Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 26 martie 2011

Fernando Alonso (n.1981)


Alonso: "Nadie puede creer que esta distancia es real"Fernando Alonso analizó la jornada de clasificación del Gran Premio de Australia tras hacerse con la quinta plaza y reconoció que "era lo mejor que podíamos hacer. Dimos lo máximo a lo que aspirábamos". "Estamos contentos por el resultado, no por cómo se ha hecho", aseguró el piloto de Ferrari.

"Nos gustaría ir más rápido. Australia siempre depara carreras emocionantes y creemos que algún piloto que se ha clasificado este sábado en las primeras posiciones no va a acabar el domingo. Hemos hecho un buen trabajo y creo que podemos estar por delante de McLaren en este Gran Premio", afirmó Alonso.

"Hay que dejar tiempo al campeonato para saber dónde está cada escudería. Nosotros hemos perdido unas décimas en la jornada de clasificación y esperamos recuperarlas tanto para mañana como para el Gran Premio de Malasia", añadió.

El pilo asturiano está convencido, además, de que "el coche no ha dado su potencial real" y considera que el Ferrari está mucho más cerca de lo que dice el crono. Nadie se cree que vayamos a estar a esta distancia toda la temporada", cree Fernando, seguro de que será al contrario y estarán muy cerca en la próxima carreras.

"Hoy hemos perdido algo, no sabemos qué. Tenemos que revisarlo y mejorar. El objetivo, mirando nuestra fiabilidad y fortaleza en las tandas largas, debe ser el podio", sentenció

Marca

Me tranquilizan algo estas palabras de Fernando ya que,, el hecho de que Red bull esté por delante era esperable pero no con tanta diferencia, luego está lo de McLaren, si puede estar ahí en dos semanas Ferrari debería poder también, cierto que no acaban todos en Australia, así que hay que tener cuidado,a ver si dan con lo que hace que el coche no esté donde apuntaba y a ver si se consigue ese podio
http://formuladeportes.blogspot.com/
http://odorica.blogspot.com/

Cum au suferit soldatii englezi, un atac acut de diaree, pe cimpul de batalie


Febra tifoida si dezinteria asociata au schimbat cursul istoriei.
Epidemiile loveau soldatii de pe cimpul de lupta, inclinind balanta victoriei catre armata cu o stare de sanatate mai buna.
Imaginea a zeci de mii de soldati afectati de diaree, lipsiti de toalete, hirtie igienica si intimitate a fost o realitate obisnuita.
Soldatii beau apa din riurile unde comunitatile din amonte, deversau  deseurile.
Istoria militara este plina de referiti la : "boala de campanie", " armata in fundul gol", "luptatori fara nadragi".
In batalia de la Crecy in 1346, soldatii englezi au fost ucisi de francezi cind erau cu pantalonii in vine:).
In 26 aug. armata britanica sub comanda lui Eduard al 3-lea, 4.000 infanteristi si 10.000 arcasi a suferit un atac acut de diaree pe cimpul de lupta, contaminind Sena in aval.
http://lovendal.ro/
http://odorica.blogspot.com/

Cuvintul comandantului Horia Sima

http://blog.nouadreapta.org/
http://singurafelina.blogspot.com/

vineri, 25 martie 2011

Nationalismul radical, magnet pentru tinerii germani

Sursa: FrontPress
Partidele de sistem au răsuflat uşurate pentru că cea mai mare formaţiune naţionalistă din Germania nu a reuşit să intre în parlamentul local din landul Saxony-Anhalt, în urma scrutinului regional de la sfârşitul săptămânii trecute.
A lipist foarte puţin ca plafonul de 5 la sută să fie atins de Partidul Naţional-Democrat din Germania (NPD). Naţionaliştii au obţinut 4,6 procente, adică peste 45.000 de voturi, foarte multe din partea tinerilor. Conform studiilor, 15 la sută din tinerii sub 30 de ani au votat pentru NPD.
“Pericolul naţionalismului extremist” continuă însă să sperie analiştii. Profesorul Hajo Funke, comentator politic şi sociolog, a declarat că NPD-ul, deşi nu a intrat în parlament, are o influenţă în landul Saxony-Anhalt prin faptul că atrage mulţi tineri.
Naţionaliştii au obţinut mai multe voturi în zonele rurale şi în orăşelele mici. Acest lucru este explicat de specialişti prin faptul că marile aglomerări urbane din Germania sunt “multiculturale”, mesajele patriotice radicale penetrând mai greu spaţiul public.
După alegerile regionale de duminca trecută, au intrat în parlamentul landului est-german creştin-democraţii, care au ieşit pe primul loc, post-comuniştii de la Partidul Stângii, care au obţinut locul al doilea, urmaţi de social-democraţi şi ecologişti. În landul Saxony-Anhalt se înregistrează cea mai mare rată a şomajului din Germania şi sunt cele mai mici salarii din ţară.
sursa   http://blog.nouadreapta.org/
http://odorica.blogspot.com/

Rusinea zilei

http://garduldefier.wordpress.com/
http://singurafelina.blogspot.com/

Pentru minm .......

.. Cum să cuprind..
Cum să-Ţi cuprind înteaga frumuseţe
Când mintea nu-i în stare să-nţeleagă
Cum dintre-atâtea mii şi mii de feţe
Nu-i una, Doamne, să Ţi-o ştiu întreagă
Cum să-Ţi cuprind întreaga-nţelepciune
Când gândul meu nu poate să ajungă
Mai sus de cer şi lutul se opune
Şi din cuvânt de face-o noapte lungă
Cu să cuprind întreaga bunătate
Când inima mi-e cât un pumn de mică
Şi într-o cuşcă de pământ se zbate
Şi tremură de moarte şi de frică
Şi cum să văd când nu am ochi să vadă
Şi nu-s destui în ei să mi Te prindă
Şi-o pânză mare, groasă de zăpadă
Mi-acoperă lumina din oglindă
Şi ce-ar putea să ştie un grăunte
De marea mare-n care-i pus să fie
Ce ştie praful ce-i acela munte
Ce ştie clipa cât e-o veşnicie
Şi cum să ştiu şi să Te-nvăţ mai bine
Când nevăzut Tu eşti mereu în toate
Şi tot ce este s-a făcut prin Tine
Şi eşti ce eşti şi poţi ce nu se poate
Deci, cum să prind ce-i fără de măsură
Şi să-nţeleg ce este-n mii de feţe
Vorbeşte-mi, Doamne, gură către gură
Răspunde-mi, Doamne, când Îţi dau bineţe !…
..autor Sanja Cristea Tiberian..
..WEEKEND FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!Kiss

joi, 24 martie 2011

Washingtonul preocupat de aventurile lui Basescu.......cu.....

joi, 24 martie 2011

Washingtonul preocupat de aventurile lui Băsescu cu Elena Udrea si Monica Ridzi

Traian Basescu primeste doua lovituri intr-o singura zi, una e legata de fratele sau care ar fi urmat sa primeasca mita de la Bercea Mondial ca sa-l scoata bazma curata, iar a doua e legata de telegramele Wikileaks.

A aparut cablograma prin care Ambasada SUA de la Bucuresti trimitea informatia picanta ca Elena Udrea si Monica Iacob Ridzi ar fi iubitele presedintelui Romaniei, ceea ce e pe cale sa iste un nou scandal, de data asta foarte spumos, de presa, care ar putea pune in umbra cele doua mari telenovele, divorturile cuplurilor Monica - Irinel Columneanu si Oana - Pepe. Trebuie sa recunoasteam ca o astfel de informatie transoceanica bate orice idila locala.

Pe de alta parte, se pare ca cele doua scandaluri vor fi speculate de adversarii presedintelui, cei carora Basescu le pregatea noi scandaluri, prin desecretizarea unor dosare ale SRI, care au fost trimise la CNSAS. 

Elena Udrea a acuzat, pe contul sau de Facebook, "aplecarea spre barfe si placerea de a denigra tara". "Povestea WikiLeaks continua. Eu cred ca diplomatii acreditati la Bucuresti se ocupa cu lucruri serioase, nu de colectionarea si transmiterea de barfe la nivel de colt de cartier, de la diverse personaje pline de penibil", a scris ministrul, joi dimineata, pe reteaua de socializare, vizibil iritata. Monica Ridzi nu i-a urmat, insa exemplul.
sursa
WikiLeaks.ro documente
http://dariaion.blogspot.com/

Tovarase parlamentar P.S.D. Madalin Voicu, trupul unui om - fie el si cadavru ! Nu-i demn de pus pe foc!

Madalin VOICU. Se stie despre el ca: este fiul muzicianului Ion VOICU, este parlamentar al Partidului Social Democrat. DAR nu se stia despre el ca este criminal. Madalin VOICU este un criminal. A ucis un om. Cand? In anul 1978. L-a calcat cu masina. Cu masina lui de beizadea de stab care-i canta lautaresti la masa lui Ceausescu. In 1978, colonelul Vasile BAJENARU, seful cercetarilor penale din cadrul Militiei Capitalei, si Mircea VIRBAN, secretarul de partid, au primit ordin “sa nu inceapa nicio ancheta in cazul Voicu Madalin”, deoarece Ion Voicu era prieten cu Ceausescu. Cum au scapat cei trei de “probe”? Simplu. Dar infiorator: cel ucis de Madalin a fost ars la crematoriu, fara sa i se cunoasca numele. A trecut mult timp de-atunci. Prea mult. Fapta s-a prescris. Dar constiinta ce zice, tovarase “MEDELIN”?
http://exploziv-news.ro/
http:// odorica.blogspot.com/

La noi .....Parodie dupa Octavian Goga

miercuri, 23 martie 2011

Ne vom iubi la fel pina la moarte

Fondu Fleurs Etoiles
Fondu Fleurs EtoilesCum aş putea să mi-te-aduc aproape?
Femeie ce doar linişte îmi cere!
Să-ţi admir umbra ochilor de miere,
Când buzele mi le-odihnesc pe pleoape.


Să mă răsfeţi c-o dulce sărutare
Şi trupul alb de-l dărui, eu să tac,
De toată a lui virtute ţi-l dezbrac,
Ca să-l îl iubesc profund şi cu ardoare.


În ochii tăi, senini să mă tot pierd,
Să rătăcesc în ei ca-ntr-o cetate.
Să ne dorim doar clipe minunate,
Când eşti a mea, mereu să te dezmierd.


Fericit mi-e gândul către tine
Iar timpul, cu-a lui aripă ma-apasă,
Te-aştept să vii, iubita mea frumoasă,
Iubirea s-o trăieşti pătimaş cu mine.

Anii ce-or veni, nu vor desparte…
Ba, ne-or aduna, pe drumul vieţii.
Când noi mereu, ca-n anii tinereţii,
Ne vom iubi la fel, până la moarte.
Sursa:

http://trandafirul-roz.blogspot.com/
http://dariaion.blogspot.com/

Cine ne apara pe noi romanii de agresiuni?

Subiectul: Editorial
Autor: Mihai Ţuburlui-ND Neamţ
Dupa congresul UDMR in care prim-ministrul Romaniei Emil Boc si presedintii principalelor partide de opozitie, PSD si PNL luau pozitie de drepti la auzul imnului Ungariei, dupa provocarile politicienilor maghiari de rang inalt veniti de la Budapesta pentru a serba ziua ungurilor de pretutindeni fix in tara noastra, dupa teatrul de papusi cu chipul lui Avram Iancu spanzurat in piata publica undeva la Miercurea Ciuc de catre un cetatean roman de etnie maghiara ce traieste din banii mei pentru ca este bugetar si dupa lipsa de reactie a actualei guvernari politice romanesti la agresiunile verbale adresate romanilor de catre oficialitatile maghiare cu prilejul zilei de 15 martie, organizatia Noua Dreapta este tot mai hotarata sa infiinteze aripa politica care sa fie adevaratul pol nationalist al Romaniei, asta pentru ca ne-am saturat de falsi patrioti care chipurile apara valorile noastre nationale.
Noi romanii am fost foarte siderati de faptul ca, deocamdata unicul partid nationalist, fie el si de stanga asa cum se intituleaza PRM, a fost lipsit de vlaga in tot circul provocat de catre sovinii maghiari. Nicio reactie din partea acestora, semn ca ei nici nu exista si sunt doar niste pioni pe o tabla de sah a atragerii de voturi pentru un partid sau altul, adica un fel de UDMR mai mic, folosit doar in scop electoral. Asteptam ca presedintele PRM sa initieze un protest in strada (sic!), acolo unde este locul adevaratilor luptatori, sa iasa in public, sa manifesteze pentru apararea idolului ardelenilor si al tuturor romanilor Avram Iancu, dar nimic dintoate astea nu s-a intamplat! Probabil ca lingaii securisti si fosti comunisti s-au saturat de Vadim si cloaca sa infecta numita PRM care nu stiu pe cine mai poate prosti in tara asta si s-au mutat cu arme si bagaje in tabara interlopului Dan Diaconescu de la OTV, sa o caute pe Elodia.
Nu ma asteptam nicicand la o reactie din partea presedentiei Romaniei pentru ca rolul actualului conducator al statului, din punct de vedere constitutional stiu ca este unul simbolic, folosit doar in relatiile de buna prietenie cu celelalte tari. Intr-un fel este bine ce se intampla pe actuala scena politica a tarii. Observam lipsa de reactie a cartelurile interlope de tip mafiot PSD, PDL, PNL, UNPR si UDMR la problemele de politica interna si internationala la care Romania trebuie sa aiba un raspuns clar si obiectiv. Vedem cum acesti impostori politici procedeaza de ani de zile in proiectul lor diabolic de defaimare a Romaniei si ne-am saturat de ei ca de mere padurete.
Continuarea:
http://blog.nouadreapta.org/
http://singurafelina.blogspot.com/

marți, 22 martie 2011

La Multi Ani S.R.I. !!!!|

LA MULȚI ANI, S.R.I. IATĂ ȘI UN CADOU DE LA EXPLOZIV-NEWS:Pe data de 26 martie 2011, Serviciul Român de Informaţii aniversează 21 de ani de la înfiinţarea sa. Exploziv-News le urează – dar numai PROFESIONIȘTILOR din instituție (și nu cozilor de topor!) – putere de muncă, realizări depline și să nu se abată de la calea dreaptă spre succes deoarece, între bucuriile pe care ni le facem nouă înșine sau altora, nu-i alta mai de preț decât ÎMPLINIREA profesională și satisfacția lucrului făcut așa cum trebuie. Iar pentru că la ceas aniversar românul nu vine niciodată cu mâna goală, facem cadou SRI fotografia alăturată, cu specificarea că cele două personaje imortalizate (FRANCISC si DANA TOBA - ea este colonel in STS!) desfășoară activități de vânzare de dosare clasificate din STS și SPP, ei ocupându-se și cu „hecăreala” sistemelor intranet ale Serviciului Român de Informații. Băieți… SUCCES! (daca vreti mai multe detalii despre indivizii din fotografie, lasati deoparte orgoliul si cereti-le colegilor din SIE si DGIA dosarele celor doi!)...

Simona Ela FICA 
http://singurafelina.blogspot.com/

Un banc.......


Două blonde mergeau pe stradă când, la un moment dat, văd un puşti fumând şi-l iau la întrebări:
- În ce clasă eşti?
- În clasa a doua.
Una dintre ele începe să-l certe, în timp ce a doua îi spune:
- Ce-ai cu el? Tu în clasa a doua nu fumai?!
- Ba da, dar eu aveam 18 ani!

O zi faina !!!
Kisshttp://odorica.blogspot.com/

Sa nazuim spre mai bine !!!!!

 •   • Ma uit cum  discuta pe posturiile  de nisa in special, pina la epuizare, oameni de cea mai mare importanta, specialisti in legile interne si internationale. Ei nu inteleg ca aici in tara, nu exista lege, asa cum nu exista politica externa, a Romaniei.Jefuitorii nostrii ne urasc si  vor eliminarea noastra pe plan international.
  Totul este facut pentru noi, sau mai bine zis impotriva noastra, cu ranchiuna si cu o ura viscerala, pentru distrugerea fiintei noastre ca neam si a teritoriului pe care sintem de peste 2000 ani.
  Starea noastra blegoasa  tocmai asta face, ajuta la  eliminarea  acestui neam si acestei tari prin globalizare, sa nu mai fim autodefiniti prin nimic. De asta se lupta contra nationalismului, singurul care mai poate salva tara noastra, de la eliminarea fizica si teritoriala. Se vrea fim o provincie  tiganizata,  ramasa in urma cu secole, mai ales in agricultura, uitata chiar  de batrina Europa. Nedrept pentru neamul nostru care a fost,  avangarda impotriva turcilor si popoarelor nomade dind timp europenilor sa progreseze  din toate punctele de vedere, inclusiv al legilor si acum sa ne rida in nas ca sintem inapoiati.
  Nu intereseaza pe guvernantii nostrii, care poate sint mina in mina, cu dusmanii tarii noastre bogate, dar stoarsa pina  la ultima picatura de bogatiile ei si anihilarea gindirii noastre colective. Caci ne-am plictisit si dormim, ceea ce face bine  bestiilor care ne conduc. Somnul (r)natiunii naste monstrii. Si inca nu am vazut  partea urita a  acestui comportament.
  A fost mult pina ne-a adus in stadiul de indobitocire, ca acum ne manevreaza cum vor ei.Sa nu ne lasam doboriti definitiv, sa  nu ne putem scula niciodata, de un om josnic pentru care ar fi prea mult si functia de sef de echipa de muncitori necalificati. S-a dovedit si pina acum  in politica interna si in politica externa (inexistanta) ca, habar nu are de nimic in perioadele de trezire din mahmureala,  dupa  vesnicile betii crunte. Palaria lui de Sef al Romaniei este prea mare, pentru tartacuta lui goala pe dinauntru.Curaj ! V-am spu, totul depinde numai de noi de a  scurta perioada de refacere dupa  ranirea grava, a fiintei noastre nationale. Sa fim uniti si sa avem incredere in puterile noastre ca, nimeni nu ne vrea binele in frunte cu conducatorii hoti, de la conducerea Romaniei. Nadejdea este numai in noi. Stiti vorba liberalilor de la inceputul secolului XX, "Prin noi insine".Sint alaturi de voi, aveti incredere in mine. Sa fim demni urmasi ai  generatilor trecute care si-au dat viata pentru viitorul nostru, pe care il considerau asigurat si luminos. Si conducatorii de acum ce au facut? Au facut tara praf si pe noi odata cu tara.
  Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
  http://singurafelina.blogspot.com/

  luni, 21 martie 2011

  Criza mare la scotieni..........:))))))


  Wink...nu va mai plingeti ca este criza...uite la scotieni ca nu au bani nici de chiloti!!!
  Laughing
  Nu cred ca este din cauza crizei caci, despre scotieni se spunea ca sint  zgirciti,  atunci cind eram mica circula bancul ca  scotienii merg o zi pe virfuri si o zi pe calciie ca sa nu toceasca toata talpa !!!!!

  Kiss http://odorica.blogspot.com/

  NU ne-am saturat oare?

  Announce NU ne-am saturat oare?


  NU ne-am saturat oare sa le platim bancilor ceea ce nu li se cuvine?
  NU ne-am saturat oare sa fim condusi de niste inculti, abjecti, hoti si perversi?
  NU ne-am saturat oare sa fim niste nimicuri in fata celor ce au ceva mai multi bani?
  NU ne-am saturat oare sa ne invete cei care nu stiu pe ce lume se afla?
  NU ne-am saturat oare sa murim in razboaie ce nu sunt ale noastre?
  NU ne-am saturat oare de pseudo-teroristi?
  NU ne-am saturat oare de angajari pe pile?
  NU ne-am saturat oare de lipsa de respect cu care suntem tratati?
  NU ne-am saturat oare de prosti educati de televizor?
  NU ne-am saturat oare de formatori de opinie?
  NU ne-am saturat oare de pseudo-intelectuali?
  NU ne-am saturat oare de scoala prost facuta?
  NU ne-am saturat oare de toti dobitocii?
  NU ne-am saturat oare de cei care folosesc tara ca pe gradina lor?
  NU ne-am saturat oare de conducatorii nostrii care stau inclinati in fata intereselor externe?
  NU ne-am saturat oare sa importam ceea ce avem deja pe teritoriul tarii?
  NU ne-am saturat oare ca studentii sa nu mai insemne nimic?
  NU ne-am saturat oare sa fim atat de divizati?
  NU ne-am saturat oare sa fim catalogati?
  NU ne-am saturat oare sa dam bani pe nimicuri ?
  NU ne-am saturat oare sa nu contam?
  NU ne-am saturat oare sa ne uitam la imagini cu PIATA REVOLUTIEI si sa nu facem nimic?
  NU ne-am saturat oare sa fim priviti ca potentiali infractori?
  NU ne-am saturat oare ca radicalul din munca noastra sa se transforme in bani?
  NU ne-am saturat oare de minciuna?
  NU ne-am saturat oare de trusturile media?
  NU ne-am saturat oare de frica?
  NU ne-am saturat oare de tot ce ne-au bagat pe gat?
  NU ne-am saturat oare sa fim obligati sa alegem dintre doua rele?

  NU ne-am saturat oare?
  E timpul unei schimbari in bine pentru oameni, o schimbare gandita de oameni carora le pasa de semenii lor.
  sursa: http://stareanatiunii.com/
  http://odorica.blogspot.com/

  duminică, 20 martie 2011

  duminică, 20 martie 2011

  Hot sa fii, noroc sa ai !!!!

  Noroc chior au derbedeii de la conducerea tarii. Tocmai acum cind  trebuiau  aruncati in surturi  in chiur pentru toate magariile pe care nu le-au facut si ne-au adus in sapa de lemn, tocmai acum  a dat norocuul peste ei. Ba este vorba de  Egipt, ba a venit cutremurul cel mai de 9 ngrade pe scara Rihter in Japonia, ba acum este interventia Natiunilor Unite in Libia. Si uite asa  primul jacuzzist, se vede clar ca a facut c.... in jacuzzi, caci asa pampalau cu femeile , facindu-si tatal de ris,  este obedientul de serviciu  caraghiosul nostru al tuturor. Daca nu ar fi de plins, ar fi de tot risul. Cind ma uit la el imi trece dorul de  a merge la un spectocol vesel de teatru. Totul arata clar ca este  un pericol pentru comicii nostrii si  concureaza pe viu la comici vestiti ai ecranului romanesc." Prost sa fii noroc sa ai " vorba lui Nea niculai.
  Sper sa iesim curind  din cadrul  posturilor tv. de nisa. Sa nu mai bata din gura  asazisele  moderatoare, care macina din gura pina ne inebuneste.
   Transmit sotilor si prietenilor lor toata compasiunea mea si le tin pumnii ca sa nu inebuneasca. Ca pe mine jumatate m-au inebunit. Am vrut sa fie un Pa valoros, dar uite ce a iesit. Si asta din cauza norocului porcesc,  pe care se bizuie hotii  cu parasutele lor, de la conducerea tarii. Hai sa ne vedem de ale noastre ca aici in tara suferim din cauza lor ,care acum nu-si mai incap in piele de bucurie, pentru ca  avem ce toca si la ce ne gindi si nu la burta care ghiortaie de foame si la ziua cind  vom fi dati in drum  de catre banci,carora nu le-am platit  ratele. Curaj!!!  Sint alaturi de voi. Totul depinde numai de vointa noastra, sa dam jos sleahta asta de nemernici.Fac pariu ca la anul pe vremea asta  Romania este tot ultima din Europa si Japonia isi reia  locul fruntas in economiile lumii.
  Capul sus, pieptul inainte !!! papapa 
  http://odorica.blogspot.com/

  Marsul memorial Avram Iancu de la Cluj-Napoca

  Marşul Memorial Avram Iancu de la Cluj-Napoca. Tudor Ionescu, liderul Noii Drepte: Vom trimite tineri naţionalişti în Parlamentul României şi nu vom mai lăsa partidele să trădeze Ţara

  Sursa: NapocaNews
  Circa 500 de membri ai Asociaţiei Noua Dreaptă au participat, sâmbătă, la un marş în memoria lui Avram Iancu, în centrul municipiului Cluj-Napoca, strigând “România românilor”, “Unitate naţională” şi “Harghita, Covasna, pământ românesc”. Participanţii la manifestare s-au adunat, în jurul orei 12.00, la statuia Memorandiştilor din Cluj-Napoca, având steaguri tricolore, steaguri ale Asociaţiei Noua Dreaptă, tablouri şi portrete ale lui Avram Iancu. De asemenea, ei au avut bannere pe care scrie “România este stat naţional suveran şi independent, unitar şi indivizibil”, “Nu separatismului maghiar, pentru unitate naţională”. Ulterior, cei peste 500 de membri ai Asociaţiei Noua Dreaptă au pornit într-un marş, prin centrul oraşului, pe Bulevardul Eroilor până în Piaţa Avram Iancu, intonând cântece despre Avram Iancu şi strigând “Unitate naţională”, “România românilor”, “Harghita, Covasna, pământ românesc”, “Trăiască şi înflorească Moldova, Ardealul şi Ţara Românească”, “Afară, afară cu duşmanii din ţară”.
  Preşedintele Asociaţiei Noua Dreaptă, Tudor Ionescu, a declarat că manifestarea este o replică la recentele declaraţii “separatiste” ale unor politicieni maghiari. “Noua Dreaptă organizează a treia ediţie a marşului memorial Avram Iancu pentru a demonstra actualitatea cultului lui Avram Iancu în Transilvania, în aceste vremuri grele. Vrem să dăm şi o replică anumitor declaraţii cu caracter şovin, separatist şi anticonstituţional ale unor politicieni maghiari”, a spus Ionescu.
  El a precizat că Noua Dreaptă vrea să transmită un mesaj clasei politice de la Bucureşti că “tineretul naţionalist român nu va negocia niciodată caracterul unitar şi indivizibil al statului roman. Partidul Naţionalist care va fi aripa politică a Noii Drepte va trimite reprezentanţi în Parlamentul României pentru a nu permite
  Continuarea  http://blog.nouadreapta.org/
  http://odorica-dariaion.blogspot.com/

  22 de lucruri inedite despre fiinta umana

  22 de lucruri inedite despre fiinta umana!
   
  In ziua de astazi traiesc mai mult oameni decat au murit vreodata. Oamenii care au un IQ mai mare viseaza mai mult. Un om nu se poate sinucide tinandu-si respiratia. Parul unui om poate suporta pana la 3 kg de greutate.
  In ziua de astazi traiesc mai mult oameni decat au murit vreodata.

  In timpul stranutului, toate functiile corpului se opresc. Inima nu face exceptie! De asemenea, este practic imposibil sa stranuti cu ochii deschisi.

  Ritmul de crestere al copiilor este mai accelerat primavara decat in orice alt anotimp.

  Cel mai puternic muschi al omului este reprezentat de limba.

  Atunci cand privesti persoana pe care o iubesti, la fel ca si atunci cand te uiti la o persoana pe care o urasti, pupilele se dilata.

  Cele mai multe particule de praf din casa provin de la pielea moarta.

  Parul unui om poate suporta pana la 3 kg de greutate. De aflat: 22 de lucruri inedite despre fiinta umana!

  Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca persoanele care au un IQ mai mare viseaza mai mult.

  In momentul conceperii, fiinta umana petrece aproximativ jumatate de ora ca o singura celula.

  Puse laolalta, venele, arterele si capilarele unei persoane adulte au lungimea necesara pentru a inconjura de patru ori Pamantul.

  Dupa varsta de 30 de ani, corpul unui om incepe sa se micsoreze gradual.

  Oamenii inteligenti au o cantitate mai mare de zinc si cupru in compozitia parului.

  Oasele femurale sunt mai puternice decat betonul.

  Simtul olfactic al omului este capabil sa recunoasca aproximativ 50 000 de arome diferite.

  O patrime din totalitatea oaselor prezente in corpul uman se afla in sistemul osos al picioarelor.

  Persoanele care fumeaza au de trei ori mai multe riduri decat persoanele care nu fumeaza.

  De la nastere si pana la moarte, ochii unei fiinte umane isi pastreaza aceleasi dimensiuni. Pe de alta parte, urechile si nasul nu inceteaza niciodata sa creasca.

  DaCu exceptia focului, apa, frigul, schimbarile climatice sau alte forte naturale nu pot distruge parul uman. De asemenea, parul se dezintegreaza intr-un ritm extraordinar de lent, iar multi acizi si substante corozive nu il pot distruge.

  Un om nu se poate sinucide tinandu-si respiratia.

  Poti muri mai repede din cauza lipsei de somn decat din cauza infometarii. 10 zile fara somn sunt suficiente pentru a cauza moartea celei mai rezistente persoane. In schimb, un om poate supravietui in medie doar cu apa, fara niciun fel de mancare, timp de 30-60 de zile.

  Corpul uman are capacitati incredibile de supravietuire. Un om poate continua sa traiasca chiar daca i-au fost inlaturate splina, stomacul, un rinichi, un plaman, 75% din ficat, 80% din intestine.

  Sursa: Grabo.ro
   

  Multumesc !!!


  Deschide larg fereastra inimii si lasa primavara si iubirea sa patrunda adinc in fiinta ta...bucura-te si iubeste,fii vesela si fericita,traieste la maxim acest sfirsit de saptamina...cu inima si gindul sint linga tine astazi spre a ma bucura de fericirea ta...KissMARIAN.

  http://singurafelina.blogspot.com/

  Logica masculina


  Pe măsura ce înaintez în vârstă, apreciez cel mai mult femeile trecute de 40 de ani.
  O femeie trecută de 40 de ani nu te va trezi niciodată la miezul nopţii să te întrebe la ce te gândeşti. Ei nu-i pasă la ce te gândeşti.
  Dacă o femeie trecută de 40 nu vrea să urmărească un meci, nu stă prin preajmă miorlăindu-se. Face ceva ce chiar îşi doreşte să facă. Şi de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.
  O femeie trecută de 40 se cunoaşte suficient pe ea însăşi ca să fie sigură de cine este, ce este, ce vrea şi de la cine. Sunt puţine femei trecute de 40 cărora le pasă de ce-ai putea gândi despre ele sau despre ce fac.
  Femeile trecute de 40 au o mare demnitate. Rareori se apucă să ţipe la tine la operă sau în mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, dacă o meriţi, nu ezită să tragă în tine.
  Femeile trecute de 40 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele ştiu cum e să nu fii apreciat.
  O femeie peste 40 are încredere să te prezinte prietenelor ei. Una mai tânără cuplată cu un bărbat îşi ignoră deseori chiar şi cele mai bune prietene pentru că nu are încredere să le aducă în preajma lui. Celor peste 40 nu le prea pasă dacă eşti atras de prietenele ei pentru că ştie că ele nu o vor trăda.
  Femeile devin medium pe măsură ce îmbătranesc. Niciodată nu trebuie să-ţi mărtusiseşti păcatele unei femei peste 40. Ele ştiu întotdeauna.
  O femeie trecută de 40 arată bine purtând un ruj roşu strălucitor. Asta nu e valabilă şi pentru una mai tânără. Odată ce a trecut de un rid sau două, o femeie peste 40 este de departe mai sexy decât omoloaga sa mai tânără.
  Femeile de peste 40 de ani sunt deschise şi oneste. Ele îţi vor spune imediat dacă eşti un ticălos sau te porţi ca un ticălos. Niciodată nu trebuie să te întrebi cam pe unde te situezi în relaţia cu ele.
  Da, preţuim femeile trecute de 40 de ani pentru o mulţime de motive. Din păcate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligentă şi fierbinte, trecută de 40 de ani, există o relicvă cu chelie şi burtă în pantaloni galbeni, făcându-se de râs alături de o chelneriţă în vârstă de 22 de ani. 
  http://singurafelina.blogspot.com/