Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 14 mai 2011

Cadouri de Paste de la Basescu pentru...." fiul sau".

Cadouri de Paşte de la Băsescu pentru.... "fiul său"

Pe surse: Traian Basescu a fost vizitat,  a doua oara în mai putin de o saptamîna, de Anca Boagiu, însotita de Ionut, cel despre care toata lumea spune ca este fiul presedintelui. Dupa ce la sfîrsitul saptamînii trecute Anca Boagiu a trecut într-o vizita de lucru pe la „tati”, pentru a pune la punct planul privatizarii CFR Marfa, ocazie cu care a fost însotita si de baiatul care vroia sa îsi vada tatal, marti seara, la Vila Lac 2, în jurul orelor 20, situatia s-a repetat.

De data aceasta, vizita nu a mai avut ca scop o afacere patronata de Basescu, ci a fost una cu scop strict familial, care a avut loc la invitatia lui. În cursul zilei de marti, pe la orele 14, acesta i-a telefonat ministrei Transporturilor si a stabilit sa vina seara la Vila Lac 2, pentru a discuta ceva, dar i-a mentionat expres sa îl aduca si „pe ala micu”. În fapt, "locatarul" de la Cotroceni le-a pregatit cîte o surpriza atît copilului, cît si mamei sale. Cu ocazia sarbatorilor pascale, care se apropie, cei doi au primit cîte un cont la o banca din Elvetia, în care se aflau 500.000 si, respectiv, 1 milion de euro. Contul de 1 milion de euro i-a fost daruit lui Ionut si are clauza de a  putea fi întrebuintat de acesta la împlinirea vîrstei de 20 de ani, iar cel de 500.000 de euro i-a fost facut plocon Ancai Boagiu. Cei trei au stat împreuna aproape 2 ore, timp în care au discutat nimicuri, iar marinarul pensionar s-a balacit în piscina, împreuna cu tanarul. Sursele noastre spun ca Maria Basescu este plecata discret, în aceste zile, din tara, la Paris, pentru cumparaturi de Paste si trebuia sa revina la domiciliul conjugal miercuri sau joi seara

Connie Francis Stupid cupid

Greta Garbo incognito in capitala

Lucrare a dl. Arnold Genthe, fotograf prusac.
Insemnat de Zina in Redescopera Bucurestiul de altadata |21 Iulie 1932 |3 palavre
Nu mica le'a fost mirarea concetatenilor nostri sa auda deunazi cum zbieretele tiganusilor vanzatori de gazete anunta un eveniment mirobolant si incredibil:
"Ha haparut spiciala cu sosirea Gritei Garbo in Capitala! Cereti spiciala! Grita Garbo in Capitala".

Misterioasa femeie fatala cari zdrobeste inimi in Mata Hari, Carnea si diavolul si Grand Hotel (zilele acestea se poate vedea pe ecranul gradinei Capitol), poate fi vazuta serile la sosea in compania la fel de misterioasa a unui capitan de aviatie, pre numele sau dl. Leonardescu Mutu, ne zic surse neoficiale, recte gura targului.

Capetele uimite se intorc dupa la femme vamp, dar dumneaei ramane de ghiata la adulatia plebei, deschizandu-si cale prin mijlocul multimei cu mainile infundate in buzunarele pardesiului de ploae, cu buclele blonde zdrobite sub bereta frantuzeasca, cu privirea rece si ambetata, doar in rastimpuri zambind stangaciu vreunui indraznet ce cuteaza a'i oferi vreo floare. Liceeni sdrobiti de desnadejdea unui amor imposibil ii arunca epistole la picioare, domnisoarele de pension o sageteaza cu priviri pismuitoare, trecatorii ii fac loc cu murmure admirative sau, dinpotriva, desaprobatoare, caci dansa nu pare a lua seama de turburarea pe cari o produce.
Ce cauta Greta Garbo in Bucuresti, cand este fapt cunoscut ca dumneaei traieste intr'un turn de fildes in vila de la Hollywood? Reporterii gazetei noastre au revenit insa cu informatii despre o realitate diabolica: cuconita Greta Garbo este de fapt o biata fetisoara fugita la oras dupa un scandal ce a sguduit bunul renume al liceului de fete din targul D... [vom pastra tacerea asupra numelui sau, pentru a nu importuna onorabilii sai cetateni].

Greta Garbo ot Dambovita se chiama Alina Gabor (cruda si nefasta potrivire de nume) si este intr'adevar copie fidela a divei de cinema. N'are prietini, are insa multi dusmani in consoartele legale ale cetei de vajnici admiratori. Orfana de timpuriu, cu o copilarie infelice si un unchi la balamuc (in persoana odata onorabilului inginer Stroe Barladeanu), domnisoara Gabor a declarat razboiu lumii aprige si isi duce trista existenta de orfelina sub aparenta francheta de starleta incognito.

Onorabilul romancier Cezar Petrescu, fondator al gazetelor Cuvantul si Curentul, impresionat de trista poveste a targovetei diva fara voie, a scris chiar un roman biografic despre inhumanitatea soartei in cazul Alinei Gabor. Romanul, o pretioasa lectura pentru cei ce vor sa se patrunda de comentariile sociale pertinente ale dl. Petrescu, se numeste simplu si elocvent Greta Garbo si se poate cumpara dela libraria Alcalay de pe Calea Victoriei.
http://odoricanoastra.blogspot.com/
http://interbelic.metropolitam.ro/

Basescu-recunoscut drept colaborator al securitatii! Sobolanul a mintit!


Un articol dezvaluire din „Cotidianul.ro” aduce dovada colaborarii lui Traian Basescu cu securitatea si caracterul infect al acestuia. Sobolanul securist de la Cotroceni, cel mai urat presedinte din istoria tarii, a fost demascat. Desi dovezile scrise sunt inaccesibile momentan marturiile fostilor oameni de legatura ai securitatii tradeaza adevarul.
Sa ne mai mire faptul ca sobolanul „colaboreaza” si acum cu fosti comunisti transformati peste noapte in pitici democrati?
Ce reactie ar trebui sa aiba acum sobolanul securist Basescu? DEMISIA!
Citeste articolul aici : Am fost legătura superioară a ofiţerului special Traian Băsescu”
http://proiectomania.wordpress.com/
Postat Radu Cristian, membru in DEMISIA BASESCU !!!!
http://odorica-dariaion.blogspot.com/

Cel mai URAT DINTRE PAMINTENI

Legaturile istorice se sudeaza in permanenta. Nu poate exista prezent fara trecut, cum nici viitor nu poate exista fara prezent. Muritorii sunt interesati, in genere, doar de istoria clipei, imaginea momentului pe care-l parcurg pe bajbaite, dupa chipul si asemanarea conducatorului de tara. Si cum romanii orbecaie de ceva vreme, iar in viitorul apropiat multi se vor pierde in intunecime, ochii mintii sunt singurele repere care ne mai ghideaza in lumea adevarului trucat.
In urma cu 30 de ani aflam din discutia lui Petrini cu profesorul Petrica Nicolau cum “omul este tot timpul interesat de viata in primul rand si apoi de valorile morale.” Era 1980 si Marin Preda imi predase lectia de morala istorica, devenind “Cel mai iubit dintre pamanteni”. Trei decenii mai tarziu aveam sa parcurg etapa de nerecunoastere a valorilor societatii, de subjugare prin saracire si infometare, de mistificare a realitatii inconjuratoare. Autorul era, de aceasta data, sistemul de stat PDL-ist suprasaturat pana la asfixie de un aparat propagandistic mega-politizat,corupt si condus fara chibzuinta, remuscare sau constiinta nationala. Transformarea era hidoasa, aidoma chipului de calau care inlocuise dragostea de tara cu batjocura publica, devenind “Cel mai urat dintre pamanteni”.(DANIEL MARCU)
Marin Preda - Cel mai iubit dintre pamanteni / Traian Basescu - Cel mai urat dintre pamanteni

http://mercenarul.weblog.ro/
http://singurafelina.blogspot.com/

Cynthia lui Boc va "juca" la Barcelona

  
Cynthia-Carmen Curt, fost consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Emil Boc, a fost numita, miercuri, de Guvern, in postul de consul general al Romaniei la Barcelona, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.
Curt va prelua postul ocupat pana in prezent de Radu Ionescu, diplomat in Ministerul Afacerilor Externe din 1997.
Radu Ionescu a fost numit la conducerea consulatului din Barcelona in octombrie 2007, dupa ce anterior a lucrat ca si consul la ambasada Romaniei de la Bratislava.
Cynthia Curt a fost numita, la sfarsitul anului trecut, la propunerea grupului PDL din Senat, in functia de presedinte al Consiliului National de Integritate (CNI).
Ea a mai lucrat ca subprefect al judetului Cluj si inspector guvernamental. Curt are un doctorat in Relatii Internationale, la UBB Cluj.
Respinsa de toate Comisiile Parlamentare ca incapabila, ajunsa intr-o functie foarte importanta datorita perseverentei la ........ De aceea sintem, unde sintem  !!!
http://mercenarul.weblog.ro/
http://odorica.blogspot.com/

Miscarea sindicala

BANI, CAT MAI MULTI BANI 

BASESCU a reusit sa desfiinteze complet miscarea sindicala din Romania     

Liderul Federației Sindicatelor Termoelectrica, Ioan Samoilă, este noul președinte al CNSLR-Frăția. Noul președinte a fost ales cu 210 de voturi din 307 exprimate, în timp ce contracandidatul său, liderul Federației “Agrofrăția”, Ioan Georgescu, a avut 26 de voturi. La aceleași alegeri, pentru funcția de președinte al CNSLR-Frăția, un alt candidat care își anunțase candidatura a fost Minică Boajă. Însă, candidatura acestuia nu a fost acceptată, întrucât Boajă nu și-a plătit cotizațiile la confederație, având o datorie de 52.000 de lei.
Liviu Luca a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte, având 222 de voturi din 306.
Ioan Samoilă a declarat că a candidat la funcția de președinte doar la insistențele colegilor săi și după ce rezultatele au fost anunțate, nu avut nicio emoție.
“Personal, mă așteptam să fiu ales, pentru că am fost rugat să candidez pentru această funcție. Foarte mulți au considerat că momentul acesta este un moment în care probabil că aș fi persoana cea mai potrivită, din considerentele pe care nu le discutăm”, a declarat Samoilă.
Magistrații Tribunalului București au decis rămânerea în arest a sindicalistului Marius Petcu. Instanța a verificat legalitatea măsurii de arest preventiv în cazul lui Petcu, după ce procurorii au finalizat urmărirea penală și l-au trimis în judecată.
Marius Petcu a fost prins în flagrant, în 24 martie, în timp ce lua 40.000 de euro mită de la un om de afaceri. Potrivit rechizitoriului el ar fi primit câte 20.000 de euro lunar pentru a îi atribui firmei omului de afaceri contracte de construcție.
Fostul lider al CNSLR-Frăția se află în arest preventiv de mai bine de o lună, instanța respingându-i cererea de eliberare sub control judiciar.
Arestarea lui Marius Petcu a reprezentat ultimul act pentru miscarea sindicala din Romania.Arestarea liderului celei mai mari Confederatii sindicale, a avut si va avea consecinte grave pentru membri de sindicat,atatia cat mai sunt.Pe de o parte, miscarea sindicala a fost improscata cu noroi din cap pana in picioare, ea devenind dintr-o institutie a democratiei ,o balega bleaga ,slaba, neluata de nimeni in serios, formata din grupuri de salariati care mai mult vor sa se veseleasca si sa petreaca decat sa-si strige in strada supararile si necazurile.Pe de alta parte se poate observa cu usurinta ca toti liderii de sindicat, Hossu, Costin ,Marica, Luca, si toti ceilalti de pe la invatamant, sanatate, administratie publica, s.a.m.d., si-au bagat capul la fund de frica unor eventuale arestari preventive.
Miscarea sindicala a disparut complet exact cand era mai mult nevoie de ea, BASESCU  reusind sa o reduca la tacere.A-ti mai auzit de vre-un miting, mars, greva, de vre-un protest sindical ? Nici nu ve-ti mai auzi in curand dupa ce Petcu a fost arestat cu atata usurinta si nimeni, absolut nimeni dintre sindicalisti nu ia luat apararea.Am mai spus-o si o spun inca o data ,nu ii iau apararea lui Petcu, este clar ca a calcat legea, dar Petcu NU A LUAT MITA! Si un student in anul I la drept stie cei aia mita, nu poti sa iei mita decat daca lucrezi la stat si favorizezi pe cineva prin neindeplinirea obligatiilor de servici. Petcu a primit BANI NEGRII, neimpozitati, a primit un comision din BANII LUI , si nu din banii statului, iar federatia SANITAS care la imputernicit pe Petcu sa cheltuiasca acesti bani, nu s-a constituit in parte pagubita! Deci nu exista un pagubas ! Dar in acest regim  BASESCU, daca s-a hotarat ca Petcu a luat mita, apoi asa este ! Petcu trebuie sa stea la arest 29 de zile ca asa vrea Basescu ,ca exemplu pentru ceilalti lideri de sindicat ,daca nu se potolesc cu protestele!
Nu va bucurati ca sindicatele au fost distruse, desi nu erau ele o forta deosebita , era bine si democratic sa EXISTE!
Basescu , pe calea spre DICTATURA, DISTRUGE pas cu pas fiecare institutie a democratiei, ; societatea civila, presa de opozitie, sindicatele. partidele de opozitie, parlamentul ,curtea constitutionala, astfel incat nimeni n-o sa mai miste in Romania si n-o sa protesteze contra regimului sau.
Pe de alta parte poate ca aceasta  arestare abuziva a lui Petcu va trezi in sfarsit sindicatele din amorteala, este timpul ca si sindicatele sa se reformeze, sa-si schimbe liderii corupti, aparatul administrativ sindical (vicepresedinti,secretari confederali, sefi de departamente,sefi de birou, experti si tot felul de alti trepadusi ), care nu-i mai intereseaza decat sa se incaseze la timp cotizatiile pentru a-si lua ei salariile nesimtite ,fara a mai avea nici un fel de activitate sindicala concreta.O reforma radicala in sindicate este absolut necesara deoarece in prezent sindicalistii bugetari sunt minoritari iar muncitorimea din mediul privat nu s-a organizat si nici nu poate sa se organizeze in sindicate atata timp cat noul cod al muncii le da posibilitatea patronilor sa concedieze pe oricine fluiera in biserica.
Nu putem sa-l dam jos pe BASESCU doar cu sindicatul pensionarilor si cel al militarilor in rezerva !
Multi se intreaba de ce in alte tari sindicatele reusesc sa se mobilizeze si sa scoata in strada sute de mii de oameni. Raspunsul este simplu, acolo, cand este programat un protest sindical trebuie sa vina obligatoriu toata lumea , cine nu vine , ESTE DAT AFARA DIN SINDICAT, si acolo, nimeni nu vrea sa fie dat afara din sindicat. La noi in Romania daca ii spui unui membru de sindicat ca il dai afara din sindicat ,rade de tine, spune, ok, nu mai platesc cotizatie si daca voi castigati ceva ,castig si eu pe langa voi, ca ne da la toti.
In Franta,Germania,Italia, Spania, Austria, nemembrii de sindicat nu beneficiaza de aceleasi drepturi cu cele ale sindicalistilor, in Romania, guvernul ,daca da ceva, da la toata lumea, si la sindicalisti si la nesindicalisti.Cea ce nu e corect si ii fac pe salariati sa nu se inscrie in sindicat.Pentru moment, putem sa le cantam prohodul sindicatelor. Si sa-i plangem, ca nu-i a bine!
http://mercenarul.weblog.ro/
http://singurafelina.blogspot.com/

miercuri, 11 mai 2011

Harnic baiat !!!!


SurprisedTongue out      Harnic baiat !!!!         CoolKiss

Lupta interioara


Lupta interioara (cu sine)

Intr-o seara, un batran indian ii explica nepotului sau ce lupta teribila se da in interiorul fiecarei persoane, intre ceea ce vrea si ceea ce stie ca se cuvine.
Si ii spunea asa:
Exista in fiecare dintre noi doi lupi.


Lupul Negru.
El este furia, gelozia, invidia, tristetea, regretele, aroganta, cupiditatea, vinovatia, inferioritatea, minciuna, orgoliul, superioritatea si egocentrismul..

Lupul Alb.
El este bucuria, pacea, iubirea, speranta, linistea, modestia, bunatatea, bunavointa, generozitatea, adevarul si compasiunea.

Dupa o clipa de gandire nepotelul il intreaba:
''Bunicule si care lup castiga?''
La care batranul ii raspunde simplu:
'Cel pe care il hranesti'
http://singurafelina.blogspot.com/

No comment ......

Intamplator am vazut aseara rubrica “No comment” de pe Euronews. Sute daca nu mii de musulmani din Londra dotati cu pancarte, marsaluiau pe strazile marelui oras spre sediul ambasadei Statelor Unite in semn de protest la adresa uciderii lui bin Laden.
Cele doua minute m-au descumpanit. Asa este, cateva imagini pot vorbi mai bine decat mii de cuvinte. Am citit pe una dintre bucatile de panza arborate in vazul lumii “Sharia este viitorul omenirii” si m-am infricosat. Musulmanilor imputiti din Londra care strigau in limba lor imposibila “Allah akhbar” cu Coranul in mana, li se opuneau cativa britanici, nici pe departe apropiati ca numar.
Civilizatia contemporana va pieri pe mana ei. Caci musulmanii care plangeau moartea liderului fanatic erau protejati de politia londoneza. Uneori, prea multe drepturi strica. Ele sunt fara indoiala bune, dar nu in relatia cu popoare carora nu le pasa si pentru care omul este de fapt ultima preocupare. No comment-ul Euronews imi pare a fi preambulul unor vremuri din ce in ce mai grele pentru crestinatate. Daca acuma o mie de ani cruciatii amenintau Islamul, astazi, in epoca bombei atomice, procesul este cu siguranta invers.
La un moment dat m-am bucurat ca Hossni Mubarack a fost izgonit de la putere. Dar adesea, si mai ales in politica, plecarea sefilor inseamna bucuria prostilor. Ieri, comunitatea crestina din Cairo a fost supusa unor atacuri sangeroase de catre musulmani.
Decat asa ceva, pana la urma e mai buna o mana de fier care sa tina lucrurile sub control. Sa ne imaginam putin ce va insemna retragerea americanilor din Irak ori din Afganistan, la ce proces de exterminare vor fi supuse minoritatile crestina ori iudaica. Islamul contemporan nu cunoaste mila. Ea poate a fost valabila odinioara, pe vremea lui Take, Ianche si Cadar. Astazi, el stie doar de Allah akhbar, Bin Laden si AK 47.
Prin lasitate, popoarele civilizate vor pierde totul. Inclusiv libertatile pe care si le-au cladit de-a lungul secolelor. Islamul n-are mila pentru ca este construit pe lipsa ei si mai ales, pe nerecunoasterea valorilor spirituale ale celuilalt. Islamul, astazi inseamna sclavie, frica, moarte.
http://politmuz.com/

marți, 10 mai 2011

Cum am ajuns in acest stadiu de abrutizare? (Romania cersetoare?)

Cit de repede am ajuns in acest stadiu de abrutizare? Nici acum dupa 21 de ani nu sintem constienti in ce stadiu sintem. In stadiul unor animale flaminde, care se inghesuie sa apuce citeva sarmale(sau peste imputit).
Cu ce ocazie? Nu se stie dar ce conteaza !!! Ziua Europei? In cheierea celui de al 2-lea razb.mondial?  Proclamarea independentei din 1877? Ce conteaza . Pentru romani conteaza ca s-au dat sarmale.
Cine este de vina? Conducerile tarii dupa asazisa REVOLUTIE? Noi toti prin  delasare, lasind mereu alti hoti, mai hoti ca anteriorii, sa ne condu a viata, viitorul, destinele noastre ale tuturor?
Dar la viitorul copiilor nostrii ne-am gindit?
Unde ne este demnitatea noastra ca neam?
Ne interesam si ne amuzam de can-canurile actuale. 
Credem ca cu 2 PA-ri timpite intre 2 andrele, putem sa schimbam soarta tarii?
Cind a inceput sa se stinga speranta noastra? In 2004 cind  ne saturasem de Adrian Nastase si sleahta lui de  hoti  si am facut gresala sa dam tara pe mina unui mincinos si impostor, care spunea ca a pregatit tepele in Piata  Victoriei? De cum a a juns la putere a pus in posturile cheie gasca lui de flaminzi si din SEMI CERSETORI I-A ADUS IN STADIUL DE MARII BOGATASI AI TARII pe care sint invidiosi im bogatitii lumii.
Sa ne gindim numai la un singur exemplu ca nici fii acestui popor, nu ne vor binele. Ion Tiriac a stat intr-o vila de 18 camere in cartierul Primaverii, cu pretul unei pensii de la aceea vreme. A venit cu o avere de 12 mil. marci si acum are o avere de 2,5 miliarde de euro. Si cind te gindesti ca multi dintre noi il voiam presedintele tarii :))))
Dar nici prin derularea  lucrurilor cu ceilalti, nu ne-a fost usor. Ca dovada ca acum se pune problema, sa ne conduca altii(din afara tarii) oficial.
In  privinta FMI  cum am ajuns de la centura de siguranta, in 2 ani la inrobirea noastra pe zeci sau peste o suta de ani?
Asta pentru ca nu ne intereseaza nimic numai cancanurile cu divorturi si placeri ale batrinelor maritate.
A ne bate joc de noi, a ne distruge numai de dragul unor cazaturi. Pacat, mare pacat !
La nivelul tarii sint barbati care ar trebui sa caute  sa trezeasca spiritul patriotic si sa fie port-drapelul nostru al tuturor.Sa salvam tara ca, nu este o cazatura batrina.
Curaj, nu e totul pierdut.  Capul sus, pieptul inainte !!! papapa 
Tot articolul pe:   http://odorica-dariaion.blogspot.com/

duminică, 8 mai 2011

Eliminati stresul ! Garantat 100 %Singurul exercitiu fizic, facut DOAR cu degetele, care elimina 100% stresul. GARANTAT!
Nu va mai ginditi la mersul pe jos, alergari, exercitii cardio, aerobic, inot, etc.
Acesta este unicul exercitiu, verificat stiintific, care elimina complet stresul!....NeelWink

M-au impresionat aceste versuri.......      Si de va fi sa-ti fie dor ...
          si cat de bine ar fi sa fie asa,
           impreuneaza cele doua maini
     si-nchipuie-ti ca una e a mea .