Reda-i copilaria lui Stefanut

vineri, 3 septembrie 2010

Amintiri despre Ceausescu

foto: Nicolae Ceausescu (1918-1989)
Cel mai bine l-am vazut pe Ceausescu, in iarna lui l982 - l983 . A venit in fiecare an pina in 1989.
.Lucram la u.m. .. laboranta. De mai mult timp se auzea, ca va veni Ceausescu in vizita de lucru. Eram in cladirea veche, nu se construise inca noua cladire. Lucram pentru export si Ceausescu voia sa vada cu ochii lui, cum merge treaba, de care raspundea Generalul Atanasie Stanculescu. Ne instruise dinainte sa punem mocheta rosie pe jos, era foarte lunga 3o-4o m. O tineam intr-un dulap, caci altfel se mudarea daca era pe jos in fiecare zi.Cind am fi auzit elicopterul, care ateriza in fata cladirii noastre, trebuia sa ne repezim la dulap sa punem mocheta, dar cind a venit nu am mai apucat caci, cum a aterizat elicopterul in minutul urmator a intrat pe usa si Ceausescu cu citiva din Min. Apararii in frunte cu Ministrul Apararii Gen.Constantin Olteanu, comandantul unitatii gen.Costica Draghici , Gen.Atanasie Stanculescu si seful nostru Col. Calapod Petre.Inainte de venire cu mult timp, n-i s-a spus sa nu ne ridicam in picioare cind vin, sa raminem cu miinile pe masa, sa nu facem nici un gest, mai ales nici un gest brusc caci, este inconjurat de securisti tragatori. Si ne vor impusca, se va considera ca vrem sa il atacam. Ceausescu, era un om mic, fragil, si cind a ajuns in dreptul meu, s-a oprit si a stranutat. In acel moment, am vazut fata lui ca un rotund de palma, zbircit ca o maimutica, alb la fata si cu pistrui.Eu inghetasem, caci toti se oprisera, nu am zis nici "noroc cu sanatate". Atunci mi-am dat seama, ca nu este un om puternic, ci este sustinut de securitate sus, ca sa-si mentina privilegiile.El era, ca un mutunache al lor si daca ar fi vrut l-ar fi aruncat cit colo, cum s-a si intimplat la revolutie dar atunci, nu erau pregatiti sa ocupe posturi bune. Asta s-a vazut la revolutie. A plecat repede dupa ce col. nostru i-a dat un raport, din care nu stiu ce a inteles Ceausescu.Totul a fost modest, a plecat repede si deci,se putea veni fara pompa daca vroia sa vada, prin surprindere ce se intimpla in tara.Ceva amuzant a fost cind inainte sa vina Ceausescu, cu citeva zile l-am vazut pe col. P.C.ca facea repetitie in oglinda la wc(caci era wc comun) cum sa-i dea raportul, batea din calciie, ducea mina la chipiu si spunea raspicat "Tov. Comandant Suprem, va raportez"si asta de mai multe ori ca exercitiu. Noi ne prapadeam de ris si povesteam mereu, dar col.lua totul in serios, caci era o catastrofa sa nu-i reusasca si incepea sa se bilbiie. Capul sus, pieptul inainte !!!papapa

joi, 2 septembrie 2010

Armata romana (http://mapn.ro/)eroica, dar declarata invinsa la sf. celui de al 2-lea razb.mondial

Romania, intrata a doua oara in razboi pentru recuperarea Ardealului, care acum este oferit gratis ungurilor, pentru mentinerea la putere a unei bande de infractori. Unde este patriotismul nostru ????
http://singurafelina.blogspot.com/

Pa...uri

CORUL CARE LE-A CINTAT PARLAMENTARILOR IN PRIMA ZI "CRAI NOU" si "MULTI ANI TRAIASCA"(ca doar traiesc bine pe spinarea noastra incovoiata de  impozite  si datorii).

Ce mult m-am mai bucurat ieri cind am vazut la tv. ce veseli erau conducatorii tarii erau ca la nunta, nuntasi chercheliti.
Ce bucurie, erau veseli, rosii in obraji, rideau si erau cu miinile pe sus. Mai ales presedintele  cind cerea si mai mare austeritate, ridea in hohote. Sa mai taie din salariile alea  nesimtite de 300-400 lei.O pensie la unul care nu a muncit in viata lui, este de 350 lei. Asta da dreptate. Si Videanu era in extaz cu miinile pe sus ca, era multumit si economia tariii o lasase in cadere libera asa putina cit era ea.
 Se merita sa te  bucuri ca, doar ai facut pentru binele tarii.La intilnirea  partidului cu presedintele tarii propun sa nu se mai consume bauturi alcoolice,  pentru ca da rau la populatie care se uita si nu le vine a crede.Nu toti tin la bauturi alcoolice tari, numai unul si el cam......
Parca am zarit cu ochii mintii in miinile ridicate ale lui Videanu, o sticla cu vin rosu in semn CA MIREASA A FOST FATA MARE.

miercuri, 1 septembrie 2010

Salvador Allende( 1903-1973) - generalul Augusto Pinochet (1915-2006)

Foto:Salvador Allende (1903-1973), Presedintele Republicii Chile comunista 1970-1973 si Augusto Pinocet.

In anul 1973, a avut lovitura de stat militara in Chile condusa de generalul Pinochet.S-a instauirat legea martiale. Printre victime a fost si Salvador Aliende seful statulul comunist recent instalat.La noi in tara a aparut o carte, despre aceasta lovitura de stat pe care am cumparat-o si am citit-o cu frenezie. Eram de acord datorita lipsei mele de experienta politica, ca s-a facut o crima, o nedreptate. In Romania comunista au venit citeva mii de comunisti chilieni acordinduli-se azil politic. Dar la noi in tara nu au stat decit citeva luni. Si au fugit de comunismul dictaturiii familiei Ceausescu care, atunci nu era asa de adinc inradacinata. Intre timp mi-am schimbat pozitia si dupa ce l-am vazut pe gen.Pinochet pe toate televiziunile lumii condamnat, m-am gindit ca ar trebui sa i se aduca multumiri.Unde era acum Chile, daca raminea regimul comunist condus de Salvador Aliende?
Nu sint de acord cu guvernarile de extrema dreapta. Am citit undeva ca ele sint bune pe termen scurt, pina se instaureaza ordinea. Si legea martiala la fel. Nu ca la noi s-a abolit pedeapsa cu moartea, dar noi sintem omoriti prin infometare, fara tratamente , de suparare ca ramin fara serviciu, din lipsa de bani pentru medicamente, din cauza nedreptatii justitiei si a celor de orice fe.Nu voi mai sterge articolele in care sint jignita si denigrata, caci nu pot sa fiu o imbecila numai, ca sa dea frumos. Asa cum uleiul cu apa nu se amesteca oricit am incerca, tot asa extr. stinga cu extr.dreapta nu se vor accepta.Ati vazut ce frumos s-au descurcat chilienii cu victime putine lacutremur, caci constructiile sau facut ca la carte, nu s-au furat materialele ca la noi.Au simtit pe pielea lor Legea Martiala. Ce s-ar intimpla la noi cu un cutremur ca al lor? Cladirile toate sint subrede dar se vede dezastrul numai la drumuri.
Numai maturind in mod brutal si repede, fara menajamente(daca nu se sparge coaja nu se poate minca oul), aceasta banda de mafioti care ne fura imprumurile pe care le vom plati noi zeci de ani de acum incolo si urmasii nostrii, numai asa putem sa speram in viitorul apropiat la o viata mai buna. Pe noi (cei care sintem contemporani), ne-au condamnat la moarte. Aceasta este parerea mea personala. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

marți, 31 august 2010

1 septembrie 1939

1 septembrie, ora 04:45 dimineata: cuirasatul german Schleswig-Holstein deschide focul asupra bazei poloneze Westerplatte, in apropiere de Gdansk. Se intampla in 1939, iar salvele cuirasatului german au reprezentat primele lovituri de tun ale celui de-al Doilea Razboi Mondial, de la debutul caruia omenirea comemoreaza maine implinirea a 71 de ani.


Odorica Ion(Brasov) http://blog.nouadreapta.org/

Apel de disperare

Jurnalist la Realitatea, un mesaj de disperare: “Dacă nu ne recuperăm banii restanți direct în mormânt mergem”


Publicat30 August 2010
Tags
Aceasta este scrisoarea mea către colegii din Realitatea Media. Ți-aș fi etern recunoscător dacă ai publica pe site-ul tău apelul meu. Să spunem că vine de la ostașul necunoscut. Nu de alta, dar dacă nu ne recuperăm banii restanți direct în mormânt mergem”. Așa începe un mesaj anonim trimis de “Primul angajat care va intra în grevă de la 1 septembrie”. Un mesaj/apel din care reiese atmosfera de lucru într-un moment de criză. Iată-l:
“Nu vă cunosc pe toți. Mi-ar fi imposibil. La fel cum nu îmi cunosc toți verișorii, toate mătușile. În ambele situații însă suntem o familie. Una numeroasă. În copilărie, când făceam câte o prostie, tata era primul care mă disciplina. Sora mea mai mare nu a încetat niciodată să se împotrivească și să se așeze între mine și el. Cu toate că era conștientă că am făcut o prostie și ar trebui să fiu pedepsit, nu mă putea privi încasând curele peste palme. E o chestie de sânge. E în sângele nostru să fim jurnaliști.
Suntem jurnaliști când îi apărăm pe cei săraci puși de către Guvern să facă sacrificii și mai mari. Suntem jurnaliști când dăm dreptate patronatelor. La fel de jurnaliști când promovăm mișcările sindicale. Nu suntem însă jurnaliști pentru noi înșine.
Am acceptat o situație ciudată – să fim puși în ipostaza de a urla despre încălcarea drepturilor pensionarilor, bugetarilor, PFA-urilor, medicilor, pacienților sau mamelor, dar să fim muți când ni se încalcă nouă drepturile. Cu bună știință continuăm să urlăm pentru alții în timp ce banca ne ia casa, firma de leasing ne ia mașina, Provident vine după împrumutul de 3 lei făcut pentru pâinea zilei de mâine… Cu bună știință aplecăm capul când managerul ne spune că nu sunt bani pentru salariile noastre printr-un mail trimis din Bahamas unde face team-building cu colegii manageri din trust. Cu bună știință acceptăm amenințarea că mâine nu mai avem loc de muncă dacă nu continuăm să acceptăm să lucrăm fară să fim plătiți.
Compostăm cu putere biletul de RATB care a luat locul bonului de la benzinărie. Nervii, frustrarea, depresia, revolta. Toate rămân în autobuz după ce coborâm în fața Casei Presei Libere. Se pierd printre norii de transpirație mascată cu parfumuri de firmă, sunt domolite de vocea ridicată care ne oferă leucoplast cu rivanol la 1 leu. Intrăm în Casa Presei Libere cu capul plecat și ieșim cu capul mână. Sabia managerului nu iartă pe nimeni.
Am transmis live greve generale, greve japoneze, proteste spontane. Am transmis live negocieri între sindicate și guvern, am transmis live negocieri peste negocieri. Măcar atât să fi învățat: să fim solidari. Să protestăm. Să nu mai stăm ascunși sub talpa managerială ci să ne ridicăm pe propriile picioare, să deschidem propriile guri și să ne cerem banii. Să ne cerem drepturile. Să nu mai fim proprii noștri gropari. Cimitirele sunt deja pline.
Newsin, mă auzi?
The Money Channel, mă auzi?
Realitatea FM, mă auzi?
Realitatea TV, mă auzi?
Romantica, mă auzi?
Suntem o familie. O familie cu o voce puternică. Unul lângă altul suntem în stare să ne redobândim drepturile. Dezbinați, să ne fie țărâna ușoară.
Semnat:
Primul angajat care va intra în grevă de la 1 septembrie.”

Scrisoare deschisa catre toti...... (ciorna)

Foto: Parlamentul European(are ochi si pentru noi care suferim in tacere ?)

Niciodata in toata istoria poporului nostru, nu am fost intr-o situatie mai critica decit acum.Nici in anii 1939-1940 tara nu era atit de vlaguita. Dar tot lasitatea unor conducatorii a facut posibila intrarea in istorie a tarii care nu a tras un foc de arma la granita, atunci cind am fost somati de catre rusi sa ne retragem administratia din Moldova NOASTRA si astfel am ramas in istorie cu aceasta pata de lasitate.Dar situatia tarii de atunci era alta si aveam incredere in viitor, ca putem schimba situatia mai devreme sau mai tirziu.Leul era puternic era leu aur, valabil recunoscut peste tot in lume, industria era puternica, insumarea averilor tuturor industriasilor impreuna cu bogatiile tari, aur, petrol, carbune, griu , Romania fiind grinarul Europei ne facea sa credem ca la capatul tunelului de conjunctura, ne asteapta un viitor luminos. Totul in acele momente de cumpara era trecator.Ce insemna o perioada de citiva ani pentru istoria omenirii, o clipire?
Dar acum daca ne uitam vedem situatia cea mai dezastruasa a tarii si poporului nostru din ultimii 2000 de ani.
Parca nu mai avem scapare, in viitorul apropiat.S-a spus mereu ca tara noastra pentru ca , are un popor bicisnic si incapabil de asi alege conducatorii v-a pieri de pe harta Europei. Nu vreau sa aud de aceasta situatie caci, romanii sint capabili dar sint manipulati.Foamea si saracia i-a transformat.
Sub conducerea acestor canalii criminali, am ajuns in scurt timp in situatia de fata.
In primul rind este conducerea tarii din ultimii 20 de ani. Au vindut pe nimic totul incepind cu fabrici, uzine(pe care le-au numit mormane de fier vechi) si continuind cu bogatiile tarii aur, petrolul, gazele din subsol, bancile, minele de carbuni nu ca sint paguboase, sint intretinute de stat din motive politice si datori statului cu miliarde de euro.A mai ramas Rosia Montana.
Nu in ultimul rind este datoria mare facuta la FMI, Banca Mondiale si a altor banci.Datorie care pentru stingerea ei, vor trece zeci sau sute de ani de umilinte, foamete, saracie, boli.
Peste aceste mari nenorociri abatute ca uraganul asupra noastra este si problema ungurilor care profitind de dorinta venala a primului om al tarii (vai de noi) , au cistigat teren fiind mereu cooptati la toate guvernele care s-au succedat in tara. Acum politica lor cu reacredinta fata de romania, RAPT din trupul tarii, a dat roade si curind se va incununa de succes.
Si nu in ultimul rind este plaga supurinda a tiganilor, care ne storc de vlaga si de ultimele bunuri care ne-au mai ramas. Ne baga spaina in oase cu comportamentul lor de-a dreptul crimial, lasati de autoritati sa zburde in voie. Ei sint cei care ucid batrini, ca sa le fure pensia,fac legea in orase, dispun cu usurinta si cu ajutorul notarilor si judecatorilor la luarea cu japca a caselor oamenilor neajutorati, fac camata dupa legea lor legea tiganeasca a violentei, sint beneficiarii a ajutoarelor sociale de tot felul. Asa mizerabili milogindu-se cum ii vedeti,condusi cu pumn de fier si fara scrupule, de liderii lor fac avedarate ravagii in insasi fiinta poporului nostru. Distruge poporul de la temelie. Nimeni nu vede nimic, se lasa totul la voia intimplarii. Anunturile din ziare pentru a cumpara locuinte, sint conditionate de faptul ca, sa nu fie tigani in bloc. Ca daca e o singura familie sau mai grav 2 gata s-a dus linistea ta, esti implicat fara voia ta in batai, amenintari, devalizarea apartamentului la indicatiile lor, autointitulindu-se sefi de scara, trepte, etc.
Romanii nostrii adevarati traiesc in adevarata enclave , avind legatura doar cu neamurile, prietenii, colegii de serviciu, izolindu-se din ce in ce mai mult,chiar aducind in preajma prieteni necuvintatori.
Nu vor sa stie ce este afara,urgia dezlantuita, daca bineiunteles are un venit cit de mic dar sigur siconfortabil pentru a nu avea nevoie de altii. Restul Dumnezeu cu mila sint aruncati in drum de catre conducerea tarii ajungind in somaj, neplatirea datoriilor la banci ii arunca in strada, luarea unor bani de la camatari le pune viata lor si a familiilor lor in pericol, bolile psihice si ale trupului nu sint tratate la timp. Autointerzicerea mersului la doctor si a tratamentului adecvat din lipsa de bani.
Ce viitor avem noi acest poppor, macinat de boli si de jaful organizat de alesii nostrii, care ne jefuiesc si de urmatorii 100 de ani transformindu-ne acum in secolul 21 intr-un popor de vite, robi cu toate ca sintem membrii ai U.E.cu drepturi depline?
Ce face U.E. ? Nimic, ne lasa sa ne autodistrugem singuri. Ce este mai sigur decit sa fim distrusi din interiorul tarii de catre proprii nostrii alesi. Capul sus, pieptul; inainte !!!! papapa (voi continua, asa cum am promis).
http://odorica.blogspot.com/

luni, 30 august 2010

Plaga infractionalitatii tiganilor asupra Romaniei si a Europei.


Vreau ca de acum incolo sa ma inregimentez in apararea romanilor, care suporta toata mizeria in tara, Romania in care nici plaga tiganeasca, nu vrea sa traiasca.
Voi face articole si mai violente poate, asa ne vom trezi si ne vom scutura de acest jug al tiganilor, clasei politice si a ungurilor care profitind de conjuctura politica de la noi din tara, de dorinta venala a Piratului chior de a ramine la putere cu toata banda lui, pina la indatorarea tarii pe cel putin 100 de ani, ei ungurii cistiga batalie dupa batalie potitica, asa incit miine vom merge la Brasov cu pasaport..


Foto:tigani explulzati din Franta(daca le sint asa de dragi incit 40 de organizatii fac demostratii pentru ei de ce nu ii pastreaza? Ii oferim gratis cu mare placere. Macar 20 de org. din Paris, sa faca demonstratii in apararea romanilor, ca sintem supusi la inanitie).Nici tiganii nu mai vor in Romania.

Acest articol precedent este pimul, din cele ce le voi scrie cu adresabilitate la etnia tiganilor care de-a lungul timpului si mai ales acum AU FACUT CEL MAI MARE RAU ROMANIEI, pentru a intari renumele rau la adresa romanilor.
Vad ca nimeni in nici o ocazie nu ne ia apararea, de parca poporul roman este un popor de cersetori, hoti, inselatori, criminali intr-un cuvint, o plaga a omenirii.
Noi care suferim atita in tara din cauza acestor conducatori criminali, care ne infometeaza, ne iau dreptul la ingrijirea sanatatii, la invatamint, intr-un cuvint ne-au luat dreptul de a trai, noi cei 20 de milioane de romani, sintem aruncati cu totii la periferia societatilor lumii europene civilizate. Nu face nimeni demonstratii in apararea noastra.Noi nu sintem socotiti nici cit tiganii, care au toate drepturuile mai putin dreptul de a fi cinstiti si a muncii. Noi romanii, grosul poporului, care in mod tacut ne zbatem in saracie,de noi nu se pomeneste ca noi nu mai sintem un popor de sine statator, sintem asimilati la tiganii infractori, nu meritam atentia nimanui. Nu neg si printre romani sint infractori caci, padure fara uscaturi nu exista, dar padurea tiganilor e plina numai de uscaturi care, sint cainati si se mobilizeaza zeci de mii de militanti pentru drepturile omului in apararea acestor tigani, plini de defecte niciodata ameliorate dea lungul a sute de ani, in Romania si noi romanii muncitori si cinstiti sintem dati la o parte ca o cantitate minima si inferioara si sint scosi in fata numai drepturile tiganilor.
De aceea sint indignata si am scris ca vreau si eu sa am drepturile tiganilor, sa nu mai fiu si eu ostracizata de catre mintile luminate ale tarilor civilizate care organizeaza marsuri de sustinere a tiganilor infractori dar despre un intreg popor, care traieste in teroare de frica tiganilor, cu concursul conducatorilor tarii nimic "mucles". Pentru ca miscarile de dreapta nu se ocupa decit de unguri, lasind aceasta plaga care a cuprins toata tara si Europa sa infloreasca, eu de aici incolo cind am ocazia am sa arat adeverata fata, a acestui popor migrator de aprox.1000 de ani pe care nu a putut stapini si supune nimeni pina acum, dar nedrept asimilati poporului nostru.
Am mai scris multe articole acum 3 ani despre tigani, in care am aratat cum erau tratati inainte si despre cum au reusit sa-i supuna comunistii. Ei au fost cit de cit stapiniti in perioada cit au fost robi(am un dinte si impotriva domnitorilor si marilor boieri care au adus in tara ca robi, acesti purtatori ai infractionarlitatii de la originea lor.
Boierii aveau la curtile lor tigani robi care erau administratorii mosiei, vatafi care stiau cum sa puna de robi la punct, chiar folosind violenta.Dar acestia proveneau de la tigancile tinere, cu care avusesera boierii relatii intime si cum stiti singele apa nu se face, deci acesti vatafi erau de partea lor si se mindreau ca au pe insusi boierul ca tata, chiar daca nu erau recunoscuti.Pentru ca atunci nu erau saloane de masaje erotice ca acum, aceasta placuta munca o faceau micile tigancuse atunci cind faceau, pentru ca asa era moda frectii la picioarele stapinilor boieri.Era o mare cinste pentru neamul tiganesc, sa fie tigancusa cit de mica, dar frumusica si sanatoasa sa fie aleasa la masaj erotic. Si mama si toate rudele ei primeau slujbe la curtea boierului(nepotism), ca bucatarese, ingrijitori de cai, birjari si aveau prin micuta tigancusa aleasa, acces la un trai superior comparativ cu ceilalti robi tigani.
Am scris despre citeva cazuri printre care unul a unui cuplu de tineri tigani indragostiti, care au sfirsit tragic in singe.Si presa vremii in jurul anului 1840, s-a ocupat de acest caz, care a ramas ca unui din cele mai tragice povesti de dragoste. Toata intriga si numele tiganului administrator am uitat-o caci, am fost fermecata de poveste si nu am notat nimic. Dar aceste povesti de dragoste sfirsite tragic sint cunoscute si urmasul direct al acelui cuplu a povestit, ceea ce am mentionat si eu acum.
Va repet am sa scriu de cite ori am inspiratie si ocazia despre acest neam blestemat care acum au cucerit tara cu plaga infractionalitatii fara limite. Trebuie sa fie cineva care sa puna degetul pe acest buboi supurind puroi care se sparge din cind in cind, improstind tot neamul romanesc cu dejectii.
Capul sius, pieptul inainte !!! papapa
http://brasov@nouadreapta.org

Cer drepturi ca tiganii din tara si de pretutindeni in EuropaVreau sa am aceleasi drepturi ca tiganii, numiti fraudulos fata de romani, rromi. Cu gindul poate ca, cit de curind Romania se va numi Rromania !
Vreau sa pot sa fur, fara sa fiu pedepsita.
Vreau sa pot contribuii, impreuna cu fratii mei in infractionalitate, in clanuri tiganesti violente interzise prin lege romanilor.Vreau sa port arme de foc si arme albe fara permis.
Vreau sa scuip, sa-mi arat fara rusine si frica de amenda, organele genitale.
Vreau sa oblig romanii prin amenintarea cu bataia sa miroasa pungi cu aurolac.
Vreau sa strig cuvinte murdare si obscenitati, sa amenint cu judecata si nimeni sa nu ma ia in seama,(e tigan ce sa-i faci).
Vreau sa ma respecte romanii de frica si sa fie onorati daca ii salut ! Salutul meu jegos de tigan de care, nu are nimeni nevoie (doar de frica trebuie sa raspunda cei care au onoarea de a fi salutati, de un tigan infractor) doar pentru a-mi arata importanta.
Vreau sa bat animalele maidaneze si cu stapini, sa le chinuiesc si sa le omor in vazul mahalalei ca sa arat, ce tare sint si nu-mi sta nimeni impotriva.
Vreau sa rid de vecini ca au copii uriti, ca niste mostrii de care ma sperii si sa le plasez ciini de rasa ale vecinilor, ca sa nu mai faca copii uriti.
Vreau sa vorbesc ca o veritabila centurista, sa fiu de acolo, sa stropesc oamenii cu dejectii verbale :))) Sa fiu voyor pe la geamurile vaduvelor singure.
Vreau sa construiesc fara autorizatie si sa nu fiu amendata de catre autoritati de frica tiganilor.
Vreau sa fur energie electrica si gaze fara consecinte.
Vreau sa fiu ca si acel imparat sau rege tiganesc, despre care s-a aratat la tv.ca fura printr-o conducta groasa, gaze naturale folosite la topirea metalelor pentru prelucrare in folosul curtii imperiale(plumb si cupru). Ai mai auzit ceva de acest caz? Doar era nevoie de voturile tiganilor de sub autoritatea Imparatului, rege ce o fi el.
Vreau sa cersesc cu toate ca, beneficiez de ajutor social si cu banii din cersit, in strainatate, sa-mi fac palate cu turnulete si in curte sa am mercedes.
Vreau sa bat, sa omor si sa fiu pedepsita, la sfintul asteapta. Vreau sa fac cele mai mari blestemati si sa dau cu tifla tuturor romanilor si autoritatilor.
Vreau sa-mi terorizez vecinii, sa ma impun ca lider in ale scandalurilor peste tot. Vreau sa injosesc femeile romance, sa le violez (gasesc eu cu ce).
Vreau sa injosesc Armata Romana,pe care sa-i oblig sa strige cind dau spargeri in apartamente "sint de acord si va sustin".
Vreau ca pe lasii romani, sa-i fac slugile mele in ale infractiunii.
Vreau sa injosesc Politia, profitind de lipsa lor de experienta si naivitatea lor.
Vreau sa ma milogesc intr-una cind imi convine si este in interesul meu.
Vreau sa instaurez teroare intrind peste oameni in casa, ziua in amiaza mare, tipind sa ma ajute politia.Sa bat pina la saturatie in geam si usa cu pumnii si picioarele si prostii de romani sa nu protesteze sa nu cheme politia(si daca o cheama tot degeaba).
Vreau sa am mereu satisfactie vazind cum arunc porcarii tiganesti, cum lasii romani vazindu-ma violent pina la absolut, fug ca potirnichile.
Vreau sa nu las oamenii sa-si faca datoria pentru care sint platiti.
Vreau sa declar nebuni si prosti pe romanii care nu ma baga in seama.
Vreau sa strig ca ma priveste lumea pe geam si sint ofensata.
Vreau sa strig ca imi pute totul si nu accept faptul ca, toate aceste apucaturi mi s-a potoli cu o injectie cu zeama de GLONT
Asta vreau si vreau si vreau mereu sa am aceleasi drepturi ca tiganii si sa ma port ca in jungla, sa bag spaima in prostii de romani, ca asa merita. Mai ales ca numele nostru de rromi se apropie pina la ionfudare cu numele de roman.Asta se poate lua ca o gresala de tiparire, cu repetarea literei r din gresala. Ajutati-ma sa pot si eu sa devin un rrom autentic prin lege caci, prin inchiderea ochilor de catre autoritati nu-mi ajunge.
Vreau sa vad cum romanii fug de frica mea si autoritatile nu intervin ca sint neputincioase.
Vreau sa-i vad ingenunchiat pe prostii de romani, cu legile lor timpite cu tot.Azi fac ce vreau faralegiuire, miine cind dcesta tara blestemata de va numi RRomania, vreau am am legea de partea mea pentru a ma sustine, impotriva idiotilor acestora care nu vad cum am evoluat, incit am acaparat toata tara si am pus talpa mea jegoasa pe grumazul acestui popor prost.
Si vreau sa colind toata Europa lor civilizata, sa fac ca la Romania, sa ba groaza in civilizatia lor, sa fiu platita sa-i parasesc, sa iau banii si dupa o calatorie placuta in Romania cu avionul, sa ma intorc inapoi la ei dupa ce le-am cheltuit banii si sa o iau de la inceput mai cu sirg.
Asta vreau ca noi romanii sa fim ca tiganii sa ne batem joc de toti, de toate autoritatile romane sa facem toate faradelegile cu putinta si sa fin tratati cu ingaduinta c, doar sintem cetateni europeni.Va rog dati-mi OK-iul ca sa pot incepe campania de desteptare a romanilor inclusiv a jefuitorilor, de la conducerea tarii care sint ocupati cu jefuirea imprumuturilor luate acum de la FMI.
Ce ziceti pot incepe sa fac ce VREAU ?????????Vreau sa raspindesc TEROARE si FRICA, in rindul prostilor de romani lasi.Pentru aceasta situatie sintem toti vinovati noi romanii care ii lasam sa faca caca, in capul nostru si mai si multumim, conducatorii tarii fiind ocupati cu jefuirea tarii, partidele care sufera de pudibonderie, televiziunile care fac reclama tiganilor, casele de filme care fac filme si seriale numai cu tigani si nu in ultimul rind miscarile de dreapta care nu au inaintat proiecte de lege ferme impotriva tiganizarii tarii, cu toate consecintele ei si infractionalitatii fara limite si fara pedespe a tiganilor.
Mai presus de orice vreau sa am sau macar sa fiu intr-o banda de infractori care opereaza in strainatate, prin furat, cersit, prostitutie, sa vin in mahala cu masini cu volanul pe dreapta si geamuri fumurii. Din cind in cind la venirea la odihna de la furat, sa ma plimb cu limuzina(inchiriata cred)cu 10-12 usi si geamuri fumurii sa plezneasca de necaz, prostii de romani care pleaca acolo sa munceasca in constructii, la capsuni, la munci umilitoare cu toate ca unii au studii superioare, pe o leafa de nimic fata de afacerile tiganilor, aducatoate numai de lapte si miere. Dar tiganii au locuri in facultate pentru tigani. Se intra ca prin brinza si se iese in sex total.Acest articol este scris la nervi, dar am sa caut sa-l fac UCIGAS.

Cu toate seriozitatea de care pot fi in stare,
Odorica
Subiectul nu este epuizat, voi continua sa va arat argumente pentru care VREAU sa am aceleasi drepturi ca TIGANII, sa-mi fie viata plina de adrenalina ca, m-am saturat sa fiu o ROMANCA PROASTA.

Tot ce v-am scris VREAU, VREAU, VREAU !!!
http://brasov@nouadreapta.org/

duminică, 29 august 2010

Aviv Geffen Roder Rockhttp://roderrock.blogspot.com/

Compozitorul celebrului "La Chilia-n port" a fost inmormintat la Cimitirul saracilor.


Tulcea
Nea Puiu Spiru nu a primit niciodată aprecierea pe care o merita

A compus peste 200 de melodii despre Luncaviţa şi despre Dobrogea. Cele mai cunoscute piese ale sale, „Geamparaua Teilor“ şi „La Dobrogea“ au fost cântate în fiecare an la Sărbătoarea Teilor din Luncaviţa. La 84 de ani, nea Puiu, aşa cum îl cunoşteau localnicii, a trecut în nefiinţă. Un final trist, după o viaţă extrem de chinuită.

Nea Puiu Spiru a fost primul cetăţean de onoare al comunei Luncaviţa. S-a născut în 1926 în această comună şi, cu toate că ani buni de zile nu a mai avut voie să se întoarcă acasă, nu a uitat niciodată locurile natale

Trimis la muncă silnică

Părinţii lui erau oameni înstăriţi din comună, familie de senatori de Tulcea. În 1947, Partidul îi trimite părinţii la Canal, le confiscă proprietăţile, iar el este exmatriculat de la Conservator şi trimis la muncă silnică la Bicaz. În aceşti ani, Puiu Spiru este bătut, batjocorit, distrus psihic de liderii noului partid. În 1947 primeşte interdicţie de a se mai întoarce acasă.După mulţi ani de „reeducare“ este angajat pictor în Şantierul Naval Galaţi, unde a pictat propaganda partidului. În tot acest timp a compus cântece despre Luncaviţa şi Dobrogea. Pe ascuns, noaptea vizita satul şi pe foştii colegi. Atunci când era prins, primea bătăi crunte. În 1963 un vaporean din Luncaviţa îl înregistrează pentru prima dată pe un magnetofon. Aşa s-au păstrat cântecele cărora Puiu Spiru le-a dat viaţă.

Înmormântat în cimitirul săracilor din Galaţi
„După o viaţă extrem de chinuită, pe care nea Puiu ajunsese să creadă că i-a dat-o Dumnezeu cu un scop, sfârşitul lui a fost la fel de trist. A fost înmormântat în cimitirul săracilor din Galaţi“, spune Ştefan Ilie, primarul din localitate.

Cântecul „La Dobrogea“ (în care îşi imaginează cum ar putea ajunge acasă), a fost scris în 1948, aflat la muncă silnică la Bicaz. Cântecul a prins printre deţinuţi, a fost readaptat în continuu, şi s-a răspândit, însă nu în forma originală. Astăzi, acest cântec este interpretat de Nelu Ploieşteanu, dar şi de alţi artişti celebri, sub denumirea de „La Chilia în Port“. A fost interpretat, în această variantă, şi de Ştefan Iordache în „Cel mai iubit dintre pământeni“.Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de luni!
sursa:adevarul.ro/
http://blog.nouadreapta.org/

Nerusinarea nu are margini !!!Foto Razvan Teodorescu (n.1939)
Aseara am vazut la tv. o emisiune, la care printre altii erau invitati Silviu Prigoana si Razvan Teodorescu. Se vorbea despre biserici ca, s-au facut cu zecile de mii, in timp ce scolile de la 23 de mii au scazut la 4 mii. Intr-o localitate cu 20 de familii scoala s-a darapanat, in timp ce biserica creste si tot creste.
Dar ce este important in afara de poezia obligatorie, spusa de mincatorii de rahat ca toti sint vinovati, in ultimii 20 de ani, nu spun ca nu este adevarat, dar spun asta, pentru a disipa raspunderea actualului guvern care, a dus la pierzanie tara dindu-i un ultim bobirnac si a scapa ei de raspundere, care ar putea veni chiar IERI. Acesti domni il numesc aici pe regele gunoaielor Silviu Prigoana, nu mai contenea cu idioteniile lui, (am vazut ca si unul din fii lui intrat in politica, Honoius la 23 de ani ai lui aceeasi tactica folosita de a te toca la cap cu timpeniile lor pina te inebunesc de tot, fiind dublati si de o infatisare de broscoi riios profund antipatica) cu Casa Poporului, cu inchirierea spatiului, ca nu sint bani, visteria e goala, de parca am luat eu de acolo banii si ca toti sintem de vina in ultimii 20 de ani.
Dar cel mai important lucru este ca, un intelectual din nobilele familii vechi romanesti ca Razvan Teodorescu, pentru care eu in anii 1970 am facut un cult, cu o nesimtire demna de o cauza mai buna, aducea si el reprosuri de parca nici usturoi nu a mincat si nici gura nu-i miroase. Nu el a inscaunat tocmai prin prestigiul de care s-a bucurat, aceasta sleahta de nemernici in conducerea tarii? Nu el a moderat la tv. discutiile pentru presedentia Romaniei in 1990, unde in afara de Ion Iliescu mai era si Ion Ratiui si Radu Cimpeanu, ducind in derizoriu principiile lor si aratind ca Ion Iliesacu este cel mai bun? Atunci a avut un aport hotaritor la instaurarea acestui regin criminal de 20 de ani.
De atunci am vazut ca si-a facut neamul lui ca ris, ca ultimul parvenit.Sa fie pres.Televiziunii Romane sa fie ambasador in SUA, asta il interesa pe acest nemernic care acum cu o nonsalanta de nedescris, nu se arata contrariat ca educatia copiilor prin scoli este intr-o adevarata degringolada, la care a pus si el umarul.
In anii 1970 era idolul meu in mterie de istoric, eram mindra cind urmaream la tv. emisiunile lui despre istoria neamului nostru. Ziceam uite ca e chel ca Kojak(alt idol al meu), dar destept. Avem si nou Kojak al nostru, un adevarat intelectual.
La revolutie cind a aparut m-am bucurat si eram sigura ca el, v-a da un echilibru prin prestanta sa mizeriei, care se instala.Nu a fost asa, am inteles repede ca si el isi injoseste originea, trecind de partea puterii nou instalate si este un fripturist de rind.Mai are nemernicia, sa apara in fata oamenilor de buna credinta care au crezut in el, considerindu-l un intelectual veritabil si nu un pupincurist al puterii nou instaurate la revolutie, aducind prejudicii mari acestui popor, consecinte pe care le simtim si acum mai virtos ca inainte, dar vezi doamne criticate de regele gunoaielor brat la brat, cu un intelectual de rasa, in care noi am crezut ca niste prosti ce am fost.
Rusine sa le fie (vorba lui Basescu care spunea plingind: Sa-ti fie rusine Patriciu). Eu spun serios ca plinge sufletul in mine, cind vad atita neobrazare chiar la virsta senectutii,a lui Razvan Teodorescu. A fost idolul meu, acum il vad ca pe un IMBECIL.(Nu am amintit faptul ca, se zice ca este la origine evreu, pentru a nu fi acuzata de rasism).
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa