Reda-i copilaria lui Stefanut

sâmbătă, 3 octombrie 2009

Ferma animalelor(1947) G. Orwell Toate animalele sint egale, dar unele animale sint mai egale.

Tembelizorul meu.


Foto 2 javre de catei paduchiosi, pe un os mare, mai mare ca ei amindoi. Daca stiti cu cine seamana, sa nu spuneti la nimeni ca, ne maninca puscaria si pe mine si pe dvs. Sic !
La tembelizorul meu, caci altfel nu-i pot spune ca, m-a tembelit si pe mine,este ceva ce nu ma veti crede nici in ruptul capului.
Sint 8 ministrii care tin fiecare cite doi pepeni intr-o mina. Ce mai, imi pare rau ca nu-i puteti vedea si dvs. ca v-ati minuna cu totii, caci abia atunci ve-ti intelege, ce oameni capabili sint. Ce v-am spus mai bine nu era nici unul(la plata) si oricum tara merge pe pilot automat beat. Dormiti linistiti, tara este condusa bine de oameni cu o inteligenta rara, de o capacitate iesita din comun nemaiintilnita pe alte meleaguri, in asa zisele tari civilizate.
Acum cred ca intelegeti, cum ma uit, timpa si tembela la tembelizor, de aici mi se trage. Ce mai oameni capabili nu gluma, bine ca vad numai eu caci daca i-ati vedea si dvs. sau doamne fereste si conducerea altor tari,le-ar fi frica de asa oameni capabili ca si-ar pierde si ei mintea si ar fi si ei tembelizati ca noi..
Ce mai mascarada de guvernare, de politicieni, care maninca banii nostrii de pomana, duc viata pe care o vedeti ca o duc la tv.dvs., dar nu vedetii tembeliunea pe care o vad eu si numai eu la tembelizorul meu.
Am stiut de prima data ca nu o sa ma credeti o sa ziceti ca m-am tembelit de tot, dar eu asa vad la mine acasa, ceea ce nu se poptriveste cu ce este in tara. Din prea mult bine m-am tembelit.
Abia astept sa se termine teatrul acesta grotesc, de care mi-e mie rusine de rusinea lor.
Eu cum v-am mai spus am vazut in acesti 6o de ani toata radiografia vietii de zi cu zi comparativ cu viata politica atita cita era. Singurul prost cu care am lucrat in mai multe rinduri a fost fiul lui Manea Manescu.Va amintiti ca intr-un timp am lucrat 1968, la Sectia Xileni, atunci de inceput, condusa de campionul nostru la sah din aceea perioada Partos Carol. Ati citit in articolul "Va mai amintiti de Partos Carol.?" Ala da Paul Manescu prost si daca nu murea ajungea Dir. Gen.,noroc ca l-a luat D-zeu inainte. Acolo era sef. instal. care urma sa fie data in functiune. Rideau toti ing. tineri, pe la spatele lui si spuneau ca nu este M.Manescu tatal,ca a luat-o de nevasta pe mama lui de la :"ia-ma nene", deja insarcinata. Si mereu aducea vorba ca, este fiul tatalui sau. Dar acest mic amanunt este nesemnificativ caci,cred ca este fiul lui M.M.cind am vazut ce prost tata avea la Revolutie. Doi prosti, dar cu toata sleahta comunista, erau mult mai putini ca cei de acum si mai putin bogati.
Cum ziceam ca-mi doresc ca apuc ziua cind am scapat de Ceauseascu si apoi sa mor, acum zic la fel sa apuc ziua cind, sa nu-i mai vad pe trintorii acestia nenorociti si a doua zi pot sa mor in liniste. Dar speranta moare ultima, nu va pierdeti nadejdea. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Publicat de Odorica Ion

vineri, 2 octombrie 2009

Circ horror


Mereu vreau sa incep un nou articol cu un alt subiect, mai vesel mai optimist. Dar ce vad la tv.nu-i adevarat. Dati-mi 2 palme zdravene ca sa ma trezesc din cosmar.
Nu poate fi adevarat ce vad acest film horor petrecut la conducerea tarii, de oameni care au capatat increderea poporului, care pe banii nostrii ne distrug viitorul, generatiei urmatoare. Tot de fac aste numai ei, intre ei care, se maninca, ca ciinii, nu participa nimeni, nici oamenii de afaceri nici intelectualii, nici societatea civila. Toata lupta asta feroce pentru, a detine controlul asupra bogatiilor tarii, se face pe banii nostrii, pe amanetarea tarii.
Ei nu au pus nici un ban, tot din banii nostrii provine, luxul in care traiesc, masinile ultimul tip, hainele elegante luate, din magazinele de lux occidentale. Tot noi platim elicopterul cu care merge Traian Basescu, combustibilul din elicopter. Toate sint platite sau vor fi platite de noi, amaritii de toate categoriile caci, toti sintem amariti si cei de la talpa tarii, si oamenii de afaceri. Toti simtem prinsi fara voia noastra, dar platind prin umilinta, cersind la forurile bancare internationale bani, pentru salarii si pensii, pentru o luna doua. Cita dreptate avea Eminescu :
Spinzurati-l de-i misel,
De-i nebun cu fumuri,
Dati-l celor lui de-un fel,
Ciinilor din drumuri.
Nu mai am cuvinte de bun simt sa scriu, caci imi vine sa injur birjareste.
Poate se va indura cel de sus, sa ne ajute sa alungam haita asta, de ciini turbati de la conducerea tarii si a vietilor noastre neputincioase de a schimba ceva.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

joi, 1 octombrie 2009

Radu Ile Si-am iubit o Nu mai fiti suparati caci, pe excrocii acestia noi i-am pus, noi ii dam jos !

URA !!!!
URAAAAA, PLEACA AI NOSTRII, VIN AI NOSTRII, NOI RAMINEM, TOT CA PROSTII !!!!!!

Gen.in rez. Nicolae Plesita (1929-2oo9)


Nicolae Plesita: De ce a fost admis in sanatoriul SRI? De ce nu a fost degradat generalul sadic?
de Vladimir Tismaneanu HotNews.ro

În cadrul articolului EvZ - Moartea unui tortionar: Plesita nu si-a regretat crimele

Pe banii nostrii (Joi, 1 octombrie 2009, 9:22)
A murit linistit, cu pensie babana, inconjurat de rude si prieteni, pe banii nostrii ai poporului saracit, ai poporului pe care l-a schingiuit. Asa a urcat in functie si o pensie grasa, pe cadavre. Brovo noua, ca prosti mai sintem ! papapa

Odorica Ion(utilizator HotNews)


În cadrul articolului De la 1 octombrie a crescut pensia minima garantata

pensia (Joi, 1 octombrie 2009, 9:10)
Aoleu ! Ce ma fac cu atita banet 1o lei, nu o sa-i cheltui nici in o suta de ani! Va invit sa sarbatorim la cel mai scump hotel-restaurant de 5 stele pentru o luna, pe coasta lui Azorica. Sa nu ma refuzati, ca ma supar, rau si refuz banii! Va imprumut si pe dvs. cind aveti nevoie de un concediu in Paradis. Sa apelati la mine cu incredere. La dispozitia dvs.mereu. Sic !!! papapa

Sint indignata si vreau sa mor putin !!!


Foto: Asa ajungem curind cu totii !(am ales poza pe scuter, caci altfel era pornografica si va rusinati).
Sint de-a dreptul indignata de ce ceea ce vad la tv. V-am pliictisit mereu cu situatia, din ultimii 6o de ani ai tarii noastre. Sa-m i spuneti si mie cind ne-a fost noua, ramanilor mai bine. In vremea legionarilor oamenii si-au pus sperantele in ei caci, tara era sfisiata de vecinii nostrii. La mitinguri participau milioane de oameni. Mr. Antonerscu i-a abandonat apoi cind, devenisera prea puternici si deci periculosi. Apoi a venit razboiul inevitabil, cind ne-am depasit dreptul si am trecut si de Nistru. Sfirsitul razboiului ne-a adus, in situatia de tara invinsa cu toate bogatiile tarii, luate cu japca 2o de ani pentru compensatie. Nu am mai recuperat Basarabia si Bucovina nici acum. A urmat venirea comunistilor la putere, prin masluirea alegerilor din 1946. Poporul era multumuit ca scapase de razboi, chiar daca era dus la Canalul Dunare-Marea Neagra, la inchisori sinistre, la munca corectionala pentru reeducare, pentru a intelege ca nimic nu este al lui, totul este al statului.
M-am saturat de vorbele familiei mele, de la Piatra Neamt ca o ducem bine,(anii 195o-196o) ca in incercuirea orasului de trupele rusesti, ei beau urina, pe care nu indrazneau sa o bea ei, ci o daceau copiilor lor pentru supravietuire. Ca apa pentru ei, este cea mai bun a sampanie. Cred ca a fost greu dar pentru scurta durata.Pentru asta nu trebuia sa ne infrineze in dorintele noastre, facind comparatie cu incercuirea rusilor pentru, o scurta perioada de timp. Venirea lui Ceausescu calfa de pin gelica, impreuna cu analfabeta lui, Academician de renume mondial, ne-a distrus fiin ta umana prin infomatare. Datorii platite de intregul popor pina la ultimul cent, pentru mintea scurta a lui, de a prelua tehnologie din occident, inveghita, scoasa din uz fizic si moral.
La revolutie ne-a tresarit sufletul de bucurie, crezind ca vom renaste din nou. Dar nu am fost vigilenti si hienele au pus stapinire pe puterea tarii, pe avutia ei, pe banii si aurul ei. Noi am asteptat cuminti asa, sa treaca uraganul acesta de imbogatire, crezind ca tara va intra pe fagasul dorit si vomn renaste din nou.
Dar nici de data asta, nu am avut noroc . Ce sa asteptam de la aceste animale, care acum fara rusine se bat pentru ciolan,sa ramnina la ei si la neamul lor o vesnicie.
In timp ce marea masa a populatiei sufara de foame, boli nemiloase, infractori c riminali
Deci tara este scapata de sub control, este anarhie.
Eu va intreb care a fost, perioada buna in cei 6o de ani, caci vorba poetului:" eu ma duc sa mor putin" si ma voi intoarce sa o duc si eu bine cind va veni macar o luna, de liniste si de viata civilizata in aceasta tara, blagoslovita de D-zeu cu bogatii, dar apucate de hapsinii neamului, cu ajutorul votului nostru inconstient. De ce credeti ca se bat pe voturi acum ? Ca sa fie la volanul tarii in continuare, cit va fi Pamintul, sa suga, sa suga, sa suga.Nu ma uitati, spuneti-mi in acest 6o-7o de ani, cind ne-a fost mai bine? Ca vreau sa ma intorc in timp. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

miercuri, 30 septembrie 2009

Minciuni, minciuni, minciuni ! (Jana D'arc mai actuala ca oricind)


Foto Jana D'arc(1412-arsa pe rug 1431).Beatificata in 19o9, canonizata 192o. "Daca nu noi, atunci cine?" " Daca nu acum atunci cind ?".
Cind ma uit la circul de la tv., ma apuca niste nervii de-mi vine sa sparg televizorul si sa tip sa inteleaga toata lumea ca, totul nu este decit o mascarada. Cum v-am spus la 6o de ani ai mei, sint generatia de dupa razboi, crescuta intre oamenii care au facut razboiul. Parca-i vad pe tata, mai ales pe vecinii mei barbati si femei, care aveau o figura de automultumire cind spuneau ca, generatia noastra o sa traiasca in lapte si miere. Daca as putea sa dau timpul inapoi, i-as bate si poate i-as scuipa in ochi, fara sa ma uit la batrinetile lor. Acest v-a fi , totul intr-un viitor nebulos si incert, dar mai ales mincinos pentru a arata realizari in generatiile viitoare, cind pe acesti imbecili care ne mint, nu-i va mai putea trage nimeni la raspundere, m-am saturat si imi provoaca furia, vecina cu nebunia. Nu va luati, generatia de azi inca in putere, totul este minciuna, si mai ales nu va luati dupa cei mai in virsta, caci va spun eu cum gindesc, caci si eu gindesc citeodata la fel. Ce-mi zic eu, sint in virsta si bolnava, poate la anul nu mai sint, bine ca-mi da pensia anul acesta. Asa gindesc cei in virsta, ca poate nu mai sint, dece sa-si faca nervi caci, asa prosti cum apar ei la tv.nu sint.Dar lasa pe umerii dvs. sa duceti greul cu gindul ca,ce sa-si mai bata capul ca ei au viata scurta si sint linistiti cu, o pensie mica dar sigura, pe termen scurt.
De aceea cind vad ca si acum, oamenii generatiei trecute, automultumiti ca si-au adapostit pentru viitor copii si nepotii imi vine sa-i scuip in suflet. Caci pentru ei sfirsitul razboiului era totul, socoteau ca si-au legat magarul la gard. Chiar daca sufereau, caci la noi pe strada in afara de anchetele contra tatei(care nu sufla nimic de rau despre comunisti), erau oameni care faceau puscarie pentru vini inchipuite, de ex. un banc contra regimului spus, 2,5 ani la un ofiter si cumnatul lui Comd.Unit. de Pompieri Ploiesti dat afara, M.G.(1974). Stiti cum se zicea, 2 ani puscarie pentru cine spune un banc si 3 ani pentru cel care asculta. Batrinii, ma repet, au experienta vietii, dar ca sa le fie lor caldut citiva ani, cit ma mai traiesc lasa totul pe umerii generatiilor viitoare. Dar ei sint alegatorii de baza.
Dar cei mai multumuiti vecini, ai nostrii, erau taranii adusi la uzina din Pl.fara meserie care erau bagati cu forta chiriasi(fara sa plateasca chirie), in casele oamenilor, apoi instalati la bloc.Vorba lor, au venit din case acoperite cu stuf si cu rogojini pe jos si comunistii, i-au facut fara merite si necalificati domni la bloc.Asa ca ma opresc deocamdata, caci sint foarte nervoasa. Atit va spun nu credeti in minciunile lor, si darea tuturor bunatatilor intr-un viitor indepartat si incert.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

marți, 29 septembrie 2009

Mihai Margineanu Ce mult te-am iubit Paraschivo

Un gind ascuns


Merge tara si fara politicieni, ei cu ale lor, noi cu ale noastre. Fiecare cu treaba lui, cu interesuul lui. Tara merge pe pilot automat, care s-a imbatat. Au dreptate cei care spun jos cu politicienii imbecili, corupti si mincatori de rahat.
Sint eu prea sint radicala, cum zic unii ? Nu, sint realista.
De ce sa tinem sleahta asta, de nemernici imbuibati, betivi, curvari, pe spinarea noastra. Ei isi fac mendrele cu munca noastra, cu banii nostrii.
De ce sa nu-i dam jos din circa noastra, cocosata de taxe, impozite, munca si mai ales stres?.
Caci daca nu le mai dam noi de unde o sa aiba.
De la noi sa aiba numai picioare in fund si la sfirsit spinzuratoarea.
Vedeti ca nu sint radicala deloc, sint si eu rabdatoare ca si dvs. Ne este mila la toti de ei, cum sa-i dam jos din circa noastra ?
Sint fragili si fara noi, nu sint in stare sa faca nici un pirt.
Uite asa gindesc, dar nu gindesc prea mult, ca iau un toroipam si plec sa le dau in capul ala plin de fumuri, de la dos ca de aceea se poarta si numele cu B mare.
Gata acum ca ma infurii si nu mai dorm, toata noaptea. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

luni, 28 septembrie 2009

Avocata batuta la Timisoara


Incident şocant petrecut la Timişoara, unde o avocată a fost snopită în bătăie, în plină stradă, de mai mulţi romi. Femeia reprezenta interesele unor bătrâni în procesul cu vecinii lor romi. A aflat că aceştia au angajat mai mulţi muncitori ca să demoleze gardul care delimitează curtea clienţilor ei de proprietatea lor. Aşa că a mers acasă la bătrâni pentru a vedea ce se întâmplă. A căzut însă victimă vecinilor agresivi.

Aflată în stare de şoc, femeia a reuşit totuşi să sune la poliţie şi la salvare. A ajuns la spital cu capul spart şi mai multe răni pe corp. Se pare că nu este prima victimă a romilor. Oamenii din zonă se plâng că sunt terorizaţi de aceştia.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. Agresorii au fost identificaţi şi sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe. Ei riscă o pedeapsă cu închisoarea între 6 luni şi 3 ani.
5.

Nu va speriati, pe mine m-au batut in casa prin gratiile de la geam si usa ca nu au putut trece de gratii, am fost obligata sa ramnin sapt. sechestrata in casa, pentru nimic doar avind la baza minciunilor unor romani care,Despre etinia tiganeasca am scris pe blogurile mele sute de articole, de la venirea lor ca robi la Ploiesti impreuna cu Ianachi Moruzi, care a primit mosia Ploiestiului in 1775.Romanii cu sufletul si chipul de monstrii, isi plateau taxa de protectie de frica rromilor, intaritindui-i cu minciuni spuse de mine. Dar ce este mai tragic ca acesti infractori puscariasi,(de care politia mi-a zis sa ma feresc ), care veneau din catierul rromilor strigau sa vina Politia sa-i ajute. Asta da Politie care ajuta rromii de frica, sa intre peste oameni in casa sa-i bata, sa-i omoare pentru vini inchipuite spune de mincinosi. Acesta este adevarul pe care pot sa-l probez, cu urmele lasate, dar martorii fug de frica tiganilor si a politistilor.Daca v-a fi nevoie ma voi inarma si ma voi antrena in poligon ilegal, caci n-am mai tras cu arma (kalasnikov) de peste 2o de ani.Contati pe mine, nu mi-e frica !!! Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

John Williamson Malle boy (Australia)

duminică, 27 septembrie 2009

Articole magice


Foto:Cromoterapie. Tags: Articole Magice
Bookmark: 3884780331019002977
Vraja pentru schimbarea situatiei din rea in buna

Arde 7 lumanari albe la 7 p.m., intr-o seara de vineri. Pune o lumanare mai scurta intr-un ghiveci cu pamant. Dupa 10 minute, stinge toate lumanarile albe pe rand si lasa lumanarea mai scurta sa se stinga singura in pamant.

Crucea kabbalistica


Tags: Vrăji
Crucea Kabbalistica

Scopul crucii cabalistice este sa uneasca personalitatea cu adevaratele surse ale vietii permitand deschiderea unui canal prin care sa intre in constiinta. Practica regulata aduce o recunoastere a Eului transcedental. Sau, cu alte cuvinte, se formuleaza o punte intre constient si inconstient, permitand mintii ' sa devina vulnerabila pentru lucrurile divine'. In timp, devenim treptat constienti de inspiratia geniului superior. Ceea ce se intampla este o conectare graduala a unui nivel de constiinta cu altul. Exista o schimbare imperceptibila si inceata, catre alta rata de vibratie. Constiinta zilnica devine mai rafinata si mai sensibila, constienta de noile posibilitati, etaleaza o noua intelegere a unei patrunderi a vietii si o experienta pe care nu ai mai avut-o inainte.
Crucea kabbalistica reprezinta un exercitiu psihic de baza a traditie ezoterice moderne. Scopul sau este de a reintari sensul lui "acum si aici". In Eul tau constient si treaz din momentul de fata. Este o meditatie activa care se concentreaza si integreaza fiinta intreaga - trup, minte, emotii si imaginatie - catre idealul unui EU SUPERIOR echilibrat. In Ritualul Crucii kabbalistice, "raurile de energie" trecand prin trup, conform unui tipar semnificativ.
Crucea kabbalistica reprezinta un exercitiu de baza. Este un mod formalizat de a-ti aminti ca tu esti exact centrul propriului tau univers si ca tot ceea ce gandesti, simti si vezi este creat de tine. Prin combinarea simbolurilor semnificative cu o experienta puternic imaginativa din punct de vedere emotional si fizic, partile mai profunde, mai puerile ale mintilor noastre, bat in resursele inconstientului colectiv. Energia, ideile si intuitiile se pot afilia la constiinta normala, priponite in siguranta de catre "tiparele de energie" creat de ritual, care contin un spectru bogat de stimulari fizice, mentale, emotionale si spirituale. In mod specific, "auto-instruirea" simbolica a Crucii Kabbalistice sugereaza integrarea numeroaselor Euri inferioare intr-un Eu maret si furnizeaza o harta in patru parti pentru acel scop.