Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 26 februarie 2011

Dragostea inseamna....

Dragostea inseamna sa dai cuiva sansa sa-ti calce sufletul in picioare si sa ai naivitatea sa crezi ca nu o va face.
http://odorica-dariaion.blogspot.com/

vineri, 25 februarie 2011

miercuri, 23 februarie 2011

Noutati Formula 1


Fernando: "¿Vettel sueña con Ferrari? Todos los pilotos sueñan con ello""¿Vettel sueña con Ferrari? Todos los pilotos sueñan con ello. Alguno lo dice, pero todos lo piensan", señaló el piloto asturiano en una entrevista para la Rai (televisión pública italiana) que recoge el diario deportivo La Gazzetta dello Sport.
El piloto reveló también que, a su juicio, la mayor sorpresa de los entrenamientos de pretemporada la ha protagonizado Renault, escudería que en su opinión se está mostrando "mucho más competitiva de lo que era el año pasado".
En cuanto al rendimiento de su propio coche, con el que aspira a alzarse con su tercer título mundial tras el sinsabor que le dejó el desenlace del pasado campeonato, el piloto asturiano siente que deben seguir creciendo para poder estar a la altura de los demás equipos punteros pero se muestra confiado.
"Estamos en una buena posición, sabemos que tenemos que mejorar porque la competencia es fuerte, pero estamos ahí", insistió el piloto español del Cavallino, todo ello sin olvidar la importancia del desarrollo del F150th a lo largo del año.
En este sentido, Alonso señaló: "Todos los test con el F150th han ido bien, somos muy optimistas de cara al inicio de la temporada en Australia. Por lo que hemos visto hasta el momento, estamos en buena posición. Pero todavía tenemos que crecer porque los otros equipos serán competitivos. Estamos confiados, todo marcha bien", sentenció.


caranddiverthef1


Cierto todos sueñan con Ferrari, Vettel no es una excepción, si Fernbando también veo a Renault un escalón por encima pero pienso que debe trabajar la foabolodad, el Ferrari muy sólido a ver si este año está más emparejado con el Red Bull

A fost o noapte frumoasa

O noapte cu stele,in care noi doi,in patul infrigurat de prea multa singuratate precedenta, priveam in intuneric si ne marturiseam iubirea. O noapte de basm, in care visele noastre, culese din stele cazatoare, s-au intalnit intr-unul singur, aproape perfect.La fel de perfect ca si frunza unui tei. A fost o noapte frumoasa!
O noapte in care noi doi am vorbt cu soapte neintelese.

Vorbeam incet...Soaptele noastre furate din vorbele unui rau, apasatoare, lungi, sticloase...Parca spuneam cuvinte abia silabisite, grele,ca niste pietre slefuite cu dintii... A fost o noapte in care parfumul meu se impletise cu parfumul tau si cu parfumul de vechi al odaii...
O noapte in care, prin cerul ferestrei, prin cerul oval, atat de senin, atat de departe de noi, se vedea luna ca un punct ce desparte ziua de noapte si albul de negru, ca mai apoi, din zorii zilei sa acopere soarele pe parcursul zilei prontr-o eclipsa totala de soare. A fost o noapte frumoasa… O noapte in care picioarele mele,goale, reci,s-au intalnit cu ale tale:calde,lungi si groase.
O noapte in care chiar si mainile noastre reci, ca scoase abia dintre cuburi cu gheata, sau intalnit sub asternuturi si s-au strans puternic...
O noapte in care noi doi ne-am  reintalnit dupa multe luni de asteptare.
O noapte frumoasa, o noapte in care sufletul meu a coincis cu sufletul tau, devenind un singur suflet... O noapte frumoasa,o noapte instelata si rece.
De aceea eu tind sa cred ca izvorul iubirii, sta in strafundurile fiecaruia din noi, de aceea iubirea trebuie pretuita, ingrijita, ocrotita, ajutata sa creasca si pastrata etern in inimile noastre pentru acea persoana speciala care da lumina vietii noastre. Adevarata sursa de fericire si implinire a fiecarui individ, o reprezinta iubirea pe care o compar cu o comoara aidoma unui  tezaur ce nu are pret. Se va lumina de ziua si vor misuna zgomote in racoarea diminetii! Poate voi uita sa adorm, cand toti vor dormi, si cine stie...poate intr-un traziu voi adormi si eu. Somn usor! 
Tony klein (medic militar si colonel in armata germaniei)
http://trandafirul-roz.blogspot.com/
http://odorica.blogspot.com/

Tricolor de 150 de metri desfasurat de nationalistii italieni


Sursa: FrontPress
Sâmbăta aceasta a avut loc în Bolzano o manifestaţie organizată de mişcarea naţionalistă “La Destra” (Dreapta) în cinstea împlinrii a 150 de ani de la unificarea Italiei.
“Suntem aici pentru ca dorim să ne arătăm ataşamentul faţă de valorile fundamentale ale Patriei”, a declarat Gianni Musetti, unul din liderii organizaţiei.
Peste o suta de persoane s-au strâns în Piaţa Mazzini şi au desfăşurat un drapel italian lung de 150 de metri, apoi au mărşăluit pe străzile oraşului până în faţa Monumentului Victoriei, ridicat în perioada fascistă
http://blog.nouadreapta.org/
http://odorica.blogspot.com/

De la hun, o funie ....


Un notar cu guşă triplă şi zulufi rătăcindu-i pe frunte ajunge ministrul sănătăţii într-o ţară muribundă. Notarul nu se pricepe la perfuzii, tratamente de urgenţă sau alte proceduri de grad vital. Şi nici la practici şamanice.
El e manipulantul timbrelor fiscale. Ai nevoie de copia unui act, te duci la domnul notar să-şi rânduiască saliva pe guma timbrului. E un fel de xerox limbistic, dar ajuns să decidă cine moare sau nu în România. Medicii şi întregul personal medical sunt batjocoriţi cu lefuri corespondente ca valoare cu saliva domnului notar de pe câteva timbre lipite pe actele faptelor altora, într-o zi. Pacienţii sunt extraşi din paturile ce le împart cu alţi vecini de suferinţă organică şi trimişi în voiaj farmaceutic să adune singuri potenţialele elixire de proprie supravieţuire. Cutia Pandorei este zidită.
Recapitulez: spitale puţine şi neîncăpătoare, personal sanitar deficitar şi umilit, pacienţi cu bilete de voie spre moarte. Ce face domnul notar in aceste condiţii!? Exact ce făceau şi strămoşii săi acum 1000 de ani. Un Attila transmilenar. Un Cseke gropar. Probabil că domnul notar îşi continuă fantasmele cu timbre şi doar când limba sa va intra în colaps se va trezi din reveria filatelist-fiscală.
http://www.frontpress.ro
http://garduldefier.wordpress.com/
http://odorica.blogspot.com/

marți, 22 februarie 2011

Cancelado el GP de Bahrein

 Foto: Fernando Alonso
Ya es oficial que el Gran Premio de Bahrein, carrera que era la que iba a abrir el Mundial 2011 el próximo 13 de marzo ha sido cancelado, según informó hoy la cadena qatarí de televisión Al Yazira en una nota urgente.

Se anda hablando que este Gran Premio podría ser trasladado al 6 de noviembre como consecuencia de las revueltas sociales que está viviendo el emirato árabe.

Así que de este modo el GP de Australia será la primera carrera de este mundial el próximo 27 de marzo.

Tal como están las cosas en Bahrein, es la mejor decisión que se ha podido tomar el haber suspendido este GP, primero por la seguridad para todos y segundo porque no se me hace nada justo que en un país donde están muriendo personas defendiendo sus derechos se vaya a correr como si nada, así que yo estoy 100% de acuerdo con esta cancelación y ahora habrá que esperar si lo trasladan para noviembre o al final serán 19 carreras en este mundial.

http://odorica.blogspot.com/

luni, 21 februarie 2011

Lordul Byron (1788-1824 la 36 ani)Placerea este un pacat si uneori pacatul este o placere. (Lord Byron)

Lord Byron poetul proletariatului.
La moartea unui politician a scris un poem, pentru calatorul  care se oprea la mormintul politicianului..... Aici se ohihneste politicianul ..... opreste-te si fa-ti nevoile.
Daca ar fi trait in vremurile noastre ar fi spus, vremuri de rahat, politicieni de rahat.
A fost poetul care a mers totdeauna impotriva curentului.

A fost un  rebel, un nonconformist, de aceea a fost citit cel mai mult de catre protelariat, a fost socotit si asa a ramas ca poetul proletariatului.
Byron a fost sărbătorit în viaţă pentru excesele aristocratice, inclusiv datorii uriaşe, afacerile numeroase, dragoste, şi exil auto-impus. El a fost faimos descris de către Lady Carolin Lamb, ca "nebun, rău şi periculos să ştiu". El a călătorit pentru a lupta împotriva Impreriului Otoman, în razboiul grec de independenta, pentru care grecii îl venerează ca un erou national. El a murit dintr-o febră contractata în timp ce era în Messolonghi  în Grecia.


PA PA PA../....
http://singurafelina.blogspot.com/

duminică, 20 februarie 2011

Numai dragosteDalida Love in Portofino


http://singurafelina.blogspot.com/

Cum alungi un dictator, cu un cont de Facebook

Cum a reusit un mesaj viral sa rastoarne o dictatura?

Pe 7 februarie, toata lumea a aflat ca cel care se afla in spatele numelui “El Shaheeed”,  creierul care a mutat revolutia din “norul informatic” pe strazile Egiptului, era nimeni altul decat  directorul executiv al Google din Orientul Mijlociu, Wael Ghonim.
In iunie  2010, Ghonim a creat pagina de FacebookWe are all Khaled Sais”, dupa numele unui om  de afaceri egiptean ucis de politie, care a incercat sa musamalizeze cazul dand vina pe o supradoza.
Ceea ce a inceput ca o anticampanie focusata pe brutalitatea politiei s-a transformat pe scara larga intr-un apel pentru instaurarea democratiei in Egipt.
Puterea Facebook se concretizeaza prin fiecare post care ajunge pe wall-ul tuturor”, a declarat Ghonim pentru The Daily Beast in ianuarie, cand pagina de Facebook atinsese 375.000 de adepti.
Continuare:

http://stareanatiunii.com/

http://singurafelina.blogspot.com/