Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 4 iunie 2011

Aici mi-ar place sa traiesc

O numire perfecta pentru " guvernul balamuc"

pentru: BANI, CAT MAI MULTI BANI !
De cateva zile ne dam de ceasul mortii sa ghicim cine va fi noul ministru al muncii, desi nu ne puneam sperante sa faca ceva in acest post, totusi cautam printre membrii marcanti ai PD-L persoana cea mai potrivita , care sa aiba cat de cat legatura cu postul respectiv.Ne-am gandit la Gh.Barbu,fost ministru al mincii, la Sulfina Barbu, Raluca Turcan, dna Boghicevici, ne-am gandit la o numire logica, normala, fireasca, uitand complet de faptul ca nu este vorba de un guvern normal ci de GUVERNUL BALAMUC  al lui BASESCU!
SEBASTIAN LAZAROIU este persoana ideala pentru acest guvern, pentru acest minister, este somoiogul perfect care sa astupe gaura din curul pantalonilor guvernului BOC, acum putem spune fara exagerare ca suntem condusi de SPITALUL DE NEBUNI.Cum putem sa numim altfel un om a carui analiza sociologica se refera la frustrarile sale sexuale, apreciate si asumate de presedintele BASESCU.
Recomandat recent de Traian Băsescu drept “sociolog”,fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a revenit la profesiunea sa de bază cu un studiu despre demografia din România, intitulat “Demografia iubirii: revoluţie sau război”. Printre concluziile sale: peste opt ani, vor fi mai mulţi bărbaţi la vârsta căsătoriei decât femei, există riscul ca agresivitatea să crească pe fondul frustărilor sexuale, soluţia fiind legalizarea “obligatorie” a prostituţiei. “În anul 2019, în România vor fi mai mulţi bărbaţi la vârsta căsătoriei decât partenere disponibile. Un milion de tineri îşi vor căuta perechea, iar aproximativ 160.000 de bărbaţi vor rămâne necăsătoriţi. În asemenea perioade de dezechilibru, cercetătorii arată că există riscul de avea revoluţii (chiar de catifea) sau creşteri ale agresivităţii (războaie). Dacă în 1989 aveam două partenere la un bărbat şi s-a ajuns la o revoluţie politică, în 2019 vom avea 1,3 parteneri la fiecare parteneră, iar efectele nu sunt încă foarte uşor de anticipat”, afirmă Lăzăroiu, în studiul publicat de Q Magazine.
Sa ne gandim deasemenea la cat de bine se vor simtii ministrii udemeristi asezati la aceeasi masa cu Lazaroiu care a afirmat ca UDMR este o formatiune politica TOLERATA?Sau la acelasi Lazaroiu care a dat in mintea copiilor cand ne vorbea de politica lui Alba ca zapada, Scufita Rosie si Punguta cu doi bani?
Si ce-i mai interesant, Pe 18 februarie 2011, la TVR1, Lăzăroiu spunea despre Boc că e un premier erodat şi că ar trebui să plece. Azi insa Boc este resapat, reevaluat de Basescu asa ca Lazaroiu va da o pupatura zdravana in curul erodat al lui Boc.
http://mercenarul.weblog.ro/

vineri, 3 iunie 2011

Poezii impertinente ?????? Ion Pribeagu

 Photobucket
???

Trecând prin centru nenea Nae
Bătrânul curtezan de viţă
Văzu, privind într-o vitrină
O foarte nostimă coniţă.

Apropiindu-se de dânsa
Cu chibzuinţa sa acerbă
O auzi cum îşi şopteşte
- Frumoasă rochie, superbă!

- Vă place mult? Întreabă Nae
- Superbă, spuse ea din nou
- Dacă atât de mult vă place
Permiteţi-mi, v-o fac cadou.

Şi au intrat în prăvălie
I-a împachetat-o, a plătit-o
Şi foarte amabil, nenea Nae
Politicos i-a oferit-o.

Coniţa, tânără şi tandră
Voind să-şi compeseze gestul
L-a invitat la ea acasă
Şi-acasă... înţelegeţi restul.

Un studio de pluş cu perne
Lumină roşie, domoală
Şi dezbrăcându-se frumoasa
Rămase goală, toată goală.

Frecându-şi palmele amândouă
De doru-i Nae se sfârşea
Şi-i savura din ochi şoptindu-şi
Aşa, aşa, aşa, aşa!

- Hai vino, îl imploră dânsa
Nerăbdătoare şi lascivă
Hai vino, vino mai degrabă
Că nu-ţi stă nimeni împotrivă...

Bătrânul crai şopti ca prostul
Plimbându-şi ochii pe femeie,
- De broască mi-am făcut eu rostul
De unde-mi fac rost şi de cheie?


Apreciere de Ion Pribeagu
George-i negustor de firmă
Şi are o prăvălie „chic”
Cumpără şi vinde mărfuri
Blănuri, stofe, mozaic,
Porţelanuri şi covoare,
Chihlimbar şi abanos
Şi orice marfă preţuieşte
După ochi, după miros.
……………………..
Cum e-ndrăgostit de Lily
O fetiţă foarte fină
Iară nunta-i hotărâtă
Numai peste-o săptămână
George a devenit vulcanic
Şi e plin de nerăbdare
Fiindcă Lily e o păpuşă
Blondă şi fermecătoare.
……………………..
Şi gândindu-se la glasu-i
Ca un zvon divin de harfă
Îşi şopteşte încins de doruri:
- Faină marfă, bună marfă!
Sâni frumoşi şi braţe durde
Pulpe dulci, picorul mic
Cum să nu te-apuce dracii
Lângă ea când stai un pic?
……………………..
De aia poate astăzi, George
Când a prins-o-n odăiţă
A pupat-o plin de pofte
Şi pe ochi şi pe guriţă
Şi strângându-i trupu-n braţe
Plin de voluptăţi nebune
A alunecat cu mâna… unde nu se poate spune.
……………………..
Vai Georgică, – spuse Lily
Ştiu ce lungă orice clipă-i
Stăpâneşte-te, mă tulburi
Prea mă strângi şi prea mă pipăi
Fii cuminte, ai răbdare
Mai ales şi nu uita
Că peste o săptămână,
Toată, toată e a ta.
……………………..
George îşi miroase palma
Şi apoi discret îngână
- Asta-i marfă care poate
Să mai stea o săptămână?

2 Iunie 2011 - Ziua EROILOR:ION ANTONESCU, EROU NATIONAL

In urma cu 70 de ani, dintr-un tren care se afla in gara orasului Piatra Neamt, generalul Ion Antonescu, a dat urmatorul Ordin de Zi:
OSTASI,
V-am fagaduit din prima zi a noii Domnii(referire la regele Mihai) si a luptei mele nationale sa va duc la biruinta; sa sterg pata de dezonoare din cartea Neamului si umbra de umilire de pe fruntea si epoletii vostri.
Azi, a sosit ceasul celei mai sfinte lupte, lupta drepturilor stramosesti si a bisericii, lupta pentru vetrele si altarele romanesti de totdeauna.
OSTASI,
Va ordon: treceti Prutul !
Sdrobiti vrajmasii din rasarit si miazanoapte. Desrobiti din jugul rosu al bolsevismului pe fratii nostri cotropiti. Reimpliniti in trupul tarii glia strabuna a Basarabilor si codrii voevodali ai Bucovinei, ogoarele si plaiurile voastre.
OSTASI,
Plecati azi pe drumul biruintelor lui Stefan cel Mare ca sa cuprindeti cu jertfa voastra ceea ce au supus stramosii nostri cu lupta lor.
Inainte. Fiti mandri ca veacurile ne-au lasat aci straja dreptatii si zid de cetate crestina. Fiti vrednici de trecutul romanesc.
OSTASI,
Inainte. Sa luptati pentru gloria Neamului. Sa muriti pentru vatra parintilor si a copiilor vostri. Sa cinstiti prin vitejia voastra amintirea lui Mihai Voda si a lui Stefan cel Mare, a martirilor si eroilor cazuti in pamantul vesniciei noastre cu gandul tinta la Dumnezeu.
Sa luptati pentru desrobirea fratilor nostri, a Basarabiei si Bucovinei, pentru cinstirea bisericilor, a vietii si a caminurilor batjocorite de pagani cotropitori.
Sa luptati pentru a ne razbuna umilirea si nedreptatea. V-o cere Neamul, Regele si Generalul Vostru.
OSTASI,
Izbanda va fi a noastra. La lupta.
Cu Dumnezeu inainte !
Comandant de capetenie al Armatei:
Generalul ANTONESCU
22 iunie 1941″

Imediat dupa evenimentele din decembrie 1989, in fata garii din Piatra Neamt aparuse o piateta unde in mijlocul acesteia trona bustul maresalului Ion Antonescu. Tot atunci, autoritatile orasului de la poalele Pietricicai ii acordau titlul de cetatean de onoare post-mortem. Toate acestea au durat pana cand a venit guvernarea Adrian Nastase. Ca prin farmec, atat bustul maresalului, cat si titlul de cetatean de onoare au disparut subit. Deh, ordin de la stapanirea jidaneasca. 
http://tuburluimihai.blogspot.com/

Primarul cu statuie

Primari PDL isi fac statui de bronz cu bustul lor

Petre Dinei, primarul PDL-ist al comunei Belciugatele, judeţul Călăraşi, şi-a făcut statuie

Primarul comunei Belciugatele din jud. Calarasi este edil al urbei sale de mai bine de 30 de ani si doreste sa lase mostenire localitatii sale, o statuie a propriului sau bust turnat in bronz, o troita de 20 000 euro, şi-a pus numele pe gardul cârciumilor sale ca să ştie lumea că-i jupân, a botezat o stradă cu numele lui bunică-su si o staţie de autobuz cu numele luidar si-ar dori si schimbarea denumirii comunei in una care sa-i poarte numele.
Iar acum o luna declara in media ca:

`Angela Similea este o taranca coclita`

Primarul cu statuie

http://stareanatiunii.com/

joi, 2 iunie 2011

Singura solutie Greva Generala, sa fie paralizata toata tara si trebuie sa cedeze puterea

 Greva, au declarat reprezentanti ai Politiei Comunitare Bucuresti.
Culmea grevei: Doar zece politisti comunitari bucuresteni pot face greva!


Am spus mereu ca asta e singura solutie viabila.
Nu exista scapare  pentru noi toti, nu numai pentru politisti decit greva generala, paralizia intregii societati. Trebuie sa facem acest sacrificiu. Asa ne trebuie ca  i-ati votat cu 2 miini si ati stat linistiti  ca, ati facut o fapta buna.  Trebuie dupa plecarea lor, sa  punem oameni cinstiti si sa luam totul de la zero. Inclusiv datoriile  care vor ramine de 40 miliarde de euro, sa fie reesalonate.  Altfel vom minca pamint.
 Trebuie sa cerem ajutor Uniunii Europene, ca ei  le-au dat curaj  nemernicilor, mai ales  alaltaieri Silvio Berlusconi care a zis ca, bine ne-a facut si au fost felicitati.  Sa plateasca ei datoriile lui Basescu si gasca lui, nu noi un popor nevinovat decit de prostie si asta inseamna totul. Si-au facut publicitate cu operatia de schimbare de sex, pe banii de la buget, ai nostrii ai tuturor, in timp ce un tinar murea in spital de aprindere la plamini fiind tratat cu, o lingurita de dulceata de la o asistenta medicala, din  pachetul ei de mincare. Tiganii si infractorii fac legea, sint cancerul nostru de care nu putem scapa.
Curaj !!!! Sa alungam bestiile care ne distrug fiinta neamului nostru. Aveti incredere in mine.
Capul sus, pieptul inainte !!!
P.S. La tv. se spune ca politistii sa-si ceara iertare ca au zis :"iesi afara javra ordinara !!!"
Mai bine sa mearga inainte ca, nu sint slugile nimanui. Politia trebuie sa aiba demnitate !!!!!Trebuie sa fim alaturi de ei !!!

Leonard Cohen

miercuri, 1 iunie 2011

Scandal in familie de Ion PribeaguÎn oraşul - nu spun care -
Nu departe de aici,
Locuia un om cu stare,
Domnul Natan Smilovici.

Şi, pe lîngă prăvălie
Şi o casă cu balcon,
Natan mai avea soţie
Şi un singur fiu, Aron.

Tînăr, cu purtări alese,
Elegant şi studiat,
El era mîndria casei,
O podoabă de băiat.
Despre tatăl său - de Natan -
Fabricant de jaluzele,
Se spunea că-n tinereţe
A fost mare pui de lele!
A făcut el multe pozne
Cînd era mai tinerel.
Dar cum vîrsta potoleşte,
S-a cam potolit şi el.
Într-o după amiază vagă,
Vine Aron, îmbietor,
Şi îi spune : - Tată dragă,
Vreau cu Ester să mă-nsor!
- Care Ester? - sare Natan,
Parcă prins de-o amintire -
- Fata Blimei de pe Carmel ,
Una blondă şi subţire.
- Nu se poate! E o taină
Si mi-e greu a-ţi relata
C
ă de mult.adică Ester,
Ester este sora ta!
A plecat Aron, da'n suflet
Clocotea ca un vulcan.
Şi încet, încet, de-atuncea
S-a mai scurs aproape-un an.
Şi-ntr-o seară, Aron aduse
Tatălui, o veste proastă:
- Aba , o iubesc pe Leia
Şi-am s-o iau chiar de nevastă!
- Vai de mine! - exlamă Natan,
Iartă-mă de-ţi stau în cale -
Însă, şi de data asta,
Fi-voi contra vrerei tale
!
Fiindc'odată, mama Leiei -
Crede şi nu cerceta -
M-a convins, pînă la urmă,
Că. şi Leiai-i sora ta !
Turburat de cele-aflate,
Bietu' Aron s-a dus distrus
La mămica lui iubită,
Şi i-a spus:
- Mamă, îmi vine să-mi iau viaţa
Toată lumea s-o împac.
Dă-mi, mămico, o povaţă
Şi mă-nvaţă ce să fac?
Cînd am vrut s-o iau pe Ester -
Floare, fir de micşunea,
Tata m-a oprit, spunîndu-mi
C-ar fi Ester sora mea.
Azi, cînd o-ndrăgesc pe Leia,
Stea scăldată de auroră -
Tata iarăşi se opune,
Că şi Leia-mi este soră.
Mama a rămas furată
Parcă de un gînd ascuns,
Şi-apoi, după o clipă,
Foarte veselă-a răspuns:
- Ia pe care vrei din ele!
Si nici n-o să-ţi pară rău,
Fiindcă am să-ţi spun o taină:
Natan nu e tatăl tău!

Batrinii japonezi sint dispusi sa se sacrifice pentru a rezolva criza nucleara de la Fukushima

Trei japonezi pensionari sunt liderii unei echipe de 250 de membri care vor să-şi ofere ajutorul pentru rezolvarea uneia dintre cele mai mari probleme nucleare: criza de la Fukushima.
Membrii grupului format numai din pensionari de peste 60 de ani, susţin că ei ar trebui să se afle în interiorul centralei expuse radiaţiilor, pentru că celulele din corpul unui bătrân se divid mult mai lent decât în corpul tinerilor.
“Noi ar trebui să lucăm acolo. Bătrânii au o sensibilitate mai scăzută în faţa radiaţiilor”, a declarat Yasuteru Yamada în vârstă de 72 de ani, fost inginer care susţine că poate oferi zeci de ani de experienţă. Un învingător în lupta cu cancerul, Yamada a mărturisit că-şi preţuieşte viaţa, dar că vrea să facă o diferenţă în anii care i-au mai rămas de trăit.
Grupul şi-a făcut cunoscută dorinţa, dar operatorul centralei nucleare, TEPCO, le-a transmis că, deşi le este recunoscător pentru intenţie, are momentan suficienţi muncitori care să controleze criza. Cu toate acestea, membrii grupului sunt încrezători că în scurt timp vor lucra la centrlă, iar asta dintr-un motiv cât se poate de simplu, spun ei: “Au nevoie de noi”.
“Vreau ca presa să nu mai vorbească despre noi ca fiind nişte kamikaze. Nu facem nimic deosebit. Pur şi simplu cred că trebuie să fac ceva şi nu pot să-i las pe cei tineri “, a spus un alt membru al grupului de voluntari, Masaaki Takahashi de 65 de ani. El susţine că până în prezent există 250 de bătrâni dispuşi să îmbrace costumele de protecţie împotriva radiaţiilor şi să meargă la centrala nucleară de la Fukushima, scrie CNN.
Motivele pentru care s-au oferit voluntari sunt variate, dar niciunul nu se referă la dorinţa de a muri, spun membrii grupului. Co-fondatoarea grupului, Kazuko Sasaki de 69 de ani, susţine că are câteva motive personale pentru care vrea să-şi ofere ajutorul. “Generaţia mea, vechea generaţie, a fost cea care a susţinut construirea centralelor nucleare. Dacă noi nu ne asumăm responsabilitatea, cine o va face?”
Sasaki are, însă, o abordare pragmatică în privinţa riscurilor la care o persoană în vârstă este dispusă să se supună, comparativ cu un tânăr. “Când eram mai tineri, nu ne gândeam la moarte. Dar pe măsură ce îmbătrânim, moartea devine un lucru familiar. Avem sentimentul ăla că moartea ne aşteaptă. Asta nu înseamnă, însă, că îmi doresc să mor, ci faptul că pe măsură ce îmbătrânim se micşorează şi teama de deces”.
Sasaki a mai spus că o persoană de 30 de ani care se expune la radiaţii riscă să se îmbolnăvească de cancer în cinci-zece ani, în timp ce ea ar avea deja 75 sau 80 de ani dacă s-ar întâmpla asta.
Un fost japonez care a lucrat temporar la Fukushima, şi care locuia la numai câţiva kilometri de centrala nucleară, a povestit că nimic nu l-ar face să se mai întoarcă să lucreze acolo. El a spus că are doi copii mici şi a subliniat nivelul prea periculos al radiaţiilor.
Sursa: Adevarul
http://blog.nouadreapta.org/

Toata viata mea te voi iubi........


La Multi Ani, tuturor copiilor !!!!!

'Morning........Happy  1 june

Nationalistii greci au comemorat Caderea Constantinopolului (1453)

Sursa: FrontPress
Duminică s-au împlinit 558 de ani de la căderea Constantinopolului, în 29 mai 1453, ultimul mare bastion al Imperiului Bizantin. Pentru a comemora acest trist eveniment pentru întreaga creştinătate, naţionaliştii greci de la “Răsăritul Auriu” au organizat un marş cu torţe pe străzile Atenei.
Tinerii naţionalişti au dorit să afirme răspicat că războiul continuă şi astăzi, doar că luptele s-au mutat în marile oraşe din Grecia, unde băştinaşii se confruntă cu valurile de imigranţi. Aceştia au dat exemplul lui Emmanuel Kantara, ucis de imigranţi din Nordul Africii pentru că nu a vrut să le dea camera de filmat. Acesta dorea să meargă la spital să asiste la naşterea copilului său. Valoarea comercială a bunului era de câteva sute de euro în magazin, în timp ce pe piaţa ilegală preţul de comercializare este sub 100 euro. Crima barbară a stârnit revolte rasiale fără precedent în Grecia, naţionalişti radicali, dar şi simpli cetăţeni, au atacat timp de câteva zile imigranţi şi afaceri deţinute de străini.
Căderea Constantinopolului a însemnat nu numai sfârșitul Imperiului Roman de Răsărit și moartea ultimului împărat bizantin, Constantin al XI-lea, dar și o victorie strategică de o importanță crucială pentru cucerirea estului mediteranean și al Balcanilor de către turci. Constantinopolul a rămas capitala Imperiului Otoman până la destrămarea acestuia în 1922, fiind rebotezat Istanbul în anul 1930 după proclamarea Republicii Turcia în 1922.

DEMISIA TRAIAN BASESCU

Posted By: Radu Cristian
To: Members in DEMISIA TRAIAN BASESCU !!!

INCOMPETENTA TOTALA LA BACAU. PROCURORII HABAR NU AU PE CE LUME TRAIESC!!

INCOMPETENTA TOTALA LA BACAU. PROCURORII HABAR NU AU PE CE LUME TRAIESC, DAR ARESTEAZA!!!

Incurajati de ura pe care Traian Basescu o nutreste asupra profesorilor, dar si de ura proprie, dornici de aparitii in media si de publicitate gratuita, procurorii din Bacau sau pus pe circ, arestand in timpul orelor, in fata elevilor si a colegilor un profesor nevinovat.

Mare realizare tovarasi, profesionisti mai ceva ca pe timpul ciuruitului !!!

Incompetetenti precum ii stim, dar cu salarii colosale, asa cum da bine intr-un stat securist, procurorii nu au realizat ca cea care l-a reclamat pe profesor a dat un nume fals!!!

Cat despre reclamatia de santaj se pare ca a fost o razbunare a elevei.
Acum cine suporta distrugerea imaginii publice a dascalului??? Demisia tovarasi ca faceti de rusine procuratura!!!


marți, 31 mai 2011

Ambasadorul Ungariei la Bucuresti, cere inlaturarea placutei lui Iorga

Ambasadorul Ungariei la Bucureşti a discutat la Guvernul României problema plăcuţei lui Iorga şi cere înlăturarea ei

Sursa: Napocanews
Ambasadorul Ungariei în România, Fuzes Oskar, susţine că Guvernul României l-a asigurat că va studia chestiunea plăcuţei amplasată lângă statuia lui Matei Corvin. El a declarat că a avut „o întâlnire amicală şi constructivă la Ministerul român de Externe” şi că are „încredere că problema va fi rezolvată foarte curând, iar plăcuţa să fie îndepărtată”.
„Aceasta nu are nici un rost, ci doar un singur scop, umilirea maghiarilor. Am primit asigurări că Guvernul României va studia legalitatea amplasării plăcuţei”, a spus Fuzes Oskar. Vineri, membrii UDMR în Consiliul Judeţean Cluj, precum şi vicepreşedintele Emoke Fekete, au părăsit şedinţa consiliului, dorind astfel să protesteze împotriva amplasării citatului din Nicolae Iorga lângă statuia lui Matei Corvin.
Consilierul judeţean Vakar Istvan consideră că a fost încălcată brutal autorizaţia de construire a proiectului statuii lui Matei Corvin şi a spus că în acelaşi fel vor protesta şi consilierii locali ai UDMR din Consiliul Local Cluj-Napoca.
Protestul consilierilor judeţeni ai UDMR venea după ce primarul Sorin Apostu spunea că amplasarea plăcuţei plăcuţei respective s-a făcut legal. În chestiune a intervenit şi Ministrul Culturii, Kelemen Hunor -preşedintele UDMR-, care a cerut îndepărtarea plăcuţei cu citatul lui Iorga, pe motiv că nu sunt respectate prevederile legale.
http://blog.nouadreapta.org/

Libia - Ce nu se publica (am primit azi-???)


AT-A-GLANCE
Anti-government fightersCel putin jumatate din cele insirate aici le stiam de vreo 20 de ani, de la colegii libieni din facultate...

LIBIA- Ce nu va fi publicat de masmedia niciodata

Citeva despre dictatorul, insingerat Gadafi,care isi chinuie poporul : 
-   Poporul Libian primeste credit fara dobinda
-   Elevii primesc salariul mediu acelei profesii, pe care o invata.
-   Daca cineva nu-si gaseste de munca statul ii da salariu plin parca ar lucra.
-   Tinerii casatoriti primesc casa gratis de la stat.
-   Orice tinar libian daca se inscrie la orice facultate din lume,primeste 2500 eu de la stat plus intretinere + o masina.
-   Masinile sint vindute la pret de fabrica.
-   Libya nu are datorii fata de nimeni in lume.
-   Invatamintul si spitalizarea sunt gratis.
-   25% din populatie are facultate.
-   Pe strazi nu sint cersetorii,toata lumea are locuinta.
-   15 centi costa o paine.
   Deci e rau de tot.
Nu e de mirare ca pentru cei ce conduc lumea asta din umbra, Libya e o .
Gaddafi nu a fost de acord cu dobinzile mari aplicate de Banca Mondiala. Deci e dictator.
Libya a fost o tara L I B E R A asta-i adevarul despre razboiul din Libya .

Andreea Paul (VAAACS:))))

ANDREEA PAUL (VAACS) si-a “dat drumul” in literatura     Avand in vedere ca primul ministru BOC nu prea sta in palatul Victoria, este ocupat cu cositul, cioplitul, taierea de panglici,interviuri tv, si, in ultimul timp cu pingpongul , consiliera lui personala Andreea Paul (Vaacs) s-a hotarat sa-si ocupe timpul la birou scriind o carte pe care editura POLIROM chiar i-a editat-o si tiparit-o ,cartea se numeste FORTA POLITICA A FEMEILOR si contine argumente pentru cresterea numarului de femei in parlament. Nu stiu ce solutii a gasit doamna Vaacs pentru promovarea femeilor dar cred ca ar fi trebuit sa se consulte cu dl. Ludovic Orban de la PNL care a descoperit de mult ca “trecerea prin cat mai multe paturi’ ” este o solutie sigura pentru promovare. Nu ar fi fost rau sa le intrebe si pe colegele ei Elena Udrea, Boangiu, Turcan, ce “calitati” si-au pus la bataie ca sa promoveze rapid in politica dar si pe BASESCU care a mentionat o “centura politica” unde pot fi trimise tinerele politiciene.
http://mercenarul.weblog.ro/

luni, 30 mai 2011

Kalinka T.A.T.U.

:))))
Ramoleala curata pe fata.


Previzualizaţi

Urmarind interventiile presedintelui nostru de  acum citiva ani si  cele de acum, vad cu uimire dar cu precizie cit de mult s-a ramolit. Si reafirm ca acesti oameni care ne conduc destinele trebuiesc  verificati din punct de vedere psihiatric. Numai un om care  nu are discernamintul minim nu vede clar ca Basescu,  nu mai este ce a fost ci, doar o caricatura a lui de acum citiva ani. Si noi ce facem? Ne lasam condusi de......
Dar  la Palaltul Cotroceni era ziua portilor deschise. De ce nu si acum?????

Zece strategii de Manipulare

Cele 10 strategii de manipulare a maselor

Lingvistul nord-american Noam Chomsky a stabilit lista celor ’’Zece strategii de Manipulare” prin mediile de informare în masă. Evreu şi de sensibilitate anarhistă, semnase o petiţie pentru a apăra libertatea de exprimare a lui Robert Faurisson. Pentru Chomsky, ’’libertatea de exprimare este mai importantă decât orice versiune a faptelor susţinută de ordinea stabilită, oricare ar fi raportul pe care aceasta îl întreţine cu adevărul faptelor în sine.” Chomsky evocă diferitele tehnici de manipulare şi, în primul rând, strategia diversiunii.
Strategia diversiunii consistă în deturnarea atenţiei publicului de la problemele importante şi de la schimbările hotărâte de elitele politice şi economice, printr-un potop continuu de distracţii şi de informaţii neînsemnate. Chomsky analizează diferitele tehnici de spălare a creierului, pe care o îndură poporul nostru. 

Zece strategii de manipulare a poporului nostru:

1. A distrage în permanenţă atenţia publicului,

- departe de adevăratele probleme sociale, captivată de subiecte fără importanţă adevarată. A ţine mereu publicul ocupat, ocupat, ocupat, fără nici “un timp pentru gândire” scrie Chomsky.

2. A cauza probleme şi apoi, a oferi soluţii

Aceasta metodă se mai numeşte şi ’’ problema – reacţie – soluţie” La început, se creeaza problema, sau „situaţia”, prevăzută pentru a suscita o anume reacţie a publicului, pentru ca tocmai acesta să ceară măsurile mai dinainte stabilite pentru a fi acceptate. De exemplu: dezvoltarea intenţionată a violentei urbane sau organizarea de atentate sângeroase, pretinse antisemite, pentru ca publicul să ceara legi represive, în detrimentrul libertăţii.

3. Strategia „în degradeu”

Pentru ca publicul să accepte o măsură inacceptabilă, este de ajuns să fie aplicată în mod progresiv, în ’’degradeu”, pe o durată de zece ani.În acest fel, au fost impuse condiţii sociale şi economice absolut noi din 1980 pâna în 1990. Şomaj masiv, imigraţie – invazie, precaritate, flexibilitate, delocalizări, salarii care nu mai asigură un venit decent, iata schimbările care ar fi provocat o revoluţie dacă ar fi fost aplicate în mod brutal.

4. Strategia acţiunii cu date diferite

O altă manieră de a obliga publicul să accepte o hotărâre nepopulară este de a o prezenta ca “dureroasă, dar necesară’’, obţinând acordul publicului în prezent, pentru aplicarea în viitor. Este mult mai uşoară acceptarea unui sacrificiu viitor decât al unuia apropiat. În primul rând, pentru că efortul nu trebuie făcut imediat, apoi, pentru că publicul are mereu tendinţa de a nădăjdui ’’totul va merge mai bine mâine” şi că sacrificiul cerut va putea fi evitat. În fine, această manieră lasă publicului timp pentru a se obişnui cu ideea schimbării, pe care o va accepta cu resemnare la momentul venit. Exemplu recent: trecerea la Euro şi pierderea suveranităţii monetare şi economice, acceptate de ţările europene între 1992 – 1995 şi aplicate în 2002.

5. A se adresa publicului ca unor copii mici

Cea mai mare parte a publicităţilor destinate marelui public folosesc discursuri, argumente, personaje şi un ton absolut copilăreşti, aproape debile, ca şi cum spectatorul ar fi un copil mic sau un handicapat mental. De ce oare ? ’’de 12 ani.” Dacă ne adresăm unei persoane ca şi cum ar avea 12 ani, atunci aceasta, prin sugestibilitate şi cu o oarecare probabilitate, va avea un răspuns sau o reacţie tot atât de lipsita de simţ critic ca a unui copil de 12 ani” analizează Chomsky.

6. A face apel mai mult la partea emoţională decât la gândire

Este o tehnică clasică pentru a opri analiza raţionala şi, deci, simţul critic al oamenilor. Ïn plus, folosirea emoţionalului deschide accesul la subconştient, pentru implantarea unor anumite idei, dorinţe, spaime, pulsiuni sau comportamente.

7. Menţinerea poporului în neştiinţă şi prostie

A face în aşa fel ca poporul să nu înţeleagă tehnologiile şi metodele folosite pentru controlarea şi robirea lui. Calitatea educaţiei dată claselor inferioare trebuie să fie cât mai slabă, încât prăpastia de neştiinţă, care separă clasele de jos de cele de sus să fie şi să rămână de neînţeles de cele dintâi.

8. A încuraja publicul să se complacă în mediocritate

A încuraja publicul să creada că e ”bine” să fii prost, vulgar şi incult. A-l îndopa cu seriale americane şi emisiuni de tele-realitate, nişte dobitocenii monstruoase.

9. A înlocui revolta cu învinovăţirea

A face omul să creadă că numai el singur este vinovat de propria-i nenorocire, din cauza unei inteligenţe insuficiente, sau a capacităţilor şi eforturilor necorespunzatoare. Astfel, în loc să se ridice împotriva sistemului, individul se subestimează şi se învinovăţeşte, ceea ce crează o stare depresivă, având ca efect abţinerea de la acţiune. Şi, fără acţiune, nu există revoluţie !

10. A cunoaşte oamenii mai bine decât se cunosc ei înşişi

Ïn ultimii 50 de ani, progresele fulgerătoare ale ştiinţei au săpat o prăpastie crescândă între cunoştinţele publicului şi acelea deţinute şi folosite de elitele conducătoare. Mulţumită biologiei, neurobiologiei şi psihologiei aplicate, ”sistemul” a ajuns la cunoaşterea avansată a făpturii omeneşti, fizic şi psihic. Sistemul cunoaşte individul mediu mai bine decât el însuşi Aceasta înseamnă că, în majoritea cazurilor, sistemul deţine un control mai mare şi o putere mai importantă asupra oamenilor decât ei înşişi.
http://stareanatiunii.com/

duminică, 29 mai 2011

Un zimbet......


 
Toti copiii exerseaza... Ca sa creasca mari. Astia doi,precum se vede, Vor fi sigur...BUNI PESCARI!

Razvratire Adrian Porojnicu versuri


http://stareanatiunii.com/