Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 28 mai 2011

Cum se facea sex acum 50 de ani


 

Confesiune

Data viitoare când nu ai chef de sex, nu îţi mai refuza iubitul, pe motiv că eşti obosită şi stresată. Bucură-te că ai voie să faci „sex normal în poziţii anormale.”
În 1900 doar poziţia pe care o ştim azi drept misionarului era acceptată. Oricare altă poziţie era considerată o perversiune. Nu doar sexul înaintea căsătoriei era blamat, ci şi o serie de gesturi sexuale între soţi, care azi ni se par… lipsite de fantezie!

De exemplu, o practică mai mult decât revoltătoare la 1900, era simplul fapt de a vă atinge trupurile cu buzele şi limba! O soţie înţeleaptă îşi făcea un scop din a nu-i permite niciodată soţului să o vadă dezbrăcată. Totodată, ea trebuia să aplice tot felul de şiretlicuri pentru a evita sexul cu soţul ei, cum ar fi să mimeze dureri de cap şi să-l cicălească (mda, se pare că e moştenire genetică), pentru ca lui să-i piară pofta de sex. În cazul în care bărbatul iniţia însă sexul, femeia era obligată să stea cât mai nemişcată şi să nu arate deloc entuziasm cu privire la ce se întâmplă.

Nu-i aşa că îţi vei strânge iubitul cu putere în braţe când se aşează lângă tine în pat diseară?

Că tot veni vorba, în anii 1950 o femeie îşi strângea pentru prima oară soţul în braţe în momentele de intimitate abia după vreo 15 partide de sex, ce aveau loc bineînţeles după căsătorie!

Am aflat acest lucru de la Aurora, o femeie în vârstă de 75 de ani, care a acceptat să dezvăluie pentru cititoarele Unica.ro cum se făcea sex acum 50 de ani! Descoperă un interviu palpitant despre plăceri orgasmice cenzurate de mentalitatea inchistată a acelei perioade…

„M-a cerut în căsătorie a doua zi după ce am făcut cunoştinţă”


Aurora l-a cunoscut pe Victor în primul an de facultate. Mergea cu colegele de facultate la cinematograful Patria, acolo unde i-a atras atenţia viitorul soţ.

„Victor a intrat în vorbă cu mine după film. Eşti tare drăguţă, mi-a spus, iar eu i-am zâmbit. M-a întrebat dacă mă mai poate vedea, iar eu i-am zis că învăţ la facultatea de limbi străine. M-a întrebat dacă mă poate aştepta după ore, iar eu i-am zis indiferent- dacă vrei.”

Pe atunci bărbaţii cereau permisiunea pentru cel mai mic gest de curtoazie. De fapt, o asemenea abordare la cinema era un gest de obrăznicie.

A doua zi Victor o aştepta pe Aurora să iasă de la facultate. „Era un golănaş. M-a condus până acasa. Mergea un pic în spatele meu şi mâinile nu trebuiau să ni se atingă. După care m-a întrebat direct dacă nu ieşim şi noi în parc să ne pupăm. Nu se folosea pe atunci cuvântul sărutăm.” Ce a răspuns Aurora unei astfel de invitaţii? „În niciun caz! Asta o să fac doar cu soţul meu.” Victor i-a replicat atunci, sigur pe sine, „Hai să ne căsătorim atunci!” Aurora credea că glumeşte şi i-a zis în spirit de glumă să vină să o ceară de soţie acasă la tatăl ei.

După o lună de zile Victor a însoţit-o pe Aurora la ea acasă, în provincie, unde a purtat o discuţie serioasă cu viitorul socru. În trei zile erau căsătoriţi la Primărie! „Pe vremea aceea, dacă îţi plăcea o femeie, o luai de soţie! După aceea îţi făcea de cap cu ea în pat.”

Pe a doua pagină Aurora devăluie ca nu s-a sărutat niciodată franţuzeşte, dar şi alte detalii incredibile despre cum tratau bărbaţii o femeie în pat acum 50 de ani! 

http://unica.ro/


Thomas Leonard(1924-2004)politician Dublin Irlanda

“Când iubeşti ceea ce faci, crezi în ceea ce faci şi eşti mândru de ceea ce faci, atunci vei fi capabil să atragi către tine oamenii, oportunităţile, banii şi dragostea pe care le vrei, cu încredere şi uşurinţă.”
Thomas Leonard

Delir la B.N.R.


O mumie egipteană de 3.000 de ani iese la lumină (FOTO) 
De curind v-am spus ca, mumia ambulanta de la B.N. delireaza.  Spunea ca  preturile  vor scade mai ales la  legume si fructe  caci,  mai va fi luna ploiasa si  vom avea recolte bogate. Delirum tremolom. !!!
Ce v-am spus ? Vedeti pe mina cui sintem si ne face pronosticul????? Daca era la un colt de strada si cersea sau intr-un spital de boli psihice mai mergea dar asa....?
Zilele acestea aud ca se scumpeste totul care era scump, la foarte scump.
Nu mai trebuiesc toti ramolitii care conduc destinele noastre, sa-si expuna  nazbitiile delirante la tv. Sa auda toata lumea. Oamenii si-au facut planuri de ieftinire dupa prognoza ploilor din mai:)))
De atunci am atras atentia ca totul este de import.
Propun ca aparitia pe  post la tv., sa fie precedata de un control psihiatric.
Asta sapre binele tuturor.  De ce platim cablu ca sa  ingurgitam  delirul  unor  ramoliti?Acum ar trebui sa nu se mai plateasca ratele la banci si ei sa-si ia banii de la ieftiniri. Si nu este singurul caz.

Metoscopia sau ghicirea viitorului pe fruntile oamenilor

Metoscopia inseamna observarea formei generale, a ridurilor si a liniilor trasate pe frunte, cu scopul de a ghici caracterul si inclinatiile persoanei studiate si de a furniza pronosticuri ale viitorului acesteia.
Formele fruntilor:
* Fruntea foarte ridicata, dar stramta si bombata, cu o fata lunga si barbie ascutita, era considerata ca semn al unui spirit marginit.
* Fruntea larga si patrata insemna intelepciune si curaj, unite cu inflexibilitate.
* Fruntea proeminenta in partea de sus, evidentia existenta de instincte violente si o inteligenta mediocra.
* Fruntea rotunjita, verticala deasupra ochilor, mai mult larga decat inalta, indica un spirit activ, o memorie fericita, o judecata sanatoasa si lipsa de sensibilitate.
* O frunte neregulata, osoasa, deformata, revela falsitate si instincte rele.
* Fruntea verticala pe doua treimi din inaltime si usor rotunjita in partea de sus, denota facultati eminente si echilibrate.
Cele 7 linii ce traverseaza fruntea
Aceeasi doctrina constata ca sapte linii principale aproape paralele traverseaza fruntea de la o tampla la alta: Saturn o guverneaza pe cea de sus, Jupiter pe cea de-a 2-a, Marte pe cea de-a 3-a, Soarele pe a 4-a, Mercur pe cea de-a 6-a, Luna pe a 7-a si ultima, in partea de jos a fruntii.
* Daca linia lui Saturn este de-abia aparenta, prevesteste necazuri din cauza caracterului imprudent. Daca se frange in mijlocul fruntii, consultantul va avea o viata presarata cu vicisitudini. Daca este puternic trasata, inseamna rabdare si perseverenta.
* Daca linia lui Jupiter este bine marcata, prevesteste sansa fericita pentru viitor. Daca de-abia este conturata, denota un spirit slab, inconsecvent, aflat in voia evenimentelor. Daca este intrerupta, are viitorul compromis de o falsa apreciere a oamenilor si a lucrurilor.
* Daca linia lui Marte este bine sapata, prevesteste pasiune intensa, indrazneala, temeritate. Daca este intrerupta, reliefeaza un caracter inegal. Daca de-abia este vizibila, denota timiditate.
* Daca linia Soarelui este foarte pronuntata, prezice bunatate, generozitate, dragoste de lux. Daca este inegala si intrerupta denota bunatate si duritate, liberalism si avaritie, alternand cu butade. Daca de-abia se vede: egoism si avaritie.
* Daca linia lui Venus este puternic marcata, prevede pasiuni arzatoare. Daca este inegala si intrerupta: lupta intre ratiune si pasiuni. Daca de-abia se vede: raceala, insensibilitate.
* Daca linia lui Mercur este foarte marcata, prevesteste imaginatie vie, elevata, darul vorbirii placute, eleganta. Daca este intrerupta, spirit obisnuit. Daca este de-abia aparenta, spirit inchis, putin comunicativ.
* Daca linia Lunii este puternic trasata, prevede un caracter rece, inclinat spre melancolie ; daca este sfaramata, veselia si tristetea succed in accese. Daca nu apare aproape deloc, caracter indiferent.
* O cruce pe linia lui Mercur, prevede savantilor si filozofilor persecutii din cauza lucrarilor si doctrinelor lor.
* O figura avand aproximativ forma C si plasata pe linia lui Saturn, memorie fericita.
* Un C pe linia lui Marte, curaj.
* Un C pe linia lui Venus, pericole provocate de aventuri amoroase.
* Un C pe linia lui Mercur, spirit care admite si sustine afirmatiile si negatiile, uneori judecata falsa.
* Un C pe linia   Lunii, intre sprancene, temperament iritabil, spirit razbunator.
* Un patrat sau un dreptunghi in mijlocul fruntii, pe linia Soarelui, avere usor de dobandit. Daca acest semn este in dreapta, pe aceeasi linie, donatii neprevazute. Daca este la stanga, bunuri dobandite pe cai necinstite.
* O figura in forma de S plasata la dreapta, pe linia lui Venus, tendinta de adulter. Daca exista trei S apropiati, pe orice linie ar fi, exista pericol de moarte prin inecare.
* Doua linii plecand de la radacina nasului si recurbandu-se pe cele doua parti  de frunte,  deasupra ochilor – o acuzatie va fi  cauza captivitatii. Daca aceste doua linii traverseaza linia Lunii, pericol de condamnare. Daca aceste linii sunt duble, captivitate pe pamant strain.
* Doua cercuri pe linia Lunii pe partea dreapta a fruntii – orbire viitoare sau o mare infirmitate de vedere. Daca ele sunt in mijlocul acestei linii – pericol de pierdere a unui ochi. Daca ele sunt la stanga – orbire la batranete.
* O figura formand aproximativ un Y pe linia lui Marte in partea dreapta a fruntii – reumatism sau paralizie. Daca aceasta figura este in mijlocul fruntii – acces de guta periculos. Daca este la stanga – moarte prin acces de guta.
* O figura in forma de 3 pe linia lui Saturn - rapire.
* O figura pe linia lui Marte - viitor fericit in cariera armelor, dar amenintare de captivitate.
* O figura pe linia Soarelui - pierderea averii.
* O figura pe linia lui Venus - nefericire in casatorie prin infidelitatea sotiei.
* O figura pe linia lui Mercur - viitor fericit in cariera preoteasca sau judiciara.
* O figura pe linia Lunii - pericol de moarte violenta.
* O figura in forma de V pe linia lui Marte - sansa de viitor in cariera armelor.
* O figura in forma de V pe linia lui Saturn sau a Soarelui - pericol de persecutii politice, exil sau alungare.
http://almeea.com/

vineri, 27 mai 2011

Eu asa cum sint , 2 4 apr.2011 de Paste la iarba verde


Eu am pus aceasta poza recenta de Paste la iarba verde, asa cum sint.  Ca o balena, 90 si ceva kg. dar ma lupt sa ating suta. Bineinteles suta de kg. greutate, nu  suta de metrii garduri. Nu am nimic de ascuns.
Nu este felul meu de a fi sa arat ca sint ceea ce nu sint. Pe bloguri am foto de la 4 ani, am sa le pun, dar sa STITI CA EU ASA SINT  ACUM,  O BALENA ESUATA PE IARBA. VA SARUT PE TOTI SI SPUNETI MEREU ADEVARUL.

Ciuma bubonica pe capul poporului nostru

SALARII -25%,PENSII -15%,SOMAJ -15%,SA TRAITI BINE!

SALARII -25%,PENSII -15%,SOMAJ -15%,SA TRAITI BINE!

“Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
Nici în mormânt!”. (Cosbuc)

foto si versuri http://fratiasindicat.blogspot.com/

 Ce mai presedinte avem si prim ministru.   Doi dobitoci care nu s-au dezmintit niciodata, ca  si aceara la tv.si radio.  2 grobieni. Basescu nu are nici o tinuta lingvistica. Vorbeste mai urit ca o mahalagioaica  utrita, nebuna, proasta si rea pe marginea santului. Numai la el poti auzi,  mahalagisme ca " rujate cu ochii cit cepele, unii care fac spume in urechi, tiganca imputita, gaozar si alte mizerii lingvistice.  De piticul Boc ce sa mai spun ca  intr-un timp am dat pe  Realitatea tv. si spunea moderatorului Tiblea ca pleaca, daca nu sterge titlul de pe ecran ceva cu  SOC. Asta parca mai ne poate soca cu ceva Boc. Ne-as socat de am ramas socati cu totii, de minciunile pe care le spune, de ingheata apele.Tusea si junghiul, Pat si Patason, Tanda cu Manda. i-a tunat si i-a aducat ca ramoliti sint amondoi la fel. Trebuia sa nu cedeze si sa-l lase sa plece sa vada ce mai barbat de STAT e BOC cel Mic, adica Muc cel mic. Sa vada  toata lumea civilizata cum peaca de la emisiunea de la TV. chiar Primul Ministru nu altcineva ca  senzualele.  Ce mai conducatori  bolnavi.
Unul de bautura, celalalt de prostie. Uite ma uitam si ma gindeam, cine conduce tara si  ne-a distrus destinele noastre ale tuturor in orice fel, nimeni nu se poate feri din calea taifunului prostiei lor. Si tacem ca, ce sa facem? Ne-am resemnat cu totii. Asa ne trebuie, o sa ajungem sa mincam iarba si coaja de la copac pe post de piure cu friptura. Inca un an pina la alegeri si ne-au mincat copti. Si tot ei vor cistiga ca, sint pusi pe furat alegerile si nu dau puterea  pentru a nu fi pedepsiti. Tot ma criticati pe mine mereu, uite ca acum am spus adevarul.  Uitati ce film de groaza traim noi :" Distrugerea unui popor intreg de la temelia sa, in 2 ani de zile", si asta din prostia noastra. Ce au cladit altii in mii de ani poate strica  doi prosti, unul ales de milioane de prosti cu diploma. Sint mai tari ca taifunele, tumani si potopul lui Noe la un loc. Sint Urgia pamintului, urgia noastra, blestemul nostru ca neam si tara, crucea pe care trebuie sa ne-o ducem. Eu am spus mereu CURAJ, ca sa scapam de aceste lichele depinde numai de noi. Eu ce sa fac? Nu mai am rabdare, sa vad macar o zi cum este fara ei toti, toata banda. Nu beau si nu am baut de zeci de ani dar, am sa umblu beata o luna. Nu mai am rabdare, ma grabesc ca fata mare la maritat. Tot imi e teama ca nu o sa apuc si eu ziua aceea. Macar sa mor pe "cimpul de lupta".:)
Nu fiti indiferenti:  " Somnul (R)Natiunii, naste mostrii " asa cum a nascut somnul nostru acum. Au vazut ca tine sa-si bata joc de noi si acum ne da la capatina mereu  exemplu este presa, politia.
Cind se va termina aceasta mizerie si daca nu voi mai fii sa va ginditi la mine, caci eu voiam sa pun umarul si sa apuc si eu libertatea si  sa fiu beata o luna. V-am mai spus am in  ochi lacrimile luptatorilor de pe front, din al doilea razb.mondial. Ce patrioti erau ei, barbati adevarati care luptasera pentru tara noastra si sufereau ca aveam statutul de tara invinsa la sfirsitul razboiului(2). Dar mai invinsa ca acum, din prostia noastra se poate???
Spuneti adevarat, nu va fost rusine cind ati vazut cine ne vorbeste la tv. si radio?
Mie mi-a fost rusine de rusinea lor. Va las e 2 noaptea si am mai multe de spus, dar cui? Va inteleg ca sint razbunatori si va dau afara din serviciu ca, acum  cu politistii. Dar daca ii alungam de la conducerea tarii, toate mizeriile astea  vor fi lasate in urma si nu vom voi sa ni le mai aducem aminte. Va iubesc pe toti. CURAJ !!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://singurafelina2.blogspot.com/

miercuri, 25 mai 2011

Basescu s-a saturat de Boc, dar Boc nu s-a saturat de Guvern


BANI, CAT MAI MULTI BANI     
Basescu il vrea urgent pe Calin Georgescu premier dar Boc nu vrea sa renunte la scaun, cum il va forta Basescu pe Boc sa-si dea demisia? Oare actualele arestari din vama Constanta il vor forta pe Boc sa demisioneze? Si ce ministri vor fi remaniati?
Numele lui CALIN GEORGESCU a fost in ultima vreme vehiculat ca un posibil inlocuitor tehnocrat pentru functia de prim-ministru. El este director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila si secretar general al reprezentantei Romaniei in selectul Club de la Roma, al carui presedinte este guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Georgescu a criticat pachetul de masuri anticriza pentru care Cabinetul Boc le-a luat si spune ca taierile trebuie sa vina de la cheltuielile publice dublate de lupta cu evaziunea fiscala.

Calin Georgescu: Masurile de aus­teritate, daca sunt cu adevarat necesare, se intreprind cu un anumit scop si pe un anumit termen. Nu se pot cere noi sacr­i­fi­cii de la o populatie nemultumita, chi­nuita si umilita de decenii – si  mai ales de la paturi sociale vulnerabile cum sunt pensionarii – decat daca oferi o perspectiva clara asupra a ceea ce va urma. Actualele masuri propuse nu cores­pund acestui criteriu si dovedesc o seama de carente de competenta.
O abordare profesionista ar fi trebuit sa tina seama de faptul ca intr-o eco­nomie exista multe echilibre. Or,masurile luate se refera in acest mo­ment doar la echilibrul bugetar si nici macar la totalitatea elementelor sale. Da, calculul deficitului bugetar e o arit­me­tica simpla: scazi cheltuielile din venituri si vezi cu ce ramai.
Argumentul lui BOC  e ca se pierd bani in sistemul bugetar, plus ca si in sistemul social s-au dat foarte multe pensii fara acoperire.
Inca o data cred ca aceste doua masuri nu sunt rationale pentru ca efectele imediate sunt negative, iar cele pe termen mediu si lung nici macar nu sunt luate in calcul. Aici incepi sa pui la indoiala profesionalismul si competenta autorilor care par sa fi scris proiectul in mare graba, pe genunchi. Inainte de a lua masuri de avarie trebuie sa te gan­desti si la ce faci dupa aceea. Ce produ­cem in tara asta? La ce costuri? Cu ce con­sumuri? De unde scoti veniturile la buget? In ciclul bani-marfa-bani inves­testi bani in ceva, pro­duci o marfa care se vinde, incasezi niste bani. Cheia succe­sului in orice economie este com­petitivitatea.

marți, 24 mai 2011

KatiusaAcum va expun un cintec de front care, sa va mobilizeze la munca, (acest cintec de front, a dat numele rachetelor Katiusa cu 5 aruncatoare de flacari, cu care au cistigat rusii in mod hotaritor, al 2-lea Razboi Mondial).Cintecul a fost creeat chiar pe front, de soldatii rusi care si-au lasat iubitele(Katiusele) acasa si au plecat la razboi(al 2lea).Va urez SUCCESURI !!! Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Iubirea, ca forta vindecatoare fantastica

Stiati ca iubirea poate fi controlata astfel incat sa devina o forta vindecatoare fantastica? Pentru asta, trebuie sa afceti urmatoarele etapele:
1. Amintiti-va de o persoana sau de o experienta care va face sa va simtiti plin de iubire, de recunostinta sau de bucurie. Lasati-va emotiile sa curga amintindu-va de persoana, situatia, animalul, planta etc, care va trezeste in cea mai mare masura posibila aceasta stare de spirit.
2. Lasati aceasta emotie sa va umple corpul cu senzatii tactile. Constientizati care este partea corporala in care simtiti cel mai pregnant emotia. De pilda, daca o simtiti la nivelul pieptului, amplificati la maxim aceasta senzatie si lasati-o apoi sa va umple si restul corpului.
3.  In continuare, puneti in miscare aceste senzatii tactile provocate de iubirea, fericirea, recunostinta sau bucuria pe care o simtiti si lasati-le sa se scurga prin maini. Combinati acest circuit energetic cu tehnicile de respiratie. Aceasta este intreaga tehnica. Nu aveti nimic altceva de facut decat sa va folositi intentia pentru a deplasa senzatiile tactile provocate de emotie prin corpul dvs. si indeosebi prin mainile dvs.
Tehnica poate fi aplicata si cu ajutorul altor emotii pozitive, nu doar cu cel al iubirii. Printre acestea se numara entuziasmul, multumirea, minunarea sau inspiratia.
Ceea ce conteaza este sa nu va fortati sa simtiti o emotie pozitiva, caci in acest caz nu veti obtine rezultate concludente, iar partea frumoasa a experientei va disparea. Folositi-va numai de acele emotii pe care le simtiti cu usurinta si numai daca aveti dispozitia necesara.
http://almeea.com/
http://singurafelina.blogspot.com/

luni, 23 mai 2011

SOBOLANII parasesc barca PD-L

Liderul PC, Dan Voiculescu, afirmă că un grup masiv de 20 de parlamentari ai partidului de guvernămînt se pregătesc să părăsească rîndurile acestuia, ca urmare a rezultatului recentului congres. Dezvăluirea e prezentată într-o postare pe blogul propriu dedicată subiectului reducerii prin lege a TVA la alimentele de bază: ”Motivul pentru care, in prezent, se amana dezbaterea pe aceasta lege este evident: dupa ce a pierdut Senatul, Puterea nu mai dispune de o majoritate parlamentara stabila nici in Camera Deputatilor. Dupa recentul congres, tensiunile din interiorul PDL au continuat sa creasca si exista semnale ca aproximativ 20 de parlamentari PDL se pregatesc pentru un alt proiect politic. Astfel, pe langa amenintarile UDMR si reorientarile frecvente din cadrul grupului de independenti, PDL nu se mai poate baza nici pe proprii parlamentari. In aceste conditii, orice vot pentru legile relevante (cum este si cea privind reducerea TVA la alimentele de baza) reprezinta un risc urias pentru cuplul Basescu-Boc. In consecinta, Parlamentul este impiedicat sa voteze! Absurd, dar tipic pentru actualul regim politic” afirmă liderul conservator. (B.I.)
http://mercenarul.weblog.ro/
http://odorica.blogspot.com/

Ah, femeia......

Par(ad)isul merită o liturghie…
 (Henric al IV-lea)


Te mângâi pe fiecare curbă,
Ce lin coboară sau se urcă.
Le urmăresc cum se desfac,
Cum se adună
În piscuri
Sau în văi adânci,
Sărut aprins trupul tău de zână
Pe albul cast, ce nu-mi pune pricină,
Când   la el mă cheamă
Fără prejudecăţi sau teamă,
Patimi, iubiri ori gelozii.
Femeile cu ciudă privesc
După tine,
Când cu mine
Pe stradă ne zâmbim ori îţi zâmbesc
Şi ne plimbăm ţinându-ne de mână
De şapte ori pe săptămână…
Iar după ce seara lin coboară
Acum în miez torid de vară,
Retraşi în dormitor,
M-aplec spre tine cu pătimaş amor,
Să-mi sting pasionatul dor.
Dorul de tine, dorul de iubire
Ce cuprinde nopţile-n neştire
Pătimaş şi cu nestăpânire,
Să te iubesc pe tine
Şi-al tău trup fără stăvilire.
Braţe moi, rotunde-s primitoare,
Şoldurile-s largi copleşitoare,
Sâni tari, bogaţi, rotunzi, ameţitori
Şoldurile-s largi, paşii provocători
Iubindu-ne nu simt că trece timpul,
Nici că-mi schimb şi anotimpul
În pas domol, mai rar galop
Sfâşiat de doruri, ca-n potop
Ţi-admir din inimă al tău trup,
De el privirile cu greu le rup.
Viaţa întreagă am să te iubesc,
Iar trupul mereu am să ţi-l doresc.
Şi am să te admir, cât am să trăiesc… 
http://tradafirul-roz.blogspot.com/
http://singurafelina.blogspot.com/

duminică, 22 mai 2011

Lipsa energiei orgonice, duce la aparitia bacilului mortal T, si la aparitia cancerului


Despre Wilhelm Reich, descoperitorul energiei orgonice, am mai vorbit si in alte articole, dar aici am detaliat cel mai mult: http://www.almeea.com/energia-orgonica-a-dr-wilhelm-reich-aprobata-de-einstein-dar-respinsa-de-industria-farmaceutica-mondiala/. Astazi, vom discuta despre eforturile dr. Wilhem Reich in rezolvarea misterului cancerului.
In experimentele sale numeroase, el a luat un tesut canceros steril (oferit de niste chirurgi de la un spital local) si, spre mirarea sa, a observat ca toate culturile aveau o culoare verzui-albastra. Luand materialul de pe margine, Reich a inoculat o noua lamela si a observat, pentru prima oara, T-bacilli (sau bacilul “T”), descoperire care ar putea ajuta in rezolvarea misterului ce inconjoara cancerul.
Gasirea acestei bacterii l-a umplut pe dr. Reich cu frica si infiorare. Cu frica, intrucat el stia ca rezolvarea secretelor cancerului ar fi o sarcina herculiana, antagonizand lumea medicala asupra sa. Cu infiorare, intrucat el stia intuitiv ca aceste bacterii erau implicate in decesele provocate de cancere in intreaga lume. Dr. Reich a numit noii microbi de cancer drept Bacil “T”, “T” provenind de la cuvantul german “tod”, ce semnifica “moarte”.
Lipsa energiei orgonice duce la aparitia bacilului mortal “T”

Toate experientele dr. Wilhelm Reich au aratat ca acest bacil “T” este cheia care se afla la originea cancerului. Dr. Reich a mai demonstrat faptul ca tot Universul este plin de energie orgonica si cand aceasta energie se diminueaza in celule, datorita diverselor traume (rani) sau datorita imbatranirii, celulele au parte de un proces de moarte pe care Reich l-a numit “degenerare bionica”. Drept consecinta a acestei degenerari, bacilul mortal “T” incepe sa se formeze in celule.
Reich a putut demonstra faptul ca aceste bacterii se gasesc in celulele canceroase. Culturile de bacil “T” injectate pe soareci au cauzat inflamatii si moarte ca urmare a cancerelor dezvoltate. Colonia de bacil “T” din celule a provocat o reactie in tesuturi, prin care a rezultat formarea unor inflamatii veziculare. Privite la microscop, aceste vezicule au raspandit o lumina albastruie, si de aceea el le-a denumit “bioni PA albastri”.
In degenerarea tesutului canceros, bionii PA albastri afecteaza in mod serios energia orgonica a celulelor. In alte experimente facute cu soareci, dr. Reich a injectat bioni albastri in tesut si a observat transformarea sa in celule canceroase.
Toate celulele canceroase au mai putina energie orgonica decat celulele normale
Dr. Reich a mai observat un lucru: faptul ca toate celulele canceroase au mai putina energie orgonica decat celulele normale, sanatoase. Cum celulele canceroase secatuiesc organismul de energie si degenereaza in bacili “T”, apare in mod automat si putrefactia trupului. Infectia generalizata cu bacili “T” si epuizarea masiva a tesutului canceros sunt cauzele care duc la moartea organismului. Astfel, cancerul semnifica, literar, moartea in organismul viu.
Dr. Reich a mai descoperit bacilul “T” nu doar in tumorile canceroase, ci si in sangele, fluidele corpului si in excrementele pacientilor cancerosi. El, initial, a crezut ca bacilul “T” este agentul infectios specific al cancerului. Dar, acesti microbi ai cancerului au fost descoperiti de dr.Reich si la persoanele cu alte boli, si nu doar atat: dr. Reich a observat bacilul “T” si in sangele sau excrementele persoanelor sanatoase! Totusi exista o mica diferenta: sangele pacientilor cancerosi produc usor si rapid bacilul “T”, pe cand sangele sanatos produce greu si incet acest bacil.
Dr. Reich a concluzionat: “Dispozitia la cancer este astfel determinata de rezistenta biologica a sangelui si a tesuturilor la putrefactie. Rezistenta biologica, in schimb, este ea insasi determinata de energia orgonica continuta in sange si in tesuturi.” In concluzie, este bine sa avem energie orgonica cat mai multa in organismul nostru.
http://almeea.com/
http://singurafelina.blogspot.com/