Reda-i copilaria lui Stefanut

vineri, 14 octombrie 2011

Cel mai bogat cersetor din lume

Irwin Corey, in varsta de 97 de ani, este probabil cel mai bogat cersetor din lume, locuind intr-o casa de 3,5 milioane de dolari din New York.
Probabil ca nu il stiti pe Irwin Corey, sau nu va aduceti aminte de el, insa batranelul a fost foarte celebru in anii 40 si 50, ca si actor si comic, scriind si cateva carti.

Cu toate astea, de 17 ani incoace, Irwin se trezeste devreme in ficare dimineata si iese pe strada cu un carucior plin de ziare gratuite, pe care le ia de la metrou, si pe care le imparte soferilor in trafic, cerand in schimbul lor maruntis.

Ajutati un om sarman”, este replica pe care Irwin le-o adreseaza soferilor din trafic, care de multe ori ii dau bani, batranelul reusind s stranga pana si 100 de dolari pe zi.

  • Anii de glorie

Irwin Corey nu a renuntat la actorie si comedie si inca mai da spectacole.

De-a lungul celor opt decenii de cariera artistica, Corey a fost un simbol al programelor de comedie de la televizor si de prin cluburi de noapte din toata lumea.

A jucat in filme alaturi de nume mari, precum Jackie Gleason si Woody Allen. Aparea in mod regular la emisiuni de tip talk show si in seriale de comedie. Irwin Corey a avut de asemenea o glorioasa cariera pe Broadway in 1943.

  • Ce face cu banii cersiti?

De-a lungul carierei, Irwin Corey si-a strans destui bani si sustine ca cei pe care ii strange acum nu sunt pentru el, ci ii doneaza pentru spitalele din Cuba.

Oamenilor de la care cer bani pe strada nu le spun pentru ce ii cer, pentru ca sunt sigur ca nu ii intereseaza. Intotdeauna, dupa ce strang o suma mai mare, merg si cumpar medicamente pe care le trimit in Cuba sau trimit pur si simplu banii”, spune Irwin pentru New York Times.

Batranul are ca si dovezi mai multe poze in care este infatisat alaturi de Fidel Castro. Una dintre poze este si semnata de Castro cu mesajul „Cu admiratie, recunostinta si afectiune”.


autor Alexandra Lia Grindean

Slovacia deblocheaza planul de salvare a zonei euro


Parlamentul slovac a aprobat joi extinderea Facilităţii Europene pentru Stabilitate Financiară (EFSF), respectiv a fondului de salvare a zonei euro, potrivit Bloomberg. Astfel, procesul de ratificare a fost finalizat, majorarea EFSF fiind aprobată de toate cele 17 state
Decizia a fost luată cu 114 voturi “pentru”, 30 “împotriva” şi trei abţineri şi vizează majorarea fondul temporar de întrajutorare menit să sprijine ţările din zona euro. În primă instanţă doar 55 de parlamentari slovaci şi-au exprimat acordul. EFSF este considerată un element esenţial pentru strategia de prevenire a răspândirii crizei datoriilor de stat care a afectat profund Grecia.
Cel de al doilea vot din Slovacia va deschide calea pentru extinderea EFSF, însă, nu constituie o soluţie”, susţine Lutz Karpowitz, analist Commerzbank AG din Frankfurt. “EFSF este în continuare prea mic pentru a sprijini ţări precum Italia sau Spania, în cazul în care s-ar ivi o astfel de necesitate”, a mai precizat el.
Extinderea facilităţii de 440 de miliarde de euro ar putea permite cumpărarea unei părţi din datoria statelor zonei euro, ajutarea băncilor din regiune, precum şi oferirea unor linii de creditare pentru guverne. Actualul rol al fondului este de a vinde obligaţiuni pentru a finanţa împrumuturile de salvare.
Preşedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, le-a cerut miercuri liderilor europeni recapitalizarea urgentă a băncilor şi devansarea cu un an a intrării în vigoare a unui mecanism permanent de salvare a ţărilor, la jumătatea lui 2012.
Sursa:Gandul
http://blogt.nouadreapta.org/

Rionegro Salmoes Bate o Pe

Romanii sunt intoleranti fata de unguri si romi

Românii sunt intoleranţi faţă de minorităţi etnice sau religioase, au tendinţa de a respinge tot ceea ce este diferit, fie că este vorba de preferinţe sexuale, de etnie sau de religie, sugerând o societate închisă şi cu o disponibilitate redusă de a accepta minorităţile, relevă un studiu al Fundaţiei Soros. Potrivit studiului “Religie şi comportament religios”, unul din şase români nu ar dori să aibă vecini musulmani, evrei şi maghiari, iar mai mult de jumătate din populaţia României nu ar dori să aibă vecini homosexuali.

Grupul etnic majoritar (românii) este mai intolerant decât grupurile etnice minoritare.
Raportat la religie, datele indică o similaritate surprinzătoare a nivelului de intoleranţă între două grupuri extrem de diferite – respondenţii de religie ortodoxă şi ateii sunt cei mai intoleranţi.
Romii şi sectanţii sunt respinşi de o treime din români, fiind a doua mare categorie respinsă de români. Romii sunt singura minoritate respinsă de persoane cu educaţie superioară, persoanele cu cel puţin câţiva ani de facultate fiind mult mai intolerante decât media cu această minoritate.
Vârstnicii, cei mai intoleranți
Analiza profilului celor care resping minorităţi arată o tendinţă îngrijorătoare, adaugă autorii studiului, persoanele sub 30 de ani sunt mai intolerante decât cele peste 30 de ani.
În geografia intoleranţei Moldova şi Capitala sunt cele mai intolerante regiuni. Cea mai tolerantă regiune a ţării este Banat-Crişana-Maramureş.
Cercetarea “Religie şi comportament religios” a fost realizată în cadrul programului Studii Electorale Româneşti ale Fundaţiei Soros pe un eşantion de 1.204 persoane, reprezentativ pentru populaţia ţintă, cu o eroare de +/- 2,9% la un nivel de încredere de 95%. Datele au fost culese în perioada 1 – 21 iunie 2011.
http://nationalisti.ro/

joi, 13 octombrie 2011

"SFANTUL INCHISORILOR", LEGIONARUL VALERIU GADFENCU

“Sfantul inchisorilor”, legionarul Valeriu Gadfencu, va fi omagiat de Radio Romania Actualitati

autor: FrontPress 13.10.2011
Teatrul Naţional Radiofonic organizează marţia viitoare, 18 octombrie 2011, de la ora 19.00, la Sala Radio – Studioul de Concerte „Mihail Jora” (strada G-ral Berthelot nr.60-64, sector 1, Bucureşti), audiţia cu public a spectacolului de teatru-document Valeriu Gafencu – Sfântul Închisorilor, o producţie realizată în cadrul proiectului Biografii, memorii, care va fi difuzată în premieră miercuri, 19 octombrie 2011, de la ora 21.05, la Radio România Actualităţi. Intrarea este liberă.
Regizorul spectacolului, Petru Hadârcă, s-a născut în Basarabia, la Sângerei, în aceeaşi localitate cu Valeriu Gafencu. La audiţia cu public va participa Dan Puric, interpretul lui Valeriu Gafencu, alături de ceilalţi actori din distribuţie, echipa de realizatori şi invitaţii speciali: personalităţi ale vieţii culturale şi politice, istorici, clerici, foşti deţinuţi politici, jurnalişti.
Valeriu Gafencu, născut la 24 ianuarie 1921 în localitatea Sîngerei, județul Bălți (Basarabia), este unul din tinerii care au murit în închisorile regimului comunist din România, numit de Nicolae Steinhardt în Jurnalul Fericiiri drept “Sfântul închisorilor”. În anul 1941 era student în anul al II-lea la Facultatea de Drept și Filosofie din Iași și totodată conducător al unui grup al Frățiilor de Cruce, organizaţia de tineret a Mişcării Legionare.
În urma scoaterii în afara legii a Frățiilor de Cruce, a fost arestat și condamnat la 25 de ani de muncă silnică. Profesorul de drept civil Constantin Angelescu l-a apărat la proces, declarând că acesta este „unul dintre cei mai buni studenți pe care i-am avut de-a lungul întregii mele cariere didactice”. Această încercare s-a dovedit însă a fi inutilă, dictatura antonesciană nevăzând cu ochi buni activismul legionar al tânărului Gafencu.
Astfel, și-a săvârșit sentința, sub dictatura antonesciană şi apoi sub cea comunistă, la închisorile de la Aiud (1941-1949), Pitești (noiembrie-decembrie 1949) și Târgu Ocna (1949-1952), unde a fost un adevărat trăitor al ortodoxiei, regimul dur al detenției, torturile și bolile contactate aici întărindu-l duhovnicește. A compus aici poezii, care se cântau în celule, iar acum se cântă în biserică. În 1949 este dus la sanatoriul-închisoare de la Târgu Ocna într-o stare foarte gravă: TBC pulmonar, osos, ganglionar, reumatism, lipsă de hrană.
La data de 2 februarie 1952 le-a cerut colegilor de suferință să-i procure o lumânare, o cruciuliță și o cămașă albă pe care să i le pregătească pentru ziua de 18 februarie. Cu o zi înainte de moarte, i-a spus lui Ioan Ianolide: “Mâine voi muri. Vreau să-mi iau rămas bun de la cei mai apropiați prieteni. Fă tu așa fel încât să vină pe rând la mine, în liniște.”. A doua zi, pe 18 februarie, în jurul orelor 14:00-15:00, Valeriu Gafencu rostește ultimele sale cuvinte: “Doamne, dă-mi robia care eliberează sufletul și ia-mi libertatea care-mi robește sufletul”, după care a decedat. Sursa: FrontPress.ro

SPUN NU CLANURILOR TIGANESTI CARE VOTEAZA SA FIM CONDUSI DE TOTI ALCOOLICII SI PARASUITISTELE CELE MAI MIZERE

Cit de curind, am sa va povestesc cum am devenit rasista.
Am spus mereu ca am sa ma tin cit de des pot de  acest subiect Tiganiada Romaniei.  Aceste FIINTE,  mai rau decit animale care nu sint bolovani de gatul nostru ci, stinci care ne tin pe loc si ne fac bataia de joc a acestor nelegiuiti. Am vazut la tv. cum au fost chinuiti detinutii politici. Dar stim noi toti cit sintem de chinuiti de tigani? Numai  o privire te face sa te treaca fiorii, ne judeca dupa judecata tiganeasca, semnalul ca te distruge psihic si fizic este  cind iti spun e ca "Nu te mai saluta".
Beneficiaza de case sociale, de bani de handicapati, de ajutor social, de ajutoare de lemne, de scoli fara sa stie nimic,( chiar facultati tiganesti) doar bataia si prostitutia, pedofilia si zoofilia.  Ei sint beneficiarii  revolutiei, beneficiarii democratiei, beneficiarii zilelor noastre, cei care  primesc tot  de la noi si  pleaca la cersit si aduc zeci e mii de  euro pe luna. Noi sintem dobitoci cu totii si ajutam la voturile care ne vor silui din nou pina la epuizare si distrugere  de criminalii din jilturile cele mai de sus ale tarii. Asta facem noi cu buna stiinta si cu mina noastra.  Desfiintarea in mod radical a acestor  gunoaie,  ar aduce pe linga mai putini bani aruncati, pe bunastarea lor si voturi mai putine la hotii tarii si schimbarea vietii noastre in bine. Noi romanii  avem si noi idiotii nostrii si nu avem nevoie de aceste animale care  ne stabilesc viata, chinuita din toate punctelede vedere. 
ATI VAZUT CE PALATE CU TURNULUTE AU. NU PLATESC NIMIC SI VOR AJUTOR SOCIAL SI LA INCALZIRE.
 CLANURILE TIGANESTI STABILESC REZULTATELE ALEGERILOR, NE STABILESC VIATA DE DISTRUGERE A POPORULUI NOSTRU. TREZITI-VA !!!!!!!!!!!  OAMENI BUNIIIII. NUMAI DESFIINTINDU-I MAI REDUCEM DEZASTRUL CA SI  LA ROMANII SINT DESTUI PROSTI !!!!!
Petru bunastarea lor si voturile lor jegoase, platim noi toti cu salarii si pensii diminuate, cu sanatatea si  instructia copiilor nostrii, cu viata noastra. Caci  noi nu ne putem duce de cersit. ACESTA ESTE ADEVARUL. Chiar un milion de tigani cu drept de vot inseamna mult, caci  bogatii lor ii obliga sa voteze pe toti supusii cit de saraci ar fi, si care maninca de la ghena. Au un vot  fiecare valabil cu al unui profesor universitar, cu votul unui medic, sau cu votul  unei somitati, mindrie a neamului nostru. Plus ce se fura la ambasade, prin corespondenta.etc. CURAJ !!!!
SA II MARGINALIZAM SI SA-I REDUCEM LA TACERE. EI SUNT MINA DREAPTA( nu aia care se zice ca se sterg la cur), A CRIMINALILOR TARII !!!!

miercuri, 12 octombrie 2011

Ce inseamna ....

Un fotbalist columbian arestat !

Un fotbalist columbian din Arabia Saudită, arestat din cauza unui tatuaj cu Iisus

autor: FrontPress 12.10.2011
Poliţia religioasă din Arabia Saudită l-a arestat pe jucătorul columbian Juan Pablo Pino într-un mall din Riyadh, după ce acesta a fost surprins purtând un tricou fără mâneci, care lăsa să se vadă un tatuaj cu Iisus Hristos.
În Arabia Saudită, ţară în care se găsesc oraşele sfinte ale musulmanilor Mecca şi Medina, a interzis pe teritoriul său orice altă practică religioasă.
„Un tricou fără mâneci este o ameninţare pentru societatea saudită, iar tatuajul reprezintă o insultă pentru musulmani. Este o influenţă negativă şi ar putea trimiste un mesaj greşit tinerilor saudiţi, care l-ar putea imita”, se arată într-un comunicat al Comisiei saudite pentru Promovarea Virtuţii şi Prevenirea Viciilor.
Fotbalistul sud-american, care în trecut a evoluat la AS Monaco şi s-a aflat în atenţia lui Inter Milano, joacă acum la Al Nasr şi, într-o scrisoare deschisă, şi-a exprimat regretul pentru incident.
„Sunt trist pentru ceea ce s-a întâmplat. Mă aflam în mall pentru a-i cumpăra haine musulmane soţiei mele, pentru ca ea să poată merge pe stradă îmbrăcată respectuos”, a scris Pino.
Scuzele columbianului ar putea totuşi să fie în zadar, deoarece oficialii clubului la care activează iau în serios posibilitatea de a-i rezilia contractul, în ciuda faptului că antrenorul argentinian Gustavo Costas a insistat ca acest lucru să nu se întâmple.
Anul trecut, Mirel Rădoi a fost implicat într-un caz asemănător, după ce a sărutat o cruce pe care o purta în urma marcării unui gol. Gestul fostului stelist a dat naştere la proteste în rândul musulmanilor şi a scandalizat presa locală. De pe Antena 3

Primul TRANSEXUAL din Parlamentul Polonez

Primul TRANSEXUAL din istoria parlamentului polonez! Succes surprinzător al stângii anticlericale!

autor: FrontPress 12.10.2011
Polonia este percepută în general drept un stat catolic şi conservator. Astfel aflarea veştii că Anna Grodzka a devenit primul deputat transexual din istoria parlamentului polonez a venit ca o surpriză pentru mulţi analişti.
Politicianul a adunat nu mai puțin de 19.541 de voturi în circumscripţia electorală Cracovia II.
Potrivit Huffington Post, Grodzka și-a asumat explicit misiunea de a face propagandă homosexuală, prin familiarizarea opiniei publice cu fenomenul transexualității. „Am decis să candidez din partea Mișcării Palikot deoarece vreau ca vocea celor excluși și discrminați de sistemul politic polonez să fie auzită”, a postat Grodzka pe blogul personal.
Surpriza alegerilor parlamentare desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute a fost succesul Mișcării Palikot, organizaţie stângistă, pro-homosexuală şi anticlericală. Mişcarea Palikot este un partid creat în urmă cu un an de un excentric şi bogat om de afaceri polonez, Janusz Palikot. Formaţiunea a adunat 10 la sută din voturi şi a reuşit astfel să obţină 40 de locuri în camera inferioară a Parlamentului, Sejm. Mişcarea Palikot devine astfel a treia putere politică într-o ţară în care 90 la sută dintre locuitori se declară catolici.
În urma scrutinului de duminică, partidul liberal Platforma Civică (PO), al premierului Donald Tusk, a obţinut 39,19 la sută din sufragii şi va deţine 206 locuri în Sejm. Aliatul său la guvernare, Partidul Ţărănesc (PSL), cu 8,36 la sută din voturi, va avea 28 de mandate. Aşadar, actuala coaliţie aflată la putere deţine, în total, 234 din totalul de 460 de locuri în Sejm, adică majoritatea absolută.
Principalul partid polonez din opoziţie, partidul conservator-naţionalist Lege şi Justiţie (PiS) al fostului premier Jaroslaw Kaczynski, a obţinut 30% din voturi. Aceasta înseamnă 158 de mandate de deputat în camera inferioară. Sursa: FrontPress.ro
«

Notele lui Albert Einstein :)))))

Totusi se poate ....

CLANURILE TIGANESTI

Clanurile ţigăneşti – tumoarea neoperată a României

autor: FrontPress 12.10.2011
Teoriile ONG-iste despre bieţii ţigani discriminaţi şi lipsiţi de şanse, obligaţi să comită infracţiuni de majoritatea haină la suflet, tocmai au primit o lovitură cruntă (a câta oare?) la contactul cu realitatea: baschetbalistul american Chauncey Hardy, care evolua pentru echipa CSS Giurgiu, a fost asasinat de un membru al clanului ţigănesc “Butoane”. Crima, parcă trasă la indigo după cazul handbalistului român Marian Cozma, s-a produs într-un club din Giurgiu şi a adus în prim plan situatia explozivă din oraşul de pe Dunăre, unde câteva clanuri ţigăneşti terorizează de ani buni localitatea. 
Se vor găsi desigur destui tembeli care să spună că o crimă dintr-un bar n-ar trebui să capete conotaţii etnice, că asasinul George Ionuţ Tănăsoaia, pe care până şi maică-sa îl ştie nu ca George ci ca Gypsy Gypsanu, probabil că doar l-a împins niţel pe baschetbalistul american. Realitatea giurgiuveană este însă că de ani buni nu mai poţi ţine în oraş un magazin fără să plăteşti taxă de protecţie către unul dintre clanurile ţigăneşti care şi-au împărţit oraşul, că în martie 2010 clanurile “Butoane” şi “File” au purtat lupte de stradă pentru împărţirea zonelor de influenţă şi că asasinatul din clubul Emotione (unicul din oraş) este rezultatul direct al acestui climat.
Suntem doar la un pas de transformarea întregii Românii într-un imens Giurgiu, în care poţi plăti cu viaţa dorinţa de a sărbători cu coechipierii o victorie, dacă unui ţigan nenorocit i se pune pata pe tine. Şi asta numai din cauza complicităţii autorităţilor cu mafia ţigănească, a imbecilităţii politicienilor români şi a crasei indolenţe a majorităţii populaţiei. Clanurile ţigăneşti pot transforma viaţa oricui într-un coşmar, nimeni nu se poate lua individual de piept cu ele. Avem de-a face cu un cancer care, dacă nu este operat cât mai urgent, va duce întreaga ţară într-o metastază de care nu vom mai putea scăpa decât prin emigrare.
Iar operaţia trebuie făcută nu haotic, cu furci, topoare şi sticle cu benzină de către populaţia indignată, ca în Bulgaria, ci metodic, cu precizie chirurgicală, de către serviciile secrete, poliţie şi jandarmerie. În primul rând pentru că singurul rezultat care se obţine prin izbucnirile populare este că nişte baragladine interlope ajung să se victimizeze în faţa întregii Europe, să urle “pogrom mânca-ţi-aş” şi să zbiere cât de persecutate sunt în faţa camerelor de luat vederi, deşi locul lor ar fi la ocnă. În al doilea rând, pentru că nu suntem animale, nu putem nici ucide şi nici închide în lagăre o întreagă populaţie, iar soluţia trebuie să fie în concordanţă cu legile ţării.
Problema este că, în momentul de faţă, legile nu se mai aplică în nici un fel când vine vorba despre clanurile ţigăneşti. Aici trebuie să intervină populaţia, punând presiune pe clasa politică şi alegând acei conducători capabili să extirpe tumoarea acestor clanuri din trupul României. Lucrurile nu sunt simple, pentru că în 21 de ani de proxenetism, trafic de droguri, furturi şi tâlhării, aceste clanuri au acumulat averi colosale, pe care le folosesc, la nevoie, pentru a plăti avocaţi buni, a mitui judecători şi procurori şi a ieşi basma curată din orice situaţie. Pe de altă parte însă, o mare parte a activităţii infracţionale a acestor clanuri este atât de primitivă şi de violentă, încât ar fi extrem de uşor ca majoritatea membrilor lor să înfunde puşcăria, dacă autorităţile şi-ar face corect şi eficient datoria.
Nu ne trebuie decât voinţa politică de a face curăţenie. Şi e clar că aceasta n-o să vină de la fratele naşului infractorului ţigan Bercea Mondial. Rămâne de văzut daca o putem găsi de cealaltă partea baricadei, sau dacă, nu cumva, ne trebuie o alternativă de dreapta la acutalul binom PDL-USL. Şi cred că ar trebui să ne dumirim repede, până nu e prea târziu… De Adrian Niculae

Un evreu egal cu 1.000 de palestinieni !

Un evreu este egal cu 1.000 de palestinieni! Schimb istoric de prizonieri între Hamas şi Israel

autor: FrontPress 
Israelul şi Hamas, organizaţia islamistă care controlează Fâşia Gaza, au ajuns la un acord pentru eliberarea sergentului Gilad Shalit, capturat de militanţii palestinieni în urmă cu cinci ani. Premierul Benjamin Netanyahu a declarat că părţile au ajuns la acord după negocieri intense şi că Shalit se va întoarce la familia sa în câteva zile. Preţul? Peste 1.000 de prizonieri palestinieni eliberaţi din închisorile israeliene!
Shalit a fost capturat în 2006, pe când avea 19 ani, în urma unui raid peste graniţă. Ani de zile tentativele de a negocia eliberarea sa au eşuat, la fel şi încercările armate.
Acordul a fost confirmat de guvernul de la Ierusalim cu 26 de voturi pentru şi trei împotrivă, după ore de dezbateri.
Subiectul este unul delicat în Israel. Pe de o parte este familia soldatului care a realizat o campanie intensă pentru eliberarea lui iar pe de alta sunt rudele acelora care şi-au pierdut viaţa ucişi de militanţii palestinieni. Aceştia din urmă se opun eliberărilor în masă.
Unul din liderii Hamas, Khaled Meshaal, care se află în exil în Siria, a apărut la televiziune pentru a saluta acordul, prezentat drept o victorie pentru poporul palestinian. El a precizat că israelienii au fost de acord să elibereze 1.027 de deţinuţi, dintre care 27 de femei.
În prezent în închisorile israeliene se află circa 5.000 de prizonieri palestinieni, foarte mulţi fiind închişi fără a fi puşi sub acuzare. Sursa: FrontPress.ro

A SOSIT TIMPUL SA LE LUAM GATUL


REVOLUTIA MONDIALA- 15 OCTOMBRIE

Pe 15 octombrie este anunțată manifestarea REVOLUȚIEI MONDIALE în stradă, în toată lumea. Mesajul manifest care cheamă la revoluția mondială este: „Suntem conştienţi de corupţie, de minciuni, de războaie, de sistemele nedrepte care încurajează comportamentele egoiste şi anti-sociale, de violări ale drepturilor omului, de distrugerea acestei planete şi a locuitorilor săi, de acţiunile injuste şi inumane ale corporaţiilor globale pentru putere şi profit… Şi ne-am săturat! Pe 15 octombrie 2011 putem produce o SCHIMBARE ADEVĂRATĂ, dacă oamenii de bun simţ ai acestei planete vor putea lăsa deoparte nimicurile care îi separă şi se vor UNI! Revoluţia Globală – 15 octombrie 2011. Vrem o democraţie reală. Pentru oameni, făcută de oameni. Opriţi maşinăria – creaţi o nouă lume! Acesta poate deveni un eveniment de cotitură… depinde de TINE! Casa noastră, vieţile noastre, viitorul nostru. Nu sunteţi singuri. Viitorul e acum. E timpul să modernizăm planeta”

http://mercenarul.weblog.ro/

Brazilia - Turcia - Triumful ridicolului

Brazil & Turkey - The triumph of ridicule.

Brazil and Turkey repeat the partnership to ensure the triumph of ridicule.

In the world championship of ridicule, The "Brazil Wonder" is always a strong contender for the title. It is unbeatable when playing in partnership with Turkey, The President Dilma Rousseff( Elena Udrea a Braziliei),  confirmed this on Friday. The latest feat of double-countries occurred in May 2010, when President Lula and Prime Minister Recep Erdogan in Iran to close down an agreement with the atomic ayatollahs. The craziness was sprayed by the power of truth and the slothful negotiator had to swallow without choking the fizzle. This afternoon, along with Turkish counterpart Abdullah Gil, Dilma decided to settle with a talk in Ankara, the international economic crisis. It has as much chance of success like the mission in Tehran by Lula.

In 2008, Lula ordered Barack Obama to ban the financial tsunami to cross the Atlantic and pester the Country Carnival. Now Dilma make a order to European leaders; She ordered a correction in economic problems that are creating for us, the developing countries.

After giving a scolding in developed countries, the president brazilian "Bulgarian" of Brazil, began to torture the tadutor using unrelated words, with kicks on grammar of the portuguese language by giving stupid advices to Europe, designed, presumably, to teach the inexperienced Old World what should have been done and what must be done now.

Vedeti pe ce am pus eu mana ??????

SECRETELE DIN SPATELE societatilor secrete Walter Veith

127 de tigani expulzati din Franta

Peste 120 de tigani expulzati din Franta au ajuns marti in Timisoara

autor: FrontPress 11.10.2011
Marti seara, pe Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara au ajuns 127 de tigani, trimis in Romania de autoritatile franceze din Lille. De aici a fost trimisi mai departe cu trenul spre localitatile de domiciliu, majoritatea fiind din judetul Vrancea. Toti s-au intors in tara pentru banii promisi de francezi, 300 de euro pentru adulti si 100 de euro pentru fiecare minor.
Spiritul nomad i-a facut insa pe acestia sa declare ca deindata ce vor primi banii, se vor intoarce in Occident, unde castiga extrem de bine din cersit.
“Faceam multi bani in Franta. Am fost la cersit. Am facut bani intr-o luna cat n-as fi facut in toata viata mea muncind la grajd”, a recunoscut pentru Opinia Timisoarei una dintre tigancile care au ajuns la Timisoara.
„Stau cateva saptamani, o luna-doua, de sarbatori plecam din nou in Franta”, a marturisit pentru Evenimentul Zilei un alt tigan repatriat voluntar. Sursa: FrontPress.ro

marți, 11 octombrie 2011

A murit Ion Diaconescu lider PNTCD fost detinut politic

Ion Diaconescu (n. 25 august 1917, Boțești, județul Argeș) este om politic român, de profesie inginer, absolvent al Institutului Politehnic din București, Facultatea de Electromecanică; a fost membru al Partidului Național Țărănesc, începând cu anul 1936 până la desființarea partidului de autoritățile comuniste, în 1947. După anul 1989 a fost în conducerea Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, fiind ales ca deputat în Parlament în trei legislaturi consecutive (1990-1992, 1992-1996și 1996-2000) între anii 1990 - 2000, iar în legislatura 1996-2000, a îndeplinit funcția de președinte al Camerei Deputaților. [1]
În timpul regimului comunist a fost deținut politic vreme de 17 ani (1947 - 1964).

Cauza distrugerii noastre TIGANII

Imi afirma inca odata   siguranta ca datorita  celor ce se discuta la tv.  si mai ales  scheletului ambulant BNR, care este  chemat mereu sa ne spuna toate tampeniile si sa  distruga orice filon de  demnitate, ale neamului nostru, suntem aici. Cind se vorbeste acum despre pensionari despre legile jonglate de parasutiste mai bune sau mai putin bune, intervine ca se politizeaza. Sa nu se discute nimic doar, sa se manance c.... fara rost cum se face acum,  distragindu-se atentia oamenilor aspura bubei cu puroi care ne  doare pe toti.
Nu se politizeaza nimic, nici despre tigani. Vorbesc in mod serios, nu asa doar citeva vorbe la tvr. si pepinierele de  infractori, de ucigasi sint acum  pregatiti ca sa distruga  si ce mai ramane din neamul romanesc.  Acesti criminali inascuti, tiganii zilnic  fac toate nemerniciiile din lume bucurindu-se ca niste handicapati mintali de tot raul pe care il fac oamenilor, animalelor. Spun  iar  cu toata raspunderea ca, aceste  nemuri  din stepa de dincolo de China(am citit ultimele informatii considerate cele mai precise), caci si zidul chinezesc tot contra lor a fost facut, fiind scoliti de mongoli,  trebuiesc  stopati cu toata fermnitatea. Nu sint veniti din India ci, de mult mai de sus ramasi reminiscente nefaste ale cruzimii, minciunii,  lenei care le-a stat  la baza fiintei lor, slugi ale hoardelor mongole. Vorba lui Nicolae Steinhardt aceste subfiinte umane  au in  singe scandalul, este ratiunea existentei lor.
Daca se vor cistiga alegerile  viitoare,  prin  vot sau forta  si nu se iau  nici un fel de masuri radicale asupra acestui cancer al neamului nostru, nu vom putea inainta  in sute de ani, cind poate nici nu vom mai fii. De ce  am fost noi asa de cumsecade ca popor atunci cind au fost respinsi in toata Europa acum sute de ani si i-am propasit pe meleagurile noastre de mila. Caci si ca robi faceau munci pe linga conacele boieresti. Aveau casa si masa asigurate ca stim cu totii ce lenesi sunt.
Vreau sa accentuez inca odata ca aceste putori ale lumii, trebuiesc  adusi prin orice mijloace la un numar usor de controlat. Nu mai trebuiesc aceste  gasti, CLANURI care au ingenunchiat orasele si ne-au distrus viata, sanatatea, ne-au furat bunurile. Prima decizie trebuie luata impotriva tiganilor caci,  ei ne vor sabota asa cum i-au sabotat pe legionari in 1940 si s-a spus ca de aceea s-a razbunat Maresalul Ion Antonescu pe ei. Dar nu este asa. Din toata existenta poporului roman nu a existat  atita deserviciu adica mai mult rau,  care ni l-au facut tiganii ca acum, de la 1989 incoase. Toata lumea civilizata ne  dispretuieste, ne arata cu degetul si ne numeste tigani si pe ei romani. Ce vrem mai mult ? Se apropie alegerile, mai e un an si  ticalosii tarii se bazeaza pe tigani. Nu ne este suficient ca  tiganii ne-au pus pe Basescu et. companii pe cap ? Ce vrem mai mult. Daca s-ar face o alianta cu clanurile tiganesti ne vor trada ca,  au caracter murdar. Eu  declar razboi tiganilor toti si bogati si saraci,  toti o apa si un pamint. Tiganii saraci nu au avut ocazia  sa intre in fata, nu sunt de scuzat, dar fura si ei pe rupte.Curaj !!! Contati pe mine !!!!

N-A TOlanit-o de-ajuns

autor: FrontPress 11.10.2011

Dacă n-aţi aflat deja, la Bucureşti a avut loc zilele acestea o mare reuniune a Adunării Parlamentare a NATO. Ce-am aflat noi cu această ocazie? Mai nimic. Cu două excepţii. Ambele foarte interesante.
1) Afacerea cu scutul american antirachetă nu e tocmai una foarte bună – ne avertizează un francez, vicepreşedinte al AP-NATO. Să-l ascultăm pe Jean Michel Boucheron: “Înţeleg că România vrea să semneze un acord privilegiat cu Statele Unite pentru a-şi garanta propria apărare. Personal, cred că acest sistem de apărare nu serveşte securităţii noastre. Toţi tehnicienii ştiu că, la un atac cu rachetă, acest sistem lasă să treacă trei sferturi din rachetele respective. Un asemenea sistem ai zice că atrage un act de agresiune. Nu înţeleg de ce prietenii noştri din SUA exercită asemenea presiuni ca să instalăm un asemenea sistem. Ca să instalăm un sistem de radare, da, foarte bine, măcar ştim de unde vin aceste rachete”. Oficialii AP-NATO, dar şi cei ai NATO (Biroul de Presă al Parlamentului României ne-a comunicat în scris să nu care cumva să nu facem diferenţa între cele două entităţi) au sărit imediat ca arşi la auzul celor spuse de Boucheron. Şeful delegaţiei franceze a declarat imediat că poziţia oficială a ţării sale e alta. Şeful NATO însuşi, Anders Fogh Rasmussen, a reacţionat, spunându-ne că de sistemul radar nu trec atât de multe rachete pe cât spune francezul şi că investiţia într-un sistem de apărare antirachetă e bună. „Vă rog să mă credeţi că riscul (ameninţării cu rachetă – n.r.) este real”, ne-a liniştit Rasmussen.
2) Roberta Anastase, fost miss România 1994, e foarte, foarte, foarte pricepută la chestiunile care ţin de apărare. Am aflat despre asta în timpul lucrărilor AP-NATO: „Adunarea Parlamentară a NATO ar trebui să se reflecteze mai mult asupra reducerii bugetului alocat apărării, deoarece nu trebuie puse în pericol proiectele comune în cadrul Alianţei Nord-Atlantice”. Vă gândeaţi că o tânără de numai 35 de ani, căreia încă i se mai văd pe faţă urmele de lacrimi de la câştigarea presigiosului titlu de Miss, habar n-are de unde vin iniţialele NATO? Vă înşelaţi amarnic! De Cristian Şuţu – Puterea

Iulia Timosenko condamnata la 7 ani de inchisoare

marți, 11 octombrie 2011


UPDATE Verdict in Ucraina: Iulia Timosenko, condamnata la 7 ani de inchisoare pentru abuz de putere si la plata unor daune de aproape 200 milioane de dolari

de I.R. HotNews.ro

Teo Peter, "razbunat" de irakieni?

Teo Peter, “razbunat” de irakieni? Imunitatea soldatilor americani, marul discordiei la Bagdad

autor: FrontPress 11.10.2011
Irakul ameninta ca va rupe orice legaturi militare cu Statele Unite la sfarsitul acestui an si anunta ca se va lipsi de serviciile armatei americane in domeniul antrenarii politistilor irakieni. In schimb, autoritatile de la Bagdad vor sa angajeze contractori privati pentru antrenamentul fortelor armate. Intre cele doua state au intervenit tensiuni atunci cand nu s-au pus de acord in legatura cu viitoarea prezenta a trupelor americane pe teritoriul Irakului, anul viitor, scrie Financial Times.
Motivul de disputa este cererea americanilor ca soldatii americani sa beneficieze de imunitate, in cazul in care comit crime pe teritoriul irakian.
In ultimul an, pilotii irakieni se antreneaza la Lockheed Martin, companie de la care guvernul de la Bagdad a cumparat mai multe avioane F-16. Purtatorul de cuvant al guvernului irakian, Ali al-Dabbagh, a precizat insa ca exista posibilitatea ca acestia sa-si urmeze antrenamentele in baza contractului comercial semnat cu Lockheed Martin.
Cu toate acestea, antrenamentele oferite de gigantul producator de echipament militar sunt departe de oferta armatei americane. Irakul si SUA sunt in negocieri de cateva luni in legatura cu statutul soldatilor americani, dupa 31 decembrie.
In timp ce o parte dintre reprezentantii politici sunt de acord ca acestia sa ramana pe teritoriul tarii pentru a antrena fortele irakiene, aceeasi parte este de parere ca soldatii americani n-ar trebui sa beneficieze de imunitate.
“Suntem gata sa discutam optiunile posibile”, a spus purtatorul de cuvant al Guvernului. Pe de alta parte, insa, imunitatea soldatilor americani este parte din Statutul Armatei Americane (SOFA), acesta fiind valabil in toate statele in care sunt detasati soldatii americani.
Soldati americani aparati de lege
Potrivit documentului, nicio instanta locala nu poate judeca un militar american, chiar daca este vorba despre crime cu premeditare. Aceasta prevedere s-a dovedit a fi controversata, un exemplu fiind Japonia, unde soldatii americani au fost acuzati de violuri, pe insula Okinawa. Un alt caz este si cel al soldatului american ce l-a omorat pe basistul trupei Compact, Teo Peter.
Teo Peter a murit in 4 decembrie 2004, intr-un accident de circulatie, cand o masina a Ambasadei SUA la Bucuresti a intrat intr-o intersectie pe culoarea rosie a semaforului si a lovit in plin taxiul in care se afla basistul trupei Compact. Soferul – puscasul marin Christopher R. Vangoethem – a scapat de acuzatia de omor, in urma unui proces derulat in Statele Unite.
La 1 februarie 2006, Curtea Martiala din statul Virginia l-a gasit vinovat pe american de adulter – pentru ca acesta se afla in masina cu iubita sa – achitandu-l insa pentru acuzatia de omor prin neglijenta in legatura cu moartea muzicianului roman.
De cealalta parte, Pentagonul a anuntat ca doleantele irakienilor sunt luate in considerare. “Suntem in discutii cu autoritatile irakiene”, a subliniat Goerge Little, purtatorul de cuvant al Pentagonului. De Madalina Mitan – Ziare.com

In cate saptamani se va prabusi Europa

luni, 10 octombrie 2011

În câte săptâmâni se va prăbuşi Europa

      Dacă liderii europeni nu vin cu o soluţie credibilă, întregul carusel european al datoriei suverane se va prăbuşi în două sau trei săptămâni, a declarat la BBC Robert J. Shapiro, consilier al FMI.
În câte săptâmâni se va prăbuşi Europa finante banci„Dacă nu vin cu o soluţie credibilă, cred că în 2-3 săptămâni vom avea o prăbuşire (meltdown) a datoriei suverane, care va produce prăbuşirea sistemului bancar european. Şi nu vorbim de o bancă belgiană relativ mică (Dexia, n.r), vorbim de cele mai mari bănci din lume, cele mai mari bănci din Germania, cele mai mari bănci din Franţa, ceea ce se va întinde şi în Marea Britanie, se va împrăştia peste tot, pentru că sistemul financiar global este atât de interconectat. Toate aceste bănci sunt contraparte a fiecărei bănci mari din Statele Unite, din Marea Britanie şi din Japonia, din toată lumea. Asta ar fi o criză, care după părerea mea, va fi mai gravă decât cea din 2008”, a declarat Shapiro, miercuri, la emisiunea Newsnight de la BBC.
http://ziuaveche.ro/

Din datoria suverană poate rezulta falimentul suveran

De blogideologic În cei cinci ani de mandat Traian Băsescu, “preşedintele jucător”, a fost creat un “montaj financiar” prin care România a devenit o sursă pentru un flux de lichidităţi cu debitul de 1 miliard de euro lunar (aici este vorba numai despre rata dobânzii, nu şi despre achitarea datoriei suverane de 100 de miliarde de euro) către finanţa externă. Pe ce au fost cheltuiţi în ţară cei 100 de miliarde de euro, asta refuză să spună Traian Băsescu !
Asocierea cu un ‘flux de lichidităţi’ este extrem de periculoasă.
Autor Titus Filipas.
Continuarea,

http://blogideologic.wordtpress.com/

Stabileste-ti scopurile !
„Speranța nu e un lux, ci o datorie. Să speri nu înseamnă să visezi... ci să-ţi transformi visele în realitate. Binecuvântaţi sunt cei ce visează vise şi sunt dispuşi să plătească preţul traducerii lor în realiate. Cât despre mine, nu aleg să fiu un om obişnuit. Este dreptul meu să fiu cât de neobişnuit pot. Sunt în căutarea prilejului, nu a siguranței. Vreau să-mi asum un risc calculat, să visez şi să construiesc, să cad şi să reuşesc. Refuz să-mi vând imboldul de viaţă pe nimic. Nu-mi schimb libertatea pe binefaceri şi nici demnitatea pe o mâna întinsă. Nu mă voi pleca înaintea nici unui stăpân, nu mă va copleşi nicio ameninţare. Moştenirea mea este verticalitatea, mândria şi curajul de a gândi şi de acţiona pe cont propriu. Asta ca să mă pot bucura de avantajele propriei mele creaţii şi să înfrunt lumea cu curaj, spunând: EU AM FĂCUT ASTA!. Vreau să vă urez ceva. Presupun că, prin convenţie, ar trebui să vă urez ... succes şi fericire pentru tot restul vieţii. Dar este prea uşor să măsurăm lumea prin succes şi fericire. Aş dori să vă urez să daţi un sens restului vieţii dumneavoastră...”

Read more: http://intreadevarsiiluzie.blogspot.com/2011/06/stabileste-ti-scopurile.html#ixzz1aR5WVudB

Datoria suverana

Ce cuvinte marete !!! Ce se vrea sa insemne ? Dupa mintea mea cred ca inseamna ca, datoriile uriase facute de niste alesi iresponsabili trebuiesc platite  de poporul nostru urgisit calcind  in picioare viata noastra, sanatatea si instruirea noastra.
Tot neamul greu incercat calcat in picioare, pentru a plati  datoriile inrobitoare care au creat ca o banda de bicisnici  imorali sa traiasca ei si tot neamul lor 5 generatii de acum inainte.
De cind sint cu am auzit acesasta exprimare  DATORIE SUVERANA.

Suveran era doar regele, imparatul, tarul, faraonul, dar acum DATORIA a devenit SUVERANA.
De aceea  este o noua  recrudescenta a NATIONALISMULUI international si mai ales european, careia ma alatur, pentru ca se vrea inrobirea noastra,  neidentificarea  fiecarui popor si  raminerea intr-o gloata fara identate, fara vointra, fara nimic distinct.

Slabi mai sunt moderatorii, ca sa nu zic de-a dreptul idioti.
Ce pacat ca nu sunt nici tanara nici fotogenica, caci le-as arata cum se pun INTREBARILE, SCURTE, LA OBIECT, IN CUVINTE CLARE SI REPERTATE.
Daca nu este spus clar si repetat oamenilor  si  lucrurile serioase vitale pentru noi, sint intrerupte de chitaituri ca ale vaduvei vesele si presarate cu vorbe de duh sau  trimise pe cai gresite in alte emisiuni din alte vremuri, nimeni nu va intelege nimic. Mai ales cind se rosteste  cuvintul magic "dovezi" s-a dus tot esafodajul  dracului. Tara e in colaps si se cauta dovezi.:)))


luni, 10 octombrie 2011

Casatoria face bine sanatatii...... Cand nu te omoara !

Casnicia este o stare benefica sanatatii

Intr-un amplu articol, aparut in New York Times in luna aprilie a anului trecut, se arata ca cercetarile pe aceasta tema dateaza inca din 1858; de-atunci cand un epidemiolog britanic pe nume William Farr si-a propus sa studieze ceea ce el numea "conditia conjugala" a oamenilor din Franta. Cercetatorul a purces prin a imparti populatia adulta in trei categorii distincte: "casatoritii", "celibatarii" (cei fara nicio casatorie la activ) si "vaduvii" (cei trecuti prin experienta mortii unui sot).

Servindu-se de evidentele nasterilor, deceselor si casatoriilor, Farr a analizat apoi ratele mortalitatii corespunzatoare celor trei categorii, la varste diferite. In urma acestui studiu, considerat acum drept deschizator de drumuri intrucat a pus bazele unui nou domeniu, cel al statisticilor medicale, a reiesit ca, la cei din categoria celibatarilor, moartea survine in urma unei boli "intr-o proportie covarsitoare" fata de cei casatoriti, cel mai vitregiti de soarta dovedindu-se totusi a fi, si din acest punct de vedere, cei vaduvi.

Asadar, studiul lui Farr s-a numarat printre primele cercetari stiintifice care au sugerat ca a fi casatorit furnizeaza un "beneficiu" starii de sanatate, si care a identificat pierderea unui sot ca factor de risc pentru imbolnavire. Oamenii casatoriti, au parut a indica datele, traiesc vieti mai lungi si mai sanatoase. "Casnicia este o stare benefica sanatatii", afirma cu tarie Farr, convins de faptul ca "individul care traieste singur este mai predispus sa se imbolnaveasca pe parcursul vietii decat cei care-si unesc vietile prin casatorie".

Daca studiul epidemiologului britanic nu mai este relevant in totalitate in realitatea zilelor noastre - categoriile lui excluzand cuplurile care traiesc impreuna fara "acte", pe cele homosexuale, dar si persoanele divortate -, unele dintre constatarile lui par a fi trecut testul timpului. Criticii, bineinteles, avertizeaza (si pe buna dreptate) ca o corelatie nu presupune neaparat si cauzalitate: starea mai buna de sanatate a persoanelor casatorite uneori poate reflecta pur si simplu faptul ca oamenii sanatosi au mai multe probabilitati de a se casatori decat persoanele cu o sanatate subreda.

Cu toate acestea, in cei 150 de ani care au trecut de la studiul lui Farr, cercetatorii au continuat sa documenteze "avantajul mariajului", demonstrand iar si iar faptul ca oamenii casatoriti, in medie, sunt mai sanatosi si traiesc mai mult decat cei necasatoriti.


Calculul probabilitatilor

Pe cat se pare, tentatiei "corelatie egal cauzalitate" nu multi ii pot rezista: studii realizate recent au aratat de exemplu ca persoanele casatorite au mai putine probabilitati de a se imbolnavi de pneumonie, de a face operatii chirurgicale, cancer sau stop cardiac. O echipa de cercetatori suedezi a asociat a fi casatorit sau a coabita cu cineva unui risc scazut de dementa; ba chiar, un studiu asupra a 24 de cauze ale mortalitatii in Tarile de Jos a conchis ca in aproape toate cazurile de moarte violenta, de la omucidere si accidente de masina pana la anumite forme de cancer, celibatarii reprezinta categoria cu cel mai ridicat grad de risc.

Nu mai este astfel deloc de mirare ca, potrivit New York Times, timp de multi ani, studii de acest gen au influentat politica si legislatiile, alimentand eforturile nationale de promovare a mariajului. Precum "Healthy Marriage Initiative" a Departamentului de Sanatate din Statelor Unite: din 2006 pana in 2010, acest program a "inghitit" 150 milioane de dolari anual pentru proiecte de reducere a ratei divorturilor, care (cum era si de asteptat), au facut adeseori apel la comunicarile stiintifice pe tema beneficiilor aduse sanatatii de decizia de a te casatori si de a sta casatorit.

Iar acum, daca tot in lumea stiintifica nu mai exista dubii cu privire la faptul ca mariajul este conectat profund la starea de sanatate, noile cercetari incep totusi sa prezinte o imagine mai nuantata a asa-numitului "avantaj al casniciei". De exemplu, mai multe studii de ultima ora arata ca beneficiile acestei stari civile nu se extind la cei aflati in relatii problematice, care-i pot face pe cei implicati cu mult mai putin sanatosi decat daca nu s-ar fi casatorit niciodata. Recent, un studiu sugera de-a dreptul ca un mariaj stresant poate fi la fel de daunator pentru sanatate precum fumatul. Si in pofida anilor de studii care au postulat ca celibatarii sunt mai putin sanatosi decat cei casatoriti, anul trecut, o echipa de cercetatori a tras concluzia ca cei care n-au fost casatoriti niciodata se bucura de o stare mai buna de sanatate decat cei care au fost casatoriti si au divortat.Ori la bal, ori la spital

Toate acestea vor sa spuna ca desi "incursiunea" lui Farr in "conditia conjugala" i-a indreptat pe cercetatori in directia buna, a cam exagerat importanta institutiei. Simplul fapt de a fi casatorit, se pare, nu e de ajuns pentru a-ti proteja sanatatea. Pana si "Healthy Marriage Initiative" face distinctia intre relatii "sanatoase" si "nesanatoase" atunci cand promoveaza beneficiile mariajului. "Cand departajam casniciile fericite de cele nefericite aflam ca este relatia si nu institutia cea care conteaza", precizeaza istoricul Stephanie Coontz, directoare a Departamentului de Cercetare si Educatie publica in cadrul "Council on Contemporary Families" din Statele Unite.

Unul dintre cele mai recente studii cu privire la relatia dintre casnicie si sanatate este si cel condus de un cuplu de cercetatori de la Ohio State University College of Medicine: Ronald Glaser si Jan Kiecolt-Glaser. El virusolog si imunolog, ea psiholog, si-au unit fortele pe terenul Psihoneuroimunologiei, o disciplina noua care studiaza interdependenta dintre comportament, sistemul imun si endocrin, creier si sistemul nervos. Mai precis, cei doi soti au studiat raportul dintre functionarea sistemului imunitar si viata conjugala, demonstrand ca acele cupluri de "certareti" sunt mult mai expuse la boli, intrucat certurile amplifica stresul, iar acesta scade rezistenta sistemului imunitar.

Ceea ce deocamdata cei doi Glazer nu au reusit sa demonstreze este insa daca efectele negative ale unei casnicii nereusite asupra sanatatii sunt si permanente. Au facut-o insa altii. Anul trecut, un studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea Chicago a scos la iveala ca atunci cand oamenii casatoriti redevin singuri, fie in urma unui divort fie a mortii partenerului, sufera un declin al starii de sanatate din care nu-si mai revin niciodata in totalitate. Si numai in ceea ce priveste riscul de infarct, acesta este de trei ori mai ridicat la cei care se afla intr-o relatie maritala conflictuala decat la cei aflati intr-o relatie fericita, potrivit unei cercetari comunicate in Journal of the American Medical Association.

Si-atunci, avand in vedere ca e mai sanatos sa fii casatorit decat celibatar, care e "reteta"? Potrivit celor doi Glazer, secretul sta in "certurile rationale"! Contradictie in termeni? "Nu, ajunge daca te antrenezi", cred Ronald si Jan, impreuna de 30 de ani, si care in prezent studiaza influenta obiceiurilor alimentare asupra stresului imunitar generat de raportul de cuplu: au aflat deja ca certurile din timpul mesei afecteaza metabolismul grasimilor.


sursa: descopera.ro
S

13 miliarde euro daune

Daune de 13 miliarde de euro pentru un fost deţinut politic

stelian chiper baltatescu La Tribunalul Braşov are loc astăzi o nouă înfăţişare în procesul intentat de Luminiţa Andrei, fiica fostului deţinut politic Stelian Chiper Băltăţescu, care a îndurat timp de 13 ani chinurile temniţelor comuniste.
Fiica acestuia a solicitat statului român, conform Legii nr. 221/ 2009, despăgubiri pentru prejudiciul suferit ca urmare a condamnării curajosului luptător anticomunist, în valoarea de 13 miliarde de euro.
Am cerut daune în valoare de 13.600.093.023 de euro. Această sumă am calculat-o astfel: am înmulţit raţia de 3 lei, a unui deţinut, cu numărul membrilor de partid ai PCR, din perioada ’45-’89, cu numărul zilelor de detenţie – 13 ani, 4 luni şi 25 de zile şi am raportat-o la valoarea euro de la momentul deschiderii acţiunii în instanţă“, a explicat Luminţa Andrei, pentru newsbv.ro.
Prizonier de război
Stelian Chiper a participat la luptele de la Cotul Donului, unde a fost rănit, iar în noiembrie 1942 a fost luat prizonier împreună cu alţi 5.000 de ofiţeri şi soldaţi români, ajungând în lagărul de la Oranki, dar şi la Susdal şi Gronki. A refuzat oferta rusească de a face parte din una din cele două divizii, “Tudor Vladimirescu” sau “Horia, Cloşca şi Crişan”, adică să aduca în ţară comunismul pe tancurile bolşevice şi astfel să se întoarca la familie. „În lagărul Gronki, de două ori a avut conflicte directe cu Ana Pauker, şefă a facţiunii comuniste moscovite, devenită mai apoi ministru de externe. Atitudinea lui a micşorat numărul celor care s-au înscris în divizii, fapt care l-a costat 208 zile de carceră, fiind înfometat, bătut, izolat, păzit de soldaţi cu mitraliere şi câini lup dresaţi sa ucidă”, a povestit Luminiţa Andrei. 
Urmărit de Securitate, din 14 octombrie 1948, a pleacat fugar în apropiere de Râmnic, unde-şi sapă o grotă sub o cocină de porci. Acolo a stat până la ziua sa de naştere, 24 martie 1949, când este prins de oamenii Securităţii, care intâi au încercat să-l împuşte. A fost scos din ascunzătoare, bătut bestial cu patul puştilor şi cu picioarele, legat de mâini cu sârmă ghimpată şi târât şase kilometri în spatele unei căruţe. A fost dus într-o cameră întunecoasă a sediului Securităţii din Rm. Sărat. Voiau să-şi recunoască vina de a fi legionar, cu toate că nu era.
Versuri pe fundul gamelei
După pensionare, Stelian Chiper Băltăţescu a scris continuu. „În închisoare, ungea fundul gamelei cu o peliculă de săpun, apoi cu un băţ de chibrit scrijelea versuri, pe care apoi le memora, operaţiune pe care o repeta de mii de ori”, a explicat fiica sa.
Astfel s-au născut lucrările “Asasinări de conştiinţe”, “Divina iscusinţă sau Poemul regilor”, “Flori şi spini”, “Emancipare sau declin”, “Destăinuirile unui pribeag”, “Arc peste timp-umbrele tiraniei-  istoria captivităţii ofiţerilor români în URSS”, “Testament”, toate însumând mai bine de 30.000 de pagini.
Adevarul

Un banc....ORICE ASEMANARE ESTE PUR INTAMPLATOARE :)))

O batrana intra in cabinetul doctorului:
- Doctore, zice baba, nu stiu ce sa ma fac, de la o vreme am gaze la
stomac, trag vanturi tot timpul. Noroc ca le trag fara zgomot, si chiar fara miros. Orisicat, e deranjant. Uite, de cand am intrat in biroul dumitale, am tras cel putin 10 bucati.
Doctorul, ii da niste pastile si ii zice:
- Luati pilulele astea de 3 ori pe zi si veniti luni la control.
Vine baba dupa o saptamana si zice:
- Nu stiu ce mi-ati dat, dar acum “vanturile” mele put ingrozitor, insa au ramas la fel de silentioase.
- OK, zice doctorul, acum ca v-am eliberat nasul, hai sa vedem ce putem face cu auzul.

Le chanteur de rue

http://gorgoaze.blogspot.com/

Chauncey Hardy a decedat ucis de TIGANI

Baschetbalistul american Hardy Chauncey a fost ucis de TIGANI, la fel ca Marian Cozma. “Romania pare cel mai dur loc din lume”

autor: FrontPress 10.10.2011
Hardy Chauncey, sportivul de culoare ucis de ţiganii din România
Baschetbalistul american Hardy Chauncey, de la CSS Giurgiu, a murit ieri, la scurt timp după ce a ieşit din sala de operaţie, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar – Arseni, din Bucureşti. Hardy Chauncey, de la echipa de baschet CSS Giurgiu, fusese internat în comă în spital, reprezentanţii Poliţiei Giurgiu spunând că nu există prea multe detalii în acest caz, astfel că nu se ştie dacă a fost vorba despre un accident sau despre o agresiune. Martorii au declarat însă că sportivul de 23 de ani a fost bătut într-un club de către mai mulţi ţigani din Giurgiu, cunoscuţi ai lumii interlope din oraş, suspectul principal predându-se deja poliţiei.
Gypsy (dreapta), suspectul principal în cazul crimei
Tânăsoaia Adrian, de 25 de ani, este cel care s-a predat noaptea trecută poliţiştilor giurgiuveni după ce a văzut la televizor că Hardy, baschetbalistul american, a decedat la spital, scrie Adevărul. Gypsy, aşa cum este poreclit, este un apropiat al fiului mijlociu al capului clanului „Butoane”. Clanul ţigănesc este cel care domină lumea interlopă din Giurgiu, ocupându-se în principal cu cămătăria, jocurile de noroc, taxe de protecţie, recuperări şi proxenetism. Liderul grupării deţine o spălătorie pe şoseaua Alexandriei din Giurgiu.
“România pare cel mai dur loc din lume”
Coechipierul lui Hardy Chauncey, sportivul de culoare Levar Seals, a declarat, duminică, că este şocat de moartea conaţionalului său şi a afirmat că România pare cel mai dur loc din lume.
“Sunt şocat, mintea mea o ia razna, nici nu ştiu dacă gândesc sau nu. Acum mergem la spital, echipa. Nu-mi doresc decât să mă aşez undeva şi să nu mai existe ce s-a întâmplat. Nu ştiu ce să cred despre România, pare a fi cel mai dur loc din lume. Era un băiat care a venit aici, la doar 23 de ani, să joace baschet, cu drag. Şi acum nu mai e! Nu e în regulă să se întâmple asta. Ce e cu oamenii de aici? Nici nu ştiu ce să spun despre mine. Am avut şi eu o experienţă de acest fel acum câţiva ani, dar acum sunt şocat. Nu ştiu dacă voi mai continua sau nu la echipă, dacă voi rămâne în România, acum nu pot gândi sau lua decizii. Sunt prea şocat!”, a declarat Seals pentru Mediafax.

Procesul asasinilor (noi romanii mai avem putin si trebuie sa ne cerem drepturile care ne-au fost luate de tigani)

Azi incepe procesul asasinilor liderului unei MISCARI SEPARATISTE a albilor din Africa de Sud

autor: FrontPress 
Eugene Terre’Blanche, unul din liderii controversaţi dar marcanţi ai albilor din Africa de Sud
Astăzi va începe procesul celor doi bărbaţi de culoare care l-au ucis pe Eugene Terreblanche, un cunoscut militant pentru drepturile albilor din Africa de Sud. Procesul este intens mediatizat şi a fost amânat de mai multe ori din motive procedurale.
Cei doi, angajaţi ai fermei lui Eugene Terre’Blanche, în vârstă de 29 şi 16 ani, l-au ucis pe acesta în aprilie 2010. Ambii riscă pedepse cu închisoarea pe viaţă pentru fapta lor.
Terre’Blanche a fost omorât în casa sa din Ventersdorp, fiind lovit cu brutalitate cu o bâtă şi tăiat cu o macetă, care a şi rămas înfită în cadavru. Autorii s-au predat poliţiei şi şi-au motivat fapta prin câteva neînţelegeri legate de salariile primite.
Eugene Terre’Blanche, care avea 69 de ani în momentul crimei, era liderul “Mişcării de Rezistenţă Afrikaner” (AWB), organizaţie formată de el în 1973. În 2004 a fost eliberat după ce a stat după gratii şase ani pentru tentativă de omor. Mişcarea AWB, care în trecut beneficia de o structură internă bine pusă la punct şi de mii de militanţi, a fost practic scoasă de pe scena politică când a încercat să susţină armat un lider marionetă în regiunea Bophuthatswana, cu puţin înainte de alegerile din 1994. Punctul principal de pe agenda politică a AWB este crearea unui stat independent pentru albii din Africa de Sud.
Albii din statul african reprezintă în jur de 7-8 procente din totalul populaţiei de peste 50 de milioane de locuitori. Numărul cetăţenilor de descendenţă europeană este într-o continuă scădere în ultimii ani, mai ales din cauza sporului demografic negativ dar şi a imigraţiei cauzate de crimele motivate rasial şi a discriminării din partea populaţiei majoritare. Sursa: FrontPress.ro

Reprezentantii UE, FMI si BCE Nu maI IES FARA GARDA DE CORP

Grecia: Reprezentanţii UE, FMI şi BCE nu mai ies pe stradă fără gardă de corp

autor: FrontPress 10.10.2011
Reprezentanţii troicii pentru Grecia (Uniunea Europeană, Fondul Monetar Internaţional şi Banca Centrală Europeană) nu se mai aventurează pe străzile Atenei fără gărzi de corp, scrie în ediţia sa de duminică Die Welt am Sonntag, relatează AFP.
Tot ca măsură de securitate, ei nu se mai deplasează decât cu maşina, chiar şi pe distanţe scurte. „Oamenii îşi exprimă uneori frustrarea într-un mod deloc agreabil”, a declarat publicaţiei germane, Poul Mathias Thomsen, şeful delegaţiei FMI la Atena. De la revenirea lor la Atena, pe 29 septembrie, delegaţiile creditorilor internaţionali ai Greciei au fost primite cu răceală, manifestaţii şi chiar ocuparea unor ministere.
Troica urmează să publice, până la sfârşitul acestei luni, un raport privind progresele Greciei pe calea reformelor care să-i permită ameliorarea competitivităţii sale economice şi reducerea datoriei sale uriaşe. Avizul pe care-l vor da echipele UE, FMI și BCE ar urma să permită deblocarea alocării către Grecia a unei noi tranşe de ajutor de 8 miliarde de euro, dintr-un împrumut total de 110 miliarde de euro stabilit în mai 2010. De Teodora Ţugui – Cotidianul

Nu numai Boc are frustrari

Se poarta si la case mai mari...

Bucuresti......

Judo Keiko Fukuda

Judo


Ultimul supravietuitor al scolii lui Jigoro Kano

Scris de  | Modificat ultima oară pe 15 August 2011
Celebrul Jigoro Kano, considerat de multă lume fondatorul Judo-ului modern, mai are încă un student în viață, care a fost promovat recent la cel mai înalt nivel, centura neagră 10 dan. Sensei Keiko Fukuda a reușit astfel o performanță excepțională din mai multe puncte de vedere. În primul rând, pentru că a început să practice judo sub îndrumarea lui Kano în 1935! În al doilea rând, pentru că încă mai predă de trei ori pe săptămână, cu toate că are 98 de ani. În al treilea, și în niciun caz în ultimul rând, pentru că Keiko Fukuda este o femeie.
Ea trăiește acum în California și este prima femeie din lume care a ajuns la un asemenea nivel în judo, dovadă a unei voințe extrem de puternice. Într-un sport în care femeile au fost date la o parte încă de la început și în care nu li s-a permis inițial să progreseze decât până la un anumit nivel, Keiko Fukuda a reușit imposibilul. După ce a fost prima femeie promovată la centura neagră 6 dan de către Kodokan în 1972, și ulterior la 9 dan în 2006, a ajuns la nivelul suprem în acest sport olimpic cu tradiție.
http://fight.ro/

Paul McCartney(69 ani) s-a casatorit pentru a treia oara cu, Nancy Shevell(51 de ani)

Paul McCartney invoca a Linda al casarse por tercera vezEn el mismo lugar en que se casó con Linda hace 41 años y coincidiendo con el 71 aniversario del nacimiento de John Lennon, Paul McCartney, de 69 años, dijo "sí quiero" este domingo por tercera vez en su vida. Aunque había dudas sobre la hora del enlace, finalmente tuvo lugar por la tarde. El novio, según ha trascendido, dedicó una canción durante la ceremonia a su futura esposa.
El ex Beatle se casó con la estadounidense Nancy Shevell, de 51 años. En contraste con la pompa del castillo irlandés de su segundo matrimonio, con Heather Mills, que acabó en un tormentoso divorcio en 2008, en este caso McCartney y su pareja planearon una ceremonia discreta en el norte de Londres.
continuarea,
http://drrobert-impresiones.blogspot.com/

duminică, 9 octombrie 2011

Chauncey Hardy a decedat

Baschetbalistul american Chauncey Hardy (CSS Giurgiu) a decedat dupa ce a fost batut intr-un club

de A.I., R.M. HotNews.ro
Duminică, 9 octombrie 2011,

Chaunsey Hardy
Foto: Agerpres
Baschetbalistul american Chauncey Hardy, conducatorul de joc al echipei CSS Giurgiu, a decedat, duminica seara, dupa ce a fost batut intr-un club din Giurgiu de un grup de mai multi tineri, informeaza RealitateaTV. Sportivul a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar in pofida eforturilor medicilor de la spitalul Bagdasar nu a mai putut fi salvat.

Mereu am atras atentia gastilor tiganesti.  Lucrurile sunt mult mai inaintate ca ei stapinesc  totul si sint organizati la niveluri mari care cuprind tigani batrini, scoliti in penitenciare. 
La toate atentionarile Politia nu face nimic, tine  ciorba clocotita sub capac.

Datoria suverana

Ce cuvinte marete !!! Ce se vrea sa insemne ? Dupa mintea mea cred ca inseamna ca, datoriile uriase facute de niste alesi iresponsabili trebuiesc platite  de poporul nostru urgisit calcind  in picioare viata noastra, sanatatea si instruirea noastra.
Tot neamul greu incercat calcat in picioare, pentru a plati  datoriile inrobitoare care au creat ca o banda de bicisnici  imorali sa traiasca ei si tot neamul lor 5 generatii de acum inainte.
De cind sint cu am auzit acesasta exprimare  DATORIE SUVERANA.

Suveran era doar regele, imparatul, tarul, faraonul, dar acum DATORIA a devenit SUVERANA.
De aceea  este o noua  recrudescenta a NATIONALISMULUI international si mai ales european, careia ma alatur, pentru ca se vrea inrobirea noastra,  neidentificarea  fiecarui popor si  raminerea intr-o gloata fara identate, fara vointra, fara nimic distinct.

În câte săptâmâni se va prăbuşi Europa. 

Dacă liderii europeni nu vin cu o soluţie credibilă, întregul carusel european al datoriei suverane se va prăbuşi în două sau trei săptămâni, a declarat la BBC Robert J. Shapiro, consilier al FMI.

În câte săptâmâni se va prăbuşi Europa finante banci„Dacă nu vin cu o soluţie credibilă, cred că în 2-3 săptămâni vom avea o prăbuşire (meltdown) a datoriei suverane, care va produce prăbuşirea sistemului bancar european. Şi nu vorbim de o bancă belgiană relativ mică (Dexia, n.r), vorbim de cele mai mari bănci din lume, cele mai mari bănci din Germania, cele mai mari bănci din Franţa, ceea ce se va întinde şi în Marea Britanie, se va împrăştia peste tot, pentru că sistemul financiar global este atât de interconectat. Toate aceste bănci sunt contraparte a fiecărei bănci mari din Statele Unite, din Marea Britanie şi din Japonia, din toată lumea. Asta ar fi o criză, care după părerea mea, va fi mai gravă decât cea din 2008”, a declarat Shapiro, miercuri, la emisiunea Newsnight de la BBC.
http://ziuaveche.ro/

Din datoria suverană poate rezulta falimentul suveran

De blogideologic În cei cinci ani de mandat Traian Băsescu, “preşedintele jucător”, a fost creat un “montaj financiar” prin care România a devenit o sursă pentru un flux de lichidităţi cu debitul de 1 miliard de euro lunar (aici este vorba numai despre rata dobânzii, nu şi despre achitarea datoriei suverane de 100 de miliarde de euro) către finanţa externă. Pe ce au fost cheltuiţi în ţară cei 100 de miliarde de euro, asta refuză să spună Traian Băsescu !
Asocierea cu un ‘flux de lichidităţi’ este extrem de periculoasă.
Autor Titus Filipas.
Continuarea,

http://blogideologic.wordtpress.com/