Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 13 februarie 2010

Tara in haos total. (romanii lacheii minoritatilor)


Tot timpul am impresia ca, nu am fost bine inteleasa ca nu mai am timp, ca din diferite motive, nu o sa pot sa mai scriu.
As vrea sa scriu un pamflet ceva, din amintirile mele vesele, sa va mai bine dispun. Dar sufletul mi-e negru, caci cu experienta vietii, imi dau seama ca lucrurile merg din rau, in mai rau.
Perioada stalinista a anilor 1945-1965, avea o logica era logica unei tari care a cistigat razboiul Rusia, sa-si impuna vointa potitica unei tari care, a pierdut razboiul Romania. Asa a fost, acesta este adevarul, Romania a terminat razboiul ca tara invinsa, cu contributia tarilor europene si a SUA.
Acum situatia este ca, nu ne-a impus nimeni situatia in care ne gasim, doar conducatorii nostrii alesi de noi.
Toata politica lor, este spolierea tarii si a fiecaruia dintre noi, cum am mai zis a amenetat tara, pe zeci de ani. Nici copii nostrii, nici viitorii pensionari, nu se vor bucura de un trai mai bun, poate mai rau.
Nu vedeti ce lupta la tv., pe mincatorii de rahat sa ne convinga, ce este in alte tari, ca asa si asa, pentru a ne prosti.
Un lucru clar, populatia tarii noastre, nu a fost pregatita pentru democratie.
Acum dupa 2o e mai rau. Democratia inseamna conducerea poporului.Dar la noi in tara infractorii, tiganii si alte categorii, abjecte, dau din coate si au pus mina pe avea tarii si implicit pe conducerea tarii. Cei mai rai, sint minoritatile, care profita din plin. De ce credeti ca e zarva asta cu autonomia?
In aceasta situatie, de saracire a populatiei pina la treapta cea mai de jos, abia atunci poporul cere o dictatura militara sau de orice fel.Aunci va fi o cotitura in politica romaneasca caci, va fi important cine vine la conducerea tarii, tot o banda de excroci sau armata sau orice alta forma militarizata.
Caci minoritatile de orice fel, au ingenunchiat poporul.Nu ii vede nimeni, la orice nivel si ultimul tigan jerpelit si el, prin fiara din el, constituie un pericol si daca merge doi pasi in urma ta.
Toti stim de frica pe nenorocitii tarii, in toate partile, care in orice parte a lumii erau, reprimati fizic fara mila. Asta a adus democratia, stapinirea celor buni, de catre cei rai. Cei rai prin firea lor, rup totul in cale caci politia, e subordonata lor.
Parca am vazut sau mi s-a parut la tv. ca s-a mai trezit putin si armata.
Nimeni nu va fi scutit de dezastru, nici magistratii, nici armata, nici omul de rind. Cind va intra tara in faliment, nu vor mai fi bani pentru nimeni, luni de zile ca in alte tari.Si infractorii cei puternici, organizati in bande vor da lovitura la moluri, noi cei cu bun simt, vom pierii prin suparari, boli, batai si crime. Asa vad viitorul acestei tari, in care domn este haosul.
Acest lucru, exemplul altor tari, care au trecut prin aceasta catastrofa, ma face ca sa nu abandonez, aceasta scriere a mea incisiva si poate periculoasa.
Ati vazut ieri la A.3 mitraliera defecta D.G.,care a sustinut ca, persoana agreata de marinari in porturi, ca o blana de bustean, lata si groasa, e bineinvitata la Academia Romana. Cit mai este pina vin si centuristele tiganci? Asta e tara.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Barack Obama(n.4 aug.1961), pitit de frica crizei !


Bine ca a venit si anul tigrului la chinezi. Anul tigrului de metal, este al meu. Inpreuna cu zodia pestilor la noi, sint pe cai mari. Ma miram de ce fac eu asa urit, la politicieni si tigani. Daca nici in anul acesta, nu sint tigru adevarat si sint tot oaie inseamna ca, am treit degeaba 6o de ani pe acest pamint. Mi-am meritat soarta. Acum ori niciodata. Vreau sa subrezesc, prin scris ceanuric, tronul celor care ne conduc si al minoritatilor conlocuitoare, mai ales al tiganilor, cu regi, imparati, presedinti numai nume grele si familii imperiale, de aceea am zis ca sintem lacheii lor. Trebuie sa fac si eu ceva, cit mai pot caci in alte tari ca Anglia, pe vremea Doamnei de fier sau in Japonia sint demonstratii violente numai la cresterea inflatiei de o,oo....
La noi nimic. Vedeti si pe pres.SUA, Barack Obama ce sfios este.?Ii este frica de concetateni, daca o da in bara cu criza. Si pina acum a cam dat-o in bara. Isi ia masuri de precautie, si sta pitit.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

vineri, 12 februarie 2010

Video pit bull terrier american

Politia militara din Brazilia condusa de hunta militara


O nùmero de ocorrências caiu com a chegada dos policiais da ROCAM

Apodi - Desde que foi criado o posto policial na escola do CAIC, que abrange o bairro Lagoa Seca, Garilândia, Bacural II e baixa do CAIC, o número de ocorrências caiu drasticamente, mostrando a todos a eficiência do trabalho policial naquela área. A ROCAM é uma equipe de policiais preparados para atender todo tipo de ocorrência. Durante o Carnaval a ROCAM irá intensificar o policiamento ostensivo no intuito de garantir uma segurança pública de qualidade a população apodiense.
Postado por 3ª Companhia de Polícia Militar -Apodi/RN às 14:44

Evrika !


Foto:cum ne asternem asa dormim.

Gata am gasit raspunsul, rapid si simplu pentru ce o duce poporul nostru rau, din totdeuna si din rau, in mai rau.
Mi-am adus aminte ca adolescenta fiind, am citit un interviu in revista Cinema in care a fost intrebata Barbra Streisand, interpreta din Hello Dolly, ce a marcat-o cel mai mult in viata ?
A raspuns :cind eram mica am mers cu tatal meu vitreg, in oras si am cerut si eu politicos, sa-mi cumpere inghetata. Si tata mi-a raspuns, ca nu imi cumpara. La in trebarea mea de ce? Mi-a raspuns taios : pentru ca esti urita. Si nu i-a cum parat.Atunci a inteles Barbra Streisand adevarul si a luptat toata viata pentru a-si dovedi ca talentul, nu are legatura cu frumosetea.
Si eu am parafrazat tot asa, de ce o duce poporul nostru asa greu , fiind jefuit fara mila de toti, mintit zi de zi , acesta este raspunsul pentru ca este PROST.
Si azi am vazut la tv. reprezentantul sindicatului, armatei si serv.secrete, nu i-am retinut numele care a spus amenintator la sfirsit ca, o sa schimbe situatia. Asa am inteles eu. Nu cumva armata cu secu. au pus gind rau, sa debarce acesti excroci de la volanul tarii?
Eu asa am inteles, poate am inteles gresit, vorbele d-lui colonel.
Dar acesta este raspunsul la miracolul pe care il traim, saracirea la Maxim. Sintem prosti !
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Sperante desarte !!!


V-am mai povestit ce mult eu, impreuna cu colegele de la laborator, ne doream sa traim numai o zi, dupa moartea lui Ceausescu, sa vedem si noi cum este o zi fara dictatura lui ingozitoare, impreuna cu Codoi.
Atunci cind dupa demonstratia de la 21 dec.1989, lumea nu indraznea sa se bucure si tacea timpul incordat, asteptind derularea evenimentelor, pe 22 s-a produis o declansare a tuturor sperantelor, tinute in friu zeci de ani.Noi nu ne mai puteam incape in piele de bucurie. La autobuzele unitatii militare unde lucram lumea era vesela, soferii claxonau, Ceausestii fugisera cu elicopterul si se zvonea ca ajun sesera pe sosea intr-o masina Dacia alba.Abia am ajuns acasa, intr-un suflet si nu m-am mai desprins de tev.alb-negru sa vedem daca l-au prin si pina la urma s-a anuntat ca au fost prinsi.
Parca intr-un hambar si dusi la o unitate militara de la Pitesti.
Noi eram toti beti de fericire, chiar ca merita sa murim a doua zi, caci ne facuseram plinul de bucurie. Mai bine muream caci, cea urmat a fost si este dezastruos pentru noi toti si pentru viitorul nostru.
Mie, mi s-a confirmat faptul ca inghetarea tuturor deciziilor politice, era suspecta. Abia parca pe 9 ian.199o, citind in Romania Libera un articol de Octavian Paler, am constatat ca, aceeasi parere, dar cu vorbele intelepte si mestesugite o avea si maestrul.
Acesta era adevarul, se tineau lucrurile pe loc, pentru a pune la cale jefuirea Romaniei si implicit a poporului, care dureaza si acum si v-a mai dura pina la falimentarea definitiva a tarii.Noi, sa ne ducem unde om vedea cu ochii si in tara noastra draga si bogata sa vina altii mai capabil sa faca aici raiul pe parimnt(sau sa ramina tiganii, ca si furatul o o meserie banoasa care te imbogateste).
Revenind la oile noastre, ar fi pentru mine un gind prea indraznet sa cred ca voi mai apuca, sa traiesc acest sentiment de bucurie si usurare pe care l-am trait la caderea lui Ceausescu si acum cind v-a veni caderea tuturor derbedeilor politici, care ne-au amanenat tara si pe noi impreuna cu ea.
Nu stiu ce alte magarii si mirsavii vor urma, daca nu este pregatita o alta garnitura de politicieni tineri si cinstiti sa le ia locul, dar bucuria imensa, adrenalina chiar efemera iti da o voluptate, pe care numai asa o intilnesti, cind crezi ca toata mizeria umana, a unei tari ai dat-o la spate si pornesti increzator spre un viitor incert, poarte dezamagitor. As vrea, dar nu cred, sa am in minte si in suflet bucuria unei sperante chiar nerealizabile, m-as insanatosi, as fi de 2o de ani. As vrea sa mai traiesc odata, betia euforica a fericirii inselatoare.Ar fi prea frumos sa fie adevarat !
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

joi, 11 februarie 2010

Elucrubatii futuriste !


Nu mai rezist sa vad moderatoerii la tv. Pe toate programele nu stiu din ce motiv, doar nu din naivitate, se lasa dusi de val, de catre interlocutorii lor smecheri, de a face tot felul de supozitii de viitor, dar nimic despre trecut, sau despre prezentul care ne arde inima in foc mocnit.
Nimic cu toate ca si acest al 4-lea guvern Boc e de un an si trei luni la putere si nu a facut nimic.Eu crezusem ca se revolvase treaba, cu salariile si pensiile nesimtite, de acum un an.Vad ca dupa 5 luni abia, de la aparitia legii, se recalculeaza. Ce sa mai inteleg din teatrul acesta, chiar nesimtit. Dar cred ca un dus, rece ca ghiata ii poate trezi pe moderatori care, se lasa dusi de valul cald al minciunilor interlocutorilor lor, care le povestesc despre anii 2o15, 2o3o, cind noi nu vom mai fii, dar nu din vina noastra.
Ar trebuie sa puna piciorul in prag si moderatorii ca doar ne reprezinta pe noi, nu pe vre-o fata prostuta de la tara, care e imbrobodita de vre-un smecheras de Bucuresti.
In rest asazisele moderatoare toaca din gura, ca o mitraliera defecta, de te capiaza dar, incepui apoi sa-i plingi de mila prietenului, sau mai rau, sotului care trebuie sa le suporte zilnic. Saracii. Dar, sa nu trecem la patetism si sa vedem cum putem sa-i trezim din amorteala, pe moderatori la care avem pretentii, ca Razvan Dumitrescu in care am avut incredere, dar cu fiecare emisiune ma dezamageste, caci nu pune punctul pe i si nu spune verificam, acum dupa un an al guvernarii cu minciuni, ci se lasa dus de nas. Poate il opresc cei de la CNA, sa nu aflam si noi adevarul.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Lupta continua !


Sa nu credeti ca am idei fixe, dar vad ce se intimpla in jurul nostru si nu-i a buna.
Zilnic, cind am dispozitia necesara, vreau sa scriu despre faptul, cum este furata tara, bucata cu bucata de tigani.
Din pudibonderie, nu dam importanta lucrurilor care ii arata in hidosenia lor, cum fura tot, cu ghearele lor mizerabile.
Noi dormim, in izmene si opinci.Politia se poarta de parca, fac ancheta la un pension de domnisoare, sa vada cine a aruncat vata la cos, fara sa o impacheteze in prealabil.Dam mult mai multa importanta autonomiei ungurilor si secuilor. Este o problemna serioasa, desfasurata mai mult in Transilvania, dar tiganii sint peste tot, fura tot, lovesc si fug. De ar fi numai atita.
Lupta aceasta istorica cu ungurii, bazata pe legi, pe tratate, este mai onorabila decit lupta pe care o consideram rusinoasa, dar mai periculoasacu tigabnii. Caci acesti lenesi, milorgi care prin viclenie isi insusesc, munca noastra de o viata, trece neobservata.Nu sint multumita de cum decurg lucrurile, cu primul domn al tarii, caruia ii face placere ca tigancile, sa-i arunce lindenii de sub poale, iar prima doamna e vesela, imbracata tiganeste si cu un colier din bani de aur la git.
Acest escroci care, ne fura tara, pe citi i-a bagat in pamint ca sa aiba, cu ce se afisa, ca sint bogati, cind ei nu au muncit niciodata? Si primii domni ai tarii, ce fac? Danseaza veseli, ca au priza la alegatori.
Eu datorita virstei si starii de sanatate, am sa toc, mereu la cap conducerea tarii si societatea noastra care, nu intelege ca sintem distrasi, de la grava situatie adevarata a tarii, numai si numai pentru ca politicienii sa fure in voie si noi sa admiram ca niste prostii tiganii, la tv., de revelion, la botez si la nuntile copiilor lor care ar trebuii, sa se joace cu papusile. Ei au imparat, rege, presedinte, noi ce avem?Ca doar si presedintele nostru, este tot al lor. Cumva va simtiti ocrotiti, de presedinte? Face ceva pentru rom ni? Eu nu vad decit ca, totul este in tara asta pentru tigani.
Nu va mirati ca, am sa scriu mereu despre acest subiect.Poate asa, va mai trezesc din amorteala. La o adica sa fie maturati toti, presedintii, imparatii, regii si tot alaiul lor si al nostru de la vladica pina la opinca.Nu stiu daca voi mai apuca acele vremuri.
Avem tineri frumosi , curajosi si destepti, dar sint prea putini.Si cu securitatea noastra cea mai numeroasa din lume, ce sa facem? De ce credeti ca sint platiti regeste? Si nu de tigani. De catre noi, tot poporul(din legurile si pensiile amarite), sa-i apere pe tigani si pe ocrotitorii lor. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica Ion la 04:31 1 comentarii

miercuri, 10 februarie 2010

Radu Ille

STOP prostitutiei financiare(Vreau sa spun lucrurilor pe nume.)


Cei care sint pedepsiti de Dumnezeu , nu au nici o recunostinta fata de semenii lor, sint de o rautate si o cruzime iesita din comun.
Mila celorlalti , ii fac sa se creada superiori, ba mai mult se cred buricul pamintului si dau dispozitii de stapini, ai celor normali.Am avut in familie si am cunoascut astfel de persoane. Dar eerau la locul lor, caci regimul comunist ii tinea mai la fereala, sa nu ne facem de ris ca popor cu ei.Acuma handicapul este o virtute.
Acum aceste gunoaie, si-au luat-o in cap. Totul li se cuvine. Locuintele construite de noi, statutul de mai egali, decit egalii. Banii de la buget acordati lor, imputinindu-ne banii nostrii, la care avem dreptul. Alaturi de tigani aceste lipitori care sug, de la bugetul statului din banii nostrii ai tuturor, trebuie sa fie treziti la realitate.Caci noi le-am platit locuinta, chiar daca au luat-o dupa revolutie, cu pretul a 2 pachete de tigari, noi le platim pensia, chiar daca nu au muncit deloc. Dar asta se datoreaza faptului ca sintem in dulgenti si milosi, ei musca mina care le-a intins mincarea.Vreau sa se inteleaga ce am spus si nu distorsionat. Tinerii nostrii destepti, frumosi si capabili nu sint primiti sa munceasca.Acesti nerecunoscatori au existenta asigurata ca doar au treaba maninca si fac caca. Tinerii capabili fara carte de munca ,vor ajunge la batrinete la mila statului ca jegurile incapabile cu o pensie sociala. Cind ne trezim?
Am spus ca nu toti, sint si oameni cu bun simt, dar sint si nemernici care nu vor sa inteleaga ca, atitudinea celor din jur e de mila, ca si asa sint batuti de Dumnezeu. Atitudinea tiganilor e de ris fata de ei, dar vor sa le dea impresia ca ii stimeaza. Acesti imbecili, ca sa fie pe placul tiganilor, isi insusesc vocabularul de centura. Vreau sa spun ca nu isi merita statutul, cu locuinta muncita de altii, de pensie, ca sa aiba ce minca, cit este, caci si noi care am muncit nu avem mai mult. Care e la urma urmei, diferenta intre pensia minima de 35o lei la cel care nu a muncit deloc si pensia celui care a muncit 25 de ani si are 4oo de lei? Iar acum se mareste si cea minim a si ajunge cel care nu a muncit deloc, cu pensie mai mare decit cel care a muncit. De aceea nu sint bani, pe linga politicienii, care fura sint si aceste capuse, tiganii, handicapatii si cei care nu au muncit deloc si care sug tot cea mai ramas de la conducatorii tarii. De unde bani de salarii si pensii, cei care sint in drept sa li se recunoasca muca. Acum e mai avantajos sa fii handicapat si sa arati cu aroganta, ca e dreptul tau la tot, sa fii tigan, ai dreptul sa faci orice numai sa nu muncesti, sau sa nu fii muncit niciodata, caci trebuie sa ti se dea, ca trebuie sa traiesti ca doar esti cetatean al U.E.
De aceea tiganii nu merg la munca, pentru ca stiu ca la batrinete au pensia asigurata cit unul care a muncit. Cei iesiti la pensie de boala prin mita, tac caci nu vor sa involbureze apele. La insulinodependenti in stare termin ala li s-a luat dreptul de a primi o mica suma , de bani, caci nu sibn t bani, de ei nu e nevoie caci, pina la alegerile viitoare nu vor mai fii.Aceasta este societatea pe care o construim. Tara va fi din rau in mai rau.Categoriile care vor trai din munca noastra a tuturor se va mari, latii, se va labarta pina ne va cuprinde pe toti si mergem la balamuc, sa ne plateasca U.E. intretinerea din banii lor.Caci au si ei partea lor de vina, de cind am intrat in U.E.nu au facut nimic pentru noi, pentru a stopa jaful tatii nemilos.
Aceasta este dreptatea in tara noastra. La nivel mare nu avem nici o putere, dar la nivel mic, putem sa dam peste bot gunoaielor tarii, caci si aceste lichele ca si tiganii, isi iau nasul la purtare. Daca nu credeti va aduc dovezi.
Situatia asta o numesc eu prostitutie financiara facuta de conducatorii tarii numai pentru voturi pentru a ramine la volanul de aur al tarii, pentru ei cornul abundentei.
Capul sus pieptul inainte !!! papapa

Razboi total !!!(ciorna)


Am scris mereu si de rusine am spus ca, scriu numai pe un singur blog, despre distrugerea poporului nostru de catre tigani. Ce am putea face atita timp cit primul om in stat joaca pe sub fustele tigancilor, prima doamna a tarii primeste un colan de monede de aur de 24 de carate.
Am atras atentia mereu ca, bogatia afisata de acesti infractori, este facuta din furturi, prostitutie, inselaciune, crime tacute.Cite lacrimi si citi oameni au murit in drum, de frig si foame sau batuti, pentru un turnulet la palatele lor?
Cum am spus tara e impartita in 2. Politicienii in frunte cu primul om in stat,se ocupa cu jecmanirea tarii, iar ceilalti romani, se lupta pemntru supravietuire, cu cancerul tiganesc care a ocupat toate tara.
Va spun acest lucru din experienta, prin intimidaren tiganii supun totul la orice nivel. Fac orice, politia nu vrea sa dea imporanta anvergurii acestor nemernici.
Desconsidera orice reclamatie, spune ca sint nebuni.Conducerea tarii cum spune presa straina, intretine cel mare mare aparat al securitatii din lume. De ce? Caci tiganii niciosdata nu au fost mai ocrotiti si admirati pentru prosperitatea facuta din infractiuni, cea mai buna afacere pentru parvenitism si admirata de conducerea tarii, formata in cultura lupanarelor, porturilor decadente.
Ce munca cinstita facuta in o viata, ce inteligenta,(ce Sorbona), ati vazut batrinul caruia i-a fosdt luata casa cu acte si statea pe jos si infractorul tigan, in patul lui.Am mai atras atentia ca, tot belsugul si bogatia acestor tigani infractori este facuta pe suferinta si moartea in tacere, a oamenilor cinstiti care au muncit o viata.Toate acestea cu acordul tribunalelor, a notariatelor si a intimidarii.V-am mai spus ca aceste lucruri le-am trait si eu, cu toate ca am baieti, oameni in toata firea. Tiganii nu sint opriti de nimic, pentru a-si insusi munca altora cinstita, a calca totul in picioare.
De azi declar razboi total si prin forta scrisului, am sa caut sa scriu cit mai des(am scris si pun a acum articole crude), despre aceasta plaga supurinda, intinsa peste neranul nostru.Cele 2 falii ale conducerii tarii si a populatiei subjugata, nu sint separate, se intrepatrund. Altfel nu s-ar putea ajunge la situatia in care, tiganii infractori se imbogatesc si fac parte din anturajul presedintelui si a familiei sale. E usor dintr-un condei sa ordone interzicerea acestor practici, dar e prea tirziu acum,am mai scris de Ungaria, care este in pragul unui razb.civil din cauza tiganilor. La noi, tiganii ne fac caca in cap, iar noi cerem sa mai faca o data dar mai moale.Eu asa voi lupta ca si pina acum, cu scrisul, ca poate odata ne trezim la realitate. Tiganii sint mai periculosi ca ungurii caci tiganii sint in toata tara si isi bat joc de la primii oameni in stat, pina la ultimul boschetar ajuns asa, prin mila tiganilor care l-au deposedat de toate bunurile.Tiganii trebuiesc maturati odata cu conducerea tarii corupta. Acest cancer supurind, numit tiganii, care nu muncesc, numai isi insusesc toata tara.Bogatia poporului,(imobile)
ajunse in mina tiganilor, le da putere si miin,e poimiine cind tara v-a ajunge poate pe fagasul normai, o sa vedem ca e ocupata la propriu, de tigani cu acte in regula. Vom fi la mila lor si nu au mila.V-am spus cum ii alergau militia calare in anii 195o pe tigani si ii bateau, spunind ca vor ajunge sa ne conduca.Au ajuns. Deci Razboi tiganilor si tuturor ocrotitorilor in ale infractiunii lor.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

marți, 9 februarie 2010

Iesirea noastra din haznaua cu c....


Sint revoltata ca tara si poporul nostru merge ca racul.Vorba aceea veche "vai de roman saracul, merge inapoi ca racul".Cit de usor se poate porni, economia tarii si nu se vrea, baltim in coruptie si mizerie morala absoluta, acest fel de a fi copiat de la tiganii infractori.
Ma uit in urma la Germania, 2 razboiaie pierdute,razb.mondiale, nu intre grupuri de tigani.Diferenta intre razboaie, a fost de 2o de ani.Nu s-a terminat bine primul ca, au inceput sa se pregateasca pentru al doilea, cu toate restrictiile impuse Germaniei, in domeniul inarmarii. La venirea lui Hitler la putere prin alegeri libere in 1933, inflatia era catastrofala. Preturile se schimbau de 5 ori pe zi. Orasenii infometati, mergeau la tarani acasa si pentru o gaina, citeva oua sau un ciur de faina, dadeau obiecte de familie de o valoare inestimabila. La piine de exemplu, se duceau cu un sac cu bani pusi in roaba.Cum a venit Hitler a pus pe roate, asa cum a promis constructia, in primul rind de drumuri, infrastructura. In scurt timp, nu au mai fost someri.Dar asta a fost dictatura, in timp ce in America era democratie si Pres.ales de 4 ori Pres. al SUA Franklin Roosverdt(paralizat, si cu amanta sic!) tot pe constructia infrastructurii s-a axat si asa incet, incet a iesit din criza din 1929-1933.
Ce exemple sa mai dau, ca sa vada poporul, caci excrocii de la putere stiu, ca numai pornind constructia, infracstructurii noastre fara baietii destepti, cu o parte din bani imprumutati de tara noastra, de care s-a ales praful si cu restul pus de U.E., putem sa pornim motorul economiei, caci tara este numai gropi si hirtoape. Avem ce muncii. Importam ciment, caci pe al nostru l-am dat la straini, ca sa nu-i mai ducem grija.
Asa s-ar rezolva si problema somajului, a infrastructurii si de luare a banilor ce ni se cuvin de la U.E.
Nu admir fascismul, dar din 1933 pina in 1939 deci de la luarea puterii(6 ani), de catre Hitler economia Germaniei a fost capabila sa porneasca un nou razboi, de a intors lumea iar, dupa 2o de ani pe dos.
Noi nu vrem decit sa scapam de somaj, punind economia pe drumul bun, dar nu scapam de coruptie si de tigania din tara. Ura ! Prima mare victorie a guvernului, 1ooo de someri pe zi ! Deocamdata,urmeaza altii apoi, dupa terminarea somajului, intra la ajutor social.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

luni, 8 februarie 2010

Apararea drepturilor romanilor !


Sa nu va mirati ca, sint asa pornita pe etnii si mai ales pe cea tiganeasca.
Daca ma va ajuta sanatatea, vreau sa incep o campanie de semnaturi, pentru a se acorda si drepturile romanilor, macar atit cit, au tiganii.
Daca alte etnii ca ungurii, sint din toata societatea la tigani, sint cei mai jegosi, prosti, analfabeti(chiar daca sint sectii la fac.cu studenti tigani), care va dati seama ce invata daca romanii, nu invata nimic. In viata de, zi cu zi si la org. statului si la tv. ma lovesc de aceasta partinire la adresa tiganilior, ori lasa lucrurile sa evolueze fara sa se faca nimic, ori fac ceva de mintuiala spunindu-ti sa-i eviti. Dar de rie mai scapi, dar tiganii se tin de tine sa-ti faca rau cu orice pret.Vreau sa avem si noi drepturi caci, educatia romanilor nu ne permite, sa venim cu toata tiganimea cu mic cu mare sa tipam, sa ne punem fustele in cap, sa intimidam
Daca reusesc sa am suficiente samnaturi, sa le predau Parlamentului(Sic!), sa faca o lege care sa ne ocrotesca si pe noi romanii, macar cit pe tigani.Si mergem si mai departe la U.E., sa vada si ei cum sta treaba in Romania, politicienii fura si noua ne dau de lucru, lasindu-i pe tigani cu apucaturile lor, sa ne supuna ca pe ultimii prosti.
Capul sus, peptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica

Manifestul unui roman revoltat


Nu sintem noi suparati, cu politica falimentara a tarii si a fiecaruia dintre noi?
Ce ne trebuie stapinirea prin mijloacele cele mai josnice a etniei tiganesti, chiar daca isi spun rromi romanizati? Ei impun si expresiile de centura romanilor.
Aceasta plaga supurinda, pe trupul poporului nostru, trebuie indepartata cu orice pret.Spun cu orice pret pentru a merge pina, in pinzele albe, caci ei sint proprietarii orasului, de facto si nu beneficiarii de mila. Romanii, sint distrusi pina la alungarea pe drum, pentru a nu supravietui. Tiganii care conduc orasul nostru, invata, pe cei mai fricosi si mai slabi la minte , caci cu ajutorul acestor cozi de topor, isi fac ei interesele. Politia se poarta cu ei, ca la un pension de domnuisoare.Tiganii sint mierosi, dar in urma blocheaza prin forta, orice opozitie, spunind ca romanii sint nebuni si nedemni de luat in seama.De aceea prin virtutea adm.care, trecind pe linga infractorii violenti, care erau postati de tigani, sa stie cine e plecat, cine e acasa,au batut pina l-au lasat imntr-o balta de singe, pentru distractie pe un om nevinovat, care a stat 3 sapt. in spital.Eu intimplator i-am fotografiat, dar politia a vazut pozele dar, nu a luat nici o masura si tiganii infractori, sau reintors dupa citeva zile.O unealta scirboasa sint si cei de care tiganii au spus ca, se sperie de copii lor ca, sint utiti ca niste monstrii.Dar cind au nevoie de ei ii folosesc ca pe un ciine maidanez lovit cu piciorul si care vine gudurindu-se la picuiorul care l-a lovit.V-am oripilat povestind aceste si alte cazuti de oameni batuti de tigani, inclusiv cea ce va scrie.Dar Politia mi-a zis :"mucles".
Mila fata de acesti amariti, cu copii uriti ca moartea, care nu vad ca i-a batut Dumnezeu, face mai mult rau, caci de mila sa nu-i superi ei si-o iau in cap, isi inchipuie sa sint cineva si dau dispozitii, pe care pot sa le dea spalatoarei de wc. din gara, dar nu indraznesc. Spalatoarea impune ce e de facut, caci spalind wc-uri are mereu mirosuri, urite in nas si face scandal, dar asta este defectiune perofesionala.
Ce e mai grav e ca acesti tigani infractori si mari sforari, au in sistemul sanitar o progenitura. Unde a ajuns sistemul sanitar, cu lipsa de personal, angajind tiganci.
Am fost atentionata ca atunci cind, am vazut si puteam sa opresc un hot de portofel, dupa care fugea proprietarul inebunit, nu am actionat si mi s-a reprosat ca, macar nu am tipat. Cum sa tip cind aici e cartierul hotilor, principala profesie si politia nu ar fi intervenit, iar tiganul bulibasa lor organizator de batai, la bloc deja a bagat in cap Politiei (care se lasa cu buna voie prostita), ca sint nebuna? Politia spune mereu ca, sa nu se auda despre aceste " mici nereguli", caci numai cind este ucis cineva de tihani, cu glont sau cu bite, atunci face cercetari. Aruncarea virstinilor neputinciosi si grav bolnavi, nu este socotita delicventa sau crima, daca mor in ger fara medicamente.Se spune ca, de nebuni au plecat pe strazi.Dar ce este mai grav este, ca au corupt si cadrele militare, care chiar daca sint la pensie, tot in armata se numesc ca sint si trebuie ca contrinbuie la buna convietuire, nu numai a tiganilor, ci si a romanilor.Dar amenintarea cu furtul din locuinte si a faptului ca nu le mai dau "buna ziua" e un semnal care de frica, le ingheata singele in vine fricosilor.Romanii saluta cu condescendenta si tot respectul tugancile spalatoare de wc.uri sau vinzatoare de sex, au tot respectul slugarnic al lor. Nu va mirati o sa fie si mai rau.Acesta e doar inceputul, daca nu ne trezim la realitate, unde am ajuns cu buba asta cu puroi? Nu a crapat buboiul.
Acesta e un apel responsabil, al meu catre autoritati, de a pune aceasta etnie, acolo unde le e locul, nu in cap la romani, transformindu-i in slugile lor, care au construit aceasta tara.Tara nu s-a construit cu tigani infractori, handicapati la trup si minte si cu armata fricoasa.Tara am construit-o noi toti si ne-am dat viata si sanatatea noastra ca, acum sa fim cobaii tiganilor. Jos cu ei, ca miine v-a fi mult mai greu.Va repet, v-am pus art. in care titlul era "Ungaria in pragul razboiului civil, din cauza tiganilor".
Ungurii au mai multa demnitate si nu vor, sa mai fie condusi de tigani, ca noi romanii. Drepturile om ului sa fie in vigoare si pentru noi, caci tiganii tipa sa le fie respectate drepturile, noi ce facem? Jos cu tiganii ! Ma aude cineva ????
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

duminică, 7 februarie 2010

Animalele mai intelepte ca oameni

Florence

Ray Charles

O boala incurabila, veche de cind lumea


Foto: Imparateasa Teodora(527-548), a doua sotie a Imparatului Iustinian.
Ce frumos ninge afara, se asterne zapada cu fulgi moi, pisicile si ciini se joace in zapada, dupa o noapte de frig si foame, nestiind ca aceasta patura de omat este cancerigena. Sau poate aceasta nenorocire este numai la Bucuresti.Niciodata nu vom fi siguri.Cancerul a fost dintotdeauna. Sa ne amintim de imparateasa Teodora(527-548) a Bizantului, de profesie fosta proastituata, simptonele care au fost descrise in scrierile epocii, dupa evolutia bolii ei, au indreptatit savantii in medicina, sa spuna ca a avut cancer de col uterin(datorita profesiei). Sa nu uitam ca sotul ei, Imparatul Iustinian(527-565),intemeietorul in forma finala a bisericii Sf.Sofia (537), care era analfabet si avea un suport perforat pe care il contura pentru a fi semnnatura lui oficiala, prin care avea drept de viata si de moarte asupra supusilor si nu numai.
In familia noastra in linie directa, nu am avut bolnavi de cancer dar am avut, in rudele prin alianta.V-am povestit de mama mea vitrega Anisoara, care a murit de cancer in 1963, cum credea si se interesa mereu de un nou tratament, descoperit de invingerea cancerului si in care sa fie si ea beneficiara.Asa a murit cu gindul ca, in ultima clipa stiinta medicala, noile descoperii, o va salva de la moarte.
Vedeti, in acesti aproape 5o de ani, nu s-a inaintat apropare nimic. Nu numai
in domeniul cancerului.
De curind la tv. am vazut o emisiune, in care erau intrebati 3 oameni, ce au mincat de a ajuns, la peste 1oo de ani(aratau ca de 7o de ani, fumatori toata viata).Unul a spus ca, minca zilnic cartofi prajiti, altul zilnic friptura de vita si al treilea zilnic whisky. Ce concluzie puteti trage de aici? Fiecare cu soarta lui. Ca miine nu mai putem trage, nici un pirt neprotejati, caci nepoate contamina cu cancer. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Fizionomii urite, nereprezentative pentru neamul nostru


Ce mult mi-a placut emisiunea 3x3 de azi a lui Stelian Tanase. Discutiile cu domnii Dan Puric siIaru, chiar intrerupte dar nu ca in alte dati de dl.Stelian Tanase, au fost discutii vii, asa cum nu am mai vazut de la regretatul Octavian Paler. Dar ce pacat ca, aceste discutii nu se adreseaza grosului populatiei, care traieste cu iluzia ca sint bagati in seama, dindu-le posibilitatea de a avea si ei o opinie , pe dupa spatele blocului.
Acum vad mult mai clar, distanta ditre cei mai domniti, care au domnia in singe si gutanii, care au venit pe valurile revolutiei, din cine stie din ce cocina a satelr, dind lectii ei fiind adevarati impostori .Nici fizionomia nu-i ajuta.
Priveam acum 15-2o de ani, tinerii pe strada si remarcasem, ca sint mai frumosi ca cei din generatia mea. Cu greu remarcai pe cineva, cu o expresie frumoasa a fetei cind Bul.Independentei al nostru era, de promenada tot(dumineca anii 196o), era un Corso, absolut. Pe acolo plimbam noi, pantofii si rochiile noi, sau paltoanele din stofa grena, cu gogosarul, cu model ca un tort feliat pe cap, in virf cu citeva fire de material. Ce mindre eram. Eu eram mai cu mot, am luat stofa buclata de culoare verde prazuliu, dar noroc ca nu erau vaci, ca sa ma pasca. Asa imbracata am mers la Bucuresti, la Sala Palatului la un spectacol impresionant, dar am uitat artistii. Asta se imtimpla in 197o. Sper ca nu sinteti suparati, caci mai suparata sint eu ca, nu-mi aduc aminte si ma framinta.
Dar acum vad din nou(in zona) mutre cretine, cu care imi este rusine sa imi ilustrez articolele, despre tinerii din Romania. De acest lucru m-am lovit cind am vrut sa pun poze intr-un articol, dedicat revolutiei. Am zis sa nu merg pe strada, sa cer permisiunea unor tineri sa-i fotografgiez.
Zic sa-i fotografiez, de la geamul din bucatarie.
La cei de care, spun tiganii ca se sperie ca sint uriti, ca niste monstii nici nu m-am gindit sa ii expun, intr-adevar sint uriti ca moartea in vacanta. Dar nu chiar de speriat, in orice caz tinerii tigani, sint mult mai frumosi ca ei.
Am pus ochii pe o pereche care, tot spala la o masina a lor in fata blocului, cind dai cu ochii de ei, sint speriati ca dupa bombardament, nu saluta si fug ca de dracu. I-au speriat tiganii rau.
Si am facut o poza reusita, de la geamul meu de la bucatarie.
Dar ce sa vezi, cind le-am pus in calculator, m-am speriat,
sint slabi schilo-papa-alfa, schelet ambulant, Ausvit ce naiba. Si am considerat ca, asa ne facem neamul nostru de ris si am renuntat definitiv.Daca si acestia care credeam ca ar fi mai potriviti, cu fetele lor osoase, coasa le lipsea.
Erau chiar caraghiosi, buni pentru vre-o piesa sinistra.Dar cine se aseamana se aduna
Cred ca acesta este motivul de nu saluta, fug si au o figura ingrozita, tot timpul, le este rusine cu figura lor. Pozitiv este faptul ca sint constientii. Nici eu nu sint frumoasa, dar nu ma sperii si am incercat mereu sa fac un spirit de gluma si cind mi s-a spus ca cutare e frumoasa, eu am replicat si noi cei mai putin frumosi, avem drepturi ca si ceilalti la viata, la respect.
Asa am ratat dupa ce filtrasem multe fizionomii.Am sa merg pe Bulevard, unde sint multe perechi frumoase si ii fotografiez in decembrie, daca voi mai trai sa-i pun, la articolele despre Revolutia Romana, Se implinesc 21 de anii, virsta majoratului la americani.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa