Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 12 martie 2011

Tara curvarilor betivi si a parasutelor vestejite


Ce v-am spus mereu s-a adeverit. Sintem fiecare dintre cetatenii acestei tari, pe cont propriu. Nu ne duce nimeni grija, nu vrea nimeni sa fim protejati, asta pentru ca  primii  viciosi hulpavi ai tarii, sint ocupati ca-si faca o viata de vis  pe sute de ani pentru tot neamul lor cu catel, purcel  cu tot. Falcosul purcel  pirit Ministrul Muncii,  da sfaturi din biblie sa ne sculam ca sa  muncim, sa nu mai fim lenesi :)))
Poate se schimba prin forta daca nu vor sa plece cu vorba buna,  acesti  arendasi pusi pe trai,  pe spinarea noastra si care nu sint multumiti  de munca noastra. V-am mai spus ca numai o greva generala  pe termen nelimitat,  este speranta de a arunca aceste gunoaie, care ne biciuesc fara mila, din spatele nostru.Ati vazut in Japonia, ce popor disciplinat, cum s-a muncit cu simt de raspundere  si nu s-a furat la reteta de turnare a asfaltului. Nu stiu care v-a fi bilantul dar stiu ca  s-a redus numarul victimelor, datorita  constiinciozitatii cu care si-au facut treaba un intreg popor,  zi de zi. La un asa cutremur sint sigura ca Bucurestiul si nu numai v-a fii sters, de pe fata pamintului. Ce fac  hotii nostrii pentru noi? Ne indeamna la munca ca sintem lenesi. Traiasca ei cu  parasutele lor  cu Vuitoanele lor,  care toaca miliarde  numai pentru ca sint zeite ale sexului,  experte in  amor, dar cam vestejite. Vai, am vazut pe  d-na Vo.... cum dadea ea indicatii pretioase, ca doar este sfatuitorul lui Boc, ce sa se faca in tara (isi luase o pauza probabil). Nu stiu in alta tara daca, zeitele sexului cam batriioare  si cu nurii lor vestejiti de atita purtare , conduc o tara si toate veniturile ei. Mai era unul in orient din una din tarile  celor 4 tigri asiatici, care dupa doar 5 lunide la alegeri,  pentru ca a construit 5 case la 5 amante a fost condamnat la moarte(apoi comutata perdeapsa cu  inchisoare pe viata). Asiaticii nu au rabdare sa fie facuta tara praf  pentru, niste  zeite ale  amorului flescaite si purtate pina la  ultima  fibra. Sa stea sa faca Pa-uri acasa si  sa  lucreze prohaburi  tovarasesti 2 pe fata 3 pe dos la puscarie.
Curaj !!! Sintem singuri in tara bativilor curvari si a parasutelor vestejite nu de batrinete ci, de prea multa purtare !!! Sintem folositi pentru bunastarea lor si a fii indatorati npoi si copii nostrii pe zeci de ani. Nu sinterm iubiti de conducatorii nostrii, nici macar respectati pentru ca  le dam sansa sa traiasca imparateste impreuna cu curvele lor. Ni se vorbeste la televizor cu ura, printre dinti.  Treziti-va !!!!
Capul sus, pieptul, inainte !!! papapa
http://dariaion.blogspot.com/

A fost odata in Transilvania ....

EVZ a stat de vorbă cu principalii „actori” ai celei mai mediatizate scene de violenţă din timpul conflictului interetnic izbucnit în martie 1990, la Târgu-Mureş. Acum 20 de ani, între 15 şi 20 martie 1990, lumea făcea cunoştinţă cu instinctele dezlănţuite ale unor ardeleni, unguri şi români, care, după ani de convieţuire paşnică, au schiţat un portret perfect al urii.
Împinşi la violenţă, hrăniţi cu zvonuri şi discursuri xenofobe, atât de-o parte, cât şi de cealaltă, maghiarii şi românii din Mureş s-au bătut, pe 20 martie, sub ochii jurnaliştilor străini.
La Târgu-Mureş, violenţa s-a insinuat însă treptat, imediat după Revoluţia din 1989, printro serie de proteste paşnice, de ambele părţi. Pe 15 martie 1990, maghiarii sărbătoreau, pentru prima dată după 45 de ani, revoluţia din 1848. Arborau drapelul unguresc, aprinzând o scânteie naţionalistă, care mocnea deja printre vecinii lor români.

O zi sângeroasă

Ziua de luni, 19 martie 1990 a venit firesc pentru unii. Puţini şi-au imaginat însă că mai mulţi români, printre care şi ţărani aduşi din sate de pe Valea Gurghiului, vor asalta sediul UDMR din Târgu-Mureş. Aici, scriitorul maghiar Suto Andras şi-a pierdut un ochi, lovit de un obiect aruncat din mulţime. A doua zi, aproximativ 15.000 de maghiari au ieşit să protesteze.
Românii au ripostat, sosind, în număr mai mic, în centrul oraşului. Dupăamiază, iadul se dezlănţuia întro bătaie generală. Spre seară, în centrul oraşului au sosit din nou ţărani cu bâte şi topoare. Li se spusese că „ungurii bat copiii românilor pe stradă”. Printre ei, Mihai Cofar, din Ibăneşti, pe atunci în vârstă de 43 de ani.
Lumea habar n-avea cine e Cofar, până când un cameraman irlandez a surprins câteva scene cu un bărbat pocnit peste cap cu o pancartă şi lovit apoi cu piciorul în stomac, în timp ce zăcea la pământ. Televiziunile străine au preluat imaginile şi le-au transmis cu mesajul „un maghiar bătut de români la Târgu-Mureş”.
„Ungurul” s-a dovedit a fi românul Mihai Cofar, prezentat ulterior, printr-o eroare, cu numele „Mihăilă Cofariu”. Maghiarii care l-au bătut atunci spun azi că regretă şi că au fost, la rândul lor, victime ale manipulării. Iar Cofar nu mai vrea să-şi amintească de acele „zile de ruşine”. La 20 de ani de la conflictul interetnic, EVZ pune cap la cap ce a mai rămas din acel „martie negru”.

20 DE ANI DE SUFERINŢĂ

Mihai Cofar:
„Îmi pare rău că m-am dus, dar vremea-i târzie”
Mihai Cofar locuieşte undeva în vârf de munte, la Ibăneşti- „gropi”, pe unde şi maşina se opinteşte să ajungă. Tocmai de acolo, din capul dealului, s-a pornit Mihai Cofar, acum 20 de ani, ca să fie bătut crunt pe străzile oraşului Târgu-Mureş. Are o gospodărie îngrijită, răsfirată într- o curte mai mult fără gard. Când intri, câinele lăţos te întâmpină prietenos. Când pleci, te latră ca pe duşmani.
Mihai Cofar stă întins pe pat, chircit lângă bastonul care-l mai ajută să facă doi-trei paşi prin cameră. Povestea lui e aceeaşi, de mulţi ani: suferă de când a fost bătut la Târgu-Mureş. S-a dus acolo la îndemnul popii din sat, care le-a zis că ungurii bat copii de români. Cum a coborât din autobuz, Mihai Cofar a şi căzut la pământ. A fost înjunghiat de şapte ori, lovit apoi în cap de Barabas Erno cu o pancartă pe care scria „Bolyai liber!” şi, în final, de Cseresnyes Pal, cu piciorul, în stomac. Mihai Cofar e, pe zi ce trece, mai nemişcat, mai tăcut. Lasă să se înţeleagă că nimic din mediatizarea cazului său nu i-a adus vreun bine. „Doar minciuni!”, zice, abrupt, bărbatul.
Sursa: http://stareanatiunii.com/
http://dariaion.blogspot.com/

vineri, 11 martie 2011

Legea privind comemorarea dezrobirii tiganilor

Preşedintele Băsescu a promulgat Legea privind comemorarea dezrobirii ţiganilor
Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind comemorarea dezrobirii romilor (tiganilor) din România.
La sfârşitul lunii februarie, Camera Deputaţilor, for decizional, a decis ca 20 februarie să devină dată oficială de comemorare a dezrobirii romilor(tiganilor), urmare a adoptării unei iniţiative legislative ce aparţine deputatului minorităţilor Nicolae Păun.
Iniţiativa, care a primit anterior votul negativ al Senatului, stipulează că acţiunile dedicate acestei zile pot fi sprijinite financiar de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi de autorităţile locale şi centrale.
În schimb, Comisiile reunite pentru cultură şi pentru drepturile omului au decis să elimine din textul propunerii legislative introducerea în programa şcolară a perioadei de robie a romilor (tiganilor) din istoria României. Continuarea,
http://blog.nouadreapta.org/
http://odorica.blogspot.com/

MULTUMESC TUTUROR !!!!


KissKissKiss
photo frames

Phil Schneider, dezvaluiriPhil Schneider, figura marcanta a cercetarii in domeniul conspiratiei, fost inginer, afirma ca a lucrat pentru proiecte guvernamentale, printre care cele cele din domeniul ufologic de la baza militara Dulce din satul american New Mexico. El a murit in ianuarie 1996 in circumstante neelucidate. Se pare ca ar fi fost torturat apoi strangulat cu ajutorul unei coarde de pian. Sotia lui i-a descoperit cadavrul in apartamentul familial si versiunea oficiala spune ca Schneider s-ar fi sinucis. In mai 1995, intr-o localitate din Idaho cu 7 luni inainte de moartea sa, a tinut o conferinta, din care va prezentam o parte.

Phil Schneider: Sunt in pericol pentru ca doresc sa dezvalui lucrurile care vor urma. Cat timp voi avea inca libertatea de a ma exprima este, fara indoiala, intrebarea pe care fiecare si-o pune. Aceasta conferinta va fi impartita in patru. Fiecare din aceste domenii va avea repercusiuni in credintele voastre zilnice, fie ca aveti sau nu convingeri patriotice. As vrea, mai intai, sa va repet ca SUA este o frumoasa natiune. Am calatorit in peste 70 de tari diferite si nu pastrez amintirea unei tari care sa posede frumusetea SUA si sarmul locuitorilor sai. Mi-am construit reputatia atat ca geolog cat si ca inginer in geniu civil, cu specializari in domeniul militar si aerospatial. Am participat la constructia a doua baze de importanta majora in SUA dintre care una a capatat o anume notorietate in ceea ce se numeste “Noua Ordine Mondiala”. Este vorba de baza Dulce din New Mexico. In 1979, am fost implicat intr-un conflict armat cu extraterestrii de tip “umanoid” si am fost unul dintre cei care au scapat din acest incident. Si sunt fara indoiala singurul supravietuitor pe care il veti auzi exprimandu-se despre acest subiect. Alti doi supravietuitori se gasesc astazi sub stricta supraveghere. Sunt ultimul care are cunostinta de dosarele detaliate ale operatiei in ansamblul sau. In total, 66 de agenti de securitate, membri ai FBI, berete negre si altii au murit in cursul acestui incident si eu am fost acolo. Mai intai, trebuie sa stiti ca o mare parte din ceea ce va voi spune va fi destul de socant. Si probabil total incredibil. Si, deci, va voi cere de a face dovada unei anume deschideri a spiritului dvs.

Baze militare la mare adancime si bugete oculte. Imi iubesc mai mult tara decat propria mea viata si aici ma expun pericolului de a mi-o pierde. Nu este fara motiv caci cred in ceea ce fac. Prima parte a acestei expuneri priveste bazele militare de la mare adancime si chestiunea bugetelor oculte. Bugetele oculte sunt bugete lovite prin definitie de sceptrul secretului si care “pompeaza” aproape 25% din PNBC (produsul national brut) al SUA. Aceste bugete din umbra consuma anual aproape 1,25 trilioane de dolari si sunt atribuite programelor oculte, secretelor ca cele ale bazelor militare de la mare adancime. Astazi, exista peste 129 de instalatii subterane de acest tip in SUA. Ei au construit aceste baze neintrerupt, zi si noapte, si asta de la inceputul anilor ’40. Si unele dintre ele au fost chiar construite cu mult inainte de aceasta perioada. Aceste baze constau, de fapt, in mari orase subterane legate intre ele prin trenuri pe baza de levitatie magnetica de mare viteza a caror viteza depaseste March 2 (peste 2.000km/h). Acestui subiect i-au fost consacrate mai multe lucruri. Richard Sauder, arhitect, si-a riscat viata vorbind despre aceste chestiuni. El a lucrat cu agentii guvernamentale in domeniul bazelor militare subterane de mare adancime. Nu mai departe de Idaho, acolo unde locuiti, exista nu mai putin de 11 instalatii de acest gen. Adancimea medie a acestor baze este de peste o mila (peste 1.500 metri) si este vorba, de fapt, de adevarate orase subterane. In termen de volum, este vorba de instalatii mergand de la 2,66 la 4,25 mile cubi (intre 4 si 6 kilometri cubi). Si au masini de foraj cu laser capabile de a scobi un tunel de 7 mile (peste 10 km) lungime intr-o zi. Aceste “proiecte oculte” scurt-circuiteaza autoritatea Congresului si sunt total ilegale. Si astazi, chiar functionarea Noii Ordini Mondiale se bazeaza pe existenta acestor baze. Daca as fi cunoscut implicarea Noii Ordini Mondiale in acest proiect in perioada in care lucram, n-as fi colaborat niciodata. M-au inselat pur si simplu. Dezvoltarea tehnologiilor militare implicand interese germane, in materie de tehnologii hiper-spatiale si mai mult. In mod fundamental, pentru un an “calendaristic” care se scurge, corespunde a 44,5 ani in termeni de progrese tehnologice. De aceea, va fi mai greu de inteles faptul ca din 1943 ei erau capabili de a crea o nava care putea pur si simplu sa dispara intr-un punct si sa apara in altul gratie folosirii unei tehnologii bazate pe utilizarea tuburilor sub vid. Tatal meu, Otto Oskar Schneider, a luptat in timpul razboiului in cele doua tabere (n. red. – SUA si Germania). La inceput, era capitan la bordul unui submarin german pentru ca apoi sa fie capturat si repatriat in SUA. El a fost implicat in diferite proiecte cum ar fi cel al bombei atomice, bomba cu hidrogen, experienta de la Philadelphia (n. red. – proiect care se presupune ca a avut drept scop de a crea o nava invizibila radarelor si care, prin “accident” ar fi calatorit temporal, prin USS Eldrige in 1943). El a fost inventatorul unei camere de mare viteza care a filmat primele experiente nucleare care s-au desfasurat pe atolul de la Bikini la 12 iulie 1946. Am clisee ale acestor teste, si aceste fotografii arata un OZN survoland in mare viteza locul unde se gasea bomba. In aceasta epoca, regiunea Bikini era cu adevarat “infestata” de aparitii de OZN-uri, in special sub apa, si populatiile indigene si-au vazut animalele lor victime ale mutilarilor. Si in aceeasi epoca generalul Mc Arthur a estimat ca viitorul conflict se va face cu fiinte extraterestre provenind din alte universuri. Orice ar fi, tatal meu a efectuat impreuna cu anumiti teoreticieni lucrarile pregatitoare ale experientei de la Philadelphia cat si alte proiecte.

Incidentul de la baza Dulce. In 1954 , sub administratia lui Eisenhower, guvernul federal a decis de a evita Constitutia americana si a semnat un tratat cu entitati extraterestre. Acest tratat a fost botezat “tratatul Greda din 1954″ ale carei acorduri prevedeau ca extraterestrii semnatari aveau dreptul de a rapi capete de animale sau de a-si testa tehnicile de implant pe cateva fiinte umane, fiind inteles ca aveam obligatia de a da socoteala asupra experientelor facute contra persoanelor implicate in afacere. Incet, incet, extraterestrii nu au mai respectat termenii tratatului pana in momentul in care s-au decis pur si simplu sa faca ceea ce vor. Aceasta era, de altfel, situatia in 1979. Si in aceasta epoca a aparut aproape accidental incidentul de la Dulce. Eram ocupat de a construi instalatii anexe la baza militara de mare adancime de 2,5 mile (peste 4 km). In aceasta epoca, eram ocupati de a sapa 4 adancimi de excavatii distincte in desert. Aveam intentia de a le lega unele de altele si de a efectua explozii pe mari portiuni de teren in acest scop. Munca mea consta in a cobori in aceste foraje pentru a preleva esantioane de pamant in scopul de a determina tipul de exploziv pe care trebuia sa-l folosim. Atunci cand am coborat in situl lucrarilor, ne-am gasit confruntati cu un numar de entitati extraterestre in inima unei imense caverne, extraterestri cunoscuti sub denumirea de Marii Cenusi. Am tras asupra a doi dintre ei. In acel moment, erau implicate aproximativ 30 de persoane in aceasta poveste. Aproape 40 de alte entitati au venit in ajutor dupa inceputul incidentului si toate au fost ucise. Am dat din intamplare peste o importanta baza extraterestra. Mai tarziu, am descoperit de fapt ca aceste entitati extraterestre traiau pe planeta noastra de mult timp, poate de milioane de ani. Aceasta ar putea, fara indoiala, explica multe lucruri privind subiectul teoriilor relative la “vechii astronauti”. Orice ar fi, am fost ranit la piept de una din armele lor, care am descoperit ca este un fel de cutie pe care o agatau pe corp, o arma care mi-a gaurit corpul si mi-a infipt o mare doza de radiatii de cobalt. Am avut cancer din aceasta cauza. Nu m-am interesat cu adevarat de tehnologiile OZN-urilor decat cand am inceput sa lucrez, pe situl de la Zona 51 situate la nord de Las Vegas. Dupa ce au trecut doi ani pe care i-am petrecut pentru a ma recupera in urma incidentului de la Dulce, am reinceput a lucra pentru diferite firme ca Morisson and Knudson, EG&G etc. Pe situl zonei 51, ei testau diferite tipuri de vase extraterestre specifice. Cate persoane sunt familiarizate cu afacerea Bob Lazar? Este vorba de un fizician a carei munca consta din a invata lumea de propulsia unora dintre aceste vase. Astazi, sunt foarte nelinistit in privinta activitatilor guvernului federal. Ei au mintit publicul, au manipulat senatorii si au refuzat de a divulga adevarul asupra subiectului dosarului extraterestru. Am atatea lucruri de a spune privind acest capitol incat sunt dezgustat.

De curand, am facut cunostinta cu o persoana care traia la Portland in Oregon. El lucra pentru o otelarie, Gandersson Steel Fabrication, o firma specializata in constructia tunurilor si masinilor feroviare. Astazi, ceea ce stiu din 30 de ani din viata de acest tip imi demonstreaza ca este vorba despre un barbat ponderat, calm. Intr-o zi, a venit sa ma vada, foarte nelinistit afirmand ca “ei au construit de fapt vagoane penitenciare”. Era foarte nervos. “Gunderson, a afirmat el, are un contract cu guvernul federal care prevede de a construi peste 107.200 de vagoane de transport de prizonieri”. De fapt, exista 11 societati in acest proiect gigantic. Gunderson a primit probabil o suma de 2 miliarde de dolari pentru acest contract. Otelariile Bethlehem cat si alti furnizori sunt implicati in aceasta afacere. Prietenul meu mi-a aratat unul dintre aceste vagoane de transport cu prizoneri care era stationat pe o cale de service la nord de Portland. Avea dreptate. Daca multiplicati 107.200 cu 143 si cu 11, veti obtine o cifra aproape de 15 milioane. Aceasta cifra corespunde, fara indoiala, numarului de indivizi care vor intra in dizidenta cu guvernul federal. Si nu mai este posibil in aceasta zi de a sanctiona pe cale electorala persoanele responsabile de acest gen de afacere. Modul de functionare si structura actuala a guvernului nostru se bazeaza pe tehnocratie, nu pe democratie. Este vorba, de fapt, de o forma de feudalism si asta nu are niciun raport cu Republica Statelor Unite. Aceste persoane sunt fara credinta si au decis de a elimina din scolile publice rugaciunea. Pentru ca v-ati rugat la scoala, ati putea primi o amenda de peste 100.000 de dolari cat si doi ani de puscarie. Bugetele oculte depasesc usor 1,3 trilioane de dolari. Un trilion este egal cu 1 000 de miliarde. Un trilion de dolari cantareste 11 tone. Si Congresul american nu a vazut contabilitatea reala a acestei “caverne a lui Ali Baba” clandestina care reprezinta bugetele oculte. Contractele implicate in aceste programe de vanatori ascunsi sunt: Me Domell – Douglas, Morrison – Knudson, Wackenhut Security Sytemts, Boeing Aerospace, Lorimar Aerospace, Aerospatiale (Franta), Mitsubishi Industries, Rider Trucks, Bechtel, I G Farben si altele.

Razboiul stelelor si amenintarea extraterestra aparenta. De fapt, 68% din bugetul apararii este alocat direct sau indirect bugetului ocult. Proiectul Razboiul Stelelor depinde puternic de tehnologiile militare ascunse. De fapt, nicio tehnologie care decurge din programul de armament ascuns n-ar fi vazut lumina zilei daca n-ar fi recuperat resturile vaselor extraterestre accidentate. Nimic. Unii dintre noi se intreaba, fara indoiala, ce transporta naveta spatiala? De fapt, mari lingouri de metale foarte speciale care nu pot fi topite decat in spatiu si nu pot fi produse pe suprafata pamantului. Ei au intr-adevar nevoie de mediu sub vid care nu se poate gasi decat in spatiu pentru a produce acest tip de metal. Si tot ceea ce ni se povesteste este foarte indepartat de adevar. Eu cred ca oficialii din guvernul nostru ne mint. Acum cateva saptamani, am fost functionar al guvernului american sub acoperirea unei acreditari de securitate de tipul Ryolite 38 (n. red. – ceva strict secret. Ryolite este un sistem de satelit de supraveghere al armatei americane dar si o localitate situata in regiunea Valea mortii, in apropiere de Zona 51), una dintre acreditarile cele mai inalte din lume. Cred ca proiectul Razboiul stelelor are drept unic tel acela de a servi ca tampon de prevenire in caz de atac extraterestru, afacerea neavand de fapt niciun raport cu razboiul rece care a servit de pretext pentru a aduna bani de la contribuabil. Si toate astea de ce? Ansamblul acestei manipulari mincinoase a fost planificata, apoi orchestrata, de peste 75 de ani. Tehnologia avioanelor secrete sunt utilizate de agentiile de informatie: DEA (Drug Enforcment Administration) si ATF (Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms) nu se bazeaza decat pe armele lor secrete tactice pentru aproape 40% din bugetul lor operational. A fost cazul in 1993 si cifrele nu au facut decat sa urce. Intre 1990 si 1992, Natiunile Unite au folosit avioane secrete in peste 28% din operatiile lor de amploare internationale, conform Centrului de studiu strategic al raportului 3092 al Natiunilor Unite.

Paznicii secreti, Fortele Delta. De fapt, sunt trei tipuri de unitati de politie distincte care vegheaza asupra secretelor noastre cele mai bine pastrate. Mai intai, Military Joint Tactical Force (MJTF) cunoscuta ca Delta Force, sau beretele negre, este o forta tactica multinationala folosita la inceput pentru a supraveghea in lume avioanele secrete. De fapt, au fost construite deja cel putin 172 de aparate secrete. Zece au fost accidentate, ceea ce inseamna ca au ramas 162 de aparate. Bill Clinton le-a concesionat Natiunilor Unite acum sase saptamani. Unele elemente indica faptul ca fortele Delta au fost trimise in Bosnia in cursul ultimelor zile ale administratiei Bush ca unitate “sniper” de protectie. Ele au inceput sa traga orbeste, facand victime in ambele tabere in scopul de a arunca ulei pe foc si a intensifica conflictul in scopuri pur poilitice, scopuri care ar putea fi utilizate de administratii succesive.

Reflectii asupra atentatelor cu bomba in SUA. De putin timp, mi s-a cerut sa alcatuiesc un raport privind atentatul asupra World Trade Center (n. red. cel din 1993). Am fost angajat ca expert, caci cunosteam aproape 90 de proprietati chimice de exploziv. Si am examinat cliseele locurilor chiar dupa atentat. Betonul a fost pur si simplu pulverizat si topit. Otelul si armaturile au fost literalmente trase cu sase picioare peste dimensiunile lor originale. O singura arma poate provoca stricaciuni asemanatoare si este vorba de o mini bomba atomica. Nu se putea actiona decat cu un mecanism de tip nuclear. Desigur, cand vi se spune ca este vorba de un exploziv cu nitrat, va mint 100%. Si persoanele care au fost bagate in puscarie probabil nu au facut nimic. De fapt, am motive sa cred ca acelasi grup de persoane arestate a pregatit si alte crime, ca uciderea unui rabbin la New York. In acest timp, tin sa subliniez faptul ca la ultimul atentat care a avut loc la Oklahoma City, ei va zic de asemenea ca este vorba de un exploziv fabricat cu ajutorul nitratului si fertilizantilor. Mai intai, ei va spun ca este vorba de o bomba de 1.500 livre, apoi de 2.000 de livre si acum, se vorbeste de una de 20.000 de livre. Este imposibil de a ascunde 20.000 de fertilizant intr-o camioneta model Ryder. Desigur, nu am amestecat niciodata aceste materiale explozive. Dar cunosc structura chimica si aplicatiile explozivilor folositi in geniul civil si in constructii. Reputatia mea se bazeaza pe aceste cunostinte. Am ajutat sa se sape cel putin 13 baze militare subterane de mare adancime in SUA. Am lucrat la proiectul “Malta” in Germania de Est, in Spania si in Italia. Si pot sa va spun din experienta ca un explozibil cu o masinarie cu nitrati nu ar zgaltai ferestrele unui zgaraie-nori guvernamental federal la Oklahama City. Desigur, masinaria ar fi cauzat moartea a catorva persoane, ar fi distrus o parte din fatada cladirii, dar asta n-ar fi produs niciodata acest gen de distrugeri. Cred ca m-au mintit si nu mai sunt de acord sa inghit aceste minciuni, motiv pentru care va afirm ca va mint. In sensul in care merg lucrurile, nu cred ca-mi raman mai mult de sase luni de a trai in aceasta tara (n. red. – Schneider face fara indoiala referire la cancerul sau). Suntem dominati de atatea persoane malefice care conduc tara. Cred ca urmatorii 45 de ani sunt foarte nelinistitori.

Va voi prezenta cateva scenarii dintre cele mai rele, precum Contractul cu America. El contine aceleasi terminologii pe care Adolf Hitler le-a folosit pentru a perverti Germania in 1931. Cred ca nu putem face nimic. Acest Contract cu America este ultimul spasm al guvernului nostru federal pentru a distruge Constitutia si Declaratia drepturilor.

Cateva statistici privind prezenta faimoaselor “Black Helicopters”. Exista aproximativ 64.000 de “black helicopters” (n. red. – elicopterele negre sunt de fapt aparate, fara marca si inmatriculare, adesea zarite in apropierea aparitiei unui OZN, in caz de rapiri si, mai ales, in cazul mutilariilor de animale care insangereaza preeriile din centrul si sud-estul SUA). Se construieste unul la fiecare ora care trece. Si este bine pentru a se cheltui banii nostri? De ce Guvernul federal ar avea nevoie de 64.000 de Black Helicopters daca nu pentru a face din noi sclavi? Ma indoiesc ca nevoile militare mondiale ating aceasta cifra de 64. 000. Ma indoiesc ca ansamblul tuturor tarilor au nevoie de atatea elicoptere.

Exista 157 de aparate secrete F-117 A echipate de LIDAR (n. red. – Light Detection And Ranging, sistem de detectie la distanta) si de un sistem de radar si de imagini asistate prin calculator. Ei pot sa va vada in fiecare camera in timp ce va survoleaza locuinta. Pe cand zboara pana la 30.000 de picioare, ei pot detecta obiecte de cativa centimetri. Este chiar mai precis decat asta. Lucrez de foarte mult timp pentru guvernul federal pentru a sti in ce mod isi conduc afacerile.

Aparat de provocat cutremure, SIDA si arma biologica creata plecandu-se de la substante extraterestre. Guvernul a inventat acum o tehnologie capabila de a provoca cutremure de pamant. Sunt geolog si stiu ce vorbesc. In cursul seismului care a devastat orasul Kobe din Japonia nu au fost unde de soc cum este cazul intr-un seism normal. In 1989, a avut loc un cutremur de pamant in San Francisco. De asemenea nu au avut loc unde de soc. Este, de fapt, o tehnologie de tip Tesla care a fost folosita in scopuri demonice. Programele de cercetare fondate pe bugete oculte au condus la stiinta pe care o cunoastem astazi. Priviti SIDA care a fost creata de National Ordinance Laboratory din Chicago in 1972. Este vorba, de fapt, de o arma biologica care a fost utilizata contra poporului american. Stiu asta pentru ca am putut consulta documentatia pe care o detine Office of Strategic Studies, un program care se desfasoara inca si care este controlat de CDC din Atlanta (n. red. – Centresfor Disease Control and Prevention). Ei folosesc secretiile de animale, fiinte umane, extraterestrii de tip umanoid, pentru a crea virusul. Si cel mai rau dintre toate este ca guvernul nostru s-a aliat cu acesti extraterestri de tip umanoid. Nu avem nicio aparare contra germenilor, nici una. Este vorba de arme biologice cu consecinte dintre cele mai dezastruoase. Fiecare extraterestru de pe aceasta planeta va trebui plasat in carantina totala. Saddam Hussein a ucis peste 3,5 milioane de kurzi cu ajutorul unui armament biologic de acelasi gen. Oare noi, locuitorii Terrei, meritam asta?

Astazi, sunt pe cale de a muri de cancer, un cancer pe care l-am contactat lucrand pentru guvernul federal. Pot inca sa traiesc sase luni, poate nu. Dar vreau sa va spun un lucru: daca ma pot inca exprima, este pentru ca Dumnezeu vrea sa-mi dea oportunitatea de a spune tot ceea ce stiu. In cursul ultimilor 22 de ani, 11 dintre prietenii mei cei mai buni au fost asasinati. Opt din aceste crime au fost considerate ca sinucideri. Inainte de a veni la Las Vegas, am condus un prieten la Joshua Tree in apropiere de 29 Palms (n. red. – localitate in plin desert Mojave alaturi de Los Angeles si Palm Spring. 29 Palms de asmenea o baza secreta militara SUA). Pe cand il conduceam, in muntii care duc la localitatea Needles, am fost urmarit de doua camionete Van guvernamentale echipate de placi mineralogice G 14. Erau doua persoane si cel putin o persoana inarmata cu un Uzzi pe vehicul. Stiu exact ce sunt acesti oameni. M-am exprimat in cursul a 19 conferinte, si am strans fara indoiala peste 45.000 de persoane. M-am lasat depasit de acesti oameni si m-am oprit in mijlocul drumului. Ei s-au oprit de fiecare parte a vehiculului meu in apropierea unei rape. Le-am scos harta de securitate si am trimis-o guvernului spunandu-le ca am fost amenintat si ca aveam intentia de a pune pe net peste 140.000 de pagini de documentatie privitoare la structura guvernului si la ansamblul planurilor lor. Am inceput deja asta. Multumesc pentru atentie.
http://www.zonadezvaluiri.ro
http://garduldefier.wordpress.com/
http://dariaion.blogspot.com/

joi, 10 martie 2011

Multumesc !!!! :)

O  SEARA FRUMOASA!!!!!!!!!Kiss

Cenzura

CENZURA sau incompetenta la Facebook?

Romania intra oficial pe Facebook din martie – Sa fie CENZURA una dintre criteriile parteneriatului?

In urma cu exact doua luni am semnalat in articolul de AICI ,ca: Facebook incepe sa joace dupa cum canta PUTEREA!
Iata ca din pacate am avut dreptate, si cenzura este unul dintre criteriile parteneriatului dintre ministerul MDRT condus de catre Elena Udrea si reteaua de socializare Facebook reprezentata de catre Blake Chandlee, avand ca si obiectiv de: Promovare a Romaniei prin intermediul reţelei de socializare Facebook.
Sau, poate ma insel, iar ceea ce vreau sa sesizez nu are legatura cu cenzura sau vreo rea vointa, ci cu o incompetenta a celor care se ocupa cu administrarea respectivei retele de socializare.
Dar, despre ce este vorba?
La sesizarea catorva dintre administratorii unor grupuri de pe Facebook, de mai bine de o saptamana:

Mesajele transmise in grup de catre administratorii de grup, NU MERG, nu se transmit membrilor grupului !

Cu toate ca aceasta facilitate nu functioneaza de mai bine de o saptamana, nu se sesizeaza aproape nimeni, posibil si din cauza ca respectivul mesaj este transmis doar “transmitatorului” (adica celui care l-a transmis, in cazul de fata adminul grupului).
Sa fie cu scop de: Pacaleala?
In primul rand as solicita clarificari reprezentantului pe Romania al Facebook (daca exista asa ceva):
- De ce adminii grupurilor nu mai pot trimite mesaje de grup sau prin mesaje de eveniment?
- Daca este vorba despre o defectiune: Cand au de gand sa o remedieze?
- Daca este vorba despre o restrictie (CENZURA): Care sunt argumentele?
Repet, cel care transmite mesajul in grup, este singurul care-l si primeste, DUBIOS!
Totusi, sa nu uitam, oficial din aceasta luna incepe faimosul parteneriat dintre:

Notificare: Romania va fi promovata pe Facebook. Costurile nu s-au discutat

Dupa modelul Spaniei si al Frantei, plaiurile Mioritei vor fi promovate turistic pe celebra retea de socializare. Ministrul Elena Udrea a dat  mana cu vicepresedintele companiei, dar a marturisit ca inca nu au discutat si despre costuri.

http://stareanatiunii.com/

http://odorica.blogspot.com/


Stapanul S T A P I N I L O R

Stapanii – De cine ai este frica lui Traian Basescu?

In spatele unui om politic puternic stau multi altii care ii asigura succesul, in schimbul unor avantaje. Intrebarea legitima este cine sunt stapanii unui om puternic, cine il propulseaza si sustine in prim plan, cine este in fapt castigatorul voturilor oferite de popor la alegeri?
De catre cine suntem noi condusi de fapt?
Se stie ca fiecare personaj de succes al scenei politice isi are un stapan.  In fapt, istoria a demonstrat ca  el nu este decat un actor, purtatorul unor interese extrem de sensibile. Stapanii reprezinta creierul afacerii, invizibili publicului si detinatori ai unor secrete cutremuratoare cu care divid si stapanesc.
Ei nu apar in cartile de istorie dar fac istoria prin intermediul papusilor pe care le manuiesc.
Sa il luam drept exemplu pe presedintele drag noua tuturor, omul cu ganduri mari de “reforma” care insa s-au materializat doar in mizerie, foamete si nesiguranta pentru cei multi. Perspectiva noastra asupra prezentului ar fi mult mai clara daca am sti cine sunt personajele misterioase care ii traseaza obiectivele, si care iau decizii pentru Traian Basescu?
Raspunsurile pot parea, la o prima vedere speculative, insa la o privire mai atenta sunt multiple si logice, tin seama de istoricul personal si sunt adaptate actualului context.
Traian basescu da impresia unui om puternic, independent, hotarat, care nu depinde de nimic si ale carui decizii  nu sunt influentate decat de interesul national. El este cel care se lupta cu sitemul ticalosit mostenit de la odiosul regim comunist, sau cel putin asa vrea el sa para in ochii poporului.
Adevarul este insa altul!

Marele stapan


Este posibil ca traian sa aiba mai multi stapani, doar astfel s-ar putea explica confuzia care domneste in decizile sale, instabilitatea si datul cu stangul in dreptul. Uneori analistii obedienti pun aceste miscari bruste in spatele unor strategii complexe si profund gandite. In fapt ele nu sunt decat rezultatul unor conjuncturi, ale unor mici razboaie intre tabere, adaptate realitatilor zilei. Lui Basescu posibil ca ii este greu sa ii impace pe toti, (interese divergente, lupte care nu tin seama de nimic) dar datoriile trebuiesc platite si linistea trebuie asigurata cu orice pret, in joc fiind bunastarea personala, a familiei si a numeroasei gasti din jurul sau.
Unul dintre cei mai importanti stapani ai sai sunt serviciile secrete, CARE STIU TOTUL, despre trecutul politicienilor romani .
Trecutul neclar, invaluit in multe aspecte in mister, al actualului sef de stat, precum si micile detalii de dinainte de 89, care au iesit la iveala, lasa sa se intrevada fapte si actiuni care pot face obiectul unui santaj.
Dosarul de securitate, informatiile legate de disparitia flotei, sau cele legate  de gainariile  fostului comandant de nava, care i-au permis acumularea unei averi de aproximativ un milion de, continuarea  http://stareanatiunii.com/
http://odorica.blogspot.com/

miercuri, 9 martie 2011

Fa-ti timp.... Rudyard Kipling

Ziua barbatului ......


Today 9 March its  MAN  day !!!!!!!!! LA MULTI ANI de ziua barbatului !!!  Si 40 de  pahare de vin  in cinstea celor 40 de mucenici si a voastra scumpe prietene.LaughingKiss
http://odorica.blogspot.com/

In trecerea grabita prin lume catre veci,
Fa-ti timp, macar o clipa, sa vezi pe unde treci!
Fa-ti timp sa vezi durerea si lacrima arzind
Fa-ti timp sa poti, cu mila, sa te alini oricind!
Fa-ti timp pentru-adevaruri si adincimi de vis,
Fa-ti timp pentru prieteni, cu sufletul deschis!
Fa-ti timp sa vezi padurea, s-asculti linga izvor,
Fa-ti timp s-asculti ce spune o floare, un cocor!
Fa-ti timp, pe-un munte seara, stind singur sa te rogi,
Fa-ti timp, frumoase amintiri, de unul sa invoci!
Fa-ti timp sa stai cu mama, cu tata tau - batrini....
Fa-ti timp de-o vorba buna, de-o coaja pentru ciini....
In trecerea grabita prin lume catre veci,
Fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
Fa-ti timp sa gusti frumosul din tot ce e curat,
Fa-ti timp, ca esti de multe mistere-nconjurat!
Fa-ti timp cu orice taina sau adevar sa stai,
Fa-ti timp, caci toate-acestea au inima, au grai!
Fa-ti timp s-asculti la toate, din toate sa inveti,
Fa-ti timp sa dai vietii adevaratul sens!
Fa-ti timp, ACUM!
Sa stii: zadarnic ai sa plingi,
Comoara risipita a a vietii, n-o mai stringi!
http://singurafelina.blogspot.com/

Un banc .... mai multe bancuri.........

Un ofiter, după ce a băut aproape toată noaptea, n-a reușit sa se trezească dimineața. Suna telefonul. O voce plăcută de femeie:
- Domnule, dori
ți sex prin telefon?
- Bineînţeles!
- Va fac legătura cu comandantul unităţii.

Click
Me!                                Click
Me!
Frizerul IL intreaba pe client:
Cum sa va tund ca sa fiti multumit  ?
Gratis !
Click
Me!---------------------------------------
Medicul MI-a recomandat insistent sa incetez  chefurile.
Care medic ?
Cel de deasupra noastra !
Click
Me!    ---------------------------------------
Doua vecine se cearta la gard:
 Nenorocito ce esti ! Barbatu-meu iar a dormit la tine in noaptea asta  !
Cealalta ii raspunde:
Poate la tine doarme ! La mine sta treaz !
Click
Me!    ---------------------------------------
Aveti oua de Casa ? Intreaba un client  vanzatoarea.
Nu domnule, numai de gaina.
Click
Me!    ---------------------------------------
De la o vreme, sotul se intoarce tot mai tarziu acasa, uneori  lipsind chiar toata noaptea.
Intr-o zi insa, sotia ii spune furioasa:
Esti atat de infidel incat ma indoiesc ca AI  fi tatal copiilor nostri !
Click
Me!    ---------------------------------------
Sotul ii spune sotiei:
Draga mea,  vino pana la baie sa vezi cum spal a treia camasa !
Vai dragul meu, ce harnic esti ! Ai spalat deja celelalte  doua?
Nu, am inceput direct cu a  treia...
Click
Me!    ---------------------------------------
Ce mai este nou, Gigi ?
Sunt  suparat, Vasile. Am aflat ca nevasta-mea ma insala.
Bine, DA eu te-am intrebat ce mai e nou .....
Click
Me!    ---------------------------------------
Un politist intra intr-un magazin de articole  electronice.
Aveti TV color? Intreaba el.
Da, domnule.
Atunci dati-MI unul Verde !
Click
Me!    ---------------------------------------
La serviciul 'Personal' se prezinta un barbat.
Va rog sa ma angajati, zice el, am 9 copii !
Bine, bine, I se raspunde, Dar ce altceva mai stii sa faci?
Click
Me!    ---------------------------------------
Sa stii inculpat ca orice marturie mincinoasa se pedepseste cu  inchisoarea de pana la 6 luni!
Da, Dar daca  spun adevarul, risc 6 ani!
Click
Me!    ---------------------------------------
Voi barbatii nici nu stiti ce complicata e viata femeilor!
Azi  pot fi in bratele sotului, iar Maine pot ajunge in bratele Domnului!
Dar poimane sunteti libera?
Click
Me!    ---------------------------------------
Maica stareta surprinde intr-o noapte un barbat care incerca sa  sara gardul manastirii inapoi in strada.
Ce-AI  cautat aici, blestematule!?
Am vrut sa fur mancare, Dar m-au prins maicutele.
Cand? In  seara asta?
Nu, acum patru saptamani!
Click
Me!    --------------------------------------
O profesoara noua incearca sa predea lectii de psihologie unor  copii:
Cine crede ca e prost, sa se ridice in  picioare!
Dupa citeva secunde, se ridica in  picioare Bula.
Poti sa ne spui de ce crezi ca  esti prost?
Nu sint prost, doamna, Dar imi  parea rau sa stati in picioare numai dumneavoastra...
Click
Me!    --------------------------------------------------------------------
Un ziarist se duce la un interviu la un spital de nebuni.  Doctorul ii explica:
Periodic, Le dam nebunilor  cate un test. Care reuseste sa il treaca, ii dam drumul.
De exemplu, acum am  umplut o cada cu apa.
Langa cada avem o lingurita, un pahar si o galeata si Le  cerem nebunilor sa goleasca apa din cada.
Ziaristul spuse:
Foarte simplu,  orice om sanatos AR folosi galeata!
La care  doctorul:
Gresit, un om normal AR trage dopul  de la cada.. Ce pat preferati, jos sau sus?
Click
Me!    ------------------------------------

Institutia casniciei este foarte asemanatoare cu mersul la restaurant in grup.
Comanzi ce vrei, pe urma vezi ce au luat altii si brusc nu iti mai place ce AI TU.

Click
Me!    ---------------------------------------

Barbatul nu este complet pana nu se casatoreste.
Pe urma este terminat.

Click
Me!    --------------------------------

   Un baietel IL intreaba pe tatal lui: "Tati cat Costa sa te
   Casatoresti?. Tatal I-a raspuns: "Nu stiu fiule, Inca platesc".

Click
Me!---------------------------------

   - Tati, este adevarat ca in unele parti din Africa , un barbat nu isi cunoaste sotia pana nu se casatoresc?
- Asta se intampla peste tot fiule.

Click
Me!    -----------------------------------

Nu am cunoscut fericirea adevarata pana nu m-am casatorit. Pe urma a fost prea tarziu.

Click
Me!    ----------------------------------

In scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel: 7. Cand o scriem insa de mana, o taiem cu o linie orizontala. V-ati intrebat vreodata de
Ce? Se spune ca dupa ce Dumnezeu l-a chemat pe Moise pe munte sa-I dicteze cele zece porunci, acesta I-a adunat pe oameni sa Le vorbeasca despre ele. Cand a ajuns la a saptea porunca, "Sa nu ravnesti la nevasta aproapelui tau", cei mai multi dintre barbati au inceput sa strige: 
- Taiati saptele, taiati saptele, taiati saptele!!!

Click
Me!-------------------------------------

Niciodata nu te culca nervos. Ramai sa termini cearta.

Click
Me!-------------------------------------

Secretul casniciei perfecte ramane un secret.

Click
Me!    -------------------------------------

Nu am mai vorbit cu sotia mea de 18 luni - nu imi place sa o intrerup.

Click
Me!--------------------------------------

Prietena mea MI-a spus sa fiu mai afectiv. Acum am doua prietene.


Click
Me!----------------------------------------

Unui barbat i s-a furat cardul de credit. Nu a depus plangere deoarece hotul cheltuia mai putin decat nevasta-sa.

Click
Me!    ----------------------------------------

Sotia: "Mai bine ma casatoream cu dracul!"
Sotul: "Aiurea, scumpo! Casatoria intre rudele de sange este interzisa!"

Click
Me!    -----------------------------------------

Ce face un scotian cand vede ca ii arde casa?
Da beep la pompieri.

Click
Me!    ------------------------------------------

Cum trece un EMO fraudulos granita?
In mai multe pungi de plastic!

Click
Me!-------------------------------------------

Un tip se duce la o prostituata. Dupa ce termina treaba, pleaca si, din usa , ii spune tipei:
- Ti-am dat bani falsi!
La care tipa raspunde:
- Tu sa fii sanatos...

Click
Me!    ---------------------------------------------

Dupa ce loveste un pieton, masina isi continua drumul inca vreo 10
metri... Soferul scoate capul pe fereastra si tipa: 
- Fii ba atent!!!
Pietonul se ridica repede, speriat, impleticindu-se si intreaba: 
- De ce, dai inapoi?

Click
Me!    -----------------------------------------------

Merge un schelet la medic.
Medicul: Acuma se vine?

Click
Me!-----------------------------------------------

Dintr-un turn de paza al unui fort din vestul salbatic, santinela
striga: 
- Domnule capitan, vin indienii!!!
- Prieteni sau dusmani? intreaba capitanul.
- Cred ca-s prieteni ca ... vin impreuna.
Click
Me!Click
Me!
http://singurafelina.blogspot.com/