Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Eduard S. din T.... mi-a spus........

 SUNT MOMENTE IN VIATA, IN CARE ORICUM TI-AR STA CORPUL ,....SUFLETUL E IN GENUNCHI !!??!!??
http://dariaion.blogspot.com/

Teoria conspiratiei

Autor: Andrei N.-ND Cluj
De multe ori stau si mă gândesc prin ce sistem mișelesc s-a menținut UDMR-ul la guvernare timp de 21 de ani. Santaj? Posibil. 20 de ani? Putin exagerat. De cați bani au avut nevoie? Mulți! De unde au scos destui bani, nu doar ca sa ramana in guvern ci si sa aibă un cuvânt greu de spus in politica româneasca ? Sigur nu din tiganii ieftine ca si colegii lor PSD-isti si PDL-isti …
Ei si așa ajungem la o observație foarte importanta, ca au bani mulți de undeva, au resurse pentru a menține o stare de presiune in centrul tarii. Au resursele necesare creearii unei minoritati noi, secuii, au resursele necesare pentru a duce o campanie de minciuna si de spălare de creiere mai ales in Ardeal dar si in restul tarii, chiar si peste hotare. De unde are o asociație culturala cu simpatizanți putini in rândul propriei minoritati posibilitatea de a modifica legea invatamantului, de a cere autonomii, de a schimba nume de sate si orașe, de a organiza tabere paramilitare ? Urma banilor se pierde, putem lua totuși urma obiectivelor. Care sunt realele obiective aici ?
Istoria ne-a invatat cum funcționează deviza „Divide si cucerește”! Divizarea este clara, ceea ce nu vedem este ce ramane de cucerit ? Si atunci sa înțelegem niște lucruri despre lumea in care trăim, nu mai avem nume, avem un număr, un cod, fara el nu putem face aproape nimic. Care este cea mai buna diviziune ? Evident cea individuala! Domeniu SF acum 10 ani, acum tot ce mai lipsește este un motiv.
Pentru noi, in Ardeal este destula aprinderea unui conflict etnic pentru ca europenii sa vina imediat cu o „soluție”. Nu va conta conținutul soluției ci doar nevoia de a da un cod, un număr, fiecărui individ in funcție de limba materna, de credința, de locul nașterii, de orașul in care locuiește, profilarea psihologica doar prin intermediul numerelor, astfel se poate calcula statistic orice slăbiciune, modul de gândire si așa mai departe. Continuarea http://blog.nouadreapta.org/
http://odorica.blogspot.com/

Suntem sclavi

Un american ne-a trimis acest material de exceptie.

Filmele si educatia scolara prefera un portret al sclavilor ca fiinte legate in lanturi si batute cu biciul, creeand astfel o imagine opusa sclaviei, care poate fi indicata prin comentariul:”Tu nu esti asa, de aceea tu nu esti un sclav”.
Dar istoria ne arata ca sclavii au fost tratati in toate felurile, unii mai cu cruzime decat altii, dar chiar si cu cel mai amabil tratament, sclavul tot sclav ramane.
Lasand la o parte imaginea stereotipa a sclavului, ca persoana nefericita legata in lanturi, sclavii sunt deseori greu de recunoscut in istorie. In cateva cazuri, de ex. in epoca medievala, erau tinuti sclavi de catre stapani prin credinta religioasa, desi ei nu se considerati sclavi, totusi asa erau tratati.
Sclavii privilegiati ai monarhilor din Asia purtau bijuterii pt. a fi stele de cinema, dar in ciuda ornamentelor si a confortului lor, erau tot sclavi.
Deci, ce este un sclav? Cum definim un sclav? Ce test sa folosim pentru a spune ca cineva e sclav? Ce ii deosebeste de oamenii liberi?
Oamenii liberi pot spune “nu”, pot refuza cererile de bani, timp si copii. Sclavii nu pot. Nu exista libertate fara libertatea de a spune “NU”. Daca cineva iti cere sa faci ceva si tu poti sa spui “nu” si sa refuzi, atunci esti o fiinta libera. Daca poti fi fortat sa faci ceva sau sa renunti la ceva la care nu vrei,atunci esti un sclav.Nu trebuie folosit nici un alt test.
Cand esti fortat sa cedezi jumatate din munca ta catre guvern prin taxe care cresc mereu, atunci esti un sclav.
In istorie sclavii trebuiau sa presteze munca pentru propria subzistenta, apoi sa presteze in plus munca pentru stapani. Pentru sclavii romani, raportul dintre munca-pentru-sine si munca-pentru-stapani era de 50-50.
Cand aduni toate taxele vazute si nevazute, impozitele plus pretul crescut pe care-l platesti pentru produse, pentru ca firmele care le produc sa-si plateasca impozitele, vei descoperi ca americanii sunt in acelasi raport: jumatate-pentru-sine versus jumatate-pentru-stapani! Poti sa le impui stapanilor sa reduca taxele? Nu? Felicitari. Esti un sclav.
Stapanii au decis ca ei vor razboaie cu oricine traieste pe un pamant cu petrol. Ideea este ca e mai bine pentru corporatiile americane sa fure petrolul de care au nevoie, decat sa-l plateasca. Milioane de americani (si milioane in toata lumea) nu vor razboi, dar stapanii l-au inceput oricum, mintind lumea. Poti sa refuzi razboiul? Poti sa refuzi sa fii mintit? Nu? Felicitari. Esti un sclav.
Stapanii vor copiii tai pentru viitoarele razboaie. Poti refuza confiscarea copiilor? Nu? Felicitari. Esti un sclav.
Frauda voturilor nu poate fi stopata in tara, caci impunerea unui sistem de vot electronic inseamna ca alegerile vor fi decise nu de cei care voteaza, ci de cei care numara voturile. Poti refuza un proces necinstit de votare? Nu? Felicitari. Esti un sclav.
Daca nu vezi lanturile sclaviei, asta nu inseamna ca ele nu exista. Lanturile din fier sunt evidente, dar lanturile facute din opinii (atitudini mentale de a accepta si a consimti ceva fara a avea garantia ca e adevarat ) nu sunt recunoscute intotdeauna asa cum trebuie. Hitler a facut din poporul german sclavi si i-a fortat sa intre in razboi cu opinia (motivarea) ca Polonia era pe cale sa-i invadeze. LBJ a subjugat poporul american fortandu-i sa intre in razboi cu pretextul ca Vietnam atacase USS Madox in golful Tonkin.
Polonia n-a invadat pe nimeni. Nu au existat avioane torpedo in golful Tonkin, dar sclavii, tinuti de lanturi invizibile de opinii, au mers la razboi. Milioane au murit.
Din 2003, lanturile au inceput sa fie vizibile. Dreptul constitutional la libera exprimare a fost limitat la zone “libere-de-comunicare”. Un sclav poate avea o opinie atata timp cat ea nu este exprimata acolo unde deranjeaza pe alti sclavi.Alte drepturi si protectii constitutionale au fost inlaturate din constitutie. Ti se poate interzice sa calatoresti, doar pentru ca ai un nume neagreat.
Daca cumperi prea mult aur, sau scoti prea mult cash, sau acumulezi hrana, guvernul te va lua in evidenta.
Discutia despre constitutie este acum considerata motiv pentru a suspecta legaturi teroriste.
Esti in stare sa refuzi aceste modificari ale constitutiei? Nu? Felicitari. Esti un sclav.
Guvernul (la toate nivelele) a imprumutat zeci de miliarde de euro si a condamnat copiii tai la plata lor. Copiii inca nenascuti vor plati datoriile. A declara viata copiilor inca nenascuti, lasati singuri la o varsta la care au drept de vot, in serviciul statului este sclavie evidenta si odioasa. Poti refuza raspunderea de a plati datoriile pe care guvernul le-a facut fara permisiunea ta? Nu? Felicitari. Esti un sclav.
Esti un sclav pentru ca clasa conducatoare poate face orice vrea, poate sa ia orice vrea, si tu nu poti refuza. Poti avea libertatea sa decizi la ce canal TV te uiti diseara, sau ce marca de masina sa conduci pana la serviciu, dar ai prea putina putere asupra vietii tale in rest. Chiar si casa pentru care ai muncit ca sa o platesti in ultimii zece ani, poate sa-ti fie confiscata intr-un moment “eminent”. Poti refuza? Nu? Felicitari. Esti un sclav.
Nu numai ca suntem sclavi, dar in sfarsit incepem sa ne dam seama ca am fost mereu sclavi. N-am avut drepturi pentru ca un drept nu poate sa-ti fie luat. Ceea ce am avut au fost indulgente (toleranta), date de stapani sclavilor, care pot fi luate atunci cand stapanilor le e frica de resentimentul si mania sclavilor.
Ce se poate intampla in viitor…SCLAVII TREBUIE SA PRIVEASCA DOCILI LA STAPANII CARE-I MANEVREAZA!!!
1. Va mai fi un atac terrorist contrafacut. Cei care au sperat ca Iraq va fi pune capat razboaielor vor avea un soc dur. Agresorii politici vor sa domine toata planeta, fie direct condusa de USA, fie condusa de regimuri-papusa supuse.  Alt “atac” este necesar.
2. USA poate va pierde razboiul pentru cucerirea lumii. USA nu are suficiente trupe pentru a pune garnizoane peste tot. Asa cum Hilter a invatat prea tarziu, doar avand arme superioare nu inseamna ca vei castiga razboiul cand ai dezgustat pe oricine in lume. Practic vorbind, mai devreme sau mai tarziu, USA va pactiza in razboi cu cineva care detine in mod real arme nucleare de distrugere in masa.
Dovezile sunt numeroase obiective subterane care au fost construite sau modernizate in ultimii ani.
Un asemenea atac asupra USA este un pret mic de platit pentru cei care promoveaza aceste razboaie, nu pentru America, ci pentru alta natiune care este in asteptare in timp ce victimile ei sunt indoctrinate sa se lupte unul impotriva celuilalt.
3. Fara un razboi, guvernul USA va intra in colaps asa cum s-a petrecut in Uniunea Sovietica, trasa in jos de datorii si coruptie.
Cred ca motivul pentru care inca nu s-a vazut, este faptul ca americanii au fost conditionati sa astepte sa vina un erou sau salvator si sa indrepte lucrurile. Noi stim ca lucrurile au mers prost, dar noi asteptam pe cineva sa faca ordine, Superman, cavalerul care vine si salveaza, Spartacus, Batman, etc. Aceasta opinie ca trebuie sa asteptam linistiti un erou face parte din mecanismul de sclavie, pentru a te mentine la locul tau, sa te supui Cezarului, sa cresti alti sclavi, sa astepti salvarea care nu vine niciodata.
Totusi, asa cum ne arata istoria, chiar si rabdarea unui intreg popor poate expira…In Noiembrie 1989, Romania parea stabila sub conducerea lui Nicolae Ceausescu. O luna mai tarziu, un eveniment sportiv s-a transformat intr-un protest politic si pe 25 decembrie, Ceausescu a fost condamnat la moarte. Ceausescu a demonstrat ca tiranii nu trebuie sa confunde linistea cu consimtamantul. Poporul roman si-a dat seama in final ca nimeni nu venea sa-i salveze, si au avut curajul sa se salveze singuri. Colapsul din URSS a fost la fel de rapid si neasteptat.
Guvernul actual a restrictionat limitele constitutionale asupra puterii si autoritatii lor, in timp ce au marit obligatiile poporului. Esti in stare sa ii refuzi? Nu? Acesta e motivul principal pentru care ai renuntat sa fi un om liber si acum esti un sclav.
Esti un sclav. Cand traiesti sub un guvern care iti ia sanatatea si copiii tai si te minte pentru a te mentine docil si te sperie pentru a te mentine supus, poate fi altfel?
Esti un sclav. Poti ramane asa sau nu. E simplu. Nimeni nu vine sa te salveze. Nu exista eroi, nici cavaleri care vin sa te salveze. Depinde numai de tine daca tu si copiii tai vor trai ca sclavi sau ca fiinte libere.VOI CE ALEGETI?!?
NE-AM NASCUT LIBERI,NU NE-AM NASCUT SCLAVI!
http://garduldefier.wordpress.com/

Romanian Special Forces SPP


http://odorica.blogspot.com/

joi, 13 ianuarie 2011

Somnorosul

Din mesajele primite... Nick Vujicik


http://dariaion.blogspot.com/
ITS A SOUND COMMENT...BUT PLEASE TAKE 4 MINUTES OF YOUR TIME TO WATCH AND LISTEN. THEN DELETE IF YOU WANT (BUT SHARE B4 YOU DO! ;-).

YOU KNOW WE ALL HAVE AT LEAST 1 REASON TO SMILE.
WE ALL HAVE REASONS TO BE GRATEFUL.

Cafeaua va este servita azi , de DANNY Morocanosul !!!

Despre NIHILISM

Autor: Andrei N.-ND Cluj
NIHILÍSM s.n. Atitudine, tendinţă, concepţie sau manifestare care neagă rânduielile, instituţiile, morala, tradiţiile culturale existente într-o societate dată, fără să le opună, în schimb, altele superioare; atitudine de negare absolută. – Din fr. nihilisme.
La prima vedere, explicația din dicționar a cuvântului nihilism este potrivita in situațiile in care acest cuvânt este întâlnit la fel de rar ca si un primar cu mai mult de 8 clase. Ce este nihilismul si mai ales ce pericole aduce gândirea aceasta la nivel de individ sau la nivel social, voi încerca sa va explic in următoarele rânduri.
Nu rar ați întâlnit oameni cărora nu le pasa de societate, de strada pe care umbla, ce sa mai zicem de viitorul lor sau de viitorul urmașilor lor. Aceasta atitudine des întâlnita in Romania are un fundament filozofic bine pus la punct de minți “luminate” in cele 2 secole trecute. Deci putem spune cu oarecare aproximare ca bețivii care asigura profitul bodegilor din pasajele de la gara sunt un experiment filozofic demn de Harvard.
Dar sa nu mergem așa departe ci sa ne oprim la oamenii de rând, fara prea multe vicii si fara mai multe griji decât e normal. Pentru cati nu conteaza cine iese presedinte, cine ii reprezinta, ce drepturi au, ce face statul cu banii lor, ce fac bancile cu banii lor si multe alte intrebari, la care intr-o tara democrata, cu o populatie „educata” in spirit social s-ar cauta un raspuns imediat. La noi NU contează, NU ne pasa, nu ne batem capul cu asa ceva, „Noi nu știm din astea” si nici nu vrem sa stim!
Ca si alte experimente pe „cobaiul” romanesc, samanta nihilismului adânc plantata de fostul regim si crescuta cu succes de urmatoarele, asigura o masa de oameni care nici macar nu trebuie docilizata ci care trebuie doar controlata. In fata unui om ignorant, orice arma nu mai este de folos. Nu OTV-ul si Acasa TV si etcetera TV se fac vinovate pentru ignoranta populatiei. Starea de spirit inerenta a populatiei este ignoranta.
Combaterea acestei atitudini, a nihilismului romanesc, se poate face doar prin valorificarea tuturor indivizilor capabili sa adere unei cauze, fie ea si de cealalta parte a baricadei ideologice. Pentru ca atâta timp cat 10 indivizi se lupta pentru a demonstra intaietatea ideilor lor, cei 100.000 din jurul lor vor spune sec: „Nu știu, nu-mi pasa!”
http://blog.nouadreapta.org/

miercuri, 12 ianuarie 2011

Multumesc G.......

...Maine va incepe o noua zi...va fi   iarasi acelasi drum pe care continui sa-l parcurgi...  dar inca nu stii unde se sfarseste... sau ce  gasesti la  capatul lui...

....sa nu-ti fie teama, paseste cu incredere, intotdeauna un inger te va veghea...

...viata totusi e frumoasa...merita traita....
PUPICI... pentru o saptamana ce va urma....sper sa fie linistita si fericita 

Un gind amar si urit ca poza de mai jos

VAD ACUM LA TV. CA PE PRIMUL LOC LA INCREDERE ESTE  GUVERNATORUL BANCII NATIONALE, MUGUR ISARESCU. ESTE, CA DOAR ESTE LA MASA SI IMPARTE TORTUL BUGETULUI TARII CU INFRACTORII SI TORTIONARII NOSTRII..
PE AL DOILEA LOC ESTE PATRIARHUL ROMANIEI, PENTRU CA EL A LUAT TOT CE SE POATE LUA DE PE SPATELE POPORULUI IN ULTIMII 160 DE ANI. ARE TOATE  PROPRIETATILE BISERICII SI CHIAR MAI MULT, ARE  TOATE VENITURILE LOR, ESTE  BINE REMUNERATA PATRIARHIA DE REGIM, PRIMESTE LEAFA SI LIBERTATEA DE A MULGE FARA FRICA SI DUMNEZEU, FARA A PLATI TAXE PE PE SPINAREA PROSTILOR CREDULI. ADUCETI-VA AMINTE DE BABELE CARE  INCONJOARA IN GENUNCHI BISERICILE SI MANASTIRILE DE NU STIU CITE ORI IN NOAPTEA DE PASTE.  ASTA CA SA LE MEARGA BINE SI SA AIBA SANATATE ELE SI FAMILIILE LOR. SI AU?
ASA CA IN MINTEA POPORULUI ACESTI 2 MAI PARTASI LA JEFUIREA NOASTRA, SINT PE PRIMUL LOC LA INCREDERE.
Pe scurt sint revoltata de tot ce se intimpla in tara, de  timpeniile de la tv. pentru indobitocirea noastra, de neputinta noastra  lasa, de faptul ca acest an l-am inceput noi ca popor, cu stingul.
Nu pot sa fac pauza de la  evidenta acestor nemultumiri. Eu mi-am facut doar datoria de  locuitor al acestor meleaguri.  Militantismul pentru o viata mai buna nu inseamna fascism.
Vedeti, nu ma pot abtine !!!
Curaj ! Viitorul apropiat este al nostru. Nu sint o valoare, imi spun numai parerea personala.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

luni, 10 ianuarie 2011

????????????

I wish you a happy week my sweet friend, and dont forghet keep  smiling  LaughingKiss

Un Pa ...de la care nu m-am putut abtine

Chiar daca nu este scris de o batrina cazatura de succes din  Ardeal, cu care eu nu ma pot compara, nici la 2 pe fata doi pe dos, totusi mi-am asumat dreptul de a spune citeva cuvinte referitor la,  mesajele de pe zidurile Ambasadei Ungariei.
Mie mi se pare o copilarie, care nu inseamna nimic.
Ca sa insemne ceva, trebuie sa fie alungati criminalii tarii care fac un RAPT, sau l-au facut  cu toate inlesnirile dind  dreptul asupra teritoriului Romaniei, nationalistilor radicali maghiari. Pentru a se tine la putere niste  cazaturi abjecte si ramolite sa suga banii nostrii,  pina mor.
Nu uitati ca pentru teritoriile din Ardeal, au murit  generatii de tineri soldati viteji romani,  de-a lungul timpului si mai ales in ultimele 2 razboaie mondiale.Au murit multumiti ca au facut ceva pentru Romania.
Gata nu reusesc sa fac si eu un Pa... ca lumea  caci scriu des, nu odata pe an ca sa nu pice in nas admiratorii. Curaj !Viitorul apropiat este al nostru daca vrem asta!
Odorica
http://odoricaion.blogspot.com/

duminică, 9 ianuarie 2011

Multumesc Amarmondor, esti o scumpa

!!!! Amarmondor !!!!

have a nice day...kissesAviv Geffen Roder Rock (http://roderrock.blogspot.com/)


 http://odorica-dariaion.blogspot.com/

Cum a luat foc urmasul lui Stefan cel Mare, regele polonez Stanislas Leszczynski

În ziua de 5 februarie 1766, regele Stanislas Leszczynski al Poloniei (1677-1766) se sculă, ca de obicei, la ora şase dimineaţa. Valetul îi puse halatul căptuşit primit în dar de la fiica lui iubită, regina Franţei, după care se retrase, lăsându-l pe rege în jilţul său, în faţa şemineului. Puţin mai târziu, regele se ridică să aţâţe focul. Cum nu vedea bine, se apropie prea mult şi nu-şi dădu seama că poalele halatului său au luat foc. Căptuşeala începu să ardă; regele, speriat, îşi pierdu echilibrul şi căzu peste şemineu, rânindu-se într-un suport de buşteni. Bătrânul rege, în vârstă de optzeci şi opt de ani, greoi şi fără vlagă, nu mai avu putere nici să se ridice, nici să strige, şi îşi pierdu cunoştinţa.
Garda din încăperea alăturată simţi miros de carne arsă, dar cum eticheta nu-i permitea să intre în camera regelui, aşteptă revenirea valetului. Iar când acesta a revenit, bătrânul rege a fost găsit ars de la obraji până la genunchi, şi cu degetele mâinii stângi calcinate.
În primele zile s-a mai sperat într-o vindecare. În ciuda suferinţelor, regele mai găsea putere să glumească: “Ah! Doamnă, măcar să fi ars amândoi de acelaşi foc!”, i-a spus unei tinere şi frumoase doamne de la curte, care tocmai se arsese şi ea la o mână. Fiicei sale iubite îi scrise câteva cuvinte pline de umor: “M-ai sfătuit să mă feresc de frig. Ai fi făcut mai bine să mă sfătuieşti să mă feresc de cald!”
Către un ofiţer al său: “Am văzut de câteva ori focul de destul de-aproape, dar nu m-aş fi aşteptat să mă mai încerce un asemenea foc la vârsta mea!” În curând însă dispăru orice speranţă, rănile se cangrenară şi Stanislas se stinse, după o chinuitoare agonie, care nu l-a împiedicat însă să-i ajute pe sărmani, să înfiinţeze aşezăminte de binefacere şi să se asigure că va fi înmormântat fără niciun fel de fast.
Nu ştiu câţi cunoaşteţi, dar acest rege polonez era un urmaş de-al gloriosului nostru voievod Ştefan cel Mare. Puteţi vedea legătura de sânge între Ştefan cel Mare şi regele Stanislas Leszczynski din acest articol: http://www.lovendal.net/wp52/regele-decapitat-al-frantei-ludovic-al-xvi-lea-e-stranepotul-lui-stefan-cel-mare/Alte articole asemanatoare

Oare asa este? Pa ......

Va anunt ca treaba cu nunta merge mai departe.
A fost o mica ingrijorare din partea lui M.M. in privinta religiei. El este musulman. Am auzit eu parca ceva cu capisonul.
Dar m-a intrebat pe mine eu ce sint. Eu am raspuns ca sint, cind vine cu recensamintul ortodoxa, pentru a completa toate casutele la raport. In rest sint liber schimbista,  nu este nici o problema. Ce mai, nu ne sta nimic in cale , a spus ca de ar fi cautat pe intreg pamintul, tot nu ar fi gasit alta mai buna ca mine, bineinteles din punct de vedere religios. M-a vazut, m-a placut  asa cum eram ciufulita, cu un mot in virful capului,  ca mi-a crescut parul si cam grasuta cum aratam, numai asa in camasa de noapte.
O singura problema am,  de cum apar pe  net. la orice ora din zi di mai ales din noapte, apare in secunda urmatoare.L-am intrebat eu ce munceste,  daca poate intretine o nevasta si a zis ca nu este nici o problema bani are destui. L-am intrebat de droguri, a ris. Dar a spus ca nu este hot. Faptul ca e treaz mereu si zi si noapte,  ma pune pe ginduri ca prea e treaz tot timpul? (uite si acum ma intrerupe la 1 noaptea, sa  imi spuna ceva pe mess cu traducere de pe google. Dragul de el imi spune ca ma iubeste cu un rind de inimioare si ma imbratisaza).Dar poate ne potrivim, eu mereu in camasa de noapte si el treaz mereu. El mi-a spus ca asa ma place, sa-mi tin mereu acest narav. Este de bine? Sau o fi de rau?
A fost un PA dar l-am cam lungit.
Va imbratisez si va sarut pe toti cu drag, 
Odorica