Reda-i copilaria lui Stefanut

vineri, 2 iulie 2010

Arte Martiale Fernando Americo Sima

joi, 1 iulie 2010

Noua Dreapta

Arte do Arco Reflexo (partea a 2-a)


Foto: Fernando Americo Sima Brazilia
Îmbunătăţirea tehnicilor
Îmbunătăţirea survine după oboseală mult, durere şi mult mai mult
frustrare.
Tren cu încântare, linişte şi bucurie.
Încearcă să fie mai bine în fiecare zi. Vary dvs. de antrenamente, să se străduiască mai bune lor de a depăşi, dacă puteţi, puteţi.
Cel mai important lucru este de a absorbi o multime de tehnici de diferite metode de combatere, dar, ştiind renunţarea la aceste tehnici, prin urmare, este în gol, care este tehnica lui real.
Bucuraţi-vă de capacitatea creativă, încredere în înţelepciunea lui,
cultivă mintea şi culege roade bune. Încredere şi să caute în adâncul fiinţei sale, răspunsurile la întrebările lor şi de dificultăţi.
Descoperiţi răspunsurile fără a aştepta ca el să livreze
tavă.
Efortul merită, pentru sigur.
FITNESS cardio-pulmonară
Există mai multe tehnici de condiţionare, dar pentru mine cel mai eficient este jumping frânghie deoarece functioneaza toti muschii, necesită o oxigenare optima in timp ce imbunatateste echilibrul si coordonarea. staţionare de biciclete şi de jogging in aer liber sint de asdemenea o obtiune buna.
http://www.artedoarcoreflexo.blogspot.com/

O viata banala, searbada si cenusieAsta traiesc eu acum o viata, banala, searbada si cenusie. Parca ar fi o viata, din alta dimensiune. Si vremea asta mohorita ploioasa ca de toamna tirzie, ma impinge la melancolie blegoasa. Inainte vreme demult, demult de tot, in familiile boierilor, mosierilor, sau in familiile din os domnesc cind unul dintre membrii familiei, tinar sau batrin, barbat sau femeie, din cine stie ce motive scapatau( saraceau), poate din cauza unei datorii la carti, (poker), sau in urma unui divort, sau din cauza traiului fara griji(risipa), la Paris, sau altundeva, in concluzie si-au risipit averea, atunci familia toata, cu cit era mai mare cu atit era mai bine, se sfatuiau si luau hotarirea poate chiar nu explicit, sa il gazduiasca fiecare pe rind, cit putea sa stea sau sa-l tina. O luna, 6 luni, un an sau mai mult la fiecare. Avea asigurata casa, masa, era servit fara a plati servitori, avea asigurate toate necesitatile vietii, fara nici o grija, in rind cu toti membrii familiei, cind se satura el de ei sau ei de el, atunci se muta la alta ruda cu arme si bagaje, si o lua de la inceput si asa mereu pina cind il lua Dumnezeu. Asta se facea pentru a nu face familia de ris, pentru a nu ajunge in drum, sau la vre-un adapost de noapte. Asa isi protejau reputatia marile familii, de boieri, mosierii sau din vechile familii domnesti. Asa as vrea sa fiu si eu cind ma plictisesc de viata asta cenusie. Daca nu sint mai tinara sa plec in alte tari, sa muncesc si sa schimb mereu decorul, in melancolia mea blegoasa, m-am gindit ca as fi vrut sa fiu in pielea acelor fericiti(nu nenorociti )ai soartei care, fara sa aiba grija zilei de miine aveau o viata variata, fara sa fie plictisitoare in nici un fel. Dar capul sus, pieptul inainte !!!! papapa

marți, 29 iunie 2010

Ca sa ajung pina la tineCa să-ajung până la tine, i-am zis calului:
- Grăbeşte...
Pune-ţi aripi ca în basme
Şi te-nalţă până-n nori...
Tot mai sus,
Tot mai departe -
Ca şiragul de cocori
Ce pluteşte colo-n zare!...
Haide, calule, grăbeşte!...


Ca să-ajung până la tine, i-am zis vântului:
- Dă-mi mâna
Şi târăşte-mă cu tine până unde poţi pătrunde -
Până-n zarea-nsângerată unde soarele s-ascunde...
Ca s-ajung cât mai degrabă,
Haide, vântule, dă-mi mâna!...


Ca să-ajung până la tine, i-am zis morţii:
- Mergi-nainte
Şi coseşte-mi fără milă tot ce-i viu
Şi-mi ţine calea...
Netezeşte-mi munţii-n zare
Şi-umple-mi de cadavre valea
Dintre ea şi mine -
Haide!... Haide, moarte, mergi-nainte!...


Ca să-ajung până la tine,
Pentru tine-au obosit
Calul,
Vântul,
Moartea -
Toate mi-au făcut pe voie ;
Dar...
Dintre cutele perdelei, ochii-ţi verzi nu-mi mai răsar,
Strunele chitarei-s rupte
Şi... romanţa s-a sfârşït!

İon Minulescu

http://khaos-40.blogspot.com/

Citatul zilei Azi se implinesc 110 ani de la nasterea lui Antoine de Sant ExuperyFoto! Antoine de Sant Exupery in ultimele sale ore de viata.

Bratele dragostei te cuprind cu tot prezentul tau, cu tot trecutul tau si cu tot viitorul tau !
Antoine de Sant-Exupery (l9oo-l944). Mort in timpul celui de al 2-lea razboi mondial, avionul pe care il pilota, fiind doborit de un pilot german(care a recunoscut dupa razboi ca el i-a doborit avionul). Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

luni, 28 iunie 2010

Ponticele lui Ovidiu Naso( 43 i.ch.-- 18 dch)Bastinasii din Constanta de astazi au fost mindrii de venirea(exilarea) lui Ovidiu la Tomis. L-au scutit de dari si l-au numit "potrivitor de cuvinte". Tristul.
A fost numit primul nostru poet national.
Acesta este adevarul ca si acei barbari asa denumiti de el, caci spunea ca taranii care isi lucrau pamintul, tineau o mina pe coarnele plugului si cu cealalta tinea sabia, au stiu sa aprecieze omul de valoare si au facut si ei ce au putut pentru el. O casa, un mormint (un mic mausoleu) la moartea lui, scutirea de impozite.
A fost exilat de imparatul Octavian, s-a invocat faptul ca prin poeziile lui libertine despre dragoste, sa un exemplu prost tinerilor. A sperat pina la moarte, in cei 8 ani stati lan Tomis ca v-a fii iertat si rechemat la Roma, dar nu s-a intimplat asa ceva niciodata.

Ponticele

„Nu va mirati de-aceea ca inima-mi, secata

De-atatea suferinte, ca neaua s-a topit.

Cum gaureste cariul corabia stricata,

Cum valurile marii le macina pe stanci,

Cum fierul vechi il roade rugina uricioasa,

Si molia mananca volumul prafuit,

Asa fara-ncetare si inima din mine

Mi-o roade suferinta cea fara de sfarsit”.

Tonul elegiac amplifica in imaginea poetului receptarea suferintei sale la Roma, atribuindu-le destinatarilor sai fie o atitudine ostila generata de teama ca, primindu-i scrisorile, ar atrage asupra lor furia lui Augustus, fie una prietenoasa si compatimitoare:

„Cand auzit-ai vestea nenorocirii mele

Erai pe alte tarmuri, dar inima ti-a plans”.

(Catre Graecinus).

duminică, 27 iunie 2010

Arte do Arco ReflexoAmerico Fernando Sima
Praia, Grande São Paulo, Brazilia
"Am tren cu dedicatie si disciplina pentru a avea un rezultat mare în performanţa mea şi să fie capabil de a împărtăşi arta mea fără jenă.. Dacă vă place blog-ul meu, vă rugăm să dezvăluie Multumesc !


ART ARC de reflecţie
Definiţie: Arta de a lupta care nu se învaţă prin imitare, ci prin evoluţia şi descoperiri proprii abilitatile lor. Este o artă care nu este predat, dar care se transmite printr-o mulţime de stimulare a creativităţii este exploatat. Este o arta bazata pe simplitate pentru excelenţă.
.
Arta Arc de reflecţie este în afara de orice metodă de predare care înrobeşte personalitatea celor care practică şi urmaţi.
.
Arta Arc Reflection este eliberarea de sine prin cunoaşterea de sine fără a fi nevoie să urmeze acest lucru sau că sistemul impuse de altcineva şi faptul că ambele afectează libertatea de exprimare.
.
Arta Arc de reflecţie nu este o metodă sau sistem fix, există, de asemenea, un factor de stil, este doar o idee de eliberare din constrângerile că atât interfera cu libertatea de exprimare a fiinţei umane.

.
Arta Arc Reflection este o artă şi arta nu se agăţa de ritualuri, forme şi modele tradiţionale.
.
Arta Arc de reflecţie ar trebui să fie simplu şi obiectiv, analitic şi creativ, fără să accepte orice formă de condiţionare.
.
Arta Arc Reflection este expresia de sine, fără teama de a fi ceea ce este, trebuie ca fiecare trebuie să fie liber şi să se simtă liber.
.
Arta Arc Reflection stimulează procesul de transformare a minţii prin experienţă, prin urmare, doar sentimentul poate învăţa într-adevăr, ne ceva.
.
Arta Reflex Arc îşi propune să realizeze auto-cunoaştere şi încrederea în sine.
Aflaţi ce este real?
Învăţare reală este de a învăţa ceva diferit într-un mod didactic.
Învăţare reală este de a afla este de a merge prin experienţă, se simte pe piele, este lovit şi de dor de tine, este o constantă.
Liberté-SE Aercondicionat
Pentru a scăpa de limitările impuse de sistemele create, avem nevoie în primul rând, a scăpa de nevoia de a avea pe cineva să vă spun ceea ce nu ar trebui să facă. În zilele noastre atât de mult atunci când se spune despre democraţie, fiinţele umane au învăţat ceva despre tine şi atunci când căutăm să cunoaştem, doar se agaţă de acest lucru sau că sistemul de care se spune să deţină adevărul. Adevarul este ca in afara de orice sistem fix, este în interiorul tău, pentru că fiecare ştie nevoile tale ca individ.
Dar atunci când nu aveţi nici o idee despre ceea ce este capabil de a face, atunci când acestea au nici o idee de capacitatea pe care fiecare a creat, atunci, individualitatea se pierde.
Aceasta postare este pusa cu acordul domnului Fernando Americo Sima un vechi si loial prieten de ani de zile.
http://artedoarcoreflexo.blogspot.com/
urmeaza partea a doua a articolului