Reda-i copilaria lui Stefanut

vineri, 19 februarie 2010

Liviu Vasilica (acest medic pediatru mi-a placut cel mai mult cum cinta)

Sanchi Buby


Cred ca ar face atac cerebral conducatorii tarii noastre(sanchi Buby ca nu ii doare nici in chiur), daca ar sti cum in mod brutal si la tinta va spun cum, ne jefuiesc ca la carte dupa lectiile securitatii, invatate de la KGB.
Bine ca nu stiu ca si asa nu i-ar durea nici in chiur. Obiectivul lor e sa traga de timp ca pina la terminarea mandatului sa fure tot, cu noi romanii, dormind in opinci.
Or sa traiasca fericiti ei, si urmatoarele 1o generatii ale lor(javrele), prin paradisuri fiscale si cu burta la soare se vor intreba, "Ce zici, iti mai aduci amin te de prostii aia, da-i in..., de prosti. Asa le trebuie! Ce ne-am mai batut joc de ei, idiotii, cu totii, cu totii".
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Tactica KGB-ista


Ce vedem acum si mereu la tv., contradictiile in privinta unor decizii vitale pentru poporul nostru nu este intimplatoare.
Aceasta o e tactica veche KGB-ista, de a invata poporul cu ceva ce v-a urma. Sa-i intre bine in mental.
Si acum vad ca in privinta alocatiei pentru copii se contrazic, ca ministrul muncii (sanchi de ochii lumii, joaca piesa), a vorbit de capul lui, fara acordul partidului de guvernamint. Nu se neaga ca au pus si asi o magarie impotriva copiilor nostrii la cale. Asta e tactica. De aceea ne-a prostit de 2o de ani pe toti.
Nu va faceti iluzii ca, nu se va intimpla cum se zice. Au furat totul, sint la fundul sacului si acum se ia un drept de neimanginat, nici in comunism. Toti copii, indiferent de situatia materiala a parintilor, au acelas drept.
Vorba lui Mircea Badea, nu ne plictisim in tara noastra, murim numai de inimna rea, caci zilnic avem parte numai de vesti rele. Asa ca sa nu ne plictisim.
Oare nici acum nu ne-am invatat minte ?
Vad ca guvernul are acum dupa 2 luni de la alegerea presedintelui, sustinere aproape 4o%.
Nu v-am spus eu? Sintem masochisti, pina in maduva oaselor.
Asa sintem, asta meritam si miine v-a fi si mai rau.
Mingiiati un animal de casa, ca sa va amelioreze stresul.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Pssst !!! Ajutati-ma sa fug !!!!


Sa nu spuneti la nimeni, dar vreau sa evadez din tara "Spitalul nr.9". Nu stiu cum am ajuns aici. Vreau sa scap si fac apel la dvs. sa ma ajutati.
Nu gasesc o spartura in gard, sau in zidul gros de beton. Nu mai rezist. In fiecare zi de la comitetul de nebuni, care conduce tara vin noi timpenii. Acum aud ca se gindesc, sa taie alocatiile la copii. Dar macar sa nu ia averile hotilor. Daca nu scriu, sa va dati seama ca am reusit, sa evadez. Poate num ai eu sint zdravana la cap in tara asta sau poate numai eu sint nebuna. Va rog, sa tineti secretul pe care vi l-am in credintat, ca sa am sorti de izbinda. Unde o sa ajung, va dau un semn de viata si prin spartura din gard,pe tacute ,noaptea fugiti si dvs. din tara nebunilor condusi de criminali nebuni. Aici nu se mai face nimeni bine.
Capul sus, pieptul inainte !!!
Publicat de Odorica

Statul roman vultur, astepta sa moara copii

Asta e de vazut ! Neaparat !!!

La o secunda de a muri

Jefuieste tara si fugi !!!


Piticii nostrii conducatori, unul uitindu-se imprastiat si celalalt piticot....au pus la cale retragerea lor, in siguranta. Poate Boc cel mic, v-a ramine sa dea socoteala, dar ce sa faci cu el, cind vom fi vinduti ca slavii in lanturi?
Dar stiu ca ne-a procopsit cel de sus. I-a tunat si i-a adunat Doi excroci calare pe 22 milioane de prosti.Daca au vrut haos, anarhie in tara, le-a reusit de minune. Au zapacit tot poporul, salariatii, pensionarii si cei cu nervii tari s-au predat. Vorba aceea daca, nu reusesti sa-i distrugi, macar zapaceste-i sa, nu mai stie de ei. Asta pine ne facem noi mendrele linistiti.
Abia aseara la A.3 mi s-a confirmat ceea ce stiam si eu. Ca acesti infractori, pusi prin prostia noastra, la cirma tarii vor sa fure tot si apoi sa plece cu miliardele de euro, furate de la noi inclusiv din inrobirea tarii, pe o suta de ani la finantele lumii.
Asa s-au explicat minciunile care mai prostesc inca, o mare parte din popor.
Fiti atenti au toate butoanele in mina, jaful este generalizat, numai prostii dezbat la tv. consitutia, legile, principiile, binele poporului. Nu va lasati inselati.Numai un cretin mai poate crede ca, acesti criminali ai poporului nostru, ne vrea binele si nu dorm de grija noastra.
Au destul timp pina la alegerile viitoare 3 ani si 5 ani la presedentie, pentru a devaliza toata tara. Ei gindesc impereuna cu serviciile secrete, cum sa scape de minia poporului in siguranta si cu averea de miliarde de euro intacta. Ca si cei mai inversunati, dusmanii ai tari(cei mai rai dusmani sint conducatorii tarii), pirjolesc totul, lasind tara distrusa ca, de cea mai puternica, bomba atomica.
Nu va lasati prostiti. ACESTA ESTE ADEVARUL. FITI VIGILENTI !!!!(sloganul de la intrarea in U.M. unde am lucrat).
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

joi, 18 februarie 2010

Stop prostiei la televiziune !


Cu toate ca-mi este sila sa ma uit, la emisiunile dezbatere despre politica, vad tot mai clar ca in vorbaria goala, cu reverberatii acustice suparatoare, aceste asa zise moderatoare cu nume din 3-4 litere, sint cauza principala a indoctrinarii negative, a neamului nostru.
Vorbind paralel cu invitatii, despre cu totul altceva, dind dovada de o prostie crasa incit ma mir ca, nu se cvutremura Pamintul, si-au impus daca nu chiar, au pus sub semnul intrebarii prostia lor, golul din creierul lor. Nu-mi vine sa cred si sper ca macar barbatii lor,prietenii sa ne razbune mai devreme, sau mai tirziu.
Nu mi-o pot scoate din minte pe vaduva neagra de la Antena 3, care tot asa vorbeste intr-una fara sir, impunindu-le invitatilor punctul ei de vedere.Chiar daca invitatii nu sint prea isteti, macar sa fie lasati sa spuna parerea lor, sa vedem si noi cit sint de prosti. Dar, vaduva noastra abia acum s-a mai potolit, de cind e veduva si orfana.
Cind o vedeam ce vesela era, ce-i lucreau ochii im cap de bucurie, cind dezbatea nenorocirile poporului nostru ma si vedeam la o emisiune vesela de divertisment, sau poate ne transmitea ca, a dat lovitura in viata si a cistigat lozul cel mare la Loto. Ce mai totul era halucinant, ca intr-o tragedie cu, comici vestiti ai ecranului.
Sint ferm convinsa ca, in mare parte datorita acestor prostanace vesele, o mare parte a electoratului, a fost derutat si poarta raspunderea pentru situatia, in care se afla tara si noi fiecare la rindul nostru.
Pentru suferintele noastre. Redresare, va fi vreodata?
Stop prostiei la tv. mai bine pe centura.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

miercuri, 17 februarie 2010

Berlusconi - MafiaVedeti, nu se mai supara nimeni in Italia ca Berlusconii este ironizat ca-i face sex Mafia, pe la tespa?

Anda Calugareanu O portocala

Ma sufoc in tara mea !


Aoleu ! Nu stiu ce sa ma mai fac, caci ma sufoc. Situatia economica si politica din tara,imi taie respiratia. Parca pe vremea lui impuscatul eram mai rezistenta, fiind mai tinara. Acum cind nu mai pot sa mai suport, ma gindesc la tineri, la oamenii activi ai acestei tari. Ce fac ei oare? Ce gindesc? Cum de nu inebunesc? Ca eu nu mai rezist. Dar poate ca si mine, tineretea faptul ca, asa cred ei ca este normnal ii tine, pe linia de plutire. Noi cei mai in virsta avem macar o pensie, dar cei care sint familisti cu copii, sotii ce fac? Ce vor face? Dar tinerii capabili, ce soarta vor avea ei? Nu stiu ce sa zic dar, pentru ca am trecut si eu prin somaj, consider ca este cel mai rau lucru, ce i se poate intimpla unui om, unei familii. Sa-i tai pur si simplu dreptul la existenta, e cel mai crud lucru dar, pe canaliile de la conducerea tarii, nu-i intereseaza. Mint, mint, mint de inghiata apele. "Vai de biet roman saracul, merge inapoi ca racul ". Cind ma mai enervez, am sa scriu cu litere mari," Dati jos criminalii de la conducerea tarii".
Dar cind ma voi enerva rau, rau de tot, nu acum. Acum ne uitam la ei ca la zei. Ce frumosi sint Elena din Troia, pe cal alb, Zeus uitindu-se imprastiat, dar acum a bagat capul in nisip, ca strutul. Boc cel mic, mic la stat, mare la sfat. Si noi ca furnicile muncind la cooperativa "Munca in zadar" si fiind calcati in picioare. Asta e tara in care traim !
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica

marți, 16 februarie 2010

Mihai Margineanu Aviatia

Cum de am ajuns slugile tiganilor ?


Foto:Franklin Roosevelt(1882-1945) Presedinte al SUA ales de 4 ori.

Nu e luna ca la tv. la posturile despre stiinta sa nu se arate filme documentare despre criza din SUA, din 1929-1933. Presedintele SUA ales de 4 ori, in
valid fiind purtind in permanenta un suport metalic de 3o de kg. Franklin Roosevelt(1882-1945), zilnic sustinea la radio spiciuri despre cum sa iasa America din Criza. Facea apel la munca si sa nu le fie frica de munca. Atunci s-a construit infrastructura SUA, baraje, tuneluri, mereu vad aceleasi imagini, cu oameni insirati pe drumuri dind la tirnacop.Munceau toti, de la fosti directori, bancheri, muncitori, avocati, toti, criza ii lasase saraci pe toti incit, mincau la cazane pe strada. Stateau cu gamela la coada, pentru un polonic de fiertura. Oamenii se adunau seara in jurul aparatului de radio si fiecare familie asculta cu religiozitate ce le spunea Seful Americii, cu voce joasa, calma pentru a le da incredere in el si in ei insisi.
Ca o paranteza acum de putin timp, s-a stabilit ca Pres. F.Roosevelt nu era bolnav de poliomelita cum se credea, ci de o alta boala, deoarece era paralizat de la briu in jos, dar numai la picioare, caci al treilea picior (cel mic stiti dvs.) nu era afectat, de aceea avea si amanta timp de 2o pina sa moara (secretara lui). Sic !
Dar facind o paralela intre acest presedinte, ales de 4 ori si pe timp de razboi si presedintele nostru, nu gasesc nici un punct comun. Vai, am uitat, amindoi aveau amante.
Dar in rest, vedem numai veselie la noi, fratie cu tiganii infractori, exemplu ca numai din furat la scara mare si mica se poate trai. Numai prostii muncesc, mogulii nu mai stiu ce ne fac, dar mogulii tiganilor, imparati pe care lumea n-ar putea sa-i mai incapa vorba lui Eminescu, au venit la noi ca robi si acum ne cer tot, pamint, apa, viata si s-a schimbat roata, am devenit robii lor. Sa vadeti ce lingusitori sintem fata de ei si sst sa nu-i suparam, nici cu o respiratie.
De aceea noi sintem aici si ei acolo. Daca pres.tarii e in sleahta cu ei, noi ce sa facem, jucam cum ne cinta infractorii. Cine sa ne indemne, la munca in fiecare seara, dind exemplu personal dindu-ne in credere si curaj? Noi vedem numai fratia cu tiganii care sint tot mai prosperi, chiar cei mizerabili de jos. Asa le place lor si cistigul din cersit e urias.
Daca gasiti alta explicatie, va rog sa imi spuneti si mie, mor de curiozitate. Vreau sa stiu cum am ajuns sub talpa tiganilor.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

luni, 15 februarie 2010

Sintem un popor de masochisti, pina in maduva oaselor !


De mult de tot, am auzit expresia ca bolnavul insusi, isi cunoaste mai bine ca doctorul care il trateaza, boala. De ce? Bolnavul simte pe pielea lui evolutia bolii, pe cind doctorul stie din carti(daca a invatat), daca nu face experienta pe pielea bolnavului spunind ca, el nu stie nimic.
Tot asa primind foarte multe semnale, de la oameni de pe alte meleaguri, care nu inteleg boala, de care sufera poporul nostru coruptia ingaduita, sau asuprirea noastra de catre tigani, numai noi stim din interiorul tarii, cum se poate asa ceva.
Cind e vorba de faradelegile facute de tigani, se vorbeste cu voce joasa, sa nu-i deranjam si sa afle ca sint descoperiti(sanchi, putin le pasa nu-i doare nici in c..). Umblam pe linga ei ca, pe linga sfintele moaste. Pentru noi bestialitatea lor e sacra.
Si azi am vazut la tv, cum mascatii tipau si trinteau pe jos infractorii. Atita cheltuiala pentru statul roman si implicit din banii nostrii ai tutror, pentru o recuperare de citeva mii, zeci de mii sau chiar citeva milioane.
Nu vreau sa intelegeti ca tin cu infractorii, dar ma gindesc mereu de cite ori vad, aceste scene de forta cu tipete, de ce ingrozesc chiar fiind la tine in pat, ma gindesc cum ar fi daca acesti mascati, si-ar face datoria fata de hotii tarii. Ar fi mai mica cheltuiala cu mascatii si suma recuperata inmiita. Daca ne gindim ca in cei 2o de ani de la revolutie, cum se spun e de catre specialistii in ale finantelor, s-au furat de la 11oo miliarde de euro in sus, va dati seama cum am fi trait noi, cu acesti bani, ce tara infloritoare am fi avut?Basca ce au furat hotii, tiganii si alte categorii care nu muncesc sau, nu au unde muncii.Romania, ar fi fost raiul pe pamint.
Ar fi un vis, chiar daca banda aceasta de lichele de la conducerea tarii, ar fi dati jos si confiscate averile de peste tot, in lume unde le au.
Dar macar sa stopam se poate? Nu, nu se poate ! De ce? Ca nu vrem noi poporul. Sintem masochisti si gata ! Asta nu inteleg, cei din alte tari. Asa sintem noi neintelesi de nimeni!Sintem originali si originalitatea ne doare pina in, strafundurile fiintei noastre umane ! Dar ne mentinem statutul de masochisti cu orice pret, chiar cu pretul vietii ! Sic ! Sic ! Sic !
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa