Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Urare


Cu acazia acestei mari sarbatori,
va urez pace in suflet si incredere in viitor !
HRISTOS A INVIAT !

Va imbratisez cu drag pe toti,

Odorica

vineri, 2 aprilie 2010

Bombastic

La bomba

Mafie =(inseamna) mizerie crincena


Foto:Vincent Gigante(1928-2oo5) Capo de tutti capii(1980-1990) New York.
Este preferatul meu care m-a vrajit prin teatrul, care l-a jucat cu autoritatile americane facind pe nebunul timp de 3o de ani, evitind inchisoarea.Am sa reiau articolul despre el.(Avea si nevasta si amanta cu care a avut mai multi copii. Sic !)

Mafie:


Originea etimologica a termenului are diferite izvoare, cele mai demne de mentionat ar fi a lui Novacco (1959) şi Lo Monaco (1990).

din araba:

maha - peştera, grota
ma hias - distrugator, obraznic
mahfil - adunare, întâlnire
"mu' âfâ" - ofera protectie, siguranta
"Ma' âfir" - un trib sarazin care a dominat Sicilia (831-1072)

din siciliana:

"mafiusu", "marfusu" - arogant, curajos, frumos
din unele dialecte italiene:
alfusso - neîncrezator, discreditat, criminal
mafia - saracie
mafi, mafio - pitic, taranoi, mocan nemanierat, hot

Alte origini:

Dupa o legenda siciliana, organizarea mafiei şi razvratirea siciliana împotriva ocupatiei franceze, a fost decalnşata, când un soldat francez în timpul vecerniei, ar fi violat o silicilianca. Mama fetei necinstite ar fi strigat pe strada Ma fia! Ma fia! (fiica mea - în dialect sicilian vechi). Acest incident ar fi dus la izgonirea dinastiei de Anjou din Sicilia.
O alta varianta vehiculata este cea care pretinde ca în jurul anului 1282, în timpul ocupatiei franceze, împotriva domniei sângeroase a lui Carol I Anjou, taranii sicilieni s-ar fi organizat, într-o grupare MAFIA. Numele ar fi provenit de la strigatul de lupta al gruprii "morte alla Francia Italia anela" - "moarte Frantei, Italia striga".
Dar eu am citit ca originile Mafiei(organizatie), sint de prin anii 17oo cind s-a format aceasta organizatie secreta criminala italiana din Sicilia, formata din oamenii cei mai saraci, cei care in cuptoare mari pregateau carbunele din trunchiuri de copaci, in pustietatea padurilor. Ei se numeau carbonari. De acolo se luau pentru comunitati carbunele pentru incalzirea caselor si pentru alte treburi casnice.
Carbonarii fiind nemultumiti de situatia lor de paria, departe de familii, au pus la cale cum sa pedepseasca pe bogatii asezarilor, sau pe cei care faceau nedreptati strigatoare la cer, nefiind pedepsiti.
Asa incet, incet pe baza legii tacerii, (Omerta), au reusit sa isi impuna dreptatea si razbunarea, comunitatilor si sa devina de temut.
Prin legea tacerii, au supravietuit si s-au extins pina in America, cuprinzind sferele de influenta si economia Statelor Unite(dupa 1800).
Deci totul a inceput de jos, caci mafie mai inseamna si mizerie crincena.
Acum la noi conduce Mafia politicienilor.
Dar cind se va dezvolta, mafia bandelor celor deznadajduiti? Cum sa facem sa stopam, evolutia lor si sa mai votam si cu mintea nu numai cu picioarele?
Am sa reiau articolul Nicolo Paganinii, curierul Mafiei !
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

joi, 1 aprilie 2010

Nu este pacaleala !


Un gind ascuns sau datorita intuitiei, am impresia ca Mafia de la conducerea tarii, a profitat din plin de criza. Realegerea lor a fost ca o mana cereasca, pentru ei. Au furat cit au putut din banii imprumutati, acum imprumuta altii(sa-i platim tot noi), sa si-i insusasca in modul cel mai josnic, mafiotii americani din anii 193o-1940, erau mici copii fata de ai nostrii.
Este foarte suspect faptul ca toate miliardele imprumutate se topesc, in urma neraminind nimic, totul este ca a boare de te intrebi, au fost banii?
Dar macar de ochii prostilor, ar trebui sa faca ceva, dar nu fac nimic, nimic, nimic.
Important este ca au pe ce da vina, pe criza. Ea criza, papa toti banii.
Am un presentiment ca o sa fie de rau. Am vazut azi noapte si soferii de la RATB ca nu voiau sa intre pe trasee. Si profesorii s-au ciciit prea mult, pina au inceput protestele.Astea trebuiau incepute de multi ani. Si cel mai important, hotii nu trebuiau alesi.Va dati seama o prostie mai mare ca aceasta. Jefuitorii realesi la cirma tarii, sa pape tot in continuare, pina la spolierea de tot a tarii si a poporului acesta, fara nici un pic de minte, este cea mai mare prostie.
Oare se va intrerupe sirul furturilor? Macar FMI sa nu le mai dea bani.
Conducatorii tarii, jefuiesc in draci, pe principiul, acum ori niciodata, pe viata si pe moarte.Pe linga tot ce au furat aceste citeva miliarde date de FMI, anul acesta, este un mizilic. Ar fi pacat pentru ei, sa nu-si forteze norocul pina la capat. Unde vor mai gasi ei prosti ca romanii.
Cind (daca) se va trezii poporul v-a fi prea tirziu, ei vor fii departe pe vre-o insula particulara,fara grija zilei de miine rizind in barba sau, in hohote de ce prosti am fost ce ne-au mai tras-o si bucurosi ca ne-au lasat ca amintire platirea datoriilor enorme pentru un popor furat si saracit. Cum v-om fi atunci, ca acum sintem cersetiorii lumii?
Nu este pacaleala.
Vad cit de degajati vorbesc guvernantii si latraii lor la tv. despre cum merge economia, cum este cu legea cum este cu o camera la parlament, cum v-a fii viata noastra peste 3o de ani, va curge lapte si miere.(asa ne spuneau si comunistii acum 50-6o de ani).Cit de siguri sint latraii PD-L, cum vorbesc ei repetind cuvintul "cu siguranta" si increzuti dai si toaca, toaca, toaca la prosti, rol in care intra si moderatorii si ei intreaba ca niste procurori inchipuiti ce si cum?
Totul este pref in ochii prostilor.
Trebuiesc luati de guler, bagati la inchisoare cu catuse si scosi banii cu forta cit se mai poate, citi mai sint. Scuzati-ma pentru, poate nereusita acestui articol.Am vrut sa scriu mult mai dur, dar nu am avut curajul.Nu sint lasa, dar daca as scrie un art. ca un dus rece ca ghiata, pentru trezirea poporului, ce ar urma? Un manifest de ridicare la lupta. Sintem pregatiti?Cred ca fotografia vorbeste in locul meu.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

miercuri, 31 martie 2010

STOP, jefuirii urmasilor nostrii !!!


Stop, jefuirii urmasilor nostrii.(Decit 100 de ani cioara, mai bine 10 ani vultur)
Daca am fost lasi si pentru noi nu am fost in stare de nimic, macar pentru urmasii nostrii din generatia viitoare, sa facem, ce se mai poate face.

Sa stopam spolierea lor, prin a nu aproba creditele, care sint cerute in continuare la FMI.
Ce este greu de inteles? Acesti bani nu merg pentru binele nostru, pentru locuri de munca, penrtru imbunatarirea sistemului de sanatate sau de invatamint.
Acesti bani de duc in buzunarele calailor nostrii, mari cit sacii si in paradisuri bancare, de nu o sa se stie niciodata de ei.
Unde sint banii imprumutqati pina acum? De ce ne trebuiesc altii, cind nu am facut nimic cu ei?Le asiguram hotilor de la conducerea tarii, viitorul imbelsugat pe 5 generatii si noi ne disrtrugem fiinta noastra umana, pe 5 generatii?
Nu avem dreptul macar, gindind ca viitoarea generatie sint urmasii nostrii sa-i condamnam la boli, mizerie, salarii mici si stapinirea tiganeasca.
V-am spus mereu ca toata debandada si anarhia din tara, este in folosul guvernantilor hoti.
De aceea lasa tiganii sa-si faca de cap(o spun in cunostinta de cauza).De cite ori sint nereguli putin spus in tara, la adapostul dezbaterilor de principiu la tv., guvernantii ne mai trag un tun.Le place sa fim ocupati.
In privinta etniilor, ii dezaprob, dar nu pot sa nu recunosc cu cita ardoare isi urmeresc telul lor, ungurii patrunzind la guvernare, tiganii cu lumea lor interlopa.
Blindetea noastra prost, inteleasa ne va face ca in urmatoarea suta de ani, sa devenim robii celorlalte etnii.
Am copiat un art. al Garzii Maghiare(l-am publicat), in care se spunea ca Ungaria este in pragul unui razb.civil din cauza tiganilor.Noi caci, isi bat joc de noi le pupam mina.
Aceste etnii incisive cu toate ca este o diferenta de la cer la pamint intre ele, au atuul ca reusesc datorita faptului ca, calca pe sufletul nostru, pe mindria noastra.
Am fost criticata, ca scriu de rau despre tigani, dar tiganii din cauza libertatii dupa revolutie au ingenunchiat pe romani chiar cadre militare sau politi, care de frica lor acopera totul si le stau la dispozitie, mergind pina unde nici nu ginditi.
Asa ca aceasta anarhie mascata, nu face decit un mare serviciu oligarhiei de la con ducerea tarii si raul cel mai mare urmasilor nostrii.
Nu avem dreptul prin indolenta sa acceptam la nesfirsit aceasta situatie, nevalabila la alte popoare.
Din primavara anului trecut, cind am vazut ce hram poarta si acesti imbecili de la conducerea tarii, trebuia sa actionam prin demonstratii de strada.
Nu sa asteptam sa se pape 2o miliarde euro, dusi in neant si acum sa cerem altii?
Cine are dreptul ca, in numele urmasilor nostrii sa facem noi datorii? Vom avea mai multe locuri de munca?
Vor fi autostrazi si nu vor mai murii oameni nevinovati? Vom traii mai bine? NU ! Vom umple buzunarele altora si la sfirsitul anului, ne vom intreba ca acum . Unde s-au dus banii?
STOP ! Stop, jafului generatiilor viitoare, nu avem dreptul, sa le pecetluim soarta.
Altfel istoria, ne va cataloga ca lasi si iresponsabili.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica

Centura de castitate


Foto: Centura de castitate, barbati(sec.XII).

Cred ca gresit s-au imprumutat banii de la FMI pentru centura de siguranta(sanchi), trebuia pentru centura de castitate. Asta deoarece guvernantii, care dragalasii de ei se gindesc zi si noapte la binele nostru, vad ca fac sex cu viitorul intregului popor.
Nu impreunare cum spune vestitul G.B.
Asa trebuia sa folosim banii, ca o opreliste in calea jefuirii tarii si poporului, cred ca pentru 1oo de ani cel putin.
Dar hoti cum sint guvernantii, furau de la FMI cheia de la lacatul centurii de castitate.
Si tot ne-o tra....fara stirea noastra.
Ce sa-i faci? Sintem un popor de hoti, condusi de cei mai mari sarlatani.
In privinta sexului marilor nostrii politicieni, cred ca sint experti numai a face sex cu banii nostrii.
In rest cred ca sint jalnici, dupa mutrele porcine pe care le au.
Nu mai scriu caci, acum am o imaginatie debordanta la acest subiect, incit se inroseste ecranul calculatorului.
Capul sus,, pieptul inainte !!! papapa

P.S.
Art.mele preferate au fost cele scrise de mine, despre mafioti si pirati.Am considerat ca v-am intoxicat destul. Dar am sa le reiau cu drag si cu completari.

marți, 30 martie 2010

Dean Martin(1917-1995)nerecunoscind apartenenta la Mafia, spunind ca relatia este "favor contra favor"

Ierarhia mafiei ( Istoric) !


Foto Edward G. Robinson(1893 la Bucuresti-1973).Cel mai bun actor in rol de mafiot.
Ierarhia Mafiei

"Daca era sa ma nasc pe la 19oo, sigur eram mafiot !"
Am citat dar imi insusesc citatul.

Conducerea Mafiei, cunoscuta sub numele de "Onorata societate", este organizata sub forma unei piramide, asemntoare cu cea din marile companii moderne:

1. Capo di Tutti Capi;

2. Capo di Capi Re(titlu care este acordat în semn de respect unui membru senior sau retras al Mafiei);

3. Capo Crimini (cunoscut drept Don sau "Naşul" unei familii);

4. Capo Bastone (este cel de-al doilea rang dup Capo Crimini);

5. Consigliere (consilier, sfatuitor);

6. Contabil;

7. Caporegime sau Capodecina (locotenent care conduce un grup de cel puitn zece "soldati" sau "Sgarrista");

8. Sgarrista sau Soldati ("soldatii" care duc la îndeplinire asasinatele comandate);

9. Picciotto ("întaririle" soldatilor);

10. Giovane D'Honore (membru asociat al Mafiei, de obicei fara sa aiba vreo origine italiana).

luni, 29 martie 2010

Cu capul in hazna !


Foto:Un job obisnuit la Gradina Zoologica !

Vad ca toata lumea se intreaba mirata:"Vai cum a decazut societatea romaneasca? Societatea civila, care inainte de revolutie exista.
Dar daca ma gindesc bine, dupa cum arata lucrurile pot sa intreb invers.
Nu cum a decazut societatea romaneasca, in special cea civila?
Eu zic cit a jos a fost societatea romaneasca si acum a pasit pe treapta cea mai de jos a societatii.
Asta numai de la revolutie, de la asa zisa democratie in care, au ajuns din haznaua cu rahat toate gunoaiele societatii, cei pe care nu dadea nici un ban nimeni. Cei care erau rebuturile societatii. Cei de care ne rusinam si erau tinuti de societate cu capul in hazna.
Acum au ridicat capul deasupra rahatului si ne stropeste pe toti , agitindu-se si considerindu-ne de o teapa cu ei, ba chiar mai jos.
Asa ca cred, ca eronat spunem a decazut societatea din punct de vedere moral. Nu este asa.
Ei nu faceau parte din societatea morala. Pentru ei a fost aur curat (nu rahat), venirea democratiei adevarate, pentru a arata cit de periculosi sint, cum se catara la suprafata haznalei, imputind tot ce ating, vad, vahduhul curat cu mizeria lor morala, urit mirositoare.
Cu aceasta ocazie, nu se mai delimiteaza moralitatea de scursorile societatii, cei de care trebuie sa ne rusinam caci, ca o caracatita cu tentacolele ei, a cuprins toata Romania si ne-a facut pe toti, una cu haznaua din care au iesit, aceste rebuturi umane.
Viata nu-i facuta din dulcegarii adolescentine. Viata e cruda, nu iarta.Daca nu luam totul in serios si la nivel de tara, uitati unde am ajuns si inca nu sintem pe fundul haznalei.
Nu mai apuca generatia noastra sa mai scoatem capul din hazna.
Degeaba zic eu,
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

duminică, 28 martie 2010

Blonda si kalasnikov

Duce o lume intreaga


Vezi mai multe video din Reclame

Istoria se repeta, intii ca o tragedie,apoi ca o farsa.


Citate Karl Marx (1818-1883)

Foto: Karl Marx . Citate Karl Marx
(V-am mai povestit despre viata lui K.Marx, cu tupeu si imoral)

1. Religia este opiul poporului, inima unei lumi, fara inima!

2. Istoria se repeta, intii ca o tragedie, apoi ca o farsa.

Nu vii se pare ca in acest film tragic traim si noi acum?
Istoria este ciclica.
Comparativ cu vremea copilariei mele, vad tot mai clar ca, asazisul popor nu populatie, este mai prost si mai rau, ca atunci.
Cuvintele celor care, s-au dus de zeci de ani le aud acum in urechi, mai pline de intelepciune ca oricind.
Dar v-am tot povestit despre oamenii trecutului plini de demnitate.
Tocmai generatia noastra este blestamata sa duca mai departe, aceasta tragedie iar apoi, farsa. Daca n-am avut norocul sa ne fii nascuta intr-o perioada binecuvintata de D-zeu. Vremea noastra s-a dus, poate altii in viitor vor fi mai norocosi.
Capul sus pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica