Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Despre prietenie ....

vineri, 29 aprilie 2011

Acum ori niciodata

Vazind mizeria morala de la  micro-societate pina la marea societate in ansamblul ei, spun  cu toata raspunderea ca numai o  guvernare de dreapta poate sa stopeze macar, daca sa nu eradicheze acesta ciuma din tara. Ciuma asta   bazindu-se pe majoritatea tiganeasca ne guverneaza pe noi toti. Noi toti, oameni simpli si cinstiti, profesori, medici si ce este mai grav si pe   Biserica Ortodoxa din Romania. Am inteles, ca  dupa razboi erau obligati sub pedeapsa cu inchisoarea si moartea, sa faca  alegerea dar acum de ce propavaduiesc umilinta si supunerea fata de calaii tarii.Calaii tarii sprijiniti de dusmanii tari, din interiorul tatii mai ales si poate dinafara(cine poate sa ne vrea raul din tarile europene, cind sintem asa de batuti de soarta?). Discutiile sterile  zilnice ca  nu sint bani, ca trebuie sa  stringem cureaua pina la maxim, nu dezbat problema principala, se  fura tot si viitorul copiilor nostrii. Mi-a spus cineva ca nu se poate ca un popor intreg, sa nu inteleaga ce se intimpla.  S-a ajuns acolo incit, nu ne mai intereseaza de tara noastra, de noi, de copii nostrii. Gindul zboara ca lasi, cind vor creste copii vor merge  in tarile europene(asa cum se face si acum) si cei ramasi,  sa indure ca au fost prosti si merita pedeapsa.
Uitati-va numai tiganii ce avint si-au luat. Ei fac legea . Din maturatori de strada,  spalatori de wc-uri au ajuns  domni si doamne respectabile, datorita bandelor de  infractori, cu care jefuiesc occidentul. Toti le stiu de frica.
Nu este inca coapta para?  Ca noi indeplinim  conditia "pica para malaiata  in gura lui natafleata".
Si prof.I. Serbanescu spune ca va fi din ce in ce mai rau ca, nu mai avem economia? Dar unde este economia tarii, industria? In masinile de lux? In gentile de  8-10 mii de euro la niste pitipoance, carora le iei de pe obraz  o..... de vopsea.
Sa lasam pudibonderia ca este vorba de fiinta nationala. Hotii tari si criminalii pentru noi toti, sint bazati pe tigani si alti  dusmani ai tarii. Spun dusmani pentru ca ei se simt, in ape tulburi ca pestele in apa de munte.
Numai o guvernate de  drepta in adevaratul intreles, ne mai poate scoate  la liman.
Ce cearta la tv., acestia nu inteleg ca acum cind ei maninca c.... se fura in draci. Si ei fac referite la  democratie si la legile ei. S-a vazut la tv., cum 11 barbati s-au suit pe un vagon de marfa  intr-un tren in miscare si au  aruncat jos saci cu ingrasaminte chimice pentru agricultura. Sint impotriva hotiei, dar ne-am gindit la ce s-au expus ei, pentru a pune o farfurie de mincare pe masa la copii?  Daca banii merg la  parasutistele tarii, la genti, pantofi si  la plata SPP-istilor  pentru a pazi  missu-rile la coafor, este mai bine? Parca inclin sa manince copii o portie o ciorba in plus, sa li se umple burtica cu mincare.
Numai  daca se  imbunatateste  situatia economica a tarii si a fiecaruia dintre noi in parte, se stopeaza sau macar se diminueaza, aceste hotii. Oare  vom merge in continuare cu vorba aceea paguboasa," ce o vrea Dumnezeu", ca el ne pedepseste, nu noi prin  delasarea noastra. Ei spun ca isi asuma raspunderea !!! Si ce este cu prostia asta? Pe cine prostesc ei? Un intreg popor????

Mereu am spus CURAJ, dreptatea este de partea noastra, numai sa vrem si putem schimba situatia.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Gelu Visan violator

GELU VISAN – un violator care ne da lectii de morala     

Gelu Vişan, pedagog şi amorez de şcoală nouă
Unul din cele mai agresive personaje pe care PDL le trimite la talk show-urile politice este deputatul de Dolj Gelu Vişan. Violenţa de limbaj şi evidenta lipsă a unei temeinice pregătiri universitare (n.r. – Vişan a absolvit o obscură facultate privată, abia în anul 2008, după ce fusese ales deputat în Parlamentul României) nu sunt singurele probleme pe care le are Vişan. Acest pedelist a cărui atitudine nu face cinste doljenilor pe care el îi reprezintă în Camera Deputaţilor ascunde un episod scandalos din trecutul său.
În 1993, pe când era pedagog la Liceul “Traian Vuia” din Craiova (acolo unde, până în 1989, a fost profesor de aeronautică şi Radu Berceanu – protectorul politic al lui Vişan până acum şase luni), Vişan a fost acuzat de eleva Daniela că a bătut-o şi că a întreţinut relaţii sexuale cu ea. Incidentul a fost muşamalizat, şi la puţină vreme Gelu Vişan a ieşit din învăţământ.
Întreaga poveste a fost consemnată într-un proces-verbal al Consiliului de Administraţie al Liceului Vuia, pe care cotidianul.ro îl publică în original(vezi facsimil) . Din acest proces-verbal care nu lipsesc referirile la chefurile până în zori, bătăile cu coada măturii şi multe alte picanterii despre obiceiurile lui Vişan.
La punctul 2 de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului de Administraţie din 4 mai 1993, directorul de atunci al liceului, Constantin Gheorghe, a ridicat problema disciplinară a pedagogului Vişan, “care a avut discuţii cu o elevă, chiar discuţii aprinse, a bătut-o”. Profesorii au dat citire declaraţiei elevei B.D., “prin care arată cum s-a întâmplat timp destul de îndelungat, chiar şi relaţii intime”, apoi au propus audierea elevei şi a pedagogului. Potrivit procesului-verbal, eleva “arată că a fost la pedagog acasă, arată unde stă, a fost bătută cu coada de la mătură în cămin” pentru că a pus pastă de dinţi pe uşa de la camera lui Vişan. Întrebată de ce a ascuns timp îndelungat relaţia cu Vişan, eleva a răspuns că “îi este frică de domnul pedagog şi vrea să plece de la această şcoală. Este încredinţată că dânsul cunoaşte mulţi golani şi că o va bate”.
Toţi cei şase profesori consemnaţi în procesul-verbal l-au considerat pe Vişan “vinovat” şi i-au cerut acestuia “să nu se ia de elevă sau să ia alte măsuri împotriva ei”. La scurt timp, pedelistul a ieşit din învăţământ, iar eleva a fost mutată de părinţi la un alt liceu.
Dacă fostul pedagog a forţat o elevă să întreţină relaţii sexuale cu el sau nu, sau dacă e bătăuş au ba, rămâne de văzut, iar Vişan e dator să clarifice aceste chestiuni din trecutul său. Însă ceea ce făcut deputatul PDL Gelu Vişan în urmă cu 18 ani, pe vremea în care era pedagog, e cu siguranţă un lucru imoral.


http://mercenarul.weblog.ro/
http://singurafelina.blogspot.com/

joi, 28 aprilie 2011

ALARMA


Alarma!
Pentru calculatorul tau si al meu, fa sa circule acest sfat catre prietenii tai, familie, contacte!!

In urmatoarele zile fii atent: nu deschide nici un mesaj avand un fisier atasat numit: Actualizarea Windows live, indiferent cine este cel care ti-l trimite. Este un virus care arde intregul hard disc. Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta pe care tu o ai in lista de adrese. Acesta-i motivul pentru care trebuie sa trimiti acest mesaj tuturor contactelor tale.
Daca primesti mesajul numit: Actualizarea Windows live, chiar daca este trimis de un prieten, nu-l deschide si opreste-ti imediat calculatorul. Este cel mai rau virus anuntat de CNN. El a fost clasat de Microsoft drept virusul cel mai distructiv .

Alexandru Vasilescu: Acest virus a fost descoperit ieri dupa-amiaza de catre Mc Afee, iar el n-a avut posibilitatea de a face reparatia pentru acest gen de virus. El distruge
pur si simplu Sectorul Zero al hard discului.
Aminteste-ti: daca trimiti mesajul cunostintelor tale, asta ne va avantaja pe toti.

El-Zorab de George Cosbuc ( 1866-1918)


http://singurafelina.blogspot.com/

Avram Muresan - razbunarea unui bolnav psihic

O veste venită pe nepusă masă, condamnarea la 7 ani de închisoare a fostului ministru țărănist Ioan Mureșan, ar putea reprezenta o victorie importantă a justiției pe frontul anticorupție. Un punct major marcat de actuala putere în tentativa de a arăta că nu se teme de pedepsirea rechinilor mari ai politicii. La fel de bine, însă, ar putea ascunde un mesaj special al lui Basescu, doar pentru anumite urechi din politică, în perspectiva marilor bătălii care urmează în următorul an. Să o spunem din capul locului: condamnarea lui Mureșan este cea mai ”grea” de pe scena politică post-decembristă. Țărănistul a fost ministru de trei ori, al Relației cu parlamentul, al Reformei și al Agriculturii, a deținut funcții în conducerea parlamentului și a urcat în ierarhia PNȚCD pînă la funcția de prim-vicepreședinte, fiind și șef de campanie electorală în 2000. Astăzi, el este condamnat la 7 ani de detenție, plus alți 5 ani de interzicere a unor drepturi civile, pentru că ar fi întocmit, în mai 1999, noiembrie 1999 și aprilie 2000, mai multe rapoarte pentru scoaterea din rezerva de stat sub formă de împrumut a cantității de 5.000 de tone ulei, beneficiar fiind SC Sun Oil SRL Râmnicul de Jos – județul Constanța.
Mureșan bate, astfel, recordul deținut de fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru, care a fost condamnat la doar 5 ani de pușcărie. Numai că, în comparație cu frauda de 67 de milioane de dolari produsă de Bivolaru la BRD, faptele lui Mureșan pălesc.
Să fim bine înțeleși: nu ne-am propus să îl prezentăm pe țărănist drept un înger inocent; mai mult ca sigur el ar fi condamnat pentru faptele sale în orice țară ”normală”. Însă, România în care, bunăoară, o judecătoare e văzută beată-criță la volan de întreg poporul, la TV, dar e declarată de magistrați curată ca Maica Tereza, nu e o țară normală.
Din acest punct de vedere, condamnarea atît de aspră a lui Mureșan merită analizată cu ceva mai multă atenție.
Iar pentru asta, vom face o incursiune în timp, în urmă cu mai bine de un deceniu, pe vremea cînd PNȚCD-ul lui Mureșan și PD-ul lui Băsescu guvernau țara împreună. Nu totdeauna în armonie, însă.
De ce?
Unul dintre marile motive de scandal a fost restituirea pămînturilor și a caselor confiscate de regimul comunist. În timp ce PNȚCD milita pentru un număr cît mai mare de hectare de teren și de pădure care să fie retrocedat și pentru privatizarea fostelor IAS-uri, ori pentru o lege a restiturii caselor naționalizate cît mai generoasă, PD punea tălpi cît cuprinde.
Bătălia a îmbrăcat formele cele mai aprige în 1999 și în prima jumătate a anului 2000, vîrful de lance al PNȚCD fiind Mureșan, ca ministru al Agriculturii responsabil de legile privind terenurile agricole, pădurile șamd, iar al PD, Traian Băsescu, cel responsabil de negocierile cu Banca Mondială și de îndeplinirea programului PSAL. Băsescu a mers pînă la a bloca anumite ordonanțe pe aceste teme ale lui Mureșan susținînd că așa cere Banca Mondială, dar, ulterior, s-a dovedit că era o minciuna ordinara. În spatele lui Băsescu se grupau nume precum al magnatului cerealelor, Triță Făniță, sponsor marcant al PD si PD-L și partizan al păstrării unei suprafețe de teren arabil cît mai mari la stat, ori cele ale zecilor de demnitari fesenisto-pedisti care își trăseseră de la stat vile naționalizate, iar apoi le cumpăraseră pe nimic.
În spatele lui Mureșan se grupau, de partea cealaltă, foștii proprietari de pămînturi deposedați abuziv de regimul comunist și care își cereau reparațiile de rigoare.
Cu timpul, lupta dintre Mureșan și Băsescu a devenit aproape personală, pe viata si pe moarte.
”M-am săturat de Traian Băsescu!” ajunsese să exclame țărănistul la conferințele de presă. Nervozitatea țărăniștilor era puternic accentuată de faptul că premierul Radu Vasile făcea aproape pe față jocurile lui Băsescu și ale PD, blocînd ordonanțele, deși ”Contractul cu România” al CDR, din 1996, prevedea doar 200 de zile termen pentru retrocedarea pămînturilor. Jocuri care i-au fost fatale, de altfel, la finele anului 1999, el fiind ulterior recuperat de PD, drept recompensă.
În iunie 2000, premierul se schimbase, dar războiul Mureșan-Băsescu era și mai îndîrjit: după spectacolul de închidere a campaniei electorale a CDR pentru locale, țărănistul a anunțat presa că, peste cîteva zile “PNȚCD va cere remanierea ministrului Traian Băsescu”. “Nu-l mai primim înapoi în Guvern. Pînă acum am tăcut, l-am lăsat în pace, pentru că ne aflam în campanie electorală și n-am vrut să se spună că îl atacăm pentru că ne este adversar în campania pentru București” declara Mureșan.
Meciul guvernării s-a încheiat cu un soi de egalitate: țărăniștii au cîștigat partida retrocedărilor în natură, dar au ieșit din politică, spre deosebire de Băsescu și al său PD care au pierdut, dar au făcut carieră politică spectaculoasă ulterior.
Este aproape sigur ca pe Avram Mureșan l-a urmărit ani de-a rîndul dorința de răzbunare a lui Băsescu, cunoscut ca un ranchiunos si bolnav psihic, de felul lui. Nu doar condamnarea de azi, ci și felul cum Cotrocenii au vrut să îl umilească public acum cîțiva ani, prin Rodica Culcer și celebra casetă din scandalul ”Caltaboșul”, ar putea susține această ipoteză. Iar faptul că verdictul într-un proces atît de lung vine exact acum, cînd se scot tot mai aprig din teacă săbiile confruntării politice pe viață și pe moarte ar putea fi o altă dovadă.
Să vrea Băsescu să dea, în anul preelectoral, un semnal puternic către adversarii săi, în legătură cu ce soartă i-ar putea paște dacă se încăpățînează să îl contreze, așa cum a făcut-o Mureșan, pe vremuri? Posibil, chiar probabil.Sa vedem cine urmeaza. (sursa:Bogdan Tiberiu Iacob)http://mercenarul.weblog.ro/ http://singurafelina.blogspot.com/

AMY WINEHOUSE

miercuri, 27 aprilie 2011

Tinara pereche regala din Anglia, viabila pentru noi romanii si Romania?????

Foto: Printul William si Kate Middleton(viitorii nostrii regi ?????)

Domnul Marius Pieleanu spunea ca pe noi romanii trebuie sa ne intereseze in cel mai inalt grad, nunta din Anglia. Asta pentru ca noi putem fi beneficiarii unui viitor frumos, care se prevesteste sub conducerea casei regale britanice. Petrechea  regala este tinara, frumoasa( si pentru cel putin 50 de ani am scapa de griji). Pentru asta, ar exista o propunere(nu stiu din  partea cui ?)
Partea buna este ca Printul Charles  este fermecat de Romania.
Dar cel mai benefic lucru pentru noi ar fi ca, am scapa de alegerile prezidentiale la 5 ani, cu toata trena de coruptie si mizerie, pentru satisfacerea intereselor  jefuitorilor tarii.
 Aceasta a secatuit tara si nu se va termina niciodata caci,  se inrobeste poporul pentru  viitoarea generatie . Si asta pentru ce, pentru alegeri trucate in care  hotul hotilor trebuie ales presediunte?
Eu credeam ca nu este demna de luat in seama aceasta oportunitate, caci regele Mihai este batrin si are 5 fiice. Dar exemplul cu  Carol 1 principe strain care a pus tara pe drumul cel bun si mai ales regele Ferdinand 1 intregitorul care a infaptuit unirea de la Alba Iulia, este exemplu concludent. Pina la venirea lui Carol 1 pe tronul Romaniei nu era  luata in seama nici ora. Se sculau oamenii si plecau la lucru cind se sculau, inclusiv incepeterea lucrului in Ministere.
 El regele, a impus ordinea pentru inceput.
Dar nu stiu  daca se negociaza si cine negociaza si daca vor invinge, caracatita coruptiei, adinc inradacinata  in seva  financiara a tarii.
Oare prin printii britanici actuali, vom prospera asa cum se zice ca este scris viitorul Romaniei si al nostru? Marius Pieleanu spune ca  regalitatea nu este perimata si are un viitor in Romania, ca ne-ar scapa  in mare, de ticalosii coruptiei.
Numai o idee am auzit dar eu, am brodat pe aceea idee. In concluzie sa  urmarim cu atentie  si sa reflectam la viitorul nostru, privind la perechea regala, care in viitor ne-ar putea conduce.
Sa speram ca intr-o zi, vom  trai cu speranta in viitorul nostru, care se zice ca va fii  raiul pe pamint.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://singurafelina.blogspot.com/

AMY WINEHOUSE LIVE


http://singurafelina.blogspot.com/

A decedat la 53 de ani Cintareata punk Poly Styrene"Generation Indigo"


http://singurafelina.blogspot.com/

marți, 26 aprilie 2011

THE NIGHT CHICAGO DIED

Confucius era in mine

Filozofia lui Confucius era intru totul deosebita de cea a democratiei din ziua de azi. Democratia, inventata de greci inca din antichitate, cultiva competitia dintre oameni. Competitia e modul principal de dezvoltare a societatii moderne.
Insa aceasta nu e singura metoda. Efectele secundare ale competitiei sunt grave. Competitia, purtata pentru a demonstra ca esti cel mai bun, stimuleaza agresivitatea. Deasemeni stimuleaza un anume mod de a te privi pe tine insuti: a te privi din exterior, in permanenta comparatie cu cei din jur, care sunt doar niste competitori, niste adversari. Atunci, cand te compari cu altii, devii o simpla imagine in proprii tai ochi. Te indepartezi de tine insuti, de standardele proprii de viata, de principiile proprii, pentru a putea sa ti le ajustezi dupa ceilalti si a demonstra ca esti superior. Devii exact asa cum cere societatea sa fii, doar pentru a le face pe plac si a castiga aprecierea lor si competitia. In felul acesta ajungi curand sa traiesti cu unicul scop de a demonstra celorlalti ca esti mai bun decat ei. Ajungi sa fii o simpla imagine care se formeaza dupa cum este moda, caci traiesti pentru aplauzele multimii si esti in stare de orice pentru a fi aplaudat. Traiesti ca sa-ti construiesti imaginea si ca sa ti-o mentii.

Confucius a imprimat societatii chineze un alt stil, un alt imbold pentru dezvoltare. In China existau competitii, insa scopul principal nu era sa demonstreze sau sa afle care e cel mai bun. Scopul competitiilor era sa dezvolte spiritul, mentalitatea, armonia dintre trup si suflet, la nivel de individ. Nu era cel mai important lucru care e cel mai bun la tirul cu arcul, ci cel care era in armonie cu el insusi. Nu era suficient sa nimeresti tinta perfect, conta si modul in care o faceai. Conta felul in care iti coordonezi miscarile cu sunetele muzicii. Mai important decat antrenamentul militar era educatia si moralitatea. Competitiile si antrenamentele aveau scaopul nu de a creste capacitatea de lupta, ci de a intari spiritul, de a evolua si a te dezvolta armonios.

Invataturile lui Confucius au influentat chinezii si la nivel de societate, nu numai la nivel de individ. Societatea chineza s-a dezvoltat enorm datorita faptului ca nu a fost incurajata competitia dintre oameni, ci armonia dintre ei. Armonia aduce cooperare, iar competitia mareste agresivitatea.

Personal am facut asa ceva si practic, inainte de a sti despre metoda aplicata de chinezi acum mii de ani. 
http://vladutmircea.blogspot.com/
http://singurafelina.blogspot.com/.

Cernobil, 26 apr.1986 - zi de trista amintire pentru noi


Pe 26 aprilie l986 nu s-a stiut nimic despre accidentul de la Cernobil. In primele ore totul era tinut secret si de autoritatile noastre. Abia seara la Europa Libera am aflat ca in tarile baltice (Suedia) aparatele au inregistrat un grad mare de radiatii. Apoi a doua zi la serviciu, ne adunam in fata laboratorului(in pauza de masa) si dicutam ce trebuie facut in astfel de cazuri. Nu stiam ca nu era bine sa stam afara, ci sa stam in incaperi cu geamuri inchise si cu cirpe ude le imbinarile geamurilor. Numai de la radio Europa Libera, am aflat cum merg lucrurile si ca Comitetul de Partid si de Stat, al nostru in frunte cu analfabetii Pingilica si Codoi, nu fac nimic caci tov. academician de renume mondial nu stia, ce inseamna o asa de mare explozie, la centrala nucleara. La serviciu nu se discuta despre acest subiect oficial, ci doar printre noi pe la colturi. Toti ascultau Europa Libera, dar nimeni nu indraznea sa spuna ce a auzit acolo, adica Institutiile de Partid si de Stat nu fac nimic. Doar dupa vreo 2 zile, am vazut la intersectia strazilor, in cartier ca mergea incet, o masina de spalat strada si uda cu putina apa praful, caci oricum era prea tirziu si totul se facea de fatada la limita, ca sa se vada ca se face ceva. Incet, incet s-a pierdut in cotidian, atentia populatiei asupra acestui aspect dramatic, caci s-au inmultit cazurile de cancer, la care am fost supusi fara voia noastra, dar am tras consecintele. Nici acesti analfabeti cu titluri pompoase (academician de renume mondial ) , nu stiau ce sa faca, caci nu ii ducea capul. Dar noi sintem la mina tuturor prostilor, care pun mina pe putere si in cazuri grave, nu stiu ce sa faca si sacrifica un popor nevinovat.Am scris aceste citeva rinduri pentru a marca 26 aprilie l986, an de trista amintire cu numarul victimelor tacute, care nu vor fi aflate niciodata. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa 
http://singurafelina.blogspot.com/

Nu este totul pierdut !!!A trecut si Pastele. In afara de zarva care s-a facut la tv. ca in marile centre comenrciale cumparatorii se bat pentru un cozonac de 9 lei si stau cu orele, nimic. S-a vrut sa se arate ca romanii au bani si fac cumparaturi, nu glumna. Ne plingem de mila unii altora. Nu a fost deloc asa. Sa zicem ca au fost la  cumparaturi 1 - 2 - 3 milioane de romani. Dar restul pinala 22 mil. ce au facut ei? Ce au mincat ei si cu copii lor. Rabdari prajite. Oare nici acum cind sint atinsi la  stomac, in marile zile de sarbatoate, oare nici acum in al 13 ceas nu s-au trezit? Nu au inteles ca sint furati? Se zice ca romanul pina nu este atins la stomac, nu intelege. Inainte de moartea lenta prin boli, suferinte psihice sau sinucideri oare sint asomati? Ca porcii inainte de taiere?
Nu pot stii ce se intimpla cu noi toti?  Noi nu intelegem ca  ni se fura si viitorul? Al nostru si al copiilor nostrii.  Nu imi vine sa cred ca  ne-am indobitocit in asemenea hal. Aduceti-va aminte de Ceausescu ,a fost impuscat pentru ce? Ca nu mai aveam nici o datorie si daca nu mai exporta mincare am fi duso bine, chiar foarte bine. Si acum nemernicii acestia ce merita pentru experimentul pe care il fac pe noi?
ASTEPTAM PE ALTII SA NE AJUTE SA-I DAM JOS?
Sint total dezamagita. Sa ajungem ca populatia Frantei in timpul lui Ludovik al XIV-lea  cind pasteau iarba si mincau coaja de copac? El spunea "Statul sint eu". Si parca si la noi cineva nu spun cine, persoana importanta spune la fel "Eu sint Statul" si fac ce vreu cu voi, prostilor.
 Sa ne trezim  ca poate  in curind salariile nu se vor da, din lipsa de bani(ei fiind furati in continuare) si  apoi se vor amina cu lunile cu ANII. Facem pariu ca, nici atunci nu ne vom trezi din lehamitea asta. Vom muri incet, incet si nu vom sti pentru ce am facut umbra pamintului. Si generatiile  viitoare? Nu am intilnit niciodata asa o blegeala cronica a unui intreg popor.  Haideti sculati-va. voi oropsiti ai vietii, voi osinditi la foame sus. Nimeni nu se misca? Asteptati de la mine? Eu vreau, dar nu am cu cine. Am spus ca pe unul din bloguri( http://singurafelina2.blogspot.com/) puteti scrie orice, daca va este frica  pe blogurile dvs. Semnez eu . Dar nimic pina acum
Curaj, oamenii mor de foame, mor in spitale, ramin analfabeti. Nu va cutremnura acest deznodamint?  Cine ramine sa conduca tara?  Oameni rai fara mila de neam, analfabete, parasute,hoti, si tara noastra ramine o gubernie la marginea Europei, cu care si ei ii va fi rusine.
Ce mai, va astept, cu toata energia mea sa ne sculam acum cit sintem asomati, sa nu puna nimeni toporul pe grumazul nostru, un popor care de-a lungul timpului, s-a dovedit viteaz in lupta si cu demnitate.Si arabii s-au ridicat impotriva stapinilor nemilosi. Noi ce facem?
O tara, un popor se reface repede numai sa vrea. Aveti exemplul Germaniei.Haideti aveti incredere in  mine. Nu e totul pierdut !!!  Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://singurafelina.blogspot.com/

luni, 25 aprilie 2011

Curiozitate rautacioasa

Este o reclama la un praf care are gust de sarmale cu carne. Dupa cate se pare, se intentioneaza sa ne convinga sa dam bani pentru a-l cumpara si sa-l punem in mancare. Cumparati, romani, cumparati! Tot respectul pentru firma care a facut cercetari si a reusit (probabil) sa imite gustul sarmalelor. Insa eu ma intreb: praf cu gust de sarmale facute in oala de lut au facut??? N-ar fi asa greu, ar trebui sa amestece ceva tarana de pe drumurule neasfaltate si se scade si pretul de productie, caci tarana se poate achizitiona gratis. Bineinteles ca pretul de vanzare al acestui produs ar fi mai mare, caci sarmalele ar avea gust de sarmale fierte in oala de lut, traditionala! Si... avand profit mai mare, si impozitul platit la stat ar fi mai mare! Uite asa se poate suplimenta bugetul tarii cu bani obtinuti doar din niste tarana culeasa de pe jos! Iar la noi se gaseste din belsug! 
http://vladutmircea.blogspot.com/
http://singurafelina.blogspot.com/

duminică, 24 aprilie 2011

HRISTOS A INVIAT !

Vestitele oua ale Romanovilor (tarii Rusiei). Executate de renumitul Faberge