Reda-i copilaria lui Stefanut

miercuri, 25 iulie 2012

Boschetar !!!


Boschetar o să ajungi, Băsescule !


Aluzie perfidaUne allusion perfide au lac du Jourdain pompé par Israël ?
Israël, et alors, de la chasse d'eau aux piscines privées,
a des besoins, quoi de plus naturels !

http://brebisgalleuse.blogspot.com/

CURAJ !!! DA !!!

Deci dragii mei un singur lucru sa tineti minte ! Daca vreti sa scapati de betiv rupeti lantul robiei si votati DA.
Nici noii veniti nu sunt mai breji dar macar nu sunt atat de inradacinati, ca acest  bandit care si-a supus serviciile secrete si care  pentru o caruta de milioane de euro ii fac jocul. Caci daca vor fi si ei luati la puricat nu se stie  daca mai ramane  cu un  fir de blana si poate ii tin de urat lui Adrian Nastase.
Sa fim demni de momentul acesta atat de important pentru viitorul nostru si al copiilor nostrii.
Si sa ne prezentam cu totii pentru ca altfel acest referendum nu v-a fi  ultimul si  nu meritam sa ne stricam duminicile  pe la sectiile de votare si sa traim intr-o nesiguranta perpetua.
Sa ne juram ca oricine va veni la conducerea tarii, nu ii vom mai permite sa intinda coarda  coruptiei pana la rupere. Nici o banda de infractori sa  nu se mai instalaze la conducerea Romaniei !!!
 Sa fim fermi de la inceput sa sanctionam orice incercare de subjugare a vointei noastre. CURAJ !!!! Totul depinde numai de noi !Sa sanctionam  aceasta banda de mafioti care ne-a furat si oala de noapte de sub  chiur :))))

marți, 24 iulie 2012

Paul Anka Tu imi esti destinata

Poli Timisoara

Suporterii timisoreni explica de ce sustin echipa din liga a cincea: “Pornim de jos, dar cu capul sus”

autor: FrontPress 24.07.2012
În Timişoara, din acest an, vor fi două Poli. Una e ACS, alta e ASU. Una e în liga a doua, alta e în liga a cincea. Nu ar fi prima dată când mai multe echipe poartă acest nume în acelaşi timp, însă de această dată suporterii care s-au bucurat împreună la sute de meciuri s-au împărţit în două.
Sătui de compromisuri, după ce au “înghiţit” actele de caritate Dacia Piteşti 2000 şi AEK 2002, suporterii din Peluza Sud şi membrii Druckeria au spus pas proiectului Recaş. Astfel, echipa pe care primarul Timişoarei a botezat-o ACS Poli nu va avea parte de susţinătorii cei mai înverşunaţi ai echipei de pe “Dan Păltinişanu”, în deceniul cel mai bulversant din fotbalul timişorean (vezi procese, depunctări, retrogradări la masa verde, interdicţia de a purta un nume şi o culoare). Decizia pe care aceşti suporteri au luat-o a fost aceea de a spune adio fotbalului modern şi de a susţine echipa de amatori a Politehnicii, formată din studenţi şi cadre didactice, formaţie care a promovat în sezonul trecut dion liga a şasea în liga a cincea.
“Dacă nu ar fi fost ASU Politehnica, am fi pus fularele în cui”
Unul dintre liderii Druckeria, Emanuel Cernescu, a explicat care au fost evenimentele din această vară care i-au împins pe fanii alb-violeţi să susţină o echipă în campionatul judeţean, deşi în urmă cu doi ani visau să se bucure de câştigarea campionatului. “Noi ne-am întâlnit cu domnul Robu imediat după alegeri şi am plecat de la acea întâlnire cu ideea că nimeni nu îşi doreşte nicio fuziune sau un alt fel de artificiu de acest gen, ca să vedem apoi că proiectul Recaş prinde contur. E clar că ei merg pe o pistă pe care noi nu o putem urma, aşa că am ales să susţinem pe ASU Poli. Să se înţeleagă clar: nu e un răspuns de genul “ba pe-a mă-tii”, nu avem nimic cu proiectul Recaş, doar că nu îl putem susţine. Am spus doar că e posibil să ne destrămăm, noi ca grup de suporteri şi ar fi păcat. Dacă nu ar fi fost ASU, am fi pus toţi fularele în cui, nu mai mergeam la fotbal”, a spus Cernescu.
Cât despre această scindare între suporterii pătimaşi, care nu mai acceptă compromisuri şi spectatorii de rezultat, care se bucură de mutarea Recaşului la Timişoara, suporterul timişorean a spus: “E o scindare între suporteri şi consumatori. Sunt şi multe semnale din ţară, din partea unor oameni care ne-au felicitat şi ne-au încurajat să fim primii care adoptă o metodă atât de radicală împotriva fotbalului modern. Mergem să susţinem o echipă de amatori, doar un anumit gen de oameni poate să înţeleagă acest lucru. Acum, acesta este fotbalul în care găsim plăcere”.
Chetă pentru echipament
Suporterii au început deja să strângă bani pentru a achiziţiona două rânduri de echipament pentru fotbaliştii de la ASU Poli. Pe viitor, dacă va mai fi nevoie şi de un alt fel de ajutor, fanii timişoreni sunt dispuşi să pună umărul. “Să vedem ce ar mai fi nevoie să facem noi. Deocamdată, Politehnica poate susţine bugetul pentru liga a cincea, dar noi o să încercăm să atragem şi sponsori”, a spus Cernescu.
Campionatul judeţean (liga a cincea) începe la sfârşitul lui august, însă ASU Poli îşi va amâna primele partide, pentru că studenţii-fotbalişti nu sunt în oraş pe perioada vacanţei de vară. “Vor începe cu aproximativ o lună întârziere şi vor juca duminică – miercuri – duminică. Aşa au făcut şi în sezonul trecut, când au terminat pe primul loc în campionatul municipal”, a mai spus Emanuel Cernescu.
“Onoarea şi demnitatea, mai importante decât palmaresul”
Momentan, palmaresul echipei înfiinţate în 1921 a fost cedat de către ASFC Politehnica societăţii lui Marian Iancu. Acesta din urmă a dat asigurări că îl va ceda, la rândul său, clubului ACS Poli, cel care va juca în liga a doua în acest sezon. Acesta este un subiect delicat pentru suporteri, care au luptat, alături de Iancu, în ultimii ani, pentru recunoaşterea numelui şi a palmaresului.
“Sunt mai bine de zece ani de când încercăm să reparăm greşelile făcute de alţii. Zece ani în care am încercat să adunăm la un loc toate părţile unui întreg care a început să se distrugă de prin 1991, culminând cu ieşirea Institului Politehnic de la propria echipă. Lupta noastră nu a fost pierdută, sfârşitul anului 2012 ne-a găsit purtând din nou cu mândrie numele Politehnica Timişoara. Din păcate, ne lovim acum din nou de aceleaşi probleme. Din nou, suntem puşi în faţa unui altoi pe care nu-l vrem în istoria noastră. Din nou ASFC-ul a devenit obiectul unor înţelegeri pe care nu mai putem să le înţelegem. Palmaresul este un lucru important. Dar considerăm că mai importante decât el sunt onoarea şi demnitatea acestei echipe, atât de încercate în ultimul timp. În virtutea acestui crez considerăm că singurul drum normal, atât pentru simbolul Politehnicii cât şi pentru noi ca suporteri este să începem de jos, dar cu capul sus”, a explicat Silvian Radosav, unul dintre liderii Peluzei Sud. De Radu Faur – ProSport
«

Paul Anka Diana (1957)

Glumitze


Merge un betiv pe strada. Vede un panou, se holbeaza la el cam o ora,
apoi zice uimit:
-Ma, la viata mea beti crita am vazut, beti morti am vazut, da'
niciodata nu am auzit de beti pepsi!"

-Marie, tie ti-ar placea sa fii barbat?
-Da, mai Ioane. Da' tie? 
                                        
                                  
I: - De ce barbatii tandri si sensibili nu sunt disponibili?
R: - Pentru ca au deja un prieten.   

Hai la vot cu totiii !!!!

Haideti la vot cu totii sa  terminam cu gasca de imbecili care ne siluiesc !!! CURAJ !!!
Spunea un pamfletar ca in ziua Referendumului nu vrea sa vada la sectiile de vot nici un basist.Uite ca i se in deplineste aceasta dorinta. Cel care a facilitat aceasta placere este nimeni altul decat  Basescu. Un  las care nu este barbat adevarat si caruia ii este frica de  popor, pe care il clama mereu ca se intoarce la popor, uitati ca ii este frica de el. Si totusi acum spune ca poporul l-a ales.Sa mergem cu totii la vot cei care ne-am saturat de  capriciile bahice ale acestui  prost roman, care spune ca daca va mai veni la Cotroceni va merge si mai adanc cu taierile de salarii si  pensiile, deliratiile lui de alcoolic notoriu si irec uperabil pentru societate  dar, care pentru noi a fost un demon . Sa mergem   pentru a renaste demnitatea  romanilor care, au fost de-a lungul secolelor  catalogati ca oameni curajosi si demni care isi aparau cu propria viata hotarele si poporul. Sa dovedim occidentului pervers  si care nu merita atentia noastra si nici  sa le facem cinstea de a intra in hora lor  mafiota vointa noastra.Sa dovedim  care este dorinta noastra. Dorinta noastra este sa traim in adevar fara  nemnernici care au considerat tara  o mosie de la masa si pe noi sclavii lor pusi la munca silnica  dupa voia   bautorului sef imreuna cu banditii lui de  imbecili.

Sfarsitul Romaniei !!!

Articol nou pe Capitalism pe pâine

Sfârșitul Greciei e și sfârșitul României

by Mihai Giurgea
Fără banii FMI, adio pensii si salarii!
 
Mai știți cum ziceau idioții de comuniști: "FMI si Germania o sa ne împrumute la infinit! Pentru ca sunt niște exploatatori si vor sa pună mana pe bogățiile poporului! Așa ca e interesul lor sa ne dea bani. De fapt, noi le facem un favor ca binevoim sa le acceptam banii lor murdari, mama lor de capitaliști!"
 
Deși e greu de crezut ca exista oameni atât de cretini, realitatea e imposibil de negat. Nu doar ca exista, dar exista foarte mulți. La fel sunt si cei care vin sa se angajeze la firma ta, cu impresia ca iți fac ei ție un favor: adică după ce ca mă scol din pat sa-ti iau banii, mai ai pretenția sa mă pui si la munca?
 
Pe toți aceștia, știrea de ieri i-a izbit in cap ca un baros: FMI anunța oficial ca nu mai da bani Greciei.
 
Ce mai ziceți acuma, micuților? Aveați impresia ca sunteți ditamai valori; ca se bat capitaliștii sa va cumpere si sa va exploateze? Ei, uite ca nu va mai cumpără si nu va mai exploatează nimeni. Nici daca-i rugați in genunchi! Si asta pentru ca nu sunteți deloc valori. In realitate, nu sunteți nici măcar oameni: sunteți niște gunoaie economice.
 
Așa se termina comunismul: prin moartea de foame a comuniștilor.
 
De ce face FMI una ca asta?
 
Pai chiar FMI a spus-o ieri foarte deschis: pentru ca Grecia e un sac fără fund. O tara de putori care n-au chef sa pună curul la munca. Pentru ca nimeni in Grecia nu vrea austeritate: toți vor distracție, toți vor bani gratis de la stat.
 
La fel ca si România: care nu mai poate plăti pensiile si salariile bugetarilor încă din 2009, pentru ca intre 2004-2012, cheltuielile salariale au crescut de 3 ori. Totuși, premierul Victor Ponta promitea ieri la un miting ca…va angaja noi bugetari, ca sa scadă șomajul. Pai cu ce bani, idiotule? Tot cu împrumuturi FMI, ca si Grecia?
 
Hahahaha….
 
Care sunt consecințele?
 
Anunțul FMI e o bomba atomica economica: niciodată, nici o instituție financiara nu a mai anunțat public ca rupe legăturile cu o tara. Un asemenea anunț distruge complet șansele tarii respective sa se mai împrumute de undeva. Si nu e afectata doar Grecia: din clipa in care se da semnalul de faliment in Uniunea Europeana, băncile vor îngheța fluxul de capital către toate tarile de pe lista neagra. Adică si Spania, si Portugalia, si Italia, si Irlanda, si România.
 
Iar fără împrumuturi, adio pensii si salarii! Adio ajutoare de șomaj, adio ajutoare sociale, adio medicamente subvenționate. Adio tot! Fără împrumuturi, se oprește curentul electric, apa, căldura, inflația explodează, încep luptele de strada, jafurile din magazine, crimele pentru o bucata de pâine. Fără împrumuturi, străzile se vor umple de sânge.
 
Daca aveți noroc, dragi cititori, armata va lua puterea si va pune capăt haosului. Rugați-va pentru o dictatura militara! Daca n-aveți noroc, măcelul va continua.
 
Pentru Grecia, e condamnarea la moarte.
 
Iată cum sta economia Greciei:
 
  • Șomaj: 17%
  • Venituri bugetare: 129 miliarde USD
  • Cheltuieli bugetare: 159 miliarde USD
  • Datorie externa: 503 miliarde USD
  • Exporturi: doar…26 de miliarde USD
(Sursa: CIA)
 
Începând din aprilie, populația si firmele si-au retras banii din băncile grecești, de teama falimentului. Acum băncile nu mai au nici un ban. Iar patronii greci au început sa migreze in masa in tari vecine cu taxe mici, ca Bulgaria. Deci economia greaca nu prea mai exista.
 
Pana si guvernul grec recunoaște ca in luna septembrie va fi obligat sa declare oficial falimentul. De fapt, Grecia e in faliment încă din aprilie, când le-a spus investitorilor ca nu mai poate sa plătească 75% din valoarea obligațiilor guvernamentale. Pentru ca exact asta înseamnă falimentul: incapacitatea de plata.
 
Însa economia greaca are măcar o sursa sigura de profit: turismul. Așa ca după ce o sa termine cu manifestațiile, cu incendierile, cu cocktailurile Molotov si cu jafurile, or sa aibă măcar un punct de pornire. Sigur, nivelul de trai o sa scadă de circa 10 ori: dar grecii măcar or sa aibă o bucata de pâine pe zi.
 
Românii n-or sa aibă nici atât!
 
Pentru România, e mult mai rău!
 
România nu mai are economie, care sa-si revină. Fără banii FMI si UE (adică ai SUA si ai Germaniei de fapt), România intra in incapacitate de plata încă din 2009.
 
Iar Victor Ponta tocmai le-a dat europenilor scuza pe care o căutau, ca sa scape de România. Tocmai i-a spus Angelei Merkel ca nu e treaba ei ce lovituri de stat dăm noi aicea! Adică după ce ca umpleți Europa de hoți si de curve, mai sunteți si cu coada pe sus, români împuțiți?
 
Ultimele declarații de la Bruxelles sunt clare: România nu are o democrație adevărata, România nu respecta regulile Uniunii Europene, România fura fondurile europene. Concluzia: România nu are ce căuta printre noi. Afară!
 
"Închideți robinetul cu bani pentru România!"
 
Aveți rude care iau bani de la stat, dragi cititori? Salariu, pensie, ajutor de șomaj, ajutor social, orice? Ei bine, n-o sa mai aveți! Din clipa in care Germania oprește robinetul împrumuturilor, guvernul român are doar doua posibilități:
 
  1. Sa oprească de tot plățile si sa declare falimentul;
  2. Sa tipărească bani fără valoare, hârtii cu care nu poți sa cumperi nimic in piață. Adică sa pornească hiperinflația.
 
Când o sa va luați la bătaie pentru un litru de lapte, când o sa înghețați de frig in case, când o sa vi se îmbolnăvească copiii si o sa va uitați la ei cum se sting fără medicamente, sa va amintiți cine este de vina. Sa va amintiți cine a distrus România. Sa va amintiți de politruci si de certurile lor isterice. Sa va amintiți de Ponta, de Antonescu, de Băsescu, de Iliescu, de Năstase.
 
Si sa faceți ce trebuie făcut.
 
Citește si:
Mihai Giurgea | 24 iulie 2012 at 10:53 AM | Categories: Politica si societate | URL: http://wp.me/p

Mentalitate de invinsi

Cei invinsi nu au niciodata dreptate

autor: FrontPress 23.07.2012
Maresalul Antonescu impreuna cu Maresalul von Manstein pe frontul de est
Regele Ferdinand l-a decorat pe maiorul Ion Antonescu în noiembrie 1916 cu Ordinul Mihai Viteazul, felicitându-l pentru patriotismul şi curajul dovedit în războiul pentru întregirea neamului. În 1919, locotenent-colonelul Ion Antonescu a obţinut o nouă astfel de decoraţie, cea mai înaltă oferită unui militar. Din păcate, despre generalul şi apoi mareşalul Antonescu nu s-au putut şi nu se pot face aprecieri „fără ură şi fără părtinire”. El a fost o fire conflictuală. A intrat în conflict cu regele Carol al II-lea, apoi cu legionarii, cu comuniştii, cu sovieticii, cu englezii, cu americanii, cu regele Mihai, cu Maniu, cu Brătianu.
A intrat în război alături de Germania, pentru eliberarea Basarabiei şi a pierdut. Motivat de contextul european, a promovat o politică controversată în perioada septembrie 1941 – octombrie 1942. Unii au reţinut numai această perioadă şi această politică, alţii reliefează faptul că la 23 august 1944, când Antonescu a fost arestat, în România trăia cea mai mare comunitate evreiască din Europa şi era activ singurul teatru evreiesc din lume (Teatrul Baraseum).
Cei învinşi nu au niciodată dreptate. Nu se discută, de exemplu, câţi evrei au fost ucişi în Uniunea Sovietică din ordinul lui Stalin, pentru că Uniunea Sovietică a fost învingătoare în cel de-Al Doilea Război Mondial. Nu se discută despre responsabilitatea guvernului englez, care nu a admis ancorarea vasului Struma în Egipt, iar acesta s-a scufundat şi câteva sute de evrei au murit înecaţi, pentru că Marea Britanie a fost învingătoare în Războiul Mondial. Exemplele ar putea continua.
Nu a venit încă timpul să putem răspunde categoric la această întrebare, dacă a fost Ion Antonescu erou. Învingătorii din 1945 continuă să-şi facă simţită prezenţa şi să susţină că numai ei au dreptate, dreptate pe care o impun celor învinşi. Iar România a fost învinsă, atât în războiul din Est, cât şi în cel din Vest, fapt confirmat prin Tratatul de Pace din 10 februarie 1947.
Poate cel mai important este faptul că românii au mentalitate de învinşi, chiar atunci când stau la masă alături de alţi semeni ai lor. Şi atunci cum să îndrăznească ei să spună altceva decât spun alţii, chiar atunci când este vorba despre istoria lor? Poate peste vreo 40-50 de ani, patimile vor dispărea şi lumea va fi uitat că a existat un Al Doilea Război Mondial, dar ar afla că a trăit pe atunci un conducător al unui stat numit România cu numele Ion Antonescu. Şi ar fi curioasă să afle dacă a fost sau nu erou. De prof. univ. Ioan Scurtu – Revista Art-emis via Foaie Nationala
«

Nu ati vazut cumva o tara ????

Victor-Gabriel Ciutacu
Unul dintre fraierii care vă plătesc salariul nesimţit de mare pentru criza mondială
 
 
                                                          
 
 
 
TARA de George de Podoleni

Spuneţi-mi, n-aţi văzut cumva o ţară ?
Am fost plecat vreo patru ani pe-afară;
Azi am venit şi-o caut cu ardoare,
Dar n-o găsesc şi-n suflet rău mă doare.

O caut peste tot, am fost şi-n sate,
Ogoare plâng în buruieni lăsate,
Înspre păduri, potecile uitate
M-au rătăcit într-un pustiu de cioate.

Acasă poarta nu e zăvorâtă,
Căci mama tot mai iese şi se uită;
Atâta dor i-a mai rămas pe lume,
Feciorii să-i mai strige iar pe nume.

Moşneagul iese-n cale şi-o întreabă:
"Vine? La anul, cred! Acu-i la treabă,
La noi în ţară-i multă sărăcie.
Ştiu ei - că de-or veni, la ce să vie?!"

Spuneţi-mi, n-aţi văzut cumva o ţară
Cântată de poeţi odinioară,
Cu ochi de cer şi plină de verdeaţă?
Am fost şi-am căutat-o şi la piaţă.

Acolo nu era, de bună seamă,
Că prea o înjurau români de mamă;
Harbuzul, pătrunjelul, biata prună,
Erau culese parcă de pe Lună!

Chiar, voi nu aţi văzut pe jos o ţară,
Călcată în picioare şi murdară?
Ce-aveţi cu ea? Nimica nu vă cere,
Eu o declar singura mea avere!
 
 

luni, 23 iulie 2012

CLAR DA !!!

Gasesc ca  procedura  exersata de A.3 este incorecta. Faptul ca atunci cand invitatii sunt intrebati ca o concluzie ce cred ca se va intampla  la Referendum, ei raspund prin tot felul de elucrubatii filozofice in  loc ca spuna simplu votez sau votati DA. Aceste intortocheturi  verbale impreuna cu labirintul  ironiilor  unor  invitati inteligenti, nu fac decat sa incurce si sa piarda din vedere esenta  votului a celor carora li se adreseaza. Trebuie sa spuna clar DA, ca sa inteleaga si ultimul  om mai putin  istet care, nu este iscusit incat sa despice firul in patru si cu atat mai putin toata polologhia ca, daca nu mai vor sa-l vada pe Basescum CAPO DE TUTTI CAPI, Sa VOTEZE DA !!!

Gretosul Liiceanu

Aseara cand l-am vazut pe intelectualul nostru cu doua fete, atat de ingretosat fata de noi telespectatorii mi-a venit sa vars. Cu mutra lui abia  sculat la 12 ziua dupa o betie strasnica ne face sila. Sincer va spun ca mi-a fost rusine de rusinesa lui.
A reluat tampeniile lui Basescu mai ales ca spun ea ca l-a inspaimantat faptul ca in tot Bucurestiul si in toata tara, sunt afise cu DA. Mai dar ,acest  nefericit rusinea neamului nostru, repede se mai sperie. Sa-i descantam de sperietura.
Eu sunt sigura ca el nu este chiar asa de dobitoc, dupa cum vrea sa ne faca sa credem. Asta este cu atat mai rau pentru ca ne arata ce lichea este de fapt, un  fripturist fara scrupule si fara Dumnezeu. Dar este consecvent caci, este mizerabil pana la capat.
Aceeasi  mojicie ca a lui Basescu ca  Justitia este in pericol, sa fie  in slujba noilor veniti si sa nu mai fie libera ca pana acum :)))
Doamne ce face traiul bun din acest nevertebrat !!! Nu are limita  mojicia lui.  Spune ca Basescu il reprezinta !!! Vedeti ce jos a ajuns acest  mare, credeam noi la revolutie intelectual.
 Spune ca sunt unii  care ne otravesc creierele ! Dar el ce face ????
Spune ca nu trebuia sa se ajunga la miting. Ca nu trebuie sa ne amestecam in politica.
Dar acest fripturist care mananca cu doua maini munca noastra,  nu intelege ca asta este bine, sa ne amestecam, ca deoarece nu ne-am amestecat am ajuns aici.
 Ce gust amar mi-a lasat acest derbedeu batran  al intelectualitatii. Octavian Paler de acolo de sus ce zice ?
El Liiceanu, trebuia sa fie farul nostru calauzitor, nu  o festila stinsa de pisat, caci faptul ca mananca azi cacat, nimic nu-l mai spala ,v-a ramane pe vesnicie  coada de topor, carpa de sters pe jos si hartia igienica a lui Basescu. Si odata cu  degradarea lui Basescu, devine si degeradarea lui. Si-a dat demnitatera pe un blid de cacat. RUSINE !!!

Pedeapta cu moartea

vineri, 20 iulie 2012

Pedeapsa cu moartea binevenita pentru salubrizarea societatii de sus pana jos

Nu stiu ce sa mai spun. As vrea sa fie totul pentru noi si strainatate clar. Mocirla politica si morala in care sun tem tarati fara voia noastra ne-a secatuit.
Cel mai mult ma uimeste mobilizarea serviciilor secrete din tara si de peste hotare, pentru denigrarea  Romaniei.
 Atata energie consumata pentru a trada tara si neamul pentru mofturile unui  alcoolic????
Oare sefii serviciilor secrete nu se gandesc  ca si ei dupa ce se va termina circul acesta ca, doar nu o sa dureze la infinit vor fi si ei pedepsiti?  Tradarea de tara si neam se pedepsea cu pedeapsa capitala. Poate pentru scurt timp cativa ani doar, ar fi binevenita  aceasta pedeapsa pentru salubrizarea societatii noastre. Asta nu numai pentru cei ce  ne-au vandut tara, dar si pentru  delapidatori, criminali, coruptii care au  actionat in   bugetul si bogatiile  Romaniei ca in  averea lor personala( pe care nu au avut-o niciodata ei fiind doar niste saracii) avuta de la  mosii si stramnosii lor.
Nu sunt multumita de echipa de la conducerea Romaniei care, imi pare  actionand defazat nefiind siguri pe ei, schimbandu-si pozitia dupa cum bate vantul. Acum este momentul sa  actioneze prompt si cu fermitate, nu dupa ce  va trece timpul si nu va mai avea valoare  actiunile lor.  Nu conteaza  ca presedintele nu este inca ales, ci este interimar. Vreau sa-i vad actionand cu mai multa forta si vigoare  nu ca niste copii scapati in parcul de distractii. Aceasta atitudine imi da mie impresia ca  au scapat in parc si nu stiu ce sa faca mai intai sa se joace sau sa incerce sa  escaladeze  gardul ?

Totul pentru tara

Parchetul cere dizolvarea partidului NEOLEGIONAR “Totul Pentru Tara”

autor: FrontPress 22.07.2012
La nouă luni după ce Partidul Pentru Patrie şi-a schimbat numele în Partidul Totul pentru Ţară, practic revenind astfel la vechea denumire a partidului legionar din interbelic înfiinţat de Corneliu Zelea Codreanu şi condus ulterior de către generalul Gheorghe Cantacuzino-Grănicerul, formaţiunea este în pericol de dizolvare. Actualul preşedinte al partidului a declarat pentru RL că parchetul îi consideră urmaşii unei mişcări fasciste dar arată că acuzaţiile sunt aberante.
Mai concret, Parchetul a introdus, pe 13 iulie a.c., o acţiune la Tribunalul Bucureşti în care solicită magistraţilor să pronunţe o hotărâre prin care Partidul Totul pentru Ţară să fie dizolvat.Tribunalul urmează să ia în discuţie solicitarea procurorilor pe 3 septembrie, dacă parchetul nu va face o cerere de preschimbare a termenului de judecată fixat.
Contactat de România Liberă, actualul preşedinte al Partidului Totul pentru Ţară, Coriolan Baciu ne-a declarat că are cunoştinţă de demersul făcut de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi că procurorii cer dizolvarea întrucât partidul pe care îl conduce ar fi urmaşul Mişcării Legionare care este considerată o mişcare fascistă. În acest context, demersul parchetului apare ca ciudat ţinând cont de faptul că formaţiunea politică funcţionează din 1993 sub denumirea Partidul Pentru Patrie, denumirea fiind schimbată în noiembrie 2011 în Partidul Totul pentru Ţară. Chiar şi cu prima denumire, partidul era tot unul de credinţă legionară.
“În esenţă se cere dizolvarea pentru că suntem consideraţi ca fiind continuatorii Mişcării Legionare care este considerată o mişcare fascistă. Acuzaţia este aberantă. Noi existăm din 1993 şi în ultimii 19 ani am respectat întocmai prevederile Constituţiei şi legilor în vigoare. Niciun document al partidului nostru şi nicio acţiune făcută de noi nu a încălcat cu nimic legile în vigoare”, ne-a declarat Coriolan Baciu.
Potrivit legii partidelor politice, o asemenea organizaţie se dizolvă pe cale judecătorească în următoarele condiţii: când scopul sau activitatea partidului politic a devenit ilicită ori contrară ordinii publice; când realizarea scopului partidului politic este urmărită prin mijloace ilicite sau contrare ordinii publice; când partidul urmăreşte alt scop decât cel care rezultă din statutul şi programul politic ale acestuia. Alte condiţii ţin de inactivitatea formaţiunii politice: nu a ţinut nici o adunare generală timp de 5 ani; nu a desemnat candidaţi, singur sau în alianţă, în două campanii electorale parlamentare succesive, în cel puţin 18 circumscripţii electorale, ceea ce nu e cazul Partidului Totul pentru Ţară.
Un alt caz de dizolvare a unei formaţiuni politice se referă la neîndeplinirea obiectivelor stabilite pentru un partid politic şi se poate constata când un partid politic nu obţine la două alegeri generale succesive un număr minim de voturi. Numărul minim necesar îndeplinirii condiţiilor este de cel puţin 50.000 de voturi la nivel naţional, pentru candidaturile depuse în oricare dintre următoarele scrutinuri: consilii judeţene, consilii locale, Camera Deputaţilor, Senat.
Scurt istoric al politicii legionare
Partidul Pentru Patrie a luat fiinţă în 1993 la iniţiativa unui grup de vechi luptători în Rezistenţa Naţională Anticomunistă, foşti deţinuţi politici şi luptători în munţi. În prezent preşedintele Partidului Totul pentru Ţară, denumire la care a revenit Partidul pentru Partie la începutul acestui an, este Coriolan Baciu din Alba Iulia. Printre personalităţile partidului legionarilor se găsesc cunoscutul actor Ernest Maftei sau şi mai cunoscutul luptător anticomunist, Ion Gavrilă Ogoranu, în prezent decedat, Nistor Chioreanu, Virgil Mateiaş sau Constantin Tănăsescu, potrivit datelor de pe pagina de internet a partidului.
Gavrilă Ogoranu a fost cel care a condus rezistenţa anticomunistă din Munţii Făgăraş de după al doilea Război Mondial.
Din punct de vedere istoric, la 10 decembrie 1934, lua fiinţă Partidul “Totul pentru Ţară” (TPT), la iniţiativa lui Corneliu Zelea Codreanu şi a generalului Gheorghe Cantacuzino-Grănicerul.
În declaraţia de înfiinţare a TPT, postată pe pagina de internet a partidului, generalul Cantacuzino-Grănicerul scria: “În consecinţă înfiinţez pe data de 10 Decembrie partidul politic „Totul pentru Ţară”, şi-l înfiinţez cu o singură condiţie, să recunoaştem cu toţii pe Corneliu Zelea Codreanu ca şeful nostru spiritual. Adepţii acestui partid îşi propun şi jură împreună cu mine să îndeplinească cu tenacitatea ceasurilor de tranşee, în ciuda tuturor adversarilor şi adversităţilor, următoarele: (…) înălţarea morală a poporului român; cinste, demnitate, ordine, dor de muncă şi credinţă în Dumnezeu (…), apărarea mereu legală a României în contra primejdiilor mereu crescânde cari o pândesc (…), dreptate şi pâine pentru toţi acei care muncesc, (…) o organizare monarhică de stat şi în stat adecvată nouilor împrejurări de viaţă românească, (…) pace şi bună învoire cu toţi cei ce vor respecta hotărârile României şi toate drepturile noastre de stat liber.” De Cristi Ciuperca – Romania Libera
«