Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 6 august 2011

Daca am plecat Ardealule din tine (original cintat de Corul Armatei Romane) Rapt 1940 Dictatul de la Viena

Dusmanul vine cu arma in mana

Furdui Iancu Asa-i romanul cind se-nveseleste

Ce viitor avem ????
Foto: Lupte violente de strada in Bangladesh. htt://news.softpedia.com/

Parca se incepe sa se intrevada in lume, zorii dreptatii. O dreptate  indelung asteptata si nu in totalitate executata. Mai ales pentru noi romanii, atat de nefericiti de-a lungul vremurilor.
Acum mai ales in aceste vremuri de grele restristici pentru noi toti, indiferent de  sex, studii, capacitate de munca, boli si tot felul de nefericiri inerente oricarei fiinte umane, noi care am suferit  mereu si nu am sperat la nimic bun, numai la  o lingura de mincare intr-un blid si o haina de sarbatoare pe noi. Atit de putin si totusi  nu indeajuns pentru noi toti. Se zice ca razbunarea este arma prostului, dar  sant atatea exemple in istorie in care  se vede, cat au fost de  aspru pedepsiti  calaii popoarelor si  cei de azi nu au luat aminte.
Acum cind indarjirea cred ca este tot mai mare, impotriva calailor nostrii si dorinta de razbunare a neamului nostru in totalitate, se vede cum in alte tari, parca se intrevad zorii razbunarii.  Hosmin Mubarak, faraonul crud si de necontestat al Egiptului de peste 30 de ani, este adus pe targa in cusca, cu perfuzii, impreuna cu fii sai la tribunal, in vazul intregii lumi. Iulia Timosenko, fosta prin ministru a Ucrainei scoasa in catuse din Parlament, pentru abuz de putere, adica favorizarea Rusiei  in care
Ucraina a pierdut 120 mil . euro, o nimica toata fata de banditii tarii noastre, care au vindut tara pe nimic  si numai in folosul netrebnicilor pe care i-am ales noi, de fiecare data. Vazind acestea orice om de buna credinta, traieste cu speranta ca si in tara noatra de va face dreptate si calaii tarii vor fi pedepsiti cat de curind, caci altfel nu mai vom avea pentru ce face dreptate si pentru cine,  dar  nu cu gratii si cu catuse ci, cu jupuirea pielii de vii si punerea de sare pe rani lor si la toate familiile lor de imbuibati nesatui. Nenorocitii astia si daca vor trai 1000 de ani, tot nu s-ar lasa de furat.
Poate acum ca au vazut ca, dreptatea divina  ar veni prea tirziu si cei multi, amariti, obiditi, bolnavi si tinuti in ignoranta,  isi vor face singuri dreptate cu mana lor, poate vor ceda putrerea:)))). In  istoria omenirii veche de mii de ani s-a vazut ca norodul cind ai ajunge cutitul la os,  nu mai tine cont de nimic si strivesc in picioare  pe calaii lor. Ati vazut la Revolutia Franceza, i-au despicat in 2 si le-au pus capetele in pari si cu intestinele aburinde, sau jucat pe strada  coarda.
Asa cum ei sint nemilosi cu cei multi dar, supusi din  bun simt crezind ca se vor opri odata si odata, tot asa  si cei calcati pe sufletul, viata si viitorul lor si al copiilor lor, trebuie sa dea o replica pe masura, cel putin tot atat de cruda si fara mila celor care i-au aruncat cu secole in urma, in   pielea tiganilor robi. 
Din aceasta degringolada, doar tiganii fosti robi la noi in tara, au avut de cistigat. Sint stapanii nostrii prin crime,  furturi si alte nemernicii  care, fac bine conducerii tarii si ne tine pe noi cei multi, muncitori si cinstiti ocupati.
Cum am zis eu, nu mai am rabdare si traiesc cu grija ca nu voi mai apuca ziua in care, sa-i vad de  criminalii neamului nostru pedepsiti. Dar nu asa in cusca si cu catuse. Intr-un anume fel, incit sa tremure  ucigasii de popoare din lume, vazind  hotaratrea noastra de a nu  accepta ca,aceste gunoaie sa ramine  pedepsite doar de forma. Curaj, puterea este a noastra numai sa vrem sa o luam!!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Fiecaruia dintre noi sa-i dea de gindit...

vineri, 5 august 2011

Iulia Timosenko arestata la Kiev pentru abuz de putere. La noi cind ???(nu mai am rabdare:))))

SIDA nu a existat niciodata

Operatiunea SIDA si inventarea HIV
Medicii au prescris unui numar mare de homosexuali, afectati de patologii ale aparatului uro-genital, Bactrim in doze adecvate masei corporale si pentru perioade lungi de timp (ani intregi). Dar la sfarsit, iata ca apar rezultatele tratamentului gresit: distrugerea mitocondriilor celulare, provocata de consumul indelungat de sulfonamide. Ceva ce nu se mai vazuse niciodata in istoria medicinei si caruia nimeni nu-i evaluase riscurile. Si cum medicii care prescrisesera Bactrim si producatorii medicamentului se temeau ca vor trebui sa suporte un lung sir de anchete, daune evaluate la milioane si milioane de dolari, au inventat operatiunea SIDA, care nu intamplator a fost la inceput legata de miscarea gay.
Homosexualii care trebuiau sa moara datorita distrugerii mitocondriilor celulare, trebuiau convinsi ca erau victimele a ceva nou si acest ceva nou era teribil de mortal (chiar daca nu existau probe ca asa era). Inventasera in graba SIDA, dupa care au fost obligati sa inventeze si o pretinsa cauza: virusul “HIV”.
Si in acest caz ce ar putea fi acel ceva care se masoara cu faimosul test al seropozitivitatii? Iata raspunsul, chiar daca partial: drogurile, – in special cocaina, provoaca o puternica crestere a hormonilor de stres ai inimii si aceasta crestere produce o crestere de anticorpi in sange. In acest moment, testul releva o pozitivitate. Acest lucru este usor de verificat in grupurile de risc, asa cum a admis in final Gallo&coll. Toti cei care fac uz de cocaina risca sa aiba un nivel crescut de anticorpi iar testul HIV nu releva decat nivelul de anticorpi.
Un virus relationat cu “orientarea sexuala”
Cei care sunt supusi diferitelor terapii de dezintoxicare cu cresterea nivelului de metadona, se pare ca sunt supusi aceluiasi fel de risc: ca si cazurile pacientilor hemofilici carora li s-au administrat derivati hematici puternic contaminati cu virusi hepatici si de alte feluri.
La intrebarea legitima daca pretinsa SIDA este mai mult un factor politic decat unul medical, raspundem, fara nici o umbra de indoiala, DA. Exista o cenzura stiintifica, pentru ca hatisul de interese care a impins inainte SIDA nu este suspectat de nimeni. De exemplu, in Clinica Universitatii din Frankfurt sunt 24 de persoane care muncesc in sectorul dedicat SIDA. Ei bine, 23 dintre acestea isi primesc salariul de la industria farmaceutica si numai una de la Universitate. Veti intelege atunci care este terapia pe care o vor administra bolnavilor. Deci, daca mecanismul de oxidare a mitocondriilor (fara de care nimeni nu poate respira), este lezat, atunci nu este surprinzator ca pacientilor le lipseste aerul. Nu intamplator pacientii bolnavi de pretinsa SIDA sufera continuu de maladii pulmonare. Investigarea mitocondriilor este foarte importanta, dar din nefericire a fost ignorata pana acum de clasa medicala. In schimb a fost, cu multa arta, incriminat un pretins virus, a carui substanta genetica si ale carui proteine nimeni n-a fost capabil sa le izoleze pana acum.
Si totusi toata lumea vorbeste de un virus relationat cu orientarea sexuala, ceea ce constituie o arma politica. De fapt contestarea care a inceput in anii saizeci a fost inlocuita in anii optzeci in buna parte cu sperietoarea “SIDA”. Sursa : Agentia.org
 Dr. Cercetator Mihai Alecu

http://gindeste-liber-exista-blogspot.com/

Invataminte ....


LaughingKissLaughing
Niciodata nu ne maturizam cu adevarat. Invatam doar sa ne purtam in public.
S-a dovedit stiintific ca femeile sunt multumite cu o lungime de 8,5 cm. Nu conteaza ca e Visa sau Mastercard..
Nu conteaza daca paharul e pe jumatate gol sau pe jumatate plin. Ceea ce conteaza e ca este loc pentru vodka..
Traim niste vremuri in care pizza se livreaza mai repede decat ajung politistii..
Dumnezeu a creat cerul si pamantul. Restul a fost fabricat in China ..
Daca femeile ar conduce lumea, n-ar mai exista razboaie. Doar niste tari invidioase, care nu-si vorbesc..
Vreau sa stiu de ce Noe nu a omorat tantarii pe vremea cand erau doar doi?.
Cenusareasa e dovada vie ca pantofii iti pot schimba viata..
Mai bine Durex decat Pampers..
Gandesc, deci exist. Toata lumea care exista gandeste?.
Se pare ca Dumnezeu iubeste oamenii prosti. De aceea a creat atat de multi. .
Sa nu te joci cu inima unei femei, caci este doar una. Mai bine joaca-te cu sanii - sunt doi!.
Viata mea e precum terenurile de la Wimbledon , nu vezi decat iarba si linii..
Prietenii exista pentru ca in cazul in care ai o zi proasta, sa ii poti vizita si sa le strici si lor ziua..
Ce spune o bucata de paine unei pizza? - Unde esti, placintica garnisita!.
Soacra e ca un amestec de condimente - se amesteca in orice..
Unele femei sustin ca toti barbatii sunt la fel. Nu e cam multa experienta?.
Cand Dumnezeu a facut femeia , a promis acesteia ca va gasi barbatul ideal în fiecare colt al pamântului.Apoi Dumnezeu a facut pamântul ....rotund...!!!!!!!.

joi, 4 august 2011

Un banc cu 2 femeiDoua femei dupa moartea lor. Prima o intreaba pe cealalta:
- Cum ai murit?
- Inghetata, zice a doua.
- Ah, oribil, ... cum este sa mori inghetata?
- Tremuri, degetele te dor, dar dupa un timp devii calma, ca si cum ai adormi...
- Si tu... cum ai murit?
- Eu am facut stop cardiac. Credeam ca barbatul ma inseala si m-am decis sa termin cu minciunile. Am intrat in casa in plina ziua si l-am gasit la televizor. Am cautat peste tot dar nu era nimeni, la subsol, in dormitor, in viteza dar totul era curat. Am urcat la etaj dar nici acolo nimic... In final am urcat in pod dar nu reusisem sa urc decat cateva scari si am facut stop cardiac. Cealalta zice:
- Nenorocire! Daca ai fi verificat in congelator, azi eram amandoua in viata!
Sealed

Moartea lui Chivu Stoica

Moartea lui Chivu Stoica: asistenţa lui Pacepa şi a „nepoatei“ Elenei Ceauşescu

"Comuniştii vechi" au privit cu suspiciune varianta oficială a morţii lui Chivu Stoica - sinucidere. "Tovarăşul Chivu" ştia prea multe despre trecutul lui Ceauşescu, inclusiv episodul homosexualităţii de la Doftana
 Foto: Arhivele Naţionale 
Toţi cei care l-au cunoscut pe Chivu Stoica (1908-1975) au fost unanimi în certitudinea că "fusese si­nucis". Ultima sa soţie are argumente convingătoare că amintirile lui Chivu despre Doftana i-au fost fatale. Printre asistenţii din umbră ai tragicului deznodământ, doamna Maria Manolescu-Chivu şi-i amin­teşte pe Ion Mihai Pacepa şi pe "nepoata Elenei Ceauşescu". Pe-atunci, generalul era sfetnic de încredere, negustor de bijuterii şi strălucit manager al "chimistei" de carieră mondială.    


NU ERA CHIVU OMUL SĂ SE SINUCIDĂ!

Aceasta a fost opinia celor care l-au cunoscut din aproape. "Bon viveur" şi om dintr-o bucată, fără vocaţie pentru reflecţii conceptuale şi tendinţe introspective, Chivu Stoica făcuse carieră ca ilegalist cu ani mulţi de închisoare şi om de încredere al lui Gheor­ghiu-Dej. Se născuse într-un sat din Buzău, într-o familie săracă, cu 11 copii. Calificat cazangiu la Atelierele CFR Griviţa Bucureşti, intrase acolo în contact cu o celulă comunistă. Din 1933 şi până în 1944 i-a cunoscut în închisori pe bonzii partidului. Fusese cineva când Ceauşescu era abia începător!

În "alegerea" lui Ceauşescu din 1965, votul lui Chivu a contat greu, fiindu-i ulterior recompensat cu func­ţia de preşedinte al Consiliului de Stat. Căci "democratul" pe atunci Ceauşescu preluase din moştenirea defunctului Dej doar cârma partidului. După doi ani s-a răzgândit. Deposedat de prima funcţie în stat, Chivu a rămas în conducerea CC cu responsabilitatea Colegiului Central de Partid. 

Între timp, toţi "baronii" lui Dej fuse­seră daţi la o parte. Pretextând abateri de la "morala socialistă", Ceauşescu i-a înlocuit cu oameni noi.  Fostul prim-ministru Maurer se pensionase în 1974, după un grav accident de maşină. Dintre foştii camarazi de Doftana rămăsese doar Chivu.

În 17 februarie 1975 vestea sinuciderii lui Chivu Stoica a stupefiat pensionarii din "garda lui Dej". În propria-i cameră, cu nevasta şi alte două femei în încăperea alăturată, îşi proptise ţeava puştii de vânătoare Holland-Holland în gură. Apăsase trăga­ciul cu degetul mare de la picior. Nu femeile din faţa uşii auziseră zgomotul puştii, ci  şoferul din curte.

"Eu nu mai ştiu cu ce ocazie l-am auzit pe Chivu Stoica plângându-se că i s-au pus microfoane şi în pat, mi-a relatat Alexandru Bârlădeanu (1997). Referitor la timpul dinaintea morţii sale, probabil că în urma celor dezvăluite de acele aparate a avut loc o discuţie dură între Chivu, Nicolae Ceauşescu şi nevastă-sa, când s-a spus lucrurilor pe nume." Adică - i-am solicitat eu lămuriri lui Alexandru Bârlădeanu -, dacă îi va fi făcut Ceauşescu reproşuri în chestiuni de morală, Chivu i-a amintit cazul celui ce vede paiul din ochii altuia, nu şi bârna dintr-ai lui: ancheta homosexualităţii din Doftana. "Poate să fie adevărat că aşa a decurs cearta cu Ceauşescu şi nevastă-sa, a admis interlocutorul.

Aveam şi un capăt de informaţie, după care, înainte de a veni Chivu pentru ultima dată acasă, fusese o mare ceartă. Iar ei, speriaţi că va vorbi lucruri neconvenabile lor, au hotărât să-l execute. De altfel şi moartea lui Trofin este dubioasă. Ceauşescu s-a descotorosit de acei oameni ce puteau şti ceva despre el."

Pe doamna Maria Manolescu-Chivu am cunoscut-o re­lativ curând. Ingineră textilistă, se pensionase în 1987 cu grad de cercetător ştiinţific principal dintr-un institut de cercetare de profil. Fusese, printre altele, ministru-adjunct al industriei uşoare. Îl cunoscuse pe Chivu Stoica ca înaltă activistă în organizaţia de femei şi se căsătoriseră în 1965.

"După ce n-a mai fost preşedintele Consiliului de Stat, n-a mai avut gardă, a început dna Manolescu-Chivu stupefianta relatare despre împrejurările morţii soţului. În 18 ia­nuarie a venit acasă însoţit de patru securişti. Îl luaseră direct de la CC. Între ei, o femeie şi un bărbat ziceau că sunt soţi. Ea a zis că o cheamă Doina Roman,  că e nepoata Elenei Ceauşescu şi că lucrează la Securitate. El care era Ion Mihai Pacepa - că l-am cunoscut -, îşi zicea soţul ei. Şi acest Pacepa, «soţul», a stat cuminte acolo până l-au instalat, l-au dus pe Chivu în cameră. Apăruseră în casă zicând că-l păzesc de mine. Adică au venit cu garda, cu tot colectivul ăla ca să fie păzit de mine, vă închipuiţi?!

Chivu era epuizat, nu prea-şi dădea seama ce se-ntâmplă... Mai târziu, alţi securişti mi-au spus de droguri, de hipnoză...  Ce-i spunea asta, «nepoata» aia, făcea Chivu. Şi mi-au interzis mie să mă mai ocup de soţ. N-am mai avut voie. Să se ocupe «nepoata» care s-a instalat cu ceilalţi doi securişti, fără «soţ», în casă. Mi-au spus că sunt trimişi de conducere să aibă grijă de Chivu Stoi­ca. El avea o cameră, ei alta şi mai era un dormitor al copilului (fetiţa soţilor Chivu avea 9 ani - n.n.).

El zăcea, era bolnav, avusese cu ceva vreme înainte şi un infarct, avea tensiune... Ca să nu-i fac mai mare rău, am stat deoparte, fără scandal. «Nepoata» pleca la Partid, mai venea... Apoi, prin ge­neralul Răduică (coordonase, în 1968,  «reabilitările» şi demiterea fostului prieten al lui Ceauşescu, Alexandru Drăghici - n.n.), a vrut Gospodăria de Partid să mă dea afară din casă. Am cerut audienţă dar familia Ceauşescu era plecată la odihnă. Am ajuns la Iosif Uglar, care era secretar al CC-ului şi-i ţinea atunci locul la partid. După ce i-am povestit tot ce e-n casă la noi, mi-a zis: «Să ştiţi că-mi pare rău că v-am primit». Cum, dom'le? Ce să fac?! «Nu ştiu.»

Judecând, eram convinsă de cum mergeau lucrurile. Pe Drăghici l-au scos criminal, pe ăsta voiau să-l scoată imoral. Asta a fost toată tactica lor. Dar ei mă atacau pe mine, culmea, nu pe el. Mi-au închis uşa să nu mai intru în casă, mi-au dat două repartiţii să plec din acea casă. L-au chemat pe Ion Şiclovan, judecător la Sectorul I, şi-au zis că-i un­chiul «nepoatei» - «doctorul Roman» -, să bage Chivu divorţ, să scape. Eu am zis că nu plec din casă cât sunt soţia lui Chivu Stoica. Au vrut să fie un scandal, să aibă motive să-l scoată, să-l compromită." Între timp, soţia a fost înştiinţată că soţul ei cel epuizat şi păzit "dăduse divorţ". Iar ei şi fetiţei i se propunea altă casă.


CU "NEPOATA" LA SPITALUL ELIAS
În Primăverii se zvonise că amo­re­zatul Chivu nu se mai dezlipea de "ne­poa­tă". Că afemeiatul senil o luase cu el şi în spital. Soţia avusese însă parte de un experiment preliminar cu altă "ne­poată" ce aterizase în casa lor, zi­cându-şi Claudia Florea, şi pretextând căutarea unui serviciu. Se descotorosise de ea, găsindu-i-l. Ştia bine că lui Chivu îi plăceau femeile, dar după infarctul din 1971 nu mai era cazul.

Dna Maria Manolescu-Chivu a refuzat să părăsească domiciliul conjugal. În 28 ianuarie l-a convins pe dr Burghelea să-i viziteze soţul. Iar doctorul a decis internarea lui Chivu Stoica la Elias. S-a dus şi "nepoata". "La Elias tot ea era persoana care avea grijă de el, mi-a relatat dna Manolescu-Chivu. Am cerut la spital voie să-l văd şi nu mi-au dat. Nici copilului, fetei noastre, Emilia, nu i-a dat. Cât a lipsit el la spital, eu aveam groază de Securitate. Mă zăvoram seara, închi­deam uşile...

În 17 februarie, seara, pe la 8, aud ciocănind în uşă. Era şi sora mea la mine. Zic «Aoleu, Securitatea!». Şi-am zis să nu fim singure, să am şi eu un martor acolo. M-am dus pe scara din dos, noi stăteam la parter. La etajul I era Băbălău, care era ministru la Energie, şi la etajul II stătea Constantin Pârvulescu. Pârvulescu era bolnav de gripă, dar a venit doamna Pârvulescu la mine. După ce a venit doamna, am deschis uşa. Şi era el, era Chivu Stoica. Cu un geamantan, de la spital venea. A îmbrăţişat-o pe Emilia, a sărutat-o, s-a dus în cameră şi zice: «Te rog, fă-mi un ceai!». Ei, am zis, era doamna Pârvulescu şi eu mă duc să fac ceai! N-a trecut nici un sfert de oră şi iar bubuituri în uşă. Era şoferul. Zice: «S-a sinu­cis Chivu Stoica!». Imediat a venit Răduică. El a fost primul. Apoi Negrea (unul dintre capii de rezistenţă ai Securităţii - n.n.) şi cu această nepoată."


DOLIU ŞI FUNERALII NAŢIONALE
Cadavrul lui Chivu Stoica a fost ridicat fără a i se da voie soţiei să-l vadă. Ei i s-a spus că s-a împuşcat cu arma de vânătoare. "Şi eu atunci, când mi-a spus de armă de vânătoare, m-am dus repede să văd armele, povesteşte interlocutoarea. După infarct nu mai avea voie să meargă la vânătoare, că medicii vorbeau de recul, de nu ştiu ce. Avea trei arme printre care un Holland-Holland. Cutiile cu ele erau la locul lor. Cu ce puşcă s-a împuşcat, nu ştiu. Fiindcă pe cele trei le-am predat apoi eu."

Şi-a revăzut soţul doar pe catafalc. Nu din aproape, că era ridicat foarte sus. Ca unui mare erou al clasei mun­citoare, lui Chivu Stoica i s-au făcut funeralii naţionale. Nici Ceauşeştii, nici primul-ministru Ilie Verdeţ n-au venit să-şi ia rămasul-bun - după protocol ori după datină - de la defunct. Niciodată văduva lui Chivu Stoica nu i-a mai revăzut pe Ceauşeşti. Până la sfârşit, toţi ceilalţi tovarăşi din vârf au evitat-o. Despre "nepoata Elenei Ceauşescu" a auzit că lucrase-ntr-o vreme în preajma lui Ion Ursu, apoi la Ambasada României din Varşovia.

"O singură cauză găsesc în moartea lui Chivu, spune acum. Acolo a făcut greşeală. I-a pus să facă fiecare autobiografie. Şi el a făcut, până în '48. Nu numai el. A făcut şi Bodnăraş şi alţii. Au dispărut, da, după aceea. Chivu n-a scris nimic de el,  de Ceauşescu. A scris cazul când a fost şeful comisiei, că au fost tineri care... dar nu l-a numit că Ceauşescu. Şi de acolo îl obseda pe Ceauşescu. Iar Chivu a mai avut discuţii cu el aşa, între patru ochi..."

Cazul a fost amintit şi de Pacepa în "Orizonturi roşii" în versiunea următoare: "El (Ceauşescu - n.n.) l-a convins pe omul numărul trei din ierarhia partidului, Chivu Stoica, fost prim-secretar şi prim-ministru, că problemele sale datorate excesului de alcool ar putea cauza neplăceri partidului. Stoi­ca a demisionat la promisiunea lui Ceauşescu că va rămâne o figură onorabilă pentru tot restul vieţii. Totuşi, pe 18 fe­bruarie 1975, Stoica a fost chemat la Comitetul Central şi acuzat că întreţine relaţii sexuale cu o nepoată în vârstă de 22 de ani. El a înţeles brusc că are microfoane instalate acasă. În aceeaşi noapte, Stoica s-a sinucis împuş­cân­du-se în gură cu puşca lui de vânătoare.

O scrisoare a si­nu­cigaşului a fost găsită pe biroul lui şi înmânată destina­ta­rului. Conţinutul ei nu a fost dezvăluit niciodată; totuşi, se spune că după ce a citit-o, Ceauşescu a cerut mai întâi spi­rt pentru a se spăla pe mâini, iar apoi şampanie". Ca tot ce-a scris Pacepa, şi fragmentul citat e un amalgam de minciuni şi date reale, tehnică tipică dezinformării. În chiar rân­du­rile de mai sus sunt cel puţin două neadevăruri: Chivu n-a fost vreodată prim-se­cretar şi n-a murit la data men­ţio­nată.

Generos de-altminteri în detalii, Pacepa "uită" să scrie cu cine-şi ciocnise Ceauşescu şampania.

Framantari in Armata Turciei

miercuri, 3 august 2011


Framantari in Armata Turciei - o armata responsabila, condusa de oameni devotati si responsabili pentru viitorul tarii lor

În timp ce agenţia de ştiri turcă Anatolia nu scria un rând despre bomba publicistică a zilei de 29 iulie a.c., canalele occidentale de televiziune titrau cu litere de-o şchioapă: “Şeful armatei turce, generalul Işik Koşaner a demisionat împreună cu liderii celor trei categorii de forţe armate – terestre, navale şi aeriene.”Tensiune în Turcia: conducerea armatei a demisionat! geopolitica 
Gestul de solidaritate al celor patru generali turci confirmă tensiunile acumulate, în ultimii ani, între conducerea militară – deprinsă să apere caracterul laic al statului naţional – şi guvernul actual, cu opţiuni islamiste exprimate la cel mai înalt nivel.
Repetatele întrevederi între calmul general Koşaner şicolericul premier turc Recep Tayyip Erdogan nu au dus la găsirea unui modus vivendi între executivul de la Ankara şi conducerea Forţelor Armate Turce.
Tensiune în Turcia: conducerea armatei a demisionat! geopolitica

Generalul Işik Koşaner

Miza ultimei confruntări din spatele uşilor închise?Viitoarele numiri în funcţii cheie, care urmează a fi luate în discuţie, săptămâna următoare, de Consiliul Militar Suprem. Generalul Işik Koşaner, sprijinit de şefii celor trei categorii de forţe armate, dorea să fie promovaţi ofiţeri merituoşi, fără conexiuni cu arealul islamic.
Premierul Erdogan a respins nominalizările lui Koşaner pe motiv că ofiţerii propozabili la avansarea în grad şi funcţie ar fi fost implicaţi în aşa-zisa tentativă de lovitură de stat din anul 2003.
Tensiune în Turcia: conducerea armatei a demisionat! geopolitica
 Premierul turc Recep Tayyip Erdogan


În acel an, la ordinul premierului, au fost înregistrate dialogurile derulate în cadrul unui amplu exerciţiu teoretic, între generali şi ofiţeri din conducerea centrală a armatei, unde s-a luat în calcul şi ipoteza intervenţiei militare, pentru înlăturarea guvernului, dacă acesta exagerează cu măsurile menite a transforma Turcia într-un stat islamic, condus de o manieră autocratică.
Au urmat arestări, destituiri şi diminuarea drastică a rolului armatei, ca garant al caracterului laic al statului turc. 17 generali şi amirali care urmau să fie promovaţi au fost arestaţi şi condamnaţi la închisoare. Alţi două sute de ofiţeri au fost tot atunci acuzaţi de conspiraţie împotriva puterii de stat.
În declaraţia publică oferită pentru explicarea demisiei sale, generalul Koşaner a precizat că a procedat aşa deoarece a dedus că este necesară.
Altfel spus, nu dorea să subscrie la numiri sugerate de premier, pe alte criterii decât cele legate de competenţa profesională şi un parcurs al carierei care să justificecomanda anumitor eşaloane din armată.
Fiind conştient că se află pe muchie de cuţit, premierul Erdogan s-a limitat la precizarea că toţi cei patru generali i-au comunicat decizia de a trece în rezervă.
Şi a avut grijă ca presa turcă să fie informată că generalul Necdet Ozel, şeful jandarmeriei, ar putea fi înlocuitorul lui Koşaner.
Mesajul către alegători? Nu toţi generalii gândesc precum cei patru demisionari în bloc…
Atenţi la coincidenţe, jurnaliştii turci au observat că cele patru demisii au survenit la câteva ore după ce generali şi ofiţeri turci au fost acuzaţi, de un tribunal civil, că au desfăşurat o campanie pe…Internet, prin care au subminat autoritatea morală, politică, legală, a guvernului!
Generalul Koşaner a ajuns liderul armatei în urmă cu un an de zile, după ce premierul turc a respins propunerea iniţială a Consiliului Militar Suprem, prin care generalul Hasan Igsiz devenea şeful apărării Turciei. Igsiz era pe lista celor acuzaţi că ar fi pus la cale complotul amintit.
Atunci, în 2003, guvernul de sorginte islamică a avut grijă să alimenteze presa din Ankara cu zvonuri privind planurile complotiştilor de a arunca în aer unele moschee, de a provoca tensiuni militare cu Grecia, de a institui haosul politic. Un context perfect pentru justificarea loviturii militare de stat.
La vremea respectivă, opinia publică nu a dat crezare avocaţilor apărării care aveau suficiente documente pentru a proba faptul că nu era vorba decât de un antrenament obişnuit, de comandament, conform unei planificări aprobate anterior, menit a vedea modul de acţiune, în cazul ajungerii la situaţia unei revolte politice împotriva guvernului aflat la putere.
Situaţia este tensionată în capitala turcă, unde revin din concedii oamenii politici importanţi.
Aşa ceva nu s-a mai întâmplat în istoria republicană a Turciei! Este greu de prevăzut reacţia eşalonului secund,de la nivelul central al forţelor armate.
Generalul Koşaner, liderul armatei turce a recurs la demisie după întrevederea avută cu preşedintele Abdullah Gul şi cu premierul Erdogan.
Concomitent şi-au anunţat public demisia, printr-uncomunicat de presă, şeful forţelor terestre, generalul Erdal Ceylanoglu, comandantul forţelor navale, amiralul Esref Ugur Yigit şi liderul forţelor aeriene, generalul Hasan Aksay.
Televiziunea turcă a transmis informaţia că la ora actuală peste 40 de generali şi amirali şi 360 de ofiţeri cu grad superior sunt în închisoare, fiind acuzaţi de tentativă de lovitură de stat.Agenţia Associated Press a apreciat că nu este clar care va fi următoarea mişcare a militarilor. Totuşi, o primă observaţie a reporterilor occidentali merită a fi reţinută. Nu mai iese nimeni din unităţile militare.
Chiar dacă a fost confirmat faptul că generalul Necdet Ozel a părăsit pe 29 iulie seara, târziu, biroul premierului – el fiind acum militarul activ cu gradul cel mai mare în forţele armate – nimeni nu se hazardează să afirme cine comandă, în aceste ore, armata Turciei.

Hmmmmmmmmmmmm !

De ce nu pot intra SUA in faliment?Pot oricind sa tipareasca bani

SUA se află la mai puţin de trei ani de acelaşi nivel al datoriilor care a împins Grecia în ruină, însă nu vor intra niciodată în faliment pentru că pot tipări bani, a declarat David Walker, fost şef al Biroului General de Contabilitate al Congresului, organism care auditează cheltuielile statului.
Odată cu avansul datoriei Greciei către 150% din PIB, statul elen s-a aflat în ultimii doi ani de două ori în situaţia de a intra în încetare de plăţi. Doar pachetele succesive de ajutor financiar extern de la Uniunea Europeană şi Fondul Monetar Internaţional au împiedicat o catastrofă.
Dacă sunt adunate toate datoriile SUA, inclusiv pasivele către sistemul de asigurări sociale şi cel al asigurărilor medicale, SUA se află la un nivel periculos, a spus Walker, într-un interviu pentru postul american de televiziune CNBC.
“Suntem la mai puţin de trei ani de situaţia în care Grecia a intrat în criza datoriilor, din perspectiva datoriei raportate la PIB”, a afirmat el. SUA se apropie de pragul de 100% din PIB, care teoretic taie din creşterea economică jumătate de punct procentual.
În urma creşterii plafonului de îndatorare şi a continuării politicii de deficite bugetare ridicate, SUA se îndreaptă către propria criză, a adăugat Walker. “Nu suntem scutiţi de o criză a datoriilor. Nu vom intra niciodată în faliment pentru că putem tipări bani. În acelaşi timp avem un risc ridicat privind dobânzile, risc monetar major şi un risc mare de inflaţie în timp. Dacă se va întâmpla, va fi însă foarte brusc şi foarte dureros”, consideră acesta.
Sursa: Mediafax
http://blog.nouadreapta.org/

miercuri, 3 august 2011

Moscova vrea sa stie cine ce citeste si asculta pe Internet

Demult era timpul pentru o monitorizare pe ansamblul ţării pentru a afla cine ce citeşte, ascultă sau vizionează”, spune ministrul de Interne de la Moscova.
Astfel, potrivit lui Raşid Nurgaliev, este important să fie studiate în special preferinţe muzicale ale tinerilor.
“Astăzi au fost date uitării romanţele, valsurile, tot ceea ce ne unea odată, originile şi rădăcinile noastre comune”, a adăugat Nurgaliev, într-o reuniune a Comisiei pentru combaterea extremismului, ce a avut loc la Moscova, transmite Moldpres, citând agenţiile de presă ruseşti.
Comisia interministerială pentru combaterea extremismului a fost creată recent printr-un decret al preşedintelui Dmitri Medvedev, care l-a numit pe Nurgaliev în fruntea acesteia.
“Am făcut deja modificări la legea federală privind mass-media, iar unele site-uri Internet vor fi incluse în categoria media”, a spus ministrul rus, care pledează ca organele competente să “monitorizeze preferinţele în materie de artă ale tinerilor”.
De asemenea, oficialul de la Moscova a mai spus că, în Rusia, există aproximativ 7.500 de site-uri extremiste, subliniind necesitatea elaborării unor măsuri complexe destinate să limiteze activităţile unor astfel de site-uri Internet.
Sursa: Ziua Veche
http://blog.nouadreapta.org/

Anarho-sindicalismul, o speranta contra regimului Basescu

BANI, CAT MAI MULTI BANI !   

Miniatura della versione delle 16:48, 4 dic 2006OMUL se afla intr-o stare continua de legitima aparare impotriva societatii. De abia este nascut si deja este strivit sub greutatea legilor, care sunt facute nu de el, nici pentru el, fara el, impotriva lui.
“A fi guvernat înseamnă a fi ținut la vedere, inspectat, spionat, dirijat, legiferat, reglementat, priponit, îndoctrinat, povățuit, controlat, estimat, reevaluat, cenzurat, comandat de către ființe care nu au nici înțelepciune, nici știință și nici virtute.”
Constitutia Romaniei, in articolul 30 proclama: “Libertatea de exprimare”
NU FITI SPERIATI DE ACEST BLOG, ati fost invatati,educati ca ANARHISMUL este ceva RAU, de fapt asa cum gandim NOI ,ganditi si DUMNEAVOASTRA dar va este frica sa RECUNOASTETI ! Cititi si veti vedea ca suntem la fel ca voi, nici mai buni, nici mai rai!De ce avem FATA ASCUNSA DE O BATISTA? Simplu, fiindca PUTEREA ne haituieste, vor sa ne aresteze,LE ESTE FRICA DE NOI!
da click pe bannerul de mai jos SI CITESTE:
COPY / PASTE MY BANNER

marți, 2 august 2011

Am ajuns la mila FMI-ului

Am ajuns la mila FMI-ului. M-a durut sufletul pentru noi toti, cind am vazut ca FMI-ul a spus ca, se poate indexa in urmatoarele luni  salariile. Insa  distrugatorul poporului nostru a spus NU,  dupa 1 ian 2012.
Cu anumite conditii. Vedeti cine este dusmanul poporului nostru? Asa este, se comporta mai rau ca o armata de ocupatie.
Cind se va trezi si opozitia din aceasta amortire care, poate duce la somnul de veci? Vad acum ca Basescu spune ca chiar daca vor cistiga alegerile cu peste 51 % tot nu  vor fi chemati la guvernare. Cit poate fi cineva de prost ca, sa nu inteleaga ca Basescu face "ce vrea muschii lui". Totul este un circ, cu democratia, cu  alegerile ! Bani cheltuiti pentru a arunca, praf in ochii Europei. Zarurile sint aruncate.
Presedintele nostru se sterge la cur cu Constitutia. Este buna si ea la ceva pentru a-si bate joc de ea si a o interpreta dupa nevoi, ca pe o curva.
Parca  sintem intr-un tunel infundat care,  ne-a prins pe toti ca intr-un cleste si nu mai avem scapare.
Parca prea sintem lasi. Stiti rusinea ce s-a abatut asupra noastra dar, este trecuta cu vederea cind, Stalin a a dat ultimatul in 1940, sa  ne retragem din Basarabia si Romania a  executat intocmai, fara a trage un foc de arma. Trebuia sa aratam ca nu sintem lasi si am predat Basarabia  fara un foc de arma, macar pentru posteritate. Asta facem si acum, am lasat tara si pe noi toti la dispozitia unui alcoolic in halucinatii.
Atunci am mai avut o speranta in Maresalul Ion Antonescu, care a ordonat celebrul : "Soldati va ordon treceti Prutul !" Dar acum ???????????? Cum trecem peste perioada asta neagra, cu pierderi cit mai putine si sa  renastem din cenusa ca pasarea Phenix. Avem in noi puterea de a face asta ? Sau sintem toti  o apa si un pamint? Stiti ca toate revolutiile si toate razboaiele su fost gindire si pritocite de o mina de oameni curajosi si mai ales destepti, apoi prostimea s-a aliniat  dupa ei. Asa si acum  banda asta de haimanale, a pus mina pe putere si  noi ca niste oi, ne-am incolonat dupa ei si acum sintem la buza prapastiei. Cine este  cu putere de convingere, sa ne trezeasca si sa ne spuna ca, nu facem bine ce facem? Ca ce facem duce, la pieirea noastra ca tara si neam??? Am incredere, in tinerii barbati ai tarii noastre. Nu se poate ca in venele lor, sa cu clocoteasca singele indignarii !
Daca as putea le-as da din  clocotul sufletului meu caci, v-am spus de nenumarate ori ca, fac parte dintr-o familie a tatalui meu cu 7 frati,  care au luptat cu arma in mina pina in Muntii Tatra si si-au dat singele si sanatatea pentru tara si erau cu lacrimi in ochi la gindul ca Romania dupa atitea jertfe, a termninat razboiul al 2-lea ca tara invinsa!!! Curaj !!! Puterea sta numai in noi !!! Numai sa vrem !!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Foto: Eu la Cismigiu  Bucuresti duminica 31 august 2011, asa cum sint, naturala si modesta.

TINERII PD-L, pepiniera de INFRACTORI

BANI, CAT MAI MULTI BANI !   
PD-L GIURGIU
Mai mulţi tineri din PDL Giurgiu, FETE SI BAIETI, au ajuns la poliţie după o petrecere la ştrand. Juniorii democrat-liberali au băut bine, apoi au rupt copacii plantaţi pe marginea drumului care leagă portul de oraş. Au chemat poliţia locatarii din zonă, treziţi din somn de ţipetele petrecăreţilor.

Tinerii din partidul democrat-liberal din Giurgiu s-au întâlnit mai multe seri la rând la terasa aflată în ştrandul din Port. După mai multe pahare de alcool, au început să ţipe şi au devenit agresivi, potrivit giurgiu-online.ro.
Au rupt mai mulţi copaci subţiri plantaţi pe maginea drumului, de la Ştrandul Giurgiu şi până la Parcul Alei, susţin jurnaliştii locali. Locatarii unui imobil din apopiere au fost treziţi din somn de zgomotul făcut de tineri şi au reclamat la poliţie că un grup de aproximativ 15 persoane vandalizează zona.


Oamenii legii din Giurgiu i-au săltat pe petrecăreţi şi i-au duse la secţia de poliţie pentru declaraţii.
Nu este prima oară când tinerii de la PDL fac scandal după ce beau la peterceri. Presa a scris de asemenea că în februarie 2008 mai mulţi membri ai organizaţiei de tineret au fost acuzaţi că ar fi distrus un local din Craiova. Tinerii închiriaseră barul pentru a serba Ziua Îndrăgostiţilor.
DETA – TIMISOARA

Pedelistul Zoran Vertopan, seful organizatiei de tineret PD-L, şi doi “locotenenţi”, arestaţi pentru contrabandă

Consilierul PD-L Zoran VertopanConsilierul PD-L Zoran Vertopan 
Reţeaua de contrabandă condusă de consilierul local PD-L din Deta, Zoran Vertopan, era extrem de bine organizată, fiecare membru al reţelei având rolul său extrem de bine stabilit. Vă reamintim că, ieri, în urma unei ample operaţiuni a DIICOT şi Poliţiei de Frontieră au fost reţinute şapte persoane acuzate că fac parte dintr-o grupare specializată în contrabanda cu ţigări. În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii sârbi au reţinut alte patru persoane, care se ocupau de livrarea mărfurilor. Omul de încredere al lui Vertopan şi cel care coordona acţiunile de transportare a ţigărilor de contrabandă din Serbia în România era Mihai Dunea, din Jamu Mare. Acesta era un cunoscut al poliţiştilor de frontieră după ce i-au întocmit mai multe dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, scandal şi refuz de recoltare de probe biologice. Dunea era cel care se ocupa de găsirea şi coordonarea cărăuşilor, aceştia fiind vecini sau rude. Printre cei prinşi pe fâşia verde, în flagrant, de trupele speciale ale Poliţiei Timiş în timp ce cără baxurile cu ţigări de contrabandă era şi Prinţu Dumitru, care la 16 ani a comis un dublu asasinat, ucigând o femeie şi pe bărbatul acesteia. Fiind minor, a fost condamnat la doar 8 ani de închisoare, iar după ce şi-a ispăşit pedeapsa a fost eliberat.
După ce erau trecute peste graniţă, ţigările erau transportate cu căruţa în mai multe clădiri din Jamu Mare. De aici erau preluate de doi lugojeni – Novăcescu Gabriel şi Constantin Morcov, care se ocupau de distribuţie. De altfel, unul dintre transporturi a fost interceptat de poliţiştii din Lugoj, iar în urma percheziţiilorde ieri la domiciile aestora au fost descoperite cantităţi importante de ţigări de contrabandă.

 http://mercenarul.weblog.ro/

luni, 1 august 2011

Un blestem....


LaughingLaughingLaughing
Un batran merge la un vrajitor sa-l intrebe daca poate sa-l scape de un blestem care-l urmareste de 40 de ani.
Vrajitorul ii spune:
- "Poate, dar trebuie sa-mi spui exact cuvintele care au fost rostite asupra ta."
Batrinul spuse fara ezitare:
- "Acum va declar sot si sotie!"    

Laughing
.....dansam...si apoiii...

    ne culcam..?...Tongue out

Legenda

Autor: Andrei Nego-ND Cluj
In mintea colectiva a societății se păstrează memoria unor oamenii care trebuiau să dispară demult,  dar o trăsătură a vieții lor le-a dat dreptul sa devina nemuritori. Ce au in comun toți oamenii deveniți legende?
In primul rând sunt personalități extraordinare care au reușit sa schimbe lumea, sa facă bine. Un bine care nu poate fi definit ci este simțit si rămâne in conștiința colectiva după decenii sau secole. Faptele lor sunt diferite, la fel si viața lor deși majoritatea au fost oameni puternici, printre aceste legende, se regăsesc gânditori, preoți, aventurieri sau chiar si oameni de rând care la timpul potrivit au avut curajul de a lupta si a face nefăcutul.
Este foarte greu sa definim cu ce erau înzestrați acești oameni in plus față de alții. Totuși in povestea vieții lor vedem o energie, o flacără, o forța supraomeneasca care ii face pe acești oameni să treacă peste piedici care ar fi întors pe oricare alt om din drum.
Aceasta flacără este subiectul discuției noastre, este o apariție rara dar, totuși,  nu la fel de rara ca si oamenii înzestrați cu ea și care reușesc sa facă lumina in epoci întunecate. Ce anume determina manifestarea acestui tip de om înzestrat? Exact epoca întunecată, o epoca a decadenței, a nedreptății si a mizeriei generale în societate cât si în sufletul omului. Aici omul înzestrat cu flacăra aceasta încearcă sa se împotrivească coruperii sufletului, se luptă cu lumea întreagă, cu frica si cu singurătatea.
Ne vom atinge totuși de acea parte din oameni dați uitării care aveau acest dar si totuși au ales sa renunțe la luptă. S-au lăsat descurajați de inutilitatea aparenta a luptei, de suferințe si de riscuri, si in scurt timp s-au lăsat chiar pervertiți de acele epoci întunecate.
Ce păcat mai mare ar putea exista pe aceasta lume decât sin-uciderea prin renunțare, prin defetism a unui suflet înzestrat cu flacăra Divină ? Primul compromis făcut aduce cu sine o durere necunoscuta in suflet și o remușcare in conștiința asemănătoare comiterii unei crime, al doilea compromis aduce deja obișnuința durerii, apoi al treilea și apoi următorul, si tot așa pana nu rămâne nimic altceva decât un gol si poate un regret după lunga vreme.
Spuneam adineauri de frica. Frica nu este un sentiment real ci este o caracteristica specifica fiecărui sentiment rău, mergând mână în mână cu ura, mai mult cauzează singura cele mai urate trăsături ale ființei umane . Exemplul 1- avarismul: frica de a rămâne sărac. 2 – paranoia: frica obsesiva de alți indivizi 3- frica de răspundere 4 – frica de cineva mai puternic care de atâtea ori este primul lucru care permite nedreptății sa se dezvolte si sa crească, etc.
Nedreptatea nu este altceva decât privarea libertății. Libertatea nu este garantata prin drepturi ci este garantata prin dreptate!
http://blog.nouadreapta.org/

Eu stiu ca ma iubesti ........ de Victor Eftimiu(1889-1972)

"Eu ştiu că mă iubeşti, frumoaso,
De ce-mi trimiţi surâsuri reci?
Ah, nepăsarea asta las-o
De nu vrei să mă pierzi pe veci.

De vrei o viaţă să te-ascult
Arată-ţi dragostea întreagă :
Cu cât mă vei iubi mai mult,
Cu-atâta îmi vei fi mai dragă !"

Despre gunoiul politic de pe scena tarii

Foto: poporul roman milog.

Imi pare rau ca, dupa cum ati comentat dvs. eu scriu mai  rar si cu focalizare pe situatia politica din Romania.
Fac asta pentru ca acum este momentul, pentru a atrage atentia asupa  marginei prapastiei,  unde ne aflam cu totii. Nu mai inteleg nimic, sint in plina degringolada. Am vazut  la tv. cum presedintele tarii spunea, sa se lase polulismul caci, cei care cer marierea salariilor si pensiilor fac cel mai mare rau tarii.
Cum adica, daca cineva  din  politica romaneasca indiferent cine este, cere ca fiecarui locuitor al tarii sa i se dea cite o paine in plus pe zi, asta inseamna ca face cel mai mare rau tarii?  Sintem in plina epoca a absurdului. In ce tara ar putea indiferent cine, fara sa fie linsat sa  apara la tv. si sa spuna aceste neghiobii,  din  cauza alcoolismului.
De aceea eu m-am axat acum numai pe articole,  in care critic sau deschid ochii  neamului nostru asupra unor lucruri iesite din comun, dar care noua acum ni se par normale. Cum stam noi  cu capul plecat si acceptam orice  timpenie, care ar oripila pe oricare  cetatean al U.E., dar noi o luam ca " asa a vrut Dumnezeu sa ne pedepseasca", cu acest alcoolic care nu merge la dezalcoolizare.
Cu fiecare zi, cu fiecare ora, cu fiecare minut si secunda  ne cufundam si mai mult in mocirla existentei  si rusinii noastre.
Unde este  faimoasa opozitie? De ce nu participa la  discutiile cu FMI.?
UNDE SINT SA TINA PIEPT ACESTUI ALCOOLIC NERUSINAT SI FARA DUMNEZEU?????
In timp ce calaii tarii demoleaza  democratia, sanatatea noastra, cultura omaneasca, punind in pericol siguranta nationala si hotarele tarii, adica suveranitatea  noastre pentru care au luptat generatii de romani care si-au dat viata pe cim purile de lupta, ei ce fac? Sint in cele mai vestite statiuni ale lumii si sint preocupati cui satifacerea sexuala a partenerelor nesatule, de  prea binele revarsat peste ele?
Ce inseamna porcaria asta? Sa se ocupe cu f... taiul in loc sa se ocupe de soarta noastra? Sa  ascultam citeva ironii spuse la telefon,  de catre ei de pe cine stie ce meleaguri, dion pozitii"sexoase", dupa  distractii nepermise prelungite in asa hal, in vreamurile acestea tulburi si in nesigutanta pentru un intreg popor??? Acesta este un comportament de canalii, care nu merita sa se numeasca opozitie. Basescu are drum liber, fara nici o piedica sa faca ce vr muschii lui si sa-si indeplineasca vorbele la aflarea vestii ca, este din nou Presedinte al Romaniei in 2009, "i-am ciuruit". 
De aceea am abandonat "amintirile din copilarie" ca sa scriu despre acesti nemernici cu totii, cei de la conducere mai ales, dar si cei din opozitie care prin prestanta pe tv. arata cit de infantili sint, in comportament si in gindire.
Sa le fie rusine si noi cind ii mai vedem ca apar in public la menifestatii pentru  noua alegere, sa ii luam la pietre, caci la oua si rosii este nesemnificativ.
ACEASTA ESTE STAREA MEA DE SPIRIT SI POZITIA MEA, fata de acesti inconstienti care se joaca cu destinele noastre si ale urmasilor nostrii. Nu merita sa  ne reprezinte, caci ne fac mai mult rau si bine deloc.
Cred ca ati inteles, de ce nu mai scriu despre alte subiecte. Pentru alte subiecte este timp destul dupa ce vom matura acest gunoi numit "clasa politica" de pe scena tarii. CURAJ !!! Contati pe mine !!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa