Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 6 februarie 2010

Tudor Gheorghe Frica mi-e ca mor ca miine !

Einstein(1879-1955),omul secolului XX si prima Pisicuta


Mi-am adus aminte astazi cind am revazut la tv., Viata lui Albert Einsten, cum o alinta pe prima nevasta Mileva, (colega la Politehnica din Zurich.Se zice ca totusi l-a ajutat in cercetare, dar a luat ea toti banii pe preniul Nobel,o zgripturoaica)ii zicea:" pisicuta mea, tu esti altarul meu". Si ea pisicuta, i-a altoit de tot premiul Nobel, luat pentru fizica in 1921 toti banii si schimbarea banilor in 3 monezi diferite(ca sa li se piarda urma smechera), pina la cea elvetiana, a cumparat 2 blocuri in Elvetia, la Zurich. Dar nu a avut noroc cu copii, caci erau cam slabi la minte, 2 baieti Hans Albert si Eduard. I-a batut Dumnezeu caci, pe prima fetita Lieserl, nascuta cind nu erau casatoriti, a dat-o la casa de copii si nu s-au mai interesat de ea. Dar am scris si despre acest barbat exceptional, pacalit de prima nevasta, de aceea cu a doua, o verisoara Elsa, a fost mai circumspect, dormeau la etaje diferite si nu-i mai zicea, "pisicuto sau altarul meu". Se invatase minte.Gindea poate ca mai ia un premiu Nobel si il sufla pisicuta pe sub altar.Einstein era foarte distrat si se spune ca, dupa petrecerea de la nunta,cu Mileva, a sculat gazda noaptea, sa ii deschida, ca pierduse cheile. Fiti curajosi.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Invierea ! (ciorna neterminata)


Parerea lui M.Dinescu aseara ca, daca moare si este rugat, si i se deaschide usa sa mearga, sa se intoarca pe Pamint la inviere refuza, o am si eu de foarte mult timp din tinerete.
Cum v-am mai povestit am avut o colega pocaita din fam. celerbra in Ploiesti fotografii BelAmy si ca sa ma convinga(de cind ma stiu) imi spunea mereu ca o sa inviez cind se vor pupa lupii cu miei si leii cu vitei, am sa-mi cunosc toate neamurile si din tara si din strainatate, eu i-am spus mereu ca daca poate, sa puna o vorba buna pentru mine atunci la Dumnezeu, sa il roage sa nu, ma mai aduca inapoi.Mi-a ajuns.Dineascu a spus ca nu mai vrea sa vada prostii si eu cred ca am vazut destul.Cel mai mult ma supara, cind vad la nivel individual nedreptatile de zi cu zi si stiu ca am trait si eu acest stres, dupa revolutie, prin consumul interior.
Nu iau aparea comunistilor dar, in domeniul administratiei, s-au tinut intotdeauna de cuvint. Legile erau legi si erau aplicate. Nu stiu ce se punea la cale, feriti de marea masa a salariatilor, dar in privinta mea si a altora cu care am lucrat, fie in intr.civla, fie in un itate.militar, lucrurile erau in regula.
Intr-adevar, dupa revolutie s-a stricat totul.
Aceasta democtratie, venita ca un torent peste noi, care a adus pe val infractori, oameni din preajma puterii(formata din securisti si activisti de partid), tigani romanizati, acesti nelegiutiti au schimbat totul. Vad tineri cu salarii de mizerie, fara carte de munca, stind in ger o zi intreaga, vinzind te miri ce, numai sa aiba cu ce prelungii, viata o zi(profilindu-se o batrinete plina de boli si cu o pensie sociala mizera), pentru mine e un vis urit si cu toate ca nu sint implicata direct, ma macina continuu in interiorul sufletului meu.De aceea , nu mai vreau sa ma intorc in viata asta mizera, din care nu vad scapare, in urmatorul mileniu.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

vineri, 5 februarie 2010

Spici !!!(ciorna)


Sint placut impresionata ca, tinerii nostrii inteligenti, nu sint cei care mi-am in chipuit eu ca sint.
Am crezut ca sint ingotanti, increzuri, fara sa aprecieze valorile, autosuficienti, superficiali.
Dar citindu-i pe net., mi-am dat seama ca nu este asa.
Mi-a mai venit inima la loc.
Dar am totusi suspiciuni, caci tinerii care scriu pe net. sint totusi superiori tinerilor care, din saracie sau nestiinta sau incapacitate de a intelege mersul adevarat al istoriei, nu sint chiar asa, dar cu timpul, cu rabdare vor intelege si ei totul intr-o zi, caci viata unui neasm este de mii de ani si nu conteaza o generatie, doua, pina se vor desmeticii.Dar atinci, noi nu vom mai fii. Poate prin scrisul nostru sa inteleaga ca, noi am interles totul la timpul potrivit, dar nu am avut puterea sa luptam contra valurilor potrivnice, mai puternice ca noi si ne-au ingenun chiat fara voia noastra. Am trait vremuri vitrege.
Vedeti m-am bagat si eu in rindul tinerilor. Tinerii de pe net. sint destepti acum, eu am devenit in timp, mai destupata la minte.E o diferenta de care trebuie, sa tinem toti cont.Salut ! Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica

Pot sa mor linistita ! (Pamflet )


Acum, cu adevarat pot sa mor linistita! Mi s-a luat o piatra de pe inima. Ieri cind am vazut la tv. ca americanii ne aproba sa punem scut antiracheta, dar nu impotriva rusilor, ursul hraparet dintotdeauna de la est, m-am linistit de tot. Ce daca se zice ca o sa platin 3-4 miliarde(de la amariti), nu conteaza. Poate sa fie si 4o, 4oo, noi sa fim sub umbrela.Nu va gintiti ca noi slabiti de foame in pat, fara purterea de a ne deplasa, chiar printre gratiile ferestrelor, tisti, ne venea o racheta nucleara, direct in cap. Ce faceam noi? Eram sortiti pieirii. Asta faceam, caci de foame si frig se moare mai artistic, cocirjati de stomac sau impietriti de ger ca cei descopetiti la Pompei, victimele vulcanului de la anul 79.

Dar, asa cu o bombardea nucleara in cap, nu se mai vede nimic artistic, nu nu exista marturii.
Cu putin inainte de aceasta stire, s-a spus ca zapada e periculoasa, contine nitrati, nitriti, plumb si joaca nevinovata a copiilor, cu un bulgare de zapada e cancer curat. Cine e de vina? Comunistii, care au poluat apele subterane, ale terenului de sub Bucuresti, si apoi evaporarea, transformarea vaporilor, in ploi si fulgi frumosi de zapada.
Aceasta anomalie va trece peste l2o de ani, o nimica toata.Copii pot sa ramina tot mici, sa se joace si ei peste 12io de ani, cu bulgari de zapada.
Nu mai e de trai, caci si un neputincios care vede pe geam ca, ninge iese si el la geam si aduna de pe pervazul geamului, putina zapada pentru a simtii in mina puful rece, care se topeste dupa prima atingere.
(Ne-a dat conducerea tarii cu ce sa ne ocupam mintea,sa fure linistiti).
Dar acum nimic din toate astea, ce daca zapada e cancer curat.Important ca avem scut antiracheta, caci in pat mai ales dormim, cu capul descoperit.
Ce or sa mai toate la tv. moderatoarele, melite adevarate, ce mai mitraliere. Parca le auid si compatimesc barbatii lor, sau prietenii lor, care cred ca sint imuni, la tirada verbala.Daca eu schimb programul, dar ei saracii de fac?
Dar toate sint nimicuri, bine ca sintem sub umbrela.
Acum pot sa mor linistita, mi-am indeplinit obiectivul de a vedea, ca urmasii mei sint protejati.Asta era cel mai important pentru noi ca popor, nu foamea, nu frigul, ce tineri? sa multumeasca conducerii tarii ca-i lasa sa traiasca. Batrinii, mai bine s-ar duce in neant ca, au stat destul pe Pamint, sa ne mai lase in pace cu vaicarelile lor, pensie, mincare, caldura, medicamente. Ne incurca, ce mai uscheala, ca ati trait destul(de parca au trait in locul altora).V-ati facut mosilor si babelor datoria acum plecati, nisipul din clepsidra s-a scurs pentru voi.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

joi, 4 februarie 2010

Juanes La camisa negra

Fiti vigilenti, dusmanii va lucreaza !!!( ciorna)


Am ales acest blog,(floaredecolt derivat din teodorapetrescu, blogspot), cu mai putini cititori tocmai pentru, a afla mai putini oameni rusinea poporului nostru, care se lasa jefuit la toate nivelele cu stiinta sau mai putina stiinta.Art."Sint consternata", din 13 febt.cu foto, pui pisica cu laba in ghips, mi-a fost rusine sa-l pun pe toate blogurile. A ramas pe acesta care l-am numit mai devreme, pentru ca are mai putini cititori).

Nu stiu ce ginditi dvs. dar presiunea pe care am puus-o eu pe, jefuirea oamenilor mai ales de catre tigani, este deoarece nu am siguranta ca, o sa mai pot scrie si miine(din cauza sanatatii) si consider si aceasta lupta cu armele scrisului, ca imi fac datoria fata de, fiinta poporului nostru.
Nu am intilnit in 6o de ani de viata, o mai mare jefuire si alienare a noastra.
Sintem jefuiti, in 2 feluri.In primul rind de conducatorii tarii, care jefuiesc bogatiile tarii si le instraineaza pe sume mici, chiar daca pe miliarde de euro, care valoreaza, de zeci de ori mai mult. Si constituie averea noastra a tuturor, si daca au ajus la volanul tarii, prin prostirea marii parti a populatiei cu dansuri alaturi de tiganci, vorba unui sef de partid, care i-au aruncat de sub fuste lindenii in cap, marinarului ajun s Zeus, nu are dreptul sa dea tot.
Al doua cartegorie de jefuiti, este cea a oamenilor de rind. Tiganii constituiti in mafia imobiliara, orchesteaza totul. Aceste crime, le pot numi asa sint tacute si nedovedite caci nu se vrea, e migalos sa arati cum sint chinuiti batrinii, vedeti batrinul sechestrat si lasat fara casa, care dormea pe jos si tiganul care dormea in patul lui.Batrinul fusese absolvent la Sorbona.Am arata ca adm. bl. a sesizat politia. Dar maj.cazurilor adm. sint mina in mina, cu infractorii si isi iau si ei partea lor.
Ati vazut si cazul meu, pe care am fost nevoita sa-l deconspir, ca sa opresc topoganul, pe care ma duceam la vale.
Sa presupunem ca dam cu o noua revolutie, infractorii ajunsi la conducerea tarii.
E mai usor, mai greu este sa vedem dupa ce se termina euforia noastra a asazisilor in vingatori, sa vedem ca totul este o iluzie.
Vom afla ca masfia tiganeasca, imobiliara, a ocupat toate sau aproape tot patrimoniul imobiliar al tarii. Prin vina autoritatilor, oamenii au fost lasati sa moara pe drumuri si mafia tiganeasca a pus mina pe majoritatea imobilelor celor neputinciosi, cu acte notariale, facute de notari copupti si batrinii, au fost lasati de izbeliste, chiar prin atitudinea familiilor lor.
Cind o sa vrem sa punem din nou, statul nostru pe picioare in legalitate, o sa vedem ca cei puternici, legali sint detinatorii de imobile si va fii greu sau imposibil poate, printr-un razboi civil, de ai desfiinta numai fizic, caci altfel scot iar capul, de sarpe veninos si etnia tiganeasca cere despagubiri la Strassbourg. Si ce ne facem? Platim tiganilor inzecit tara? Si tot nu scapam , caci sint tigani si cu tiganii nu se pun nici acum, organele statului.
Acesta este motivul pentru care scriu, aproape zilnic sa arat ca tiganii ne-au furat si romanismul si au adus tara tara noastra in rahat, pina peste gura.
Totul cu aprobarea tacita, a conducatorilor tarii care, pentru a fi linistiti in a fura si indatora tara pe zeci de ani, ne lasa asa ne luptam cu tiganii, ca sa avem ocupatie. Vorba securitatii, prin panoul afisat la intrarea in UM in care lucram."Fiti vigilenti, dusmanii (asculta)lucreaza in favoarea lor, contra dvs.
Capul sus, pieptul inainte !!!papapa

Viata adevarata, din spatele personalitatilor lumii !


Mereu v-am spus ca m-a fascinat viata adevarata, nu cea voit expusa a personalitatilor lumii.

Viata lui Lenin, cu amanta cu 5 copii, viata pres.american Franklin Roosevelt(1882-1945)de 4 ori ales presedinte al SUA, cu amanta,sic! fiind paralizat, viata lui Karl Marx(1818-1883), care a facut copil cu amanta, menajera si la trecut pe numele altui stilp al comnunismului,Friderich Engels(182o-1895) amindoi fiind coautori la Manifestul Partidului Comunist in 1848.
Karl avea deja 5 copii, cu nevasta, asa ca i-a dat unul si lui Friderich sa aiba si el, ca asa e in comunism, toti la fel si ce iti prisoseste dai la altul.Asa da revolutionar, asa barbat mai zic si eu.Dvs.barbatii cred ca tot asa ati face, daca v-ar prisosi un copil, prin batatura.
Acest mare parinte al Capitalului si al Teoriei valorilor, l-am numit pe Karl Marx,nu s-a sfiit sa mearga la un cunoscut care ii promisese o mare suma de bani si gasindu-l mort, a cerut famiei in numele mortului sa-si tina promisiunea.
Mare om, mare caracrter.
Lenin, care si-a adus amanta acasa cu 5 copii, fost mereu la timpul potrivit, la locul potrivit. A fost cel mai citit scriitor. Caci se vede ca a fost la masa lumii plina cu bunatati.Ii traia soacra, ca de aceea a adus amanta Inessa Armand, cu 5 copii si i-a pus pe toti in capul mesei, sa ii faca in necaz soacrei si nevestei lui ilustra revolutionara, Nadejda Krupskaya.
Asa ca totul este sa, ii iei prin surprindere pe ceilalti, sa pari moliu si dintr-o data fleasc, dai cu mucii in fasole. Nu cred ca e cazul dvs., sa stati sub masa si sa cereti ridicind 2 degete o noaa portie, din ce a ramas in farfurie la altii.
Sint rea, nu sint buna ca va atrag atentia, ce se poate intimpla. Dar sa avem, mereu exemplul in minte, acesti bravi revolutionari care au croit, o nora haina a lumii care si noua romanilor, ne-a ramas cam strimta si nu o putem dezbraca nici acum, dupa 2o de ani.Nu fiti suparati, am vrut sa va arat, ca noi sintem mai morali decit cei, socotiti parinti ai moralitatii dar, numai pentru cei mai slabi la minte.Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
P.S.Nu cred ca supar pe cineva, scriind ca am citit ca si revolutionarul nostru de la 1848, Nicolae Balcescu (1819-1852),a avut un copil cu o unguroaica, iubire secreta.Ce sa-i faci revolutie, revolutie, dar mai luau si revolutinarii cite o pauza.
Capul sus, pieptul iainte !!! papapa

miercuri, 3 februarie 2010

Nu ma pot hotari


Nu ma pot hotari, pe care blog sa continui art. cu subiectul anterior.
Nu pot sa renunt caci, este un lucru important, pentru mine si poate pentru alti conationali. Imi vin in minte fraze, propozitii si expresii cind nici cu gindul nu gindesc, la care nu m-as fi gindit nici cu o secunda in urma. De aceea umblu mereu si la piata cu un pix si o bucatica mica, de hirtie la mine si scriu ce imi vine pe moment in minte si e interesant, chiar daca nu am ocherarii la mine caci, daca nu scriu, uit in secunda urmatoare. Si rid de multe ori, in hohote de ce expresii mi-au venit asa hodoronc-tronc, in minte. Daca le-as scrie, pe calc.s-ar inrosi pina la grena, si dvs. nu stiu daca de ris, sau de necaz ca nu v-au venit in minte intii dvs., aceste exprezii pline de haz, cu tenta sexuala si mai putin ortodoxe.
Caci imi incinge imaginatia, pina la incandescenta cind vad adevarate, rebuturi umane de neimaginat, intr-o societate asezata, unii tuciurii alti cu urme vadite la mostenitori de sechele de sifilis, venite din alte generatii.In orice caz tiganii sint mai frumosi, mai prezentabili.
Si matca,mama este pretioasa, se crede Pola Negri(din filmele mute,1897-197o) in mizerie.
Cit as vrea sa scriu ce imi vine acum in minte, dar mai bine lasa, pentru cind voi fii mai infuriata.
Dar acest subiect il voi continua aproape zilnic, dupa cum am sa am inspiratie si celelalte subiecte, mai ales cele politice care ma enerveaza si mai tare ca tiganii, caci politicienii sint cauza a toate relele, care ne-au napadit chiar si faptul ca, tiganii ni s-au suit in cap si fac caca in capul nostru, iar noi nu zicem decit "multumesc si alta data, cind aveti nevoie".
Acum m-am infuriat de-a binelea si o las mai moale ca se inroseste, calculatorul pina la grena inchis. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Mafia aristocratica tiganeasca (ciorna)


Nu m-am hotarit inca, pe care blog sa pun articolele cu despicarea firului in 4, a comportamentului infractional al tiganilor.Vreau sa fie pe un blog, din cele pe care le am, cu mai putini cititori. Imi e rusine ca traiesc in aceasta tara, prinsa in carapacea acestui cancer, ca o plaga purulenta.
Nu stiu cum sa spun, ca sa se inteleaga ca victimele acestei etnii, la care ma refer fiind raspinditi in toata tara, la toate nivelele. Nu sint numai cei batuti, injunghiati, omoriti. Sint toti oamenii putinciosi, sau mai putin putinciosi, sau neputinciosi, tineri si batrini.
Cred ca ati inteles ca, sint si eu sub presiune permanenta, de ani de zile, lucru ce m-a facut sa scriu pe bloguri, care a fost o supapa pentru mine.
Am mai scris despre, acesti infractori cu infractiunea in singe, bine organizati in a face infractiunii coordonate , de care nici politia, nici armata nu este in stare.
De unde credeti ca au aceste averi uriase? Din distrugerea victimelor tacute, care nu pot protesta si s-au obisnuit cu gindul sa moara, paralizati, nepermitindu-le sa-si traga sufletul, cind sint grabiti de tigani sa moara, sau sa moara in strada, fara putinta de a spune, cum au ajuns acolo.Tiganii spun intr-una despre cei care vor sa atraga atentia, ca sint nebuni.
Au crezare in fata Politiei, care este neexperimentata si nu vede in fractionalitatea decit prin crima, numai atunci cind curge singe.
Tiganul batrin sef, obliga sa fie sef de orice, ca sa poata demnonstra ca, dreptatea e de partea tiganilor si romanii sint doar niste imbecili nebuni.
Daca tiganul, nu raspunde la buna ziua e semn rau, chiar foarte rau.Caci aducind hoarda, de la 3o de tiganii, de toate virstele in sus, ziua in amiaza mare, pentru a vandaliza apartamentele, a bate lumea, a scuipa, a urina pe ei, a arata organele genitale, in timp ce racnesc cu mic cu mare si chemnind in ajutor politia, este modul de a ingenunchia orice om, cit ar fii de curajos.
Acesta este mecanismul prin care sefii tiganilor au averi, nu numai de la camata si recuperarea banilor insutiti, inmiiti, cel mai sigur este atacarea prin toate mijloacele si de citi ani este nevoie, a oamenilor de orice fel, fricosi, prosti sau singuri, neputinciosi. Stiti citi din batrinii cersetor, au case ocupate de mafia tiganeasca cu fortasi trimisi la cersit de frica bataii? Nu are cine sa in scape de acesti criminali in libertate.Toti prin pasivitate sintem vinovati de aceste nelegiuiri criminale. Azi platesc ei, miine veti plati dvs.,membrii familiilor dvs. Nu veti putea protesta, veti fi acuzati de nebunie.
Sint suparata ca am fost nevoita sa traiesc in ultimii ani aceste situatii halucinante, chiar pentru a intimida, totusi, (politia a cerut indulgenta fata de anumite persoane), ei nu se lasa seful lor batrin, face strimbaturi de o grimasa, pentru filmele de groaza. Nu, nu e nebun, e tigan si tiganii folosesc toate metodele pentru a intimida. Daca spui, spun ca esti nebun, caci nu ai martori.Expresiile lor folosite in munca onorabila, de pesti cu prostituatele de pe centura, le imprumuta romanii prosti care le folosesc, in permanenta.
Cu toate articolele mele acide, nici pina acum etnia tiganilor nu a luat legatura cu mine.
Puterea mea fiind mai scazuta zi de zi, mi-as fi dorit sa pot sa scriu un studiu despre, comportamentul acestor canalii care ne-au opcupat tara, viata de zi cu zi si ne-au supus. Noi romanii am pus gitul pe butuc, la discretia tiganilor. Eu dupa cum vedeti nu m-am dat batuta, cu ori ce risc,caci poate puteam sa plec cu schimb de locuinrta, dar aceasta maniera infierata, de lumea civilizata, totusi m-a atras ca sa ved pina unde merg.Merg pina la crima tacuta, facuta populatiei nevinovate cu acordul tacit al organelor care, ar trebui sa protejeze oamenii nevinovati, picati in vizorul acestor hiene(oare este compensare a org.avizate?).
De aceea, cer sa nu aiba parte de mila, tiganii, caci nu respecta nici trecerea spre lumea de dincolo, a celor carora le grabesc moartea. Este etnia cea mai cruda, care nu trebuie sa beneficieze de clementa noastra, au un curaj nebun. Trebuie sa opunem rezistenta cu orice pret, chiar cu pretul vietii.
Astept etnia tiganeasca, dar doar de forma, sa raspunda acuzatiilor mele, caci raul a patruns cu bunavointa conducatorilor tarii, in fibrele cele mai ascunse cuprinind, cu cancerul lor totul, totul, nimic nu a scapat, nu mai avem aer, decit mirosurile pestilentiale, ale tiganilor.Nu reusim sa ne recreem nici la televizor, sau de revelion. Vai de mine, pe 4 apr. sintem martorii mutim, ai Pastelui Tiganilor, caci noi romanii nu mai avem loc de ei, ne-au confiscat toate sarbatorile.
Nu uitati averiler fabuloase ale tiganilor, sint din prostitutie, santaj, camatarie, alungarea batrinilor din casa pe strazi, crimele si bataile, injunchierile sint scapari ale celor care nu mai au rabdare, sa culeaga roadele si mai ales pentru a baga spaima in romani a arata ca, au singe in vine. Romanii ce au, braga?
Luati exemplu de la mine, nu va lasati. Unde sa pun, fara sa va agresez gindirea articolele, despre comportamentul tiganilor si originea fabuloasa a averilor lor? Caci ei sug totul, in toata tara. Cit voi putea sa scriu, vreau sa atrag atentia asupra pecinginei purulente care ne-a cupruins tara ca ciuma neagra, cu bube supurinde. Dar nu vreau sa fie ostentativ, ci discret pentru a nu va umbrii micile momente, din linistea vietii dvs., dar vreau sa stiti. Atit, sa stiti.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

marți, 2 februarie 2010

Ritmuri latino

Vreau, la puscarie !(Pamflet)


Da, ati citit bine, vreau la puscarie.
Ma pregatesc sa scriu un articol foarte critic la adresa Politiei, Armatei, Securitatii. Am sa fiu nemiloasa. Vad ca nu sint indeajuns de ocrotitori cu tiganii, nu-i apara suficient de mult, de romanii rai.
Romanii, parafrazind zicala cu soacra, care te enerveaza si cind tace, tot asa romanii prea plecat, care nu sufla nimic contra tiganilor care beneficiaza de drepturi omului. Merita pedepsiti si ca tac si nu sufla nici un cuvint impotriva tiganilor.Sint cu vointa, plastelina in mina tiganilor inruditi cu conducatorii, vremelnici ai statului.
Vreau zic, la puscarie, ca am scris impotriva partidului-stat tigano-rom...
Nu vreau sa cad pe capul familiei, fiind neajutorata si am sa scriu cit pot de rautacios si va rog sa aduceti la cunostinta Politiei, aparatoarea tiganilor(la ei striga tiganii infractori sa- ajute sa jefuiasca pe romani),ca sa vina sa ma ia cit mai repede, sa ma duca la puscarie.
Cum o sa-i vad la gratiile de la usa, caci cu gratii la geam si la usa ma apar de tigani, mare gresala, caci cum Politia anunta la bilantul anual, ca au rapus pe opozatul tiganilor, protejati de drepturile omului, pe toata planeta.
Dar cum va spuneam, cum vad Politia la usa, eu le sar imediat in brate sprintara, datorita faptului ca, scap de o mare grija.
Grija ca nu ma pot deplasa usor si curind proatw deloc, grija cumparaturilor, a zilei de miine, a facutului injectiilor zilnice. Ce mai, asa imi ajut familia, ca sa nu le pic pe cap. Eu infractoarea care a opus, rezisrtenta tiganilor si fricosilor fara constiinta.
Apropo, sa vina politisti mai voinicuti ca, doar maninca banii nostrii, pentru ca atunci cind le voi sari in brate, sa nu se dezechilibreze si sa ma scape jos. Am numai 95 de kg.
Numar zilele, orele, minutele, secundele pina vor veni in sfirsit, sa ma elibereze de stresul zilnic si sa ma puna intr-o celula, unde sa aiba si ceilalti detinuti de lucru ingrijindu-ma, caci si asa se plictisesc. Sa ma ia si cu pisicile din casa si cu cele numai vreo 1o-12 din jurul blocului.
Anuntati mai repede ca, nu mai am rabdare si Politia, Securitatea, Armata(privilegiati si de noul sistem de calcul al pensiilor, pentru cei care nu au contribuit cu nimic la fondul de pensii), caremaninca banii poporului de pomana.
Atit macar sa faca si statul pemntru mine, caci nu mi-a dat nimic nici macar locuinta ca la fiecare tigan, de fapt nici nu am cerut, am muncit si am facut singura si daca ceream tot nu-mi dadeau.
Haideti, grabiti-va caci, fiecare minut e pretios si daca nu vin mai repede, trebuie sa ma duc acum la piine, in baston.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica

Incremeniti in timp ! (ciorna)


Un raport al Institutului de Proiecte pentru Inovatie si Dezvoltare de la Bucuresti scrie despre „vis si cosmar, o Romanie pitoreasca, dar si incremenita in traditii arhaice taranesti“.
Mi-au placut aceste cuvinte din raport, caci asta ne recomanda pe noi ca popor, incremeneala. Numai etniile harnicute ca niste albinute, progreseaza si noi raminem incremeniti pe loc de 2o de ani si la mai multi, chiar fara voia noastra.
Ce blestem, ce soarta cruda ne pindeste pe noi, romanii de mergem inapoi ca racul?
Cum Dumnezeu, nemtii care au pierdut 2 razboiaie mondiale, sint inaintea noastra cu 1oo de ani si de cind? Din 196o cind au ajuns la 1 milion de muncitori emigranti.
De ce nu vin la noi, sa munceasca emigrantii, dar cei valorosi, nu cei care vin ca, nu mai au loc in tara lor si sint muritori de foame.
Le toaca gura in sabii guvernantilor, toata ziua de cit sint ei ingrijorati de popor, fac totul pentru a le fi bine, dar numai lor.
Doar politicienii la tok socuri, sic! si tiganii numai ei isi expun, toata viata buna pe care o duc. Si am uitat si pupincuristii, care fac analizele politice. Mai bine ar face analiza la rahat.
Si noi? Noi ce facem? Vad ca tiganii se bat pe burti cu seful statului, cu fratesau, cu altii. Ungurii vad ca la guvernare, au pus mina pe inca trei posturi cheie, in conducerea treburilor tarii, poate chiar pentru a stimula coruptia. A avut dreptate C.V.T., cind a spus ca ungurii stau la ia-ma nene. Cum trece cineva spre guvern, gata il opresc si se suie in sageata albastra, chiar si rosie, portocalie, ce culoare o fii, doar la guvern, la conducerea tarii sa fie, sa se infrupte din bucate, sa puna mina pe posturi importante.
Si noi ce facerm dormin in opinci?
Asa se vede ca, pe noi nu ne ia la ia-ma nene, nici o caruta cu un cal costeliv.
Noi am ramas de caruta.
Cred ca nu mai apuc ziua aceea, cind ne vom trezi.
Sa nu fiu rea iar si sa va blestem sa ramineti tot asa o mie de ani, ca asa meritati.
Uitativa in jurul nostru, la viata noastra, urita, hidoasa, va place?
Stiu ca traiti in universul dvs. personal si intoarceti capul cind vedeti tristete, saracie, mizerie. Nu de sila, ci de mila.
De ce sa fim de mila, cind avem toate conditiile sa fin exemplu altora?
Nu ne trebuie decit vointa, vointa si iar vointa.
Cum pot sa ne calareasca alte etnii, sa dea cu biciul tare in noi, ca nu ii doare sufletul. Ungurii la guvern, tiganii rude cu politicienii si judecatorii.Tiganii mai de jos, ne calaresc si ei cum pot(cu ajutorul fricosilor). Dar si ei dau cu biciul nu numai in noi, ci si in Dumnezeu. Ne arata tot timpul puterea lor cruda, sa ii stim de stapini!
Astept sa vad cum avansam, sper sa mai apuc o zi, sa vad si eu cum este dupa, cind acesti ciini inraiti in rele, vor fi pusi cu botul pe labe, prin forta, doar nu cu binisorul.
Nu stiu ce sa mai fac, sa va mai mobilizez, caci se apropie coptul perei. Macar sa pice para malaiata in gura lui Natafleata, adica a noastra. Dar trebuie sa facem si noi ceva, ca Dumnezeu a fost darnic cu tara si poporul nostru, noi nu avem decit sa bagam in traista.
Ma uluieste progresul fantastic al tiganilor, si vad cu ochii mintii cum, ii alergau pe strazi Militia Calare Communista(195o), cind ii prindea ii lovea cu bastoane de fier, bagate in cauciuc, de sarea singe unde dadea si strigau la oameni care voiau sa le ia apararea:"Lasati-i ca acestia or sa ajunga, sa ne conduca si transforma tara in tiganie". Si cita dreptate aveau, eu copil fiind ziceam ca sint comunistii rai, cum auzeam la altii.
Doamne, cum s-a intors roata vietii, a poporului nostru bun si blind.Asa e in viata, nu numai intre oameni ci si intre popoare, daca nu reusesti tu sa domini pe celalalt, te domina el pe tine si vedem ce ne mai mina altii, mai ales tiganii.Dar sa vorbin frumos despre ei, caci ei conduc tara si politienii nostrii ii stiu de frica, ca de la ei le vine si lor, o buna parte din malai.Caci ce altceva ii indeamna, sa se compromita si ei si pe noi. Caci stiti ca, sintem numiti tigani de toti si chiar de rusi.
Curaj gaina, ca te tai !
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

luni, 1 februarie 2010

Sint dura pina la cruzime !!! (ciorna)


Nu stiu pe care blog sa scriu despre situatia din tara noastra vizavi de tigani.
Nu vreau sa va plictisesc sau, sa va enervez inutil.Am crezut ca numai eu vad aceste lucruri strigatoare la cer, de neimaginat la alte popoare.
Curajul acestei etnii hulite pe drept, este dat de conducerea tarii, de lumea politica corupta, care traiesc in concubinaj, cu clanurile mafiote tiganesti.Vedeti doar uitindu-va la tv.
Poate nu aratam in acest mod dur, aceasta magarie, putin spus.
Dar sanatatea fiindu-mi precara, nu vreau sa ramina in urma mea, impresia ca am fost lasa si nu mi-am facut datoria de roman adevarat, atragind atentia asupra topoganului pe care ne ducem cu totii, acceptind aceasta situatie umilitoare, pentru acest popor blind si creativ, punindu-ne capul sub securea tiganilor. Din experienta personala, stiu ca tiganii sint nemilosi(dar la o adica ne cer mila),lucru ce nu ar fi asa de grav daca, in nelegiurile lor nu-i obliga si pe romani, sau chiar cadre militare sa faca nelegiuriri, pentru a le da tiganilor mai multa greutate.
Am primit un semnal dintr-o tara sud americana consusa de o hunta militara. Au spus ca acolo daca un cadru al armatei, char in rezerva se facea unealta tiganilor, sa puna in pericol viata cetatenilor tarii lor, radea de pe fata pamintului blocul cu tigani si cel vinovat de executant al tiganilor era depepsit.......
Televiziunile impanate numai, cu tigani fericiti in petreceri, cu burti mari si lanturi groase ca pe mina de aur, en totul frumos pentru marea majoritate a populatiei naive, dar restul care vad pericolul iminent al tiganizarii totale a tarii?
Dar viata de mai jos a popolatiei facuta si acceptata de acesti imbecili, politicieni si tigani este mai grava, caci noua nu are cine ne lua apararea.
Noi sintem categoriti, pentru a ne fii stirbita credibilitatea, cu apelative de nebuni, prosti, uriti, curvari.
Sint cu sufletul multumit, ca mi-am facut datoria si am tras un semnal de alarma concret, nu voalat sa zice unii ca, nu au inteles.Vreau sa ma restring, la un singur blog cu aceste articole, care vreau sa fie din ce in ce mai virulente. Vereau sa va trezesc la realitate ca, sintem in pericol ca fiinta romanismului sa fie distrusa.Sintem calcati in picioare, macelariti de aceste fiinte care, ne compromit spunind ca sint romani. Nu acesti imnbecili sint romani si nici slugile lor, politicienii tarii vremelnici in functii.
Nu pot sa nu spun clar asa ceva. Virsta si boala si toata experientele mele, imi dau dreptul sa spun fara perdea, sa inteleaga si cei care se fac ca nu inteleg.
Am in vizor toata perioada pe care am trait-o(6o de ani). Tinerea in friu brutal, de acum 6o de ani de catre comunisti a tiganilor si tiganizarea tarii de acum, este o distanta uriasa, ca intre universuri, pe care nu am crezut-o nici in vesele cele mai urite.
Aceasta etnie, careia ii dai un deget si iti ia toata mina, cemnai te ia de tot, iti ia si sufletul si viata, nu merita sa ne conduca cum o face acun oprin interpusii lor de la putere si justitie, prin coruptia puternicilor zilei generalizata.
Numai o revolutie cu ajutorul fortelor de ordine si a Armatei Romane(care acum s-a spurcat, prin citiva neghiobi fricosi), mai poate pune ordine in tara. Numai legea martiala poata oblia aceasta etnie sa intre la cotet(dar nici pentru cotetul ciinelui nu sint demni).
Am spus un lucru dur, interventia Armatei Romane si legea martiala, dar pentru stoparea in al 12 ceas, al incalecarii noastre de catre tigani, e singura solutie.Numai stoparea degringodalei tarii, prin forta armatei si a armelor are sorti de izbinda.
Nu-mi pare rau ca, am fost dura pina la cruzime, caci am simtit pe propria piele(pot dovedi oricind), caracterul acestor bestii inumane.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

duminică, 31 ianuarie 2010

Ana Blandiana PerecheCe frumosi sint tinerii nostrii. Sint revoltata ca la tv. nu vad pe toate posturile decit botez de tigani, miss piranda, caravana tiganilor, revelionul tiganilor. Asta e o campanie de a prosti poporul. Ce facem noi care nu putem merge in oras, sa ne clatim ochii? La un spectacol?
Pe geam cind ma uit vad numai tigani, in bloc tigani, la tv. toata ziua numai tigani. Si in culcare si in sculare numai tigani.
Noi romanii nu avem nici un drept? Toate popoarele rid de noi si au dreptate caci, numai asta alegem, tigani. (Va amintiti art. despre faptul ca Ungaria este in pragul unui razb.civil din cauza tiganilor).
Am sa cer CNA sa ia masuri, caci sintem pedeptiti prea rau.Strainii cred ca tara e formata numai din tigani, acum numiti rromi.De aceea am scris ultimele articole dure de chemare la ajutor. Sint platiti oare realizatorii acestor emisiuni, de ne ingretoseze pina la lesin?
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Ajutor, sariti oameni buni, ne-au ocupat tiganii tara !!!(socant nu? ciorna)


In nici o ocazie nu abdic,de la convingerile mele traite in mod tragic, pe propria piele. Aceasta etnie este distrugerea poporului nostru de la cel mai mic nivel.Intr-un mod dur dovedesc ca nu se dau la o parte de la minic. Imbrobodind totul cu minciuna, facindu-se credibili in fata oamenilor cu mintea mai slaba si a impostorilor care vor sa arata ca sint ceea ce nu sint.
Tiganii sint atit de perfizi in a distruge totul, incit politistii tineri si fara experienta se lasa prostiti si vor sa fie impaciuitori. Dar toate aceste hiene contribuie la saracirea statului nostru si proasta reputatie a noastra ca popor.
Pollitia nu inrtervine de frica, nici atunci cind este varsare de singe, dar cind totul este imbrobodit in minciuna caci, la a cersi de la sta,t case si subventii sociale sint rapizi, dar in a infofoli totul in minciuna si a te transforma intr-un nimeni nebun , sint agili. Nu, aceasta etnie capabila de toate relele lumii, nu merita decit ce cer ei altora pentru asi infaptui scopurile mirsave mergind pe tacute la crime, dar o crima elaborata chiar, actionind asupra psihicului, pina a te scoate din circuitul normnal si a te transforma intr-o leguma.
Trebuie oprita doar prin eliminarea fizica a acestor procedee, care a distrus atita lume. Multi batrini ajunsi boschetari dupa o viata de munca onorabila, pe care ii vedem pe strazi sint rodul min tii criminale a acestor nelegiuiti, care le-au interzis cu ajutorul romanilor sa mai intre in casele lor, si au ocupat totul ei tiganii fara frica de Dumnezeu. Nu-in intereseaza ca acei batrini au muncit si au facut o lucuinta, la ei totul se rezumna mi-a dat(statul), pe nimic, nu-i impiedica cuvintul proprietate, totul la ei este de furat si inselat.Tragedia este ca implica si cadre ale armatei care ar trebui sa respecte ordinea, dar de frica se fac uneltele acestor sarlatani si profereaza aceleasi aberatii ca ale tiganilor, si indeamna la bataie pe cei slabi la minte.
Nu au frica si merg cu capul lor, acela prost inainte pina in pinzele albe pentru a-si atinge scopurile lor murdare.
Tot ce este mai josnic, scot in fata ca pe o virtute.
Din punctul meu de vedere, pot sa dau explicatii oricind si oricui si sint sigura ca, aceasta etnie trebuie pusa cu botul pe labe, asa cum au facut inaintasii nostrii, inclusiv comunistii. Lor tiganilor, le-a dat locuinte sociale, cind nu mai aveau ce face, caci facusera peste necesar, conform planului cincinal.
Drepturile omului sint numai pentru tigani, romanii nu au dreptul la nimic.
Vreau sa fiu si eu de folos, poporului nostru oropsit. Cu ajutorul conducerii statului care a transformat viata a 18 mil. de romanii intr-un calvar asupriti de 3,5 mil. tigani.Sintem Tigan, nu Romania. Ce priza au conducatorii tarii la romanaii slabi la minte, facin mai ales la tv. atita reclama tiganilor incit nu este de mirare ca toata lumea ne considera tara tiganilor, caci tot comportamentul poticienilor, arata o educatie sanatoasa tiganeasca, coruptie, crime, hotie, negarea valorilor. Nu vezi decit tigani, tigani, tigani, peste tot unde intorci privirea si pe orice post tv.Daca eram mai tinara si mai sanatoasa ori plecam, ori daca ramineam aici, ma pregateam de lupta.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica

Tiganizarea tarii !!!!! (ciorna) Nu e triumf, fara pierderi !


Foto:Henrik al 4-lea de Bolingbroke (1367-1413) Rege al Angliei Uzurpator.

Nu stiu ce ginditi dvs. dar eu, sint foarte intrigata de tiganizarea tarii. Nu avem nici o scuza pentru a permite, avansarea aceastei mizerii, in care ne scufundam.V-am dat mereu exemple pe care le-am trait si le traiesc eu. De aceea, dau exemplu conducatorii tarii, de un moral scazut,cultura inexistenta, vazind ca au succes la popor, cu pupatul in chiur al tiganilor si asta le aduce voturi si din partea tiganilor si din partea poporului alegator. Fac lucruri nedemne, nu de un conducator de stat, nici de cel mai obisnuit om, dar cu putina demnitate. V-am spus cum ii strunea comunistii pe tigani. In anii 195o militia calare nu-i lasa, sa intre in oras in gasca la furat si alte nelegiuri. Ii alerga cu caii si nu aveau voie sa mearga decit in sir indian, la citiva metrii distanta, caci daca erau 2 apropiati, puneau la cale batai, furturi si altele de acest fel.Acum seful tarii, danseaza tiganeasca si boteaza si nu mai avem cum sa-i mai punem la punct. Aceste popoare minoritati maghiara si tiganeasca si altele au reusit sa ne prosteasca nu numai cu tupeul lor, dar si cu ingaduinta conducatorilor nostrii. Niciodata in istoria pe care o cunosc eu, de la dezrobirea tiganilor din 1842, sau din 186o(facuta de Cuza), am gasit amindoua mentiunile si nu stiu care este mai adevarata, nu s-a pomenit ca sa ne conduca tiganii, cu atita cruzime, mergind pina la a concura cu seful statului, ei avind mai multa putere.Cred ca a venit vremea ca, pe linga darea jos a purcelii din copac adica a capetelor patrate, fara nici o cultura care ne conduc, prin alegerea noastra, fara minte si respect fata de noi insine, sa dam si aceasta banda criminala de tigani, venita din nord estul stepelor asiatice, nu din India cumm gresit se spune. Acesti barbari, care se hranesc cu singele si nervii nostrii sa fie dati jos, dar jos la 2 metri sub pamint. Pacat ca nu sint mai tinara si sanatoasa, caci acum s-a copt fructul razbunarii si sa scapam de cei de-ai nostrii, impreuna cu minoritatile nelegiuite, cu toata forta noastra. Am zis mereu parafrazindu-l pe Henrik al IV de Bolingbroke(1367-1413), al Angliei care zicea ca :"Razbunarea este o mincare care se maninca rece", dar la noi a inghetat de tot.
Sa ne dea Dumnezeu, mintea cea de pe urma si sa maturam odata pentru totdeauna, aceste gunoaie din casa noastra Romania si sa respiram si noi aer curat de munte, asa cum meritam, caci am respuirat mereu aerul lor imputit.Ca blindetea noastra a pus arma, in mina dusmanului crezindu-ne prosti, la infinit. Curaj, ca altfel nu mai avem scapare ! Sa auzim numai de bine !!! Acum incepe Miss Piranda, pentru cei interesati.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa