Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 11 iunie 2011

Macovei si Eba, doua putori lipsite de elementarul bun simt

pentru: BANI, CAT MAI MULTI BANI !   
Doua europarlamentare PD-L, Monica Macovei, si fiica presedintelui, Elena Basescu, au facut miercuri o incredibila demonstratie de cinism politic, in Parlamentul European, prin sustinerea unei rezolutii care sanctioneaza anchetarea in stare de arest a unor politicieni din opozitie din Ucraina, uitind ca exact acelasi lucru se intimpla in propria tara unde BASESCU haituieste de 7 ani politicienii din opozitie dar si oameni de afaceri care nu-i sunt pe plac, cum ar fi Adrian Nastase-fost prim ministru, Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vantu, senatorul Voicu(aflat in arest preventiv de peste un an si nejudecat).
Macovei si EBA au semnat miercuri o propunere de rezolutie a Parlamentului European referitoare la Ucraina si la cazurile Iuliei Timosenko si ale altor membri ai fostului guvern.Se stie ca Iulia Timosenko a mai facut puscarie inca din tinerete, cand nu era politician,pentru infractiuni de drept comun. Documentul atrage atentia asupra anchetei derulate de regimul de la Kiev impotriva unor politicieni precum Iulia Timosenko, fostul prim-ministru al Ucrainei, care e acuzata de abuz de putere in legatura cu incheierea unor contracte si care, de la demararea anchetelor la 15 decembrie 2010, a fost interogata de 44 de ori, i-a fost interzis sa calatoreasca, atat in tara, cat si in strainatate, timp de aproape sase luni etc. De asemenea, in rezolutie se mai arata ca 12 fosti inalti oficiali din guvernul Timosenko se afla in arest preventiv, inclusiv fostul ministru de interne, Iuri Lutenko si fostul prim-viceministru al justitiei, Evgheni Korniciuk, iar alti fosti ministri sunt sub urmarire penala.
Tinind cont de toate aceste elemente, rezolutia semnata de cuplul MACOVEI -EBA ”isi exprima ingrijorarea cu privire la numarul din ce in ce mai mare de urmariri penale selective ale unor membri ai opozitiei politice din Ucraina, precum si la caracterul disproportionat al masurilor aplicate” si ”subliniaza ca anchetele in desfasurare in cazul unor lideri politici importanti din Ucraina nu ar trebui sa ii impiedice pe acestia sa participe la viata politica a tarii, sa se intalneasca cu alegatorii si sa se deplaseze la reuniuni internationale; invita, prin urmare, autoritatile din Ucraina sa anuleze interdictia de calatorie, atat in tara, cat si in strainatate, in cazul Iuliei Timosenko si al altor oameni politici importanti”.Rezolutia a fost citita in PE de Elena Basescu, intr-o limba romana caracteristica acesteia, cu poticneli ,greseli si exprimare greoaie.
http://mercenarul.weblog.ro/

Daniel Lopes

Copilul mort al lui Basescu

Cu cat sunt mai urati de popor cu atat gaozarii de la guvernare vin cu propuneri marca “Cotroceni” socante si ilogice care ii fac sa fie si mai urati, si care deschid cutia Pandorei. Cert este ca, indiferent de reactia opozitiei si a populatiei, de ei tot nu am scapat.
Se vorbeste intens de reorganizarea administrativa a tarii, practic despre revenirea la voievodate (ca tot se crede Zeus  urmasul lui Cuza). Motivul invocat de Basescu ar fi uriasele economii care ar fi aduse bugetului statului si eliminarea  coruptiei care isi face de cap pe la prefecturi (pe la guvern si Cotroceni nu …). Se stie deja ca in mintea prezidentiala reforma insemana de fapt concediere si nu inbunatatirea unor aspecte. Economiile vor veni probabil din concedierea functionarilor publici ce deserveau prefecturile si institutiile adiacente. Basescu nu vine cu o cifra concreta in acest sens dar cu siguranta mai mult de jumatate dintre functionari vor fi concediati. Presul nu si-a manifestat in niciun fel durerea fata de cei ce vor ramane fara loc de munca si nu a propus nicio alternativa.
Aflam tot de prin presa si faptul ca pe Boc nu il intereseaza opinia prostimii, el urmand sa treaca legea, prin asumarea raspunderii guvernului in Parlament. Orice decizie de acest gen se ia prin consultatea tarii, nu prin asumarea raspunderii in parlament de catre guvern – ar fi a 14-a asumare. Nu este corect ca un singur om, fara niciun fel de autoritate si sustinere publica, sa decida un fapt de o asemenea importanta.
Basescu nu a oferit explicatii nici asupra modului in care a decis cifra magica de 8 judete mamut. De ce nu ar fi mai bine 13 judete, sau poate 20? Cu ce este mai prejos numarul 15 sau numarul 66 fata de numarul 8?
Planurile lui Basescu ascund o reaintentie criminala, o pasare spre cetatean a unor costuri exorbitante.
Cine va suporta cheltuielile pe care romanul va trebui sa le faca pentru a-si modifica actele (buletin , pasaport, actele firmelor).
Cine va suporta timpul pierdut de cetatean, obligat sa parcurga  sute de km poate, pentru a ajunge dintr-un colt al mega judetelor la prefectura? Daca va uitati pe harta cu capitalele de judet propuse o sa abservati ca aceastea sunt spre marginea regiunilor pe care ar trebui sa le guverneze. Macar daca aveam o retea de drumuri pusa la punct…
Cine va plati cheltuielile de transpor, eventual de cazare ale respectivului cetatean? Cheltuielile sunt plasate, in cel mai jegos stil basist, tot cetateanului, in numele reformei.
Cine va plati schimbarea tuturor panourilor, indicatoarelor, placilor si placutelor (bilingve sau nu) care te anuntau ca intri sau iesi intr-o sau dintr-o anumita zona?
Ce va face statul cu banii pe care ii va economisi?
In fapt unde este economia?
Care este rolul statului? Nu trebuie statul sa faciliteze accesul cetatenilor sai la institutii? Cum va facilita accesul unui om care, pentru a fi in legalitate, trebuie sa parcurga din Bacau pana la Iasi un drum de (numai) 5 ore.
Sa fie aceasta dorinta tulburataore a lui Basescu doar o perdea de fum care sa mascheze vreo alta decizie bomba pe care gasca de mafioti de la guvernare o pregatesc? Sa se incerce distragerea atentiei opiniei publice de la concedierea a zece mii de politisti, sau de la inchiderea scolilor si spitalelor etc.?
Ce mai conteaza ca bolnavii mor cu zile in spitale sau ambulante, ca disperatii tarii se sinucid, si saracii isi dau foc tocmai la geamul presului, ca scolile se inchid si ca elevii sunt obligati sa faca o naveta istovitoare, etc.
Ps:
Prin incercareea de a remodela administrativ Romania se creaza un precedent periculos. Asemenea schimbari pot fi facute doar in urma unei puternice dezbateri publice pe baza unei motivatii clare, si doar de catre oameni in care poporul are incredere. Nici Basescu si nici gruparea sa nu mai au autoritate. Proiectul lui Basescu este un copil nascut mort.
http://proiectomania.wordpress.com/

PA-uri in Faliment Foto: Evenimentul Zilei

Bucurestiul va avea 2 porturi in 2013Nu am dat importanta evolutiei ziarului : " Evenimentul Zilei", ziarul meu de suflet. La infiintarea lui in iunie 1992, mi-a spus colega de banca din autobuzul armatei ca, a aparut un nou ziar care spune lucrurilor pe nume(era sotie de securist). Am hotarit impreuna cu colegele de laborator, sa ne abonam si noi caci ne-am retras abonamentul de la Romania Mare care, ne dezamagise pe toate, cu mahalaua  scrisa explicit.
Cind veneau ziarele ne repezeam toate si una dintre noi facea o pauza, ca sa citeasca si noi celelalte sorbeam fiecare cuvint. Apoi s-a intimplat moartea Andei Calugareanu, in care ziaristii au scris cu lux de amanunte inmormintarea. Noi dupa anii de comunism, eram dornice de cancanuri. Asa ca  acest ziar a devenit ziarul nostru de suflet. Mai ales ca era condus de 2 dintre primii ziaristi de dupa revolutie, Ion Cristoiu si apoi Cornel Nistorescu.
Apoi  dupa ce s-a desfiintat u.m. am mers acasa dar, am facut ce am facut si nu ne-a scapat vre-un numar. Insa cu aparitia  calculatorului nu am mai urmarit  Even.Zilei. Dar am auzit ca este in  pierdere mare de cititori. In 6 dec.2010 avea 6.000 de numere, fiind depasit de Ziarul local din Alba Iulia si de Ziarul Patriarhiei Romane.
Acum m-am uitat pe internet si am vazut ca a ajuns un tabloid.....Imi vine sa cred ca gluma lui M.B. este adevarata, cind spune ca el e singurul cititor, obligat prin natura postului sa-l citeasca.
 Mare pacat. Dar  acolo este si gaoacea de unde au iesit, fiind inventate PA-urile.  Ce sa spun?  S-a facut reclama  la aceste  anunturi publicitare  asa de mare, incit  au reusit sa prosteasca pe cei mai slabi la minte si nu au cuvintele la ei, pentru a se exprima pe intelesul tuturor. Explicatiile date sint infantile,  bune numai pentru mature scoase pe centura. "Ce se naste din pisica soarece maninca".
Feriti-va de PA-uri ca asta miroase a FALIMENT. Oare  cheltuielile ziarului au fost suportate de la  bugetul statului? De aceea este pro Basescu......si il pupa in curescu ? :)))
Din cauza unor  visatori  fara nici un orizont, s-a pagubit piata presei de un ziar de mare valoare, inca de la infiintare si daca mai sint cititori, acestia sint nostalgicii, care nu se pot desparti asa usor de ziarul lor de suflet.  Eu am sperat ca va renaste ca Pasarea  Phonix dar dupa cum se vede, nu sint sperante. PA-urile sint de vina  :))) Sa auzim numai de bine.

vineri, 10 iunie 2011

Dezvaluiri....

In emisiunea Subiectiv de ieri, 09 iunie 2011, Razvan Dumitrescu reia problema Flotei Romaniei – Cititi aici LISTA NAVELOR si sub ce pavilion navigheaza acum ele

Posted by Theodora pe iunie 10, 2011

La Antena 3, in emisiunea Subiectiv de ieri, 09 iunie 2011, Razvan Dumitrescu a afirmat ca doreste sa faca o emisune cu tema FLOTA ROMANIEI.

Va reamintesc ca, despre Flota Romaniei a scris Starea NATIUNII aici:

Unde este FLOTA Romaniei – LISTA navelor

Deoarece site-ul Starea Natiunii  este sub atac informatic permanent am primit permisiunea sa preiau informatiile pe blogul meu aici:

FLOTA ROMANIEI « Hai ca se poate!

Preluare de pe Starea Natiunii

A fost o data ca niciodata, ca daca nu ar fi fost nu s-ar fi povestit si BINE AR FI FOST DACA AR MAI FI FOST,  FLOTA ROMANIEI

Va invit sa cititi articolul AICI

Lista navelor romanesti rebotezate!DENUMIRE ACTUALA FOSTA DENUMIRE ARMATOR PAVILION
1 Mizar Risnov Sio Shipping Adzerbaijan
2 Bai An 5 Teliuc Dalian Jifa Bohai China
3 Bao Yue Da Baia de Cris HTM Shipping China
4 Brave JL Bechet Nasco China
5 Chang Ni Giurgiu Mingdong Funing Investment China
6 Chun Jiang Dragomiresti Greatsources Shipping China
7 Danning Princess Baia Noua Cosco Shanghai China
8 Frank Zhejiang Baraolt Zosco Zhejiang China
9 Friendly Zhejiang Basarabi Zosco Zhejiang China
10 Graceful Zhejiang Borcea Zosco Zhejiang China
11 Great Zhejiang Baneasa Zosco Zhejiang China
12 Green Zhejiang Banisor Zosco Zhejiang China
13 Hai Xi Barbosi Guo Hang Shipping China
14 He Xin Sarmizegetusa Sinotrans Dalian China
15 Hebei Diligence Baia de Fier Hosco China
16 Hebei press Baia De Aries Hosco China
17 HK Deqin 201 Albesti Shanghai Deqin China
18 Lan Hai Chuang Xin Baia Sprie Guangdong Lanhai Shipping China
19 Mei Shan Gang 9 Vulcana Bai Zhejiang Daisan China
20 New Vega Leresti Dalian All Star Ships China
21 Xin He Shi Ba Piatra Olt Qingdao Shipping China
22 Xin Tong Yang Moreni Fujiyan Shipping China
23 Merea Borsa Bulcom Ltd Cipru
24 Petrolina Caracal Columbia Shipmanagement Cipru
25 Sakalas I Ciucas Pennyluck Shipping Cipru
26 Daebo Ace Nucet Daebo Shipping CO Coreea de Sud
27 Goryo 6 Ho Balota Hyundai Engineering Coreea de Sud
28 East press Bazias 1 press Shipping Danemarca
29 Lodbrog Tuzla Alcatel Submarine Network Danemarca
30 Al Esraa Turnu Magurele Federal Arab Egipt
31 Egy Link Amara National Shipping Egipt
32 Fast Independence Tutova Demline Egipt
33 Silver Moon Peris ABC maritime Elvetia
34 Aboudi Firiza Osman Shiping LLC Em. Arabe Unite
35 Al Dhafrah Bazias 8 Adnatco Em. Arabe Unite
36 Al Ruwais Bazias 6 Adnatco Em. Arabe Unite
37 Almezaan Tarcau Biyat International Em. Arabe Unite
38 QSM Coaster Palas Qawareb Shipmanagement Em. Arabe Unite
39 Saad III Sousa Saad Steel Construction Em. Arabe Unite
40 Victoria Sascut Marwan Shipping Em. Arabe Unite
41 Hoburgen Bazias 5 Lillgaard Finlanda
42 Pioneer Sea Alexandria Interunity Management Corp Greacia
43 Andromeda Gura Ariesului Tristar management Grecia
44 Avra Borzesti Good Faith Shipping Grecia
45 Blue Ridge Polar VI Eastwind Hellas SA Grecia
46 Eftihia Gura Humorului Tristar Management Grecia
47 Grand Mirsinidi Decembrie Stamford navigation Grecia
48 Lara Dimbovita Tassos Shipping Grecia
49 Natty Bobilna Good Faith Shipping Grecia
50 Ozark Polar V Eastwind Hellas Grecia
51 Pagane Buhusi Bulcom Ltd Grecia
52 Polar Oltenia New Shipping Ltd Grecia
53 Proton I Bacesti Merchant Marine Grecia
54 Saint Mary Ticleni Nortech Shipping Grecia
55 Sea Coral Carbunesti Overseas marine Grecia
56 Smart I Bujoreni Good faith Shipping Grecia
57 Star B Grozavesti Baru Kaha Grecia
58 Star Hero Pacea New Shipping Ltd Grecia
59 Vigour Ovidiu Polembros Shipping Grecia
60 Vinashin Metal Turceni Tramp MTME Grecia
61 Nadia Alba Blue Sparrow Shipping Insulele Marshall
62 Ianuk Troianu Martinoli Consulting Italia
63 Angora Vilcea Consolidated Bulk Liban
64 Hummer Gorgova Consolidated Bulk Liban
65 Save Saveni Mur International Libia
66 Amber Vita Cotesti Alpha Shipping Lituania
67 Tuah Sari Costesti Tuah Tankers Malaezia
68 Aiud Aiud C. Shell Navigation Panama
69 Celmera 1 Tirgu Secuiesc Celmera Nav Inc Panama
70 Princess K Brad Princess K navigation Panama
71 Albatros Dej A.N. Mircea Cel Batran ROMANIA
72 Aris Satu Mare Cosena ROMANIA
73 Claudia C Tecuci Mihei Shipping Romania
74 Eforie Eforie Sn CFR, ROMANIA
75 Fate Tulcea Mihei Shipping Romania
76 Golden Aries Nicoresti Romanian Maritime Romania
77 Gramosti Paltinis Sammarina Shipping Romania
78 Histria Crown Biruinta Histria  Shipmanagement Romania
79 Histria Diamond Teleajen Histria  Shipmanagement Romania
80 Histria Onyx Turnu Severin Histria Shipmanagement Romania
81 Histria Topaz Bucsani Histria Shipmanagement Romania
82 Mangalia Mangalia Sn CFR, ROMANIA
83 Mare Nigrum Somes Gecomar, ROMANIA
84 Maria C Calugareni Romanian maritime Romania
85 Paico Plataresti Sammarina Shipping Romania
86 Sancris Busteni Romanian maritime Romania
87 Sanhope Horezu Romanian Maritime Romania
88 Seaqueen Titu Mihei Shipping Romania
89 Stella M Moinesti Romanian Maritime Romania
90 Susie Husi Cosena ROMANIA
91 Dylan Zimnicea Baikal Shipping Rusia
92 Igor Belianski Telega Nova Shipping Rusia
93 Volgograd City Zlatna Volgotanker Rusia
94 Baltic Ace Cimpina Samta Shipmanagement Singapore
95 Hulder Brazi Thome Shipmanagement Singapore
96 Nautica Muar Arges Epic Ship Management Singapore 3
97 Haj Moneir Medias Unimarine management Siria
98 Maximos Caransebes Tabalo R.A. Siria
99 Mohamad H Frasin Phoenicia maritime Siria
100 Hajer Macin SIFN Siria
101 Iman T Tusnad Tartous Shipping Siria
102 Marwan H Floresti Phoenicia maritime Siria
103 Omar al Farouk Draganesti Otico Siria
104 Ranim B Tirnaveni Rasha Shipping Siria
105 Venus Hirsova Zahra Maritime Siria
106 Elena B Bazias 2 Boluda Grupo Spania
107 Golina Segarcea Polymok Shipping St. Vincent
108 Hansaland Bazias 7 DOL navigator Suedia
109 Ali Bey Toplita Deniz Feneri Turcia
110 Aras Gaiesti Bora Denizcilik Turcia
111 Behice Rimnicu Sarat Furtrans Denizcilik Turcia
112 Cem Pioneer Ilfov Sea Pioneer Denizcilik Turcia
113 Ceren Urkmez Posada Furtrans Denizcilik Turcia
114 Clipper Mircesti Cihan Denizcilik Turcia
115 Deren Pioneer Govora Sea Pioneer Denizcilik Turcia
116 Ergul Histria Ermar Denizcilik Turcia
117 Imbat Birnova Bora Denizcilik Turcia
118 K. Nicolas Frunzanesti Sea Pioneer Denizcilik Turcia
119 Kiana Feldioara Sea Pioneer Denizcilik Turcia
120 Mistral Odobesti Bora Denizcilik Turcia
121 Nazmi C Medgidia Canbaz Denizcilik Turcia
122 Oasis West Tirgu Lapus Gulnak denizcilik Turcia
123 Orhan Ayanoglu Gostinu Asli Deniz Turcia
124 Royal Riureni Bora Denizcilik Turcia
125 Turgut Usta Tohani Yagmur Deniz Turcia
126 Yasar kaptan II Azuga Arzu Denizcilik Turcia
127 Yasar Kaptan III Sadova Arzu Denizcilik Turcia
128 Daniela Cimpia Turzii Pic Shipping LTD Ucraina
129 Newfane Reghin Diamant Co Ucraina
130 Nika Hagieni Pic Shipping Ucraina
131 Svyataya Aleksandra Tirgu Frumos Fedcom Shipping Ucraina
132 Toulon Foisor Vernon Shipping Ucraina
133 Vikki Costinesti Pic Shipping Ucraina
134 Cervine Bazias 4 DART Line UK
135 Cyclopus Teleorman IMMS London UK
136 Halima K Filioara IMMS London UK
137 Lady Bana Tirgu Neamt IMMS London UK
138 Moon Light Solca IMMS London UK
139 Phocine Bazias 3 Dart Line UK
140 Shingal Filaret IMMS London UK
141 Amadeo Navodari Ravenscroft Ship management USA
142 Kimberly Bailesti Eastmark Accociates Inc USA
Va invit sa cititi si aici:
China, cel mai mare creditor extern al SUA, avertizeaza cu privire la datoria publica
Chiar merita vazut – Harta Romaniei in viziunea lui Basescu Traian – Jocuri cu cuvinte – Hai ca se poate – Theodora Marinescu
Gest disperat – Vania
Comentarii la Apocalipsa – 19 – Ioan Usca
Eu inca mai cresc… – Luna patrata
Petre Morjan: puternic mesaj antibasescu de pe patul spitalului – Plano 10
Instaurarea terorismului de stat în România – Popa Teapa
Comunicat privind cazul Morjan Petre – SCMD
MESAJUL DOAMNEI DOINA CORNEA CĂTRE ADRIAN SOBARU – Roxana Iordache
Expozitie Tonitza la Muzeul de Arta din Timisoara – Supravietuitor
Sefu’ CJ Braila, social-democratul B(unea) G(eorge) S(tancu) isi arata adevarata fata – Razvan

Relaxare

joi, 9 iunie 2011

P.D.L.:


MySave.in

Poporul din Bahrain vrea sa stim ca sufera din cauza criminalilor de la conducerea tarii

Julio Iglesias La cumparsita

Pamintul e gol pe dinauntru si locuit in interior?

Teoria "Hollow Earth": Pamantul este gol pe dinauntru si locuit in interior
Teoria "Hollow Earth": Pamantul este gol pe dinauntru si locuit in interior
Sunt doua teorii ale Pamantului gol pe dinauntru. Conform celei dintai, noi locuim pe scoarta acestuia, iar in interior exista o alta lume. Conform celei de-a doua teorii, noi credem ca traim pe scoarta externa a Pamantului, dar de fapt locuim in interior
Sunt multe idei bizare adanc incetatenite astazi in media si chiar in anumite medii stiintifice.
Exista doua teorii ale Pamantului gol pe dinauntru. Conform celei dintai, noi locuim pe scoarta acestuia, iar in interior exista o alta lume, pe care noi nu o cunoastem, unde se afla regatul misterios Agartha, resedinta regelui lumii. Conform celei de-a doua teorii, noi credem ca traim pe scoarta externa a Pamantului, dar de fapt locuim in interiorul acestuia (adica ne gandim ca locuim pe o suprafata convexa, dar in realitate locuim pe o suprafata concava).
Una dintre primele teorii ale Pamantului gol pe dinauntru fusese propusa in 1692 de Edmund Halley, care sugerase ca Pamantul ar fi fost compus din patru sfere, asezate una intr-alta si ca interiorul planetei ar fi fost locuit si luminat de un fel de atmosfera usoara. Mai tarziu, celebrul matematician Euler avea sa inlocuiasca teoria sferelor multiple cu cea a unei sfere unice, cavitare, in interiorul careia se gasea un soare ce incalzea si lumina o civilizatie avansata.
Teoria a fost reluata la inceputul anilor 1800 de capitanul J. Cleves Symmes din Ohio, care scrisese mai multor societati stiintifice: "Catre intreaga lume: eu declar ca Pamantul este gol si locuibil in interior, ca in el se afla un anumit numar de sfere solide, concentrice, adica una in interiorul celeilalte, si ca este deschis la cei doi poli cu o extensiune de 12 sau 16 grade". In cadrul Academiei de Stiinte Naturale din Philadelphia se mai pastreaza si astazi macheta din lemn a Universului imaginat de el. Potrivit lui Symmes, la Polul Nord si la Polul Sud erau doua deschizaturi care duceau in interiorul globului; pentru a le identifica, omul incercase sa stranga fonduri in vederea unei expeditii in regiunile polare. Ideea fusese preluata de un editor de ziare, Jeremiah Reynolds, cel care facuse toate diligentele pentru a porni expeditia pe cheltuiala statului american si investise 300.000 de dolari in actiune.
La sfarsitul secolului, asupra teoriei revenise un anume Cyrus Reed Teed, in conceptia caruia ceea ce noi credem ca este cerul e de fapt o masa de gaz, care umple interiorul globului, cu niste zone de lumina stralucitoare (soarele si luna si stelele nu ar fi niste globuri ceresti, ci efecte vizuale). S-a sustinut, din partea matematicienilor secolului XIX, ca teoria lui Teed era dificil de contestat, pentru ca era posibila proiectarea suprafetei convexe a Pamantului pe o suprafata concava fara sa se observe prea multe discrepante.
Dupa anumite surse, teoria fusese luata in serios de inalti demnitari nazisti adepti ai stiintelor oculte, iar in anumite medii din marina germana se considera ca ar fi permis stabilirea cu mai mai multa exactitate a pozitiilor navelor englezesti - pentru ca, daca s-ar fi folosit raze infrarosii, curbarea Pamantului nu ar fi impiedicat localizarea navelor. Hitler ar fi trimis o expeditie pe insula baltica Rugen, iar aici un anume Dr. Heinz Fisher ar fi indreptat un aparat de fotografiat telescopic catre cer, pentru a identifica flota britanicilor, care naviga in interiorul suprafetei convexe a Pamantului gaunos pe dinauntru. Se spune chiar si ca au fost ratate anumite tiruri de V1 tocmai pentru ca se calcula traiectoria plecand de la ipoteza unei suprafete concave si nu convexe.
http://alba.informatii.ro/

La a cata viata sintem?

FANTASTICA PISICA !!!


9 VIETI
Ati auzit spunandu-se ca: "pisica are noua vieti". Concept foarte vechi, transmis din generatie in generatie. Se pare ca si noi, oamenii, avem noua vieti.


Reverendul Myers, a fost preocupat de astrologie si a efectuat cercetari aprofundate, timp de 21 de ani pe un numar de peste 10.000 de oameni si a ajuns la descoperiri fenomenale. Este legat de teoria vietilor anterioare...
Se crede ca, daca nu va invatati lectiile cu nr. 1, veti repeta ciclul cu nr.1 pana cand reusiti. Nu puteti trece la viata urmatoare inainte de a promova in viata anterioara. ESTE VORBA DE EVOLUTIA SUFLETULUI, in fiecare viata. AFLATI IN CE STADIU DE EVOLUTIE SPIRITUALA SUNTETI, CARE ESTE VARSTA SUFLETULUI SI CARE SUNT LECTIILE PE CARE TREBUIE SA LE INVATATI IN ACEASTA VIATA...
NUMARUL VIETII DUMNEAVOASTA
Sa invatam mai intai formula:

1. Adaugati ziua nasterii la luna nasterii dumneavoastra. 2. Apoi adaugati ultimele doua cifre ale anului nasterii.
Exemplu : 1 aprilie 1970 = 1 + 4 + 70 = 75

3. Reduceti nr. respectiv la o singura cifra.

75 = 7 + 5 = 12 = 1 + 2 = 3

4.Cifra 3 reprezinta a cata viata traiti acum( in exemplu nostru: a treia viata ).


CELE NOUA VIETI:

Prima viata (1)
continuarea http://odorica-dariaion.blogspot.com/
SURSA: http://spiritualitate-ezoterism.blogspot.com/

Surogat de societate, surogat de invatamint (nechezol)

Ma mir ca  nu observa nimeni ca, se duce societatea noatra de-a dura.
Mahalagioaice  posibile handicapate,  sterse, din toate punctelede de vedere  si  absolut din punct de vedere intelectual, fac pe doamnele fine.  Lor le pute totul acum ca, sint delicate. Nu erau delicate cind le-a dat statul dupa asazisa  revolutie apartamente pe 1/2 din pretul unui tv. cind alte familii, zeci de ani au platit la apartamente.
Le putea ca stateau in tiganie si au vrut mai la bulevard ca,  nu mai voiau sa fie laolata cu tiganii cortuari.
Dar prin birfa ia adus dupa ei, si dai si maninca la c.... de toata lumea.
Romanii tiganizati formeaza echipe soc  care la furat in occident fac ravagii.
Nu le putea cind primeau pensii de la stat ca, au copii handicapati, incit si prietena bronzata striga ca, se sperie de ce uriti ca niste monstrii sint baietii si mai ales prosti.
 Nu ai pute ca Invatamintul Romanesc e de risul curcilor,  numai prin faptul ca aceste  scurgeri ale societatii au ajuns studenti ci, mai mult sa faca si o facultate !!!!!
Va dati seama in ce hal a ajuns invatamintul romanesc????  Un surogat de Invatamint. Un  surogat de facultate ! Un surogat de INGINERIIII !!!!!!  Unde sintem, cum am ajuns aici? Si de ce nu le pute acestor bestii de jos  si celor din virful conducerii tarii. Daca  :"SUCCESURI" poate sa reprezinte Romania in U.E., de ce sa ne mai miram ca  toti handicapatii, care   nu ar merita nici sa spele la cur cu limba, cainii vagabonzi sint ingineri? Si asta da aripi  scursorilor societatii, parintilor lor, care  isi impun timpenia lor ca sint parinti de ingineri !!! Asa ne trebuie, mai rau sa ajungem. Aceste lighioane care  ne trag in jos, trebuiesc castrati macar, daca nu se poate mai mult. Sint indignata de acest Invatamint Rominesc, un surogat un nerchezol, cum era inainte  in  loc de cafea.  Nu reneg articolul  ca, bandele de tigani au  luat ostateca toata societatea noastra, care este o masa amorfa, fara vlaga. Si tiganilor, le pute rau de tot, puradeii lor au voie sa faca orice.  Sa pastram liniste ca ei, ne vor fi  hotii si criminalii care ne vor casapi maine. De frica si ofiter al Armatei Romane in rezerva, este sluga prea plecata. Asa cum am zis eu in  articolul" Ofiter al Armatei Romane in rezerva, suge mopul spalatoarei de  wc si vagoane in gara".  Alti politisti din alte tari de peste ocean au inteles, ca mopul inseamna altceva stiti dvs. ce, in limba romana. Dar eu nu i-am corectat ca, sa fie hazul si mai mare. Asta face  frica si lasitatea din unul din ofiterii Armatei Romane. :)))) Mie nu-mi  pute, mie imi e dea dreptul scirba.
Nu meritam mai mult, ma uit la cite un grup, de femei din imediata apropiere. Sint ca niste gaini plouate si  numai rinjesc timp, nu stiu nici ele de ce . Parca ar fi  "pensionarele " de la Balaceanca. Barbatii, indobitociti,  au uitat demult ce este demnitatea. Uitati-va unde am ajuns, incit eu una nu mai sper sa se schimbe ceva, nu ma gindesc asa departe in tara ci, la  societate caci intai ea trebuie sa se schimbe. Sa se schimbe macar un pic, pentru a crea nucleul unei societati sanatoase, nu indobitocite la maximum. Dar cred ca deja am esuat, sintem fara speranta si ajung si eu la aceleasi vorbe ca Presedintele nostru: Plecati, plecati si nu va mai uitati inapoi. Nu aveti de ce.  Chiar daca munciti mai mult pe alte meleaguri, macar aveti bani mai multi ca la noi, mincarea este mai ieftina acolo si  la pensie  veti beneficia de  o suma frumusica, care sa va scoata din mizeria de la noi, daca dorul de casa va aduce inapoi. Curaj. Viitorul vi-l faceti singuri. Aveti incredere numai in dvs. caci romani sinteti abandonati definitiv !!!!!

miercuri, 8 iunie 2011

PDL Falimenteaza Posta Romana

Posted By: Radu Cristian
To: Members in DEMISIA TRAIAN BASESCU !!!

pdl -FALIMENTEAZA POSTA ROMANA!

Poşta Română secătuită de PDL cu 72 de milioane euro

Gigantul Poşta Română, compania care ajunge până în ultimul cătun, condusă de specialiștii PDL în ultimii doi ani, a acumulat pierderi de 72 milioane euro

Compania de stat Poşta Română a finalizat anul trecut cu pierderi de 29 mil. euro, la o cifră de afaceri de 327 milioane de euro, după ce anul anterior îl încheia pe pierderi de 43 mil. euro, potrivit oficialilor companiei.Mai mult, nici în primul trimestru din acest an compania nu a reuşit să iasă de pe pierderi, acestea ridicându-se la 14,8 mil. lei (3,5 mil. euro), similare cu cele din aceeaşi perioadă a anului trecut. Cifra de afaceri s-a redus cu 8%, până la 80 mil. euro, scrie zf.ro.

Dacă în ultimii zece ani compani­ile private de pe piaţa de curierat şi-au majorat profiturile, operatorul de servicii poştale a trecut pe pierderi uriaşe din 2009, sub conducerea unor şefi nu­miţi de către miniştrii pedelişti (Gabriel Sandu şi Valerian Vreme).

Poşta Română este singura poştă din Europa care nu are un sistem contabil centralizat, un centru de sortare şi care funcţionează după instrucţiunile din 1952. Dacă la oficiile poştale ale compa­niei naţionale încă se formează cozi, iar clienţii trebuie să interacţioneze cu reprezentantul poştei printr-un geam, la oficiile poştei din Franţa sau ale celei din Italia "epoca ghişeelor cu geamuri" a fost depăşită încă din anii '90.

În loc să facă investiţii în centre de sortare, sisteme informatice şi modernizarea oficiiilor, Poşta Ro­mână a încheiat contracte de milioane de euro în timpul mandatului lui Dan Mihai Toader, pus sub învinuire de DNA, într-un dosar referitor la aso­cie­rea Poştei Române cu un grup de firme în vederea realizării unui proiect imo­biliar pe Calea Victoriei din Bucureşti. Dan Mihai Toader a fost numit la con­ducerea com­paniei de către ministrul comunicaţiilor Szolt Nagy (UDMR) în 2005, anchetat de asemenea de DNA.

În 2009, Toader a fost înlocuit de Marius Vătavu, care a fost schimbat în septembrie cu Tudor Gabriel Bohâl­ţeanu, fost vicepreşedinte al băncii de stat Eximbank, numit de către ministrul comunicaţiilor Gabriel Sandu. După ce Bohâlţeanu şi-a dat demisia, a fost adus la conducere Daniel Neagoe.

Ironie sau..... Ministrul Familiei este necasatorit

Sebastian Lazaroiu este ministrul care printre altele are in grija si nucleul societatii noastre – FAMILIA
Pe 1 iunie scriam un articol prin care prezentam “Cum se pregateste PDL de razboi“, ca o ironie a sortii nu trec trei zile si Sebastian Lazaroiu preia portofoliul ministerului Muncii (la propunerea primului ministru, fireste; sic) si daca tot aminteam de acest personaj in articolele precedente, fireste ca i-am dedicat un articol intreg (in ziua numirii), in care am deconspirat misiunea secreta a fostului consilier prezidential (expert in dezinformare si manipulare), articolul complet: Sebastian Lazaroiu expertul in manipulare
La nici 6-8 ore de la publicarea articolului, asupra site-lui Starea NATIUNII si partenerilor sai: Doliu Politic , Jocuri cu cuvinte , Noutati din Romania si Reteaua Sociala X-RO ,

A inceput un atac informatic

– care a avut ca target distrugerea contului de hosting.
Aceste atacuri continuand timp de 4 zile, efectele fiind resimtite de catre vizitatorii acestor site-uri.
Din 2009 am fost supusi de mai multe ori la atacuri informatice de tipul inserarii de coduri malitioase (in termeni populari: virusi) sau de tipul flood (practic, flood-ul este inundarea unui server, router sau alt dispozitiv legat la reţea cu un număr enorm de cereri, care blochează activitatea serverului prin sufocarea legăturii la Internet a acestuia sau prin încarcarea extremă a procesorului. Atacurile pot fi de tip distribuit, un s
continuarea http://stareanatiunii.com/

marți, 7 iunie 2011

Cel mai mare caine din lume 2,1 m si 113 kg.


Perro de más de dos metros
Así es, aunque parezca mentira este perro danés mide 2.1 metros, desde su cabeza hasta la cola, pesa al rededor de 113 kg y es considerado el perro mas grande del mundo.

Este perro particular es muy tierno a pesar de su enorme apariencia ya que es más grande que un león, tiene el corazón de un gatito y todo el día se la pasa jugando con su amo, llega a comer hasta 50 kg de comida al mes y solo cuenta con 4 años de edad
Su dueño aún sigue asombrado por su tamaño e incluso ha decidido llevarlo en varias ocasiones al veterinario pero ellos no encuentran la razón de su gigantesco tamaño, hasta certifican que el can goza de excelente salud.
El "Gran George" cuenta con su propio sitio web y más de 50 mil seguidores en Facebook.
globedia
Enorme ese perro, para asustar a cualquiera, menos mal que es noble

Trei Nasturi Ion Pribeagu (Poezii impertinente)

S-a oprit tramvaiu-n piaţă
Lume multă şi pestriţă
Şi prin iureş se împinge
Şi o frumoasă cuconiţă.
………………………..
Cum avea rochiţa strâmtă
Şi cu nasturi mulţi pe spate
Vrea să urce, dar din cauze
Rochiei strânse-n trup, nu poate.
………………………..
Trece mâna-i mitittică
Rosă ca un plasture
Înspre spate şi gingaşă
Ea deschide un nasture.
………………………..
Imposibil să se urce
Dar ca orişece femeie
Îţi mai trece mânuşiţa
Şi încă un nasture deschide.
………………………..
Dar cum treapta-i înăltuţă
Şi e aproape imposibil!
Ce să facă, ce să facă?
Vai, momentul e penibil!
………………………..
Mai deschide încă unul
Dar zadarnic îi e dorul
Nic acum nu poate doamna
Să ridice-n sus piciorul.
………………………..
Dar un domn ce sta în urmă-i
Fără nici un fel de formă
O apucă de contururi
Şi o saltă pe platformă.
………………………..
Doamna, roşie la faţă
Fulgerând priviri haine
Se întoarce şi îi spune
Bombonind: – Nu ţi-e ruşine?
………………………..
- N-ai dreptate cuconiţă
Zice el cu anasâna –
Dumneata te superi fiindcă
Fără vrere am pus mâna
Pe când eu tăcui din gură
Când nici nu mi-ai spus pardon
Şi mi-ai descheiat în grabă
Trei nasturi la pantalon.
Ion Pribeagu – “Trei nasturi”

luni, 6 iunie 2011

UDMR un partid corupt, misogin si divizat

WikiLeaks: UDMR este un partid corupt, misogin şi divizat

Foto: politicalocala.ro

UDMR este un partid corupt, misogin şi divizat - este descrierea făcută de funcţionari ai Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, într-o nouă telegramă marca Wikileaks. În telegrama, publicată de Jurnalul Naţional, se comentează că radicalizarea partidelor maghiare ar fi avut loc după ce preşedintele Traian Băsescu a sprijinit înfiinţarea Partidului Civic Maghiar, ca armă politică împotriva UDMR.

În telegramele trimise către Washington, funcţionarii Ambasadei SUA la Bucureşti atrăgeau atenţia că nici o femeie membru UDMR nu face parte din Parlament şi nu ocupă vreo poziţie de secretar de stat. Ambasada oferea Departamentului de Stat informaţii biografice despre mai mulţi lideri maghiari. Senatorul Verestoy Attila este menţionat ca fiind implicat în mai multe scandaluri.

"Verestoy a avut afaceri strânse la începutul anilor '90 cu reprezentanţii PUNR, un partid antimaghiar. (...) În mai 2007, el a fost implicat într-o posibilă schemă de informaţii din interior la Bursa de Mărfuri", informează Jurnalul Naţional.

Senatorul UDMR susţine că informaţiile pe care Ambasada Statelor Unite la Bucureşti le-ar fi transmis la Washington sunt false.

Într-o telegramă din 16 octombrie 2006, angajaţii ambasadei americane consemnează o întâlnire a ofiţerului politic cu senatorii Csaba Sogor şi Peter Eckstein Kovacs. Aceştia "au admis pe şleau că există ceva adevăr în percepţia publicului că UDMR are o istorie a corupţiei şi că unii membri UDMR sunt reticenţi să susţină crearea unei agenţii anticorupţie puternică", potrivit telegramelor WikiLeaks, citate de Jurnalul Naţional

Tot în documentul confidenţial, Peter Eckstein Kovacs l-ar descrie pe preşedintele Băsescu drept "naşul" Partidului Civic Maghiar. Traian Băsescu a încurajat înfiinţarea noului partid ca răzbunare pentru că UDMR s-a aliat cu PNL în Guvernul Tăriceanu şi pentru a diviza voturile maghiarilor, spunea liderul maghiar, preluat de reprezentanţii ambasadei.

duminică, 5 iunie 2011

Naivitatea realizatorilor tv.

Foto:Corina Dragotescu.
Ma uimeste naivitatea realizatorilor  tv. Cum sint ei de inocenti, cum intreaba ai de parca acum au facut ochi si au iesit din gaoace. Cum isi exprima ei admiratia fara invitatii puterii si le repeta mereu ca ii respecta. Cum acestia profita din plin de aceste  cuvinte si isi dau drumul la tulumba vorbelor fara sir si fara nici un continut. Cind se mai opreste putin tulumba si intervine altcineva  ei cer drept la replica  si atunci sa te tii, mai ales ca moderatorul ii intreaba care este comentariul dvs. Si sa te tii comentariu, demn de  Balaceanca.
Cit mai trebuie sa inteleaga acesti  intirziati mintal moderatori ca, acesti invitati ai puterii nu sint decit niste latrai care, sint  trimisi acolo pentru a strica emisiunea si prin vorba lor  permanenta, indiferent despre ce este vorba, sa duca la bun sfirsit polologhia lor idioata. Ce comentariu sa faca la subiecte noi? Au voie de la imparatie.Si mai ales cind sint intrebati de situatii de moment, ei nu stiu sa raspunda, sint pusi sa deturneze emisiunile pe o cale  mediocra dar, care ocupa timp si mai ales ne  distrug nervii nostrii. Nu inteleg de ce nu se ia o hotarire in cadrul televiziunilor. De ce  trebuie  sa aflam timpeniile lor in numele democratiei.  Ei se c.... pe democratia noastra si  latraii apar si strica mersul emisiunilor, in timp de  stapinii lor, bucurosi ca ne-au dat de mestecat timpenii si asa ne ocupa timpul, fura tot de rup. Oameni buni trezitiva ca, asa formati opiniile poporului.
Am citit astazi ca romanii sint cei mai labili mental europeni. Si aceste emisiuni, contribuie din plin la  aceasta labilitate. Analizati-va comportamentul macar in cadrul televiziunilor sa avem un punct de reper, un sprijin macar moral.  Curaj !!!! Schimbati tactica.  Cu bine !!!!