Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 5 mai 2012

Imi este rusineFoto: camion pictat.
Imi este rusine ca sunt traitoare in Romania in aceste timpuri.
 Mocirla de cc.. in  care se zbate clasa politica romaneasca imi face greata.
 Lupta pentru putere impreuna cu toate masinatiunile ale PDL impotriva   guvernului desemnat nu este a buna. Suntem de rasul lumii.
Dar aici nu este numai lupta pentru putere, este lupta pentru  a nu ajunge in puscarie.
Dar poate noi avem o perceptie deosebita fata de politicieni si vedem cu ochii mintii ca toate aceste mizerii vor fi razbunate si noi vom fi fericiti ca s-a instaurat legea in tara. Dar anii pierduti? Dar  sanatatea noastra subrezita, dar mortii nostrii, care au platiti cu viata experimentele lor  facute pe noi de  minti  intunecate ? Pe cine mai intereseaza ca tara este din toate punctele de vedere ca acum 150 de ani (drumurile, agricultura, invatamantul, sanatatea, industria)?
Totul este in  schimbare de la o ora la alta.
Era o vorba inainte ca ce este valabil acum, peste 5 minute nu mai este. Asta traim noi.
 Macar sa  fie validat guvernul, sa faca tot ce poate sa nu ne insele asteptarile si imediat in secunda 2 sa inceapa sa faca dreptate, in masura in care are voie  sa o faca. Dar sa abrogheze legile aberante in toate domeniile, caci acum vad  batalia pentru locuri la clasa 0. Totdeauna am  dorit ca, copilaria sa fie  cat mai lunga ca odata ajunsi la scoala  s-a terminat cu ea, incep grijile.
V-am mai povestit ca  in primele clase  noi copii din oras, eram mai fara vlaga, ca sa nu zic batraniciosi ca este prea dur, decat  copii veniti de la sate care erau mult mai vioi ca noi si cu mintea mai agera.
Mai tarziu am pus treaba asta pe faptul ca ei nu veneau obositi de la gradinita ci, direct de pe pasune de la pascutul vitelor. Avusesera  copilaria in  libertate, in aer curat si fara griji.
Dar  atit am vrut sa spun ca imi e sila de lupta pe putere si pentru a scapa cu toate furaciunile fara pedeapsa.


Arde :)))KKK partea a 3-a

Apogeul Ku Klux Klan (partea a 3-a)

Intre 1871 si 1915, despre KKK se vorbeste putin. Un batran predicator metodist, reverandul William Joseph Simmons, renaste insa monstrul adormit din cenusa. KKK se organizeaza si linia de conduita se schimba. Grupul pretinde acum ca apara adevaratele valori ale Americii, puritanismul si patriotismul. El se opune valurilor masive de noi emigranti, in special italieni, rusi si evrei. In plin razboi mondial, KKK-ul starneste ura contra catolicilor, pacifistilor sau bolsevicilor.
In 1920, el devine o adevarata putere politica avand 5 milioane de aderenti, raspanditi nu doar in Sud, ci in intreaga America. A devenit o adevarata masinarie financiara care ii imbogateste pe conducatorii sai. Implantarea politica se extinde, astfel incat sunt initiati 11 guvernatori si numerosi senatori. KKK se instaleaza chiar la Washington si face o demonstratie de forta facand sa defileze in oras 30.000 de cavaleri.
http://codulluiechinox.blogspot.com/

Submarin


Germania a livrat Israelului un nou submarin capabil sa lanseze rachete nucleare

autor: FrontPress 05.05.2012
Germania a livrat Israelului cel de al patrulea submarin din clasa Delfin, capabil să transporte rachete balistice încărcate cu focoase nucleare. Până la sfârşitul anului 2016 statul sionist va mai achiziţiona încă două aparate similare. 
Submersibilul INS Tannin are o autonomie de 4.500 de kilometri şi este o combinaţie de ultimă generaţie între motoarele diesel şi electrice. Acesta a fost predat joi israelienilor în Hamburg şi va fi supus unor teste finale.
Costul acestor arme ultramoderne a fost acoperit parţial de la bugetul federal, adică plătitorii de taxe germani au contribuit direct la înarmarea Israelului. Tocmai din această cauză întreaga afacere este destul de controversată şi contestată de presă. Anul trecut Germania a fost chiar pe punctul de a stopa livrarea acestor submarine din cauza unor neînţelegeri între mai mulţi înalţi oficiali guvernamentali.
Din submarinele livrate până în prezent, primele două au fost plătite integral de partea germană, transmite televiziunea iraniană Press Tv. Israelul a plătit jumătate din costul celui de al treilea submersibil şi o tremie din preţul celui de al patrulea.
Deasemenea Israelul este singura ţară din Orientul Mijlociu care deţine arme atomice şi nu a permis niciodată inspectorilor internaţionali verificarea instalaţiilor sale nucleare. Deasemenea, statul sionist nu a semnat nici Tratatul de Neproliferare Nucleară. Sursa: FrontPress.ro
 

Patrula cetateneasca


Noua Dreapta Petrosani, organizeaza prima patrula cetateneasca! Interlopi, traficanti de droguri, clanuri tiganesti, criminali, pedofili, violatori, talhari la drumul mare, au pus stapanire pe orasele romanesti…AJUNGE! Am dat un exemplu cu acest blog, am aratat ca tinerii nationalisti pot lupta impotriva sistemului putred, acum a sosit vremea sa dam un alt exemplu!
Starea de infracţionalitate şi comportamentele antisociale proliferează alarmant la Petroşani şi în toată Valea Jiului, cu toate că datele oficiale nu sunt, deocamdată, făcute publice. Astfel, în ultima perioadă, în zona oraşului Petroşani şi a Văii Jiului au avut loc o serie de infracţiuni ( fie că vorbim de infracţiuni mărunte sau de agresiuni fizice ) care au ajuns în atenţia noastră prin intermediul cetăţenilor alarmaţi de situaţia actuală, de violenţele care au loc foarte des prin anumite zone ale Petroşaniului şi care perturbă liniştea publică. Şi mai grav este faptul că, deşi multe din aceste agreşiuni se petrec uneori chiar în faţa unor martori, aceştia nu doar că refuză să-şi facă datoria cetăţenească de a se implica pentru aplanarea conflictului dar se feresc şi de a face declaraţii în calitatea de martori. De asemenea în Petroşani circulă zvonuri despre găsirea trupului tranşat al unui copil pe Jiu cât şi despre alte crime petrecute în zona oraşului Petroşani şi a Văii Jiului. Aceste zvonuri nu pot fi confirmate de noi la oră actuală şi alegem să le privim într-un mod mai rece, acestea fiind pentru moment doar zvonuri. Un lucru ştim însă cu siguranţă datorită celor văzute cu ochii noştri şi anume faptul că în mod cert noaptea oraşul este un loc de violenţă şi, implicit, de infracţionalitate, lucruri care-i ameninţă pe toţi cetăţenii indiferent de vârstă sau clasă socială. Deci chiar dacă existenţa crimelor despre care se zvoneşte nu poate fi confirmată, nimeni nu poate infirma existenţa actelor de infracţionalitate şi de violenţă din zona oraşului Petroşani, mai ales în cartierele rău famate.
În urma acestor evenimente şi cu scopul de a preveni comportamentele antisociale Organizaţia Noua Dreaptă – Filiala Petroşani, a luat hotărârea de a organiza prima Patrulă Civilă din oraş. O serie de voluntari, membri şi simpatizanţi ai Noii Drepte, vor începe să patruleze în diverse zone ale oraşului cu obiectivul precis de a supraveghea oraşul şi de a încerca o aplanare şi o stopare, pe căi legale, a violenţelor şi infracţiunilor de orice fel. Acestă hotărâre a filialei locale a asociaţiei Noua Dreaptă este întărită de către actualul cod penal unde se face referire la DREPTUL şi DATORIA cetăţeanului de a acţiona pentru prevenirea unei infracţiuni şi/sau a unui act de violenţă şi pentru chemarea autorităţilor competente de a rezolva această problemă mai departe ( ex. Poliţia, Jandarmeria, etc. ).
Patrula Civilă va funcţiona prin voluntari anonimi atât pentru a le aduce cetăţenilor un plus de siguranţă cât şi pentru a ajuta autorităţile locale prin orice mod posibil. Această patrulă va funcţiona în deplină conformitate cu legea în vigoare, urmând modelul Patrulei Civile organizate în trecut la Braşov, patrulă care a dat roade în stoparea infracţionalităţii locale, lucru pe care-l intenţionăm şi noi.
Pe această cale, dorim să îi informăm pe cetăţenii oraşului Petroşani, cât şi ai Văii Jiului, care doresc să ni se alăture sau să ne sprijine în acest demers că ne pot contacta la:
Mobil: 0762998833
E-mail: hunedoara@nouadreapta.org
Salutări naţionaliste!
Alexandru Sudiţoiu
Noua Dreaptă – Filiala Petroşani
5.05.2012

vineri, 4 mai 2012

Kostas PassarisVa mai amintiti de celebrul criminal Kostas Passaris? VREA SA AJUNGA CALUGAR IN MUNTELE ATHOS

   Iata ce aflam din articolul Notorious Criminal Wants To Become Monk on Mount Athos:

Kostas Passaris era talhar si criminal; a fost condamnat pentru un sir de jafuri armate si acte de violenta; in februarie 2001 a evadat din inchisoarea Korydallos din Atena ucigand doi politisti in timp ce era transportat la spital;  a fost arestat in noimbrie 2001 la Bucuresti se se afla in prezent intr-o inchisoare din Romania. A fost candva omul cel mai cautat in Grecia si cel mai notoriu criminal.
Aprilie 30, 2012

AgioritkoVima
Cu mainile patate de sangele cetatenilor si al politistilor ucisi a reusit sa discrediteze si sa „decapiteze” politia greaca evadand din arest si ascunzandu-se dupa ce a comis o multime de crime. Acum este gata sa-si consacre viata lui Dumnezeu nadajduind ca – daca, si cand va fi eliberat din inchisoare – va ajunge calugar pe Muntele Athos.
Celebrul criminal Kostas Passaris, omul care a fost descris ca „bestia din Balcani” si care din anul 2001 este detinut in Romania in inchisoarea de maxima securitate de la Gherla, pare sa isi regrete trecutul plin de pacate, si, precum o „oaie neagra” ingenuncheaza la rugaciune in celula sa ingusta cerand iertare pentru pacatele sale si nadajduind ca intr-o zi va ajunge sa imbrace rasa calugareasca si sa-si dedice in intregime viata Dumnezeului si Facatorului sau.
Acest lucru l-a declarat intr-un intrviu acordat ziarului Jurnalul National din Bucuresti, parintele caruia i se datoreaza intoarcerea sa si cel ce este cunoscut drept „sfantul detinutilor”, Arhimandritul Gervasios John Raptopoulos.

Arhimandritul in varsta de 80 de ani, fondator al asociatiei „Sfanta Xenia – Diaconatul pentru eliberarea saracilor si a condamnatilor” l-a cunoscut pe Passaris cu ocazia Sfintilor Pasti de anul trecut cand, aflandu-se in vizita in Romania, a aflat ca detinutul in varsta de 34 de ani doreste cu disperare sa-l intalneasca.
Dupa ce a obtinut autorizarile necesare de la Ministerul roman de Justitie, parintele Gervasios l-a vizitat pe Passaris in prezenta directorului inchisorii si a patru garzi inarmate care supravegheau intalnirea cu mana pe tragaci. De atunci cei doi au inceput sa comunice mai des iar „parintele spiritual” al lui Passaris a continuat sa-l viziteze si sa-i aduca carti bisericesti (unele din ele precum Scrierile ascetice ale Avvei Dorortei, fiind considerate a fi dificile de citit chiar si de catre calugarii Muntelui Athos) in timp ce el  a adoptat un stil de viata monastic strict, postind miercurea si vinerea, fara sa tina cont de glumele si batjocura celorlalti detinuti.
Potrivit rapoartelor, programul „monastic” al criminalului incepe in fiecare zi dimineata devreme. Imediat dupa ce se trezeste citeste Utrenia, apoi cateva ore mai tarziu citeste Paraclisul, seara Vecernia iar noaptea termina cu Pavecernita mica.
Intr-adevar, la ora 3 dimineata Passaris se trezeste si face rugaciunile miezonopticii dupa care isi incepe canonul. Mai exact isi ia metaniile in mana si incepe rugaciunile si culcarile la pamant. Potrivit declaratiilor pe care arhimandritul le-a dat ziarului romanesc, inchisoarea l-a schimbat radical pe Passaris care acum, in urma intoarcerii la Dumnezeu, comunica mult mai bine si este mult mai deschis.

Intr-adevar, intr-un interviu pe care l-a acordat cu catva timp in urma emisiunii Ixis Afixis pe canalul de televiziune Super, arhimandritul s-a destainuit ziaristului Theodore Doukas:
Cand l-am vazut pentru prima data pe-acest copil, era plin de pocainta si s-a marturisit timp de o jumatate de ora. I-am dat o iconana minunata a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si i-am spus: “Kosta, aceasta icoana ma induioseaza profund”
Mi-a raspuns: „Parinte, da-mi-o s-o sarut dar iarta-ma, n-o pot tine cu mine pentru ca imi aminteste de mama”. Si acest copil n-a avut niciodata o mama. Parearea mea este ca se gaseste pe drumul pocaintei si ca ii iubeste foarte mult pe parintii atoniti. Toate cartile pe care le citeste vorbesc despre pocainta. El este fiul meu duhovnicesc.
Ortodoxia ii primeste pe toti si nu se leapada nici de cei mai periculosi criminali. Iar cazul lui Kostas Passaris nu poate fi o exceptie pentru ca, potrivit rapoartelor, s-a pocait pentru faptele sale si prin marturisirea catre parintele sau duhovnic si-a cerut iertare si si-a exprimat dorinta de a deveni calugar. Cu toate acestea, pentru a putea sa imbratiseze viata monahala, ar trebui ca mai intai sa fie scutit de dubla pedeapsa cu inchisoare pe viata pe care o executa in prezent.
Insa daca aceasta s-ar intampla, dupa inchiderea cazierului judiciar si dupa o perioada de proba de cateva luni care se aplica tuturor incepatorilor, ar putea merge la o manastire.
In timpul perioadei de proba fratii din manastire poarta haine civile si nu rasa monahala. Daca trece cu bine aceasta perioada si daca parintele duhovicesc care marturiseste despre pocainta incepatorului hotaraste astfel, atunci se poate calugari. De-aici se stabileste ca este pregatit sa paraseasca lumea, la fel ca toti ceilalti calugarii si sa apuce calea lui Dumnezeu.
Tradus din limba greaca de John Sanidopoulos

http://saccsiv.wordpress.com/ 

Un prefect roman


Dan Tanasa – un prefect roman perfect pentru HARGHITA sau COVASNA

autor: FrontPress 04.05.2012
Chiar mă gândeam zilele acestea, odată cu schimbarea guvernului şi părăsirea puterii, după 15 ani, de către UDMR, că ar fi cazul pentru o schimbare politică românească în judeţele Harghita şi Covasna. Primul semnal l-a dat celebrul activist pentru drepturile românilor Dan Tanasa, care a cerut public demisia prefecţilor unguri din cele două judeţe.
„Având în vedere faptul că Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu și-a dat duhul cred că este momentul ca odată cu el să plece și cei care i-au susținut absolut toate ilegalitățile, motiv pentru care solicit public conducerii prefecturilor din Covasna și Harghita, atât prefecților cât și subprefecților, să își prezinte demisiile de onoare. Consider că un mandat guvernat de mitocănie, slugărnicie și complicitate la tot felul de ilegalități comise de administrațiile publice locale din Covasna și Harghita, controlate de către UDMR, se poate încheia onorabil doar printr-o demisie. Le recomand prefecților Gyorgy Ervin (foto-sus) și Ladanyi Laszlo-Zsolt (foto-jos), precum și subprefecților Ionașcu Valentin și Rodica Biro (unsă în locul altei slugi, fostul subprefect Constantin Strujan), să aibe o minimă urmă de bun simț și să își prezinte demisiile înainte de a fi înlăturați din funcțiile de care și-au bătut joc atâta vreme.”
Dan Tanasa e un vechi şi încercat luptător pentru drepturile românilor şi respectarea legalităţii în judeţele Harghita şi Covasna. Blogul şi site-ul lui Dan Tanasa au făcut istorie naţională şi sunt cele mai accesate de cei care doresc să cunoască situaţia dificlă a românilor din aşa-zisul Ţinut Secuiesc, supuşi maghiarizării sau epurării etnice de către autorităţile administrative locale ale UDMR şi ale celorlalte formaţiuni iredentiste. Dan Tanasa cunoşate bine situaţia locului şi a câştigat numeroase procese împotriva prefecţilor, preşedinţilor C.J., primarilor, consilierilor locali, judeţeni sau deputaţilor UDMR, care au încălcat legea şi Constituţia României. Ca urmare a acţiunilor lui Dan Tanasa au fost date jos steagurile Ungariei Mari de pe clădirile statului român şi panourile montate cu inscripţia Ţinutul Secuiesc. Un român singur a făcut pentru România, în cele două judeţe, mai mult decât au făcut serviciile speciale îmbuibate de Băsescu şi puse pe căpătuială. Datorită lui Dan Tanasa au fost deconspirate şi blocate numeroase acţiuni ale iredentiştilor şi revizioniştilor maghiari din UDMR, Partidul Civic Maghiar, Garda Maghiară sau CNS. Dan Tanasa a deconspirat şi taberele paramilitare ale Gărzii Secuieşti care se înarmează ilegal în vederea înfiinţării unui stat autonom în inima României: Ţinutul Secuiesc.
Odată cu venirea noului guvern USL, în care în sfârşit nu mai există “curva” politicii româneşti UDMR, propun premierului Victor Ponta să-l numească pe Dan Tanasa prefect într-unul din judeţele Harghita sau Covasna. Dan Tanasa e de câţiva ani membru PC şi ar putea fi numit legal prefect, conform algoritmului coaliţiei politice. Patriotul român, ca şi prefect de Harghita sau Covasna, ar fi singura garanţie reală că legea românească şi Constituţia României se va respecta în aşa-zisul Ţinut Secuiesc şi politica anti-românească a autorităţilor locale maghiare va fi blocată, iar românii nu vor mai fi epuraţi. Cu Dan Tanasa prefect ar exista garanţia că vor fi interzise taberele paramilitare secuieşti din Munţii Ciucului, iar SRI îşi va face datoria constituţională şi nu va mai fi un serviciu de acoperire a ilegalităţilor baronilor locali UDMR şi CNS. De Ionuţ Ţene – NapocaNews

Pedeapsa cu inchisoarea


Libia “democrata”: Orice lauda la adresa fostului regim NATIONALIST va fi pedepsita cu inchisoarea

autor: FrontPress 04.05.2012
După războiul civil de anul trecut şi după înlăturarea de la putere şi asasinarea colonelului Muammar Gaddafi cu sprijinul NATO, noii conducători ai Libiei au adoptat o lege care va sancţiona penal orice elogii aduse fostului conducător al ţării, fiilor acestuia sau altor membri ai fostului regim.
“Elogierea regimului Muammar Kadhafi, a ideilor sau fiilor acestuia, precum şi orice formă de propagandă vor fi pedepsite cu închisoare”, se arată într-un comunicat al Consiliului Naţional de Tranziţie, aflat la putere.
Fostul lider libian a condus ţara cu o mână de fier după lovitura de stat din 1969, impunând un regim inedit, o combinaţie unică între islamism, socialismul de tip arab şi naţionalism. A fost răsturnat de la putere în urma susţinerii militare de către unele ţări NATO, în frunte cu Franţa şi Statele Unite ale Americii, a revoltelor provocate de islamiştii radicali şi unii lideri tribali. Sursa: FrontPress.ro
 

SCANDALOSSCANDALOS – “beizadeaua” “preșidențială” eBa și aroganțele ei! Cu capu’ din traista’n poseta.


SCANDALOS - beizadeaua preșidențială eba și aroganțele ei!
În primul rând vreau sa îmi cer scuze pentru poza domnișoarei economiste eBa, va jur ca nu am vrut să sperii pe nimeni.
Ce poate fi mai jegos decât tupeul unui președinte care apare la televizor, cu o mimă gravă, atunci când cere reduceri de cheltuieli, închiderea de școli și spitale, introducere de taxe noi, concedieri și reduceri de salarii și pensii, în timp ce familia sa se lăfăie strident în bani și ținute de zeci de mii de euro?
Ce poate fi mai șocant, decât să afli din presă că progenitura mezina a preșului, eBa, nu se face remarcată prin nimic altceva la Strassbourg decât printr-un dizgrațios comportament de pițipoancă. Fata cea mică a băsescului, grație educației primite de la „distinsul” bișnițar de blugi ajuns, printr-un accident, președinte, își schimbă gențile, de zeci de milioane, ca pe chiloți.
Într-o țară în care se desființează școli și oamenii mor precum câinii în fața spitalelor închise de tatăl ei, marele reformator, fiica cârmaciului (cacofonie recomandată) sfideaza asemeni elenei din preșcoi.
Ce poate fi mai sfidător și mai de prost gust decât să dai peste 53 de salarii de pofesor debutant la liceu sau de medic stagiar, pe 4 genti???
Fosta studentă part-time, care nu a fost capabilă sa urmeze cursurile unei universități de stat sau să obțină o diplomă de la James Madison University în SUA – la care a studiat “intens” 2 semestre – fiind nevoită să își continuie studiile în România (pentru salvarea aparentelor), continuă și ea mareața luptă a marelui cârmaci cu bunul simt. (Citiți aici câte ceva despre studiile eBei “Elena Basescu si-a cosmetizat CV-ul. Cei doi ani de studii in America sint doua semestre part-time” ).
Conform surselor media, fata cea mică a băsescului, care nu excelează prin studii, carismă sau inteligență, după cum i-ar sta bine unui reprezentant al țării în Europa, ci doar prin „succesuri” în materie de “comunicare”, se asortează doar cu haine și genți de firmă, după cum îi stă bine unei parvenite. Ce s-ar fi făcut oare fără norocul chior de a-l avea pe taticul ei bine pironit, ca un ghimpe, în fruntea statului?
 Obrazul „distinsei somități” se ține cu cheltuială mare, astfel că, potrivit calculelor făcute de ziariști (vezi articolul), aceasta are genți – musai Chanel – a căror valoare însumată este de  9.400 de euro, (fara slapii din plastic de 200 de euro) cca 400 de milioane de lei vechi (doar prețul celor mai scumpe patru  posete a fost luat în considerare).
Fata lu’ taticu chioru’ se laudă la capitolul achiziții de fițe, printre multe altele, și cu o pereche de slapi din plastic „Valentino” care costă 200 de euro (cca 850 de ron). Una din poșetuțele ei „de fițe ” pe care o poarta la 2 – 3 iesiri la club, costă 2’700 de euro, (114.817.500 lei vechi / la cursul de astazi, 26. 08. 2011, când euro valorează 4.2525 lei) adică 15.3 de salarii de profesor debutant (un profesor debutant care predă la liceu primește în mană aproximativ 750 de lei) sau 17.14 salarii minime pe economie. Deducem de aici că beizadeaua cheltuie pe o geantă contravaloarea muncii de 1.3 ani a unui profesor debutant. Nici celelalte gentuțe de firmă nu sunt mai prejos ca și preț. Prețurile lor le puteți afla – crucindu-vă garantat – citind articolul EBA schimbă gențile de mii de euro ca pe șosete.
Desigur că la gentile “distinsei personalități” mai adăugăm și hăinuțele, musai și ele de firmă, pe care “BUBUruZA” taticului cârmaci plătește sume considerabile.
Salariul beizadelei, de europarlamentar, abia dacă îi acoperă o parte din cheltuieli, deoarece “distinsa” parlamentară se remarcă, pe lângă sumele imense cheltuite pe hainuțe, gentuțe de fite, bijuterii și pe costisitoare vizite “diplomatice” în cluburi și în clinici private de expansiune a buzelor, adică printr-o viață de pițipoancă intensa. Mă intreb așadar, cu ce bănuți își întreține eBa mofturile.
Într-o țară care, sub conducerea mareață a preșului, nu mai este capabilă să iasă din criză, care se zbate în sărăcie cruntă și în care se moare la propriu de foame, eBa dă peste 17  salarii minime pe economie pe o geantă.  Daca luam in calcul valoare cumulata a primelor 4 cele mai scumpe posetute (aproximativ 9400 de euro) descoperim ca printesa a cheltuit  valoarea a 53 de salarii nete de profesor debutant (4. ani si 5 luni). Cum să dovedești mai bine cât de mult îți “pasă” de popor decât afișând un lux mizerabil, de parvenit, care însă nu poate ascunde esența jegoasă?

SCANDALOS – beizadeaua “preșidențială” eBa și aroganțele ei!

joi, 3 mai 2012

Acuzatie


Reputat intelectual norvegian acuzat de “ANTISEMITISM” pentru ca a declarat ca evreii controleaza presa

autor: FrontPress 03.05.2012
Centrul Simon  Wiesenthal,  o organizaţie sionistă şi “vânătoare de nazişti”, a denunţat “ieşirile antisemite” ale unui reputat intelectual norvagian, care a afirmat printre altele că presa ar fi controloată de evrei, făcând deasemenea şi o legătură între atentatele teroriste de anul trecut ale masonului Anders Breivik şi serviciile secrete israeliene.
Profesorul universitar Johan Galtung, un cunoscut sociolog şi fondator al Institutului de Cercetare a Păcii din Oslo, a făcut afirmaţiile controversate într-un articol publicat în revista Humanist.
“Şase companii evreieşti controlează 96 la sută din media”, a scris Galtung. Acesta şi-a detaliat afirmaţia cu nume de jurnalişti, patroni de edituri, posturi de televiziuni şi studiouri cinematografice.
Referindu-se la magnatul  Rupert Murdoch, australianul care deține imperiul News Corporation, al doilea mare conglomerat media din lume, profeosrul norvegian a declarat că “el nu este evreu, dar mulţi subalterni de-ai lui sunt”. “Mulţi dintre ei sunt suţinători fanatici ai Israelului”, a continuat acesta, adăugând că “în plus 70 la sută dintre profesorii de la cele mai importante 20 de universităţi americane sunt deasemenea evrei”.
Galtung nu s-a oprit aici şi a continuat susţinând că sentimentul antisemit care a dus la formarea lagărelor de concentrare din perioada celui de al Treilea Reich ar fi avut la bază poziţiile cheie deţinute de evrei în societatea germană a acelor vremuri, umilită după înfrângerea din Primul Război Mondial. Profesorul a ţinut însă să precizeze că acest lucru “nu poate justifica în nici un fel atrocităţile comise”.
Scandalul a continuat duminica trecută, după un schimb de e-mailuri între intelectualul norvegian şi publicaţia israeliană Haaretz. Galtung a susţinut că devreme ce în momentul de faţă nu se ştie dacă în spatele atacurilor săvârşite de  Breivik s-ar afla vreun grup de interese, “orice ipoteză rămâne deschisă şi legitimă”. Deşi consideră “foarte puţin probabilă” implicarea Mossad-ului în atentatele teroriste în urma cărora 77 de persoane şi-au pierdut viaţa, acesta a declarat că “este nedrept să eliminăm total această ipoteză fără nici o dovadă care să demonstreze contrariul”.
“Delirul antisemit al profesorului Galtung îl descalifică total”, susţin într-un comunicat cei de la  Centrul Simon  Wiesenthal. “Sperăm ca cercurile academice din Norvegia, precum şi presa împreună cu restul societăţii să repudieze aceste stereotipuri”, continuă reprezentanţii organizaţiei.
Galtung a mai fost acuzat că în articolul său a mai făcut referire şi la “Protocoalele înţelepţilor Sionului”, o lucrare controversată pe care mulţi o consideră un fals, în vreme ce o altă parte a cititorilor o acceptă drept o carte unde este descris cu acurateţe un complot evreiesc la scară mondială. Cartea ar fi fost scrisă de poliţia secretă ţaristă şi publicată pentru prima oară în 1903. După puţin timp s-a răspândit în toată lumea, numai în Statele Unite ale Americii Henry Ford sponsorizând publicarea a 500.000 de exemplare în anii ’20 ai secolului trecut. În România, cartea a fost tradusă pentru prima oară de fruntaşul legionar Ion Moţa, căzut la Majadahonda ca voluntar al forţelor naţionaliste în Războiul Civil din Spania. Sursa: FrontPress.ro
 

Tiganii protejati


Guvernul se face ca investigheaza gulerele albe tiganesti

autor: FrontPress 03.05.2012
Sute de mii de euro din fondurile UE şi ale Guvernului român sunt aruncaţi pe salarii exorbitante, chirii fictive şi cheltuieli fără noimă. Activişti de frunte ai romilor bagă în buzunar sume imense din bani publici şi nu îi deranjează atât timp cât Guvernul plăteşte.
Jurnalul Naţional a arătat într-un articol din ianuarie 2012 modul în care şefii organizaţiilor de romi nu se mai desprind de la borcanul cu miere al UE care finanţează în comun cu Guvernul României şase proiecte strategice naţionale în valoare de 22,76 milioane de euro.
Exemple de cum se aruncă banii pe fereastră se găsesc în toate cele şase proiecte. Ilie Dincă, şeful Agenţiei Naţionale pentru Romi – ANR, a refuzat să facă public numele şi salariile angajaţilor care lucrează în aceste şase proiecte, deşi sunt bani publici, pentru că în viziunea sa aceste date nu sunt o chestiune de interes public. Compartimentul Audit al Secretariatului General al Guvernului (SGG), instituţia în subordinea căreia funcţionează ANR, a decis să facă un control, însă raportul de audit întocmit după două luni de muncă e jalnic. Cu trei săptămâni în urmă, proiectul raportului de audit al SGG a fost trimis lui Ilie Dincă. Misiunea de audit, cum o descriu cei trei angajaţi ai Guvernului, s-a efectuat din “necesitatea prezentei misiuni, a fost justificată de faptul că, în cadrul acestei instituţii, postul de auditor prevăzut pentru compartimentul audit aprobată pentru ANR nu a fost ocupat”. Februarie şi martie 2012 au fost două luni pline pentru Tudor Petrescu, Alina Popescu şi Dorin Liciu, care au trebuit să verifice modul în care s-au cheltuit banii pentru romi în 2010 şi 2011. Lacunele gramaticale ale celor trei se regăsesc şi în rezultatul auditului. Bunăoară, în cadrul proiectului menţionat anterior, misiunea de audit a găsit că nu se justifică decât vreo 1.200 de euro care reprezintă cheltuielile cu transportul şi cazarea făcute, în timpul unei vizite de studiu, de către o persoană care nu era angajată în cadrul proiectului şi căreia nici nu i se menţionează numele.
Ca să ajungă la aceste rezultate, echipa de auditori a verificat “documetele justificative cu tehnici specifice gen: comparaţia, examinarea, recalcularea, garantarea şi urmărirea, interviul, observarea fizică, analiza”. După ce au observat fizic îndeajuns, s-a trecut la pasul următor: analize şi tabele cu puncte tari şi slabe. S-a constatat astfel că, deşi nu se justifică mai bine de un milion de euro, cele şase programe strategice şi-au atins, ba câteodată din exces de zel şi-au depăşit scopul. Ministerul Muncii s-a trezit pe cap şi cu o grămadă de procese intentate de ANR pentru a valida sumele care nu ieşeau la calcul. Unele câştigate de ANR, altele pierdute. Însă cel mai important proces este legat de o sumă de 1,6 milioane de euro care nu pot fi justificaţi în cadrul proiectului “Şcoala, o şansă pentru fiecare”. ANR s-a dus cu jalba la instanţă, dar Curtea de Apel Bucureşti i-a dat cu flit, recursul urmând a fi judecat la Curtea Supremă în septembrie 2012.
Misiunea de audit, ce pompos sună, de parcă ar fi o misiune ONU, a identificat lipsuri, a făcut constatări. Schimbările şefilor ANR au generat, spun auditorii, slăbiciuni în privinţa manifestării autorităţii funcţiei de conducere la nivelul ANR şi asigurarea continuităţii actului decizional cu implicaţii directe în organizarea şi derularea activităţilor necesare demarării proiectelor finanţate din fonduri externe nerambursabile. Practic, au fost doar trei şefi ANR, ultimul, Ilie Dincă, fiind în funcţie din 2009. Cei trei auditori lasă astfel să se înţeleagă că pentru a funcţiona perfect ANR are nevoie de un şef pe viaţă. Apoi, cei trei angajaţi ai Guvernului dau vina pe instituţia în care lucrează pentru că, în perioada 2008-2011, Guvernul a modificat legislaţia în ceea ce priveşte posturile din instituţiile publice. La final, pentru ca misiunea de audit să pară echilibrată, se aruncă anatema şi pe Ilie Dincă, care nu a vrut timp de doi ani şi ceva să facă un control intern în ANR. Şi cum orice misiune de audit are şi o opinie, cităm din elucubraţiile din raport: “Opinăm că ANR a întâmpinat anumite dificultăţi în îndeplinirea atribuţiilor specifice din sfera tematicii care a făcut obiectul auditului”. De Adrian Mogos – Jurnalul National

Ducu Bertzi a colaborat cu securitatea


Ducu Bertzi a colaborat cu Securitatea pentru ca si-a pus garsoniera la dispozitia ofiterilor

autor: FrontPress 03.05.2012
Cântăreţul Ducu Bertzi a fost colaborator al Securităţii, pentru că nu s-a opus solicitării ofiţerilor de la acea vreme de a-şi pune garsoniera în care locuia la dispoziţia acestora şi nu există dovada unor presiuni, motivează Curtea de Apel Bucureşti (CAB) decizia luată în acest sens.
CAB a dat publicităţii, miercuri, motivarea deciziei prin care a admis acţiunea Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) şi a stabilit că Bertzi a colaborat cu fosta Securitate.
Astfel, arată CAB, Bertzi a fost recrutat în 28 aprilie 1988 de Securitatea Municipiului Bucureşti, în calitate de gazdă a unei case de întâlniri având numele conspirativ “Victoria”.
“În dosar se află Angajamentul întocmit şi semnat olograf de către pârât la data de 28 aprilie 1988, în care se menţionează că se angajează să sprijine organele de securitate, prin punerea la dispoziţie a garsonierei în care domiciliază, colaborare pe care o va desfăşura în mod conspirat şi în secret”, mai arată judecătorul Curţii, în motivare.
Instanţa mai arată că dosarul conţine un Raport cu propuneri de recrutare în calitate de gazdă a lui Alexandru Bertzi, din 27 aprilie 1988, întocmit şi semnat olograf de căpitanul T.C. de la Securitatea Municipiului Bucureşti, în care se consemnează că, “în vederea desfăşurării în bune condiţii a muncii cu reţeaua informativă, cât şi pentru conspirarea întâlnirilor cu acesta, se impune necesitatea recrutării unei gazde de întâlniri”.
“«În acest sens au fost punctate mai multe elemente printre care şi numitul Bertzi Alexandru. Locuinţa pe care ne propunem să o folosim corespunde scopului propus, nefiind pericol de deconspirarea reţelei informative ce va fi introdusă, nici a faptului că va fi folosită de către organele de securitate. Legenda de folosire a casei de întâlniri va fi următoarea: Bertzi Alexandru poate explica prezenţa ofiţerului în garsoniera sa ca fiind un văr, student care vine frecvent însoţit de colegi pentru a lucra la proiecte întrucât în garsonieră sunt condiţii bune. În casa de întâlniri vor fi introduse următoarele persoane din reţea: inf. , persoana de sprijin şi sursele şi . Candidatul lucrează numai schimbul 1 când casa poate fi folosită, iar uneori candidatul face turnee artistice în ţară, perioadă în care casa va putea fi folosită permanent. Faţă de cele raportate propunem a se aproba recrutarea numitului Bertzi Alexandru în calitate de gazdă. Recrutarea va fi efectuată de cpt. T.C. la domiciliul lui Bertzi Alexandru »”, potrivit celor redate de Curte din documentele depuse de CNSAS.
Potrivit aceloraşi note ale ofiţerilor de securitate care s-au ocupat de recrutarea artistului, Bertzi a acceptat să-i ajute, punând la dispoziţie cheia de la locuinţă. Cântăreţul s-a angajat în scris că nu va divulga colaborarea cu organele de securitate.
Pe baza acestor documente – redate parţial în motivare, dar avute pe deplin în vedere – Curtea a apreciat că în cauză sunt îndeplinite condiţiile pentru a se constata calitatea de colaborator al Securităţii a cântăreţului Bertzi.
“Potrivit acestor dispoziţii, colaborator al Securităţii este şi persoana care a înlesnit culegerea de informaţii de la alte persoane, prin punerea voluntară la dispoziţia Securităţii a locuinţei sau a altui spaţiu pe care îl deţinea. Rezultă că pentru a se reţine calitatea unei persoane de colaborator al Securităţii în această formă, este necesară îndeplinirea cumulativă a două condiţii: înlesnirea activităţii de culegere de informaţii de la reţeaua informativă să se facă prin punerea la dispoziţia organelor de securitate a locuinţei sau a unui alt spaţiu pe care îl deţinea şi punerea la dispoziţie a spaţiului să se facă în mod voluntar.
Cu privire la prima condiţie, se constată că aceasta este îndeplinită chiar dacă locuinţa pusă de pârât la dispoziţia securităţii nu era proprietatea sa, întrucât prevederile legale ce definesc noţiunea de colaborator al Securităţii, în această formă, nu fac nici o referire la modalitatea juridică în care persoana deţinea spaţiul respectiv, nereglementând condiţia ca spaţiul să fie proprietatea persoanei care îl pune la dispoziţia securităţii. În consecinţă, sunt irelevante în soluţionarea cauzei susţinerile din întâmpinare potrivit cărora garsoniera era proprietatea statului comunist, fiindu-i atribuită ca locuinţă de serviciu de fabrica la care îşi desfăşura activitatea.
Atâta timp cât prevederile legale sus menţionate reglementează ipoteza punerii la dispoziţia Securităţii a unui spaţiu, fără a stabili alte condiţii referitoare la dreptul pe care persoana îl are asupra spaţiului, calitatea de colaborator al Securităţii va fi reţinută indiferent de modalitatea juridică de deţinere a spaţiului, neavând deci relevanţă dacă persoana era titulara dreptului de proprietate sau a altui drept real asupra spaţiului sau titulara unui drept de locaţiune”, mai notează judecătorul de caz.
Curtea de Apel Bucureşti motivează decizia şi pe baza caracterului voluntar al artistului, în ciuda apărării acestuia, care a susţinut că nu s-a dus din proprie iniţiativă să pună casa la dispoziţia ofiţerilor de la Securitate, ci mai mult ar fi fost şantajat şi presat de aceştia.
“Este îndeplinită şi cea de-a doua condiţie privind caracterul voluntar al punerii spaţiului la dispoziţia Securităţii, din înscrisurile depuse la dosar rezultând că pârâtul a fost contactat de ofiţerul de Securitate, i s-a propus colaborarea prin punerea la dispoziţia Securităţii a locuinţei şi a fost de acord, semnând un angajament în acest sens. Faptul că pârâtul a fost de acord cu propunerea ofiţerului de Securitate, acceptând să pună locuinţa sa la dispoziţia Securităţii conferă acestea un caracter voluntar … .”, notează instanţa.
Tot cu privire la această condiţie, mai notează judecătorul de caz, s-a mai susţinut că nu este îndeplinită, având în vedere că “angajamentul a fost scris sub şantaj şi ameninţarea că va fi pus sub acuzare pentru că are relaţii personale cu cetăţeni străini”, relaţii pe care nu le-a declarat organelor de securitate, urmând a fi anchetat prin mijloace specifice aparatului de securitate comunist.
Instanţa mai reţine din actele dosarului că, într-adevăr, artistul se afla în relaţii strânse cu familiile unor funcţionari diplomatici indonezieni şi că, întrebat despre relaţiile sale cu cetăţenii străini, a spus că nu a informat serviciul de protecţie al întreprinderii şi nici pe ofiţerul cu care ţinea legătura, dar că susţinerea că, din acest motiv ar fi fost ameninţat cu punerea sub acuzare pentru a fi determinat să pună la dispoziţia Securităţii locuinţa sa, este lipsită de suport probator, prin probele administrate în cauză nefăcându-se dovada exercitării de către organele de securitate a unei ameninţări asupra pârâtului în scopul obţinerii colaborării cu Securitatea.
Curtea de Apel Bucureşti a stabilit, în 31 ianuarie, că artistul Ducu Bertzi a fost colaborator al fostei Securităţi şi a admis astfel acţiunea CNSAS.
Ducu Bertzi a declara la acea vreme, pentru Mediafax, că decizia CNSAS, care a cerut Curţii de Apel Bucureşti să constate calitatea lui de colaborator al fostei Securităţi, este “nedreaptă”, cântăreţul precizând că nu a făcut poliţie politică, nu a făcut rău nimănui şi se va apăra până la capăt.
Ducu Bertzi spune că l-a “surprins” decizia Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), care a cerut Curţii de Apel Bucureşti să constate calitatea de colaborator al fostei Securităţi a cântăreţului.
“(Decizia, n.r.) este nedreaptă, iar materialul pe care mi l-au remis împreună cu decizia contrazice decizia. De altfel, materialul a fost finalizat în septembrie 2010 şi a trebuit să treacă cinci luni şi jumătate ca să scoată decizia de colaborare”, spunea Ducu Bertzi.
Întrebat dacă şi-a pus la dispoziţia Securităţii locuinţa lui de la vremea respectivă, Ducu Bertzi a spus că a fost “forţat de împrejurări” şi “nu de bună voie” a făcut acest lucru.
“Eram angajat la IMUAB – fabrica de componente nucleare. Conform regulamentului intern, nu aveam voie să am relaţii cu străinii. În cazul unei întâlniri cu o persoană străină, trebuia informat securistul care se ocupa de fabrică. Eu aveam prieteni străini, mergeam la ei în casă de ani buni. Nu aveam de ascuns treaba asta, dar nici nu am informat pe nimeni oficial. În 1988, m-au strâns cu uşa. Puteam fi acuzat de spionaj sau manifestam o atitudine “prietenească”. Am ales a doua variantă care s-a concretizat cu apelarea din când în când la garsoniera mea. În aprilie ’89, mi s-a cerut o notă despre unul din diplomaţii străini. Am scris-o şi dacă o veţi citi veţi vedea că nu am scris absolut nimic rău despre aceea persoană. A fost singura notă pe care am scris-o, după care nu am mai fost căutat. Le-am spus prietenilor mei şi, de altfel, am rămas prieteni până azi”, explica Ducu Bertzi.
Totodată, cântăreţul a mai spus că din documentul CNSAS rezultă că există două volume referitoare la urmărirea sa. “Vreau să le consult şi eu. Ştiam că sunt supravegheat încă din 1985″, mai spunea Bertzi.
În plus, Ducu Bertzi preciza că nu a făcut poliţie politică. “Ştiind că nu am făcut poliţie politică, că nu am făcut rău nimănui, mă voi apăra până la capăt”, mai arăta Bertzi. De pe Mediafax
 

Bancuri....Marie, te rog mult, ajunge, hai să divorţăm!
- Nu, Ioane, văduvă m-ai luat, văduvă mă vei lăsa!Laughing


 - Cum păstraţi armonia conjugală?
- Prin reciprocitate: când soţia e nervoasă, eu tac. Şi invers: eu tac când soţia e nervoasă!Laughing

  - Cum să-l dezvăţ pe bărbatu-meu să vorbească în somn?
- Lasă-l să vorbească un pic ziua!Laughing


  - Mărie, dacă te culci cu mine, îţi dau mobilul meu.
- Dacă e aşa, Ioane, s-a făcut!
După ce termină treaba, Ion dă să plece.
- Ioane, zice Maria, da' mobilu'??
- Aaaaa, da, notează: 0726...Laughing

 Un român şi un ungur în tren. Ungurul întreabă:
- Nu te supăra, ce scrie pe plăcuţa asta?
- Păi scrie în româneşte "Nu vă aplecaţi pe geam, pericol de moarte!"
- Dar mai jos ce scrie?
- Păi scrie acelaşi lucru, dar în engleză.
- Dar mai jos?
- Acelaşi lucru în franceză.
- Dar în ungureşte de ce nu scrie?
- Păi voi aveţi voie!LaughingLaughing

miercuri, 2 mai 2012

Nationalistii germani de 1 Mai


NATIONALISTII germani in strada de 1 Mai(FOTO + VIDEO)

autor: Ursu 02.05.2012
Sute de nationalisti germani, membri si simpatizanti ai partidului NPD, au demonstrat pe strazile mai multor orase, protestand pentru iesirea Germaniei din Zona Euro dar si pentru sustinerea muncitorilor germani.
Radicalii germani au fost prezenti pe strazile din Bautzen si Neubrandenburg sub sloganurile “Afara din Zona Euro”, “Noi muncim, Bruxelles incaseaza” si “Traieste si munceste in patrie”.
Prin acest mars, NPD-ul a tras un nou semnal de alarma cu privire la importanta initierii unei politici pro-germane in Germania, prin care muncitorul german sa nu fie strain in propria patrie, iar politicile economice sa nu fie dictate de interesele Uniunii Europene. Sursa: FrontPress.ro

 

Si barbatii la moda iau plasa


Acum am lasat  declaratiile politice de la tv. Ce nou guvern ????
La tv. se discuta de un  cantaret latino-rom, care  s-a casatorit de curand  cu  o tanara gravida in mai multe luni cum ca aceea  tanara a avut inainte 2 avorturi si ca si-a facut  operatie de reparare a himenului.
Cum se poate asa ceva ca, un asa barbat machio sa ia asa plasa. Mai bine ma lua pe mine :))))) de nevasta.
S-a deturnat subiectul ca,  sa nu mai fim atenti la ce se  face pe scena politica.
Sa nu fim atenti la ce hotarari s-au luat la  ultima sedinta de guvern  MRU.
Sa nu intelegem ca acum pe ultima suta de metri, dau bani bisericilor pentru ca popii au  o mare oportunitate la slujbele duminicale pentru a le baga  oamenilor simpli in cap ca,  totul s-a facut pentru binele lor si al tarii. Ce bani pentru bugetari si pensionari ??? Sa astepte !!!!
Acum ne ocupam de himenul unei  "domnisoare" care a pacalit un .....     sa o ia de nevasta ca e fata MARE. Atentie barbati sa nu luati plasa. Mai bine  renuntati la astfel de pretentii . Doar v-am povestit despre elevele de liceu din  ANII 1970, CARE ERAU IUBITELE SPECIALISTILOR NEMTI VENITI IN  ROMANIA,  sa ne invete.... detoate(toate erau "fete mari ").

Nu vreau sa aud !http://drrobert-impresiones.blogspot.com/ 

Nationalistii greci


Nationalistii greci, la un pas de a intra in Parlamentul de la Atena

autor: FrontPress 02.05.2012
Socialistul Evanghelos Venizelos, fost ministru de Finanţe al Greciei, a avertizat că electoratul elen ar putea deschide porţile Parlamentului pentru “extrema dreaptă” dacă votează pentru partidul ultranaţionalist Zorii Aurii, o formaţiune politică radicală în plină ascensiune.
În alegerile legislative de săptămâna viitoare, este de aşteptat ca grecii să pedepsească principalele partide – Noua Democraţie şi Pasok – aflate la putere alternativ în ultimii 40 de ani, pentru marea criză financiară în care se zbate această ţară, scrie Adevărul. Zorii Aurii ar putea câştiga circa 5% din voturi, potrivit sondajelor, ceea ce ar însemna că ar trece uşor peste pragul de 3% necesar pentru a avea acces în Parlamentul din Atena.
“Cred că este un exemplu de fascism, impotriva caruia noi ne opunem vehement. E o ofensă la adresa istoriei noastre şi a Parlamentului”, a spus Venizelos.
De la bătrânii cu pensiile tăiate până la tinerii care nu-şi găsesc de muncă, grecii se pregătesc, irascibili, pentru alegeri, transmite presa internaţională. Starea de nemulţumire şi nervozitate poate fi resimţită peste tot în Grecia, iar sondajele de opinie indică, cu o săptămână înainte de alegeri, că partidele dominante nu vor obţine mai mult de 40%, potrivit unui reportaj realizat de Reuters în micul oraş elen Maraton.
Circa 2,8 milioane de greci, sau 30% din electorat, sunt persoane cu vârsta peste 65 de ani. Sondajele arată că cele două partide dominante vor fi părăsite în masă de foştii susţinători loiali din rândul pensionarilor. Acestora li se vor alătura cei 1,4 milioane de tineri cu vârste între 18 şi 29 de ani, care reprezintă 15% din electorat. Rata şomajului în rândul tinerilor sub 25 de ani a depăşit 50%.
Pe fondul problemelor sociale şi economice, naţionaliştii de la Zorii Aurii au reuşit să-şi facă tot mai auzită vocea prin marşuri de amploare şi diverse acţiuni umanitare, precum ajutorarea bătrânilor bolnavi de cancer. “De ce să nu-i votez”, se întreabă Katerina Karousi, o bătrână de 76 de ani intervievată de un reporter BBC. “Ei ne ajută pe noi şi astfel eu trebuie să ofer ceva în schimb”, a continuat aceasta.
Printre temele principale de campanie ale celor de la Zorii Aurii se numără problema imigraţiei şi subjugarea Greciei de către organismele financiare internaţionale prin intermediul politicienilor de sistem. Sursa: FrontPress.ro
 

Romani furati


ROMANII furati de TIGANI si-au facut singuri dreptate in Murfatlar (VIDEO)

autor: FrontPress 02.05.2012
Mai mulţi localnici din Murfatlar au hotărât să-şi facă singuri dreptate şi au atacat mai multe case locuite de ţigani, sătui de furturile din gospodării şi de lipsa de reacţie a poliţiştilor.
“Au intrat peste noi. Într-adevăr, fraţii mei erau beţi. Au venit azi de dimineaţă de la discotecă. Nicidecum ce au zis ei, au intrat peste noi fără, să vadă fără să fie siguri de ceva. Asta e violare de domiciliu, a bunurilor moravuri, asta e ultraj”, a strigat o ţigancă în faţa reporterilor România Tv.
Pe de altă parte, localnicii spun că sunt terorizaţi de vecinii lor ţigani care fură aproape orice, chiar de la vecinii lor.
“În toate curţile umblă noaptea, ţi-e şi frică”, a mărturisit o femeie. “Aici stau bunicii mei şi e normal să nu furi oamenii lângă care stai de 30 de ani. Au furat tot ce se putea fura din spatele curţii”, a spus o altă localnică în faţa camerelor de luat vederi.
“Au considerat vecinii de acolo că trebuie să-şi facă singuri dreptate. Am intervenit la timp”, a declarat comisarul şef Ovidiu Grosu, comandant Poliţia Murfatlar. Acesta a precizat că s-au întocmit mai multe dosare penale pe numele celor care au devastat locuinţele ţiganilor. Cât despre acuzaţiile de furt, poliţia spune că este o anchetă în curs.
În realitate cea mai numeroasă minoritate etnică din ţara noastră, ţiganii au ieşit la recensământ doar 619.000, adică 3,2 la sută din populaţia stabilă a României, faţă de 535.000 câți au fost numărați în 2002. Cifra este clar falsă, estimările neoficiale indicând cel puţin 2 sau chiar 3,5 milioane, la care se pot adăuga alte câteva milioane de persoane care provin din familii mixte. Deasemenea în ultimii 10 ani ţiganii au fost singura etnie care a înregistrat o creştere demografică, comparativ cu românii şi restul naţiunilor conlocuitoare. Sursa: FrontPress.ro

Despre noul guvernNu stiu cata incredere sa avem in noul guvern.
Vad ca acum cand nici nu a fost investit de Parlamentul Romaniei, s-au sucit. Dau inapoi. Spun ca inapoierea banilor, se va face in trepte in 6 luni. Parca nu despre asta era vorba. Si bugetarii si pensionarii au problemele lor,  de toate naturile, de sanatate, financiare, si de orice natura urgenta pentru persoanele respective.
Nu mai spun de inceputul de aroganta la prezentarea ministrilor nomninalizati.
Dar bat in lemn, poate mi s-a parut mie, poate cu o atentionare fina, se vor corecta.
De felul cum  vor evolulucrurile se leaga de  bunavointa lui Basescu.
Daca el  va fi la fel de mistocar cu viitorul tarii si  va proceda asa cum  dupa delegarea lui Ponta  de a face guvernul, in urma lui  mima a zeflemea, nu stiu ce se va intampla.
 Poate  nu vreau sa  mizez iar pe violenta dar, daca  noul guvern va fi impiedicat si ridiculizat in tot ceea ce face, fara  a se face noi experimente pe romani, sa tinem cont ca romanii nu mai au rabdare.
Nu stiu cata libertate  precum cainelui in lant, i se va da acestei echipe in care ne-am pus toti speranta.
Criticarea lor de catre PDL este injositoare pentru acest partid, care a dus tara in prapastie.
Ei ar pleca si "ieri" ca sunt putrezi de bogati pentru 5 generatii ale neamului lor, dar le este frica de  procesele care vor urma, asa ca raman pe  post de  opozitie pentru a mai impiedica  instaurarea legii,  conform Constitutiei in Romania. Mai devreme sau mai tarziu vor plati  cu libertatea dar, nu se stie ce se va mai putea recupera din bani. Spun asta ca vad in  ce  lux si  hiperbunastare se scalda acesti nemernici, chiar acum cand  situatia tarii este catastrofala datorita lor. Isi  permit pe BANII NOSTRII SA  ISI FACA PASTELE SI  VACANTA DE 1 MAI, in lejeritatea sufletului lor de DIAVOLI IMPACATI, CA NISTE CONDUCATORI CARE SI-AU FACUT  BINE TREABA pentru binele natiei noastre.
Distractia lor cu atata CHELTUIALA SI SENINATATE, IMI DA IMPRESIA CA  NU SUNT IN  TOATE MINTILE, sau acum vor ca pana la  ultima fractiune de secunda  de detinere a  puterii, sa faca jaf, sa arate scarba  fata de cei care ii tin in asa mare superlux, deci dispretul sa fie total. CINISM CRAS !!!