Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Din gindirea d-nei Monica Tatoiu

Monica Tatoiu: „Dacă intram într-o încăpere, mă culcam cu cine nimeream!”. Femeia de afaceri recunoaşte că, în tinereţe, era “rea de muscă”

Autor: CORINA STOICA • Categoria: Monden "


MONICA TATOIU:

Ca se ne fie mai bine, sa ne rugam la Dumnezeu,  pentru a le da Conducatorilor(hotilor) tarii, gindul cel bun pentru, a nu se dizolva tara. Pentru ca spre asta mergem."

CE PARERE AVETI? CIND EU STIU CA, CONDUCATORII TARII AU GINDUL CEL BUN, DAR NUMAI PENTRU EI. SA FURE TOT, SA AMANETEZE TARA SI NOI SA RAMINEM LA MILA LUMII.
Credeam totusi ca are mai multa minte  !!!! S-au face pe nebuna :)))))
http://singurafelina.blogspot.com/

Zi sfinta

S-ar parea ca Sfantul Gheorghe este intelegator. A acceptat propunerea Bisericii Ortodoxe sa nu fie sarbatorit pe 23 aprilie, ca sa nu se suprapuna peste Paste. Mai asteapta putin pana pe 25 aprilie, caci nu are mult de asteptat. Deci sfanta zi de Sfantu Gheorghe s-a mutat din motive administrative.


Procesul Vintu

BANI, CAT MAI MULTI BANI !

Procesul lui VANTU pentru “favorizarea infractorului” NICOLAE POPA a fost amanat pentru 20 mai    


Procesul in care Sorin Ovidiu Vintu este judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa a fost amanat, vineri dimineata, urmand sa fie reluat la data de 20 mai.

Unul dintre avocatii lui Vintu a declarat, pentru Realitatea TV, ca Nicolae Popa, care a ajuns in Romania in noaptea de joi spre vineri, urmeaza sa fie audiat in calitate de martor, in acest dosar.
Popa a ajuns la Bucuresti, pe un aeroport privat din nordul Capitalei, in jurul orei 02:20, la bordul unei aeronave Galaxy G 200, inchiriata de statul roman de la firma Tiriac Air.
Pentru aducerea lui in tara, statul roman a cheltuit 125.000 de euro.
Nicolae Popa a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti, in 2006, la 15 ani de inchisoare pentru inselaciune, alaturi de Ioana Maria Vlas, decizia ramanand definitiva in 2009. Nicolae Popa poate cere insa revizuirea procesului.
http://mercenarul.weblog.ro/
http://singurafelina.blogspot.com/

vineri, 22 aprilie 2011

Muntii nostri

Aur  muschiform, catel Mina Musariu. Muzeul aurului Brad.
foto Gherhard Lehrberger - Munchen Germania
continuarea http://odorica-dariaion.blogspot.com/

Munţii noştri
Munţii noştrii,poartă aur,
Dar ca neam de tolomaci,
Aur verde,aur …aur,
E totuna, la săraci.
Pe la munte, sunt gunoaie
Şi cabane de prost gust,
Şerpuieşte încă apă
Să mai spele din dezgust.
Mergi pe drumuri zdruncinate,
Potecuţe cu noroi
Ah,de le-ar avea străinii
Ne-ar da auru-napoi.
Margine de drum, cu scânduri,
Utilaje cu ulei,
Cauciucuri şi betoane
Şi priviri de derbedei,
Care-şi spun ,,copii de munte”
Dar se poartă ca străini,
Defrişează şi fac pradă,
Ca să-şi cumpere maşini.
Aur,munţi,păduri şi mare
E frumoasă,ţara mea!
Dar păcat că-i locuită
Şi produce,cherestea.

dupa Muntii nostri aur poarta, de Octavian Goga

http://poeziisiversuri.com/
http://singurafelina.blogspot.com/
Vint la pupa

 Mare noroc au  criminalii nostrii, sau ei isi  faciliteaza, acest noroc. Ce vint puternic, bate pentru a ne distrage atentia de la nenorocirile noastre de zi cu zi. Acum este momentul sa prostim oamenii, sa uite ca nu au ce pune pe masa si batrinii stau nopti la rind pentru un kg. de faina si unul de ulei.
Poate, poate ii va trage curentul se se vor duce.... de suflet. Ca si asa nu mai folosesc la nimic. Acum cind hotii tarii au furat si fura munca lor. De cine nu mai este nevoie, la gunoi cu ei.. Ce atita grija. Nu mai este valabila zicala "cine nu are batrini sa-i cumpere". Pentru conducerea tarii  batrinii, sint niste rebuturi care, fac umbra pamintului degeaba. Maninca mincarea degeaba. In  loc sa bage in buzunarele  criminalilor banii,  ei vor si se incapatineaza sa traiasca.
Dar e mana cereasca  acum cind arestarile  ca la teatru, se desfasoara in  fata ochilor nostrii la tv.,  noi ca niste copii fara minte ne uitam avizi la Vintu in carucior, la Popa un dandy de prima mina,
la Necolaiciuc cu catuse. Si asta ne tine de foame, de bucuria Pastelui. Se exploateaza  felul nostru balcanic de a fi. Curiosi, birfitori, rizatori. Chiar daca suferim, stim pentru ce, pentru a ne satisface curiozitatea si a avea subiecte de birfa.
Acestia sintem, asa ne trebuie. Important este ca, securitatea prin specialistii lor stiu sa exploateze PROSTIA SI MAHALAGISMUL NOSTRU DEGENERATIV. Vedeti ca avem specialisti, acolo unde trebuie? Din prostie se exploateazza tara, cu  imprumuturi cu tot. Si prostii platesc, caci ii va costa scump teatrul de la tv. Si asa vom ajunge, unde nici nu vreau sa ma gindesc si cu capul in butoiul cu c....caci a ajuns pina la nas. Dar noua nu ne pute.  Ce pacat ca grosul populatiei este  inapoiat, fara voia lor din cauza saraciei, condamnati la analfabetism, la munca slugarnica si chiar gindirea, slugarnica.
Eu totusi am incredere in tineri. Curaj. Numai in tineri este viitorul nostru,  as fi vrut sa spun ca si in mine, dar..... totusi aveti incredere in mine.  Trebuie sa schimbam situatia de sclavi, a romanilor si asta sta in puterea noastra. Numai sa vrem.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://teodorapetrescu.blogspot.com/

Dilatarea timpului

Dilatarea timpului şi paradoxul gemenilor
Imprimare Email
Fizică
Scris de Scientia.ro   

Dilatarea timpului joacă un rol major în cadrul Teoriei Relativităţii. Teoria lui Albert Einstein ne învaţă că dacă cineva ar putea călători cu viteza luminii, timpul s-ar opri pentru acea persoană. Din moment ce nimeni şi nimic, cu excepţia undelor electromagnetice, care au avantajul că nu posedă masă proprie, nu poate dezvolta o asemenea viteză, regula a fost extinsă sub forma fenomenului de dilatare a timpului: cu cât un obiect călătoreşte cu o viteză mai mare, cu atât timpul trece mai încet pentru acel obiect.
Dacă am putea propulsa o navă spaţială cu o viteză apropiată de viteza luminii şi am putea urmări indicaţiile unui ceas aflat la bord, am observa acest fenomen prezis de teoriile lui Einstein. Avioanele cu motor turboreactor care zboară la viteze mari pentru perioade lungi de timp confirmă fenomenul de dilatare a timpului prezis de Relativitatea Specială. Folosind ceasuri atomice extrem de precise, fizicienii au reuşit să verifice faptul că, într-adevăr, timpul trece mai încet la bordul unui asemenea aparat de zbor. Bineînţeles că încetinirea trecerii timpului ar deveni sesizabilă pentru observatorul uman doar în momentul în care am avea posibilitatea să ne deplasăm cu viteze apropiate de viteza luminii.
De exemplu, potrivit formulelor lui Einstein, dacă cineva ar călători cu o viteză egală cu o zecime din viteza luminii, lucru nerealizabil cu tehnologiile actuale, timpul ar încetini cu doar 0,5%. Cele mai rapide nave spaţiale construite până în prezent de către om dezvoltă viteze care "generează" o încetinire a timpului cu doar 2 milionimi dintr-un procent. Asemenea valori sunt, desigur, insesizabile pentru om. Şi lucrurile vor rămâne aşa până când tehnologia va evolua suficient de mult pentru a construi motoare sau a imagina metode de propulsie care să dezvolte viteze apropiate de viteza luminii, dacă acest lucru se va întâmpla vreodată.


Paradoxul gemenilor este un experiment imaginar, un exemplu care încearcă să ilustreze efectele dilatării timpului. Einstein a susţinut că dacă unul dintre doi gemeni ar urca la bordul unei nave spaţiale şi ar călători cu viteze apropiate de 300000 km/s, timpul ar curge mai încet pentru geamănul-astronaut, asta în timp ce geamănul rămas pe Terra ar experimenta timpul ca oricare dintre noi, la ratele pe care noi, pământenii, le considerăm normale şi imuabile. Ambii gemeni ar simţi că timpul trece normal pentru fiecare în parte ,numai că, la revenirea pe Terra a celui plecat să exploreze spaţiul cosmic, el nu va fi îmbătrânit decât cu câteva luni, în timp ce fratele său rămas pe Pământ ar fi deja bunic.
Rezultatul experimentului imaginar prezentat aici nu este paradoxal prin prisma vârstei diferite a celor doi gemeni identici la întoarcerea celui plecat în spaţiu. Problema este că legile fizicii ar trebui să aibă proprietatea de a se manifesta simetric, indiferent de sistemul de referinţă din care privim şi judecăm experimentul. Astfel că se naşte întrebarea: din moment ce fiecare geamăn îşi vede fratele călătorind, relativ la el, cu o viteză apropiată de viteza luminii, cum este posibil să se obţină un efect absolut (geamănul din nava spaţială chiar îmbătrâneşte mai puţin), ca rezultat al unei mişcări relative?  De aici "paradoxul"
http://singurafelina.blogspot.com/
 

joi, 21 aprilie 2011

Iepurasul sa va aduca numai bucurii

http://singurafelina.blogspot.com/

Hotii se schimba intre ei

Hotii se schimba intre ei, BOTIS a plecat – vine NECOLAICIUC    
Previzualizaţi
Fostul director CFR Mihai Necolaiciuc a anunţat că nu va face apel împotriva ordinului de extrădare emis de instanţa americană care a judecat cauza lui, astfel că Departamentul de Stat al SUA urmează să emită ordinul de predare efectivă a acestuia către autorităţile române, informează, joi, MJ. “La data de 17 martie 2011, Ministerul Justiţiei a fost informat de către Departamentul de Justiţie al SUA în legătură cu împrejurarea că Mihai Necolaiciuc a anunţat instanţa americană şi Departamentul de Stat că nu intenţionează să declare apel împotriva ordinului de extrădare pronunţat de această instanţă. În aceste condiţii, ar urma ca Departamentul de Stat al SUA să emită ordinul de predare efectivă, aceasta urmând a avea loc pe cale de cooperare poliţienească”, se arată într-un comunicat de joi al Ministerului Justiţiei (MJ).
O instanţă americană a aprobat, în 2 martie, extrădarea către România a lui Mihai Necolaiciuc, în urma cererilor formulate de autorităţile române în acest sens şi transmise autorităţilor americane în februarie 2008 şi septembrie 2009.

Necolaiciuc ar fi putut uza de căile de atac prevăzute de legislaţia americană în materie – apel în faţa Tribunalului Districtual, iar în cazul în care i s-ar fi respins şi acesta, ar fi putut ajunge în faţa Curţii Supreme de Justiţie a Statelor Unite ale Americii. Necolaiciuc se află în custodia autorităţilor americane, fiind arestat în vederea extrădării către România din 23 iunie 2009.
Fostul director general al Companiei Naţionale a Căilor Ferate Române (CNCFR) Mihai Necolaiciuc a fost reţinut de FBI în Statele Unite pentru şedere ilegală, informa, în 18 iunie 2009, Poliţia Română. Necolaiciuc – urmărit pentru un prejudiciu estimat la aproximativ 50 de milioane de euro adus Companiei Naţionale de Căi Ferate – a prezentat acte de identitate emise de autorităţile din Venezuela atunci când a fost capturat de agenţii federali americani de la Marshals Service şi de cei de la Departamentul de Migrări şi Vămi.
Într-un document adresat Biroului Naţional Central Bucureşti şi Secretariatului General al Interpol (NBC Bucharest, IPSG), un inspector senior american informa, în 18 iunie, că “Necolaiciuc Mihai, cetăţean român, căutat în România pentru corupţie şi abuz de putere, a fost arestat de agenţii federali americani de la Marshals Service şi de cei de la Departamentul pentru Migraţie şi Vămi în 17 iunie 2009, în statul Florida”. Arestarea lui Necolaiciuc a fost făcută la cererea Interpol Washington. Ancheta a fost coordonată de Biroul Central Naţional SUA, Divizia pentru străini şi fugari.

http://mercenarul.weblog.ro/

http://http://dariaion.blogspot.com/

Ioana Basescu :))))

IOANA BASESCU face “miscarea po(PULA)ra    

http://stareanatiunii.com/wp-content/uploads/2011/03/Ioana-Basescu-notarul-agreat-in-programul-Prima-Casa.jpg
Ioana Basescu, fata “mare” a lui Basescu a inregistrat azi la OSIM denumirea de MISCAREA POPULARA ceea ce ne face sa credem ca taticu a pus-o sa se bage si ea in PULITICA si sa nu mai stea doar ca notar la BRD pentru “prima casa”.Asa ca “fata mare” ii construieste inca o miscare politica lui taticu BASESCU.
Iata ca refuzul judecatoriei de a inregistra PARTIDUL POPORULUI a lui Dan Diaconescu incepe sa se lamureasca, nu pot exista doua partide “ale poporului ” sau “populare”.

Povesti

1.        Era o poveste cu Roşu-împărat, una cu Verde-împărat şi dacă mai era şi una cu Galben-                împărat, vă spuneam o poveste cu SEMAFOR Imparat.
2.        Avionul daca nu zboară - pică, secretara dacă nu pică-zboară!.
3.        Pescarul vinde PEŞTE, iar peştele vinde femei..
4.        Cu cine se învecineaza Russia? Cu cine vrea ea!
5.        Femeia nu-i inferioară bărbatului, superioară nu-i, iar de egalitate nici nu poate fi vorba!
6.        Psihoza siamezului: Fratele său este vitreg!
7.        Numai în limba romană cuvântul HOŢ are şi sens de dezmierdare sau laudă.
10.        La broaşte ca şi la dame, contează doar picioarele!
11.        Pe mulţi moartea îi lasă… RECI!
12.        Fetele de azi vor fi mamele de mâine, dacă nu-s atente!
13.        Pentru a nu i se sparge locuinţa, a scris pe uşă INGINER!
14.        Mulţi se căsătoresc pentru a avea o plăcere când ies din casă.
15.        Dacă îi dai ungurului dreptul, el vrea şi stângul!
16.        Până şi canibalii s-au săturat de oameni.
17.        Un cap ridicat la putere devine… pătrat!
18.        Se poate pune BAZĂ pe Obama, dar mai bine ar fi un ACID!
19.        - De ce nu se ia SIDA la un moldovean?
             - Are şi boala mândria ei!
20.        De la Cernobâl îţi cad dinţii?
             - Da, dacă nu-ţi ţii gura!
21.        Clasificarea bărbaţilor: oameni şi căsătoriţi.
22.        - Căsătoria este o LOTERIE?
             - Nu, la LOTO se mai şi câştigă!
23.        - Dacă fiica mea merge în pădure cu un bărbat, i se poate întâmpla ceva?             
             -Atât timp cât merge - NU!
24.        Am venit să cer mâna fiicei dvs.!
             - Cea mare sau cea mică?
             - Cum, nu le are la fel?
25.        La un cozonac unii mănâncă stafidele, alţii doar rahatul!
26.        Lumea este împarţită în 2 sisteme: capitalist şi... nervos!
27.        În faţa grătarului cu mici românul încearcă un sentiment de măreţie istorică.
28.        Căsătoria este principala cauză a divorţului.
29.        Cum pot fi UDEMERIŞTII mereu RADICALI, când ei sunt ridicaţi mereu la    PUTERE!?
30.        Românii pendulează între sentimentul persecuţiei universale şi 
             ŢÂFNĂ.
31.        Diferenţa dintre un dolar şi un leu = un dolar! şi aşa ramâne mereu!
32.        Cele mai tari femei se găsesc la… morgă!
33.        Unul a căzut de la etajul 10.
             Dupa un timp a căzut şi un smoc de păr.
             Folosea o loţiune pentru încetinirea căderii părului!
34.        - Diferenţa dintre criză şi prosperitate, fiule, este:
   
            Prosperitate = şampanie + Mercedes + amantă.
  
           Criza = sifon + tramvai + mă-ta!
35.        Dragostea a fost inventată de evrei, pentru a nu plăti!
36.        Diferenţa dintre un OZN şi o soacră de treabă: OZN-uri s-au mai văzut!
37.        Femeile infidele au regrete, dar tot cele fidele regretă mai mult!
38.        Universul şi prostia nu au limite.
             Noi le-am atins!!!
39.        La psihiatru:
             - Deci, de când te crezi găina?
             - De când eram puişor, d-le doctor!
http://odorica.blogspot.com/

7 miracole la barbati

  LaughingKiss
     
           7 miracole la barbati:))))))

1. Toti barbatii sunt al dracului de ocupati.
2. Desi suntem ocupati, avem timp de femei.
3. Desi avem timp de femei, nu prea ne intereseaza de ele.
4. Desi nu prea ne intereseaza femeile, tot timpul avem una lânga noi.
5. Desi tot timpul avem una lânga noi, ne mai "dam" si la alta sau altele.
6. Desi ne mai dam la alta sau altele, ne enervam daca femeia cu care suntem ne paraseste.
7. Desi femeia cu care suntem ne paraseste, tot nu învatam din greselile pe care le facem (si tot ne mai dam la altele).

 
http://odorica.blogspot.com/

marți, 19 aprilie 2011

Barbatul si femeia


Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp.
Femeia: Vrei sa plec?
Barbatul: Ai inebunit? Nici sa nu te gindesti la asta.
Femeia: Ma iubesti?
Barbatul: Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: M-ai inselat vreodata?
Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: Ai inebunit?
Femeia: Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: Da!
Femeia: Iubitule!

SI ACUM CITESTE DE JOS IN SUS   SurprisedLaughingWink

http://singurafelina.blogspot.com/

luni, 18 aprilie 2011

Reactie adversa

Reacţie adversă faţă de manifestarea comunităţiilor gay

SCRISOARE DESCHISĂ adresată: Parlamentului Europei, Consiliului Europei, Fundaţei Europene pentru Tineret, Fundaţiei Soros România, Preşedintelui României, Traian Băsescu, Guvernului României: primului-ministru Emil Boc, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale
Domnilor,
Cu sau fără „sprijin”, România parcurge un lung şir de crize; de la cea economico-financiară până la cea morală. De la cea politică până la cea socială. Includeţi aici şi criza de credibilitate a autorităţilor statului şi a forurilor europene!
A nu se înţelege însă că în cele ce urmează, ne vom lamenta, ori că vom cerşi cuiva ceva. Dimpotrivă, avem un lung şir de acuze! Dintre acestea, în cele ce urmează, vă supunem atenţiei doar câteva. Vă lăsăm dumneavoatră plăcerea de a identifica derivatele gravelor disfuncţionalităţi generate de torentul crizelor şi mai ales, care sunt consecinţele acestora. Examinând extrem de succint aspecte economico-sociale, din perioada 1990-2011, reţinem:
- dacă în 1989, România avea o populaţie de 23,1 milioane locuitori, în 1992 scăzuse la 22.810.035, în 2002 mai rămăseserăm 21.698.181 de locuitori. Câţi am supravieţuit de atunci, vom vedea în urma recensământului care se va desfăşura în luna octombrie a acestui an. Ferescă Dumnezeu să nu ne fi încadrat în graficul (descendent) propus, că va fi vai de noi, nu-i aşa?!
- educaţia şi învăţământul funcţionează conform celor mai teribile norme de imbecilizare; România are iarăşi analfabeţi, numărul acestora fiind evaluat astăzi la circa două milioane, iar cei instruiţi, pe banii noştri, pleacă la „export”;
- industria (autohtonă?) – ar fi o utopie să luăm în discuţie acest aspect, întrucât, la o „inventariere” sumară, reiese că peste 1.500 de întreprinderi, dintre cele mai importante, au dispărut (a se citi privatizat, furat, tăiat pe bucăţi şi vândut la fier vechi)!
- agricultura este la… pământ; dintr-un total de 9,3 mil. hectare, cca 90% este, în mod (ne)firesc, pârloagă, întrucât am devenit piaţă de desfacere;
- sănătatea este atributul „baronilor” care se pot trata în străinătate, în vreme ce plebea constituie îngrăşământ natural pentru pământul Patriei, pentru că spitalele se desfiinţează, medicii şi personalul mediu pleacă din ţară (de când am intrat în UE, peste 8.000 de medici au plecat în străinătate);
În faţa acestui tablou apocaliptic, soluția a fost găsită nu în revitalizarea economiei naţionale, ci în contractarea unor masive împrumuturi externe, adică în amanetarea viitorului naţiunii de o clasă politică iresponsabilă.
Fireşte, exemplele ar putea continua, însă vrem să vă supunem atenţiei un alt aspect care, din nefericire, în opinia celor mai mulţi dintre Dumneavoastră, face parte din normalitate(?!), Trebuie să fim toleranţi, să nu discriminăm minorităţile, de orice fel ar fi – veţi spune. Fiţi siguri că dacă printre o mie de proşti vom identifica un singur om deştept, acela nu va fi discriminat! Când însă, starea de anormalitate ori de boală va fi catalogată ca fiind o virtute, vom reacţiona şi vom cere folosirea tuturor pârghiilor, prin aplicarea normelor morale, juridice şi creştine, astfel încât fiecare biped care le încalcă să fie „redresat” pentru a putea să acceadă la statutul de fiinţă superioară – OM!
Nu vă impacientaţi, nu intenţionăm să aplicăm nimănui (gratis) o lecţie de morală, ci reclamăm faptul că o minoritate ne tulbură liniştea, ne agresează bunul-simţ, ne dă fiori prin manifestările programate fix în preajma unei mari sărbători a tuturor creştinilor, Învierea Domnul nostru Iisus Hristos.
Concret, „în perioada 12-17 aprilie 2011, la Braşov se vor desfăşura „lucrările” măreţului eveniment “Mr. Gay Europe 2010/2011”. După cum se arată într-un năucitor comunicat de presă, Organizaţia „Mr. Gay Europe” (MGE) „în frumoasa staţiune de schi Braşov, vei experimenta ospitalitatea românească la cel mai înalt nivel”. „După cum ştiai deja, Braşov este aproape de Bran, unde se află «castelul Contelui Dracula», iar din moment ce Marea Finală are loc după lăsarea întunericului, nu se ştie niciodată cine îşi va face apariţia în timpul serii…”, se mai precizează în comunicatul MGE.
Pentru „neiniţiaţi” în comunicatul MGE se mai precizează că „Mr. Gay Europe” este parte a conferinţei intitulate „Eu sunt! Tu?” – care se adresează homosexualilor din România şi care este implementată de Fundaţia Population Services International în România (PSI România). Printre fondatorii acestui program se regăsesc: Fundaţia SIDA Elton John, Fondul Global împotriva SIDA, tuberculozei şi malariei şi Fundaţia PSI România.
Şi pentru ca să nu ne plictisim, în perioada 21-27 mai 2011, Asociaţia ACCEPT, alături de IGLYO (International Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender and Queer Youth and Student Organization), va organiza la Bucureşti seminarul – Enlightenment 2 „Exploring formal education experiences of LGBTQ youth”. De reţinut este faptul că acest eveniment este finanţat de Consiliul Europei prin Fundaţia Europeană pentru Tineret, Fundaţia De Trut – Olanda şi Fundaţia Soros România.
Fără prea multe comentarii, vă aducem la cunoştinţă că, în opinia oricărui om normal, cei care aprobă şi susţin astfel de practici care conduc la degradarea speciei umane, comit crime la adresa umanităţii. În acest sens, vă putem prezenta numeroase argumente. Cum însă, contrar unor opinii deviate şi deviante, suntem civilizaţi, educaţi şi normali, vă supunem atenţiei doar două argumente care, sperăm că vă vor sensibiliza în a le acorda sprijin acestor nefericiţi pentru a se bucura de viaţă, în modul cel mai firesc cu putinţă:
- În cadrul unui discurs susţinut în ianuarie 2011, eminentul istoric italian Roberto De Mattei, vicepreşedinte al prestigiosului Centru Naţional de Cercetare şi catolic fervent, aprecia că „Imperiul Roman a fost pedepsit de Dumnezeu prin invaziile barbare, în parte, din cauza practicilor homosexuale, răspândite la scară largă. Colonia romană Carthagina era un rai al pederaştilor, iar acest exemplu a contaminat şi multe alte oraşe”, făcând în acest sens o paralelă între criza societăţii de astăzi şi declinul Imperiului Roman. „Cel mai rău este că astăzi, viciile sunt alimentate de mass-media şi chiar stipulate în lege ca fiind drepturi ale omului” – a conchis De Mattei.
- Homosexualii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu! Apostolul Pavel arată că, între alţii (nedrepţi, hoţi, curvari, adulteri, malahieni, idolatri), nici homosexualii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu. Homosexualitatea (sodomia, pederastia) este un păcat strigător la cer, fiind unul dintre păcatele cele mai grave, care îl exclude pe păcătosul care nu se pocăieşte, ci stăruie în păcat, de la moştenirea vieţii veşnice. Mijloacele de luptă împotriva acestui păcat sunt: căsătoria, de preferinţă la vârsta tinereţii, munca, activitatea fizică susţinută.
Nu-i aşa că vă veţi reconsidera orientările faţă de comunităţile cărora ar trebui să li se acorde sprijin financiar şi suţinere pentru a se afirma? Nu-i aşa că tinerii olimpici, studenţii eminenţi, copiii care suferă de boli incurabile sau cei născuţi cu malformaţii ar trebui să fie sponsorizaţi? Ar fi oare o greşeală dacă Uniunea Europeană ne-ar obliga să îi respectăm pe bătrânii cărora să le acordăm condiţii pentru un trai suficient şi decent? Vi se pare deplasat dacă vă spunem că dansul „pinguinilor gay” este degradant şi că ne oripilează?
În speranţa că faţă de cele semnalate nu veţi manifesta reacţii adverse astfel încât homosexualitea să devină obligatorie, vă adresăm mulţumiri pentru demersurile pe care le veţi întreprinde pentru ca toţi membrii comunităţilor gay să-şi exercite dreptul la fericire, în modul cel mai normal.
Biroul de Presă al Noii Dreapte Braşov
http://blog.nouadreapta.org/
http://singurafelina.blogspot.com/

Crin Antonescu


BANI, CAT MAI MULTI BANI !
ANTONESCU: Cand va veni la putere, USL VA ABROGA TOATE LEGILE ABSURDE pe care BOC si-a asumat raspunderea!    [Image]Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, azi, că USL nu va depune moţiune de cenzură nici la asumarea răspunderii Guvernului pe plafonarea salariilor profesorilor şi nici pe Codul de dialog social, adăugând că atunci când alianţa de opoziţie va ajunge la putere, cele două legi, la fel ca şi restul actelor normative pentru care Cabinetul Emil Boc şi-a angajat răspunderea, vor fi abrogate. “Faţă de aceste asumări, noi nu vom participa în niciun fel, le considerăm ilegale şi inoportune. Nu vom participa nici la lucrările Biroului Permanent, nici la citirea, dezbaterea, prezentarea şi adoptarea acestora. Precizez, în numele USL, că imediat ce vom veni la putere aceste legi vor fi abrogate şi vor fi înlocuite cu legi care vor fi în mod natural, democratic discutate pe baza dialogului social cu cei care sunt afectaţi de aceste legi. Domnul Boc va putea să mai asume de acum incolo încă 50 de legi, o va face cât va fi la putere şi toate aceste legi vor fi abrogate în momentul în care un Guvern al USL şi o majoritate parlamentară a acestei alianţe politice va exista”, a declarat Crin Antonescu la finalul şedinţei Uniunii Social Liberale, conform Agerpres.http://mercenarul.weblog.ro/
http://odorica.blogspot.com/

Lenesul din politica nationala: Crin Antonescu

comentarii politice, politica interna

In Adevarul de ieri a aparut un articol foarte dur la adresa presedintelui PNL, Crin Antonescu. Nu stiu care a fost sau mai este relatia dintre liderul liberal si omul de afaceri Dinu Patriciu, dar stiu – cum de altfel cunoastem toti, ca ziarul Adevarul se gaseste in proprietatea arhitectului devenit milionar.
Jurnalistii de la ziarul domnului Patriciu l-au urmarit pas cu pas pe Crin Antonescu intr-o zi de lucru, in care acesta, ca senator ar fi trebuit sa se afle sub cupola Parlamentului, adica la locul de munca. Numai ca lucrurile nu au stat deloc asa. Este vorba despre pacatul capital al presedintelui PNL: chiulitul.
Domnul Antonescu o fi un orator excelent – si nu ma indoiesc ca harul respectiv este unul esential in lupta pentru cucerirea voturilor, dar are acest “defect”, exacerbat acuma si de un ziar de mare audienta, de a fi etichetat drept lenes. Se poate ca omul chiar sa faca treaba in politica, adica la partidul domniei sale sau in cadrul USL. Dar cand de coada iti atarna tinicheaua nepasarii, a indolentei, a lenei pana la urma, e foarte greu sa revii la o imagine mai consistenta.
Domnul Crin Antonescu de fapt de acest lucru sufera: este inconsistent. Oricat mi-ar fi placut in duelul televizat de la Cluj din campania electorala prezidentiala trecuta – s-o recunoastem, punctul central al carierei sale politice de pana acuma – doar arta persuasiunii, a bataliilor din fata camerelor de luat vederi, a rostirii bine aplicate si cu venin verbal bine dozat, nu sunt indeajuns ca sa cuceresti masele. Iti mai trebuie ceva ce domnului Antonescu ii cam lipseste. Acel ceva se numeste seriozitate.
Unele site-uri dedicate politicii dau ca sigure manevre de culise pe care domnul Patriciu le-ar pune la cale pentru debarcarea lui Crin Antonescu. Cum spuneam, nu stiu in ce masura, in 2009, Dinu Patriciu a mai avut puterea sa schimbe liderul unui partid care crescuse binisor in preferintele publicului. Si cu atat mai mult ma indoiesc ca ar avea acuma. Personal – poate sunt naiv – nu prea cred ca acest lucru s-a intamplat.
Oricum, dupa atacul din Adevarul, domnul Crin Antonescu iese mai sifonat ca si imagine publica. Mai mult, el are deja in persoana lui Dinu Patriciu un adversar – public de acuma – redutabil, foarte inteligent si cu o influenta extrem de ridicata. Lucru ce cu siguranta face mare placere adversarilor politici reali ai presedintelui PNL. Fie ca ei se cheama Traian Basescu, Emil Boc, Elena Udrea sau chiar Victor Ponta
http://politmuz.com/
http://singurafelina.blogspot.com/

O saptamina frumoasa!!!

duminică, 17 aprilie 2011


....Urmeaza povestea de seara ....putina rabdare sa gasesc pagina ..!!!
M.B.C.
Kiss

duminică, 17 aprilie 2011