Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 28 august 2010

Gloria Gaynor I will survive

NUCHAKU FREESTYLE NUNCHAKUS

joi, 26 august 2010

Pasqual Pinon, omul cu 2 capete.


De-a lungul istoriei au existat persoane care au ieşit în evidenţă faţă de semenii lor prin anomaliile pe care le prezentau. Deşi în trecut societatea i-a ridiculizat adesea şi i-a persecutat pe cei care aveau o înfăţişare deosebită, astăzi acest tip de comportament nu mai este acceptat. Apetitul nesăţios al lumii pentru tot ceea ce este ciudat şi neobişnuit i-a adus pe mulţi dintre aceşti oameni în centrul atenţiei, transformându-i uneori în adevărate celebrităţi. Istoria a semnalat câteva exemplare extraordinare, a căror existenţă este un mister total.

O astfel de persoană, pe nume Pasqual Pinon, a dobândit o anumită faimă la începutul secolului al XX-lea. Timp de trei ani a fost principala atracţie a spectacolelor circului Sells-Floto, numai datorită faptului că avea două capete, situaţie cunoscută sub numele ştiinţific de parazit craniopagus. Omul nu avea două gâturi, ci cel de-al doilea cap ieşea ca o protuberantă din vârful craniului şi avea cam jumătate din dimensiunea unui cap de om obişnuit.

Pinon susţinea că cel de-al doilea cap avea autonomie şi că poseda simţul văzului şi al mirosului. Mai afirma şi că, până la vârsta de 20 de ani, putuse să şi vorbească cu gura celui de-al doilea cap. Dar la această vârstă suferise un accident vascular cranian, în urma căruia al doilea cap se atrofiase.

Medicii nu au dat prea multă crezare acestor afirmaţii, pentru că nu corespundeau cu ceea ce se cunoştea până la acea dată. Deşi se mai consemnaseră şi alte cazuri de oameni născuţi cu două capete, nu se ştia să fi existat sub această formă fizică. În puţinele ocazii când apăruseră asemenea anomalii, cel de-al doilea cap era aşezat pe craniul capului principal, în aşa fel încât cele două cranii să fie unite prin partea lor superioară. Un exemplu de astfel de „imagine în oglindă” se poate vedea în cazul miraculosului băiat cu două capete din Bengal şi, mai recent, al unei fetiţe născute în Republica Dominicană, Rebeca Martinez.

Oamenii de ştiinţă au tras concluzia că Pinon era fie un caz nou absolut remarcabil, fie o scamatorie de un fel sau altul. Ar fi fost posibil ca această protuberantă de pe craniul lui să nu fi fost un alt cap, ci un tip de tumoare neobişnuită. Poate că îşi pusese apoi o mască de ceară pe partea anterioară a acestei protuberante mari şi inventase povestea ciudată a tinereţii sale.

Iar dacă Pinon s-a făcut vinovat de accentuarea propriei diformităţi, atunci înseamnă că nu a fost primul în această situaţie.

Sursa http://lovendal.net/

miercuri, 25 august 2010

Indemn la lupta de Radu Gyr


Nu dor nici luptele pierdute,
nici ranile din piept nu dor,
cum dor acele brate slute
care să lupte nu mai vor.

Cat inima în piept iti canta
ce-nseamna-n lupta-un brat rapus ?
Ce-ti pasa-n colb de-o spada franta
când te ridici cu-n steag, mai sus ?

Infrant nu esti atunci când sangeri,
nici ochii când în lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
sunt renuntarile la vis.

marți, 24 august 2010

Astralul si calatoriile in astral

Este o regula printre ocultisti de a vorbi despre Planul Astral, pur si simplu ca „Astralul” in loc de, de exemplu, „din Astral”; „vizitand Astralul”; „fenomenele din Astral”; „locuitorii Astralului” etc, etc. Unul din cele mai dificile lucruri pentru cititor este sa realizeze ca Astralul este tot atat de real, cuprinzator, si determinat cum este si lumea materiala.

Tot asa cum aburul este de fapt la fel de real ca apa, sau chiar ca gheata, tot asa este Astralul la fel de real ca si lumea simturilor fizice. In acest sens, daca noi ne-am putea vedea lumea noastra de materie sub o lentila suficient de puternica, am percepe aceasta nu ca pe un corp mare de materie solida fixa, ci mai curand ca o agregare a unui numar infinit de particule minuscule ele insele constituind atomi; acestia constituind molecule; iar acestea constituind mase solide.

Spatiul dintre ionii atomilor de materie este ca marime de comparatie ca si spatiul dintre planetele sistemului nostru solar. Si fiecare ion, atom sau molecula este intr-o miscare constanta si intensa. Sub o lentila cu putere suficienta, ar parea ca nu este nimic solid in lumea materiei. Daca puterea lentilei magnificatoare ar fi ridicata de un infinit numar de ori, chiar si ionii s-ar topi intr-un vid vaporos, si nu ar mai ramane nimic altceva decat eterul ce nu are greutate si nu este perceptibil simturilor, chiar si ajutate de cele mai puternice instrumente de laborator.

Dupa cum vedeti, soliditatea lucrurilor este doar relativa si comparativa. Vibratia substantei in Astral este mai ridicata decat cele din planul material; insa chiar vibratiile din Astral sunt mult mai incete decat cele din planul superior urmator, si tot asa calatorului in Astral peisajul, si tot ceea ce are legatura cu acesta, ii par la fel de solide ca si majoritatea materiilor solide pentru ochiul fizic. De fapt este tot atat de solid ca si corpul astral in care calatoresti, in acest sens. Cat despre realitate, Astralul este tot atat de real ca si materia, in orice privinta.

Fortele Naturii nu sunt perceptibile ochiului fizic, exceptand manifestarea lor prin materie – insa ele sunt foarte reale asa cum noi toti stim din experienta; nu poti vedea electricitatea, dar cand receptionezi socul electric realizezi realitatea sa. Nu poti vedea forta gravitatiei, insa devii constient cu durere de realitatea sa cand iti cade un mar in cap; sau iti pricinuieste caderea brusca atunci cand pasesti gresit pe strada. De fapt, toti ocultistii avansati realizeaza ca, daca s-ar putea afirma cu adevarat ca exista nivele de realitate intre lucruri, atunci balanta este in favoarea formelor mai fine de substanta si forta, si in defavoarea celor mai putin fine.

Asadar, sa nu gandesti Astralul ca pe ceva comparativ ne-real, sau ca existent numai relativ. Si, sa nu gandesti ca simturile astrale ca fiind mai putin reale, temeinice si importante decat cele ale corpului fizic. Fiecare clasa de perceptie prin simt isi are propria sa zona in care este rege. Fiecare este stapana pe domeniul sau. Si nu ar trebui sa existe incercari de a face distinctii de realitate intre ele. In definitiv, ele nu sunt decat mecanismul de constiinta, de „constientizare”, fiecare adaptat la solicitarile particulare ale mediului.

Astralul are peisajul sau, geografia (!) sa, si „lucrurile” sale, la fel ca si lumea materiala. Aceste lucruri sunt la fel de reale precum Anglia, Vaticanul, catedrala St. Paul, Capitoliul din Washington, Broadway, Picadilly, sau Rue de la Paix, Great Redwood Trees din California, Marele Canion, Alpii, sau Padurea Neagra. Locuitorii sai sunt la fel de reali ca si oricare din marii oameni din tara in care traiesti, sau cei din oricare alta tara, altfel decat daca ar trece din acest plan material, si astfel deveni „ne- reali” mai iute decat orice gand; atat de nepermanenti sunt locuitorii si lucrurile chiar si ale acestei reale (!) lumi materiale.

Legea schimbarii constante opereaza in Astral la fel ca si in planul material. Acolo, lucrurile vin si se duc, la fel ca si aici in planul material. Opreste-te o clipa si concentreaza-te asupra esentei – materia, si vei vedea ca diferenta intre lucrurile din cele doua planuri este pur si simplu ca diferenta dintre rosu si albastru – simpla diferenta in rata vibratiei substantei. Si, care iarasi, este cauza diferentei dintre otel si hidrogenul gazos, dintre electricitate si lumina, dintre magnetism si caldura – simpla diferenta de vibratii a substantei.

Legile astralului

Astralul are legile sale la fel ca si lumea materiala. Aceste legi trebuie ” invatate si observate, altminteri locuitorii din Astral, la fel ca si calatorul acolo, vor culege rezultatul ce apare intotdeauna din incalcarea legilor naturale. Iarasi, acolo exista ceea ce ar putea fi numit „geografia” Astralului, daca acest cuvant din planul material ar fi permis in aceasta acceptiune. Exista regiuni, puncte in spatiu, locuri, regate, tari etc, in Astral la fel ca si in lumea materiala. Uneori aceste regiuni Astrale nu au nicio legatura cu cele din planul material, pe cand in alte cazuri ele au o legatura foarte directa si o relatie cu locuri materiale si cu locuitorii de acolo.

Calatoria din Astral

Se poate calatori de la o regiune a Astralului la o alta, printr-un simplu act de vointa ce ridica vibratia corpului astral, fara ca acesta sa se miste deloc in spatiu. Si din nou, se poate calatori in spatiu de la un punct la altul in Astral, in cazuri in care aceste puncte au o anumita relatie cu puncte din planul material. Ca o particularitate a acestei ultime forme de calatorie, se poate calatori, de exemplu, in Astral de la Bucuresti la New York – intr-o clipire de ochi, ca timp – prin simpla dorinta, sau dorinta de a face astfel.

Calatorind in Astral, pot fi intalniti multi locuitori stranii ai acelui miraculos domeniu al Naturii – unii placuti iar altii neplacuti. Unii din acesti locuitori au trecut din planul material, pe cand altii nu au fost niciodata acolo, aceste ultime forme fiind nativii din Astral si specifici acesteia.

Sursa: http://almeea.com/

Femeia peste(zodia mea)

12 motive pentru zodia pesti
1. Un farmec si o imaginatie atragatoare.
2. Niciodata nu arunca nimic...
3. Motto-ul tau: In cotidian, exista miracole ce se repeta mereu.
4. Atat de retras, pustnic...
5. Intotdeauna meriti mai bun, mai bine.
6. Compasiv si generos.
7. Nici pe departe usor de determinat.
8. Poate fi foarte la obiect.
9. Inclinat spre conceptualizare.
10. Supraincarcat cu enormitatea universului.
11. Emotii profunde si sensibile.
12. Open mind: Precautia nu trebuie confundata in mod gresit cu lasitatea.

Femeia are de 9 ori mai multa placere decit barbatul


Vom vorbi puţin despre orgasmul femeilor. E mult mai incitant decât cel al bărbaţilor? Se simt mai bine femeile într-un act sexual decât bărbaţii?

Să vedem mai întâi părerea specialiştilor. Kinsey, un specialist în sexologie, afirma faptul că “structurile anatomice care sunt cele mai esenţiale în răspunsul sexual şi în orgasm sunt aproape identice la femei şi la bărbaţi” şi că “orgasmul feminin se potriveşte cu orgasmul masculin în fiecare detaliu fiziologic, cu excepţia faptului că el apare fără ejaculare”.

Pe de altă parte, alţi doi cercetători, Masters şi Johnson, au explicat care sunt cele două diferenţe majore între orgasmul feminin şi cel masculin. Prima diferenţă este binecunoscută: femeile pot avea orgasme multiple, fără să se odihnească între pauzele de sex, aşa cum fac bărbaţii. Acest lucru apare la 10-15% dintre femei, în ciuda vârstei; bărbaţii tineri pot avea cam 10 minute de orgasm, dar această capacitate scade odată cu vârsta.

A doua diferenţă, care este mai puţin cunoscută, este următoarea: femeile sunt capabile să aibă un orgasm susţinut, denumit status orgasmus. Aceste orgasme pot începe cu o contracţie spastică cu o durată de 2-4 secunde, şi pot dura între 20-60 de secunde, şi poate fi, într-adevăr de 9 ori mai plăcute decât ceea ce experimentează bărbatul, aşa cum ne-a învăţat profetul grec Tiresias.

Status orgasmus este, de obicei, rezultatul auto-stimulării, dar o femeie poate experimenta acest lucru şi cu ajutorul mâinilor pricepute ale partenerului ei. Aşa că, bărbaţilor, faceţi-vă femeia fericită!

Sursa http://lovendal.net/

Acum am aflat si eu de ce, au trecere mare la barbati, babele.

La noi in oras, femeile trecute de 40 de ani nu sint angajate nici macar sa mature trotuarul, dar sa-l mai si faca.:))) Sa dau un tel. la Primarie sa vad ce face personalul(primarul e tinar saracul are 30 si ceva de ani si mai e si insurat, de unde sa stie el), dorm pe ei, habar nu au care sint valorile orasului :)))) (pamflet)
Nu sint de acord cu folosirea blogurilor (si in alte tari) pe post de undita pentru agatat barbati(mai ales), pentru prostirea propriilor soti (cu articole despre arheologie de exemplu), fara nici o noima. Acest prost obicei de ati bate joc, pe fata de cei care iti ofera credibilitate, este jalnic pentru ca este in vazul lumii(ce stie tot satul nu stie barbatul). Asta mai ales la femeile in virsta care nu au trecere dupa 40 de ani nici la maturat trotuarul, dar fara nici o urma de caracter, vor pornografie cu orice pret stricind barbatii tineri, spunind ca nu sint iubite si vor sa ofere dragoste perfecta. De aceea m-am axat pe blogurile de dreapta( ex.http://garduldefier.wordpress.com/ , http://ordinulnegru.blogspot.com/), http://exploziv-news.ro/,http://biroul2mstm.blogspot.com/, http://blog.nouadreapta.org/, ca sint scrise de barbati patrioti(pentru care am o slabiciune) si pe
http:// lovendal.net/, pentru ca acolo se gaseste, toata paleta de subiecte care imi plac.

http://odorica.blogspot.com/

Petre Tutea (19o2-1991)de profesie roman


Marele român Petre Ţuţea s-a stins din viaţă lucid, în ziua de 3 Decembrie 1991, într-o rezervă a spitalului "Cristiana" din Bucureşti pe când era intervievat de un grup de reporteri. Întrebat: "Ce înseamnă un om de dreapta?", câteva clipe înainte de trecerea sa dincolo, Petre Tutea a răspuns simplu:

"– Român absolut, asta înseamnă!"

sursa:http://tutea.ro


Pun mereu articole cu exemple concrete despre barbatii tarii noastre, pentru a fi exemplu tinerei generatii. Nu cu dulcegarii infantile se face educatia si se trezeste patriotismul.

Mihai Eminescu parintele nationalismului si gazetarul traditional, la noi in tara, a fost Directorul ziarului Partidului Conservator "Timpul" in care se vede ca activitatea publicistica, intrece cu mult activitatea poetica.

Cind se potrivesc mai bine decit azi,versurile scrise de el in Scrisoarea a 3-a?

"Spuma asta inveninata, asta plebe, 'ast gunoi,

Sa ajunga a fi stapina si pe tara si pe noi!"

http://odorica.blogspot.com/

luni, 23 august 2010

Nebunul de Schopenhauer:isi ardea barba si vorbea singur pe strada


Arthur Schopenhauer (1788-1860), marele filozof german, a fost destul de nebun în viaţa sa tumultoasă. Astfel, încă din tinereţe, el simţea că este posedat de un demon şi timp de săptămâni nu vorbea cu nimeni, mergea pe stradă vorbind singur, cu voce tare şi gesticula. Odată i-a fracturat o mână proprietarului său pentru că l-a auzit sporovăind în anticamera apartamentului său. Altă dată s-a înfuriat şi a refuzat să-şi mai plătească datoriile atunci când i-au fost cerute.

Îşi semna numele cu litera „p”, şi-a ars barba în loc să se radă; îşi ascundea banii în călimară, iar hârtiile de valoare, în plapumă. Notiţele le redacta în limbile greacă, latină sau sanscrită şi le ascundea prin cărţile din bibliotecă pentru ca să nu i le fure cineva. Se considera victima unei vaste conspiraţii puse la cale de către profesorii de filosofie.

Tare ciudat mai era!

sursa:http://lovendal.net/

http://odorica.blogspot.com/


Noica - Cioran - Eliade"
Pierdut este acela pentru care retrãirea destinului nostru nu este o rãspântie în viata sa si un prilej de tragedie. Nu este nationalist acela pe care nu-l chinuie pânã la halucinatie faptul cã noi, românii, n'am fãcut pânã acum istorie, ci am asteptat sã ne facã istoria, sã ne dinamizeze un torent transcendent fiintei noastre; nu este nationalist acel ce nu e frãmântat de limitarea fatalã care închide România în cercul si fatalitatea culturilor mici, a acelor culturi care n'au curajul sã se învârtå în jurul propriei lor axe: nu e nationalist acel care nu suferã infinit cã România n'are misiunea istoricã a unei culturi mari, imperialismul politic, megalomania inerentã si vointa nesfârsitã de putere, caracteristice marilor natiuni, precum nu e nationalist acel ce nu doreste fanatic saltul transfigurator."

(Emil Cioran - Schimbarea la fatã a României)

sursa:http://pages-prodigy.net

Ministrul Mediului Laszlo Borbely, virf de lance pentru ilegalitati


"Patronul" distrugatorilor de mediu din Carpati, ministrul Borbely, comite noi ilegalitati pentru legalizarea DN 66A, o fasie de asfalt care ar distruge ireversibil ultimul Peisaj Forestier Intact (PFI) din zona de clima temperata a Europei. Ecologistii de la "Agent Green" si organizatiile partenere condamna "erorile", de fapt actiunile premeditate, ale Ministerului Mediului, prin care institutia isi permite sa schimbe zonarea interna a Parcului National Domogled-Valea Cernei, astfel incat zonele de protectie integrala sa nu mai impiedice constructia DN 66A. Pur si simplu, intr-o tara a UE, o comisie ministeriala decide ca o rezervatie naturala "sa se mute" si sa lase loc unui drum. "Este o ironie ca tocmai ministrul mediului a devenit varful de lance pentru ilegalitatile ce favorizeaza asfaltarea Retezatului si Domogledului", spune ecologistul Gabriel Paun. Intre timp, vazand ca sunt ignorati de Guvern si Presedintie, de ministrul Mediului, ecologistii au instalat o tabara de rezistenta chiar pe traseul DN 66A, in munti. Desi autoritatile locale ii forteaza sa renunte, participantii, imbracati in blanuri de urs, lup si ras, stau legati in lanturi de saptamani, in asteptarea dialogului cu ministrul Mediului (vezi detalii la www.agentgreen.ro). In ultimele zile, s-au alaturat protestului turisti si voluntari de la Coalitia Natura 2000, Salvati Dunarea si Delta, Sighisoara Durabila, Pro Democratia si de la alte organizatii. D-l Borbely nici nu vrea sa auda de dialog cu iubitorii naturii, continuand sa emita ordine care-l trimit cu repeziciune in fruntea top-ului celor mai slabi ministri ai Mediului din UE, din ultimii 20 de ani.(Rosia Montana?)
sursa http://formula-as.ro

duminică, 22 august 2010

Vita de vie Ozosep

Un Che Guevara de dreapta


Foto: Arpad Magyarosi, roman agent CIA 29 de ani, avea legaturi cu gruparea iredentista EMI.

Printre cei implicaţi în incidentul armat de ieri seară(16 apr.2009), de la hotelul Las Americas din Santa Cruz, se află şi doi cetăţeni români de etnie maghiară: Árpád Magyarosi, fondator al Legiunii Secuieşti, şi prietenul său Előd Tóásó. Primul a fost împuşcat mortal, alături de Eduardo Rózsa-Flores, una dintre figurile legendare ale războiului iugoslav, şi de irlandezul Dwyer Michael Martin. Cel de al doilea, a scăpat cu viaţă fiind, însă, reţinut de forţele de ordine boliviene împreună cu croatul Mario Tadic. Conform autorităţilor de la La Paz, cei cinci pregăteau asasinarea preşedintelui Evo Morales.

Imagini de după incidentul din Santa Cruz, puteţi vedea aici. Atenţie, imaginile sunt şocante!

Sursa:http://blog.cosmeanu.ro

Am lasat special la imagini "aici" pentru ca videoclipul este socant.Fiecare daca vrea poate sa vada.

Azi dim.duminica 22 aug. 2010, la ora 6, s-a spus la stirile Realitatea tv. ca romanul Arpad Maghyarosi era agent C.I.A.

Preşedintele Evo Morales a criticat Uniunea Europeană, a cărui reprezentant la La Paz şi-a exprimat îndoielile privind ancheta în dosarul uciderii a trei "mercenari" europeni, dintre care unul român, acuzaţi că au pregătit un complot împotriva şefului statului bolivian.