Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 4 februarie 2012

Manifestatie la SIBIU

Sute de SUPORTERI au manifestat la SIBIU impotriva Legii 4 si contra abuzurilor Jandarmeriei

autor: FrontPress 04.02.2012
Aproximativ 6-800 de suporteri ai echipelor de fotbal din ţară au protestat sâmbătă seara la Sibiu împotriva Legii 4 şi a abuzurilor jandarmilor în timpul manifestaţiilor din luna ianuarie din Piaţa Universităţii din Bucureşti. Participanţii la marşul autorizat au mai protestat deasemenea şi împotriva măsurilor de austeritate şi a deficienţelor din sistemul sanitar sau cel al educaţiei.
Condiţiile meteorologice extreme au împiedicat strângerea celor 2.000 de suporteri aşteptaţi de organizatori. Galeriile din Arad, Oradea şi Timişoara au ajuns mai greu din cauza drumurilor înzăpezite. Camarazii lor din Tulcea şi Constanţa nu au fost atât de norocoşi pentru că Autostrada Soarelui s-a deschis târziu şi nu ar mai fi putut ajunge în timp util. Marea parte a celor prezenţi pe străzile Sibiului a fost alcătuită din suporteri locali şi ai cluburilor bucureştene Dinamo, Rapid şi Steaua. Au mai fost delegaţii din Hunedoara, Ploieşti, Piteşti, Craiova, Bistriţa, Târgu Mureş, Mediaş sau Cluj.
Marşul a pornit din Piața Mare, situată în centrul oraşului, şi a avut ca punct terminus parcarea din fața stadionului municipal. Pe întreaga durată a acţiunii au fost scandate lozinci împotriva conducătorului Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, şi a întregii clase politice, scandarea ”PD-L și USL, aceeași mizerie” fiind printre preferata demonstranţilor. Deasemenea au fost strigate şi mesaje patriotice precum “România este ţara mea şi nu vreau să plec din ea”, ”Ole, ole, o dorinţă sinceră, România liberă” sau “Săriţi cu toţii şi strigaţi tare: România nu e de vînzare”. Au fost afişate şi mesaje scrise pe pânze albe precum “Represiunea naşte violenţă”, “Suporteri, nu infractori” sau materiale cu chipul lui Avram Iancu. În timpul marşului au mai fost aprinse şi câteva torţe, pentru a demonstra că sunt inofensive în cazul folosirii corespunzatoare. Sursa: FrontPress.ro

O familie fericita.....

Pericolul ACTA


Autor: Alexandru Sudițoiu
ACTA ( Acordul comercial împotriva contrafacerii ) este un tratat comercial propus ca răspuns la „creșterea globală a comerțului cu bunuri contrafăcute și lucrări protejate de drepturi de autor. Domeniul de aplicare al ACTA este larg, și include contrafacerea bunurilor fizice cât și „distribuirea prin internet și tehnologia informației”. Cel puţin cam asta ar fi teoria oficială menţionată pe wikipedia şi pe site-uri favorabile pentru ACTA. În realitate trebuie să fim conştienţi de faptul că ACTA nu reprezintă altceva decât începutul unei campanii pentru îngrădirea libertăţiilor umane, nu doar în societate ci şi pe internet.
Acest acord ar putea să aibă câteva consecinţe majore asupra vieţii oricărui cetăţean liber al României, motiv pentru care mă simt obligat să fac tot ce-mi stă în putere să previn majoritatea populaţiei de pericolul reprezentat de ACTA, un pericol care încalcă amendamentele cu privire la libertate din Constituţie. Să ne gândim doar la faptul că discuţiile noastre pe internet vor putea fi monotorizate ( în mod legal, că până acum tot o făceau ei dar într-un mod mai redus ) asemeni cazului SOPA, sau la faptul că orice videoclip, website, etc. va putea fi reclamat ca şi o copie fără drepturi de autor ducând implicit la ştergerea videoclipului sau închiderea site-ului respectiv. Fără doar şi poate internetul trebuie să rămână un spaţiu liber în care oamenii să-şi schimbe ideile fără frică, în care ei să aibă dreptul de a promova anumite lucruri fără a fi mereu sub ameninţarea de a-şi pierde un cont pentru un acord de nimic. Dar bine-nţeles că un astfel de acord este favorizat de toţi cei care doresc să-şi asigure puterea în stat şi în societate, inclusiv actualul guvern al României, un guvern care nu se teme să-şi arate tendinţele spre o dictatură neo-comunistă, urmând astfel modelul lui Ion Iliescu. Faptul că reprezentanţii PDL sau grăbit să semneze acest tratat , fără o consultare a populaţiei, este cea mai bună dovadă de care avem nevoie pentru a înţelege nevoia lor.
Dincolo de orice alte cuvinte frumoase ACTA reprezintă violarea intimităţii noastre pe internet şi , odată cu asta, violarea unor amendamente importante din Constituţia României ( şi nu numai ) prin faptul că încalcă intimitatea individului, ameninţă dreptul la liberă exprimare şi îi transformă pe cetăţeni în infractori fiindcă violarea intimităţii unui individ pe internet, mobil, etc. se face, în mod normal, doar în cazul unei anchete penale, lucru pe care ACTA îl va schimba. Nu trăim în Coreea De Nord şi nu e treaba altora ce face fiecare cetăţean pe internet , pe abonamentul plătit de el, pe banii lui! Bine-nţeles, eu am făcut referire aici doar la problemele care ţin de internet, trecând cu vederea greutăţiile care ar putea să apără şi în viaţă de zi cu zi. Consider că este de datoria noastră, a tuturor, să facem ceva pentru a împiedica ACTA şi una dintre cele mai viabile opţiuni actuale ar fi o campanie de strângere de semnături care să dovedească faptul că poporul nu vrea să fie împins într-un stat poliţienesc de un astfel de acord.
Oricum, nu vreau să mă lungesc aşa că în încheiere vă prezint câteva articole din Constituţia României care sunt ameninţate de către acest acord :
ARTICOLUL 23 – Libertatea individual
http://blog.nouadreapta.org/ 

NOUA DREAPTA solidara

Noua Dreapta solidara cu protestul suporterilor

autor: FrontPress 04.02.2012
Alaturi de suporterii romani, Noua Dreapta condamna Legea 4 privind “prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive” promovata in 2008 de presedintale Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir si revizuita la inceputul acestui an. Consideram aceasta lege nedreapta si in acelasi timp anticonstitutionala. Aceste masuri abuzive indreptate astazi impotriva suporterilor de pe arenele sportive, ce includ o monitorizare excesiva in scopul obtinerii unui control total, dau masura modului in care sistemul politic va conduce maine intreaga societate! Principiul prezumtiei de nevinovatie a fost desfiintat, oamenii care vin pe stadioane nemaifiind considerati simpli spectatori sau suporteri, ci potentiali huligani!
Aceasta lege ucide definitiv dreptul la libera exprimare (sunt interzise deja mesaje de tipul „Basarabia – pamant romanesc” pe motiv ca „incita la violenta”, apostrofarea oficialitatilor se plateste), un suporter care aprinde o torta pe stadion fiind pedepsit mai drastic decat un violator sau un hot. Cu alte cuvinte, in Romania risti mai putin daca mergi la furat, decat daca iti incurajezi echipa favorita.
Suporterul roman face parte dintr-o categorie stigmatizata, fiind intotdeauna tapul ispasitor despre care se vorbeste in exces tocmai pentru a se distrage atentia de la cauzele problemelor si de la adevaratii vinovati care au distrus sportul romanesc transformandu-l intr-o masinarie de facut bani.
Aceasta lege aberanta, abuziva si neconstitutionala deschide usa mai multor abuzuri care inevitabil vor distruge orice forma de libertate in societate, unde omul va fi controlat permanent pe sistemul Big Brother.
Partidele au incercat de-a lungul timpului sa se infiltreze in peluze pentru a putea folosi suporterii ca masa de manevra. In primele zile de proteste din Bucuresti s-a creat idea conform careia suporterii au vandalizat, fiind platiti de putere, apoi ca au iesit in strada pentru opozitie. Ei au aratat insa tuturor ca lupta pentru o cauza si nu pentru un partid sau o persoana, fiind astfel cei mai liberi si mai curati protestatari ai prezentului in Romania. Biroul de presa al Noii Drepte

Romania interbelica !

A fost perioada interbelica adevarata Epoca de Aur a Romaniei?

autor: FrontPress 04.02.2012
Nostalgia după România interbelică e un sentiment întâlnit în rândul multora, existând tendința de a idealiza acea epocă, a României mare, considerată adevărata Epocă de Aur din istoria națională.
Dintr-o anumită perspectivă, poate că așa a fost: efervescența culturală din acei ani, cu marii oameni de cultură care s-au afirmat în vremea aceea, e cu siguranță un element de luat în considerare. Din punct de vedere politic, România interbelică e idealizată deoarece e văzută ca o epocă a democrației. Însă trebuie să recunoaștem că democrația interbelică a avut foarte multe lipsuri, și ea poate fi privită cu nostalgie doar în comparație cu ceea ce a urmat după război. Din punct de vedere social, situația era cu totul deplorabilă, iar economia a cunoscut grave probleme.
La momentul respectiv, criticile la adresa țării în ansamblu, a guvernului, a oamenilor politici, a obiceiurilor românilor în general sunt abundente. Chiar și acele personalități care ne fac să ne gândim că, poate, ar fi fost mai bine să trăim pe vremea lor, aduc aspre critici societății românești. Citindu-le, ajungem să ne întrebăm dacă perioada interbelică a fost într-adevăr Epoca de Aur a României?
Mircea Eliade: ”nici un om politic de la 1918 încoace n-a ştiut şi nu ştie ce înseamnă un stat”
”Imoralitatea clasei conducătoare româneşti care deţine puterea politică de la 1918 încoace nu este cea mai gravă crimă a ei. Că s-a furat ca în codru, că s-a distrus burghezia naţională în folosul elementelor alogene, că s-a năpăstuit ţărănimea, că s-a introdus politicianismul în administraţie şi învăţământ, că s-au deznaţionalizat profesiunile libere – toate aceste crime împotriva siguranţei statului şi toate aceste atentate contra fiinţei neamului nostru, ar putea după marea victorie finală – să fie iertate. [...]
Dar piloţii orbi stau surâzători la cârmă, ca şi când nimic nu s-ar întâmpla. Şi aceşti oameni, conducători ai unui popor glorios, sunt uneori cumsecade, sunt uneori oameni de bună credinţă şi cu bunăvoinţă; numai că, aşa orbi cum sunt, lipsiţi de singurul instinct care contează în ceasul de faţă, instinctul statal, nu văd şuvoaiele slave scurgându-se din sat în sat, cucerind pas cu pas tot mai mult pământ românesc; nu aud vaietul claselor care se sting, burghezia şi meseriile care dispar, lăsând locul altor neamuri. [...]
Democraţia de la război încoace a izbutit să zădărnicească orice încercare de redeşteptare naţională. Prin piloţii orbi de la cârma ţării, democraţia ne-a adus astăzi acolo unde suntem. Democraţia a zdrobit definitiv instinctul statal al cârmuitorilor noştri. Că s-au făcut sau nu unelte în mâna străinilor, puţin interesează deocamdată. Singurul lucru care interesează este faptul că nici un om politic de la 1918 încoace n-a ştiut şi nu ştie ce înseamnă un stat.
Şi asta e destul ca să începi să plângi…” Vremea,din 19 septembrie 1937
”Toamna trecută, într-un vagon în trecere prin Polonia, se vorbea despre România ca: Ţara lui bacşiş – bacşiş. Expresia, cât ar fi fost ea de umilitoare, nu mi s-a părut prea aspră. [...]
Văzută de departe, politica noastră culturală şi propaganda noastră în străinătate se dovedeşte o creaţie de inconştienţi sau de demenţi. Nici nu vom şti pe cine să tragem la răspundere. Se fac greşeli atât de grave şi întreaga noastră propagandă este atât de ridicolă încât generaţiile viitoare ne vor taxa, pe toţi, drept inconştienţi, tâlhari sau demenţi. Încercaţi şi vă imaginaţi ce ar fi ţara românească după ce Liviu Rebreanu şi Papadat-Bengescu ar fi traduşi şi lansaţi în toată lumea; după ce universităţile noastre ar fi încăpute în mâini tinere; după ce ataşaţii de presă din străinătate ar fi înlocuiţi cu oameni harnici şi pricepuţi, imaginaţi-vă toate acestea şi veţi înţelege ce vor crede generaţiile următoare despre noi. Ar fi atât de simplu ca roumain, rumenian, rumane şi rumeno să nu se mai lege în memoria europenilor numai de Skoda, de ”bacşiş – bacşiş”, de incapacitate politică şi de conştiinţă ieftin de cumpărat, ci şi de opera unui Rebreanu, Blaga, Brâncuşi sau Enescu. Ar fi atât de simplu… Un ministru inteligent ar înţelege că, în starea de lucruri de astăzi, singura ofensivă ieftină şi eficace împotriva insultelor legate automat de numele neamului nostru ar fi ofensiva valorilor maxime şi specifice. Dar nimeni nu înţelege. Şi pe fiecare zi noroiul ne stropeşte mai direct şi numele de român e mai compromis.” Mircea Eliade, Profetism românesc. Vol. II. România în eternitate
Grigore Gafencu
”Lipsesc oamenii cuminţi, firile cumpătate şi care să opuie noilor doctrine credinţa lor în prefaceri mai puţin radicale, dar cu atât mai sănătoase, şi grija lor faţă de adevăratele lipsuri ale aşezământului nostru de stat – nerânduiala finanţelor, nepregătirea armatei, lipsa unei munci stăruitoare în toate domeniile producţiei, necinstea care se întinde în administraţie; lipsuri pe care curentele revoluţionare şi făuritoare de o nouă organizaţie de stat, departe de a le îndrepta, nu pot decât să le agraveze şi mai mult. Grigore Gafencu, Însemnări politice. 1929-1939
Emil Cioran
”Doamne, ce vom fi făcut o mie de ani?! Toată viaţa noastră de un secol încoace nu este decât procesul prin care am ajuns să ne dăm seama că n-am făcut nimic… Comparaţia cu ce s-a îndeplinit în alte părţi ne-a relevat neantul trecutului propriu şi inexistenţa culturii noastre. [...]
O mie de ani s-a făcut istoria peste noi: o mie de ani de subistorie. Când s-a născut în noi conştiinţa, n-am înregistrat prin ea un proces inconştient de creaţie, ci sterilitatea spirituală multiseculară. Pe când culturile mari pun omul în faţa creaţiei din nimic, culturile mici în faţa nimicului culturii. Din punct de vedere istoric, am pierdut o mie de ani, iar din punct de vedere biologic, n-am câştigat nimic. Atâta vreme de vegetare dacă n-a consumat efectiv substanţa vitală a neamului, n-a întărit-o şi n-a dinamizat-o în nici un fel. Trecutul României nu mă flatează deloc şi nici nu sunt prea mândru de strămoşii mei lipsiţi de orgoliu, că au putut dormi atâta timp, în aşteptarea libertăţii. România are un sens întrucât o începem. Trebuie s-o creăm lăuntric, pentru a putea renaşte în ea. Plăsmuirea acestei ţări să ne fie singura obsesie.
Orice om care vrea sau este chemat să joace un rol profetic în viaţa României trebuie să se convingă că în ţăra aceasta orice gest, orice acţiune, orice atitudine este un început absolut, că nu există continuări, reluări, linii şi directive. Pentru ceea ce trebuie făcut nimeni nu ne precede, nimeni nu ne îndeamnă, nimeni nu ne ajută.
[...] Fiecare din noi este în situaţia lui Adam. Sau poate condiţia noastră este şi mai nenorocită, fiindcă nu avem nimic înapoi, pentru a avea regrete. Totul trebuie început, absolut totul. Noi n-avem de lucrat decât cu viitorul. Adamismul în cultură nu înseamnă altceva decât că fiecare problemă de viaţă spirituală, istorică şi politică se pune pentru întâia oară, că tot ceea ce trăim se determină într-o lume de valori nouă, într-o ordine şi un stil incomparabil. Cultura românească este o cultură adamică, fiindcă tot ce se naşte în ea n-are precedent.
Misiunea României trebuie să ne fie mai scumpă decât toată istoria universală, deşi noi ştim că trecutul României este un timp fără istorie.Emil Cioran, Schimbarea la faţă a României
Mihail Manoilescu
”În vremea noastră, năzuinţa spre viaţă largă şi spre trecerea zilei de azi înaintea zilei de mâine a fost favorizată poate şi de experienţele repetate şi atât de rele pe care le-au făcut cei care au agonisit, în raport cu cei care au cheltuit. Inflaţia excesivă de la războiu încoace, diferitele feluri de conversiune ca şi împro-prietărirea însăşi care a însemnat o lovitură mare dată spiritului de acumulare au creat un anumit scepticism faţă de garanţiile pe care le poate oferi averea.
Din tot ce s-a petrecut de la războiul mondial şi până acum în România, înţeleptul a putut trage concluzia că rentează mai bine să fii risipitor decât econom şi că debitorului i se rezervă bucurii şi surprize plăcute, care nu-l aşteaptă niciodată pe creditor. Cei din urmă douăzeci de ani au fost desigur la noi mai mult era greirilor decât a furnicilor.
Fără a voi să facem elogiul risipei, putem să relevăm şi unele aspecte simpatice, în uşurinţa cu care se cheltuiesc banii în România.
Românul vorbeşte cu o admiraţie neeconomisită de omul care ştie să trăiască, iar băiatul de vieaţă tip specific românesc este desigur mai simpatic, mai uman şi mai nevinovat în toată fiinţa lui, decât tipul pe care francezul îl numeşte bon vivant, iar germanul Lebemann.
Concepţia estetică a vieţii, pe plan vulgar, înseamnă a înţelege traiul ca o petrecere. Cât de caracteristică şi cât de românească este noţiunea intraductibilă de chef, care nu poate fi transpusă exact, nici prin cuvântul francez la noce, nici prin cel german Bummel! Cheful este o manifestare, în acelaşi timp egoistă şi generoasă; el înseamnă ignorarea pentru o clipă a grijilor şi răspunderilor; el exprimă în chip culminant şi simbolic psihologia lui Petronius în ediţie populară românească. Românul adevărat nu este niciodată meschin şi îşi râde de aceea dintre compatrioţii lui cum sunt unii ardeleni care arată deprinderi raţionale şi cuminţi în administrarea cheltuielilor lor. Ideea românului despre avere şi venit este epicuriană; scopul acestora este consumul cu toate bucuriile lui.
Năzuinţa spre lux şi confort este irezistibilă, nu numai în burghezie, ci chiar şi în clasa mijlocie şi în ţărănime. De câte ori poate, românul se aruncăspre îmbrăcăminte de mătase, spre case frumos mobilate şi mai ales spre automobile.
Dar o burghezie care imită boierimea de altădată şi trăieşte o vieaţă de stil supra-burghez şi supra-dimensionat faţă de mijloacele sale creiază o mare nestabilitate socială şi prezintă un mare procent de căderi individuale.
Iată de ce burghezia românească nu este burghezie în una din trăsăturile cele mai esenţiale; pe când Occidentul pune preţ pe agonisire, pesiguranţă şi peviitor, burghezia noastră pune preţ pe cheltuială, pe satisfacţii şi pe prezent. Pe când burghezii din Apus lucrează pentru copiii lor, burghezii români lucrează prea adeseori numai pentru ei înşişi.” Mihail Manoilescu, Rostul şi destinul burgheziei româneşti
De Andrea Lupșor – Historia

O Romanie nationalista !

 Singura soluție la criza politică: o Românie naționalistă

Autor: Codrin Goia
Cine nu și-a dat seama după 22 de ani că toate partidele din România sunt corupte și au contribuit la distrugerea țării fie e naiv fie face parte din cei 1% care exploatează restul de 99% din populație. Acești 1%: politicieni corupți, afaceriști de carton, neocomuniști, interlopi și scursuri ale societății au adus România în situația în care se află astăzi. Peste sărăcia și mizeria în care se zbat majoritatea românilor aceștia și-au ridicat vile, s-au asigurat că rudele lor ocupă funcții bine plătite și au avut grijă să-și îngrașe conturile din bănci.
Pentru a vedea că actuala clasă politică parazitară a jefuit România trebuie doar să ne uităm în jur: bătrâni care trăiesc din pensii mizere, tineri care fug peste hotare pentru a-și construi un viitor mai bun, sute de mii de șomeri, spitale care arată ca niște lagăre și o economie aproape moartă. Toate acestea într-o țară în care se pot face bani mulți din turism, poate susține 80 de milioane de oameni cu agricultura sa și dispune de multe alte resurse. Politicienii au dat vina unii pe alții. Ani de zile ne-am pus speranța în partidele de opoziție, pentru ca odată ajunse la putere să constatăm că nu e mare diferență între aceștia și guvernul anterior. Iar acest ciclu s-a repetat de la revoluție încoace.
Dar acest perpetuum mobile al sărăcirii și exploatării acestei națiuni trebuie să înceteze. A venit vremea că România să renască, e timpul să fim creatorii propriului destin. Prea mult s-au lăsat românii manipulați de politicieni, prea mult au căzut în pesimism și ignoranță. Zorii unei zile mai bune se apropie și sfârșitul dominației partidelor corupte va lua sfârșit, însă numai dacă ne dorim asta cu adevărat.
De mai bine de două decenii politicienii paraziți, care tratează țara ca pe o feudă a lor, au atacat naționalismul și au lovit cu fiecare ocazie în tinerii ce luptă pentru demnitatea noastră. Prin intermediul mass-mediei au demonizat orice credință național-creștină și s-au dedat la abuzuri împotriva naționaliștilor. Dar de ce? Pentru că le este frică. Le este frică de un partid naționalist puternic care să ajungă la guvernare. Naționalismul înseamnă dragoste de neam, un lucru de care clasa politică nu e capabilă, ba chiar întruchipează perfect opusul acestui sentiment. De aceea le este teamă, că va veni ziua în care vor fi judecați pentru ce au făcut și vor pierde puterea.
Dacă după atât timp de ”democrație” construită de foști membrii PCR România a devenit o colonie a Uniunii Europene și a FMI, atunci e evident că a venit vremea unei schimbări radicale. O modificare a sistemului nu se va face nicicum prin susținerea partidelor infecte din opoziție ci doar prin acordarea sprijinului unor oameni noi, cu dragoste de țară, spirit de sacrificiu și credință în Dumnezeu.
După atâția ani de batjocură și suferință, e momentul ca o nouă forță să se ridice. Soluția e una singură: O Românie naționalistă, o țară a cetățenilor nu a clanurilor interlope de exploatatori care se ascund în spatele partidelor și doctrinelor. Anul acesta se va vedea dacă românii vor porni pe un nou drum spre un viitor mai bun sau se vor scufunda mai tare în mlaștina politicianismului.
http://blog.nouadreapta.org/

Super femeie Aimee Mullins

Cunoaste-o pe Aimee Mullins – superfemeia aleasa ambasador L’Oreal!
L’Oreal are un nou ambasador international, de anul acesta. Mda, nimic nou, veti spune. Ne-am obisnuit ca brand-ul frantuzesc sa isi imbogateasca constant galeria de vedete frumoase. Numai ca Aimee Mullins nu este doar o vedeta frumoasa. Este o SUPERFEMEIE!
Parcursul ei uluitor incepe chiar de la nastere, pentru ca vine pe lume cu o anomalie oribila numita hemimelie fibulara. Pe intelesul tuturor, Aimee s-a nascut fara osul peroneu la ambele picioare. La varsta de un an, picioarele i-au fost amputate de sub genunchi. Intr-un an de zile a invatat sa mearga cu proteze si s-a integrat perfect printre copiii de varsta ei.
Pe langa faptul ca este o femeie extrem de inteligenta care a avut rezultate remarcabile in perioada studiilor, Aimee este si o atleta desavarsita care a obtinut multe victorii alergand pe o pereche de proteze din fibra de carbon. Aceste proteze au fost proiectate sa imite picioarele din spate ale ghepardului!!!
Nu-i asa ca suna stiintifico-fantastic? Si totusi, cu o vointa de nestavilit, Aimee a reusit sa devina si manechin, si public speaker, si un model de forta si caracter pentru un intreg mapamond.
Ceea ce este minunat este ca ea nu se considera o persoana handicapata. Este sigura pe ea, increzatoare, optimista si merita pe deplin sa fie una dintre femeile care ne spun “Pentru ca meriti!”, in numele brand-ului L’Oreal.

描述: cid:1.1469426305@web74306.mail.tp2.yahoo.com

描述: cid:2.1469426306@web74306.mail.tp2.yahoo.com

描述: cid:3.1469426306@web74306.mail.tp2.yahoo.com

描述:
  

 cid:4.1469426306@web74306.mail.tp2.yahoo.com

描述: cid:5.1469426306@web74306.mail.tp2.yahoo.com

描述:   


 cid:6.1469426306@web74306.mail.tp2.yahoo.com

描述: cid:7.1469426306@web74306.mail.tp2.yahoo.com

描述: cid:8.1469426306@web74306.mail.tp2.yahoo.com

描述: cid:9.1469426306@web74306.mail.tp2.yahoo.com

Stimati compatrioti! Pentru respectarea adevarului !!!


Vad la tv. pentru propaganda pe toate posturile ca, se dau imagini din anul 1954.  Este bine venit acest imbold. Dar  nu vreau sa fiu nationalista, pentru a explica acea situatie  rara si grava. Acea generatie nu era cu nimic mai presus, ca generatia noastra. Dintotdeauna oamenii vor sa-si faca intimitatea doar in jurul lor. Nu sunt ASA DE INTERESATI, DECAT IN NUMAR FOARTE MIC DE  BINELE COMUNITATII. VA SPUN ASTA PENTRU A RESPECTA ADEVARUL. ROMANIA, ERA SUB OCUPATIE SOVIETICA, DUPA CUM VEDETI SI DIN  COMENTARIILE IN  LIMBA RUSA(bagata pe gat fara voia noastra), DE PARCA ROMANA NU  O PRICEPEAU TOTI.
Administratia tarii era mai mult decat semimilitarizata si aceasta situatie a fost benefica in aceea situatie disperata, cand  s-a putut  asigura bunul mers al societatii la limita cea mai de jos. Nu ati vazut  cum oamenii  dadeau la lopata  viguros, cum painea se  impartea in  fabrici(dar ceilalti ?), cum  se mergea  cu medicamente in rucsacuri la farmacii?  Totul era organizat in  stil militar si pentru propaganda filmat, asta pentru a arata ce bine pusa la punct este  administratia rusa.  A fost foarte bine asa, dar sa nu ne  injosim noi pe noi insine ca, nu suntem capabili de nimic si suntem mai rai, indolenti, lenesi, ca cei de atunci.
Acum tara nu are conducere, viata noastrea ne-o ducem la plezneala, intre 2 numere ale primei parasutiste (cu vasta experienta), a tarii si intre doua  betii ale primului betiv  al tarii. Si aceasta situatie  ca si altele au aratat ca, tara nu este condusa. Cu o lopata data pentru poza, a primului Boc al tarii nu se face primavara.
Stiu mai tarziu,  peste cativa ani ca primavara venea pe strada activistul de partid, impreuna cu secu..... si verificau daca toata lumea a facut ce trebuie adica curatenia de primavara in curti si in  fata curtilor.  ACESTI MANCATORI DE CACAT SI BUGET NU AVEAU CU CE-SI JUSTIFICA  VIATA  BUNA PE CARE O DUCEAU SI  MERGEAU PANA LA UN  FIR DE IARBA UITAT INTRE SCANDURILE UNUI GARD. Spun asta  din experienta proprie.
Asa ca acesta nu este un articol nationalist si sa facem diferenta intre o  administratie militarizata si o administratie haotica, anarhica in care alesii tarii,  se preocupa numai de furat, furat, furat. Si populatia nu este condusa responsabil, ci lasata  sa se descurce singura.
Asta am vrut sa punctez ca  harnicia si organizarea aprovizionarii cu paine si  medicamente a fost bine organizata, ca era militarizata de catre rusi, Romania fiind sub ocupatie. A fost  bine pentru aceea situatie. Dar acum ce trebuie facut pentru a responsabiliza  aceste  lacuste care ne mananca de vii? Numai pedepse exemplare brutale, luate  in situatii exceptionale poate  razbuna vietile atator oameni nevinovati, secerate  din vina  criminalilor tarii. Curaj !!! Sa nu se mai repete aceste  nemernicii, facute cu buna stiinta,dar platite imparateste de catre noi toti, firmelor care vad ca aduna cu tractoare pentru adunat frunzele de toamna tarzie zapada si sa dam pedepse exemplare,  chiar daca putin intarziatem pana dupa alegeri !!!
In 1954 salariile, pensiile si posta  au sosit la timp, fara intarziere !!!

vineri, 3 februarie 2012

Rionegro e Solimoes Brazilia

Bancuri....cam fara perdea....Tipuri de nasteri:
1) Nasterile spontane - când nevasta naste la o luna dupa casatorie;
2) Nasterile tardive - când naste nevasta la doi ani de la moartea sotului;
3) Nasterile extrauterine - când naste servitoarea...

- Ce este negru si sta bine la gatul omului?
- Dobermanul.
 
 
- Imagineaza-ti! Sotia mea a nascut in autobuz, intr-o aglomeratie infernala!
- Asta nu-i nimic. A mea, in aceleasi conditii, a ramas insarcinata!

 
- Eu am ajuns, in sfarsit, la o intelegere cu sotia mea. O zi ma duc eu la cumparaturi, o zi ea.
- Si sunteti multumiti ?
- Bineinteles! O zi bem, o zi mancam…
 

Un fizician îi spune soţiei sale:
- Draga mea, eşti din ce în ce mai atrăgătoare!
- Aiurezi! Tu nu vezi cât m-am îngrăşat?!
- Păi, tocmai! Cu cât creşte masa, creşte şi forţa de atracţie...
 
 
Doamna Popescu si un domn cu cainele, in statia de autobuz. Cainele se apropie de femeie. Asta, nevricoasa, zice:
- Luati-va cainele de langa mine ca simt cum mi se urca un purice pe picior!
- Bobi, vino aici, doamna are purici!
 
 
Sotia lui Bulã, într-o dimineatã:
- Bulã, cum îti plac ouãle?
- Mîngaiate !

JOBBIK acuza evreii

JOBBIK acuza evreii ca ar “cumpara Ungaria”

autor: FrontPress 03.02.2012
Responsabilul pentru relaţii externe al partidului naţionalist maghiar Jobbik a negat Holocaustul şi a susţinut că evreii colonizează Ungaria, într-un interviu acordat publicaţiei Jewish Chronicle. În interviul care a apărut în ziarului evreiesc din Londra, considerat de redactori ca fiind “şocant”,  Marton Gyongyosi a mai declarat că tratamentul pe care Israelul îl aplică palestinienilor este similar cu “sistemul nazist”.
 Gyongyosi, un vorbitor fluent de limbă engleză, s-a întrebat retoric dacă cifra de 400.000 de evrei deportaţi şi ucişi de trupele maghiare sau cu complicitatea Ungariei în timpul celui de al doilea război mondial chiar au fost omorâţi cu adevărat. “A devenit o afacere fantastică jonglatul cu cifrele astea”, a declarat oficialul Jobbik.
Acesta a mai atras atenţia asupra faptului că în spatele afacerilor israeliene din Ungaria s-ar afla un plan ascuns de “cumpărare a ţării”. El a făcut referire şi la un discurs controversat din 2007 al premierului israelian Shimon Peres prin care acesta declara că statul sionist ar cumpăra ţări precum Ungaria, România sau Polonia. “Evreii caută să construiască în afara Israelului. Este un fel de expansiune în folosul lor. Dacă Peres susţine colonialismul, este natural atunci ca oamenii să simtă că evreii nu sunt bineveniţi aici”, a spus  Gyongyosi.
Anul trecut, mai mulţi evrei din Chicago au dat în judecată compania de căi ferate a Ungariei pentru complicitate în transportarea evreilor în lagărele de concentrare germane. Acest lucru a provocat furia reprezentantului Jobbik care a declarat că “aceşti ahtiaţi după bani se joacă cu focul”.
Când un ziarist de la publicaţia evreiască l-a întrebat ce părere are despre faptul că Ungaria ar putea să fie nevoită să-şi ceară scuze oficiale pentru rolul jucat în Holocaust, Gyongyosi a răspuns că “eu ar trebui să îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat în urmă cu 70 de ani? Mi se aminteşte asta în fiecare oră. Să trecem odată peste asta, pentru Dumnezeu. Această întrebare mi se pare scandaloasă”.
În tot acest timp partidul naţionalist maghiar îşi consolidează legăturile cu Iranul. Această apropiere a fost constatată şi în luna ianuarie a anului trecut când liderul Jobbik  a declarat că “Ungaria este poarta către Occident a Iranului”.
“Iranul este în centrul Orientului Mijlociu, o axă pe care Israelul şi SUA încearcă să o subjuge şi să o controleze. Iranul este o ţară extrem de paşnică şi nu a început niciodată un război, spre deosebire de Israel care a declarat război tuturor vecinilor”, consideră responsabilul pentru relaţii externe al Jobbik. În opinia acestuia Israelul ar mai fi fost fondat de “terorişti” şi astăzi ar funcţiona după “un sistem nazist”. “Priviţi la  Lieberman [Nota FrontPress: Ministrul de externe al Israelului, născut în Chişinău]. Nu e cu nimic diferit de Goebbels [Nota FP: Ministrul propagandei în cel de al Treilea Reich]. Este un nazist în toată regula”, a adăugat acesta.
Referindu-se la cauza palestiniană, Gyongyosi a condamnat politica Israelului din Fâşia Gaza şi Cisiordania. El a acuzat împuşcarea civililor de către trupele de ocupaţie, inclusiv femei şi copii, şi s-a declarat şi împotriva zidului de securitate construit de Israel, care ar fi de fapt un “zid al apartheidului”. Tocmai din aceste cauze, oficialul Jobbik crede că “evreii nu au dreptul să vorbească despre ce s-a întâmplat în cel de al doilea război mondial”.
Comunitatea evreiască din Ungaria se ridică la cifra de 150.000 de persoane. Pe de altă parte, Alianța Tinerilor de Dreapta – Mișcarea pentru o Ungarie mai bună (Jobbik) a obţinut în urma alegerilor generale din 2010 un număr de 47 de parlamentari. La nivel european partidul are strânse legături cu Frontul Naţional din Franţa, partidul Flamura Tricoloră din Italia, Naţional-Democraţii din Suedia sau Partidul Naţional Britanic. După alegerile europarlamentare din 2009, Jobbik a obţinut aproape 15 procente din totalul voturilor exprimate, revenindu-i 3 locuri în Parlamentul European. Sursa: FrontPress.ro  

Nicu Covaci

Nicu Covaci: “Romanii traiesc intr-o tara care NU le mai apartine”

autor: FrontPress 03.02.2012
Dezgustat de politicienii români (numiţi păpuşi fără consistenţă), liderul Phoenix face o radiografie a societăţii. Din Spania, cel care a trăit „o jumătate de viaţă în comunism şi o jumătate în capitalism” a răspuns cu promptitudine întrebărilor celor de la Jurnalul Naţional. Mai mult, chiar dacă are domiciliul stabil în străinătate, Nicu Covaci demonstrează că ştie foarte bine situaţia din ţară.
Jurnalul Naţional: Cum au reacţionat românii din Spania la protestele din România?
Nicu Covaci: Din păcate, nu sunt în contact cu mulţi români de aici, iar cei pe care i-am întâlnit nu par foarte entuiziasmaţi… La ora aceasta cu parodiile create vadit ca să scoată oamenii în stradă, atât în Grecia şi Italia, chiar şi în SUA sau România, instinctul sănătos al românului îl duce la concluzia că trebuie să stea şi să aştepte că trece şi asta… Din păcate, nu îşi poate imagina cum trece şi ce va veni.
Perspectiva României se vede la nivel de bârfă, cand se va discuta ceva esenţial pentru viitorul ei?
România a fost săpată de forţe să le zicem oculte încă de decenii. Eu când am ajuns în Germania m-am suit pe pereţi de turbarea provocată de emisiunile de radio, TV sau reviste şi ziare… Numai imagini scabroase cu mizerie, foamete, ţigani, sărăcie, murdărie… Ce să-ţi spun? Atâta nedreptate m-a făcut să fiu susceptibil, de la bun început, referitor la imaginea corectitudinii unei aşa-zise democraţii şi libertăţi, de care s-ar bucura cetăţenii din vestul Europei. România a fost una dintre ţările cele mai bogate din Europa, cu o agricultură înfloritoare (eram numiţi „grânarul Europei”) şi să nu uităm că avem de la petrol, aur, cărbuni, fier la cupru şi aluminiu, mai avem şi păduri şi ape etc. etc. Dar, corect, ar trebui să spun că… aveam!
Acest guvern a ştiut vreodată să ţină volanul în mână? Sau a condus ilegal, fără carnet de conducere?
Noii noştri politicieni, reprezentanţi ai libertăţii şi democraţiei, au reuşit, din singura ţară care se mândrea că nu e datoare nimănui, niciunde (pentru asta, cineva a plătit cu viaţa), aceste păpuşi fără consistenţă, au reuşit să vândă tot ce se putea vinde… Şi încă mai strigă: „unde sunt investitorii”? Păi românii nu ştiu că trăiesc într-o ţară care nu le mai aparţine? Că tot ce le putea asigura existenţa este în mâinile unor speculanţi care nu se vor da în lături de la nimic? Cele două mari puteri din Răsărit şi Apus au pus ochii pe noi de multă vreme, noi având ghinionul să ne aflăm exact la graniţa lor de influenţă, iar bătălia e mare şi de durată!
După 22 de ani de la Revoluţie, România e degradată moral? Ce are de făcut cetăţeanul de rând?
După 22 de ani de la acea Cacealma (şi nu revoluţie, cum au crezut mulţi şi şi-au sacrificat şi viaţa pentru ea), România nu este degradată doar moral, s-au tăiat toate aripile cetăţeanului de rând, sădind în sufletul lui doar teamă şi panică. „Divide et impera” funcţionează de mii de ani. Am reuşit (desigur voit de către cine ţine volanul) să ne facem de râs în toată Europa. Eu dacă spun cuiva că vin din România, înnebunesc observând cum îi pică faţa. Multă lume mă ia în braţe şi aici, dar nu am voie să zic că sunt român, şi atunci când o spun… se aşterne liniştea aceea penibilă.
La toate evenimentele culturale internaţionale Institutul Cultural Român trimite doar ţigani şi manelişti, de parcă ăştia ne-ar reprezenta cumva! Jos pălăria pentru harul ce le-a dat Dumnezeu, dar cultura ţigănească nu este cultura românească decât în măsura în care s-a adaptat la spiritul şi ţinuta morală a ţării!
Poate fi pomanageala (mici, fasole, găleţi gratis) boala care macină poporul român?
Trăsătura dominantă a poporului român este cel mai bine subliniată în „Mioriţa”: fatalismul! N-avem şira spinării, suntem laşi şi proverbele noastre nu ne ajută cu nimic: „capul plecat sabia nu îl taie” e o minciună! Şi nu te fă frate cu dracul niciodată, că de e să treci puntea te trezeşti singur… zic eu… dar nu mă crede nimeni. Am trăit jumătate de viaţă în comunism şi jumătate în capitalism. Dacă înainte am avut probleme cu comuniştii, azi am mai mari probleme cu capitaliştii. Am învăţat şi proverbe frumoase de la cine nu mă aşteptam: „o bucurie împărtăşită e o bucurie dublă”. Păi oameni buni, dacă eu îţi fac ţie o bucurie şi mă bucur de bucuria ta şi tu o faci altuia şi te bucuri să-l vezi bucuros, dacă toată lumea ar respecta acest proverb! Paradisul e aici, pe planeta asta, nu în ceruri! Dar avem ochii legaţi şi nu vedem nişte lucruri atât de simple.
Am reuşit performanţa să ne fi schilodit sufletul?
Da, am reuşit să ne lăsăm schilodiţi şi sufleteşte… ni s-a injectat un virus fioros care face omul să creadă că ajunge să îşi calce pe inimă şi mândrie, să facă jocurile celor de sus, că îi va merge bine şi automat se va îmbogăţi! „Nu există bogăţie fără furtişag” spune un alt proverb german! Lumea bogaţilor de azi este lumea speculanţilor care nu ştiu ce înseamnă să muncească, munca e pentru „neiniţiaţi” şi de aceea se cultivă îndobitocirea! De ce nu se învaţă nimic în şcoli? Păi atunci copiii de azi şi oamenii de mâine ar putea înţelege, ar putea pune întrebări! Dar nu, este nevoie de mână de lucru ieftină şi dacă se poate fără creier!
În vremuri de criză, am sacrificat cultura. Am semnat, astfel, certificatul de deces al naţiei române?
Nu am sacrificat cultura, ni s-a interzis să mai avem cultură şi asta este altceva. Eram un popor cu mult bun simţ, sensibil, creativ. Nu degeaba cultura noastră străveche, chiar precreştină, mai dăinuie şi azi pe alocuri… dar se munceşte asiduu să netezim orice iniţiativă care ar putea demonstra un anume nivel cultural. Mediile sunt în mina celor care vor doar să câştige bani sau a politicienilor care vor putere şi atunci s-a renunţat la ce a avut această ţară mai valoros: spiritul şi omenia. Acestea sunt cele mai scumpe dintre toate cele ce ne-au fost furate.
Mai ai chef să crezi în cineva şi să votezi?
A crede înseamnă a nu şti. Nu pot să cred în nici un politician când ştiu cum se ajunge acolo. Am fost şi eu curtat să mă facă parlamentar… păi ajungeam coleg cu Becali! Mi s-a spus că doar 20 la sută din populaţie mai votează şi dacă aş candida eu ar vota 80 la sută. I-am trimis acasă pe cei ce îmi făceau curte. Eu nu intru în hora nimănui şi politică am făcut şi fac, cu mai mare convingere şi eficienţă, de pe scenă!
Patriotismul i-a scos pe români în stradă? Ce crezi că pot schimba aceste proteste?
Desigur că un număr mare de oameni au ieşit în stradă să declare că nu sunt multumiţi…, dar violenţele, pietrele aruncate, spargerile, jafurile sunt manipulate şi dorite tocmai pentru a compromite mesajul patriotic. Cei care au ieşit spontan în stradă au ieşit că nu mai pot suporta ce li se întâmplă, dar aceste lucruri sunt bine ştiute şi nimeni nu e surprins de manifestaţii. Dar pentru a le compromite, unii încep să spargă câteva geamuri, ca să aibă jandarmii motiv să-i căsăpească pe cei de bună credinţă. „Infiltraţi” au fost şi vor fi întotdeauna, peste tot.
Când crezi că poezia „Să nu vă fie frică” va deveni cântec?
Mi-e, nu ştiu cum să zic, „să nu vă fie frică” când ştiu că, până la schimbări definitive – dacă vor avea loc vreodată, sunt necesare eforturi şi sacrificii mari. Şi totuşi, dacă nu facem nimic, nu merităm nimic mai bun şi atunci nu avem dreptul să ne plângem! Promit să fac cât mai urgent şi melodia la acest text!!! De Alex Revenco – Jurnalul National

Un banc.....sec...Evreii şi frizerii
Şmil se duce la patronul lui creştin şi-i spune:
- Nu mai pot să lucrez în prăvălia asta. Toţi angajaţii dumitale sunt antisemiţi.
- Cum ai ajuns la această concluzie? O fi poate unul sau doi. Dar nu toţi.
- Nu. Toţi sunt antisemiţi. De altfel, am făcut un test. Le-am pus o întrebare. Toţi mi-au dat acelaşi răspuns.
-Ce întrebare?
- I-am întrebat ce-ar spune dacă ar fi exterminaţi toţi evreii şi frizerii.
- Frizerii? De ce frizerii?
- Ai văzut? Şi dumneata!

joi, 2 februarie 2012

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie ! de Mihai Eminescu (1850-1889)


 

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
Tara mea de glorii, tara mea de dor?
Bratele nervoase, arma de tarie,
La trecutu-ti mare, mare viitor!
Fiarba vinu-n cupe, spumege pocalul,
Daca fiii-ti mindri aste le nutresc;
Căci ramine stinca, desi moare valul,
Dulce Romanie, asta ti-o doresc.

Vis de razbunare negru ca mormintul
Spada ta de sânge dusman fumegind,
Si deasupra idrei fluture ca vintul
Visul tau de glorii falnic triumfind,
Spuna lumii large steaguri tricolore,
Spuna ce-i poporul mare, romanesc,
Când s-aprinde sacru candida-i vilvoare,
Dulce Romanie, asta ti-o doresc.

Ingerul iubirii, ingerul de pace,
Pe altarul Vestei tainic surizind,
Ce pe Marte-n glorii să orbeasca-l face,
Când cu lampa-i zboara lumea luminind,
El pe sinu-ti vergin inca să coboare,
Guste fericirea raiului ceresc,
Tu il stringe-n brate, tu îi fă altare,
Dulce Romanie, asta ti-o doresc.

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
Tinara mireasa, mama cu amor!
Fiii tai traiasca numai în fratie
Ca a noptii stele, ca a zilei zori,
Viata în vecie, glorii, bucurie,
Arme cu tarie, suflet romanesc,
Vis de vitejie, fala si mindrie,
Dulce Romanie, asta ti-o doresc!

Eminescu 

Rezultatul recensamantului in Romania, 19.042 locuitori


Populaţia care ( incă) locuieşte in România: 19,042 milioane


Incep sa vină datele oficiale ale controversatului recensamant din 2011: Populaţia stabilă este de 19.042.936 în timp ce persoanele plecate pe perioadă îndelungată sunt în număr de 910.264. Populaţia înregistrată la Recensământul Populaţiei a fost de 20.254.866 cu aproape un milion mai puţin faţă de datele din statisticile din luna iulie a anului 2011  Vă mai aduceti aminte cati erau   pe vremea lui Ceausescu? Vă spunem noi: 23 milioane in 1989.  Rata tot mai mica a natalitatii, comparativ cu mortalitatea din ce in ce mai mare, plus emigratia masiva isi spun cuvantul: suntem tot mai putini.
Din cele 19 milioane de oameni prezenti pe teritoriul tarii 16, 870 milioane persoane (88,6%) s-au declarat români. Populaţia de etnie maghiară a fost la recensământ de 1.238 mii persoane, reprezentând 6,5% din populaţia stabilă a ţării, iar numărul celor care s-au declarat romi a fost de 619 mii persoane (3,2%). Între alte etnii care au înregistrat un număr de persoane de peste 20 mii se situează următoarele grupuri etnice: ucraineni (51,7 mii persoane), germani (36,9 mii), turci (28,2 mii), ruşi – lipoveni (23,9 mii) şi tătari (20,5 mii persoane).
Românii s-au imputinat extrem de mult, la fel si maghiarii care acum 10 ani erau 1,5 milioane, iar acum 20 de ani 1,6 milioane. Surprinzator este numarul romilor: doar 0,62 milioane (3,2%)! Acum 10 ani se declarau romi putin peste 0,5 milioane, in conditiile in care stim ca in realitate sunt mult mai multi, - statisticile diverselor organizatii care se ocupa cu integrarea acestora fiind de aproximativ 1,5-2 milioane persoane.
Ciudat este ca anul trecut, numai in Italia munceau si locuiau in mod legal 1 milion de cetateni romani.... ori INS ne spune ca numarul TOTAL al cetatenilor romani e de 20,2 milioane, din care 19 milioane locuiesc efectiv in România iar restul sunt plecati...
Populaţia de etnie maghiară deţine majoritatea în judeţele Harghita (85%) şi Covasna (73,6%); de asemenea ponderi ridicate se înregistrează şi în judeţele: Mureş (37,8%), Satu Mare (34,5%), Bihor (25,2%) şi Sălaj (23,2%). În Bucureşti de entie romă s-au declarat 21.394 de persoane. De notat că romii detin cea mai mare pondere DECLARATA in jud. Mureş (8,8%). Românii sunt majoritari in acest judet cu 52%, urmati de maghiari cu 37,8%, romi cu 8,8% si alte etnii.
Cert e un lucru: Suntem la fel de putini ca la recensamantul din 15 martie 1966, adica 19 milioane.... Atunci romanii de etnie romana erau 16,74 milioane ( acum 16, 87), maghiarii erau 1,619 milioane ( acum  1, 238 mil.) iar romii se declarau doar ... 64.000! Populaţia de origine germana a scazut extrem de mult in cei 20 de ani de emigrare: In anul 1930 erau 0,75 milioane, azi sunt doar 37.000.
Dincolo de datele statistice si de "socul" scaderii populatiei stabile la doar 19 milioane, se ridica unele semne de intrebare semnalate in diverse articole.
http://newsro123.com/ 

Securitatea cibernetica

ISRAELUL, “cea mai buna securitate cibernetica”

autor: FrontPress 02.02.2012
Potrivit unui raport al companiei de securitate informatică McAfee, pentru a preveni posibilele atacuri cibernetice este necesar un schimb de informaţii la nivel global. O altă sugestie este acordarea unei atenţii sporite combaterii criminitalităţii transfrontaliere. Conform raportului, cele mai pregătite state pentru a face faţă unui eventual atac cibernetic sunt Israelul, Finlanda şi Suedia. Potrivit BBC, statele se confruntă cu aproximativ o mie de atacuri cibernetice pe minut, însă fără a produce daune.
Un punctaj bun, patru din cinci gradaţii posibile, a fost obţinut şi de Marea Britanie, alături de Statele Unite, Germania, Spania şi Franţa. La polul opus se situează China Brazilia, Mexic, dar şi România.
Potrivit raportului, incapacitatea Mexicului de a preveni posibilele atacuri cibernetice este strâns legată de situaţia din ţară, autorităţile îndreptându-şi toată atenţia asupra problemelor legate de cartelurile de droguri.
Clasamentul a fost întocmit pe baza percepţiilor privind capacitatea statelor de a face faţă unei serii de ameninţări şi atacuri. Obţinerea unui punctaj favorabil depinde de existenţa unor setări minime de securitate precum un firewall adecvat sau protecţie antivirus, dar şi de alte mijloace mai complexe între care o guvernare şi un sistem educaţional bine structurat. De Cristina Ghioca – Radio Romania Actualitati

Bancuri...vechi....dar bune.....


La Radio Erevan, un ascultător întreabă:
- De ce costă divorţul atât de mult?
Radio Erevan răspunde:
- Pentru că merită!!!
La Radio Erevan, un bătrânel întreabă:
- Ce pot să-i dau unei fete  tinere şi frumoase, ca să pot s-o îmbrăţişez?
Radio Erevan răspunde:
- Cloroform.
- Care femei sunt cele mai fidele? Blondele? Brunetele? Roşcatele?
- Căruntele!
Sotia intreaba sotul, care pleaca la mare fara ea: 
-De ce nu ti-ai pus verigheta? 
-Verigheta? Pe caldura asta?
Sotul vine seara acasa obosit si nervos. Sotia ii sare bucuroasa in brate:
- Dragul meu, sunt insarcinata!
- Si tu????

Statele Unite ale Europei ?????

BASESCU continua sa faca propaganda in favoarea STATELOR UNITE ale EUROPEI!

autor: FrontPress 02.02.2012
Crearea Statelor Unite ale Europei printr-o mai mare cedare de suveranitate de către statele membre reprezintă singura soluţie pentru ca UE să rămână competitivă la nivel global, a declarat joi preşedintele Traian Băsescu. De ceva vreme şeful statului a dezvoltat un adevărat “fetiş politic”, declarând cu mai multe ocazii că este adeptul formării unei mega-structuri suprastatale la nivel continental, încălcând flagrant primul articol din Constituiţie, care specifică faptul că “România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”.
“Singura soluţie pentru ca UE să fie un conducător al politicilor globale este o integrare profundă. Soluţia corectă este realizarea Statelor Unite ale Europei. Va trebui mai devreme sau mai târziu să ne punem la un loc suveranitatea pentru a realiza o UE suverană capabilă pe ansamblul ei să stea în competiţie cu marii actori globali”, a spus Băsescu, conform Mediafax. El a recunoscut că această viziune a sa “depăşeşte limitele actuale ale Uniunii”.
Preşedintele Traian Băsescu a participat joi la conferinţa “România în UE. Cinci ani de la aderare”, organizată de Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Afacerilor Europene şi Reprezentanţa Comisiei Europene în România. La eveniment au fost prezenţi şi premierul Emil Boc, ministrul de externe, Cristian Diaconescu, ministrul afacerilor europene, Leonard Orban, comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş.
Pe fondul crizei economice, tot mai mulţi oficiali europeni au început să iasă public şi să ceară renunţarea la suveranitatea naţiunilor în favoare noului imperiu financiar-politic. În acest sens îi putem enumera, în afară de Traian Băsescu care nu este decât o portavoce minoră şi marginală în acest context mai amplu, pe ministrul muncii din Germania, pe fostul cancelar Gerhard Schroeder, actualul  cancelar Angela Merkel sau fostul preşedinte al Băncii Centrale Europene, Jean-Claude Trichet. Sursa: FrontPress.ro

Impostura conduce Romania !!!


Impostura conduce societatea romaneasca !!!!! Sa ne eliberam de ea !!!!!

Azi m-am sculat la 9,30 si tocmai cand dadusem drumul la tv. aflu ca zodia mea are o zi buna, asa cum imi doresc. Cand colo ce credeti ca vad? Il vad pe  presedintele nostru cel betiv, vorbind. Asta m-a facut sa fug repede sa fac un dus fierbinte cu toate ca nu era necesar, dar pentru a-mi mai muia nervii, dupa ce am iesit  tot el vorbea si m-am hotarat sa spal gresia, asa ca sa am pe cine sa ma razbun, vorba aceea veche "as bate si nu am pe cine". Dupa ce am terminat, m-am asezat pe canapea in suferagerie gandind ca tortura mea se va sfarsi curand si incercand sa percep cu putina mea inteligenta despre ce este vorba, am inchis ochii si  mi l-am inchipuit presedintele  galaxiei noastre, mai presus decat orice presedinte pamantean. Si mi-am zis uite ce noroc pe romani si Romania sa avem un astfel de presedinte cu  viziuni  asa de mari, dar noi nevolnicii nu-l putem aprecia caci   mintea noastra nu-i poate cuprinde intreligenta astrala.
REVENIND CU PICIOARELE PE PAMANT GASESC CA,  CEA MAI MARE PARTE DIN VINA SI CEA CARE NE-AR FI SCAPAT DE ACEST PSIHOPAT,AR FI FOST DACA LA CONTROLUL MEDICAL, MEDICII CARE AU SEMNAT CA ESTE SANATOS TUN, SI-AR FI FACUT MESERIA SI AR FI DAT VERDICTUL CU CURAJ. E NEBUN SADEA. NU AR MAI FI STAT ACUM OAMENI IN GER,  ORE SI ZILE IN  SIR  SI  DETERIORAREA VIETRII NOASTRE DE ZI CU ZI  S-AR FI STOPAT.
Ca nu este in boii lui, se vede dupa  cum repeta la nesfarsit impreuna cu roboteii lui,  ca vor merge  inainte, ca au fost luate cele mai bune masuri si ne lauda toti. Vor merge   mafiotii inainte si noi in urma ne  vom imputina mereu. DE CE ?????????
Asa cum avem la conducerea tarii pe acest nebun  alcoolic, tot asa vom avea o societate  bolnava mintal, caci se dau diplome  de absolventi de facultate, nu numai celor de tipul parasute ci si  handicapatilor mintali cu ajutoare banesti si cu patalama la mana.
Sa stopam degringolada  societatii noastre dupa modelul, "sa fie ministrru sau ministreasa si  centuristele oraselor", ca  pot si ele sa faca praf miliarde si miliarde in fiecare an, pe care sa le plateasca  romanii impreuna cu posesorii  materiei lor cenusie cea mai reusita, medici, profesori,  cercetatori. Ei sunt "negrii" vestii si trebuie sa munceasca poate si pe un blid de zeama chioara, pana la epuizare si sa se multumeasca,  vorba ambasadorului americam ca nu vor primi un  glont in cap, cand nu vor mai putea. "Negrii" in literatura, erau cei care scriau in locul scriitorilor, care nu mai aveau inspiratie sau timp, dar voiau sa ramana in fata societatii activi si care primeau omagiile si renumeratia  grasa, pe munca altora.
Curaj !!!! Numai cu forta putem sa inlaturam acesti nemernici care  fac jocurile strainilor, care vor sa ne stearga tara de pe fata pamantului si noi romanii, sa devenim niste satre de tigani retardati mintal.
In aceste conditii vom pierde definitiv contactul cu realitatea. Sa auzim numai de bine !!!!!