Reda-i copilaria lui Stefanut

vineri, 19 noiembrie 2010

De ce e criză mondială? Pentru că ne aşteaptă o bancă universală, un guvern mondial şi…o dictatură mondială

Tot îi auzim pe la televizor sau în alte mijloace mass-media, pe aşa-zişii experţi care ne spun că economia mondială se află în colaps şi nu-şi va mai reveni. Dar cum s-a ajuns la situaţia aceasta? De cine a fost ea orchestrată?
Şi, în plus, ce s-a întâmplat peste noapte de am ajuns în situaţia asta? Adică, Soarele încă străluceşte pe cer, animalele încă există pe pământ, recoltele de cereale încă se strâng, petrolul încă se extrage din scoarţa pământului, oamenii încă pot oferi servici şi produse creative…Ce s-a întâmplat peste noapte?
OK…din cauza datoriilor făcute de statele lumii şi de către populaţie (cel puţin aşa se spune). Şi ce-i cu asta? Dacă asta-i problema, în folosul şi spre binele omenirii, de ce nu se şterg toate datoriile şi facem un alt început? Oricum, toate ţările lumii au datorii, deci care ar fi problema? Ştiu că pun problema în mod foarte simplist, dar nu se spune că la problemele grele, cea mai bună soluţie e soluţia cea mai simplă?
Dar, de fapt nu se vrea rezolvarea crizei mondiale. Aşa că mi-am dat seama că nu e decât o criză “plănuită” în saloanele ascunse ale puterii oculte. De ce? Pentru ca cei foarte puţini şi care conduc lumea să obţină mai multă putere. Pentru ca această criză să nu se mai întâmple, e nevoie de o bancă universală, în care să stea toate finanţele lumii. Şi atunci să vedeţi ce uşor se va instala şi un unic guvern mondial…Şi apoi să vedeţi în ce frumoasă dictatură universală vom trăi…

Alte articole asemanatoare

Noua dreapta organizeaza prima patrula civila din Brasov

Starea de infracţionalitate şi comportamentele antisociale proliferează alarmant la Braşov, cu toate că datele oficiale nu sunt, deocamdată, făcute publice. Astfel, în decurs de două luni, doi membri ai Organizaţiei Noua Dreaptă – Braşov au fost agresaţi „întâmplător” pe stradă. Şi mai grav este faptul că, deşi agresiunile s-au petrecut la ore destul de aglomerate, trecătorii nu au intervenit. Ultima dintre aceste agresiuni a avut loc în ziua de 17 noiembrie 2010, când o camaradă din organizaţia braşoveană a fost lovită cu brutalitate în zona capului de către un personaj violent, pentru simplul motiv că s-a aflat într-un loc nepotrivit.
În urma acestor agresiuni şi cu scopul de a preveni comportamentele antisociale Organizaţia Noua Dreaptă – Braşov a organizat prima Patrulă Civilă din oraş. 10 voluntari au început deja să patruleze în diverse zone ale oraşului, reuşind ca în mai puţin de o oră să-l identifice în zona bulevardului Gării pe autorul agresiunii din ziua de 17 noiembrie, acesta fiind Ştamp Florin (29 de ani din Braşov). Ştamp a fost indicat organelor Poliţiei TF, care au luat măsurile legale.
Pe de altă parte, ND – Braşov ţine să îşi exprime nemulţumirea faţă de răspunsurile primite de la Serviciul de urgenţă 112 şi de la Poliţia Municipiului Braşov, care au refuzat să intervină în momentul identificării agresorului. Singurii care au intervenit fiind reprezentanţii Poliţiei TF Braşov, cărora ţinem să le mulţumim pentru promptitudine.
Pentru a le aduce braşovenilor un plus de linişte şi siguranţă, Patrulă Civilă va continua să funcţioneze prin voluntari anonimi, care vor interveni în eventualitatea unor agresiuni similare.
Pe această cale, dorim să îi informăm pe braşovenii care doresc să ni se alăture în acest demers că ne pot contacta la:
Mobil:   +40.0748.852.521; +40.0762.935.388; +40.0728.404.788
Fax:        +40.0368.814.830
Salutări naţionaliste!
Cristian Grigorasi
Preşedinte Noua Dreapta filiala Brasov
18 noiembrie 2010

Ordinul de zi "Nimicirea totala"

Foto: Crematoriul  de la Auschwitz unde "dispareau" victimele oameni nevinovati.

Discutiile in lagar

Oare cand ne duc sa ne gazeze?
Acesta era subiectul comun si devenise in lagar atat de obisnuit ca si cum ai intreba: " Ce mai faci? "
Se vorbea de gazare ca de un fapt obisnuit.
De crematoriu, la fel!...
Ba, mai mult...
In lagarul de la Auschwitz cineva crease o... zicala! La inscriptia de la intrarea in lagar, "ARBEIT MACHT FREI", adaugase un vers:
Arbeit macht frei,
In krematorium drei.
In romaneste ar fi: Munca te elibereaza / in crematoriul trei.
Acolo te eliberai!
In lagarul Auschwitz nu aveai nici o perspectiva si nici o posibilitate ca sa scapi cu viata!
Dupa un anumit timp, ne-am obisnuit cu gandul ca moartea e ceva firesc in lagar, ca asa se intampla si ca asta-i soarta fiecaruia!

Privind ultimele discutii de la tv. am vazut ca se pluseaza pe  cuvintul referitor la bugetrari spus de  latraii basescieni si moderatori "sa dispara" Imediat mi-a venit in munte ca poate asa se desfasura la  Auschwitz o discutie intre  stapinul lagarului si  lucratorii de la cuptorul crematoriului. Dar m-am gindit ca in spatele  celor care trebuie sa dispara in mod brutal sint familii, copii, parinti, bunici, bolnavi. Ce se v-a intimpla cu ei oare? Cuvintele spuse chiar de seful statului  DATORII SUVERANE. Ce inseamna asta ca eu stiam  ca, numai in tr-un singur fel se spune suveranitate. La tara suverana, la popor suveran.Ce inseamna oare  Datorii suverane? Ceva care se aseamana cu faptul ca noi toi amaritii acestei tari trebuie sa ne posternam si sa platim cu viata, platirea datoriilor care s-au furat si noi  am ramas ca sa le platim distrugindu-ne sanatatea?  Cine a hotarit in locul nostru ca noi,un intreg popor mintit, sa aven datorii SUVERANE??? Ce mai inseamna si aceste noi cuvinte intrate in  mentalul colectiv spus de insusi primul om al tarii?
Sint complet bulversata, nu stiu la ce sa ne mai asteptam. Cum am ajuns aici?????? Cine este vinovatul.
Doresc "Dreptate pentru cei multi si saraciti si pedeapsa capitala pentru cei care ne-au adus in aceasta stare".Sa nu spuneti ca am exagerat!!! Totul este posibil cind aceasta tara si acest blind pina la prostie popor, este condus de un marinar betiv,  impreuna  o clica de parasutiste experte in sex total si perfect(asa isi spun ele) si un pitic mincinos.Curaj !!! Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

miercuri, 17 noiembrie 2010

Mindru ca sint eurosceptic

Sursa: George Bara-Napocanews
“UE și-a pierdut atractivitatea, a fi în UE nu-ți asigură niciun avantaj” a declarat vineri economistul şef al BNR, Valentin Lazea, în cadrul seminarului EU-COFILE, organizat la Sinaia de Banca Naţională a României, Alpha Bank şi Asociaţia Română a Băncilor. O opinie care ar fi trebuit să stârnească valuri de indignare pentru că, nu-i aşa, este dovada concretă a faptului că de aproape 10 ani suntem minţiţi, manipulaţi şi furaţi. Dar cel mai important, furaţi.
Spun asta pentru că România, de la aderarea la Uniunea Europeană din 2007 şi până în prezent, a cotizat la bugetul Uniunii cu 2,35 mai mult de miliarde de euro decât a primit. Desigur aceste date sunt publice şi sunt întotdeauna însoţite de o explicaţie tâmpă: România a reuşit să absoarbă doar 10% din banii europeni alocaţi prin instrumentele structurale şi 12% din cei pentru agricultură. Vinovaţii de această situaţie nu sunt, desigur, oficialii Uniunii Europene, ci politicienii români. Iar vina este transpartinică: aderarea efectivă din 1 ianuarie 2007 a fost precedată de semnarea Tratatului de Aderare de către preşedintele Traian Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu în 25 aprilie 2005. Iar ca act consultativ, guvernul Adrian Năstase a impus românilor intrarea în UE prin referendumul asupra revizuirii Constituţiei din octombrie 2003. Atunci românii, bucuroşi că vor scăpa de stragiul militar obligatoriu, au votat la grămadă folosirea limbii minorităţilor în învăţământul de stat şi intrarea României în UE şi NATO “by default”, fără referendumul special, ci prin votul parlamentului.
Desigur, deschiderea frontierelor pentru România şi desfiinţarea vămilor a dus la o infuzie de capital străin şi “liberalizarea pieţei”. Niciuna din problemele structurale ale României, cum ar fi corupţia endemică, lipsa infrastructurii, problemele din justiţie şi criza sistemului de sănătate, nu au simţit îmbunătăţiri o dată cu această aderare. În schimb, după metoda picăturii chinezeşti, marile concerne străine au început să domine piaţa economică din România, cu sprijinul politicienilor corupţi care erau oricând bucuroşi să privatizeze câte un combinat strategic sau câte o resursă naţională sub deviza eficientizării şi a sănătoaselor principii economice care guvernează spaţiul comun european. Şi, desigur, cu ajutorul unor şpăgi consistente şi transpartinice. Am ajuns astfel în anul 2010 ca însuşi economistul şef al BNR să constate eşecul relaţiei din România şi UE. Dacă ar fi să privim retrospectiv, era de aşteptat. Toate semnele existau, aşa cum au existat ele în cazul altor ţări care “s-au integrat” în UE. Că nu vom putea absorbi fondurile nerambursabile era de aşteptat: procesul a fost îngreunat chiar de către autorităţile româneşti, iar grosul acestor bani au fost obţinuţi doar pe criterii politice. Că mediul privat din România nu va face faţa invaziei multinaţionalelor, şi asta era de prevăzut. Şi atunci, ce ne-a lipsit?
Ei bine, în timpul campaniei pentru modificarea Constituţiei din 2003, românii nici nu şi-au pus problema asupra integrării în Uniunea Europeană, pe care o priveau din prisma unui singur avantaj, libera circulaţie în Europa. Un drept fundamental al oricărui om, care nu a fost îngrădit nici măcar în timpul celui de-al doilea război mondial, în ţările membre ale Axei sau ocupate de aceasta, românul putând să se urce în tren la Bucureşti şi să călătorească până în Grecia fără să îl întrebe cineva de sănătate. Nu a existat o dezbatere, nici măcar de formă. Era obligatoriu să fim de acord cu intrarea în UE, sub orice formă şi fără a pune condiţii. Nu cred că a existat o negociere nici măcar la cel mai înalt nivel. Polonia, de exemplu, este renumită pentru refuzul de imixtiune a birocraţilor şi funcţionarilor UE în treburile interne al ţării. Polonia a ieşit din criză, noi ne adâncim şi mai mult. În ajunul referendumului, în 2003, am împărţit peste 5000 de fluturaşi cu aceste aspecte în Timişoara, oraşul bătând recordul la numărul de voturi “anti” referendum, potrivit chiar lui Ion Iliescu. Ţin minte cum, în zona pieţei 700 din Timişoara, o doamnă care s-a prezentat a fi profesoară de liceu a început să zbiere la noi, cei ce împărţeam fluturaşii eurosceptici, că suntem anti democraţie şi anticonstituţie şi că suntem nişte golani (Doamnă, vă salut după 7 ani şi vă felicit! Ce salar aveţi acum, apropos, ca mândru cetăţean al UE?). Cam ăsta era nivelul de percepţie al românilor cu privire la integrarea în UE şi noua constituţie care le-a răpit dreptul de a alege prin referendum anexarea…, pardon, integrarea!
În 2006 am participat la organizarea singurei conferinţe naţionale cu privire la integrarea în UE, tot la Timişoara. Aţi citit bine, singura conferinţă de acest gen din România, organizată cu doar un an înaintea aderării. În colaborare cu Asociaţia Noua Dreaptă şi Asociaţia Altermedia, am atins degetul cu apa în ceea ce priveşte adevăratele urmări ale acestei integrări cu de-a sila. Cu un public de sub 50 de persoane, patru tineri de sub 30 de ani vorbeau despre o Uniune Europeană care se conduce pe principii marxiste, antidemocratice, bugetoface, despre liderii actuali ai Uniunii, foşti militanţi comunişti (ca şi Barosso, prietenul lui Băsescu), despre legile absurde care se impun ţărilor membre, despre dezavantajul de a fi o ţară mică şi fără cojones într-o UE atotputernică care tinde să devină un suprastat. Marea parte a publicului ne-a privit cu amuzament. Astăzi, preşedintele CE Herman Van Rompuy ne avertizează asupra pericolului eurosceptic, care este generat de o frică care va genera naţionalism şi … războaie. Puteţi citi mai multe despre aberaţiile Uniunii şi despre liderii acesteia, adevăraţi extremişti cu acte în regulă, pe site-ul eurosceptic.ro. Azi am devenit ce eram şi ieri, potrivit lui Herman Van Rompuy, un pericol, pentru că am păreri, pentru că mă îndoiesc, pentru că nu înghit pe nemestecate părerile fabricate de maşinăria de propagandă a UE.
Dar singura întrebare care rămâne să ne-o mai punem este: dacă ne protejam industria şi investeam în iniţiativa privată din România, lăsând visele pentru fonduri europene nerambursabile la o parte, oare când trăgeam linia, eram astăzi “pe plus”, sau aveam o lipsă de 2,3 miliarde de lei făcuţi cadou UE şi un economist şef de BNR care se lamentează la dineurile de la Sinaia, asupra unor lucruri care erau cunoscute încă din anul 2006?
http://blog.nouadreapta.org/

Esther Ofarim


http://odorica.blogdpot.com/

marți, 16 noiembrie 2010

Planeta Marte a fost pustiita in urma invaziei unei civilizatii extraterestre

Albert K. Bender a pus bazele unei organizaţii – IFSB, în traducere: Biroul International de Studiere a OZN, înfiinţată la Bridgeport, Connecticut, în aprilie 1952.
Prin august 1953, Bender a primit o vizită din partea a trei bărbaţi în haine negre. Aceştia l-au transportat într-un loc necunoscut, spunându-i că se află sub pământ, undeva în Antarctica. Încăperea era mare şi puternic luminată; părea să fie construită din gheaţă. Au aşteptat împreună câteva clipe până când în încăpere a apărut un bărbat îmbrăcat într-un costum auriu. Avea părul alb, strălucitor, care contrasta cu pielea de un maroniu ce bătea spre un bronz intens. Avea un chip frumos, aproape pământean, şi un corp bine clădit. Aşa cum va înţelege Bender, era chiar „Exaltatul”, o fiinţă bisexuală. El conducea baza pe care se găseau.
Cei trei se înclinară în faţa lui şi se apropiară pe rând de această entitate, în timp ce îşi lipeau pe frunte o bucăţică plată de metal pe care o avea fiecare în mână. Bender face acelaşi lucru, iar în momentul în care fruntea a fost atinsă de plăcuţă, simte o energie puternică trecându-i prin braţ şi ajungând la tâmple. „Exaltatul” părea o fiinţă prietenoasă şi dispusă să-i răspundă pământeanului.
În atari circumstanţe, Bender află că extratereştrii veniseră pe Pământ în 1945, pentru a lua apă din mările şi oceanele de aici, urmând să fie prelucrată într-unul dintre laboratoarele lor ridicate pe Pământ, pentru a obţine o substanţă vitală pentru ei. Urmau să stea 15 ani pe Terra, schimbându-şi echipajul odată la doi ani. Nu aveau intenţia de a provoca suferinţă oamenilor, dar fuseseră nevoiţi să îi sperie şi chiar să îi ucidă, când nu a fost altă soluţie. Desigur, mulţi pământeni fuseseră răpiţi şi duşi pe planeta îndepărtată, pentru tot soiul de experimente. Din păcate, nici unul nu a supravieţuit condiţiilor de pe planeta lor, deci nu aveau nici un exemplar viu!
Din nou i-au fost prezentate unele imagini pe un ecran cinemascop tridimensional, înfăţişând evoluţia Universului, catastrofa care pustiise planeta Marte în urma invaziei unei alte civilizaţii, apoi imaginea unui oraş de pe planeta lor şi, în sfârşit, imaginea unei arme. După ce arma este descărcată şi ţinta atinsă, încărcătura se reîntoarce pe ţeavă, printr-o mişcare încetinită…

http://lovendal.net/

http://singurafelina.blogspot.com/


Minciuna are picioarele scurte, dar radacinile adinci ...

Ce poti face astazi, nu lasa pe miine...
Pe nesimtite orele, lunile, anii trec si noi daca nu facem nimic si stam intr-o stare de prostatie, asa cum ne este felul si pe care se bazeaza excrocii tarii totul merge in favoarea lor.  Spun asta din experienta, caci cum v-am mai spus de cind eram copil auzeam acasa, la tata, la vecini si poate cu 1/2 gura la neamurile foste  burgheze de la Piatra Neamt. Mi se spunea (cred ca scosese propaganda de partid) ca noi generatia noastra, sintem ultima generatie de scrificiu. Si inca era bine, tara noastra in anii 1950 chiar daca era dupa un razboi, cu statutul de tara invinsa si plateam  despagubiri Rusiei din toate bogatiile tarii pina si griul din timpul foametei, si tot era mincarea ieftina si pentru toata lumea. Dorinta noastra de adolescenti era sa avem libertate, ca ne simteam din instinct, ca intr-o inchisoare fara usi si fara ferestre. Ascultam cu aviditate  la copii fotbalistilor de la  Petrolul Ploiesti, care mergeasu la meciuri in strainatate, despre ce povesteau ei cind veneau acasa.  Sorbeam fiecare cuvint poate impanat cu minciuni despre tot felul de lucruri, care erau rodul fabulatiilor copiilor. V-am povestit de Pahontu, Dridea,  Boc(nu cel mic si prost).
Simteam si aveam incredere generatia noastra, ca vom creste si ne vom implini intr-un fel, nu stiu cum, sau spre asta nazuia sufletul nostru.
Apoi am inaintat in virsta si entuziasmul s-a mai temperat incet, incet pina am ajuns in vremea asazisei revolutii. Se saturase toata lumea si  puternicii lumii de cei 2 analfabeti. Si atunci chiar daca nu mai eram tineri, credeam ca se v-a schimba situatia si ne vom putea bucura si noi de libertate. Dar nu a fost asa. Esalonul 2 si securitatea ceausista, a luat puterea si pe noi ne-a dat la o parte.
Aici nu este vorba acum de cei de virsta mea, cu toate ca nici noi nu avem rabdare si ne gindim mereu ca daca nu mai apucam sa vedem luminita de la capatul tunelului?
Este vorba aici de copii, tinerii si oameni in activitate pentru care fiecare secunda, minut, luna, ani, conteaza, caci ei se scufunda cu totul in mediocritate si anonimat.
Nu trebuie sa ne multumin cu alegerea oamenilor simpli si tiganilor care au inclinat balanta la alegeri,  in favoarea primului betiv al tarii si  al gastii lui impreuna cu parasutistele tarii. Pe mina lor este soarta noastra, a copiilor si a nepotilor nostrii.
Eu atita spun :"Nu lasa pe miine ce poti face astazi", ca timpul lucreaza in defavoarea noastra, a voastra.
Nu stiu cit de constienti sinteti de aceasta situatie, dar am vrut doar sa trag un semnal de alarma, pentru a va atrage dvs. atentia in primul rind, sa nu asteptati de la nimeni  o schimbare in beneficiul dvs., trebuie sa ne luam cu totii inima in dinti si sa terminam odata cu  sleahta asta de nemernici care zilnic fura zeci de milioane de euro. Sa ne gindim la cite generatii vor fi sacrificare  in continuare,  prin delasarea noastra. Nu am incredere nici in opozitie,  care spune ca face Motiuni fara nici o finalitate, ca sa dea bine, ca au facut si ei ceva.  Opozitia nu ne merita, palaria este prea mare pentru capetele lor .Sa ne luam soarta in miini azi, miine, IERI si sa  intelegem ca, numai noi ne vom face binele nostru si al generatiilor viitoare. Nimeni nu are interes sa o ducem bine. Cu cit sintem mai saraci, cu atit ne pot indobitocii mai bine. Eu am experienta anilor si nu am scris aceste rinduri, pentru binele meu personal. Dar daca veti avea nevoie de mine, am sa spun PREZENT. Curaj !!!
Capul sus, pieptul inainte !!!papapa
http://singurafelina.blogspot.com/

luni, 15 noiembrie 2010

Nu vreau sa fiu rautacioasa dar altfel nu se poate.(Foto Linda Evanghelista n.1965)

Ma uit la  emisiunile de dezbatere politica la tv. si vad cum se ia in bataie de joc,  suferintele prin care trece un intreg popor. Acum vad pe Gabriela Vrinceanu Firea care,  are citeva luni de vaduvie. Se spunea ca lesina inainte de emisiuni,venea salvarea o readucea la viata pentru noi, telespoectatorii la emisiune. Dar acum ce vad, se prapadeste de ris tot timpul vorbeste numai ea si peste ceilalti, e vesela nevoie mare si rizind cu gura pina la urechi vorbeste despre nenorocirile noastre. Ba inca le mai da si tuturor dobitocilor de la putere,  pe care ii invita, idei sa rida si mai rau. Parca am fi la comici  vestiti ai ecranului. Dar de ce este vesela dupa citeva luni de vaduvie ? Dar ce mai este nevoie de el, decedatul? La ce mai foloseste? Nici la aducerea aminte.:)))
Insa de cite ori o vad si mereu este, vesela prapadindu-se de ris, ma gindesc la ceva rusinos.
Eu cred ca este proaspat maritata de 2 luni si  probabil trindavind toata ziua in pat, la emisiune se gindeste  la "ce bine a fost azi noapte". Sa nu ma huliti dar eu spun adevarul numai, asa este, ca subiectele care se dezbat sint tragice. Nu ar merita risul de la Comici vestiti ai ecranului.
Eu zic ca o minima decenta  fata de  chinul acestui popor, trebuie sa mai mascheze, placerile trupesti, venite acum dupa citeva luni de vaduvie. Daca era o emisine  ca cea amintita mai sus, cu comici, era de inteles.Toti actorii joaca in piese de teatru, conform programului, cu toate ca au acasa pe oricare dintre cei dragi, morti pe masa.Dar din respect pentru public, mai ales comicii se prezinta in fata publicului si rid cu gura pina la urechi, asa cum este comedia, dar sufletul lor plinge cu gindul la cei dragi care nu mai sint. Asa ca asta este gindirea mea fara falsa pudibonderie, cind ride si e vesela nevoie mare, ca se gindeste  "CE BINE ERA AZI NOAPTE" si se suprapune veselia, pe nenorocirea oamenilor. Acum privesc altfel, jignirile aduse ei de unul dintre invitati (care nu face nici cit o ceapa degerata, dar bogat, bogat, bogat).Parca il chema incepimnd numele cu cuvintul  BOU..... Facea legatura intre  persoana de care vorbim si un fost prim ministru. Putina decenta totusi, ca altfel aceasta nesimtire nu este de BUN AUGUR.:)))
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/

Black cat, white cat


http://odorica-dariaion.blogspot.com/

Decit cu un prost la cistig, mai bine cu un destept la paguba(deviza mea)

http://odoricaion.blogspot.com/

duminică, 14 noiembrie 2010

The game is not over ! (YET)..

Crima organizata se desfasoara chiar langa voi, face parte din viata voastra, fara ca macar sa o stiti! Mafia rusa este cea mai temuta organizatie criminala din lume. O incursiune in secretele mafiotilor rusi este asemanatoare cu o coborare in Iad. Un Iad rosu, lacom si salbatic, de unde nu scapa nimeni cu viata. Incepand cu traficul de armament, carne vie sau droguri, domenii unde stapanii racketilor sunt lideri mondiali, si continuand cu escrocari, camata, asasinate la comanda, mita, coruperea oficialitatilor, pornografie infantila pe Internet, santaje, fraude, furt de identitate, uzurpare de calitati oficiale, rapiri de persoane, trafic ilegal de materiale radioactive, furt de petrol si gaze naturale, spionaj, furturi de masini si bijuterii de lux, prostitutie, intimidarea martorilor, violuri la comanda si culminand chiar cu acte tipice de terorism, nimic nu i-a scapat Mafiei. Daca apuci, insa, binecuvantat fiind de vreun noroc chior, sa mai vezi lumina zilei dupa ce i-ai aflat secretele, si daca iti pui intrebarea, asa cum am facut eu, cine, totusi, se afla in spatele ei, atunci raspunsul nu te va duce in Iad. Ci dincolo de el. Intr-o lume in care regulile nu sunt cele pe care sa le accepti sau sa le contesti. Dincolo de teroarea mafiei ruse, este subtilitatea – de un milion de ori mai criminala – a unor personaje unite contra firii, intr-o dementa comuniune: pe de o parte un individ sinistru ce isi aroga, din micimea scaunului sau papal, calitatea de Dumnezeu, iar pe de alta parte tot ce a reprezentat malefic o parte din KGB. Fosile din umbra, ce comanda asasinate altor fosile din umbra. O omerta formata din cei mai sangerosi criminali ai omenirii. “Reputatia” ei este cladita pe munti de cadavre torturate. Puterea de care dispune este incredibila. Influenta sa atinge cele mai inalte varfuri din politica mondiala. Nu exista crima sau nelegiuire pe care soldatii sai rosii sa nu o fi dus-o in pragul perfectiunii malefice. Grupul MARCO care a pus stapanire pe ALRO Slatina este doar un deget al caracatitei, iar criminalii din spatele Mafiei Ruse au brate pe care nici macar Traian Basescu, instrumentul, paiata, sluga, nu le cunoaste. Pentru ca ziarul Exploziv-News detine fotografiile criminalilor politistului Ionut Bratu (printre ei se afla si cel care a primit ordin sa il asasineze pe fostul sef al spionajului romanesc, Catalin HARNAGEA ), am primit amenintari cu moartea de la asasinii rusi ai grupului MARCO. Ii anunt ca nu imi este frica de moarte si le dau o lectie. O lectie bazata pe un principiu bagat bine in cap de la bunica mea: UN VENETIC NU MA AMENINTA IN TARA MEA! Si ii mai anunt ca nu detin doar acele fotografii, dar si informatii complete despre intregul sistem ierarhic al Iadului: grupul MARCO este controlat de ABRAMOVICI, Abramovici este controlat de BEREZOVSKI, iar el se inchina lui Boris ELTIN. In spatele lui Boris Eltin se afla Mihail HODORHOVSKI. Evreul rus Hodorhovski a fost general in fostul KGB si este cel care, la ordinul Vaticanului, in anul 1991, a infiintat Ordinul Magarul Rosu, cunoscut sub numele de “”Ordinul Mortii Dansand”. In prezent, acest ordin este format din criminali in serie, crescuti la scoala lui Aleksandr Nikolaevic YAKOVLEW. Yakovlev este cel care a ordonat asasinarea, prin otravire, a presedintelui Ucrainei, dar si indepartarea lui GORBACIOV din fruntea URSS. HODORHOVSKI controleaza la nivel mondial zacamintele de metale si, prin firma YUKOS, varsa averile fabuloase la genunchii stafiditului popa de la Vatican. HODORHOVSKI este dusmanul din umbra al lui VLADIMIR PUTIN. HODORHOVSKI este si asasinul maresalului AKKHROMEEV. Astia au pus mana cu adevarat pe ALRO Slatina (ca pe toate alte proprietati de stat ale Romaniei). Marco e doar un angajat. Un executant, nu un decident. Cum isi inchipuie ca ma pot speria executantii, fanfaronii, servitorii? Iar daca ma omoara, ce? Am dat, cu buna stiinta, multora, ocazia sa o faca. Prea slabi ca sa imi astupe gura cu tarana, au preferat sa cheltuiasca averi pe fundul unei armate de oameni care sa creeze site-uri cu informatii defaimatoare despre mine. Odata cu amenintarile, au inceput si cautarile. De trei zile, cand urmaresc trafic.ro, dau doar de intrebari tampite puse de derbedei sfantului “goagal”, de genul: “cum arata Simona Fica”, “poze cu Simona Fica”, “cine e in spatele Simonei Fica”… Tampitilor, iata-ma! Asta sunt! Si va dau un pont, gratis: marti, la ora 12, sunt invitata, de catre atasatul militar, la Consulatul Bulgariei. Va astept, pe toti, acolo. Cu o jumatate de ora inainte. Voi, sa ma vedeti pe mine (ca sa nu mai cautati pe internet), iar eu sa vad care dintre voi ma si omoara. De parca Moartea ar fi rea. Nu e, natangilor! Am trait prea mult pentru a fi singura impotriva tuturor, ori prea putin pentru cate mai am de spus. Despre voi si despre altii. Pana atunci, insa, mai sunt 4 zile. Ceea ce inseamna ca… THE GAME IS NOT OVER! YET…
http://exploziv-news.ro/

Simona FICA
http://odorica.blogspot.com