Reda-i copilaria lui Stefanut

vineri, 25 decembrie 2009

Craciunite

Decit sa macinam la aceeasi moara si sa debitam aceleasi stupiditati si ineptii, mai bine sa ne mai clatim ochii, cu ceva din viata si adevarat ! Sa fiti norocosi, toata viata ! (Nu va cantonati in formule contrafacute).papapa

joi, 24 decembrie 2009

Mos Craciun

Cintec de Craciun

Sarbatori fericite !!!


Sarbatorile din aceasta iarna si viitorul an, sa fie cu noroc. A avea noroc inseamna a avea totul, sanatate, bani, dragoste.
Eu doresc si celor care au o masa, cu bucate mai modeste, ca si pentru toti cititorii mei, impreuna cu cei dragi dinsilor, Sarbatorile de iarna si anul viitor, sa va gaseasca SANATOSI SI VOIOSI.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

miercuri, 23 decembrie 2009

Manifestul pentru solidaritate !!!


"MANIFIESTO POR LA SOLIDARIDAD"

“En la Tierra hay suficiente para satisfacer las necesidades de todos, pero no tanto como para satisfacer la avaricia de algunos”. “Mañana tal vez tengamos que sentarnos frente a nuestros hijos y decirles que fuimos derrotados. Pero no podremos mirarlos a los ojos y decirles que viven así porque no nos animamos a pelear”. "Dicen que soy héroe, yo débil, tímido, casi insignificante, si siendo como soy hice lo que hice, imagínense lo que pueden hacer todos ustedes juntos.” (GANDHI)

Ziua de 23 dec.1989(pe 22 dec.fugisera cu elicopterul Ceausestii)


Din data de 23 dec. imi aduc aminte ca acum. Dimineata am venit la laborator la U.M.Nu faceam nimic, nu se stia daca mai erau de actualitate, comenzile pentru baterii de avioane de bombardament. Poate nu se mai exporta. Si asa a fost, s-au intrerupt toate comenzile.
Dimineata motaiam(toate 5) linga calorifer. Eram nedormite caci toata noaptea ne uitase la tv. sa vedem cum se termina revolta, vom cistiga noi, vor cistiga ei? Mai ales ca nu dormiseram, nici noaptea din 21/22, caci ascultaseram Europa Libera. Asa ca acum o colega chiar adormise ghemuita pe vine.Cind deodata, am auzit la difuzorul laboratorului ca, Iliescu a cerut ajutor rusilor(dar pina la urma s-a contramandat comanda din ordinul gen.Gusa).Dar putin mai tirziu am auzit ca, rusii erau pregatiti si veneau spre noi. Ne-am speriat caci, de rusi nu scapam nici acum? Ii chemam chiar noi, ca sa se instaleze bine mersi si sa nu mai plece? Iliescu a spus ca le-a transmis in final cine sint ei conducatorii si ce vor. Dar de ce trebuia dat acest raport? Uite asa, din dragoste de Romania si poporul roman. In zarva care s-a facut, colega noastra s-a trezit speriata. A intrebat buimaca, ce nu s-a terminat? Nu, am zis noi, Iliescu a chemat rusii in ajutor. De atunci s-a vazut ce hram purtau ai nostrii, noii conducatori autopropusi si pusi.
Nici acum nu eram pe picioarele noastre, ce trebuia sa dam raportul la rusi?
Dar rusii nu mai aveau puterea, de la sfirsitul celui de al doilea razb.mondial si puterile occidentului, asteptau prin ceata politica din Romania, sa vada cum se termina totul. Si s-a terminat prost, foarte prost. Acum tragem ponoasele lincezelii de atunci.Odata ajunsi acasa la tv. se spunea ca, sa se opreasca macelul, ca apa e otravita, ca babele au pistoale, in coliva pe care o duc la biserica. Sa stam de straja cu rindul sa pazim casele, bloocurile. Adica sa avem ocupatie sa fim vigilenti. Abureala, pentru a ne prostii, si prostiti am ramas si acum, de catre ei. Nu toti dar marea mnajoritate, a caror minte nu cuprinde inselatoria.S-a dat arme la civili si au fost pusi sa faca filtre sa execute teroristii. Asa a fost impuscat ca terorist actorul Horia Caciulescu, care se afla cu o tinara intr-un taxi si la semnul de oprire dat, catre taximetrist, el a spus sa mearga mai departe sa nu opreasca. A fost impuscat pe loc.Sa nu uitam tinerii soldati de la Cimpina, impuscati la Otopeni, confundati cu teroristii.
Si uite asa, apoi s-a spus, sa lasam guvernantii sa lucreze si au lucrat(pentru ei), pina am ajuns in sapa de lemn. Asa s-a facut istoria. Ceausescu si Ceausasca, au murit fara un proces corect, dar meritau, parerea mea. Dar noi, ca in sloganul vechi de cind lumea," vin ai nostrii pleaca ai nostrii, noi raminem tot ca prostii ! " Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Monstrii sacrii din muzica, lansati de Mafia americane.


Foto. All Capone.In urmatoarele zile, am sa va aduc aminte de 3 celebri cintareti americani, lansati de mafia americana. Doi, au fost membrii ai mafiei participind la sedintele unde se luau decizi de viata si de moarte. Insasi celebra adunare din padure in anul l96.. .Ca sa nu fie deranjati au pus in curmezisul drumului forestier, copaci grosi. Dar a fost un tradator totusi si au fost inconjurati pe FBI. Erau toti capii mafiei, multi au scapat cu fuga. A batut la ochi si zecile de masini se lux intrate in padure. Unul dintre monstrii sacri ai muzicii americanea, fost obiectul de lucru al mafiei (cu coasa), dar a scapat, nu stiu cum, dar nici lui nu-i venea a crede. S-a zvonit ca dupa moarte se va afla, adevarul despre Mafia la virf Americana, dar nu a lasat nimic scris, de frica represaliilor asupra familiei. Mafia si-a luat avint si s-a imbogatit in perioada prohibitiei l9l9-l933. Presedintele, Franklin Roosevelt a abolit prohibitia. Acel presedinte, de care v-am mai povestit paralizat in carucior cu rotile(EBA spune electric), dar cu amanta sic ! Mafia a incurajat jazul, lansind un mare cintaret de culoare in anii l92o. Datorita prohibitiei, a fost incurajata coruptia si criminalitatea. Prohibitia a dezvoltat alcoolismul, tocmai pentru ca era interzis si 4 din lo barbati in virsta, americani in l96o erau alcoolici, asa s-a stabilit la o statistica. Dar referitor la cintareti si artisti sint multi, dar eu i-am amintit pe acestia, caci la vremea respectiva, credeam ca sint cele mai bune voci, ca niciodata nimeni nu-i va inlocui. Am avut dreptate, caci sint staruri, monstrii sacri ramasi pentru vesnicie. Capul sus pieptul inainte !!! papapa Publicat de Odorica la
Publicat de Odorica

marți, 22 decembrie 2009

Al Capone Reiau art. despre Mafie si mafioti inclusiv cintaretii lansati de ei

Internationala Comunista

Data de 21 dec.1989, adevarata flacara de vitejie, a poporului nostru. Pe 22 dupa degringolada formata, tot comunistii si securistii, au profitat de ocazie si au pus mina pe putere si o tin, in pumn si acum.Noi tot amariti sintem si la cheremul lor. De aceea am ales acest cintec Internationala Comunista si acest pumn de fier de care nu mai scapam.Am primit multe mesaje din America de Sud la cintecul Vetei Biris, Doamne ocreteste-i pe romani. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Profitorii Revolutiei Romane 21 dec.1989(impostorii)


Foto:Acesta sa fie semnul victoriei diavolului?(Kidrok_devil)
Nu e vorba de ideologie, e vorba sa puna mina, pe avea tarii si sa ne transforme in robi, in locul tiganilor.
Sint sigura ca nici KGB si GRU implicati direct, in revolutia noastra, nu au crezut ca vom ajunge aici si ca noi, poporul roman v-om scapa inca de la inceput, friele puterii, din mina.Pacat, de singele varsat !!!
Sa facem acum la 2o de ani de la revolutie(sau asa zisa revolutie),un bilant, sa vedem ce am cistigat noi, romanii de rind. Ia sa vedem! Pentru ca nu am fost vigilenti, in primele ore ale revolutiei, nu am putut fii organizati dinainte, datorita duritatii securitatii, am pierdut trenul. Trenul tarii noastre dragi.
Nu am putut si noi sa ne urcam in el. Am fost aruncati ca niste gunoaie, numai buni pentru a da o legitimitate in necunostinta de cauza, noilor stapini. Am fost aruncati pe peron si nu ne-am mai putut su, nici pina acum si nu se stie cit timp vom mai fii jos, ca niste gunoaie de care nu mai este nevoie, dar sin cautate la alegeri. Caci noi prostii nestiind nimic(sau banuind doar), ce se intimpla, simtem buni de poza pentru democratia originala, facuta de comunisti si securisti. Deci noi oameni de rind cinstiti, sintem pierzatorii, am pierdut trenul care ne-ar fi dus spre civilizatie, spre recunoasterea adevaratelor valori.
Acum sa vedem cine sint cistigatorii. Cine oare se bucura de democratie? In primul rind, tiganii transformati ad-hoc in rromi, pentru a baga in ceata occidentul, care face confuzie intre romani si tigani, tocmai pentru a ne compromite pe toti. Ba mai mult, tiganii nu mai vor sa recunoasca ca sint romi romanizati, ci calca totul in picioare spunind ca sint romani.
Au adus in societate(erau alungati si de catre comunisti), toate metehnele lor, furtul, inselatoria, minciuna, violurile, crimel, taxele de protectie (caci ei ne protejaza in propria noastra tara, ei robii de altadata).
Dar organizatiile rrome din Romania, maninca banii dati de occident pentru rromi, pentru ai civiliza si lasa selectia naturala, sa faca treaba lor. Care pe care. Dar romanii lasi simtindu-se inferiori, lasa sa fim toti calariti, de profitorii revolutiei, de la toate nivelurile de rromi la politicieni. Cind se va implica si org. rromilor din Romania in a se impune, acestor impostori. Astept si eu un raspuns, caci tigani mai seriosi sint cei care, sint de-o seama cu mine, in orasul nostru Ploiesti, care erau deja pusi la punct de comunisti, cu brutalitate caci altfel nu se poate.
De vina pentru plaga aceasta, asupra tarii si a orasului nostru este Ianachi Moruzi care primind Ploiestiul si imprejurimile lui, ca mosie a venit de la Iasi in 1775, cu sute mii de tigani robi si uite asa ne-am procopsit cu stapinii nostrii, pe care ii stim de frica de acum.Ei ne iau casele, pe care , la evem din mosi stramosi. La un semnal dat de tiganul sef, pentru a baga spaima in noi si a fii invatatura de minte pentru ceilalti, se aduna pe un om 3o-4o de tigani cu mic cu mare, care vor sa-ti arate neaparat cele mai intime locuri din corpul lor.
Romanii se pun la mintea lor(era sa zic altceva), milogi numai sa fie acceptati, asa cum sint cu toate handicapurile lor fizice, sau mintale. In orice caz profitorii revolutiei sint cei certati cu legea, cei care chiar daca au facut crime evidente, se spune ca, daca vor fi gasiti vinovati, etc., etc.
Asa ca, cu toate ca sint anticomunista, vad ca ni se potriveste Internationala comunista, mai mult ca oricind. Sa ne gindim ca, este scrisa doar pentru noi, oamenii de rind, cinstiti, care nu putem sa ne impotrivim profitorilor revolutiei. E democratie doar. Noi nici nu stim daca, vom mai avea dreptul la cuvint. Vin din spate cohortele de infractori de tot felul, rromi, criminali, prostituate, si prostituati politici toti, trec tavalug, ne calca in picioare si cine scapa, scapa dar e vai de capul lui, de viitorul lui, de urmasii lui. Imi asum cele spuse si pot sa dovedesc ca am dreptate. Cine nu vrea sa vada adevarul este liber, sa ma contrazica.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

luni, 21 decembrie 2009

Imnul Golanilor 2l dec.1989 Tinerii flacara revolutiei romane

Revolutia romana(incheiere deocamdata)


Noi am mers in continuare la serviciu si dupa cum v-am spus, am continuat productia cu materiale noi la prima mina. Spun asta ca sa, stiti ca atunci chiar in industria de armament se facea exces de zel, pina la epuizare a celor 3 R, (reformare, reconditionare, refolosire). Se folosea materie prima noua, in jum.cantitate cu materie refolosita veche. De aceea glumeam intre noi mereu ca, am merge cu avionul dar, nu cu avioane, cu baterii facute de noi. Dar aceste baterii erau date in orientul mijlociu, aveau termen de garantie 6 luni, si in timpul conflictelor nu mai conta ca, daca a murit motorul si dai, la baterie poate, nu mai porneste. Totusi eram atentionate ca, pilotul se va gindi in atare situatii la noi, daca ne-am facut datoria corect. Dar noi ne faceam datoria, doar ca din cauza saraciei din tara, trezoreria(caci lucram cu metale pretioase ) la ordinul Ceausestilor inconstienti, foloseam excesiv cei 3 R, cu care eram batute mereu la cap la sedinte. Poate tata Leana analfabeta, care taia meru la jumatate consumul de materie prima, are multi evrei sau arabi pe contiinta caci, atunci cind moare motorul, nu porneste la bateria, chiar daca sari cu parasuta, in teritoriul inamic, nu ai nici o sansa. Te ia la ochi, ca doar asta asteapta cei de jos. Sa nu ne inchipuin ca, dorm in plapuma. Vedeti cit rau poate face, o baba proasta. Dar a mai fost putina zarva dupa omorirea sotilor Ceausescu si au fost retrasi soldatii de pe cladiri, ofiterii si-au strins paturile cu lenjerii cu tot, soldatii nu le-au mai adus mincarea la pat ca, doar erau in dispozitiv de lupta(se racea patul). Bucuria noastra ca gen. Stanculescu v-a avea grija de unitatea noastra s-a rasuflat. A fost mutat Min. Industriei si am observart ca nu mai aveam comenzi, pentru baterii de avioane de bombardament si baterii de rachete, si au inceput zilele neplatite. La inceput o zi pe saptamina, apoi 2, 3 pina la citeva zile lucrate, pe luna prin rotatie. Intre timp sindicatul care era puternic, a cerut demisia comandantului unitatii, D.C., pentru ca la tv. s-a spus, ca se incheie termenul de 3o de zile pentru schimbarea Directorilor si Comandantilor de u.m. Acest ordin l-a dat Petre Roman. A zis ca dupa aceasta data, nu se mai schimba nimic. La indemnul Sefilor de Sindicat, am mers in fata cladirii administrative, si toata lumea in cor, am cerut demisia comandantului unitatii. El a stat pitit dupa perdele citeva ore, iar apoi s-a vazu, cum coboara scarile si iese pe usa din fata, in sosea, s-a urcat intr-o masina si dus a fost. Nu l-am mai vazut de atunci in unitate, ci la primarie consilier. L-am mai vazut o data la lift la Casa Alba, nu l-am salutat, s-a uitat in alta parte, dar tinea minete pe toti si la vremea lui de glorie, voia sa fie salutat de femei, si barbatii trebuiau sa-i spuna :"Sa traiti" chiar si angajatii civili. Pe fete daca aveau rochia mai scurta, parul tapat, sau cercei putin mai mari, le trimetea acasa si le taia ziua. Acum 2 ani,de 8 martie l-am mai vazut la tv.local, la ziua femeii la clubul pensionarilor, era pe scaun, la masa unde citeva batrine amarite, adusesera citeva prajituri, din pensia lor vai de capul ei. Dar el gen. al Armatei Romane, cu o pensie poate de lo ori mai mare ca a acelor amarite, statea si astepta sa fie servit cu prajituri. Dar alta data, am sa va povestesc ca cei care au purtat uniforma Armatei Romane, si primesc pensie frumoasa de la armata, se lasa tiriti in mocirla, cu voia lor, fara demnitate de rromii boschetari,care au primit de mila de la primarie un adapost modest. Tiganii(rromii nu au limita, dar cu ajutorul cozilor de topor romani, isi bat joc de toti. Acel articol va fi un pamflet veninos :"Cum rromii, fosti boschetari tirasc armata romana in mocirla" sau"Armata romana ingenunchiata de tiganii, fosti boschetari". Uite pentru cine am muncit noi in toxic, in munci de mare raspundere, ca sa ne punem sefi acasa, rromii spalatori de w,c-uri. Dar vreau sa mai amintesc si ca in zilele revolutiei, cu sperietoarea teroristilor, la noi in bloc fiecare barbat, de la fiecare apartament trebuia, sa stea la usa blocului toata noaptea sa pazeaca :"Sa nu vina teroristii peste noi". In bloc erau persoane de mare valoare, dar s-au raliat si dinsii acestor alarme false. Dar poate ca infractorii, ar fi folosit acest zvon mincinos si ar fi intrat la furat peste locatari, caci nu se incuia usa blocului, atunci. Cu aceste relatari, vreau sa inchei momentan amintirile despre revolutie, caci sincer va spun, nu imi face placere deloc. Mai ales ca la noi in oras nu a fost nimic, ci numai citiva tineri aventurieri, dar dupa linistirea treburilor, cei isteti au scos Certificate de Rev. si l-i s-a dat in Cartierul Albert, terenuri gratis (5ooo m.2), unde acum este un prosper cartier.Capul sus, pieptul inainte !!! papapa