Reda-i copilaria lui Stefanut

vineri, 3 decembrie 2010

Organul lui Terente va fi siliconat

Miki Ginju - Terente si Titina
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse

Legendarul organ sexual al haiducului Terente va fi umplut cu silicon. Falusul, lung de 22 de centimetri si tatuat cu un fel de instructiuni de utilizare, care a facut furori in anii 1920, a intrat in 'reparatii capitale' in cursul anului trecut. Pentru ca reconditionarea nu a fost multumitoare, specialistii de la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici vor sa-l trimita in Germania. Pe numele sau adevarat Stefan Vasali, celebrul haiduc Terente s-a nascut in 1895, in satul Carcaliu, aproape de Braila, intr-o familie numeroasa de pescari saraci. In 1916, a facut armata la marina si a luptat in Primul Razboi Mondial. Apoi, a lucrat pe la diversi mestesugari din Braila.

Desi a ramas legendar pentru dimensiunile penisului sau, Terente a avut i-nitial o viata amoroasa neimplinita. Prima nevasta, Ustinia, a murit de ciuma. Nici cu Arina, a doua sotie, nu a avut mai mult noroc. A prins-o cu un tanar grec in gradina, noaptea, si a injunghiat-o. Lucru destul de ciudat ca un barbat dotat ca Terente sa fie inselat de sotie. Desi ea nu a murit, jandarmii l-au legat pe sot si l-au dus la inchisoare. Se spune ca bataia pe care a luat-o acolo l-a inrait si, cand a iesit, a inceput haiducia.

Dupa numeroase jafuri si rapirea, in 1924, a doua tinere virgine pe care le-a dus in barlogul sau din baltile Brailei si le-a siluit, Te-rente devenise deopotriva bandit celebru si amorez feroce. Conform legendelor, datorita prestatiilor sexuale deosebite era cautat de femei, iar banditul raspundea cu placere propunerilor sexuale pe care le primea.

Astfel, s-a nascut legenda penisului lui Terente, impresionant prin dimensiuni si personalizat prin tatuajul: 'Fut bine si apasat la cioc'. Totodata, Terente s-a dovedit a fi inzestrat cu o inteligenta criminala deosebita: a rapit, a sechestrat, a jefuit si cu greu a fost prins. De el se auzise chiar si in Anglia si Italia.
Haiducul a fost impuscat in gura
Operatiunile de capturare a lui Terente au fost sortite esecurilor si au devenit din ce in ce mai costisitoare, el fiind un maestru al camuflajului. Se spune chiar ca respira sub apa folosindu-se de trestii. Autoritatile promisesera un premiu-record, de 200.000 de lei, pentru a fi prins viu sau mort. In 1927, pe 5 iunie, jandarmii in civil l-au dibuit pe canalul Cravia.

In prinderea lui Terente s-a implicat insusi seful Marelui Stat Major al Armatei, care a venit cu sute de soldati pentru a lua la puricat toate baltile Brailei. L-au incoltit la un stavilar, iar un jandarm a tras un foc de arma care l-a nimerit in gura, dar fara sa-l ucida. A fost prins si dus la un post de jandarmerie, iar, la un moment dat, cand a vrut sa evadeze, a fost impuscat mortal. Autopsia cadavrului a fost facuta de catre medicul legist Maria Zaharescu. Doctorul i-a separat capul si penisul de corp si le-a trimis la Bucuresti pentru a fi conservate.
Profesorul Minovici umpluse falusul cu vata
Penisul lui Terente masoara 22 de centimetri si a fost conservat, in 1927, in stare de erectie de catre profesorul Mina Minovici, devenind piesa in muzeul Institutului de Medicina Legala din Bucuresti (IML).

Dupa exact 80 de ani, organul sexual al faimosului haiduc s-a degradat sever din cauza formolului in care a fost tinut. Din aceasta cauza a intrat la reconditionare. Cu aceasta ocazie, s-a putut constata ca in borcan nu era organul intreg, ci doar pielea penisului, umpluta cu vata ? asa cum se lucra pe vremea profesorului Minovici.

Specialistii de la IML au realizat o solutie noua in care sa conserve penisul, bazata pe glicerina, si au cusut tegumentul cu un fir lat, de rafie, ca sa nu se sfasie. 'Mi-as dori sa incercam o metoda de conservare cu silicon. Este cea mai buna. Problema trebuie studiata foarte atent, pentru ca nu ne putem asuma riscuri cand vine vorba de un asemenea exponat celebru. Pentru ca nu mai exista sistemul circulator al penisului, prin care sa fie injectat siliconul, trebuie facut mai intai un suport pe care sa stea pielea, iar apoi intreaga piesa trebuie cufundata in silicon. Este o operatiune foarte complicata. Daca ea nu se va putea face in tara, vom merge in strainatate. Cel mai probabil in Germania', spune medicul George Cristian Curca, directorul adjunct al IML.
Record:  34 de centimetri
Conform masuratorilor efectuate de medici, 'instrumentul' americanului Johan Falcon  are 22 cm in stare flasca si nu mai putin de 34 cm in erectie, fiind considerat cel mai mare penis din lume.
Johan (35 de ani) spune ca a avut parte de sute de femei, dar si de barbati. El a crescut in New York si si-a pierdut virginitatea la 10 ani, 'ajutat' de o prostituata de 18 ani.

Dupa majorat, Fal-con a ajuns o vedeta a cluburilor si barurilor newyorkeze, aici cunoscand vedete, dar si oameni obisnuiti, cu care inevitabil a ajuns in pat. 'Nu pot sa spun care a fost numarul lor exact, au fost atat de multi! Oricum, cateva sute', a declarat el pentru o revista britanica. Johan recunoaste ca reputatia sa i-a adus si neplaceri si ca s-a plictisit de viata agitata pe care a avut-o pana acum. 'Nu am reusit sa mentin o relatie cu vreo fata, nimeni nu-si dorea o viata linistita alaturi de o persoana care avea renumele meu, acela de taur comunal. Lucrurile se vor schimba, vreau sa ma insor, sa am copii', a mai spus Johan Falcon.
http://libertatea.ro/

Pretty Woman Chris de Burgh

Afacerea "Colierul reginei", unul din cele mai mari scandaluri din istorie

Foto: Regina Maria Antoaneta (1755-1793).
Totul a început într-o seară de vară…
În seara de 11 august 1784, un du-te-vino ciudat avea loc printre boschetele castelului de la Versailles. Siluete grăbite apar, apoi dispar, de parcă ar fi jucat o misterioasă piesă de teatru. Şi, într-adevăr, cam asta se şi întâmpla. Dar cine erau actorii? Este foarte greu să-i recunoşti. Iată un bărbat care pare neliniştit şi care se ascunde în spatele unui copac. Şi iată deodată o doamnă, în mod vizibil foarte distinsă, însoţită de un bărbat care îi arată un mare respect. Doamna se aşază pe o bancă, bărbatul se îndepărtează. Atunci se iveşte din umbră al doilea bărbat, cel care părea foarte liniştit. Se înclină în faţa doamnei, îi sărută poala rochiei, dar abia are timp să înceapă conversaţia, că se aud strigăte înăbuşite. Doamna pleacă degrabă. Ieşită din zona de umbră, poate fi văzută puţin mai bine: să fie regina Maria Antoaneta? Din această farsă ridicolă va lua naştere una dintre cele mai de necrezut întâmplări din istoria Franţei!
Jeanne, o fiică cu sânge albastru
În anul 1760, în împrejurimile localităţii Bar-sur-Aube, o fetiţă de patru ani cerea de pomană trecătorilor. Dar ceea ce spunea, cu vocea ei tremurătoare, nu era ceva obişnuit şi a atras pe drept cuvânt atenţia marchizei de Boulainvilliers care trecea pe acolo. „Milă pentru o orfană din sângele familiei Valois”, se tânguia fetiţa. Intrigată, marchiza a cerut să se facă o anchetă care a dezvăluit că micuţa nu minţea. Jeanne era fiica lui Jacques-Remy, baron de Luz şi de Valois, descinzând în linie directă dintr-un copil natural recunoscut de Henric al II-lea. Acest Jacques de Saint-Remy tocmai murise ruinat la Paris.
Cuprinsă de milă, marchiza de Boulainvilliers a hotărât să se ocupe de copil, a obţinut pentru el o pensie de la rege, fără a bănui că, făcând asta, va adăuga încă un capitol la istoria fertilă în scandaluri a monarhiei franceze.
Mica Jeanne a fost instalată la Passy, dar, având un caracter instabil, nu a profitat deloc de norocul ei, devenind, în puţin timp, rând pe rând, bucătăreasă, spălătoreasă şi cărătoare de apă. Atunci, marchiza a luat-o din nou la ea şi a poruncit să i se completeze educaţia la mănăstirea Longchamp. În 1779, Jeanne avea douăzeci şi trei de ani şi a plecat la Bar-sur-Aube, unde a fost primită într-o familie onorabilă. Puţin după aceea, a făcut cunoştinţă cu un tânăr ofiţer de jandarmi, care a lăsat-o însărcinată. S-a căsătorit cu domnul de La Motte pe 6 iunie 1780 şi a născut doi gemeni, care vor muri ceva mai târziu. Tinerii soţi au hotărât atunci să-şi atribuie titlurile de conte şi contesă şi s-au instalat la Luneville.
Cardinalul de Rohan
Întâlnirea cu bogatul cardinal de Rohan
Jeanne a aflat că binefăcătoarea ei, marchiza de Boulainvilliers, era în trecere prin regiune şi făcea o vizită la Saverne puternicului cardinal de Rohan. A profitat de prilej ca s-o salute şi, de asemenea, ca să fie prezentată cardinalului.
Cardinalul de Rohan avea o avere imensă. În 1781, fusese îndepărtat de la curte, reproşându-i-se eşecurile ca ambasador la Viena. Prelatul, cu toată bogăţia şi influenţa încă foarte importante, nu se împăcase cu acest exil şi dorinţa lui cea mai fierbinte era să revină la Versailles. Dar o grijă şi mai mare îl rodea până în adâncul inimii. Împărăteasa Austriei, Maria Tereza, mama Mariei Antoaneta, îi transmisese fiicei sale antipatia faţă de cardinal. Prelatul, frivol şi monden, ţinea casa deschisă la Saverne, visând la ziua în care va putea să se împace, în sfârşit, cu regina.
Jeanne devine contesă de la Motte
Contesa de La Motte era o femeie încântătoare, care ştia ce să spună la momentul potrivit. Obţinuse pentru soţul ei postul de căpitan al dragonilor lui Monsieur, fratele regelui. Acum putea să ia cu asalt capitala.
La Paris, cuplul a trăit din expediente, îngrijindu-se să dea impresia că are o situaţie peste cea medie. La Motte s-a apucat chiar de operaţiuni dubioase. Cumpăra mărfuri pe credit şi le plasa la Muntele de Pietate. Toate acestea nu au împiedicat totuşi cuplul să-şi sporească numărul relaţiilor şi să lase o impresie favorabilă. Primeau la ei o mulţime de magistraţi, ofiţeri şi chiar bancheri.


Contesa de la Motte
Dar o viaţă aşa de instabilă nu putea continua foarte multă vreme şi doamna de La Motte o ştia mai bine decât oricine. Atunci, acestei femei ambiţioase şi fără scrupule i-a venit o idee smintită.
Ideea genială a contesei de la Motte
Se spune despre marii escroci că sunt inconştienţi şi că de aceea îndrăznesc ceea ce omul cinstit, chiar inteligent, nu va îndrăzni niciodată. Contesa de La Motte era o ilustrare exemplară a acestui dicton. Ea a hotărât, pur şi simplu, să-i propună cardinalului de Rohan să-l împace cu regina. Cum va putea o femeie care abia îl cunoştea pe prelat şi nu fusese niciodată la curte să facă aşa ceva? Nimeni nu ştia, în afară de ea, bineînţeles, care nu se îndoia de nimic.
Asemenea tuturor ambiţioşilor care au o idee fixă, cardinalul de Rohan era un om şiret în anumite privinţe, dar şi credul în altele. Aşadar, s-a lăsat convins cu uşurinţă că tânăra contesă de La Motte putea avea acces la anturajul reginei şi că va reuşi acolo unde alţii, cu mai multe relaţii, dar mai puţin abili, eşuaseră.
Regia Maria Antoaneta şi pasiunea ei pentru jocul de cărţi
Trebuie să spunem că nepăsarea Mariei Antoaneta va favoriza proiectul perversei intrigante. Dacă regina, pe de o parte, şi-a înfruntat nenorocirile cu mult curaj şi demnitate, pe de altă parte, a dus o viaţă axată prea mult pe plăceri şi frivolităţi. De exemplu, organiza partide interminabile de jocuri de noroc, unde se mizau sume mari. Maria Antoaneta, deşi avea o mare avere, ducea uneori lipsă de bani. În plus, acaparată de această pasiune, nu se uita prea bine la cel care se aşeza la masa ei de joc. Aşadar, nu era de neconceput ca o femeie precum Jeanne de La Motte să se poată apropia de ea. Această stare de lucruri a permis contesei să pună la cale o escrocherie formidabilă.

Întâlnirea cardinalului Rohan cu pseudoregina Maria Antoaneta
A recrutat de la Paris o prostituată care semăna puţin cu regina şi căreia i-a dat numele de baroana d’Olivia. În ziua de care aminteam la începutul articolului, adică 11 august 1784, a îmbrăcat-o cu o rochie care semăna perfect cu una dintre cele pe care le purta Maria Antoaneta, apoi, la căderea nopţii, a condus-o pe o bancă din boschetul care era numit „Boschetul lui Venus”. În acelaşi timp, l-a chemat şi pe cardinalul de Rohan, asigurându-l că reuşise să organizeze o întâlnire între el şi regină. A angajat în serviciul ei pe numitul Reteaux ca să joace rolul de valet de cameră al reginei.
Când s-a făcut noapte, cardinalul, profund tulburat din pricina emoţiei, a fost invitat să se ascundă în frunziş. Pseudoregina Maria Antoaneta, cu faţa acoperită, a sosit şi s-a aşezat pe o bancă. Cardinalul s-a apropiat de ea, pradă unei emoţii de nedescris, şi i-a sărutat rochia. Când să vorbească, Reteaux, pseudovaletul, a apărut brusc, anunţând cu o voce alarmată:
- Repede, repede, vine monseniorul conte d’Artois!
La aceste cuvinte, falsa regină şi-a părăsit în grabă locul şi cardinalul s-a întors în frunziş, tras de contesa de la Motte. Cardinalul fusese păcălit. Rohan, convins că se reconciliase cu regina, căzuse în mâinile contesei.
Cardinalul Rohan, păcălit să cumpere nişte bijuterii exorbitante pentru regina Maria Antoaneta
Dar povestea era abia la început. Jeanne de La Motte elaborase un plan diabolic. De acum înainte, transmitea cardinalului mesaje care, bineînţeles, erau scrise de ea însăşi, imitând scrisul suveranei, pretinzând că trimite reginei răspunsurile lui. Când cardinalul a fost bine îmbrobodit, a început şi marea escrocherie.
Doi bijutieri asociaţi, Boehmer şi Bassenge, realizaseră în câţiva ani un ansamblu unic de diamante. Nici Ludovic al XV-lea, nici curtea Spaniei nu-l putuseră cumpăra, aşa de scump era. Jeanne de La Motte auzise de acest colier. Atunci, i-a spus cardinalului că regina dorea să achiziţioneze această bijuterie, dar că, spre a nu atrage atenţia asupra cheltuirii unei astfel de sune, îi cerea cardinalului s-o cumpere.
Bineînţeles, regina avea să-i ramburseze treptat-treptat suma. Prea fericit să-i facă un serviciu Mariei Antoaneta, prelatul a acceptat şi a cumpărat faimosul colier. Evident, Jeanne de La Motte a primit misiunea să-l înmâneze reginei în cel mai mare secret.
Jeanne de la Motte pune mâna pe colier şi-l vinde la Londra
Cum a intrat în posesia colierului, prima ei grijă a fost să-l dezasambleze şi să se ducă să-l vândă la Londra. Cu o mare inconştienţă, cuplul de La Motte s-a întors din capitala Angliei cu o adevărată avere şi a început s-o cheltuiască. Au cumpărat trăsură, cai, mobilier. Până într-o zi când cardinalul, neliniştit, a aflat că regina nu a purtat niciodată bijuteria. Iar bijutierii, şi mai îngrijoraţi decât el, au hotărât până la urmă să meargă la Maria Antoaneta.
Un scandal enorm…o pată neagră pentru regina Maria Antoaneta
Regele a fost anunţat imediat despre toată tărăşenia. Duşmanii reginei au insinuat că ea trebuie să fi ştiut ceva. Totuşi, biata Maria Antoaneta a jurat că nu avea nici un amestec. Vinovaţii au fost arestaţi, inclusiv cardinalul, căruia i-a fost foarte greu să facă să i se admită nevinovăţia. A fost achitat, dar exilat.
Scandalul a fost enorm. Povestea devenea „afacerea colierului reginei”. Contele de La Motte a reuşit să fugă la Londra. Jeanne a fost condamnată la biciuire şi însemnare cu fierul roşu. Închisă la Salpetriere, a reuşit să evadeze şi să fugă la Londra la soţul ei. A murit în 1791, după ce inundase Europa cu scrieri injurioase la adresa Mariei Antoaneta. Regina nu-şi va mai reveni niciodată de pe urma scandalului. La procesul ei, preşedintele tribunalului a întrebat-o:
– Nu la Trianon ai întâlnit-o prima dată pe Jeanne de La Motte?
– Nu, n-am văzut-o niciodată, a răspuns ea. Şi era adevărat.

http://lovendal.net/

http://odorica.blogspot.com/


joi, 2 decembrie 2010

Samoil Mirza, fotograful Marii Uniri a murit in mizerie.

Cum sa pun art pe http://singurafelina.weblog.ro/? Nu pot pune poza de exeplu art si poza
Spuneti-mi daca e bine caci nu apare poza. Titlul "Samoil Mirza fotograful Marii Uniri a murit in mizerie." Spuneti-mi clar cum trebuie sa fac, daca asa nu este bine.
Marturia lui Ion Gavrila Ogoranu: “Din când în când auzeam de departe, hodorogind pe uliţă, o bicicletă bătrână şi-n curând apărea la noi fotograful Samoilă Mârza, fotograful Unirii de la 1 Decembrie 1918, (…). Ajunsese rău din punct de vedere material, odată cu decăderea meseriei de fotograf. Din „furnizor al curţii regale”, după ce înainte a avut aceeaşi calitate ca fotograf al curţii imperiale din Viena, a ajuns să-şi caute el clienţii pentru fotografiat. Cât a mai fost în putere se ducea să mai fotografieze nunţile, botezurile şi înmormântările din satele cele mai îndepărtate ale judeţului. Când n-a mai putut, s-a resemnat în sărăcia lui, se împăcase cu soarta, era blând, trăind în apropierea lui Dumnezeu. Din ce-i mai rămăsese alcătuise albume de fotografii ale Unirii, pe care le-a dăruit multor oameni politici, ultimul lui Nicolae Ceauşescu atunci când a fost la Alba-Iulia. Se pare că unii i-au mulţumit, ultimul nu a schiţat un gest de acest fel, dar la faptul că acest om are sau nu ce mânca nu s-a gândit niciunul.
După un timp, n-a mai venit pe la noi. Soţia a întrebat de el, dar nu ştia nimeni ce-a făcut; apoi am aflat că a fost găsit într-o burdă rece (casă dărăpănată), mort cine ştie de când. După moartea lui, şi după ce „geniul Carpaţilor” ne-a „redat istoria”, fotografiile lui Samoilă Mârza au început să aibă trecere, intrând şi în manualele şcolare. Careva a scos chiar o broşură despre viaţa şi activitatea lui. Dar n-a ştiut sau i-a fost ruşine să scrie că cel care a imortalizat pe vecie Marea Unire de la Alba-Iulia a răbdat mizerie şi a murit de foame.”
http://roncea.ro/
http://singurafelina.blogspot.com/

Mircea Eliade:"De ce cred in biruinta Miscarii Legionare" Document.

Dl. Mircea Eliade, membru al Societãtii scriitorilor romãni, a binevoit sã ne rãspundã urmãtoarele la ancheta ziarului nostru: “De ce cred în biruinta Miscãrii Legionare?”:
Cred în destinul neamului românesc – de aceea cred în biruinta Miscãrii Legionare. Un neam care a dovedit uriase puteri de creatie, în toate nivelurile realitãtii, nu poate naufragia la periferia istoriei, într-o democratie balcanizatã si într-o catastrofã civilã.
Putine neamuri europene au fost înzestrate de Dumnezeu cu atâtea virtuti ca neamul românesc. Unitatea lingvisticã este aproape un miracol (limba românã este singura limbã romanicã fãrã dialecte). Românii au fost cei mai buni creatori de State din sud-estul Europei. Puterea de creatie spiritualã a neamului nostru stã mãrturie în folclor, în arta popularã, în sensibilitatea religioasã. Un neam hãrãzit cu atãtea virtuti – biologice, civile, spirituale – poate el pieri fãrã sã-si fi împlinit marea sa misiune istoricã? Poate neamul românesc sã-si sfârseascã viata în cea mai tristã descompunere pe care-ar cunoaste-o istoria, surpat de mizerie si sifilis, cotropit de evrei si sfârtecat de strãini, demoralizat, trãdat, vândut pentru cîteva sute de milioane de lei? Oricât de mare ar fi vina pãrintilor nostri, pedeapsa ar fi prea neînduplecatã. Nu pot crede cã neamul românesc a rezistat o mie de ani cu arma în mânã, ca sã piarã ca un las, astãzi, îmbãtat de vorbe si alcool, imbecilizat de mizerie si paralizat de trãdare. Cine nu se îndoieste de destinul neamului nostru, nu se poate îndoi de biruinta Miscãrii Legionare.
Cred în aceastã biruintã pentru cã, înainte de toate, cred în biruinta duhului crestin. O miscare izvorâtã si alimentatã de spiritualitatea crestinã, o revolutie spiritualã care luptã în primul rând împotriva pãcatului si nevredniciei – nu este o miscare politicã. Ea este o revolutie crestinã. Cuvântul Mîntuitorului a fost înteles si trãit în felurite chipuri, de cãtre toate  neamurile crestine, de-a lungul istoriei. Dar niciodatã un neam întreg n-a trãit o revolutie crestinã cu toatã fiinta sa; niciodatã cuvântul Mântuitorului n-a fost înteles ca o revolutie a fortelor sufletesti împotriva pãcatelor si slãbiciunilor cãrnii; niciodatã un neam întreg nu si-a ales ca ideal de viatã cãlugãria si ca mireasã moartea.
Astãzi lumea întregã stã sub semnul revolutiei. Dar în timp ce alte popoare trãiesc aceastã revolutie în numele luptei de clasã si al primatului economic (comunismul) sau al Statului (fascismul) sau al rasei (hitlerismul), Miscarea Legionarã s-a nãscut sub semnul Arhanghelului Mihail si va birui prin harul dumnezeiesc.
De aceea, în timp ce toate revolutiile contemporane sunt politice, revolutia legionarã este spiritualã si crestinã.
http://roncea.ro/
http://singurafelina.blogspot.com/

Neha Dhupia va fi iubita lui Hitler Eva, intr-un film la Bollywood

Filmul indian despre unul dintre cei mai cruzi dictatori, care se va numi “Draga prietene Hitler”, va incerca sa prezinte publicului amanunte despre viata amoroasa a lui Adolf Hitler, alaturi de amanta sa Eva Braun.

Pelicula ce urmeaza sa fie produsa de studiourile indiene Bollywood se doreste o reproducere cit mai exacta a ultimilor ani de viata ai lui Hitler, a ultimelor momente, mai putin stiute, petrecute de acesta cu Eva Braun, regizorul dorindu-si sa arate si latura umana a dictatorului. Astfel, pentru rolul Evei Braun, cea care i-a fost amanta timp de 14 ani lui Hitler, dar si sotie in ultimele 36 de ore de viata, a fost aleasa fosta Miss India din 2002, Neha Dhupia, in timp ce rolul dictatorului urmeaza sa fie interpretat de cunoscutul actor indian Anupam Kher.
http://singurafelina.blogspot.com/

Lui Gheorgy Frunda i s-a rupt apa la vederea membrilor Noii Drepte la Tirgu Mures

Gyorgy,ne-ai starnit hohote de ras cu reactiile tale:Sa vinaaaaaaa Politiaaa…saaaaaa vina SRIIIII…sa vina armataaaaaaa….!!!!Gyorgy la anul iti pregatim o supriza si mai mare.O sa sarbatorim ziua nationala la…Cand au aflat oamenii din Targu Mures ce reactie a avut Frunda,toti radeau in hohote.Traia cu impresia ca armata romana,Politia,Jandarmeria,SRI-ul si alte institutii romanesti se vor arunca in genunchi si vor opri marsul “Noii Drepte”.A reusit sa se faca de ras in tot orasul Targu Mures . CE SATISFACTIE ENORMA AVEM!!!
Senatorul UDMR Frunda Gyorgy i-a cerut, miercuri, prefectului de Mureş, Marius Paşcan, să intervină şi să cheme “SRI-ul, Miliţia şi Armata”, după ce participanţii la marşul organizat de Noua Dreaptă au scandat în faţa Prefecturii “Limba română, unica stăpână”, Paşcan replicând că nu e nimic ilegal.
Participanţii la marşul organizat de Noua Dreaptă şi de Uniunea “Vatra Românească” au ajuns, miercuri, în faţa Prefecturii Mureş, unde au strigat, printre altele, “Limba română, unica stăpână” şi “Harghita şi Covasna, pământ românesc”, transmite corespondentul MEDIAFAX.
În clădirea Prefecturii, senatorul UDMR Frunda Gyorgy l-a rugat pe prefectul de Mureş, Marius Paşcan, să aibă o discuţie particulară, care s-a transformat însă într-o dispută verbală, în faţa mai multor oficialităţi.
Frunda i-a spus prefectului că “e inadmisibil” ce se strigă, arătându-se deranjat mai ales de sloganul “Limba română, unica stăpână”, iar prefectul i-a răspuns că nu se întâmplă nimic ilegal şi că nu are cum să îi oprească pe manifestanţi să strige.
În acel moment, senatorul i-a spus prefectului că este garantul respectării legalităţii în judeţ şi i-a cerut ca, în această calitate, să ia legătura cu forţele de ordine.
“Chemaţi SRI-ul, Miliţia şi Armata, că uitaţi ce-i aici”, i s-a adresat Frunda lui Paşcan, după care cei doi s-au despărţit.
Senatorul UDMR Frunda Gyorgy a participat la Târgu Mureş, la ceremoniile prilejuite de Ziua Naţională, el făcând parte din delegaţia care a depus o coroană de flori la Monumentul Latinităţii – Lupoaica.
Pe de altă parte, acţiunile organizate de Noua Dreaptă şi Uniunea “Vatra Românească” s-au încheiat fără incidente, participanţii integrându-se în programul oficial al manifestărilor de 1 Decembrie.
La ora transmiterii acestei ştiri, în faţa Prefecturii Mureş, autorităţile locale ţin discursuri în faţa câtorva sute de persoane.
Aproximativ 200 de persoane de la organizaţiile Noua Dreaptă şi Uniunea “Vatra Românească” au plecat, miercuri dimineaţă, într-un marş din Parcul Eroilor din Târgu Mureş spre centrul municipiului, purtând steaguri tricolore, portrete ale lui Avram Iancu şi scandând diferite sloganuri.
Participanţii – aproximativ 200 de persoane de la organizaţiile Noua Dreaptă şi Uniunea “Vatra Românească” – s-au adunat în Parcul Eroilor din Târgu Mureş, unde organizatorii le-au spus, înainte să pornească în marş, să nu răspundă la provocări, indiferent dacă sunt “înjuraţi sau loviţi”.
În jurul orei 10.00, manifestanţii au plecat spre centrul municipiului, purtând steaguri cu însemnele Noua Dreaptă şi ale Uniunii “Vatra Românească”, drapeluri tricolore şi un tricolor de dimensiuni mari, precum şi steaguri cu portretul lui Avram Iancu.
Ei au scandat sloganuri precum “România noastră”, “România românilor”, “Harghita şi Covasna, pământ românesc”, “Noi suntem români, aici suntem stăpâni”, “Limba română, unica stăpână” şi “România Mare, în vechile hotare”.
Manifestanţii au parcurs cartierul “7 Noiembrie”, îndreptându-se, pe trotuar, spre centrul municipiului, pentru a ajunge la statuia Lupoaicei din faţa Prefecturii Mureş.
Ei au fost însoţiti de forţe de ordine, care le-au cerut să nu aibă obiecte interzise de lege, bannere cu mesaje “contra separatismului maghiar”, pentru a nu provoca incidente.
sursa: Adevărul.ro
Reactia lui Gyorgy Frunda
Prefectul judeţului a precizat că senatorul Gyorgy Frunda nu cunoaşte legea. “Domnul Frunda şi-a ieşit din fire că de ce manifestanţii din Noua Dreaptă scandau tot felul de sloganuri şi lozinci şi de ce Instituţia Prefectului nu i-a oprit. I-am spus că nu cunoaşte legea. Instituţia Prefectului nu se ocupă de autorizarea manifestărilor publice, nu are în atributul său legal acest lucru şi în al doilea rând şi să fi vrut nu aveam cum să opresc participarea unor cetăţeni, fie că sunt de la Noua Dreaptă, fie de altundeva la o manifestare publică. Nu aveam atributul, atâta timp cât ne bucurăm de libertate de mişcare şi de a manifesta în această ţară. El n-a înţeles despre ce e vorba, era foarte enervat, prin urmare i-am întors spatele, că am văzut că nu avem ce dialoga.”,a spus Paşcan.

Prefectul a precizat că marşul celor de la “Noua Dreaptă” a fost atent monitorizat de autorităţi, prin urmare nu s-au înregistrat incidente. “Au fost întâlniri ale autorităţilor de ordine publică încă de acum două săptămâni, pentru că exista intenţia Noii Drepte de a participa la manifestări la Târgu-Mureş şi tocmai pentru  a se evita orice posibile acţiuni de conflictualitate.  Acţiunile au fost monitorizate, prin urmare n-a fost nici un fel de pericol. S-au scandat lozinci legate de Ardeal, de patrie, absolut de bun simţ , cred eu. Nu s-a ieşit din cadrul legal, iar Noua Dreaptă e o organizaţie recunoscută legal în România şi nu ai cum să interzici participarea  membrilor săi la vreo manifestare publică, decât atunci când sunt puşi în afara legii, ori atunci când au lozinci de tip fascist.  Ori eu ca prefect nu pot, subiectiv, nu e prerogativa mea, să hotărăsc dacă sunt fascişti sau nu, dacă pot participa la o manifestare publică sau nu. Mă mir că domnul senator Frunda, care e şi avocat, nu cunoaşte legea administraţiei publice locale”, a precizat Marius Paşcan.

Aproximativ 200 de persoane au luat astăzi parte la marşul organizat de Asociaţia “Noua Dreaptă” şi Uniunea Vatra Românească la Târgu-Mureş pentru a marca Ziua Naţională a României.
http://www.adevarul.ro

FELICITARI DOMNULUI MARIUS PASCAN!
http://garduldefier.wordpress.com/

miercuri, 1 decembrie 2010

Desteapta-te romane !

1 Decembrie Ziua Nationala a Romaniei

Foto: maslinul supranumit arborele civilizatiei.
Aceasta zi care ar trebui sa fie o zi de bucurie pentru intregul popor, este o zi mohorita ca sufletele noastre. Pe linga faptul ca a fost prost aleasa  la inceputul iernii cind se stie ca, daca nu este ger este o zi  urita de toamna tirzie, nu este macar  inseninata de o viata   cit de cit multumitoare.
Mizeriile care se spun la tv. de  clampaii de partid nu reusesc sa  faca altceva dec, sa bage mai devreme sau mai tirziu un intreg popor la balamuc.
 Tot timpul pe un ton certaret ni se spune ca, de aceea sintem aspru pedepsiti pentru ca noi toti, sintem de vina si nimeni altcineva. Si ca toata aceasta nenorocire adusa fara voia noastra pe capul nostru, este  din cauza noastra si numai asa  vom  iesi (care v-a mai iesi ) din aceasta prapastie, condusi de  nemernici totul este spre binele nostru. Deunazi am vazut la o emisiune stiintifica, ca in Mauruitania se  poarta femeile grase. Si pentru asta fetitelor de 4,5 ani incepind li se da obligatoriu sa manince. Cind nu mai port se striunge  cite un picior intre 2 lemne pentru a le forta sa manince chiar daca vomita.  Reporterilor li s-a spus chiar de catre tatal lor ca, asta este spre binele lor. Se vor marita mai repede si vor ocupa un loc important in inima barbatului. Si toata aceasta tortura  este numai pentru binele lor, nemaispunindu-se ca multe fetite se imbolnavesc de pancreatita si mor. Asta este spre binele lor. Aceasta gindire inapoiata si barbara, este si in capul conducatorului suprem al tarii. Totul este spre binele nostru.Nu stiu altii cum fac sa-si primeasca informatiile de peste zi dar eu,  unul din televizoare, il tin pe stiri iar celalalt in camerea alatur, pe emisiuni  despre calatorii,  stiinta sau orice altceva care sa-mi capteze atentia. Si numai  trecindu-mi pe la ureche  idioteniile clampailor care ar trebui pedepsiti, pentru ca intretin aceasta  crima asupra poporului nostru ca, ne vor binele si toata mizeria pe care o traim este spre binele nostru. Eu nu pot sa stau sa ma uit la o emisiune de dezbatere, in care sint invitati calaii nostrii si  sa fiu linistita. Trebuie sa am alte informatii la care sa ma uit. Asa ca ziua asta mohotita ca in fiecare an de 1 dec. (parca numai odata a fost soare),  reprezinta exact sufletul nostru mohorit  si  in hibernare asteptind sa vina primavara si pentru noi, care sintem dintotdeauna in Europa dar numai prin gindirea malefica, a conducatorilor pe care singuri ni i-am ales, din nestiinta sintem mai in urma, ca triburile africane.  Nu va pierderti nadejdea ca s-a dat si la tv. exemplu ca tara noastr, s-a refacut in mai multe rinduri de-a lungul istoriei si a renascut  mai frumoasa ca inainte. Dar mai dureaza si cu vointa noastra a tuturor si prin unire, vom scapa de acesti imbecili.  Anul viitor pe vremea asta sa privim plini de speranta, spre viitorul nostru si al urmasilor nostrii.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/

marți, 30 noiembrie 2010

Dia Europeo de la Opera en Pamplona


http://odorica.blogspot.com/

Marea Unire 18 nov./1 dec. 1918

Dupa discursul lui Vasile Goldis la ora 12 s-a declarat Marea Unire.
Nu mai reiau  din punct de vedere istoric  semnificatia acestei zile pentru noi  romanii. Ma basez pe  cultura generala solida si de nezdruncinat a cititorilor. 
Nu este cu nimic  mai prejos in  serbarea  infaptuirii Unirii Romaniei daca,  dupa revolutie nu se lua aceasta initiativa paguboasa . Ziua sa fie  pusa  intr-o perioada a anului cu frig, ploi, noroaie. Parada militara se desfasoara marsaluind  prin ploaie si noroi la 99% din aniversari. Fac apel,  la inteligenta dvs,. ca stii  si nu va mai spun eu imprejurarile in care s-a declarat Unirea Romaniei. Si modul  periculos in care s-a desavirsit.
Parlamentarii  primului Parlament dupa revolutie nu au vrut sa aleaga 9  mai ,care cuprindea mai multe sarbatori, printre care Ziua Independentei(1877), sfirsitul celui de al 2-lea razb. mondial(1945), prin infringerea Germaniei naziste de catre URSS, Ziua Europei (1950) si daca vrem 8 mai ziua  primului congres al PC din Romania sustinut in strainatate prin reprezentant(Cristescu). Dar s-au temut ca 1 Mai este aproape si sint 2 zile libere. 10 mai, ziua regelui este acolo  daca se dau 9 si 10 mai libere si in concluzie mai bine iarna.
De ce sa ne bucuram noi romanii de  o zi frumoasa de sfirsit de primavara? Sa iesim la iarba verde cu mici si bere,cu imbracaminte de vara  frumoasa in culorile pastelate? I-am invidiat in fiecare an pe tigani cu ziua lor de 7 apr., cu joc  si voie buna sarbatorita cu iesiti la iarba verde. Noi sintem pedepsiti,  important este sa simtim ca este ziua noastra a tuturor romanilor, caci fiecare zi din an este importanta in istoria tarii. Dar prostia unora se rasfringe asupra noastra neiertatoare cu frig, ger, noroi si ploaie. Avem ce meritam.
Ce bine era daca si la noi ar fi ca in Elvetia cind dupa semnarea a 100.000 de cetateni o petitie,  se poate  face o lege. Legea la noi sa fie pentru asezarea zilei tarii noastre intr-o  perioada a anului, in care sa ne bucuram si noi de sarbatoare. Si alte tari au facut asta. Noi de ce nu ??? Asta NU INSEAMNA CA NU DAM IMPORTANTA ZILEI DE 18 nov./1 dec.1918.
La Multi ani de Ziua Romaniei  tuturor romanilor si sa speram ca dupa ce vom arunca din circa noastra hotii, vom aseza lucrurile pe fagasul lor normal si vom rezolva si aceasta  situatie pentru noi, ca sa ne bucuram de Ziua Nationala a Romaniei.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://singurafelina.blogspot.com/

luni, 29 noiembrie 2010

"Flori de nu ma uita" pentru toate Andreele si Andreii din lume.

Imnul legionarilor cazuti (noaptea 29/30 nov.1938)


http://singurafelina.blogspot.com/

Cit de credibil este ghicitul in carti?

Ghicitul în palmă şi mai ales cel după fizionomie pot fi cât de cât credibile, pentru că se bazează pe trăsături pipăibile, care disting şi caracterizează, semne particulare care sunt opera naturii şi pe care le putem accepta ca semnificative, pentru că sunt specifice fiecărui individ. Dar cărţile de joc, produs al omului străin de viitor, ca şi de trecut, nu au nicio legătură cu persoana care le consultă. Pentru o mie de persoane care le consultă ele vor spune acelaşi lucru şi vor aduce diverse pronosticuri de douăzeci de ori penru acelaşi lucru.
Un bărbat tânăr, deghizat în femeie, a consultat o faimoasă ghicitoare în cărţi; ea n-a fost capabilă nici măcar să descopere faptul că se adresa unui bărbat; i-a prezis că va naşte două fete. O domnişoară de 18 ani, curioasă, a fost la mai multe ghicitoare: una i-a prezis că nu se va căsători deloc, alta că o va face o singură dată şi va avea patru copii, iar a treia că va fi în mare pericol la a doua naştere şi că va muri la 40 de ani. Persoana respectivă a fost căsătorită de trei ori, are 72 de ani, e văduvă şi n-a avut niciun copil.
Am putea da asemenea exemple şi aduna multe poveşti despre ghicitoare şi ghicitul în palmă şi în trăsăturile feţei, lucruri care demonstrează că viitorul nu se lasă descoperit chiar aşa de uşor.
http://singurafelina.blogspot.com/

Taarog - Shai Gabso

duminică, 28 noiembrie 2010

Salvati Armata Romaniei !

Organizaţiile si persoanele semnatare ale acestei petitii cheamă toţi ROMANII să spună NU HOTARAT  batjocoririi traditiilor si valorilor morale ale POPORULUI ROMAN si, in special al celui de al doilea pilon al stabilitatii statale ARMATA. Pentru bunicii nostri imbracati in haina militara care, prin jertfa lor, au facut ROMANIA MARE, pentru părinţii nostri care au murit în cel de al doile Razboi Mondial, pentru fratii nostri care in conditiile vitrege ale comunismului au conservat si dus mai departe tot ce are mai sfant acest neam, pentru copiii nostri carora actuala putere le- gasit ca singura solutie de supravietuire răspândirea in toată lumea, aceasta petitie! Orice retinere de la semnatura inseamnă un vot pentru fortele oculte care au un singur scop: DISPARITIA ROMANIEI DE PE HARTA EUROPEI. Semnati  pentru Libertate, pentru Dreptate, şi pentru Democraţie, pentru Romania si brava ei armata! PETITIEONLINE.RO
 

Semnati  pentru Libertate, pentru Dreptate, şi pentru Democraţie, pentru Romania si brava ei armata!
• Semnatura tuturor este extrem de importanta.
• Dacă nu semnati , alţii vor  decide pentru voi .
• Dacă nu semnati, fortele oculte vor reinstaura tirania.
• Reamintiţi-vă ca pana acum Armata a fost permanent sprijinul sigur la greu, ca de fapt Armata este formata din tatii, sotii, fratii cumnatii si nepotii vostri.
• Semnati pentru restabilirea rolului Armatei in societatea Romaneasca, pentru restabilirea Adevărului Istoric despre aceasta.
• Semnati pentru ostenii lui Ştefan Cel Mare, Mircea Cel Batran şi ai Viteazului Mihai.
• Cercetaţi-vă conştiinţa şi semnati pentru tradiţiile cu care v-aţi născut.
• Semnati  pentru ca Armata sa fie tratata egal cu celelalte armate din Europa şi din NATO.
• Semnati pentru respectarea statutului cadrelor militare si al sodatilor si gradatilor
• Semnati pentru ca asemanator celorlate Armate din  Europa si din NATO militarii sa beneficieze in continuare de pensie ocupationala.
• Spuneţi un NU hotărât arbitrariului, răului şi posibilităţii reinstaurării lui.
. Semnati pentru interzicerea folosirii gradelor si insemnelor militare ca instrumente de propaganda politicianista.
. Semnati pentru retragerea gradelor si insemnelor militare acordate lientelei politice fara nii un fel de legatura cu serviciul militar
• Viitorul este al celor care cred in Dreptate şi Democraţie,in Traditie si Adevar Istoric.
• Semnati  cu inima şi apropiaţi-vă de izvoarele adevarate, nu false ale Romanismului .
 Aşa să ne ajute Dumnezeu!


General de brigada.(r) Nicolae GROPAN
http://exploziv-news.ro/

Povestea lui Iannis

Salut,eu sunt Iannis Isai,prietenii imi zic Iann..
As vrea sa va spun povestea vietii mele : Acum 2 ani de zile,cand eu avea 18 ani mama impreuna cu fratele meu geaman au murit intr-un accident de masina ..am ramas doar eu cu tatal meu insa nu dupa mult timp tatal meu s-a recasatorit si s-a stabilit in New York unde e si avocat..Dupa aceasa trauma si suferinta am inceput sa merg la un psiholog..Acolo era ea,o femeie frumoasa,inalta,slabuta..aranjata..m-a invitat sa stau jos,pe canapeaua ei si am inceput sa vorbim despre mine si problemele mele..Am continuat sa merg pana m-am atasat de ea..Stiam ca e casatorita ,ca are 42 de ani si ca are o fata de 21 ani..
Timpul a trecut si am inceput sa fiu tot mai atent cu ea,sa o ajut si am inceput sa ne apropiem..acum veneam in fiecare zi la ea la cabinet pentru a o vedea ..Lucrurile au avansat intre noi ( Nu va ganditi la sex ..eram virgin la 19 ani :D ) si am inceput sa ne demonstram ca ne iubim..Tatal meu,cum spuneam ca e avocat,a ajutat-o sa divorteze de sotul ei si am inceput sa ne intalnim :) In luna iulie (dupa aproximativ 4 luni de cand ne-am cunoscut ) ne-am casatorit..Ne-am mutat la mine acasa ,in Berlin unde ne-am continuat viata de familie ..Doar ca fiica ei nu e de acord cu noi si s-a mutat pt o perioada la noi..
ACUM au si aparut problemele deoarece Adriana (sotia mea ) crede ca eu ma uit dupa fiica ei desi eu nu am nici o treaba cu fiica ei..Eu o iubesc pe Adriana insa nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai zic ca sa o conving..As vrea sa plece fiica ei de aici insa nu stiu cum sa ii zic ei pt ca atunci sunt sigur ca ne-am certa doar..
As vrea cateva sfaturi daca se poate…
Apropo,in 5 august am facut 20 ..nu mai am 19 :D