Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Columb a fost absolvit de vina, de a fi adus in Europa sifilisul

Mai puteţi avea încredere în ştiinţă? După ce a fost acuzat c-a adus sifilisul în Europa, Columb a fost acum absolvit de această vină

Ştirea de mai jos, din ziarul The Telegraph, e interesantă doar dintr-un anumit punct de vedere: aceea a neputinţei ştiinţei în a stabili adevărul.
“Cristofor Columb şi echipajul său a fost de-a lungul timpul blamat pentru că a transmis sifilisul din America în Europa, după prima sa călătorie istorică. În 1493, ei s-au întors în Spania pentru a aduce veşti dincolo de Atlantic, şi, se credea că, tocmai în acea perioadă, au apărut primele cazuri de sifilis, boală care în trecut ducea, inevitabil, la moarte.
Dar, oamenii de ştiinţă au găsit acum dovezi că această boală a existat în Europa cu mult înainte ca să se nască Columb. Nişte schelete dezgropate şi aflaţi într-un cimitir din estul Londrei arată clar că această boală exista cu cel puţin două secole înaintea apariţiei lui Columb. Astfel, arheologii au găsit urme ale sifilisului pe cranii şi pe membre, indicând faptul că acei oameni suferiseră de această boală. Brian Connell, un expert al Muzeului Londrei, cel care a studiat scheletele, a afirmat că nu există niciun dubiu că ele au fost îngropate înaintea călătoriei lui Columb. Datarea cu radiocarbon a mostrelor este estimată a avea 95% certitudine.

Două din scheletele sifilitice proveneau din perioada 1200-1250, pe când alte cinci din perioada 1250-1400. Ele au fost îngropate împreună cu monezi şi alte obiecte, ajutându-i astfel pe experţi să colaboreze rezultatele cu datările de radiocarbon. Dl Connell a mai spus: ‘Suntem încrezători că Cristofor Columb nu este un factor care a răspândit boala în Europa. Aceasta pune capăt definitiv ‘teoriei Columb privind sifilisul’”.
Mai ţineţi minte ştirea de acum 1 an de zile? http://www.lovendal.net/wp52/cristofor-columb-a-descoperit-america-dar-a-raspandit-in-europa-sifilisul/ Cea în care bietului Cristofor Columb i se punea în cârcă răspândirea în Europa a sifilisului. Acum, se afirmă exact opusul. În aceste condiţii: cum aţi putea avea încredere în ştiinţă? Acum spune ceva, peste 1 an sau 2 se răsuceşte la 180 de grade.
Stau şi privesc cu admiraţie, de exemplu, doctrina yoga. În ea se spune clar că există 7 corpuri ale omului. Niciodată această doctrină n-a mai fost schimbată de-a lungul timpului. Religia, spiritualitatea e foarte sigură pe ea însăşi. Ştiinţa, nu. Ea bâjbâie în întuneric; crede că a descoperit ceva, dar, de fapt, peste o anumită perioadă de timp, observă că s-a înşelat.
De aceea, vă pot pune întrebarea: aveţi încredere în ceva constant şi clar sau în ceva relativ şi schimbător? Voi alegeţi!
http://lovendal.net/
http://odorica.blogspot.com/Sa demontam din punct de vedere istoric si stiintific aceasta magarie ca, romanii sint tigani

De cind ma stiu,  italienii au fost socotiti un neam degenerat. Limba lor nu este curata, nu mai reprezinta latina veche care se vorbea in Imperiul Roman. S-a facut paralela cu Romania si s-a spus ca aici este singele cel mai curat al romanilor si aici limba romana, se apropie cel mai mult de vechea limba latina. Asa ca eu am sa fac un articol, cu toate ca am mai facut in care sa arat adevarul Sint un popor de degenerati cu singele lor si limba lor. Nu inteleg de ce “ride hirb de oala sparta”. Daca nu li se dadea bani in cadrul Planului Marchal, dupa razboi ce faceau? Rivneau sa fie ca tiganii ca , ei asa traiau. M-am suparat si am sa scriu sa vedeti ca, stam cu capul plecat, de aceea isi bat joc de noi.
Pentru asta sintem datori sa clamam nationalismul !!!
Vreau sa imi aduc contributia, pentru a da demnitate poporului nostru in spiritul adevarului istoric si sa nu mai colportam si noi mai departe prostia asta ca, noi sintem tigani. Noi sintem cel mai curat popor al Europei, urmasii cu adevarat ai Romei. Doar ca acum citeva sute de ani, au venit peste noi hoardele de tigani. Si noi fiind un popor blind, i-am ingaduit( ei fiind la cutile domnesti robi). Acum pentru ca le-am dat atitea drepturi, ni i-am suit in cap. Asta as vrea sa se inteleaga ca, asa cum i-am suit in capul nostru tot asa, noi trebuie sa-i dam jos.
Vreau sa scriu citeva articole in care sa dovedesc ca totul este o minciuna romanii si tiganii sint 2 etnnii separate. Tiganii au trait in legea lor, in lumea lor, nu s-au putut adapta la civilizatie. Chiar si tiganii care s-au romanizat continua sa traiasca cu aceleasi metehne. Minciuna, furt, crime, scandaluri in grup  si tot ce este mai rau in societate. Nu se pot educa. Imbecil este cine crede in ei..In aceste vremuri grele ale tarii si poporului nostru cind datorita conducerii criminale a tarii, tara noastra si numele de roman este tirit in noroi si asociat cu tiganii, fiecare dintre noi trebuie sa contribuim prim orice, la REABILITAREA NUMELUI NOSTRU.NU PUTEM ASTEPTA NIMIC DE LA  CONDUCEREA TARII SAU DE LA PRIMA PARASUTISTA A TARII CU FRUNZA EI CU TOT, la ceva mai bun.
Asa ca trebuie sa ne luam soarta singuri in miini pina la alungarea de la conducerea tarii, a acestei bande de criminali.Sint ei urmasii marilor  oameni ai tarii, incepind cu Decebal? Toti domnitorii de la Stefan Cel Mare, Mircea cel Batrin si pina la Bratieni si Regii tarii au tinut cu tara. Regii germani  nu au tradat Romania cu toate ca au luptat contra Germaniei.Dragostea de tara noastra si de poporul ei le-a dat curaj, da intre in brazboi impotriva Germaniei. Ei au fost mai iubitori de neam si tara, decit acesti sacali de acum care  au furat tot, fura si imprumuturile si apoi  ne lasa noua raspunderea agatata de coada din fata lor.
Am sa fac mereu referire la disocierea tiganilor de romani. Trebuie sa inteleaga orice om traitor in Romania, ca acest popor  necivilizat si care nu s-a putut civiliza in sutele de ani de traitori  in tara noastra, este un popor atasat, asa cum este si poporul nomad hunii, ungurii de azi veniti acum o mie de ani pe meleaguriule noastre bogate.
Dar ghinion, minoritatile  fara dragoste de neamul nostru ne stabilesc saracia, mizeria, moartea, a unui intreg popor.
Sa speram ca acest cosmar, prin vointa noastra v-a fi alungata definitiv din tara. Si sa ne fie invatatura de minte, asa incit sa terminam cu minoritatile din Parlament si romanii adevarati care vor calca strimb, sa fie  bagati la puscarie si nu tinuti in Parlament pe banii nostrii.
Sa avem incredere in noi, "prin noi insine", numai asa scapam de cancerul care a cuprins tara.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/

joi, 28 octombrie 2010

"Romani tigani, un neam de rahat" !

Pentru cei care merg in Italia:SA LUATI EXEMPLU DE LA IVAN BOGDANOV!!!Procedati la fel cu steagul Italiei,n-au ajuns mizeriile din Napoli,care mananca din gunoie,sa batjocoreasca intreg neamul romanesc.Cum au facut fratii nostri sarbii cand au fost in Italia.FITI VITEJI FRATI ROMANI SI DOVEDITI CA NU NE LASAM CALCATI IN PICIOARE DE UN NEAM DE CERSETORI SI MAFIOTI!!!


Italienii ameninţă deja pe internet şi vorbesc despre “românii ţigani, un neam de rahat!” » Românii riscă enorm la Napoli!
Românii din Italia, precum şi fani ai roş-albaştrilor din Bucureşti au cerut deja tichete pentru meciul de la Napoli, de la mijlocul lunii decembrie. Deplasarea lor în “Cizmă” se anunţă una cu grad de risc extrem de ridicat, din cauza reacţiei pe care tifosii peninsulari au avut-o deja pe site-urile lor.
Suporterii echipei lui Cavani şi a lui Lavezzi s-au aprins şi din cauza incidentelor care s-au produs cu ocazia partidei tur, de la Bucureşti. Acum patru săptămîni, pe Ghencea, românii şi napoletanii s-au războit cu torţe, cu petarde şi au încercat să rupă gardul despărţitor.
“O rasă de ţigani!”
Dar mesajele pe care italienii le transmit pe forumuri ale fanilor lui Napoli şi pe pagini de facebook special create developează adversitatea pe care ei o arată faţă de români, pe care îi numesc “o rasă de rahat”, “neam de ţigani de rahat”. Ultraşii au mai descoperit şi un alt motiv pentru un război cu românii: “Steliştii sînt înfrăţiţi cu Roma. Mulţi dintre ei vin la meciuri în tricouri ale Romei”. Gruparea din Capitală e cel mai mare rival al lui Napoli, mai urîtă decît sînt Milan, Inter şi Juventus.
Cer protecţie maximă
Oficialii Stelei ştiu deja că există risc de incidente la meciul de pe 15 decembrie, aşa că vor solicita protecţie sporită pe toată durata deplasării echipei în Italia. De asemenea, dacă ameninţările italienilor vor continua o dată cu apropierea partidei, şefii din Ghencea se vor adresa UEFA şi-i vor cere forului european să monitorizeze cu atenţie duelul.
Roş-albaştrii cred că pericolul ar fi chiar mai mare dacă partida, ultima din grupă, va fi decisivă pentru calificarea în faza următoare a Europa League.
30.000 de euro a fost amendată Steaua pentru incidentele din tur

1.500 de napoletani
s-au aflat pe Ghencea acum trei săptămîni
MM: “Nu mergeţi la Napoli!”
Fostul manager al trupei din Ghencea, Mihai Stoica, are un mesaj clar pentru suporterii roş-albaştri: “Fac un apel la fanii Stelei: nu trebuie să meargă la Napoli! Ar fi un gest foarte inteligent din partea lor să urmărească meciul de la Bucureşti şi să nu încerce să ajungă pe stadionul ! Am mai mulţi prieteni acolo şi credeţi-mă că ştiu despre ce vorbesc”.
Ziariştii italieni: “La Bucureşti a fost coşmar!”
Fotoreportarul cotidianului italian Corriere dello Sport, Pietro Mosca, a dezvăluit, după partida de la Bucureşti, pe care a văzut-o din trubunele stadionului din Ghencea, că a trecut prin momente de coşmar. “Am fost victimele unei violenţe gratuite care i-a şocat pe toţi fanii napoletani. După ce am plecat cu un taxi de la stadion, am oprit la un semafor, unde maşina a fost atacată de mai mulţi stelişti înarmaţi cu sticle şi bîte. Persoana care era cu mine în taxi a stat trei ore la spital pentru îngrijiri medicale. La aeroport ultraşii ne-au aşteptat din nou, dar am fost apăraţi de poliţie”, a povestit Mosca.
60.240 e capacitatea stadionul “San Paolo”. La precedentele partide de acasă ale italienilor au venit 27.897 (la 0-0 cu Utrecht), respectiv 52.910 (la 0-0 cu Liverpool)
http://garduldefier.wordpress.com/
http://singurafelina.blogspot.com/

Politica la genunchiul broastei

Ce politica la genunchiul broastei se face la noi in tara !!! Imi este rusine ca, sint contemporana cu acesti tradatori de tara, care au pus mai presus interesele lor personale, pentru devalizarea tarii decit interesele unui intreg popor, cu toate ca au fost alesi  uninominal.Minoritatile toate unele mai ticaloase ca altele, si-au  dat arama pe fata. Cu fata radiind de bucurie ungurii(mai a;les Gheorghi Frundo, de profesie avocat)  ca diavolii, nu s-au urnit din banci cu conditia ca la asumarea de azi a Legii Invatamintului  sa fie predata in limba maghiara,  istoria si geografia. Ce  balanta s-a facut intre infometarea si condamnarea la moarte, a unui intreg popor de 22 mil. si predarea in lb. maghiara a 2 materii in scoala. Celelalte minoritati au amenintat ca, e ultima oara cind asculta de PDL si  Traian Basescu, dar ce folos ca acesti nemernici care nu au singe si suflet romanesc, ne-au vindut impreuna cu Basescu ca pe niste  sclavi?  Numai o mina de oameni au scris destinul  cu  singe a unui intreg popor. Nu merita impuscati ar fi prea onorabil, ar trebui jupuiti de vii si dati cu sare.  De ce am lasat sa ne pingareasca Parlamentul alesilor uninominal aceste  bestii, o mina de straini care  au fost primiti in  tara noastra cu bratele deschise, bagati in Parlament dinduli-se onorurile pe banii nostrii ai tuturor, cu pretul foamei pentru a ne subjuga si a ne baga  in pamint, sau la balamuc inainte de termen.  Sa se adune semnaturi prin care sa fie scoase, aceste  adunaturi  care nu reprezinta interesele poporului noastru, sa nu mai intre in Parlament  fiind intretinuti regeste pe banii nostrii, luati de la gura copiilor nostrii. Jos cu aceste bestii si pina la rezolvarea acestei anomalii sa fie huiduiti si blocatele masinile lor cu girofar, nemeritate unor criminali ai poporului nostru. In America tot asa este ? O mina de  emigranti  stabileste legile a 300 mil. americani? Ei de ce nu fac asa? Pentru ca s-ar fi ales praful de America demult, daca lasau toate loazele sa le faca legile si sa le impuna vointa  tuturor veneticilor. Sint indignata si cred ca a venit vremea sa terminam cu prostiile, adica a lasa pe cei mai cu tupeu si tradatori ai acestui popor sa stabileasca in locul nostru cit de saraci putem ajunge, fara invatamint, fara ingrijire  a sanatatii.Ei nu au nici un interes pentru binele nostru. Si  primul om al tarii, este avid de bani si putere si pentru asta nimic nu ii sta in cale. Sint indignata si vreau ca atit cit mai traiesc, sa inceteze vi zarea neamului nostru.  Sa nu ne lasam caci, slabiciunea noastra ne va pierde ,  poate chiar definitiv.
Capul sus, pieptul inainte !!! papap
http://odorica.blogspot.com/

miercuri, 27 octombrie 2010

M O A R T E A

Moartea lui Pyrrhus(319 i.H.-272 i.H.)

Cucerind orasul Argos,Pyrrhus patrunse in cetate si pe una din strazi intampina o rezistenta neasteptata.Un grup de tineri se arunca asupra lui si mama unuia din ei,o batrana,privea de pe acoperisul casei lupta care se incinsese.Vazand ca fiul ei era sa fie omorat de rege,ea ii azvarli o tigla in cap si regele se prabusi ucis.Astfel pieri de o moarte josnica si nedemna unul din cei mai mari generali ai lumii vechi.Soarta,care de atatea ori isi bate joc de oameni si de nazuintele lor,rezerva astfel de sfarsituri jalnice unora din cei mai de seama eroi.Pyrrhus,care voia sa cucereasca o lume intreaga,pieri de mana unei babe.
Pyrrhus din Epir (scris și Pyrrhos sau Pirus). Rege al moloșilor, populație greacă din regiunea Epir (306-302 și 297-272 î.Hr.) și al Macedoniei (288-284, 273-272 î.Hr.). S-a remarcat ca un mare general, cunoscute fiind mai ales luptele sale din sudul Italiei împotriva statului roman. Chemat de orașul-stat Tarent în ajutor împotriva expansiunii romanilor, el a obținut două victorii în luptele cu aceștia, la Heracleia și Ausculum. Pierderile mari în rândul armatei sale din bătălia de la Ausculum l-ar fi făcut pe rege să exclame: "Încă o victorie ca aceasta și suntem pierduți!" De aici vine expresia "victorie a la Pyrrhus". După noi lupte, care îl poartă și prin Sicilia, regele epirot este înfrânt de romanii conduși de Manius Curius Dentatus în lupta de la Beneventum din 275 î.Hr. și se retrage în patrie. Moare în anul 272 î.Hr. în luptele de stradă din orașul Argos, în timp ce ducea un război împotriva Spartei și Messenei, aliatele rivalului său la tronul Macedoniei, Antigonus al II-lea Gonatas.

http://odoricaion.blogspot.com/ (26.oct.2010) 

Am vazut ca asta seara s-a facut referire la aceasta expresie,"victori a la Pyrrhus".

Centura de siguranta a FMI, devenita centura de castitate pentru un intreg popor

FMI, groparul unei natiuni.

Asa ne-au amagit,  adormindu-ne simturile cu aceste cuvinte care ne dadeau speranta ca, sintem aparati de criza de toate nenorocirile aduse de ea. Cu centura de siguranta. La aceasta hotie a sacalilor  autoalesi au contribuit cu buna stiinta, FMI, care au dat miliarde  indatorind tara pe zeci de ani, bani folositi la  alegerea  betivului si instaurind si mai bine banda asta de  nemernici. Eu credeam ca parasutista, este numai participanta la menaj an troa, dar ea este un pion decisiv in  devalizarea tarii.
Asta inseamna sa  fim infantili in gindire. Sa lasam voturile pe mina alegatorilor din catune fara lumina, fara scoala, fara un pic de informatie. Sau la buna placere, adica de a fi cumparati, a tiganilor analfabeti. Noi traim alegea lor, a celor  prosti dar multi.Fiind in suferinta toata tara sanatatea, invatamintul si fiecare dintre noi suferind prin somaj inflatie, etc.
In concluzie FMI-ul este principalul vinovat, care face in continuare cu cinism jocul criminalilor acestui popor. Trebuie sa fie o cerere colectiva a tarii sa nu se mai dea bani infractorilor, caci tot noi vom plati, chiar si acum pentru ca banii vor berge in conturile straine, ale bandei de infractori de la conducerea tarii. Nu imprumuturilor FMI. Stiind cum sintem inrobiti de sacali, sint coparticipanti la distrugerea acestui popor nevinovat, nu numai dezinformat. FMI daca mai da bani criminalilor tarii sa fie incadrati in rindul criminalilor unei natiuni si ei sa acopere datoria facuta ca intre  bestii. De aceea am facut paralela intre centura de castitate si centura de siguranta. Care siguranta ca noi nu mai avem voie la hrana, sanatate, invatamint. Acum 500 de ani cind s-a impus centura de castitate de catre barbatii, care plecau la lupta nu este valabila acum cind daca este nevoie ne-o impunem singure. Dar a interzice unui popor, membru al UE,  in sec.XXI dreptul la viata si civilizatie este o crima, facuta  cu buna stiinta de FMI. Sa plece si sa nu mai vina niciodata. Sa plateasca ei stergindu-ne datoriile stabilite intre ei si sacalii tarii.
Sa speram ca vom scapa DE TOTI SI VOM MATURA SCENA POLITICA A TARII SI  BESTIILE SA FIE ARUNCATE ,LA COSUL DE GUNOI AL ISTORIEI  SI SA LE FIE CONFISCATE AVERILE CITE SE MAI GASESC, CACI BESTIILE SI-AU STERS URMELE. Curaj, ca o tara intreaga cu 22 milioane de locuitori  veche de  milenii, nu piere asa usor.Dar aceasta perioada de citeva luni, dovedeste ca poate fi ingenunchiata de bestiile care urasc si tara si poporul . Sa nu ne plecam capul, ca nu avem de ce. Sa fim mindrii ca sintem romani, urmasii imparatului Traian, nu lichelei  betive si curvare Traian cel mic." Iesi afara, javra ordinara". Bine a zis cel care a compus acest slogan.CAPUL SUS, PIEPTUL INAINTE !!! PAPAPA

marți, 26 octombrie 2010

Citate Celebre ! • Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai.
 • In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni.Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "cum ii voi influenta?"
 • Mintea nu-i un vas care sa fie umplut, ci un foc care trebuie intretinut. -Plutarch-
 • Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra. -Eleonor Roosevelt-

 • Faima pe care o ofera bogatiile sau frumusetea este trecatoare si fragila;desavarsirea mintii este o avere splendida si durabila. -Sallust-
 • O mama nu e o pers pe care sa te sprijini, ci o pers care face sprijinul necesar. -Dorothy Canfield Fisher-
 • Daca folosim orice experienta ca sa ne sporim cunostintele pt a le folosi spre binele omenirii, aceasta va produce o schimbare in noi si in lumea noastra; cunoasterea este putere -Francis Bacon-
 • Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a lui Dumnezeu. -Robert Burns-
 • Se spune ca e nevoie de un singur minut pt a remarca o pers deosebita, o ora pt a o pretui, o zi pt a o indragi si a o iubi, dar iti trebuie o viata pt a o uita.
 • Pierderile te vor ajuta sa pretuiesti ceea ce ai; gustul infrangerii face victoria atat de dulce [...]

Motto-uri - citate celebre - zicale - proverbe - vorbe de duh si din batrani- Motto-uri Love - Amor

 • Cuvintele unui om beat reprezinta gandurile unui om lucid..
 • Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci....!!!
 • Prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, ci acela care le intelege pe toate pe dos.

 • Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti...
 • Iubirea e un sarut furat, un zambet inocent, o imbratisare patimasa... si un suflet smuls din piept...
 • Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
 • Cand trei femei discuta, se numeste conversatie. Dupa ce una dintre ele pleaca, se numeste barfa.
 • Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca-ti este frica!
 • Cel mai mare lucru pe care-l poţi face pentru un prieten nu este să-i dai din bogatiile tale, ci să i le scoti la iveala pe cele care sunt ascunse în el insusi. (Benjamin Disraeli)
 • Orice barbat care crede ca este mai destept decat nevasta lui, este casatorit cu o femeie inteligenta.
 • Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieste ca si cand ar fi ultima zi pe pamant. Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai, cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca....iubeste-ti viata si mai ales prietenii...E cel mai de pret lucru.
 • Invata din greselile altora, viata e prea scurta pentru a le face tu insuti pe toate.
 • In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe - Nicolae Iorga
 • Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca - Sf.Augustin
 • Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil!
 • Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste. - Maica Terezadel Calcutta
 • O iubire care nu risca nimic, nu valoreaza nimic.
 • Cu cat omul gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult.
 • Nu te agita atat.lucrurile cele mai frumoase se intampla cand te astepti mai putin.
 • O cale de a fi atent cu ceilalti este sa gandesti inainte de a vorbi.
 • Lacrima este distilarea sufletului. Este cea mai profunda emotie a inimii umane exprimata in solutie chimica. Este un extract concentrat, este produsul final al caderilor si al suferintelor. Lacrimile adevarate nu sunt un camuflaj, ci sunt tabloul sufletului desenat pe panza emotiilor. Ele sunt portretul celor mai adanci aspiratii umane. - Dr.M.R.Haan
 • Este mai bine sa dai gres incercand ceva decat sa excelezi in a nu face nimic;un diamant stirb este mai valoros decat o caramida perfecta.
 • Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson
 • Toate isi au vremea lor si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui.
 • Nu merita sa plangi pt nimeni...iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
 • Multe pers sunt in viata ta, dar numai cateva lasa urme in inima ta...
 • Nu este mai mare dragoste decat sa-si dea viata cineva pt prietenii sai.
 • Decat sa inseli sinceritatea unui om mai bine paraseste-l!
 • Prietenii sunt ca pepenii verzi, trebuie sa incerci 50 pana dai de unul bun. -Gay du Biquac
 • Prietenul adevarat este acela care te sfatuieste spre bine, nu acela care iti lauda nebuniile. -A. Pan
 • Cauta sa devii un om mai bun si asigurate ca stii cine esti tu inainte de a cunoaste pe cineva si a astepta ca acea pers sa stie cine esti.
 • Viata nu reprezinta nimic fara prietenie.

 • Dintre toate comorile pe care perintii le pot lasa copiilor, nu e nici unul mai de pret decat un frate;e un prieten dat de natura, un prieten caruia nimeni altul nu-i poate tine locul si pe care o data pierdut nimeni nu-l poate inlocui. -Plutarh
 • Am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme ca sa le pot rezolva
am cerut sa pot sa zbor si viata mi-a dat obstacole ca sa le pot depasi
am cerut iubire si viata mi-a dat oameni pe care sa-i ajut in problemele lor
am cerut favoruri si viata mi-a dat potential
nu am primit nimic din ce am vrut, dar am primit tot ce aveam nevoie.
 • Daca vrei sa fii fericit o clipa razbuna-te;daca vrei sa fii fericit o viata iarta!
 • Ai grija de gandurile tale pentru ca se vor transforma in vorbe.
Ai grija de vorbele tale pentru ca se vor transforma in fapte.
Ai grija de faptele tale pentru ca se vor transforma in obiceiuri.
Ai grija de obiceiurile tale pentru ca vor fi caracterul tau...
Ai grija de caracterul tau pentru ca el va influenta destinul tau...viata ta. Frank Outlaw
 • Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea. (Georges Brassens)
 • Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decit sa fii pesimist si sa ai dreptate. (Jack Penn)
 • Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decit sa fii pesimist si sa ai dreptate. (Jack Penn)
 • Toata lumea se plinge ca nu are memorie, dar nimeni nu se vaita ca nu are logica. (La Rochefoucauld)
 • Munca in echipa presupune in primul rind sa-ti pierzi jumatate din timp explicindu-le celorlalti de ce nu au dreptate. (George Wolinski)
 • Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune. (proverb turc)
 • Povara acestei lumi este prea grea pentru ca vreun om sa o poata purta, iar suferinta Universului prea cruda pentru o singura inima... - Oscar Wilde
 • Parlamentarul nu este decat un infractor de rand care face legi in perioada cand nu sta in inchisoare pentru vreo crima de drept comun - Mark Twain
 • Singuratatea nu te invata ca esti singur, ci singurul -Cioran
 • Lanturile scalviei leaga doar mainile: mintea este cea care elibereaza omul -Franz Grellpazzer
 • Daca crezi ca educatie e scumpa asteapta sa vezi cat te va costa ignoranta ta.
 • Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus daca vrei sa vezi foarte departe - Constantin Brancusi
 • Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata Noi trecem prin timp - G.Ibraileanu
 • Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta -(N.Iorga)
 • Daca pentru o clipa Dumnezeu mi-ar darui o bucatica de viata probabil nu as spune tot ce gandesc,insa in mod sigur as gandi tot ceea ce zic. -(Marquez)
 • Poti asculta cuvintele dar nu te increde decat in fapte -(Balzac)
 • Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta! -(I.Slavici)
 • Hotararea este ptr spirit ceea ce este apa pt corp -(J.Fowles)
 • Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte.
 • Viata e ca o ploaie de sentimente...niciodata nu poti sti care picatura iti va atinge sufletul.
 • Nu exista oameni rai sau oameni buni exista doar oameni - (Iorga)
 • Am vazut si-mi dau seama ca oamenii pot fi minunati si fericiti fara sa piarda capacitatea de a trai pe pamint. Nu vreau si nu pot sa cred ca raul este o stare normala a oamenilor, si totusi ei toti isi bat joc de aceasta credinta a mea. (Visul unui om ridicol - Dostoievski)
 • Dragostea nu reprezinta decat drumul care duce la cucerire(apoi, totul se va ineca in obishnuinta). Se sfarseste lupta shi urmeaza supunerea. Se duce farmecul necunoscutului, necunoscutul devine pe zi ce trece mai cunoscut shi dragostea va fi roasa de repetitie, obisnuinta, saturatie... (Mihail Drumes - "Invitatie la vals")
 • Norocul nu umbla taras, ci zboara pe aripi iuti si-ti iese, cand ii vine randul, fara de veste, in cale; degeaba il cauti cand nu il gasesti; degeaba fugi cand el alearga dupa tine; norocul tau e numai al tau si, chiar daca nu l-ai cunoaste tu pe el, te cunoaste el pe tine si nu te paraseste - Slavici
 • Nimic nu e departe cand iubesti. - Eliade, Sarpele
 • Vulturilor li se intampla sa zboare mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor ridica niciodata pana la nori. - Krilov, Orel i kuri
 • Totul se transforma, nimic nu piere. - Ovidiu, Metamorphoseon libri
 • A pleca inseamna a muri putin. - Haraucourt, Rondel de ramas bun
 • Cine nu spera, nu dispera. - Seneca, Medeea
 • PARADOXUL VREMURILOR NOASTRE IN ISTORIE ESTE CA AVEM CLADIRI MAI MARI, DAR SUFLETE MAI MICI. - OCTAVIAN PALER
 • Inceputurile au un farmec aparte.
 • Nu exista multe lucruri atat de frumoase ca recunoasterea faptului ca esti obiectul iubirii cuiva,pt ca daca nu esti pe deplin convins ca poti fi iubit,atunci poate fi ca o onoare,pe care o primesti fara a sti exact ce ai facut ca sa o meriti -(Allain de Botton)
 • Trebuie sa stim exact cand se incheie o etapa din viata noastra .daca te incapatanezi sa ramai mai mult decat e necesar,pierzi bucuria de a trai si sensul vietii. - (P. Coelho)
 • Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte - Michael Levin
 • Putem fi tratati josnic, dar nimeni nu ne poate injosii.
 • Omul este o fiinta cu o singura aripa de aceea nu putem zbura decat in doi.
 • Nu as putea crede intr-un Dumnezeu care nu stie sa danseze -(Nietzsche)
 • Fara muzica viata ar fi o greseala -(Nietzsche)
 • Exista momente inevitabile de fericire care ne intrerup viata..ele nu au loc insa fara motiv.
 • Dream as if u live forever...live as if u die today.
 • Have we changed our hopes for fears and our dreams for plans?
 • In life creativity rulez the day.
 • Nu exista replica atat de usturatoare ca dispretul tacut.
 • Cartile te silesc sa iti pierzi inteligent timpul; si totusi aceasta pierdere inteligenta nu e mai putin absurda prin faptul ca te consuma si te instraineaza - Eliade
 • Cel mai mare rau pe care-l poate face oamenilor soarta este de a-i face nevolnici si ambitiosi - Vouvenargues
 • Cine nu cade nu se poate inalta -(L.Blaga)
 • Toti oamenii sunt trecatori dar nu toti trecatorii oameni.
 • Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin. ("Viaţa pe un peron"- Octavian Paler)
 • Pasiunea este ruina judecatorului. - Delavrancea

 • Cinstea e bogatia saracului si nobletea bogatului; saracului ii da credit, bogatului simpatie..
 • Povara acestei lumi este prea grea pentru ca vreun om sa o poata purta, iar suferinta Universului prea cruda pentru o singura inima... - Oscar Wilde
 • Parlamentarul nu este decat un infractor de rand care face legi in perioada cand nu sta in inchisoare pentru vreo crima de drept comun - Mark Twain
 • "Singuratatea nu te invata ca esti singur, ci singurul" -Cioran
 • "Lanturile scalviei leaga doar mainile: mintea este cea care elibereaza omul" -Franz Grellpazzer
 • "Daca crezi ca educatie e scumpa asteapta sa vezi cat te va costa ignoranta ta "
 • "Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus daca vrei sa vezi foarte departe" -Constantin Brancusi
 • "Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata Noi trecem prin timp" -G.Ibraileanu
 • "Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta"-(N.Iorga)
 • "Daca ptr o clipa Dumnezeu mi-ar darui o bucatica de viata probabil nu as spune tot ce gandesc,insa in mod sigur as gandi tot ceea ce zic."-(Marquez)
 • "Poti asculta cuvintele dar nu te increde decat in fapte"-(Balzac)
 • Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta! - (I.Slavici)
 • 'Hotararea este pt spirit ceea ce este apa pt corp' -(J.Kowles)
 • 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'
 • 'Viata e ca o ploaie de sentimente...niciodata nu poti sti care picatura iti va atinge sufletul'
 • "Nu exista oameni rai sau oameni buni exista doar oameni" -(Iorga)
 • "Am vazut si-mi dau seama ca oamenii pot fi minunati si fericiti fara sa piarda capacitatea de a trai pe pamint. Nu vreau si nu pot sa cred ca raul este o stare normala a oamenilor, si totusi ei toti isi bat joc de aceasta credinta a mea."(Visul unui om ridicol-Dostoievski)
 • "Dragostea nu reprezinta decat drumul care duce la cucerire(apoi, totul se va ineca in obishnuinta). Se sfarseste lupta shi urmeaza supunerea. Se duce farmecul necunoscutului, necunoscutul devine pe zi ce trece mai cunoscut shi dragostea va fi roasa de repetitie, obisnuinta, saturatie..." (Mihail Drumes - "Invitatie la vals")
 • "Norocul nu umbla taras, ci zboara pe aripi iuti si-ti iese, cand ii vine randul, fara de veste, in cale; degeaba il cauti cand nu il gasesti; degeaba fugi cand el alearga dupa tine; norocul tau e numai al tau si, chiar daca nu l-ai cunoaste tu pe el, te cunoaste el pe tine si nu te paraseste" - Slavici
 • "Nimic nu e departe cand iubesti." - Eliade,
 • "Vulturilor li se intampla sa zboare mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor ridica niciodata pana la nori." - Krilov, Orel i kuri
 • "Totul se transforma, nimic nu piere."
 • "A pleca inseamna a muri putin."
 • "Cine nu spera, nu dispera." - Seneca, Medeea
 • "PARADOXUL VREMURILOR NOASTRE IN ISTORIE ESTE CA AVEM CLADIRI MAI MARI, DAR SUFLETE MAI MICI." - OCTAVIAN PALER
 • 'Inceputurile au un farmec aparte'
 • 'Nu exista multe lucruri atat de frumoase ca recunoasterea faptului ca esti obiectul iubirii cuiva,pt ca daca nu esti pe deplin convins ca poti fi iubit,atunci poate fi ca o onoare,pe care o primesti fara a sti exact ce ai facut ca sa o meriti' -(Allain De Botton)
 • 'Trebuie sa stim exact cand se incheie o etapa din viata noastra .daca te incapatanezi sa ramai mai mult decat e necesar,pierzi bucuria de a trai si sensul vietii'. -(P. Coelho)
 • "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" -Michael Levin
 • "Putem fi tratati josnic, dar nimeni nu ne poate injosii"
 • "Omul este o fiinta cu o singura aripa de aceea nu putem zbura decat in doi"
 • Nu as putea crede intr-un Dumnezeu care nu stie sa danseze -(Nietzsche)
 • "Fara muzica viata ar fi o greseala" -(Nietzsche)
 • "Exista momente inevitabile de fericire care ne intrerup viata..ele nu au loc insa fara motiv"
 • "Dream as if u live forever...live as if u die today"
 • "Have we changed our hopes for fears and our dreams for plans?"
 • "In life creativity rulez the day"
 • "Nu exista replica atat de usturatoare ca dispretul tacut" - Montaigne
 • "Cartile te silesc sa iti pierzi inteligent timpul; si totusi aceasta pierdere inteligenta nu e mai putin absurda prin faptul ca te consuma si te instraineaza" -Eliade
 • "Cel mai mare rau pe care-l poate face oamenilor soarta este de a-i face nevolnici si ambitiosi" -Vouvenargues
 • "Cine nu cade nu se poate inalta"-(L.Blaga)
 • "Toti oamenii sunt trecatori dar nu toti trecatorii oameni."
 • "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin." ("Viaţa pe un peron", Octavian Paler)
 • Pasiunea este ruina judecatorului. - Delavrancea
 • Cinstea e bogatia saracului si nobletea bogatului; saracului ii da credit, bogatului simpatie...
 • Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheatza pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine.
 • Traiesteti viata fara frica, ataca obstacolele din calea ta si demonstreaza ca le poti suporta
 • http://odorica.blogspot.com/

Pe-al nostru steag e scris UNIRE


http://odorica.blogspot.com/

Amor na Turquia

Venho através desse blog contar como esse país incrível mudou minha vida ... espero que num futuro próximo eu possa dizer que PARA SEMPRE!quinta-feira, 30 de setembro de 2010
Tanta coisa! Tanta coisa aconteceu! Tanta coisa pra contar!
Já estou de volta em casa ... depois de 13 dias.
O amor está muito maior e a saudade imensa!
Ficamos em Göreme e em Istanbul juntinhos juntinhos e juntinhos!
Estou cheia de amor dentro de mim ... e já contando os dias novamente pra ver o Lindo.

AMO AMO AMO
http://amorturquia.blogspot.com/

luni, 25 octombrie 2010

Sergio Y Estibaliz - Cantinero de Cuba


http://singurafelina.blogspot.com/

duminică, 24 octombrie 2010

Viitorul in ceata....Cele mai puternice sindicate sint in America sustinute de Mafia americana,nu uitati cazul Hoffa pres.sind.camionagiilor

Romanii sint creduli. In situatia grava in care sintem, ei sint inca inconstienti si reactioneaza haotic.Nu se gindesc ca  aceasta situatie este numai inceputul. De aceea atunci cind scriu articole mai vehemente,  la adresa hotilor si criminalilor de la conducerea tarii, spun ca nu trebuie sa dau exempolul din Franta de la Paris. Ei nu inteleg ca  aceste  animale pradatoare de la conducerea tatii, nu pleaca  numai cu demonstratii pasnice. Mai ales ca manifestatiile de pina acum, le-au dat curaj nicidecum nu  i-au speriat. Aceste manifestatii, au demonstrat ca nu au de ce se teme. In Bucuresti locul unde s-au desfasurat la manifestatii la guvern si Cotroceni, au participat oamenii veniti din provincie,  nicidecum bucurestenii care erau la ei in oras, nu trebuiau sa vina de pe drum si sa stea pe strazi. Bucurestenii mergeau acasa o ora sau doua si apoi reveneau. Dar ei sint mai lasi ca lasii.
Asa ca spun ca astept cu mare interes, rezultatul celor doua manifestatii impotriva guvernului din 25 si 27 octombrie. Chiar daca ar veni 80.000 de oameni tot nu este suficient,  ar trebui sa vina jumatate din bucurestenii valizi pentru a lua cu asalt Cotroceniul si nici asa nu este sigur ca  Dracul care ne conduce sa inteleaga ca trebuie sa plece.Ca el cu nebuniile lui de "Presedinte Jucato" ne-a adus aici.Toata tara, toata conducerea tarii, toti  la un loc si fiecare dintre noi, vietile noastre, vietile copiilor si nepotilor nostrii depind de pandaliile acestui bezmetic. Viata noastra de zi cu zi si peste 30 de ani, v-a avea amprenta acestui nebun. Nu trebuie lasat mai departe sa ne duca in prapastie, caci sintem pe marginea prapastiei, a unui popor intreg de 22 mil.oameni.
Acum dupa demonstratii, vom vedea cit de mult ne putem baza pe  sindicate, societatea civila si fiecare nemultumit care, nu se considera a fi  incorporat in orice  grupare. Sa dovedim ca nu sintem risul lumii, asa cum am ajuns. Acest diavol ne-a luat repede si lucrurile au evoluat, mai repede de cit ne-am dat noi seama. Cuvintele lui " tai 15 % din pensii si 25 % din salarii" nu trebuiau lasate fara urmari. Nu trebuiau  sa mearga fiecare acasa si profesorii in vacanta, ci sa ramina sa lupte ca era vremea buna si vara toata la dispozitia lor. Dar acum vom stii adevarul si mai  ales ce avem de facut. Voi reveni cu acest subiect dupa  data de 27 oct.2010. In orice caz chiar daca nu sint sperante, trebuie sa gasim  solutii de bun augur care, sa ne ingaduie sa terminam cu aceasta slehta de nemernici criminali, care au atentat la fiinta noastra nationala si fizica.Sa dovedim ca nu sintem risul lumii si  nici mai prejos ca francezii, sintem si noi oameni care trebuiesc respectati, nu sintem animale.Si sa  avem curajul de a ne lua  destinul in  mina.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/

Maserati GranCabrio penrtru Fernando Alonso(n.1981)

Salut prietene Michael ! (la tine imi e nadejdea ca esti inarmat)