Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Ce-ai avut mai Emile cu Labaroiu ?

Violente anti-tiganesti in Cehia

Violentele anti-tiganesti continua in Cehia. Incidentele izolate au devenit o “miscare de masa” (GALERIE FOTO)

autor: FrontPress 

Timp de cateva saptamani in nordul Boemiei au avut loc manifestatii ale nativilor cehi impotriva tiganilor mutati in zona din estul tarii, scrie Spiegel Online. Ceea ce a inceput sub forma unor violente sporadice s-a transformat intr-o “miscare de masa” in oraselele de la granita cu Germania. Fenomenul este intretinut, confrom autoritatilor, de nationalistii care s-au mobilizat in regiune, anuntand demonstratii si in acest sfarsit de saptamana.
Jindich Nestler, un oficial al Partidului Muncitoresc pentru Dreptate Sociala (DSSS), a declarat ca “tiganii de treaba pot ramane aici”, dar a tinut sa precizeze ca “majoritatea sunt insa lenesi sau infractori, chiar teoristi, si trebuie sa dispara”.
In urma acestor manifestatii de strada si a tensiunilor rasiale evidente, ministrul de interne a suplimentat fortele de ordine cu politisti adusi din mai multe zone ale tarii.
Unul din punctele sensibile este oraselul Novy Bor unde saptamana trecuta 300 de nationalisti radicali au marsaluit strigand “Afara cu tiganii”, in aplauzele localnicilor cehi. “Noi suntem vocea poporului”, a declarat unul dintre organizatori. 600 de politisti au fost prezenti pentru a preintampina violentele de strada, inclusiv cativa ofiteri germani care au fost chemati sa ofere asistenta fortelor de ordine cehe.
In Cehia, dintr-o populatie de 10,5 milioane, in jur de 300.000 – 350.000 de persoane apartin etniei tiganesti. Sursa: FrontPress.ro

Imagini haioase http://yupi.md/

Poezia lui Eminescu pe un camion de 240.000 Euro

Încă mai există patrioţi. Poezia lui Eminescu pe un camion de 240.000 €

Reprezentantii Autorității Rutiere Române au fost atat de surprinsi ieri la vederea TIR-ului, incat l-au oprit pe loc pe Autostrada Bucuresti-Pitesti pe conducatorul acestuia, Gheorghe Vlase. Omul nu depasise viteza legala si nu incalcase nicio regula de circulatie, ci doar a arborat pe prelata TIR-ului pe care-l conducea o imagine a poetului neamului romanesc, Mihai Eminescu, alaturi de versurile “Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie/ Țara mea de glorii, țara mea de dor!”, iar pe spatele masinii indemnul “Nu uita ca esti român!”. Gheorghe Vlase ne-a marturisit ca TIR-ul sau este unicat in Romania si chiar o raritate in Europa. “Motorul dezvolta 750 de cai putere, iar camionul a costat 240.000 euro. Sa stiti ca doar patru astfel de exemplare sunt in lume. Unul se afla in Spania, altul in Olanda, cel de-al treilea la muzeul fabricii, iar al patrulea este al meu”, ne-a marturisit Vlase. El ne-a spus ca pentru branduirea masinii a mai dat inca 2.000 de euro. El mai vrea sa faca o alta prelata, de data aceasta cu Stefan cel Mare, cu urmatorul mesaj: “Basarabia n-a fost a mea, ci a urmasilor urmasilor mei!”. Vlase ne-a mai spus ca pe unde trece cu TIR-ul, oamenii sunt profund miscati de mesajele citite, asa cum au fost si cei de la ARR, care l-au si felicitat pentru o asa idee.

http://basarabia91.net/

vineri, 16 septembrie 2011

LABAROIU a fost demis


EU TRAIESC BINE,CA SUNT URMASA LUI TRAIAN !
Biografia secreta a Elenei UdreaFoto:http://fratiasindicat.blogspot.com/

Ce se mai discuta  porcaria asta, cu schimbarea lui Labaroiu. Toata ziua numai cu asta ne-a imbolnavit televiziunile, chiar un parlamentar PD-L de la Ploiesti, spunea sa-i multumim pentru tot ceea ce a facut pentru noi:))). Ce sinistru ca se discuta, despre acest  magar, care nu a facut nimic pentru  postul pe care l-a pastorit 2 luni, care  arata ca un pacient nou internat, la Balaceanca si care ne vorbea de Alba ca Zapada, in loc  de  a ne explica, anumite decizii pentru milioane de oameni care, asteptau cu sufletul la gura o vorba,  hotaritoare pentru viata lor si a familiilor lor.
Acest imbecil este discutat si paradiscutat fara noima si se iau interviuri  pupincuristilor PD-L, de parca a fost o mare personalitate, o desteptaciune si i se adreseaza de catre aceste  inconstiente moderatoare, cu  denumirea de"domnule ministru". Cit rau ne face noua,  la tot neamul romanesc, aceasta atitudine,de respect pe care il si mentioneaza fata, de aceste lichele criminale care au dus tara de rapa si pe noi pe marginea praspastiei(sau in prapastie). Va spun sincer ca dupa ce vad o emisiune cu aceste metenele  desantate, la adresa acestor lichele, chiar eu  la sfirsitul emisiunii, nu mai sint asa de sigura pe mine si inclin sa cred ca, parca  au ceva dreptate aceste  moderatoare, care sint inconstiente ca au atita  efect si orientare politica asupra ascultatorilor. Aceste pitipoance, care numai prin intrebarile lor tampite, distrug echilibrul politic al poporului nostru. Ele sint  in primul rind cele mai vinovate, pentru metenelele pe care le fac, acestor  posibili pacienti ai spitalelor psihiatrice.
Nici cu Sulfina ( ce nume predestinat) nu-mi e rusine. Aceasta geo-loaga care si-a implementat in toate   cuvintarile ei, cuvintul " cu siguranta" care ii tine locul de  aplomb si ii da o nota de desteptaciune,  nu-mi e rusine.
Chiar azi cind a fost intrebata de o pitipoanca daca, a fost intrebata daca accepta postul de "MINISTREASA" a spus "cu singuranta" de parca vorbea despre altcineva.  Ce intelegem de aici? Ca va invata pe dinafara,  zicerile lui Traian Basescu si ni le va voma, in fata pe sticla.
La ce altceva, sa ne asteptam? PE NOI CE NE INTERESEAZA? NE INTERESEAZA, sa fie indexate salariile si pensiile in  primul rind cu inflatia, apoi marite ca sa ajungem in  faliment ca grecii, spaniolii, italienii, portughezii. V-am spus mereu ca, vreau sa fiu in faliment ca ei, cu pensia lor.
Sa schimbam,  aceasta situatie de mizerie si de sinucidere ( stam ca vitele la abator)de acum, ca ne sta in putere. Curaj !!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Traian Basescu ne da si noua ce-a luat de la Obama !

BANCURI....

Intră un popă într-un restaurant,se aşează la masă.
Cheamă ospătarul şi îl întreabă:
- Fiule, balenă aveţi?
- Nu, părinte.
- Caşalot aveţi?
- Nu, părinte.
- Rechin aveţi?
- Nu, părinte.
- Atunci dă-mi o costiţă de porc afumată şi Dumnezeu mi-e martor că am vrut să mănânc peşte!

O ţigancă se duce la teatru. La întoarcere, ţiganul o întreabă:
- Cum a fost, fă, la teatru?
- Stai să-ţi povestesc. La intrare, toată lumea ţinea beletele în mînă, asa că l-am scos şi eu. La uşă , unul mi-a rupt beletul. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. Am intrat, m-am pus pe scaun şi deodată s-a stins lumina. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. La un moment dat, ăla de stătea lîngă mine, mi-a bagat mîna în chiloti. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io.
- Lasă asta, fă. Piesa, piesa cum a fost?
- Mult mai mare decît a ta!


Femeie sau barbat....... ??????

Femeie, barbat sau… “nedeterminat”

autor: FrontPress 
Autorităţile stângiste din Australia au decis că împărţirea oamenilor în bărbaţi şi femei este o noţiune “învechită” şi “discriminatorie”. Aşa s-a ajuns la oferirea unor “alternative” pentru cei care doresc să-şi facă paşapoarte noi. Astfel cetăţenii vor avea opţiunea de a alege la rubrica “Sex” un al treilea gen, pe lângă feminin şi masculin, şi anume “nedeterminat”.
Laburiştii care conduc statul-continent şi-au motivat decizia prin dorinţa combaterii discriminării de gen, informează BBC. Sunt vizaţi în principal transexualii şi hermafrodiţii (persoanele cu sex ambiguu).
Louise Pratt, senatoare din partea Partidului Laburist, a declarat că reforma reprezintă”un pas uriaş înainte”. Mai trebuie adăugat însă un mic detaliu: partenerul senatoarei entuziaste este o femeie care se crede bărbat.
În urmă cu un an jumătate, australianul Norrie May-Welby a fost prima persoană din lume care a avut gen “nedeterminat” în paşaport, scrie Gândul. Welby, născut bărbat, a suferit o operaţie de schimbare a sexului, dar ulterior, a decis că nu mai vrea să fie femeie. Autorităţile au fost de acord să facă o excepţie, după ce medicii au confirmat că nu au putut determina cu exactitate genul australianului. Sursa: FrontPress.ro
«

joi, 15 septembrie 2011

Tot mai bine acasa!

Nenoroceşte-i şi pe ei dom' Traian !

Aici vreau eu sa traiesc

Cu riscul de a muri de plictiseala mi-as dori sa traiesc acolo!

 
Classic Fairy Homes
Fairy houses the British province
Thatched roof (thatch) - not uncommon in the English private sector and over the years are gaining in popularity. For the manufacture of environmentally friendly thatched roof using water reed and wheat straw dlinnostebelnoy.

The tradition of thatched roofs is rooted in the mists of time. In the old thatched roofs were most common in England . Even the famous London 's Globe Theatre, where in the 17th century were premieres of plays by Shakespeare, was covered with straw.
Description: joinGroup
Description: joinGroup
Description: joinGroup
Description: joinGroup
Description: joinGroup
Description: joinGroup

Miscarea legionara comemoreaza martirii legionari

Mişcarea Noua Dreaptă comemorează martirii legionari căzuţi în închisorile comuniste (Galerie Foto)

Membrii Noii Drepte alături de vechiul legionar Ilie Tudor( tatal lui Tudor Gheorghe), fost deţinut politic şi autor al Cărţii “Un an lângă Căpitan”
În data de 14 septembrie 2011, in ziua marii sărbători creştine a Înălţării Sfintei Cruci, două delegaţii ale Mişcării Noua Dreaptă din Cluj şi Târgu Mureş au fost prezente la Aiud pentru a comemora victimele închisorilor comuniste, majoritatea deţinuţi politici legionari.
Naţionaliştii, alături de foşti deţinuţi politici, au participat la slujba de pomenire a martirilor ucişi de comunişti în închisoarea din Aiud, ţinută lângă Monumentul “Calvarul Aiudului”. A fost amplasat şi un stand al Magazinului Naţionalist.
Comuniştii au transformat închisoarea din Aiud într-un centru de exterminare a intelectualilor şi a preoţimii. 240 de generali români care au luptat pe frontul de est completează lista martirilor. Deţinuţii au fost supuşi la torturi şi la un tratament inuman, scopul torţionarilor find de a-i face să renunţe la credinţa în Hristos. Singurul lucru care i-a ţinut pe supravieţuitori în viaţă a fost credinţa în Dumnezeu şi rugăciunea.
Printre intelectualii care au trecut prin temniţa Aiudului se numără Petre Ţuţea, poetii Radu Gyr şi Vasile Voiculescu, filozoful Mircea Vulcãnescu, creatorul curentului gândirist Nichifor Crainic, la care se adugă Valeriu Gafencu, Pãrintele Dumitru Stãniloaie, Pãrintele Galeriu, Pãrintele Calciu-Dumitreasa, Pãrintele Iustin Pârvu, Pãrintele Bejan, Pãrintele Arsenie Papacioc, Pãrintele Daniil Tudor, Pãrintele Ion Lãcãtusu si multi, multi altii.
Membrii Noii Drepte au fost prezenţi în acest loc unde comunismul a fost înfrânt de martiriul legionarilor şi lansează tuturor tinerilor provocarea de a descoperi aceste locuri încãrcate de sfinţenie ale istoriei noastre recente.
Sursa: Blog ND

"Gata cu rugamintile, JOS CU EI !"

.Gata cu rugamintile, JOS CU EI !

Miniatura della versione delle 16:48, 4 dic 2006http://fratiasindicat.blogspot.com/

Zarah Leander de origine suedeza(1907-1981)Zarah  Leander a cunoscut succesul deplin in timpul celui de al 2-lea razboi mondial in Germania.
Din 2003 in orasul ei natal din Suedia Karlstad,  are o statuie.
Vila ei de linga Norrkoping a devgenit muzeu. In amintirea ei se ofera si o bursa anuala.

miercuri, 14 septembrie 2011

Fotografie imposibila

Scutul antiracheta

Analist francez: Scutul antiracheta nu are nici o utilitate militara

autor: FrontPress 
Pe fondul semnarii la Washington a acordului dintre Romania si Statele Unite ale Americii cu privire la amplasarea pe teritoriul tarii noastre a unei parti din sistemul scutului continental antiracheta, postul de televiziune Russia Today a realizat un material in care analistul Pierre Guerlain, profesor la West University din Paris, demonteaza utilitatea miltara a acestui demers.
“Nimeni nu crede cu adevarat ca ar exista vreo posibilitate ca Iranul sa atace Europa. Rachetele iraniene nu pot atinge Europa occidentala. Cel mai probabil, Washingtonul vrea sa asigure tarile care au fost, in trecut, sateliti ai Uniunii Sovietice. Asadar, este mai mult o miscare politica decat o necesitate militara“, sustine acesta.
Pe de alta parte, miscarea Washingtonului vine intr-un moment nepotrivit din punct de vedere financiar, in conditiile in care milioane de americani sunt in acest moment someri, mai spune analistul francez. “Este doar un mod de a se opune Rusiei, iar acest pas ar putea da startul unei noi curse a inarmarilor, lucru care ar fi total nepotrivit”, subliniaza Guerlain, adaugand ca, in opinia sa, “nu doar ineficienta scutului este o problema, ci si faptul ca el atrage costuri mari atat pentru Statele Unite, cat si pentru Rusia”. Sursa: FrontPress.ro
« 

Interviu cu tatal lui Tudor Gheorghe fost detinut politic

Acolo unde-i tara mea Tudor Gheorghe al carui tata a fost detinut politic

Experiment inuman si cinic, dar injositor pentru lumea civilizata

Ma uit la cea mai sinistra piesa de teatru,  pusa in scena in Romania si pe  experimentarea  asupra acestui popor al nostru, prea credul, prea  las si prea  indolent. Lasa, "cum  o vrea Dumnezeu". Faptul ca noi ca popor, sintem  alesii experimentului lumii civilizate se datoreaza nu numai conducatorilor criminali ca, au acceptat asa ceva dar si noua, poporul roman  un popor mult prea supus  si ca o bucata de plastelina din care poti face ce vrei, un catel,  un cersetor, un paduchios, fara ca cineva sa aiba macar mila, ca in spatele acestor  jigniri si experimente se afla oameni din carne si oase, cu nazuinte pentru ei si familiile lor, oameni bolnavi care  asteapta ajutor din partea statului, parinti care vor ca copii lor sa intreaca  asteptarile lor si sa fie o treapta mai sus. Dar toate aceste sperante sint naruite si de zi, ceas de ceas.
Noul experiment care se face acum, cu introducerea monedei euro  inainte de termen in Romania, arata cit de cinici, sint  elitele europene si conducatorii noastrii, care se comporta mai rau ca o armata de ocupatie. Grecia a ajuns la faliment  cu toate ca  au de 5 ori lefurile si pensiile noastre si vor sa iasa din  plasa euro si noi ce sa facem cu 150 euro pe luna, cind un kg. de orice este 3-4 euro? Cei care au mii de euro nu fac fata, dar cu cu 150?   Asta ne va ruina viata si  va fi un  experiment facut pe dobitoci care, va arata limita de jos unde se poate ajunge cu un popor obedient ca noi, care nu intelegem ce ni se intimpla. Daca pina acum  nu credeam ca sintem materialul  bun  pentru acest experiment, acum cred. Noi sintem alesii pentru a fii distrusi. Dar cred in tineri si in  dorinta lor de mai bine, de dreptate. Curaj !!! Mereu am spus ca puterea sta numai in noi, ca alegerile vor  fi de asa natura organizate incit,  tot ei vor fi la putere si opozitia este caricaturala. Nu am incredere in opozitie, nici macar sa ma treaca strada. Sa dovedim ca nu sintem experimentul Europei si al lumii si  conducatorii pe care  ni i-am ales, nu ne reprezinta. Aveti incredere ca,  fiecare generatie de romani a avut  vitejii lor, dar de fiecare data s-a cazut mai adinc in groapa de c... sapata noua, de  ticalosii vinduti strainatatii. CURAJ !!!!!!
Capul sus, pieptul inainte !!!! papapa

Scriitorul Tesu Solomovici

Scriitorul Teşu Solomovici: Eu şi toţi evreii români îi datorăm viaţa mareşalului Ion Antonescu

autor: FrontPress 
Scriitorul Teșu Solomovici a declarat, duminică, la emisiunea “La taifas cu Ion Cristoiu” difuzată de B1 TV, că este obsedat de peste 70 de ani de figura mareșalului Ion Antonescu, personaj care a trimis o parte a familiei sale în Trasnistria dar care l-a refuzat pe Adolf Hitler în a îi preda evreii din România.
“Acum 70 de ani copilul Solomovici a fost dat afară din școlile românești printr-un ordin semnat de mareșalul Antonescu. Același mareșal Antonescu a trimis parte din familia mea în Transnistria, unde mulți au murit. Același mareșal Antonescu i-a spus nu lui Hitler și Himmler și a refuzat să îi predea pe evreii din România, inclusiv pe mine naziștilor”, a declarat scriitorul.
“Într-un fel îi datorez viața aceluiași mareșal Ion Antonescu și ca mine îi datorează lui Antonescu viața aproape toți evreii din vechiul regat”, a punctat Solomovici. De pe B1

http://frontpress.ro/

Corneliu Zelea Codreanu (1889-1938)

Subiectul: Istorie,Naţionalism
Drumul pe care l’au străbătut falangele de tineri, in cântecele aducătoare de nădejdi şi biruintă, nu ar fi fost atât de drept şi de conform cu cele mai sfinte nazuinte româneşti, dacă nu ar fi apărut din sânul acestui generatii – ca o stâncă in mijlocul valurilor – omul, chemat sa stea in fruntea ei ca un deschizător de drumuri, Căpitanul.
Din sufletul cald şi mare al acestui conducător au ieşit ca nişte porunci, principiile şi normele vietii celei noui. Lucrând pe planul istoriei viitoare şi dela o înăltime neînteles pentru majoritatea bătrână, trăitoare pentru burtã, petrecere şi… democratie. Dar l’a înteles generatia tânără.
Asemenea unui uriaş constructor el a cimentat credintã în sufletele tinere, entuziasmându-le, îmbărbătându-le şi animându-le, impunându-se prin însuşirile sale deosebite. S’a făcut impus pentru ca îl impuneau persoana şi faptele sale legendare. Nimeni n’a fost mai hulit ca el. Nimeni n’a fost mai prigonit. Toată viata lui a fost o continuă lupta şi un lant nesfârşit de primejdii. Istoria politică a României nu cunoaşte in tot trecutul ei încă un caz asemănător. Calomniile cele mai ordinare, provocările şi toată gama de josnicie a trădătorilor şi lichelelor nationale, au căutat să-l nimicească, fără să-l poată atinge sau umbri pe acest uriaş al generatiei noastre, ea însăşi foarte mare, in seria generaţiilor româneşti.
In acest om ne regãsim noi toti. Toată generatia tânara de Astăzi. Şi in el vedem pe cel ce va prohodi nesuferita situatie de acum, spre marea fericire a unui neam scapat dela sufocare şi o moarte sigură. Noi credem in el, şi suntem siguri ca nu va înşela sperantele celor multi şi obiditi, fără pâine, şi fără dreptate. Tot mai mult se profilează duhul nou, care îşi găseşte izvorul in sufletal lui curat, pe orizontul zilei de mâine. Zi, care va fi, in primal rând a lui; a noastră; a României de mâine, al cărui căpitan este el: Corneliu Codreanu.
Căpitanul ! Este o piatrã de hotar; o granitã. Sabie întinsã între douã lumi. Una veche, pe care o înfruntã cu bãrbãtie distrugând-o; alta nouã, pe care o creeazã, îi dã viatã, o cheamã la luminã. Căpitanul ! Gând. Hotărîre. Actiune. Vitejie. Viată. Pe el îl iubim. Pe el îl ascultăm. Lui îi stăm la ordine. El este nădejde.a noastră de azi şi a României de mâine. Prin el suntem tari. Prin el suntem temuti. Prin el vom birui. Generatia noastra adunându-si toata credinta ei strigã: Trãiascã Cãpitanul!
Sursa: Căpitanul de Ion Banea
http://blog.nouadreapta.org/

marți, 13 septembrie 2011

Imnul eroilor

Drum bun Respect Armatei Romane

A murit cel mai in virsta general al Armatei Romane. Avea 107 ani !

autor: FrontPress 
Nicolae Dumitrescu, cel mai în vârstă general din Armata română, a murit ieri în urma unui atac cerebral, la vârsta de 107 ani. Generalul de brigadă în rezervă a luptat în cel de al doilea război mondial, remarcându-se în timpul bătăliilor de pe frontul de la Odessa, împotriva Armatei Roşii.
Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Ghencea Militar, au declarat reprezentanţii ai Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război (ANVR).
Nicoale Dumitrescu nu a fost căsătorit niciodată, iar în ultima parte a vieţii a locuit într-un imobil pus la dispoziţie de Primărie, după ce locuinţa din centrul Capitalei în care stătea încă din 1932 a intrat în reparaţii.
În urmă cu un an, bătrânul a acordat un interviu pentru Adevărul în care spunea că secretul longevităţii sale era cumpătarea. „N-am ţinut şi nici n-o să ţin regim niciodată. De băut, n-am mai băut alcool de 40 de ani, şi tutunul l-am lăsat pe la 27-28 de ani”, explica generalul forma bună pe care o avea. Sursa: FrontPress.ro

Slugi la licurici

Slugi la licurici. România a cheltuit 800 de milioane de dolari pentru războaiele Americii

autor: FrontPress 
Armata română nu mai are de ceva ani buni ca prim scop apărarea teritoriului naţional, devenind încă un braţ armat teleghidat în războaiele imperialismului american. Soldatul român nu mai este un simbol al apărării ţării în faţa invadatorilor străini, devenind un fel de mercenar care luptă pentru interese străine în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii. Dar slugărnicia politică ne costă pe toţi. Din 2004 şi până în prezent România a cheltuit în jur de 800 de milioane de dolari pentru a-şi susţine trupele în teatrele de operaţiuni, în principal în războaiele deschise de Statele Unite în Irak şi Afganistan, după cum poate fi estimat din bugetele aprobate pentru Armată.
La 11 noiembrie 2003 în Afganistan mureau doi militari români, primii care cădeau în misiuni de luptă după al Doilea Război Mondial. Între 2003 şi 2011 în teatrele de operaţiuni au murit 21 de militari români (18 în Afganistan, doi în Irak şi unul în Bosnia)  şi alţi 74 au fost răniţi (58 în Afganistan, 14 în Irak şi doi în Bosnia).
Preşedintele Traian Băsescu se află astăzi în vizită în Statele Unite unde va finaliza unele proiecte comune româno-americane, scrie Ziarul Financiar. Între dosarele importante se numără instalarea scutului american antirachetă în România, decizie luată în Consiliul Suprem de Apărare al Ţării la începutul lui mai, punând gratuit ţara noastră într-o poziţie de ostilitate faţă Rusia.
După atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, România a fost un partener totalmente necondiţionat al Statelor Unite, iar intrarea în NATO în 2004 a întărit aceast lucru care a culminat cu deschiderea pentru trupele americane a Portului Constanţa şi a Aeroportului Kogălniceanu şi cu amplasarea scutului antirachetă la Deveselu, judeţul Olt.
Dar, aşa cum menţionam înainte, această atitudine slugarnică ne afectează pe toţi. Conform Ziarului Financiar, România a alocat anul acesta un buget pentru susţinerea operaţiunilor în străinătate de 371 milioane de lei, bugetul pentru aceste misiuni fiind în 2010 de 268 milioane de lei. În total, din 2004 până acum, peste 800 milioane de dolari (600 milioane de euro) au fost cheltuiţi, majoritatea pentru susţinerea trupelor din Irak şi Afganistan. În vara lui 2009 România şi-a retras trupele din Irak – în jur de 500 de militari, însă le-a suplimentat pe cele din Afganistan unde misiunile se desfăşoară acum sub comanda NATO.
În prezent, România are, potrivit datelor Ministerului Apărării Naţionale, 1.800 de soldaţi în Afganistan şi doar doi în Irak (pentru instruirea trupelor irakiene), 119 oameni în Bosnia şi în Kosovo. În jur de 2.000 de militari şi poliţişti se află în misiuni ale NATO sau ONU în afara graniţelor României în acest moment, pentru a servi interesele Statelor Unite ale Americii sau ale diferitelor organizatii mondialiste.
În mod oficial, guvernele nu au prezentat niciodată factura războaielor, cifrele pentru acţiunile externe fiind cuprinse, deşi într-un mod amestecat, în legile bugetelor, scrie Ziarul Financiar. În 2006, surse din cadrul Guvernului Tăriceanu estimau costul războaielor în care era implicată România la 200 milioane de dolari anual, ceea ce ar duce sumele totale chaltuite la peste 1,5 miliarde de dolari.
Pe de altă parte, România a încercat în aceşti ani să fie implicată în reconstrucţia Irakului şi să ia “dividende” ale implicării sale, dar fără succes, deocamdată. Ba mai mult, datoria Irakului de dinainte de 1989 faţă de România, estimată de Bucureşti ca fiind de 2,6 miliarde de dolari şi de către Bagdad de 1,7 miliarde de dolari, a fost ştearsă parţial, la sugestiile americanilor. După mai multe tratative, s-a ajuns în final la înţelegerea ca Irakul să achite României 977 milioane de dolari, eşalonat, pe 23 de ani.
România ar putea înregistra alte pierderi importante, dacă Bucureştiul va ceda insistenţelor “prieteneşti” ale Washingtionului cu privire la cumpărarea mai multor avioane F-16 învechite de către ţara noastră. Contractul este evaluat la 1 miliard dolari, adică cât toate investiţiile americane directe în România la un loc. Sursa: FrontPress.ro

Elena Bichman a existat a fost a doua sotie a lui Toma Caragiu


Elena Bichman Caragiu este scoasa din ecuatie ! Vedeti cum se jongleaza cu nevestele lui Toma Caragiu, dupa cum cere interesul !

Ultima sotie a lui Toma Caragiu, ucisa de un psihopat american

Miniona, blonda, foarte frumusica, ambitioasa. Cu aceste atuuri a reusit sa-l dea gata pe Toma Caragiu inca din primele zile ale intalnirii lor, in toamna lui 1962. Anul acesta povestea lor de iubire ar fi implinit patru decenii. Timpul n-a avut insa rabdare cu marele actor si cu cea care avea sa-i devina sotie, Elena Bichman-Caragiu.
Imediat dupa absolvirea Institutului de Teatru si Film, Elena Bichman (nascuta in 1937, la Bucuresti) a fost repartizata la teatrul din Ploiesti. A plecat aici impreuna cu sotul ei, actorul si dramaturgul Paul Ioachim, mai mare decat ea cu sapte ani, cel care reusise sa-i insufle pasiunea pentru teatru. Mai mult, el a fost acela care i-a schimbat in mare parte destinul. Desi studenta la geologie, Ioachim i-a descoperit calitatile de actrita si a sfatuit-o sa dea la teatru. Sub atenta sa supraveghere, Elena avea sa intre a doua la actorie.
Patru ani mai tarziu, in 1962 la bratul sotului ei, isi facea intrarea in urbea natala a lui Caragiale. Aici avea sa-l cunoasca pe Toma Caragiu (cu 11 ani mai mare decat ea), care era deja un nume. Un an mai tarziu se despartea de Paul Ioachim pentru Toma Caragiu, si el aflat la al doilea mariaj. "Eu am fost doar o etapa in viata ei si cred ca asa trebuia sa se intample. Nu i-am purtat niciodata pica lui Toma Caragiu pentru asta. Dupa despartire, deci de aproape 40 de ani, nu m-a mai interesat persoana ei", sustine Paul Ioachim.
Potrivit apropiatilor, Elena Bichman-Caragiu a intuit perfect ca marele Toma ar putea constitui o trambulina perfecta de lansare pentru cariera sa. Ani de-a randul i s-a plans ca e doar o umbra pentru el, ca numai el are parte de notorietate si aprecieri din partea tuturor, iar calitatile ei trec neobservate doar pentru ca el, sotul ei, refuza sa o ajute.
Acuzat de egoism, Toma Caragiu a incercat s-o plaseze cat mai bine pe sotia sa. Si cand a devenit director la Ploiesti, teatru ce-i poarta azi numele, si cand a venit la Bucuresti, la "Bulandra", unde a adus-o dupa el, ba chiar a impus-o colectivului de regizori si actori. Fara prea mare succes. Asa ca, la un moment dat, reprosandu-i iar un defect imaginar, Elena l-a parasit si a plecat la Cluj, cu un regizor, unde a stat mai bine de un an. Toma Caragiu a iertat-o si a convins-o sa revina.
Si totusi, Elena Bichman-Caragiu avea si un punct forte. Un fler fantastic, ceva parca supranatural care o proteja de pericole. "Daca-ti spunea sa nu faci cutare lucru sau sa nu mergi intr-un loc trebuia s-o asculti. Altfel, riscai s-o patesti", declara apropiatii actritei, care considera ca au si argumente zdrobitoare. De pilda, povestesc ei, odata chemata de Toma Caragiu la Bucuresti, isi ia din timp bilet de avion. Cu o zi inainte renunta, iar cursa respectiva se prabuseste. Altadata trebuia sa plece in turneu cu teatrul, cu autocarul. Refuza, in ultimul moment, si prefera sa calatoreasca cu trenul. Colegii ei sufera un grav accident de circulatie. Sta intr-un bar de zi, la taclale. Brusc, se ridica si pleaca. 30 de minute mai tarziu, butelia pe care se prepara cafeaua explodeaza. Ca sa nu mai vorbim de 4 martie 1977. Toma Caragiu si regizorul Alexandru Bocanet planuiesc sa plece pe 5 martie la munte, sa sarbatoreasca finalizarea unui nou film. Elena va pleca insa cu o zi mai devreme pentru a aranja unele detalii. In seara aceleiasi zile, Toma Caragiu impreuna cu Alexandru Bocanet isi pierd viata, blocul "Miraj" din Piata Universitatii in care se aflau prabusindu-se in urma cutremurului.
Anul trecut, "s-a reintalnit" cu Toma Caragiu. A fost asasinata intr-un bar din New York, foarte probabil de un psihopat, cu zeci de lovituri de cutit. Vestea a sosit in tara la mult timp dupa consumarea faptului, pe la inceputul acestui an. Se spune chiar ca nici comunitatea romaneasca din New York n-a stiut imediat despre cele petrecute, afland tarziu despre cumplita veste. Celor din tara care au cunoscut-o nu le-a venit sa creada, sperand mereu ca lucrurile nu stau asa.
Dupa socul cutremurului, sprijinita de cativa prieteni influenti, cere si primeste audienta la Elena Ceausescu. Ii solicita acesteia aprobarea pentru a pleca intr-o excursie in Grecia. In 1978 pleaca. Avea sa nu se mai intoarca niciodata in tara in care a cunoscut probabil cele mai mari bucurii, dar si memorabile esecuri. Nu mai tine legatura cu nimeni, desi exista si azi fosti colegi de facultate stabiliti fie in Statele Unite, fie in Canada. Peste ani s-a aflat ca
si-a incercat mai intai sansa la Paris, unde in 1980 scoate un disc de muzica usoara, sub pseudonimul Helenne Carra. N-are insa nici un ecou. Doi ani mai tarziu se stabileste in SUA. Lucreaza intr-o prima faza ca taximetrista. Apoi, se hotaraste sa-si puna iar in valoare capacitatile paranormale. Si se transforma in Mafalda, o ghicitoare dintr-un bar de noapte newyorkez. Sfarsitul ei aparte a atras atentia politiei, care a rezolvat insa repede cazul, dupa cate se pare, punand totul in carca unui psihopat.

http://libertatea.ro/

Vip........

Ma asezasem sa scriu despre cit de mult admir poporul  grec, pentru  vitejia cu care au respins toate masurile de austeritate, cu toate ca vad ca se scrie ca numai citeva saptamini (2) mai dureaza pina da Grecia intra in faliment  si trec e la drahma.
 Barbatia de care a dat dovada neadmitind  aceasta magarie ca, cei care ii conduc au furat si au transmis eronat datele, financiare institutiilor internationale, este demna de admirat. Dar noi romanii cu un salariu si pensie la  o fractiune mai mare, sau mai mica din ale lor sintem bine condusi si am evitat asa ceva. Dar noi din saracia si mizeria noastra finantam UE pentru a trai la nivelul la care au fost inainte grecii.Cind ma chinuiam sa formulez citeva fraze ce credeti. La Protv, era fosta sotie a lui Toma Caragiu si ultima.  Nu am rezistat prea mult caci,  nu ma gindeam ca mai exista atita  obraznicie si lipsa de bun simt si de murdarire a memoriei  celebrului actor. Fiecare dintre dvs. poate  accesa google sa vada toate inadvertentele povestite cu nonsalanta, celor care nu au nici un  pic de bun simt  sau buna credinta. In  primul rind vreau sa va spun ca Toma Caragiu s-a nascut la Atena(1925-1977). Nu numesc numele sotiilor lui Toma Caragiu dinaintea  Elenei Caragiu, pentru a nu le baga in aceasta  oala.  Doamna despre care vorbeste Elena, a divortat in 1952 si nu avea cum sa fie sotia lui Toma in anii 1960 si cind a cunoscut-o Toma pe Elena, a doua sotie pe care am cunoscut-o eu si  care a facut o mare gresala fata de Toma,  caci l-a inselat la 2 sapt. dupa casatorie  si atunci eu  mica fiind credeam ca este prima lui sotie, si o admiram foarte mult, ati vazut in articolele mele, (Toma Caragiu vecinul nostru drag)in anii 1964, o vedeam mereu cu Toma la brat. Stiu ca abia atunci pina sa plece la Bucuresti Toma s-a mutat din casa lui de pe Rudului intr-o camaruta la Teatrul Ploiesti, caci incepuse idila cu Elena. Dar cei apropiati stiu ca Elena nu a fost ceea ce arata acum a fi. Fara talent si folosindu-l pe Toma ca pe o trambulina , a  facut ce a vrut din Toma, care era suparat pina peste poate si a murit suparat caci, Elena noastra in timpul cutremurului era la Sinaia  ca sa plimbe catelul :))))
Eu nu stiu cum  a acceptat PROTV ACEASRTA MAGARIE,  poate doar pentru,  a minimalizarea viata de fiere, pe care a dus-o cu aceasta doamna, ultima sotie. Ca de rusine a plecat, dupa cutremur in America. Si a venit acum dupa 30 de ani, ca Alba ca Zapada. Nu stiu ce gindesc ceilalti actori  cu care a lucrat  si carora Toma li se adresa cu cele mai ascunse trairi, in confidente. Toma a murit suparat, inselat , distrus. In memoria lui Toma cei care l-au cunoscut trebuie sa  aiba curajul sa spuna calvarul ,pe care l-a trait Toma inainte de a muri in aceea perioada, cind era tratat ca un lacheu, de cea pe care o iubea.   Dumnezeu sa-l ierte !
Sint revoltata ca vad ca si pe google au scos-o pe a doua sotie  Elena Bichman, casatorita cu Toma in 1963, fiind divortata de dramaturgul PAUL IOACHIM.  Inseamna ca totul a fost regizat dinainte. Fara sa se explice pentru adevar ca Toma  a mai avut o nevastaaaaaaa.La divortul lui Toma Caragiu de prima nevasta Maria Bondar,aceasta ultima Elena avea doar 12 ani si nu avea cum sa se marite cu Toma:)))

luni, 12 septembrie 2011

Moartea vine pe bicicleta

Pentru mine a devenit aproape o certitudine: regimul Băsescu nu va putea fi înlăturat pasnic si nonviolent, prin alegeri organizate de el. Indiferent ce-ar vota electoratul. Există în gena românilor o aberaţie metabolică de care popoarele mari au fost ferite: capacitatea de a se hrani din suferinţa şi necazurile celor din jur. Pe militari îi supara reducerea soldelor dar privesc la profesori cum sunt umiliţi de către stat şi moralul lor se redresează. Profesorii, deşi disperaţi de saracia în care au fost împinşi, trag cu coada ochiului spre pensionari, spre nenorocirea acestora si lipsa de orice speranţă pentru ziua de mâine şi parcă viaţa începe să li se pară acceptabilă. Chiar şi pensionarii şi-au găsit drogul lor de recuperare a deficitului de proteine: caută spre nenorociţii cu handicap major, spre invalizii în cărucioare, cărora protecţia socială (!) le-a retras şi derizoriul ajutor de stat de până acum şi, savurându-le agonia, simt cum capătă puteri pentru încă o zi de nemâncare.Tineretul? Care tineret? Ala de pe la scolile de vara? Cel caruia nu-i pasa ca nu au burse, nu au haine, nu au ce manca, nu au educatie,nu au cunostinte nici pentru un amarat de bac, si, practic, nu au nici un viitor.Mai vezi un miting studentesc ca in anii ’90? Cel putin pentru locuri de munca daca nu pentru conditii de studii. Nu-i intereseaza decat disco, etno-b, tutun,bautura si distractie plus internet.Asta am crescut, asta avem.
Ăştia suntem: poporul care a dat Mioriţa, şi “să moară şi capra vecinului”. Un popor trăind mai mult din resentimente decât din raţiune. Un popor pe care nu te poţi baza şi pe care nimeni nu se bazează. Un popor lipsit de lucrurile sfinte care să-l ancoreze durabil în istorie şi să îl recomande, onorabil, viitorului. Poporul lui Băsescu! Ca el şi pentru el.
Regimul Băsescu nu va putea fi înlăturat la urne de un astfel de popor pentru că, pur şi simplu, acest regim îi spune, râzându-i în nas prin fiecare gest al său: conduc cum pohtesc şi nu am a-ţi da socoteală, indiferent de legi şi constituţie. Încetează cu mârâitul pentru că, oricum, nu ai nici o şansă şi, oricum, nu am de gând a te trata altfel decât ca pe o turmă. Iar dacă voi, dobitoacelor din recensăminte, veţi cuteza, prin gesturi nesăbuite, să pretindeţi că sunteţi un popor, atunci nu uitaţi că se vor găsi mereu bani să vă cumpăr liderii, se vor găsi mereu dosare să îi şantajez pe idealişti şi, la nevoie, se vor găsi mereu instituţii ale mele, reţineţi ALE MELE, să demonstreze că m-aţi votat pe mine indiferent ce ati votat voi ca proştii! Nu faceti prostii ca politia si jandarmeria MEA deabia asteapta.
http://3.bp.blogspot.com/_H2ZK7PsUUjY/TUnXWOi6LVI/AAAAAAAAANE/KElqBOwrBFE/s1600/g.a..jpg
Cine să răstoarne, democratic, balanţa în Parlament? “Dizidenţii” lui Blaga din PDL, speriati închipuindu-şi cu ce i-ar putea avea la mână BASESCU? UDMR-iştii plini de ifose dar dependenţi de palinka puterii ca drogaţii de pudra lor şi îngroziţi ca de moarte de perspectiva sevrajului? Cine? Iar dacă se ajunge la alegerile de la anul mai are cineva naivitatea să spere că vor fi alegeri corecte, după demonstraţia recentă cu moldovenii lui Pinalti de la Piatra Neamţ?
Ce sperante mai avem?Sa ne imaginăm că Preşedintele primeşte într-o seară un telefon convingător de la Washington şi a doua zi prezintă naţiunii o demisie din motive de sănătate. Sau să ne închipuim că în media apar informaţii atât de compromiţătoare şi atât de inatacabile privind abuzurile puterii încât efectul să fie o demisie de onoare la cel mai înalt nivel. Sanchi. Exemple de astfel de posibile circumstanţe, paşnice, ar putea continua.Dar nu pentru Basescu.Nici pentru camarila lui lacoma si dornica sa stoarca cat mai mult .
Deci , dacă nu se întâmplă o minune care să evite ajungerea la alegerile la termen organizate de regimul Basescu- Boc, vom fi condamnaţi să ne conducă, întreaga viată, Traian Băsescu.
Întreaga viaţă a noastră sau întreaga viaţă a lui.
http://mercenarul.weblog.ro/

Reprezentantii UDMR fara fricaReprezentanţii UDMR nu mai au nici o frică de legile României – poartă însemnele de luptă ale Ungariei, la vedere

Presedintele Consiliului Judetean Covasna (CJ), UDMR-istul Tamas Sandor, apare intr-un material inregistrat pentru televiziunea maghiara DUNA TV alaturi de drapelul militar al Ungariei. Subiectul reportajului este legat de recentele somatii adresate Primariei Sfantu Gheorghe, condusa de UDMR-istul Antal Arpad, de catre Prefectura Covasna, urmare a petitiilor lui Dan Tanase, in legatura cu faptul ca limba maghiara este utilizata de catre autoritatile locale ca fiind limba oficiala, in dauna limbii romane.
Intr-o inregistrare pentru DUNA TV, UDMR-istul Tamas Sandor apare intr-un cadrul in care sunt promovate, evident intentionat, mai multe drapele maghiare. Cel din mijloc este u
n drapel militar al Ungariei, informatie care poate fi verificata cu usurinta la o scurta cautare pe internet.
In legatura cu locul in care este amplasat acest drapel militar nu pot decat sa banuiesc ca este chiar in sediul CJ Covasna.
Sursa: Romanian Global News
http://blog.nouadreapta.org/

Nici acum nu stiu misterul ! de Ion Pribeagu(poezii sugubete)


Privea pe Ben Iehuda-ntr-o vitrină
Şi eu eram c’un pas în urma ei…
Avea un trup superb, de Messalină
Ş-un picioruş sculptat parcă de zei.
Să-mi depărtez din gînd melancolia,
Setos de noutăţi ca orice om,
Mi-am scos, cu politeţă, pălăria
Şi i-am şoptit surâzător: Salem!

M-a măsurat din cap pînă-n picioare
C’o nonşalanţă ce mă-ncătuşa
Şi parcă a zîmbit sau mi se pare
Că mi-a şoptit candid: Bevakasa!

Cum flerul niciodată nu mă-nşală
Ştiam precis că o să-mi cadă în laţ,
Şi am plecat cu ea la’nvălmăşeală,
Ca Julieta şi Romeo, braţ la braţ.
Simţind că din priviri am înţeles-o,
Şi fericit de-această aventură
Ne-am aşezat la masă-ntr-un Espresso
Eu, o cafea şi ea, o prăjitură.
La tot ce-i îndrugam:-Mamzel,duduie!   
C’o frază mai de ici, mai de colo,
Guriţa-i dulce nu ştia să spuie
Decît o vorbuliţă, una: Lo!
Şi cum sălta din umeri, ştrengăreşte
Şi îmi zîmbea, pe loc m-am lămurit:
Ea nu ştia o boabă româneşte,
Eu nu ştiam nici un cuvînt ivrit.
Pe masă, şerveţele-mpăturite
Şi ea, ca eu să nu stau ca un bleg
Îşi însoţea cuvintele rostite
Cu cîte-un mic desen, s-o înteleg…
Mi-a desenat cuţit, farfurioară
Şi cum m-ardeau privirile-i adînce,
Am înţeles, că dulcea mea comoară
Ar fi dorit să mergem să mănînce.
În restaurant intrarăm şi îndată
Un chelner ne-a servit, ca din senin,
Un forspaiz, o friptură şi-o salată
Şi am ciocnit şi un pahar de vin.
Mînca cu mlădieri de porumbiţă
Cu dinţişori de-un alb mărgăritar,
A mai cerut ficat şi o costiţă,
Ş-am mai ciocnit cu ea înc’un pahar!
Apoi a început să deseneze
O tobă, saxofon şi-un clarinet
Ş-am înţeles că vrea să se distreze
Şi am intrat cu ea la cabaret.
Program, femei, orchestră mexicană,
Parfum de mosc, velour şi ametist
Şi drăgălaşa mea, pe nume Brană,
Mi-a acordat o porţie de twist.
După aceea, foarte’nfierbîntată
De dans, de coca-cola şi cafea,
Iubita mea cuminte ş’adorată,
Mi-a desenat frumos, o canapea.
De-atunci îmi chinui mintea să-mi pleznească
Şi nu pot dezlega acest mister:
De unde a putut ea să ghicească
Că sînt de meserie tapiţer?

Nici cu al lor nu-mi e rusine !

http://primejdiaalbacorvin.blogspot.com/

duminică, 11 septembrie 2011

Cinstirea memoriei lui Avram Iancu la Tebea

Peste 5.000 de români au cinstit memoria lui Avram Iancu la Ţebea

autor: FrontPress 11.09.2011

Grupul membrilor şi simpatizanţilor Noii Drepte la Ţebea
Manifestările anuale de la Ţebea, din judeţul Hunedoara, sunt un reper pentru toate sărbătorile identitare româneşti. Peste 5.000 de persoane, majoritatea moţi din comunele învecinate, s-au strâns astăzi la Ţebea ca să cinstească memoria lui Avram Iancu, la împlinirea a 139 de ani de la moartea eroului naţional.
Manifestările, organizate de către Consiliul Local al comunei Baia de Criş, în colaborare cu Consiliul Judeţean Hunedoara şi Societatea Cultural – Patriotică “Avram Iancu” din România, au început cu o ceremonie religioasă după care a fost dat onorul militar, iar apoi a urmat depunerea de coroane de flori la mormântul lui Avram Iancu.
La Serbările Naţionale de la Ţebe au luat parte printre alţii ministrul Administraţiei şi Internelor Traian Igaş, vicepreşedintele UNPR Mircia Muntean, preşedintele PNL Crin Antonescu, vicepreşedintele PNL Dan Radu Ruşanu, secretarul general al PSD Liviu Dragnea, preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, fostul senator PRM Gheorghe Funar, liderul PNŢCD Victor Ciorbea, reprezentanţi ai organizaţiei Noua Dreaptă şi lideri politici locali, pe lângă reprezentanţi ai Bisericii şi ai administraţiilor publice din judeţele Hunedoara, Alba şi Arad.
Ca de fiecare dată, nu au lipsit şi micile şicane politicianiste. Din partea puterii, doar ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a ajuns la Ţebea. Conform Jurnalului Naţional, în timp ce Crin Antonescu, preşedintele PNL, rostea un discurs despre Avram Iancu, Traian Igaş şi liderii locali ai PDL au părăsit cimitirul, fiind însoţiţi de tulnicărese. Mai mult, la ieşire Igaş s-a arătat nemulţumit de faptul că USL a depus prea multe coroane de flori la mormântul „crăişorului munţilor” şi că astfel au fost politizate serbările naţionale de la Ţebea.
Manifestările de la Ţebea au fost dedicate memoriei “Crăişorului”, cum a fost supranumit Avram Iancu. Eroul neamului s-a născut la 1824, într-o familie de moţi înstăriţi din comuna Vidra de Sus. De profesie avocat, la Revoluţia de la 1848, Avram Iancu făcea parte dintre fruntaşii intelectualităţii româneşti transilvănene care lupta pentru emancipare socială şi naţională. A fost unul dintre iniţiatorii şi organizatorii adunărilor publice de la Blaj, din 30 aprilie, 15-17 mai şi 15-23 septembrie 1848, şi conducătorul cetelor înarmate de ţărani şi mineri din Munţii Apuseni, în rândurile cărora se bucura de o mare popularitate. Avram Iancu s-a stins din viaţă la 10 septembrie 1872, în comuna Baia de Criş, şi a fost înmormântat în cimitirul de la Ţebea, la umbra Gorunului lui Horea, conducătorul răscoalei ţărăneşti din 1784. Sursa: FrontPress.ro

Democratie adevarata acum

Miniatura della versione delle 16:48, 4 dic 2006OMUL se afla intr-o stare continua de legitima aparare impotriva STATULUI. De abia este nascut si deja este strivit sub greutatea legilor, care sunt facute nu de el, nici pentru el, fara el, impotriva lui.
"A fi guvernat înseamnă a fi ținut la vedere, inspectat, spionat, dirijat, legiferat, reglementat, priponit, îndoctrinat, povățuit, controlat, estimat, reevaluat, cenzurat, comandat de către ființe care nu au nici înțelepciune, nici știință și nici virtute."
Constitutia Romaniei, in articolul 30 proclama: "Libertatea de exprimare"
Ati fost invatati, educati, indoctrinati , ca ANARHISMUL este ceva RAU, de fapt asa cum gandim NOI ,ganditi si DUMNEAVOASTRA dar va este frica sa RECUNOASTETI ! Cititi si veti vedea ca suntem la fel ca voi, nici mai buni, nici mai rai!De ce avem FATA ASCUNSA DE O BATISTA? Simplu, fiindca PUTEREA ne haituieste, vor sa ne identifice, sa ne aresteze,LE ESTE FRICA DE NOI! Este insa si un fel de "moda" la tinerii anarhisti. Noi nu reprezentam acei demonstranti care sparg vitrinele magazinelor ca sa fure bunuri, noi ne luptam cu fortele de represiune ale PUTERII, ale STATULUI, politia, jandarmii sau armata care, pe bani putini, NE PROVOACA,NE BAT SI NE OMOARA ca sa nu mai protestam impotriva masurilor criminale ale sefilor lor, AFLATI TEMPORAR LA PUTERE.
Si NU UITATI! Desi nimeni nu a spus-o,si nici nu vor sa o spuna, REVOLUTIA din decembrie 1989 a fost o revolta a ANARHISTILOR REVOLUTIONARI,grupuri mici de tineri non conformisti,cu fetele ascunse, dornici de libertate, care,cu pietre,bete,sticle incendiare, cu grafitti pe ziduri, cu baricade, s-au luptat cu armata si militia lui Ceausescu pentru libertatea ROMANIEI ! Noi nu ne-am revendicat niciodata victoria impotriva dictaturii ceausiste,deoarece nu avem nevoie nici de laude si nici de multumiri,dar vom continua sa luptam la fel contra potentatilor PUTERII. In 1989 i-ati declarat "revolutionari",acum, daca vor iesi in strada la fel de violenti ii veti numi "anarhisti".DE CE azi, conducatorii pot sa-si apere locurile caldute din fruntea PUTERII cu bastoane,catuse si gaze lacrimogene iar noi trebuie sa-i lovim doar cu buchetele de flori de papadie?
Previzualizaţi
http://ortodoxwar.blogspot.com/

Grecia va intra in faliment?

Daca Grecia INTRA IN FALIMENT, cumpara CAT DE MULT EURO POTI!

11 Septembrie 2011 15:32
O intrare a Greciei in default ar deprecia puternic moneda euro si ar afecta Italia, Spania şi Irlanda, considera investitorul Jim Rogers, fost partener de afaceri cu miliardarul George Soros

Daca Grecia INTRA IN FALIMENT, cumpara CAT DE MULT EURO POTI!
 PUBLICITATE:
"Un faliment al Greciei ar fi un lucru bun pentru ca ar veni vremea cand lumea va accepta realitatea", a spus Jim Rogers la CNBC. "Daca intri in faliment, fa asta si reorganizeaza-te. Tarile intra in faliment de ani de zile, nu e nimic nou in asta."

Rogers mai spune ca in cazul unui default al Greciei, alte tari vor intra in faliment, de asemenea: Italia, Spania, Irlanda si altele. Daca acest lucru se va intampla, "euro se va deprecia considerabil. Dar as cumpara cat mult euro pot pentru ca apoi Europa va avea o moneda si mai puternica", a spus Jim Rogers.

Co-fondator al legendarului Fond Quantum, impreuna cu George Soros, Rogers este celebru pentru dibacia de a tranzactiona marfuri. Acest succes al sau a ajutat Quantum sa ofere un randament de 4.200% in primii 10 ani.
http://wall-street.ro/

Un banc....

În tramvai înghesuială şi un moşulică de pe scaun i se adresează unei domnişoare ce stătea în picioare:
- Dacă doriţi, puteţi să staţi la mine în poală.
Tânăra cu tupeu se aşază. După câteva momente, moşul dă semne de nelinişte şi jenat îi spune tinerei:
- Aţi vrea, vă rog frumos, să vă ridicaţi? Ştiţi, cred că totuşi nu sunt aşa de bătrân cum credeam....
Publicat de BLOG ENCICLOPEDIC

Ignacio Corsini ZARAZA ( la origine tango argentinian 1929)

Seara de tango la Vulpea Rosie(Zaraza la origine este un tango argentinian)

 de Zina in Redescopera Bucurestiul de altadata |04 August 1932 |
Protipendada Bucurestilor a avut neasmuita ocaziune de a asista la o seara de o deosebita virtuozitate muzicala, cari a incins sangele latin al spiritului nostru balcanic in furtunoase tangouri, sguduind din temelii stabilimentul localului Vulpea Rosie din strada Selari, no.16.

In intunecimea si decorul intim al restaurantului, intr-o seara caniculara de august, bohema clientela fidela, informata de gura binecuvantata a targului si de cea a gazetelor, se adunase in par pentru a'l asculta pe tanarul Ignacio Corsini, unul dintre cei mai apreciati cantareti ai insoritei Sicilii, adoptat de natia argentiniana si supranumit deja in cercurile de aficionados de tango " El caballero cantor". Dl. Corsini a facut cariera in domeniul tango'ului argentinian, dupa o scurta imersiune in El Dorado'ul cinematografic, avand cateva roluri nememorabile in Milonguita si, recent anul acesta, in Rapsodia gaucha.

ic

Introdus in scena de orchestra localului, dl. Corsini a tinut sa spuna cateva cuvinte onoratei adunari, traduse de dl. V. Demetrius, care a fost vocea sa in romaneste: "Paserile cerului m'au invatat francheta cantecului lor, fara de martori, in supremul peisaj al Naturei. Am invatat sa cant precum ele, natural si fara de efort".

La inceput timide, cuplurile de la mese au ascultat intr'o liniste de nu mai sbarnaia nici musca recitalul pasional al cantaretului, cari, dovedind un subtil simt de show-man, a invitat galant pe una din elegantele doamne din primele randuri la un tango clasic, la cari n'a lipsit nici sensualul trandafir ros-aprins. Vazand acestea, junii prezenti in adunare, pentru a nu se afla mai prejos, si'au invitat la dans partenerele, dovedind ca sangele latin apa nu se face, in ciuda fluviilor balcanice cari l'au spalat de'a secole.

Cupluri esite la promenada de seara se ingramadeau la ferestrile dela strada, incercand sa fie partase chiar si dela distanta la spectacolul vibrant al trupurilor deslantuite erotic in tango-ul argentinian. Cand chitara a inceput primele acorduri ale binecunoscutei sansonete Zaraza a dlui Benjamin Tagle Lara, pe cari si artistii nostri locali o incearca timid prin localuri dela o vreme, niciun sgomot nu a mai perturbat emotia cantaretului de pe scena, dar prin adunare a trecut un fior electric mut, ce a facut sa sdrangane pana si geamurile de cari copiii din mahalaua Lipscanilor stateau cu nasurile lipite admirativ.

Dependente de net

Maria Carey

Salubrizarea societatii


Inainte de a  scrie citeva cuvinte despre, societatea noastra bolnava vreau sa va spun ca,  stiti cine plinge si ride deavalma?  Stiti dvs. dar nu vreti sa spuneti(alcoolicii cu halucinatii).

Cred ca este urgent necesara  salubrizarea societatii noastre,  cuprinsa  in stadiul de putregai, de  acest cancer care  cuprinde de la vladica pina la opinca.  Am vazut ca  se discuta la tv. despre Legea Martiala, de a prelua armata conducereas tarii, caci nu  se mai poate asa. Dar  gindurile noastre zboara la Maresalul  Ion Antonescu mai prezent in sufletele noastre ca oricind. Azi cind  coboram din autobuz, in mijlocul unei pusicarae de  tigani de la mic la mare, un domn in virsta spunea: " Daca nu era ca Maresalul(Antonescu) sa fie impuscat de  rusi (sau la ordinul rusilor), nu mai vedeam picior de tigan in Romania. Maresalul Ion Antonescu  avea prioritar acest obiectiv,  alungarea prin orice forma a tiganilor din viata  noastra.  Ati vazut ca i-a bagat in linia intai la Cotul Donului,  mii au  fost lasati in  Transnistria si  eliminarea lor fizica cu orice ocazie. Un domn  care nu mai este, a spus ca  Mars.Antonescu a dat ordin sa nu strice nimeni  gloantele pe tigani, ca trebuiesc la razboi, sa foloseasca cealalta metoda. Era un vizionar caci  a vazut dupa cum vedem si noi cum ei degradeaza societatea  in fiinta ei. Tiganizarea si prabusirea Romaniei  este  un fapt inceput de mult. Mihaela Mihai spunea, ca aceasta degradare a societatii noastre a inceput  de dupa razboi. Deci e vorba spunea dinsa  de 2-3 generatii. Dispretul pentru munca cinstita si valoroasa,  bunul simt,conduita corecta in toate situatiile.
Numai o mina de fier, poate sa  inceapa sa curete neghina din griu.  De la tigani nu avem nici o asteptare, decit rusine, rusine, rusine, daca nu chiar  moartea de mina lor. Caci tiganii profitind si de lipsa puterii statului profita si sint iuti la manie. Ati vazut si dvs. Daca nu se dau exemple crude, fata de unii dintre ei nu se vor potoli sau macar, sa-si diminueze cocosimul acesta desantat de  superiori ai romanilor. Fara violenta fata de ei, nu se poate face nimic. V-am mai spus ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Acestii barbari veniti din pustiurile  mongoliei la granita cu China( acestea sint ultimele considerente) nu s-au putut civiliza in sute sau mii de ani. Traiesc in  lumea lor si ne tirasc numele in mocirla. Chiar daca si-au schimbat parul in urma jafurilor din occident, naravul a ramas.  Numai dupa ce scapam de  nemernicii de la conducerea tarii, numai atunci trebuie ca sa  taiem neghina din griu, sa o scoatem din radacina. Si asa romanii isi vor  pansa ranile sufletului si incet, incet vor prinde curaj,  sa stie cine sint si ca Romania este a lor, nu a tiganilor. Tiganii nu sint romani si nu ne reprezinta.
Curaj !!! Daca scapam de  ucigasii de la conducerea tarii,  apoi vom scapa si de tigani. Trebuie numai sa vrem.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

NATIONALISTII BULGARI VOR AVEA PROPRIA TELEVIZIUNE !

autor: FrontPress 
După ce în prealabil Consiliul Bulgar pentru Media (SEM) a respins cererea partidului naţionalist Ataka de înregistrare a propriului canal de televiziune, Alfa TV, invocând chestiuni procedurale, a permis până la urmă realizarea acestui proiect îndrăzneţ.
Conform oficialilor partidului, televiziunea a fi inaugurată la sfârşitul acestei luni şi va difuza, 24 de ore din 24, programe educaţionale şi informative menite să cultive tradiţiile naţionale. Acest lucru a fost accentuat şi de viitorul director al Alfa TV, Ani Ilincheva, fostă angajată a postului naţional de televiziune.
Printre vedetele noului post va fi şi liderul Ataka, Volen Siderov, care va găzdui un talk-show care se va numi “Academia politică”. Sursa: FrontPress.ro