Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Romania = Tigania

Cita dreptate am avut cind am dat acest titlu.Acum de la tv.am aflat ca fr.pres.a botezat un pui de rrom, progenitura sefului lumii interlope.Se comenteaza ca, nu e nimic ciudat ca totul este normal.Aceasta e normalitatea in tara noastra.Succesuri !!!
Imi pare foarte rau ca, trebuie sa etichetez tara noastra cu numele de Tigania, dar totul este trecator. Pe fondul luptei pentru putere, pentru furtul resurselor tarii deci pentru coruptie, tiganii au pus mina pe conducerea tarii la toate nivelurile. Politia, Armata, care odinioara era sprijinul si mindria poporului nostru tremura ca o piftie, de frica tiganilor.Contribuie la nedreptatile, facute de tigani romanilor, le imprumuta accentul tiganesc, fura acoperiti de legea tiganeasca, cot la cot cu ei.Pacat ca aceasta casta, care lupta pentru pensii date de la gura saracita a populatiei, pentru pensii nemeritate, nu-si merita acesti bani, luati de la saraci ca sa faca jocul tiganilor, de frica ca le sparg casa sau, ca tiganii nu mai raspund, la buna ziua adresata de uniforma militara(sic! cita injosire pentru Armata Romana), tiganilor sefi de clanuri.
Tiganii, se mai sprijina pe prostii si cei care prin fizicul si intelectul, lor le sint inferiori.
Acesta este adevarul crud ca, tiganii sint mai iuti la minte, in a face faradelegi si in unele cazuri chiar mai frumosi.
Dar in zadar vrei sa faci pe placul Politiei si sa iei legatura cu romanii cozile lor de topor, nu vor si pace de frica tiganilor, care nu le permite nici un fel de legatura anuntind mereu, dupa ce executa ordinul tiganilor ca, nu dau buna ziua si nu vor sa stie nimic.
Acesti prosti, chiar daca ar primi un glont in ceafa nu ar in telege ca ei sin t de risul tiganilor, care planuiesc la locul lor de munca in wc-urile garilor sau ale institutiile sanitare, platite de noi toti. Rid tiganii, rid, dar spun ca se si sperie spun ei, de romanii uriti ca monstrii si prosti pe deasupra.
Nu am sa contenesc, sa atrag atentia ca, aceasta etnie profitoare a revolutiei si a democratie, se agata cu ghearele de adevarati monstrii preistorici si nu precupetesc nici un efort, pentru a cistiga teren, a se catara pe frica romanilor mai slabi la minte, speriind pe toti cu organizarea, dominarea si scandalurile grupurilor lor de presiune, mai ales lucru uimitor asupra armatei care, maninca pensie frumoasa, din saracia noastra a tuturor(pentru ca ei nu au contribuit pe masura pensiilor uriase). Numai o noua revolutie, cu punerea cu botul pe labe a acestei etnii josnice care distrug filonul moral al poporului, impunind prin forta oamenilor acestei tari sa minta, sa fure, sa accepte si sa contribuie la toate nelegiuirile.
Rervin cum am spus, de fiecare data ca si parerea me, ca a sociologilor si inaintasilor nostrii ca, aceasta etnie nu se schimba, indiferent cite facilitati le oferim, locuinte, democratie, libertatea de a se autonumii romani, ca sa ne compromita.
A se numii romani, acesti infractori innascuti, este o rusine pentru toata societatea noastra romaneasca, de la conducatorii tarii, care isi vad de treaba lor, in ale coruptiei bucurosi ca,sintem ocupati cu tiganii deoarece, nici Politia nici Armata Romania acoperita de glorie de-a lungul timpului, acum acoperita cu cc..,. de catre tiganii, robii de altadata. Sa nu uitam cum a fost tratata aceasta etnie de Mis.Legionara si de comunisti, alaturi de populatie, pentru a fii tinuti in friu.Nu erau chemati nici la munca voluntara, din cauza ca organizau scandaluri, sfirsite prin batai generale.
Numai o noua revolutie, adevarata cind se va pune bazele unei societati curate, deratizate de coruptie si domnia tiganilor, care au transformat tara si numele romanilor, in scirba tarilor civilizate. Aici in Romania nepasatoare din partea, conducerii corupte a tarii si a indiferentei Politiei si Armatei, se afla radacinile infractionalitatii din toata lumea, facute de tigani si mai ales in Europa Occidentala.
Aici trebuiesc taiate radacinile raului, dar politicienii tarii, impreuna cu organele indreptatite, vor sa tina lucrurile pe loc caci, aceasta atitudine le vine manusa pentru, a infaptui alaturi de tigani, jaful tarii, sa streseze tot poporul chiar si pe cei amariti si fara aparare. Nu meritam asa ceva, dar alta solutie decit o noua revolutie care, sa aranjeze viata noastra pe fagasul normal.
Cu Dumnezeu inainte !!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

vineri, 29 ianuarie 2010

Portofino (Italia)


Portofino este un mic oraş (520 de locuitori) şi o faimoasă staţiune în nord-vestul Italiei, pe ţărmul Mediteranei, la poalele Apeninilor Ligurici. Portofino devine o destinaţie preferată pentru mediile aristocratice şi intelectuale din Germania şi Marea Britanie încă de la finele secolului XIX. La nord de oraş, pe vîrful unei coline ce domină golful Portofino, se află mănăstirea medievală San Girolamo (sec.XIII) cu una din cele mai romantice grădini din Europa. Peisajul de excepţie, vegetaţia luxuriantă şi arhitectura rafinată fac din Portofino una din cele mai elegante şi fascinante locuri din bazinul Mediteranei. O reprezentare miniaturala fidelă a staţiunii Portofino a fost construită la Tokyo DisneySea în Japonia.
Eu sint capul rautatilor, dar plimbati-va, bateti fierul cit e cald. Nu pierdeti trenul, ca mine. Cintecul despre Potofino l-am auzit si la noi la radio tradus in romaneste si am luat un caiet cu versuri ale cintecului, de la niste veri mai mari ca mine. Acest cintec ma facea sa visez, la Portofino( sa-l caut cu infrigurare pe harta). Acum este liber, poti sa mergi oriunde in lume si este accesibila acum oricui, aceasta statiune, pentru bogati si faimosi.(uitati-va pe google) Daca veti merge, eu va voi urmari cu ochii mintii. Acolo si-au trait povestile de dragoste, Elisabeth Taylor, Richard Burton, Pamela Anderson, Humphrey Bogart, Eva Longoria, Jeckie Kennedy, Aristotel Onasis si ati fi vecin(pentru scurt timp), cu Silvio Berlusconi.Cintareata egipteana Dalida, care a interpretat cintecul " M-am indragostit la Portofino", in l959, a trait si a murit la Paris, (l933-l987), nu a suportat inaintarea in virsta si la 54 de ani, a intrerupt-o brusc. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

joi, 28 ianuarie 2010

Dalida Portofino

Anii 1957-1978, anii din plin comunism


Foto Chivu Stoica.
Invidia feminina este bine stiuta. Despre Codoi(Elena Ceausescu) stim destule dar, nu vad de ce nu s-a clarificat si aprofundat ce se spunea ca primii doi copii Valentin si Zoe, nu sint ai lui Nicolae Ceausescu. O fi fost o intoxicare?a Europei Libere? Dar Lenuta noastra, cind in timpul razboiului vindea seminte in gara la Gaesti facea si anumite servicii sexuale soldatilor germani. In orice caz vad ca, nu exista nici un document oficial care sa ateste data, la care a avut loc casatoria civila, intre ea si Nic.Ceausescu. Cu certitudine, nu a avut loc nici o casatorie religioasa. Dar dupa moda de la rusi infiintata de Stalin, si-au luat si ei Ceausestii, medic de familie evreu Abraham Schecher, care s-a(a fost) sinucis din ordinul Securitatii(nu Mosad cum s-a spus). Din cauza ca Pingilica, a vazut dosarele securitatii privitor la relatiile intime intre Codoi si Abraham. Dar Codoi era mereu invidioasa. In anii l97o, a ordonat, sa fie puse camere de luat vederi si in w.c membrilor Com.Central.(voia sa stie tot si ultimul p...) Invidia a facut ca vazind caseta cu Chivu Stoica (l9o8-l975) in pat cu o fata de l6 ani, sa-i ordone acestuia sa se "sinucida". De necaz pentru ca, Codoi era vigilenta sa nu cumva sa-i scape ceva. Se apara onoarea Partidului Comunist. Chivu Stoica a fost prim ministru si Presed. al Consiliului de Stat. Dar la aceea vreme, eu nu eram preocupata de picanteriile din partid, cu toate ca eram vecina cu sora unui membru al PCR de atunci, nascura la Odesa . A venit cu familia odata cu armata sovietica si s-a impamintenit aici. Doamna D. V. s-a casatorit repede la l5 ani, cu un roman a avut 3 baieti (ing.ajunsi toti), dintre care unul a fost coleg cu mine in cls. primare.Mi-a povestit ca in noaptea nuntii prietenii sotului, i-au pus un purgativ in mincare si apoi s-au distrat urmarindu-l. Romanii faceau glume nastrusnice. Dar putin mai tirziu, cind m-am angajat functionara, eram colega cu dinsa. A fost indepartata la citiva ani,cu prima ocazie cind s-a ordonat, distantarea de agentii KGB-ului. A fost si ea apoi,bagata in turma ca toata prostimea. Am lucrat si la lab. o perioada cu ea, dar nu povestea nimic, despre fratele sau membru CC. si ofiter KGB-ist si nici eu nu am tras-o de limba, dar stiam ca daca KGB-ul, e tinut in friu si marginalizat de Ceausescu (care facuse Academia Militara la rusi la Frunze), ei KGB-istii si familiile lor erau periculosi. Chiar unul din baiatii ei cel mare, era la puscarie(acuzat de furt si inselaciune), ea plingea si dadea de inteles(voalat)ca, totul este o facatura ca, sint prigoniti de regimul actual. Am vrut sa va mai aduc aminte, cite ceva din istoria adevarata a perioadei comuniste. Sa fim vigilenti ca cei de acum, sint mai ai dracului ca cei de atunci dar nu-si pot face mendrele ,istoria nu le mai permite . Dar atit despre acesti profitori ai istoriei. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica

marți, 26 ianuarie 2010

Spiritul civic


Despre spiritul civic, se face mare caz. Eu ma dau pe mine ca exemplu, care pina in vara imi toca gura in sabii pe acest subiect, dar cind am fost solicitata, sa fac ceva nu am raspuns solicitarii, lucru despre care imi e, cam rusine sa povestesc.
In vara in perioada pepenilor, veneam spre casa.
Pe straduta mea un barbat fugea la cca.5o de metrii, dupa alt barbat. Mi-a strigat sa-l opresc ca, i-a furat portofelul cu bani.In acelas timp hotul, a aruncat portofelul cu actele si bonurile de masa dar a oprit banii, asa din fuga calului, ca doar era de meserie. Eu nu am facut nimic si ca o stana de piatra, am lasat ca hotul sa fuga pe linga mine. Spiritul de conservare, a fost mai puternic.Mi-a fost frica, poate avea cutit, poate imi dadea un pumn in cap. Hotul era la 35-38 de ani bine imbracat, slabut si nu arata a hot(dupa parerea mea). Pagubasul a fugit si el pe linga mine, dar nu mi-a zis nimic. Nu l-a prins si dupa ce am ajuns acasa, l-am vazut ca se intoarce suparat.
Alt caz in care am dat dovada de spirit civic, a fost cind tiganii infractori ai cartierului jucau fotbal la batatorul de covoare, chemat de tiganul sef al lor si de scara. Cind a trecut un om amarit, nu boschetar, pe linga ei l-au luat la bataie incit, l-au umplut de singe calcindu-l pur si simplu in picioare.Apoi au fugit. A venit salvarea, politia, chemate de trecatori. Eu intimplator fotografiasem, sa-mi incerc aparatul si am arat politistilor, veniti la fata locului, tiganii care il bateau. Le-am spus ca le pun, pozele pentru identificare la dispozitie. Cum nu v-au intrebat pe dvs. de poze tot, asa nici pe mine nu m-au intrebat, nici pina acum.Citeva zile a fost liniste, dar apoi i-a chemat magraoiul din bloc, sa faca mai departe ce stiu ei, spre necazul localnicilor. Asa ca atit am facut eu, in anul ce s-a incheiat. Spiritul civic a functionat numai cind am fost in apartament in spatele ferestei si nu cind as fi putut fii, confruntata fizic cu un infractor.Dar si in acel caz in care puteam fii injunghiata, tot nu se rezolva nimic. Asa ca m-am invarat minte. Cum credeti ca era bine, cum am procedat eu, sau altfel? Despre acest subiect, eu spun ca tiganii:"mucles".
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Oare Nostradamus a avut dreptate?(ciorna)


Acum in jur de 15 ani, au fost mai mult de o emisiune la tv., despre Nostradamus si profetiile legate de Romania.
In acele profetii se spunea ca la inceputul noului mileniu 3 in zona Dunarii balcanice, va cirmuii poporul de acolo, insusi Antihristul, care era un om mic, rau, urit si chel. Atunci se spunea ca, nu v-a urma sa se nasca, ci este deja nascut om in toata puterea virstei.Oare seamana cu cineva pe care-l cunoasteti?

Domnia lui se va sfirsi brusc, la jumatatea drumului spunea interpretul viuziunii, lui Nostradamus. Dar va supune , va invrajbi si isi va chinui poporul ca un diavol.
Insa dupa realizarea previziunii de a fi inlaturat brutal, peste acest popor iubit de astre, va cobori bunastarea, armonia si belsugul in toate formele.
In timp ce aceasta tara binecuvintata, v-a inflori profetul spunea ca America, insasi America va decade si va saracii incit, nu-si va mai revenii niciodata.
Ce sa zic de Nostradamus, cind contemporanii lui spuneau despre el ca, nu stie ai cui sint 4 copii, din gradina lui. Asta pentru ca era absorbit, de previziuni peste milenii.Cine stie?
Dar nu este nici o asemanare cu tara si poporul nostru, nici cu conducatorul luminat, de la cheliuta(bec). Sa fie ceva adevarat?
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica

luni, 25 ianuarie 2010

DEsperados Antonio Banderas

Munca te elibereaza !


Acest slogan fascist, mie mi-a venit manusa. De-a lungul anilor de serviciu 39, cind am plecat la serviciu, am lasat in urma, toate neajunsurile vietii, ale casniciei, nu am mai stiut de nimic, decit sa ajung la serviciu, sa-mi fac datoria de zi cu zi si la sfirsitul zilei de serviciu, cind imi faceam bilantul sa constat ca nu a ramas nimic din ce imi revenea, nefacut.
Asa si acasa inainte sa adorm, imi faceam bilantul zilei respective, in minte sa vad daca mi-am indeplinit toate sarcinile autoimpuse.
De aceea zic ca munca te elibereaza, iti concentreaza atentia pentru ce ai de facut si nu mai esti supus stresului.
Cind am ajuns in somaj, cu 2 ani inainte de pensionare, am constatat ca cel mai rau lucru, care mi se putea imtimpla era acesta, de a nu stii ce ai de facut miine, cum o sa te descurci, dar m-am descurcat greu, insa sint aici, acum cu dvs.
Parerea mea este ca munca te elibereaza de tot stresul acumulat pe perioade mai lungi, sau mai scurte in viata.Chiar munca nefacuta de placere.
De multe ori imi doresc, sa lucrez ceva fara bani, dar sa fac ceva util care sa-mi dea multumire, sa-mi umple golurile din suflet.
Acum imi ocup timpul cu articolele scrise pe calculator.
Dar daca eram sanatoasa plecam in lume, numai sa schimb meniul, sa vad macar cum traiesc si altii, sint tot asa fara orizont ca noi?
Atunci cind aud de disponibilizari, ma apuca o tristete iremediabila, cum zice poetul.
Stiu ce simt acei oameni, nesiguranta zilei de miine, a familiei, a copiilor. Dar nu vreau sa revin la acest:"noi sintem de vina si sta in puterea noastra de a schimba acest blestem, din prea multa bunatate a noastra " Iar am luat-o pe ulei.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

De ce tiganii, nu merita nici o indulgenta, nici macar cea papala


Foto:Ghilotina. Ignace Guillotin a desenat-o si Antoine Luiz a construit-o.

Fata de tigani, mincarea razbunarii, se maninca rece!
Cum am spus de maximum un an, a fost o emisiune la tv. care nu s-a mai reluat, in care s-a spus ca oricite eforturi, face societatea din indiferent ce tara, aceasta etnie, rusinea omenirii nu se va schimba niciodata.Spun aceasta pentru ca sint campioni la infractiuni, minciuna, furt, crima, santaj, sechestrare, totul este acceptabil la ei, sa ni zici ceva de rau ca esti dedepsit de justitie ca i-ai facut tugani si ei se declara rromi sau chiar romani.
Romanii mai slabi la minte si fricosi, dau cu pietre si pirasc sau mint despre conationalii lor, pentru a le face tiganilor pe plac. Pentru a le favoriza furturile, prin votul a 2-3 tate idioate. Tigancile stabilesc conducerea romanilor din wc-urile garilor, chiar din wc.urile spitalelor,nu cred ca cu acceptul medicilor.
Tigancile impreuna cu 2o-3o de infractori de-ai lor, proaspat iesiti din puscarie, actualmente plecati la furat in Albion, pun gind rau celor care, cred ca daca isi vad de treaba lucrurile se vor aseza. Tiganii dupa ce fura, din jurul locuintelor, stabilesc sa isi insusasca locuintele oamenilor singuri, bolnavi, neajutorati, prin frica si intimidare, spunind ca pute, ca e mizerie bineinteles inventata. Pute fierul, dar nu spun nimic ca pute groaznic intre picioare la tiganci. Ies din casa strinbind din nas, aproape de voma de parca, ii pune cineva sa faca sex oral inainte de plecare de acasa, de frica ca tigancile sa nu mai faca femele.Sa renunte la acest obicei caci totul e un circ perntru a arata ca, ei sint romani sensibili.
Spun ca, se sperie de ce uriti ca monstrii, au copii romani dar ii folosesc pentru nelegiuri impotriva romanilor, a ucide animale si cu stapin.Ii invata expresii ca de la centura orasului, "care care? m-ai vazut? m-ai vazut?" Ii obliga pe romanii fara educatie sa nu dea buna ziua, de parca nu se stie ca fiecare da pentru el insusi buna ziua, nu pentru cel caruia i se adreseaza. Celalalt poate fii un dobitoc, ca in cazul de fata. Injosesc haina militara romana, subjugind si obligindui la infractiuni, pe pensionari ai armatei care in loc sa ocrotesca romanii, ei indeamna la violente si la aruncarea oamenilor in strada fara motiv. Motivul tiganii vor totuil si locuintele. Politia spune ca si-au luat angajamentul (poate cel comunist, in care oricit erai de vinovat, trebuia sa-ti iei angajamentul fictiv si puteai sa o iei de la inceput cu infractiunile).
Eu sper ca intr-un viitor, se vor lua masurile cele mai drasnice impotriva acestei etnii, chiar radicale, caci stapinirea lor fata de romani, ne descalifica ca popor. A venit vremea ca in zicala regelui Angliei, Henrik al IV, :"Razbunarea este o mincare care se maninca rece". Cred ca mincarea s-a racit destul si e aproape inghetata si nu o vom mai putea minca, caci ne ingheata dintii.
Am sa continui astfel de articiole taioase, periodic, pina ne von trezi din amorteala, daca nu ne-a inghetat creierul de tot. Politia doarme in opinci. Scularea !!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

duminică, 24 ianuarie 2010

Napoleon(1769-1821) si Josefine(1763-1821)


L'amour de Napoleon et Josefine


Cand te gandesti la iubiri celebre intiparite adanc in istoria umanitatii, doua nume iti vin imediat in minte: Napoleon si Josefine. O dragoste intensa ce l-a subjugat pe cuceritorul francez vreme de mai multi ani. Josefine a fost marea dragoste a unuia dintre cei mai puternici barbati, renumit pentru escapadele sale romantice.
Inima lui insa apartinea Josefinei...

"Ma trezesc cu gandul la tine. Portretul tau si seara petrecuta impreuna mi-au lasat simturile tulburate. Scumpa si incomparabila Josefine, ce efect straniu ai asupra inimii mele! Sufletul meu doare de suparare, caci iubitul tau nu are liniste. Iau de pe buzele tale, din inima ta o dragoste ce ma arde precum focul. Ne vom vedea curand. Pana atunci, mio dolce amor, o mie de saruturi, dar nu-mi trimite nici unul in schimb, caci ma vor face sa ard de dorinta."

Aceste randuri au fost scrise de marele Napoleon Bonaparte, iubitei sale Josefine. O declaratie de iubire, una dintre multele scrisori de amor trimise de temutul imparat francez alesei inimii lui. Neinvins in arta razboiului, Napoleon era un simplu muritor in fata dragostei puternice pe care o nutrea pentru exotica Josefine.

Barbati celebrii, prostiti de femei partea 1 !


Foto:Maruca Cantacuzino Enescu(1878-1969)iubirea devoratoare a compozitorului, George Enescu(1881-1955).

Nu vreau sa va inoportunez, in aceasta si de sarbatoare Unirea Tarilor Romane de la 1859, cu citeva exemple de barbati influentati, in mod decisiv de femei.Vreau numai sa va mai descretesc fruntile, de viata de zi cu zi, fara impliniri.
Am dat exemplul lui Al.I.Cuza ca sa vedeti ca, oamenii sint supusi greselii prelungite, nu momentane.Pe parcursul anilor a transformat nevasta Elena Cuza, in bona copiilor sai, facuti cu amanta.
Dar Atilla, Biciul lui Dumnezeu, numai propunindu-i insuratoarea, cu o femeie de neam bun, a reusit sa scape imperiul Roman, de el.Ce-au zis ei prin interpusi? Mai Atilla, mai baiatule, a venit vremea sa te asezi la casa ta, termina cu luptele, cu cuceririle si stai linga o nevasta, fa copii legitimi. Nu mai fii tot timpul pe cal(stiti ca se zicea ca hunii erau cracanati din cauza ca de mici erau pusi pe cai). Si a inchitit teribilul Atilla gogoasa, incit a platit cu viata in noaptea nun tii, acest gest nebunesc de a se insura.Ce el era de insurat? I-a luat Dumnezeu min tile.
Dar Lenin, care si-a adus amanta, in casa lui, cu cei 5 copii ai ei? Sa-i faca in necaz soacrei(el intretinea cu bani casa din Elvetia din cotizatuiile prostilor si ajutorul financiar german, cele mai rele din lume care il umilea si nevestei sale revolutinare.
Asa amanta(nu doresc la nimeni)Inessa, care a nascut 5 copii si nu prin cezariana, iti muia toate madularele, numai gindindu-te.Dar sa va fie rusine, daca v-ati gindit la ce m-am gindit eu.Cred ca de la umilirea lui se catre soacra, a pornit indirjirea lui revolutionara. A fost ca o refulare si noi suferim impreuna cu alte popoare de pe urma soacrei cele rele. Sic !
Dar ce sa zicem de Napoleon? Cel care ii scria scrisori de dragoste de pe cimpurile de lupta Josefinei, sotia lui, cu 6 ani mai mare si mama a 2 copii?Scrisori demne de catelul in calduri Labus catre catelusa Azorica.Caci cei de la gradinita, erau mai avansati in dragoste.Le-am citit si eu necenzurate acum 32 de ani,la serviciu.Nu ne venea sa credem ca, Napoleon a scris asemenea timpenii.Dar pina la urma am dat vina pe distanta, pe frustrarile de pe front si am concluzionat ca Napoleon vedea lucrurile dilatate.Dar se zice ca Napoleon intirzia, in dormitorul conjugal pina la miezul zilei, chiar cind trebuiau sa se ia decizii importante pentru campaniile armatei franceze.Ce sa-i faci dragostea !!! Caci mai tirziu cind Iozefina s-a dovedit ca era batrina si nu mai facea copii, necesari continuarii, arborelui genealogic al Imparatului a divortat si a luat-o pe Maria Luiza a Austriei, care i-a facut un baiat bolnavicios, care a murit la 18 ani.
Vedeti soarta?
Am dat mereu exemplul lui Enescu cu printesa Maruca Cantacuzino, cea care ne necaz ca a parasit-o Nae Ionescu, filozof legionar si-a dar foc la fata si a trait toata viata cu feregea pentru a-si ascunde chipul uritit de foc.
Dar Enescu a salvat-o de la saracie dupa plecarea la Paris, si a intretinut-o facind eforturi uriase din cauza bolii, sustinind concerte epuizante pentru a oferii o viata calda, acestei femei care si-a batut joc de el, toate viata. Viata din urma fiind, cea mai rea corvoada pentru Enescu.Am sa reiau si alte patanii ale altor barbati celebrii.
Fiti tari,, daca treceti prin asa ceva, nu uitati, nu sinteti singurii. Au patit si celebritatile lumii, oamenii cei mai puternici la vremea lor.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa