Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 19 martie 2011

Treceti batalioane romane Carpatii(sa tinem aprinsa flacara nationalismului)

Am apucat generatia de luptatori carora le dadeau lacrimile,  numai cind isi aminteau ca Romania a pierdut razboiul(tara invinsa a fost statutul Romaniei la  terminarea celui de-al doilea razboi mondial). Acum? Conducatorii tarii arunca cu drepturi altora,( autorilor raptului din 1940) in  stinga si in dreapta. Noi ce facem?
ATITA DOAR,  MACAR SA TINEM VIE FLACARA NATIONALISMULUI !!!!!!
http://singurafelina.blogspot.com/

Sabotarea Romaniei si poporului roman chiar de catre gasca de hoti de la putere !!!

.Iosip Broz Tito, "monstru" iugoslav

Lider si dictator al Iugoslaviei, Iosip Broz Tito este responsabil pentru moartea a mai mult de 300.000 de oameni. Lagarele sale de concentrare, violenta politica si autoritarismul au intrat in istorie.

Tito a hartuit si eliminat toate persoanele de etnie germana, fiind un adversar recunoscut al nazismului.


Dragii mei, ati vazut in articolele mele din anii trecuti cum  m-am mirat ca tarancuta lui  Iovanca Broz, care a gasit de cuviinta sa-l insele pe insusi Broz Tito. Prostutele astea inconstiente, cred prea mult in  steaua lor si se cred superioare PUTERNICILOR LUMII.Acestia se lasa inslati de mintea lor ingusta si le reduc numai la 2 pe fata 2 pe dos, de inteligenta infantila.


Regiunea Autonomă Maghiară (Magyar Autonóm Tartomány), cunoscută şi ca Regiunea Mureş-Autonomă Maghiară, cu reşedinţa la Târgu Mureş, a fost o regiune care a existat în România între septembrie 1952 şi februarie 1968, compusă dintr-un teritoriu locuit de o majoritate secuiască. Între 1952-1968 întinderea regiunii a fost de aprox. 13.550 km², iar populaţia număra cca. 730.000 locuitori. Limbile oficiale ale regiunii au fost româna şi maghiara. Regiunea Autonomă Maghiară a fost aproximativ corespunzătoare cu Ţinutul Secuiesc, fără unele localităţi trecute în 1950 la Regiunea Bacău (Ghimeş-Făget, Poiana Sărată etc.).

Vreau sa va readuc in memorie,  parioada de dupa cel de al 2-lea Razboi Mondial cind asazisa asezare adminiustrativa din Romania in  Ardeal  era instaurata Regiunea Autonoma Maghiara,  despre care am invatat si eu in clasele primare. Nu v-ati intrebat de ce in plin stalinism cind Uniunea Sovietica condusa cu pumn de fier de Stalin, la victorie  in cel de-al 2-lea Razb.Mondial, a  fost atit de indulgenta fata de unguri?
 A  BENEFICIAT ACEASTA REGIUNEA SI DUPA MOARTEA LUI STALIN, LA GRATIILE  ROMANIEI SI A  imperiului comunist recent instaurat.
Stalin in 1948, dupa ce a incercuit  Iugoslavia pentru ca Iosip Broz Tito  nu a aderat la politica stalinista, a trebuit sa-si retraga trupele pentru ca era prea devreme dupa incheierea razboiului, sa inceapa un  nou conflict cu sirbii care putea degenera. Stiti ca sirbii au lupta in singe.
Dar surprinzator Stalin a fost ingaduitor cu Regiunea Autonoma Maghiaera din Romania, o mina  de unguri intr-un teritoriu minuscul. De ce ? Credeti ca Stalin prin  KGB-istii lui nu stiuau de ce sint in stare ungurii? De aceea, atita spun ca, nu trebuiesc lasate elementele extremiste maghiare care strica atmosfera buna, dintre localnicii romani si maghiari sa isi faca de cap, intaritati fiind  de  conducatorii statului vecin, Ungaria.
Dar trebuie sa intelegem ca pentru Romania, buna vecinatate intre unguri si romani paleste,  in fata dorintei de mentinere la putere a acestei bande de hoti, care vrea numai puterea cu pretul duistrugerii nemului si teritoriului Romaniai. Ce trebuie facut? Stiti prea bine, inainte de a organiza viata normata pe linie administrativa, trebuiesc inlaturati cu orice pret aceasta banda de nemernici care saboteaza Romania si poporul roman!!! Curaj !!! Sint alaturi de voi !!!!
Capul sus, pierptul inainte !!! papapa

P.S. Nu uitati nici tiganii care, sint profitorii  tuturor situatiilor, folosinduse de conjunctura si de toti cei mai slabi la mintre sau, ocupati cu alte probleme mai serioase dar, nedind importanta  acestor gunoaie ale omenirii.Atentie marita !!!!!

http://singurafelina.blogspot.com/

vineri, 18 martie 2011

Norocul vostru din nastere

În funcţie de partea de pe corpul Împăratului Galben pe care v-aţi născut În Tung Shu imperial, există un poem incredibil despre cele patru anotimpuri, atribuit legendarului Împărat Galben.

Din acest poem se pot extrage unele indicaţii generale despre ce îi rezervă viaţa copilului nou-născut. Se crede că, în funcţie de anotimpul naşterii, viaţa îţi poate fi plină ori de greutăţi, ori de belşug. Totul depinde de partea de pe corpul Împăratului pe care te-ai născut. Prezentăm aici nişte scurte detalii predictive din poemul celor patru anotimpuri, pentru cei care doresc să afle cum şi în ce etapă a vieţii se vor bucura de sprijinul şi bunăvoinţa Împăratului. Incredibilul Tung Shu chinez abundă în cele mai fascinante informaţii ezoterice privitoare la cartografierea destinului, precum şi la înţelesul semnelor, emblemelor şi simbolurilor. Unul dintre cele mai atrăgătoare capitole tratează alcătuirea unei previziuni rapide şi generale a destinului nostru, în funcţie de locul atribuit nouă la naştere. Aceasta se bazează pe anotimpul, precum şi pe ora naşterii, adică ora exactă la care copilul este expulzat sau scos din uterul mamei. Va trebui să vă determinaţi numele orei naşterii, în funcţie de cele 12 ramuri pământeşti. Ziua de 24 de ore este împărţită în douăsprezece intervale a câte două ore, fiecare reprezentând un animal din zodiacul chinezesc. Apoi trebuie să vă uitaţi la ilustraţiile cu Împăratul Galben îmbrăcat în hainele specif ice anotimpurilor: verzi pentru primăvară, roşii pentru vară, albe pentru toamnă şi albastre pentru iarnă.
Uitaţi-vă la Împăratul ce corespunde anotimpului naşterii voastre, apoi vedeţi pe ce parte a corpului său v-aţi născut, în funcţie de ora naşterii. Localizaţi numele orei pe corpul Împăratului, apoi consultaţi semnificaţia oferită de noi. De exemplu, pentru ora Mao din vară, căutaţi ilustraţia cu Împăratul în vară, vedeţi unde este localizat numele orei espective pe corpul lui, şi apoi citiţi semnificaţia oferită la capitolul „vară“.

Cei născuţi primăvara (martie, aprilie, mai)

Dacă v-aţi născut primăvara, folosiţi tabelul şi ilustraţia de la această pagină ca să determinaţi partea Împăratului pe care v-aţi născut, apoi consultaţi explicaţiile de mai jos ca să vă aflaţi destinul.

DESTINUL VOSTRU

Cher
Cei născuţi pe capul Împăratului. Veţi deţine o poziţie înaltă în viaţă. Aveţi putere şi o mare capacitate intelectuală. În plus, sunteţi binecuvântaţi cu înţelepciune. Acest nativ deţine autoritate, putere şi responsabilitate. Trebuie să fie bine crescut şi să primească o educaţie de calitate.
Tze şi Wei
Cei născuţi pe mâinile Împăratului. Reuşitele voastre vor fi medii, şi este mai bine pentru voi să vă începeţi proiectele ca secunzi, nu ca lideri. Vă puteţi înălţa ca mâna dreaptă a unei persoane puternice şi înstărite.
Yu şi Mao
Cei născuţi pe umerii Împăratului. Nu vă vor lipsi niciodată hainele, ceea ce înseamnă că veţi fi mereu capabili să vă asiguraţi un trai decent. Vă vor fi asigurate nevoile fundamentale ale vieţii şi veţi deţine inclusiv o casă cu teren anex.
Wu
Cei născuţi pe stomacul Împăratului. Adevăratele voastre şanse încep să apară abia la vârsta de mijloc, când vă veţi bucura de un noroc imens în ceea ce priveşte plăcerile vieţii. În această viaţă, vă veţi bucura de mâncare şi haine din belşug, veţi avea parte de toate plăcerile materiale.
Choh şi Hai
Cei născuţi pe trunchiul Împăratului. Veţi trece prin multe schimbări în viaţă şi, pe măsură ce urcaţi din ce în ce mai sus pe scara socială, vă veţi transforma enorm. Această metamorfoză poate fi spre bine sau spre rău, şi este recomandabil ca, dacă vă aflaţi în această situaţie, să vă străduiţi să vă schimbaţi în bine şi să deveniţi mai umili pe măsură ce vă creşte importanţa la serviciu şi în viaţă.
Shen şi Shih
Cei născuţi pe genunchii Împăratului. Veţi fi nevoiţi să călătoriţi foarte mult în viaţă, deci puteţi interpreta acest lucru ca bun sau rău, în funcţie de faptul dacă vă plac sau nu călătoriile. În plan profesional, viaţa vă este plină de deplasări. ªi, la fel ca nomazii, aveţi o viaţă instabilă şi precipitată.
Sen şi Yiu
Cei născuţi pe tălpile Împăratului. Este semn că vă veţi căsători de două ori în viaţă. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile născute pe această poziţie. În cazul bărbaţilor, naşterea pe tălpile Împăratului sugerează o fire neliniştită, căreia nu este uşor să îi faci pe plac.

Cei născuţi vara (iunie, iulie, august)

Dacă v-aţi născut vara, folosiţi tabelul şi ilustraţia de la această pagină ca să determinaţi partea Împăratului pe care v-aţi născut, apoi consultaţi explicaţiile de mai jos ca să vă aflaţi destinul.

DESTINUL VOSTRU

Wu
Cei născuţi pe capul Împăratului. Este semn favorabil, pentru că toţi cei născuţi vara pe capul, 

 Con tinuarea,


pe http://dariaion.blogspot.com/

O frina importanta sau un bolovan de gitul poporului roman ?????(articol rasist si nu prea)


Spun cu toata raspunderea ca  pe lina nenorocirea cu extremistii  unguri, oameni fara caracter, cu 2 fete, mai este si  bolovanii pe care ni i-am atirnat singuri de gitul nostru si asa prea subtire. Acesti bolovani sint handicapatii si tiganii. Handicapatii care  nu inteleg ca  trebuie sa-si suporte soarta cu rele si cu bune ca nici noi romanii, chiar fara hgandicap, nu o ducem mai bine. Mai mult, sintem biciuti sa mergem la munca pentru a intretine pensiile  de handicap, bunastarea tiganilor si nu in ultimul rind, bunastarea hotilor de la conducerea tarii. Dar spun de handicapati(sa stici ca am avut in familie o nepoata handicapata care nu a vazut de la statul roman  nici 5 bani), ca nu vreau sa fiu  cruda dar, stiti cum se zice despre oamenii insemnati. Aici nu intra toti ci, doar cei fara caracter ca si ei, au gunoaiele lor.
Pentru a se face utili tiganilor, isi tradeaza neamul romanesc si asta este de neiertat. Merg pina la  cea mai mare injosire in fata tiganilor. Ei sint beneficiarii  impreuna cu tiganii  ai  revolutiei, unde si-au dat viata tineri cu curaj si suflete curate, nestiind  ce au lasat in urma.  Ca corbii  gunoaiele tarii, sau repezit ca pe un stirv, sa ne manince tara cu resursele ei, cu toate beneficiile ei, pe noi sa ne stoarca pina la ultima picatura, pentru ca  urgent sa mearga la cersit si furat si inselat facindu-ne neamul de ris, in tarile dezvoltate ale Europei.. Lor li s-a dat apartamente, pensii, ajutoare de toate felurile si ei ne injunghie pe la spate  ca ultimul ciine turbat cu coltii.
Nu au nici o mila, vor pe loc sa  fie lasati oameni fara adapost, oameni care nu au cerut statului nimic si au muncit din tata in fiu toata viata. Vor moarte  urgent  strecurindu-se ca niste serpi ca muste sinul de unde au fost alaptati. Unde este  mizeria morala mai mare la tigani, care si ei au beneficiat de roadele revolutiei, ei putind umbla  si cutreierind Europa  ducind cu ei toate tarele  neamului lor, dar cu folos. Hotie, prostitutie, inselarea tuturor, minciuna si cu tipete de animale  inebunind si politia care este  nepregatira si fara experienta in fata lor. Din furat si-ai facut palate, masini de lux dar,  stau la rind la Cantinele saracilor pentru a duce acasa  mincarea pentru porci, ca apoi sa ne faca  cu mina de la chiolhanurile lor de pomina. Vreau sa spun ca aceste  gunoaie atasate neamului nostru precum capusele care numai dupa ce se umfla de singe, numai atunci se desprind de cel pe care pica necazul, om sau animal.
Trebuie sa ne trezim ca, toate  scurgerile neamului nostru  mai nebagati in seama ca handicapatii( de care se spune cu mila :"lasa-i mai ca si asa ia batut Dumnezeu". Dar ei nu se vad, nu isi cunosc lungul nasului, nu vad ca ei traiesc  mai bine si mai mult ca noi? Ne scurteaza viata, pe linga unguri si aceste gunoaie  care stau pe spinarea noastra si ne fac viata mai stresanta ca a lor. Dar isi creaza universul lor si  nu isi vad interesul lor si numai al lor. Noi trebuie sa fim ca niste vite de povara vesnic biciuite, pentru ca sintem sanatosi fizic si mintal. Pentru asta trebuie sa fim  minati mai rau ca animalele, pina cadem in genunchi si nici atunci nu beneficiem de  compasiunea, acestor gunoaie  ale societatii noastre. Sa plece, sa se duca si  in urma  bordeele lor, sau cazematrele facute de statul comunist pentru ei, sa fie aruncate in aer cu dinamita. Numai asa vom putea incepe o viata noua, demna, cu  un exemplu luminos pentru urmasii nostrii. Sa nu mai vada ca, se poate traii ca tiganii si  statul pentru ei, pe cei  binecuvintati, distrugindu-i prin munca in folosul acestor japite care,  nu stau la indoiala sa ia viata prin orice forma a celor care le-au asigurat existanta. Musca mina care i-a hranit. Sa nu ii mai vad in ochi si sint gata sa dau explicatiile necesare oricui. Curaj ! Sa ne facem singuri viitorul bazat pe munca si pe dreptate, fara sa fim slugile nimanui, mai ales celor care ne fac neamul de ris.Curaj, totul depinde de noi.
Capul sus, pieptul inainte !!! pappapa 
http://odorica.blogspot.com/

Sa fim mereu in garda !!!!!

Oare la ce se gandeste vulturul?
Sa nu ne miram de nimic. Daca analizam din urma,  istoria acestui popor al nostru bun si blind si al acestui teritoriu, bogat, favorizat de Dumnezeu veti intelege de ce  popoarele migratoare  si cei din vecinatate au pus ochii pe acest teritoriu si s-au asezat cit mai linga noi, chiar peste noi, fiind pina la urma incorporati in populatia  primitare si toleranta a neamului nostru. Asta nu a fost un fapt pozitiv, ci unul negativ. A dat curaj tuturor celor cu gind de a ne supune  si a  merge mai departe tocmai ca au vazut ca noi aici in teritoriul acesta sintem muncitori, blinzi si linistiti.  Dar ei cu apucaturile lor de vulturi hulpavi, nu s-au multumit doar cu  ingaduinta din partea gazdelor, au vrut mai mult, au vrut totul, sa ne transforme in sclavii lor, considerindu-ne mai slabi la minte si deci numai buni de tilharit. Am am citit ca eram socotiti mai prosti decit vitele. Asta a  insemnat de-a lungul timpului, incercarea si obtinerea  supunerii  noastre, totala sau partiala.Dar sufletul neamului nostru tinjind dupa libertatea  luata cu forta, au facut incercari necontenite pentru a ne  recapata libertatea totala si scoaterea de sub jugul strain  mai ale in timpul  impriului austro-ungar. Stiti vorba aceea care acum nu se mai spune,  dar este mai adevarata ca oricind, acunci cind ti se impunea ceva cu care nu erai de acord; "Dar ce eu sint supus austriac?" Noi am fost fortati sa fin  supusii tuturor, ale  U.E., F.M.I. etc.
De aceea  armata romana, soldatii nostrii au luptat cu mai multa ardoare si spirit de sacrificiu pentru eliberarea Ardealului si atunci cind  lucrurile  pareau scapate de sub control. Cele mai frimoase cintece de lupta ale Armatei Romane, cintece de front, s-au facut pentru eliberarea Ardealului, care acum este pe mina un or conducatori ai tarii noastre, niste nevolnici care, numai pentru mentinerea la putere, ne-au vindut deocamdata in vorbe , urmind si in scris cu consecinte imprevizibile pentru Ardeal, pentru care nu au dat nici  macar, un strop de sudoare.
Trebuie sa stim un lucru ca la urmatoarele alegeri(daca nu v-a fi prea tirziu) trebuie sa pregatim populatia si impotriva tradatorilor de tara si neam. Ei sa nu mai fie  alesi niciodata si mai mult, sa fie analizata distrugerea neamuloui nostru de ei si de latraii lor robotizati si cu creerele spalate. Si bineinteles dupa  caderea lor de la putere, sa fie bagati la puscarie si sa le fie confiscate averile(asta daca mai putem sa le punem sare pe coada).
Vazind pina unde se intinde caracatita mafiei tradatoare a Romaniei, trebuie sa avem in vedere si acest lucru si intarirea curentului nationalist in sufletele romanilor mai ales a tineretului. Caci a fii europeni si a  dezlega baierile tarii si ale poporului nostru, este mult prea devreme,( ati vazut cit au profitat si tiganii), si asta serveste numai tradatorilor tarii, pentru a pune Romania pe tava tuturor neghiobilor si a transforma  poporul roman intr-un popor de sclavi. Aceasta o vedeti singuri zi de zi,  in viata noastra si in politica  vinzatorilor de tara care ne conduc.
Atit pentru azi. Curaj!!! Toul depinde numai de noi. Ginditi-va ca in anii 1940 tara noastra era intr-o situatie mult mai grea,si totusi am reusit. Sa nu ducem  alergerile de la vot, pe  cimpul de lupta. Sint alaturi de voi!!!
Aveti incredere in mine !!!. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

joi, 17 martie 2011

The End - Romania

The End – ROMANIA

Case closee – FIN ROMANIA

Ciorna dupa mitingul sindicatelor


 

"Am mai scris articole despre parasutisti. Noi sintem in situatia parasutistului care,  trebuie sa-si impatureasca singur parasuta pentru ca, in caz ca nu se deschide sa nu se poata da vina pe nimeni. Asa si noi  prin ceea ce facem prin votul de la alegeri, ne impachetam singuri parasuta vietii si destinului. Nu vom putea sa dam vina niciodata pe nimeni pentru soarta noastra, pentru viata noastra amarita si fara de speranta. Asta pentru ca ne-am  impachetat singuri parasuta gresit."

Cita dreptate aveam cind am scris zilele trecute aceste cuvinte. 

Asta s-a confirmat ieri la  mitingul  amarit, subnutrit de la Bucuresti. Noi ne facem viata asta de caine,  cu mina noastra. Nu beneficien decit de scirba si dispret din partea conducatorilor tarii. Asta meritam, asta avem.

Acum citiva ani am intrebat pe o doamna mai mare cu citiva ani ca mine,  care locuia la Paris. Am vazut ca dimineata devreme pina in ora 6 , era deja la calculator si am intrebat-o de ce se scoala asa de devreme ? Mi-a raspuns ca face parte din Societatea Civila din Paris si in fiecare dimineata se reunesc toti membrii societatii civile intr-o margine a Parisului si acolo se stabileste ce are de gind,  sa faca guvernul  contra cetatenilor. Si in functie de  situatia respectiva, confectioneaza pancarde cu sloganurile  respective si mai tirziu pleaca spre locul  mitingului. Pe parcursul drumului, se mai adauga trecatori si oameni interesati in respectiva problema. Se intimpla  in zilele de lucru, deoarece nu lasa nimic sa le scape nesanctionat si au avut in majoritatea cazurilor cistig de cauza. Asta inseamna Societatea civila care sta ca un caine de paza sa apere zilnic democratia. Daca  se face ca la noi, inseamna ca este justificata situatia noastra de plins. Dar asa meritam. Am uitat sa spun ca mi-a spus, ca  nu este  platita aceasta activitate, este o activitate voluntara  impusa prin patriotismul din sufletul lor. Vor sa nu fie o prada pentru guvernanti, sa-i lase sa faca ce vor. Sa se trezeasca,  Doamne fereste in situatia Romaniei si a poporului roman.

Atit am avut de zis, fiecare sa inteleaga  ce crede de cuviinta.
Curaj, mie nu mi-a pierit speranta !!!

http://singurafelina.blogspot.com/ 

miercuri, 16 martie 2011

Cele 4 legi ale spiritualitatii in India

Cele 4 legi ale spiritualitatii in India 

.
  •  prima lege zice: "Persoanele pe care le intalnesti sunt  persoanele potrivite".Cu alte cuvinte,nimeni nu intra in viata noastra din intamplare; toate persoanele cu care interactionam se afla alaturi de noi cu un motiv,acela de ne ajuta sa invatam lectiile de viata care apar si sa continuam pe drumul personal;
  • a doua lege zice: "Ceea ce ni se intampla este singurul lucru care ni se putea intampla". Nimic, absolut nimic din ceea ce se produce in viata noastra nu ar fi putut sa se intample in alt mod (nici macar detaliul cel mai nesemnificativ)...Nu exista: "daca as fi facut cutare lucru....s-ar fi produs alt cutare lucru...." NU. Toate si fiecare in parte din situatiile care se produc sunt perfecte,cu toate ca mintea si egoul nostru nu le accepta ...
  • a treia lege zice: "Orice moment in care se incepe este momentul corect". Totul incepe in momentul potrivit, nici inainte nici dupa; cand suntem pregatiti pentru ca ceva nou sa apara in viata noastra, exact atunci apare(incepe);
  • a patra lege zice: "Cand ceva se termina, se termina". Daca ceva a luat sfarsit in viata noastra, este pentru propria noastra evolutie, deci cel mai bine este sa inchizi capitolul si sa mergi inainte imbogatit cu acea experienta.
Cred ca nu e intamplator ca citesti aceste randuri acum; acest text ajunge la tine azi pentru ca esti pregatit sa intelegi ca  "nici un fulg de zapada nu cade niciodata in locul gresit"...
 
http://nimicpersonal.blogspot.com/2010/07/cele-4-legi-ale-spiritualitatii.html
http://singurafelina.blogspot.com/ 

Reactie adversa la un joc oligofren ! Sau.... comunicat.....

Ungurii au făcut iarăşi istorie. Numai că au făcut-o de oaie… moartă; au terfelit grav Istoria Neamului Românesc!
Ziua de 15 martie 2011, va rămâne însă drept una dintre cele mai negre pentru români. Şi asta nu pentru că nişte rebuturi ale urmaşilor lui Attila au pretins că sărbătoresc ziua naţională a Ungariei, ci pentru modul în care au înţeles să se manifeste, batjocorind memoria unuia dintre marii bărbaţi de stat ai Neamului Românesc.
Cum? Aşa, cum îi ţin neuronii.. Într-un joc oligofren generat de un scenariu primitiv, Csibi Barna, liderul Plutonului Secuiesc din cadrul Batalionului Wass Albert al Gărzii Maghiare din Miercurea Ciuc,  s-a dat în spectacol, afişând o păpuşă din paie, pretinzând că reeditează astfel momente din viaţa revoluţionarului român paşoptist, Avram Iancu. Într-un mod absolut primitiv şi dement, păpuşa a fost „judecată şi condamnată la moarte prin spânzurare” de un tribunal constituit din retardaţi, sub acuzaţii de „crimă împotriva umanităţii şi genocid”. „Dumnezeu să fie milostiv cu sufletul lui. Aşa păţesc toţi care greşesc împotriva naţiunii maghiare şi a secuilor”, a subliniat Csibi Barna, la finalul executării „sentinţei”.
„Este revoltător ceea ce s-a întâmplat acolo, iar autorităţile surprind prin lipsa de reacţie. Este şocantă indiferenţa cu care sunt tratate aceste evenimente într-un loc în care românii sunt terorizaţi. Acest individ nu numai că este tolerat, dar este şi încurajat în acţiunile sale. Avem de-a face cu un gest provocator, cu atât mai mult cu cât s-a atentat la un simbol naţiona!”,  a declarat Cristian Grigoraşi, liderul Noii Drepte din Harghita.
Într-devăr, incalificabil şi mai ales intolerabil gestul cetăţeanului român Csibi Barna, care este (încă) şi funcţionar al Statului Român, în cadrul Direcţiei de Finanţe Publice Harghita. În realitate,  Csibi Barna este un infractor căruia, recent, procurorii i-au  trecut cu vederea alte acte extremiste şi injurioase la adresa Statului Român.
Că mulţi dezaxaţi zburdă în libertate, ştim. Excepţional este însă faptul că inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita, Dan Iamandi, a precizat relaxat că acţiunea „a fost autorizată pentru că în cerere era menţionat că vor fi manifestări comemorative şi explicarea evenimentelor istorice din 1848”. Ceea ce l-a nedumerit pe inspectorul şef, nu a fost manifestarea penală a lui Barna, ci faptul că la „executarea sentinţei” au fost prezenţi copiii care au urmărit cu interes „spânzurarea”, fapt pentru care, instituţia se va adresa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
Bine-bine, dar în ceea ce priveşte atacul grav comis de către Barna la adresa demnităţii naţionale a românilor, cum rămâne?
Foarte evaziv, Dan Iamandi a adăgat că „se vor lua măsuri împotriva lui Csibi Barna şi pe baza Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, întrucât a denaturat scopul menţionat în cererea înaintată Primăriei”.
Autorităţile Statului Român au amuţit! Le-au amorţit simţurile? Dacă da, atunci este momentul să plece, nu înainte de a lua atitudine faţă de cele întămplate, altfel, toţi cei responsabili se vor face vinovaţi de complicitate prin lipsă de reacţie faţă de încălcarea flagrantă a legilor (scrise) ale României.
Chiar dacă cei mai mulţi dintre demnitari vor pretinde că au avut liber pentru a sărbători ziua naţională a Ungariei, îi anunţăm că noi, cei pe care pretind că ne reprezintă ori că ne conduc (?), am sărbătorit la locul de muncă, adică am stat de veghe în… lanul cu secui şi nu am avut deloc motive de admiraţie, ci dimpotrivă, ne-am resimţit grav în urma actului de umilinţă administrat aici, la noi acasă, de către umanoizi care, cerem să fie judecaţi şi pedepsiţi conform legislaţiei Statului Român.
Biroul de Presă Noua Dreaptă Braşov
15 Martie 2011

Telefon:
0748.852.521 -pentru reteaua Orange
0762.935.388 -pentru reteaua Cosmote
0728.404.788 -pentru reteaua Vodafone
E-mail: brasov@nouadreapta.org
: Comunicate de Presă
http://singurafelina.blogspot.com/


Triburilor din Campia PanonicaCsibi Barna l-a “spânzurat” pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc

 Pentru Csibi BarnaCat de curand…

P.S. Vad la televizor zilnic cum  parlamentarii unguri  spun cu aplomb ca niste stapini asupra poporului roman sluga, ca fac si au facut ce trebuie pentru binele nostru. De ce depindem noi 22 de milioane de suflete de acesti tradatori si criminali cu 7 % procente, sau de reprezentantii  minoritatilor  nealesi? Uite si acum bat din gura la tv. pe tema asta,  tare si raspicat ca niste adevarati stapini fata de slugile lor. Ce face  Traian Basescu acum, cind ni se spune ca e normal sa aiba  si cetatenie maghiara, ungurii din Romania. Si ca este normal ca Laslo Tokes, ales de poporul roman in Parlamentul European sa  ia cetatenia maghiara !!! Spune ca este cea mai fericita zi din viata lui. Si ziua Romaniei este zi de doliu pentru el? Unde am ajuns???? Ce facem ???? Pina cind??? Pina vom fi o gubernie a Ungariei ???? Asa ne trebuie ca prea sintem blegi cu totii. Ne-au facut  ceva, de ne-au prostit, un popor de 22 de milioane in halul acesta. Ne preocupa divortul lui Oana Zavoranu si  vizitele psihologilor la micuta Irinuca Columbeanu, ne preocupa  gentile Elenei Udrea. Asta meritam, asta avem. Rusine! As fi vrut sa spun curaj, dar cui .....

Am mai scris articole despre parasutisti. Noi sintem in situatia parasutistului care,  trebuie sa-si impatureasca singur parasuta pentru ca, in caz ca nu se deschide sa nu se poata da vina pe nimeni. Asa si noi  prin ceea ce facem prin votul de la alegeri, ne impachetam singuri parasuta vietii si destinului. Nu vom putea sa dam vina niciodata pe nimeni pentru soarta noastra, pentru viata noastra amarita si fara de speranta. Asta pentru ca ne-am  impachetat singuri parasuta gresit.

Cu suparare, 

Odorica

http://odorica.blogspot.com/

marți, 15 martie 2011

Sanatosi sa fim ca, belelele curg ! :)))))

Ultimele clipe din viata lui Avram Iancu

Sursa: Ionuţ Ţene-NapocaNews
Ultimii ani din viaţa lui Avram Iancu sunt relativ puţin cercetaţi de către istorici. Dincolo de legenda “nebuniei” lui Iancu, asemănătoare cu cea a marelui Poet Naţional, Mihai Eminescu, mărturiile istorice atestă că Crăişorul Munţilor a fost perfect lucid până în ultimele minute ale vieţii sale zbuciumate. Avram Iancu a suferit de o dramatică melancolie şi depresie, datorită trădării de către Casa de Habsburg a dezideratelor revoluţiei române de la 1848, dar şi datorită complacerii şi compromisului unei părţi a burgheziei şi intelectualităţii române din Ardeal cu Viena şi dualismul austro-ungar, în ciuda şi dauna rezolvării cererilor şi intereselor naţiunii. Avram Iancu s-a retras în singurătate şi în lungi călătorii prin Munţii Apuseni aşa dragi lui. Şi-a înecat amarul în cântecul din fluier şi câteodată într-un pahar de pălincă oferit cu generozitate de către moţii lui iubiţi. Suferea de o boală de plămâni, de tuberculoză şi avea des hemoragii pulmonare şi scuipa sânge. Boala i s-a tras de la faptul că a dorit mereu să doarmă, din primăvară până în toamnă, sub cerul liber sau pe prispa unei case prietene. Era un semn al dorinţei sale de libertate şi al refuzului de a sta în temniţa oferită cadou şi “răsplată” amară de către Habsburgi la începutul anilor 1850.
Ne-au rămas câteva mărturii despre luciditatea lui Iancu în ultimele zile de viaţă. Petre Giurgiu, care era student bursier la Şcoala Superioară de Agricultură din Bucureşti, venise să-şi vadă părintele, pe Avram Giurgiu, fost luptătopr de-al lui Iancu în revoluţie. Era sfârşitul lui august 1872. Tânărul student şedea de vorbă cu sătenii în curtea bisericii, dându-le veşti din România. Deodată se aude cântec de fluier venind dinspre dealul Bulzului. – Cine-i? întrebă Petre Giurgiu. – Îi Domnu Iancu, răspunseră ţăranii. Şi la curiozitatea manifestată de tânăr de a cunoaşte şi el pe Avram Iancu, sătenii îi spun că Iancu va veni imediat la el, căci aşa îi este obiceiul. Sosind Iancu şi văzând un străin în straie orăşeneşti neobişnuite în partea locului, se  continuarea,
http://blog.nouadreapta.org/
http://dariaion.blogspot.com/

Daca ........

Daca poti incepe ziua fara cafea,
Daca te poti urni fara medicamente,
Daca totdeauna poti fi vesel , facand abstractie de durerile tale,
Daca te poti abtine sa nu plictisesti pe altii cu problemele tale,
Daca zilnic poti manca aceleasi mancaruri  si poti  fi recunoscator pentru ele,
Daca poti intelege , ca cei dragi tie sint cateodata foarte ocupati si n-au timp de tine,
Daca poti accepta critica si invinuirea fara suparare si ranchiuna,
Daca poti tolera ignoranta unui prieten si nu-l corectezi in permanenta,
Daca poti sa te porti la fel cu un prieten bogat ca si cu unul sarac,
Daca poti suporta tensiunea fara ajutor farmaceutic,
Daca poti sa te relaxezi fara alcool,
Daca poti dormi fara somnifere,


Description: http://kepeslapneked.lapunk.hu/tarhely/kepeslapneked/kepek/image016.gif
 ...atunci probabil esti cainele familiei !!
 
Description: http://kepeslapneked.lapunk.hu/tarhely/kepeslapneked/kepek/image017.jpgDescription: http://kepeslapneked.lapunk.hu/tarhely/kepeslapneked/kepek/image018.gif
Daca transmiti asta unui prieten ,vei primi ....
Absolut nimic !!In afara de un zambet recunoscator  !!!!


luni, 14 martie 2011

Gareth Gates

Proclamatia de la Timisoara

Proclamația de la Timișoara, după 21 de ani de Horatiu BuzatuAcum 21 de ani începusem să simțim mirosul libertății. Scăpasem de Ceaușescu, se înființaseră partidele politice și dacă-mi aduc bine aminte se fixase și data primelor alegeri.
Țara era condusă tot de comuniști, dar populația se mai calmase. Prin grija Frontului, se găseau cârnați, ulei și făină din belșug. Între două mese copioase, poporul se declara mulțumit că revoluția a învins și astfel, de aici înainte vom avea de toate, după cum a spus și domnul Iliescu la televizor.
E drept că se făceau și dezbateri publice despre democrație, pluripartidism, alegeri libere, stat de drept. La rândul lor, partidele încercau să se organizeze, mergând prin țară pentru a-și căuta susținătorii. Și totuși, peste toate bunele intenții plutea zâmbetul mefistofelic al lui Ion Iliescu în spatele căruia începuseră se se îngrămădească toți foștii activiști ai PCR-ului, interesați de continuitate.
În aceeași perioadă a apărut și sentimentul că Revoluția Română fusese furată de comuniștii excluși de Ceaușescu de la masa puterii. Eu ieșisem în stradă strigând „Jos Comunismul !”, iar două luni mai târziu, Ion Iliescu vorbea cu nonșalanță despre odiosul dictator și sinistra sa soție, care întinaseră nobilele idealuri ale comunismului atât de drag lui și tovarășilor lui.
Așa că în momentul în care am văzut pe Magheru afișele cu Proclamația de la Timișoara, m-am bucurat. Poate că nu este totul pierdut, m-am gândit, citind celebrul punct 8, cel care propunea ca pe parcursul a trei legislaturi, activiștii comuniști și foștii lucrători de securitate să nu poate candida în alegeri.
Imediat după apariție, Proclamația de la Timișoara s-a bucurat de o susținere puternică. Într-un interval de timp foarte scurt, milioane de români au semnat în favoarea introducerii în prima lege electorală liberă a punctului 8. Din nefericire, proclamația a eșuat iar principiile enunțate atunci au fost date uitării.
Din 1990 încoace, trăim într-o perpetuă anomalie. Începusem printr-o revoluție anticomunistă, dar fără să ne dăm seama, le făcuserăm loc pe scenă aghiotanților lui Ceaușescu. Pentru a intimida partidele nou înființate, Ion Iliescu organiza mineriade în centrul Bucureștiului, iar Petre Roman arăta cu degetul, acuzator, către Ion Rațiu, Corneliu Coposu și Radu Câmpeanu: „S-au demascat !”
De atunci nu s-au schimbat prea multe. Cu excepția lui Emil Constantinescu (probabil un experiment al serviciilor) mereu avem de ales între doi comuniști: ba între Ion Iliescu și Corneliu Vadim Tudor, ba între Adrian Năstase și Traian Băsescu, ba între Traian Băsescu și Mircea Geoană. Motivându-și din ce în ce mai superficial dar și mai agresiv opțiunile, românii trimit în structurile de conducere ale statului comuniști și securiști pe bandă. Apoi se miră de ce în România se trăiește prost și se fură mult.
Acum, după mai bine de douăzeci și unu de ani, constat că Proclamația de la Timișoara este mai actuală ca oricând. Aplicat atunci, punctul 8 ne-ar fi scutit fără îndoială de zbaterea inutilă care a urmat și care – iată ! – încă nu a luat sfârșit. Aplicat acum, Punctul 8 ar fi o soluție pentru marasmul economic și social în care se zbate România. Pentru toate partidele politice, asta ar însemna o curățire de foștii activiști și de actualii securiști. Pentru PNL, ar mai însemna și denunțarea mezalianței cu PSD & PC.
Gândiți-vă ce ar însemna România fără minciunile lui Băsescu, fără mineriadele lui Iliescu, fără slugărnicia lui Boc, fără hoția instituționalizată de Năstase și perfecționată de guvernul PDL, fără circul lui Vadim Tudor, fără toți colaboratorii Securității, mai mici sau mai mari, mai cunoscuți sau mai acoperiți, răspândiți prin ministere, prefecturi și servicii deconcentrate … Gândiți-vă !
Sursa:http://horatiubuzatu.wordpress.com/
http://dariaion.blogspot.com/

Dezamagire

Predator 
Sint dezamagita de faptul ca nu s-a gasit nici un barbat adevarat, curajos care sa imi puna pe  acest blog un articol referitor la orice problema, oricit de  pericolasa ar fi pentru blogul sau si siguranta sa.
Daca nici macar sa posteze pe blogul altuia nu au avurt curajul, cum sa aiba ei curajul  si vitejia sa alunge acesti impostori de la conducerea tarii? Barbatii se duc mai bine,  in occident la sters batrini la fund, la munci necalificate, chiar daca au studii superioare, decit sa stea aici sa arate ca sint patrioti si au dragoste de tara si popor si in scurt timp sa se inceapa o viata noua, intrerupindu-se fluxul banilor tarii si pe cei imprumutati pentru a merge in  buzunarelor betivilor, curvarilor, parasutistelor si tuturor celor  care sint slugile lor, in posturi cheie ale acestei tari. De aceea  toti nemernicii si  cei care urasc Romania si o vor distrusa, sint acum credibili. De aceea ungurii si  tiganii isi fac de cap manipulind pe toata lumea,  mai ales cu ajutorul handicapatilor fizic si mintal, care tramura de frica lor. Sa ma scuze  cei cu probleme psihice si locomotorii ca, nu despre ei am vborbit.Am vorbit de cei care sint in raza de actiune a tiganilor si extremistilor unguri. ASTA NE VA COSTA CU ATIT MAI MULT CU CIT,  PIERDEM TIMPUL ASTEPTIND, PARA MALAIATA IN GURA LUI NATAFLEATA, SAU CU CIT PLECAM MAI MULTI PENTRU A FII SLUGILE OCCIDENTALILOR, CARE SINT DIN PUNCT DE VEDERE A INTELIGENTEI MULT SUB NIVELUL ROMANILOR. Dar asa sintem noi, un popor in genunchi la mila occidentului si  am devenit slugile tiganilor si extremistilor de tot felul. Pe noi ne conduc o mina de  reprezentanti ai mirotitatilor care nu au fost alersi, ei inclina balanta. Ne stabilesc soarta, o etnie care spune ca Ziua Nationala a Romaniei este zi de doliu pentru ei.  Si conducatorii nostrii ce fac in acest timp ? Tac, caci asta este intelegerea pentru raminerea lor la putere pentru ca jaful,  sa continue pina in pinzele albe.  V-am spus aveti curaj ca, totul depinde numai de noi. Contati pe mine!!!!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
 http://singurafelina.blogspot.com/

 
cid:X.MA10.1287606591@aol.com

duminică, 13 martie 2011

Enrico Macias La femme-de mon ami


http://singurafelina.blogspot.com/

Mai exista "POLITICA" in Romania ?

Am reusit performanta sa distrugem pana si conceptul de POLITICA

Din cate am invatat, politica tine cont de dispute pe marginea opiniilor politice, ele fiind structurate in functie de doctrine, orientari (stanga, dreapta sau derivate) si totodata pe promovarea anumitor valori.
Am reusit performanta sa distrugem pana si conceptul de politica, astazi in dispitele dintre opozanti nu se mai tine cont de ceea ce am argumentat mai sus.
Personal nu fac politica (cu toate ca imi doresc), ci am luat atitudine fata de un stat care se doreste a fi de drept, european, unde drepturile omului sunt respectate. Dar, constat pe proprie piele, ca acest stat nu respecta regulile fundamentale ale unuia de drept, as putea da nenumarate exemple, dar mai are rost ….. aici nu discutam despre POLITICA, ci despre REALITATI!
Politica, incet …incet, nu mai exista, ai ia locul, momment……….
Cand fac o remarca catre acest STAT, dar numai putin:
Cine reprezinta STATUL???
Oare nu ……. dupa cum spunea astazi o buna prietena si citez:
“El saracu inca mai viseaza la tanti Nutzi, mai spera… sa-i mai “frece un nes
Vorba lui Florin Calinescu intr-una din emisiunile alea ale lui de pe vremuri de la PRO TV:
“Nutzishor, freaca-mi un nes”.
Oare cate nesuri o sa mai frece Nut…zishor? Ooops, am uitat: cenzura!
Ne cenzureaza ala…i se zice cica Chioru’ – The Big Bad Wolf din povestea cu Scufitza Roshie – “The Little Red Riding Hooooooood”! Acuma stim cine e Lupu’, da’ nu stim cine e Scufitza.
Ce vrea Lupu’ asta de la Scufitza? Nu i-a fost de-ajuns ca a papat-o pe bunicutza. Da, Lupu’ e la faza asta si a uitat proverbul acela cu “Nemultzumitului i se ia darul“. Poate ca nu stie povestea cu Scufitza Roshie. Nu stie ca, in cele din urma, apare un alt personaj puternic, Padurarul, care-i vine de HAC Lupului.
( N-as fi crezut ca voi ajunge sa vorbesc cu atata dezinvoltura despre acest Lup. Cum spui STARE: SA_MI TRAG NERVII?!!!!! Smile )”

Definitia politicii


Teoretic, politica este ştiinţa şi practica guvernării unui stat. Ea implică promovarea unor valori, orientări şi ideologii specifice unei anumite viziuni asupra vieţii şi societăţii (rezumat din DEX).
În funcţie de orientarile si valorile existente in societate, directiile principale se cristalizeaza sub forma partidelor politice. Acestea sunt grupuri de oameni care militeaza pentru transpunerea in realitate a valorilor in care cred si pe care le promoveaza. Ele sunt mai mult sau mai puţin pe placul cetăţenilor, si de aceea, sunt mai puternice sau mai slabe.

DAR …..

Ce este politica?

Copilul îl întreaba pe tatal lui, ce înseamna politica? Tatal îl pune pe genunchi si începe sa-i explice aratând exemple:
- Fii atent, copilas, eu aduc banul în casa, deci eu sunt CAPITALISMUL. Mama are grija de bani, deci ea este GUVERNUL. Bunicul tau are grija ca totul sa fie în regula, deci el este SINDICATUL. Babysitterul nostru este CLASA MUNCITOARE si cu totii muncim ca tu, POPORUL sa te simti bine si sa nu-ti lipseasca nimic. Iar fratiorul tau de câteva luni este VIITORUL nostru comun.
Copilasul retine tot ce a auzit si merge la culcare. În timpul noptii se trezeste ca fratiorul lui a facut caca în scutec si plânge. Se ridica si vrea sa-i zica mamei ce se întîmpla, dar asta doarme atît de adînc ca nu reuseste s-o trezeasca. Intra sa-i spuna babysitterului dar tatal lui tocmai se hîrjonea cu ea în pat în timp ce bunicul lui tragea cu ochiul prin fereastra. Nimeni nu-l observa, asa ca merge înapoi în pat. Ziua urmatoare tatal lui întreaba daca poate sa spuna cu propriile cuvinte ce înseamna politica.
Copilasul îsi aminteste de cele vazute noaptea si raspunde:
- Politica este cînd CAPITALISMUL profita de CLASA MUNCITOARE în timp ce SINDICATUL priveste neputincios. GUVERNUL doarme, nimeni nu baga în seama POPORUL, iar VIITORUL nostru este în cacat.
http://stareanatiunii.com/
http://dariaion.blogspot.com/

Painea Romania, prima tara din lume care va experimenta pe populatie produsul cancerigen initium

cid:X.MA1.1287606591@aol.comPe pachetele de pâine Titan scrie deja că pâinea este fabricată conform Codex Alimentarius. Am citit cu ochii mei. 
România va experimenta pe populaţie produsul cancerigen initium
Experimentul "Codex Alimentarius" începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de... UE să înceapă implementarea "Codexului", alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei).
"Codex Alimentarius" este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc.
Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.
Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că România este prima  ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de"Codex Alimentarius". Produsele vor furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapa. Pentru publicul larg se spune că "beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta." După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada  şi Marea Britanie. Neoficial, conform cercetătorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne. (S.L.)
D-zeu să-i ajute pe români.

 www.energielibera.net
http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables
Pe acest site BASF-ul se lăuda pe 11 ianuarie !!!!!! că pentru prima dată în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT
Acum cineva ar putea spune : şi ce dacă, este un nou fungicid ce creşte producţia .
Ce mă intrigă pe mine este viteza cu care a fost aprobat şi băgat pe piaţa românească. Probabil nu vei putea să vinzi cartofi decât dacă dai cu Initium..........
Te cruceşti  de ce sunt în stare conducătorii noştri pe care I-AM ALES.
În ce  ţară trăim?????????????????????????
Ar fi bine să răspândiţi cât mai mult informatia pt. că aşa cum s-a întâmplat cu vaccinurile contra cancerului de col uterin şi împotriva gripei porcine  se pare că nu este în zadar.
Poate, cine ştie, deşi ni se cântă de 20 de ani "Deşteaptă-te române", poate totuşi ne vom deştepta odată.http://odorica.blogspot.com/