Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

"NEO-NAZISTI " monitorizati

Germania alcatuieste o LISTA NEAGRA cu opozantii regimului. Peste 10.000 de “NEO-NAZISTI” vor fi monitorizati (VIDEO)

autor: FrontPress 19.01.2012
Romania a trait in anii ’50, in plin regim stalinist, o perioada crancena in care existau liste cu “dusmani ai poporului”, pline cu legionari (reali sau inchipuiti), “banditi” si alte elemente “nesanatoase” din punct de vedere al originii sociale. Germania secolului XXI, unde exista prizonieri politici, adica persoane trimise dupa gratii pentru exprimarea publica a opiniilor, se pare ca urmeaza aceleasi apucaturi dictatoriale de trista amintire. Ministrii guvernului federal au anuntat ca vor crea un registru national, o adevarata „lista neagra”, care sa contina numele si datele personale ale “neo-nazistilor”, estimati de autoritati la 10.000 de persoane.
Baza de date va include numele tuturor acelora care sunt suspectati de legaturi cu organizatii considerate extremiste si persoane condamnate pentru acte de violenta politica. Cel putin la nivel declarativ, nu sunt vizati si cetatenii care au optiuni nationaliste dar care nu militeaza pentru actiuni violente. Registrul va fi alcatuit dupa modelul american al bazelor de date care contin informatii despre islamistii extremisti, model instituit in urma atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001.
Vor fi puse laolalta datele detinute in prezent de cele nu mai putin de 32 de agentii si servicii speciale de securitate, federale sau regionale, la care se vor adauga mereu informatii noi.
Aceste masuri orwelliene au fost luate dupa mediatizarea asasinatelor comise de un grup radical obscur, Nationalsozialistischer Untergrund (NSU), care se face vinovat de uciderea a cel putin 10 persoane in Germania, in ultimii 10 ani, majoritatea imigranti. Deasemenea, pe fondul isteriei generale, a fost readusa in discutie si oportunitatea reinoirii eforturilor de scoatere in afara legii a Partidului National-Democrat German (NPD), cea mai mare formatiune politica nationalista din tara, infiintat inca din 1964 si cu parlamentari regionali in doua landuri.
Interesanta este insa dubla masura aplicata de guvern, deoarece autoritatile de la Berlin nu au pomenit nimic despre intocmirea unei liste similare care sa contina si numele membrilor si simpatizantilor gruparilor extremiste de stanga, de la anarhisti la neo-marxisti, responsabili de numeroase acte de violenta politica si chiar atentate teroriste. Sursa: FrontPress.ro
 

Masacrul de la Balc

MASACRUL de la Balc a debutat anul acesta cu PROTESTE (VIDEO)

autor: FrontPress 21.01.2012
Sambata dimineata s-a dat startul celebrei vanatori de mistreti de pe domeniul de la Balc, organizata de Ion Tiriac si la care participa anual afaceristi si oameni politici din Romania si nu numai. Vanatoarea din acest an a fost precedata insa de un protest inedit impotriva uciderii mistretilor, actiune organizata de Fundatia Vier Pfoten.
De la ora 6 dimineata, gonacii au inceput sa se adune pentru a lua parte la instructajul partidei de vanatoare. Putin dupa ora 7 au inceput sa apara si primii invitati ai lui Ion Tiriac. Acestia au fost surprinsi de protest si nu au oferit nici o declaratie, informeaza portalul Bihor Online. Elan Schwartzenberg, unul dintre putinii invitati care vorbea cu presa in fiecare an a fost surprins de protest si a refuzat si el sa comenteze pe marginea subiectului.
Participantii la vanatoare au fost practic intampinati de un grup de iubitori de animale de le fundatia Vier Pfoten. Protestatarii romani, carora li s-au alaturat militanti veniti din Germania, Anglia, Olanda si Austria, au improvizat in fata domeniului de la Balc un teren de tenis si au afisat un baner pe post de fileu cu mesajul: “STOP KILLING, PLAY TENNIS”.
Conform jurnalului TVR, protestatarii s-au pozitionat fix in fata portii de intrare si au inceput sa joace tenis, blocand accesul masinilor in care se aflau invitatii romani si straini. La un moment dat, unul dintre salariatii lui Ion Tiriac a incercat sa-i bruscheze pe tinerii care protestau fata de uciderea mistretilor.
Veronica Tulpan, unul dintre organizatori, a declarat ca protestatarii doresc oprirea vanatorii in masa printr-o interventie a Ministerului Mediului, spunand ca in ultimii opt ani aici ar fi fost ucisi peste 1.400 de mistreti. Aceasta a mai declarat ca la fel ca si Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor, Fundatia Vier Pfoten acuza faptul ca evenimentul de la Balc nu respecta nici macr cateva minime principii morale si nici regulile de etica ale vanatorii sportive, motiv pentru care nu poate fi considerat decat un masacru. Sursa: FrontPress.ro

Dute mai nacazule.......


Dute măi năcazule, ...cu "puicuţele" tale cu tot !

http://primejdiaalbacorvin.blogspot.com/

Sustinere pentru manifestantii din Romania

COMUNISTII din BASARABIA sustin protestele impotriva presedintelui Romaniei

autor: FrontPress 21.01.2012
Fostul preşedinte comunist al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat vineri că se solidarizează cu protestatarii din România care cer demisia lui Traian Băsescu şi a guvernului Emil Boc. Acesta a mai spus că speră ca mişcările de stradă să ducă la plecarea de la putere a actualilor lideri de la Bucureşti.
“Le dorim prietenilor noşti români să reuşească în ceea ce şi-au propus şi să-l înlăture pe preşedintele Băsescu”, a declarat răspicat Voronin. “Susținem protestatarii din România și vrem ca acest regim și acest președinte al României să plece”, a mai spus Vladimir Voronin la o conferință de presă.
Referindu-se la incidentul de la Galaţi, unde un vameş român a rănit un cetăţean moldovean de 23 de ani, care s-a opus controlului automobilului şi a încercat să-l calce, Voronin l-a calificat ca pe un atac al unei ţări membre NATO împotriva unui stat neutru.
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) este principala forţă de opoziţie din Basarabia şi a anunţat organizarea unor ample acţiuni de protest, cerând demisia Alianţei pentru Integrare Europeană (AIE), aflată în prezent la guvernare, pe care o acuză de uzurpare a puterii în stat. Deasemenea sunt cunoscute şi acuzele, deloc nefondate, ale comuniştilor moldoveni referitoare la susţinerea politică şi financiară a actualei puteri pro-europene de la Chişinău şi la implicarea serviciilor secrete româneşti în revoltele populare care au avut loc în Basarabia în aprilie 2009. Atunci tinerii au ieşit în stradă şi au contestat, uneori violent, rezultatele alegerilor parlamentare în urma cărora comuniştii au ieşit prima forţă politică a ţării. Sursa: FrontPress.ro
 

In ultimii 50 de ani !

Cum s-au schimbat regulile relatiilor in ultimii 50 de ani

autor: FrontPress 21.01.2012
În anii ’50, dacă o femeie ajungea la 25, 26 de ani și nu era măritată, șansele de a se căsători scădeau dramatic. Astăzi, cea mai recomandată practică socială și culturală este amânarea căsătoriei. Ba chiar, pentru fiecare an cu care femeia își amână căsătoria, apropiindu-se de 30 de ani, riscul de a divorța scade.
Aceasta este doar una dintre diferențele dintre cele două epoci, evidențiate într-un articol de fond semnat de Stephanie Coontz în revista Christian Century. Articolul încearcă să explice de unde provine confuzia actuală cu privire la relațiile de cuplu.
Ipoteza materialului este că scenariile noastre legate de relații (extrase din povești, romane de dragoste, filme, din sfaturile părinților sau ale bunicilor) sunt bazate pe regulile vechi ale căsătoriei.
Intimitatea emoțională, compatibilitatea sexuală, egalitatea în decizie, interesele sau abilitățile comune erau deziderate nebagate în seamă acum 50 de ani, spune Coontz. Iar astăzi, egalitatea între partenerii cuplului este considerată valoaroasă, dar aplicarea ei este încă la nivel de experiment, iar consecințele sunt învăluite în ceață.
Dragostea a început să fie acceptată ca principal criteriu în alegerea unui partener de viață abia la sfârșitul secolului al XVIII-lea, continuă articolul. Și abia în secolul XX, satisfacția sexuală reciprocă a fost acceptată ca un obiectiv al vieții de familie.
În epoca anilor ’70, o armată de psihiatri, sociologi și consilieri maritali susțineau că doar o femeie „deviantă” sau „nevrotică” și-ar putea dori să se folosească de drepturile ei. Femeia „normală”, în accepțiunea psihiatrului Helene Deutsch, era aceea care renunță la toate aspirațiile personale, înțelegând că cea mai mare realizare a ei ar consta în a celebra reușitele soțului ei.
Pe vremea aceea, femeile erau învățate că este anormal și nefeminin să aibă orice alt interes și dorințe în afara bucătăriei, a dormitorului și a creșei. Mai mult, în dormitor, femeia „cu adevărat feminină” trebuia să fie întotdeauna disponibilă nevoilor sexuale ale soțului ei, însă trebuia în egală măsură să fie pasivă și să nu îi amenințe nicicum masculinitatea, gândindu-se la propriile nevoi sexuale.
La sfârșitul anilor ’70 femeile au început să dobândească tot mai multe drepturi – precum cel de a vota, cel de a avea un salariu egal cu al bărbatului, cel de a nu fi excluse din diverse domenii de carieră, dreptul de a continua munca și după căsătorie sau nașterea primului copil, dreptul de a refuza un act sexual în timpul căsniciei.
Noutățile secolului
Lucrurile au evoluat mult față de acum 50-60 de ani, scrie Coontz. Femeile nu se mai simt obligate să își restrângă abilitățile ca să fie mai atractive în ochii bărbaților. Ele se simt perfect confortabil să exceleze în sport și să aspire la succes în carieră, lucruri care ar fi fost de negândit cu jumătate de secol în urmă. De asemenea, ele au reușit să se debaraseze de standardele duble aplicate în viața sexuală, care favorizau bărbații și inhibau femeile. Însă unele inegalități mai persistă și azi.
Ce a apărut însă ca un produs rezidual al emancipării femeii, este hipersexualizarea ei, pe toate căile, de la moda în vestimentație, la versurile multor cântece în vogă. Autoarea își declară empatia cu cei dezgustați de această tendință dar crede că eliberarea sexuală a femeii are și părți bune, eliminând abuzurile din trecut (vezi mai sus).
Practica „prieteniilor cu beneficii”, sau a sexului recreațional, fără angajamente, care îi șochează pe unii, sau „cuplarea”, o tendință adoptată de tineri pentru a-și satisface nevoile emoționale și sexuale fără a ajunge la o căsătorie, sunt alte trei produse recente care au dezavantajele lor, crede autoarea, fără să le analizeze frontal. În schimb, preferă să le compare cu obiceiurile vechi precum „cuplarea” de către părinți, sau manipularea femeii pentru obținerea sexului, după care aceasta era părăsită de bărbat – obiceiuri considerate mai rele.
Articolul se îndreaptă astfel spre concluziile sale relativiste care pretind că noile condiții sociale cer reguli noi și că echilibrul nu a existat niciodată în istorie. ”Orice problemă rezolvată a creat loc pentru apariția altei probleme”. Totuși, crede Coontz, problemele pe care le avem acum, create de încercarea de a rezolva probleme mai vechi, sunt mai puțin periculoase decât cele precedente. Coontz nu spune și pe ce bază a tras o asemenea concluzie extrem de importantă pentru a așeza lucrurile în perspectivă.
În căutarea de răspunsuri la întrebările eterne legate de relații, e adevărat că oamenii găsesc răspunsuri adaptate timpului lor. Unele sunt bune, utile, altele nu, ba pot fi chiar periculoase. Deși este nevoie de o reevaluare a regulilor care guvernau viața de cuplu acum 50 de ani, este totuși imperios necesar ca noile răspunsuri să fie mai puțin periculoase. Iar nivelul de pericol trebuie măsurat pe o scară cât mai concretă și ușor verificabilă. De pe Semnele Timpului

Statul MAXIMAL

Statul MAXIMAL: Copii RAPITI din sanul familiei pentru ca mancau cu mana si dormeau cu parintii in pat! (VIDEO)

autor: FrontPress 21.01.2012
Un cuplu de cetăţeni indieni care trăiesc în Norvegia au pierdut custodia copiilor lor, după ce asistenţii sociali au considerat că soţii dau dovadă de un “comportament inadecvat”. Conform cotidianului Daily Mail, Anurup şi Sagarika Bhattacharya îşi hrăneau copiii cu mâna şi dormeau în aceeaşi cameră cu ei, motiv pentru care autorităţile din statul scandinav i-au decăzut din drepturile parentale.
Deşi au contestat decizia abuzivă, la opt luni de la incident indienii încă nu şi-au recuperat copiii, băieţelul în vârstă de trei ani şi fetiţa de un an. Disperaţi, ei au cerut ajutorul guvernului din ţara natală, care a contactat autorităţile norvegiene, dar care au refuzat să dea explicaţii oficialilor indieni.
“M-au întrebat (asistenţii sociali) de ce dorm în acelaşi pat cu copiii. Le-am explicat că este vorba despre o chestiune culturală. În India, nu ne lăsăm niciodată copiii să doarmă în altă cameră”, a explicat Anurup Bhattacharya.
“În plus, în tradiţia indiană e ceva normal să-ţi hrăneşti copiii cu mâna. Dacă i-ai hrăni cu o lingură, ai risca să le dai prea mult de mâncare. Ei mi-au spus că îmi hrănesc copiii cu forţa, eu le-am explicat că e vorba doar de diferenţe culturale”, a mai precizat tatăl.
Asistenţii sociali au luat copiii şi le-au spus indienilor că îi pot vedea doar de două ori pe an, câte o oră de fiecare dată, până când aceştia împlinesc 18 ani, scrie Gândul.
Soţii Bhattacharya, a căror viză pentru Norvegia expiră în martie, au explicat că sunt obligaţi să rămână în ţară împotriva voinţei lor, pentru a-şi recupera copiii.  
De altfel, publicaţia britanică notează că protecţia copilului din Norvegia a fost criticată de multe ori în ultima vreme, din cauza “exceselor” din sistem. “Un raport ONU din 2005 arată că în Norvegia statul ia în grijă prea mulţi copii. În acel an, asistenţii sociali au luat în custodie 12.500 de copii”, a explicat pentru Daily Mail avocatul Svein Svendsen. Această cifră este imensă avându-se în vedere faptul că populaţia totală a ţării este de 4,9 milioane de persoane. Sursa: FrontPress.ro

La un ceai cu ULTRASII

La un ceai cu ULTRASII care au scris manifestul unei generatii

autor: FrontPress 20.01.2012
Într-o ceainărie, doi jurnaliști și trei ultrași sorb din ceșcuțe de lut, stau pe băncuțe vintage și discută despre revoluție. E o atmosferă ireală, ca mai tot ce se petrece în vremurile astea. Ca să înțelegem ce se întâmplă, trebuie să dăm timpul cu câteva zile înapoi.
După protestele violente de duminică seara am povestit la prima mână cum cei care aruncă pietre nu sunt doar suporteri, ci tineri din diverse subculturi în care clocotește o ură mocnită, care a izbucnit când au văzut cum jandarmii invadează Centrul Istoric, bat tot ce mișcă și fac manevre inspirate din “Gladiatorul”.
Cu timpul, a devenit clar că nici ultrașii nu sunt niște brute manipulate, ci au ieșit pe bune să protesteze. Chiar și așa, lumea a strâmbat din nas, iar televiziunile au continuat isteria. Ăștia vor doar să bată, n-au nimic în cap.
Și apoi a apărut Manifestul. Manifestul Ultrașilor a picat ca un OZN pe pajiștea mediatică. E cea mai lucidă și coerentă chestie pe care am citit-o de mult timp. În câteva cuvinte simple, strânge la un loc societatea și o focalizează ca pe un laser spre nedreptățile care au scos lumea în stradă. Încheie astfel: “Orice pas mic prin care se fură drepturi e un pas mare către dictatură și lanțuri!”
Atât de puternic a fost manifestul, încât nimeni nu a crezut că a fost scris de ultrași. Sigur e vreun jurnalist, un agitator, ceva! Așa că am căutat autorul, să mă conving că există, că e ultras, că e pe bune. L-am găsit. Sau, mai bine zis, i-am găsit, pentru că la text au contribuit mulți oameni. Trei dintre cei mai implicați au acceptat să vină la un interviu. Locul ales de ei: Ceainăria Cotroceni.
E prima oară când vin aici fără vreo gagică intelectuală. În lumina abia pâlpâindă, ultrașii se fâstâcesc cu meniurile meșteșugite, până când ceainăreasa zice “Nu vreți să vă aduc o infuzie de plante? E bună pentru răceală…” Dau din cap. După ultimele zile de scandări focoase în vremea înghețată, orice te salvează de pneumonie e bine-venit.
Până să ne aducă ceaiul, până să ne uităm bine unul la altul, intrăm în pâine. Violențele de duminică, 15 ianuarie. Cele mai mari din ultimii 20 de ani. Zeci de răniți, centrul devastat și o țară întreagă care privea fără să-și creadă ochilor.
“Noi condamnăm violențele, dar le înțelegem.”
Cei trei sunt suporteri ai lui Dinamo, din Peluza Sud. Cu totul, doar 15 oameni din galeria asta vin la prosteste. Ei nu au participat la luptele de stradă de duminică, dar ce s-a întâmplat nu i-a surprins deloc.
- Cum s-a ajuns la violența asta?
- De ce au pus oamenii mâna pe pietre? Păi n-aveau cărți în jur! E trist că tineri ca noi simt atâta ură cât să ia o bucată de pavaj și s-o arunce în capul unui jandarm. Dar sentimentul e cât se poate de real și traseul lui până a se concretiza duminică a fost larg urmărit, încurajat de mass-media și autorități.
Pe mine m-au bătut jandarmii prima oară acum 15 ani. Suporterii tineri știu foarte bine cu cine au de a face. Nu poți să ridici mâinile și să crezi că nu dă în tine. Te va îndepărta de camerele de luat vederi și te va călca în picioare. Te va bate și până la dubă, și în dubă, și după dubă.
- Cine a fost duminică la Unirii?
- Tinerii pe care voi i-ați dat uitării. Tinerii pe care voi nu-i mai cunoașteți. Nici părinții parcă nu ne mai cunosc. Când îl târau pe unul la dubă, a venit un reporter să-l întrebe “Pentru ce protestezi?”. A răspuns “Pentru toți cei care suferă”.
“Are cine să dea cu Molotoave, mai greu e să vii cu idei”
După întâmplările de duminică, și-au dat seama că va urma o represiune dură din partea jandarmilor și o un val de vrăjeli din partea presei, așa că au hotărât să se alăture protestului ca să-i dea ceva consistență, nu doar bătaie și steaguri agitate. “Are cine să dea cu Molotoave, mai greu e să vii cu idei”, zice Mircea. El e motorul ideologic al grupului, e și mai firav, blond, cu o privire visătoare și o helancă numai bună pentru un poet al revoluției.
Luni seara, Mircea se agita cu niște bannere pe la fântâna de la Universitate când au venit unii de la Realitatea și i-au spus că vor să facă un interviu. Emoționat, a început să caute o bucată de hârtie, ceva pe care să-și scrie câteva idei. N-a găsit decât niște pungi de fornetti, bune și alea, și s-a apucat să mâzgâlească pe ele.
Primul lucru care i-a trecut prin cap suna așa: “Suntem conștienți că, la un moment dat, bunicile noastre înarmate cu flori în mână o să înfrunte tancuri.” De aici ideile au început să curgă, veneau și alții cu propuneri, îi suna și pe cei de-acasă, până când s-au umplut pungile cu revoltă. “O să rămână-n istorie fornetti-u’ ăsta“, a zis cineva la mișto, una dintre replicile alea magice care urcă la cer.
Ăia de la Realitatea nu l-au mai sunat, dar deja nu mai conta, Mircea avea în buzunar două pungi de revendicări perfecte pentru un manifest. Nu l-a scris imediat, că la miezu’ nopții a trebuit să meargă la serviciu, lucrează în tura de noapte la customer service pentru o firmă străină. A doua zi, însă, s-a pus la calculator, l-a tastat rapid, a primit ceva păreri pe messenger și l-a trimis la Realitatea și la alte site-uri, pe unde mai știa jurnaliști.
Restul e istorie, o istorie mai mică, dar fierbinte. Manifestul a prins extraordinar de bine mulțumită stilului sincer și ideilor sărite la cald din mintea fiecăruia. “Vrem să închideţi mall-uri şi să deschideţi fabrici” a dat multora fiori pe șira spinării. A rămas și semnătura lor, “PAȘNICI și APOLITICI“, cu care vor defila și în seara asta, când opoziția a organizat mitinguri prin care încearcă să muște din plăcinta protestului.
Dar stai, ceva nu se potrivește. Ultrașii nu erau huliganii ăia, vandalii, nenorociții, spărgătorii de semințe și de capete? Oamenii din fața mea beau ceai, se poartă galant, sunt bine îmbrăcați, îmi vorbesc despre sociologie, revoluția lui Tudor Vladimirescu și alfabetizarea informatică. Parcă ar fi suporterii lui Vintilă Mihăilescu, nu ai lui Dinamo.
De fapt, o galerie de fotbal e la fel de diversă ca o societate. Are intelectualii ei, extremiștii, nebunii, poeții. Toți s-au strâns în jurul pasiunii pentru o echipă, dar solidaritatea e atât de mare încât depășește cu mult fotbalul.
“Oamenii se stâng să se ducă la meci. Cand se strâng așa se creează o piață publică în care începi să-ți spui de la problemele zilnice până la probleme sportive. Sunt copii săraci, copii de bani gata, dar nu mai contează câți bani ai când ești între ultrași. E o societate mai mică, dar fidelă, care simte să apere idealul mai mult decât alții mai pasivi. O societate cu adevărat democratică, schimburile de opinii așa sunt, e o democrație pură, grecească.”
De aproape o săptămână, toată țara fierbe de furie la adresa ultrașilor. Ion Țiriac a cerut chiar să fie “stârpiți”. Protestatarii se delimitează de ei. Poliția le-a făcut vizite acasă. Încă puțin și-i trimitem în Transnistria.
După două ore cu ultrașii, am plecat cu aroma de ceai încă puternică pe cerul gurii și cu senzația că societatea românească ar avea ceva de învățat de la solidaritatea acestor huligani. De Vlad Ursulean

Lenuta di Plescoi isi muta bunurile in strainatate


LENUTA DI PLESCOI SI CUCOSUL EI ISI MUTA BUNURILE IN STRAINATATE!

Udrea si Cocos isi muta bunurile in strainatate? Se pregateste exodul activelor portocalii. Conform Carieremedia, cunoscatorii mediului bancar si de afaceri din Romania asista de cateva zile la miscari extrem de interesante in conturile familiei Udrea-Cocos: o agitatie bizara in materie de retrageri si lichidari pare sa-i fi cuprins pe afaceristii atat de apropiati de presedintele Traian Basescu. Printre afacerile patronate de cei doi beneficiari Dalli, Udrea si Cocos, se afla E.H.I. Intretinere...

Cancelarul neonazist Basescu

CANCELARUL NEONAZIST BASESCU DA LECTII LA RRA DESPRE ACORDURI EUROPENE.NU UITATI ROMANI DE BIOGRAFIA ACESTUI GROPAR AL TARII!

BASESCU - BIOGRAFIA APROAPE COMPLETA The Best Of: - racolat de Securitate in 1973, pe cand era elev al Institutului de Marina. - in data de 8 martie 1989 este rechemat in tara de la Anvers, unde conducea Agentia Economica NAVROM, fiind acuzat de nereguli grave in administrarea fondurilor agentiei. - din 1984 a fost trecut in reteaua Centrului de Informatii Externe din Departamentul Securitatii Statului unde a lucrat cu ofiterul Silvian Ionescu din cadrul Directiei I. - cercetat...

vineri, 20 ianuarie 2012

Video, protestele de la Bucuresti

SINGURA SOLUTIE GREVA GENERALA


Unde este Liiceanu ? Nu mai casca nimeni gura la prostiile lui ?

Pentru mine la revolutie, era Madona Inaculata.:)))

Aceasta temporizare care este  acum, este mai periculoasa ca lupta  la iveala.
Asta pentru ca acumuleaza ura. Si tot ce este mai greu de suportat pentru actuala putere cu purtatoarea ei de cuvant o oarecare UDREA nu stiu de unde parasutata, dar stiu ca este o parasuta. Oamenii vor devenii de nestapanit cand, vor vedea sa isi consuma energiile si nu se intampla nimic. Banditii traiesc in continuare  bine si se gandesc probabil ca daca nu se  slabeste cu mitingurile, vor pleca in paradisurile fiscale unde au averi  de miliarde de euro, care ii va ajuta pe ei si inca 5 generatii sa  traiasca ca  nababii fara grija, dar razand in barba ca ne-au ciuiruit.
Singura solutie pentru scurtarea  nelinistii ca nu se stie ce se va mai intampla, este GREVA GENERALA
Daca  vor fi paralizate toate institutiile statului pentru o zi, 2, 3  vor trebui ca aceste capuse de pe trupul tarii, sa-si dea demisia sau sa fie alungati.
Pentru ca nu vor mai fii slujiti de  cerberii lor chiar, daca acum se lucreaza la statele de plata cu  banii ramasi neplatiti, restantele de pe 2011. Sunt metode cam dure pentru impunerea cu voie sau fara de voie a  grevei generale. Dar ca sa  mananci oul, trebuie sa-i spargi coaja. Sa auzim numai de bine ! Curaj !!!


Recunoasteti pe cineva ???

Agitatie in piata Victoriei..toata lumea alerga de colo colo. La un moment dat un trecator opreste un cetatean si il intreaba: Domnule..de ce tot alergati? Ce s-a intamplat? Cetateanul : Pai cum domnule nu stii? Nu stii ca i-au rapit pe Boc si pe Basescu iar rapitorii cer 1 milion de euro recompensa in schimbul eliberarii lor, daca nu ii stropesc cu benzina si le dau foc. Trecatorul intreaba : Aoleu.. si cat ati strans pana acum ? Cetateanul : Pai....cam 250 litri de benzina si vreo 200 de motorina..........LaughingNU M-AM PUTUT ABTINE SA NU VA TRIMIT SI VOUA !!!!!! :)))))))))))))))))))))))))Basescu grasAmintire ....din viitor!

SA FIM UNITI !!!


Sa fim uniti pentru a ne alege conducatorii capabili de orice sacrificiu pentru binele nostru.

Imi venea sa scuip in bot cazatureile astea, din opozitie. Mai moi si mai prosti ca astia nu exista nici  la o cireada de vaci. Nu as da pe mana lor sa conduca, nici o haita de caini in  calduri, asta in primul rand pentru ca ei sunt in calduri. I-a apucat acuma, cand  rostul lor este sa  scoata ce este mai bun din capatina lor aia latareata, dar seaca. Nu sa fie preocupati de silicoanele tarfulitelor. Daca ar  avea demnitate ar lua  drept tiitoare unele care nu are nevoie de silicoane, ar economisi si 2.000 euro, pentru 2 tate.
Cum am mai scris intr-un articol anterior,  opozitia nu are  nici un  bun vorbitor, carismatic.  Numai asa se poate coagula si inspira incredere intr-o multime profund nemultumita.  Aceste 2 baligi care reprezinta opozitia, nu sunt capabili de nimic. Dovada ca pe toate posturile se lauda ca a fost totul linistit , corect si fara sa miste nimeni in front. Noi cei multi ce am castigat ? Ca si-au facut publicitate gratuita si oamenii din cauza nu au pe cine sa aleaga,  se multumesc cu acesti blegi numai pentru ca nu vor mai face prapadul,  acestor banditi de acum ai tarii.
Fac un apel la tinerii tarii, care pana acum nu au fost implicati politic si deci sunt nepatati sa se uneasca pentru a intra in Parlamentul Romaniei si pentru ca acolo se vor auzi  vocea lor,  ca reprezentand doleantele poporului. Ei au sufletele curate, chiar daca sunt  putin mai nervosi.
Daca se lasa la voia intamplarii alegerile,  actuala putere impreuna cu actuala opozitie, isi vor imbarliga  din  cozile pentru interesul lor, acela de a devaliza in continuare tara.
Daca in interiorul Parlamentului nu vor fi  dulai fiorosi si  necorupti de paza, nu  ii va putea opri de la faradelegi nimeni.
Acum mai mult ca niciodata si avand experienta ultimilor 22 de ani, trebuiesc luate masuri radicale si iuti, pentru imbunatatirea vietii  tuturor romanilor. Tragerea de timp pe care o practica nu numai puterea, dar si opozitia nu fac  decat sa inrautateasca viata  oamenilor si mortalitatea gratuita sa creasca vertiginos.
Cu acest  articol fac apel, sa se  ia in serios starea insuportabila a  natiunii noastre caci,  lungirea ei va duce la proverbul "boala lunga moarte sigura".
Cu aceasta ocazie vad cu groaza, adevarata dimensiune a  starii Romaniei. O tara necondusa, un popor la bunul polac a unei gasti de BANDITI. TOTI SUNTEM LA LIBER, pe cont propriu. Nu ne apara nimeni, nu exista lege si prostanacii din  opozitie ne aburesc ca, a fost totul in  limitele legii, in liniste si  mitingul a decurs ca la carte. SI ............ ce urmeaza in continuare pentru noi? Decat 200 de ani cioara, mai bine 40 de ani vultur. Inteleg ca daca ar fi dupa opozitie, cum spune si acum ca totul s-a desfasurat impecabil mai avem putin, pana ne vom stinge cu totii, in cel mai scurt timp.  USL saboteaza poporul nostru in inconstienta ca, nu vor fi si ei  pedepsiti ca si  cei de la putere ca au tras de timp, spunand ca la alegerile din nov.  se va clarifica totul, dar fiind fara sorti de izbanda.  Imbecilitatea lor ne costa pe toti, asa cum ne-a costat pana acum,  de am ajuns in aceasta situatie critica si periculoasa pentru Romania. JOS CU EI TOTI. SA FIM UNITI SI SA FACEM UN EFORT PENTRU A NE ALEGE CONDUCATORII HOTARITI,  PANA LA SACRIFICIUL SUPREM. CURAJ !!! VIITORUL ESTE NUMAI AL NOSTRU, DACA ASTA VREM CU ADEVARAT.

REVOLTA SOARECILOR


autor: FrontPress 19.01.2012
Frustrare, tristețe, dezgust. Sunt singurele sentimente care mă încearcă privind pseudorevolta șoarecilor din întreaga Românie. Părerea mea despre actuala guvernare este execrabilă. Părerea mea despre actuala opoziție este la fel de execrabilă. Idem cu marea masă a saltimbancilor aflați pe culmile ridicolului care pozează în manifestanți.
România nu se trezește, România se zvârcolește. O țară care a uitat când s-a culcat nu are la ce se trezi. Gloata pestriță, policromă și absolut anarhică în revendicări poate stârni doar frustrare și ilaritate. Lipsa de perspectivă ucide voința în oamenii normali. Majoritatea s-a prins că politicul nu schimbă nimic esențial, totul reducându-se la o rotativă sinistră de sorginte pecerist-cleptocratică.
O mulțime vidă care se dorește a fi o mulțime revoltată mișună pe străzi. Revolta șoarecilor prinși în cursa vieții. Protestatari surprinși într-o mișcare browniană pe care n-o înțeleg. Urlete, paiațerii, dansuri, scandări patetice, bastonări, tonfe.
Unicul eveniment demn de luat în seamă a fost ciocnirea violentă a unor băieți din București cu forțele de ordine. A fost singura chestie cu cojones din tot acest bâlci atonal. Cu mistreții nu se poate discuta altfel. Ei nu vor părăsi niciodată de bună voie lanul de porumb în care se înfruptă din munca altora. Frica este singurul sentiment care pune în funcțiune sistemul lor nervos de mult atrofiat de nepăsarea și prostia majorității subjugate. Evident, nici așa nu va schimba nimic, dar măcar există satisfacția apariției unei scântei a speranței că nu ne-am transformat chiar toți în niște momâi consumatoriste și docile. Singurele revendicări coerente și sincere au fost cele redactate și postate pe internet de ultrașii bucureșteni, infierați imediat de șoarecii din presă, politică, stradă, ca fiind huligani și extremiști. O inițiativă naivă, dar sinceră.
Dacă prostia și pupincurismul s-ar vindeca cu ulei de pește unii presari și „cetățeni de bine” ar trebui să mănânce câte o balenă pe zi. Singurii oameni de care îmi pare rău din tot acest circ sinistru sunt tocmai câțiva băieți din galeriile de fotbal (nu toți, căci și acolo există faună, uneori și floră), care nu au avut nici un interes meschin, doar că bunele lor intenții reprezintă o picătură de vin într-o vidanjă plină ochi.
Din principiu nu am încredere în revoltele la care se merge pe ritm de Dansul pinguinului, manele sau fluiere de reivări. Îmi voi schimba părerea când majoritatea nemulțumită va fi conștientă de ceea ce vrea antrenată fiind (măcar) de mesajele lui Cheloo, ca să nu intrăm în alte discuții despre muzici aproape necunoscute la noi. Până atunci – somn zbuciumat, fărâma de brânză vă așteaptă în curse. De Goran Mrakici – FrontPress.ro
« 

joi, 19 ianuarie 2012

STOP DENIGRARII NOII DREPTE


Foto: Peter Eckstein-Kovacs(n.1956), fost consilier al preşedintelui promite o relaţie bună cu Budapesta şi modalităţi de punere în practică a autonomiei teritoriale pentru secui. La asparitiiile televizate IZBUCNESTE TOT TIMPUL IN RAS. OARE DE CE? CA SUNTEM PROSTI CA, I-AM  PUS IN PARLAMENT SI LA CONDUCEREA TARII?

Acum jocurile in tara le fac  minoritatile, care  nu se pot abtine de ras. Suntem de ras ca ne-am facut stapani din dusmanii nostrii. Atata timp cat sunt cu MAFIA si ne rad in  fata , trebuiesc alungati de la putere si sa imparta celula cu cu  Basescu, Boc, Udrea si celelalte curve masculine si feminine din  gasca.
Romania sa fie a noastra si sa nu punem in fruntea tarii pe dusmanii nostrii. S-a vazut ce ne fac, ne distrug. Datorita lor  ca au votat cu puterea din care fac parte, ne-a ingenunchiat pe toti, un intreg popor pasnic si civilizat. JOS CU EI TOTI !!!

DEZAMAGIRE TOTALA


Acum azi, cand imi puneam toata nadejdea in opozitie, care sa creioneze delimitat,  ce este de facut si ce va urma, ce vad ?  Sloganuri putin mai articulate, decat a celor de pana acum fara  lideri.   Unii analisti spun ca nu au fost inflacarati, ca nu s-a atuns masa cricita. Blegeala de care sunt cuprinsi tot timpul s-a vazut si la  mitingul opozitiei.
Mereu am spus ca este gresit modul de exprimare al opozitiei si  al televiziunilor de nisa care fragmenteaza totul.
Acum cateva zile  cand era maximum de audienta,  moderatoarea noastra a pierdut zeci de minute intreband de un baiat cu gluga care a dat cu o piatra, apoi  a trecut iar pentru 2 zile  cu zeci de minute pierdute la emisiuni de maxima audienta, cu aflarea cine era baiatul care a dat foc la o pubela. Acum  este interesata sa intrebe pe unul sau altul, de unde este si cat de mare este un grup care se deplaseaza de colo, colo.
Eu spun  ca toata aceasta  prostie cu P mare de a se pierde in nimicuri,  la tv. in orele de maxima audienta este daunatoare.
Acum trebuiesc sa apara  oameni care  pe intelesul tuturor si facand economnie la aparitiile tv. sterile sa  arata ce trebuie facut, ce urmeaza a se face? Ce  se va schimba dupa maturarea banditilor de la conducerea tarii. Acum opozitia este multumita ca a terminat o treaba care trebuia facuta, dar nu de mantuiala.
Sunt cu sufletul impacat ca au facut pe raii cateva ore, si apoi se duc la carciuma  si......?
Ce am inteles eu  din  ce s-a intamplat  azi? Nimic, doar ca a fost o mai mare manifestatie, ca in zilele trecute. La televizor se spala la varza, de unde sunteti, cand ati venit, credeti ca se va intampla ceva? ASTEA SPUSE DE MODERATOAREA DE SERVICIU.
Gresit, trebuiesc frunctificate minutele pentru a transmite oamenilor, mesaje scurte pe intelesul tuturor.
Acuzatia ca NOUA DREAPTA este in piata, este pentru a o denigra. Unde trebuie sa fie? Este de datoria lor sa fie acolo, cui ii e frica de NOUA DREAPTA ? ESTE FOARTE BINE CA ISI ASUMA ACEASTA RASPUNDERE. SUNT BARBATI CURAJOSI  SI ONORABILI.
Acest nou partid cu sange proaspat  este sabotat.  Vechea  dusmanie intre partidele politice si  DREAPA  din perioada interbelica,i  se pune in functiune si se acutizeaza.
Acum toti intr-un singur glas si suflet trebuie sa participam la alungarea acestor nemernic, de pe scena tarii la cosul de gunoi al istoriei.MANIFESTATIA FACUTA DE OPOZITIE, MI-A DAT IMPRESIA CA A FOST FACUTA DE MANTUIALA, ASA CA SA SE ZICA CA S-A FACUT.
Importanta este pregatirea pentru ce va urma. Numai o MANA DE FIER va putea pune acest TREN DERAIAT, numit tara inapoi pe sine. Noi tot poporul trebuie sa stim ce va urma, daca se va continua politica blegista a opozitiei, care  este stapanita de auromultumire si autosuficienta.  Sa vedem ce va urma si nu degeaba v-am dat exemplele  vorbitorilor comunisti, din perioada instaurarii lor. Vorbeau  in fraze scurte si repetate pe intelesul tuturor. Sa nu  ne batem joc de privitorii de la tv. cu tot felul de  timpi morti in intrebari sterile, cand se stie ca sunt milioane de  oameni care ii urmaresc. Acum cand atentia romanilor  este  incordata la maximum, sa  le fie spuse  faptele ce vor urma pentru A  SE SCHIMBA  VIATA NOASTRA, CAT MAI RAPID POSIBIL IN BINE. CURAJ  !!!

Dragii mei, acum presedintele nostru a aparut beat la tv.


FOTO: http://primejdiaalbacorvin.blogspot.com/

Dragii mei asa este, nu am curaj sa ma uit, dar vad  ca toaca verdeata la rate. Nimic din ceea ce ne intereseaza pe noi.
Dar se poticneste si inghite in permanenta in sec ca un alcoolic  notoriu.
Asta s-a intamplat numai datorita  ziaristilor de la tv. gend-l Ursu care a spus mereu ca, ce face de nu apare. Ca nu munceste si ia leafa degeaba.
Decat in situatia asta  de betiv mai bine lipsa, ca nu se stia ce face. Ne-a scuipat in obraz cu acest discurs, mai rau ca analfabeta lui fiica europarlamentara, care discuta despre problemele tarilor foste sovietice, ca Ucraina.
Dar daca  ar fi sa judecam drept, el care lucreaza 18 ore pe zi, aceste zile de contemplare la tv, a  boacanei care a facut-o cu  ghicitoarea, a avut si el dreptul sa se faca pulbere.Totusi cel mai bine ar fi sa lase locul liber altuia care se abtine dar si tine la bautura.
Doame ajuta sa nu-l mai avem,  sa nu mai aiba cine sa ne faca de ras.
Vad ca a intrat in sevraj si acum delireaza din plin. Nu mai rezist. Papapa  

Alege alternativa !NOUA DREAPTA va protesta impotriva TUTUROR partidelor

autor: FrontPress 19.01.2012
Noua Dreaptă a avertizat încă din prima zi a protestelor că acestea sunt iniţiate şi orchestrate de partidele din actuala opozitie (PSD-PNL-PC), singurele care ar avea de câştigat de pe urma organizării de alegeri anticipate. Din acest motiv Noua Dreaptă nu s-a grăbit să scoată militanţii în stradă pentru a netezi drumul USL spre guvernare şi a refuzat rolul care îi fusese rezervat în această piesă abil regizată.
Astăzi însă opoziţia parlamentară organizează în mod oficial un miting cu scopul de a specula electoral nemulţumirile reale ale românilor pe care tot ei i-au sărăcit şi umilit în ultimii 22 de ani! In aceste condiţii, în care reprezentanţii USL vor veni în faţa românilor cu noi promisiuni mincinoase, membrii Noii Drepte din toate oraşele României vor ieşi în stradă pentru a-şi exprima paşnic nemultumirea şi a avertiza asupra faptului că USL reprezintă o falsă alternativă şi toate partidele parlamantare sunt în egală masură vinovate de dezastrul în care se zbate România.
Nu vom cere deci demisii sau alegeri anticipate, întrucât nu există nici un fel de diferenţă între corupţii pesedişti sau pedelişti şi coruptii penelişti, udemerişti şi alţi işti… Corupţii de ieri sunt acoperiţi de corupţii de astăzi, iar corupţii de astăzi vor fi acoperiţi de corupţii de mâine. Intreaga clasă politică se manifestă ca un corp străin de aspiraţiile Naţiunii, însă unitar şi închegat când vine vorba de propriile interese.
Pe cale de consecinţă:
1. Noua Dreaptă va protesta împotriva TUTUROR partidelor anti-naţionale şi anti-creştine care au adus România în pragul colapsului, transformând-o într-o colonie a FMI si a Uniunii Europene.
2. Noua Dreaptă va explica tuturor românilor că singura revoluţie posibilă este o revolutie la urne, în ziua alegerilor, atunci când vom avea cu toţii posibilitatea să votăm pentru prima dată în ultimii 22 de ani un partid care va acţiona cu toată consecvenţa în slujba intereselor fundamentale ale României şi ale românilor din Tară şi din Diaspora, un partid sprijinit de Noua Dreaptă a cărui misiune va fi salvarea Statului şi Neamului Românesc de la disoluţia ordonată de artizanii globalizării.
NOUA DREAPTĂ – UNICA OPOZIȚIE, SINGURA ALTERNATIVĂ! Avocat Tudor Ionescu

Iran : BARBIE inlocuitaIran: BARBIE inlocuita de papusi conforme cu valorile islamice

autor: FrontPress 19.01.2012
Războiul dintre Iran şi Occident nu are loc doar în domeniile propagandistic şi economic, el atingând şi sfere culturale. Astfel autorităţile iraniene încearcă să elimine în totalitate comercializarea de păpuşi Barbie, poliţia moralităţii temându-se că ele ar putea submina valorile islamice, relatează presa internaţională. În prezent vânzătorii sunt nevoiţi să ofere “pe sub tejghea” faimoasa păpuşă, care are deja înlocuitori autohtoni, mai robuşti şi cu vestimentaţie adecvată tradiţiilor locale. 
Pe fondul acestei bătălii a jucăriilor, autorităţile competente au înmulţit în ultimele săptămâni controalele şi sancţiunile date comercianţilor care nu respectă legea. În urma acestor acţiuni au fost confiscate stocuri întregi de păpuşi Barbie, mai ales în Teheran.
“Apariţia de personaje cum ar fi Barbie, Batman şi Harry Potter, jocurile video şi filmele sunt semnale de alarmă pentru responsabilii din sfera culturală”, declara în 2008 procurorul general de la Teheran într-o scrisoare trimisă vicepreşedintelui Parviz Davoudi şi dată publicităţii de către cotidianul Mardom Salari. Potrivit acestuia, jucăriile străine sunt deasemenea “un pericol pentru sănătatea copiilor şi pentru supravieţuirea fabricilor naţionale”.
Încă din 2002, Iranul a prezentat publicului două păpuşi autohtone: Sara, o femeie care respectă codul vestimentar local, şi Dara, un bărbat persan în costum tradiţional. Totul este o încercare de a împiedica propagarea culturii occidentale în ţară.
Regimul teocratic a interzis din 1996 păpuşile Barbie, fabricate de compania americană Mattel, considerând că ele “produc consecinţe distructive în plan cultural şi social”. Cu toate acestea ele se mai găsesc în pieţe şi unele magazine sub formă de marfă de contrabandă. Sursa: FrontPress.ro

Prostituatul intelectual


Foto: http://primejdiaalbacorvin.blogspot.com/

Dragii mei, de curand am scris despre Liiceanu cel care e inebunit dupa banii de la buget si dupa  plimbari cu elicopterul. V-am povestit cum  credeam in el la revolutie, cand tinea conferintele acelea nemaipomenite in aer liber in multime, in sali de spectacole, cum ca acum ne-am eliberat si avem dreptul de a huidui.
Eu zburam nu alta cand il auzeam. Si nu numai eu.
Ce am citit ieri ca zicea? Zicea ca presedintele nu trebuia sa se coboare la  un subsecretar de stat, ca el adica presedintele este mai presus de tot si intervine numai in anumite conjuncturi nu,  cu toti  care sunt  sub inteligenta sa. Deci acest imbecil il tine in priza pe Basescu ca, e mai presus de toti si nu trebuie sa se coboare la toti prostii si ca este stapanul tarii si al acestui norod bicisnic care nu il merita, dar il intretin ca pe un FARAON  si chiar subalternii lui spun ca, doar nu-si vor da demisia pentru niste ciumpalaci.
Deci paranoia primului betiv al tarii este intretinuta de aceste curve intelectuale, care pentru o coaja de paine in plus  ii intretin  delirium  tremolo, cauzate de bautura. 
De  aceea va spun ca dupa ce se vor linisti apele in tara si vom scapa de alienatii mintali de la putere si eu poate nu voi mai fii, nu uitati faceti referendum, sa nu plateasca tara  datoria , caci ei au furat banii si vor sa ne puna pe noi sa platim cu viata urmasilor nostrii.
Mai ales ca anul acesta mai vrea sa mai ia 16 miliarde de euro si sa platim o rata de intre 5-6 miliarde de euro(numai dobanda). Si ne-a spus ca  daca ne imprumutam pentru pensii si salarii suntem un popor de mana a doua. Ei ne-au adus in starea asta. Noi suntem un popor de mana intai si prin inteligenta si bogatiile tarii, putem fii primii din Europa.
Nu stati degeaba si faceti referendum caci  si cand Romania a fost in timpul razboiului  sub nemtii, oamenii spuneau ca o duceam cel mai bine. Si sub rusi chiar daca, am fost tara invinsa si am platit  despagubiri de razboi poporul nu a dus-o asa de greu si nu era nici indatorat pe  zeci de ani.
Sa nu ne lasam tarati in aceasta mocirla a datoriilor,(vulcani mocirlosi care daca vrei sa iesi te trag la fund de tot) chiar daca  bagam pe imbecilii acestia in puscarie impreuna cu  pupincuristul de Liiceanu care stie ce face,  nu e prost sa creada ca Basinescu e mai presus  ca toti. Ii  intretine paeranoia interesat pentru ca, s-a imbogatit si el peste masura. Nu e suficient sa scapam de  banditii acestia, trebuie sa vedem pe cine punem in loc, caci  opozitia e blegita rau de tot. Si cel mai important este sa nu cadem in cursa datoriilor fara sfarsit pe zeci de ani si sa nu amanetam viitorul urmasilor nostrii. Nu uitati de REFERENDUM. Sa nu platim  experimentul facut pe noi si traiul  fantastic de bun al banditilor, calaii nostrii plus, averile lor fabuloase din  tara si de cuprinsul pamantului, toate din munca noastra. Curaj !!! Acum ori niciodata !!!

miercuri, 18 ianuarie 2012

RUSIA gata de razboi !

RUSIA se pregateste pentru un razboi in IRAN

autor: FrontPress 18.01.2012

Rusia pregăteşte un exercitiu militar în Caucazul de Sud, Abhazia, Osetia de Sud şi Armenia, pentru a-şi proteja intreresele strategice în cazul unui atac israelian în Iran. SUA au reluat vânzarea de arme către Georgia şi, împreună cu Israelul, pregătesc cel mare exerciţiu de apărare antirachetă. Iranul ameninţă cu un noi manevre militare în Golf.
Rusia a început pregătirile pentru ample exerciţii militare care vor avea loc în sudul Federaţiei Ruse, dar mai cu seama în republicile separtiste Osetia de Sud, Abhazia şi în Armenia. Potrivit directorului Centrului pentru planificare militară, Anatoli Ţiganok, pregătirile pentru exerciţiu iau în calcul posibiliatea unui război în Iran, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre Occident şi Republica Islamica.
Armenia, stat aliat al Rusiei, are frontieră cu Iranul şi întreţine relaţii apropiate cu regimul de la Teheran. Preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a efectuat mai multe vizite la Erevan, iar recent Iranul a stabilit o investiţie de jumătate de miliard de dolari în proiecte energetice din Armenia.
“Unele republici ex-sovietice din Caucazul de Sud pot fi atrase într-un posibil război împotriva Iranului. Dacă se va întâmpla aceasta, cum va fi asigurata capacitatea de lupta a forţelor ruse din Armenia, de exemplu”, explică colonelul Ţiganok importanţa exercitiului.
Potrivit Nezavisimaia Gazeta, exercitiul Kavkaz 2012 va fi diferit de cele din anii precedenti. El se va axa pe latura strategică şi va implica infanteria rusă, aviaţia, marina, forţele aeriene strategice, Ministerul de Interne, serviciile secrete şi Ministerul pentru Situatii de Urgenţă. Vor fi testate şi noi sisteme de comanda, a precizat şeful Statului Major al Armatei ruse, generalul Nikolai Makarov, la o întâlnire cu ataşaţii militari, în decembrie 2011.
“Nu înseamnă că pregătirile pentru exercitiu nu au legatura cu situaţia militară şi politica din regiunea Caucazului, unde Rusia are anumite interse geopolitice. Manevrele militare sunt organizate pentru a proteja aceste interese”, spune generalul Leonid Ivaşov.
Regimurile din Georgia şi Azerbaijan, apropiate de Occident, respectiv inamici ai Armeniei, au reacţionat ferm la anunţarea exerciţiului militar. “Rusia continuă acţiunile sale agresive, inclusiv demonstraţiile de forţă ale armatei şi provocările”, se arată într-un comunicat al diplomaţiei georgiene.
La jumătatea lunii decembrie, Senatul SUA a votat bugetul pentru Apararii pentru următorul an, lege în textul căreia se poate găsi un paragraf care prevede „normalizarea relaţiei cu Georgia şi reluarea vânzării de armament”. SUA au încetat vânzarea de arme către Tbilis după conflictul dintre Rusia şi Georgia, în 2008, iar reluarea livrărilor poate duce la o reacţie dură a Moscovei.
Dacă la frontiera nordică a Iranului Rusia pregăteşte exerciţiul Kavkaz 2012, la vest de Iran, Israelul şi SUA vor desfăşura cel mai mare exerciţiu de apărare antirachetă din istoria Statului Evreu, Austere Challenge 2012. Exerciţiul urma să aibă loc în această primăvară, însă a fost amânat, SUA şi Israelul oferind motive diferite pentru această decizie.
Potrivit Yahoo News, surse oficiale de la Washington au precizat că ministrul israelian al Apărării, Ehud Barak, a fost cel care a cerut amânarea, iar aceasta a stârnit temeri că Israelul urmăreşte să atace Iranul în această primăvară şi nu doreşte prezenţa a 5.000 de trupe americane pe teritoriul său în perioada aprilie-mai.
Ulterior, declaraţiile oficiale ale SUA si Israelului au arătat ca amânarea exerciţiului militar a fost decisă pentru a nu inflama şi mai mult tensiunile din Orientul Mijlociu.
Tema exerciţiului israelian este interoperabilitatea cu trupele americane şi cu Comandamentul militar american de la Stuttgart în cazul unui război de amploare în Orientul Mijlociu. Trupele americane vor aduce in Israel sistemele antirachetă THAAD (Terminal High Altitude Area Defense) şi Aegis, care vor coopera cu sistemele Patriot, Arrow şi Iron Dome deţinute de Israel.
În cele din urmă, Iranul a anunţat noi exerciţii militare, după cele desfăşurate la finalul lunii decembrie în zona Golfului Persic. Exerciţiul va purta numele “Marele Profet” şi va fi “cel mai mare exerciţiu naval”, potrivit comandantului marinei Garzilor Revolutionare din Iran. De Călin Marchievici – Cotidianul

H

Traian Basescu dupa o baie de multime


Funny dream image Traian Băsescu după o baie de mulţime funny photo

Funny image Traian Basescu Baie de multime
Funny dream image - Traian Băsescu după o baie de mulţime funny photo
http://acuvio.blogspot.com/

PDL sau USL, toti se trag din PCR

Suporterii lui POLI au scandat “PDL sau USL, toti se trag din PCR” iar viceprimarul Timisoarei a cerut reinstaurarea MONARHIEI

autor: FrontPress 18.01.2012
Aşa cum au promis, suporterii Politehnicii Timişoara s-au alăturat în mod organizat miercuri seara protestelor zilnice din centrul oraşului împotiva clasei politice în ansamblul ei. 
Aceştia au scandat împotriva Legii 4, care ştirbeşte grav dreptul la liberă exprimare, şi au afişat mai multe mesaje de genul “Suporteri, nu infractori”, “România – Stat poliţienesc” şi “PDL sau USL, toţi se trag din PCR”. Deasemenea au fost scandări antiprezidenţiale şi contra tuturor formaţiunilor politice actuale.
Aceasta a fost cea de a şasea zi de proteste în Timişoara, bănăţenii ieşind în stradă de la orele prânzului. Atunci câteva zeci de participanţi la Revoluţia anticomunistă din 1989 au ars poze ale lui Ion Iliescu şi au spânzurat o păpuşă care îl simboliza pe Traian Băsescu. Şi aceasta a fost incendiată în uralele asistenţei.
Tot în cursul zilei de astăzi, vorbind despre protestele desfăşurate la scară naţională, viceprimarul ţărănist al Timişoarei, Adrian Orza, a declarat că unica soluţie pentru liniştirea lucrurilor este “revenirea la monarhie”, în numele tradiţiei şi istoriei. Sursa: FrontPress.ro
H