Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 6 martie 2010

Patriotismul nationalist, ne mai poate salva !


Imi pare rau ca am fost putin rautacioasa cu dvs.
Dar vazind atita prostitutie morala, fizica si politica in viata noastra de zi, cu zi uitam ca sintem raspunzatori pentru viitorul tarii noastre.

Acum patriotismul ni-l aratam prin nationalism, nu prin exemplele de la virful conducerii tari, cu oameni stapiniti de vicii, care dau banii tari imprumutati, pe mina unor dame de companie.
Barbatii si numai ei, ca sa aiba mintea lucida trebuie sa imparta printr-o linie imaginara, importanta situatiilor Ex. cind sint in pat cu o femeie, sa fie prezent acolo fizic si nu cu gindul in alta parte. Sa lase amintiri de neuitat. Sic!!
Cind este la serviciu, acolo sa-i fie gindul. Cind se dedica activitatilor patriotice, nationalismului sau unor hobiuri, acolo sa fie prezenti. Daca amesteca lucrurile, nu ii mai iese nimic si devine un om de nimic, pe care nu poti sa te bazezi.
De aceea am aratat ca, este necesar acum mai mult ca oricind, trezirea tineretului la realitate si pentru a da imbold sentimentului patriotismului, numai nationalismul, este expresia cea mai concludenta.
Tinerii se plictisesc repede, de lozinci patriotarde prafuite. Lor trebuie sa li se tina atentia treaza, cu faptele de eroism ale romanilor nostrii. Sa inteleaga ca atunci, oamnenii luptau pentru crezul lor, intr-un viitor stralucit al tarii. Si atunci erau femnei ferumoase, prostitutie, hotie, dar ei priveau in viitor cu incredere. Imaginea unei tari libere si prospere le dadea curaj si avint.
Daca ar fi stiut pe mina cui incape tara, ce ar mai fi facut?
Traiau in promiscuitate, caci tot unde sintem, am fi ajuns, sau poate mai bine ca ne era invatatura de minte, sa nu mai facem asa.
Nadejdea noastra este la tinerii nostrii patrioti, ei ne mai pot scapa de lichelele de la conducerea tarii.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Se spune la tv. sa facem ceva pentru tara, eu sint gata, dar mi-e frica sa nu dau coltul(stiti dvs.).

Articol nationalist !!!


Foto: Pit bull ciinele Politiei Militare din Rio Grande.

Ca sa fii nationalist trebuie sa faci public in tara si in toata lumea vitejia poporului tau. Imi face placere, de nu imi incap in piele de bucurie, cind vad ca cititori din Malaezia, Filipine, Singapore, Brazilia, Spania, Grecia si multe alte tari, nici nu am auzit de ele, sint curiosi (caci tot globul stie de al 2-lea razb.mondial) sint mirati ca, la acest ultim razboi am fost si noi parte.Statutul la sfirsitul razboiului de tara invinsa, a facut numai deservicii poporului nostru viteaz.S-au mirat de Ana Pauker, Stalin in fusta, conducatoarea Romaniei de dupa razboi. Viteji am fost, viteji sintem si vom fi.Tarile europene, nu au spus nimic notabil despre noi. Se stie de noi ca sintem un popor de tigani, la remorca nemtilor." Nemtii ne-au luat in razboi de mila, iar rusii ne-au preluat de sila". De sila ne-au furat bogatiile, ca sa nu ne incurce.
Vreau la cererea cititorilor din toata lumea(daca ma ajuta sanatatea), sa fac un blog cu istoricul celui de al 2-lea razb.mondial.O sa incep cu Miscarea legionara, continuind cu luptele ce s-au dat la Cotul Donului, Stalingrad, Crimeea stepa Calmuca, Budapesta, Tatra.Eu am scris mereu si de curind despre aceste subiecte. Despre bombardamentele asupra Ploiestiului, facute intii de americani, apoi de nemti.
Filmuletele video, cu bataliile aviatice deasupra Ploiestiului, au stirnit curiozitatea si militarii din alte tari si Politia militara din America de Sud, orientul mijlociu si indepartat, au fost fascinati. Acesta este nationalism cu adevarat, sa aratam lumii ca nu sintem un popor de tigani si ne cantonam tot timpul de frica ungurilor, secuilor si toti cei putini dar galagiosi, trebuie sa avem, exemplu cum, fiind mici mici de tot, tipa tare.
Doresc ca prin noi sau tineri, care simt romaneste, sa activam istoria noastra, pentru ca sint oameni interesati pe tot globul, de peste mari si tari si avem datoria sa aratam tinerilor nostrii, ca pot fii mindrii de inaintasii lor si mindria de a fi roman viteaz, le revine lor drept cadou neperetuit, pentru al invesminta in haina mai stralucitoare. Daca din 1oo pers., care citesc despre istoria noastra 1o sint atrasi de mindrul nostru popor, este un pas urias inainte.
Ce v-am scris acum este urmarea interesului oamenilor, din tari indepartate care nu au auzit de Romania, dar de razb.mondiale au auzit si nu au stiut ca am dat 7oo de mii de soldati jertfa si raniti, "mutilati" si " mari mutilati de razboi" 1 mil.viteji.(lor nu li s-a dat nimic dar acum platim lenesii tarii si falsii bolnavi). Sa luptam contra apelativelor de tigani prosti, puturosi si hoti.Numai facindu-ne cunoscuti,ne facem datoria fata de eroii tari de atunci, de acum si de miine.Pe linga alte obligatii tinerii nostrii, au si aceasta sarcina.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

vineri, 5 martie 2010

Connie Francis Siboney

Evreii din Min.de Finante pina in 1958


Foto: David Ben Gurion(1886-1973)primul prim min. al Israelului cu intermitente 1948-1963.
Poate ca pe ocolite, dupa art. cu Ana Pauker, Stalin in fusta cred ca, intelegeti mai bine ceea ce vreau sa va spun acum.Ati vazut cum s-a instalat regimul criminal comunist cu, ajutorul cozilor de topor evrei.
Dar sa stiti ca la Min.de Finante nu s-a clintit nici un salariat, toti erau evrei. (Acest lucru s-a dezbatut, de nenumarate ori la Vocea Americii, Libertatea si Europa libera)De ce? Caci de mii de ani, evreii sint recunoscuti ca cei mai buni finantisti(va aduceti aminte cum acum 6ooo de ani Nabucodonosor a ordonat ca 5ooo de evrei sa fie inchisi intr-un tarc si peste ei a adus elefanti care i-au zdrobit in picioare). Cauza cu ajutorul mintii lor invirteau totul pe degete(camatarie).
Dar revenind la oile noastre, comunistii cit erau ei de ra, nu au renuntat la evreii din min.de finante caci aveau nevoie de ei. Ei cunosteau totul(si cu ei se putea jefui tara cel mai bine).Abia in anul 1958 au fost scosi evreii din minister cind, s-a format si clasa de finantisti romani, dupa l3 ani de la ocupartea tarii de catre rusi.
S-au alaturat si ei evreilor plecati in Israel, vinduti la ordinul Anei Pauker.
Asa cred ca, acum intelegeti de ce merge treaba, asa cum merge in tara noastra.Nu este nevoie decit de hoti la finante. Ne mai mirau de min .actual de finante, cu dansul sau desucheat, cu cuceririle femeilor tinere, stricind casa altora si apoi dindu-le cu piciorul? Dar mai ales, schimbarea ministrilor la cel mai important minisrter la citeva luni, dovedeste ca nu se urmateste decit, devastarea tarii si acesti pierdevara care nu stiu ce vorbesc, sint cei mai potriviti nu numai la Min.de Finante ci peste tot.
Am vrut doar sa va atrag atentia ca, nici regimul criminal comunist nu a schimbat finantistii evrei.Dupa aceea, vorba lui Shakespeare, " Maurul si-a facut datoria, acum poate sa dispara". Asa si ei unii, au disparut in neant, altii au plecat in tara lor nou formata si au contribuit cu experienta lor la progresul tarii, la bogatia ei.
Cred ca ati inteles exemplul pe care l-am dat.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Ana Pauker , supranumita " Stalin in fusta"


Nascuta la Codaesti, Vaslui in 1993 intr-o familie de evrei saraci,a fost profesoara de ebraica in Bucurtesti.Fratele ei, mai mic Zolman a devenit sionit, ea Ama s-a orientat spre socialism.In Franta l-a cunoscut pe activistul comunist Marcel Pauker, cu care s-a casatorit.Au fost amindoi arenstati, apoi au plecat in Elvetia. de acolo in Fracnta, unde a devenit instructoare a Cominternului.La intoarcerea in Romania,in 1935 a fost arestata si condamnata la 1o ani de inchisoare. In 1941 a fost schimbata cu Mos Ion Codreanu, arestat in URSS dupa ocuparea Basarabiei la 28 iun.194o.La rusi sotul ei Marcel a fost executat din ordinul expres al lui Stalin, la 16 aug.1938 ca spion al occidentului.Acest fapt nu a zdruncinat credinta Anei in comunism si loialitatea fata de rusi.Se stie sigur ca a fost amanta lui Stalin(tusea si junchiul).Poate Stalin a inlaturat un rival.
Ana s-a intors in Romania in 1944,pe tancurile rusesti, in uniforma militara sovietica, impreuna cu Walter Roman tatal cunoscutului Petre Roman, dupa ce artmata rusa a intrat in tara.
In 1947 a fost aleasa, ministru de extern si vice-primministru.In aceasta calitate a semnat cedarea de catre Romania rusilor, Insula Serpilor.I se spunea Stalin cu fusta.A participat activ pentru, impunerea in Romania a unui sistem bazat pe crima si faradelege.Cazul Ecaterinei Gata care a spuipat-ope Ana Pauker la interogatoriu i s-au smult sinii cu clestele, a fost violata si ucisa.
Si pentrui evrei Ana e imaginea negativa care a calcat in picioare drepturile cetatenilor.A fost inlaturata de la putere in 1952, din ordinul expres al lui Stalin, care nu a vrut in tara, o evreica asa periculoasa.S-a speriat si el saracul, de Ana a noastra.Apoi a lucrat ca traducatoare de lb.franceza si germana la Ed.Politica.La incinerarea ei dupa moarte, in 196o, a fost de fata Ghe.Ghe Dej.
A fost reabilitata dupa 1965, de catre Ceausescu.Marcel si Ana au avut 3 copii:Tanio, Vlad si Tatiana.(va amintiti ca am scris ca nu permitea ginerelui sa-i se adreseze decit cu "tovarasa Pauker". Sic!
Aceasta este istoria adevarata, a cosmarului comunismului. Istorie tinuta ascunsa si acum. De ce oare?
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

joi, 4 martie 2010

Continuare, cutremurul din 4 martie 1977


Dar afara era si mai rau, caci pamintul se ondula si nu imi puteam tine echilibrul.Eram si cu bratele ocupate cu eprubetele. Colegele mele tipau ca din gura de sarpe, tinindu-se de un pomisor din fata laboratorului. Erau ca pe valuri, acum intrau in pamint acum ieseau afara. Si eu am ajuns parca, intr-o mie de ani la pomisor, de ne tineam ca innecatul de un pai. De la tabloul de comanda se auzeau in mod sinistru, cum cad geamurile cu un zgomot infernal. Peretii tabloului de comanda erau din geamuri, nu din plastic si tavanul tot din geamuri pentru a lumina neoanele. Dar baietii de la tablou nu au iesit afara decit, dupa ce au oprit instalatia caci asa erau ordinele, sa nu plece in caz de calamnitati, decit dupa ce opresc instalatia ca sa nu sara in aer, poate chiar si orasul. Intr-un tirziu i-am vazut si pe ei iesind, venind spre noi si tinindu-ne toti de pomisor, ca de un pai. Dar in acest timp instal A.F.l se apleca ca o nuia si credeam ca din moment in moment, cade peste noi si ca acum nu mai avem scapare. Putin mai departe sfera de hidrogen, salta ca o minge jucata pe picior de un copil. Stiam ca era cea mai periculoasa si poate rade orasul Ploiesti de pe fata pamintului. Totul era sinistru, parca era sfirsitul lumii. Nu stiu cit a durat, pina s-a terminat si s-a linistit totul. Noi am tacut brusc doar Nusica, care cred ca a innebunit pe moment a zis " acum sa mergem la tabloul de comanda, sa luam laptele baietilor (care se dadea drept toxic ca si noua), caci acum nu se mai intereseaza nimeni de el". Noi nu am zis nimic si am gindit ca de frica, a innebunit Nusica. Mai tirziu, dupa nu stiu cit timp am intrat in laborator, am luat hainele si gentile si am plecat la poarta sa luam autobuzul. Acolo era zarva mare, fiecare povestea ce a patit si am plecat in sfirsit, cu mare in tirziere. La gara de sud am ajuns si am plecat spre casa pe jos. In strada ma astepta Fane si copii ingrijorati,ii prinsese cutremurul pe strada, veneau de la soacra-mea si erau aproape de casa. Mi-au spus ca au mners pe mijlocul drumului.Acasa in vitrina nu s-au spart decit citeva pahare. Asa am petrecut cutremurul din 4 martie l9777 ora 2l,2l. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica Ion

Cutremurul din 1977


Pe 4 martie a fost cutremurul.Eu eram schimbul 2 la laboratorul de fizico-chimice de la sectia A.F.si ma ciondaneam pe la ora 9 seara ca colegele mele Nusica si Ninocika(Nina), spuneau ca trebuie sa fac de serviciu de doua ori ca, pe l martie cind am fost in excursie la bulgari, a fost rindul meu si eu ziceam ca mi-a trecut rindul.La ora 9 fix trebuia sa merg in instalatie si sa iau probe(eram la CTC) si cind am dat coltul sa merg pe drumul spre instalatie am primit in fata un val gros de gaze.Am facut ce am invatat si m-am culcat la pamint, ca sa respir aer curat. Dar si jos era miros de gaze( ortoxilen)Vazind ca nu pot sa inaintez, m-am asezat deasupra dalelor de beton care acopereau canalul de scurgere a apei de pe marginea drumului ca din pamint sa respir aer. Si asa tiris grapis pe burta m-am tirit inapoi spre tabloul de comanda si am urcat la laborator. Am spus colegelor ca,nu am putut sa ajung in instalatie si am hotarit se merg la urmatoarea ora. Ca sa ne protejam, mergeam pe rind fiecare la toate instalatiile la fiecare ora. Nu fiecare la instalatia ei la o ora.Dar neajungind la o intelegere cu ele, privind curatenia am luat toate eprubetele cu care lucrasem toata ziua fiind l5-2o,le-am luat in brate sa merg la chiuveta. Atunci a inceput cladirea sa salte in sus si apoi sa se deplaseze pe lateral, de parca se cernea. Pe perete in suporturi de fier forjat, aveam ghivece cu flori si au inceput ca pice jos, cu mare zgomot de parce se tragea cu pusca. Dar Nusica si Ninocika au fugit inainte si eu cu bratele ocupate, am fugit cit am putut de repede caci, nu puteam sa las sticlaria din mina nu pentru paguba, ci pentru ca as fi cazut in cioburi. Scarile se deplasau in latera, sub picioarele mele si eu saream dintr-o parte in alta si credeam ca nu o sa mai ajun jos, sa ies afara sa am pamintul sub picioare. Credeam ca toata cladirea se va darima, peste mine si gata s-a sfirsit viata mea.Capul sus, pieptul inainte !!! va urma. papapa

miercuri, 3 martie 2010

Internationala Comunista

Ana Pauker


Foto:Casa Anei Pauker

Inculpaþii (Călăii)

Ana Pauker (Hannah Rabinsohn)
nume real: Hannah Rabinsohn, evreica (1/12/1893, Codaesti, Vaslui - 3/06/1960, Bucuresti)

Supranumita "Doamna rosie" a blocului sovietic, liderul neoficial al Partidului Comunist Roman imediat dupa razboi, conducătoarea din umbră al þării pe care o ura din tot sufletul, agenta nr. 1 a Moscovei la Bucureºti, a contribuit din plin la genocidul comunist si la distrugerea României sub bagheta lui Stalin. "A fost o terorista de anvergura internationala, cu nimic mai prejos decat un alt produs mai tardiv al Moscovei, Carlos Ilici Ramirez. Daca in cruzime ea l-a egalat pe Carlos, in schimb l-a depasit categoric in privinta vicleniei si machiavelismului" (Liviu Vălenas, "Memorialul stalinismului", pg.

Ana, Luca si cu Dej, baga spaima in burgheji


Foto:Ana Pauker
Stiti sloganul comunistilor. Urmat de :"Sa curga singe ! Sa li se taie capul!"
Dupa mai bine de jumatate de an de propaganda in favoarea unei reforme agrare radicale, comunistii au legiferat in martie 1945 improprietarirea taranilor saraci. Prezentata ca un mare ""act democratic"" al comunistilor, aceasta marca primul pas insemnat al PCR in consolidarea reala a pozitiei in randul electoratului romanesc. O lege inselatoare.
Dupa impropietarirea la Reforma agrara din martie 1945, la scurt timp a inceput colectivizarea agriculturii si taranii care fusesera impropietariti au trecut dea-valma in rindul burghejilor, proprietari de case, fabrici. A inceput teroarea si asupra lor a taranilor care, va inchipuiti ca nu voiau sa dea terenurile agricole inapoi. Nu au inteles ca totul era o cacialma, pusa la cale cu ajutorul experimentatilor KGB-isti(repetau la noi ce facusera la ei).Atragerea taranilor cu ceva, ce le va fi luat.Cine opunea rezistenta era considerat "bandit" si trimis la inchisoarea de trista amintire pentru reeducare Pitesti. Inchisoarea Pitesti pentru reeducare a fost, tot un experiment rusesc, care nu a putut fii pus in aplicare, la ei.La noi s-a dovedit ca se poate, cu ajutorul tradatiorilor romani.
Acolo se reeducau romanii, fiind pusi sa scuipe pe icoane, sa injure pe Dumnezeu, Isus si alti sfinti importanti si sa se spuna ca nu exista, ci au fost inventati de exploatatori.Asa a facut si P., tatal fostului min.alculturii(cel cu pleasca), care a recunoscut ca, de frica a facut tot, ce au cerut comunistii.
Vedeti, ce cinici sint cozile de topor romani, au facut aici un experiment, reusit Pitesti, ceva ce rusii care au inventat acest experiment, nu au reusit in tara lor, tara comunismului victorios, mai vechi cu 3o de ani la ei, decit la noi. Infiintat dupa conceptia lui Lenin si imbunatatit pina la criminalitate de banditul la drumul mare fost preot ortodox Stalin.Pe patul de moarte Lenin, a cerut sa nu i se dea putere suprema lui Stalin, stia el ce stia.
Am citi acum 3o de ani si am mai scris ca, Lenin este cel mai citit scriitor, din toata lumea, din toate timpurile. Apoi Jules Vernes , al treilea fiind Shakespeare.
La U.M., unde lucram, cartile scrise de Lenin erau in vinilin rosu, pline de praf de un deget, incit, pareau decolorate.Nu le citera nimeni, nici eu cit eram de curioasa de fel. Acum imi pare rau. Decit sa bat cimpii, cu cine stie ce prostii mai bine, imi imbogateam cunostintele cu gindirea lui revolutionara, intre o cearta cu soacra, resemnarea nevestei revolutionara celebra Krupskaia si o partida de amor cu amanta cu 5 copii Inessa Armand.
Ce am mai pierdut, dar daca imi da D-zeu sanatate poate recuperez, gindirea doar nu partidele de amor, ale lui Lenin cu amanta ! Sic soacrei cele rele de gura. Uite unde l-a dus pe bietul om( sa faca contra). Saracul !!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Ma bucur, ca sinteti interesati de istoria noastra


Foto vultur auriu .A murit ca cel mai batrin in virsta de 22 ani, pe insula Jura.

Ma bucur ca sinteti curiosi, sa aflati mai multe despre statutul nedrept, al tarii noastre de tara invinsa. Degeaba am avut pierderi uriase umane dupa 23 aug.1944, mai multe decit la Cotul Donului si Stalingrad(art.Jaful rusesc). Noi ca popor cu sacrificii imense(am scurtat razb cu 6 luni) in cartea lumii de istorie, sintem insingnifianti. Sintem la remorca nemtilor. Insa ei au renascut ca pasarea Phenix din cenusa.Noi am intrat in orbita rusilor. Caci asta s-a stabilit la Ialta, pres.american (F.R.) ales de 4 ori(stiti cel cu amanta), paralizat in scaunul cu rotile si in pragul mortii, datorita bolii care i-a luat agerimea si vigilenta, impreuna cu Churchil, ne-a lasat pe mina rusilor.(s-a ales intre noi si Austria,nu s-au indurat sa lase Austria rusilor).
Ca tara invinsa am devenit sclavii lor.Stalin vorbea, in locul nostru. Planul Marchal, oferit noua de catre americani si care este la baza prosperitatii tarilor occidentale, a fost refuzat de catre Stalin in numele nostru.Adica dupa ce ne-a luat bogatiile tarii si mincarea de la gura, nu a lasat nici pe altii, ca de pomana,de mila noastra sa ne dea.
Asta este suprema umilinta.Stalin stabilea totul aici si conducatorii tarii.A schimbat-o pe Ana Paukar, ca era evreica cu Ghe.Ghe. Dej.(V-am mai povestit ce a zis ginerele ei,nu-i permitea sa-i zica mama, Ana, ci Tov.Paukar.)
Dar in 1948 la refuzul lui I.B.Tito al Iugoslaviei de a se subordona lui Stalin, rusii au instituit blocada asupra Iugoslaviei, incercuind toata tara. Insa versatul sef al partizanilor, Tito, recunoscut international ca o mare personalitate, a celui de al 2-lea razb.mondial a spus ca ,tara e gata de lupta si nu cedeaza.Va lupta pina la ultimul om. Intre noi fie spus a tinut tara unita.
Stalin s-a gindit ca, nu este momentul ca la o distanta asa scurta, fata de sf.razboiului sa inceapa o escapada militara, cu un final imprevizibil(poate se mai alaturau si alte tari Iugoslaviei), si a zis ca deocamdata, se multumeste cu ce are si a ridicat blocada.De aceea era Iugoslavia mai inaintata ca noi(dar nu departe).
Despre Broz Tito am scris acum citiva ani, dar m-am axat pe faptul ca si pe el, l-a inselat nevasta Iovanka. Asa ca vedeti cei mai destoinici si puternici oameni ai zilelor lor, o iau cum se zice in barba.A lasat-o si a ajuns ultima tarancuta.
Vazind interesul dvs. pentru vremurile trecute si uitate, am sa continui sa mai scriu, despre acest subiect si despre persoanele care au suferit in urma razboiului, mame care au sfirsit, fara sa afle unde le sint copii, morti pe cimpurile de lupta.Mi-am adus aminte ca, am cunoscut o mama cu 7 copii, 6 fete si un singur batiat, pe care l-a vazut ultima oara cind a plecat, sofer fiind al unui camion militar plin cu soldati si de atunci nu a mai aflat nimic niciodata.Nu i s-au uscat lacrimile de pe obraji si nici speranta ca, macar e in lagar la rusi.Dar de la Departamentul de razboi i s-a spus ca, nu a parasit tara camionul cu soldati, sa fi fost o ambuscada, orchestrata de tradatiorii tarii? Nu stim si nu vom stii niciodata.
Va multumesc pentru, atentia pe care o acordati istoriei noastre, nestiute tinute secret in mod inexplibabil.Poate daca s-ar face publice aceste file zbuciumate ale poporului nostru s-ar trezi si patriotismul adevarat in noi, caci patriotism a insemnat supunerea fata, de vulturii tarii care ne-au smuls carnea, fisie cu fisie.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

marți, 2 martie 2010

Nu mai suport minciuna


Nu mai suport minciuna asta, cu foametea din 1946-47.Vreau sa inteleaga toata lumea ca, aceasta foamete chiar daca a fost si seceta, a fost indusa la noi in tara, de catre rusi. Tara noastra cu statutul de "tara invinsa" , la sfirsitul celui de al 2-lea razb. mondial, a fost obligata sa dea rusilor, in calitate de invingatori, toate bogatiile si recoletele tari. De aceea noi am suferit atunci si chiar acum.
In tara noastra nu a fost foamete, nici in timpul razboiului, cu toate bombardamentele si cu tinerii de la sate, plecati in razboi. Femeile ramese in urma, cu copii, au dus tot greul si nu a fost foamete.
Va spun ca ma revolta aceasta minciuna, spusa si de Boc acum ca, e mai greu ca la foametea din 1946. Nu este adevarat, atunci ne furau rusii, acum ne fura romanii, politicienii nostrii, care nu au mila de noi. Spun asta caci, una este sa nu stii si alta sa stii si sa accepti, sa nu faci nimic.
Atunci, cu foametea a fost o cacialma, ca sa nu se revolte poporul ca, i s-a luat mincarea de la gura ca, sa fie data despagubiri la rusi.
Pe aceeasi minciuna se merge si acum cu foametea.Dar macar cei rai, care ne infometau erau rusii, dusmanii nostrii de peste 1ooo de ani, in timp ce acum cine ne infometeaza? De ce? De ce tinem capul plecat? De ce ii alegem mereu?
Mereu imi promit ca, nu mai scriu articole dure in care, sa spun adevarul adevarat, dar iar ma incinge revolta.
Am spus nu mi-e frica de nimic si multumesc totodata cititoruilor din Turcia si America latina(mai ales Brazilia), care imi atrag atentia, sa am grija de mine.Stiu ei, ce stiu de la ei din tara lor, unde la putere e hunta militara.
Nu cred ca conducatorii nostrii, au frica de cei ca mine care, latra precum ciinii pe linga urs, dar ursul (coruptiei), merge inainte.

Ei stiu ca, au postimea in spate care ii voteaza mereu, legitimindu-le mereu infractiunile si jaful tarii.Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
P

luni, 1 martie 2010

Cite am sa va povestesc !


Titlu: Cite am sa va povestesc !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Daca ati sti cite am sa va povestesc !As vrea sa va spun despre blocada orasului Piatra Neamt(a durat citeva sapt.), pina in 23 aug.1944.Unchii mei povesteau ca nu indrazneau sa-si bea nici urina,o dadeau la copii.Nu aveau curajul sa se arate caci trupele rusesti, datorita pierderilor mari de pe front au fost inlocuite cu, trupe din stepa salbatica, un popor mongoloid, care nu vorbea ruseste, in schimb erau foarte rai(nici soldatii rusi nu erau mai breji).
Faceau ravagii, mincau tot ce era de mincat in curtea omului, porc, vaca , gaini, pe stapin daca il vedeau, il impuscau pentru a se distra. Fetele si femeile se piteau in podm umblau in basrton si cu bazma care le acoperea fata, in caz de nevoie, ca sa nu atraga atentia, dar nu conta, caci violul la ei era, ceva ca "buna ziua". Sa multumesti lui D-zeu ca ai scapat cu viata.
Dar ma gindesc ca, daca sefii acestui blog spun ca, nu scriu original, ma puteti gasi pe blogurile mele, daca nu mai sint publicata aici.
Daca as trai 1ooo de ani, in fiecare zi v-as scrie ceva nou.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

duminică, 28 februarie 2010

!!!!!

5 minute sa fii destept.(pe urma poti sa devii la loc prost)


Foto: Inessa Arman amanta lui Lenin. Ce nevasta, revolutionara Krupskaia ?
Stiti, vorba aceea pe care am auzit-o de cind eram mica, in viata este important chiar daca esti prost:"5 minute sa fii destept", si pe urma poti sa fii la loc, prost.
Si in viata si in politica, in dragoste, in totul, este foarte adevarata aceasta vorba scurta si inteleapta.
Cred ca toti, ca si mine ati simtit pe pielea dvs. aceste cuvinte. Numai eu, nu am fructificat niciodata cele 5 mibnute oferite de providenta si am venit dupa aceea cu justificari, ca nu am fost desteapta macar un minut.
Si in politica, vreau sa revin la triungiul conjugal comunist,(Lenin, nevasta Krupskaia si amanta Inessa Armand), cind Lenin era calcat in picioare, dupa spusele apropiatilor familiei lui, de catre soacra cu care locuia(in Elvetia) si totusi si-a adus in casa amanta cu doar 5 copii, caci atitia avea ca, daca erau mai multi ii aducea si pe aceea adica pe toti 1o, 11, cit o echipa de fotbal. Dar fie vorba intre noi, ce gusturi proaste avea la femei. Dar nici cu nevasta nu mi-e rusine. Dar tacea chitic, nu era revolutionara, cum a descriso pupincuristii comunisti, tacea milc. Si a dat dovada de nervi stapiniti. Dar acolo a fost vorba de bani. Banii din cotizatiile celor care sperau o viata mai buna rusi si germani.
Lenin nu a lucrat nici o zi.In paranteza fiind spus ce faceu ei acolo ca, doar s-a desecretizat faptul ca Lenin a murit de sifilis, la cap care i-a provocat comotia cerebrala?
Dar Lenin a stiut cind, pentru 5 minute sa intre in scena politica a lumii,(mai tirziu decit inceputul), si la sedinta Dumei cind bolsevicii erau in imposibilitate la vot contra mensevicilor, nu aveau nici o sansa. A avut rabdare, a profiitat de cele 5 minute, cind ceilalti au plecat, ca nu au mai avut rabdare si s-au considerat cistigatori si a iesit invingator la puncte, schimbind soarta lumii si a tarii noastre si a poporului nostru amarit care a mai suportat pe pielea lui si acest experiment al unui om care nu a muncit nici o zi.Dar eu am sa reiau articolele, cu toate ca stiu ca dvs, stiti mult mai multe ca mine, din culisele politicii mondiale.Va readuc in atentie jafurile bandei de tilhari, gindite de Lenin si puse in aplicare de banda lui, Stalin in anii 19o5-o7), de au ingrozit Rusia tarista. Erau cele mai mari jafuri cunoscute vreodata, caci din asta traia Lenin, pe picior mare in Elvetia, cu toata satra (Krupskaia,nevasta, celebra revolutionara, soacra, amanta Inessa cu 5 copii si o gramada de lingusitori). Si la noi acum, jefuitorii traiesc bine pe spinarea noastra.
Daca s-a schimbat ceva, anuntati-ma si pe mine,sint in urma.
Acum nu ma mai pot documenta din carti, caci le-am impartit incluisiv Bibliotecii N.Iorga din Ploiesti si scriu numai din ce-mi aduc aminte. Dar ceva din acestea ce vi le-am spus, cred ca le-ati citit in cartea Dr. Jivago.
In concluzie aceste personalitati ale lumii, integrii , sint oameni ca noi cu bune si cu rele, poate cu rele mai mult ca noi. Ei sint mai imorali ca noi, ca sint suiti pe piedestal, ca sint, ceea ce nu sint.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa