Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 16 aprilie 2011

O fi viol ?????

Apara Bucurestiul de Elena Udrea

Previzualizaţi
Free Baclink service

Apara BUCURESTIUL de ELENA UDREA


Site-ul oficial al campaniei Apara Bucurestiul de Elena Udrea, o initiativa pentru organizarea Referendumului impotriva Legii Capitalei. www.aparabucurestiul.ro
Alarmă la PD: 100.000 de bucureșteni apără Bucureștiul de Udrea!  Am adăugat a șasea cifră la totalul semnăturilor strânse de la bucureșteni împotriva Elenei Udrea! Semnătura cu numărul 100.000 a fost depusă online de doamna inginer Ana Scafetta din sectorul 5 al Capitalei.
Iată ce ne-a răspuns dna Scafetta imediat după ce a primit mesajul nostru de mulțumire: ”Mă irită cumplit declarațiile doamnei Udrea referitoare la intențiile ei formidabile pentru București. Sunt născută în Capitală și aici mi-am petrecut cea mai mare parte a vieții. N-am nevoie de Elena Udrea să-mi facă viața mai bună….Pentru că nu știe, pentru că nu poate și, cel mai important, pentru că nu vrea. Am semnat și pentru că mă deranjează teribil ideea ca un șef de partid, oricare ar fi el, să dispună dintr-o singură semnătură de toți banii noștri. Un motiv în plus pentru care viitorul acestui oraș este important pentru mine îl reprezintă fetița mea.“, ne-a scris Ana Scafetta.
Vă mulțumim, doamnă!
Vă mulțumim tuturor și vă chemăm alături de noi să apărăm Bucureștiul de pretențiile Elenei Udrea de a controla toți banii plătiți de noi prin taxe și impozite. 


Schimbarea strategiei !!!

Foto: baterie romaneasca in dec. 1943 in luptele din Crimeea.

Trebuie schimbata neaparat strategia  fata de  menestrelii puterii. Trebuie  modificata total. Totul sa fie in fraze scurte si repetate. Atfel nu este nici o sansa ca, nici la alegeri ca nu scapam de criminalii de la conducerea tarii.
Dar nu inteleg de  ce opozitia, nu  studiaza  acest fel de combatere. Opozitia doarme in  opinci. Sa le fie rusine. De cite  ori ii vad, imi este rusine de rusinea lor si ma gindesc. Uite in cine imi pun eu nadejdea :)))
Din punct de vedere  oratoric la TV. TREBUIE SCHIMBATA STRATEGIA SI MODERATOARELE SA LASE CLONTUL MAI MIC. SOTII SI PRIETENII LOR AU TOATA COMPASIUNEA MEA.
Repet  luarile de pozitie la tv., trebuiesc facute cu sloganuri  repetate ca altfel nu ii combateti pe slugile puterii care si ei  fara a tine cont de nimic  isi spun poezia pentru a ne indobitocii pe toti. Ei vorbesc mai mult. Opozitia trebuie sa  isi spuna punctele de vedere,in fraze scurte repetate mereu  pentru a acoperi tiribombele  pentru viitor, aruncate de putere si care ramin unei bune parti a populatiei in minte.  Treziti-va oameni buni ca,  astfel pierdeti daca se ajunge pina acolo si alegerile viitoare si noi vom fii sclavii Europei. De ce ? Nu meritam asta. Haideti sa ne punem capul la contributie. Asa cum menestrelii puterii, isi fac numarul paranoid, trebuie sa intoarcem situatia la 180  de grade. Curaj romani !!!! Totul depinde numai de noi !!!! Ridicati-va  la acest moment istoric, cind tara are nevoie de noi. Poporul nostru e sugrumat de greutati. Sa nu le fie rusine urmasilor nostrii cu noi. Sa fim macar la  nivelul inaintasilor nostrii care credeau ca prin jertfa lor, ne-au lasat o tara libera si prospera. Credeau ca noi vom fi fericiti. Noi ce lasam urmasilor? Datorii si un cancer  al coruptiei si al tiganiei care ne-a cuprins pe toti, as face orice sa scrimb aceasta  situatie. Am in fata ochilor lacrimile luptatorilor, mutilati si mari mutilati de razboi din cel de-al doilea Razb.Mondial si   deznadejdea ca, Romania pentru care au luptat pina in Muntii Tatra, a terminat razboiul ca tara invinsa,fiind obligata sa plateasca Uniunii Sovietice datorii de razboi si vitejii soldati romani si-au dat viata in lagarele din Siberia, dupa ce fusesera in focul luptelor. Am incredere ca m-ati inteles corect.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa 
http://odorica-dariaion.blogsapot.com/

vineri, 15 aprilie 2011

UDREA M(UE)

comentarii politice, politica interna

Elena Udrea a fost invitata in Parlamentul European ca sa ofere explicatii de ce ne clasam pe ultimul loc la absorbtia de fonduri europene. “Principesa” neincoronata a Romaniei – mai degraba o bastarda politic, n-a binevoit sa dea curs invitatiei. L-a bagat la-naintare pe Razvan Murgeanu care s-a incurcat in cifre mincinoase. Gestul doamnei Udrea a ultragiat pe drept cuvant pe cei care asteptau explicatii, adica inalte fete politice din legislativul European.
Mi-am amintit cu acesta ocazie de vremurile in care am lucrat la Hidroconstructia. Compania respectiva – filiala Mehedinti, intoducea apa si canalizare intr-o zona a Craiovei vaduvita mereu de o minima civilizatie. Lucrarea – al carei beneficiar este primaria orasului, era platita cu bani europeni.
Problema nu este ca acesti bani nu vin sau nu exista. Uniunea Europeana nu da banii direct beneficiarului ca sa plateasca executantul sau si mai corect – direct executantului. Exista ca mai mereu, o a treia veriga, o organizatie care nu stiu cum este catalogata juridic dar care in cazul lucrarii Hidroconstructia SA/Primaria Craiova se numea Eptisa. Acesta Eptisa era daca bine imi amintesc de origine spaniola dar din nefericire angajatii erau romani. Ei se constituiau intr-un fel de “diriginte de santier”, adica aceia care cica ar urmari stadiul de executie al lucrarilor.
In singurul an in care am lucrat pe acolo, i-am vazut la fata pe reprezentantii Eptisa de doua, maxim trei ori. Asta da dirigentie de santier! Managerul de proiect, un profesionist desavarsit care lucrase multi ani in Germania Federala pe aceiasi functie, se imbolnavea de nervi cand venea vorba sa merga la Eptisa pentru bani. Pur si simplu cersea niste fonduri de care era stricta nevoie! “Spaniolii” de acolo – in fapt niste olteni get beget, ii bagau tot felul de bete in roate. Ca nu e aia, ca nu e ailalta si tot asa. Cand cu chiu cu vai reusea sa scoata cateva mii de euro (dintr-o suma de ordinul milioanelor!) era bucurie mare.
Pe de alta parte, din cauza nesimtirii si a lacomiei celor de la firma care chipurile administra fondurile europene, muncitorii lucrau buna parte din timp aproape gratuit caci salariul se lua (cand se lua…) cu mari intarzieri. In urma unei discutii in care am intrat ceva mai adanc in dedesubturi, managerul de proiect mi-a dat de inteles ca reprezentantii “spanioli” ai forului European ar fi dorit si ei o atentie financiara ca sa devina mai receptivi.
Asta este explicatia pentru care Romania se afla pe ultimul loc la absorbtia fondurilor europene si nu alta: coruptia generalizata.
Decat sa fenteze Parlamentul European plimbandu-se degeaba pe holurile institutiei, Elena Udrea ar fi dat dovada mai bine de “sange in instalatie” si ar fi recunoscut franc motivul Romaniei codase: coruptie, dezinteres, politicanism ieftin. Ar fi iesit si ea in castig dar si Comisia in fata careia ar fi trebuit sa se prezinte. Asa, a dat dovada de o lasitate cu totul si cu totul caracteristica politicianului roman de doi lei. Din pacate, nimic nou sub Soare…
Sursa http://polimuz.com/
http://odorica.blogspot.com/

Cine saboteaza Romania?


Toate dezbaterile televizate cu tot felul de experti, nu au nici o valoare deoarece nu se pune punctul pe I. Sifonarea PIB-lui  de 21 de ani si continuarea acestui" bun" obicei si acum cu bani imprumutati de la organismele financiare  ale lumii.Acestea sint in cunostinta de cauza, dar probabil urmaresc alte interese, adica prabusirea Romaniei si transformarea ei intr-un stat tiganesc de mina a 7-a.
 Trebuie oprita CU ORICE PRET, aceasta  hotie la nivel de stat  si chiar la nivel international, caci altfel vorbim, vorbe.Si miine v-a fi prea tirziu. Curaj !!!!
Foto: sursa, http://ziare.com/ art. Cine saboteaza Romania?
http://singurafelina.blogspot.com/

joi, 14 aprilie 2011

Serghei Esenin si Isadora Duncan (doua destine tragice)

Ei…
Serghei Esenin…si Isadora Duncan, celebra balerina americana, mai mare cu 17 ani decat el si una dintre cele cinci sotii ale sale.
Doua vieti, doua destine tragice :
Isadora, sustinea sus si tare ca nu crede in Dumnezeu, ca nu exista Dumnezeu, dar soarta avea sa-i dea doua lectii cumplite ;
Prima lectie, cei doi copii ai sai, Deirdre 7 ani si Patrick 3 ani aflandu-se
intr-o masina pe cheiul Senei, care ramasa neasigurata, o ia la vale si se opreste in Sena.
Iar a doua lectie, pe care nu mai are timp sa o traiasca, sa o simta…decat cateva secunde…Isadora facea pasiune pentru esarfele lungi…
Urcandu-se intr-o masina eleganta, decapotabila, le spune prietenilor:
- Pornesc spre glorie…
stii povestea…esarfa lunga se prinde in roata automobilui si o sugruma.
Avea doar 50 de ani.
Esenin, intr-o camera de hotel, din Sankt Petersbourg, casatorit fiind cu o nepoata a lui Tolstoi, dupa ani petrecuti in alcool si rataciri constante, cu doua zile inainte de Craciun, isi taie venele si scrie cu propriul sange poemul Adio.
Dincolo de vicii, suferinti si iubiri, ramane OPERA.
Dar ce opera ?
Focul vanat
Focul vânăt e gonit de vânt
Zările-au uitat să mă mai doară,
De iubire’ntâia oară cânt,
La scandal renunţ întâia oară.
Am fost crâng părăginit pe loc.
La femei şi votcă dam năvală,
Nu-mi mai place azi să beau să joc,
Să-mi pierd viaţa fără socoteală.
E de-ajuns sa te privesc tacut,
Sa-ti vad ochii plini de tot inaltul,
Ca uitand intregul tau trecut,
Tu sa nu mai poti pleca la altul.
Tu mers gingaş, tu surâsul meu,
Dac-ai şti cu inima-i pustie
Cum poate iubi un derbedeu
Şi cât poate de supus să fie.
Cârciumile le-aş uita pe veci,
N-aş mai şti nici versul ce înseamnă
De-aş atinge aceste braţe reci
Şi-al tău păr ca floarea cea de toamnă.
Veşnic te-aş urma pe-acest pământ,
Depărtarea mi-ar părea uşoară.
De iubire’ntâia oară cânt,
La scandal renunţ întâia oară…

http://odorica.blogspot.com/

Exista Dumnezeu?


http://singurafelina.blogspot.com/

Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul

foto: http://adevarul.ro/

Nici o zi nu pot sa  nu ma gindesc la faptul ca, noi poporul roman,  dar numai romanii autentici, sintem vaca de muls pentru nationalitatile conlocuitoare si cei care fac  pe handicapatii.  Si mai ales tiganizarea tarii este o plaga, un cancer pe neamul nostru si pe bugetul tarii, adica pe banii nostrii din buzunar, ai fiecaruia dintre noi.
Nu sint de acord ca cei nedreptatiti de soarta, au fost vaduviti de pensia care le era cuvenita pe drept.
Dar nu pot sa nu  scot in evidenta si sa cer stoparea acestui jaf, la  cei care  numai pentru un motiv   nereal ca, sint uriti cu capul mare  beneficiaza de pensii, li se dau locuinte pe nimic in concluzie pentru ca sint URITI. Nu-i deranjaza ca tiganii rid de ei, ca sint niste MONSTRII (exagerari rautacioase). Dar se folosesc de ei, in  chip inteligent si alambicat. Cuvintele mele sint intarite de faptul ca au facut  si fac facultate. Stiu ca profesorii pentru asi pastra posturile il   inscriu si pe Azorel si termina si el facultatea cu Magna  com Laude). Dar ca se  iau bani din buzunarele noastre ale tuturor, este prea de tot. Si eu am avut o nepoata la pat. Dar in regimul Ceausescu nu a beneficiat de nici un leu, ba mai mult parintii au fost  amendati pentru  ca nu au trimis-o la scoala, cu suma de 500 de lei, bani nerecuperati nici acum( AU DECEDAT CU TOTII DE MULTI ANI).
Dar revenind la oile noastre, daca toti romanii care se considera uriti, adevarat sau neadevarat, ar cere si  li s-ar da pensii de handicapati ce am face? Ce vina avem noi romanii obisnuiti  sa platim pentru motivul ca ei sint uriti?   Poate ca asa sint si inaintasii lor. Importrant este sa aiba sufletul frumos. Dar este invers,  cruzimea si rautatea lor fata de tot ce misca este nemaintilnita de mine in toata viata mea. Cum se zice sa te feresti de oamenii insemnati. Poate au sechele de la in sifilis din  vechile lor generatii, din neam  si nu a fost tratat, sau a fost tratat prost, sau nu a fost tratat deloc, de rusine. Aceste sechele ale sifilisului se rostogoleste peste generatii si apare la 50 - 100 de ani, printr-o uritenie nefireasca dar,  nu  pentru a se folosi de asta pentru a fii  intretinuti de societate(sau mamele sufera de hipotiroidie). Fiecare dintre noi, ne ducem o cruce din trecut. Repet de ce noi care muncim cinstit si nu sintem nici prea frumosi, nici prea uriti sintem vinovati si pedepsiti, sa intretinem beneficiciile unor  infractori de drept comun,  care  in mod  absolut infractional, pentru niste handicapati sint declarati ingineri?   Nici odata nu am sa pot sa inteleg. In rautatea lor sint  aprobati de  altii care,  isi inchipuie ca sint adevarati intelectuali." Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul."
Sa privim mai cu atentie si la acesti  nemernici care, pe linga altii trebuiesc stopati. Voi reveni ca nu ma pot obisnui cu gindul ca sintem trasi in piept, tocmai de cine nu  ne vine sa credem ca, sint in stare. Ii privim cu mila  si le dam credit ca  sint  victime ale sortii, sint utiti dar sint intelectuali, dar mai ales au sufletul urit.  CURAJ!!!!!!

Voi reveni ca trebuie sa stirpim aceasta coruptie care,  ne cuprinde ca un cancer si nu ne va da drumul pina nu ne va suge seva  neamului nostru si ne va transforma in sclavii lor si ai altor neamuri,  pentru cine stie cite sute de ani
Acesti nemernici, care la comisiile medicale fac pe idiotii si cu ajutorul mitei obtin  beneficii pe care altii nu le vor obtine o viata si la care nici nu viseaza,( casa,  venit viager)  odata obtinute documentele ca sint handicapati,
fac pe inginerii  intelectuali deci, care in prostia lor dau verdicte   si semneaza sentinte.  Sa fim vigilenti si pe acest   adevarati criminali financiari sa-i izolam, dar nu cu ajutorul celor care le cinta in struna, bronzati care se folosesc de " intelectuali  piriti:)))"
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Inima

In credinta vechilor egipteni, centrul intelepciunii se gasea in inima. Dupa moarte, inima era pusa de catre Osiris in balanta cu pana adevarului, iar daca inima era mai grea decat pana adevarului, sufletul omului ajungea intr-un fel de iad. Doar cei cu inima curata treceau mai departe.
Crestinismul pune, deasemeni, accent pe inima. Exista rugaciunea inimii, exista metoda ascultarii "glasului inimii". Insa rationalismul secolelor trecute a schimbat intreaga societate, transformand-o intr-o societate a palavragelilor, analizelor intelectuale si condamnarii emotiilor, ca fiind ceva negativ si primitiv.
La urma urmei, cel care ne conduce in viata este centrul inimii si nu centrul creierului. Logica si ratiunea le folosim ca sa justificam dorintele si faptele noastre, sa scapam de autocondamnare. Iar dorintele ajungem sa le justificam tot logic. Dar, indiferent daca creierul ias sau nu hotararea, daca face decizia, aceasta decizie e intotdeauna un raspuns la o anumita dorinta. Deci inima e cea care hotaraste ce facem in viata.
Voi folosi un exemplu pe care l-am citit in scoala generala si care mi-a ramas in memorie, din cartea lui Jack London Lupul de mare. Aici spune despre un marinar ca, atunci cand ajunge in port, are dorinta nestavilita de a se imbata ca un porc si de a toca toti banii munciti un an intreg, cat a tinut calatoria. Pe de alta parte, are si dorinta de a trai "cumsecade", sa puna un ban deoparte, sa-si faca un rost in viata. Dorinta mai puternica determina actiunea lui.
Eu zic ca, daca dorinta de a toca banii e mai mare, atunci creierul sau va gasi urmatorul rationament (sau ceva asemanator): Sunt inca tanar, am castigat mult, mi-a fost greu, merit si eu sa ma distrez un pic etc. Daca insa dorinta de a strange bani e mai mare, creierul gaseste urmatoarea justificare: R fi bine sa-mi fac si eu un rost, sa castig putina prestanta in societate, sa-mi asigur viitorul etc.

De fapt ambele justificari nu sunt decat un fel de unda verde pentru o dorinta anume. Ajuta la acceptarea propriei persoane si atat. Insa ar fi mult mai rapid sa ne cunoastem dorintele adevarate si sa eliminam etapa gasirii justificarilor, caci prin justificari se pierde foarte mult timp din propria viata si asa ajungem sa ne centram in imagine si nu in realitate. Ne mintim regulat pe noi insine. 
http://vladutmircea.blogspot.com/
http://odorica-dariaion.blogspot.com/

miercuri, 13 aprilie 2011

Tara nimanui, tara la dispozitia jefuitorilor ei.... o tara abandonata

Ce mai este de zis, ce mai este de facut? Doamne  ajuta-ne sa iesim  din acest mare rahat in care ne-am bagat singuri. Viitorul este subru, cu aceste brute criminale la cirma tarii. Se stocheaza bani pentru  pomeni electorale, cu pesti imputiti. Asta in timp ce mor  oameni la usile spitalelor nestiind ca s-au inchis. Tiganii ne-au tiganizat tara, sufletul. Bestialitatea din ei s-a revarsat pe viata noastra,  ne urim de moarte unii pe altii, sintem neinduratori. Nu mai avem repere, nu mai avem de unde lua exemplu,... de la nimeni din  jurul nostru si mai ales de la televiziuni care  promoveaza nonvalorile, in cel mai bun caz, daca nu toaste cazaturile care  nu ar fi luate in seama nici pe strada, intr-o tara asezata mai ales din punct de vedere moral. Minciuna cruzimea, crima este  la orice colt de strada. Parca am fi o tara, ocupata de o armata straina si care este pusa ca sa ne distruga in toate felurile.  Iar revin  la tv. care spune prin  incolorele lor  moderatoare ca nu avem bani, dar banii nostrii se sifoneaza in alte buzunare, pe alte meleaguri. Noi ne uitam indobitociti la Iri, la Monica, la Oana si Pepe. Asta ne place, dar prin asta facem jocul jefuitorilor care indiferenti la ce se spune si se face ei merg inainte caci, au treaba lor cea masi importanta( pe linga petreceri de orice fel), devalizarea tarii si lasarea  datoriilor pe capul nostru. Parca aud in anii urmatori ce se va zice,  nu sint bani, avem datorii. Si nu numai de catre conducatorii care vor fi atunci  si chiar si de cei de acum care vor ramina la putere prin frauda. Si stiu bine ca moderatoarele incolore mintal, vor turui ca nu sint bani, ca avem de platit datorii de parca le-a facut mama mare. Chiar din vara am auzit ca avem de platit 2 miliarde euro(in afara de dobinzi de peste un miliard  de euro, pe care le platim si acum la imprumuturi), pe linga miliardul si pentru Uniunea Europeana ca doar noi intretinem tarile bogate, asa cum sintem din saracia noastra. Elena Udrea a refuzat sa mearga la U.E. sa dea socoteala de ce merge asa de rau turismul la noi. Ce sa spuna? Ca... .. e aleasa si are bugetul tarii pe mina, ca ea dicteaza totul pentru ca ......este pe placul....cuiva.....care e ....vorba altcuiva "O pleasca pe capul tarii." Ce retardati mintal mai au si unii oameni  de cultura. Dar Elena noastra de Plescoi e cea mai tare.  Stradaniile ei de a aduce  putina satisfactie cuiva ii sint rasplatite prin miliarde de euro pe mina ca se joace cum vrea ea, incit nu a gindit vreodata neamul tiganesc. Dar la Cocos va ginditi? Ce o fi in sufletului cu toate ca,  i se satisfac prin consoarta  toate placerile banesti.Dar chiar asa sa  lasi de nevoie nevasta, sa faca ce vrea altul cu ea. Altul  care datorita bauturii..... este nul......
Vedeti  ca alta faina se mesteca la  moara tarii? Ce profesori, ce medici, ce spitale, ce bolnavi?  Ce saracie? Lasa cu cit sint ei mai prostiti, mai flaminzi, mai umiliti, cu atit  mai bine pentru noi. Ei merg la spitale in strainatate, isi duc copii la scolile cele mai prestigioase ale lumii.  Ne folosesc numai pentru a produce bani la bugetul Elenei  si a ne folosi,  pentru a lua imprumuturi pentru  noi si  pentru campaniile electorale, unde vor fi realesi. Sat fara ciini, este tara noastra acum. Daca ar veni armata de ocupatie peste noi si tot ar fi mai milosi. Dar nu e totul pierdut, daca vrem  putem sa dam din spinarea noastra cocosata de necazuri, pe acesti dusmani care  atenteaza la fiinta noastra nationala, la fibra tarii. Eu va sint alaturi. Sa aveti mereu incredere in mine.
 Capul sus, pieptul inasinte !!! papapa
http://singurafelina.blogspot.com/

luni, 11 aprilie 2011

PLESU SI LIICEANU , doua JAVRE lamentabile.

BANI, CAT MAI MULTI BANI !


De cateva luni incoace, televiziunea romana ne “ofera’” duminica 50 de minute de recital al celor doi pupincuristi basisti ,la ora de varf, un fel de barfa in doi, pe care ar fi putut sa o faca si la ei acasa, sau la carciuma din colt.Emisiunea este reluata si seara pe tv cultural si apoi luni, tot pe tv cultural.
Este evident faptul ca cei doi “strigoi” incearca din rasputeri sa-si dreaga imaginea de “borfasi” din clanul Basescu, dar persista, prin aluzii ,uneori stravezii, sa-l sustina pe BASESCU si regimul sau falimentar si criminal, cu tot felul de teorii asa zis filozofice, de proasta factura.
Recunosc ca ma uit la emisiunea lor, ca la o emisiune cu Stan si Bran, in care acesti ratati discuta despre “eu”, vanitate, orgoliu, trufie, ei fiind depozitarii adevarului despre aceste precepte, impanand discutia cu citate din filozofii clasici, pe care nestiindu-le pe de rost, le citesc de pe foile aflate in fata lor, uneori chiar gresit si neavenit.
Fara a mai pune la socoteala faptul ca tot discursul lor este in van deoarece telespectatorii tvr1 sunt in genere oameni simpli, care nu prea inteleg ce vor ei sa spuna, remarc faptul ca cei doi chiar cred ca emisiunea lor este audiata si chiar “inteleasa” de cei multi.
Noica, maestrul lor, cred ca se invarteste in mormant la vederea acestor jalnice specimene ale “societatii civile” , pe care el , Noica, a crezut ca-i va putea face ,daca nu filozofi, cel putin formatori de opinie, ganditori ,sustinatori ai liberatatii si democratiei si nu niste papagali, pamfletari de mana a saptea. Toata emisiunea cei doi se incrunta ,privesc tulbure si semnificativ, isi freaca picioarele ca greierii noaptea in iarba, aducandu-si laude unul la altul, completandu-se, si, din cand in cand, contrazicandu-se, ca sa dea bine la auditor.Doamne, unde esti tu Noica, Cioran, ca sa vedeti ce ati lasat in urma voastra!
http://mercenarul.weblog.ro/

http://singurafelina.blogspot.com/

Un francez a fost prins cu un roman in lesa....

Un francez a fost prins cu un roman in lesa
Tribunalul Corectional din Carcassonne a decis amendarea cu zece euro a unui cuplu de homosexuali, prins de politisti pe o strada principala, care au observat ca unul dintre barbati il tinea pe celalalt intr-o lesa legata in jurul sexului.
 
Un barbat de 63 de ani isi tinea partenerul, un roman de 50 de ani, legat cu o lesa, prinsa de prohab, potrivit declaratiilor acestora, citate de www.20min.ch.

Astfel, cei doi au fost retinuti, de politistii municipali, sub acuzatia de atentat la pudoare, transmite MEDIAFAX.

Ei au fost dusi in fata unui judecator, sambata, care a decis amendarea cu zece euro, cu suspendare, cerandu-le celor doi sa-si rezerve jocurile intime la domiciliu.

http://singurafelina.blogspot.com/

duminică, 10 aprilie 2011

Nu m-a lasat sufletul sa nu o pun.....

sursa :  http://ninulescu.blogspot.com/

Alba ca Zapada


De multe ori as vrea sa fiu  eu Alba ca Zapada, sa mor putin si cind ma voi trezi, toata aceasta haita de lupi flaminzi si nesatuli din fruntea tarii alesi de noi, sa fi disparut si sa mi se spuna ca am visat urit si nu a fost nimic adevarat. 
Totul a fost o gluma in mintea mea. 
Cind vad ca li se  adreseaza  acestor pungasi, cu numele de domnule Prim Ministru, domnule ministru, parca zic ca, nu este adevarat. Sa dispara toata aceasta ceata de  cazaturi, tigani, borfasi de cea mai joasa speta. 
Vreau sa mor putin, pentru ca apoi sa ma trezesc, sa zimbesc si sa ma bucur ca totul nu a fost decit un vis urit. Si cind voi povesti ce urit am visat, sa fiu linistita cu cuvintele: " Dar cumn ti-ai putut imagina chiar si in vis ca, asa ceva se putea intimpla tarii noastre, poporului nostru blind.?
Vedeti si dvs. daca priviti de la distanta ca  asa ceva nu se poate intimpla, dar totusi totul se intimpla aievea. Oamenii cu sanatatea distrusa, mortii care nu vor invia niciodata, educatia copiilor in scoala  este o  oportunitate pierduta.
Nu vom putea recupera aceste pierderi nici in 100 de ani ! Cit de mult as vrea ca totul sa fie doar un vis urit.......
Eu nu stiu daca voi mai apuca macar, un inceput de  raza de soare pentru noi romanii care ne-am vindut pentru......
http://odorica-dariaion.blogspot.com/

Simona Fica Exploziv-news.ro

Comunicat Exploziv-News.ro/

 Exploziv-news propune autoritatilor, deezvaluirea locatiei unde se afla Dinel Staicu, contra demiterii si cercetarea penala a gen. Pahontu(dir.SPP) si Balint(sef BSIJ) pentru periclitarea Sigurantei Statului!

De fuga lui Dinel STAICU este principal vinovat seful SRI Dolj, colonelul Stefan VLADUTESCU! Exploziv-News l-a informat pe acesta inca de anul trecut ca STAICU intentioneaza sa se sustraga pedepsei cu inchisoarea. Ce-a facut cu informarea? Asfel, in luna august 2010, semnatara acestui material a inmanat colonelului VLADUTESCU, prin intermediul colonelului Gh. VOINEA de la Serviciul Roman de Informatii Dolj, o nota informativa semnata “ANDREEA” (da, am fost informator SRI! E vreo problema?), prin care avertizam autoritatile competente de faptul ca fostul boss de la SIF Oltenia intentioneaza sa fuga din Romania. Mai mult de-atat, in data de 11 decembrie a anului trecut, am publicat o alta informatie, de data aceasta pentru DIICOT, cu urmatorul text: “ExN a sesizat Oficiul pentru Prevenirea Spalarii Banilor ca un transfer dubios s-a facut, intr-o singura transa, din Romania, cu destinatia Venezuela. Este vorba despre suma de 157 milioane de dolari ce provin din deturnare de fonduri de la SIF Oltenia, si au fost transferati de catre Dinel STAICU (finul fostului ofiter KGB Ristea PRIBOI). Transferul a fost “posibil” ca urmare a interventiei, la o Banca venezueleana, a lui Vitali MACHITSKI, mafiotul rus din spatele grupului MARCO, proprietar al ALRO Slatina. MACHITSKI a fost pus in legatura de catre PRIBOI cu finul sau STAICU inca de acum 10 ani, iar PRIBOI (care este si nasul fostului premier Adrian NASTASE) a fost omul de legatura al KGB in Romania, fiind racolat de catre rusi in anul 1984, cand lucra in DIE. Facem precizarile ca: 1. bossul de la SIF Oltenia intentioneaza sa fuga din Romania, ca urmare a unei condamnari penale, 2. el a vandut, in acest sens (tot ilegal, si subevaluate) si active importante din SIF (cum ar fi Complexele Orizont si Dacia, din Craiova), lui Gheorghe BICA, chestor de Politie, fost sef al BCCOA Dolj, 3. in eventualitatea ca ar fi fost descoperit, in urma cu cateva luni el a obtinut, contra sumei de 100.000 de euro (bani proveniti tot de la SIF Oltenia si care nu se mai regasesc in contabilitate), un “certificat” medical emis de o Clinica din Germania, cu diagnosticul fals de “neoplasm (cancer – n.r.) generalizat”, pentru a scapa de o eventuala detentie. Vom asista la o reeditare a episodului “Hayssam” (facut scapat de un procuror-traficant de arme, Ciprian NASTASIU), sau il va scapa deputatul PSD Valeriu ZGONEA (cel care l-a adapostit, in vila sa din Bucuresti, si pe nasul PRIBOI atunci cand acesta, la randul lui, era cautat de Interpol)?”. Proba ca am scris acest material se afla aici: http://www.exploziv-news.ro/coruptie/711-informare-gis-ssr-dinel-staicu-finul-lui-ristea-priboi-a-transferat-recent-in-venezuela-157-milioane-dolari-din-deturnare-de-fonduri-de-la-sif-oltenia-cu-ajutorul-rusilor-de-la-alro-.html Au trecut de atunci cinci luni, DIICOT a dormit in izmene, iar STAICU a reusit sa fuga. UNDE? Pai, in VENEZUELA! Exploziv-News detine adresa la care se ascunde acum finul lui Ristea PRIBOI. Si, ca sa invatam minte autoritatile sa ia in seama ceea ce scriem, ca sa nu se mai faca de ras cu alte ocazii, propunem, public si pe fata, un targ corect: NOI va dam adresa lui Staicu (Un bonus pentru DIICOT: persoana care il gazduieste pe STAICU in Venezuela se numeste ILIE PASCALAU!), VOI ii alungati de la conducerea SPP si BSIJ pe idiotii care conduc cele doua institutii. De ce? Pentru ca cei doi, Lucian PAHONTU si Zoltan BALINT reprezinta o amenintare reala la viata Presedintelui Romaniei. Si una e sa dai tunuri la BIR, ca Dinel Staicu, si alta e sa atentezi la viata unui Sef de Stat. Asadar, Staicu contra Pahontu si Balint (ca, pe urma, daca i se intampla ceva lui Traian BASESCU, din cauza celor doi tradatori ce ling mana adevaratului lor stapan, Adrian NASTASE, nu mai putem indrepta NIMIC). OFERTA NU ESTE NEGOCIABILA! 
Simona Ela FICA
http://exploziv-news.ro/
http://singurafelina2.blogspot.com/

Comunicat al Noii Drepte Cluj

Comunicat al Noii Drepte Cluj: Organismele modificate genetic, Monsanto si „biologii patriei noastre”

Organismele Modificate Genetic (OMG) sunt in primul rând un produs al biotehnologiei moderne. De fiecare dată când un genetician sau un bioinginer va fi întrebat despre OMG, va spune doar că sunt necesare progresului științific, evitând să se pronunțe, de obicei, despre utilizarea lor in masă. Pentru oamenii de știința care le creează, organismele acestea reprezintă munca vieții lor, dar sa nu uităm ca munca lor se desfășoară in laborator.
OMG-urile vegetale au fost introduse in SUA pentru consum uman începând cu anii 70. In acești 40 de ani aproape niciun studiu n-a fost făcut pentru a vedea impactul asupra mediului si asupra consumatorilor din aceasta tara. Totodată surse neoficiale din SUA susțin ca siropul din porumbul modificat genetic, care reprezintă 70% din porumbul cultivat, are o legătura directa cu creșterea exponențiala a obezității in ultimii 30 de ani. Modificarea genetica care face ca porumbul sa fie rezistent la insecte are ca efect secundar crearea de noi aminoacizi in porumb, al căror impact asupra omului încă nu a fost studiat.
Companiile producătoare de sămânța modificata genetic din care reprezentativa este Monsanto proclama salvarea omenirii de la foamete prin extinderea culturilor modificate genetic. Evident ca riscurile nu au loc în discuție, iar când discuția este provocată apar nenumărați indivizi bine plătiți care susțin ca nu există riscuri nici pentru mediu, nici pentru oameni. Dintre riscurile plantelor modificate genetic amintim:
- intoxicarea altor specii decât ținta de către plantele insecticid și producerea unor dezechilibre majore in mediul natural
- contaminarea speciilor înrudite din flora spontana cu polen modificat genetic
- apariția raselor rezistente de dăunători la plantele insecticid si superburuienilor rezistente la erbicide
- impactul negativ asupra sănătății oamenilor si animalelor: alergii, transmiterea rezistentei la antibiotice, modificări la nivelul organelor interne si scăderi semnificative in greutate plus creșterea agresivității la cobaii hrăniți cu soia modificata genetic
Biologul Marcela Badea: “Organismele modificate genetic nu sunt otrăvuri”. Doamna biolog, defapt bioinginer cu granturi imense de la organisme de stat inexistente. Evitând subiectul, ea ne vorbește despre E-uri si obezitate, despre studii inexistente si despre lucruri care sunt departe de realitate.
Cat despre Ministrul agriculturii Valeriu Tabără nu sunt multe de spus. Visul sau este sa înlocuiască „învechitul” ecosistem romanesc cu unul nou, creat de el. Visul sau va deveni realitate prin compania Monsanto. Ca un cavaler al biotehnologiei, călărind funcția de ministru a pornit cruciada împotriva culturilor autohtone mult prea “neproductive si ineficiente”. Cu ciocanul în mana şi cu blazonul secerii pe scut, ne va lăsa pe noi „învechiții” la secerat în urma lui.
Biroul de Presă al Noii Drepte Cluj
http://blog.nouadreapta.org/
http://singurafelina.blogspot.com/