Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Teologia este inutila

Stephen Hawking: Teologia este inutila

de I.R. HotNews.ro
Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 14:22 Actualitate | Internaţional

Stephen Hawking
Foto: AGERPRES
Teologia nu este necesara, a afirmat, intr-un interviu pentru CNN, renumitul om de stiinta Stephen Hawking, care sustine in noua sa carte ca Universul a luat nastere datorita actiunii spontane si inevitabile a legilor fizicii, iar Divinitatea nu a avut niciun rol in acest proces de creatie.

"Poate ca Dumnezeu exista, insa stiinta poate explica universul fara a fi nevoie de un creator," a afirmat Hawking in cadrul emisiunii "Larry King Live" de vineri.

Fizicianul in varsta de 68 de ani prezinta in cea mai recenta carte a sa, "The Grand Design", care a aparut pe 9 septembrie, o teorie potrivit careia Universul a fost o creatie spontana guvernata de legile fizicii, teorie ce contrazice vechiul model newtonian care sustine ca Universul a fost plamadit de un Creator pentru ca altfel nu ar fi putut lua nastere din haos.

"Gravitatia si teoria cuantica determina creatia spontana a universurilor din nimic," a explicat Hawking in cadrul interviului.

King l-a intrebat pe renumitul om de stiinta de ce crede ca oamenii reactioneaza atat de vehement la ideile pe care le prezinta in carte.

"Stiinta raspunde din ce in ce mai mult la intrebari care intrau in sfera religiei. Explicatiile date de stiinta sunt complete. Teologia este inutila," a spus Hawking.

Fara speranta

Fara speranta sint, vazind  comportamentul demential al partidelor de opozitie. Felul lor timpit de a se comporta acum, in cele mai grele momente ale destinului tarii, vorbind cu o mistocareala din spatele blocului, asteptind alegerile din 2012 si  Crin Antonescu sef partid, PNL care  apare  ca un dandi rasuflat, reia aceasi poezie  prefuita, ca .... si ca .... si asta e tot . Totul pentru ca sint depasiti de situatie, imping inainte pentru alegerile viitoare. Dar daca s-ar voi alegeri anticipate, nu ar fi mare scofala. Caci ei nu sint pregatiti nici peste 20 de ani, pentru ca nu iau nimic in serios. Ocupa scena politica fara nici  o initiativa, numai pentru a fi ocupata cu ajutorul maselor de manevra care,  ca ultima solutie mai cred in ei.
Chiar acum  la tv. am auzit critica  partidelor de opozitie ca, acum este momentul de o noua revolutie,  cind vine iarna somajul e in toi, distrugerea statului de drept, a tarii si a populatiei nu lasarea pentru 2012, ci acum pina nu ne prabusim de tot. Dar  ce e de facut cu acesti maimutoi, care isi spun partide de opozitie. M-am saturat de mutrele lor  vesele,  incontienti de situatia actuala numai facind misto, de  banda de hoti care devalizeaza tara  pe o suta de ani, dar ei raspunzind cu glumite de handicapati mintal.
Admir si respect oameni hotariti, care indiferent de doctrina politica, pe care o au in minte si in singe chiar daca sint de extrema stinga (marxisti, maoisti, stalinisti), sau de extrema dreapta (legionari, nationalisti, etc.), dar au demnitatea de a fi  fideli principiilor lor, cred in puterea personala la un loc si fiecare in parte, indiferent de consecinte. Cred cu adevarat,  cred in mod ferm, cred cu demnitate. Au ceva in minte, un viitor mai luminos, pentru care trebuie sa se sacrifice. Acest comportament demn, fara nici un fel de devieri in functie de conjunctura mi-a placut intotdeauna. Mi-au placut oamenii care, pentru credinta si telul lor in viata, au dat sentimentalismele la o parte, nu s-au lasat aburiti de o femeie adulterina, sau de un barbat gigolo.
 Acum este momnentul sa facem bilantul, la ce am facut de la asazisa revolutie pina acum si ce avem de facut de acum inainte. Cum pregatim tara pentru  urmasii nostrii? Sa nu ajungem la vorba mea, ca am fost pacalita de mica chiar de parinti, rude, vecini ca, numai generatia mea este o generatie de sacrificiu si ca urmasii nostrii vor trai intr-o tara in care v-a curge numai lapte si miere.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://dariaion.blogspot.com/

IUBITA MEA, PENTRU TINE

Te-am cunoscut in vremuri departate...
Ti-aduci aminte? Parca secole au trecut
Iar dupa atata timp, inca imi esti alaturi
Cum nu speram s-o faci,de la-nceput

Autor:EdebiMevzulaR


Etiketler : Pentru,Tine..

Ştiai ?

Autor: EdebiMevzulaR  http://speranta.blogcu.com/


http://odorica.blogspot.com/

vineri, 10 septembrie 2010

Mai mult decit "te iubesc" nu te pot iubi

Mai mult decât "Te iubesc!" nu te pot iubi!Fără să ştiu că poate mâine îmi vei urî iubirea eu tot îţi spun "Te iubesc!"
Fără să ştiu de când, îţi spun "Te iubesc!" şi o voi face până când...
Vei înceta să zâmbeşti atunci când nu-ţi voi mai spune "Te iubesc!" ?
Vei auzi oare un "Te iubesc!" rostit cu puterea iubirii ce ţi-o port ?

Când ıti privesc poza, îţi spun "Te iubesc!"
şi sper că mesajul ajunge la Tine.
"Te iubesc!" aş vrea să-ţi spun ıntr-o dimineata cınd te trezeşti şi Tu, să mă săruţi!
Mai mult decât viaţa mi-ar plăcea să aud rostit de Tine un "Te iubesc!"
Mai mult decât "Te iubesc!" nu te pot iubi!
EdebiMevzulaR
EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
http://speranta.blogcu.com/

Evelyn Campos Prisionero de mi quererhttp://odorica.blogspot.com/

Citate Anais Nin (19o3-1977)

Foto: Anais Nin(1903-1977),prozatoare avangardistă franceză, a scris în stil suprarealist lucrări erotice, poezie şi celebrele sale jurnale. Romane: Incest. Din jurnalul dragostei(necenzurat), Henry si June, Delta lui Venus.


Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat.
Nu-ţi aud cuvintele: glasul tău reverberează pe fundalul trupului meu ca un alt fel de penetrare. Nu am nicio putere asupra glasului tău. Vine direct din tine în mine.
Pentru tine şi pentru mine, momentul suprem, bucuria cea mai intensă nu este atunci când mintea noastră domină, ci atunci când ne pierdem minţile, iar noi doi ni le pierdem în acelaşi fel, prin dragoste.
Conştiinţa, inteligenţa, nu sunt periculoase dacă ai destulă emoţie şi destulă sexualitate ca să te menţii în mişcare.Henry este pentru totdeauna în fiinţa mea, chiar în timp ce eu aştept atât de înţeleaptă sfârşitul iubirii noastre. Henry va face mulţi ani parte din viaţa mea, chiar dacă doar câteva luni îmi va fi iubit.
Mă aţâţă. Mă muşcă de ureche şi mă sărută, îmi place ferocitatea lui... dar dorinţa lui mă sperie, mă respinge. Răspund imaginaţiei sale cu a mea. Îmi place forţa lui, forţa lui întunecată, distrugătoare, neînfricată, cathartică.
Trăiesc într-un fel de cuptor de sentimente, iubiri, dorinţe, invenţii, creaţii, activităţi şi reverii. Nu-mi pot descrie viaţa în fapte pentru că extazul nu rezidă în fapte, în ce se întâmplă sau în ce fac, ci în ce se stârneşte în mine şi ce se naşte din toate astea.
Daca n-as avea sentimente, as putea  deveni cea mai putermica femeie de pe Pamint !
L-am cunoscut pe Henry Miller... am văzut un bărbat care îmi plăcea. În scrierile sale este flamboiant, viril, animalic, magnific. E un bărbat pe care viaţa îl îmbată. E ca mine. Are un cap interesant cu accente puternice date de ochii negri, părul negru, pielea măslinie, gura şi nările senzuale, un profil frumos. Arată ca un spaniol... Pare sensibil, uşor de rănit.
Si multe altele pe care le veti gasi dvs.pe Google.
http://singurafelina.blogspot.com/

RIDICA-TE GHEORGHE.RIDICA-TE IOANE !(e timpul pentru o noua revolutie)


Versuri  Radu Gyr  cinta  Tudor Gheorghe
http://odorica.blogspot.com/

joi, 9 septembrie 2010

Cel mai odios criminal in serie roman este o femeie(unguroaica)

Foto:Vera
Prima parte a vieții celei care ocupă primul loc în topul celor mai mari criminali în serie români reprezintă și azi un mister pentru criminaliști. În fond, nici măcar numele adevărat nu îi este cunoscut, atâta vreme cât în analele criminologiei ea a rămas cunoscută ca Vera Renczi , numele de familie aparținând celui de-al doilea sau soț. Unele surse îi indică drept an al nașterii anul 1903 dar, cel mai probabil, Vera s-a născut la sfârșitul secolului al XIX-lea, în București, în urma legăturii dintre un om de afaceri ungur și o frumoasă tânără unguroaică ce aparţinea micii nobilimii din România. Copilăria și-o petrece la București, acolo unde rămâne până la vârsta de 13 ani.
Odată cu pierderea mamei, Vera este mutată de tatăl său la Berkerekul Mare, oraș din Serbia, ce la vremea respectivă făcea parte din Imperiul Austro-Ungar, unde acesta deținea o mică moșie. Adolescența Verei este marcată de lipsa unei prezenţe protectoare masculine (a tatălui) şi numeroase aventuri amoroase, ea ajungând nu o dată, pe prima pagină a ziarelor locale din cauza scandalurilor în care implică de la elevi de liceu până la bancheri și oameni de afaceri.
Nimeni nu se aștepta că tânăra să își mai uite moravurile, însă miracolul se produce atunci când Vera îl cunoaște pe Karl Schick, un influent bancher austriac, cu care se va și căsători. Tânăra nu își continuă escapadele, ci devine o soție atentă și plăcută, mai ales după nașterea fiului lor, Lorenzo.
Totuşi la mai puțin de un an, Karl dispare misterios pentru a nu mai reveni niciodată. Vera explică apropiaților că soțul său a părăsit-o și că a decedat ulterior într-un accident de mașină în România.
După ce a purtat o vreme doliu, cam cât cereau canoanele vremii, Vera se mărită din nou. Numele acestui bărbat avea să rămână în istoria crimei, Joseph Renczi. La fel ca şi Vera, acesta era recunoscut în lumea mondena pentru frumuseţea sa şi pentru numărul mare de amante pe care le avusese de-a lungul timpului. Un amănunt în plus: Joseph Renczi era extrem de bogat.
Cuplul nu se bucura, însă, prea mult de liniştea unei casnicii, iar Joseph, obişnuit cu vechile sale obiceiuri, începe să îşi inşele cu frenezie tânăra soţie, la scurt timp după oficializarea căsătoriei. Zvonurile ajung la urechile Verei Renczi, iar accesele ei de furie şi ameninţările dintre cele mai morbide devin o obişnuinţa pentru apropiaţii cuplului. Ameţit, probabil, de succesele sale, Joseph face imprudenţa de a nu-şi asculta soţia şi de a continua seria escapadelor amoroase. La scurt timp, în ciuda constituţiei sale robuste, el este lovit de o boală misterioasă şi nu se mai poate ridica din pat. Cu un devotament exemplar, Vera îl îngrijeşte seară de seară şi nimeni nu îşi putea imagina că tocmai ea era cauza afecţiunii care îl lovise din senin. În mod ciudat, nici dispariţia inexplicabilă a lui Joseph, care survine la numai câteva luni după îmbolnăvire, nu ridica semne de întrebare autorităţilor locale, iar castelană de la Berkerekul este lăsată, din nou, în pace.
La fel ca şi în cazul dispariţiei primului soţ, Vera începe să poarte iarăşi rochiile negre de doliu deşi nimeni nu avea cunostinţă de decesul celor doi. Doliul nu a ţinut prea mult. Pentru Vera Renczi începea o nouă perioadă în care escapadele amoroase aveau loc cu regularitate. De data aceasta, tânăra îşi căută rapid alinare în tumultoasa viaţa de noapte de la Viena. Petrecerile deocheate din centrul Imperiului Austro-Ungar se ţin lanţ seară de seară şi, nu o dată, se transforma în orgii care o au în centrul lor pe frumoasa blonda din Berkerek. Însoţită întotdeauna de o ceată de admiratori, Vera Renczi se retrage din când în când cu câte unul dintre aceştia la conacul sârbesc. În mai puţin de 10 ani, peste 30 de bărbaţi treg pragul castelanei, fără a se mai întoarce vreodată. Vera îşi alegea cu atenţie victimele: erau doar străini veniţi ocazional de la Viena, despre care autorităţile sârbeşti nu aveau nicio informaţie.
Misterele din cripta conacului 
În ciuda precauţiilor luate de Vera Renczi atunci când îşi alegea amanţii din rândul străinilor, ea face „imprudenţa” de a se îndrăgosti de un anume Milorad, un bancher sârb, căsătorit, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. Ca să-şi justifice absenţa prelungită, bancherul îi spune soţiei sale că pleacă într-o călătorie de afaceri, dar cum zilele treceau fără ca acesta să dea un semn de viaţă, bănuielile încoltesc în mintea soţiei. La fel de influentă ca şi Vera în rândul autorităţilor locale, ei nu îi este greu să afle de relaţia celor doi şi cere jandarmeriei să înceapă o anchetă.
Suprizele încep să apară odată cu prima vizită a jandarmilor la conacul de la Berkerek. „Ştiam că veţi veni să mă vizitaţi, domnilor!”, este replica pe care Vera Renczi le-o adresează celor oamenilor legii. Ea nu neagă legatura cu Milorad şi chiar dă o declaraţie scrisă prin care recunoaşte faptul că acesta i-a fost amant în ultimele luni. În schimb, precizează ea, relaţia s-a rupt în momentul în care a aflat ca bancherul este căsătorit. Mai mult, încearcă să le insufle celor doi oameni ai legii că, probabil, Milorad ar fi comis un act necugetat în urma despărţirii. Puternic intimidaţi, jandarmii părăsesc conacul fără a pune alte întrebări. În fond, cazurile de infidelităţi şi părăsiri de domiciliu erau numeroase chiar şi la acea vreme. De ce ar fi fost altfel acum?
Soţia bancherului începe, însă, o anchetă pe cont propriu pe care o aduce în faţa autorităţilor. Ce se întâmplase cu Karl Schick? Dar cu Joseph Renczi şi Lorenzo? Unde au disparut toţi bărbaţii care fuseseră văzuţi la Berkerek? În plus, aceasta aduce jandarmilor un bilet de dragoste pe care imprudentul Milorad îl păstrase în buzunarul unei haine. Începea astfel a doua şi ultima anchetă a poliţiei.
Surprinzator, în faţa celei de a doua vizite a jandarmilor, Vera Renczi neagă vehement că l-ar fi cunoscut pe Milorad. Confruntată cu biletul din buzunarul bancherului, dar şi cu propria declaraţie scrisă, Vera se prăbuşeşte strigând isteric:”Nu sunt o criminală!”. Oficialii se privesc stupefiaţi. Nimeni nu pronunţase o asemenea acuzaţie. Prima percheziţie a conacului nu aduce nimic în plus. Nu mai rămânea decât cripta familiei, cea ale cărei chei se aflau în permanenţă asupra tinerei. Fără să se opună, aceasta deschide uşa, absentă, şi îi însoţeşte pe jandarmi pe scara în spirală ce conducea către subsolul întunecat al conacului. Imaginea care avea să li se înfăţiseze martorilor era, pe drept cuvânt, una de coşmar.
Nu mai puţin de 35 de sicrie de zinc, aşezate în cerc, încadrau camera luminată doar de câteva lumânari. Fiecare sicriu avea o eticheta pe care era notat, elegant, un nume. În mijocul camerei se afla un fotoliu, iar lângă acesta se găsea un sfesnic bisericesc cu o lumânare pe jumătate arsă precum şi o sticla şi o cupă de sampanie. În faţa jandarmilor, Vera Renczi îşi începea confesiunea, în fapt 35 de confesiuni terifiante. Oprindu-se în faţa fiecărui sicriu, frumoasa stăpâna a conacului ţinea, fără nici un pic de emoţie, un monolog sinistru. La cel de al doisprezecelea sicriu, Vera se prabusi izbucnind in plans. Era sicriul propriului ei fiu. Aşa cum avea să declare ulterior, fusese nevoită să îl ucidă pentru că îi aflase secretul macabru.
Conform propriilor declaraţii, Vera Renczi şi-ar fi ucis primul soţ, pe Karl Schick, cu o doză de arsenic pe care i-ar fi turnat-o din plin în cupa de vin pe care obişnuia să o bea în fiecare seară. Motivul? Desele călătorii de afaceri şi bănuiala unei presupuse infidelităţi. La fel se întâmplase şi cu Joseph Renczi, cu deosebirea ca sadismul tinerei atinge, în acest caz, paroxismul.
Incapabilă să îşi imagineze că în viaţa bărbaţilor din jurul ei poate exista şi o alta femeie, Vera îl otrăvea lent, seară de seară, pe cel al cărui nume avea să îl poarte până la sfârşitul vieţii. Sub grija aparentă, tânăra îi administra acestuia doze mici de arsenic în cina şi cupele de vin pe care ea singura îl le aducea la pat. Mai mult, ea va recunoşte ca l-a închis pe Joseph în sicriu încă înainte de a-şi da ultima suflare.
Ceea ce a urmat este lesne de închipuit. Toţi cei care i-au trecut pragul au luau drumul criptei din Berkerek în urma unei puternice doze de arsenic. Lui Milorad, ultimul din lista victimelor, fusese nevoită să îi ofere, pe deasupra, o puternica doza de stricnina, pentru ca efectul otrăvii să fie imediat.
Vera simţea o plăcere stranie să ştie ca ea, şi nimeni alta, a fost ultima femeie din viaţa fiecărui bărbat care îi trecuse pragul. În liniştea sumbră a criptei, ea se reculegea adesea, delectându-se cu o cupă de şampanie şi vorbind cu fantomele celor ucişi. Acest ritual a durat vreme de peste 15 ani.
Condamnată la moarte, Vera nu mai realiza ce i se întamplă. Pedeapsa i-a fost comutată la închisoare pe viaţă, întrucât femeile nu puteau fi executate în Yugoslavia acelor vremuri. În închisoare, starea ei s-a agravat. În celula în care era închisă, Vera Renczi se credea înconjurată de toţi cei pe care îi ucisese şi le vorbea acestora ore întregi cu voce tare. Schizofrenică, Vera a fost transferată într-un ospiciu, acolo unde se stingea în urma unei hemoragii cerebrale, cu puţin înaintea începerii celui de Al Doilea Război Mondial. Cazul său ramanea în istoria criminalisticii sub numele de cazul Văduvei Negre.
Sursa:cei mai odiosi criminali romani.
http://historia.ro/
http://adevarul.ro/
http://blog.nouadreapta.org/

Chiar daca NU MAI am respiratie, sa strig

Cind te trezesti in fiecare dimineata,
Sa presupunem ca eu sint cu tine.
Deci totul devine mai usor cu  toate odata.
Poate voi veni brusc.
Nu se permit  lacrimile tale,
Nu este posibil sa influenteze,  amintiri.
In loc de a trai in prezent,sunteti inca cruce cu miine.
Chiar daca nu am nici o respiratie mai mult sa strige,
Miinile mele ajung la locul tau.
Chiar daca ochii mei nu pot vedea, mi se pare inca te vad.
Chiar daca inima mea s-a oprit, crede-ma ca inca mai bate cu tine.
Fiecare lucru frumos se termina repede,
Florile de ieri au fost deja uscate.
Nici prieteni, nici Happy Days trecut (prin) sint intotdeauna impreuna cu noi .
Dragostea este diferita de toate acestea,
Ea vine inapoi de departe.
Uneori printr-un sunet sau o melodie,
Se porneste de la o zgirietura odata.
Chiar daca nu am nici  o respiratie mai mult sa strig,
Miinile mele ajung la locul tau.
Chiar daca ochii mei nu te pot vedea, mi se pare ca inca te vad.
Chiar daca inima mea s-a oprit, 
Crede-ma  ca inca mai bate cu tine.

Versuri turcesti :Senes Fikret
http://sihirliyazilar2.blogspot.com/

Traducere nereusita din turca in romana.

http://singurafelina.blogspot.com/

De ce consider ca tiganii nu mai mertita nici o sansa. (ciorna)

Tigani, cu elicopterul la nunta .(http://libertatea.ro/)

Asa cum am promis in ultimele saptamini si acest articol face parte din articolele prin care arat raul acest cancer,  care stapineste poporul nostru TIGANII.
Ati vazut ca la cumpararea unui apartament oamenii spun de la inceput ca, nu vor sa cumpere apartamente cu tigani chiar o singura familie dar 2, va inchipuiti ce ravagii fac? Chiar daca sint tigani romanizati, elul lor de a fii, adunarea la comanda  seflului lor, teama vecinilor de a fi contra. Lipsa lor de educatie, cruzimea lor, fata de romani si animale. Lipsa celei mai minime culturi fac din ei  dusmanii romanilor de temut. Alta data tiganii erau flatati sa fie bagati in seama. Cersau romanilor chiar saraci , aprobarea numai pentru a le boteza un puradel si onorau nasul, cu ce credeau ei ca este mai bun. Dar acum dupa cum vedeti  prin decaderea unor moderatori tv. ex.Teo care a fost prima care a adus tiganii si manelele lor la tv . incit, contra unor sume de bani poate modice au facut cel mai rau acestui popor. A  deschis placerea unor romani fara nici o demnitate, de a-si cheltuii banii pe aceste  melodii degenerate, din alte melodii de succes. Toate la fel de jale ale tiganilor, platite fara numar de oameni amariti care, isi dau piinea de la gura copiilor pentru a fi in trend cu moda adica tiganii, care acum constituie o tagma privilegiata, care  acumuleaza averi pe spinarea prostilor, fara a plati statului nici un  ban impozit. Tot acelas lucru se intimpla si cu ghicitoarele.
In concluzie vreau sa atrag atentia,  ca pe unde  umbla ei au un efect devastator impus, prin frica, asupra celor care sint neputinciosi,  impotriva acestor nemernici care sint ocrotiti si cultivati de conducerea tarii, explicit de primul om al tarii. Fie vorba intre noi dar, Presedintele tarii Traian Basescu nu ar  fi demn nici de a conduce o echipa de muncitori din constructii. Am jignii sefii de echipa, daca i-am compara cu el. Cred ca  numai o  campanie sustinutea pe multi ani de acum incolo, v-a mai ameliora tiganizarea Romaniei si a romanilor carora li se baga pe git aceste mizerii, socotite muzica .Lupta v-a fi grea, v-a fi care pe care, daca nu ii eliminam noi pe ei, ne vor elimina  ei pe noi. Tiganii au de partea lor conducatorii tarii pentru a ne prostii de tot, pentru distrugerea demnitatii acestui popor oropsit.Voi continua !
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/

miercuri, 8 septembrie 2010

Spovedanie

SUNT UN PACATOS, PARINTE !!!

La parintele Vintila
Vine-Arvinte, cam sfios
Si se roaga: - Fie-ti mila
De un suflet pacatos!

Chiar in saptamina mare
Cind tot omul e smerit
Si posteste cu-ndurare,
Uite, am pacatuit !

-Ai furat ? intreaba popa
-Nu prea sfinte! Fara vrere
M-am dat raului si hopa
In gradina c'o muiere !

-Vai de mine, vai de mine...
Greu pacat ai savirsit...
Insa daca-mi spui cu cine,
Poate vei fi mantuit.

-Nu pot, a raspuns Arvinte
Sa-mi fac chinul si mai greu
Nu pot s-o divulg Parinte
Ca ma bate Dumnezeu !

......Era'nalta si frumoasa,
Parul blond si ochi de jar,
Gura dulce,voluptoasa,
Dintii de margaritar...

-Nu cumva ai fost cu Tantzi
Din Smirdan, de peste drum ?
-Nu pot s-o divulg ca Domnul
Ma trazneste chiar acum !

.....Si-avea flori la cingatoare,
Trup de crin imbobocit,
Mijlocel de fata mare,
Numai buna de iubit..

-Poate-ai fost cu Mitza Creatza
Cea usoara ca un fulg ?
-Cere-mi tot, ba chiar si viata,
Insa nu pot s-o divulg !

......Durdulie, 'mbujorata,
Numai cintec, numai joc,
Cind te-a strins in brate-odata,
Ai simtit in vine foc !

-Mai Arvinte-ai fost cu Leana
Care sade pe Neptun ?
-Oh! Degeaba-mi zgindari rana,
Fiindca tot nu pot sa spun !

.....O comoara tainuita,
Fruct in dragoste scaldat,
Toata plina de ispita,
Toata plina de pacat!

- Bine,du-te ,mediteaza,
Si vii miine mai dispus,
Domnul sa te aibe-n paza!
-Sarut dreapta ! Si s-a dus .

Ajungind in colt, ca vintu'
S-a-ntilnit cu Calistrat
Care ntreba: -Ei, Prea Sfintul
De pacat te-a dezlegat ?

-Inca nu ! raspunse Arvinte
Foarte vesel si vioi,
Dar aflai de la Parinte
Inca trei adrese noi !

Buletinele cu cip din Germania au fost sparte de hackeri, inainte de lansarea oficiala din noiembrie.


La emisiunea “Plusminus” difuzata de televiziunea germana de stat ARD, echipa de hackeri Chaos Computer Club a reusit sa extraga date confidentiale din noile carti de identitate cu cip, prevazute sa intre in circulatie in Germania de la 1 noiembrie 2010. Pentru a scana documentele, acestia au folosit chiar un scaner RFID pus la dispozitie de autoritati fiecarui posesor de nou document, dispozitiv prevazut pentru realizarea de tranzactii financiare pe internet prin intermediul calculatorului. Datele extrase din document de hackeri sunt amprentele celor doua degete si codul PIN de 6 cifre ce reprezinta semnatura electronica.
Un alt risc in folosirea documentelor cu cip este dat de faptul ca exista posibilitatea(cu ajutorul unui virus Troian) sa se memoreze tastele folosite pentru introducerea codului de 6 cifre, in cazul in care nu se foloseste scanerul RFID.
Autoritatile germane, fiind surprinse de aceasta vulnerabilitate a noilor documente, resping cele prezentate la emisiunea “Plusminus”, iar un expert in tehnologia identificarii persoanei afirma ca totusi este un progres aceasta combinatie dintre un cip si un cod PIN, fata de sistemul clasic de pana acum format din utilizator si parola. Trebuie sa precizam ca noile documente din Germania sunt asemnatoare cu cele ce vor fi introduse in Romania de la 1 ianuarie 2011. Prin urmare, un alt motiv de a refuza aceste acte este nesiguranta datelor personale, cu care un necunoscut poate utiliza banii pe care ii aveti in contul bancar asociat semnaturii electronice si poate savarsi delicte fiind identificat cu identitatea dvs.
Mai jos puteti vedea cum aceiasi hackeri au reusit publicarea amprentelor ministrului de interne german, Wolfgang Schauble, pentru a arata nesiguranta folosirii datelor biometrice in cadrul actelor de identitate.
Sursa: Apologeticum
http://blog.nouadreapta.org/

marți, 7 septembrie 2010

Scrisoare catre guvernul Romaniei ! de Adrian Paunescu

Ce sorcova si târguri ai în steag
Si ce posirca îti balteste-n sânge,
Guvern al inanitiei, beteag,
De nu auzi Ardealul care plânge?

Tu nu-ntelegi cosmarul vietii lor
Ca sunt abuzuri cu nemiluita
Si ca n-au cui sa-i ceara ajutor
Românii din Covasna si Harghita?

De propria ta tara te feresti
Si imposibil s-o conduci îti este,
Ca ai ajuns sa fii, la Bucuresti,
Guvernul unei alte Budapeste.

La noi acasa, altii sunt stapâni,
Bati temenele la Înalta Poarta,
… Persecutati, doar fiindca sunt români,
Românii din Ardeal nu te mai iarta.

Guvern de indigo si din mancurti,
Te blestema, descoperindu-ti vina,
Ceilalti români, vânduti la alte Curti,
În Basarabia si Bucovina.

Guvern al României, surdomut,
Esti plin de pacaleli si plin de fumuri,
Dar clopote de moarte au batut
Pentru acest popor ajuns pe drumuri.

Ca-ntr-un cosmar, te caut si te strig,
Sa nu mai tot sucesti cutitu-n rana,
Prin lanturi si prin foame si prin frig,
Însângerând conditia umana.

Tu esti în stare sa ne-ntorci pe toti
La cea dintâi Comuna Primitiva,
Sa fim un neam de criminali si hoti,
Ce-si jefuieste propria coliva.

Guvern fara de tara, pune punct
Acestei fraze care te cuprinde
Si-ngroapa idealul tau defunct
În groapa României suferinde.

Si lasa-ne! Dispari în mod brutal,
Elibereaza, cu grabire mare,
De boala ta, românii din Ardeal,
Guvern murdar de propria tradare!

http://garduldefier.wordpress.com/
http://odorica.blogspot.com/

http://exploziv-news.ro/


http://singurafelina.blogspot.com/

Fiul lui Constantin Noica traieste ca un pusnic in Apuseni

Rafail Noica trăieşte de 17 ani într-o solitudine aproape totală, hrănindu-se cu legume pe care le cultivă chiar el într-un solar.
Rafail Noica a îmbrăcat straiele monahale în 1965
Răzvan Noica s-a născut în 1942 şi a părăsit România la vârsta de 13 ani, alături de mama sa englezoaică, Wendy Muston, şi de sora sa, Alexandra. A devenit călugăr în 1965, la mănăstirea britanică Essex, primind numele monahal de Rafail. S-a întors în România în 1993, iniţial pentru o scurtă vizită, însă a decis să rămână definitiv într-o o sihăstrie îndepărtată din satul Lăzeşti.
De atunci, fiul reputatului filosof Constantin Noica trăieşte într-o solitudine aproape totală, hrănindu-se cu legumele pe care le cultivă el însuşi într-un solar.
Sursa: Realitatea.net
http://blog.nouadreapta.org/

luni, 6 septembrie 2010

Maresalul Ion Antonescu si Horia Sima 1940 speech 6 oct.1 milion participanti


La implinirea unei luni de la preluarea puterii la 6 sept.1940 (azi se implinesc 70 de ani)..

Nedreptate strigatoare la cer

La fiecare emisiune de stiri trebuie sa ma enervez. Asta pentru ca vad grija  tarilor occidentale fata de  taberele de tigani, fata de tiganii in general. Nu stiu cum sa le mai ia apararea. Lor tiganilor care nu mai au ce fura in tara si si-au luat Europa in cap, ca au ce fura, de la cine cersi.
.
De noi, romanii cine are mila, un popor subjugat in afara cirmuitorilor spre dezastru si de clanurile de tigani nemilosi? Cine plinge romanilor de mila ajunsi prin hotii, amenintari, batai  in  strada. In stada boschetari au ajuns nu numai cei care au fost lenesi, sint oameni care au fost harnici si onorabili chiar cu studii superioare, dar imbatrinind au devenit neputinciosi si pe casele si bunurile lor au pus ochii clanurile de tigani. Inselindu-i ca ii vor ingriji sau, cu forta,  prin batai si amenintari au fost obligati sa semneze sau nu (cu ajutoruil notarilor si judecatorilor corupti), ca le dau casele si astfel au fost aruncati in drum. Pentru ei  ce organizatii internationale ridica glasul? Pentru noi un popor,  supt de vlaga si prin indatorare in afara de conducatorii tarii  prin care sintem  spoliati si aruncati in miZeria strazii si implicit spre moarte de clanurile tiganesti criminale, care au impartit tara,noua romanilor cinstiti, romanilor de rind cine ne ia  apararea? Numai tiganilor care au fugit din tara, cind e ngreu si s-au dus sa jefuiasca pe cei din tarile bogate li se ia apararea? Ei spun mereu ca vor sa traiasca bine fara munca, nu pomenesc de munca nici ca de ciuma.
De aceea sint  de acord si spun cu toata responsabilitatea cu politica  miscarilor si partidelor de extrema dreapta, de-a lungul timpului caci au  doverdit ca au avut dreptate, cind au hotarit ca aceasta etnie trebuie marginalizata la maxim caci este o plaga purulenta, care trage societatea inapoi. Nici tarile bogate nu fac fata invaziei de lacuste tiganesti, carora le dau bani numai sa plece(sa aiba de unde se intoarce inapoi).
Daca  Germania a avansat  si in anii 1930-1940 dupa razboi este ca nu au avut pe teritoriul lor, hoardele de tigani infractori si lenesi, ca altfel (bineinteles daca nu ajungeau la soluitia finala) erau si ei de plins, cum sintem si noi acum, cind tiganii ne fura totul si cei mai puternici banditi au imparttit tara in clanuri, pentru a jefui locuitorii incapabili sa se apere, caci statul nu le ia apararea, sa lupte contra tiganilor. Guvernantilor le convine, le vine manusa situati a asta. Tiganii sint stapini si isi asigura  traiul bun (fara a plati taxe statului si a fura si energia electrica si gazele naturale) cu chefuri  si nunti la care iau parte si primii oameni in stat(de parca nu stiu ca totul este furat),de pomina si romanii de rind sint preocupati sa se apere singuri dupa puterile lor fara  Politie si Jandarmerie si nu mai au ochi sa vada cum sint  distrusi de  politicieni, organismele statului si clanurile tiganesti.
Sint de acord cu politica de extrema dreapta , caci istoria a demonstrat ca au avut dreptate.Nici acum nu vedem???  Cum am promis am sa continui aceste articole,  pentru a arata cit de  jos am ajuns datorita tripletei, politicieni, stat,  clanuri tiganesti. Pe hoardele de tigani sa-i tina sanatosi  arile cu educatie subtire, noua nu ne trebuiesc, nu vor sa vina ca de la noi, nu mai au ce fura. Clanurile tiganesti puternice au preluat controlul. Sint contra  luarii unui nou imprumut de la FMI, pentru a fi furat de guvernanti si a ramine noi, tot poporul bun de plata. Stiu ca nu se intimpla asa, dar  vreau sa se vada ca mi-am spus parerea cu curaj, fara frica. Si nu in ultimul rind vreau sa evidentiez ca, moderatorii si invitatii in dezbaterile televizate  se gudura ca niste ciini batuti si chemati imnapoi la cel care i-a batut, pe linga clampanitorii putetii pe care nu i-ar opri nici un cutremur de 10 grade, de la timpeniile lor spuse ca o poezie. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/  si   http://singurafelina.blogspot.com/

duminică, 5 septembrie 2010

Intelectualitatea legionara

Foto : Radu Gyr poet legionar (19o5-1975)

Voi n-ati fost cu noi în celule
să stiti ce e viata de bezne,
sub ghiare de fiara, cu guri nesatule,
voi nu stiti ce-i omul când prinde să urle,
strivit de catuse la glezne.

Voi n-ati plans în palme, fierbinte,
strapunsi de cutitul tradarii.
Sub cer fără stele, în drum spre morminte,
voi n-ai dus povara durerilor sfinte
spre slava si binele tarii.

Citeva versuri din Poezia de Radu Gyr, "Voi n-ati fost cu noi in celule"
si citeva versuri de poetul Ion Barbu(fiul judecatorului C. Barbilian), din poezia Isarlik.

- Isarlîk, inima mea,
Data în alb, ca o raia
Intr-o zi cu var si ciuma,
Cuib de piatra si leguma
- Raiul meu, ramâi asa!


Acum pe 6 sept. se implinesc 70 de ani de la preluarea puterii de catre legionari si ne-am facut datoria fata de istorie, sa trecem in revista si oamenii sde cultura, mindria neamului nostru, care au facut parte din structurile legionare. Nae Ionescu, va amintiti de filozoful Nae Ionescu pe care il iubea printesa Cantacuzino Maruca, din articolul"Maruca cea cu feregea" si care s-a automutilat dindu-si foc la chip, cind acesta a parasit-o. Apoi a luat-o de nevasta si a intretinut-o pina la moarte compozitorul George Enescu, ce sa faca s-a sacrificat pt. iubire. Numai un artist putea face asta. Dar pentru patimile lui nu trebuie sa il dispretuim ci, sa ii pastram o vie amintire. Petre Tutea, a carei gindire nu o putem ajunge, la virste mult mai tinere, oricit ne-am stradui. Mircea Eliade mindrie mondiala, a intelectualitatii romanesti. Emil Cioran, tot asa, pe plaiurile Frantei este socotit, cel mai mare filozof al sec.XX, Ion Barbu(1895-1961) poet si matematician, Radu Gyr poet, Nechifor Crainic, poet si prof. de teologie(1889-1972), Dragos Protopopescu(1892-1948), scriitor, poet filozof, decapitat de Securitatea Comunista, Octavian Goga si altii de care nu-mi aduc acum aminte.. Acesti muntii ai intelectualitatii romanesti, atunci fiind tineri datorita elanului tineretii, au crezut din tot sufletul in schimbarea destinului tarii noastre, dar ei nu stiau ca soarta tarii noastre, era deja pecetluita de gigantul comunist, Uniunea Sovietica(rusii), care era la hotarele tarii si care incet dar sigur ne-a inghitit in totalitate pentru 5o de ani. In privinta secuimii, care isi cere dreptul la autonomie, pe mine si cred ca si pe generatia mea nu ne surprinde, deoarece in anii 196o cind eram la scoala, invatam si despre Regiunea Autonoma Maghiara si apoi am inteles ca comunistii prin forta(cu ajutorul rusilor), au inghiti-o usor ca nu aveau granita cu Ungaria, ci era ca si acum o enclava. Autonomia lor daca v-a fi, va fi numai de forma pentru mindria lor ca popor,fara nici un fel de efecte caci vor fi tot timpul inconjurati de regiuni romanesti. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
P.S. Sa nu uitam ca Legionarii, au alungat din tara pe Regele Carol II-lea si amanta lui Elena Lupescu, care dupa un periplu in America de Sud, s-au stabilit in Portugalia unde au trait fericiti si bogati(cu bogatiile luate cu un tren din Romania), pina la moarte fara sa munceasca o singura zi.
La 4 septembrie 1940, Legiunea a încheiat o alianță cu generalul Ion Antonescu, pentru a forma un guvern al "Statului Național Legionar", care l-a forțat pe Carol al II-lea al României să abdice în favoarea fiului său, voievodul Mihai. Ajunsă la putere, Legiunea a promulgat legi  foarte dure.