Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 1 octombrie 2011

Cum se ascund talibanii de americani

How the Taliban hide from the Americans
cid:1.178751940@web29508.mail.ird.yahoo.com

Virsta a treia .........

http://guzgan.ro/

FRANTA ingropata in datorii

Unul dintre statele fondatoare ale Uniunii Europene este ingropat in datorii. La sfarsitul lunii iunie, datoria publica a Frantei reprezenta 86,2% din Produsul Intern Brut al sau, conform unui raport.
Datoria publica franceza continua sa se umfle. Aceasta a crescut cu 46,4 miliarde de euro in perioada aprilie-iunie, ajungand la 1692,7 miliarde de euro, a aratat un raport al Institutului de Statistica francez. Ea reprezinta aproximativ 86,2% din produsul intern brut, adica, profitul generat de Franta intr-un an, informeaza cotidianul francez Le Figaro, in pagina sa electronica.

Statul este principalul responsabil pentru aceasta crestere. El a contractat imprumuturi suplimentare de 52,6 miliarde de euro. In mod evident, acestea sunt obligatiuni emise de stat pentru investitori si rambursabile pe un termen lung, de zece ani, comenteaza raportul.

Condamnare la 9 ani de inchisoare in Rusia

Liderul unei organizatii nationaliste radicale din Rusia, condamnat la 9 ani de inchisoare

autor: FrontPress 
Liderul unei organizatii ultranationaliste din Rusia a fost condamnat ieri de un tribunal din Moscova la noua ani de inchisoare pentru “extremism” si “frauda”, a anuntat RIA Novosti. Anton Mukhachyov a fost acuzat ca dorea schimbarea guvernului prin revolutie si “curatarea” tarii de populatiile non-slave. Barbatul se numara printre fondatorii organizatiei Fratia Nordica, care activeaza in Rusia din 2006.
Un alt membru marcant al miscarii, Oleg Troshkin, a fost condamnat in urma cu cateva luni la cinci ai de inchisoare pentru un joc online considerat ca fiind “rasist” si pentru propagarea “urii impotriva altor grupuri etnice”. Sursa: FrontPress.ro

Vagabondul 1951 India

Musulmanii din Banat protesteaza

http://frontpress.ro/

Cateva consideratii asupra nationalismului nostru

Autor: Alexandru Năstase-ND Bucureşti
Langa noi se intampla foarte multe lucruri si ma intreb daca noi nationalistii avem atitudinea potrivita. S-a scris foarte mult despre lipsurile acestui popor, despre slabiciunile sale morale, mentale si asa mai departe.
Mai important este sa ne gandim insa ce putem face noi pentru a remedia aceasta stare de fapt. Este important de stiut de la inceput ca nu vrem sa venim doar cu o forma noua ci si cu o noua maniera. Desi nationalismul nostru isi are fundamentul ideologic in doctrina legionara, modul de actiune ne va fi propriu. Este hilar sa vezi diferite grupuscule sau personaje certandu-se pe internet care este mai adevarat legionar decat altul! Pentru Noua Dreapta nu asta este miza.
Nu ne dorim sa fim Miscarea Legionara 2 pentru ca o copie niciodata nu va fi autentica. Se spune ca la umbra arborilor falnici nu cresc decat ciuperci, iar daca ne uitam cine se revendica azi a fi “adevaratii legionari” descoperim ca proverbul se aplica pe deplin!
Incremenirea in canoanele anilor ’30 nu ne va face decat rau pentru ca astfel intoarcem spatele realitatilor de azi. E placut si comod sa pozezi in adept al unei miscari glorioase odinioara, dar e mult mai greu sa incerci sa-ti depasesti limitele si sa creezi TU o alternativa.
Asta vor NOUA DREAPTA si PARTIDUL NATIONALIST pe care il va infiinta! Nimeni nu crede ca vom reusi, poate sunt si printre noi oameni care au indoieli. Bariera mentala care a blocat de generatii intregi orice tentativa de ridicare a poporului nostru ne va sta si noua impotriva. Noua care am crescut intr-un mediu viciat, dominat de fatalism si dezinteres ne vine greu sa imaginam dimensiunea proiectului pe care il incepem.
Cand pe scena publica nu vedem decat mizerie si prostie agresiva, am ajuns sa rostim ideile cele mai nobile in soapta, cu sfiala. In actuala conjunctura suntem o minoritate, a celor care au ales o misiune. Nu suntem foarte multi, nu suntem perfecti, dar spre deosebire de toti stim exact ce cale sa urmam…si o vom urma indeferent cat de mult timp ne va lua sa-i ajungem capatul.
Noi nu suntem genul de nationalisti care sa cante in struna compatriotilor nevrednici. Vom fi aceia care vom aplica o palma morala maselor lenese care se indreapta catre autodistrugere. Genul de lovitura care te trezeste din lesin si iti salveaza viata! Noi nu vom zambi frumos oricui pentru a-i castiga votul.
Din punct de vedere spiritual, economic, social dar si biologic noi romanii suntem pe cale de disparitie si e nerealist sa privesti cu optimism viitorul fara un efort energic facut ACUM.
Lumea se schimba in jurul nostru si nu mai avem timp sa ne plangem de mila si sa ne amintim la nesfarsit esecurile din trecut.In orice clipa avem in fata o fila alba de istorie care asteapta sa fie scrisa. E timpul sa INDRAZNIM!
http://blog.nouadreapta.org/

BRAVO GRECILOR !!

Ati vazut cum grecii au inconjurat Min. de Finante si nu au dat voie FMI, BM, UE si altor institutii financiare internationale sa patrunda si sa negocieze cu guvernul grec cine stie ce prapastii ???
AU CITIT ACESTA SOLUTIE SPUSA INCA TIMID ca, Greciei  trebuie sa-i fie sterse toate datoriile daca se vrea inca, sa se mai  scape de  topoganul   crizei care va deveni de neoprit pentru toata omenirea.
Grecii vor asta si au inteles sa apere  tara si guvernul  de  rechinii marilor finante. BRAVO GRECILOR !!!
 Noi ce facem? Alesii isi bat joc de noi  invocind  FMI, UE, BM si cu ce ne-am ales? Cu ce ne alegem? Ce lasam in urma urmasilor nostrii? Moarte, analfabetism, boli cronice. Pentru asta vom fi pomeniti numai in blesteme, pentru lasitatea noastra !!!! Curaj !!!! Schimbarea sta numai in noi. Sa luam exemplul grecilor !!!

Prostirea pe fata cu ajutorul celor care ar trebui sa ne atraga atentia ca nu este bine ce se intimpla

Cind ma uit la tribunii trimisi de PD-L, la tv. ex. Minel,  cum el cu figura lui de mare bancher al lumii si cu vocea ingrosata explica  clar cum se va incerca... de parca sintem cobaii lui, explica  fara noima nu mai stiu ce, in timp ce  colegii de platou, care ar trebui sa reprezinte opozitia nu numai politica, se pierd in bancuri si alte zicale intrind in efemer, dinsul ramane un adevarat stilp al politicii, detinatorul adevarului absolut, in timp ce ceilalti sint aruncati in derizoriu. 
Asta a fost si este gresala capitala ca, baltim in prostia asta care nu se mai termina si din care nu mai putem iesi. Faptul ca se intrerupe mereu oricine are ceva clar de spus, pe intelesul tuturor cu cuvintele,  "aveti dovezi? sau numai o parte  face sau spune" trece neobservata dar, dilueaza  efectul unei conversatii serioase. Asta injumatateste la 50 % mesajul si se regaseste intr-o balta  imputita, in mintea auditoriului de orice fel.
Cind vad flecarind la tv. pe cei care ar trebui sa fie fermi si sa ne ia apararea, ma gindesc la strategii puterii care se c.... pe ei de ris si  vad clar cum trebuiesc conduse  ostilitatile. Acei strategi sadici si nemilosi, fata in fata cu oameni de cultura subtiri, care se comporta ca la o cafenea de pe Lipscani, intr-o seara frumoasa de  vara. Trebuie schimbata aceasta strategie de bon-ton, trebuie lasata pudibonderia si trebuiesc adusi oameni care  au aplomb, un discurs scurt si la obiect, format din propozitii scurte pe intelesul tuturor si usor de tinut minte si sa fie contienti ca sint acolo pentru  a   mari receptivitatea asupra celor ce ni se imtimpla, nu sa dea bine pe sticla la colegi, prieteni si nu in ultimul rind familiei. Ei trebuie sa se sacrifice aratind  crudul adevar, nu sa ne pierdem in zicale. Zicalele vor fi bune pentru cind vom fi pe drumul cel bun si ne vom permite o mica pauza de la  problemele crunte, cu care ne  confruntam toti zilnic. 
Aparitiile pe sticla trebuiesc minutios gindite, de catre strategii opozitiei de orice fel. Nu mai trebuiesc lasate la intimplare flecarelile sterile, care nu ajuta la nimic si doar la   hotii puterii. Singurul lucru bun ce fac aceste  flecareli este ca  ajuta la desconsiderarea mintilor lucide ca si cum nu e nimic de facut, toti sint la fel, asa ar fi facut si ei sau, asa vor face.  Daca nu luam aceste lucruri evidente  in serios, o sa baltim in continuare in prostie si alesii nostrii isi vor face de cap fara frica de nimic. Sa nu uitam ca  cei chemati pe sticla, se adreseaza tuturor romanilor  de la vlatica pina la opinca si la urma urmei, opinca pune stampila pe buletinul de vot. Si ei trebuiesc facuti sa inteleaga incotro trebuie sa mearga  natia noastra si ca asta depinde de votul lor. Ei cei multi trebuiesc luminati, nu cu intreruperi subtiri de bon-ton cu zicale si bancuri. Sper ca am fost inteleasa, de cine a vrut sa inteleaga. Curaj !!!  Prin poarta tv. libere gen Antena 3, putem sa transmitem cel mai  penetrant mesaj.  Cu speranta, Odorica

vineri, 30 septembrie 2011

Minunati pantofi........Nokia este una dintre companiile mincinoase


Cristian Grigoraşi, liderul ND Braşov: Nokia este una dintre comapaniile mincinoase care a profitat de bunăvoinţa noastră, să le arătăm că nu suntem sclavii lor

După ce Nokia şi-a închis fabrica de la Jucu, judeţul Cluj, şi o mulţime de oameni au rămas fără locuri de muncă, liderul Noii Drepte Braşov, Cristian Grigoraşi a iniţiat o campanie inedită de protest împotriva comapniei multinaţionale.
Cristian Grigoraşi şi-a pierdut şi el locul de muncă în urmă cu un an datorită decizilor managementului celor de la Nokia. „Poate sunt subiectiv dar ca şi fost director de reprezentanţă Nokia mă simt lezat a doua oară. Prima oară când au fost închise magazinele Nokia şi acum a doua oară când Nokia dovedeşte încă o dată neseriozitate. Sunt conştient că Nokia este în declin dar nu din cauza noastră ci din cauza managmentului defectuos, managment care ne afectează şi ne jigneşte şi mă consider îndreptăţit să reacţionez“ a declarat acesta pentru ziarul Adevărul.
Liderul Noii Drepte Braşov a mai menţionat că a fost dat afară chiar înainte de Crăciun “Anul trecut chiar înainte de Crăciun am fost anunţat că se închide reprezentanţa din Braşov, am rămas cu soţia fără serviciu, în chirie, cu un copil de patru ani. S-au purtat cu noi ca şi cu ultimi necalificaţi şi acum au să ne mai remunereze cu aproximativ 30 milioane lei vechi şi eu şi soţia lucram la ei, deci sunt consternat de ceea ce se va întâmpla cu cei care lucrează la Jucu”.
Acesta a simţit că trebuie să ia atitudine împotriva Nokia, aşa că a ales un mod inedit să protesteze. A creat un eveniment pe facebook, unde îi îndeamnă pe toţi românii să arunce cel puţin un dispozitiv Nokia la gunoi. “Nokia este una dintre comapaniile mincinoase care a profitat de bunăvoinţa noastră, să le arătăm că nu suntem sclavii lor” a scris Cristian Grigoraşi pe facebook.
„Din câte ştiu în Finlanda anual este un concurs,  Nokia invită finlandezii să arunce cât mai departe cu telefonul vechi şi cine aruncă cel mai tare primeşte un model nou. În România vreau să aruncăm un dispozitiv Nokia, telefon sau accesoriu, fără să ascultăm de Nokia, ci de raţiune. Nu mai suntem în vremea sclavagismului, e clar că românii trebuie să aibă şi ei demnitatea lor“ a mai declarat preşedintele ND Braşov pentru Adevărul.
Acţiunea de protest va avea loc pe data de 28 noiembrie, iar mai multe persoane şi-au anunţat deja participarea.
Sursa: Blog ND

Budapesta "integreaza" agricultura romaneasca :)))

Guvernul de la Budapesta vrea să “integreze” agricultura etnicilor maghiari din România cu cea din Ungaria

“Etnicii maghiari şi produselor alimentare ale fermelor lor sunt componente ale agriculturii ungare” – a declarat Zsolt Nemeth, secretar de stat la Ministerul de Externe al Ungariei într-o conferinţă de presă, făcând referire la etnicii maghiari din afara Ungariei, transmite Agerpres, preluat de Romanian Global News.
Programul de dezvoltare a cooperării rurale planificate pentru “Bazinul Carpatic” ar putea fi finalizat până la sfârşitul lunii octombrie, a declarat miercuri secretarul de stat din Ministerul ungar al Dezvoltării Rurale, Angyan Jozsef, transmite MTI.
Angyan a spus că pe baza unei strategii comune şi valori comune, guvernul ungar va încheia acorduri cu organizaţiile maghiare etnice şi agricole din ţările vecine înainte de sfârşitul acestui an.
Sursa: Romanian Global News
http://blog.nouadreapta.org/

Despre RASISM (vast si incitant subiect rasismul) Ciorna

Am vazut ca se discuta despre rasism mai des ca oricind, cautind sa i se gaseasca originile.
Primul care a introdus acest cuvint s-a spus ca ar fi Karl Marx, care a spus pentru prima data ca poporul slav este un popor inferior, ca poporul polonez ar trebui sa fie   desfiintat.  Apoi Bernard Show care a spus  despre oamenii mai putin inteligeni, ca sint niste gunoaie de care trebuie sa scapam (in 1934). Asa ca nu Hitler a fost cel care a  cerut  moartea, celor care nu se ridica la standardele normale de inteligenta si statul adica noi toti pierdem  bani cu ei si regresam. Pe acelas esicher s-a situat Lenin, Trotki, Stalin.
Asa ca nimic nu e nou sub soare. De foarte mult timp  conducatorii si ginditorii lumii au apreciat  ca, aceste gunoaie  traiesc pe munca  noastra infrinind mersul civilizatiei inainte.
Daca aduc aceasta situatie a inutililor adevarate capuse, la  statul nostru si asa debil fizic, nu trebuie sa ma uit decit in  imediata  mea apropiere, ca sa vad ce? Oameni care nu au facut nimic in viata(nici scoala), au primit apartamente aproape gratis de la stat la revolutie,  au inventat tot felul de boli si au primit pensii de handicapat,  asa handicaspati copii lor au terminat facultati si se numesc :"intelectuali".
 Pe ce ca, nu pot sa ingaime  2 cuvinte si infasitarea stirneste frica? Pe bani, pe faptul ca ramin profesorii, fara "obiectul muncii".
Toate astea se fac pe banii nostrii ai tuturor, caci daca nu ar fi balastul  neamului nostru unde am fi ajuns?
Dar aceasta masa, de oameni de categ. a treia, constituie o masa de manevra in toate domeniile, mai ales in politica unde  poate impune,  toti conducatorii cinici care vor sa faca ce vor ei, fiind prizonierii  trecutului, ai alcoolismului si a altor handicapuri mintale, pe care le transmit si urmasilor lor(vedeti succesuri).
Aceasta masa de manevra inglobeaza in existenta lor toata mizeria umana. Constituie o frina in fata bunastarii omenirii. Dandu-le apa la moara le legitimam tampaniile. La noi in tara  striga din toti rarun chii moarte romanilor, dand si  lectii de modalitati cum pot fi omoriti romanii.
Daca ne-am gindi numai la etnia tiganilor, care se apreciaza ca numai in Europa sint intre 30-50 milioane de fiinte, care nu muncesc si gindesc numai cum sa fure si sa fie ajutati de altii  sa traiasca bine, mai bine decit cei care ii ajuta .

Stire bomba la ora 6 dim. :))))

Stirea bmba este ca sunt tot mai multe voci din lumea financiara internationala care, spun ca Greciei  ii trebuiesc  sterse toate datoriile.:)))) Numai asa scapa   tarile  din lumea euro(Europa) si   degringolada imprevizibila pe care ar lua-o finantele lumii. Asta mai zic si eu stire. Bravo grecilor!!!! Au trait si traiesc bine. Au salarii multumitoare, sanatatea si invatamintul la fel.
Dar noi il vedem pe piticul mincinos pe sticla care, spune ca  guvernul nostru a luat cele mai bune  solutii sacrificindu-ne fiinta umana a acestui neam, pentru a ne scapa de faliment.
De ce socotesc ca aceasta este o veste buna pentru noi? Pentru ca nu ne va mai da nimeni bani  imprumut,  zice-se ca pentru salarii si pensii, dar acestea ramin tot mici si taiate mereu.
Si cu aceasta ocazie cind se va taia conducta de bani de imprumut pentru hotii tarii, atunci se vor separa apele. Vom stii ce se face cu banii nostrii si nu vom  mai impovara generatiile viitoare cu datorii de neachitat.
 SE VA TERMINA CU " TRAI NINIACO PE BANII BABACHII".
Munca si frustrarile noastre de toate felurile nu se vor mai duce pe  chefurile primului betiv al tarii si nici pe cohorta de parasutiste hoate in frunte cu prima parasutista, careia ii vedem  tinutele si gentile cit  pensia pe un an, sau 2 a unui pensionar. Singura scuturatura acum este ca i se scutura basinile cind,  se mai impiedica  datorita tocurilor de 20 cm.
Abia atunci se va vedea ca, au furat tot si viitorul nostru si al urmasilor nostrii si  neamul nostru atit de rabdator,  va pune mana pe ce va apuca si  nu vor avea mila caci, se va ajunge sa ne mincam ca cainii, daca nu vom pedepsi aceste creaturi ale iadului, pe care nu putem sub nici o forma sa-i alungam cu  referirea la legile Constitutiei. Ei raspund ca " isi asuma raspunderea". Ce raspundere au aceste bestii? Raspunderea pentru viata de desfriu pe miliarde de euro, din munca noastra sau pe datorie?
Asa ca aceasta stergere de datorii a Greciei va face ca la noi in  Romania sa se desparta apele caci, pina acum se prelungea  boala. "Boala lunga moartea sigura". Banii platiti de noi pentru fiintele cu sufletele smolite, venite peste noi din fundul iadului. Sa-i intoarcem in IAD acolo unde le este locul. Curaj !!! Sta in puterea noastra sau vom fi obligati de viata si de situatia internationala,sa-i maturam din viata noastra si SA RECUPERAM DIN AVERILE LOR IMOBILIARE SI DIN BANCILE  DE PE ALTE PARADISURI FISCALE, TOT CE SE MAI POATE.  Soarta tine cu noi, totul va fi in scurt.
ACEASTA ESTE SANSA NOASTRA.  Asa ne cere viata ca, cu bisturiul sa scoatem tumoarea care ne macina existenta pina la anihilare.  SUCCESURI !!!!!

joi, 29 septembrie 2011

Scrisoare deschisa


Stimate Domnule Kelemen Hunor,
În calitatea Dvs de reprezentant și Președinte al Uniunii Democrate Maghiare din România, vă rugăm să precizati pozitia oficiala a Uniuni cu privire la declaratiile recente făcute de Dl. Laszlo Tokes(“Dacă am pierdut teritoriu, cerem în schimb drepturi, inclusiv dreptul la autodeterminare naţională limitată, dreptul la toate tipurile de autonomie”) și vă rugam să comunicati si pozitia Uniunii în privinta cererii de acordare a AUTONOMIEI ETNICE înaintate de Partidul Popular Maghiar din Transilvania (Erdely Magyar Neppart), cerere pe care o considerăm un ULTIMATUM la RENUNTAREA INTEGRITATII TERITORIALE SI A CONSTITUTIEI ROMÂNIEI!!
Vă rugăm să vă precizati pozitia, cu atât mai mult cu cât Dl. Marko Bela în calitatea sa de Vicepremier a afirmat sâmbãtã, la Târgu Mureş, cã Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT) reprezintã pentru Uniune şi maghiarii din Transilvania “o cianurã politicã, o poluare a mediului politic, care vine de la vecin”, fãcând referire la Ungaria,( Mediafax.)
Cităm – “PPMT este o investiţie şi mai gravã, şi mai periculoasã pentru noi, care vine din Ungaria. Acest lucru pune sub semnul întrebãrii şi poate distruge viitorul politic al maghiarilor din Transilvania. Este o investiţie proastã, trebuie sã vorbim de ea şi sã spunem cã este ungarã. Acest partid pentru noi este o cianurã politicã, nu ştiu cu ce concentraţie, este o poluare a mediului politic, care vine de la vecin, de jos în sus. Cianura are aceastã caracteristicã – urcã de jos în sus. Aceastã investiţie nu va transforma nimic în aur pentru maghiarii din Transilvania, va fi poate doar în buzunarele unora”, a spus Marko Bela.
În virtutea acestor afirmații și a faptului ca Noi, Românii consideram declarațiile Dlui Tokes ca fiind OFENSATOARE si purtătoare de ură rasiala, asteptăm cu răbdare seculara raspunsul Dvs.
Cu respect si considerație,
Biroul de Presă – Noua Dreaptă Braşov
http://blog.nouadreapta.org/

Videoclip trimis mie de catre un soldat palestinian din Gaza Artio....(oare deranjaza pe cineva? )

Mass-media din Romania ia apararea manelistilor care fac tara de rusine si ataca Noua Dreapta.

Asta oare pentru că tot ei contribuie şi la ţiganizarea românilor?

După ce Noua Dreaptă Italia a luat atitudine împotriva românilor ţiganizaţi din Roma care distrugeau imaginea ţării, mass-media din România a început să acuze Noua Dreptă de rasism deoarece pe un afiş cu mesajul “Spune nu ţigăniei! Spune nu inculturii! Spune nu manelelor!” apărea poza manelistului ţigan Nicoale Guţă.
Tudor Ionescu a specificat clar la Antena3  că Nicolae Guţă în sine nu este important. Guţă, Salam, Minune sau oricare alt manelist sunt toţi o apă şi un pământ, Guţă în sine find doar un factor al manelizării. Liderul Noii Drepte a mai menţionat şi că această campanie nu era orientată împotriva ţiganilor ci avea ca scop atragerea atenţiei maneliştilor (românilor ţiganizaţi) asupra comportamentului lor necivilizat.
Însă mass-media, mai ales televiziunile Antena3 şi Realitatea TV au încercat să transforme acest demers de bun simţ al Noii Drepte într-un conflict inter-etnic. Realitatea TV a încercat să îl manipuleze pe Guţă prin tot felul de întrebări să dea în judecată Noua Dreaptă. Dar chiar acesta a recunoscut că românii s-au săturat de nelegiuirile ţiganilor iar ei sunt nişte venetici proveniţi din India. În timpul emisiunii “Sinteza zilei” realizata de Mihai Gadea, la care a fost invitat şi Tudor Ionescu, pe ecranele televiziunilor apăreau imagini cu Hitler şi textul “Un nou Hitler ameninţă Europa!”. Iar presa scria despre “mişcarea rasistă Noua Dreaptă” şi “afişe anti-ţigani”.
Observăm cum mass-media din România încearcă să asocieze o campanie împotriva degradării morale a poporului român cu rasismul şi chiar cu nazismul. Aceste atacuri atacuri ale televiziunilor şi ziarelor împotriva naţionaliştilor români sunt penibile.

Hitler a fost responsabil pentru pactul Ribbentrop-Molotov şi pentru dictatul de la Viena, în urma cărora România a pierdut Basarabia, Bucovina de Nord, Ţinutul Herţa şi Transilvania de Nord, iar zeci de mii de români din teritorile ocupate au fost ucişi. Aşadar naţionaliştii români nu pot avea nici o simpatie faţă de nazism. Iar acuzaţeile de rasism au avut drept scop tot denaturarea adevărului. Pe afişe scria “împotriva ţiganizării”, iar ţigănia nu este un popor, cu atât mai puţin o rasă. Aşadar pentru mass-media o campanie împotriva comportamentului necivilizat înseamnă rasism.
De asemenea, festivalul maneliştilor de la Anagnina a fost tratat cu superficialitate de către televiziuni, aceştia prefăcându-e că nu e nici o problemă dacă o românii ţiganizaţi ascultă manele la maxim, au grătare și frizerii sub cerul liber, lasă munţi de gunoaie în urmă şi dau dovadă de un comportament necivilizat. Ba chiar mass-media le-a luat şi apărarea acestora. Lucrul acesta nu ne miră însă, deoarece chiar posturile de televiziune contribuie masiv la ţiganizarea românilor difuzând manele, emisiuni în care sunt invitaţi manelişti şi inculţi, ştiri despre nunţi şi petreceri ţigăneşti ale unor interlopi, etc.
Poate că Noua Dreaptă nu ar fi trebuit să pună imaginea lui Nicolae Guţă pe acele afişe anti-ţigănie, ci poze cu oamenii din mass-media responsabili de ţiganizarea românilor. Până la urmă circul de la Anagnina este şi din vina teviziunilor care au promovat non-valori şi incultură.
Trebuie însă să menţionăm şi faptul că nu toată mass-media din România promovează ţigănia şi îi calomniază pe naţionalişti. În general presa locală din oraşe precum Cluj, Timişoara, Târgu Mureş, Iaşi, etc a avut o atitudine obiectivă faţă de Noua Dreaptă şi a prezentat acţiuni ale Noii Drepte pe care ziarele şi televiziunile naţionale, mereu în căutare de scandaluri, nu s-au obosit să le reflecte.
Este trist cum lupta de impunere a unei imagini corecte a României în lume, dusă de către tinerii naţionalişti, este asociată cu rasismul de către unii jurnalişti obsedaţi de corectitudinea politică şi care nu dau dovadă de obiectivitate. Pentru o imagine bună a României în lume mass-media românească trebuie să promoveze adevăratele valori ale României nu maneliştii, inculţii, interlopii şi personajele de scandal, şi să nu mai ia apărarea românilor ţiganizaţi.
Sursa: Blog ND

Ultima baie..... de multime pe anul acesta !

Nicolae Steinhardt(1912-1989) despre tigani

Articol publicat in: Internet

steinhardtPrintre ţigani. Rasismul este o demenţă, dar – cum să spun? – nerasismul, contestarea unor rase deosebite, fiecare cu însuşirile ei, este o nerozie. Sunt mai degrabă certăreţi, rostul vieţii lor e gâlceava, harţa; fără de larmă şi tărăboi se asfixiază şi pier; pângăritori, au un dar neîntrecut de a terfeli totul; mincinoşi, minţim cu toţii, dar idealizăm realul, la ei e altfel, ca la antimaterie. Şi găsesc de cuviinţă să-şi întărească minciunile cu jurăminte grele: să-mi sară ochii, să-mi moară mama, să fiu nebun. (…) Şi nu le poţi intra în voie. Oricât de frumos le vorbeşti, orice umilinţă, orice făţărnicie: deopotrivă de inutile. Leneşi, urăsc pe cine le cere un efort, o lene îndărătnică, violentă, ca instinctul de conservare. Şi nu pot bea în cârciumi, numai afară, pe stradă, cu sticlele înşirate alături şi puradeii roată; o maidanofilie, un exhibiţionism, o nostalgie a bâlciului; şi un jind al ocării, ţipetelor, poalelor date peste cap. Spurcăciunea. Dracul sordid, dracul poltron, dracul ţopăitor. Cărora Coşbuc le-a găsit nume atât de potrivite şi care îşi fac din cur o goarnă“.
Jurnalului fericirii“ (Editura Dacia, 1992, pagina 205)
http://dariaion.blogspot.com/

Tiganii vazuti in roz bon-bon (ROMANII SINT DISCRIMINATI IN TARA LOR NU TIGANII)

ROMANILOR LI SE PUNE FRINA CONSIDERIND CA SINT ESTREMISTI SI TIGANII CISTIGA TEREN PE LOCUL RAMAS LIBER DIN CAUZA CA FACEM PE FILOZOFII. ASTA SE VEDE IN ROMANIA CLAR , SE VEDE CUM AU AJUNS ROMANII STIINDU-I DE FRICA PE TIGANI, CARPE DE STERS ,PE JOS. ACEASTA SITUATIE TREBUIE NEAPARAT SI NEINTIRZIAT ECHILIBRATA. SPUN ASTA CA TIGANII SINT TOT MAI  NESATUI IN A-SI ATRIBUI DREPTURI PENTRU CA, NU LE STA NIMIC SI NIMENI IN CALE.  ACESTA ESTE ADEVARUL CACI LASaND ACEASTA ETNIE BARBARA SA-SI FACA DE CAP IN TARA NOASTRA, NU FACEM DECIT SA  ABANDONAM  ROMANII PREA MULT INCERCATI, IN GURA LUPILOR HULPAVI CARE VOR NUMAI   SA STRIVEASCA ORICE VOINTA A NOASTRA, SA FIM SLUGILE LOR.  STOP !!!!!!!!! AM SCAPAT HATURILE DEMULT !!!!
Ce usor li se pare unora sa vorbeasca intr-un mod imitativ academic, despre  etnia tiganeasca.
Ei nu inteleg oare ca  nu trebuie sa  faci un gest sau sa ignori pe tigani,  pentru ca sa sara la bataie?
 Acesta etnie  are foc in vene si nu tine cont de nici un fel de pericol. Au un curaj nebun si  neinfricati pornesc lupta, fara sa se gindeasca la consecinte. Caci la puscarie tot lideri sint si acolo, au pe ceilalti puscariasi slugi. Si nu le vor lipsi nimic si dirijaza si tiganii de afara.Asa ca  ma uit cum  fac spume la gura  participantii la discutii, prin care  iau apararea tiganilor intr-un mod primitiv, de parca se baga cineva pe tigani, sa-i supere cu ceva.
 Ei se supara singuri, pentru a-si arata superioaritatea. Este ca in acea zicala "as bate si nu am pe cine".
Ce mai, orice ce am zice si am face pe noi ne-au incalecat tiganii si ne dau bice.
Daca nu s-a intimplat inca, ca in  Bulgaria, asta este pentru poporul roman este rabdator si pina la urma las. Pentru ca cedarea asta fara nici o noima, a dus la  a  ni-i pune stapini nemilosi.
Stati o saptamina linga ei si veti vedea pe dracu, cind   veti vedea cum striga in  drum cum sa te omoare si fiind lasi si stiind ca la gramada  se face totul mai bine si nu se va gasi vinovatul, indeamna pe altii sa  omoare si chiar dau mereu solutii pentru ucis. Prin foc mai ales. Si Politia ce face????????  NIMIC  ! Asteapta un  telefon, ca sa aiba la ce sa priveasca, ca la paparama :))))
Inca odata spun ca, o  victima ca nu merita nici o mila. Dinte pentru dinte, ochi pentru ochi.
Macar sa traga niste concluzii din situatia in care au adus Bulgaria. Nu-i mai vor in tara lor, dar unde sa se duca ? In vecina Romania, care ii primeste cu bratele deschise ca, nu are cine ne scarmana.Nu mai trebuiesc tinuti  cei din Romania, dar sa mai vina si altii. Ce, aici au gasit cei mai mari prosti ???
Sau aici este sat fara caini ???? Ia sa incepem sa facem curatenie cu ei si cu conducatorii tarii ca, sint cuscrii doar.:)))) Asa ca antrenament si pe urma sa maturam tot gunoiul din tara si sa instauram legea cea dreapta, nu cea strimba ca pana acum. Ce ziceti? Aveti curaj ??? Eu am !!!

miercuri, 28 septembrie 2011

Un vietnamez a dormit in pat cu sotia sa moarta bagata intr-o papusa de lut timp de 9 ani

Un vietnamita lleva casi nueve años durmiendo con los restos de su esposa muertaUn vietnamita lleva casi nueve años durmiendo con los restos de su esposa muerta, guardados dentro de una muñeca de tamaño real, sin que las autoridades puedan impedírselo, publicaron este miércoles los medios locales.
Le Van, de 57 años, desenterró los huesos de su mujer en 2004, un año después de su muerte, y desde entonces duerme con ellos, muchas veces acompañado por uno de sus siete hijos, según el diario 'VietnamNet'.
Las autoridades le instaron a que enterrara los restos de su esposa en 2009, cuando su caso se publicó por primera vez en la prensa, pero no existe ninguna ley que le obligue a hacerlo.
El hombre, residente en la provincia de Quang Nam, durmió al principio en la tumba con el cadáver de su mujer, pero sus hijos lo convencieron para que no pasara las noches en esas condiciones.
Decidió entonces modelar una muñeca de arcilla de tamaño real, con ropa incluida, e introdujo dentro los restos de su esposa fallecida.
El artículo de 'VietnamNet' muestra fotos de Le Van posando con la muñeca junto a su hijo en la entrada de su humilde vivienda y tumbado en la cama.
elmundo
Tanta gente que se separa, tantos que ni se hablan y este hombre no era a estar sin su esposa, dormíaen latumba y como no le dejaban en paz se la llevó a casa, enternecedor, no les separó la muerte
http://drrobert-impresiones.blogspot.com/

Woman in Love

Un adevar...

Tudor Ionescu lider NOUA DREAPTA

Tudor Ionescu despre ţiganizarea românilor

\"Get
Tudor Ionescu, liderul Noii Drepte, este invitat in aceasta seara in studioul Antenei 3 la emisiunea ”Stirea zilei” cu Gabriela Vranceanu Firea, incepand cu ora 20:00 si la emisiunea ”Sinteza zilei” realizata de Mihai Gadea, incepand cu ora 21:45.

Cu ce m-am ales in viata (mori de ras)

TIGANII cancerul poporului nostru !!!!

Foto, Maresal Ion Antonescu (1882-1946) "Tatucul" tiganilor. Toata lumea il pomeneste ca daca nu il omorau rusii,  ne scapa de tigani. Chiar daca mai ramineau de saminta, pe ici pe colo stiau de fricaaaa :)))
Vad ca se reia  subiectul mortii lui Octavian Goga. Am scris de ani de zile bazindu-ma pe documente  de pe google ca,  acest fost prim ministru si mare poet, a fost asasinat la ordinul lui Carol 2-lea,  de catre sotia sa Veturia Goga. Va amintiti  articolul " Veturia Goga timpanul lui Hitler ". Acum se vrea  dezgroparea cadavrului pentru autopsie.

In al doilea rind  doar lasitatea poporului nostru, a facut ca pana acum sa nu se ridice la lupta impotruiva tiganilor, oamenii acestor meleaguri, adica noi romanii.
Noi sintem inrobiti de  tigani, cu ajutorul altor romani chiar foste cadre militare, care primesc pensie frumoasa din munca noastra a tuturor, dar prin lasitate si lacomie sint pres, in fata tiganilor.
Eu in nenumarate articole am cerut ca noi romanii, sa avem aceleasi drepturi cu tiganii, nu mai mici. Ei au toate drepturile,( de fapt si le-au luat singuri, neprimind nici o opozitie), purtindu-se ca niste vatafi cu noi. Legea tiganeasca predomina in Romania,  aceasta lege se aplica celor umiliti adica romanilor care, suportam fara cracnire  siluirea noastra, fara ca legile statului sa ne ia aparartea. Jos tiganii!!! Ei sint de o cruzime fara margini(cu animalele ca si cu romanii) si nu se sfiesc sa ne condamne la moarte  zilnic in gura mare, fara ca  nimeni sa ia o atitudine, nici macar Politia. Politia de ce este platita, sa  pazeasca tiganii? Sa lupte tiganii contra noastra cu o ura egala, sau mai mare ca a lui Basescu?
 Pot proba oricind acesta  situatie, catre orice organizatie din  lume care le ia apararea ca, sint egali cu romanii. Nu este adevarat, noi romanii sintem discriminati in tara noastra, pe munca si banii nostrii, ca aceasta plaga  supurind,  nu munceste si traieste pe  spinarea noastra, nefacind nimic, traind  ca cei mai mari mafioti din istoria lumii si sint un rau exemplu pentru tinara generatie de romani care, vad in   acest mod de a trai in faradelege, fara scoala, ca fiind cel mai de dorit si de urmat viitor. Tiganii in curul gol care faceau ravagii  prin apartamente, nespalati si paduchiosi  organizati in bande de pusti,  traind in coturile  amplasate prin mila primariei la marginea orasului, acum dupa ce au dat iama in occident (Anglia) sosesc  la noi pentru a se odihni dupa "munca", in limuzine cu geamuri fumurii, cu volanul pe dreapta imbracati si pomadati ca Al Capone si locotenentii lui.
Vreau ca si noi romanii sa avem aceleasi drepturi cu tiganii si aceste lepadaturi sa fie puse cu botul pe labe odata, prin exemple fara mila. Sint  de o cruzime inimaginabila si organizati paramilitar, cei saraci si multi ai lor in frunte cu tigancile care tipa si isi pun fustele in cap, fac parte dintr-o strategie bine gindita de a crea haos si a fi lasati in pace.
De aceea nici comunistii  in anii 1950 nu chema tigani la munca voluntara(vestitele munci voluntare),  pentru ca faceau circ si  puterea comunista nou instalata se considera in primejdie, cu aceste scene stradale, cu sute de  tigani,demne de evul mediu.
 Asa ca si altii printre care Mares. Ion Antonescu chiar si Nicolae Stainhardt au inteles perfect acest popor barbar, needucat  si care nu poate fi stapinit decit prin forta si cu exemple  brutale. Daca noi nu intelegem ca democratia ne-a pus pe cap pe langa  conducatorii tarii din ultimii 21 de ani si pe acesti  imbecili de tigani care nu mai au o limita de a-si cere drepturile, inseamna ca o sa sfirsim de  cutitul lor, prin legea si dreptatea tiganeasca. Democratia se instaureaza in  tari civilizate, dar tiganii trebuiesc tinuti in friu, caci altfel avem de lucru cu tiganii spre bucuria conducarii tarii care, vor fi munltumiti ca sintem ocupati.  Vreau sa intelegeti ca nu este nimic de facut decit, de a aplica legea cu toata duritatea ei, ca deja sintem sclavii tiganilor.Iar va spun curaj !!!! Sa scapam de acesti  imbecili  primitivi  caci,depinde numai de noi !!! Tiganii fac apel public pentru linsarea romanilor. Bulgarii ne sint exemplu, de  pana unde se poate merge. BRAVO LOR !!!

Parada "nazi" intr-o scoala catolica din Tailanda

autor: FrontPress 
Cu ocazia unei parade sportive, desfasurate anual, elevii unei scoli catolice din Chiang Mai, nordul Tailandei, au organizat o defilare mai speciala, care a atras insa critici din partea organizatiilor evreiesti internationale si nu numai. Elevii au dorit sa surprinda si au reusit: tema defilarii a fost national-socialismul! Nu au lipsit uniformele “naziste”, armele de jucarie, steagurile cu svastica si o fata deghizata in Adolf Hitler.
Reactiile de “uimire, soc si groaza” au venit din partea strainilor si a oranizatiilor evreiesti, majoritatea profesorilor si parintilor considerand parada elevilor drept un gest inofensiv. “Elevilor le place sa se costumeze in timpul zilei sporturilor de vara si sa tina secret tematica, pana in ultima clipa”, a declarat un profesor citat de presa locala.
Pentru a-i “educa” pe tailandezi, delegatii din partea consulatelor Marii Britanii, Statelor Unite ale Americii, Frantei si bineinteles Germaniei au fost trimise la scoala respectiva pentru a cere porfesorilor sa introduca lectii despre holocaust.
In plus, organizatia sionista Centrul Simon Wiesenthal, cu sediul central in Statele Unite, a cerut liderilor crestini ai Tailandei sa condamne defilarea din scoala catolica, deoarece joaca unor copii ar insemna nici mai mult nici mai putin decat “o glorificare a nazismului”.
In urma acestor presiuni internationale, conducerea scolii si-a cerut scuze si a dat asigurari ca evenimente similare nu vor mai avea loc.
Incidentele de acest gen sunt destul de frecvente in Asia, fascinatia pentru regimul national-socialist fiind regasita in tari precum India, Coreea de Sud, Mongolia, Japonia, Indonezia sau Tailanda. Sursa: FrontPress.ro

Tokes ia-ti labele murdare de extremist de pe municipiul Cluj-Napoca !

Sursa: Ionuţ Ţene-NapocaNews
Iar l-a luat gura pe dinainte pe Tokes, fostul agent dublu al securităţilor comuniste române şi maghiare de dinainte de 89 şi a băgat zânzania pentru declanşarea războiului inter-etnic. Vicepreşedintele Parlamentului European, Tokes Laszlo, a dezinformat opinia publică, vinerea trecută la Târgu – Mureş, asupra fenomenelor antimaghiare pe care le-a constatat în România în prima jumătate a acestui an. Printre localitatile unde au fost identificate astfel de fenomenele în ultimul timp de Tokes, se numără Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş. “Am dat publicităţii un document care conţine manifestarile si cazurile concrete care arata ca este de data aceasta un fenomen antimaghiar si nu cazuri particulare cum ar vrea multi sa prezinte aceste fenomen. Atragem atenţia asupra fenomenului antimaghiar.
Am trecut prin Cluj unde sunt cazuri scandaloase antimaghiare-Cimitirul central Hajongard, unde niciun angajat nu vorbeste limba maghiară iar documentele si arhiva cimitirului sunt secretizate. La Cluj se încearcă să se construiasca în apropierea Bisericii Reformate din centru o cladire moderna care ar contravine prescpriptiilor apărării monumentelor. S-a acordat dreptul de a construi această clădire. Biserica Reformată este împotriva acestei construcţii”, a spus vicepresedintele PE, Tokes Laszlo.
Nu e prima nici ultima oară când extremistul Laszlo Tokes incită şi instigă la confruntări inter-etnice. Singurul lui ţel este izbucnirea unui război civil în Transilvania ca apoi să se plângă pe la cancelariile şi curţiile europene că unguri sunt persecutaţi în România. Întreaga carieră a lui Tokes e construită pe ură etnică şi de acolo îşi extrage voturile. Omul ăsta nu are nimic constructiv, ci numai distructiv. Mai nou, Tokes turbează de furie că la Cluj-Napoca lucrurile merg într-o direcţie normală de dezvoltare şi convieţuire inter-etnică. Asta nu-i convine iredentistului Tokes şi a început să arunce cu bale de cuvinte asupra administraţiei locale, care lucrează ca municipiul Cluj-Napoca să fie un model de capitală socială, culturală şi politică în Europa. Tokes, prin astfel de afirmaţii deplasate şi încărcate de ură, doreşte blocarea proiectului Cluj-Napoca Capitală Culturală Europeană 2020.
Tokes papă banii bugetarilor europeni degeaba la Bruxelles. Niciodată în viaţă lui politică nu a venit cu un proiect european de dezvoltare economică pentru Cluj-Napoca. Nu a atras niciun proiect financiar european şi nu a asfaltat nici un drum, dar are tupeul şi culmea nesimţirii să instige la violenţă şi să terfeleească internaţional numele Cluj-Napoca. Mai nou, în ura sa viscerală a tot ce e românesc, Tokes blochează construcţia celui mai modern sediu de Inspectorat Şcolar Judeţean Cluj din România de pe str. Argeş, pentru că acolo s-au descoperit câteva pietre fără valoare şi minore din punct de vedere istoric de la o fostă bisericuţă reformată medievală nerelevantă. Pentru a încheia subiectul cu extremistul Tokes propun Consiliului local Cluj-Napoca să-l declare, prin hotărâre de consiliu local, pe cetăţeanul europarlamentar, persona non grata. Sper ca poliţiştii locali să-l legitimize la intrarea în municipiu pe acest instigator inter-etnic, care răspunde la numele de Tokes, să-i dea cu buletinul de Budapesta peste nas şi să-i spună verde-n faţă: Ia-ţi labele murdare de extremist de pe municipiul Cluj-Napoca!
http://blog.nouadreapta.org/

marți, 27 septembrie 2011

Tony Carreira

Radu Gyr - Atatia morti, atatea oseminte

Radu Gyr
Avem atâţia morţi, atâtea oseminte,
că fruntea-i grea de amintirea lor.
Purtăm în piept solarele morminte
şi de lumină coastele ne dor.

Avem atâţia morţi, atâtea oseminte,
vezi, sufletul lor vine din grădini
Şi ne sărută pleoapele fierbinte,
precum un vânt de seară plin de crini.

Avem atâţia morţi, atâtea oseminte,
ne cresc în vis ca o capatepeteasmă
Şi umbra lor dumbravă de argint e
şi tremură flori albe de mireasmă.

Atâţia morţi străfulgeră inele
pe fruntea zodiacului aprins.
Cu frunţile de s-au izbit de stele,
cu jertfele de ceruri s-au atins.

Cutremuraţi de-aducerile-aminte,
cu ochii incendiaţi de-un sfânt mister,
privim cum zilnic alte noi morminte
se-nalţă pajuri albe către cer.

Să pună ţării temelii de fier!

ROMANII, MAI SARACI CA NICIODATA

Foto:http://primejdiaalbacorvin.blogspot.com/
Nu mai este nici un secret. Se discuta de  catre agentiile de presa internationale despre iminenta unui nou razboi mondial, pornit din zona din apropierea noastra Israel, Palestina, Turcia.
Dar la noi este invitata permanent mumia de la BNR care, nu este lasata sa se odihneasca in pace. Cind vorbeste inghitind saliva  la citeva cuvinte, numai bine pentru a lua o hirtie si pixul si a scrie  cuvintele lui ancestrale.
Si el ce ne spunea? Ca pensionarii sint principalii consumatori ai tarii dar, recunoaste ca  impozitarea pensiilor cu 10 % reprezinta o masura de luat in caz de razboi.
Dar cum am ajuns noi traind in  saracie lucie la situatia asta de razboi? Nu avem industrie, nu avem economie, nu avem exporturi, nu avem decit hoti, chiar in virful  conducerii tarii.
Ma uit fascinata la Andreea Paul Voss care explica cu tact  situatia noastra, de parca ar explica o lectie de sexologie. Clar si concis. Ce ne spune dinsa? Ca trebuiesc reduse  locurile de munca. Dar ce urmeaza dupa, la dinsa nu intra in capsorul dinsii cu gropite in obraji.
Si nu 1 sau 2 oameni disponibilizati ci, inca 100 de mii pe linga cei un milion disponibilizati pina acum. Cind aud  vorbindu-se ca despre pui de gaina, despre acesti oameni mi se stringe inima. Asta pentru ca am trecut si eu printr-o epurare despre care am scris   si prin somaj inainte cu 2 ani de pensionare. Stiu ce inseamna sa  ramai in aer. Si ma mai gindesc la familiile  celor care sint disponibilizati si la   privirea parintilor lor asupra  fapturii fragile ale copiilor gindinduse ca, o banda de criminali lacomi de imbogatire rapida cu toate averile tarii, le-a distrus viitorul.
Eu cind eram in  situastii limita si imi ziceam ca nu pot merge mai departe, ma uitam la copii mei care dormeau linistiti si ma gindeam ca trebuie sa sufar pina la capat, pana in pinzele albe orice ar fi. Era de datoria mea. Si mi-am, facut datoria cit am putut, dar tot revolutia ne-a intors viata pe dos.
Vreau sa stiti de la mine ca, ce se intimpla acum este numai virful aisbergului, nenorocirea cea mare  este inca sub nivelul apei si va apare in timp in mod distrugator, cuprinzind mai multe generatii. Prin atitudinea noastra  condamnam generatiile viitoare, la boala, analfabetism, moarte. Dar cu cine sa vorbesti?
Am spus mereu ca la baza  revoltelor, revolutiilor, loviturilor de stat nu sta tot poporul. Numai cei curajosi, adevarati patrioti care  inteleg  ce implica acest lucru,  horatasc in secret ce este de facut. Odata  preluarea puterii, in institutiile statului cit de putin, norodul vine ca oile fara sa gindeasca lucid ci, doar  urmind conducatorii fiind si ei patrunsi de  fiorul schimbari, a fost doar o lovitura de stat  si conducerea tarii a fost preluata de esalonul 2 deci, continuatorii  celor dinainte.
Din cauza represiunii securiste  nu a fost format un nucleu de conducere in secret, gata pregatiti pentru dupa debarcarea Ceausestilor cu banda lor. Am lasat pe mina celor  care pizmuiau  puterea Ceausestilor si au  preluat imediat puterea si noi????? Am ramas interzisi, dusi la indobitocire, spoliati de toate bunurile tarii, mai saraci ca inainte si datori vinduti pe 100 de ani.
Acum cind este o criza care, nu da semne ca se va termina curind si in liniste si se vorbeste despre un nou razboi, noi cu ce ne alegem? Cu praful de pe toba. Tara este saracita de lichele, industria si bogatiile tarii sint date pe degeaba si noi vom  inota in saracie lucie, dorindu-ne moartea ca pe o izbavire,  pina ne vom stinge. Dar urmasii nostrii ? Dar urmasii,  urmasilor nostrii? Ce ne mai intereseaza pe noi? Important este ca am contribuit  cu munca noastra, cu viata si sanatatea noastra la imbuibarea unor nemernici pe 5 gerneratii.
Daca nici acum nu am inteles nimic inseamna ca, ne meritam soarta si mai bine nu am mai fii.
Noi sintem cei din  poezia lui Radu Gyr, noi care AM RENUNTAT LA VISE.

Israelul aproape 8 milioane de locuitori

Israelul numără aproape 8 milioane locuitori

autor: FrontPress 27.09.2011
În apropierea sărbătoririi Noului An evreiesc (miercuri), Biroul Central de Statistică din Israel a publicat cele mai recente date demografice, conform cărora populaţia globală a Israelului numără aproape 8 milioane locuitori. Din cei 7.797.400 locuitori, 5.874.300 sunt evrei, 1.600.100 sunt arabi şi 217.000 sunt lucrători străini. Restul este format din alte minorităţi prezente în Israel.
În anul evreiesc 5771, ce se încheie marţi seara, creşterea demografică a fost de 1,9%, 1,7% la evrei, faţă de 2,5% la arabi, o creştere similară celei înregistrate în ultimii 8 ani. În perioada marilor valuri de imigrări din fosta URSS, creşterea a fost de 3% pe an.
Populaţia evreiască se confruntă în mod particular cu celibatul, 64,4% la bărbaţii cu vârste cuprinse între 25 – 29 ani, şi 45,5% la femeile din aceeaşi categorie de vârstă. În urmă cu zece ani, acest raport era de 54% la bărbaţi şi 38,1% la femei.
În ceea ce priveşte populaţia musulmană, numai 43,5% dintre bărbaţii aparţinând aceleaşi categori de vârstă nu sunt căsătoriţi, faţă de 19% în cazul femeilor.
Densitatea medie este de 334 locuitori pe km pătrat, faţă de 209 înaintea sosirii marelui val de evrei din fosta URSS. Cea mai mare concentrare a populaţiei se constată în regiunea Tel Aviv, cu 7.470 locuitori pe km pătrat, faţă de 1.477 în regiunea Ierusalim. În nord, densitatea este de 286 l/km2, faţă de 78 l/km2 în sudul ţării. De pe AnimaNews

Oseminte ancestrale

A fost odată un rege al Spaniei care era foarte mândru de strămosii săi si care era cunoscut pentru cruzimea sa fată de cei mai slabi decât el.
         Într-o zi, pe când călătorea cu suita sa pe o câmpie din Aragon unde, cu ani în urmă, murise tatăl lui în luptă, întâlni un preot care scotocea printr-o grămadă de oseminte.
-Ce faci? întrebă regele.
-Când am aflat că regele Spaniei vine încoace, am hotărât să adun oasele răposatului vostru tată si să vi le dau. Dar, oricât as căuta, nu le pot găsi, căci sunt exact la fel cu ale tăranilor, ale oamenilor săraci, ale cersetorilor si ale sclavilor.
Paolo Coelho

NOUA DREAPTA SE DEZICE

NOUA DREAPTA se dezice de romanii din ITALIA care au adus prejudicii de imagine tarii natale

autor: FrontPress 26.09.2011
În acest sfârşit de săptămână, filiala din Italia a Noii Drepte a amplasat un banner cu mesajul „Știți doar de mici și bere, maneliști, rușinea țării mele”, în zona staţiei Anagnina din Roma, un loc frecventat de imigranţii din România.
“Noua Dreaptă vrea să-și exprime regretul față de comportamentul rușinos al acestor concetățeni, care într-o zonă de tranzit, cum e capătul de linie al unui metrou și al mai multor linii de autobuz, cu un flux de trecători semnificativ, ridiculizează poporul român în față gazdelor italiene”, se arată în comunicatul oficial primit la redacţie.
Zona menţionată este cunoscută ca un loc de întâlnire al imigranţilor, mai ales al românilor şi ţiganilor. Manelele date la maxim, comercianţii ambulanţi, grătarele şi tunosrile oferite sub cerul liber sunt punctul de atracţie al mulţimii. După aceste “chefuri” în aer liber rămân întotdeauna grămezi de gunoaie.
Deşi în Roma trăsiesc în jur d 100.000 de români, majoritatea bine integraţi, această minoritate zgomotoasă şi ostentativă a afectat negativ şi pe termen lung imaginea României în faţa italienilor.
Naţionaliştii români de la Noua Dreaptă acuză şi autorităţile pentu situaţia creată, în special primăria Romei. “Considerăm totodată primăria Romei în parte responsabilă pentru situația de decadență care s-a creat în zona Anagnina prin atribuirea acestui spațiu unor oameni sau asociații care pretind că reprezintă românii, când de fapt profită de situația creată. Vrem să atragem atenția primăriei Romei că „Festivalul decăderii de la Anagnina” nu promovează în niciun fel integrarea și apropierea românilor de poporul italian ci dimpotrivă instituționalizează kitch-ul, marginalizarea, ilegalitatea și nu în ultimul rând transmite o imagine greșită a comunității românești din Italia.”, se mai poate citi în comunicatul Noii Drepte. Sursa: FrontPress.ro

luni, 26 septembrie 2011

Nemtii vor ca Grecia sa renunte la suveranitate !

Renunțarea supremă: Nemții vor ca Grecia să renunțe la suveranitate!

autor: FrontPress 26.09.2011
Stabilitatea uniunii monetare este în joc, aşa că pachetele de asistenţă pentru Grecia şi alte state din zona euro sunt foarte importante. Germania profită de pe urma monedei comunitare mai mult decât celelalte ţări: “Avem nevoie de euro, euro este bun pentru noi”, a explicat cancelarul federal Angela Merkel, într-un interviu acordat televiziunii publice germane ARD.
Săptămâna aceasta este programat, în plenul Parlamentului de la Berlin, votul privind extinderea paraşutei euro (aşa numitul EFSF). “Îmi doresc o majoritate a mea şi sunt convinsă că o voi primi”, s-a arătat stăpână pe sine şefa Execuitivului federal, în talk-show-ul difuzat duminică seara de primul canal al televiziunii publice, ARD.
Pe de altă parte, Angela Merkel a exclus asocierea votului de joi din Bundestag cu un test legislativ de încredere în Guvern. Aceasta, în condiţiile în care opoziţia, care susţine proiectul european avansat de Cabinetul federal, vorbeşte despre un sfârşit al actualei coaliţii majoritare, dat fiind că cel puţin 19 parlamentari din partidul Angelei Merkel (CDU) şi din gruparea alături de care guvernează (liber-democraţii) vor vota împotriva demersului european al Executivului.
Pentru viitor, Angela Merkel consideră necesar un drept de intervenţie şi sancţionare în cazul ţărilor ce nu respectă prevederile pactului de stabilitate. Aceasta nu exclude renunţarea parţială la suveranitate.
În ce priveşte rezolvarea problemelor Europei, Merkel nu concepe măsuri radicale, de genul anulării parţiale a datoriilor Greciei sau revenirea la marca germană. Prima variantă, deşi pare simplă, ar zdruncina credibilitatea Europei în faţa investitorilor. De Valentin Vioreanu - Capital

A murit Wangari Maathai din Kenia"femeia copac" la 71 de ani cistigatoarea Premiului Nobel pentru Pace in 2004

Fallece la Premio Nobel de la Paz keniana Wangari Maathai, la 'Mujer árbol'La keniana Wangari Maathai, Premio Nobel de la Paz en 2004 por su compromiso en favor del desarrollo, ha muerto este domingo a los 71 años víctima del cáncer de ovarios, ha anunciado el movimiento que fundó, el Movimiento Cinturón Verde de Kenia.
Su asistente personal, Lucy Wanjohi, indicó a la emisora local Capital FM que la activista fue hospitalizada en bvarias ocasiones durante las últimas dos semanas por un rápido deterioro de su salud.
"Con una enorme tristeza, la familia de Wangari Maathai anuncia su muerte, ocurrida el 25 de septiembre de 2011 después de un largo y duro combate contra el cáncer", anuncia el comunicado.
La muerte de Maathai es "una gran pérdida para todos los que la conocían" y para quienes "admiraban su determinación para hacer un mundo más pacífico, más sano y un lugar mejor", añade el comunicado.
El Programa de Naciones Unidas para el Medio ambiente (PNUMA), con sede en Nairobi, ha lamentado la pérdida de "una fuerza de la naturaleza" que "movilizó a las comunidades para debatir sobre conservación y desarrollo sostenible".
El director ejecutivo del PNUMA, Achim Steiner, aseguró que Mathaai fue "una gran amiga y un icono del movimiento medioambiental". "Su trabajo y su visión vivirán en los millones y millones de personas que escucharon su voz y se remangaron para diseñar y definir un futuro mejor para todos", afirmó Steiner.
También se recordará a Mathaai en España, donde la iniciativa 'Plantemos para el Planeta' del PNUMA, de la que es miembro honorífico la ministra de Medio Ambiente Rural y Marino, Rosa Aguilar, plantará unos 20.000 árboles en honor de la Premio Nobel keniata.
"Las reforestaciones que teníamos programadas en Andalucía, Valencia, Madrid, Barcelona y Bilbao las transformaremos en un acto en memoria de Wangari. Se realizarán en diciembre", dijo a EFE en conversación telefónica el responsable de Comunicación de este programa en España, José Lindo.
Esta iniciativa ya cuenta con un bosque en España, creado el pasado año, en honor a la fallecida, en la localidad castellonense de Villafranca del Cid.
Maathai, que tenía tres hijos y una nieta, fue una de las primeras mujeres de África occidental con una cátedra universitaria, con un doctorado en Biología.
En 1977 fundó el movimiento Cinturón Verde, uno de los programas de más éxito de protección medioambiental, gracias al cual se plantaron en Kenia 20 millones de árboles, sobre todo por mujeres.
En 2004, cuando el Comité Nobel de Oslo anunció la concesión del premio a Maathai destacó su posición "al frente de la lucha para promocionar un desarrollo ecológico, que sea viable socialmente, económicamente y culturalmente, en Kenia y en África".
El organismo subrayó que Maathai tuvo un acercamiento global al desarrollo sostenible que "abraza la democracia, los derechos humanos y en particular los derechos de la mujer".
elmundo
Cuando fallece alguien así algo fallece para todos nosotros, espero su labor se vea multiplicada por su ejemplo, descanse en paz, bien se lo ha ganado, mi pésame a todo un planeta
http://drrobert-impresiones.blogspot.com/

Postul public de televiziune din Grecia ocupat temporar

Postul public de televiziune din Grecia ocupat temporar de un grup de studenti

autor: FrontPress 26.09.2011
Mai multi studenti greci au intrat ieri seara in sediul postului public de televiziune din Atena cu intentia de a difuza un mesaj impotriva reformei universitare. Buletinul de stiri, filmat in direct, a fost oprit imediat si inlocuit cu un documentar.
Tinerii ar fi dorit sa transmita natiunii un mesaj de contestare a reformei universitare dar oficialii postului au inlocuit pe loc jurnalul de la ora 19.00 cu un documentar de calatorie.
Sustinatorii studentilor, dar si un numar important de politisti, s-au strans in fata postului de televiziune. Dupa mai multe negocieri, tinerii au parasit televiziunea fara a putea sa-si transmita mesajul catre publicul larg.
In 2008 a avut loc un incident similar. Atunci mai multi tineri anarhisti au patruns pe platoul jurnalului de seara pentru a protesta fata de uciderea de catre politie a unui baiat in varsta de 15 ani. Ei au afisat un banner pe care scria “Incetati sa va mai uitati la televizor si iesiti in strada”. Si atunci buletinul de stiri a fost intrerupt si au fost difuzate spoturi publicitare.
Tot duminica, politia a folosit gaze lacrimogene impotriva unei manifestatii de amploare a studentilor greci in apropierea Parlamentului. Sursa: FrontPress.ro

Iubeste-ma

Economia legionara, o alternativa la sistemul actual capitalist

autor: FrontPress 
Multă vreme, în cercurile radicale, din cauza unui dispreț legitim față de bani, a vorbi despre chestiuni financiare sau a evoca mijloacele economice pentru susținerea Cauzei și a celor care luptă pentru ea, a fost considerată o preocupare rușinoasă și condamnabilă.
Cu toate acestea proiectele noastre, acțiunile noastre, luptele noastre necesită bani pentru a putea fi realizate și pentru a fi durabile. Dar mai ales, mai presus de toate, libertatea și independența noastră vis a vis de sistem necesită o autonomie financiară. Doar aşa se va putea realiza o adevărată ruptură de ordinea burgheză a cărei principală putere e dată de subjugarea economică a indivizilor prin muncă salariată, credite, datorii, teamă de șomaj.
Acesta este motivul pentru care construirea unei economii militante, solidare, nespeculative, locale și etice este un imperativ fundamental pentru legionarii din al treilea mileniu.
Banul nu este ochiul dracului, desigur cu condiția că își menține un rol subordonat, strict funcțional şi că nu devine un scop în sine. Banul este un instrument, un servitor care trebuie să rămână la locul lui, dar care în acelaşi timp este indispensabil.
Primul care a introdus această necesitate e fără dubiu Corneliu Zelea Codreanu, arhanghelul fulgerător, care a teoretizat și pus în practică „economia legionară”. Economia Legionară, încredințată cu furnizarea de combustibil pentru lupta politică, poate fi rezumată pe scurt după cum urmează: păstrarea banilor în comunitatea noastră militantă, acumularea treptată de capital, înființarea de rețele economice paralele, autofinațarea proiectelor noastre, garantarea siguranței financiare a activiştilor noștri, crearea unor locuri de muncă proprii în cadrul mișcării noastre, pentru a nu fi nevoie de a răspunde în fața nimănui și mai ales în faţa dușmanilor noștri. Totul are ca scop instaurarea unei adevărate autogestiuni militante. În sinteză, acest sistem constă practic în reinvestirea în circuitul militant a posibilității economice maxime a fiecărui membru în parte.
Locul unde merg să mănânc, unde merg să beau cu prietenii, locul de unde mă îmbrac sau de unde îmi cumpăr cărți și discuri, locul unde îmi petrec sfârșitul de săptămână, meșterul căruia îi comand o lucrare, persoana la care am datorii sau de la care împrumut bani, toate aceastea nu trebuie să fie chestiuni indiferente, lăsate la voia întâmplării, ci dimpotrivă, ele sunt acțiunile ce ţin de militantismul de zi cu zi. Acesta trebuie să fie canalizat permanent înspre efortul de a favoriza ieşirea la suprafaţă a acestei „economii legionare”. Fiecare act al nostru de cumpărare, fiecare act economic, este şi un act politic. Pentru a rezuma aceste acțiuni la rigoarea ideologică cea mai pură, este imperativ necesar să privilegiem sistematic camaradul comparativ cu diferitele facilități oferite de sistemul de piață. Astfel vom pune bazele acestei indispensabile „economii legionare”, răspuns concret și comunitar la criza economică și la anomalia socială, fenomene cauzate de liberalismul financiar.
Fragment din conferinţa organizată de italienii de la Casa Pound, deicată economiei legionare. Traducere după Zentropa de Stefan Caliman. Corectură şi adaptare suplimentară FrontPress.ro