Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 3 septembrie 2011

Nicu Covaci, suparat ca Romania e reprezentata de trupe de tigani

“Institutul Cultural Roman trimite peste tot, la toate intalnirile internationale, trupe de tigani. De ce nu ne trimit pe noi?”, s-a revoltat Nicu Covaci. “Cultura lor nu este cultura noastra”, spune liderul formatiei Phoenix.
Disputa aprinsa intre Nicu Covaci si Institutul Cultural Roman (ICR). Liderul formatiei Phoneix este suparat ca ICR trimite “trupe de tigani” sa reprezinte Romania la diferite evenimente internationale.
“Eu am vazut deja harti unde scrie Gipsyland. Deci Romania trecuta ca Gipsyland, foarte clar, chestie care nu mi-ar conveni, pentru ca eu am mare respect pentru tigani, am crescut cu sarbi, cu evrei, cu svabi, cu tigani intr-o curte mare, uriasa, in Timisoara, si nimeni nu era deosebit. Ne iubeam toti sau ne bateam toti. In Banat nu se creste cu ura de rasa, eram egali. Apreciez la tigani, de exemplu, talentul muzical. (…) Insa ceea ce ma deranjeaza este ca, totusi, cultura lor nu este cultura noastra. Or, Institutul Cultural Roman trimite peste tot, la toate intalnirile internationale, trupe de tigani. De ce nu ne trimit pe noi?”, a spus Nicu Covaci la o conferinta de presa sustinuta vineri la Bistrita, potrivit Agerpres.
Declaratia liderului Phoenix a surpins Institutul Cultural Roman: ”Este o declaratie care ne intristeaza si ne surprinde. Ne asteptam ca domnul Nicu Covaci sa cunoasca mai bine activitatea ICR – tinand seama si de faptul ca in 2010 am colaborat rodnic cu formatia Phoenix, care a concertat la Chisinau cu ocazia Zilei Limbii Romane in Basarabia, organizata de Institut prin Directia Romani din afara tarii. ICR a organizat de-a lungul timpului, si in tara, si in strainatate, programe si evenimente cu participarea unor muzicieni reprezentativi din genuri cat se poate de diverse, de la muzica traditionala la jazz, de la muzica electronica la muzica clasica. Exemplele sunt nenumarate, oricine e interesat poate consulta rapoartele publicate pe site-ul ICR”, a declarat Sorin Ghergut, seful Biroului de Presa al ICR, citat de Agerpres.
Formatia Phoenix va concerta, duminica, in cadrul primei editii a festivalului “Arena Rock-Fest” organizat la Bistrita. Festivalul va fi deschis sambata printr-un concert al trupei Zdob si Zdub.
Sursa: Agenda.ro
http://blog.nouadreapta.org/

O dimineata frumoasa va doresc !

Upload

vineri, 2 septembrie 2011

"Sinistru" pentru PD-L pe harta tarii! Le zangane la ureche cheile puscariei !

BANI, CAT MAI MULTI BANI !
  


Iată de ce BASISTII au draci si  sunt disperați să unească alegerile locale de cele generale în 2012, sa le amane chiar in 2013! Dezastrul care se prefigurează pe zi ce trece le tulbură atât de rău mințile și așa bulversate, încât îi cred în stare să invoce din nou art 54 din Constituție, pentru a ne restrânge si dreptul a vota, în scopul evitării ”sinistrului”. Eventual, vor putea vota doar cei din străinătate sau cei cu carnet PD-L, în condițiile stabilite de ministrul de externe cu nume greu de reținut și al ministrului propagandei basiste, labaroiu.
Funny photo Traian Basescu Jocuri copii

Tudor Gheorghe:" Numai noi n-avem voie sa fim nationalisti"


Maestrul Tudor Gheorghe spune că, de frică şi din nevoia de a cataloga, unii dintre români se grăbesc să condamne orice demers de asumare a istoriei naţionale.
Demnitate. Aceasta ar putea fi cea mai scurtă caracterizare a maestrului Tudor Gheorghe. Privindu-l, mulţi dintre noi intuiesc că românii pot avea şi alt profil social. Spectacolele semnate de către Tudor Gheorghe depăşesc cadrul artistic, punând în mişcare, simultan, mintea şi sufletul spectatorului. De aceea, poate, biletele se vând ca pâinea caldă şi oamenii pleacă acasă mulţumiţi, cu un zâmbet discret sau cu o lacrimă în colţul inimii. L-am invitat din nou pe Tudor Gheorghe „La masa Adevărului” pentru a ne reaminti de „România veche”, de valorile pe care a fost construită. Aşadar, am trecut „România nouă” prin filtrele celei „vechi”, într-un exerciţiu menit să dea un impuls, simultan, minţii şi sufletului, ca şi în spectacolele lui Tudor Gheorghe. Ce-am izbutit veţi vedea în rândurile de mai jos şi în forma video a dialogului.
CARTE DE VIZITĂ
- Tudor Gheorghe s-a născut la 1 august 1945, la Podari, judeţul Dolj.
- A urmat Liceul „Fraţii Buzeşti” din Craiova şi cursurile Institutului de Teatru din Bucureşti, absolvind în 1966.
- În acelaşi an a fost angajat la Teatrul Naţional din Craiova.
- Tatăl său, cântăreţ la strană, a fost deţinut politic în temniţa de la Aiud, unde regimul era extrem de dur.
- În 1969 a oferit primul său recital, „Menestrel la curţile dorului”, cu poezia poeţilor Lucian Blaga, Tudor Arghezi şi Ion Barbu.
- Autorităţile  i-au interzis să concerteze în 1987, însă după Revoluţie a revenit pe scenă.
„Au venit dansatoarele la ţăranii mei”
„Adevărul”: La ultima noastră întâlnire, acum doi ani, v-aţi exprimat mâhnirea în legătură cu ceea ce se întâmplă în România. S-a schimbat ceva de atunci?
Tudor Gheorghe: Da. Dar nu în bine. În mai rău. Din rău în mai rău. La mine, la Podari, să nu zici că nu s-au întâmplat lucruri deosebite! La mine, la Podari, pe dealul de deasupra casei mele, cât am fost eu plecat să-mi văd de sănătate la Techirghiol, a apărut… bă, nene ca la Hollywood, înţelegi, scrie mare: PODARI. La Craiova nu scrie. Prin Craiova când treci nici nu-ţi dai seama, nici nu există Craiova. Dar când ai trecut de Craiova şi ai plecat spre Calafat, pe deal, sus, exact ca la Hollywood scrie PODARI. Şi noaptea e luminată reclama… Este tot ce-mi trebuie! Acum Craiova este ceva pe lângă Podari. S-au făcut lucruri importante la mine în sat: s-a băgat apă curentă, tata are acum apă în curte. Se pune gaz, probabil că mai e puţin până la alegeri şi în preajma alegerilor se fac lucrurile astea bune. Mie mi-ar fi drag să fie tot timpul alegeri pentru că mereu s-ar face câte ceva prin comune.
S-a schimbat profilul omului pe care l-aţi cunoscut, în copilăria dumneavoastră, la Podari în raport cu profilul celui de acum?
Da. Şi s-a schimbat esenţial! La mine în sat, tata e încă bolnav de credulitate, ca să zic aşa. El nu încuie poarta, nu încuie uşile la casă. Şi-i mai spun: „Tată!…”. „Aş, cin’ să fure?” Deci, tata are mentalitatea că la noi în sat nu se fură. La noi în sat nu se fura! În anii ’50 nu exista ideea de furt – oamenii îşi lăsau butiile cu vin, acolo unde culegeau, grămezile cu porumb la capul locului, nu-şi luau nimic unul altuia. N-avea niciun sens, aveau toţi. Odată cu colectivizarea, odată cu instaurarea comunismului şi cu pecinginea asta pe sufletul ţăranului român, pur altădată, a intervenit boala asta. Au început să fure, au început să mintă, au început să se înşele între ei, ceea ce este un lucru extraordinar.
continuarea: http://frontpress.ro/

Si-au schimbat culoarea dar NU si RINJETUL !

BANI, CAT MAI MULTI BANI !
     20110830-025235.jpg

http://mercenarul.weblog.ro/

joi, 1 septembrie 2011

Lordul Byron(1788-1824 la 36 de ani)"Placerea este un pacat si uneori pacatul este o placere"

Lord Byron poetul proletariatului.
La moartea unui politician a scris un poem, pentru calatorul  care se oprea la mormintul politicianului..... Aici se ohihneste politicianul ..... opreste-te si fa-ti nevoile.
Daca ar fi trait in vremurile noastre ar fi spus, vremuri de rahat, politicieni de rahat.
A fost poetul care a mers totdeauna impotriva curentului.

A fost un  rebel, un nonconformist, de aceea a fost citit cel mai mult de catre protelariat, a fost socotit si asa a ramas ca poetul proletariatului.
Byron a fost sărbătorit în viaţă pentru excesele aristocratice, inclusiv datorii uriaşe, afacerile numeroase, dragoste, şi exil auto-impus. El a fost faimos descris de către Lady Carolin Lamb, ca "nebun, rău şi periculos să ştiu". A călătorit pentru a lupta împotriva Impreriului Otoman, în razboiul grec de independenta, pentru care grecii îl venerează ca un erou national. A murit dintr-o febră contractata în timp ce era în Messolonghi  în Grecia.


A aparut numarul trei din ziarul Glasul Romanesc

| Subiectul: Basarabia
A apărut cel de al treilea număr al ziarului naţionalist lunar Glasul Românesc. Publicaţia este distribuită gratuit de către membrii Mişcării Naţional-Creştine Noua Dreaptă din Basarabia.
În acest număr al ziarului cititorii pot citi articolul “Ce este naţionalismul?” de Ion Moţa, apelul liderului Noii Drepte, Tudor Ionescu, către tineretul din Basarabia, crezul naţional-creştin, cele 33 de reguli pe care trebuie să le respecte un naţionalist şi versurile unor cântece patriotice.
O mulţime de exemplare ale Glasului Românesc au fost deja distribuite locuitorilor din Chişinău şi Ungheni de către naţionaliştii basarabeni.
Sursa: Blog ND

Votul prin corespondenta si Romania circiuma lui Basescu !

Votul prin corespondenta-dezbatut in DIASPORA


Tema votului prin corespondenta a fost discutata, in premiera, de reprezentanti ai unor publicatii si posturi de radio ale romanilor din diaspora, reuniti prin intermediul Internetului.  Participantii au sprijinit ideea ca romanii din diaspora sa poata vota si prin corespondenta, dar o concentrare aparte a discutiei a fost asupra necesitatii ca acest proces sa fie pe deplin transparent, pentru a se inlatura orice suspiciuni privind posibile acuzatii de fraude, de politizare a scrutinului, în favoarea actualei Puteri. Ziaristii au analizat si declaratia lui Teodor Baconschi de la Congresul PDL, unde vicepresedintele partidului de guvernamânt si ministru de externe a promis ca va aduce din din « Diaspora », 3 milioane de voturi. De altfel, acesta obiectiv a început sa fie pus în practica de presedintele Basescu si de Baconschi, prin rechemarea în tara a unor diplomati de tinuta, care fac cinste României si numirea în fruntea unor misiuni a marionetelor politice de teapa lui IT Morar , a « consilierei » lui Emil Boc, Cynthia-Carmen Curt sau a fostului prefect PDL, Mioara Mantale.
Directorul publicatiei româno-canadiene ZigZag, Razvan Dupleac a propus ca, in vederea transparentei organizarii votului prin corespondenta, viitoarea lege sa prevada publicarea pe Internet a listei (defalcata pe tari si orase), cu numele romanilor care se vor inscrie pentru a-si exercita acest drept. Publicarea numelor pe Internet ar da tuturor posibilitatea sa verifice daca se regasesc pe lista oficiala a celor care isi exprima in termenul legal optiunea pentru votul prin corespondenta, informeaza ZigZag Român-Canadian, citat de Cotidianul..
In forma actuala, proiectul de lege prevede, la art. 5 – (1), ca ’’alegatorii romani care au domiciliul sau resedinta in strainatate si doresc sa voteze prin corespondenta trebuie sa adreseze in scris o cerere de inregistrare in Registrul alegatorilor romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate care voteaza prin corespondenta, la misiunea diplomatica sau la oficiul consular din circumscriptia consulara la care sint arondati’’. La alin (2) se precizaza ca cererea de inregistrare trebuie sa ajunga la misiunea diplomatica sau oficiul consular pina cel mai tirziu cu 60 de zile inaintea datei scrutinului.
De remarcat ca propunerea venita din partea organizatorilor ca aceasta videoconferinta sa fie urmata de alte editii, cel mai probabil trimestriale, a fost agreata in unanimitate de participanti.
Organizata de ziarul Impact (Montreal) si radio Metafora (Seattle), in parteneriat cu DC News, videoconferinta a reunit participanti din mai multe tari: Canada – Razvan Dupleac (ZigZag Roman-Canadian), Cristian Bucur si Eduard Iancu (Impact din Montreal), Oana Perju (radio Metafora, Ottawa), SUA – Octavian Paun (radio Metafora), Marius Petraru (Miorita), Italia – Andi Radiu (Gazeta Romaneasca), Spania – Felix Damian (Romanul din Spania), Germania- Viorel Baetu (jurnalist independent), Grecia – Ana Tutuianu (Romedia), Kazahstan – Nicu Plushkis (Romani Kazahstan), R. Moldova – Anatolie Caciuc (TeleRadio Moldova), Romania- Daniela Soros (Romanian Global News), Bogdan Chireac (DC News), Marius Dobrescu (TVRi).

ROMANIA A AJUNS UN FEL DE CARCIUMA A LUI BASESCU

Chefuri in Bucuresti,chefuri la “Ciresica”,chefuri la vila din Neptun,chefuri si paranghelii prin toata tara!

Tot timpul cu paharul in mana,Basescu a transformat Romania intr-o carciuma cu orchestra de pupincuristi care canta manele CARMACIULUI ,cu meniuri pe spranceana,bauturi fine si specialitati pentru ai lui si resturi pentru popor,iar singura solutie sa vi la masa bogata a basescului este sa votezi cu el.Doar asa ai sanse ca Basescu sa-ti lipeasca cu scuipat o bancnota pe frunte!
Previzualizaţi
Previzualizaţi
Asezat la mesele bune de lângă orchestră, PDL e frământat de alte probleme, mai subţiri, de natură ideologică. Noroc cu Sever Voinescu-Cotoi, omul care a descoperit de unde vine învăţătura. Esenţa gândirii pedeliste se numeşte băsescianism. Ideologul partidului a mai explicat că băsescianismul merge mână în mână cu alt concept, cel de pleaşcă, enunţat atât de bine de Toader Paleologu.Baietii destepti se zbat sa daruiasca masa cu concepte cat mai pline de spirit pentru a-l multumi si veseli pe DICTATOR.Prima Doamna a partidului de guvernamant,Elena Udrea scoate si ea pe gurita pofticioasa tot felul de idei si propuneri nastrusnice ca sa-l multumesca pe Traian in speranta ca va fi urmasa lui Traian ! Dar se pare ca lui Basescu ii cam plac barbatii, deoarece acum il pregateste pe Labaroiu pentru presedentie.
În ţară e mai puţină veselie. Economia nu a auzit de măsurile anticriză luate de regimul BASESCU-BOC şi se încăpăţânează să meargă în jos. Miniştrii ies cu declaraţii fulminante care sunt apoi dezminţite de realitate. Dar asta e doar aşa, o strategie pentru a deruta criza. Până acum, măsurile de relansare economică nu au dat roade ,din contra, aşa că s-a impus trecerea la metode mai subtile de inducere în eroare a crizei. Ceea ce este corect. Dacă ar sta criza să se uite la televizor, să urmărească nemaipomenitele aventuri ale lui Basescu si ale basistilor lui, în scurtă vreme ar lua-o durerea de cap şi ar da bir cu fugiţii. Dar cu noi, poporul , ce-aţi avut?

Basescu beat crita, nu a avut niciodata timp pentru chirurgul Pesamosca

Soldati romani pe front in al 2-lea razb.mondial.Azi se implinesc 72 de ani(sa nu uitam asta).


A murit medicul Alexandru Pesamosca, chirurg pediatru care a salvat in jur de 40.000 de vieti

In aceasta dimineata a fost gasit mort medicul de exceptie Alexandru Pesamosca(1930-2011), in camaruta lui de la Spitalul Marie Chiurie din Bucuresti. A murit la 81 de ani, sarac,  sustinindu-se din mila altora  si cu pensia de  10 mil lei. pe luna, dupa o cariera de exceptie de 60 de ani.  A salvat in jur de 40.000 de vieti. Luati aminte si luati cele mai bune decizii in viata.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-l ierte!!!

miercuri, 31 august 2011

1 septembrie 1939 - Invadarea Poloniei, inceputul celui de al 2-lea Razboi MondialA FOST CU ADEVARAT DATA INCEPERII CELUI DE AL DOILEA RAZBOI MONDIAL DATA DE 1 SEPTEMBRIE - INVADAREA POLONIEICe cacaturi mai fac oamenii lui BASESCU


BANI, CAT MAI MULTI BANI !      

Mirel AXINTE e cateaua lui MELINTE (labaroiu)OAMENII LUI BASESCU

Mirel Axinte, consilier personal al ministrului Muncii, Sebastian Lă­ză­roiu nu şi-a prezentat ieri demisia pentru comentariile cinice făcute pe site-ul Blogary.ro după ce a fost martorul unei sinucideri în gara Predeal, ci doar nişte scuze penibile.
„A luat o înjurătură de la mine pe ultimele secunde ale existenţei: «Cât de tâmpit să fii să te apuce traver… Oops.» Da. A decedat. S-a aşezat cuminte cu capul pe linie. I-am zis Danei să se întoarcă cu spatele, dar eu n-am mai apucat”, a scris consilierul ministrului Lăzăroiu pe site-ul amintit. Un alt utilizator al blogului îi răs­pun­de: „Regret enorm Mirel că ai văzut asta. E un sentiment cumplit când un om moare lângă tine”. Reacţia consilierului a fost însă cât se poate de neaşteptată. „Etecuru. Nu mi s-a părut cum­plit. Cumplit era să cadă cineva pe li­nia ferată şi să moară.
Nu-mi plac sinucigaşii iar ăsta cu atât mai puţin, că şi-a ales să se omoare la câţiva metri în faţa Danei. Dacă vrei să te si­nu­cizi, du-te-n p***a mă-tii şi fă-o pe pustii, nu într-un loc public. Sinu­ci­derea (cu extrem de puţine excepţii) e un viol, un act demonstrativ, ostentativ şi penibil. Sinucigaşii publici ar trebui amendaţi, arestaţi şi bătuţi. Aşa cum nu te ca** în pu­blic, n-ar trebui nici să te sinucizi în pu­blic. Tare mi-e teamă ca la Sinaia-n gară ne aşteaptă sinucigaşul din Sinaia. Or fi mai mulţi? O sectă? Un traseu turistic cu senzaţii mai tari decât Dracula?”, a spus Axinte.
Sebastian Lazaroiu: “Am avut o discutie azi cu Mirel Axinte. Stie ca a gresit. Regreta. A spus-o si public. Linsajul mediatic pe care l-am vazut aseara la Realitatea TV m-a dezgustat profund. Probabil nu doar pe mine. Ma uitam cine sunt cei care il judeca pe Mirel Axinte si ii cer demisia. Un popa politician cu sutana de securist si o haita de hiene platite de PSD sa minta in fiecare seara la televizor. Daca Striblea, Dragotescu, Cretulescu sunt indreptatiti sa ridice piatra impotriva lui Mirel Axinte, atunci cred ca nu mai e nimic de zis. Ei comit fapte mult mai grave in fiecare seara in direct la televizor. Si nu ii pedepseste nimeni. Sunt chiar recompensati. Raspunsul e nu. Nu il voi demite. A gresit, a invatat lectia, end of story.”
 

Lovitură în imobiliare: cadastrul trece la Ministerul Dezvoltării


Lovitură în imobiliare: cadastrul trece la Ministerul Dezvoltării
Ministrul turismului şi dezvoltării Elena Udrea, al cărei soţ, Dorin Cocoş, este implicat în proiecte imobiliare de anvergură, intenţionează preluarea Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară la ministerul său.

Udrea susţine, conform Mediafax, că în acest moment nu ar exista cadastru imobiliar în România: “Nu sunt trecute proprietăţile, nu sunt marcate proprietăţile”, deşi Agenţia de Cadastru se ocupă chiar cu acest domeniu.Udrea vrea sa aiba la mana ei toate avizele pentru priectele de imobiliare din Romania.
   


Previzualizaţi
De ani de zile, cinematograful Favorit din Drumul Taberei se degradează încet. De ce? Indolenţă şi ceartă pe caşcaval. Acum, lucrurile sunt mai limpezi. Pe baza unui contract pe 6 ani, primăria l-a luat în comodat (contractul nr. 39 din 01.03.2010 dintre RADEF România Film şi Primăria Sector 6).
Şi pentru că cetatenii din sectorul 6 Bucuresti au cerut INSISTENT, INTR-UN GLAS, ca cinematograful să redevină funcţional şi să fie amenajat sub forma unui centru cultural multifuncţional (mare greşeală să ceri aşa ceva), de ce să nu îl satisfaci pe cetăţean?
Doar că primul cetăţean al sectorului e chiar primarul POTERAS iar peste el, calare, este chiar doamna UDREA. Iar ei trebuiec să fie primii satisfăcuti. Şi costă mult această satisfacţie…
In şedinţa Consiliului Local, cu mânuţele portocalii, au dat verde la SF (studiu de fezabilitate nu stiintifico-fantastic) “Centru Cultural European Favorit”. De ce o fi aşa important un SF? 99% dintre cetăţeni nu ştiu de ce… şi tocmai de asta este important! Printr-un SF se aprobă ce se face, cum se face şi câţi bani “face” ce se face. Adică, dacă vrei să “rezolvi” o licitaţie la un moment dat, munca începe cu SF-ul. Acolo se introduc elementele cheie.
SF-ul în discuţie, după ce spune cât de nasoală e situaţia actuală şi cât de frumoasă va fi, ajunge la punctul culminant: costurile estimative (click pe tabel):
Costurile estimative Centru Cultural FavoritCosturile estimative Centru Cultural European Favorit 
Nu vă uitaţi la acele “mii euro” din capul tabelului, că nu acolo e problema. Aia e doar o mică eroare de redactare. Uitaţi-vă la cele 8.181.012,72 € de la capătul tabelului (Incredibilă precizie, nu?!? Opt milioane şi vreo 72 de cenţi).EURO. Tocmai buni pentru campania electorala dar si pentru noile posete ale doamnei Udrea.


http://mercenarul.weblog.ro/

Uleiul de marijuana distruge celulele canceroase !

Studiile oficiale medicale confirma: uleiul de marijuana distruge celulele canceroase

Iata o stire pe care nu o gasiti, de obicei, in mass-media traditionala:
Uleiul medicinal de marijuana, ce este facut din muguri de canabis, daca este ingerat de trei ori pe zi, timp de doua luni, va distruge celulele implicate in leucemie, precum si celulele canceroase. Acest studiu a fost realizat si publicat de de catre site-ul Bibliotecii Nationale de Medicina a SUA, ncbi.gov. Studiul a fost realizat de cercetatorii Jia W, Hedge VL, Singh NP, Sisco D, Grant S, Nagarkatti M si Nagarkatti PS, de la Departamentul de Farmacie si Toxicologie din cadrul Facultatii de Medicina al Universitatii Virginia (Richmond SUA).Titlul acestui studiu este urmatorul: Un canabinoid, inclusiv Delta9-tetrahidrocanabinolul (THC), induce apoptoza (adică moartea) celulelor leucemice.
Daca doriti sa folositi un asemenea tratament, nu trebuie sa uitati un lucru: uleiul de canabis este recomandat pentru distrugerea celulelor canceroase din corp, nu pentru utilizarea din placere. De asemenea, rezultatele vindecarii vin din ingerarea uleiului rezultat din mugurii de marijuana, si nu din fumarea mugurilor. Caldura inalta din tigaretele de marijuana distrug calitatile medicinale continute in mugurii de canabis. Procesul de obtinere a uleiului de marijuana are in vedere faptul ca apa fierbinte nu trebuie sa depaseasca niciodata temperatura de 212 grade.
De mai bine de un secol, companiile farmaceutice din intreaga lume au tinut ascuns tratamentul eficient pentru cancer si pentru o multime de alte boli. Si asta doar pentru a face cat mai mult profit cu medicamentele lor ineficiente si costisitoare, care doar amelioreaza si nu vindeca. Iar marijuana poate fi tratamentul perfect. Dar guvernele lumii ce au facut? Au interzis pur si simplu marijuana, considerandu-l a fi drog. Cititi mai multe AICI: http://www.almeea.com/conspiratia-marijuanei/. De aceea, poate ca ar fi timpul ca sa facem cunoscut oamenilor ce beneficii extraordinare are aceasta planta, canepa, pentru sanatatea lor.

Discutii....:))))


Connie Francis Stupid cupid

marți, 30 august 2011

Schimbarea Liniei Temporale a Planetei Pamint !

Numele meu complet este Inelia del Pilar Ahumada Avila, şi eu sunt, de asemenea, cunoscută sub numele de Inelia Benz.

M-am născut în Chile în 1966, din părinţi foarte activi politic. Părinţii mei l-au susținut deplin, şi au fost apropiați de preşedintele Allende, care a fost răsturnat în timpul unei violente lovituri de stat în 1973. Ce a urmat, a fost ruperea şi devastarea familiei noastre. În cele din urmă cu toţii am părăsit ţara, şi eu am crescut în Anglia.

În timpul anilor '90, m-am mutat, împreună cu primul meu soţ şi trei copii, la Dublin, Irlanda, unde m-am dus la colegiu pentru a absolvi Ştiinţele Comunicării. De-a lungul şederii mele în Irlanda am fost un lider de grup budist activ - o practică pe care am făcut-o timp de 14 ani şi aș recomanda-o pentru oricine dorește o practică zilnică puternică.

După aceasta m-am mutat în diverse ţări şi m-am implicat ca asistent al Lucratorilor Luminii și Luptătorilor Luminii în munca lor, şi nu în ultimul rând, în explorarea şi investigarea a ceea ce face pe planetă „partea întunecată”. De asemenea, am conceput şi investigat instrumente şi practici care sunt rapide şi eficiente în creşterea gradului de conştientizare şi ale vibraţiilor persoanelor fizice şi a planetei. Călătoria nu a fost lipsită de pericolele sale şi lovituri dureroase, dar a meritat în întregime.

În ianuarie 2010, am primit o solicitare din partea la „Sursei” de a ieşi în public, lucru pe care l-am făcut. Această misiune a devenit din ce în ce mai importantă la începutul acestui an (2011), după o altă cerere de la Sursă, am facut echipă cu Bill Ryan şi de atunci m-am lansat în activitatea publică împreună cu el.
http://intreadevarsiiluzie.blogspot.com/Traian Basescu a gasit aur la Rosia Montana si o sa dea la tot poporul !


Primarul Dobrescu paveaza strazi cu prietenii dumisale(din ciclul naravuri vechi)

Scandaloase lucruri se intampla in urbea noastra!

Ne-am pus toata increderea in edilul de acum, Dem I Dobrescu, si iata ca si el e sursa de dezamagiri. Bunaoara, primarul Bucurescilor l-a indreptatit pe domnul Zoltan Davidovits sa indrepte strada printipala din zona Unirii si rau a facut.

Nici nu-i mirare, domnul Davidovits nu-i important cunoscator de pavaje, ci biet functionar la strandul Kiseleff. Nici asociatul dumisale, domnul Zigler, nu e constructor ci, fereasca sfantul, croitor.

foto

Iarasi Bucuresciul nostru are lucrari proaste, caci croiala domnilor Davidovits si Zigler s-a stricat deunezi, materialele folosite fusera proaste si acuma mergem la Unirii pe ondulatiuni.

Pungasia este si mai mare, caci impricinatilor li s-a micsorat de catre monsiu Dobrescu garantia pe lucrari de la 10 procente la 6, finante care nu-s destule pentru reparatii trainice.

interbelic

Degeaba spune primarul nostru ca "am scos un oras nou dintr-un gunoi stravechi", caci noi ne-am saturat de vorbe desarte. Speranta noastra e ca n-a fost vorba de rea vointa, ci de naivitate, si ca domnul Dobrescu este doar, in continuare, "logodnicul aiurelii" cum bine l-a numit un stimabil jurnalist.

foto

Publicul poate isi aminteste si de alta situatiune asemenea de hat, ani buni, cand Primarul Pache Protopopescu si-a rasplatit, contrar legii noastre si oricarui printipiu, ajutoarele sale la alegeri si a dat familiei Rudenberg contract pentru pavarea drumurilor. Mana celui fara de isprava s-a vazut prea bine si strazile urbei noastre tot proaste sunt.

Rugam onoratii cetateni sa ia atitudine fata de aceasta bataie de joc de banul nostru.

De ce pune CURUL Basescu pentru Rosia Montana?

BANI, CAT MAI MULTI BANI !
     
Agentia Mediafax a anuntat ca Basescu face o vizita la Rosia Montana. De documentare. Pentru a vedea, la fata locului, care este situatia. Asta se intampla exact la o saptamana dupa ce el s-a pronunat ferm in favoarea controversatului proiect. Acum merge sa se convinga ca s-a pronuntat bine. Iar in final nu va ezita sa ne spuna ceea ce stim deja. De ce este domnul Traian Basescu atat de interesat de exploatarile aurifere?
Intrebarea are un rost. Pentru ca, in definitiv, el detine cea mai importanta functie in stat de sase ani. Iar in sase ani, chiar daca in taina a pus umarul alaturi de domnii de la Gold Corporation, in mod public nu s-a pronuntat in vreun fel. S-a ferit sa o faca. Ce motive a avut sa se fereasca pana acum si ce motive are sa nu se mai fereasca, pe neasteptate? Si, dimpotriva, sa se implice, fiind in contradictie cu o buna parte a societatii civile, cu Academia Romana, care si-a dat un aviz negativ, cu o parte a clasei politice, cu propriul sau prim-ministru, Emil Boc – care, caz rarisim, isi contrazice seful – si chiar cu unul dintre cei mai importanti consilieri prezidentiali?
Inainte de a raspunde la aceste intrebari, nu pot sa nu subliniez faptul ca nu este vorba doar, asa cum s-a dovedit, de Rosia Montana. Stim, in acest moment, ca mai exista cel putin un proiect, Deva Gold, in care Basescu este de asemenea implicat. Cel putin pentru ca el a si atras atentia asupra zacamantului de la Certej. Dar probabil este mai implicat decat printr-un simplu enunt si printr-o simpla afirmatie de sustinere. Probabil ca, la fel cum a procedat cu Gold Corporation, si aici a pus pana de curand umarul in secret. Ambele proiecte au primit, pana in prezent, aproape toate aprobarile. Primul, cu mare tambalau, al doilea, printr-o discretie desavarsita. Ambele sunt listate pe Bursa de la Toronto. Primul, cu o valoare oscilanta a actiunilor, baietii destepti castigand si atunci cand actiunile scad, si atunci cand actiunile cresc, cel de-al doilea, cu o crestere exponentiala a valorii acestora, de cinci ori in ultimele doua luni. Se castiga exorbitant, inca inainte de a se fi extras un gram de aur. Iar valoarea creste sau scade, in functie de afirmatiile politicienilor de la Bucuresti si de aprobarea si respingerea unor cereri adresate institutiilor statului de conducerile celor doua societati. Si intr-un caz si-n altul, statul nu detine decat 20 la suta iar cand se va extrage aurul va primi doar 4 la suta, adica un cacat.
Dar schema Deva Gold e mai subtila. Nu numai fiindca a ramas total necunoscuta, pana in urma cu o zi, opiniei publice. Ci si fiindca aici mai intervine ca societate-tampon un offshore din insula Barbados. Unde 20 la suta sunt actionari secreti. Cu certitudine, “secretii” sunt romani, pentru ca o spaga este prevazuta chiar prin statut, unde se prevede ca actionarii la vedere, respectiv grecii, care detin 80 la suta, platesc si toate cheltuielile minoritarilor cu 20 la suta. Si apoi, pana la urma, toate aprobarile depind de autoritatile statului roman. Care sunt pe mana PD-L si UDMR. Si in spatele carora vegheaza presedintele-jucator.
Cred ca Presedintele Traian Basescu a iesit la bataie atat de ostentativ pentru ca urmeaza un tun financiar.Cred ca BASESCU a intrat printre actionarii secreti din offshorul Barbados si are nevoie de rezerve de aur pentru zile negre, cand va fi nevoit sa fuga din Romania ca sa nu moara in puscarie.
http://mercenarul.weblog.com/

luni, 29 august 2011

Basescu ne asigura ca la iarna o sa fie CALD-PENTRU EL

BANI, CAT MAI MULTI BANI !
    
20110723-024741.jpg
LABAROIU, Ministrul Muncii a anuntat ca Guvernul va elimina subventia de la bugetul de stat de 350 de milioane de lei, fiind pastrata doar suma de 120 de milioane de lei care reprezinta ajutoarele la incalzire pentru persoane vulnerabile. Sebastian Labaroiu nu a putut garanta ca persoanele vulnerabile vor plati la incalzire la fel ca anul trecut, daca autoritatile locale vor acorda in continuare ajutoarele de incalzire in cuantumul stabilit, precizand ca primariile nu sunt obligate sa mai acorde aceste subventii,aceasta insemna ca peste un milion de familii aflate intr-o saracie lucie nu vor avea la iarna incalzire si apa calda.

SLAPI "VII"


Pulimea si intelectualul gonfrabil

BANI, CAT MAI MULTI BANI !
Previzualizaţi


… sunt susţinătorii fideli oricărui conducător-măscărici. Ce e pulimea? Nimic mai puţin decât cei asemenea preşedintelui-măscărici, dar care n-au avut ambiţia să se caţăre într-atât de sus, încât să aibă puterea de a-şi pune ibovnicele ministru. Pulimea nu joacă farse, în schimb, impostorul cocoţat pe tron, tot timpul. Pulimea se regăseşte în glumele lui proaste, în viaţa sa dominată, ca şi a lor, de pulsiuni şi umori. Diferenţa e că libidoul pulimii rămâne instinct primar, pe când al conducătorului-mojic ajunge politică de stat. Preşedintele-caricatură, schimbând în grotesc viaţa poporului, face ca pulimii să i să pară mişto, şi asta-i apropie o dată în plus.
Intelectualul gonflabil e cel dispus la orice perversiune, dacă se face de folos măscăriciului-conducător. În condiţiile în care pulimea are mereu nevoie de o autoritate care să-i spună cu cine să voteze, perversul se poate lesne erija într-una. Bine umflat cu bani, cu sinecuri, mimează fără scrupule autoritatea morală, osanalele sale despre genialitatea caricaturii conducătoare devenind înălţătoare. Plin de petice, reeşapat de atâtea guvernări sub care a prosperat folosindu-şi puterea de persuasiune, intelectualul gonflat fâsâie plin de importanţă când stăpânul are nevoie de limba lui, după care lipăie o ciorbă de burtă bine dreasă cu ingrediente filozofice, ardei iute şi neologismele rămase de la talk-show-ul de cu seară. Dedulcit la zaharurile vieţii publice, iubeşte BMW-ul ediţie princeps mai ceva decât pe Heidegger – aceeaşi cultură germană, în definitiv. Măscăriciul măscăriciului şi farul pulimii, ce să-şi dorească mai mult? Colegii lui profesori fac foamea, el face cură de slăbire frecând holurile palatelor doar-doar îl bagă şeful-cel-mare în seamă. Un trafic de influenţă, o finanţare de la buget, o învârteală filozofică… pică ceva. Cărţile i se vând fără număr, umplându-i de invidie pe manelişti – concurenţa dă valoarea! Tinere zărghite, excitate de înghesuiala de vorbe măreţe, sunt dispuse să se sacrifice instant pentru a-şi trece în palmares un trofeu, cam libidinos, dar care are emisiune de cultură la televiziunea de stat şi căruia preşedintele ţării îi trimite avion la scară ca să meargă la plajă… Când ai limbă lată şi eşti intelectual şmecher, viaţa devine o siestă prelungită, o şuetă plină de şarm.
Uneori măscăriciul şi gonflatul se mai hârjonesc ca nişte băieţandri puşi pe rele care, după ce s-au jucat împreună sub acoperire, luaţi la întrebări de ce s-au înhăitat unul cu altul, le e greu să nege că cine se-aseamănă se-adună. Se ameninţă reciproc că vor spune lumii adevărul despre cât de mică au conştiinţa, cât de moale le e caracterul. Pericolul e că toate aceste pârăciuni pot ridica unele semne de întrebare pulimii care nu trebuie să fie zdruncinată din credinţa că guvernarea e blondă, are fusta strâmtă şi până la fund, iar preşedintele-mare-sculă o călăreşte cum vrea. Tot aşa cum pulimea nu trebuie să ştie că e criză. Pulimea trebuie să creadă că măririle de salariu şi alte stimulente, zise mite electorale, le vor fi date de preşedintele-şmecher-mare, că el are de unde şi nu din crize şi din furăciuni. Clar?! La bogaţi şi la moguli să fie criză! Corect?!…
Devoalându-şi impostura, măscăriciul nu mai are popularitate, are doar populime. De aceea se va întoarce mereu la pulime, e tot ce i-a mai rămas alături de intelectualii care gândesc cu stomacul.

http://mercenarul.weblog.ro/

Priviti un model demn de urmat, pentru orice nationalist crestin.


Grigore Opriţă salutând cerul
În 2002, guvernul Adrian Năstase, cel mai probabil la presiuni externe, a promulgat Ordonanţa de Urgenţă 31, privind interzicerea organizaţiilor şi a simbolurilor cu caracter fascist, rasist şi xenofob şi prevenirea cultului pentru persoanele vinovate de săvârşirea unei infracţiuni contra păcii şi omenirii. Trecând peste orientarea antidemocratică a Ordonanţei şi peste faptul că lasă loc unor interpretări şi abuzuri demne de “poliţia gândirii” din romanele Orwelliene, cineva trebuia să pice în plasă şi să fie plimbat în faţa opiniei publice drept “fascistul fasciştilor”, pericolul nr.1 al orânduirii sociale. Să vadă băieţii din afară că autorităţile luptă cu “nazismul” din România.
Astfel  în 2003, braşoveanul Grigore Opriţă a devenit primul român judecat pentru acuzaţia de propagandă naţionalist-şovină, răspândirea, vânzarea, confecţionarea, deţinerea – în vederea răspândirii – de simboluri fasciste, rasiste şi xenofobe. Dar cine este el? Se mai află în România? Dacă da, cu ce se ocupă? Dacă îl vedem pe stradă sunăm la NATO, UE, SRI să vină să îl ridice? Tocmai pentru a lămuri aceste lucruri, a avut amabilitatea să ne răspundă câtorva întrebări legate de evoluţia naţionalismului postdecembrist şi despre procesul politic în care a fost târât.
FrontPress: Suneți-ne pe scurt câteva cuvinte despre dumneavoastră, câți ani aveți, cum v-au prins evenimentele din 1989 și când a avut loc prima apropiere de lumea naționalistă?
Grigore Opriță: La evenimentele din decembrie ’89 aveam 25 de ani şi tocmai recidivam într-o acţiune de împrăştiat manifeste împotriva regimului. Răspândisem în data de 12 noiembrie 1989 pe la orele 3-4 dimineaţa în mai multe zone din Braşov cam 400 de manifeste încropite cu o ştampilă improvizată. Imediat după începerea revoltei de la Timişoara în decembrie, am decis împreună cu colegii din uzina în care lucram să producem cam 10.000 de manifeste, însă evenimentele ne-au luat-o înainte.
Decepţia lipsei de schimbări în bine i-a îndemnat apoi pe mulţi români să-şi caute o viaţă mai bună în alte ţări, deşi cred că plecarea era mai mult un gest de revoltă printre tinerii de atunci, la adresa noii stăpâniri. Am ajuns după peripeţii interminabile în Danemarca, apoi am fost trimis în Germania. În zona de Nord, landul Schleswig-Holstein, erau foarte puţini români, după informaţiile pe care le aveam. Am întâlnit totuşi câţiva tineri în scurt timp. În 1991 am început să tipăresc la imprimantă o foaie săptămânală de informaţii în limba română şi am lipit bileţele prin oraş, anunţând că foaia poate fi găsită la recepţia unui hotel. Speram ca în acest fel să întâlnesc şi alţi români. Şi cum nimic nu e întâmplător, un exemplar a ajuns în posesia unui român bucovinean refugiat imediat după 23 august 1944, membru al Frăţiilor de Cruce, care a dorit să cunoască cine este autorul respectivei “publicaţii”. Nu au fost necesare decât câteva zile pentru a mă lămuri cu privire la subiectul Mişcării Legionare. Timp de un an cât am lucrat în biroul acestui om, pe care l-am îndrăgit enorm, am avut răgazul să citesc toate cărţile fundamentale scrise în ţară şi exil referitoare la Mişcarea Legionară. Era un om cu o vastă cultură şi experienţă de viaţă, iar îndelungile discuţii pe care le-am purtat timp de un an m-au marcat profund. Trăiam o senzaţie că am găsit în sfârşit ce căutam.
Gazeta de Vest, una dintre primele publicaţii neo-legionare din ţară
FP: Ați fost printre cei mai apreciați editorialiști ai Gazetei de Vest, printre primele publicații neo-legionare din România postdecembristă. Cum ați intrat în legătură cu Ovidiu Guleș și grupul redacțional din Timișoara?
GO: Aflasem despre existenţa a doua reviste cu tematică legionară, Puncte Cardinale şi Gazeta de Vest, încă din perioada şederii în Germania. După revenirea în ţară în 1992, am mers la Timişoara să îl cunosc pe Ovidiu Guleş şi am ajutat apoi la difuzarea Gazetei de Vest şi a cărţilor Editurii Gordian în Braşov. Cea mai importantă firmă de difuzare a presei din oraş la vremea aceea a refuzat politicos să distribuie revista. Câţiva vânzători independenţi au fost mai curajoşi, însă parte dintre ei au fost ameninţaţi de persoane în civil şi somaţi să le ascundă sub tarabe.
FP: Este adevărat că sume mari de bani, cel puțin în primii ani de la apariție, au fost donate de Mișcarea Legionară din Exil pentru susținerea acestui proiect gazetăresc și a editurii Gordian, deținută tot de Ovidiu Guleș? Care au fost persoanele de lăgătură și care este adevărul despre aceste speculații?
GO: Mi s-a părut nepotrivit să discut cu Ovidiu acest subiect, însă nu cred că au existat finanţări importante din exil. Impresia mea a fost că domnul Zaharia Marineasa a susţinut în cea mai mare parte, poate în totalitate, existenţa publicaţiilor Editurii Gordian.
Zaharia Marineasa, legionar marcant din regiunea Banat și participant la Rezistența Anticomunistă. În ciuda celor 21 de ani de detenție politică petrecuţi la Aiud, nu și-a abandonat crezul şi a contribuit activ la renaşterea naţionalismului creştin după 1989, până la moartea sa din anul 1997.
FP: Episodul Gazeta de Vest s-a terminat brusc în 1999, cu plecare lui Ovidiu Guleș în Ungaria și vânzare editurii Gordian. Având în vedere faptul că ați fost printre principalii colaboratori ai revistei, puteți să ne spuneți mai multe detalii despre acest episod încă nelămurit pe deplin?
GO: Decizia lui Ovidiu de a pleca din ţară a fost, într-adevăr, stupefiantă, mai ales într-un moment în care, judecând după cele ce se puteau observa, în jurul nucleului de oameni şi al editurii, interesul pentru activitate legionară creştea. Apăruseră tineri care se iniţiau în munca redacţională, existau întâlniri lunare în care se stabileau strategii, participam la mici tabere de muncă etc. Bănuiesc că au existat motive serioase care l-au determinat pe Ovidiu să plece atât de precipitat. Care sunt acelea, nu mi-a spus şi nici nu am insistat să aflu. Nu am mai discutat de atunci.
http://luptanationalista.blogspot.com/

duminică, 28 august 2011

Nicolae Sabau Muntii Tatra (dovada numele eroilor luptatori viteji romani scris pe monumentul dedicat luptelor grele din Muntii Tatra)

Suntem un popor de lasi....

Se vede clar ca urmeaza schimbari in toata lumea. Schimbari de politica, schimbari, economice, dupa  un timp nu prea lung dar, nici scurt se vor vedea rezultatele. Lumea noastra paminteana nu va mai arata la fel ca acum. Si lumea araba se straduieste sa-ti schimbe viata, sa rupa cu existenta ei de milenii de  neamuri de scavi. La noi in Romania ? Nimic.
Actuala putere pentru nebuniile halucinante ale unui alcoolic si curvar notoriu, ne distruge intentionat.
A distrus tara,  a distrus un popor in 3 ani, cu PD-L-ul fantoma. Si iar imi aduc aminte de opozitie care spune ca respecta legea, in timp de conducatorii mafioti isi fac de cap, fara sa respecte legea si pot sa ramina in continuare in opozitie.
Criza care vine acum si  se spune ca va fi devastatoare pentru  tarile lumii, pe noi romanii cum ne va gasi?
Un popor invins, ingenunchiat, un popor in totalitatea lui de cersetori ai lumii, cersetori ai  finantelor mondiale, inrobirea prin noi imprumuturi si dobinzi.  Ce facem noi cind acum  sintem chemati la schimbarea lumii  si implicit a Romaniei. Raspundem noi PREZENT? Sau sintem tot ABSENTI adormiti, anihilati prin saracie si ignoranta?
In minte daca avem numai exemplu revolutiei de la 1848, cum un nucleu mic de tineri intelectuali, chiar daca, nu a reusit pe moment revolutia, a schimbat Romania si a pus bazele  unirii, venirea lui Alex. Ioan Cuza cu marile reforme ale statului modern romenesc, pe care il gasim la baza  institutiilor de forta, piloni de baza ai statului,(politia, jandarmeria,pompierii) chiar si azi. Urmarea venirea regelui Carol 1  care a pus Romania pe drumul corect si a facut din tara noastra prin el si urmasii lui tara demna care a  sustinut cu cinste al 2-lea Razb.Mondial.
Daca soarta a facut  datorita faptului ca, nu am avut conducatori  puternici si de anvergura ca terminam razb. ca tara invinsa si sa platim datorii uriase Uniunii Sovietice, asta nu  stirbeste cu nimic vitejia luptatorilor romani, care au dovedit curaj  si daruire chiar in situatia intoarcerii armelor de la 23 aug.1944. Aveau rana in  inima ca  luptau  cu vrajmasii dinainte dar, au luptat pina in Muntii Tatra(pina acolo au fost lasati, ca sa ia altii caimacul), gindind ca  Romania va fi ca inainte  "dodoloata", dar sacrificiul lor a fost in zadar. Mai marii lumii au hotarit  in locul  vitejiei armelor.
Acum  la aceastra criza care, se prefigureaza a schimba  balanta puterilor lumii politice si economine unde este gasita Romania?
Romania este in genunchiata, neluata in seama, doar in batjocura de toti. Fara Ministru de Externe, ocupat sa faca declaratii monumentale parasutistei de serviciu. Chiuspaliul nostru presedinte, intaritind  categoriile sociale unii impotriva altora, invatamintul care scoate timpitii(spusele presedintelui) si analfabeti, sanatatea care  omoara in loc sa  ajute, sa infloreasca sanatatea oamenilor. Eu cred cu sinceritate ca sintem de mult paria Europei, este un complot international  aprobat si aplicat de  nemernicii de la conducerea tarii, pentru a fi anihilati definitiv. Cred ca luptatorii viteji ai Romaniei se  intorc in mormint , vazind lasitatea noastra. Inca odata va spun ca ma mir cum  nu se gaseste un   nucleu de tineri curajosi, dar poate nu este chiar asa si nu este momentul, care sa  spuna STOP distrugenii neamului nostru. Dar eu  gindind ca, nu mai apuc sa vad si eu  o raza de lumina, sint grabita si as vrea ca Samantha sa strimb din nas odata si totul sa fie  perfect si sa ma trezesc  ca dupa un vis urit.  Vreau ca acest vis urit sa se sfirsaca. Curaj ! Asta depinde numai de noi.
Sa  fim  demni si curajosi pina in ultima clipa, sa  fim punct de reper cu mindrie urmasilor nostrii, nu sa fim dispretuiti ca acum ca catre urmasii nostrii ca, nu am putut sa punem capat   mersului nefiresc al Romaniei in ultimii 60 de ani. 
Rusine domnilor intectuali Gabriel Liiceanu si Andrei Plesu care au cedat locul de  la tv., pentru a ne insufla curaj si exemple din istoria noastra,  unor bisnitari de butelii, si bilete la cinematograf si stadion.
 
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa