ma scoate din sarite, mai ales ca amandoi siamezii de la conducerea actuala, dupa fiecare fraza  spusa, terminata cu intonatia  clara cum ca gata, s-a rezolvat totul numai prin  imprimarea lor pe sticla ca oameni  de baza, de viitor si in care trebuie sa ne punem  soarta noastra si a  urmasilor nostrii. Daca acum nu ii luam pe acesti netrebnici in suturi, peste cateva luni va fi prea tarziu. Bonomia lor cum ca, au  pus toate  treburile la punct si noi sa lasam pe Tartorul cel mare sa  distruga in continuare tara,  conform unei hartii igienice aratata in vazul lumii la UE, ca nu-si vor arunca  cu caca in cap, ne arata cat sunt infantili, mai infantilili ca niste copii de gradinita, grupa mica.
In concluzie acesti neispraviti trebuiesc teleghidati de opinia publica, pentru ca ei nu sunt in stare sa gandeasca la rece, pentru ca nu au cu ce. Nu sunt de incredere in a hotara soarta propriei familii, doar la  capacitatea de a se bucura de  oportunitatile  bugetului personal, alimentat de noi toti. Pentru ca sa le fie lor bine, trebuie sa ne fie noua rau. Zambetul trebuie sters cu hartie igienica, de pe fata lui Zambarici bonoma si  cu apa din wc. trebuie  spalat  Somnoriciul care se vede  atoate stiutor si a toate rezolvator. Sa nu-i lasam sa faca ce vor, sa ne culcam pe urechea aia bleaga, pentru ca acesti farsori alesi de noi sa faca ceva, nu ca sunt frumosi si destepti, sa-si faca mendrele cu soarta noastra. Au 70 % in Parlament si ne amana pentru cativa ani cu facutul ca, sa ne spuna  atunci ca nu au putut de ras si de somn. Si noi ce vom face ? Ne vom lua de chiur si vom sari in sus impreuna cu ei !!! Sa punem mana pe  haturile lor, sa ii strunim ca altfel ne baga in haznaua cu cacat. 

Au reanceput protestele


CSIBI BARNA a protestat in fata statuii lui Stefan cel Mare din CHISINAU (FOTO+VIDEO)

autor: FrontPress 11.01.2013
0Csibi Barna, extremistul maghiar devenit cunoscut după ce l-a spânzurat simbolic pe Avram Iancu, a plecat la zilele trecute la Chişinău pentru a ieşi în stradă alături de “moldovenişti”, chiar în faţa statuii lui Ştefan cel Mare. Acesta a mai protestat în luna noiembrie a anului trecut, în Miercurea Ciuc, împotriva “imperialismului” românesc manifestat la adresa Republicii Moldova, afişând o pancardă cu mesajul “Moldova nu e România”.
Barna a participat joia aceasta în capitala celui de al doilea stat românesc la o demonstraţie a celor de la organizaţia “Scutul Moldovenesc” şi Mişcarea de Tineret “Voievod”. Aceştia au marcat 538 de ani de la bătălia de la Podul Înalt (Vaslui), atunci când voievodul Ştefan cel Mare a condus spre victorie armatele aliate creștine moldo-maghiaro-poloneze împotriva oştirii otomano-muntene aflate sub conducerea lui Suleiman Pașa. Csibi Barna şi-a motivat prezenţa în Basarabia prin faptul că în bătălia contra turcilor alături de moldoveni a luptat şi un important contingent secuiesc.
Separatiştii maghiari au iniţiat de mai mulţi ani legături cu forţele “moldoveniste” şi “stataliste” din Republica Moldova, sau cu reprezentanţii separatismului găgăuz, care au identificat în românism şi în mişcarea unionistă nişte duşmani comuni. Sursa: FrontPress.ro
6 1 2 3 4 5

Ocarmuitorul


Ocarmuitorul detentiei spirituale

autor: FrontPress 11.01.2013
nastase-inchisoareChiar dacă „ambientul” i-a priit, cu mult mai mult decât ne-a căzut nouă bine mediul pe care ni l-a creat el când era „afară”, deţinutul N 0049 Jilava vrea dezlegare cât mai grabnică de zeghea care oricum nu l-a ţinut prea departe de treburile obişnuite. Se vrea afară mai devreme ca un soi de recunoaştere a muncii intelectuale pe care a depus-o după grati! Acolo unde singur a decis să-şi stingă fustările în activităţi educative, literare şi… didactice. Şi, de parcă noi l-am fi pus să (ne) scrie înauntru despre treburile de afară, acum vrea şi ceva în schimb. Că aşa e el obişnuit. Dar nu vrea „chinezerii” ori alte prostioare pictate sau sculptate, fie şi de către ceilalţi deţinuţi colegi (nici măcar de către talentatul chinez de la Penitenciarul din Giurgiu!), ci ore numărate pe soroc de eliberare anticipată.
Pentru că, aşa cum nu a făcut el un serviciu cât de mic ţării fără a-şi lua partea de tain, o ţară transformată în furnizor pe bani publici pentru colecţia Muzeului Zambacian, nu era să-şi lase nici icrele „culturale” ale trecerii pe la Jilava fără a-şi cere partea. Şi, chiar dacă a scris pentru a se elibera el de stressul detenţiei „politice”, acum, după ce şi-a luat şi doctoratul în zeghe, are pretenţii. Pentru cele trei cărţi scrise înăuntru, vrea afară. Iar când va fi afară, o să ceară şi drepturi de autor pe la Geneva.
Şi nu o să-i analizăm calitatea lucărilor din seria publicisticii de penitenciar, fie ea literară sau didactică (!), deşi s-ar fi impus o analiză a rostului scriiturii sale pentru noi, cei de afară, dar nu putem să trecem cu vederea graba comisiei de eliberări condiţionate de a lua act şi a-i aviza plata „în natură” (liberă!) pentru cele trei cărţi. Un aviz dat mai repede decât i-ar fi luat aceleași comisii să răfoiască toate cele trei cărţi…
Unde este însă dreptatea faţă de ceilalţi puşcăriaşi? Faţă de aceia care au umplut atelierele de creaţie din puşcării cu lucrări cât să numere, nu săptămâni, ci ani de eliberări condiţionate?
Desigur, ar fi o greşeală să ne închipuim că opera de caritate a direcţiunii de penitenciare va mai continua după eliberarea deţinutului N 0049 Jilava pentru a fi redat societăţii. Iar mai temători decât cei aflaţi acum afară (captivi oricum în cuşca politică mai rău decât a fost N 0049 în celula sa de blogger-deţinut), ar trebui să fie puşcăriaşii cu valenţe cultural-artistice. Aceia care îşi mai închipuie poate că vor constitui o breaslă literară, transpenitenciară, cu fostul deţinut, ducând mai departe linia creativităţii spre un soi de uniune a scriitorilor în zeghe. Căci, aşa cum Vântul s-a lins pe briza inspiraţiei de dreptul de a i se converti cartea scrisă în celulă în zile libere, tot aşa se va fi lins pe bot şi restul lumii artistice de posibila continuare acestui obicei elitist. E drept, Vântu a plagiat şi nu a luat aminte că în detenţie nu e ca afară: cine copiază, chiar primeşte ceea ce merită!
Pe de altă parte, ar trebui să ţinem cont, dacă nu de calitatea lucrărilor, deşi valenţele pe care le-au apreciat „corifeii” comisiei de eliberări condiţionate, şi încă pe necitite!, denotă clar talentul de scriitor al publicistului N 0049 Jilava (să fi lăudat fără a fi citit e mai ceva decât a fi linguşit ca simplu ocârmuitor!), ar trebui să ținem cont dară măcar de cantitatea operei în zeghe. Căci, dacă N 0049 s-a dovedit atât de prolific după gratii poate ar fi mai nimerit, spre binele cultural al acestei ţări, să-l mai ţinem acolo! Vorba aceea, unii scriitori, obscuri în libertate, ar fi făcut orice să intre după gratii dacă ar fi ştiut că aşa vor atrage atenţia asupra „operei” lor. Or, cetăţeanul Năstase Adrian este deja acolo! Şi ar trebui să mai stea „înăuntru” până se epuizează tirajele operelor sale necaptive din captivitatea inspiraţiei vărgate. Că tot a consumat un cartuş-valoare pentru a ajunge la sursa inspiraţiei…
P.S.: Comisia a dat dară aviz eliberării înainte de vreme… Dar, aşa cum a ţinut cont de contribuţia puşcăriaşului la binele umanităţii, tot aşa s-a raportat şi la propriile reguli, prima rânduială la solicitarea eliberării conditionate fiind recunoaşterea faptei de către deținut. Or, N 0049 Jilava refuză să-şi recunoască fapta, susţinând, şi pe bloggul exerciţiilor sale de libertate, că a fost condamnat politic. Condiţii în care permisivitatea comisiei s-ar putea întoarce împotriva Justiţiei ca o dovadă a existenţei acestei prezumţii! De Cezar A. Mihalache – Ziarul Natiunea

A T E N T I E M A R I T A

Către: 

 

 


Pui mort costa 1 RMB şi este vândut la 9 RMB după prelucrare
Au facut depozit de pui morţi în curte carcasele sunt aruncate peste totchicken
processing in
china
 
 
chicken
processing in
china
pe asfalt ....
chicken
processing in
china
 
4 salariaţi încep să smulga după ce au cufundat în apă fiartă puii într-un cazan ruginit
 
chicken
processing in
china
duhoarea este uneori aşa de rea incat, chiar şi cei mai experimentaţi angajaţi nu pot rezista
chicken
processing in
china
Graba angajatilor de a inlatura penajulchicken
processing in
china
 
 
Se adauga produse chimice pentru decontaminarea puilor se adaugă coloranti...chicken
processing in
china
chicken
processing in
china
pentru a face o oferta de pui foarte gustoasa vizibil
chicken
processing in
china
bine prezentate şi vor merge în Europa ... chicken
processing in
china
Trimite acest e-mail la cât mai mulţi oameni posibil,
Pentru a va păstra sănătatea dumneavoastră, evitaţi toate produsele alimentare importate din China ...
Pentru a păstra planeta noastră curata, consumă cel mai mult produsele locale: costul de CO² necesar pentru a transporta sute de milioane de containere încărcate cu produse fabricate în China este o crimă împotriva naturii ...
Pentru a păstra produsele noastre alimentare şi a producătorilor noştri de pui vii, mâncaţi cât mai mult posibil produse de origine şi regionale din ROMANIA...
IMPORTANT IMPORTANT
Este un fapt! Fiecare are mai mult sau mai puţin frică de produse fabricate în China.

Dar poţi diferenţia cumva produsele pe care le cumperi?
Care sunt făcute în SUA, Filipine, Taiwan sau China?
Nu, nu-i asa?
IATA UN EXEMPLU :
Primele 3 cifre din codul de bare al unui produs indică faptul că codul în ţara în care produsul a fost făcut.

Exemplele 
Toate codurile care începe cu: 690, 691, 692 - 695 sunt din China . 
Codul 471 este fabricat în Taiwan .
În zilele noastre, oamenii de afaceri chinezi ştiu că consumatorii nu prefera produsele "Made in China ". Deci, acestea nu indică lizibil ţara în care produsele sunt fabricate.

Amintiţi-vă primele 3 numere de 690 - 695, indică fa
ptul că "Made in China ".

Este dreptul nostru de a fi informati

Aici sunt toate codurile de bare utilizate:

00 - 13: SUA şi Canada 
30 - 37: Franţa
40 - 44: Germania
49: Japonia
50: Marea Britanie
57 ~: Danemarca
64 ~: Finlanda
76 ~ Elveţia şi Liechtenstein
~ 628: Arabia Saudită
~ 629: Emiratele Arabe Unite
740-745: America Centrală
480-489: Filipine

Spuneti familiei si tuturor prietenilor

 

Nationalistii greci


Masina unui oficial turc atacata de nationalistii greci

autor: FrontPress 11.01.2013
greciCirca 30 de membri şi simpatizanţi ai partidului naţionalist Zorii Aurii au atacat miercuri maşina în care se afla consulul general al Turciei din oraşul Komotini, Ilhan Şener. Incidentul a avut loc în oraşul nordic Kavala.
Conform agenţiei de ştiri Anatolia, tinerii, înarmaţi cu drapele naţionale, protestau în faţa primăriei din localitate. Atacul s-a produs când diplomatul turc intrat în incinta instituţiei pentru o întâlnire programată cu primarul din Kavala, Kostas Simichis. Acesta a fost nevoit să rămână în clădire timp de câteva ore până când a putut să plece sub escorta poliţiei.
Rivalitatea dintre greci şi turci are rădăcini istorice, din timpul dominaţiei regiunii de către Imperiul Otoman. În prezent principala problemă este legată de disputele teritoriale dintre cele două state şi divizarea etnică a Ciprului.
Partidul Zorii Aurii a zguduit în luna iunie sistemul politic din Grecia obţinând la alegerile parlamentare 7 la sută din voturi, revenindu-i astfel 18 locuri în Parlamentul din Atena. Sursa: FrontPress.ro

Bat palma


UE si Rusia bat palma pentru guvernul mondial

autor: FrontPress 11.01.2013
NWOOrganizații oculte ca Bilderberg și Consiliul pentru Relații Externe au planuri mari pentru Europa. G20, instrumentul perfect pentru punerea în practică a planurilor privind Noua Ordine Mondial. Bilderbergul Herman Van Rompuy cheamă în ajutor marea putere de la Răsărit.
Cu pași înceți, dar siguri, birocrații de la Bruxelles, mânați de Grupul Bilderberg, pregătesc ceea ce unii au considerat a fi doar o teorie complotistă – o guvernare mondială. La finele lui 2012, când lumea creștină se pregătea de Sărbătoarea Nașterii Domnului, la Bruxelles, liderii europeni făceau declarații care au trecut neobservate. În timpul Summit-ului UE-Rusia, desfășurat între 20 și 21 decembrie, la care a fost prezentă „crema” Uniunii Europene și reprezentanți ai Rusiei, a fost repusă pe tapet chestiunea „continuării procesului convergenței și interdependenței, care să conducă la o fuziune politică, economică și socială între statele comunitare și Rusia”. Mesajul a fost transmis chiar de președintele Consiliului European, belgianul Herman Van Rompuy, una dintre figurile marcante ale Grupului Bilderberg, care, în repetate rânduri, a invocat necesitatea unei „guvernări globale”. ZIUAnews a prezentat anul trecut planurile Bruxelles-ului privind conturarea refacerii Sfântului Imperiu Roman, în jurul Germaniei, care ar urma să își împartă sfera de influență alături de Rusia.
„Lucrând împreună, Uniunea Europeană și Rusia vor aduce o contribuție decisivă la guvernanța mondială și la rezolvarea conflictelor regionale, la guvernanța economică globală în cadrul G8 și G20, și în soluționarea unui întreg spectru de probleme ivite la nivel regional și internațional. Aș dori să îl felicit pe președintele Vladimir Putin, care va prelua președinția G20!”, a spus Van Rompuy în timpul Summit-ului UE-Rusia, ținut la Bruxelles. Termenul de „guvernanță globală” este folosit în mod intenționat în acest fel de elitele politice aflate la putere, care vor să controleze lumea, fiind mult mai vag și mai puțin amenințător decât cel de „guvern global”. Unul dintre cei mai înverșunați adepți ai „guvernanței mondiale”, Jacques Attali, fost consilier al președintelui francez Nicolas Sarkozy, recunoștea, de altfel, că acest termen este doar un eufemism pentru „guvernul mondial” și că, potrivit strategiilor de moment, Van Rompuy i-a dat lui Putin „ce e al Cezarului”.
wMisiunea lui Van Rompuy
Ideea unei guvernări mondiale îi este foarte dragă președintelui Consiliului European, care a folosit acest termen încă din 2009, de la preluarea șefiei CE în cadrul UE, la propunerea Grupului Bilderberg și a Comisiei Trilaterale. „2009 este primul an al guvernării mondiale, cu instaurarea G20 în plină criză financiară”, spunea, în urmă cu patru ani, Rompuy, confirmând astfel faptul că G20 a fost creat cu scopul stabilirii unei Noi Ordini Mondiale. Discursurile liderului european nu mai surprind pe nimeni, având în vedere reputația de tehnocrat inflexibil pe care și-a câștigat-o fostul premier belgian, care ocupă în prezent o funcție creată special în contestatul Tratat de la Lisabona, document gândit în laboratoarele mondialiste. După ratificarea Tratatului de la Lisabona, s-a spus că scopul clar al lui Van Rompuy este acela de a accelera proiectul guvernării mondiale, prin crearea unui superstat federal dictatorial, ce urmărește distrugerea suveranității naționale a statelor membre.
504f5a0541290Visul măreț al trioului Barroso-Merkel-Rompuy
Într-unul din numerele anterioare ale ziarului ZIUAnews a fost publicată o analiză mai amplă referitoare la pericolul înființării Statelor Unite ale Europei, proiect promovat de președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, și de cancelarul Angela Merkel, o formă mascată de regionalizare a statelor UE, o construcție extremistă care anihilează suveranitatea. Conceptul de Superstat european a fost lansat încă din 1943 de miniștrii naziști Joachim von Ribbentrop și Cecil von Renthe-Fink, care au propus crearea unei confederații europene care ar fi trebuit să aibă o singură monedă și să se bazeze pe principiul regional. Invocând o Europă progresistă și „o Uniune mai puternică”, Merkel, Barroso, Rompuy – iar pe listă poate fi inclus și președintele Traian Băsescu – au făcut lobby masiv pentru transformarea blocului comunitar într-un Superstat UE, în care primează criteriul etnic și unde ideea de națiune este anihilată, prin conceptul de federalizare și regionalizare.
G20-SetG20, Titanicul guvernării mondiale
Pentru a domina mai eficient planeta, statele cele mai bogate s-au gândit că mai au nevoie de un instrument. Așa a luat naștere, în 1999, G20 (organism ce reunește economiile dezvoltate și marile economii emergente, adică 19 state, inclusiv Rusia, plus UE), în urma crizei financiare care a lovit economiile din Asia și Rusia, începând cu 1997. În 2008, G20 s-a transformat dintr-o reuniune a minștrilor de Finanțe și a guvernatorilor băncilor centrale, într-una a șefilor de stat sau de guverne, la care se adaugă președinții Consiliului European (Van Rompuy) și Băncii Centrale Europene. Lor li se alătură directorii unor organizații internaționale la fel de controversate, precum Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială.
Planul CFR pentru 2013
În paralel, o altă organizație ocultă, Consiliul pentru Relații Externe (The Council on Foreign Relations, CFR), asociată la Bilderberg, a organizat, la finele anului, o masă rotundă, în cadrul așa-numitului Consiliu al Consiliilor, în care tema dezbaterilor a fost „Provocări pentru un guvern global în 2013″. Inițiativa Consiliului Consiliilor a fost anunțată încă din martie 2012 și și-a propus să găsească o strategie pentru formarea unor alianțe în cazul soluționării unor probleme comune stabilite de Consiliul pentru Relații Externe, think tank care s-a autodefinit drept „independent”. Cea mai recentă conferință a Consiliului Consiliilor s-a desfășurat la Moscova, între 12 și 13 decembrie, unde s-a discutat despre „Rusia, Europa și viitorul Guvernării Globale”. Cele patru mari teme principale, așa cum reiese chiar de pe site-ul CFR, au fost „Preluarea de către Rusia a președinției G20″, „Criza din zona Euro și economia mondială”, „Siria și funcționarea Consiliului de Securitate al ONU”, „Cybersecuritatea și reformele instituționale”.
Toate conferințele și mesele rotunde ținute de CFR în anul care a trecut arată clar că agenda unei guvernanțe globale există. Iar cei care visează de ani de zile la ea vor să apese mai tare pe pedala de accelerație, pentru a pune bazele unui guvern mondial. Soluțiile enunțate la conferințele acestui think tank acoperă toate domeniile – geopolitică, știință, sănătate, economie sau comunicații – și toate reprezintă premisele unei fuziuni în cadrul unei agende globale a controlului centralizat.
sOculții care conduc lumea
CFR, considerată una dintre cele mai importante și complicate organizații din America, militează, încă de la înființarea sa, în 1929, pentru o Nouă Ordine Mondială. Consiliul numără peste 4.000 de membri – foști președinți americani, ex-secretari ai Departamentului de Stat, senatori, strategi militari sau oameni de afaceri. Din board-ul de conducere fac parte fostul șef al Trezoreriei americane și, totodată, fost președinte al Goldman Sachs, Robert Rubin, foștii secretari de stat Madeleine Albright și Colin Powell, precum și ziariștii Tom Brokaw și Fareed Zakaria.
Foștii secretari de stat Henry Kissinger, George Shultz și James Baker sunt membri pe viață, la fel ca Hillary Clinton și soțul acesteia, Bill Clinton, primarul New York-ului, Michael Bloomberg, șeful televiziunii Fox News, Roger Ailes, magnatul media Rupert Murdoch, vicepreședintele Joe Biden și foștii președinți George H.W. Bush și Jimmy Carter.
Deși mulți susțin că este doar un mit, se spune că niciun membru al administrațiilor de la Washington nu este numit în funcția respectivă dacă nu are OK-ul Consiliului. Fie că la putere s-au aflat democrații, fie republicanii, toate posturile-cheie (consilierul Securităţii Naţionale, secretarul de Stat, secretarul Apărării şi secretarul Trezoreriei) au fost și sunt în continuare încredințate celor cu apartenență la CFR. De Luciana Pop – ZiuaNews

joi, 10 ianuarie 2013

Franta


Franta, fara mame si tati, dar cu “Politia gandirii”

autor: FrontPress 10.01.2013
0În numele „anti-discriminării”, Franța se pregătește să modifice radical instituția mariajului, pentru a o extinde la persoanele de același sex. Confruntat cu o scădere acută de popularitate și cu probleme economice tot mai severe, guvernul socialist caută să aducă la realitate măcar acele promisiuni electorale pe care le poate îndeplini. Culmea, tocmai pe cele mai otrăvitoare pentru relațiile sociale.
Căsătoria civilă („le mariage republicain”) este o instituție a statului francez creată, la fel ca în orice altă țară, pentru a conferi statut legal legăturii între două persoane de sexe opuse și protecție copiilor acestora și generațiilor viitoare, de care depinde însăși existența societății. Întreaga filosofie a căsătoriei de altfel este întemeiată pe diferența între sexe, așa cum este relevat de multiple articole din Codul Civil francez, articole care vor fi modificate sau abrogate prin noua lege.
Aceasta include și dreptul la adopție – efect pervers al permutației caracterului protectiv al familiei – pentru a crea un drept artificial la filiație pentru cuplurile unisex. De asemenea, va crea un „drept de a avea copii” care, în numele aceleași egalități, va permite o multitudine de forme de procreație asistată.
Poate cel mai mare impact îl va avea, la nivelul relațiilor interumane, interdicția utilizării cuvintelor „mamă” și „tată” în actele civile. În Franța nu vor mai exista, așadar, mame și tați, ci parteneri sau părți – în disprețul evidenței, vechi de când există omenirea, că orice copil se naște dintr-o femeie și un bărbat.
Putem aprecia că efectul adoptării acestei legi va fi enorm asupra societății franceze și, prin ricoșeu, și asupra altor țări europene. Conștienți de pericol, francezii au organizat deja manifestații cu peste 100.000 de participanți și se pregătesc acum pentru o adunare publică națională de mare amploare la Paris, duminică, 13 ianuarie. „La manif pour tous” („manifestația pentru toți”) – nume dat ca aluzie la titlul proiectului de lege, „Le mariage pour tous” („căsătoria pentru toți”) – va lua astfel locul tradiționalului „Marche pour la vie” („Marșul pentru viață”), eveniment prolife ce se ținea la Paris în aceleași zile de ianuarie ale fiecărui an.
Interesant, în comitetul de organizare se regăsesc nu doar organizații catolice și laice tradiționaliste, ci și, în premieră, grupuri de stânga precum „La gauche pour le mariage republicain”, care consideră că regimul lui Hollande a mers prea departe.
Socialistii francezi nu au de gând însă să se oprească aici. În ofensivă dezlănțuită contra religiei, urmașii iacobinilor și ai lui Stalin renunță la aparențe: ministrul de interne Manuel Valls urmărește să introducă un „control” asupra manifestărilor organizațiilor laice apropiate de culte, pentru a le dizolva pe care care „încalcă legea”. Valls a făcut referire expresă la Institutul Civitas, a cărui opoziție la introducerea așa-zisei „căsătorii unisex” este foarte vocală. Ne întrebăm cine va decide după ce standarde vor fi considerate aceste manifestări drept „patologie religioasă”: statul francez socialist, secular și agresiv anticreștin? Dacă da, atunci avem o problemă. Nu e greu să ne imaginăm că și organizațiile prolife vor fi trecute pe lista neagră a lui Valls… De pe Cultura Vietii
www