Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 11 februarie 2012

FMI Vampir

În tratamentul oferit României, FMI s-a comportat conform reputaţiei sale de “vampir”. Irlanda şi Portugalia au primit bani mai mulţi şi condiţii mai uşoare


Metodele FMI au rezultate dezastroase în România. Condiţiile draconice ale fondului au determinat Bucureştiul să reducă salariile angajaţilor din sectorul public cu 25%, mai mult decât în alte părţi. Acum primul-ministru Emil Boc a demisionat şi curentul antireformă a prins putere. Austeritatea excesivă cerută de FMI ar putea avea efecte negative de durată, scriu Martin Hurchinson şi Christopher Swann, doi editorialişti ai agenţiei de presă Thomson Reuters.
Fondul a încercat să îşi îmbunătăţească reputaţia. Directorul Christine Lagarde a declarat că FMI ar trebui să fie mai puţin dur, recunoscând că “o consolidare prea rapidă poate avea efecte negative asupra redresării economice şi a locurilor de muncă”.
Din păcate, în tratamentul său oferit României, FMI s-a comportat conform reputaţiei sale de “vampir”. Măsurile cerute de instituţie au inclus reducerea a 100.000 de locuri de muncă, reduceri de salarii şi o majorare substanţială a TVA, care îi loveşte direct pe cei săraci. Astfel de măsuri ar putea avea efecte nedorite. Prin întărirea forţelor politice anticapitaliste, FMI ar putea împinge România departe de politicile pe care le încurajează în statele cu care colaborează.
Este evident că România nu avea nevoie de astfel de măsuri dure. În timp ce deficitul de cont curent ajunsese la 14,5% din PIB în 2007 (mai puţin decât în cazul Bulgariei, Letoniei şi Estoniei), a ţinut sub control problema cu ajutorul unei devalorizări de 30% a leului în 2007-2009. Cheltuielile publice aflate la 36% din PIB nu sunt excesive.
Austeritatea fiscală nu are însă efect asupra corupţiei şi a altor probleme structurale ale economiei româneşti care ţin PIB-ul/capita la a doua cea mai redusă valoare din UE. FMI ar fi trebuit să ajute România să scape de urmările cumplite ale regimului Ceuşescu. În schimb, austeritatea riscă să submineze fragila democraţie a României, protestele de stradă ducând la demisia guvernului.
Problemele din România amplifică temerile că FMI operează cu două măsuri. Ţărilor mai bogate precum Irlanda sau Portugalia li s-au oferit condiţii mai relaxate. Irlandei i-au cerut să reducă salariile cu numai 10% şi să reducă numărul de funcţionari cu 8.000, iar Portugalia a fost nevoită să scadă salariile cu 5% şi să reducă numărul de angajaţi prin pensionare.
Când împrumută ţările bogate, FMI le oferă condiţii uşoare. Pentru ca fondul să aibă succes în misiunea sa, trebuie să le acorde şi clienţilor mai împovăraţi acelaşi tratament.
www.zf.ro

Eu is seful strazilor

Morti lenesi

Mortii sunt lenesi la nesfarsit

autor: FrontPress 11.02.2012
Suntem cumva în Siria? mă întrebam când am auzit de numirea şefului unui serviciu secret militarizat pentru postul de premier al României. Mult mai repede decât credeam, dl Ungureanu probează acelaşi ataşament faţă de uniforme în raport cu „viermii” de civili cu care ne-a obişnuit dl Băsescu.
Abia scoborât din elicopter în zonele înmormântate sub zăpezi, dl Ungureanu emite ca un intelighent ce se află o apoftegmă (rimează cu flegmă) colosală: „Militarii îngheaţă la deszăpeziri, locuitorii stau la căldură. Este inadmisibil. Nu putem plăti lenea la nesfârşit”.
În ciuda faptului că mi-a stat mintea în loc, încerc totuşi să analizez verdictul d-sale. Să-şi fi trimis proaspătul ex-spion-şef iscoadele externe la intern, prin casele miilor de nenorociţi care, fără electricitate şi gaz, îngheaţă de vii în Vrancea şi Buzău, şi i-au găsit cu vreun reşou în priză?
E nemulţumit premierul de pregătirea fizică a localnicilor, mulţi bătrâni, bolnavi şi copii, care nu reuşesc să mute nămeţii de peste 2 m cu lopata?
Cei care zac morţi prin case, nimeni nu ştie câţi, fără să poată fi îngropaţi, pot fi consideraţi leneşi? Probabil că da.
Un frumos arc peste timp între „Iarna nu-i ca vara!”, aruncată de dl Băsescu celor blocaţi în viscol pe autostradă, şi „Vreţi să vă fac hotel?”, interogaţia servită de dl Tăriceanu unei bătrâne cu casa luată de ape.
Dl Băsescu poate să stea liniştit la Predeal, unde a plecat la snow-bord, nu mai e nevoie să se agite la dezastre ca pe vremuri, când avea nevoie de voturi – dl Ungureanu îl suplineşte cu cinste. De Cristian Tudor Popescu, senior editor al ziarului Gândul

GRECII ISI FAC PROVIZII ???


FII SĂRAC ÎN GRECIA ŞI AI 2590 RON PE LUNĂ CA BURLAC ŞI 5497 RON LUNAR CA FAMILIST CU 2 COPII MICI!ŞI TOTUŞI GRECII PROTESTEAZĂ!

http://bmarinescu41.wordpress.com/

Kassimatis. Cine este omul care datorează statului grec un miliard de euro şi a fost condamnat la 504 ani de închisoare

Ministerul de finanţe al Greciei a prezentat în weekend o listă cu 4.000 de nume ale celor care au făcut evaziune fiscală, acuzându-i pe aceştia că au furat statul de 14,9 miliarde euro.
Lista este însă mult mai mare, guvernul luând decizia să îi numească doar pe cei care au făcut evaziune fiscală de peste 150.000 de euro.
Nikolas Kassimatis a ieşit în evidenţă, contabilul de 57 de ani datorând statului grec 952 de milioane de euro, fonduri pe care le-a delapidat folosindu-se de sistemul de audit din Grecia.
http:zf.ro/

Comentariul zilei (10.02.2012): GRECII ISI FAC DEPOZITE DE HRANA?

Posted in Grecia, hrana by saccsiv on februarie 10, 2012
Iata comentariul fratelui un_mare_pacatos postat la articolul STIRILE ZILEI (08.02.2012):
Acum cateva secunde am citit o stire in limba greaca EXTREM de INGRIJORATOARE!
Fortele Armate Grecesti sunt in alerta si se pregatesc sa achitioneze si sa depoziteze cat mai multa mancare!
Se scrie ca informatia nu este deloc falsa ci este luata de la o sursa sigura de incredere. Nu se gasesc motivele clare pentru care s-a ajuns la aceasta decizie.

blogul de unde am aflat :
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ro&rurl=translate.google.com&sl=el&tl=ro&u=http://hggiken.pblogs.gr/2012/02/ektakto-epeigon-shma-apo-epiteleia-twn-enoplwn-dynamewn-gia-ames.html&usg=ALkJrhgscI-eCgkXArZtgD7qCLguIEunKw
Cu siguranta mai tarziu ca se vor strange informatiile vom aflat motivele.
Stirea de unde a fost preluata :

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_3783.html
Surprinzator grecii,oamenii de rand se pregatesc de cateva saptamani bune pentru acest lucru. Pe un forum crestin grecesc au loc multe discutii legate despre aceasta tema si multi chiar s-au pregatit de aprovizionare.
Acolo am gasit un filmulet extrem de interesant care arata cum mancarea ar putea fi conservata pe termen lung:
http://www.youtube.com/watch?v=gZkiU1fUtsE&feature=player_embedded
Pana si unii politicieni cu juma de gura au recunoscut in aceasta seara la un canal de televiziune ca nu mai sunt DELOC bani pentru salarii. Cred ca de asta grecii isi fac provizii mari de mancare.De asemenea am aflat ca se asteapta ca lumea sa iasa pe strazi in saptamanile urmatoare,cel mai probabil in luna martie. Sunt zvonuri ca multe camere ale mai multor hoteluri din zona centrala a Atenei au fost rezervate jurnalistilor straini pentru luna martie.

http://saccsiv.wordpress.com/ 

Avem guvern !


Bancuri....cam fara perdea....Scumpo, stii, cand ma barbieresc dimineata, ma simt cu zece ani mai tanar.
- Dar nu ai putea sa ta barbieresti seara?!
 
Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea el sprijinit in toiag si medita vine proprietarul si il intreaba:
-Ce faci ,mai ciobane, pe pamantu meu?
-Nu vezi pasc oile...
-Vezi ca esti obraznic, poate iti *ut una!
La care ciobanul ii raspunde:
-Poti sa le *uti pe toate, eu doar le pazesc...
 
Se întâlnesc doi amici pe stradă:
- Măi, tu știi ce este un stilist?
- Da! Un moldovean care ține cu Steaua.
 
- Bunicule, bunicule, tu știi să faci ca mierla?
- Hmm, nu stiu...dar de ce?
- Tata a zis ca o să fim bogați când ai s-o mierlești.
 

Basescu si Ungureanu ne baga in razboi????

Florin Chilian: BASESCU si UNGUREANU ne baga in razboi cu IRANUL

autor: FrontPress 11.02.2012
Muzicianul și jurnalistul Florin Chilian şi-a exprimat temerile într-un interviu acordat pentru Cotidianul că România ar putea fi târâtă de preşedintele Traian Băsescu şi premierul Mihai Răzvan Ungureanu într-un posibil război cu Iranul. 
“Problema e că eu îl ştiu pe ăsta (M.R. Ungureanu) şi cei de la SRI nu prea-l agreează, că a avut probleme mari. Se pare că e în slujba altora… da, bine, că noi totdeauna am avut slugi, spioni vânduţi. Dacă Iranul a declarat că va ataca orice stat care… mă tem că Băsescu o să ne bage în război!”, a declarat artistul.
“Dacă stau să mă gândesc bine, din ce am mai prins de la tv şi am citit în ziare pe diagonală, am senzaţia că nu mai contăm. Că nu despre noi e vorba în tot ce se întâmplă! Am impresia că e meciul ăstora cu Iranul. Că… spanac! Românii, carne de tun ca de fiecare dată. Cred că ce se întâmplă n-are nicio legătură cu noi”, a mai spus Chilian.
“Dar să revin, pe scurt, mi-e tare frică de slugile astea, că ne vor târî într-un război cu Iranul. Dacă stau să mă gândesc ce dosare sunt pe-afară cu Băsescu, alea cu armamentu’, de-aici poate să-şi salveze pielea sau dracu ştie, că altfel, ce piele să-şi salveze, că nu mai e vorba despre aşa ceva. Trebuie să rămână slugă, să-şi asculte stăpânii, că-l condamnă altfel ăia, că românii nu o să-l condamne!”, a punctat acesta.
“O altă nenorocire a fost că i-am lăsat să se folosească de noi ca să-i omoare pe iugoslavi. N-am fost de acord cu asta. Am senzaţia că ăsta, prin numirea lui Ungureanu, ne-a târât într-un război cu Iranul. Şi nu ştiu de ce, dar nu-i treaba noastră acolo”, a continuat Florin Chilian. Sursa: FrontPress.ro

Cominternul

Cominternul, sau cum si-a supus Moscova miscarea comunista internationala

autor: FrontPress 11.02.2012

În martie 1919, bolșevicii pun bazele Cominternului, organizație menită a fi un instrument de coordonare a activităților comuniste din întreaga lume. De fapt, această coordonare trebuia să fie o supunere oarbă a tuturor organizațiilor comuniste în fața Moscovei. Scopul declarat al Cominternului era de a lupta ”prin toate mijloacele, inclusiv forța armată, pentru răsturnarea burgheziei internaționale și pentru crearea unei republici sovietice internaționale, ca etapă de tranziție către completa abolire a Statului”.
Orice organizație de sorginte comunistă care dorea să adere la Internațională trebuia mai întâi să accepte necondiționat un set de 21 de condiții. ”Cele 21 de condiții” purtau, în mod oficial, denumirea de Condiții de admitere la Internaționala Comunistă. Ele au fost adoptate la al doilea congres al Cominternului, desfășurat în 1920, la un an de la înființarea organizației.
Condițiile au fost gândite în așa fel încât comunismul mondial să capete o strcutură strict ierahică – în vârful căreia se afla Moscova – și militaristă, subordonând complet toate organizațiile comuniste centrului de la Kremlin. Partidele erau lipsite de voință și inițativă proprii, fiind obligate să adopte aceleași poziții ca cele ale partidului bolșevic (ulterior devenit PCUS). Astfel, activiștii Cominternului nu erau altceva decât executanți de facto ai ordinelor sovietice.
Această supunere în fața Moscovei avea să fie unul dintre principalele motive care au făcut ca, în multe țări din Europa, partidele comuniste să fie interzise prin lege. În plus, adoptarea cu obediență a politici impuse de Moscova avea să strice iremediabil imaginea partidelor comuniste în opinia publică, căci de cele mai multe ori aceste politici erau antinaționale, în plină contradicție cu aspirațiile generale ale statelor. Spre exemplu, Partidului Comunist din România i-a fost impusă adoptarea poziției potrivit căreia România era nu un stat național, ci unul ”de naționalități”, un stat imperialist creat prin război și prin voința Marilor Puteri imperialiste. De aceea, PCdR trebuia să militeze pentru autodeterminarea (până la despărțirea de stat) a provinciilor alipite României prin război: Transilvania, Bucovina, Basarabia și Dobrogea.
Poster german antibolşevic din 1937 
Cele 21 de condiții
1. Toată propaganda și agitația trebuie să aibă un caracter comunist și să corespundă programului și deciziilor Internaționalei Comuniste. Toate organele de presă ale partidelor trebuie conduse de comuniști de încredere care și-au demonstrat loialitatea față de cauza proletariatului. Dictatura proletariatului nu trebuie tratată în mod simplist ca o formulă învățată pe dinafară. Progapanda pentru dictatura proletariatului trebuie organizată astfel încât necesitatea ei să fie pe înțelesul oricărui muncitor simplu, oricărei femei muncitoare, oricărui soldat și țăran, prin prisma vieților lor simple ce trebuie observate sistematic de către presa noastră și folosite zi de zi.
Periodicele și alte ramuri ale presei, precum și toate instituțiile de publicare ale partidului trebuie subordonate conducerii de partid, indiferent dacă, la orice moment dat, partidul ca întreg este legal sau ilegal. Editurilor nu trebuie să li se permită să abuzeze de independența lor pentru a urma politici care nu corespund întru totul politicilor partidului.
În coloanele presei, la întâlnirile publice, în sindicate, în cooperative, oriunde membrii Internaționalei Comuniste pot fi admiși, e necesar să denunțe nu doar burghezia, ci și ajutoarele sale, reformiștii de orice nuanță, în mod sistematic și fără milă.
2. Orice organizație care dorește să se afilieze Internaționalei Comuniste trebuie, în mod regulat și metodic, să elimine reformiștii și centriștii din toate posturile de răspundere din mișcarea muncitorească (organizații de partid, comisii editoriale, sindicate, facțiuni parlamentare, cooperative, guverne locale) și să-i înlocuiască cu comuniști testați, fără a se teme pe nedrept, mai ales la început, că muncitori simpli îi vor înlocui pe oportuniștii ”experimentați”.
3. În aproape toate țările din Europa și Asia, lupta de clasă intră în faza războiului civil. În aceste condiții, comuniștii nu trebuie să se încreadă în legalitatea burgheză. Ei au obligația de a pune bazele unui aparat organizatoric paralel care, la momentul deciziv, poate asista partidul să-și facă datoria față de revoluție. În toate țările unde starea de asediu sau legile de urgență îi privează pe comuniști de oportunitatea de a-și desfășura toată munca legal, e absolut necesar să combine activitatea legală cu cea ilegală.
4. Sarcina ideilor de propagandă comunistă include obligația specială de a desfășura o propagandă sistematică și puternică în rândul armatei. Când această agitație este întreruptă de legi de urgență, ea trebuie continuată în ilegalitate. Refuzul de a desfășura această muncă înseamnă trădarea datoriei revoluționare și este incompatibilă cu apartenența la Internaționala Comunistă.
5. Agitația sistematică și metodică e necesară în mediul rural. Clasa muncitoare nu va putea răzbi dacă nu are susținerea proletariatului rural și cel puțin a unei părți din țărănimea cea mai săracă și dacă nu își asigură neutralitatea, prin politicile sale, cel puțin a unei părți din restul populației rurale. Munca comunistă din mediul rural este extrem de importantă în acest moment. Ea trebuie să se desfășoare în principal cu ajutorul muncitorilor comuniști revoluționari care au legături cu mediul rural. Refuzul de a desfășura această sarcină, sau a o lăsa în mâini nesigure, semireformiste, înseamnă abandonarea revoluției proletare.
6. Orice partid ce dorește să aparțină Internaționalei Comuniste are obligația de a demasca nu doar patriotismul social deschis, ci și nesinceritatea și ipocrizia pacifismului social, de a arăta în mod sistematic muncitorilor că, fără răsturnarea revoluționară a capitalismului, nicio curte internațională de arbitraj, niciun acord pentru limitarea armamentelor, nici reorganizarea ”democratică” a Ligii Națiunilor nu vor putea preveni noi războaie imperialiste.
7. Partidele ce doresc să aparțină Internaționalei Comuniste au obligația de a recunoaște necesitatea unei rupturi totale cu politicile reformiste și ”centriste” și de a răspândi această ruptură în rândul celor mai largi cercuri posibile din partid. Politici comuniste consecvente nu se pot desfășura fără această ruptură.
Internaționala Comunistă cere, necondiționat și în mod categoric, efectuarea acestei rupturi în cel mai scurt timp posibil. Internaționala Comunistă nu poate tolera o situație în care oportuniști notorii, precum Turati, Modigliani, Kautsky, Hilferding, Hillquit, Longuet, MacDonald etc. să aibă dreptul de a trece drept membri ai Internaționalei Comuniste. Asta nu poate duce decât la transformarea Internaționalei Comuniste în ceva foarte similar dezastrului Internaționalei a II-a.
8. O atitutine clară asupra chestiunii coloniilor și națiunilor asuprite este necesară din partea partidelor comuniste din acele țări în care burghezia este în posesia unor colonii și asuprește alte națiuni. Orice partid care dorește să aparțină Internaționalei Comuniste are obligația de a expune toate vicleșugurile ”propriilor” imperialiști în colonii; de a sprijini orice mișcări de elberare din colonii, nu doar verbal, ci și în fapte; de a cere ca acei compatrioți imperialiști să fie expulzați din colonii; de a cultiva în inimile muncitorilor din propria țară adevărate sentimente fraterne față de populația muncitoare din colonii și față de națiunile asuprite; de a desfășura o propagandă sistematică în rândul soldaților din propria țară împotriva oricărei asupriri ale popoarelor coloniale.
9. Orice partid care dorește să aparțină Internaționalei Comuniste trebuie, în mod sistematic și persistent, să dezvolte activități comuniste în sânul sindicatelor, consiliișor muncitorești, cooperativelor și altor organizații muncitorești de masă. În cadrul acestor organizații, este necesar să se organizeze celule comuniste care trebuie să câștige sindicatele etc. de partea cauzei comuniste prin muncă neîncetată și persistentă. În munca lor zilnică, celulele au obligația de a expune oriunde perfidia patrioților sociali și oscilațiile ”centriștilor”. Celulele comuniste trebuie subordonate în totalitate partidului ca întreg.
10. Orice partid ce aparține Internaționalei Comuniste are obligația de a purta o luptă înverșunată împotriva ”Internaționalei” de la Amsterdam [n.r. – Federația Internațională Social-Democrată a Sindicatelor]. Trebuie să expună în mod cât mai radical posibil, în rândul sindicaliștlor, ideea necesității rupturi de Internaționala de la Amsterdam. Trebuie să susțină Asociația Internațională a Sindicatelor Roșii afiliate Internaționalei Comuniste [...] prin orice mijloace aflate la dispoziție.
11. Partidele ce dorescă să aparțină Internaționalei Comuniste au obligația de a supune structura factorilor lor parlamentari unei verificări, pentru eliminarea tuturor elementelor nesigure și în vederea subordonării acestor facțiuni conducerii de partid, nu doar prin cuvinte, ci și prin fapte, apelând la toți comuniștii membri în parlament să-și supună întreaga activitate intereselor propagandei și agitației revoluționare.
12. Partidele ce aparțin Internaționalei Comuniste trebuie construite pe baza principiului centralismului democratic. În prezenta epocă a războiului civil, partidul comunist va putea să-și facă datoria doar dacă este organizat într-o manieră cât mai centralistă, dacă disciplina de fier domină în partid și dacă centrul partidului, susținut de încrederea membrilor de partid, este însărcinat cu cea mai înaltă autoritate și cele mai înalte drepturi.
13. Partidele comuniste din acele țări în care comuniștii pot să-și desfășoare munca legal trebuie ca, periodic, să întreprindă epurări (reînregistrări) ale membrilor dn organizațiile de partid pentru a curăța sistematic partidul de elementele mic-burgheze din interior.
14. Orice partid care dorește să aparțină Internaționalei Comuniste are obligația de a acorda sprijin necondiționat oricărei republici socialiste în lupta împotriva forțelor contrarevoluționare. Partidele comuniste trebuie să desfășoare o propagandă clară pentru a preveni transportul materialelor de război către inamicii republicilor sovietice. De asemenea, ele trebuie să desfășoare o propagandă legală sau ilegală cu toate mijloacele aflate la dispoziție în rândul soldaților trimiși să înăbușe republicile muncitorești.
15. Partidele care și-au păstrat vechile programe social-democrate au obligația de a schimba aceste programe cât mai repede posibil și de a stabili un program comunist nou care să corespundă condițiilor particulare din țara respectivă și care să fie în concordanță cu deciziile Internaționalei Comuniste.
Ca regulă generală, programul oricărui partid care aparține Internaționalei Comuniste trebuie ratificat de un Congres obișnuit al Internaționalei Comuniste sau de către Comitetul Executiv. Dacă programul unui partid va fi respins de către Comitetul Executiv, partidul respectiv are dreptul de a face apel la Congresul Internaționalei Comuniste.
16. Toate deciziile Congreselor Internaționalei Comuniste și deciziile Comitetului Executiv sunt obligatorii pentru toate partidele ce aparțin Internaționalei Comuniste. Internaționala Comunistă, acționând în condițiile războiului civil, trebuie organizată într-o manieră mult mai centralistă decât Internaționala a II-a. În acest proces, Internaționala Comunistă și Comitetul său Executiv trebuie, evident, în întreaga sa activitate, să țină cont de condițiile particulare în care fiecare partid trebuie să lupte și să lucreze, și iau decizii generale obligatorii doar în cazul în care aceste decizii sunt posibile.
17. Toate partidele care doresc să aparțină Internaționalei Comuniste trebuie să-și schimbe numele. Toate partidele care doresc să aparțină Internaționalei Comuniste trebuie să poartă numele ”Partidul Comunist din țara X (Secție a Internaționalei Comuniste)”. Problema numelui nu este una formală, ci este o problemă politică de cea mai mare importanță. Internaționala Comunistă a declarat război întregii lumi burgheze și tuturor partidelor social-democrate. Diferența dintre partidele comuniste și vechile partide oficiale ”social-democrate” sau ”socialiste” care au trădat steagul clasei muncitoare trebuie să fie clară oricărui simplu muncitor.
18. Toate organele centrale de presă ale partidelor din toate țările au datoria de a printa toate documentele oficiale importante ale Comitetului Executiv al Internaționalei Comuniste.
19. Toate partidele ce aparțin Internaționalei Comuniste sau care și-au depus o cerere de aderare au datoria de a convoca un congres special cât mai curând posibil, și în niciun caz la mai târziu de 4 luni de la Al Doilea Congres al Internaționalei Comuniste, pentru a verifica toate aceste condiții. În acest sens, toate centrele de partid trebuie să verifice ca deciziile celui de-al Doilea Congres să fie cunoscute tuturor organizațiilor locale.
20. Acele partide care doresc acum să intre în Internaționala Comunistă, dar care nu și-au schimbat radical vechile tactici, trebuie, înainte de a se alătura Internaționalei Comuniste, să verifice ca nu mai puțin de două treimi din Comitetul Central și din cele mai importante instituții centrale să fie compuse din tovarăși care, chiar și înainte de cel de-al Doilea Congres al Internaționalei Comuniste, s-au pronunțat public și clar în favoarea afilierii partidului la Internaționala Comunistă. Excepții pot fi permise cu acordul Comitetului Executiv al Internaționalei Comuniste. Comitetul Executiv al Internaționalei Comuniste are și dreptul de a face excepții în legătură cu reprezentanții tendințelor centriste menționați în paragraful 7.
21. Acei membri de partid care resping în mod funadmental condițiile și Tezele hotărâte de Internaționala Comunistă vor fi expulzați din partid.
Cominternul a fost dizolvat în mod oficial în luna mai a anului 1943. Măsura hotărâtă de Stalin a fost una de ordin propagandtistic, pentru a-și demonstra bunăvoință vis-a-vis de Aliații săi, Roosevelt și Churchill, care erau încă sceptici față de URSS. Practic, activitățile Cominternului au fost preluate de alte organizații sovietice. Ulterior, în 1947 va fi înființat Cominformul, organizație-succesoare a Internaționalei, care va juca însă un rol mai puțin semnificativ. De Andreea Lupşor - Historia

De prost augur !!!


Foto: proteste violente la Atena Grecia.

Situatia tragica in care se afla Romania, cu zeci daca nu sute de morti, din cauza naturala(ninsoarea ambundenta), dar amplificata prin  nepasarea  Mafiei, comparativ cu distractia la nesfarsit a  bandei care ne conduce, nu este de bun augur pentru ei.
Toate instalarile de  regi, imparati, tari, soldate  in  timpul evenimentului cu catastrofe  prin  pierderi de vieti omenesti, au dus numai la inecarea in sange a alesilor.
 Asa ca eu distractia lor nesfarsita, impreuna cu  sfarsitul de saptamana petrecut la Predeal  pentru relaxare a primului betiv al tarii, nu este a buna.
Se prevestesc vremuri tulburi.
Mai ales ca toti nemernicii neamului nostru indiferent de culoarea politica, doar la furat cu aceasi  culoare spun ca " s-a  procedat bine, s-au luat masurile cele mai bune si aceasta   crima va continua".
 Incepand cu primul betiv al tarii, micul Boc  slab la minte, primul securist al tarii evreul  sluga tuturor si mai noul micul Titulescu  caricaturizat, impreuna cu unul pe care eu il numeam  vesnic in  luna de miere de ani de zile dar, acum vad ca e numit Karici cu kapa.
Acesti gropari ai neamului  care trebuiesc  sa-si sfarsasca  zilele in cel mai scurt timp, in fata plutonului  de executie, sau in streang,  vinovati de genocidul romanilor, cu o propozitie scurta ca mai mult  nu tin minte. Constitutia nu permite dar, la situatia grava in care este adusa tara, trebuiesc luate masuri exceptionale.  Criminalii nostri care ne-au condamnat la moarte si ne-au furat  banii imprumutati cu concursul FMI si UE, spun ca"s-a procedat corect si vom continua", imi aduce aminte de  perioada cand am lucrat in laborator si  pentru ca multe  adica, majoritatea colegelor erau de la tara  si nu reusau sa se dezbare de cuvantul "FA", am stabilit toate sa  punem un borcan de sticla, pe  masa de faianta acolo unde se scria raportul, cam de 800 de grame cu capac  si acolo cine spune "fa", imediat sa puna o moneda de 25 de bani drept penalizare. Si asa in scurt timp borcanul odata umplut, se numarau banii si una dintre noi mergea sa ia cafea, chiar si nechezol.
Insa nu terminam noi bine cafeaua, caci borcanul era iar plin  cu monede si tot asa, pana am plecat la U.M.
Cand aud cuvintele ca "am procedat bine si vom continua", as vrea  ca la fiecare blestematie  spusa de aceste guri spurcate, sa  contribuie odata si odata masiv prin confiscarea averilor acestor criminali si atarnarea lor in streang.
Caci au profitat de bunatatea noastra, pana ne-au ingenunchiat de tot si ne-au cocosat cu taxele.
Ma uit acum in aceste zile cand Grecia( si Sp0ania), poate fi declarata falimentara, ca au iesit la lupta  pentru ca sunt impotriva  renuntarii la al 13 si 14-lea salariu si pensie. Nici nu vor sa auda si vor sa dea FMI  si UE in judecata. Stiu ca sunt lenesi si nu meritau  banii dar, mai stiu ca acolo au furat cu totii in frunte cu conducatorii tarii si pana la ultimul boschetar, de aceea sunt asa de uniti. Si sanatatea lor este OK,  pentru ca au avut bani fara munca si au trait bine. Dar noi?  Din cauza lipsurilor suntem cel mai bolnav popor din  Europa. Pentru ce  meritam noi asta???? Curaj !!! Sa maturam  MAFIA care ne-a mancat banii si ne-a inrobit  generatiile viitoare. La streang sau, in fata plutonului de executie cu ei !!!!  

ROMANIA ????

ROMANIA, mai este a noastra?!

autor: FrontPress 10.02.2012
Se vede la televizor, în ultimele săptămâni, o încercare de normalizare a atitudinii presei în calitatea ei de formatoare de opinie a poporului – vorbim despre campania numită ”România este a noastră”. ”România este a noastră, a celor mulţi, a celor ce muncim, a medicilor, muncitorilor şi ţăranilor, a oamenilor frumoşi şi corecţi, a copiilor noştri care vor să trăiască într-o ţară curată şi prosperă” şi dă-i, şi zi-i, şi intră pe internet şi să vezi acolo câte categorii sociale sânt evocate de românii care visează frumos şi speră că, vreodată, minunea asta chiar s-ar împlini!
Ce frumos sună aceste, din păcate, deziderate, pentru că astea sânt, deziderate şi nu realităţi. Pentru că visul durează doar câteva secunde după care aceleaşi televiziuni, sau site-uri, sau ziare, te readuc cu picioarele pe pământ şi constaţi că România nu este nici pe departe a celor deja pomeniţi. Nu, nu! România este în continuare, şi parcă de la zi la zi tot mai pregnant, a ţiganilor cu cefe groase şi nespălate de care atârnă lanţuri de 10000 de euro bucata făcute din furt, înşelăciune, cămătărie, pornografie, trafic cu tot ce este ilegal şi, mai presus decât orice, prin mită, prin mituirea tuturor celor care ar fi trebuit să-nfunde de mult puşcăriile cu ei, a şmecherilor care n-au în acte decât vreo casă de-a lui tac-su şi-a lui mă-sa ridicată acum cincizeci de ani dar care în realitate învârt milioane de euro prin tot felul de afaceri ilicite, a baronilor (locali, sau centrali, dacă asta mai contează), care şi-au strâns sute de milioane, sau de ce nu miliarde, exclusiv din afaceri cu statul, adică din bugetul public susţinut din ”banul văduvei”, şi a politicienilor, această pecingine, acest cancer generaliat pe corpul României actuale, care fie ”operează” cot la cot cu primii, fie se consideră mai ”morali” şi acceptă, vezi Doamne, doar mita oferită de primii pentru a le oferi acestora protecţie.
A ăstora este România, dragi români. Degeaba visăm frumos, zece secunde, pentru că apoi ne izbim, iară şi iară, de acelaşi perete implacabil, degeaba strigăm prin pieţe publice ”jos ăla”, ”jos ăia”, pentru că ei tot ceea ce ştiu fac, degeaba punem presiune pe cei care ne conduc acum spre a pleca pentru că vor veni ceilalţi care ne-au mai condus şi care au fost idem cu ăştia. Degeaba. România nu mai este de mult a nostră, ci aproape exclusiv a acestor criminali economici – politicieni venali şi corupţi, afacerişti veroşi, speculanţi de toate felurile – care, toţi, au acelaşi imens păcat, anume manipularea frauduloasă a banului public.
Unde îi întâlneşti pe aceşti ucigaşi ai propriului popor? În primul rând în partidele politice gen FSN (că ce altceva este PSD-ul şi PDL-ul?!), PNL, PC, UNPR, UDMR (o adunătură a ungurimii care are o singură ţintă – ruperea Ardealului de România!), şi-mprejurul acestora, roind ca niste muşte în jurul ”rahatului” ştiind că acolo este dedulcirea. A ăstora este România. În continuare. Nimic nu-i sperie, nimeni nu-i opreşte. Nici n-ar avea cine pentru că hora interesului personal, sau de grup, în detrimentul celui naţional, sau al poporului, este imensă. Toţi, de la vlădică la opincă, sânt mânjiţi şi ca să ne lămurim bine faţă de dimensiunile dezastrului numit manipularea frauduloasă a banului public, tot mass-media este cea care demarează un alt proiect, anume urmărirea şi darea în fapt a primarilor din mediul rural îmbogăţiţi peste noapte.
Iată, stimaţi români, ăştia, nederanjaţi de nimeni până acum, au reuşit în zece – cincisprezece ani să strângă averi pentru care orice familie de afacerişti din vestul cel de unde am importat capitalismul şi democraţia a trebuit să trimită în cealaltă lume câte cinci – şase generaţii, dacă nu chiar mai mult. Cum au reuşit ai noştri această devansare demnă de cartea recordurilor? Simplu de tot – manipulând fraudulos banul public, banul de care trebuia să te bucuri tu, eu, şi, desigur şi el, dar într-un cu totul alt mod, iar vârful de ”producţie” pentru aceşti ”lupi tineri” este dat de perioada în care înspre ei au început să curgă laptele şi mierea fondurilor europene.
Aici, neputându-mă abţine, trebuie să menţionez un fapt pentru care îmi cer scuze că vi-l prezint ca pe un lucru ce, personal, l-am prevăzut ca urmând să se întâmple. Ei bine, după ce au trecut primii ani de la marea păcăleală din decembrie ’89, constatând că în România nu se întâmplă nimic bun pentru popor, unii dintre noi au devenit, conform firii noastre, din nou entuziaşti, sperând că odată cu intrarea în ţară a banilor de la străini (ce atunci erau doar anunţaţi), lucrurile se vor schimba radical. ”Nu se poate, domnule, este clar că noi nu sântem în stare să ne gospodărim, dar nici n-avem cu ce. Să vină odată banii de la europeni pentru că numai investind astfel de sume vom scoate ţara din impas”!!! (măcar de-ar fi venit de la europeni, dar ei mai sânt şi de pe la alţi tăiaţi împrejur).
Atunci, în faţa acelor speranţe deşarte dar frumoase, mai că nu-mi venea să-i contrazic, deşi eram aproape sigur că deabia după venirea respectivilor bani, politicienii noştri, înconjuraţi de toţi lacheii lor, îşi vor da, pe deplin, arama pe faţă. De unde aveam acel simţământ? Doar din temerea că ei, cei deacum, îi vor imita până aproape de perfecţiune pe predecesorii lor din anii în care cel mai carismatic politician român al tuturor timpurilor, Corneliu Zelea Codreanu, le striga din tot sufletul lui de român jertfelnic pentru interesul naţional să nu mai fure banul public. Din păcate, lucrurile s-au repetat ca şi trase la indigo. Se fură la Bucureşti, se fură în prefecturi şi în consiliile judeţene, se fură în primăriile comunelor rurale, vorba lui Petre Ţuţea. Se fură peste tot şi se fură banii poporului, banii cu care oamenii, care fac aceşti bani, ar putea trăi mai bine; nu ca nişte nababi, nu ca nişte opulenţi, ci doar mai bine şi atât. Aceşti oameni, care, repet, fac banii pe care îi fură toţi criminalii economici de care am vorbit, au dreptul garantat de statul social român, ca acele sume să fie cheltuite în interesul şi spre binele lor, iar dacă, din cauze independente de voinţa poporului, bugetul ţării devine insuficient pentru a asigura o viaţă socială decentă şi firească, cureaua trebuie strânsă, normal, dar trebuie strânsă în egală măsură şi de talpă şi de frunte.
Ce să zică biet românul care n-are bani nici măcar pentru a se deplasa până la un medic, când aude cum cei trimişi de el să-l reprezinte, să-l conducă spre mai bine şi să-i apere interesele, strâng averi de zeci de milioane de euro, prin rapt, în câţiva ani?! Ce să zică atunci când banii veniţi de la creditorii României, pe care tot el îi va returna dar care ar fi trebuit să-i facă şi lui viaţa mai uşoară, sânt furaţi de aceeaşi spilcuiţi care numai de interesul poporului să n-audă?! Şi cu toate astea el se entuziasmează, măcar odată la patru ani, că-i va fi şi lui mai bine. Şi se duce la urne şi votează; dar cu cine, că-s toţi o apă şi-un pământ, iar ”binele nu se face până nu se strică răul”, zicea Vladimirescul.
Ei, cine va strica acest imens rău, şi cum? Poate vreun tânăr inspirat, gen Domnul Tudor, sau alţi Căpitani români, care să ridice iarăşi gloata şi care jertfindu-şi, precum toţi marii noştri martiri, chiar şi mântuirea, va da, din nou, România românilor.
Da, dar pentru ca acesta să se ridice, POPORUL ROMÂN trebuie să-i creeze condiţii, trebuie să-i facă pârtie, iar pentru aceasta el, poporul, are nevoie de multă, multă trezvie atunci când are de-a face cu politicienii care, de fapt, îi hotărăsc soarta. Dacă va vrea asta şi dac-o va cere de la Dumnezeu, o va avea şi-atunci va putea să strige cât îl vor ţine puterile: România este a noastră, a oamenilor frumoşi, corecţi şi cu frică de Dumnezeu. Doamne ajută. De Sorin Andrei – Buciumul

vineri, 10 februarie 2012

Efecte

Efectele revolutiei din Egipt
 
 
 
 
 
 
 

Bigamia in diverse tari (studiu, nu gluma!)

 
Olanda
Ai doua iubite. Te poti insura cu amandoua. Ele se pot casatori intre ele.

Moldova
Ai doua iubite. Di la tini si audi galseava aia in fiecari noapti, mai omule?

Rusia
Ai doua iubite. Stalinskaya si Moskovskaya.

Pakistan
Ai doua iubite. Cea mai varstnica are 6 ani.

India
Ai doua iubite. Budha nu stie nimic.

Turcia
Ai doua iubite. Una iti face mancare, una iti spala rufele, una iti calca hainele si una le supravegheaza pe celelalte. Chiar vroiai sa te credem ca ai numai doua iubite?

China
Ai doua iubite. Din cateva miliarde de motive.

Bulgaria
Ai doua iubite. Pe una o cheama Sofia . Cand cealalta te intreaba “unde ai fost?” si raspunzi “la Sofia !”, esti in deplina siguranta.

Germania
Ai doua iubite. Ambele blonde.

Mexic
Ai doua iubite. Vin hotii si fura jumatate. Iti mai da vecinul una. Imprumuti trei din barul de vis-a-vis. Vecinul isi ia partea inapoi. Cate ti-au mai ramas?

Anglia
Ai doua iubite. Absolut superbe…. Iar ai baut prea mult!

SUA
Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai vazut niciodata.

Brazilia
Ai doua iubite. Rosaria Fiorella Andrea Luiza Esmeralda Carla Vitoria Alessandra del Campo si inca una.

Dubai
Ai doua iubite. Placate cu aur.

Cuba
Ai doua iubite. Nu esti deloc Fidel
 ...

Suedia
Ai doua iubite pentru ca la IKEA chiar gasesti orice..

Spania
Ai doua iubite. Mai tarziu descoperi ca ele sunt de fapt surori. Putin mai tarziu afli ca tu esti chiar fratele lor mort la nastere. Mai ai un frate geaman desmostenit de catre soacra portarului, care portar nu-si mai aduce aminte nimic din copilarie. Viata ta e o telenovela…

Grecia
Ai doua iubite. Vecinul se cam da la una din ele. Dimineata te trezesti cu un cal mare de lemn in fata casei. Mai bine fugi!!!

Romania
Ai doua iubite. Una iti tine socoteala, iar cealalta iti cheltuie banii.


Maine faliment !!!

Grecia da faliment mâine. Urmează România.

Posted on 10 februarie 2012
2

Grecia trebuie sa plătească mâine 14,5 miliarde de euro. Si n-are nici un ban!

Gata, a venit sfârșitul. Nu doar pentru greci, ci si pentru români. S-a terminat cu rostogolirea datoriilor. S-a terminat cu statul social, cu pensiile de stat, cu bugetarii chiulangii, cu ajutoarele pentru cei “sărmani si necăjiți” (vedea-i-aș morți in 3 zile, putori comuniste!). Adio povestea aia cu cocosul roșu si cu Statul care cică ar fi cea mai sigura investiție.
Pentru demenții care au dat bani cu împrumut fără număr statului grec (dar si României), e chiar sfârșitul lumii. Cine a fost optimist si a mizat pe o revenire miraculoasa a economiei e liber acum sa-si despice burta. Sau sa-si tragă un glonț in cap, daca prefera.
Nu contează ca ești un amarat de pensionar care si-a pus toți banii in obligațiuni de stat. Nu contează ca ești ditamai bancherul si te-ai umflat in gușa: “nu lasă, domne, nemții, economia europeana sa se prăbușească. Ca își pierd piața de desfacere…ca le scad exporturile…ca hâr…ca mâr…așa ca sigur or sa le dea bani grecilor sa ne achite datoriile”.
Ei, uite ca nemții nu le-au dat! Pai prost sa fii sa dai bani unor cerșetori, ca sa-ti cumpere mărfurile tot cu banii tai!
Deutsche Bank: Grecia in faliment veritabil, indiscutabil.

In urma cu 3 zile, economistul sef al Deutsche Bank, Thomas Mayer, a declarat rece si realist pentru Reuters: “Dacă nu au aceşti bani în conturi, Grecia intră cu adevărat în incapacitate de plată. Timpul este acum cel mai important lucru. Cred că mai avem poate una, poate două, poate trei zile, dar acesta este finalul. Apoi va fi prea târziu pentru a se evita un faliment indiscutabil” (mai multe detalii aici).
Cum si-au petrecut grecii aceste 3 zile? Dansând!
Nu e o gluma. Grecia a ratat toate termenele date de Uniunea Europeana pentru tăierea cheltuielilor statului. A făcut promisiuni peste promisiuni, dar le-a încălcat pe toate. Miercuri si joi, premierul Papademos trebuia sa negocieze cu sindicatele o înțelegere “pe viața si pe moarte”: daca renunțăm la al 13-lea si al 14-lea salariu, europenii ne dau 15 miliarde si ne salvează de faliment. Dar întâlnirea a durat mai puțin de o oara: sindicatele au refuzat sa accepte vreo taiere, iar premierul era grăbit sa ajungă la un bal caritabil, unde se adunase deja toata floarea politicienilor greci.
Hahaha…
Prea tare! Sindicaliștii greci vor sa aresteze FMI-ul si Uniunea Europeana!

Tot Reuters a anunțat acum doua ore ca sindicatul polițiștilor greci îi acuză pe reprezentanţii Comisiei Europene, ai Băncii Centrale Europene şi ai FMI de “şantaj, anularea în secret sau erodarea democraţiei şi suveranităţii naţionale” a Greciei. Sindicatul ameninţă că va cere un mandat de arestare pe numele şefului delegaţiei FMI, Poul Thompson.
Bineînțeles, germanilor si americanilor li se rupe pixul de polițiștii greci si de mandatele lor. Dar amenințarea asta arata clar ca nu ai ce discuta cu demenții de socialiști. Europa sociala a produs niște cerșetori obraznici, rupți total de realitate, disperați ca rămân fără pomana statului. Si sa n-aveți impresia ca sindicatele din România sunt altfel decât sindicatele grecești: tot o apa si-un pământ! Aceiași porci corupți si hoți – ca cine altcineva se face sindicalist?
Cu băieții ăștia de stânga, n-ai ce negocia: cea mai buna negociere e un glonț fierbinte prin căpățâna lor comunista. Auzi, dialog social!
Cum va arata falimentul Greciei?

Economistul sef de la Deutsche Bank crede ca va fi ceva oficial, recunoscut deschis de guvernul grec. Eu nu cred. Cred ca nici romanii si nici grecii nu vor recunoaște nimic in fata populației. De ce? De frica! Vor trece situația sub tăcere si vor da vina pe nemernicii de străini. Cum fac toți comuniștii.
Dar pentru bănci, asta nu va mai avea nici o importanta. Băncile știu clar când vine termenul sa le plătești o datorie si știu la fel de clar ca nu le-ai dat bani. Iar daca nu le-ai dat, te-ai lins pe bot de alți bani in viitor!
In cazul statelor, nu contează daca ele se recunosc sau nu in faliment. Nu contează părerea guvernelor si nici a populației. Contează numai părerea finanțatorilor. Ca la ei sunt banii. Ei hotărăsc daca mori sau trăiești. In Grecia antica, nici nu exista faliment. Daca un om avea o datorie si nu putea s-o plătească, devenea sclav împreuna cu soția si copiii lui, până când creditorul își recupera datoria. Singurul avantaj fata de ceilalți sclavi, era ca stăpânul nu avea voie sa-i taie mâinile si picioarele.
Va întrebați cum arată falimentul statului, va întrebați cum arată viitorul? Pai nu va mai întrebați: ca așa arată!
Falimentul înseamnă moartea a circa 4 milioane de greci. In prima faza.

In Grecia, peste jumătate din populație trăiește pe banii statului: fie ca bugetari, fie ca pensionari sau asistați social. In România, proporția e cam tot aia. Deci prăbușirea statului social va face ravagii. Estimările făcute la rece de către specialiștii Deutsche Bank, arata ca cel puțin 4 milioane de greci vor fi in situația sa nu mai aibă bani pentru mâncarea zilnica. Începând chiar din aceasta primăvara.
In cretinismul lor neclintit, socialiștii pufnesc cu dispreț: ei si daca intram in faliment, ce? Nu ne mai plătim datoriile si bancherii mor de foame. Pai ne bucuram!
Pai uite ca nu! de bucurat, o sa mă bucur eu: ca o sa moara nu numai bancherii imprudenți, ci si voi, bolșevicilor. Pentru ca pensiile si salariile bugetarilor se plătesc de ani de zile exclusiv din împrumuturi. Daca va imaginați cumva ca state ca România sau Grecia își pot acoperi cheltuielile din taxele firmelor private locale…hahaha…o sa aveți o mare surpriza.
Si surpriza asta n-o sa vina la anul, după alegeri: ci acum, in câteva săptămâni.
Situația se degradează mult mai repede decât va imaginați!

De Crăciun, Traian Băsescu ii liniștea pe români ca orice s-ar întâmpla in Europa, România o sa-si plătească pensiile si salariile. Acum, după ce s-a întâlnit cu FMI si a fost refuzat net de la orice nou împrumut, a lăsat-o mai moale: cică, pensiile sigur le plătim…dar pentru salarii România nu trebuie sa se mai împrumute. De ce nu trebuie, neica? Cică din…demnitate!
Adică pana ieri ai cerșit in genunchi bani si la bănci si la FMI, iar după ce ti-au dat toți cu flit, ai descoperit ca nu mai vrei bani, din…”demnitate”? pai stai sa vezi cum o sa-ti iasă demnitatea asta pe nas! Si voi mai sperați sa o mai târâiți așa pana la alegeri? Hm!
Dar dacă, peste o luna, președintele României o sa descopere ca nici pensiile nu e demn sa le plătim integral? Hahaha…nu-i mișto criza asta?
12 milioane de români merita si ei sa moara.

Cine merita sa supraviețuiască? Pai e simplu: ii lași pe oameni liberi intr-o tara pustiita. Fără stat, fără ajutoare, fără mâncare, fără nimic. Cine scapă, bine, cine nu, nu! Realitatea hotărăște cine si ce merita. Asta înseamnă evoluție. Asta înseamnă capitalismul real. Asta e viitorul poporului român.
Va așteptați sa va salveze cineva? Va așteptați sa mai dureze statul social, sa mai plătească cineva taxe si impozite? Va milogiți după drepturile date de Constituție?
Pai tocmai v-ați înscris singuri pe lista victimelor, dragi cititori. Înseamnă ca sunteți slabi, inferiori si sigur o sa se găsească cineva sa va sfâșie gâtlejul. Cineva care nu sta prea mult la văicăreli, ci profita de orice ocazie. Si va garantez ca din primăvara asta, n-o sa va mai ajute nici o Constituție.
Ca drepturile nu se dau: se iau!
http://capitalismpepaine.wordpress.com/

UNITATI MOBILE

Olanda va crea UNITATI MOBILE pentru EUTANASIEREA bolnavilor

autor: FrontPress 10.02.2012

Olanda, ţară unde sinuciderea asistată este reglementată prin lege, se confruntă cu un număr tot mai mare de cereri din partea unor bolnavi incurabil. Guvernul a decis astfel să formeze din luna martie o unitate mobilă specială, care să meargă din casă în casă pentru a oferi acest “serviciu medical” la domiciliu. Astfel bolnavul nu va mai trebui să se deplaseze la spital.
Metoda de eutanasiere constă în administrarea unui sedativ puternic care induce coma iar apoi se injectează o substanţă care opreşte respiraţia.
În Olanda se înregistrează anual aproximativ 2.700 de cazuri de aşa-numită sinucidere asistată, scrie The Telegraph. Susţinătorii eutanasiei cred că datorită introducerii acestor unităţi mobile în fiecare an alţi circa 1.000 de oameni vor alege să îşi încheie voluntar viaţa.
Se crede că principalii beneficiari vor fi persoanele care suferă de boli mintale sau demenţă, Asociaţia Medicilor Olandezi exprimându-şi temerea că facilitarea sinuciderii asistate va duce la moartea unor pacienţi care ar fi putut altfel să fie trataţi. Sursa: FrontPress.ro

Basescu ironizat

Basescu, ironizat de un cunoscut caricaturist arab

autor: FrontPress 10.02.2012
Traian Băsescu a ajuns subiect de inspiraţie pentru celebrul caricaturist brazilian de origine libaneză Carlos Latuff, cunoscut pentru desenele sale anticapitaliste şi prin care îşi exprimă solidaritatea cu cauza palestiniană.
În una din caricaturile artistului, şeful statului apare în ipostaza unui hoţ care fuge cu un sac în care se află banii românilor.
În cea de a doua caricatură, Traian Băsescu este înfăţişat cum goleşte banii poporului în sacul fără fund al Fondului Monetar Internaţional.
Ambele desene au fost postate pe blogul artistului, la sfârşitul lunii ianuarie. Sursa: FrontPress.ro

La Base vine un arab

Prelucrare de Biliuta(Batca Ilie)
La vodă vine un arab,
cu o figură de asab.
„Eu, doamne, şeful de la SMURD,
la tine vin, ca la un surd,
ajuns astăzi nabab.

Românii toţi s-au minunat,
când SMURD-ul, eu am înfiinţat.
Sunând la unu, unu, doi,
prin frig, prin zloată, prin noroi,
pe mulţi noi i-am salvat.

Dar unora, le stau în gât
ca un broscoi, tare urât ...
Cum ar fi spus Ioan Oltean,
un mizerabil de curtean -
Nu zic mai mult de-atât.

Se îngrozesc românii toţi,
că SMURD-ul e vizat de hoţi
şi, pupăză peste colac,
Măria ta, le faci pe plac
acestor mafioţi.”

Tăcu arabul Arafat,
căci Vodă, prost şi îngâmfat,
sări, ca arsul, de pe tron
şi, precum ultimul poltron,
se puse pe-njurat :

„Să vii în faţa mea cutezi,
şi să acuzi, fără dovezi?
Îţi spun aşa, mai voalat,
că, de la mine, din palat,
te-arunc, de nu te vezi!

Azi, pentru mine-i un mister,
prezenţa ta în minister.
Chiar n-o mai fi găsit Emil
un pedelist cât mai umil,
doar un arab sever ?!?

Tu, venetic în astă ţară,
mă faci pe mine de ocară?
Ia vezi, poate-ţi găseşti de treabă,
urgent, în ţară ta arabă
sau alta, bunăoară!

Chiar dacă-n două mii şi cinci,
când, zice-se, munceai pe brânci,
te-am decorat cu mâna mea,
azi dau cu tine de podea,
de te mai scoli c-un vinci!”

Arabul, stând cu ochi uimiţi,
strigă, pe cât putu: „Săriţi,
căci pacientul a scăpat
de la un medic alopat
şi şi-a ieşit din minţi!

De munca mea s-alege scrum,
bolnavii vor muri, duium
de-acum. De-acum sunt condamnaţi,
de-acum nu vor mai fi salvaţi,
când vor cădea în drum.

Pe Vodă cum să îl îmbun,
săracilor, ce să le spun,
când vor vedea c-au fost lăsaţi
în seama unor îmbuibaţi,
chitiţi să dea un tun ?

Ei nu vor aştepta, şirag ...
„Salvarea" să le vină-n prag,
să ia bolnavul la spital.
Acest măcel fără egal
îl dau eu în "vileag" !

Se-ncruntă Vodă: „Eşti nebun?
Voieşti pe sepepişti să-i pun
să te arunce peste zid ?
E SMURD-ul meu şi te desfid,
atât aş vrea să-ţi spun.”

„Al tău? Acel care-l făcu,
din mai nimic, doar n-ai fost tu !?!
Eşti tu, "a-toate-făcător",
dar n-ai făcut pentru popor
nimic. O, Vodă, nu!”

Dă Vodă semn: „Să-l debarcaţi
şi SMURD-ul să-l privatizaţi,
să nu mai văd niciun dărab
din ce-a făcut acest arab,
de-ar fi şi să crăpaţi !”
Related Posts Widget for Blogger 

Mihai Razvan Ungureanu stie si evreieste si ungureste

Mihai Razvan Ungureanu stie ungureste, dar stie si evreieste, desi nu-l cheama Evreianu

autor: FrontPress 10.02.2012
Aud repetîndu-se de cîteva zile că Mihai Răzvan Ungureanu este un erudit, un vorbitor de cîteva limbi străine, ceea ce ar fi o garanție că va fi un bun prim-ministru. Ca o paranteză, îmi amintește de Petre Roman, premierul cu care am intrat în capitalism în 1989: și el făcea paradă cu limbile străine pe care le cunoștea, unele învățate chiar în țara lor de baștină, în anii de studiu. Impresionase Petrică Roman cu felul lui de a trece de la franceză la spaniolă, de la spaniolă la engleză și lumea a ignorat cîteva amănunte legate de poliglotul proaspăt premier:
1. că era fiul lui Valter Roman, agent NKVD, venit pe tancuri de la răsărit în 1944 cu trupele “eliberatoare”, avînd funcția de comisar sovietic însărcinat cu propaganda în rîndul decimatei armate române;
2. că avusese privilegiul să studieze în străinătate, într-o țară în care numai securiștii plecau afară la studii.
Închid aici paranteza despre Petre Roman.
Revenind la Mihai Răzvan Ungureanu. În CV-ul lui, pe care-l puteți vedea aici a scris inclusiv că o rupe un pic pe maghiară. Unii poate cred că MRU e lăudăros, că s-a dat mare și cu limbile străine pe care nu le vorbește perfect. Dar să știți că e modest, n-a trecut chiar toate limbile pe care le cunoaște. Omul știe și ebraică, după cum rezultă de pe un site al comunității evreiești:
“Noul ministru de externe al Romaniei converseaza in limba ebraica. Noul ministru de externe al Romaniei, d-l Mihai Razvan Ungureanu, s-a intalnit cu persoane din randul evreilor care au fost surprinse de faptul ca d-lui vorbeste putina ebraica, urmare a studiilor facute la universitatea din Ierusalaim. D-l Ungureanu si-a facut doctoratul in “Istoria evreilor din Romania” si in urma cu cativa ani a venit in Israel pentru specializare. Inainte de numirea in inalta functie, urma sa fie numit seful “Centrului de studii evreiesti” din orasul Iasi. D-sa promoveaza cu devotament subiecte legate de poporul evreu, si actioneaza pentru introducerea unui program de invatamant legat de Holocaust, ca parte integranta din programul general de invatamant in Romania…”
Se pune acum întrebarea de ce fostul șef SIE nu a trecut în CV acest amănunt. Ce, îi e jenă cu aceste cunoștințe? De ce a făcut discriminare între limbile pe care le cunoaște, excluzînd din CV ebraica? Noi o să anunțăm Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu privire la acest fapt impardonabil. De Alexandru Căutiș - Kamikaze

"INFRATIRE"

“INFRATIRE” intre trupele de elita ale SUA si ale celui de al TREILEA REICH

autor: FrontPress 10.02.2012
Armata americană este din nou ţinta unor atacuri de presă după ce a apărut pe internet o fotografie din 2010 care înfăţişează câţiva puşcaşi marini alături de drapelul SUA şi un steag negru cu simbolul SS (Schutzstaffel), trupele de elită ale Germaniei conduse de fostul cancelar Adolf Hitler.
Soldaţii fac parte dintr-un batalion de recunoaştere al Corpului de cercetaşi şi lunetişti ai puşcaşilor marini. Aceştia s-au pozat în uniforme şi cu armamentul din dotare undeva în provincia Helmand din Afganistan.
Superiorii soldaţilor au anunţat că ştiau cazul încă din luna noiembrie a anului trecut şi că a avut loc şi o investigaţie, care nu a decoperit “motive rasiste” care să fi stat la baza gestului lunetiştilor. Într-un comunicat de presă al armatei s-a precizat că membrii unităţii de elită au dat dovadă de “naivitate” şi că nu au fost rău intenţionaţi. Comandantul unităţii nu a dispus măsuri disciplinare dar vinovaţii au fost atenţionaţi că nu vor mai fi tolerate astfel de gesturi.
Rabinul Marvin Hier, unul dintre fondatorii organizaţiei sioniste a “vânătorilor de nazişti”, Centrul Simon Wiesenthal, a declarat că el personal nu crede că afişarea steagului cu runele SS a fost un gest nevinovat. “Dacă deschizi orice carte despre perioada nazistă vezi că acela este simbolul detestat al SS iar faptul că o unitate a puşcaşilor marini l-a afişat lângă steagul american depăşeşte orice limită, avându-se în vedere că 200.000 de americani au murit să elibereze lumea de acel simbol”, a comentat acesta. Sursa: FrontPress.ro

Veniti romani

Ponta dracul oligofren !!!


Ponta, pe blogul său: Băsescu e Dracul, evident că o să fac tot ce pot să scap ţara de el!


JOS CU NEMERNICII TARII !!!!

Acest derbedeu politic care isi bate joc de noi, care nu avem incotro si la alegerile urmatoare daca nu apare ALT PARDID DEMN DE INCREDEREA NOASTRA A SARIT CALUL DE DATA ASTA si ar trebui sa-l alegem:(((.
Dar eu am scos mereu in relief vorbele lui de pusti cu nabadai, cum ca  alegeriler  vor fi in nov., ca  nu este nici o problema daca  nu vor castiga alegerile, ca pot sta foarte bine si in  opozitie.
Cred ca cu aceasta ultima mare pozna a acestui infantil, vorba cuiva PSD, adica USL si-au tras un glonte in picior si daca mai stau adunati isi vor trage si un glont in capul ala mare  si plin cu aer al lui  Ponta.
Consider ca acum mai   necesar ca oricand, este nevoie de a se organiza alegeri anticipate pentru a taia craca de sub picioare a acestor sabotori neobrazati ai neamului nostru.
Cei din Piata Universitatii dovedesc inca odata ca au un simt  superior al  situatiei politice si  mai ales  stiu cum trebuie  actionat pentru  rezolvarea ei.
Sa nu ne lasam dusi de val si sa  permitem  unui astfel de tradator, care trage in jos si partidul si uniunea, l-am numit pe  Ponta care nu face doar poante dar,  vrea sa ne  lege si de maini si de picioare in continuare prin mentinerea  sefilor serviciilor secrete, sa-l pupe in cur in continuare pe Basescu.  Nu ne putem lasa la mintea lui aia creata  si acum cand  suntem intr-un punct mort.
 Mai ales acum cand cei din Piata Universitatii prin sacrificiul lor  au  indicat  buba si ce trebuie facut ca sa o spargem.
Singura solutie, alegeri anticipate acum ca pana la toamna este mult, atata timp cand  dracii si-au inodat cozile pentru a  merge si in  continuare pentru distrugerea noastra si ca prevedere au facut pact cu opozitia.  Mai bine acum sa terminam cu ei, toti acesti nevolnici si nemernici care abuzeaza de buna noastra credinta. Traiasca manifestantii  din Piata Universitatii, care isi risca sanatatea  pentru noi ceilalti care  ii sustinem,  dar din anumite cauze nu-i putem sustine si fizic.
Sa fim uniti si sa maturam clasa politica in totalitatea ei, care-si arata  coltii de vampir si prin opozitie. Ne-au aratat ce ganduri meschine si mincinoase au la adresa noastra.
Insa sper ca  se lucreaza la un nou program  de iesire din criza  materiala si morala in care ne aflam, de tineri patrioti curajosi, care sa nu permita acestor lighioane din  fundul iadului care, vor sa ne mentina si dupa alegeri, care se vor duse in 2013 in aceeasi, daca nu in mai mare saracie si boli. Jos cu ei toti ! Sa fie pedepsiti exemplar si sa se  adauge pedeapsa cu moartea in Constitutie pentru ca in cardasie cu minoritatile ne-au dus de rapa.  SA NU UIT IESIREA DIN PARLAMENT A  MINORITATILOR INDIFERENT CINE SUNT EI, CACI  AU FACUT BLAT CU  MAFIA SI AU INCLINAT BALANTA IN FAVOAREA EI SI NE-AU TRADAT. JOS CU ACESTI MIZERABILIIIIIIIIII. CURAJJJJJJJ!!!!!!