Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Louis Prima Just a gigolo


http://odorica-dariaion.blogspot.com/

Gigolo de BABE :))) :))) :)))

Cind viata iti intoarce spatele, ciupeste-o de cur :)))

De cind sint nu m-am distrat asa de bine ca in acest an. Distractia a inceput dinainte de Craciun, cu tot felul de mesaje care de care mai haioase. Dar pentru ca am refuzat sa plec de acasa si am stat singura, am avut timp sa ma distrez, incit nu am dormit  si cite 2 nopti la rind.Asta pentru ca in primavara mi s-a atras atentia ca exista pe internet gigolo de babe. Eu am spus ca ma voi autocontrola, dar a fost pe dos. Si de cite ori  eram i nsultata mi se reamintea acest lucru, eu ioc. Cind am intrebat  pe cel care ma insulta , de ce asta mi s-a spus ca pe net. e o abureala si cine nu se prinde este socotita curva. Asa ca s-a trecut mai  departe la zapacirea babelor pe facebook ascuns, ca pe urma sa apara  mizeriile. Insa va spun  ca  acesti gigolo pe opresc la batrine,  caci ele nu au experienta tinerelor la barbati. Batrinele sint satule de casnicie de zeci de ani si le incing imaginatia iar cele singure,  au lipsa de  detoate si nu au barbati chiar batrini, pe care sa-i imbete cu o cana de palinca de 80 de grade, asa incit sa  faca lucrari mai bune decit tinerii.:)))
Si eu acum, daca am vazut ca sint mai multe categorii de barbati pe net,( caci am evitat  persoanele  si publicatiile care m-au felicitat, le raspund dupa sarbatori ca am timp tot anul in care am intrat), am triat  numai barbatii straini care nu stiu romaneste,pentru a cistiga timp ca ei trebuie sa traduca pe google, cite 5 intr-o echipa. Dintre acestia apoi am selectat pe cei vor sa se insoare cu mine, tot asa cite 5 ca daca sint mai multi in echipa nu-i pot controla, dupa aceea  pe cei care  iti spun toti  cu rinduri de maimutoi, la fel din orice colt al lumii ca "te pupa cu limbuta peste tot :)). Tot asa in echipe de cite 5 sa-i poti comtrola. Pe ceilalti, care iti spun de la inceput stai asa, ba pe stinga ba pe dtreapa si apoi sa dai chilotii jos ii elimini, cind spui ca inchizi calculatorul pentru ca ei iti raspund repede:"ma lasi neterminat?":)))
Deci te ocupi de cele 2 categorii, primii care vor sa se insoare cu tine le spui ca nu poti ca ai un secret pe care nu-l poti spune. Dar spui asta pe cite 2 rinduri ca sa aiba de tradus caci, pui cuvintele in mai multe limbi mai ales in rusa ca sa  treaca mai mult timp:) si tu sa treci pe rind la celelalte echipe de cite 5. Dupa rugaminti si trecerea a citeva zeci de minute spui ca, nu esti fata mare. Si acum ii imparti in 2 pe cei care te accepta asa si pe cei care spun ca iti platesc operatia. Dar nu uita copiaza textele inainte sa le pui la toti la fel. Si cind ai ajuns in acest punct  spui ca nu indraznesti la cei care vor sa plateasca , sa le iei banii si o tii langa.
Apoi treci la  barbatii care iti promit  sarutari cu limbuta pe peste tot. Pe acestia ii lungesti cu cuvintele" si eu la fel.:)))'. Nu uita si acestia grupati in grupe de cite 5 ca sa-i tii sub control Scrii mesajul de cel putin 2 rinduri in mai multe limbi ca sa le dai de lucru cu tradusul pe google. Dar ai grija ce spui, raspunzi numai ca  "tot asa si tu" ca altfel te vezi la comentarii pe bloguri ca esti curva si amenintata ca  se va publica asta. Ai grija raspunzi numai citeva cuvinte ca "la fel si eu", atita ca  nu are ce sa stabileasca, asa si eu.Nu te crede in sigurante nici pe facebook  ascuns, mai ales acolo ca iti poti da drumul la gura si apoi te santajaza:).
Dar eu sint in impas de citeva luni ca, mi-am gasit mirele este Mohammed  are 30 de ani, din Casablanka Maroc (stiti filmul Casablanka cu Ingrid Bergman), este comerciant si spune ca eu sint femeia de care s-a indragostit la prima vedere. Este treaba serioasa. Ii place ca sint blonda natura si grasuta si ii convine si virsta ca nu vrea copii. Atit mi-a cerut el, sa nu mint ca sint blonda naturala si sa nu fiu, caci nu suporba brunetele  batrine si vopsite. Si daca pot sa ma mai ingras putin ca asa il plac lui, toata lumea mi-a spus sa mai slabesc ca face bine la sanatate, slabuta.
Eu i-am spus de la inceput ca, eu nu fac nimic stau numai in pat si la calculator. Mia raspuns ca s-a facut  dar, atit imi cere cind vine acasa sa las calculatorul si sa trec in pat ca va avea o treaba cu mine:))) stiti dvs. ca promite ca am sa fiu  cea mai fericita,  are stilul lui la sigur. Pe principiul ca nu exista femei frigide, numai barbati nepriceputi :)))
Am aminat plecarea la Casablanca spunind ca nu am pasaport pentru ca la piata si la gunoi, ma duc si fara.  Daca astept intrarea in  Senghen acolo nu e cuprins si Marocul
A spus ca daca nu vin, vine el dupa  mine, dar stiti ca sint fricoasa si ii stopez pe toti. Il vedeti pe viitorul sot Mohammed Morad pe http://dariaion.blogspot.com/ Foto a lui este sub foto a mea. Nu-s frumoasa dar am pe vinoincoa:))
Dati-mi va rog un sfat cum sa scap din acesta incurcatura, pentru ca nu au dat rezultatele  spuselor mele ca nu sint fata mare ca si "eu la fel peste tot". A trecut in ultimele luni toate barajele. Si mi-a spus ca acolo e cald si sint multi turisti din Romania, lucru confirmat si de unul din fii mei plecat acolo de sarbatori, ca sint 21 de grade. Am incredere in dvs. ca-mi veti da sfatul cel mai bun, ca scrie pe mess zi si noapte si telefonul meu l-am  inchis de 2 saptamini. Va doresc un an norocos din toate punctele de vedere. Va imbratisez si va sarut cu drag,
Odorica
P.S. Astept sfatul dvs.bine intentionat.:)))
http://odorica-dariaion.blogspot.com/

vineri, 31 decembrie 2010

Nationalism si reforma

Autor: Paul Santa-ND Baltimore
Motto: “Existenta nu este o vale a plangerii ci o lupta prin care omul se poate afirma.”
Regimurile politice care s-au succedat in Romania dupa ’90 s-au preocupat permanent doar de alterarea (deteriorarea) mostenirii culturale si materiale a romanilor. Campania de deznationalizare dusa de administratiile trecute si prezenta este parte a programului de prelungire artificiala a unui regim politic lipsit de moralitate.
Dorind o depreciere totala a societatii romanesti, politicienii de ieri si de azi contesta valorile nationale in numele economiei de piata. In cultura moderna se recurge frecvent la acest concept atat de daunator. Sa mentionam doar ca Adam Smith si David Ricardo sunt doar niste sarlatani abili. Ideile lor nu au imbogatit pe nimeni, cu exceptia locuitorilor tarilor occidentale. In present, intreaga planeta zace in ruina economica, rezultat evident al economiei de piata. Observatia “sarlatani abili” poate fi extinsa si la cei mai multi dintre guvernantii si politicienii din tara noastra, care urmaresc doar manipularea grosolana a opiniei publice. Pentru ei, minciuna ofera cel mai promitator vehicul prin care isi promoveaza lupta politica. Simtind ca le va bate ceasul in curand, varfurile cele mai reactionare ale lumii occidentale incearca sa-si prelungeasca dominatia stimuland o recrudescenta fara precedent a abolirii tuturor valorilor culturale traditionale.
NATIONALISM
Nationalism inseamna apararea intereselor propriei natiuni. Departe de a fi o simpla cugetare, nationalismul urmeaza legi identificabile, cu efecte previzibile. Putem sa nu recunoastem valabilitatea acestor legi dar trebuie sa retinem ca progresul societatii omenesti este motivat in sens dialectic. Nationalismul nu este doar o alta opinie politica. Este un mijloc superior de organizare a societatii. Nationalistii doresc o Romanie pentru romani.Romanii sunt cei care trebuie sa beneficieze de bogatiile si frumusetile patriei. In procesul de reformare continua a societatii noastre, doar valorile romanesti sunt cerute si doar romanii poseda aceste valori. Noi nu cerem altor natiuni sa renunte la valorile lor etnice si culturale. Cerem doar sa fim respectati.
Nationalismul nu propune un conservatorism ingust, nici un conservatorism subtil. Aceste metode apartin ideologiei tipic reactionara. Noi consideram mostenirea noastra culturala ca temelie a ideologiei nationaliste. Religia crestina si traditiile populare sunt elementele esentiale ale doctrinei care ne calauzeste. Nationalismul propune pastrarea intacta a bunurilor noastre stravechi. Noi dorim o cultura romaneasca armonizata perfect cu religia, cu morala si cu stiinta. Daca pentru unii, mesajul nostru este mai putin clar, aceasta se datoreaza fie conditiei lor inferioare, fie unei rele credinte care le-a fost cumparata de cei care ne doresc raul.
Cei care flutura cu abilitate “maretia” occidentului, “stapanul lumii,” sunt fie naivi fie simpli lachei ai unor potentati abjecti. Uneori, termenii lingvistici intrebuintati de adversarii nostri sunt alesi cu grija, pentru a egala notiunea de “vechi” cu cea de “invechit” sau “decrepit.” Noi sustinem ca “vechi” inseamna in acelasi timp “traditional” si “demn de lauda.” Decrepita este doar propaganda antinationala! Recomandatia pe care o face nationalismul este aceea de a medita asupra amintiri trecutului, aspra intamplarilor si consecintelor lor. A ignora cele petrecute inaintea noastra inseamna sa ramanem mereu copii, caci ce valoare are viata omeneasca daca amintirea faptelor vechi nu leaga prezentul de trecut?
REFORMA
Numim reforma o schimbare in bine prin indepartarea a tot ceea ce este defect sau abuz. Reforma este rezultatul unei activitati inteligente prin care este refacuta justa ordine a lucrurilor. In domeniul cultural, reforma inseamna veghea pentru ca populatia sa nu fie intoxicata cu non-valori. Otravirea sistematica a valorilor nationale trebuie inlocuita printr-o aparare sistematica a acestor valori. Politica anti-nationala dusa de ziare si televiziune trebuie sa inceteze. Cei care insulta poporul roman nu pot avea parte in tara noastra. In domeniul economic, reforma se poate concretiza, in principal, prin procesul de nationalizare. Nationalizarea este procedeul de aducere a resurselor strategice si a industriilor importante, sub controlul (sau in proprietatea) natiunii, acordand guvernului responsabilitatea necesara. Este in firea lucrurilor ca avutul tarii sa apartina romanilor nu strainilor!
Desigur ca orice act reformator suporta dezbateri prelungite. Nu face insa obiectul acestui eseu punctarea detaliilor. Dorinta noastra a fost sa facem doar o prezentare sumara a unor concepte importante. Avem o responsabilitate pentru viitor, pentru generatiilor ce ne urmeaza. Lupta noastra de azi le va oferi sanse mai bune de viata!
http://blog.nouadreapta.org/
http://dariaion.blogspot.com/

miercuri, 29 decembrie 2010

In noaptea asta cinta Tatiana Stepa


http://dariaion.blogspot.com/

Urare

http://odorica.blogspot.com/

Mirajul capitalismului:romanii care isi vind sufletele pe niste euro

Autor: Lia Romanov-ND Constanţa
Am desluşit într-un final mirajul şi calităţile popoarele din Europa la care românii visează atât de mult să ajungă şi cu care îşi doresc atât de mult să se confunde: aceste popoare pur şi simplu nu sunt din România! Atât de mulţi dintre noi fugim de patria mamă, fie din motive conştiente, fie siliţi de sistemul din ce în ce mai ineficient. În realitatea practică socială şi economică, popoarele europene mai „civilizate” au, de exemplu, mijloacele de a-şi face asigurări de sănătate fără a se îmbolnăvi când le vine factura. Şi ei, europenii „emancipaţi”, sunt oameni ca noi. Nişte oameni pe care destinul i-a plantat dincolo de graniţele României, oameni pe care providenţa i-a scăpat de un regim comunist. Nişte oameni care se bucură de un sistem aparent eficient şi au devenit, din acest motiv, auto-suficienţi.
Comoditatea sistemului a semănat în sufletele lor o lene otrăvitoare şi ei nu mai au alte ambiţii decât să aibă o casă şi copii sănătoşi, să aibă mereu burta plină. Imaginea lor despre o viaţă fericită se confundă de câteva decade cu pozele din muzee şi atlase ale regilor din epocile mai vechi, supraponderali, proptiţi ostentativ cu cotul de un fotoliu aurit şi decoraţi ca un pom de Crăciun, regi care prin avariţia şi lipsa lor de spirit competitiv au pus bazele a ceea ce este astăzi sistemul capitalist. Oamenii fac de multă vreme, intenţionat, această greşeală: fuzionează etica individuală cu dogmele politice. Atunci când posesiile unui individ însumează valoarea X, atunci el se poate numi un om “realizat”. Propaganda pentru conceptul de “om realizat” se face, conştient sau nu, şi în familie: să strângi bani, să cumperi obiecte valoroase, „să fii în rândul lumii”, „să nu te faci de ruşine”. Însă aceste concepte nu mai sunt de mult sinonime cu omenia şi valoarea individului, ci sunt definite strict de echivalentul material al totalului posesiilor. Ca familie trebuie să ajungi la o valoare X, care este ţelul suprem, şi dacă mai faci şi ceva în plus peste norma general valabilă, deja eşti un „semizeu” şi poţi sta nestingherit cu interlopii la masă.
Şi sistemul capitalist te ajută să ajungi la acea valoare: poţi cumpăra lucruri în rate sau în leasing fără să ajungi cu adevărat să devii proprietar al acestora, poţi amaneta un bun pentru o urgenţă şi aproape niciodată nu mai reuşeşti să strângi bani să îţi recuperezi bunul, poţi cumpăra afecţiunea şi popularitatea cu bani, poţi face împrumut la bancă şi cu un ştat de plată fals dacă ai norocul să cunoşti „pe cine trebuie”. Poţi să nici nu plăteşti împrumutul înapoi, dacă este vorba de o sumă relativ mică, nu eşti pasibil de puşcărie. Te vor suna de la bancă o perioadă şi apoi, dacă nu ai girat cu casa, te vor lăsa in pace. Băncile estimează că scapă mai ieftin lăsându-te în pace decât dându-te în judecată pentru că nu ai plătit rata la timp. Ele se prefac a fi atât de tolerante uneori, întocmai pentru ca şi mai mulţi oameni să îşi facă împrumuturi, să fie astfel legaţi pe viaţă prin plata unui lucru pe care l-au folosit sau epuizat de mult. “Calitatea unui om” astăzi este măsurată în cât de mult circulă banii lui şi cât de mult profit neimpozabil are. Iată la ce aspiră românii! Străbunii noştri, care şi-au dat viaţa ca să apere patria-mamă, s-ar răsuci în mormânt văzând pentru ce generaţii ingrate şi superficiale au pierit.
Odată plecat din „rahatu’ acesta de ţară”, tre’ să fii fructul nimănui – un fruct de mult uscat – şi un (p)om fără rădăcini ca să poţi rămâne atât de departe de casă şi să nu tânjeşti bolnăvicios. Să poţi stăvili nostalgia din tine de fiecare dată când ţi se pare că auzi pe cineva vorbind limba maternă, şi să te poţi întovărăşi cu orişicine doar de dragul de a nu merge duminica singur la picnic. Să ştii că fiecare relaţie interumană va fi una superficială şi asta să nu te revolte! Tre’ să ştii să te minţi destul de bine ca să ajungi să trăieşti cu faptul că te usuci pe interior, departe de ţara în care te-ai născut şi unde eşti înţeles mai bine ca nicăieri în lume. Amăgindu-te în continuare că un salariu bun le alină pe toate, îţi găseşti un refugiu în vreo activitate nefertilă, şi atunci începi să vrei să semeni cu străinii din jurul tău.
Marele om Cioran a spus despre Paris că este un „garaj apocaliptic”. Felul în care francezii „multicolori” râd şi se pupă de patru ori la fiecare întâlnire banală la brutărie este cutremurător: în mintea lor în acele secunde se derulează cele mai putrede gânduri omenesc posibile, în sufletul lor se mai cutremură o coardă sensibilă, fruntea şi obrajii lor se colorează roşu spre mov. Pentru a ascunde aceste lipsuri şi mişelii, ei îşi dreg vocea cât mai suav şi limba lor ascuţită atunci începe să spună cele mai frumoase cuvinte din lume, pe care oricine doreşte să le audă şi mai ales să le creadă sincere. Totul pare frumos din exterior, toată lumea pare prietenoasă şi mulţumită de viaţa personală. Însă instabilitatea este cruntă: aceşti oameni azi sunt rasişti, mâine sunt toleranţi, poimâine nu mai sunt nimic. Abia după câteva întâlniri încep să se vadă mizeria, minciunile şi bârfa. Uneori sunt atât de orbiţi de trendurile naţionaliste încât resping orice individ care nu li se aseamănă: emigranţii sau străinii cu personalitate sunt consideraţi antisociali şi împinşi până în punctul în care ori se împletesc cu gândirea „locală”, ori se izolează în alte grupuri de emigranţi – nu pentru că acolo le seamănă cineva, ci pentru că în acele grupuri membrii suferă împreună. Măcar nu mai sunt singuri!
Europenii nu sunt cu nimic mai buni decât noi: genetic vorbind, aparţinem aproape toţi de rasa caucaziană. Numai că fiecare ţară are particularităţile ei religioase şi culturale. În ţările care nu s-au străduit să îşi păstreze o identitate naţională, doar politica şi regimurile de moment dau direcţie societăţii şi indivizilor. Dacă preşedintele este polonez, încep toţi să poarte tricouri pe care scrie ceva în poloneză, nici unul din ei neştiind ce înseamnă acele îmbârligături. Nici unul din ei nu ştie ce să reprezinte, şi când aleg o cauză pe care să o susţină, nu o înţeleg nici măcar pe sfert. O aleg pentru că “li se potriveşte” şi acest lucru este un idealism pervertit al personalităţilor slabe.
Aroganţa şi auto-suficienţa… francezii au învăţat aceste trăsături de la monarhii străvechi, de la Ludovicii care îşi asasinau copiii pentru beneficii politice, care purtau pantaloni de lână vara şi ucideau bijutierii dacă, prin vreo nefericire, coroana regală nu avea suficiente pietricele strălucitoare în partea din faţă. Francezii de azi sunt umbra unor nobili parveniţi, mofturoşi şi nesătui, care erau acceptaţi de popor din cauza prostiei maselor, nu datorită meritelor politice sau personale dovedite pe scaunul regal. Minciuna crasă şi zâmbetele gratuite, lacrimile false de prietenie sunt prezente în comportamentul multor grupuri umane. Dorinţa de a fi cel mai bun există în mulţi oameni, însă în francezi ea a fost tradusă în pervertirea totală a relaţiilor inter-umane: aparent modest şi zâmbitor, „poţi să mă suni la orice oră ai nevoie de ceva”, „fac eu cinste de data asta”, „mănânc cu mâna că aşa îmi place mie”. Se ajunge, de la acest sentiment al prieteniei dezinvolte şi plăcute, la lucruri pe care refuzi să le vezi aşa cum sunt în speranţa de a nu-ţi pierde puţinii prieteni: „fac glume nepotrivite cu iubitul tău, dar sunt doar nişte glume”, „mie îmi place să spun şi să mi se spună mereu adevărul”, „ştii că eu mereu îţi iau apărarea când prietenii mei francezi mă avertizează că românii sunt parşivi” şi alte făţărnicii abominabile. Francezii spun despre noi, românii, că suntem arţăgoşi şi mereu puşi pe scandal, că idealismul nostru nu ţine de foame şi nu plăteşte facturile, că femeile noastre sunt toate prostituate (şi daca au întâlnit vreuna care nu pare uşoară, vor spune că e tot o prostituată, dar în concediu). Asta venind de la nişte oameni care nu ştiu ce înseamnă adevărul şi spontaneitatea, nişte oameni cărora li s-a urât cu binele, care nu s-au luptat niciodată pentru a obţine ceea ce au, oameni care pentru o durere de cap se învoiesc de la serviciu şi statul va deconta medicamentele necesare. Aceşti oameni nu pot să doarmă fără somnifere. Noi, după o zi de muncă, adormim deja în autobuz în drum spre casă.
Defectele sistemului politic şi economic devin defecte reale ale naţiunii, şi de aici la imprimarea lor în educaţie şi conştiinţa tineretului nu mai este decât un pas. Pentru că, într-adevăr, nu există un sistem în care toţi membrii să fie mulţumiţi şi egali, dar un popor poate fi egalizat prin crezuri şi eforturi comune. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri în sânul unui popor ideal, şi metodica democraţiei combate exact acest progres la comun al tuturor cetăţenilor. Capitalismul minte şi promite libertăţi: avem libertatea reală de a alege între două fast-food-uri, între Cola şi Pepsi, şi aici se opresc opţiunile noastre. Josnicia unor indivizi nu este decât reuşita de a se adapta la ceea ce li se oferă şi de a lua tot ce li se pare mai bun din gama de “produse”. Ceea ce mulţi văd ca emancipare este de fapt doar încă un pas în destabilizarea unităţii poporului, în amăgirea oamenilor cu valori care îi fac să se îndepărteze atât de fraţii lor cât şi de ei înşişi: este o formă de fratricid la nivel comportamental. Şi responsabil este tot omul, pentru că sistemele şi mentalităţile acestea nefertile tot de om sunt fabricate.
Înţelegem (dar ne e greu să acceptăm) efectul capitalismului „prosper” asupra sufletului, asupra gramului de puritate care este pe zi ce trece mai sufocat de plăcerile urbane. La “prosperitate” visăm pentru că am fost înfometaţi şi practic, intelectual şi psihic de regimul comunist… Dar în cele mai sărace momente din istoria naţiunii noastre am avut oameni care au devenit cunoscuţi nu pentru ultimul lor album de manele scos în America, nu pentru că s-au căsătorit cu o femeie cu 35 de ani mai tânără decât ei, nu pentru proprietăţile nenumărate, ci pentru luptele curajoase pe care le-au dus la bun sfârşit cu resurse proprii şi din proprie iniţiativă. Unde a pierit această genă a românilor? Unde sunt acei puţini oameni care condamnă luxul şi parvenirea? Mă duc să-i dezgrop! Cine mă ajută?
http://blog.nouadreapta.org/
http://odorica.blogspot.com/

marți, 28 decembrie 2010

Sa trageti la plugul tarii, pin' la culmile rabdarii !

Sursa: Napocanews
Pluguşorul politic 2011 “laudă” realizările aleşilor din anul care s-a scurs. Victor Ponta nu s-a împăcat cu Geoană, pe Elena Udrea a înţepat-o bradul de Crăciun, Emil Boc face ce zice şeful, Elena Udrea e mândră de “frunzele” bradului luate din fonduri UE, iar preşedintele Traian Băsescu le urmează românilor să tragă “la plugul ţării pân la culmile răbdării”, transmite Realitatea.net.
Victor Ponta: Brăduleţ brăduţ drăguţ / Ninge peste tine / Hai cu mine la partid / Unde-i cald şi bine / Cu beteală o să te-mbrac şi-o să luminezi / Dar când pune mâna Geoană, vreau să-l curentezi.
Elena Băsescu: Ăsta nu e bradul tău/ Este a lu’ tata / Toată ţara e a lui / Nu ţi-l dau şi gata / Ce-i cu coafura ta? / Ete arăţi ca dracu / Ete-al dracului boschet / M-a-nţepat cu acul. Hai copii la săniuş, cu mănuşi şi fesuri / Să ne dăm pe derdeluş şi s-avem succesuri.
Corneliu Vadim-Tudor: Brăduleţ cu ramuri multe, ce porţi urmă de topor / Te-au tăiat din vârf de munte, mafia pădurilor. Trădători de neam şi ţară / Toţi suntem de-aceeaşi teapă / Aş ciopli cu dinţii bradul, să vă trag cu el în ţeapă. Unde-s porcii şi mojicii, să le fac o urătură? / Să le dea Domnul pe masă, ce scot eu acum pe gură!
Traian Băsescu: Dragi români, gospodari şi oameni buni / Eu v-am înhămat pe toţi, cu bunici şi cu nepoţi / Să trageţi la plugul ţării, pân’ la culmile răbdării / Iară eu să-l ţin de coarne, nu cumva să se răstoarne / De veţi vrea să rupeţi jugul / să rămân singur cu plugul. Eu pocnesc din bice “poc” şi îndată apare Boc / Vă dublează TVA-ul şi la toţi vă piere maul / Vă mai taie şi din raţii, din pensii şi alocaţii.
Emil Boc: Aho-aho, aşa a zis şeful / Aşa facem noi mereu / Eu să fac ce zice dânsul / Dar să pară c-am zis eu. Chiar pe lângă bradul ăsta, conform unor parametri / O să treacă autostrada- 4000 de centimetri / Doar că ne-a zis FMI-ul, conform vizitei recente / Să tăiem acuma pomul, cu 25 de procente / Însă tot încap sub ramuri vreo cinci bebeluşi când plouă / Iar mămicile mă scuipă şi-mi aruncă-n cap cu ouă.
Elena Udrea: Aho-aho turişti şi fraţi / Hai veniţi să vizitaţi / Brazii noştri minunaţi / Din grădina din Carpaţi. Ăsta-i brad cum altul nu e / Că l-am luat cu fonduri UE / Fiecare rămurică, are câte-o frunzulică / Şi fiecare frunzulea, câte-o su’ de mii costa / C-am plătit proiect pe ea. Eu v-aştept şi-n noul an, în grădina lui Traian.
Dan Diaconescu: Aho-aho, bună seara măi băieţi / Voi nici nu ştiţi ce pierdeţi / Ia opreşte plugul frate, c-avem exclusivitate / La mulţi ani, cinstită gazdă, ia să dăm sub brad o brazdă / Că mi-a zis mie Ogică, că poate la o adică a trecut Cioacă pe-aici / Şin-angropat pe cine: Ghici! . Vă doresc ca noul an, să-l aveţi senzaţional / Şi la anu-n loc de pom să-mpodobiţi un tomberon. Porniţi plugul măi flăcăi şi mânaţi pe domnii boi / Ăştia-s boi cu CNP -eu, membri în partidul meu.
http://blog.nouadreapta.org/

duminică, 26 decembrie 2010

Mos Craciun, marele impostor: o fantezie satanica.

In părţile anterioare ale acestui articol despre Moş Crăciun (http://www.lovendal.net/wp52/mos-craciun-marele-impostor-partea-1-venerarea-zeului-pagan-thor/ şi http://www.lovendal.net/wp52/mos-craciun-marele-impostor-partea-2-petru-cel-negru-sau-ajutorul-intunecat/) discutam despre posibilitatea ca celebrul moşuleţ cu barbă, ce aduce daruri la copii, să nu fie altceva decât imaginea satanică a unor zei mitologici nordici. Dar cu ce scop? Care a fost motivaţia pentru care legenda Sf. Nicolae a fost suprapusă cu cea a lui Moş Crăciun? Ce s-a urmărit de fapt?
În acest articol, vom observa cum imaginea şi legenda lui Moş Crăciun vrea să semene cât mai mult cu imaginea lui Iisus Hristos.
“Capul Lui şi părul Lui erau albe ca lâna albă şi ca zăpada”
Toată lumea ştie cum arată Moş Crăciun. O aflăm dintr-un popular cântec despre Moş Crăciun:
“Who’s got a beard that’s long and white
Santa’s got a beard that’s long and white
Must be Santa Must be Santa
Must be Santa, Santa Clause.”

Adică, în traducere:
“Cine are o barbă lungă şi albă?
Moş Crăciun are o barbă lungă şi albă.
Trebuie să fie Moş Crăciun, Moş Crăciun.
Trebuie să fie moşul, Moş Crăciun.
În poezia din 1822 a lui Clement Clarke Moore, cea în care se descrie poemul “O vizită de la Sf. Nicolae”, poemul devenit oficial ca “poezia lui Moş Crăciun”, Moş Crăciun este descris, printre altele, cu o barbă lungă şi albă: “Şi barba de pe faţa sa era albă ca zăpada”.
Curios…dar cine mai arată aproximativ astfel? Iisus Hristos, aşa cum El este descris în Biblie:
“Capul Lui şi părul Lui erau albe ca lâna albă şi ca zăpada, şi ochii Lui, ca para focului” (Apocalipsa 1:14)
“Am privit până când au fost aşezate scaune, şi S-a aşezat Cel vechi de zile; îmbrăcămintea Lui era albă ca zăpada, iar părul capului Său curat ca lâna” (Daniel 7:9)
Stranie coincidenţă…Să vedem dacă ea e singulară, sau mai sunt şi altele.
“Cine este cel ce vine cu veşmintele sale împurpurate”?
Tot dintr-o poezie despre Moş Crăciun, mai aflăm că acesta poartă un costum roşu:
“Cine poartă ghete şi veşminte roşii?
Moşul poartă ghete şi veşminte roşii.
Trebuie să fie Moş Crăciun, Moş Crăciun.
Trebuie să fie moşul, Moş Crăciun.
Dar cine mai este îmbrăcat asemănător ca moşul? O aflăm tot din Biblie şi se pare că acesta este iarăşi Iisus Hristos:
“1. Cine este Cel ce vine împurpurat, cu veşmintele Sale mai roşii decât ale celui ce culege la vie, cu podoabă în îmbrăcămintea Lui şi mândru de belşugul puterii Lui? “Eu sunt Acela al Cărui cuvânt este dreptatea şi puternic este să răscumpere!”
2. Pentru ce ai îmbrăcămintea roşie şi veşmântul Tău este roşu ca al celui care calcă în teasc?” (Isaia 63:1-2)
“11. Şi am văzut cerul deschis şi iată un cal alb, şi Cel ce şedea pe el se numeşte Credincios şi Adevărat şi judecă şi se războieşte întru dreptate.
12. Iar ochii Lui sunt ca para focului şi pe capul Lui sunt cununi multe şi are nume scris pe care nimeni nu-l înţelege decât numai El.
13. Şi este îmbrăcat în veşmânt stropit cu sânge şi numele Lui se cheamă: Cuvântul lui Dumnezeu.”
(Apocalipsa 19:11-13)
E ciudat iarăşi cum Moş Crăciun e descris din nou ca Iisus Hristos…
Picioarele Lui erau asemenea aramei arse în cuptor…
Mai departe…ce se întâmplă cu Moş Crăciun? El intră pe coşul de fum (hornul) al casei pentru a aduce cadouri celor mici. Ce reprezintă de fapt un coş de fum, conform definiţiei date de dicţionar?
“Coş de fum: o structură, aproape verticală, conţinând un pasaj prin care un fum, gaze etc. provenind de la un foc sau de la un cuptor, sunt evacuate în exterior”.
Iarăşi e straniu faptul că, legat de picioare şi de cuptor, conform Bibliei, avem descrierea lui Iisus Hristos:
“Picioarele Lui erau asemenea aramei arse în cuptor, iar glasul Lui era ca un vuiet de ape multe.” (Apocalipsa 1:15)
De ce Moş Crăciun este asemănat, din nou, cu Iisus Hristos?
Nu este acesta dulgherul…?
Precum se ştie, Moş Crăciun este de profesie…dulgher! Cel puţin aşa ne spune această legendă. Coincidenţă sau nu, şi Iisus Hristos este dulgher, aşa cum putem afla şi din Noul Testament:
“Au nu este Acesta dulgherul, fiul Mariei şi fratele lui Iacov şi al lui Iosi şi al lui Iuda şi al lui Simon? Şi nu sunt, oare, surorile Lui aici la noi? Şi se sminteau întru El.” (Marcu 6:3)
Şi m-a dus la uşa cea dinspre miazănoapte a templului Domnului…
Toată lumea ştie că Moş Crăciun trăieşte la Polul Nord. De ce Polul Nord? Pentru că nimeni nu ar putea trăi acolo. Sau poate că această informaţie e pusă întrucât spre nord se află Casa Domnului?
“Şi m-a dus la uşa cea dinspre miazănoapte a templului Domnului, şi iată acolo şedeau nişte femei, care plângeau pe Tamuz.” (Iezechiel 8:14)
“1. Mare este Domnul şi lăudat foarte în cetatea Dumnezeului nostru, în muntele cel sfânt al Lui;
2. Bine întemeiată spre bucuria întregului pământ. Muntele Sionului, coastele de miazănoapte, cetatea Împăratului Celui mare.”
(Psalmi 47:1-2)
Şi, apropo, cei care cunoaşteţi Biblia…vă aduceţi aminte de Lucifer care s-a răsculat împotriva lui Dumnezeu? Unde dorea el să-şi aşeze tronul? La miazănoapte! Asemenea tronului lui Dumnezeu…
“12. Cum ai căzut tu din ceruri, stea strălucitoare, fecior al dimineţii! Cum ai fost aruncat la pământ, tu, biruitor de neamuri!
13. Tu care ziceai în cugetul tău: “Ridica-mă-voi în ceruri şi mai presus de stelele Dumnezeului celui puternic voi aşeza jilţul meu! În muntele cel sfânt voi pune sălaşul meu, în fundurile laturei celei de miazănoapte.
14. Sui-mă-voi deasupra norilor şi asemenea cu Cel Preaînalt voi fi”.
(Isaia 14:12-14)
Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi…
Moş Crăciun este văzut ca un mare iubitor de copii, aşa cum se poate vedea şi în următorul poem despre moş:
“Toţi copiii lumii,
Galbeni, albi sau negri,
Ei sunt preţioşi în locul său,
Căci moşul iubeşte copiii lumii.”

Dar oare numai Moş Crăciun îi iubeşte pe toţi copiii lumii? Cine iubea copilaşii? Nu cumva şi Iisus Hristos?
“13. Şi aduceau la El copii, ca să-Şi pună mâinile peste ei, dar ucenicii certau pe cei ce-i aduceau.
14. Iar Iisus, văzând, S-a mâhnit şi le-a zis: Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci a unora ca aceştia este împărăţia lui Dumnezeu.”
(Marcu 10:13-14)
Datu-Mi-s-a toată puterea, în cer şi pe pământ…
Moş Crăciun pare că are toate atributele lui Dumnezeu. El ştie absolut totul: ştie când eşti treaz, ştie când dormi, ştie ce cadouri să-ţi dea. Şi nu uita: cum reuşeşte el să împartă cadouri la sute de milioane de oameni, dacă n-ar avea atributele lui Dumnezeu? Am demonstrat în acest articol (http://www.lovendal.net/wp52/fizica-demonstreaza-ca-mos-craciun-si-renii-sai-ar-trebui-sa-fie-morti/) că Moş Crăciun şi renii săi, dacă ar respecta legile actuale ale fizicii, ar trebui deja să fie morţi! Dar nu sunt (conform legendei)!
Din următorul cântec despre Moş Crăciun, se vede că acesta este atotcunoscător şi omnipotent:
“El ştie când dormi şi ştie când eşti treaz,
El ştie dacă eşti bun sau dacă eşti rău”.

Astfel, toţi copiii din lume, sunt înşelaţi de mama şi tata precum că Moş Crăciun are toată puterea din lume, la fel ca Dumnezeu-Fiul. Căci, în Biblie, se spune că:
“Şi apropiindu-Se Iisus, le-a vorbit lor, zicând: Datu-Mi-s-a toată puterea, în cer şi pe pământ.” (Matei 28:18)
“Eu sunt Alfa şi Omega, zice Domnul Dumnezeu, Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Atotţiitorul.” (Apocalipsa 1:8)
Moş Crăciun…nemuritor asemenea lui Dumnezeu?
Dar, de unde a venit Moş Crăciun? Când s-a născut? Cum a apărut el? Legenda nu ne spune prea multe, dar pare că Moş Crăciun e nemuritor, asemenea Fiului lui Dumnezeu: “Fără tată, fără mamă, fără spiţă de neam, neavând nici început al zilelor, nici sfârşit al vieţii” (Evrei 7:3). Moş Crăciun nu are nici vârstă, apărând în toate generaţiile, părând astfel etern, ca şi Dumnezeu!


Fantezia, arma magică a Satanei
Sunt sigur că după ce veţi citi toate acestea, unii dintre voi vor spune: “Ei, haide, măi Lovendal, şi ce-i cu asta!? Moş Crăciun e doar o fantezie. Ce mare lucru? Nimeni nu-l ia în seamă”. Dar aici GREŞIŢI. GREŞIŢI CRUNT. Copiii îl iau în seamă pe Moş Crăciun! Până la câţiva ani, copilaşii cred în Moş Crăciun! Pur şi simplu, ei îl adoră! Ei cred şi-l iubesc pe Moş Crăciun din toată inima lor! Cei mai mulţi dintre părinţi nu le vor spune odraslelor lor că Moş Crăciun nu există şi e doar o minciună.
Şi Satana cunoaşte acest lucru. Aşa că s-a deghizat în Dumnezeu prin această poveste frumoasă cu Moş Crăciun. Şi nu uitaţi că fantezia este “arma magică a Satanei”. N-o spun eu, ci Anton LaVey, celebru satanist şi autorul Bibliei satanice.
“Fantezia joacă un rol important în orice doctrină spirituală, întrucât mintea subiectivă are o putere mai mică de discernământ în ceea ce priveşte calitatea mâncării decât gustul ei. Astfel, fantezia este ca o armă magică în satanism. Satanistul are un depozit întreg de fantezii, culese din toate culturile şi din toate epocile.” (Anton LaVey, “Ritualurile satanice”)
“Iisus Hristos nu este altceva decât un Moş Crăciun pentru adulţi”…iată ce vor crede unii

Precum spuneam mai sus, desigur că noi nu luăm în serios legenda lui Moş Crăciun. Ştim că Moş Crăciun e o fantezie. Dar copiii nu ştiu asta. În mintea lor vulnerabilă, Moş Crăciun e real. Dar ce se va întâmpla cu acel copilaş, atunci când într-o bună zi îşi va da seama că Moş Crăciun e o fantezie? Ce se va întâmpla cu credinţa lor în Iisus Hristos (mă refer la cei botezaţi în creştinism)?
Iată ce s-ar putea întâmpla (convorbirea de mai jos chiar a avut loc între doi băieţi):
Primul băiat îl întreabă pe celălalt: “Ce crezi despre Iisus?”
Al doilea îi răspunde: “Mie mi se pare ca un alt Moş Crăciun. Probabil că-i o altă minciună.”
Odată ce un copil crede din toată inima în Moş Crăciun, următorul pas logic este acela că atât Iisus, cât şi Moş Crăciun sunt unul şi acelaşi lucru, şi astfel amândoi ar fi o minciună. Desigur că, nu toţi copiii care au crezut când erau mici în Moş Crăciun îl vor respinge şi pe Iisus mai târziu în viaţă, dar vor fi destui care îşi vor pierde încrederea în Dumnezeu, ca urmare a acestei fantezii despre Moş Crăciun. Iată marea înşelătorie a forţelor oculte ce doresc nimicirea religiei (în special a creştinismului)! Ce plan inteligent! Nu degeaba cineva a spus odată că “Iisus Hristos nu este altceva decât un Moş Crăciun pentru adulţi”...
Dar, pentru cine crede în Iisus Hristos, nu va uita niciodată ceea ce se spune în Biblie:
“Căci Dumnezeu aşa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.” (Ioan 3:16)
http://lovendal.net/
http://garduldefier.wordpress.com/

Mario Bucuresti

Ramolitii care ne distrug destinele


Sa nu va uitati la tv. ca sa nu vedeti ce vad eu. Doar intimplator cind dau si vad cite un slugoi sau un ramolit ca cei de la Banca Nationala, reusesc  sa-mi intorc sufletul pe dos. Sa nu va uitati .
Parca in ultima perioada  cind isi pun poalele in cap guvernantii vad mai bine.
Il vedeam pe Vice Guvernatorul nostru atit de ramolit incit  nu-mi venea sa cred ca ma uitam mai demult, cu gura cascata sa vad  ce lucruri intelepte mai spune.Imi ziceam  acum ca nu este cineva linga mine sa ma ciupeasca sa  ma trezesc, ca nu poate  fi adevarat. Vorbea ca si Boc ca daca nu faceam politica de imprumut la FMI era vai de noi. In cuvinte impiedicate, voia sa ne spuna acest ziarist cum am fi trait de rau. Dar acum  am vazut bine cum isi bateau joc de el Snek..., I.Serbanescu si mai putin chiar C.Gusa. Ajunsese-ra si la al parafraza cu daca,  daca  bunica avea roti era automobil si ca  a asteptat Banca Nationala a Romaniei sa ne ajute Dumnezeu, ei nefacind nimic. Vai de tara noastra si de acest popor obidit. Cu asa ramoliti in frunte ? Dar A. Vasilescu este cam ramolit si a preluat poezia lui Boc, insa cel de mai de sus Isarescu stie ce face.  Suge si el de la bugetul  tarii . Nu este atit de dobitoc sa nu stie ce se petrece, dar  este la masa si imparte tortul cu Basescu  si camarila. Rusine sa le fie, ca oamenii nu au ce pune pe masa zilnic si asta din cauza lor. Atit imi pare rau ca nu am retinut pe cel(si am fost atenta numai trecator), ce a spus ca  nucleul greu al banilor tarii,  pusi in alta parte(parca in banci straine) si nu intra in bugetul consolidat al tarii cu care ne  improasca in fata  nemernicii ca, nu sint bani de pensii de salarii, de nimic. Dar cine i-a papat ca acolo au mers si merg imprumuturile  pe care le vom plati noi si generatiile urmatoare. Daca de noi nu ne pasa, macar de cei ce vor veni  dupa noi, ar trebui sa ne pese. Sint urmasii nostrii copii nostrii, singe din singele nostru. UNDE ESTE PATRIOTISMUL NOSTRU ???? Curaj !!!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa