Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 24 decembrie 2011

Mosul a venit mai devreme !

In ultimele 2 seri vad ca MOS CRACIUN M-A ASCULTAT ! RUGAMINTEA MEA SINGURA, A FOST SA NU MAI  ASISTAM LA TV. DE NISA CUM  ANUMITE DOAMNE  TOPAIE  SI TIPA  LA INVITATI, IN CALITATE DE MODERATOARE. CE MAI INSEAMNA MODERATOARE, CAND ELE TIPA SI  II INTRERUP FARA SA SE INTOARCA LA IDEEA DE INCEPUT, SI II TRATEAZA DE SUS SI CA PE NISTE INFRACTORI?  DACA OPRESTI SONORUL, STAI SI TE MINUNEZI SI POTI COMPARA  PERSOANELE IN CAUZA, CU NISTE PROCURORI CARE DAU SENTINTA LA CONDAMNARE CU INCHISOARE PE VIATA,  BANDEI DE INFRACTORI SI CARE LE SPUN CA IN PUSCARIE LE VA  PUTREZII OASELE. DAR NU E GLUMA, E ADEVARAT. ASTA PENTRU CA OAMENII, PRIVITORII SUNT DE TOT FELUL SI UNUL CARE INTRA SI NU STIE DESPRE CE ESTE VORBA, isi spune ca nu merge la vot.   Imaginea spune totul.  Nu moderatoarele  sunt votate. Sunt multumita si asa cu moderatoarele moderate, chiar daca am spus ca Mos Craciun  sa  le inlocuiasca cu barbati,  care sunt mai calmi si au tonul vocal mai jos si nu sunt asa imprastiati, incat sa intrerupa  invitatul tocmai cand este mai interesant pentru noi toti.  Numai invitatii din  arcul guvernamental, care au cheita intoarsa si  turuie  fara oprire vorba aceea "cu tupeu", indiferent ce spune moderatoarea sau alti invitati. Eu ii multumesc mosului si pentru atat deocamdata, macar ca le-a mai muiat clanta la  aceste pitipoance care,  nu mai au simtul masurii. Dansele de multe ori tipa si se apleaca in fata incat ma astept sa  plezneasca invitatii, sau sa-i scuipe in bot. Spun asta doar asa  pentru buna conduita dar, nu pentru ca  unii invitati nu ar merita. Sa speram ca  aceste  atitudini necontrolate, vor fi  evitate in viitor. Sa se gandeasca si la noi, la problemele grave ale tarii. Si cand spun  dovezi, sa se gandeasca ca s-au furat de la revolutie 1000 de miliarde de euro, in afara de miliardele care sunt, mai mult sau mai putin justificate si este ingenunchiat de saracie un intreg popor. Ce dovezi mai trebuie ???. Nu pot sa trec cu vederea ca atunci cand vorbea Petre Roman (nu sunt o admiratoare a lui)  MA ASTEPTAM (POATE DEGEABA) CA SA FACA O INCHEIERE-APEL, LA A  LUA VIITORUL IN  PIEPT. Dar s-a pierdut totul in  furtisagul cu partia de scky,  furtisaguri din  astea sunt peste tot, dar noi vrem sa maturam banda asta de infractori, care de conduce din fruntea tarii. Ca de vorbe fara finalitate suntem satui.Multumesc Mos Craciun MULTUMESC !!!!! Sper ca si dvs. sa primiti din partea lui Mos Craciun, in noaptea asta, cadourile de care le-ati comandat :)))(sau le-ati cumparat). Sarbatori fericite !!!

Jeremy Brett(1933-1995) actorul meu preferat(Serlock Holmes). Viata tumultoasa:)))


VIATA LUI MERITA CITITA !!!!!

Sarbatori fericite !!!!

Fa click pe acest link si apoi pe inger ...
Click on this link and then on angel ...

>http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=2007134554829&source=jl999
Christmas Hugs
Christmas comments and graphics

Ziua bilantului

In aceasta dimineata de 24 decembrie, la bilantul  anului care a trecut,  facandu-mi autocritica fara mila, vad ca am facut  intelept ceea ce am facut. Adica nu am implicat pe nimeni in problemele mele. M-am purtat matur si echilibrat in  orice situatie, dar asta este parerea mea.  Nu am avut cum sa fac injustitie nimanui pentru ca stau retrasa,  contactul meu cu  orasul este numai cand ma duc laghena de gunoi, la piata sau, sa-mi platesc darile.
Dar asta nu m-a scutit de a  savura rautatile celor din jurul meu loco , care  nu au margini. Revolutia a adus la suprafata   toate scursorile nemului nostru, care i-a improtapit pe post de  proprietari,  de  oameni cinstiti si importanti cu drepturi asupra tuturor. Parca totul este intr-un film de groaza.
La noi democratia  ESTE VENITA PREA DEVREME, FARA O PREGATIRE PREALABILA SI ASTA A SCOS ANIMALITATEA DIN OAMENI. ANIMALITATEA FATA DE ANIMALE, DE O CRUZIME DE NEIMAGINAT, FATA DE  CEILALTI OAMENI, FATA DE VECINI. JUSTITIA  DACA ESTE CHEMATA, CAND ISI FACE DATORIA?  Dupa ani si ani,  nedecisivi in care poate interveni chiar moartea actorilor principali.
Acesta  inumanitate deopotriva fata de oameni si fata de animale, este adusa la suprafata de catre  avortonii satelor,  oraselor la mahalale, oamenilor  care sunt scurgeri supurande, ale  celor de la periferia societatii.
Lupta pentru a da un  exemplu,  este ca lupta cu morile de vant. Cred pe drept cuvant ca  aici, in aceast teritoriu binecuvantat, vom ranane la periferia Europei un popor de tigani animalici, care nu merita decat robia in lanturi, chiar conturata imaginar cu  mintea.
Numai lanturile mai pot tine in  frau aceste suflete pierdute,  in mocirla urat mirositoare a societatii noastre.
Nu neg ca exista si o parte foarte mica a societatii noastre curata, cu suflet mare si cinstita.
Dar aceasta mica parte, va fi absorbita  de marea  masa de  delicventi, si inghitita de haznaua tarii noastre, in  care ne prabusim cu totii cu si fara voia noastra.
Nu mai exista oameni etalon,  fara de care orice societate isi pierde busola. De aceea exista oameni imaculati sau fauriti ca imaculati, tocmai pentru ca societatea  sa ii cunoasca si sa caute sa fie la fel ca ei. Dar la noi orice  persoana  care este scoasa in evidenta in cel mai scurt timp, este acoperita cu noroi,  chiar cu cacat.
Ceea ce v-am spus, doar o mica parte din radiografia societatii noastre,  le-am spus ca le stiu, fiind in cunostinta de cauza, traind in ultimii 10 ani (crezind ca voi  fii linistita) in aceasta mocirla umana din care nu cred ca vom mai iesii. Soarta noastra se leaga de   paria Europei, de cei carora nu merita sa le   dea nici o sansa de iesire la liman. Scoala, cu analfabeti absolventi de  liceu si facultate, sanatatea  pe butuci, cu morala ce sa mai zic ca, este inexistanta. Cei cativa care se agata ca  inecatul de un pai, sunt aruncati si vor fi aruncati de toti inapoi, in  haznaua cu cacat a societatii si a Europei. Poate sunt pesimista incurabila, dar pana nu vom curata tara de aceste  hiene mafiote, nu vad alt viitor. Ma rog, ca  aceasta viziune a mea, sa fie  contrazisa de realitate. Asta este cea mai mare dorinta a mea.  Oamenii vor cauta sa  ajute pentru, scoaterea societatii noastre din  acest  drum inchis?  Numai o vointa de fier, disciplina si  aruncarea  fripturistilor din orice   structura a societatii, ne va mai putea ajuta ! Dar ....... avem noi " artileria grea" pentru aceasta  miscare inteleapta, dura si periculoasa?  Caci cei care vor voi sa faca ceva, trebuie sa fie oameni hotarati iubitori de tara  si neam, capabili sa  ingenuncheze  infractorii societatii noastre de orice fel.. 
Sarbatori fericite, pe cat se poate si cat se mai poate !!! Odorica

vineri, 23 decembrie 2011

Paper Lace The night Chicago Died Foto: Eduard Robinson(actor american) nascut la Bucuresti(1893-1973) cel mai bun actor in rol de mafiot.

Alphonso Capone(1899-1947) Pare mic copil pe langa mafiotii nostrii:))))(canta Dean Martin)

De-aia,... pentru multi romani, Mos Craciun nu vine anul acesta !


 

Revolutia a fost cea mai mare escrocherie

Ion Cristoiu: Revolutia fost cea mai mare escrocherie pusa la cale de Ion Iliescu pentru a-si conserva puterea

autor: FrontPress 23.12.2011
Cunoscutul jurnalist Ion Cristoiu l-a atacat dur pe fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, în cadrul unui interviu acordat cotidianului Evenimentul Zilei, în care povesteşte cum “şi-a petrecut Revoluţia”. 
“A fost cea mai mare escrocherie pusă la cale de Ion Iliescu pentru a-şi conserva puterea. Îmi este tot mai clar acum, şi probabil că va veni un moment al bilanţului, că Ion Iliescu a fost o catastrofă pentru România, şi asta nu pentru că era comunist. Ci pentru că era oportunist. Ar fi făcut orice. De altfel, el a inventat chiar şi Revoluţia ca să-şi ascundă morţii! Dacă ar fi fost un comunist autentic, el ar fi demisionat în aprilie – mai ’90 când se profila deja venirea democraţiei şi la noi. Pentru a rămâne la putere el a acceptat orice compromis. Nu am fost nici comunişti, nici cu ruşii, nici cu Occidentul, totul a fost subordonat dorinţei lui Iliescu de a rămâne la putere. Iar una dintre categoriile care a fost de la început privilegiată, ca să nu-l doară capul, a fost cea a revoluţionarilor. De fiecare dată ei ieşeau în stradă, spărgeau geamuri, ocupau Piaţa Universităţii”, a spus Ion Cristoiu, care a declarat că în 1989 era redactor şef la revista Teatru, un lunar al Consiliului Culturii si Educaţiei Socialiste.
1989: “O lovitură de stat mascată de o aşa zisă revoltă populară”
Întrebat de reporter dacă evenimentele din 1989 au fost o lovitură de stat sau o revoluţie, Ion Cristoiu răspunde că “o revoluţie presupune un grup care se organizează, care antrenează masele să iasă în stradă după un plan stabilit, are un program, pune mâna pe putere şi înlătură un regim şi îl înlocuieşte cu altul”. “În cazul lui Decembrie ’89 nu s-a întâmplat aşa, regimul comunist a rămas în formă neocomunistă. Ulterior a fost un fel de revoluţie spre capitalism, dar la început a fost o lovitură de stat pusă la cale de Moscova care l-a înlăturat pe Ceauşescu şi l-a pus, în locul lui pe un perestroikist, pe Ion Iliescu. Eu cred că în Decembrie ’89 a fost o lovitură de stat mascată de o aşa zisă revoltă populară”, a continuat acesta.
“Când l-am văzut pe Ion Iliescu mi-am dat seama că e o piesă. Trebuie să spun că încă de pe vremea aceea eram analist politic, dar eram numai pentru mine! Eram un foarte bun cunoscător al politicii comuniste. Şi atunci mi-am dat seama, era clar: tovarăşul Ceauşescu a fost înlocuit cu tovarăşul Iliescu. Deci sunt tot ai noştri!”, a mai povestit Cristoiu. Sursa: FrontPress.ro

Risca condamnarea la moarte

Un timisorean risca sa fie condamnat la MOARTE in Malaezia

autor: FrontPress 23.12.2011
Un timișorean de 25 de ani riscă să fie condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri, informează Antena3. Dacă se va dovedi că timișoreanul era doar consumator, el ar putea primi o condamnare care poate ajunge până la închisoare pe viață.
Ministerul Afacerilor Externe a confirmat joi că un cetăţean român este arestat în Malaezia din luna octombrie, fiind suspectat de trafic de droguri. Cazul este cunoscut Ambasadei României la Kuala Lumpur, care a informat MAE. Familia tânărului a fost, de asemenea, informată. Consulul român la Kuala Lumpur l-a vizitat în penitenciar pe cetăţeanul român şi menţine legătura nemijlocită cu acesta.
“La ora actuală, procedura judiciară iniţiată în acest caz se află în faza de urmărire penală. În consecinţă, nu s-a pronunţat încă o hotărâre judecătorească de condamnare. Întrucât ancheta este în curs de desfăşurare, informaţiile din dosar cauzei nu pot fi făcute publice. Legislaţia malaeziană este deosebit de drastică, o persoană condamnată pentru trafic de droguri fiind pasibilă de pedeapsa capitală”, a menţionat MAE într-un comunicat remis presei.
Potrivit legislaţiei anti-drog din Malaezia, o ţară multietnică din Asia de sud-est, orice persoană descoperită că deţine asupra sa cel puţin 15 grame de heroină sau 200 grame de cannabis este considerată, dacă nu se dovedeşte contrariul, traficant al acelor droguri. Drogurile precum cannabis, LSD şi cocaină sunt strict interzise în Malaezia.
În afara traficanţilor de droguri şi criminalii, piromanii, teroriştii şi cei care se fac vinovaţi de înaltă trădare naţională pot fi condamnaţi la moarte prin spânzurare. Din 2006 şi până în prezent, în jur de 160 de persoane condamnate la moarte îşi aşteaptă punerea în execuţie a pedepsei.
Deşi Malaezia este un mozaic rasial şi religios, în această ţară se aplică legea islamică, Sharia. Din cei 28 de milioane de locuitori, puţin peste 61 de procente sunt musulmani, 20 la sută budişti, 9,2 la sută creştini, 6,3 la sută hinudşi şi restul sunt confucianişti, taoişti sau adepţi ai unor credinţe tradiţionale chineze.  Din punct de vedere etnic, 50,4 la sută din populaţie este de origine malaeziană, 23,7 la sută sunt chinezi, 11 la sută indigeni nativi, 7,1 la sută indieni şi 7,8 procente aparţin altor grupuri etnice sau rasiale. Sursa: FrontPress.ro

Tensiuni intre Paris si Ankara

Franta va sanctiona penal negarea Genocidului armean. Tensiuni diplomatice intre Paris si Ankara

autor: FrontPress 23.12.2011
Aderarea Turciei la Uniunea Europeană pare tot mai îndepărtată, în ciuda dorinţei bizare a lui Traian Băsescu. În afara problemelor cu Grecia cauzate de divizarea Cirpului, Turcia are acum necazuri şi cu Franţa, din cauza unui tragic eveniment istoric petrecut în urmă cu aproximativ un secol. După ce Adunarea Naţională a Franţei a adoptat o lege conform căreia negarea genocidului comis de trupele otomane împotriva armenilor va fi pedepsită cu un an de închisoare şi amemndă de 45.000 de euro, guvernul turc a anunţat joi retragerea ambasadorului său de la Paris şi a oprit cooperarea militară cu Franţa. Deasemenea legislaţia franceză sancţionează deja penal negarea Holocaustului evreiesc. 
După ce a fost adoptată de Adunarea Naţională, legea va fi supusă la vot şi în Senat, unde ar putea fi însă oprită de reprezentanţii Partidului Socialist care au descris-o drept o manevră politică a preşedintelui Nicolas Sarkozy.
În Franţa trăiesc circa 500.000 de persoane cu origini armeneşti, iar cel mai cunoscut reprezentant al acestora este cântăreţul Charles Aznavour – un bun prieten al soţiei preşedintelui, Carla Bruni-Sarkozy. Conform cotidianului german Frankfurter Allgemeine Zeitung, în cursul unei călătorii efectuate împreună cu Nicolas Sarkozy în octombrie în Armenia, Aznavour a obţinut de la acesta promisiunea că va susţine proiectul de lege privind genocidul armean. Oricum, Nicolas Sarkozy nu este considerat un prieten al Turciei, după cum constată publicaţia germană Der Spiegel: adversitatea sa împotriva aderării statului otoman la Uniunea Europeană este binecunoscută, iar într-un discurs ţinut în timpul recentei sale vizite la Erevan, preşedintele francez a cerut Turciei să se uite „în ochii propriei istorii” şi să recunoască genocidul armean.
Guvernul turc a făcut de mai multă vreme presiuni asupra Franţei să renunţe la adoptarea legii, scrie România Liberă. Într-o scrisoare trimisă de către premierul turc Recep Tayyip Erdogan lui Nicolas Sarkozy, preşedintelui francez i se atrăgea atenţia că relaţiile turco-franceze ar putea suferi o ruptură ireparabilă. Totodată, două delegaţii din Turcia, una compusă din membri ai Parlamentului, cealaltă din reprezentanţi ai comunităţii de afaceri, au vizitat Parisul săptămâna trecută, încercând să schimbe, în ultimul ceas, decizia parlamentarilor francezi.
„Sistemul politic francez nu se uită la situaţia care trebuie”, a afirmat, conform Businessweek, Volkan Bozkir, şeful comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului turc; „în loc să se gândească la Turcia anului 2001 sau 2006, când economia nu era atât de înfloritoare, ar trebui să vadă Turcia de astăzi”. Ameninţarea voalată a fost repetată şi de preşedintele Camerei de Comerţ a Turciei, Rifat Hisarciklioglu, care a avertizat Parisul că adoptarea noii legi ar putea aduce „pagube mari şi consecinţe grave pentru ambele state”, după cum relatează FAZ. Ministerul de Externe al Franţei a avertizat, la rândul său guvernul de la Ankara că discriminarea unor companii din Uniunea Europeană ar putea periclita relaţiile Turciei cu aceasta.
Conform cotidianului România Liberă, o eventuală penalizare, tacită sau nu, a companiilor franceze care operează în Turcia, ar putea avea efecte semnificative asupra acestora: conform Businessweek, valoarea schimburile bilaterale dintre cele două ţări se ridică la 20 miliarde de dolari. De altfel, Volkan Bozkir nu s-a sfiit să amintească acest lucru. „Există oportunităţi pentru expansiunea cooperării noastre, mai ales în domeniile energiei şi aviaţiei”, a declarat acesta, adăugând că „dacă un om de afaceri turc are de ales dintre o ţară prietenoasă şi una neprietenoasă, există o psihologie negativă care îi poate afecta alegerea”.
Peste 20 de ţări recunosc genocidul armean, Parlamentul European adoptând o decizie similară încă din 1987, informează Evenimentul Zilei. În octombrie 1914, Imperiul Otomat a intrat în Primul Război Mondial alături de Germania şi Imperiul austro-ungar. La 24 aprilie 1915, mii de armeni bănuiţi de sentimente naţionale ostile guvernului central au fost arestaţi. La 26 mai, o lege specială a permis deportarea de persoane “din raţiuni de securitate internă”. Populaţia armeană din Anatolia şi Cilicia, catalogată de autorităţi “inamic intern”, este constrânsă să plece în exil în deşertul Mesopotamiei. Numeroşi armeni au fost ucişi pe drum sau în tabere de refugiaţi. Turcia afirmă că şi-au pierdut viaţa până la 500.000 de armeni în cursul confruntărilor şi al deportărilor forţate spre Irak, Siria şi Liban, foste provincii otomate, negând însă orice intenţie de exterminare a armenilor şi insistând că zeci de mii de turci au fost ucişi la rîndul lor de armeni. Cei mai mulţi istorici au ajuns la concluzia că cifra estimativă a armenilor care au pierit în una dintre primele crime în masă de la începutul secolului XX este de 1,5 milioane. Sursa: FrontPress.ro

Spune NU decadentei !

Spune NU decadentei! Pentru un Craciun fara excese!

autor: FrontPress 23.12.2011
Redacţia FrontPress doreşte să ureze tuturor colaboratorilor şi cititorilor un Crăciun fericit şi fără excese alături de familie şi prieteni. Considerăm marcarea Naşterii lui Hristos în mod decent şi tradiţional o formă de rezistenţă împotriva lumii moderne şi a consumismului ca stil de viaţă.
Dacă vrei să fii rebel, să ieşi din mulţime, lasă deoparte apucăturile burgheze şi capitaliste. Ignoră toţi băieţii cu căciuli roşii în cap şi “crăciuniţele” care îţi împart pliante promoţionale. Nu mânca ca un îmbuibat şi nu exagera cu alcoolul. Nimic nu este mai dezgustător decât un om care devine ridicol din cauza slăbiciunilor. Renunţă la petrecerile de sezon, un apogeu al prostului gust şi al pierderii vremii făra folos. Foloseşte timpul în mod creativ pentru a-ţi căli trupul şi fortifica mintea. Fă mişcare şi citeşte o carte! Renunţă să te uiţi zilele acestea la filmele hollywoodiene şi emisiunile de televiziune care denaturează esenţa Crăciunului.
Treci în schimb pe la Biserică, măcar acum. Aprinde o lumânare şi cere Providenţei putere de muncă şi determinare de fier. Petrece Crăciunul alături de familie şi de cei dragi ţie. Fii cumpătat! Adu-ţi aminte de rudele cu care nu ai mai vorbit de mult. Legăturile de sânge sunt cele mai importante! Încearcă să remediezi toate situaţiile conflictuale în care ai fost târât cu sau fără voia ta. Nu uita nici de camarazii tăi şi de idealurile pentru care lupţi! Combate cu fiecare ocazie care se iveşte “Crăciunul de tip Coca-Cola” şi militează pentru o reîntoarcere la tradiţii, împotriva decadenţei.
În final mai dorim să îţi mulţumim pentru că eşti zilnic alături de noi şi că ne împărtăşeşti mereu părerile şi sugestiile tale prin intermediul e-mailului, reţelelor de socializare sau comentând articolele de pe site!
Home | »
 

joi, 22 decembrie 2011

Schimbati tactica de prezentare la TV. :((((((

Fac apel sa se schimbe tactica dezbaterilor de la tv.  Rezultatul este pe dos. Tipetele  motorizate, saritul coarda  combatand si intimidand  invitatii, nu fac decat un deserviciu celor care vor  sa  schimbe acest regim criminal. Atat timp cat  cu atata teatru si volum vocal  tipat, sarit si aplecat in fata si in spate si in lateral, nu ve-ti reusi sa faceti sa inteleaga  si omul de rand cine are dreptate si cine nu. Combaterea asta  a interlocutorilor  cu volumul vocii dat la maxim,. privindu-i cu ochii holbati ca pe niste criminali  surprinsi cu cutitul plin de sange in mana,  nu face decat sa dea dreptate celor de la putere, mai ales ca  invitatii din opozitie sunt mai  incisivi si reusesc sa-si sustina tampeniile cu aplomb . Aceste  moderatoare trebuiesc schimbate cu barbati, mai ponderati, mai calmi, care sa nu se bazeze pe teatrul burlesc care pot sa-l faca cu barbatii lor acasa, nu la tv. unde trebuiesc lasati si invitatii din opozitie sa spuna si ei ceva cap-coada. Daca  sunt domoli, nu sunt pentru ca sunt  idioti si gandesc cu intarziere ci pentru ca, sunt politicosi  si sunt si ei bulversati ca si mine de aceasta avalansa de  vorba bolovanoasa ca atunci cand la munte, pe sosea se  scurg bolovanii de sus. Tot asa ca acolo raman si eu si  telespectatorii dar, mai ales invitatii, interzisi.  Daca eu care am avut o educatie germana (cu bataia impusa) si caut sa ma mobilizez la ceea ce se spune si nu-mi ramane in minte cand fac recapitularea, decat tipetele si sariturile ca de cimpanzei in jungla, nu sunt prea optimistra de ceea ce a ramas in minte unui intreg popor, caruia aveti datoria sa va adresati calm si clar.  La poporul nostru nu tine asta(teatrul burlesc), efectul este contrar vointei dvs. Sper ca am fost inteleasa corect.

DISCRIMINARE RASIALA impotriva tiganilor

Spitalul “Marie Curie” acuzat de DISCRIMINARE RASIALA impotriva tiganilor

autor: FrontPress 22.12.2011
Spitalul “Marie Curie” din Bucureşti a fost acuzat că ţine copiii ţigani în saloane separate. Organizaţiile Romani Criss şi ECPI – Centrul Euroregional pentru Iniţiative Publice au cerut vehement constatarea faptei şi sancţionarea responsabililor, reclamând conducerea spitalului la Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).
Cele două organizaţii neguvernamentale informează că au transmis miercuri Consiliului o plângere oficială privind tratamentul diferenţiat aplicat ţiganilor, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Marie Sklodowska Curie” din Bucureşti (fost Budimex).
Este vorba despre segregarea copiilor romi faţă de copiii majoritari prin aşezarea lor în saloane separate. Este pentru prima dată când informaţii despre astfel de practici în spitalele din România s-au putut concretiza într-o plângere către autorităţi”, se arată în comunicatul transmis presei.
“Boala nu face discriminare pe criteriul etnic. A avea un copil bolnav este o tragedie pentru orice familie, indiferent de etnie. Denigrarea şi excluderea micuţilor pacienţi doar pentru că sunt de etnie romă nu face decât să adauge şi mai multă suferinţă şi nemulţumire”, a declarat Oana Mihalache, reprezentanta Romani Criss, pentru Mediafax.
“Deşi legea românească interzice expres şi sancţionează discriminarea etnică, aplicarea legii întârzie când este vorba despre sistemul sanitar. De aceea, credem că este cazul ca Ministerul Sănătăţii şi autorităţile publice locale care au în subordine spitale să verifice dacă regulamentele interne ale spitalelor conţin prevederi prin care se interzice segregarea etnică şi dacă aceste prevederi sunt respectate în practică” a adăugat Iustina Ionescu, avocata ECPI.
Cele două organizaţii neguvernamentale precizează că un principiu fundamental care stă la baza exerciţiului dreptului la sănătate este ca acesta să fie respectat fără discriminare, inclusiv pe criteriul etniei. Conform Mediafax, Romani Criss şi ECPI au realizat Ghidul monitorilor de drepturile omului în domeniul discriminării în accesul la servicii de sănătate al persoanelor care aparţin etniei ţigăneşti, cu ajutorul căruia îşi vor intensifica activitatea de monitorizare şi raportare a discriminărilor care au loc în legătură cu dreptul la sănătate.
Discriminare? Fiţi seriosi… Poate că saloanele au fost împărţite în funcţie de calitatea de asigurat şi plătitor de impozit a părinţilor, aşa că Romani Criss & co ar trebui să constate o discriminare pozitivă pentru ţiganii care beneficiază de tratament medical pe banii noştri, deşi părinţii copiilor de ţigani nu au muncit legal niciodată şi nu au plătit NICIODATĂ taxe, impozite şi CAS către statul român”, consideră pe blogul personal senatorul democrat-liberal Iulian Urban.
“Dar altfel drepturile românilor nu ar fi încălcate dacă plătitorii de asigurare medicală care vin în spital sunt trataţi la fel ca cei care nu plătesc nici o taxă nicăieri şi au BMW la scară? Pentru că majoritatea dintre copiii de ţigani care sunt trataţi pe banii mei, ai tăi, sunt aduşi şi luaţi de la spital cu maşini gen BMW, Mercedes, Audi A8. Nu demonstrezi că ai plătit asigurări, pui mâna şi vinzi Audi-ul care consumă 25 de litri la suta de kilometri şi plăteşti frumos serviciile medicale”, a continuat parlamentarul român care caracterizează cele două organizaţii care au reclamat cazul ca fiind “tocătoare de bani europeni”.
Iulian Urban mai crede că separarea din saloane este motivată şi de rudele copiilor ţigani. “Să nimereşti în salon cu un copil ţigan înseamnă că trebuie sa convieţuieşti zile întregi cu tot tacâmul format din: manele puse până la miezul nopţii şi închise doar când vine agentul de pază, scandaluri, certuri, ţipete şi altele… Sunt şi excepţii, dar de cele mai multe ori aşa arată situaţiile de genul acesta, ca să nu mai zic că înjură groaznic în prezenţa celorlalţi copii de români.”
În final senatorul consideră că rezolvarea problemei ţigăneşti se poate face doar prin aplicarea drastică a legii, indiferent de etnie, şi că “discriminarea pozitivă nu face altceva decât să adâncească segregarea”. Sursa: FrontPress.ro
Home | »


Speranta pentru viitorul an la tv.(mai fara perdea ) se poate aprecia ca un pamflet bazat pe fapte realeMa gandeam ca o televiziune de nisa pentru anunturi sexuale ar fi binevenita.
Spun asta pentru ca am luat cunostinta ca intreaga tara, ca la noi in Romnania :)))) exista o anumita domnisoara(?????), care nu e prea frumoasa,  destul de grosolana la fata, dar de mare succes,  care  la  cererea mamei sale de asi lua un serviciu :))))) a raspuns ca nu, ca  are alte activitati in care este experta.
Cand am ramas  la tv. sa vad si eu  in  ce este experta, am vazut ca s-a scris pe ecran ca in sex oral si anal :))) Dupa cat este de  nasoala  este  la fata, imi inchipui ca  la chiur este si miroase ca,  haznaua din spatele bordeiului carciumii din sat.   Dar gusturile nu se discuta, dar macar pot fi triate. Nu ca nu ar fi oameni interesati, dar nu intereseaza a tara intraga, poate unora le face greata. Nu suntem toti  in ton cu moda 3 x XXXX......, nu e vorba aici de pudibonderie :))).
Nu trebuie sa fie  de nisa porno ci, doar pentru oameni subtili:))) ASTA MI-AS DORI  CA,  ACESTE  ANUNTURI DE  PROSTITUTIE CURATA SI MASCATA, SA FIE CEVA MAI CU PERDEA, PE UN CANAL DE NISA.
Sper ca nu v-ati suparat prea tare pe mine, ca a fost un Pamflet inspirat din realitate.
Asta vreau sa-mi aduca Mos Craciun si numai atat, ca in rest am detoate :)))

Craciunul nu inseamna shopping !

Noua Dreapta Bucuresti: Craciunul nu inseamna shopping! (GALERIE FOTO)

autor: FrontPress 22.12.2011
Noua Dreapta Bucuresti a organizat in seara zilei de 20 decembrie o actiune de sensibilizare a opiniei publice in privinta pervertirii spiritului Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului prin mercantilizarea excesiva a acesteia si prin mania consumista care a ajuns sa inlocuiasca pentru multi romani semnificatia Craciunului.
Un grup de militanti ai Noii Drepte au distribuit in fata celui mai mare centru comercial din Bucuresti cateva mii de pliante cu mesajul: CRACIUNUL NU INSEAMNA SHOPPING! NU CONFUNDA CUMPARATURILE CU BUCURIA NASTERII MANTUITORULUI HRISTOS!” si au afisat un banner cu acelasi mesaj.
Pentru intreaga crestinatate si cu atat mai mult pentru Romania ca tara ortodoxa, Craciunul este un moment de bucurie sfanta, un timp al valorilor crestine, al familiei, al curatirii sufletesti si al solidaritatii. Pentru sanatatea morala a poporului nostru nu trebuie sa lasam ca valorile autentice sa fie inlocuite cu simple forme frumos colorate dar superficiale. Biroul de presa al Noii Drepte
H

Gianni Morandi " Bella Belinda" (1969)

Fara cuvinte ...

Opozitia pe post de chiur-papirr a puterii ! Motiunea de cenzura :)))


MOTIUNEA ESTE IN DESFASURARE :))))

Craciunul : religie si consumism

Autor: Cosmin Sîrbu-ND Iași
Craciunul e una din sarbatorile cele mai asteptate de catre toti crestinii. Data de 25 Decembrie este cunoscuta pentru credinciosi drept ziua in care Mantuitrul Iisus Hristos S-a intrupat. E de necontestat faptul ca aceasta sarbatoare are o insemnatate religioasa deosebita. Din faptul ca suntem crestini, e de la sine inteles ca trebuie sa sarbatorim Craciunul in cel mai corect mod posibil.
Tocmai aici apare problema. Craciunul a ajuns in secolul XXI o “lupta” intre sarbatoare crestina in sine si consumismul promovat cu aceasta ocazie. Sarbatoare de Craciun in sine trebuie serbata cu sufletul curat. Craciunul este precedat de post. Din cate se pare , postul a devenit in ziua de astazi ca o practica religioasa extrema, astfel din ce in ce mai putini crestini mai ajung sa mai posteasca. Automat nu postesti, nu te spovedesti ,, nu te spovedesti nu te impartasesti, si astfel ajungi sa sarbatoresti Craciunul oricum numai cu sufletul curat nu.
Din pacate, negarea religiei si ateismul sunt din ce in ce mai populare in aceste vremuri. Deci automat mersul la biserica devine o raritate. Stau si ma intreb: cati mai ajung in ziua de Craciun la biserica?…Nici nu vreau sa aflu raspunsul….Pe langa faptul ca biserica a scazut ca importanta in vietile romanilor si nu numai, sarbatoarea de Craciun se mai confruta cu o amenintare. Insemnatatea adevarata a zilei de Craciun risca sa fie inlocuita cu fenomenul comercial Mos Craciun!!
Mos Craciun de acum este rezultatul a cateva sute de ani de “evolutie”, si este rezultat din Sfatul Nicolae. Sfântul Nicolae din Myra reprezintă sursa primară de inspirație pentru Moș Crăciun. El a trăit în secolul al patrulea și a fost un episcop creștin al provinciei Licia din Antolia, fiind renumit pentru faptul că împărțea cadouri oamenilor săraci. El a dăruit câte 100 de galbeni la trei fete sărace înainte de a se mărita pentru ca acestea să nu ajungă să se prostitueze.
De aici, datorita mai multor scriitori cu imaginatia bogata si mai multor desenatori s-a ajuns la Mosul Craciun pe care il stim azi. Cea mai populara imagine a lui Mos Craciun este cea promovata de mosul inventat de compania americana Coca Cola. În 1931, Moș Crăciun a primit o nouă imagine printr-o campanie publicitară, desfășurată de Coca-Cola. Desenatorul Haddon Sundblom l-a conturat o burtă durdulie, un aer jovial, un costum roșu și o atitudine tolerantă. Compania folosește aceeași imagine a lui Moș Crăciun în campaniile publicitare realizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă din acel moment până în prezent.
Astfel Sfantul Nicolae a ajuns sa fie inlocuit de un Mos Craciun care promoveaza consumismul, facand astfel sa se uite de insemnatatea religioasa a sarbatorii. Din pacate Ziua Nasterii Mantuitorului Iisus Hristos incepe sa primeasca lovitura dupa lovitura. Dupa ce ca insemnatatea inepe sa ii fie inlocuita, mai nou nici denumirea nu ii mai este acceptata in unele tare. In unele tare a inceput sa fie interzis sa folosesti cuvantul “Craciun”…Se considera ca este o ofensa adusa celor care nu-s crestini. Ma gandesc acum, oare si eu ar trebui sa ma simt ofensat cand aud de sarbatori precum Hanuka?
Totul incepe sa arate din ce in ce mai superficial: in ziua de Craciun ( sa nu deranjez pe cineva cred ca trebuia sa zic “in perioada sarbatorilor de iarna”) oamenii isi fac cadouri, pe care le-au cumparat cu cateva zile inainte din magazine in perioada reducerilor ,aratandu-si acolo cat de crestini sunt imbrancindu-se si batandu-se pentru a lua un cadou cu un leu sau doi mai ieftin, apoi asteapta venirea serii sa danseze si sa se imbete in ultimul hal. Astfel Craciunul dispare discret din calendarul religios. Daca nu din calendar, cel putin din vietile oamenilor. Acum ma gandesc la cel ar zice cei care au o mare problema cu noua ordine mondiala, cu masoneria , cu marile corporatii, despre care se spun ca ar conduce in secret lumea. Categoric ar zice ca ceea ce ajunge sa se intample cu Craciunul e una dintre victoriile acestora cu populatia pentru supunerea suprema. Nu vreau sa va insuflu ideea de a nu mai sarbatori Craciunul cu cadouri de la Mos Craciun, ci doar vreau sa va transmit sa nu uitati de insemnatatea Craciunului, sa nu uitati sa fiti crestini in primul rand de Craciun si nu o turma de betivi in cluburi, baruri si discoteci. Dar, pastrandu-mi inca sperata ca Romania se va indrepta pana la urma, va urez tuturor un Craciun fericit (nu sarbatori de iarna fericite, cum ar vrea unii ce vor sa fie politically correct ) si fie ca anul ce va veni sa va aduca numai bucurii si impliniri!!!
Citiți și Crăciunul capitalist și corect politic
http://blog.nouadreapta.org/

miercuri, 21 decembrie 2011

Liderii comunitatii romanesti din Serbia, vanati cu arme de foc

Incidente antiromâneşti extrem de grave petrecute în Serbia. Doi dintre liderii comunităţilor româneşti din Valea Timocului şi Voivodina au fost vizaţi de atacuri armate, la interval de doar câteva ore. Persoane necunoscute au tras mai multe focuri de armă asupra locuinţelor celor doi, dând un mesaj foarte clar: "Dacă nu vă potoliţi, data viitoare vom trage în plin!".
Dacă acţiunile antiromâneşti în Serbia se limitau la şantaje, hărţuiri sau anchete abuzive, acum etnicii români sunt vânaţi cu armele de foc.

Pe Aceeaşi Temă

Citeşte şi:
Românii din Valea Timocului acuzaţi în presa sârbă că vor separatism

Dumnezeu nu ştie româneşte în Valea Timocului
În seara zilei de 19 decembrie 2011, asupra casei lui Dragoslav Mariacic, preşedinte al filialei Partiei Democrate a Rumanilor din Serbia (PDRS) din Spicova şi membru al Consiliului Local Zajecar (Valea Timocului), s-a deschis focul.
Glonţul a pătruns printr-unul din geamurile uşii şi s-a înfipt în perete. Din fericire, la acea oră, Dragoslav Mariacic şi familia acestuia nu erau acasă.
Poliţia, chemată la faţa locului, a constatat incidentul. Este însă puţin probabil ca ancheta să ducă la descoperirea vinovaţilor. "Este încă o acţiune de ameninţare şi de intimidare a comunităţii noastre. Anul acesta au mai fost incidente la Spicova.
În primăvară, autorităţile au încercat să demoleze clopotniţa românească din localitate", a declarat pentru "Adevărul" preşedintele PDRS, Predrag Balasevic.

Atentat sau acţiune de intimidare?
Un incident asemănător s-a produs, în Voivodina, la doar câteva ore de la atacul petrecut la Sipicova. În noaptea de 19 spre 20 decembrie 2011, casa primarului român al localităţii Jankov Most, Viorel Besu, a fost atacată cu arme de foc.
Viorel Besu este nu numai edilul localităţii, dar şi preşedinte al partidului Alianţa Românilor din Voivodina. În jurul orei 2.00, acesta a fost trezit din somn de mai multe focuri de armă.
Nu mai puţin de nouă gloanţe au fost trase în parterul casei primarului, străpungând pereţii şi mobilierul dintr-o cameră. Viorel Besu a sesizat poliţia din oraşul Zrenianin, care a declanşat o anchetă în acest caz.
"Este o atmosferă foarte tensionată, e clar că cineva vrea să ne sperie. Nu trebuia să se ajungă aici ca cineva să tragă cu puşca după noi. Autorităţile nu spun nimic şi nici presa. Niciun ziarist sârb nu a relatat despre incidente", a declarat pentru "Adevărul" Dusan Prvulovic, director al Comitetului pentru Drepturile Omului - filiala Negotin (Serbia).
Incidentele vin după vizita oficială la Belgrad a preşedintelui Traian Băsescu, din noiembrie 2011. La întânirile cu oficialii sârbi, Traian Băsescu a pus din nou în discuţie nerespectarea drepturilor comunităţii româneşti din Valea Timocului.
http://adevarul.ro/

Statul politienesc traieste bine-mersi

Dupa 22 de ani, statul politienesc traieste bine-mersi

autor: FrontPress 21.12.2011
Dacă Jandarmeria nu respectă legea, atunci Jandarmeria trebuie arestată. Câteva încercări de manifestare publică soldate recent cu descinderi de dube şi oameni săltaţi sunt cel puţin tulburătoare, sugerând că în România statul de drept şi libertatea de exprimare sunt doar mofturi permise doar atât timp cât nu deranjează prea mult. În mai mult rânduri, câteva zeci de persoane au fost reţinute şi amendate fără să existe un lanţ transparent de proceduri şi responsabilităţi şi, mai grav, împotriva legii.
Constituţia României este explicită în a garanta libertatea adunărilor publice iar legea este destul de bine calibrată, perfectibilă în unele puncte dar de un echilibru aproape solomonic în altele. Astfel, procedura de notificare, impropriu redenumită în uzul curent “autorizare”, presupune că organizatorii trebuie să “declare” adunarea cu cel puţin trei zile înainte. La rândul său, pe baza declaraţiei, primăria poate decide interzicerea adunării, în termen de două zile. Legea este net favorabilă tot autorităţii de stat, care poate în continuare să ia decizia finală, cerându-i în schimb doar să-şi asume în mod transparent asumarea deciziei.
Concret, orice adunare devină legală în momentul notificării. Mingea ajunge în terenul autorităţii, care dacă vrea să răstoarne starea de fapt trebuie să iniţieze în mod explicit interdicţia şi să-şi asume riscul ca ea să fie ridiculizată public respectiv răsturnată în justiţie. De asemenea, punerea în practică trebuie să urmeze o procedură transparentă, în care să fie clar cine a luat decizia, unde şi cum a fost comunicată, respectiv cine a dat ordinul executiv ca ea să fie pusă în practică.
Şi mai concret, un anunţ de genul “această adunare nu are autorizaţie” este de-a dreptul ilegal, singura formulare potenţial acceptabilă fiind “această adunare a fost interzisă de X prin decizia Y” (şi dacă e cazul “decizie confirmată de judecătoria Z”). Şi totuşi, statul alege să nu respecte propria lege.
Aceste lucruri pot părea tehnicalităţi, dar ele reprezintă diferenţa dintre un stat autoritar dar totuşi responsabil şi unul discreţionar şi poliţienesc. În primul caz, cu judecători responsabili faţă de comunitate, jandarmii sunt pasibili de-a fi judecaţi pentru abuz în serviciu respectiv reţinere ilegală.
Sigur, problema este însă mult mai complexă. Pentru ca un astfel de mecanism să funcţioneze bine este nevoie de susţinere publică, or mulţi cetăţeni au impresia că “organele” ar avea prea puţine, nu prea multe puteri discreţionare. Este nevoie ca judecătorii să fie în stare să interpreteze legile în spiritul democraţiei, dar nu există un mecanism de responsabilizare. Este nevoie ca avocaţii să ştie ce să le ceară judecătorilor, însă prea mulţi au fost ei înşişi judecători sau procurori şi încă gândesc în aceiaşi termeni. Trebuie ca arhitectura instituţională să fie corelată cu legea, or simpla prezenţă a Jandarmeriei într-un context public lipsit de distrugeri sau violenţe ar trebui să fie deja considerată excesivă.
În cele din urmă, chiar existenţa Jandarmeriei ridică semne de întrebare. De ce este nevoie ca o instituţie care se ocupă de probleme interne să fie militarizată? Care este rostul acestei organizări, altul decât cel demonstrat istoric – ca la nevoie Corpul să servească împotriva şi nu în favoarea propriilor cetăţeni? De Lucian Davidescu – Romania Libera

Idealul politic

autor: FrontPress 21.12.2011
Cel mai amăgitor dintre toate idealurile pe care şi le cultivă omul este cel politic. Politicul este un colac de salvare pentru individul aflat în mizerie. El îl ridică aproape la rang de divinitate, oferindu-i toată încrederea. Nimeni nu va idolatriza mai mult un politician, decât un om cu orientări spirituale limitate. Necunoaşterea ne aruncă într-o cursă a iluziilor, de unde, de fiecare dată, ne retragem răniţi şi deznădăjduiţi. Dacă am fi puternici spiritual, şi am avea curajul să ne luăm viaţa în propriile mâini, fără a permite evenimentelor şi circumstanţelor să ne domine, politicul ar căpăta un contur raţional. Am înţelege că acesta este parte intrinsecă a practicii de guvernare şi am elucida conţinutul real al sarcinilor sale în faţa societăţii. Am înceta astfel să-l mai privim ca pe un „eliberator”, care a decis să-şi „jertfească” viaţa, pentru fericirea poporului. Am evita să mai credem în acest mit.
Misiunea lui nu este să se sacrifice pentru cineva sau pentru ceva. Lucrurile sunt mult mai simple decât par la prima vedere. Politicul a fost creat pentru a reprezenta voinţa poporului şi a se implica direct în soluţionarea problemelor existente într-o comunitate. De la el nu se cer ofrande, ci corectitudine şi raţionament în acţiunile implementate. Este o responsabilitate dificilă, deoarece presupune cunoştinţe temeinice despre guvernare, dar şi o capacitatea logistică în estimarea sau diminuarea riscurilor pe care anumite activităţi, fenomene sau evenimente le pot provoca, evident, în detrimentul societăţii.
Pe parcursul secolelor scopul nobil al politicului a degenerat, devenind astăzi o modalitate de materializare a setei de putere şi a intereselor proprii sau de clan. Tocmai de aceea, actualmente, idealul politic este o pasiune ridicolă. E dezgustător să acorzi primordialitate unei nimicnicii, ce-şi ascunde scârboşenia sub togă de ideal imperativ. Care te îndeamnă să lupţi în numele democraţiei, păcii şi libertăţii, în timp ce, în culise, planifică crizele economice, sărăcia, conflictele între etnii şi naţiuni, revoluţiile, războaiele şi răzbunarea între clanurile politice. Chiar si acei politicieni, ce au pornit de la o idee frumoasă, odată plasaţi în mediul marilor interese, se pervertesc. Ei devin ustensila elitelor clanului, care deţin puterea, în procesul de realizarea a scopurilor meschine.
Adevăraţii promotori ai libertăţii şi bunăstării unei societăţi sunt revoluţionarii. Ei sunt cei care îşi asumă riscul şi responsabilitatea să combată interesele meschine ale celora pentru care omul nu e decât un bun. Iar bunurile se exploatează. De aceea revoluţionarii nu trăiesc mult. Elanul şi dragostea faţă de propriul popor, spiritul de dreptate şi corectitudinea sunt înăbuşite imediat de milioanele aruncate în joc. Dacă cineva încearcă să strice „distracţia”, evident, va fi lichidat. Şi nimeni nu-l va putea salva de acest tragic destin, nici chiar semenii săi, care-l susţin. Poporul e uşor de speriat şi manipulat, tocmai din cauza complexelor şi frustrărilor.
Idealul politic, bazat pe obscurantism, este o fantomă. Lăsându-ne conduşi de el trăim, de fiecare dată, experienţa unei mingi la un joc de fotbal. De emoţiile şi trăirile noastre se profită din plin. Ne lăsăm seduşi de populismul şi falsitatea „idolilor”, absolut inconştienţi, şi le oferim drept de veto asupra destinului nostru. Pentru ei ne duelăm şi ne înstrăinăm unul de celălalt. Dacă nu-mi adori idolul, înseamnă că-mi eşti duşman! Acesta este sloganul pe care îl folosim deseori în confruntările dintre „ai noştri” şi ai voştri”.
Spre deosebire de alte idealuri umane: credinţa, dragostea, familia etc. idealul politic nu are nicio şansă să devină tangibil. Dacă în primul caz supremaţia râvnită reprezintă victoria binelui şi a frumosului asupra răului, atunci în al doilea caz, e vorba de triumful neştiinţei asupra raţiunii. Acestor idoli falsi nu le pasă de încrederea şi solidaritatea noastră, sau şi mai rău, de nevoile şi suferinţele care ne urmăresc. Ei au nevoie de noi doar pentru a-şi justifica existenţa parazitară. Fără de oameni ar fi nimic, iar lupta pentru putere s-ar transforma într-o cursă eşuată.
Zilnic ei „se bat” în prezenţa celor care îi idolatrizează, folosind „efecte speciale” inspirate din filmele cu subiecte criminale. Apoi, îşi dau întâlnire pentru a sărbători reuşita scenariului implementat de comun acord şi a „pune ţara la cale”. Pentru ei, noi cei care îi adorăm, suntem doar prostimea…lipsită de orice relevanţă. În faţa ei niciodată nu răspunzi pentru crimele săvârşite… De Maria Diminet – AntiMedia

Anormalitatea, devine normalitate in secolul 21

Autor: Cătălina Cornea-ND Cluj
Bine aţi venit în secolul XXI unde normalitatea devine ceva anormal, şi unde imoralitatea se preaface în drepturi şi modernitate.
Oamenii de ştiinţă, politicienii, mass media încearcă să ne convingă că homosexualitatea e ceva normal şi e doar o orientaţie. Mai nou, în Canada, pedofilia a fost recunoscută ca orientaţie sexuală, cea ce mi se pare absurd. Deci pedofilia şi homosexualitatea în viziunea lor e o orientaţie sexuală.
Iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat că dragostea e boală psihică. Dacă eşti îndrăgostit reiese că eşti bolnav mintal, iar dacă eşti homosexual eşti doar un individ discriminat din cauza orientării şi eşti perfect sănătos din punct de vedere mental.
Oare doar mie mi se pare absurd la ce s-a ajuns? Iar noi cei normali, ce facem? Înghiţim toate aceste prostii doar ca să nu fim catalogaţi extremişti şi intoleranţi? Oare cum putem accepta ca cel mai frumos sentiment să fie considerat o boală psihică, iar cea mai îngrozitoare crimă (pedofilia) să fie doar considerată orientaţie? Oare nu ne dăm seama de haosul în care se avântă cu aşa o mare viteză societatea noastră modernă?
Peste câţiva ani copiii noştri se vor teme să iasă din casă, iar homosexualii vor fi vazuţi pe fiecare scaun din parc şi pe la parade afişându-şi comportamentul lor anormal. Chiar vrem ca ei să crească în aşa o societate? Ce vor învăţa? Că un comportament imoral e ceva normal şi acceptabil?
Am ajuns să schimbăm natura firească a lucrurilor în numele toleranţei. Dragostea a fost cântată, scrisă, pictată de cele mai mari genii ale omenirii, cum poţi numi cea mai pură sursă de inspiraţie o boală? Dragostea e adevărata fericire şi împlinire. Iubirea ne poate salva de la degradare, iubirea faţă de Dumnezeu.
http://blog.nouadreapta.org/

Televiziunea boala curata de nervi

CARMEN DUMITRESCU – Realizator TV, 1956 – 1992 A debutat la stiri, dar în scurt timp s-a dedicat emisiunilor literare. Ramâne consacrata în Televiziunea Româna ca unul dintre reporterii cei mai talentati. A realizat numeroase reportaje, anchete pentru ”Saptamâna”, „Reflector”, „Transfocator”, „Fotograme” – anii 1970, iar în anii 1990 transmitea dezbaterile furtunoase de la Parlament.
Istoria se razbuna, nu-i gasesc anii vietii:) 

Mereu imi spun ca nu ma mai uit la tv. de nisa,  caci este adevarata boala de nervi. Mai ales  la o emisiunea de fiecare seara, o doamna cu nume "a la grec" care spala la varza  fara nici o noima  si o spala tot in  zeama de varza imbalosita.  Se discuta de  drumurile pline de masini de lux, de  cozile la carne, de cat de mult isi pot permite romanii, dand chiar un exemplu din Halele Centrale de la Ploiesti, unde o pensionara a spus ca a cumparat carne de 5 milioane de lei vechi. In  general vad ca pensionarii cumpara oase. Dar per total in toata tara acesti prefericiti ai timpului (care poate au rabdat tot anul) sunt sa zicem  2-3-4 milioane de romani.
Dar restul pana la 20 de milioane au ce pun e pe masa? Si daca ar fi vorbe numai de 1 milion de flamanzi si tot ar fi grav si o rusine pentru conducerea hoata a tarii. Ceilalti 15-16 milioane de saraci nu au avut de unde sa stranga cureaua, nu au avut de unde face economie, sa manance  si ei o bucatica de carne de Craciun. Dar si cei care primesc pomeni de la primarii si PDL,  tot de foame s-au asezat la coada, pentru 3 jumari. Cati sa fie si ei  per total pe tara? Un  milion . Dar restul?  Poate ca au avut ocazia unii dar, le-a fost rusine ca vor fi recunoscuti, ca s-au dus la pomana porcului Primariei sau PDL-ului. Sa ne gandim la cei multi, saraci, flamanzi si tacuti.
Asa ca analiza facuta de  moderatoarea noastra spala varza, in fiecare seara cu vocea tipata de te nauceste, nu este corecta. Imi aduce aminte de Carmen Dumitrescu(reporter de investigatii dar cu stop).
Cei care  sunteti mai in varsta,va aduceti cred aminte de atoatestiutroarea si cuvantatoarea  din anii 1960-1970, Carmen Dumitrescu. Ea era peste tot  in toate cele ce sunt, pupincurista de serviciu si care nu-si vedea capul de treaba de ce mult alerga, sa ocupe toate emisiunile(cate erau).Am vazut-o si la Raf. Brazi cand eram nou angajata(1968),  venise parca primul minsitru al Turciei din aceea vreme, Suleiman Demirel si dansa, venise din timp si sporovaia cu  microfonul pe la toti, inclusiv la securistul Sef al Ploiestiului, cu sotia caruia eram colega.  Altele se uitau pe geam in jos si spuneau uite cine este, Carmen Dumitrescu, vesnic platinata. Vai  ce volubila este, o adevarata ziarista adica, cea mai buna. Poate era pentru acele vremuri cand, inca se mai  transmitea in direct, dar mie vazand-o mereu, imi starnea sila. Cu toate ca eram adolescenta, faceam aceasta diferenta si observatie ca, nu e frumos sa iesi mereu tot tu, sa mai lasi si pe altii ca deja  de atunci, cand m-am apropiat de ea si am vazut ca este ca o lamaie posmogita, uitata pe cuptorul cald o luna intreaga :))) Sic ! Sic ! Sic!
Inca 2  cretinisme care ma supara :
cand se gasesc tot felul de nemernici care ridica osanale UDMR laudandu-l ca, parlamentarii lui,  sunt cei mai buni politicieni. Au obtinut tot ce au dorit poate chiar mai mult, dar  pofta de a musca din trupul tarii  nu s-a potolit.
Ce minte  tampita poti sa ai, sa admiri si sa incurajezi pe cei care ti-au distrus tara, viata ta si a urmasilor tai, sanatatea, viitorul? Ca doar  acesta a fost santajul,  sa aprobe UDMR-ul toate idioteniile unui alcoolic vesnic in sevraj. E ca si cum admiram munca  calaului, care se pregateste sa ne taie capul:))
A doua problema care ma scoate din minti este aceea ca  toate tarile trec prin criza, le sunt inghetate  salariile si pensiile. Chiar aseara am vazut pe aceeasi doamna, care nu stie cati ani are  nici cu buletinul in mana, la propriu nu la figurat, dar care distruge destine prin semnatura ei pe legi contra noastra, spunand ca am luat decizia cea mai buna, ca ajungeam ca altii, grecii, poloneii si ungurii. Dar  moderatorul era cusut la gura si nu spunea ca ei chiar si ei, au salarii mult mai mari si chiar de cateva ori mai mari ex. grecii, ca ale noastre. Dar noi trebuie sa contribuim pentru mentinerea salariilor lor grase:((. Tampeniile ACESTEA SUNT SPUSE au scopul, de a ne  prosti de tot. Asa am ajuns un popor de alienati care  ingurgitam totul fata sa gandim, in timp ce opozitia noastra  doarme obosita in Parlamentul Romaniei, asteptand  viitoarele alegeri care  nu se prevad a fi castigate de ei.  Imi plac mutrele lor obosite, ca dupa o noapte de nesomn,  abia  sculati de sub plapuma, de soferi si secretare(sic) pentru a merge la Parlamentul Romaniei. Rusinica :)))))

marți, 20 decembrie 2011

Anul acesta, Mos Craciun nu vine, ......... se duce !


Adriano Celentano Susanna

Doliu national in Cuba

Zile de doliu national in Cuba in memoria lui Kim Jong-Il. Vezi si care este ARSENALUL MILITAR al Coreei de Nord

autor: FrontPress 20.12.2011
Fostul lider cubanez Fidel Castro decorat de omologul nord-corean Kim Il Sun
Autorităţile comuniste din Cuba au decretat trei zile de doliu în urma morţii liderului nord-corean Kim Jong-Il, a transmis televiziunea de stat, conform AFP. “Consiliul de Stat al Cubei a decretat doliu oficial în zilele de 20, 21 şi 22 decembrie ca urmare a decesului tovarăşului Kim Jong-Il, preşedinte al Comitetului de apărare naţională şi secretar general al partidului muncitorilor Republicii populare democrate Coreea”, se arata în comunicat.
Cele două state comuniste, printre puţinele care au rezistat deszmembrării Uniunii Sovietice, au dezvoltat relaţii diplomatice din anii ’60, guvernul de la Phenian rămânând un aliat de nădejde al Havanei după sfârşitul Războiului Rece.
Vizita lui Fidel Castro în Coreea de Nord în 1986
Liderul nord-coreean Kim Jong-Il, în vârstă de 69 de ani, a murit în cursul zilei de sâmbătă, în umra unui atac de cord. Fiul său Kim Jong-Un a fost desemnat drept “marele succesor”, consolidând astfel singurul model de comunism dinastic din lume.
Puterea militară a Coreei de Nord
Tânărul Kim Jong-Un, oficial născut  în 1984, a moştenit un stat izolat pe plan internaţional, dar cu o armată relativ puternică, comparativ cu dimensiunile ţării şi puterea economică.
ARME NUCLEARE
Potrivit estimărilor occidentale, Coreea de Nord dispune de suficient plutoniu pentru a confecţiona şase sau şapte arme nucleare, transmite Mediafax. Nu se ştie însă sigur dacă Phenianul este în măsură să construiască focoase nucleare, dar în opinia experţilor nu este prea departe de această etapă.
RACHETE
Coreea de Nord deţine cel puţin 1.000 de rachete de diferite tipuri, dintre care unele au raza de acţiune mai mare de 3.000 de kilometri, potrivit Ministerului sud-coreean al Apărării. Statul comunist a efectuat de asemenea trei tiruri de rachete cu rază lungă de acţiune de tip Taepodong.
ARME CHIMICE ŞI BACTERIOLOGICE
Analiştii militari americani şi aliaţii lor sunt de acord că Phenianul ar fi învins în cazul unui război cu Coreea de Sud, dar sunt îngrijoraţi de utilizarea de către regim a armelor chimice şi bacteriologice. Coreea de Nord are un important arsenal de arme chimice, estimat între 2.500 şi 5.000 de tone. Utilizarea sa împotriva Coreei de Sud ar putea face numeroase victime. Nord-coreenii dispun de asemenea de un program de dezvoltare a armelor bacteriologice, dar analişti nu ştiu în ce stadiu se află acesta. Conform Mediafax, Phenianul ar avea la dispoziţia sa antrax, gaz muştar, gaz sarin, fosgen şi agenţi care provoacă botulism.
PERSONAL MILITAR
Armata populară a Coreei de Nord este formată din aproximativ 1,2 milioane de soldaţi, la o populaţie totală de circa 24,5 milioane de persoane.
ARMATĂ
Artileria nord-coreeană include circa 3.500 de tancuri de asalt, 560 de tunuri uşoare, 2.500 de vehicule pentru transportul trupelor, 3.500 de piese de artilerie remorcate, 4.400 de tunuri automotoare, 2.500 de lansatoare de rachete multiple, 7.500 de mortiere, un număr nedeterminat de rachete antitanc, 1.700 de lansatoare de rachetă şi 11.000 de tunuri antiaeriene, potrivit estimărilor administraţiei americane şi analiştilor.
MARINA
Coreea de Nord ar avea 92 de submarine. Ea are de asemenea trei fregate, şase corvete, 43 de nave lansatoare de rachete, 103 torpiloare, peste 492 de nave de patrulare, zece nave amfibii, două baterii defensive de coastă, 130 de aeroglisoare, 23 de nave de deminare, opt nave de mici dimensiuni şi patru nave de cercetare.
FORŢELE AERIENE
Phenianul ar avea 80 de bombardiere, 541 de avioane de vânătoare, 316 avioane de transport, 588 de elicoptere de transport, 24 de elicoptere de atac, cel puţin un avion fără pilot şi mai multe rachete aer-aer şi sol-aer. Sursa: FrontPress.ro

Roberta Anastase(n.1976) revolutionar cu acte in regula(V-am spus ca Basescu, este cel mai darnic amant ???)

Haina nu face pe om, dar spune multe......


Cersetor, pictura Nicolae Grigorescu(1838-1907).
Aceste cuvinte sunt mai actuale acum, ca oricand in trecut. Acum cand  oameni  inteligenti adusi la  minimum existentei, nu au bani nici pentru mancare si in cel mai feriucit caz,  doar cand este neaparata nevoie  cumpararea de la secand hand, a unor  modeste   lucruri de imbracaminte aruncate de un  alt om care fiind norocos, traieste intr-o tara care  are o alta ierarhie a valorilor. Dar poate ca acolo, au   pazit cu strasnicie democratia si  a interzis alesilor zilei sa-si ia nasul la purtare crezandu-se  atot-stapanitori, decidenti ai vietilor supusilor si a urmasilor lor.
Dar nici acum in al 13-lea ceas nu este totul pierdut.  Caci cel care este tinut in lanturi, vrea mai mult ca oricine altcineva, sa  rupa lanturile. Puterea lui este inzecita atunci cand considera ca,nu mai are nimic de pierdut,  nici sanatate, nici instructie,  nici infometarea. Asa ca  siguranta ca  oamenii pot fi dusi in stadiul de indobitocire maxima,  nu este valabila 100 la 100 si nici pentru toti. Stiti acele cuvinte care spun, ca nu toti suntem prosti odata, ci pe rand :)))

Cine murdareste sacrificiul revolutionarilor ???

După Revoluţie s-a învârtit şi, cum altfel, a intrat în politică. A fabricat mii de certificate de revoluţionar şi a împărţit pământ în stânga şi în dreapta. Acuzat de escrocherii, n-a făcut nicio zi de închisoare.

Citiţi mai mult: Revoluţionarul Bebe Ivanovici - modelul parvenitului perfect.

Bebe Ivanovici un ranit in revolutie cu acte de amarat.
Imi aduc aminte perfect la scurt timp dupa revolutie, cand acest individ s-a prezentat la tv.  fiind  fata in fata cu un reporter. Acolo pleda cauza ranitilor in revolutie, ai caror exponent principal era el. Si cel care ii lua interviu l-a intrebat daca a fost si el ranit, atunci cu toata forta si aplombul  tupeului fara margini, a spus ca  da, a fost ranit. Intrebat fiind unde ??? A   aratat o mana   scotang mijlociul  ca principal  loc al  ranii.
Eu am crezut ca totul este o gluma, chiar  mijlociul in sus interpretand ca totul este o comicarie. Dar  discutiile au continuat cu cautarea lui Bebe, pentru a demonstra o rana nu stiu care, caci interlocutorul se straduia sa vada rana si nu o vedea. Asa ca astfel de oameni  minimalizeaza  si arunca in ridicol CURAJUL ADEVARATILIOR RANITI IN REVOLUTIE.  RESTUL ESTE ISTORIE ...